WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 23:03 Η WhiteDrum: #61 18-10-08 23:03 1. Λατρεύω τις νεροτσουλήθρες και να παίζω με λέγκο και πλεημομπιλ αλλά πλέον δεν έχω συμπαίκτες...οπότε τα έδωσα στη μάνα μου να τα βάλει στην αποθήκη 2.Λιακόπουλος στο φουλ, χαχα 3.Στο γυμναστήριο ενώ κάνω ποδήλατο έχει δίπλα κάτι "τσάο" "σοκ" "χοτ" κτλ και αν κ δεν ξέρω σχεδόν κανέναν διαβάζω όλα του τα άπλυτα -και τα πλυμένα μην σας πω- που έχουν βγάλει στη φορα, 4.Όσο ανώριμο και ενοχλητικό για τους άλλους, τρελαίνομαι να πετάω σαϊτες στα αμφιθέατρα, είναι και τεράστια και κάνουν κάτι πτήσεις οι σαϊτες...μουρλια! πάλι καλά δεν κάρφωσα κανενός το μάτι να φάω και ξύλο! 5.Η δισκοθήκη μου είναι τίγκα στο μέταλ : κυρίως nwobhm, death, black και prog αλλά όταν ακούω αυτό το κομμάτι μου γυρίζει το μάτι : χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flyer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο flyer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:58 Ο flyer έγραψε: #62 19-12-08 01:58 Αρχική Δημοσίευση από PYLH: Καλημέρααααα !!! Τι ωραίο "θέμα" έχουμε εδώ ??? Βρε Steve , βρε Steve !!! Καλά τα λέει η φίλη μας η @Isiliel ....Τον Αλχημιστή πρέπει να " ντρέπονται " , αυτοί που δεν τον έχουν διαβάσει ( τουλάχιστον 2 φορές γιατί , ΄πώς να το εμπεδώσεις το άτιμο...? ) Click για ανάπτυξη... για μενα ο αλχημιστης ειναι το πιο υπερεκτιμιμενο βιβλιο ever! απορω τι του βρισκουν ολοι... δεν εχει καν πλοκη!!!ενα απλο διηγημα ειναι! ντρεπομαι αλλα τις τελευταιες μερες μου εχει κολησει το i'm a barbie girl των aqua τρωω τρελο δουλεμα!!! και δικαιολογημενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:01 Ο Rempeskes: #63 19-12-08 03:01 Nτρέπομαι μα γουστάρω electro-goth. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 04:45 Ο Πατρεύς έγραψε: #64 19-12-08 04:45 Έχουμε και λέμε: 1. Όλες οι ταινίες της Βουγιουκλάκη Έχει παίξει βέβαια και σε ωραίες ταινίες, αλλά ακόμα και τις πατάτες που έχει γυρίσει κάθομαι και τις βλέπω όποτε τις πετύχω και δεν έχω καταλάβει γιατί. Ακόμα και τη σειρά "Έχω ένα μυστικό", τη βλέπω γι' αυτό το λόγο. Είμαι Βουγιουκλάκη-addicted! 2. Πολύ μπλα-μπλα στο άλτερ. Το ξέρω ότι πρόκειται περί πολύ χαμηλού επιπέδου εκπομπή αλλά με κερδίζει το επίσης χαμηλοτάτου επιπέδου ντεκολτέ της Σκορδά. Αλήθεια έχετε παρατηρήσει ότι μια μέρα φοράει κλειστές μπλούζες και την άλλη αβυσσαλέα ντεκολτέ; Μήπως το κάνει επίτηδες για το αντρικό κοινό; 3. Γυναικεία περιοδικά Είμαι ένας από τους πολλούς άντρες που έχουν μπει στον πειρασμό να διαβάσουν γυναικεία περιοδικά. Τελευταία ευτυχώς το έχω κόψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:05 Η Γίδι έγραψε: #65 19-12-08 12:05 Μου αρέσει να κάθομαι το βράδυ μπροστά στην τηλεόραση, αμέσως αφού πάνε για ύπνο οι άλλοι, και να μασουλάω κάτι κριτσίνια με ηλιόσπορους. Ιδίως μόνο το έξω-έξω, με τα σποράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:02 Η kalypso έγραψε: #66 31-12-08 21:02 Τα διάφορα μπουζουκοτράγουδα (ε καλά όχι και όλα!) που βάζουν σε Πρωτοχρονιές κλπ ... Δε φταίω εγώ- άλλοι με παρασύρουν! Πάρτε ένα για το καλό οκ θάψτε με, μου αξίζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Angie_Ann: #67 31-12-08 21:24 Δεν ντρέπομαι καθόλου που γουστάρω τρελά μπουζουκοτράγουδα με την κατάλληλη παρέα και επίσης που ακόμα μου αρέσουν πάρα πολύ τα βιβλία Harry Potter Μια ζωή έχουμε παιδιά, κι αν δεν την γλεντήσουμε τι θα καταλάβουμε; Γι' αυτό ας μην κολλάμε σε τι πρέπει και τι δεν πρέπει! 'Ενας προ-πάππους μου που έζησε μέχρι 100 χρονών κάπνιζε Malboro μέχρι τα τελευταία του και έτρωγε τηγανητά αυγά για βραδινό έλεγε πάντα "Έζησα τόσο πολύ επειδή έκανα ότι ήθελε η ψυχή μου" (εντάξει αυτό είναι αμφισβητήσιμο) Harry Potter rulez λέμεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:25 Η kalypso έγραψε: #68 31-12-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Δεν ντρέπομαι καθόλου που γουστάρω τρελά μπουζουκοτράγουδα με την κατάλληλη παρέα και επίσης που ακόμα μου αρέσουν πάρα πολύ τα βιβλία Harry Potter Click για ανάπτυξη... Έτσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:29 Η Nininaou έγραψε: #69 31-12-08 21:29 Κι εγώ έχω διαβάσει όλα τα βιβλία του Harry Potter! Ντρέπομαι, αλλά το 2ο μου είχε σπάσει τα νεύρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:31 Η kalypso έγραψε: #70 31-12-08 21:31 Ντρέπομαι, μα έχω δει και τις ταινίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Η Nininaou έγραψε: #71 31-12-08 21:35 Ντρέπομαι, αλλά κάποτε ήμουν η "αλαφροπάτητη" enough. Δεν θα πω ότι έχω και κονκάρδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr No Νεοφερμένο μέλος Ο Dr No αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:47 Ο Dr No έγραψε: #72 31-12-08 23:47 Ντρεπομαι αλλα μου αρέσουν οι "Modern talking". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kolokythi Νεοφερμένο μέλος Η Kolokythi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 14:39 Η Kolokythi: #73 14-03-09 14:39 Οι spice girls!! Μεταξύ μας, δεν ντρέπομαι και τόσο πολύ, αλλά όταν το λέω με κοιτάνε σαν να μου λένε "Θα έπρεπε να ντρέπεσαι!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 14:45 Η Chimera έγραψε: #74 14-03-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Dr No: Ντρεπομαι αλλα μου αρέσουν οι "Modern talking". Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=HCN6ERfmIdk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 20:02 Η Μελιώ έγραψε: #75 14-03-09 20:02 Ποια έφηβη ( και όχι μόνο ) τότε δεν μουρλάθηκε όταν είδε τον πιτσιρικά με τους κοιλιακούς και το μαλλί , να λικνίζει ερωτικά τους γοφούς του και σε κάθε συναυλία να θέλει 5 αλλαξιές πουκάμισα από τις μετέπειτα ονομαζόμενες ρουβίτσες . Μη κοιτάτε που τώρα έχουμε πήξει στους κοιλιακούς και στις κορμάρες κι έχουμε βαρεθεί να μετράμε τις " φέτες " του κάθε σταρλετίσκου άσε που η ελληνική ποπ σκηνή ήταν ανύπαρκτη και τα νεοελληνόπουλα ακούγαν μόνο ξένη μουσική …. Από τότε βέβαια κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι μεγάλωσε παντρεύτηκε , πλέον ούτε παρακολουθώ ούτε γνωρίζω τα τραγούδια του , ούτε και τότε βέβαια ήταν του γούστου μου αλλά για το συγκεκριμένο άσμα έχω την αίσθηση πως και 70 ετών να φτάσω θα ρίχνω 5-6 στροφές όποτε θα το ακούω … Νομίζω πως το οριακό σημείο του άσματος είναι εκεί που ο Σάκης άδει : τώρα ανάβει το αίμαααα…. και αφήνει τον πολυπόθητο αναστεναγμό .. Φυσικά και δεν ντρέπομαι που μου αρέσει , γιατί να ντραπώ άλλωστε δεν το καταλαβαίνω έκλεψα κανέναν ανάπηρο λαχειοπώλη στη Σταδίου και δεν το κατάλαβα ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο DrStrangelove: #76 27-03-09 18:06 Ντρέπομαι αλλά μου αρέσει πολύ το "Τσιγγάνα Καρδιά" του Τζίμη Μακούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 01:51 Η Resident Evil: #77 28-03-09 01:51 Nτρέπομαι αλλά μου αρέσει τρελά το "gossip girl"... περιμένω πώς και πώς να το κατεβάσω κάθε τρίτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 02:09 Η Μελιώ έγραψε: #78 02-04-09 02:09 Γιατρέ μου δεν πάω καλά , μου αρέσει .... φταίει βέβαια και η ανηψιά μου που από χτες με έχει υποχρεώσει να το ακούσω 850 φορές σε 200000 βατ Το άσμα έχει και ηθικόν δίδαγμα στο τέλος του κλιπ αμέ .. ο πρωταγωνιστής χωρίζει τη γυναίκα του και πάει στην.... ..... πως τη λέτε εσείς εδώ γιατί ξεχναω πως τη λέμε εμείς εκεί ... α, ναι σοβατισμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. ..του πατρός ΜΠΛΟΥΜ και του υιου... