Εγώ κέρδισα τα εύσημά μου στο Πολυτεχνείο, οπού τα υπολογιστικά συστήματα δείχνουν το χειρότερο εαυτό τους. Ήμουν μικρός και απέδιδα τις κουφές δυσλειτουργίες σε γκαντεμιά, χωρίς να ξέρω αυτά που ξέρω τώρα (ότι δηλαδή οποιαδήποτε ψηφιακή λογική αποκτά συνείδηση και έχει μία στις τρεις πιθανότητα να μη ΘΕΛΕΙ να δουλέψει, οπότε οι δοκιμές που κάνεις πάνω της είναι στην ουσία βασανιστήρια για να την πείσεις να κάνει αυτό που θες).
Μάλιστα είχαμε φτιάξει και μία θεωρία, της γκαντεμοδυναμικής. Το γκαντεμόνιο είναι το στοιχειώδες σωματίδιο της γκαντεμιάς. Επηρεάζεται από τη λογική και τη θέληση. Όπου δηλαδή ένα φωτόνιο θα ακολουθήσει τυχαία πορεία (πχ σκέδαση) το γκαντεμόνιο θα ακολουθήσει την πορεία που δεν θες εσύ που παρατηρείς το σύστημα (σύμφωνα με την κβαντομηχανική το επηρεάζεις παρατηρώντας το). Η θεωρία έλεγε επίσης ότι τα γκαντεμόνια συσσωρεύονται και όταν φτάσουν μια κρίσιμη μάζα δημιουργούν γκαντεμιές στο σύστημα που συσσωρεύτηκαν, ανάλογα με το πόσο μεγάλη είναι η μάζα. Τέλος εγώ και
ορισμένοι άλλοι άνθρωποι έχουμε την ιδιότητα να έλκουμε τα γκαντεμόνια, αλλά εκτός από τις γκαντεμιές που μας συμβαίνουν έχουμε δυνατότητα να απελευθερώνουμε ριπές γκαντεμικής ακτινοβολίας (ως αμυντικό μηχανισμό για να μη μας ρουφήξει καμιά μίνι μαύρη τρύπα απο το cern).
Στατιστικά εκτιμώ τη γκαντεμική μου πυκνώτητα χωρητικότητας στα 58 μΕπίτιμα/m^3. Ο μέσος όρος είναι 12-14. Υπάρχει επίσης patent application για τη χρήση ρουλέττας ή κουλοχέρη σαν όργανο μέτρησης.
Υπάρχει και με αντίθετη πολικότητα το κωλοφαρδόνιο. Αυτό εκλύεται πολύ κατά τη διάρκεια παρτίδων τάβλι, και από συγκεκριμένα άτομα κατα την αναζήτηση parking. Υπάρχουν επίσης θεωρίες για τη
χρήση του σε faster than light travel.
Αυτά, πάω να κάνω thread "πόσο geek είστε" και να το κάνω copy paste