Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2006 στις 10:19 Η Resident Evil: #161 10-11-06 10:19 δεν υπάρχουν πια απουσίες! Γιατί όποιος λείπει έστω και 1 ώρα χάνει αυτομάτως τη χρονιά! Μακάρι να μου έκαναν για μια φορά το δώρο που θα ήθελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2006 στις 10:34 Η crazyhelen: #162 10-11-06 10:34 Σου αγοράζουν το δώρο που επιθυμείς, αλλά είναι ελαττωματικό και δυστυχώς δεν μπορείς να το αλλάξεις γιατί ήταν το τελευταίο κομμάτι !!!! Μακάρι να πάρω αυτά τα χρήματα που περιμένω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2006 στις 08:58 Η evouli έγραψε: #163 15-11-06 08:58 θα τα παρεις αλλα μολις τα παρεις θα προκυψουν κατι λογαριασμοι που θα ειναι αδυνατον να τους καλυψεις μονο με αυτα που πηρες... μακαρι να παμε τις διακοπες που σχεδιαζουμε το καλοκαιρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 15:27 Η Isiliel έγραψε: #164 21-11-06 15:27 Τζίνι: Κοίτα τι μου κάνεις τώρα....Μου πέφτει βαρύ να σου χαλάσω την ευχή για τις διακοπές....ΣΚΡΟΥΜΦΦΦ... Λοπόν, διακοπές θα πας, αλλά ο καιρός δεν θα είναι καλός. Ξέχνα τα μπάνια... Μακάρι να πάρω καλή αυξησούλα φέτος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 15:43 Η Resident Evil: #165 21-11-06 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Μακάρι να πάρω καλή αυξησούλα φέτος.... Click για ανάπτυξη... θα πάρεις αλλά θα ανακοινωθούν αυξήσεις στα σφάλιστρα και έτσι ο καθαρός μισθός σου θα μειωθεί τελικά! Μακάρι να πάρω την προαγωγή που θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2007 στις 16:20 Η bunny217 έγραψε: #166 25-01-07 16:20 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: θα πάρεις αλλά θα ανακοινωθούν αυξήσεις στα σφάλιστρα και έτσι ο καθαρός μισθός σου θα μειωθεί τελικά! Μακάρι να πάρω την προαγωγή που θέλω... Click για ανάπτυξη... θα την πάρεις αλλά θα δουλεύεις συνέχεια υπερωρίες μακάρι να πάω εκδρομούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2007 στις 19:03 Ο Γιώργος έγραψε: #167 25-01-07 19:03 Αρχική Δημοσίευση από bunny: μακάρι να πάω εκδρομούλα Click για ανάπτυξη... Θα πας, αλλά θα σε περιμένει μια ντουζίνα δουλιές μετά στο σπίτι Μακάρι να ενεργοποιήσουν σύντομα την dsl μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:00 Η Myrtle έγραψε: #168 04-02-07 02:00 Θα σ΄την ενεργοποιήσουν αλλά την επόμενη μέρα θα χαλάσει ο υπολογιστής σου! Μακάρι να περάσω όλα τα μαθήματα στην εξεταστική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:33 Ο Γιώργος έγραψε: #169 04-02-07 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Θα σ΄την ενεργοποιήσουν αλλά την επόμενη μέρα θα χαλάσει ο υπολογιστής σου! Click για ανάπτυξη... Ενεργοποιήθηκε σήμερα και δεν χάλασε Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να περάσω όλα τα μαθήματα στην εξεταστική! Click για ανάπτυξη... Θα τα περάσεις, αλλά θα βγεις σαν άλιεν μετά την εξεταστική Μακάρι να 'χα κι άλλη κάρτα στο κινητό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:48 Η Myrtle έγραψε: #170 04-02-07 02:48 Κάποιος σου κάνει δώρο μία κάρτα αλλά πριν προλάβεις να την βάλεις σου κλέβουν το κινητό! Μακάρι να κατάφερνα να κοιμηθώ και αυριο να ξυπνήσω στις 7 το απόγευμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:52 Ο Γιώργος έγραψε: #171 04-02-07 02:52 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Κάποιος σου κάνει δώρο μία κάρτα αλλά πριν προλάβεις να την βάλεις σου κλέβουν το κινητό! Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι Σαββατογεννημένη, ε; Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να κατάφερνα να κοιμηθώ και αυριο να ξυπνήσω στις 7 το απόγευμα!!! Click για ανάπτυξη... Κάντο, αλλά θα βρυκολακιάσεις Μακάρι να μην έλεγα "Μακάρι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:57 Η Myrtle έγραψε: #172 04-02-07 02:57 (Όχι μην ανησυχείς!ούτε πολύ γκαντέμα είμαι!) Μη λες αλλά η ζωή σου τότε θα είναι πολύ πεζή! Μακάρι να γυρνούσα για λίγο το χρόνο πίσω(όχι πως θα άλλαζα κάτι δλδ,αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:00 Ο Γιώργος έγραψε: #173 04-02-07 03:00 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να γυρνούσα για λίγο το χρόνο πίσω(όχι πως θα άλλαζα κάτι δλδ,αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται...) Click για ανάπτυξη... Γύρνα τον, αλλά ελπίζω να ξέρεις the way back 8) "Θα 'θελα να 'σουν εδώ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:06 Η Myrtle έγραψε: #174 04-02-07 03:06 Αυτή τη στιγμή σου χτυπάει το κουδούνι,αλλά μόλις πας να ανοίξεις........δυστυχώς........ξυπνάς!(Ώρα να πας στη δουλειά....!) Μακάρι να έβρισκα το λυχνάρι του Αλαντίν(με το Τζίνι μέσα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:20 Ο Γιώργος έγραψε: #175 04-02-07 03:20 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να έβρισκα το λυχνάρι του Αλαντίν(με το Τζίνι μέσα!) Click για ανάπτυξη... Το βρίσκεις και μετά ξυπνάς Μακάρι να έβρισκα κάτι να ρωτήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:25 Η Myrtle έγραψε: #176 04-02-07 03:25 Πάνω που κάτι πας να βρεις παθαίνεις Αλτσχάιμερ(Βλέπεις εγώ έχω αρκετή φαντασία!) Μακάρι να είχα 1 δις ευρώ(στον ξύπνιο μου αυτή τη φορά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:18 Η travel_lover: #177 06-02-07 14:18 κ σε καθαρίζουν πριν προλάβεις να τα χαρείς...(μακάβρια εγω)! μακάρι να μετάνοιωνε κ να γύρναγε σε μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:23 Η Γίδι έγραψε: #178 06-02-07 14:23 Πάνω που γυρνάει, γνωρίζεις τον απόλυτο, τον τέλειο, τον πιο ωραίο από τον Brad και πιο sexy από τον Σάκη!!! (Κοινώς μη νιώθεις παρατημένη) ...μακάρι να πήγαινα τώρα για 3 μέρες σπίτι μου. Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:14 Ο Γιώργος έγραψε: #179 06-02-07 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: ...μακάρι να πήγαινα τώρα για 3 μέρες σπίτι μου. Ελλάδα! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά η χαρά θα 'ταν μόνο για τρεις μέρες Μακάρι να 'ρθει το Γίδι να μας επισκεφθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 11:36 Η mania έγραψε: #180 09-03-07 11:36 Θα έρθει με άσκημα νέα Μακάρι να κερδίσω το τζόκερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν υπάρχουν πια απουσίες! Γιατί όποιος λείπει έστω και 1 ώρα χάνει αυτομάτως τη χρονιά! Μακάρι να μου έκαναν για μια φορά το δώρο που θα ήθελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2006 στις 10:34 Η crazyhelen: #162 10-11-06 10:34 Σου αγοράζουν το δώρο που επιθυμείς, αλλά είναι ελαττωματικό και δυστυχώς δεν μπορείς να το αλλάξεις γιατί ήταν το τελευταίο κομμάτι !!!! Μακάρι να πάρω αυτά τα χρήματα που περιμένω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2006 στις 08:58 Η evouli έγραψε: #163 15-11-06 08:58 θα τα παρεις αλλα μολις τα παρεις θα προκυψουν κατι λογαριασμοι που θα ειναι αδυνατον να τους καλυψεις μονο με αυτα που πηρες... μακαρι να παμε τις διακοπες που σχεδιαζουμε το καλοκαιρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 15:27 Η Isiliel έγραψε: #164 21-11-06 15:27 Τζίνι: Κοίτα τι μου κάνεις τώρα....Μου πέφτει βαρύ να σου χαλάσω την ευχή για τις διακοπές....ΣΚΡΟΥΜΦΦΦ... Λοπόν, διακοπές θα πας, αλλά ο καιρός δεν θα είναι καλός. Ξέχνα τα μπάνια... Μακάρι να πάρω καλή αυξησούλα φέτος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 15:43 Η Resident Evil: #165 21-11-06 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Μακάρι να πάρω καλή αυξησούλα φέτος.... Click για ανάπτυξη... θα πάρεις αλλά θα ανακοινωθούν αυξήσεις στα σφάλιστρα και έτσι ο καθαρός μισθός σου θα μειωθεί τελικά! Μακάρι να πάρω την προαγωγή που θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2007 στις 16:20 Η bunny217 έγραψε: #166 25-01-07 16:20 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: θα πάρεις αλλά θα ανακοινωθούν αυξήσεις στα σφάλιστρα και έτσι ο καθαρός μισθός σου θα μειωθεί τελικά! Μακάρι να πάρω την προαγωγή που θέλω... Click για ανάπτυξη... θα την πάρεις αλλά θα δουλεύεις συνέχεια υπερωρίες μακάρι να πάω εκδρομούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2007 στις 19:03 Ο Γιώργος έγραψε: #167 25-01-07 19:03 Αρχική Δημοσίευση από bunny: μακάρι να πάω εκδρομούλα Click για ανάπτυξη... Θα πας, αλλά θα σε περιμένει μια ντουζίνα δουλιές μετά στο σπίτι Μακάρι να ενεργοποιήσουν σύντομα την dsl μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:00 Η Myrtle έγραψε: #168 04-02-07 02:00 Θα σ΄την ενεργοποιήσουν αλλά την επόμενη μέρα θα χαλάσει ο υπολογιστής σου! Μακάρι να περάσω όλα τα μαθήματα στην εξεταστική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:33 Ο Γιώργος έγραψε: #169 04-02-07 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Θα σ΄την ενεργοποιήσουν αλλά την επόμενη μέρα θα χαλάσει ο υπολογιστής σου! Click για ανάπτυξη... Ενεργοποιήθηκε σήμερα και δεν χάλασε Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να περάσω όλα τα μαθήματα στην εξεταστική! Click για ανάπτυξη... Θα τα περάσεις, αλλά θα βγεις σαν άλιεν μετά την εξεταστική Μακάρι να 'χα κι άλλη κάρτα στο κινητό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:48 Η Myrtle έγραψε: #170 04-02-07 02:48 Κάποιος σου κάνει δώρο μία κάρτα αλλά πριν προλάβεις να την βάλεις σου κλέβουν το κινητό! Μακάρι να κατάφερνα να κοιμηθώ και αυριο να ξυπνήσω στις 7 το απόγευμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:52 Ο Γιώργος έγραψε: #171 04-02-07 02:52 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Κάποιος σου κάνει δώρο μία κάρτα αλλά πριν προλάβεις να την βάλεις σου κλέβουν το κινητό! Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι Σαββατογεννημένη, ε; Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να κατάφερνα να κοιμηθώ και αυριο να ξυπνήσω στις 7 το απόγευμα!!! Click για ανάπτυξη... Κάντο, αλλά θα βρυκολακιάσεις Μακάρι να μην έλεγα "Μακάρι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:57 Η Myrtle έγραψε: #172 04-02-07 02:57 (Όχι μην ανησυχείς!ούτε πολύ γκαντέμα είμαι!) Μη λες αλλά η ζωή σου τότε θα είναι πολύ πεζή! Μακάρι να γυρνούσα για λίγο το χρόνο πίσω(όχι πως θα άλλαζα κάτι δλδ,αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:00 Ο Γιώργος έγραψε: #173 04-02-07 03:00 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να γυρνούσα για λίγο το χρόνο πίσω(όχι πως θα άλλαζα κάτι δλδ,αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται...) Click για ανάπτυξη... Γύρνα τον, αλλά ελπίζω να ξέρεις the way back 8) "Θα 'θελα να 'σουν εδώ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:06 Η Myrtle έγραψε: #174 04-02-07 03:06 Αυτή τη στιγμή σου χτυπάει το κουδούνι,αλλά μόλις πας να ανοίξεις........δυστυχώς........ξυπνάς!(Ώρα να πας στη δουλειά....!) Μακάρι να έβρισκα το λυχνάρι του Αλαντίν(με το Τζίνι μέσα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:20 Ο Γιώργος έγραψε: #175 04-02-07 03:20 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να έβρισκα το λυχνάρι του Αλαντίν(με το Τζίνι μέσα!) Click για ανάπτυξη... Το βρίσκεις και μετά ξυπνάς Μακάρι να έβρισκα κάτι να ρωτήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:25 Η Myrtle έγραψε: #176 04-02-07 03:25 Πάνω που κάτι πας να βρεις παθαίνεις Αλτσχάιμερ(Βλέπεις εγώ έχω αρκετή φαντασία!) Μακάρι να είχα 1 δις ευρώ(στον ξύπνιο μου αυτή τη φορά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:18 Η travel_lover: #177 06-02-07 14:18 κ σε καθαρίζουν πριν προλάβεις να τα χαρείς...(μακάβρια εγω)! μακάρι να μετάνοιωνε κ να γύρναγε σε μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:23 Η Γίδι έγραψε: #178 06-02-07 14:23 Πάνω που γυρνάει, γνωρίζεις τον απόλυτο, τον τέλειο, τον πιο ωραίο από τον Brad και πιο sexy από τον Σάκη!!! (Κοινώς μη νιώθεις παρατημένη) ...μακάρι να πήγαινα τώρα για 3 μέρες σπίτι μου. Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:14 Ο Γιώργος έγραψε: #179 06-02-07 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: ...μακάρι να πήγαινα τώρα για 3 μέρες σπίτι μου. Ελλάδα! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά η χαρά θα 'ταν μόνο για τρεις μέρες Μακάρι να 'ρθει το Γίδι να μας επισκεφθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 11:36 Η mania έγραψε: #180 09-03-07 11:36 Θα έρθει με άσκημα νέα Μακάρι να κερδίσω το τζόκερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σου αγοράζουν το δώρο που επιθυμείς, αλλά είναι ελαττωματικό και δυστυχώς δεν μπορείς να το αλλάξεις γιατί ήταν το τελευταίο κομμάτι !!!! Μακάρι να πάρω αυτά τα χρήματα που περιμένω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2006 στις 08:58 Η evouli έγραψε: #163 15-11-06 08:58 θα τα παρεις αλλα μολις τα παρεις θα προκυψουν κατι λογαριασμοι που θα ειναι αδυνατον να τους καλυψεις μονο με αυτα που πηρες... μακαρι να παμε τις διακοπες που σχεδιαζουμε το καλοκαιρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 15:27 Η Isiliel έγραψε: #164 21-11-06 15:27 Τζίνι: Κοίτα τι μου κάνεις τώρα....Μου πέφτει βαρύ να σου χαλάσω την ευχή για τις διακοπές....ΣΚΡΟΥΜΦΦΦ... Λοπόν, διακοπές θα πας, αλλά ο καιρός δεν θα είναι καλός. Ξέχνα τα μπάνια... Μακάρι να πάρω καλή αυξησούλα φέτος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 15:43 Η Resident Evil: #165 21-11-06 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Μακάρι να πάρω καλή αυξησούλα φέτος.... Click για ανάπτυξη... θα πάρεις αλλά θα ανακοινωθούν αυξήσεις στα σφάλιστρα και έτσι ο καθαρός μισθός σου θα μειωθεί τελικά! Μακάρι να πάρω την προαγωγή που θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2007 στις 16:20 Η bunny217 έγραψε: #166 25-01-07 16:20 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: θα πάρεις αλλά θα ανακοινωθούν αυξήσεις στα σφάλιστρα και έτσι ο καθαρός μισθός σου θα μειωθεί τελικά! Μακάρι να πάρω την προαγωγή που θέλω... Click για ανάπτυξη... θα την πάρεις αλλά θα δουλεύεις συνέχεια υπερωρίες μακάρι να πάω εκδρομούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2007 στις 19:03 Ο Γιώργος έγραψε: #167 25-01-07 19:03 Αρχική Δημοσίευση από bunny: μακάρι να πάω εκδρομούλα Click για ανάπτυξη... Θα πας, αλλά θα σε περιμένει μια ντουζίνα δουλιές μετά στο σπίτι Μακάρι να ενεργοποιήσουν σύντομα την dsl μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:00 Η Myrtle έγραψε: #168 04-02-07 02:00 Θα σ΄την ενεργοποιήσουν αλλά την επόμενη μέρα θα χαλάσει ο υπολογιστής σου! Μακάρι να περάσω όλα τα μαθήματα στην εξεταστική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:33 Ο Γιώργος έγραψε: #169 04-02-07 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Θα σ΄την ενεργοποιήσουν αλλά την επόμενη μέρα θα χαλάσει ο υπολογιστής σου! Click για ανάπτυξη... Ενεργοποιήθηκε σήμερα και δεν χάλασε Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να περάσω όλα τα μαθήματα στην εξεταστική! Click για ανάπτυξη... Θα τα περάσεις, αλλά θα βγεις σαν άλιεν μετά την εξεταστική Μακάρι να 'χα κι άλλη κάρτα στο κινητό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:48 Η Myrtle έγραψε: #170 04-02-07 02:48 Κάποιος σου κάνει δώρο μία κάρτα αλλά πριν προλάβεις να την βάλεις σου κλέβουν το κινητό! Μακάρι να κατάφερνα να κοιμηθώ και αυριο να ξυπνήσω στις 7 το απόγευμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:52 Ο Γιώργος έγραψε: #171 04-02-07 02:52 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Κάποιος σου κάνει δώρο μία κάρτα αλλά πριν προλάβεις να την βάλεις σου κλέβουν το κινητό! Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι Σαββατογεννημένη, ε; Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να κατάφερνα να κοιμηθώ και αυριο να ξυπνήσω στις 7 το απόγευμα!!! Click για ανάπτυξη... Κάντο, αλλά θα βρυκολακιάσεις Μακάρι να μην έλεγα "Μακάρι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:57 Η Myrtle έγραψε: #172 04-02-07 02:57 (Όχι μην ανησυχείς!ούτε πολύ γκαντέμα είμαι!) Μη λες αλλά η ζωή σου τότε θα είναι πολύ πεζή! Μακάρι να γυρνούσα για λίγο το χρόνο πίσω(όχι πως θα άλλαζα κάτι δλδ,αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:00 Ο Γιώργος έγραψε: #173 04-02-07 03:00 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να γυρνούσα για λίγο το χρόνο πίσω(όχι πως θα άλλαζα κάτι δλδ,αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται...) Click για ανάπτυξη... Γύρνα τον, αλλά ελπίζω να ξέρεις the way back 8) "Θα 'θελα να 'σουν εδώ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:06 Η Myrtle έγραψε: #174 04-02-07 03:06 Αυτή τη στιγμή σου χτυπάει το κουδούνι,αλλά μόλις πας να ανοίξεις........δυστυχώς........ξυπνάς!