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 323 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 02:41 Ο ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: #79 02-04-09 02:41 Ντρέπομαι αλλά θεωρώ το Γιωργάκη αρκετά πιο... πώς να το πω... πιο άνθρωπο από τον πορθυμπουργό (δεν ισχύει το ίδιο και για κόμματά τους). Επίσης βλέπω Τομ και Τζέρυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:08 Ο DrStrangelove: #80 09-04-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: Ντρέπομαι αλλά θεωρώ το Γιωργάκη αρκετά πιο... πώς να το πω... πιο άνθρωπο από τον πορθυμπουργό (δεν ισχύει το ίδιο και για κόμματά τους). Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, επιπλέον ο Γιωργάκης βγάζει πολύ περισσότερο γέλιο, θα περάσουμε υπέροχα. Ανυπομονώ ν'αλλάξει το dvd Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1. Λατρεύω τις νεροτσουλήθρες και να παίζω με λέγκο και πλεημομπιλ αλλά πλέον δεν έχω συμπαίκτες...οπότε τα έδωσα στη μάνα μου να τα βάλει στην αποθήκη 2.Λιακόπουλος στο φουλ, χαχα 3.Στο γυμναστήριο ενώ κάνω ποδήλατο έχει δίπλα κάτι "τσάο" "σοκ" "χοτ" κτλ και αν κ δεν ξέρω σχεδόν κανέναν διαβάζω όλα του τα άπλυτα -και τα πλυμένα μην σας πω- που έχουν βγάλει στη φορα, 4.Όσο ανώριμο και ενοχλητικό για τους άλλους, τρελαίνομαι να πετάω σαϊτες στα αμφιθέατρα, είναι και τεράστια και κάνουν κάτι πτήσεις οι σαϊτες...μουρλια! πάλι καλά δεν κάρφωσα κανενός το μάτι να φάω και ξύλο! 5.Η δισκοθήκη μου είναι τίγκα στο μέταλ : κυρίως nwobhm, death, black και prog αλλά όταν ακούω αυτό το κομμάτι μου γυρίζει το μάτι : χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flyer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο flyer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:58 Ο flyer έγραψε: #62 19-12-08 01:58 Αρχική Δημοσίευση από PYLH: Καλημέρααααα !!! Τι ωραίο "θέμα" έχουμε εδώ ??? Βρε Steve , βρε Steve !!! Καλά τα λέει η φίλη μας η @Isiliel ....Τον Αλχημιστή πρέπει να " ντρέπονται " , αυτοί που δεν τον έχουν διαβάσει ( τουλάχιστον 2 φορές γιατί , ΄πώς να το εμπεδώσεις το άτιμο...? ) Click για ανάπτυξη... για μενα ο αλχημιστης ειναι το πιο υπερεκτιμιμενο βιβλιο ever! απορω τι του βρισκουν ολοι... δεν εχει καν πλοκη!!!ενα απλο διηγημα ειναι! ντρεπομαι αλλα τις τελευταιες μερες μου εχει κολησει το i'm a barbie girl των aqua τρωω τρελο δουλεμα!!! και δικαιολογημενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:01 Ο Rempeskes: #63 19-12-08 03:01 Nτρέπομαι μα γουστάρω electro-goth. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 04:45 Ο Πατρεύς έγραψε: #64 19-12-08 04:45 Έχουμε και λέμε: 1. Όλες οι ταινίες της Βουγιουκλάκη Έχει παίξει βέβαια και σε ωραίες ταινίες, αλλά ακόμα και τις πατάτες που έχει γυρίσει κάθομαι και τις βλέπω όποτε τις πετύχω και δεν έχω καταλάβει γιατί. Ακόμα και τη σειρά "Έχω ένα μυστικό", τη βλέπω γι' αυτό το λόγο. Είμαι Βουγιουκλάκη-addicted! 2. Πολύ μπλα-μπλα στο άλτερ. Το ξέρω ότι πρόκειται περί πολύ χαμηλού επιπέδου εκπομπή αλλά με κερδίζει το επίσης χαμηλοτάτου επιπέδου ντεκολτέ της Σκορδά. Αλήθεια έχετε παρατηρήσει ότι μια μέρα φοράει κλειστές μπλούζες και την άλλη αβυσσαλέα ντεκολτέ; Μήπως το κάνει επίτηδες για το αντρικό κοινό; 3. Γυναικεία περιοδικά Είμαι ένας από τους πολλούς άντρες που έχουν μπει στον πειρασμό να διαβάσουν γυναικεία περιοδικά. Τελευταία ευτυχώς το έχω κόψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:05 Η Γίδι έγραψε: #65 19-12-08 12:05 Μου αρέσει να κάθομαι το βράδυ μπροστά στην τηλεόραση, αμέσως αφού πάνε για ύπνο οι άλλοι, και να μασουλάω κάτι κριτσίνια με ηλιόσπορους. Ιδίως μόνο το έξω-έξω, με τα σποράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:02 Η kalypso έγραψε: #66 31-12-08 21:02 Τα διάφορα μπουζουκοτράγουδα (ε καλά όχι και όλα!) που βάζουν σε Πρωτοχρονιές κλπ ... Δε φταίω εγώ- άλλοι με παρασύρουν! Πάρτε ένα για το καλό οκ θάψτε με, μου αξίζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Angie_Ann: #67 31-12-08 21:24 Δεν ντρέπομαι καθόλου που γουστάρω τρελά μπουζουκοτράγουδα με την κατάλληλη παρέα και επίσης που ακόμα μου αρέσουν πάρα πολύ τα βιβλία Harry Potter Μια ζωή έχουμε παιδιά, κι αν δεν την γλεντήσουμε τι θα καταλάβουμε; Γι' αυτό ας μην κολλάμε σε τι πρέπει και τι δεν πρέπει! 'Ενας προ-πάππους μου που έζησε μέχρι 100 χρονών κάπνιζε Malboro μέχρι τα τελευταία του και έτρωγε τηγανητά αυγά για βραδινό έλεγε πάντα "Έζησα τόσο πολύ επειδή έκανα ότι ήθελε η ψυχή μου" (εντάξει αυτό είναι αμφισβητήσιμο) Harry Potter rulez λέμεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:25 Η kalypso έγραψε: #68 31-12-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Δεν ντρέπομαι καθόλου που γουστάρω τρελά μπουζουκοτράγουδα με την κατάλληλη παρέα και επίσης που ακόμα μου αρέσουν πάρα πολύ τα βιβλία Harry Potter Click για ανάπτυξη... Έτσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:29 Η Nininaou έγραψε: #69 31-12-08 21:29 Κι εγώ έχω διαβάσει όλα τα βιβλία του Harry Potter! Ντρέπομαι, αλλά το 2ο μου είχε σπάσει τα νεύρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:31 Η kalypso έγραψε: #70 31-12-08 21:31 Ντρέπομαι, μα έχω δει και τις ταινίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Η Nininaou έγραψε: #71 31-12-08 21:35 Ντρέπομαι, αλλά κάποτε ήμουν η "αλαφροπάτητη" enough. Δεν θα πω ότι έχω και κονκάρδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr No Νεοφερμένο μέλος Ο Dr No αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:47 Ο Dr No έγραψε: #72 31-12-08 23:47 Ντρεπομαι αλλα μου αρέσουν οι "Modern talking". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kolokythi Νεοφερμένο μέλος Η Kolokythi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 14:39 Η Kolokythi: #73 14-03-09 14:39 Οι spice girls!! Μεταξύ μας, δεν ντρέπομαι και τόσο πολύ, αλλά όταν το λέω με κοιτάνε σαν να μου λένε "Θα έπρεπε να ντρέπεσαι!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 14:45 Η Chimera έγραψε: #74 14-03-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Dr No: Ντρεπομαι αλλα μου αρέσουν οι "Modern talking". Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=HCN6ERfmIdk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 20:02 Η Μελιώ έγραψε: #75 14-03-09 20:02 Ποια έφηβη ( και όχι μόνο ) τότε δεν μουρλάθηκε όταν είδε τον πιτσιρικά με τους κοιλιακούς και το μαλλί , να λικνίζει ερωτικά τους γοφούς του και σε κάθε συναυλία να θέλει 5 αλλαξιές πουκάμισα από τις μετέπειτα ονομαζόμενες ρουβίτσες . Μη κοιτάτε που τώρα έχουμε πήξει στους κοιλιακούς και στις κορμάρες κι έχουμε βαρεθεί να μετράμε τις " φέτες " του κάθε σταρλετίσκου άσε που η ελληνική ποπ σκηνή ήταν ανύπαρκτη και τα νεοελληνόπουλα ακούγαν μόνο ξένη μουσική …. Από τότε βέβαια κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι μεγάλωσε παντρεύτηκε , πλέον ούτε παρακολουθώ ούτε γνωρίζω τα τραγούδια του , ούτε και τότε βέβαια ήταν του γούστου μου αλλά για το συγκεκριμένο άσμα έχω την αίσθηση πως και 70 ετών να φτάσω θα ρίχνω 5-6 στροφές όποτε θα το ακούω … Νομίζω πως το οριακό σημείο του άσματος είναι εκεί που ο Σάκης άδει : τώρα ανάβει το αίμαααα…. και αφήνει τον πολυπόθητο αναστεναγμό .. Φυσικά και δεν ντρέπομαι που μου αρέσει , γιατί να ντραπώ άλλωστε δεν το καταλαβαίνω έκλεψα κανέναν ανάπηρο λαχειοπώλη στη Σταδίου και δεν το κατάλαβα ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο DrStrangelove: #76 27-03-09 18:06 Ντρέπομαι αλλά μου αρέσει πολύ το "Τσιγγάνα Καρδιά" του Τζίμη Μακούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 01:51 Η Resident Evil: #77 28-03-09 01:51 Nτρέπομαι αλλά μου αρέσει τρελά το "gossip girl"... περιμένω πώς και πώς να το κατεβάσω κάθε τρίτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 02:09 Η Μελιώ έγραψε: #78 02-04-09 02:09 Γιατρέ μου δεν πάω καλά , μου αρέσει .... φταίει βέβαια και η ανηψιά μου που από χτες με έχει υποχρεώσει να το ακούσω 850 φορές σε 200000 βατ Το άσμα έχει και ηθικόν δίδαγμα στο τέλος του κλιπ αμέ .. ο πρωταγωνιστής χωρίζει τη γυναίκα του και πάει στην.... ..... πως τη λέτε εσείς εδώ γιατί ξεχναω πως τη λέμε εμείς εκεί ... α, ναι σοβατισμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. ..