Ονοματολογία.....

Αγράμπελη?? παράξενο όνομα πρώτη φορά το ακούω
b96-1.gif
, δεν είναι και άσχημο πάντως

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από emufear:
Από γυναικεία μου αρέσουν τα: Ίριδα, Νεφέλη, Μελένια και άλλα που δε μου ρχονται

έτσι θέλω να πω τα παιδιά μου αν είναι κορίτσια...Τι λες;Ταιριάζουμε; για σκέψου το :P 8)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από Vkey:
έτσι θέλω να πω τα παιδιά μου αν είναι κορίτσια...Τι λες;Ταιριάζουμε; για σκέψου το :P 8)
φτου σου δεν ντρέπεσαι δεσμευμένη γυναίκα.
b330-1.gif

Αρχική Δημοσίευση από bunny:
φτου σου δεν ντρέπεσαι δεσμευμένη γυναίκα.
b330-1.gif

Ουπς...κυκλοφόρησαν τα νέα; :inlove: 8)

Ουπς...κυκλοφόρησαν τα νέα; :inlove: 8)

Ποιά νέα???
a1378-1.gif

καλέ πείτε μου κι εμένα

Hehe, as a matter of fact, κι εγώ έτσι θέλω να τα πω. :)

Εγω τον γιο μου θελω να τον Χρηστο, απο τον πατερα μου. Τωρα για την κορη δεν ξερω... βασικα το σωστο θα ητανε απο την μανα μου αλλα δεν μου αρεσει και τοσο... Θα δουμε βεβαια και με την γυνεκα μου, αμα η μανα της εχει ωραιο ονομα θα το παρει, αλλιως σκευτομαι το Αριστεα απο την γιαγια μου, την αδερφη μου και την ξαδερφη μου, το Βαλασια απο την θεια μου, Ανδρομαχη απο την ξαδερφη μου και το Αλεξανδρα επειδη μου αρεσει. Αλλα μεχρι τοτε εχουμε καιρο.... εχω να το σκευτω πααααααααααααααααρα πολες φορες :P

εμένα με λένε νίκο, χάρηκα για την γνωριμία :D. ομολογώ πως ήταν μια αποτυχημένη έμπνευση εκ μέρους των γονιών μου μιας και συνεχώς χάνω :P. τα παιδιά μου πάντως δεν πρόκειται να πάρουν τα ονόματα ούτε των γονιών μου, ούτε των πεθερικών μου (ακόμα κι αν ξέρω από πριν ότι θα κάνουμε δύο αγοράκια και δύο κοριτσάκια μίνιμουμ ;)).

ψ. emufear, το εμμανουήλ είναι πολύ ωραίο όνομα και με όμορφη σημασιολογία. βαριέμαι να στο πω στο εμ εζ εν.

Είναι εβραϊκό, ξέρω τι σημαίνει αλλά δε μ' αγγίζει... Ακουστικά είναι σιχαμερό :P.

Για πειτε μου και εμενα τι θα πει να μαθενω

Αρχική Δημοσίευση από emufear:
Hehe, as a matter of fact, κι εγώ έτσι θέλω να τα πω. :)

Οπότε σε λίγα χρονάκια ξανασκέψου το :P 8)

Ok, vkey θα το χω υπόψιν μου :D

Dark krone, σημαίνει κάτι του τύπου το θέλημα του θεού ο ευλογημένος από το θεό sth like that.

το δικο μου ειναι πολυ περιεργο και ασυνηθιστο που δεν θα ηθελα να το αλλαξω..μαρια..
ελεος
μου εχουν βγαλει τοσα παρατσουκλια ομως που δεν με ενδιαφερει να το αλλαξω

Εγώ δεν μπορώ να πω ότι τρελαίνομαι και με το όνομα μου αλλά εντάξει..Αυτή ειμαι..Εξάλλου δεν κάνει το όνομα τον άνθρωπο..

Εμμανουήλ νομίζω σημαινει "ο Θεός είναι μαζί μας"

Εμένα μου αρέσει το δικό μου γιατί είναι σπάνιο! Από γυναικεία μου αρέσει το Αναστασία και το Ναταλία και από αντρικά πάρα πολύ το Ορέστης και το Τηλέμαχος

Το δικό μου όνομα είναι Ελένη, και μου αρέσει αρκετά, αν και θα προτιμούσα να με φωνάζουν Έλενα. Από αντρικά τρελλαίνομαι για το Κωνσταντίνος.

ναι μου αρέσει. γιατί και το δικό μου όνομα είναι σπάνιο

δεν είναι και άσχημο το ονοματάκι μου αλλά δεν τρελένομαι κιόλας... ύπαρχουν πολλά που μου αρέσουν περισσότερο...:)

Το δικο μου παλι οταν πηγαινα ειδικα νηπιαγωγειο δεν μου αρεσε με τιποτα...:redface:
ημουν ο μοναδικος μ'αυτο το ονομα και στο σχολειο αλλα και σε ολοκληρο το σοϊ ειμαι ο μονος με αυτο το ονομα!
Αφου ελεγα στα αλλα παιδια να με λενε Μανωλη!:P
Φυσικα και δεν το εκαναν...
Στο δημοτικο και στο γυμνασιο αλλα ακομα και τωρα καμια φορα ειναι χαρακτηριστκο το "super Mario land"!:P
Dooο μ'ακους;;;;:D
Μετα το νηπιαγωγειο φυσικα μου αρεσε παρα πολυ το ονομα μου ειλικρινα.
Και τωρα που ειμαι χρονια εξω και πολυ φιλοι μου (οχι μονο Ιταλοι) δεν λενε "Γεια σου Μαριε" ή "Αυτος ειναι ο Μαριος", αλλα το αφηνουν ακλητο.

Oνοματα γυναικια που μου αρεσουν ειναι κυριως αρχαιοελληνικα:
Hλεκτρα,Ηρα,Ερη,Ηρω κτλ κτλ.
Αλλα και το Βασιλικη,Μικελα,Ζενα...(το τελευταιο μαλιστα πααααρα πολυ:inlove: αν και ειναι υποκοριστικο αλλα who cares!:inlove: )

Αρχική Δημοσίευση από Μario:
Ζενα...(το τελευταιο μαλιστα πααααρα πολυ:inlove: αν και ειναι υποκοριστικο αλλα who cares!:inlove: )

Απο πού βγαίνει;:confused: (Ωραίο όνομα έστω και υποκοριστικό, με μοντέλο τα χεις ατιμούλη;:P )

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back