(Ώρα να πας στη δουλειά....!) Μακάρι να έβρισκα το λυχνάρι του Αλαντίν(με το Τζίνι μέσα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:20 Ο Γιώργος έγραψε: #175 04-02-07 03:20 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να έβρισκα το λυχνάρι του Αλαντίν(με το Τζίνι μέσα!) Click για ανάπτυξη... Το βρίσκεις και μετά ξυπνάς Μακάρι να έβρισκα κάτι να ρωτήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:25 Η Myrtle έγραψε: #176 04-02-07 03:25 Πάνω που κάτι πας να βρεις παθαίνεις Αλτσχάιμερ(Βλέπεις εγώ έχω αρκετή φαντασία!) Μακάρι να είχα 1 δις ευρώ(στον ξύπνιο μου αυτή τη φορά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:18 Η travel_lover: #177 06-02-07 14:18 κ σε καθαρίζουν πριν προλάβεις να τα χαρείς...(μακάβρια εγω)! μακάρι να μετάνοιωνε κ να γύρναγε σε μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:23 Η Γίδι έγραψε: #178 06-02-07 14:23 Πάνω που γυρνάει, γνωρίζεις τον απόλυτο, τον τέλειο, τον πιο ωραίο από τον Brad και πιο sexy από τον Σάκη!!! (Κοινώς μη νιώθεις παρατημένη) ...μακάρι να πήγαινα τώρα για 3 μέρες σπίτι μου. Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:14 Ο Γιώργος έγραψε: #179 06-02-07 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: ...μακάρι να πήγαινα τώρα για 3 μέρες σπίτι μου. Ελλάδα! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά η χαρά θα 'ταν μόνο για τρεις μέρες Μακάρι να 'ρθει το Γίδι να μας επισκεφθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 11:36 Η mania έγραψε: #180 09-03-07 11:36 Θα έρθει με άσκημα νέα Μακάρι να κερδίσω το τζόκερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα τα παρεις αλλα μολις τα παρεις θα προκυψουν κατι λογαριασμοι που θα ειναι αδυνατον να τους καλυψεις μονο με αυτα που πηρες... μακαρι να παμε τις διακοπες που σχεδιαζουμε το καλοκαιρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 15:27 Η Isiliel έγραψε: #164 21-11-06 15:27 Τζίνι: Κοίτα τι μου κάνεις τώρα....Μου πέφτει βαρύ να σου χαλάσω την ευχή για τις διακοπές....ΣΚΡΟΥΜΦΦΦ... Λοπόν, διακοπές θα πας, αλλά ο καιρός δεν θα είναι καλός. Ξέχνα τα μπάνια... Μακάρι να πάρω καλή αυξησούλα φέτος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 15:43 Η Resident Evil: #165 21-11-06 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Μακάρι να πάρω καλή αυξησούλα φέτος.... Click για ανάπτυξη... θα πάρεις αλλά θα ανακοινωθούν αυξήσεις στα σφάλιστρα και έτσι ο καθαρός μισθός σου θα μειωθεί τελικά! Μακάρι να πάρω την προαγωγή που θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2007 στις 16:20 Η bunny217 έγραψε: #166 25-01-07 16:20 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: θα πάρεις αλλά θα ανακοινωθούν αυξήσεις στα σφάλιστρα και έτσι ο καθαρός μισθός σου θα μειωθεί τελικά! Μακάρι να πάρω την προαγωγή που θέλω... Click για ανάπτυξη... θα την πάρεις αλλά θα δουλεύεις συνέχεια υπερωρίες μακάρι να πάω εκδρομούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2007 στις 19:03 Ο Γιώργος έγραψε: #167 25-01-07 19:03 Αρχική Δημοσίευση από bunny: μακάρι να πάω εκδρομούλα Click για ανάπτυξη... Θα πας, αλλά θα σε περιμένει μια ντουζίνα δουλιές μετά στο σπίτι Μακάρι να ενεργοποιήσουν σύντομα την dsl μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:00 Η Myrtle έγραψε: #168 04-02-07 02:00 Θα σ΄την ενεργοποιήσουν αλλά την επόμενη μέρα θα χαλάσει ο υπολογιστής σου! Μακάρι να περάσω όλα τα μαθήματα στην εξεταστική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:33 Ο Γιώργος έγραψε: #169 04-02-07 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Θα σ΄την ενεργοποιήσουν αλλά την επόμενη μέρα θα χαλάσει ο υπολογιστής σου! Click για ανάπτυξη... Ενεργοποιήθηκε σήμερα και δεν χάλασε Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να περάσω όλα τα μαθήματα στην εξεταστική! Click για ανάπτυξη... Θα τα περάσεις, αλλά θα βγεις σαν άλιεν μετά την εξεταστική Μακάρι να 'χα κι άλλη κάρτα στο κινητό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:48 Η Myrtle έγραψε: #170 04-02-07 02:48 Κάποιος σου κάνει δώρο μία κάρτα αλλά πριν προλάβεις να την βάλεις σου κλέβουν το κινητό! Μακάρι να κατάφερνα να κοιμηθώ και αυριο να ξυπνήσω στις 7 το απόγευμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:52 Ο Γιώργος έγραψε: #171 04-02-07 02:52 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Κάποιος σου κάνει δώρο μία κάρτα αλλά πριν προλάβεις να την βάλεις σου κλέβουν το κινητό! Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι Σαββατογεννημένη, ε; Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να κατάφερνα να κοιμηθώ και αυριο να ξυπνήσω στις 7 το απόγευμα!!! Click για ανάπτυξη... Κάντο, αλλά θα βρυκολακιάσεις Μακάρι να μην έλεγα "Μακάρι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:57 Η Myrtle έγραψε: #172 04-02-07 02:57 (Όχι μην ανησυχείς!ούτε πολύ γκαντέμα είμαι!) Μη λες αλλά η ζωή σου τότε θα είναι πολύ πεζή! Μακάρι να γυρνούσα για λίγο το χρόνο πίσω(όχι πως θα άλλαζα κάτι δλδ,αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:00 Ο Γιώργος έγραψε: #173 04-02-07 03:00 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να γυρνούσα για λίγο το χρόνο πίσω(όχι πως θα άλλαζα κάτι δλδ,αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται...) Click για ανάπτυξη... Γύρνα τον, αλλά ελπίζω να ξέρεις the way back 8) "Θα 'θελα να 'σουν εδώ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:06 Η Myrtle έγραψε: #174 04-02-07 03:06 Αυτή τη στιγμή σου χτυπάει το κουδούνι,αλλά μόλις πας να ανοίξεις........δυστυχώς........ξυπνάς!(Ώρα να πας στη δουλειά....!) Μακάρι να έβρισκα το λυχνάρι του Αλαντίν(με το Τζίνι μέσα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:20 Ο Γιώργος έγραψε: #175 04-02-07 03:20 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να έβρισκα το λυχνάρι του Αλαντίν(με το Τζίνι μέσα!) Click για ανάπτυξη... Το βρίσκεις και μετά ξυπνάς Μακάρι να έβρισκα κάτι να ρωτήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:25 Η Myrtle έγραψε: #176 04-02-07 03:25 Πάνω που κάτι πας να βρεις παθαίνεις Αλτσχάιμερ(Βλέπεις εγώ έχω αρκετή φαντασία!) Μακάρι να είχα 1 δις ευρώ(στον ξύπνιο μου αυτή τη φορά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:18 Η travel_lover: #177 06-02-07 14:18 κ σε καθαρίζουν πριν προλάβεις να τα χαρείς...(μακάβρια εγω)! μακάρι να μετάνοιωνε κ να γύρναγε σε μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:23 Η Γίδι έγραψε: #178 06-02-07 14:23 Πάνω που γυρνάει, γνωρίζεις τον απόλυτο, τον τέλειο, τον πιο ωραίο από τον Brad και πιο sexy από τον Σάκη!!! (Κοινώς μη νιώθεις παρατημένη) ...μακάρι να πήγαινα τώρα για 3 μέρες σπίτι μου. Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:14 Ο Γιώργος έγραψε: #179 06-02-07 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: ...μακάρι να πήγαινα τώρα για 3 μέρες σπίτι μου. Ελλάδα! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά η χαρά θα 'ταν μόνο για τρεις μέρες Μακάρι να 'ρθει το Γίδι να μας επισκεφθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 11:36 Η mania έγραψε: #180 09-03-07 11:36 Θα έρθει με άσκημα νέα Μακάρι να κερδίσω το τζόκερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τζίνι: Κοίτα τι μου κάνεις τώρα....Μου πέφτει βαρύ να σου χαλάσω την ευχή για τις διακοπές....ΣΚΡΟΥΜΦΦΦ... Λοπόν, διακοπές θα πας, αλλά ο καιρός δεν θα είναι καλός. Ξέχνα τα μπάνια... Μακάρι να πάρω καλή αυξησούλα φέτος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 15:43 Η Resident Evil: #165 21-11-06 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Μακάρι να πάρω καλή αυξησούλα φέτος.... Click για ανάπτυξη... θα πάρεις αλλά θα ανακοινωθούν αυξήσεις στα σφάλιστρα και έτσι ο καθαρός μισθός σου θα μειωθεί τελικά! Μακάρι να πάρω την προαγωγή που θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2007 στις 16:20 Η bunny217 έγραψε: #166 25-01-07 16:20 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: θα πάρεις αλλά θα ανακοινωθούν αυξήσεις στα σφάλιστρα και έτσι ο καθαρός μισθός σου θα μειωθεί τελικά! Μακάρι να πάρω την προαγωγή που θέλω... Click για ανάπτυξη... θα την πάρεις αλλά θα δουλεύεις συνέχεια υπερωρίες μακάρι να πάω εκδρομούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2007 στις 19:03 Ο Γιώργος έγραψε: #167 25-01-07 19:03 Αρχική Δημοσίευση από bunny: μακάρι να πάω εκδρομούλα Click για ανάπτυξη... Θα πας, αλλά θα σε περιμένει μια ντουζίνα δουλιές μετά στο σπίτι Μακάρι να ενεργοποιήσουν σύντομα την dsl μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:00 Η Myrtle έγραψε: #168 04-02-07 02:00 Θα σ΄την ενεργοποιήσουν αλλά την επόμενη μέρα θα χαλάσει ο υπολογιστής σου! Μακάρι να περάσω όλα τα μαθήματα στην εξεταστική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:33 Ο Γιώργος έγραψε: #169 04-02-07 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Θα σ΄την ενεργοποιήσουν αλλά την επόμενη μέρα θα χαλάσει ο υπολογιστής σου! Click για ανάπτυξη... Ενεργοποιήθηκε σήμερα και δεν χάλασε Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να περάσω όλα τα μαθήματα στην εξεταστική! Click για ανάπτυξη... Θα τα περάσεις, αλλά θα βγεις σαν άλιεν μετά την εξεταστική Μακάρι να 'χα κι άλλη κάρτα στο κινητό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:48 Η Myrtle έγραψε: #170 04-02-07 02:48 Κάποιος σου κάνει δώρο μία κάρτα αλλά πριν προλάβεις να την βάλεις σου κλέβουν το κινητό! Μακάρι να κατάφερνα να κοιμηθώ και αυριο να ξυπνήσω στις 7 το απόγευμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:52 Ο Γιώργος έγραψε: #171 04-02-07 02:52 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Κάποιος σου κάνει δώρο μία κάρτα αλλά πριν προλάβεις να την βάλεις σου κλέβουν το κινητό! Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι Σαββατογεννημένη, ε; Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να κατάφερνα να κοιμηθώ και αυριο να ξυπνήσω στις 7 το απόγευμα!!! Click για ανάπτυξη... Κάντο, αλλά θα βρυκολακιάσεις Μακάρι να μην έλεγα "Μακάρι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:57 Η Myrtle έγραψε: #172 04-02-07 02:57 (Όχι μην ανησυχείς!ούτε πολύ γκαντέμα είμαι!) Μη λες αλλά η ζωή σου τότε θα είναι πολύ πεζή! Μακάρι να γυρνούσα για λίγο το χρόνο πίσω(όχι πως θα άλλαζα κάτι δλδ,αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:00 Ο Γιώργος έγραψε: #173 04-02-07 03:00 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να γυρνούσα για λίγο το χρόνο πίσω(όχι πως θα άλλαζα κάτι δλδ,αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται...) Click για ανάπτυξη... Γύρνα τον, αλλά ελπίζω να ξέρεις the way back 8) "Θα 'θελα να 'σουν εδώ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:06 Η Myrtle έγραψε: #174 04-02-07 03:06 Αυτή τη στιγμή σου χτυπάει το κουδούνι,αλλά μόλις πας να ανοίξεις........δυστυχώς........ξυπνάς!(Ώρα να πας στη δουλειά....!) Μακάρι να έβρισκα το λυχνάρι του Αλαντίν(με το Τζίνι μέσα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:20 Ο Γιώργος έγραψε: #175 04-02-07 03:20 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να έβρισκα το λυχνάρι του Αλαντίν(με το Τζίνι μέσα!) Click για ανάπτυξη... Το βρίσκεις και μετά ξυπνάς Μακάρι να έβρισκα κάτι να ρωτήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:25 Η Myrtle έγραψε: #176 04-02-07 03:25 Πάνω που κάτι πας να βρεις παθαίνεις Αλτσχάιμερ(Βλέπεις εγώ έχω αρκετή φαντασία!) Μακάρι να είχα 1 δις ευρώ(στον ξύπνιο μου αυτή τη φορά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:18 Η travel_lover: #177 06-02-07 14:18 κ σε καθαρίζουν πριν προλάβεις να τα χαρείς...(μακάβρια εγω)! μακάρι να μετάνοιωνε κ να γύρναγε σε μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:23 Η Γίδι έγραψε: #178 06-02-07 14:23 Πάνω που γυρνάει, γνωρίζεις τον απόλυτο, τον τέλειο, τον πιο ωραίο από τον Brad και πιο sexy από τον Σάκη!!! (Κοινώς μη νιώθεις παρατημένη) ...μακάρι να πήγαινα τώρα για 3 μέρες σπίτι μου. Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:14 Ο Γιώργος έγραψε: #179 06-02-07 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: ...μακάρι να πήγαινα τώρα για 3 μέρες σπίτι μου. Ελλάδα! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά η χαρά θα 'ταν μόνο για τρεις μέρες Μακάρι να 'ρθει το Γίδι να μας επισκεφθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 11:36 Η mania έγραψε: #180 09-03-07 11:36 Θα έρθει με άσκημα νέα Μακάρι να κερδίσω το τζόκερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Μακάρι να πάρω καλή αυξησούλα φέτος.... Click για ανάπτυξη... θα πάρεις αλλά θα ανακοινωθούν αυξήσεις στα σφάλιστρα και έτσι ο καθαρός μισθός σου θα μειωθεί τελικά! Μακάρι να πάρω την προαγωγή που θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2007 στις 16:20 Η bunny217 έγραψε: #166 25-01-07 16:20 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: θα πάρεις αλλά θα ανακοινωθούν αυξήσεις στα σφάλιστρα και έτσι ο καθαρός μισθός σου θα μειωθεί τελικά! Μακάρι να πάρω την προαγωγή που θέλω... Click για ανάπτυξη... θα την πάρεις αλλά θα δουλεύεις συνέχεια υπερωρίες μακάρι να πάω εκδρομούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2007 στις 19:03 Ο Γιώργος έγραψε: #167 25-01-07 19:03 Αρχική Δημοσίευση από bunny: μακάρι να πάω εκδρομούλα Click για ανάπτυξη... Θα πας, αλλά θα σε περιμένει μια ντουζίνα δουλιές μετά στο σπίτι Μακάρι να ενεργοποιήσουν σύντομα την dsl μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:00 Η Myrtle έγραψε: #168 04-02-07 02:00 Θα σ΄την ενεργοποιήσουν αλλά την επόμενη μέρα θα χαλάσει ο υπολογιστής σου! Μακάρι να περάσω όλα τα μαθήματα στην εξεταστική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:33 Ο Γιώργος έγραψε: #169 04-02-07 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Θα σ΄την ενεργοποιήσουν αλλά την επόμενη μέρα θα χαλάσει ο υπολογιστής σου! Click για ανάπτυξη... Ενεργοποιήθηκε σήμερα και δεν χάλασε Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να περάσω όλα τα μαθήματα στην εξεταστική! Click για ανάπτυξη... Θα τα περάσεις, αλλά θα βγεις σαν άλιεν μετά την εξεταστική Μακάρι να 'χα κι άλλη κάρτα στο κινητό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:48 Η Myrtle έγραψε: #170 04-02-07 02:48 Κάποιος σου κάνει δώρο μία κάρτα αλλά πριν προλάβεις να την βάλεις σου κλέβουν το κινητό! Μακάρι να κατάφερνα να κοιμηθώ και αυριο να ξυπνήσω στις 7 το απόγευμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:52 Ο Γιώργος έγραψε: #171 04-02-07 02:52 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Κάποιος σου κάνει δώρο μία κάρτα αλλά πριν προλάβεις να την βάλεις σου κλέβουν το κινητό! Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι Σαββατογεννημένη, ε; Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να κατάφερνα να κοιμηθώ και αυριο να ξυπνήσω στις 7 το απόγευμα!!! Click για ανάπτυξη... Κάντο, αλλά θα βρυκολακιάσεις Μακάρι να μην έλεγα "Μακάρι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:57 Η Myrtle έγραψε: #172 04-02-07 02:57 (Όχι μην ανησυχείς!ούτε πολύ γκαντέμα είμαι!) Μη λες αλλά η ζωή σου τότε θα είναι πολύ πεζή! Μακάρι να γυρνούσα για λίγο το χρόνο πίσω(όχι πως θα άλλαζα κάτι δλδ,αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:00 Ο Γιώργος έγραψε: #173 04-02-07 03:00 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να γυρνούσα για λίγο το χρόνο πίσω(όχι πως θα άλλαζα κάτι δλδ,αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται...) Click για ανάπτυξη... Γύρνα τον, αλλά ελπίζω να ξέρεις the way back 8) "Θα 'θελα να 'σουν εδώ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:06 Η Myrtle έγραψε: #174 04-02-07 03:06 Αυτή τη στιγμή σου χτυπάει το κουδούνι,αλλά μόλις πας να ανοίξεις........δυστυχώς........ξυπνάς!(Ώρα να πας στη δουλειά....!) Μακάρι να έβρισκα το λυχνάρι του Αλαντίν(με το Τζίνι μέσα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:20 Ο Γιώργος έγραψε: #175 04-02-07 03:20 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να έβρισκα το λυχνάρι του Αλαντίν(με το Τζίνι μέσα!) Click για ανάπτυξη... Το βρίσκεις και μετά ξυπνάς Μακάρι να έβρισκα κάτι να ρωτήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:25 Η Myrtle έγραψε: #176 04-02-07 03:25 Πάνω που κάτι πας να βρεις παθαίνεις Αλτσχάιμερ(Βλέπεις εγώ έχω αρκετή φαντασία!) Μακάρι να είχα 1 δις ευρώ(στον ξύπνιο μου αυτή τη φορά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:18 Η travel_lover: #177 06-02-07 14:18 κ σε καθαρίζουν πριν προλάβεις να τα χαρείς...(μακάβρια εγω)! μακάρι να μετάνοιωνε κ να γύρναγε σε μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:23 Η Γίδι έγραψε: #178 06-02-07 14:23 Πάνω που γυρνάει, γνωρίζεις τον απόλυτο, τον τέλειο, τον πιο ωραίο από τον Brad και πιο sexy από τον Σάκη!!! (Κοινώς μη νιώθεις παρατημένη) ...μακάρι να πήγαινα τώρα για 3 μέρες σπίτι μου. Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:14 Ο Γιώργος έγραψε: #179 06-02-07 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: ...