του πατρός ΜΠΛΟΥΜ και του υιου... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 323 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 02:41 Ο ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: #79 02-04-09 02:41 Ντρέπομαι αλλά θεωρώ το Γιωργάκη αρκετά πιο... πώς να το πω... πιο άνθρωπο από τον πορθυμπουργό (δεν ισχύει το ίδιο και για κόμματά τους). Επίσης βλέπω Τομ και Τζέρυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:08 Ο DrStrangelove: #80 09-04-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: Ντρέπομαι αλλά θεωρώ το Γιωργάκη αρκετά πιο... πώς να το πω... πιο άνθρωπο από τον πορθυμπουργό (δεν ισχύει το ίδιο και για κόμματά τους). Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, επιπλέον ο Γιωργάκης βγάζει πολύ περισσότερο γέλιο, θα περάσουμε υπέροχα. Ανυπομονώ ν'αλλάξει το dvd Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PYLH: Καλημέρααααα !!! Τι ωραίο "θέμα" έχουμε εδώ ??? Βρε Steve , βρε Steve !!! Καλά τα λέει η φίλη μας η @Isiliel ....Τον Αλχημιστή πρέπει να " ντρέπονται " , αυτοί που δεν τον έχουν διαβάσει ( τουλάχιστον 2 φορές γιατί , ΄πώς να το εμπεδώσεις το άτιμο...? ) Click για ανάπτυξη... για μενα ο αλχημιστης ειναι το πιο υπερεκτιμιμενο βιβλιο ever! απορω τι του βρισκουν ολοι... δεν εχει καν πλοκη!!!ενα απλο διηγημα ειναι! ντρεπομαι αλλα τις τελευταιες μερες μου εχει κολησει το i'm a barbie girl των aqua τρωω τρελο δουλεμα!!! και δικαιολογημενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:01 Ο Rempeskes: #63 19-12-08 03:01 Nτρέπομαι μα γουστάρω electro-goth. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 04:45 Ο Πατρεύς έγραψε: #64 19-12-08 04:45 Έχουμε και λέμε: 1. Όλες οι ταινίες της Βουγιουκλάκη Έχει παίξει βέβαια και σε ωραίες ταινίες, αλλά ακόμα και τις πατάτες που έχει γυρίσει κάθομαι και τις βλέπω όποτε τις πετύχω και δεν έχω καταλάβει γιατί. Ακόμα και τη σειρά "Έχω ένα μυστικό", τη βλέπω γι' αυτό το λόγο. Είμαι Βουγιουκλάκη-addicted! 2. Πολύ μπλα-μπλα στο άλτερ. Το ξέρω ότι πρόκειται περί πολύ χαμηλού επιπέδου εκπομπή αλλά με κερδίζει το επίσης χαμηλοτάτου επιπέδου ντεκολτέ της Σκορδά. Αλήθεια έχετε παρατηρήσει ότι μια μέρα φοράει κλειστές μπλούζες και την άλλη αβυσσαλέα ντεκολτέ; Μήπως το κάνει επίτηδες για το αντρικό κοινό; 3. Γυναικεία περιοδικά Είμαι ένας από τους πολλούς άντρες που έχουν μπει στον πειρασμό να διαβάσουν γυναικεία περιοδικά. Τελευταία ευτυχώς το έχω κόψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:05 Η Γίδι έγραψε: #65 19-12-08 12:05 Μου αρέσει να κάθομαι το βράδυ μπροστά στην τηλεόραση, αμέσως αφού πάνε για ύπνο οι άλλοι, και να μασουλάω κάτι κριτσίνια με ηλιόσπορους. Ιδίως μόνο το έξω-έξω, με τα σποράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:02 Η kalypso έγραψε: #66 31-12-08 21:02 Τα διάφορα μπουζουκοτράγουδα (ε καλά όχι και όλα!) που βάζουν σε Πρωτοχρονιές κλπ ... Δε φταίω εγώ- άλλοι με παρασύρουν! Πάρτε ένα για το καλό οκ θάψτε με, μου αξίζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Angie_Ann: #67 31-12-08 21:24 Δεν ντρέπομαι καθόλου που γουστάρω τρελά μπουζουκοτράγουδα με την κατάλληλη παρέα και επίσης που ακόμα μου αρέσουν πάρα πολύ τα βιβλία Harry Potter Μια ζωή έχουμε παιδιά, κι αν δεν την γλεντήσουμε τι θα καταλάβουμε; Γι' αυτό ας μην κολλάμε σε τι πρέπει και τι δεν πρέπει! 'Ενας προ-πάππους μου που έζησε μέχρι 100 χρονών κάπνιζε Malboro μέχρι τα τελευταία του και έτρωγε τηγανητά αυγά για βραδινό έλεγε πάντα "Έζησα τόσο πολύ επειδή έκανα ότι ήθελε η ψυχή μου" (εντάξει αυτό είναι αμφισβητήσιμο) Harry Potter rulez λέμεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:25 Η kalypso έγραψε: #68 31-12-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Δεν ντρέπομαι καθόλου που γουστάρω τρελά μπουζουκοτράγουδα με την κατάλληλη παρέα και επίσης που ακόμα μου αρέσουν πάρα πολύ τα βιβλία Harry Potter Click για ανάπτυξη... Έτσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:29 Η Nininaou έγραψε: #69 31-12-08 21:29 Κι εγώ έχω διαβάσει όλα τα βιβλία του Harry Potter! Ντρέπομαι, αλλά το 2ο μου είχε σπάσει τα νεύρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:31 Η kalypso έγραψε: #70 31-12-08 21:31 Ντρέπομαι, μα έχω δει και τις ταινίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Η Nininaou έγραψε: #71 31-12-08 21:35 Ντρέπομαι, αλλά κάποτε ήμουν η "αλαφροπάτητη" enough. Δεν θα πω ότι έχω και κονκάρδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr No Νεοφερμένο μέλος Ο Dr No αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:47 Ο Dr No έγραψε: #72 31-12-08 23:47 Ντρεπομαι αλλα μου αρέσουν οι "Modern talking". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kolokythi Νεοφερμένο μέλος Η Kolokythi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 14:39 Η Kolokythi: #73 14-03-09 14:39 Οι spice girls!! Μεταξύ μας, δεν ντρέπομαι και τόσο πολύ, αλλά όταν το λέω με κοιτάνε σαν να μου λένε "Θα έπρεπε να ντρέπεσαι!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 14:45 Η Chimera έγραψε: #74 14-03-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Dr No: Ντρεπομαι αλλα μου αρέσουν οι "Modern talking". Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=HCN6ERfmIdk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 20:02 Η Μελιώ έγραψε: #75 14-03-09 20:02 Ποια έφηβη ( και όχι μόνο ) τότε δεν μουρλάθηκε όταν είδε τον πιτσιρικά με τους κοιλιακούς και το μαλλί , να λικνίζει ερωτικά τους γοφούς του και σε κάθε συναυλία να θέλει 5 αλλαξιές πουκάμισα από τις μετέπειτα ονομαζόμενες ρουβίτσες . Μη κοιτάτε που τώρα έχουμε πήξει στους κοιλιακούς και στις κορμάρες κι έχουμε βαρεθεί να μετράμε τις " φέτες " του κάθε σταρλετίσκου άσε που η ελληνική ποπ σκηνή ήταν ανύπαρκτη και τα νεοελληνόπουλα ακούγαν μόνο ξένη μουσική …. Από τότε βέβαια κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι μεγάλωσε παντρεύτηκε , πλέον ούτε παρακολουθώ ούτε γνωρίζω τα τραγούδια του , ούτε και τότε βέβαια ήταν του γούστου μου αλλά για το συγκεκριμένο άσμα έχω την αίσθηση πως και 70 ετών να φτάσω θα ρίχνω 5-6 στροφές όποτε θα το ακούω … Νομίζω πως το οριακό σημείο του άσματος είναι εκεί που ο Σάκης άδει : τώρα ανάβει το αίμαααα…. και αφήνει τον πολυπόθητο αναστεναγμό .. Φυσικά και δεν ντρέπομαι που μου αρέσει , γιατί να ντραπώ άλλωστε δεν το καταλαβαίνω έκλεψα κανέναν ανάπηρο λαχειοπώλη στη Σταδίου και δεν το κατάλαβα ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο DrStrangelove: #76 27-03-09 18:06 Ντρέπομαι αλλά μου αρέσει πολύ το "Τσιγγάνα Καρδιά" του Τζίμη Μακούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 01:51 Η Resident Evil: #77 28-03-09 01:51 Nτρέπομαι αλλά μου αρέσει τρελά το "gossip girl"... περιμένω πώς και πώς να το κατεβάσω κάθε τρίτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 02:09 Η Μελιώ έγραψε: #78 02-04-09 02:09 Γιατρέ μου δεν πάω καλά , μου αρέσει .... φταίει βέβαια και η ανηψιά μου που από χτες με έχει υποχρεώσει να το ακούσω 850 φορές σε 200000 βατ Το άσμα έχει και ηθικόν δίδαγμα στο τέλος του κλιπ αμέ .. ο πρωταγωνιστής χωρίζει τη γυναίκα του και πάει στην.... ..... πως τη λέτε εσείς εδώ γιατί ξεχναω πως τη λέμε εμείς εκεί ... α, ναι σοβατισμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. ..