self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
Ιντρίλ, λέει αλήθεια το ...παιδί;
Κρίνοντας από το γεγονός ότι παρομοιάζει εσένα με το Mάρλον Μπράντο κι εμενα με τη Nτάριλ Xάνα, σου φαίνεται να λέει αλήθεια?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Great Chaos
Περιβόητο μέλος
Είσαι πολύ μεγάλος ρε!! Λίγοι έχουν το θάρρος να τα πουν αυτά...Αρχική Δημοσίευση από Valder:Σκέψου το εξής πολύ απλό. Καληνυχτάκηδες, γκομενοφύλακες, ξεπλένηδες, υπάρχουν πολλοί. Τα λεγόμενα καλά παιδιά. Μια από τα ίδια, μια από τα συνηθισμένα. Τι συγκίνηση προσφέρουν αυτοί σε μια γυναίκα; Απλά της χαϊδεύουν τ' αυτιά, λένε όσα θέλει να ακούσει, ταιριάζουν σκόπιμα στις θέσεις της για να της φανούν σωστοί και κάνουν υπέροχες φιλίες μαζί της.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
έχεις λύκο ;
Φτιάξε κρέμα γιώτης
Δεν μπορεί να υπάρχει πιο άκυρος διάλογος!
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Δεν ειναι θεμα τυχης αλλα επιλογης, ετσι και αλλιος οι ανθρωποι που αξιζουν οτιδηποτε περισοτερο απο αποτεφροση ειναι το 0.01% φροντιζω να συναναστρεφομαι μονο με αυτους.
Χαίρομαι που αυτό το 0,01%, το βρήκες εδώ! Η δουλεία μου πετυχαίνει!
Περιβόητο μέλος
σοβαρά,
τα μικρά παιδιά τις ακούνε;;;;»δηλ. πού έφτασε η κοινωνία μας »στα 12 καπνίζουν, κάνουν σεξ και ακούνε διαφημίσεις τζάμπο
- υγρο η κομπακτ μεικ απ και γιατι?
Απάντηση fantasmenos:
-Υγρό, δεν ξέρω, ακούγεται πιο σεξουαλικό
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
δεν νομιζω οτι είναι και πολυ κακό να βλεπει ενας αντρας πορνο!
ειτε ειναι σε σχεση ειτε οχι.
το κακο για μενα ειναι να ειναι εξαρτημενος απο αυτο(οπως το αντιλαμβανεται ο καθενας), και να το κανει καθημερινα, ειτε ειμαστε μαζι , ειτε οχι.
ποιος αλλωστε ειναι αυτος που δεν βλεπει πορνο?
ο νωεύς , του φαίνονται όλα πολύ ποταπά , σε σχέση με αυτά που έχει κάνει
Απαραδεκτος σιντ!!
Δεν εχει αφησει τιποτα ορθιο..
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
Μα είναι για φάγωμα....
Αυτός ο χαλβάς κάνει το κακό;
Τζίζους.
Μα είναι για γέλια.
Ζηλεύεις Μποράτ, ζηλεύεις γιατί είναι κούκλος.
Ειδικά στη τελευταία φωτογραφία είναι σα β' όνομα σε μπουζούκι της επαρχίας.
υγ Το "μα ειναι για γελια" εμενα με κανει να γελαω περισσοτερο!!!!!
Το "μα ειναι για γελια" εμενα με κανει να γελαω περισσοτερο!!!!!
Γέλα κύριέ μου, γέλα μαζί μου
Περιβόητο μέλος
6. Τα γηρατειά σε φοβίζουν;
7. Πιστεύεις ότι είσαι ευφυής;
6. Όχι. Θα είμαι σʼ ένα ζεστό καπί με φιλόξενες νοσοκόμες να μʼ αλλάζουν μπαταρίες στα ακουστικά, θα έρχονται τα παιδιά μου και συνέχεια θα ξεχνώ ποιοι είναι, θα μου φέρνουν δώρο πάμπερς και γενικώς θα είμαι τόσο γκαγκά που θα όταν τα τεζάρω δεν θα καταλάβω τη διαφορά. Ζωή χαρισάμενη.
7. Άλλοτε νιώθω ευφυής όταν μεγαλοπιάνομαι με ιδέες που στην πραγματικότητα δεν είναι για τα δόντια μου (μου αρέσει όμως ), ενώ άλλοτε αυτό που φαινομενικά νιώθω ως βλακεία είναι συγχρόνως και αναπόσπαστο συστατικό των προτερημάτων μου.
Περιβόητο μέλος
Τι ποτάκι πίνετε οταν βγαίνετε;
αφήστε τ' αχαχούχα και πιάστε τ' ανθρακούχα
borat
Επιφανές μέλος
εγώ που έχω τα Windows'96 θα δυσκολευτώ άραγε στα Windows 7
μπα ιδια ειναι σχεδον
ωραία κι' είχα μια αγωνία!
Subject to change
e-steki.gr Founder
Εγω το πρωτο μου φιλι το εδωσα στα 14 σε μπουκαλα(κανονικο φιλι,οχι πεταχτο).Το μετανιωσα ομως....
δεν ανταπέδωσε το φιλί η μπουκάλα ;
Απίστευτος!
...με πέρνει από το χέρι και με πάει στο πιο ρομαντικό δέντρο του σχολείου...
Σιντ:
π.σ. μια ερώτηση : τι κάνει ένα δέντρο πιο ρομαντικό από τα άλλα ;
Πεθαίνω για σένα!!!!!!!!!!
Isiliel
Επιφανές μέλος
Εγώ πάντως, που με γ@μ@νε κάθε μήνα στη δουλειά και μου δίνουν 700 ευρώ, καθόλου ερεθισμένος δε νιώθω.
Για εθισμό μιλάει το θέμα, όχι για ερεθισμό!
E τότε ναι, είναι εθιστικό, αν αναλογιστεί κάποιος πως ακόμη δεν έχω παραιτηθεί.
Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος
Αποφασιστε τι να κανω με το δαχτυλο μου επιτελους..Ο ενας μου λεει οτι το κοιταω και εσυ οτι κρυβομαι απο πισω..
Περιβόητο μέλος
Πιο πάνω από όλα , με έκανε να νιώσω groovy αυτήν την γ@μημένη μέρα . Ευχαριστώ
https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=632152&postcount=4
Χάος κάνε μια επεξεργασία και για μένα...
Ο βήχας δεν με αφήνει να κοιμηθώ...
και μένα το ίδιο
(ο γείτονας σου είμαι)
Περιβόητο μέλος
ιδίως το συγκεκριμένο αξίζει μια θέση εκεί 8)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.