μακάρι να πήγαινα τώρα για 3 μέρες σπίτι μου. Ελλάδα! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά η χαρά θα 'ταν μόνο για τρεις μέρες Μακάρι να 'ρθει το Γίδι να μας επισκεφθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 11:36 Η mania έγραψε: #180 09-03-07 11:36 Θα έρθει με άσκημα νέα Μακάρι να κερδίσω το τζόκερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από XRZ: θα πάρεις αλλά θα ανακοινωθούν αυξήσεις στα σφάλιστρα και έτσι ο καθαρός μισθός σου θα μειωθεί τελικά! Μακάρι να πάρω την προαγωγή που θέλω... Click για ανάπτυξη... θα την πάρεις αλλά θα δουλεύεις συνέχεια υπερωρίες μακάρι να πάω εκδρομούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2007 στις 19:03 Ο Γιώργος έγραψε: #167 25-01-07 19:03 Αρχική Δημοσίευση από bunny: μακάρι να πάω εκδρομούλα Click για ανάπτυξη... Θα πας, αλλά θα σε περιμένει μια ντουζίνα δουλιές μετά στο σπίτι Μακάρι να ενεργοποιήσουν σύντομα την dsl μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:00 Η Myrtle έγραψε: #168 04-02-07 02:00 Θα σ΄την ενεργοποιήσουν αλλά την επόμενη μέρα θα χαλάσει ο υπολογιστής σου! Μακάρι να περάσω όλα τα μαθήματα στην εξεταστική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:33 Ο Γιώργος έγραψε: #169 04-02-07 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Θα σ΄την ενεργοποιήσουν αλλά την επόμενη μέρα θα χαλάσει ο υπολογιστής σου! Click για ανάπτυξη... Ενεργοποιήθηκε σήμερα και δεν χάλασε Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να περάσω όλα τα μαθήματα στην εξεταστική! Click για ανάπτυξη... Θα τα περάσεις, αλλά θα βγεις σαν άλιεν μετά την εξεταστική Μακάρι να 'χα κι άλλη κάρτα στο κινητό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:48 Η Myrtle έγραψε: #170 04-02-07 02:48 Κάποιος σου κάνει δώρο μία κάρτα αλλά πριν προλάβεις να την βάλεις σου κλέβουν το κινητό! Μακάρι να κατάφερνα να κοιμηθώ και αυριο να ξυπνήσω στις 7 το απόγευμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:52 Ο Γιώργος έγραψε: #171 04-02-07 02:52 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Κάποιος σου κάνει δώρο μία κάρτα αλλά πριν προλάβεις να την βάλεις σου κλέβουν το κινητό! Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι Σαββατογεννημένη, ε; Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να κατάφερνα να κοιμηθώ και αυριο να ξυπνήσω στις 7 το απόγευμα!!! Click για ανάπτυξη... Κάντο, αλλά θα βρυκολακιάσεις Μακάρι να μην έλεγα "Μακάρι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:57 Η Myrtle έγραψε: #172 04-02-07 02:57 (Όχι μην ανησυχείς!ούτε πολύ γκαντέμα είμαι!) Μη λες αλλά η ζωή σου τότε θα είναι πολύ πεζή! Μακάρι να γυρνούσα για λίγο το χρόνο πίσω(όχι πως θα άλλαζα κάτι δλδ,αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:00 Ο Γιώργος έγραψε: #173 04-02-07 03:00 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να γυρνούσα για λίγο το χρόνο πίσω(όχι πως θα άλλαζα κάτι δλδ,αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται...) Click για ανάπτυξη... Γύρνα τον, αλλά ελπίζω να ξέρεις the way back 8) "Θα 'θελα να 'σουν εδώ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:06 Η Myrtle έγραψε: #174 04-02-07 03:06 Αυτή τη στιγμή σου χτυπάει το κουδούνι,αλλά μόλις πας να ανοίξεις........δυστυχώς........ξυπνάς!(Ώρα να πας στη δουλειά....!) Μακάρι να έβρισκα το λυχνάρι του Αλαντίν(με το Τζίνι μέσα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:20 Ο Γιώργος έγραψε: #175 04-02-07 03:20 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να έβρισκα το λυχνάρι του Αλαντίν(με το Τζίνι μέσα!) Click για ανάπτυξη... Το βρίσκεις και μετά ξυπνάς Μακάρι να έβρισκα κάτι να ρωτήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:25 Η Myrtle έγραψε: #176 04-02-07 03:25 Πάνω που κάτι πας να βρεις παθαίνεις Αλτσχάιμερ(Βλέπεις εγώ έχω αρκετή φαντασία!) Μακάρι να είχα 1 δις ευρώ(στον ξύπνιο μου αυτή τη φορά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:18 Η travel_lover: #177 06-02-07 14:18 κ σε καθαρίζουν πριν προλάβεις να τα χαρείς...(μακάβρια εγω)! μακάρι να μετάνοιωνε κ να γύρναγε σε μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:23 Η Γίδι έγραψε: #178 06-02-07 14:23 Πάνω που γυρνάει, γνωρίζεις τον απόλυτο, τον τέλειο, τον πιο ωραίο από τον Brad και πιο sexy από τον Σάκη!!! (Κοινώς μη νιώθεις παρατημένη) ...μακάρι να πήγαινα τώρα για 3 μέρες σπίτι μου. Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:14 Ο Γιώργος έγραψε: #179 06-02-07 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: ...μακάρι να πήγαινα τώρα για 3 μέρες σπίτι μου. Ελλάδα! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά η χαρά θα 'ταν μόνο για τρεις μέρες Μακάρι να 'ρθει το Γίδι να μας επισκεφθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 11:36 Η mania έγραψε: #180 09-03-07 11:36 Θα έρθει με άσκημα νέα Μακάρι να κερδίσω το τζόκερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: μακάρι να πάω εκδρομούλα Click για ανάπτυξη... Θα πας, αλλά θα σε περιμένει μια ντουζίνα δουλιές μετά στο σπίτι Μακάρι να ενεργοποιήσουν σύντομα την dsl μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:00 Η Myrtle έγραψε: #168 04-02-07 02:00 Θα σ΄την ενεργοποιήσουν αλλά την επόμενη μέρα θα χαλάσει ο υπολογιστής σου! Μακάρι να περάσω όλα τα μαθήματα στην εξεταστική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:33 Ο Γιώργος έγραψε: #169 04-02-07 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Θα σ΄την ενεργοποιήσουν αλλά την επόμενη μέρα θα χαλάσει ο υπολογιστής σου! Click για ανάπτυξη... Ενεργοποιήθηκε σήμερα και δεν χάλασε Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να περάσω όλα τα μαθήματα στην εξεταστική! Click για ανάπτυξη... Θα τα περάσεις, αλλά θα βγεις σαν άλιεν μετά την εξεταστική Μακάρι να 'χα κι άλλη κάρτα στο κινητό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:48 Η Myrtle έγραψε: #170 04-02-07 02:48 Κάποιος σου κάνει δώρο μία κάρτα αλλά πριν προλάβεις να την βάλεις σου κλέβουν το κινητό! Μακάρι να κατάφερνα να κοιμηθώ και αυριο να ξυπνήσω στις 7 το απόγευμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:52 Ο Γιώργος έγραψε: #171 04-02-07 02:52 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Κάποιος σου κάνει δώρο μία κάρτα αλλά πριν προλάβεις να την βάλεις σου κλέβουν το κινητό! Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι Σαββατογεννημένη, ε; Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να κατάφερνα να κοιμηθώ και αυριο να ξυπνήσω στις 7 το απόγευμα!!! Click για ανάπτυξη... Κάντο, αλλά θα βρυκολακιάσεις Μακάρι να μην έλεγα "Μακάρι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:57 Η Myrtle έγραψε: #172 04-02-07 02:57 (Όχι μην ανησυχείς!ούτε πολύ γκαντέμα είμαι!) Μη λες αλλά η ζωή σου τότε θα είναι πολύ πεζή! Μακάρι να γυρνούσα για λίγο το χρόνο πίσω(όχι πως θα άλλαζα κάτι δλδ,αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:00 Ο Γιώργος έγραψε: #173 04-02-07 03:00 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να γυρνούσα για λίγο το χρόνο πίσω(όχι πως θα άλλαζα κάτι δλδ,αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται...) Click για ανάπτυξη... Γύρνα τον, αλλά ελπίζω να ξέρεις the way back 8) "Θα 'θελα να 'σουν εδώ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:06 Η Myrtle έγραψε: #174 04-02-07 03:06 Αυτή τη στιγμή σου χτυπάει το κουδούνι,αλλά μόλις πας να ανοίξεις........δυστυχώς........ξυπνάς!(Ώρα να πας στη δουλειά....!) Μακάρι να έβρισκα το λυχνάρι του Αλαντίν(με το Τζίνι μέσα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:20 Ο Γιώργος έγραψε: #175 04-02-07 03:20 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να έβρισκα το λυχνάρι του Αλαντίν(με το Τζίνι μέσα!) Click για ανάπτυξη... Το βρίσκεις και μετά ξυπνάς Μακάρι να έβρισκα κάτι να ρωτήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:25 Η Myrtle έγραψε: #176 04-02-07 03:25 Πάνω που κάτι πας να βρεις παθαίνεις Αλτσχάιμερ(Βλέπεις εγώ έχω αρκετή φαντασία!) Μακάρι να είχα 1 δις ευρώ(στον ξύπνιο μου αυτή τη φορά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:18 Η travel_lover: #177 06-02-07 14:18 κ σε καθαρίζουν πριν προλάβεις να τα χαρείς...(μακάβρια εγω)! μακάρι να μετάνοιωνε κ να γύρναγε σε μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:23 Η Γίδι έγραψε: #178 06-02-07 14:23 Πάνω που γυρνάει, γνωρίζεις τον απόλυτο, τον τέλειο, τον πιο ωραίο από τον Brad και πιο sexy από τον Σάκη!!! (Κοινώς μη νιώθεις παρατημένη) ...