του πατρός ΜΠΛΟΥΜ και του υιου... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 323 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 02:41 Ο ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: #79 02-04-09 02:41 Ντρέπομαι αλλά θεωρώ το Γιωργάκη αρκετά πιο... πώς να το πω... πιο άνθρωπο από τον πορθυμπουργό (δεν ισχύει το ίδιο και για κόμματά τους). Επίσης βλέπω Τομ και Τζέρυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:08 Ο DrStrangelove: #80 09-04-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: Ντρέπομαι αλλά θεωρώ το Γιωργάκη αρκετά πιο... πώς να το πω... πιο άνθρωπο από τον πορθυμπουργό (δεν ισχύει το ίδιο και για κόμματά τους). Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, επιπλέον ο Γιωργάκης βγάζει πολύ περισσότερο γέλιο, θα περάσουμε υπέροχα. Ανυπομονώ ν'αλλάξει το dvd Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nτρέπομαι μα γουστάρω electro-goth. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 04:45 Ο Πατρεύς έγραψε: #64 19-12-08 04:45 Έχουμε και λέμε: 1. Όλες οι ταινίες της Βουγιουκλάκη Έχει παίξει βέβαια και σε ωραίες ταινίες, αλλά ακόμα και τις πατάτες που έχει γυρίσει κάθομαι και τις βλέπω όποτε τις πετύχω και δεν έχω καταλάβει γιατί. Ακόμα και τη σειρά "Έχω ένα μυστικό", τη βλέπω γι' αυτό το λόγο. Είμαι Βουγιουκλάκη-addicted! 2. Πολύ μπλα-μπλα στο άλτερ. Το ξέρω ότι πρόκειται περί πολύ χαμηλού επιπέδου εκπομπή αλλά με κερδίζει το επίσης χαμηλοτάτου επιπέδου ντεκολτέ της Σκορδά. Αλήθεια έχετε παρατηρήσει ότι μια μέρα φοράει κλειστές μπλούζες και την άλλη αβυσσαλέα ντεκολτέ; Μήπως το κάνει επίτηδες για το αντρικό κοινό; 3. Γυναικεία περιοδικά Είμαι ένας από τους πολλούς άντρες που έχουν μπει στον πειρασμό να διαβάσουν γυναικεία περιοδικά. Τελευταία ευτυχώς το έχω κόψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:05 Η Γίδι έγραψε: #65 19-12-08 12:05 Μου αρέσει να κάθομαι το βράδυ μπροστά στην τηλεόραση, αμέσως αφού πάνε για ύπνο οι άλλοι, και να μασουλάω κάτι κριτσίνια με ηλιόσπορους. Ιδίως μόνο το έξω-έξω, με τα σποράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:02 Η kalypso έγραψε: #66 31-12-08 21:02 Τα διάφορα μπουζουκοτράγουδα (ε καλά όχι και όλα!) που βάζουν σε Πρωτοχρονιές κλπ ... Δε φταίω εγώ- άλλοι με παρασύρουν! Πάρτε ένα για το καλό οκ θάψτε με, μου αξίζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Angie_Ann: #67 31-12-08 21:24 Δεν ντρέπομαι καθόλου που γουστάρω τρελά μπουζουκοτράγουδα με την κατάλληλη παρέα και επίσης που ακόμα μου αρέσουν πάρα πολύ τα βιβλία Harry Potter Μια ζωή έχουμε παιδιά, κι αν δεν την γλεντήσουμε τι θα καταλάβουμε; Γι' αυτό ας μην κολλάμε σε τι πρέπει και τι δεν πρέπει! 'Ενας προ-πάππους μου που έζησε μέχρι 100 χρονών κάπνιζε Malboro μέχρι τα τελευταία του και έτρωγε τηγανητά αυγά για βραδινό έλεγε πάντα "Έζησα τόσο πολύ επειδή έκανα ότι ήθελε η ψυχή μου" (εντάξει αυτό είναι αμφισβητήσιμο) Harry Potter rulez λέμεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:25 Η kalypso έγραψε: #68 31-12-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Δεν ντρέπομαι καθόλου που γουστάρω τρελά μπουζουκοτράγουδα με την κατάλληλη παρέα και επίσης που ακόμα μου αρέσουν πάρα πολύ τα βιβλία Harry Potter Click για ανάπτυξη... Έτσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:29 Η Nininaou έγραψε: #69 31-12-08 21:29 Κι εγώ έχω διαβάσει όλα τα βιβλία του Harry Potter! Ντρέπομαι, αλλά το 2ο μου είχε σπάσει τα νεύρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:31 Η kalypso έγραψε: #70 31-12-08 21:31 Ντρέπομαι, μα έχω δει και τις ταινίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Η Nininaou έγραψε: #71 31-12-08 21:35 Ντρέπομαι, αλλά κάποτε ήμουν η "αλαφροπάτητη" enough. Δεν θα πω ότι έχω και κονκάρδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr No Νεοφερμένο μέλος Ο Dr No αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:47 Ο Dr No έγραψε: #72 31-12-08 23:47 Ντρεπομαι αλλα μου αρέσουν οι "Modern talking". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kolokythi Νεοφερμένο μέλος Η Kolokythi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 14:39 Η Kolokythi: #73 14-03-09 14:39 Οι spice girls!! Μεταξύ μας, δεν ντρέπομαι και τόσο πολύ, αλλά όταν το λέω με κοιτάνε σαν να μου λένε "Θα έπρεπε να ντρέπεσαι!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 14:45 Η Chimera έγραψε: #74 14-03-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Dr No: Ντρεπομαι αλλα μου αρέσουν οι "Modern talking". Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=HCN6ERfmIdk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 20:02 Η Μελιώ έγραψε: #75 14-03-09 20:02 Ποια έφηβη ( και όχι μόνο ) τότε δεν μουρλάθηκε όταν είδε τον πιτσιρικά με τους κοιλιακούς και το μαλλί , να λικνίζει ερωτικά τους γοφούς του και σε κάθε συναυλία να θέλει 5 αλλαξιές πουκάμισα από τις μετέπειτα ονομαζόμενες ρουβίτσες . Μη κοιτάτε που τώρα έχουμε πήξει στους κοιλιακούς και στις κορμάρες κι έχουμε βαρεθεί να μετράμε τις " φέτες " του κάθε σταρλετίσκου άσε που η ελληνική ποπ σκηνή ήταν ανύπαρκτη και τα νεοελληνόπουλα ακούγαν μόνο ξένη μουσική …. Από τότε βέβαια κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι μεγάλωσε παντρεύτηκε , πλέον ούτε παρακολουθώ ούτε γνωρίζω τα τραγούδια του , ούτε και τότε βέβαια ήταν του γούστου μου αλλά για το συγκεκριμένο άσμα έχω την αίσθηση πως και 70 ετών να φτάσω θα ρίχνω 5-6 στροφές όποτε θα το ακούω … Νομίζω πως το οριακό σημείο του άσματος είναι εκεί που ο Σάκης άδει : τώρα ανάβει το αίμαααα…. και αφήνει τον πολυπόθητο αναστεναγμό .. Φυσικά και δεν ντρέπομαι που μου αρέσει , γιατί να ντραπώ άλλωστε δεν το καταλαβαίνω έκλεψα κανέναν ανάπηρο λαχειοπώλη στη Σταδίου και δεν το κατάλαβα ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο DrStrangelove: #76 27-03-09 18:06 Ντρέπομαι αλλά μου αρέσει πολύ το "Τσιγγάνα Καρδιά" του Τζίμη Μακούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 01:51 Η Resident Evil: #77 28-03-09 01:51 Nτρέπομαι αλλά μου αρέσει τρελά το "gossip girl"... περιμένω πώς και πώς να το κατεβάσω κάθε τρίτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 02:09 Η Μελιώ έγραψε: #78 02-04-09 02:09 Γιατρέ μου δεν πάω καλά , μου αρέσει .... φταίει βέβαια και η ανηψιά μου που από χτες με έχει υποχρεώσει να το ακούσω 850 φορές σε 200000 βατ Το άσμα έχει και ηθικόν δίδαγμα στο τέλος του κλιπ αμέ .. ο πρωταγωνιστής χωρίζει τη γυναίκα του και πάει στην.... ..... πως τη λέτε εσείς εδώ γιατί ξεχναω πως τη λέμε εμείς εκεί ... α, ναι σοβατισμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. ..του πατρός ΜΠΛΟΥΜ και του υιου... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 323 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 02:41 Ο ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: #79 02-04-09 02:41 Ντρέπομαι αλλά θεωρώ το Γιωργάκη αρκετά πιο... πώς να το πω... πιο άνθρωπο από τον πορθυμπουργό (δεν ισχύει το ίδιο και για κόμματά τους). Επίσης βλέπω Τομ και Τζέρυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:08 Ο DrStrangelove: #80 09-04-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: Ντρέπομαι αλλά θεωρώ το Γιωργάκη αρκετά πιο... πώς να το πω... πιο άνθρωπο από τον πορθυμπουργό (δεν ισχύει το ίδιο και για κόμματά τους). Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, επιπλέον ο Γιωργάκης βγάζει πολύ περισσότερο γέλιο, θα περάσουμε υπέροχα. Ανυπομονώ ν'αλλάξει το dvd Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχουμε και λέμε: 1. Όλες οι ταινίες της Βουγιουκλάκη Έχει παίξει βέβαια και σε ωραίες ταινίες, αλλά ακόμα και τις πατάτες που έχει γυρίσει κάθομαι και τις βλέπω όποτε τις πετύχω και δεν έχω καταλάβει γιατί. Ακόμα και τη σειρά "Έχω ένα μυστικό", τη βλέπω γι' αυτό το λόγο. Είμαι Βουγιουκλάκη-addicted! 2. Πολύ μπλα-μπλα στο άλτερ. Το ξέρω ότι πρόκειται περί πολύ χαμηλού επιπέδου εκπομπή αλλά με κερδίζει το επίσης χαμηλοτάτου επιπέδου ντεκολτέ της Σκορδά. Αλήθεια έχετε παρατηρήσει ότι μια μέρα φοράει κλειστές μπλούζες και την άλλη αβυσσαλέα ντεκολτέ; Μήπως το κάνει επίτηδες για το αντρικό κοινό; 3. Γυναικεία περιοδικά Είμαι ένας από τους πολλούς άντρες που έχουν μπει στον πειρασμό να διαβάσουν γυναικεία περιοδικά. Τελευταία ευτυχώς το έχω κόψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:05 Η Γίδι έγραψε: #65 19-12-08 12:05 Μου αρέσει να κάθομαι το βράδυ μπροστά στην τηλεόραση, αμέσως αφού πάνε για ύπνο οι άλλοι, και να μασουλάω κάτι κριτσίνια με ηλιόσπορους. Ιδίως μόνο το έξω-έξω, με τα σποράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:02 Η kalypso έγραψε: #66 31-12-08 21:02 Τα διάφορα μπουζουκοτράγουδα (ε καλά όχι και όλα!) που βάζουν σε Πρωτοχρονιές κλπ ... Δε φταίω εγώ- άλλοι με παρασύρουν! Πάρτε ένα για το καλό οκ θάψτε με, μου αξίζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Angie_Ann: #67 31-12-08 21:24 Δεν ντρέπομαι καθόλου που γουστάρω τρελά μπουζουκοτράγουδα με την κατάλληλη παρέα και επίσης που ακόμα μου αρέσουν πάρα πολύ τα βιβλία Harry Potter Μια ζωή έχουμε παιδιά, κι αν δεν την γλεντήσουμε τι θα καταλάβουμε; Γι' αυτό ας μην κολλάμε σε τι πρέπει και τι δεν πρέπει! 'Ενας προ-πάππους μου που έζησε μέχρι 100 χρονών κάπνιζε Malboro μέχρι τα τελευταία του και έτρωγε τηγανητά αυγά για βραδινό έλεγε πάντα "Έζησα τόσο πολύ επειδή έκανα ότι ήθελε η ψυχή μου" (εντάξει αυτό είναι αμφισβητήσιμο) Harry Potter rulez λέμεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:25 Η kalypso έγραψε: #68 31-12-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Δεν ντρέπομαι καθόλου που γουστάρω τρελά μπουζουκοτράγουδα με την κατάλληλη παρέα και επίσης που ακόμα μου αρέσουν πάρα πολύ τα βιβλία Harry Potter Click για ανάπτυξη... Έτσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:29 Η Nininaou έγραψε: #69 31-12-08 21:29 Κι εγώ έχω διαβάσει όλα τα βιβλία του Harry Potter! Ντρέπομαι, αλλά το 2ο μου είχε σπάσει τα νεύρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:31 Η kalypso έγραψε: #70 31-12-08 21:31 Ντρέπομαι, μα έχω δει και τις ταινίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Η Nininaou έγραψε: #71 31-12-08 21:35 Ντρέπομαι, αλλά κάποτε ήμουν η "αλαφροπάτητη" enough. Δεν θα πω ότι έχω και κονκάρδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr No Νεοφερμένο μέλος Ο Dr No αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:47 Ο Dr No έγραψε: #72 31-12-08 23:47 Ντρεπομαι αλλα μου αρέσουν οι "Modern talking". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kolokythi Νεοφερμένο μέλος Η Kolokythi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 14:39 Η Kolokythi: #73 14-03-09 14:39 Οι spice girls!! Μεταξύ μας, δεν ντρέπομαι και τόσο πολύ, αλλά όταν το λέω με κοιτάνε σαν να μου λένε "Θα έπρεπε να ντρέπεσαι!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 14:45 Η Chimera έγραψε: #74 14-03-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Dr No: Ντρεπομαι αλλα μου αρέσουν οι "Modern talking". Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=HCN6ERfmIdk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 20:02 Η Μελιώ έγραψε: #75 14-03-09 20:02 Ποια έφηβη ( και όχι μόνο ) τότε δεν μουρλάθηκε όταν είδε τον πιτσιρικά με τους κοιλιακούς και το μαλλί , να λικνίζει ερωτικά τους γοφούς του και σε κάθε συναυλία να θέλει 5 αλλαξιές πουκάμισα από τις μετέπειτα ονομαζόμενες ρουβίτσες . Μη κοιτάτε που τώρα έχουμε πήξει στους κοιλιακούς και στις κορμάρες κι έχουμε βαρεθεί να μετράμε τις " φέτες " του κάθε σταρλετίσκου άσε που η ελληνική ποπ σκηνή ήταν ανύπαρκτη και τα νεοελληνόπουλα ακούγαν μόνο ξένη μουσική …. Από τότε βέβαια κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι μεγάλωσε παντρεύτηκε , πλέον ούτε παρακολουθώ ούτε γνωρίζω τα τραγούδια του , ούτε και τότε βέβαια ήταν του γούστου μου αλλά για το συγκεκριμένο άσμα έχω την αίσθηση πως και 70 ετών να φτάσω θα ρίχνω 5-6 στροφές όποτε θα το ακούω … Νομίζω πως το οριακό σημείο του άσματος είναι εκεί που ο Σάκης άδει : τώρα ανάβει το αίμαααα…. και αφήνει τον πολυπόθητο αναστεναγμό .. Φυσικά και δεν ντρέπομαι που μου αρέσει , γιατί να ντραπώ άλλωστε δεν το καταλαβαίνω έκλεψα κανέναν ανάπηρο λαχειοπώλη στη Σταδίου και δεν το κατάλαβα ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο DrStrangelove: #76 27-03-09 18:06 Ντρέπομαι αλλά μου αρέσει πολύ το "Τσιγγάνα Καρδιά" του Τζίμη Μακούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 01:51 Η Resident Evil: #77 28-03-09 01:51 Nτρέπομαι αλλά μου αρέσει τρελά το "gossip girl"... περιμένω πώς και πώς να το κατεβάσω κάθε τρίτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 02:09 Η Μελιώ έγραψε: #78 02-04-09 02:09 Γιατρέ μου δεν πάω καλά , μου αρέσει .... φταίει βέβαια και η ανηψιά μου που από χτες με έχει υποχρεώσει να το ακούσω 850 φορές σε 200000 βατ Το άσμα έχει και ηθικόν δίδαγμα στο τέλος του κλιπ αμέ .. ο πρωταγωνιστής χωρίζει τη γυναίκα του και πάει στην.... ..... πως τη λέτε εσείς εδώ γιατί ξεχναω πως τη λέμε εμείς εκεί ... α, ναι σοβατισμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. ..του πατρός ΜΠΛΟΥΜ και του υιου... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 323 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 02:41 Ο ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: #79 02-04-09 02:41 Ντρέπομαι αλλά θεωρώ το Γιωργάκη αρκετά πιο... πώς να το πω... πιο άνθρωπο από τον πορθυμπουργό (δεν ισχύει το ίδιο και για κόμματά τους). Επίσης βλέπω Τομ και Τζέρυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:08 Ο DrStrangelove: #80 09-04-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: Ντρέπομαι αλλά θεωρώ το Γιωργάκη αρκετά πιο... πώς να το πω... πιο άνθρωπο από τον πορθυμπουργό (δεν ισχύει το ίδιο και για κόμματά τους). Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, επιπλέον ο Γιωργάκης βγάζει πολύ περισσότερο γέλιο, θα περάσουμε υπέροχα. Ανυπομονώ ν'αλλάξει το dvd Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου αρέσει να κάθομαι το βράδυ μπροστά στην τηλεόραση, αμέσως αφού πάνε για ύπνο οι άλλοι, και να μασουλάω κάτι κριτσίνια με ηλιόσπορους. Ιδίως μόνο το έξω-έξω, με τα σποράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:02 Η kalypso έγραψε: #66 31-12-08 21:02 Τα διάφορα μπουζουκοτράγουδα (ε καλά όχι και όλα!) που βάζουν σε Πρωτοχρονιές κλπ ... Δε φταίω εγώ- άλλοι με παρασύρουν! Πάρτε ένα για το καλό οκ θάψτε με, μου αξίζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Angie_Ann: #67 31-12-08 21:24 Δεν ντρέπομαι καθόλου που γουστάρω τρελά μπουζουκοτράγουδα με την κατάλληλη παρέα και επίσης που ακόμα μου αρέσουν πάρα πολύ τα βιβλία Harry Potter Μια ζωή έχουμε παιδιά, κι αν δεν την γλεντήσουμε τι θα καταλάβουμε; Γι' αυτό ας μην κολλάμε σε τι πρέπει και τι δεν πρέπει! 