rascal_gd
Περιβόητο μέλος
AH!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος
freddie prinze jr
Achilles
Πολύ δραστήριο μέλος
Τελικά έχω περίεργο γούστο στους άντρες...
Ω μαι...Ω μαι...!!!!
Πωπω εμείς οι δύο δε θα τσακωνόμασταν ποτέ για άντρα...
Noisette
Περιβόητο μέλος
Τελικά έχω περίεργο γούστο στους άντρες...
Και εμένα μου άρεσε ο Ρώσος Χιμέλα μου! Είναι γλύκας!!!
Και εμένα μου άρεσε ο Ρώσος Χιμέλα μου! Είναι γλύκας!!!
Αντικειμενικά όμως δεν είναι όμορφος.
Noisette
Περιβόητο μέλος
Και για πες μου έναν αντικειμενικά όμορφο άντρα....Αντικειμενικά όμως δεν είναι όμορφος.
(Πάντως ο Ρώσος έχει υπέροχα χαρακτηριστικά...σαρκώδη χείλη, όμορφη μύτη και μεγάλα καστανά μάτια...)
Και για πες μου έναν αντικειμενικά όμορφο άντρα....
Δεν ξέρω άλλα ονόματα.
Ο Peter όντως είναι υπέροχος...
Noisette
Περιβόητο μέλος
Ο Ρώσος είναι πολύ πιο όμορφος!!!
Neraida
Επιφανές μέλος
Πωπω εμείς οι δύο δε θα τσακωνόμασταν ποτέ για άντρα...
Xaxaxa!!
Μην ανησυχεις, για αντρα δε θα τσακωνομασταν ουτως ή αλλως!
Φτου φτου στον (κορφο μου) , μεχρι τωρα, μπορει να εχω τσακωθει για διαφορα πραγματα, αλλα οχι για αντρα!
Εξκιουζ μι αλλά αυτοί που έδειξες από που και ως που είναι αντικειμενικά όμορφοι;;;
Ο Ρώσος είναι πολύ πιο όμορφος!!!
Κατσε μαρη, ποιος δεν ειναι ο ωραιος?
Ο Κρουζ????????
Ελα στα συγκαλα σου
Ο Ντι Καπριο βεβαια ενα αισχος ειναι, αλλα λεμε τωρα!
Achilles
Πολύ δραστήριο μέλος
Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ρώσος σας κορίτσια!
---
Εγώ πάλι τον Ισπανό ερωτεύτηκα!
love_angel
Επιφανές μέλος
μα δεν ειναι γλυκας??? ^^
prinCess.
Επιφανές μέλος
Ναι... Βλέπω πολύ mtv.
JennyV
Δραστήριο μέλος
Noisette
Περιβόητο μέλος
Κατσε μαρη, ποιος δεν ειναι ο ωραιος?
Ο Κρουζ????????
Ελα στα συγκαλα σου
Ο Ντι Καπριο βεβαια ενα αισχος ειναι, αλλα λεμε τωρα!
χαχαχαχα...το αντίθετο!!!Ο Κρουζ είναι αίσχος ενώ ο ΝτιΚάπριο σε λίγες ταινίες μπορεί να είναι καλούλης.... (Βλέπε "Παραλία")
https://www.youtube.com/watch?v=AOzkN8dHnjk
Ο Ρώσος σας κορίτσια!
---
Εγώ πάλι τον Ισπανό ερωτεύτηκα!
Και εγώ...μόλις!
Άγγελος
Επιφανές μέλος
και ο Jimmy jump το ίδιο..Εγώ πάλι τον Ισπανό ερωτεύτηκα!
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
εγω παλι επαθα ερωτα με τον ουαλο που εκπρωσουσε την κυπρο!
μα δεν ειναι γλυκας??? ^^
+1
τσέκαρε και τον ευτύχη από το <<η κουζίνα της μαμάς>> :
αν και το πραγματικό οφθαλμοτόλουτρο ήταν η φωνή του
https://www.youtube.com/watch?v=SK8BrGJVMAg
άντε να ποστάρω και εγώ κάτι , αν και δεν βρήκα την ζουμερή χήρα που μαγείρευε σε ένα επεισόδιο του ευτύχη
επισυνάπτω μια παλιά φώτο που απεικονίζει το Γίδι μεθυσμένο σε πανκ φεστιβάλ σε άσεμνη πόζα (οι εικόνες που ακολουθούν είναι σκληρές , παρακαλούμε απομακρύνετε ευαίσθητα άτομα και πάρτε πατατάκια)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- jellojina
- Μήτσος10
- Reader
- Memetchi
- American Economist
- charmander
- Kate1914
- giannhs2001
- nearos
- Joji
- Fernando_A
- Scandal
- Jasonmon123
- Wonderkid
- Εχέμυθη
- Sevasti
- Nikos 7
- Euge.loukia
- Isida
- CiNeFiL
- sunsetpp
- SlimShady
- globglogabgalab
- harry akritas
- fockos
- Βλα
- JKaradakov
- gademis
- panagiotis G
- venividivici
- Libertus
- panagiotis econ
- GoddamnRight
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.