μακάρι να πήγαινα τώρα για 3 μέρες σπίτι μου. Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:14 Ο Γιώργος έγραψε: #179 06-02-07 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: ...μακάρι να πήγαινα τώρα για 3 μέρες σπίτι μου. Ελλάδα! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά η χαρά θα 'ταν μόνο για τρεις μέρες Μακάρι να 'ρθει το Γίδι να μας επισκεφθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 11:36 Η mania έγραψε: #180 09-03-07 11:36 Θα έρθει με άσκημα νέα Μακάρι να κερδίσω το τζόκερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα σ΄την ενεργοποιήσουν αλλά την επόμενη μέρα θα χαλάσει ο υπολογιστής σου! Μακάρι να περάσω όλα τα μαθήματα στην εξεταστική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:33 Ο Γιώργος έγραψε: #169 04-02-07 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Θα σ΄την ενεργοποιήσουν αλλά την επόμενη μέρα θα χαλάσει ο υπολογιστής σου! Click για ανάπτυξη... Ενεργοποιήθηκε σήμερα και δεν χάλασε Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να περάσω όλα τα μαθήματα στην εξεταστική! Click για ανάπτυξη... Θα τα περάσεις, αλλά θα βγεις σαν άλιεν μετά την εξεταστική Μακάρι να 'χα κι άλλη κάρτα στο κινητό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:48 Η Myrtle έγραψε: #170 04-02-07 02:48 Κάποιος σου κάνει δώρο μία κάρτα αλλά πριν προλάβεις να την βάλεις σου κλέβουν το κινητό! Μακάρι να κατάφερνα να κοιμηθώ και αυριο να ξυπνήσω στις 7 το απόγευμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:52 Ο Γιώργος έγραψε: #171 04-02-07 02:52 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Κάποιος σου κάνει δώρο μία κάρτα αλλά πριν προλάβεις να την βάλεις σου κλέβουν το κινητό! Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι Σαββατογεννημένη, ε; Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να κατάφερνα να κοιμηθώ και αυριο να ξυπνήσω στις 7 το απόγευμα!!! Click για ανάπτυξη... Κάντο, αλλά θα βρυκολακιάσεις Μακάρι να μην έλεγα "Μακάρι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:57 Η Myrtle έγραψε: #172 04-02-07 02:57 (Όχι μην ανησυχείς!ούτε πολύ γκαντέμα είμαι!) Μη λες αλλά η ζωή σου τότε θα είναι πολύ πεζή! Μακάρι να γυρνούσα για λίγο το χρόνο πίσω(όχι πως θα άλλαζα κάτι δλδ,αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:00 Ο Γιώργος έγραψε: #173 04-02-07 03:00 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να γυρνούσα για λίγο το χρόνο πίσω(όχι πως θα άλλαζα κάτι δλδ,αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται...) Click για ανάπτυξη... Γύρνα τον, αλλά ελπίζω να ξέρεις the way back 8) "Θα 'θελα να 'σουν εδώ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:06 Η Myrtle έγραψε: #174 04-02-07 03:06 Αυτή τη στιγμή σου χτυπάει το κουδούνι,αλλά μόλις πας να ανοίξεις........δυστυχώς........ξυπνάς!(Ώρα να πας στη δουλειά....!) Μακάρι να έβρισκα το λυχνάρι του Αλαντίν(με το Τζίνι μέσα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:20 Ο Γιώργος έγραψε: #175 04-02-07 03:20 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να έβρισκα το λυχνάρι του Αλαντίν(με το Τζίνι μέσα!) Click για ανάπτυξη... Το βρίσκεις και μετά ξυπνάς Μακάρι να έβρισκα κάτι να ρωτήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:25 Η Myrtle έγραψε: #176 04-02-07 03:25 Πάνω που κάτι πας να βρεις παθαίνεις Αλτσχάιμερ(Βλέπεις εγώ έχω αρκετή φαντασία!) Μακάρι να είχα 1 δις ευρώ(στον ξύπνιο μου αυτή τη φορά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:18 Η travel_lover: #177 06-02-07 14:18 κ σε καθαρίζουν πριν προλάβεις να τα χαρείς...(μακάβρια εγω)! μακάρι να μετάνοιωνε κ να γύρναγε σε μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:23 Η Γίδι έγραψε: #178 06-02-07 14:23 Πάνω που γυρνάει, γνωρίζεις τον απόλυτο, τον τέλειο, τον πιο ωραίο από τον Brad και πιο sexy από τον Σάκη!!! (Κοινώς μη νιώθεις παρατημένη) ...μακάρι να πήγαινα τώρα για 3 μέρες σπίτι μου. Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:14 Ο Γιώργος έγραψε: #179 06-02-07 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: ...μακάρι να πήγαινα τώρα για 3 μέρες σπίτι μου. Ελλάδα! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά η χαρά θα 'ταν μόνο για τρεις μέρες Μακάρι να 'ρθει το Γίδι να μας επισκεφθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 11:36 Η mania έγραψε: #180 09-03-07 11:36 Θα έρθει με άσκημα νέα Μακάρι να κερδίσω το τζόκερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Θα σ΄την ενεργοποιήσουν αλλά την επόμενη μέρα θα χαλάσει ο υπολογιστής σου! Click για ανάπτυξη... Ενεργοποιήθηκε σήμερα και δεν χάλασε Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να περάσω όλα τα μαθήματα στην εξεταστική! Click για ανάπτυξη... Θα τα περάσεις, αλλά θα βγεις σαν άλιεν μετά την εξεταστική Μακάρι να 'χα κι άλλη κάρτα στο κινητό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:48 Η Myrtle έγραψε: #170 04-02-07 02:48 Κάποιος σου κάνει δώρο μία κάρτα αλλά πριν προλάβεις να την βάλεις σου κλέβουν το κινητό! Μακάρι να κατάφερνα να κοιμηθώ και αυριο να ξυπνήσω στις 7 το απόγευμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:52 Ο Γιώργος έγραψε: #171 04-02-07 02:52 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Κάποιος σου κάνει δώρο μία κάρτα αλλά πριν προλάβεις να την βάλεις σου κλέβουν το κινητό! Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι Σαββατογεννημένη, ε; Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να κατάφερνα να κοιμηθώ και αυριο να ξυπνήσω στις 7 το απόγευμα!!! Click για ανάπτυξη... Κάντο, αλλά θα βρυκολακιάσεις Μακάρι να μην έλεγα "Μακάρι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:57 Η Myrtle έγραψε: #172 04-02-07 02:57 (Όχι μην ανησυχείς!ούτε πολύ γκαντέμα είμαι!) Μη λες αλλά η ζωή σου τότε θα είναι πολύ πεζή! Μακάρι να γυρνούσα για λίγο το χρόνο πίσω(όχι πως θα άλλαζα κάτι δλδ,αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:00 Ο Γιώργος έγραψε: #173 04-02-07 03:00 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να γυρνούσα για λίγο το χρόνο πίσω(όχι πως θα άλλαζα κάτι δλδ,αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται...) Click για ανάπτυξη... Γύρνα τον, αλλά ελπίζω να ξέρεις the way back 8) "Θα 'θελα να 'σουν εδώ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:06 Η Myrtle έγραψε: #174 04-02-07 03:06 Αυτή τη στιγμή σου χτυπάει το κουδούνι,αλλά μόλις πας να ανοίξεις........δυστυχώς........ξυπνάς!(Ώρα να πας στη δουλειά....!) Μακάρι να έβρισκα το λυχνάρι του Αλαντίν(με το Τζίνι μέσα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:20 Ο Γιώργος έγραψε: #175 04-02-07 03:20 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να έβρισκα το λυχνάρι του Αλαντίν(με το Τζίνι μέσα!) Click για ανάπτυξη... Το βρίσκεις και μετά ξυπνάς Μακάρι να έβρισκα κάτι να ρωτήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:25 Η Myrtle έγραψε: #176 04-02-07 03:25 Πάνω που κάτι πας να βρεις παθαίνεις Αλτσχάιμερ(Βλέπεις εγώ έχω αρκετή φαντασία!) Μακάρι να είχα 1 δις ευρώ(στον ξύπνιο μου αυτή τη φορά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:18 Η travel_lover: #177 06-02-07 14:18 κ σε καθαρίζουν πριν προλάβεις να τα χαρείς...(μακάβρια εγω)! μακάρι να μετάνοιωνε κ να γύρναγε σε μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:23 Η Γίδι έγραψε: #178 06-02-07 14:23 Πάνω που γυρνάει, γνωρίζεις τον απόλυτο, τον τέλειο, τον πιο ωραίο από τον Brad και πιο sexy από τον Σάκη!!! (Κοινώς μη νιώθεις παρατημένη) ...μακάρι να πήγαινα τώρα για 3 μέρες σπίτι μου. Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:14 Ο Γιώργος έγραψε: #179 06-02-07 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: ...μακάρι να πήγαινα τώρα για 3 μέρες σπίτι μου. Ελλάδα! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά η χαρά θα 'ταν μόνο για τρεις μέρες Μακάρι να 'ρθει το Γίδι να μας επισκεφθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 11:36 Η mania έγραψε: #180 09-03-07 11:36 Θα έρθει με άσκημα νέα Μακάρι να κερδίσω το τζόκερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κάποιος σου κάνει δώρο μία κάρτα αλλά πριν προλάβεις να την βάλεις σου κλέβουν το κινητό! Μακάρι να κατάφερνα να κοιμηθώ και αυριο να ξυπνήσω στις 7 το απόγευμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:52 Ο Γιώργος έγραψε: #171 04-02-07 02:52 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Κάποιος σου κάνει δώρο μία κάρτα αλλά πριν προλάβεις να την βάλεις σου κλέβουν το κινητό! Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι Σαββατογεννημένη, ε; Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να κατάφερνα να κοιμηθώ και αυριο να ξυπνήσω στις 7 το απόγευμα!!! Click για ανάπτυξη... Κάντο, αλλά θα βρυκολακιάσεις Μακάρι να μην έλεγα "Μακάρι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:57 Η Myrtle έγραψε: #172 04-02-07 02:57 (Όχι μην ανησυχείς!ούτε πολύ γκαντέμα είμαι!) Μη λες αλλά η ζωή σου τότε θα είναι πολύ πεζή! Μακάρι να γυρνούσα για λίγο το χρόνο πίσω(όχι πως θα άλλαζα κάτι δλδ,αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:00 Ο Γιώργος έγραψε: #173 04-02-07 03:00 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να γυρνούσα για λίγο το χρόνο πίσω(όχι πως θα άλλαζα κάτι δλδ,αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται...) Click για ανάπτυξη... Γύρνα τον, αλλά ελπίζω να ξέρεις the way back 8) "Θα 'θελα να 'σουν εδώ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:06 Η Myrtle έγραψε: #174 04-02-07 03:06 Αυτή τη στιγμή σου χτυπάει το κουδούνι,αλλά μόλις πας να ανοίξεις........δυστυχώς........ξυπνάς!(Ώρα να πας στη δουλειά....!) Μακάρι να έβρισκα το λυχνάρι του Αλαντίν(με το Τζίνι μέσα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:20 Ο Γιώργος έγραψε: #175 04-02-07 03:20 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να έβρισκα το λυχνάρι του Αλαντίν(με το Τζίνι μέσα!) Click για ανάπτυξη... Το βρίσκεις και μετά ξυπνάς Μακάρι να έβρισκα κάτι να ρωτήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:25 Η Myrtle έγραψε: #176 04-02-07 03:25 Πάνω που κάτι πας να βρεις παθαίνεις Αλτσχάιμερ(Βλέπεις εγώ έχω αρκετή φαντασία!) Μακάρι να είχα 1 δις ευρώ(στον ξύπνιο μου αυτή τη φορά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:18 Η travel_lover: #177 06-02-07 14:18 κ σε καθαρίζουν πριν προλάβεις να τα χαρείς...(μακάβρια εγω)! μακάρι να μετάνοιωνε κ να γύρναγε σε μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:23 Η Γίδι έγραψε: #178 06-02-07 14:23 Πάνω που γυρνάει, γνωρίζεις τον απόλυτο, τον τέλειο, τον πιο ωραίο από τον Brad και πιο sexy από τον Σάκη!!! (Κοινώς μη νιώθεις παρατημένη) ...μακάρι να πήγαινα τώρα για 3 μέρες σπίτι μου. Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:14 Ο Γιώργος έγραψε: #179 06-02-07 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: ...μακάρι να πήγαινα τώρα για 3 μέρες σπίτι μου. Ελλάδα! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά η χαρά θα 'ταν μόνο για τρεις μέρες Μακάρι να 'ρθει το Γίδι να μας επισκεφθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 11:36 Η mania έγραψε: #180 09-03-07 11:36 Θα έρθει με άσκημα νέα Μακάρι να κερδίσω το τζόκερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Κάποιος σου κάνει δώρο μία κάρτα αλλά πριν προλάβεις να την βάλεις σου κλέβουν το κινητό! Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι Σαββατογεννημένη, ε; Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να κατάφερνα να κοιμηθώ και αυριο να ξυπνήσω στις 7 το απόγευμα!!! Click για ανάπτυξη... Κάντο, αλλά θα βρυκολακιάσεις Μακάρι να μην έλεγα "Μακάρι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:57 Η Myrtle έγραψε: #172 04-02-07 02:57 (Όχι μην ανησυχείς!ούτε πολύ γκαντέμα είμαι!) Μη λες αλλά η ζωή σου τότε θα είναι πολύ πεζή! Μακάρι να γυρνούσα για λίγο το χρόνο πίσω(όχι πως θα άλλαζα κάτι δλδ,αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:00 Ο Γιώργος έγραψε: #173 04-02-07 03:00 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να γυρνούσα για λίγο το χρόνο πίσω(όχι πως θα άλλαζα κάτι δλδ,αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται...) Click για ανάπτυξη... Γύρνα τον, αλλά ελπίζω να ξέρεις the way back 8) "Θα 'θελα να 'σουν εδώ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:06 Η Myrtle έγραψε: #174 04-02-07 03:06 Αυτή τη στιγμή σου χτυπάει το κουδούνι,αλλά μόλις πας να ανοίξεις........δυστυχώς........ξυπνάς!(Ώρα να πας στη δουλειά....!) Μακάρι να έβρισκα το λυχνάρι του Αλαντίν(με το Τζίνι μέσα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:20 Ο Γιώργος έγραψε: #175 04-02-07 03:20 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να έβρισκα το λυχνάρι του Αλαντίν(με το Τζίνι μέσα!) Click για ανάπτυξη... Το βρίσκεις και μετά ξυπνάς Μακάρι να έβρισκα κάτι να ρωτήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:25 Η Myrtle έγραψε: #176 04-02-07 03:25 Πάνω που κάτι πας να βρεις παθαίνεις Αλτσχάιμερ(Βλέπεις εγώ έχω αρκετή φαντασία!) Μακάρι να είχα 1 δις ευρώ(στον ξύπνιο μου αυτή τη φορά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:18 Η travel_lover: #177 06-02-07 14:18 κ σε καθαρίζουν πριν προλάβεις να τα χαρείς...(μακάβρια εγω)! μακάρι να μετάνοιωνε κ να γύρναγε σε μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:23 Η Γίδι έγραψε: #178 06-02-07 14:23 Πάνω που γυρνάει, γνωρίζεις τον απόλυτο, τον τέλειο, τον πιο ωραίο από τον Brad και πιο sexy από τον Σάκη!!! (Κοινώς μη νιώθεις παρατημένη) ...μακάρι να πήγαινα τώρα για 3 μέρες σπίτι μου. Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:14 Ο Γιώργος έγραψε: #179 06-02-07 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: ...μακάρι να πήγαινα τώρα για 3 μέρες σπίτι μου. Ελλάδα! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά η χαρά θα 'ταν μόνο για τρεις μέρες Μακάρι να 'ρθει το Γίδι να μας επισκεφθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 11:36 Η mania έγραψε: #180 09-03-07 11:36 Θα έρθει με άσκημα νέα Μακάρι να κερδίσω το τζόκερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
(Όχι μην ανησυχείς!ούτε πολύ γκαντέμα είμαι!) Μη λες αλλά η ζωή σου τότε θα είναι πολύ πεζή! Μακάρι να γυρνούσα για λίγο το χρόνο πίσω(όχι πως θα άλλαζα κάτι δλδ,αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:00 Ο Γιώργος έγραψε: #173 04-02-07 03:00 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να γυρνούσα για λίγο το χρόνο πίσω(όχι πως θα άλλαζα κάτι δλδ,αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται...) Click για ανάπτυξη... Γύρνα τον, αλλά ελπίζω να ξέρεις the way back 8) "Θα 'θελα να 'σουν εδώ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:06 Η Myrtle έγραψε: #174 04-02-07 03:06 Αυτή τη στιγμή σου χτυπάει το κουδούνι,αλλά μόλις πας να ανοίξεις........δυστυχώς........ξυπνάς!(Ώρα να πας στη δουλειά....!) Μακάρι να έβρισκα το λυχνάρι του Αλαντίν(με το Τζίνι μέσα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:20 Ο Γιώργος έγραψε: #175 04-02-07 03:20 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να έβρισκα το λυχνάρι του Αλαντίν(με το Τζίνι μέσα!) Click για ανάπτυξη... Το βρίσκεις και μετά ξυπνάς Μακάρι να έβρισκα κάτι να ρωτήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:25 Η Myrtle έγραψε: #176 04-02-07 03:25 Πάνω που κάτι πας να βρεις παθαίνεις Αλτσχάιμερ(Βλέπεις εγώ έχω αρκετή φαντασία!) Μακάρι να είχα 1 δις ευρώ(στον ξύπνιο μου αυτή τη φορά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:18 Η travel_lover: #177 06-02-07 14:18 κ σε καθαρίζουν πριν προλάβεις να τα χαρείς...(μακάβρια εγω)! μακάρι να μετάνοιωνε κ να γύρναγε σε μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:23 Η Γίδι έγραψε: #178 06-02-07 14:23 Πάνω που γυρνάει, γνωρίζεις τον απόλυτο, τον τέλειο, τον πιο ωραίο από τον Brad και πιο sexy από τον Σάκη!!! (Κοινώς μη νιώθεις παρατημένη) ...μακάρι να πήγαινα τώρα για 3 μέρες σπίτι μου. Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:14 Ο Γιώργος έγραψε: #179 06-02-07 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: ...μακάρι να πήγαινα τώρα για 3 μέρες σπίτι μου. Ελλάδα! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά η χαρά θα 'ταν μόνο για τρεις μέρες Μακάρι να 'ρθει το Γίδι να μας επισκεφθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 11:36 Η mania έγραψε: #180 09-03-07 11:36 Θα έρθει με άσκημα νέα Μακάρι να κερδίσω το τζόκερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να γυρνούσα για λίγο το χρόνο πίσω(όχι πως θα άλλαζα κάτι δλδ,αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται...) Click για ανάπτυξη... Γύρνα τον, αλλά ελπίζω να ξέρεις the way back 8) "Θα 'θελα να 'σουν εδώ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:06 Η Myrtle έγραψε: #174 04-02-07 03:06 Αυτή τη στιγμή σου χτυπάει το κουδούνι,αλλά μόλις πας να ανοίξεις........