Neraida
Επιφανές μέλος
Παραειναι "φετες"....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
....τόσο που κάνει ψεύτικο....Εμενα ρε παιδια οι αντρες τυπου Zack Jonathan, γιατι δε μου αρεσουν?!
Παραειναι "φετες"....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος
....τόσο που κάνει ψεύτικο....
τοσο που εμενα δε θα μου αρεσε να το αγγιζω.....
Ενα ατομο για να φτασει σε αυτο το σημειο θελει παρα πολυ δουλεια, τρομερη αφοσιωση σε αυτο που κανει κτλ κτλ.
Δινει την εντυπωση (και δικαιολογημενα) οτι το "Α" και το "Ω" στην ζωη του ειναι αυτο το παραγμα.Και ειναι
Με αποτελεσμα να δημιουργει μια "παγωμαρα", ενα ξενερωμα στον αλλο.
Προσωπικα τετοια σωματα τα θαυμαζω οπως π.χ. θαυμαζω και καποιον σαν αυτον αλλα δεν νομιζω ποτε να το επαιρνα τοσο σοβαρα το θεμα ωστε να γινω ετσι και ουτε θα το ηθελα κιολας.
Δεν μου αρεσει.
Τους παραδεχομαι για την δουλεια που ριχνουν (εχω δει και απο κοντα πως δουλευουν, αλλα δεν λεει...)
Εγω προτιμω πιο "γηινα" καθημερινα πραγματα και σωματα και "ομορφιες".
Isiliel
Επιφανές μέλος
(η παραπάνω φωτογραφία έχει φοβερό φωτισμό)
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Nininaou
Διάσημο μέλος
ΑΧ david...
Great Chaos
Περιβόητο μέλος
Isiliel
Επιφανές μέλος
Στη φωτογραφία εικονίζεται ο τάφος του Rudolf Nureyev ο οποίος είναι διακοσμημένος με ένα ψηφιδωτό χαλί.
Για την ιστορια ονομαζεται Allison Stokke και αν και δεν εχει κανει ακομα κατι σπουδαιο στο αθλημα της (εναι και λυκειοκοριτσο), με ξεκινημα αυτη την φωτο της, ψηφιστηκε στις 50 ή 100 πιο ομοεφες\σεξυ αθλητριες στον κοσμο..
Απολυτα δικαιολογημενα κατα την γνωμη μου.
Nininaou
Διάσημο μέλος
To μεγαλύτερο πασχαλινό αυγό του κόσμου...
Θέλω πάσχα!
ΥΓ: Είπα εγώ πως τον αντέχω τον Μπέκαμ;... Η φωτόγραφία μου άρεσε τρελά!
Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος
Ξενέρωσα μιλάμε. Μπέκαμ;;; Σόρρυ Ρηνούλα αλλά δεν τον αντέχω με τίποτε τον τύπο...
Αααα... καλά ούτε και εγω, στην παρέα για καφέ δεν θα τον άντεχα με τίποτα....άσε που θα ερχόνταν ντυμένος!!! (χιχιχι)
Εχει δοκιμασει 1500διαφορετικα στυλ και ολα του πηγαιναν.ΕΛΕΟΣ.
Κατι σαν τον Brad.
borat
Επιφανές μέλος
Zack Jonathan (μη χαίρεστε, διαβαζώ πως έχει υποστεί επεξεργασία με photoshop).
Συγγνώμη, αλλά αυτό είναι αντιαισθητικό...
Scandal
Διαχειριστής
Γούστα είναι αυτά.
-petros
borat
Επιφανές μέλος
Αν κι εγώ δε βρίσκω ωραίο το υπερβολικά γυμνασμένο σώμα, το συγκεκριμένο δε θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω αντιαισθητικό.
Γούστα είναι αυτά.
-petros
Moυ φαίνεται κάπως πλαστικό.
Κάπως ψεύτικο... Και αυτή η αθλιότητα με τις τρύπες στο στήθος...
Για το σωμα, συμφωνω με τον Πετρο.
Προσωπικα δεν το θεωρω ασχημο.(μακαρι να ηταν κι εμενα ετσι, αλλα πουυυυυυυ )
Nininaou
Διάσημο μέλος
Να και το Ζεύγος!
Scandal
Διαχειριστής
ααα τώρα το είδα το piercing στο στήθοςΓια το piercing εκει συμφωνω.
Συμφωνώ κι εγώ πως είναι αντιαισθητικό. Μήπως η Δήμητρα του τα έβαλε του παιδιού; (καθώς είπε ότι έκανε κάποιο edit).
*edit: τώρα ξανά είδα ότι έχει διαβάσει πως μάλλον έχει γίνει επεξεργασία η εικόνα από άλλους
-petros
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- jellojina
- Μήτσος10
- Reader
- Memetchi
- American Economist
- charmander
- Kate1914
- giannhs2001
- nearos
- Joji
- Fernando_A
- Scandal
- Jasonmon123
- Wonderkid
- Εχέμυθη
- Sevasti
- Nikos 7
- Euge.loukia
- Isida
- CiNeFiL
- sunsetpp
- SlimShady
- globglogabgalab
- harry akritas
- fockos
- Βλα
- JKaradakov
- gademis
- panagiotis G
- venividivici
- Libertus
- panagiotis econ
- GoddamnRight
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.