δυστυχώς........ξυπνάς!(Ώρα να πας στη δουλειά....!) Μακάρι να έβρισκα το λυχνάρι του Αλαντίν(με το Τζίνι μέσα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:20 Ο Γιώργος έγραψε: #175 04-02-07 03:20 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να έβρισκα το λυχνάρι του Αλαντίν(με το Τζίνι μέσα!) Click για ανάπτυξη... Το βρίσκεις και μετά ξυπνάς Μακάρι να έβρισκα κάτι να ρωτήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:25 Η Myrtle έγραψε: #176 04-02-07 03:25 Πάνω που κάτι πας να βρεις παθαίνεις Αλτσχάιμερ(Βλέπεις εγώ έχω αρκετή φαντασία!) Μακάρι να είχα 1 δις ευρώ(στον ξύπνιο μου αυτή τη φορά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:18 Η travel_lover: #177 06-02-07 14:18 κ σε καθαρίζουν πριν προλάβεις να τα χαρείς...(μακάβρια εγω)! μακάρι να μετάνοιωνε κ να γύρναγε σε μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:23 Η Γίδι έγραψε: #178 06-02-07 14:23 Πάνω που γυρνάει, γνωρίζεις τον απόλυτο, τον τέλειο, τον πιο ωραίο από τον Brad και πιο sexy από τον Σάκη!!! (Κοινώς μη νιώθεις παρατημένη) ...μακάρι να πήγαινα τώρα για 3 μέρες σπίτι μου. Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:14 Ο Γιώργος έγραψε: #179 06-02-07 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: ...μακάρι να πήγαινα τώρα για 3 μέρες σπίτι μου. Ελλάδα! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά η χαρά θα 'ταν μόνο για τρεις μέρες Μακάρι να 'ρθει το Γίδι να μας επισκεφθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 11:36 Η mania έγραψε: #180 09-03-07 11:36 Θα έρθει με άσκημα νέα Μακάρι να κερδίσω το τζόκερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτή τη στιγμή σου χτυπάει το κουδούνι,αλλά μόλις πας να ανοίξεις........δυστυχώς........ξυπνάς!(Ώρα να πας στη δουλειά....!) Μακάρι να έβρισκα το λυχνάρι του Αλαντίν(με το Τζίνι μέσα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:20 Ο Γιώργος έγραψε: #175 04-02-07 03:20 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να έβρισκα το λυχνάρι του Αλαντίν(με το Τζίνι μέσα!) Click για ανάπτυξη... Το βρίσκεις και μετά ξυπνάς Μακάρι να έβρισκα κάτι να ρωτήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:25 Η Myrtle έγραψε: #176 04-02-07 03:25 Πάνω που κάτι πας να βρεις παθαίνεις Αλτσχάιμερ(Βλέπεις εγώ έχω αρκετή φαντασία!) Μακάρι να είχα 1 δις ευρώ(στον ξύπνιο μου αυτή τη φορά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:18 Η travel_lover: #177 06-02-07 14:18 κ σε καθαρίζουν πριν προλάβεις να τα χαρείς...(μακάβρια εγω)! μακάρι να μετάνοιωνε κ να γύρναγε σε μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:23 Η Γίδι έγραψε: #178 06-02-07 14:23 Πάνω που γυρνάει, γνωρίζεις τον απόλυτο, τον τέλειο, τον πιο ωραίο από τον Brad και πιο sexy από τον Σάκη!!! (Κοινώς μη νιώθεις παρατημένη) ...μακάρι να πήγαινα τώρα για 3 μέρες σπίτι μου. Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:14 Ο Γιώργος έγραψε: #179 06-02-07 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: ...μακάρι να πήγαινα τώρα για 3 μέρες σπίτι μου. Ελλάδα! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά η χαρά θα 'ταν μόνο για τρεις μέρες Μακάρι να 'ρθει το Γίδι να μας επισκεφθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 11:36 Η mania έγραψε: #180 09-03-07 11:36 Θα έρθει με άσκημα νέα Μακάρι να κερδίσω το τζόκερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Μακάρι να έβρισκα το λυχνάρι του Αλαντίν(με το Τζίνι μέσα!) Click για ανάπτυξη... Το βρίσκεις και μετά ξυπνάς Μακάρι να έβρισκα κάτι να ρωτήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:25 Η Myrtle έγραψε: #176 04-02-07 03:25 Πάνω που κάτι πας να βρεις παθαίνεις Αλτσχάιμερ(Βλέπεις εγώ έχω αρκετή φαντασία!) Μακάρι να είχα 1 δις ευρώ(στον ξύπνιο μου αυτή τη φορά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:18 Η travel_lover: #177 06-02-07 14:18 κ σε καθαρίζουν πριν προλάβεις να τα χαρείς...(μακάβρια εγω)! μακάρι να μετάνοιωνε κ να γύρναγε σε μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:23 Η Γίδι έγραψε: #178 06-02-07 14:23 Πάνω που γυρνάει, γνωρίζεις τον απόλυτο, τον τέλειο, τον πιο ωραίο από τον Brad και πιο sexy από τον Σάκη!!! (Κοινώς μη νιώθεις παρατημένη) ...μακάρι να πήγαινα τώρα για 3 μέρες σπίτι μου. Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:14 Ο Γιώργος έγραψε: #179 06-02-07 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: ...μακάρι να πήγαινα τώρα για 3 μέρες σπίτι μου. Ελλάδα! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά η χαρά θα 'ταν μόνο για τρεις μέρες Μακάρι να 'ρθει το Γίδι να μας επισκεφθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 11:36 Η mania έγραψε: #180 09-03-07 11:36 Θα έρθει με άσκημα νέα Μακάρι να κερδίσω το τζόκερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάνω που κάτι πας να βρεις παθαίνεις Αλτσχάιμερ(Βλέπεις εγώ έχω αρκετή φαντασία!) Μακάρι να είχα 1 δις ευρώ(στον ξύπνιο μου αυτή τη φορά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:18 Η travel_lover: #177 06-02-07 14:18 κ σε καθαρίζουν πριν προλάβεις να τα χαρείς...(μακάβρια εγω)! μακάρι να μετάνοιωνε κ να γύρναγε σε μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:23 Η Γίδι έγραψε: #178 06-02-07 14:23 Πάνω που γυρνάει, γνωρίζεις τον απόλυτο, τον τέλειο, τον πιο ωραίο από τον Brad και πιο sexy από τον Σάκη!!! (Κοινώς μη νιώθεις παρατημένη) ...μακάρι να πήγαινα τώρα για 3 μέρες σπίτι μου. Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:14 Ο Γιώργος έγραψε: #179 06-02-07 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: ...μακάρι να πήγαινα τώρα για 3 μέρες σπίτι μου. Ελλάδα! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά η χαρά θα 'ταν μόνο για τρεις μέρες Μακάρι να 'ρθει το Γίδι να μας επισκεφθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 11:36 Η mania έγραψε: #180 09-03-07 11:36 Θα έρθει με άσκημα νέα Μακάρι να κερδίσω το τζόκερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κ σε καθαρίζουν πριν προλάβεις να τα χαρείς...(μακάβρια εγω)! μακάρι να μετάνοιωνε κ να γύρναγε σε μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 14:23 Η Γίδι έγραψε: #178 06-02-07 14:23 Πάνω που γυρνάει, γνωρίζεις τον απόλυτο, τον τέλειο, τον πιο ωραίο από τον Brad και πιο sexy από τον Σάκη!!! (Κοινώς μη νιώθεις παρατημένη) ...μακάρι να πήγαινα τώρα για 3 μέρες σπίτι μου. Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:14 Ο Γιώργος έγραψε: #179 06-02-07 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: ...μακάρι να πήγαινα τώρα για 3 μέρες σπίτι μου. Ελλάδα! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά η χαρά θα 'ταν μόνο για τρεις μέρες Μακάρι να 'ρθει το Γίδι να μας επισκεφθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 11:36 Η mania έγραψε: #180 09-03-07 11:36 Θα έρθει με άσκημα νέα Μακάρι να κερδίσω το τζόκερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάνω που γυρνάει, γνωρίζεις τον απόλυτο, τον τέλειο, τον πιο ωραίο από τον Brad και πιο sexy από τον Σάκη!!! (Κοινώς μη νιώθεις παρατημένη) ...μακάρι να πήγαινα τώρα για 3 μέρες σπίτι μου. Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:14 Ο Γιώργος έγραψε: #179 06-02-07 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: ...μακάρι να πήγαινα τώρα για 3 μέρες σπίτι μου. Ελλάδα! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά η χαρά θα 'ταν μόνο για τρεις μέρες Μακάρι να 'ρθει το Γίδι να μας επισκεφθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 11:36 Η mania έγραψε: #180 09-03-07 11:36 Θα έρθει με άσκημα νέα Μακάρι να κερδίσω το τζόκερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: ...μακάρι να πήγαινα τώρα για 3 μέρες σπίτι μου. Ελλάδα! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά η χαρά θα 'ταν μόνο για τρεις μέρες Μακάρι να 'ρθει το Γίδι να μας επισκεφθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 11:36 Η mania έγραψε: #180 09-03-07 11:36 Θα έρθει με άσκημα νέα Μακάρι να κερδίσω το τζόκερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θα έρθει με άσκημα νέα Μακάρι να κερδίσω το τζόκερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.