'Ενας προ-πάππους μου που έζησε μέχρι 100 χρονών κάπνιζε Malboro μέχρι τα τελευταία του και έτρωγε τηγανητά αυγά για βραδινό έλεγε πάντα "Έζησα τόσο πολύ επειδή έκανα ότι ήθελε η ψυχή μου" (εντάξει αυτό είναι αμφισβητήσιμο) Harry Potter rulez λέμεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:25 Η kalypso έγραψε: #68 31-12-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Δεν ντρέπομαι καθόλου που γουστάρω τρελά μπουζουκοτράγουδα με την κατάλληλη παρέα και επίσης που ακόμα μου αρέσουν πάρα πολύ τα βιβλία Harry Potter Click για ανάπτυξη... Έτσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:29 Η Nininaou έγραψε: #69 31-12-08 21:29 Κι εγώ έχω διαβάσει όλα τα βιβλία του Harry Potter! Ντρέπομαι, αλλά το 2ο μου είχε σπάσει τα νεύρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:31 Η kalypso έγραψε: #70 31-12-08 21:31 Ντρέπομαι, μα έχω δει και τις ταινίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Η Nininaou έγραψε: #71 31-12-08 21:35 Ντρέπομαι, αλλά κάποτε ήμουν η "αλαφροπάτητη" enough. Δεν θα πω ότι έχω και κονκάρδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr No Νεοφερμένο μέλος Ο Dr No αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:47 Ο Dr No έγραψε: #72 31-12-08 23:47 Ντρεπομαι αλλα μου αρέσουν οι "Modern talking". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kolokythi Νεοφερμένο μέλος Η Kolokythi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 14:39 Η Kolokythi: #73 14-03-09 14:39 Οι spice girls!! Μεταξύ μας, δεν ντρέπομαι και τόσο πολύ, αλλά όταν το λέω με κοιτάνε σαν να μου λένε "Θα έπρεπε να ντρέπεσαι!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 14:45 Η Chimera έγραψε: #74 14-03-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Dr No: Ντρεπομαι αλλα μου αρέσουν οι "Modern talking". Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=HCN6ERfmIdk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 20:02 Η Μελιώ έγραψε: #75 14-03-09 20:02 Ποια έφηβη ( και όχι μόνο ) τότε δεν μουρλάθηκε όταν είδε τον πιτσιρικά με τους κοιλιακούς και το μαλλί , να λικνίζει ερωτικά τους γοφούς του και σε κάθε συναυλία να θέλει 5 αλλαξιές πουκάμισα από τις μετέπειτα ονομαζόμενες ρουβίτσες . Μη κοιτάτε που τώρα έχουμε πήξει στους κοιλιακούς και στις κορμάρες κι έχουμε βαρεθεί να μετράμε τις " φέτες " του κάθε σταρλετίσκου άσε που η ελληνική ποπ σκηνή ήταν ανύπαρκτη και τα νεοελληνόπουλα ακούγαν μόνο ξένη μουσική …. Από τότε βέβαια κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι μεγάλωσε παντρεύτηκε , πλέον ούτε παρακολουθώ ούτε γνωρίζω τα τραγούδια του , ούτε και τότε βέβαια ήταν του γούστου μου αλλά για το συγκεκριμένο άσμα έχω την αίσθηση πως και 70 ετών να φτάσω θα ρίχνω 5-6 στροφές όποτε θα το ακούω … Νομίζω πως το οριακό σημείο του άσματος είναι εκεί που ο Σάκης άδει : τώρα ανάβει το αίμαααα…. και αφήνει τον πολυπόθητο αναστεναγμό .. Φυσικά και δεν ντρέπομαι που μου αρέσει , γιατί να ντραπώ άλλωστε δεν το καταλαβαίνω έκλεψα κανέναν ανάπηρο λαχειοπώλη στη Σταδίου και δεν το κατάλαβα ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο DrStrangelove: #76 27-03-09 18:06 Ντρέπομαι αλλά μου αρέσει πολύ το "Τσιγγάνα Καρδιά" του Τζίμη Μακούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 01:51 Η Resident Evil: #77 28-03-09 01:51 Nτρέπομαι αλλά μου αρέσει τρελά το "gossip girl"... περιμένω πώς και πώς να το κατεβάσω κάθε τρίτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 02:09 Η Μελιώ έγραψε: #78 02-04-09 02:09 Γιατρέ μου δεν πάω καλά , μου αρέσει .... φταίει βέβαια και η ανηψιά μου που από χτες με έχει υποχρεώσει να το ακούσω 850 φορές σε 200000 βατ Το άσμα έχει και ηθικόν δίδαγμα στο τέλος του κλιπ αμέ .. ο πρωταγωνιστής χωρίζει τη γυναίκα του και πάει στην.... ..... πως τη λέτε εσείς εδώ γιατί ξεχναω πως τη λέμε εμείς εκεί ... α, ναι σοβατισμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. ..του πατρός ΜΠΛΟΥΜ και του υιου... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 323 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 02:41 Ο ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: #79 02-04-09 02:41 Ντρέπομαι αλλά θεωρώ το Γιωργάκη αρκετά πιο... πώς να το πω... πιο άνθρωπο από τον πορθυμπουργό (δεν ισχύει το ίδιο και για κόμματά τους). Επίσης βλέπω Τομ και Τζέρυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:08 Ο DrStrangelove: #80 09-04-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: Ντρέπομαι αλλά θεωρώ το Γιωργάκη αρκετά πιο... πώς να το πω... πιο άνθρωπο από τον πορθυμπουργό (δεν ισχύει το ίδιο και για κόμματά τους). Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, επιπλέον ο Γιωργάκης βγάζει πολύ περισσότερο γέλιο, θα περάσουμε υπέροχα. Ανυπομονώ ν'αλλάξει το dvd Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα διάφορα μπουζουκοτράγουδα (ε καλά όχι και όλα!) που βάζουν σε Πρωτοχρονιές κλπ ... Δε φταίω εγώ- άλλοι με παρασύρουν! Πάρτε ένα για το καλό οκ θάψτε με, μου αξίζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Angie_Ann: #67 31-12-08 21:24 Δεν ντρέπομαι καθόλου που γουστάρω τρελά μπουζουκοτράγουδα με την κατάλληλη παρέα και επίσης που ακόμα μου αρέσουν πάρα πολύ τα βιβλία Harry Potter Μια ζωή έχουμε παιδιά, κι αν δεν την γλεντήσουμε τι θα καταλάβουμε; Γι' αυτό ας μην κολλάμε σε τι πρέπει και τι δεν πρέπει! 'Ενας προ-πάππους μου που έζησε μέχρι 100 χρονών κάπνιζε Malboro μέχρι τα τελευταία του και έτρωγε τηγανητά αυγά για βραδινό έλεγε πάντα "Έζησα τόσο πολύ επειδή έκανα ότι ήθελε η ψυχή μου" (εντάξει αυτό είναι αμφισβητήσιμο) Harry Potter rulez λέμεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:25 Η kalypso έγραψε: #68 31-12-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Δεν ντρέπομαι καθόλου που γουστάρω τρελά μπουζουκοτράγουδα με την κατάλληλη παρέα και επίσης που ακόμα μου αρέσουν πάρα πολύ τα βιβλία Harry Potter Click για ανάπτυξη... Έτσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:29 Η Nininaou έγραψε: #69 31-12-08 21:29 Κι εγώ έχω διαβάσει όλα τα βιβλία του Harry Potter! Ντρέπομαι, αλλά το 2ο μου είχε σπάσει τα νεύρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:31 Η kalypso έγραψε: #70 31-12-08 21:31 Ντρέπομαι, μα έχω δει και τις ταινίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Η Nininaou έγραψε: #71 31-12-08 21:35 Ντρέπομαι, αλλά κάποτε ήμουν η "αλαφροπάτητη" enough. Δεν θα πω ότι έχω και κονκάρδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr No Νεοφερμένο μέλος Ο Dr No αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:47 Ο Dr No έγραψε: #72 31-12-08 23:47 Ντρεπομαι αλλα μου αρέσουν οι "Modern talking". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kolokythi Νεοφερμένο μέλος Η Kolokythi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 14:39 Η Kolokythi: #73 14-03-09 14:39 Οι spice girls!! Μεταξύ μας, δεν ντρέπομαι και τόσο πολύ, αλλά όταν το λέω με κοιτάνε σαν να μου λένε "Θα έπρεπε να ντρέπεσαι!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 14:45 Η Chimera έγραψε: #74 14-03-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Dr No: Ντρεπομαι αλλα μου αρέσουν οι "Modern talking". Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=HCN6ERfmIdk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 20:02 Η Μελιώ έγραψε: #75 14-03-09 20:02 Ποια έφηβη ( και όχι μόνο ) τότε δεν μουρλάθηκε όταν είδε τον πιτσιρικά με τους κοιλιακούς και το μαλλί , να λικνίζει ερωτικά τους γοφούς του και σε κάθε συναυλία να θέλει 5 αλλαξιές πουκάμισα από τις μετέπειτα ονομαζόμενες ρουβίτσες . Μη κοιτάτε που τώρα έχουμε πήξει στους κοιλιακούς και στις κορμάρες κι έχουμε βαρεθεί να μετράμε τις " φέτες " του κάθε σταρλετίσκου άσε που η ελληνική ποπ σκηνή ήταν ανύπαρκτη και τα νεοελληνόπουλα ακούγαν μόνο ξένη μουσική …. Από τότε βέβαια κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι μεγάλωσε παντρεύτηκε , πλέον ούτε παρακολουθώ ούτε γνωρίζω τα τραγούδια του , ούτε και τότε βέβαια ήταν του γούστου μου αλλά για το συγκεκριμένο άσμα έχω την αίσθηση πως και 70 ετών να φτάσω θα ρίχνω 5-6 στροφές όποτε θα το ακούω … Νομίζω πως το οριακό σημείο του άσματος είναι εκεί που ο Σάκης άδει : τώρα ανάβει το αίμαααα…. και αφήνει τον πολυπόθητο αναστεναγμό .. Φυσικά και δεν ντρέπομαι που μου αρέσει , γιατί να ντραπώ άλλωστε δεν το καταλαβαίνω έκλεψα κανέναν ανάπηρο λαχειοπώλη στη Σταδίου και δεν το κατάλαβα ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο DrStrangelove: #76 27-03-09 18:06 Ντρέπομαι αλλά μου αρέσει πολύ το "Τσιγγάνα Καρδιά" του Τζίμη Μακούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 01:51 Η Resident Evil: #77 28-03-09 01:51 Nτρέπομαι αλλά μου αρέσει τρελά το "gossip girl"... περιμένω πώς και πώς να το κατεβάσω κάθε τρίτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 02:09 Η Μελιώ έγραψε: #78 02-04-09 02:09 Γιατρέ μου δεν πάω καλά , μου αρέσει .... φταίει βέβαια και η ανηψιά μου που από χτες με έχει υποχρεώσει να το ακούσω 850 φορές σε 200000 βατ Το άσμα έχει και ηθικόν δίδαγμα στο τέλος του κλιπ αμέ .. ο πρωταγωνιστής χωρίζει τη γυναίκα του και πάει στην.... ..... πως τη λέτε εσείς εδώ γιατί ξεχναω πως τη λέμε εμείς εκεί ... α, ναι σοβατισμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. ..του πατρός ΜΠΛΟΥΜ και του υιου... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 323 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 02:41 Ο ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: #79 02-04-09 02:41 Ντρέπομαι αλλά θεωρώ το Γιωργάκη αρκετά πιο... πώς να το πω... πιο άνθρωπο από τον πορθυμπουργό (δεν ισχύει το ίδιο και για κόμματά τους). Επίσης βλέπω Τομ και Τζέρυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:08 Ο DrStrangelove: #80 09-04-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: Ντρέπομαι αλλά θεωρώ το Γιωργάκη αρκετά πιο... πώς να το πω... πιο άνθρωπο από τον πορθυμπουργό (δεν ισχύει το ίδιο και για κόμματά τους). Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, επιπλέον ο Γιωργάκης βγάζει πολύ περισσότερο γέλιο, θα περάσουμε υπέροχα. Ανυπομονώ ν'αλλάξει το dvd Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ντρέπομαι καθόλου που γουστάρω τρελά μπουζουκοτράγουδα με την κατάλληλη παρέα και επίσης που ακόμα μου αρέσουν πάρα πολύ τα βιβλία Harry Potter Μια ζωή έχουμε παιδιά, κι αν δεν την γλεντήσουμε τι θα καταλάβουμε; Γι' αυτό ας μην κολλάμε σε τι πρέπει και τι δεν πρέπει! 'Ενας προ-πάππους μου που έζησε μέχρι 100 χρονών κάπνιζε Malboro μέχρι τα τελευταία του και έτρωγε τηγανητά αυγά για βραδινό έλεγε πάντα "Έζησα τόσο πολύ επειδή έκανα ότι ήθελε η ψυχή μου" (εντάξει αυτό είναι αμφισβητήσιμο) Harry Potter rulez λέμεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:25 Η kalypso έγραψε: #68 31-12-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Δεν ντρέπομαι καθόλου που γουστάρω τρελά μπουζουκοτράγουδα με την κατάλληλη παρέα και επίσης που ακόμα μου αρέσουν πάρα πολύ τα βιβλία Harry Potter Click για ανάπτυξη... Έτσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:29 Η Nininaou έγραψε: #69 31-12-08 21:29 Κι εγώ έχω διαβάσει όλα τα βιβλία του Harry Potter! Ντρέπομαι, αλλά το 2ο μου είχε σπάσει τα νεύρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:31 Η kalypso έγραψε: #70 31-12-08 21:31 Ντρέπομαι, μα έχω δει και τις ταινίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Η Nininaou έγραψε: #71 31-12-08 21:35 Ντρέπομαι, αλλά κάποτε ήμουν η "αλαφροπάτητη" enough. Δεν θα πω ότι έχω και κονκάρδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr No Νεοφερμένο μέλος Ο Dr No αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:47 Ο Dr No έγραψε: #72 31-12-08 23:47 Ντρεπομαι αλλα μου αρέσουν οι "Modern talking". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kolokythi Νεοφερμένο μέλος Η Kolokythi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 14:39 Η Kolokythi: #73 14-03-09 14:39 Οι spice girls!! Μεταξύ μας, δεν ντρέπομαι και τόσο πολύ, αλλά όταν το λέω με κοιτάνε σαν να μου λένε "Θα έπρεπε να ντρέπεσαι!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 14:45 Η Chimera έγραψε: #74 14-03-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Dr No: Ντρεπομαι αλλα μου αρέσουν οι "Modern talking". Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=HCN6ERfmIdk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 20:02 Η Μελιώ έγραψε: #75 14-03-09 20:02 Ποια έφηβη ( και όχι μόνο ) τότε δεν μουρλάθηκε όταν είδε τον πιτσιρικά με τους κοιλιακούς και το μαλλί , να λικνίζει ερωτικά τους γοφούς του και σε κάθε συναυλία να θέλει 5 αλλαξιές πουκάμισα από τις μετέπειτα ονομαζόμενες ρουβίτσες . Μη κοιτάτε που τώρα έχουμε πήξει στους κοιλιακούς και στις κορμάρες κι έχουμε βαρεθεί να μετράμε τις " φέτες " του κάθε σταρλετίσκου άσε που η ελληνική ποπ σκηνή ήταν ανύπαρκτη και τα νεοελληνόπουλα ακούγαν μόνο ξένη μουσική …. Από τότε βέβαια κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι μεγάλωσε παντρεύτηκε , πλέον ούτε παρακολουθώ ούτε γνωρίζω τα τραγούδια του , ούτε και τότε βέβαια ήταν του γούστου μου αλλά για το συγκεκριμένο άσμα έχω την αίσθηση πως και 70 ετών να φτάσω θα ρίχνω 5-6 στροφές όποτε θα το ακούω … Νομίζω πως το οριακό σημείο του άσματος είναι εκεί που ο Σάκης άδει : τώρα ανάβει το αίμαααα…. και αφήνει τον πολυπόθητο αναστεναγμό .. Φυσικά και δεν ντρέπομαι που μου αρέσει , γιατί να ντραπώ άλλωστε δεν το καταλαβαίνω έκλεψα κανέναν ανάπηρο λαχειοπώλη στη Σταδίου και δεν το κατάλαβα ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο DrStrangelove: #76 27-03-09 18:06 Ντρέπομαι αλλά μου αρέσει πολύ το "Τσιγγάνα Καρδιά" του Τζίμη Μακούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 01:51 Η Resident Evil: #77 28-03-09 01:51 Nτρέπομαι αλλά μου αρέσει τρελά το "gossip girl"... περιμένω πώς και πώς να το κατεβάσω κάθε τρίτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 02:09 Η Μελιώ έγραψε: #78 02-04-09 02:09 Γιατρέ μου δεν πάω καλά , μου αρέσει .... φταίει βέβαια και η ανηψιά μου που από χτες με έχει υποχρεώσει να το ακούσω 850 φορές σε 200000 βατ Το άσμα έχει και ηθικόν δίδαγμα στο τέλος του κλιπ αμέ .. ο πρωταγωνιστής χωρίζει τη γυναίκα του και πάει στην.... ..... πως τη λέτε εσείς εδώ γιατί ξεχναω πως τη λέμε εμείς εκεί ... α, ναι σοβατισμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. ..του πατρός ΜΠΛΟΥΜ και του υιου... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 323 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 02:41 Ο ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: #79 02-04-09 02:41 Ντρέπομαι αλλά θεωρώ το Γιωργάκη αρκετά πιο... πώς να το πω... πιο άνθρωπο από τον πορθυμπουργό (δεν ισχύει το ίδιο και για κόμματά τους). Επίσης βλέπω Τομ και Τζέρυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:08 Ο DrStrangelove: #80 09-04-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: Ντρέπομαι αλλά θεωρώ το Γιωργάκη αρκετά πιο... πώς να το πω... πιο άνθρωπο από τον πορθυμπουργό (δεν ισχύει το ίδιο και για κόμματά τους). Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, επιπλέον ο Γιωργάκης βγάζει πολύ περισσότερο γέλιο, θα περάσουμε υπέροχα. Ανυπομονώ ν'αλλάξει το dvd Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Δεν ντρέπομαι καθόλου που γουστάρω τρελά μπουζουκοτράγουδα με την κατάλληλη παρέα και επίσης που ακόμα μου αρέσουν πάρα πολύ τα βιβλία Harry Potter Click για ανάπτυξη... Έτσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:29 Η Nininaou έγραψε: #69 31-12-08 21:29 Κι εγώ έχω διαβάσει όλα τα βιβλία του Harry Potter! Ντρέπομαι, αλλά το 2ο μου είχε σπάσει τα νεύρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:31 Η kalypso έγραψε: #70 31-12-08 21:31 Ντρέπομαι, μα έχω δει και τις ταινίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Η Nininaou έγραψε: #71 31-12-08 21:35 Ντρέπομαι, αλλά κάποτε ήμουν η "αλαφροπάτητη" enough. Δεν θα πω ότι έχω και κονκάρδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr No Νεοφερμένο μέλος Ο Dr No αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:47 Ο Dr No έγραψε: #72 31-12-08 23:47 Ντρεπομαι αλλα μου αρέσουν οι "Modern talking". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kolokythi Νεοφερμένο μέλος Η Kolokythi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 14:39 Η Kolokythi: #73 14-03-09 14:39 Οι spice girls!! Μεταξύ μας, δεν ντρέπομαι και τόσο πολύ, αλλά όταν το λέω με κοιτάνε σαν να μου λένε "Θα έπρεπε να ντρέπεσαι!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 14:45 Η Chimera έγραψε: #74 14-03-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Dr No: Ντρεπομαι αλλα μου αρέσουν οι "Modern talking". Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=HCN6ERfmIdk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 20:02 Η Μελιώ έγραψε: #75 14-03-09 20:02 Ποια έφηβη ( και όχι μόνο ) τότε δεν μουρλάθηκε όταν είδε τον πιτσιρικά με τους κοιλιακούς και το μαλλί , να λικνίζει ερωτικά τους γοφούς του και σε κάθε συναυλία να θέλει 5 αλλαξιές πουκάμισα από τις μετέπειτα ονομαζόμενες ρουβίτσες . Μη κοιτάτε που τώρα έχουμε πήξει στους κοιλιακούς και στις κορμάρες κι έχουμε βαρεθεί να μετράμε τις " φέτες " του κάθε σταρλετίσκου άσε που η ελληνική ποπ σκηνή ήταν ανύπαρκτη και τα νεοελληνόπουλα ακούγαν μόνο ξένη μουσική …. Από τότε βέβαια κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι μεγάλωσε παντρεύτηκε , πλέον ούτε παρακολουθώ ούτε γνωρίζω τα τραγούδια του , ούτε και τότε βέβαια ήταν του γούστου μου αλλά για το συγκεκριμένο άσμα έχω την αίσθηση πως και 70 ετών να φτάσω θα ρίχνω 5-6 στροφές όποτε θα το ακούω … Νομίζω πως το οριακό σημείο του άσματος είναι εκεί που ο Σάκης άδει : τώρα ανάβει το αίμαααα…. και αφήνει τον πολυπόθητο αναστεναγμό .. Φυσικά και δεν ντρέπομαι που μου αρέσει , γιατί να ντραπώ άλλωστε δεν το καταλαβαίνω έκλεψα κανέναν ανάπηρο λαχειοπώλη στη Σταδίου και δεν το κατάλαβα ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο DrStrangelove: #76 27-03-09 18:06 Ντρέπομαι αλλά μου αρέσει πολύ το "Τσιγγάνα Καρδιά" του Τζίμη Μακούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 01:51 Η Resident Evil: #77 28-03-09 01:51 Nτρέπομαι αλλά μου αρέσει τρελά το "gossip girl"... περιμένω πώς και πώς να το κατεβάσω κάθε τρίτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 02:09 Η Μελιώ έγραψε: #78 02-04-09 02:09 Γιατρέ μου δεν πάω καλά , μου αρέσει .... φταίει βέβαια και η ανηψιά μου που από χτες με έχει υποχρεώσει να το ακούσω 850 φορές σε 200000 βατ Το άσμα έχει και ηθικόν δίδαγμα στο τέλος του κλιπ αμέ .. ο πρωταγωνιστής χωρίζει τη γυναίκα του και πάει στην.... ..... πως τη λέτε εσείς εδώ γιατί ξεχναω πως τη λέμε εμείς εκεί ... α, ναι σοβατισμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. ..του πατρός ΜΠΛΟΥΜ και του υιου... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 323 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 02:41 Ο ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: #79 02-04-09 02:41 Ντρέπομαι αλλά θεωρώ το Γιωργάκη αρκετά πιο... πώς να το πω... πιο άνθρωπο από τον πορθυμπουργό (δεν ισχύει το ίδιο και για κόμματά τους). Επίσης βλέπω Τομ και Τζέρυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:08 Ο DrStrangelove: #80 09-04-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: Ντρέπομαι αλλά θεωρώ το Γιωργάκη αρκετά πιο... πώς να το πω... πιο άνθρωπο από τον πορθυμπουργό (δεν ισχύει το ίδιο και για κόμματά τους). Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, επιπλέον ο Γιωργάκης βγάζει πολύ περισσότερο γέλιο, θα περάσουμε υπέροχα. Ανυπομονώ ν'αλλάξει το dvd Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ έχω διαβάσει όλα τα βιβλία του Harry Potter! Ντρέπομαι, αλλά το 2ο μου είχε σπάσει τα νεύρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:31 Η kalypso έγραψε: #70 31-12-08 21:31 Ντρέπομαι, μα έχω δει και τις ταινίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Η Nininaou έγραψε: #71 31-12-08 21:35 Ντρέπομαι, αλλά κάποτε ήμουν η "αλαφροπάτητη" enough. Δεν θα πω ότι έχω και κονκάρδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr No Νεοφερμένο μέλος Ο Dr No αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:47 Ο Dr No έγραψε: #72 31-12-08 23:47 Ντρεπομαι αλλα μου αρέσουν οι "Modern talking". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kolokythi Νεοφερμένο μέλος Η Kolokythi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 14:39 Η Kolokythi: #73 14-03-09 14:39 Οι spice girls!! Μεταξύ μας, δεν ντρέπομαι και τόσο πολύ, αλλά όταν το λέω με κοιτάνε σαν να μου λένε "Θα έπρεπε να ντρέπεσαι!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 14:45 Η Chimera έγραψε: #74 14-03-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Dr No: Ντρεπομαι αλλα μου αρέσουν οι "Modern talking". Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=HCN6ERfmIdk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 20:02 Η Μελιώ έγραψε: #75 14-03-09 20:02 Ποια έφηβη ( και όχι μόνο ) τότε δεν μουρλάθηκε όταν είδε τον πιτσιρικά με τους κοιλιακούς και το μαλλί , να λικνίζει ερωτικά τους γοφούς του και σε κάθε συναυλία να θέλει 5 αλλαξιές πουκάμισα από τις μετέπειτα ονομαζόμενες ρουβίτσες . Μη κοιτάτε που τώρα έχουμε πήξει στους κοιλιακούς και στις κορμάρες κι έχουμε βαρεθεί να μετράμε τις " φέτες " του κάθε σταρλετίσκου άσε που η ελληνική ποπ σκηνή ήταν ανύπαρκτη και τα νεοελληνόπουλα ακούγαν μόνο ξένη μουσική …. Από τότε βέβαια κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι μεγάλωσε παντρεύτηκε , πλέον ούτε παρακολουθώ ούτε γνωρίζω τα τραγούδια του , ούτε και τότε βέβαια ήταν του γούστου μου αλλά για το συγκεκριμένο άσμα έχω την αίσθηση πως και 70 ετών να φτάσω θα ρίχνω 5-6 στροφές όποτε θα το ακούω … Νομίζω πως το οριακό σημείο του άσματος είναι εκεί που ο Σάκης άδει : τώρα ανάβει το αίμαααα…. και αφήνει τον πολυπόθητο αναστεναγμό .. Φυσικά και δεν ντρέπομαι που μου αρέσει , γιατί να ντραπώ άλλωστε δεν το καταλαβαίνω έκλεψα κανέναν ανάπηρο λαχειοπώλη στη Σταδίου και δεν το κατάλαβα ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο DrStrangelove: #76 27-03-09 18:06 Ντρέπομαι αλλά μου αρέσει πολύ το "Τσιγγάνα Καρδιά" του Τζίμη Μακούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 01:51 Η Resident Evil: #77 28-03-09 01:51 Nτρέπομαι αλλά μου αρέσει τρελά το "gossip girl"... περιμένω πώς και πώς να το κατεβάσω κάθε τρίτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 02:09 Η Μελιώ έγραψε: #78 02-04-09 02:09 Γιατρέ μου δεν πάω καλά , μου αρέσει .... φταίει βέβαια και η ανηψιά μου που από χτες με έχει υποχρεώσει να το ακούσω 850 φορές σε 200000 βατ Το άσμα έχει και ηθικόν δίδαγμα στο τέλος του κλιπ αμέ .. ο πρωταγωνιστής χωρίζει τη γυναίκα του και πάει στην.... ..... πως τη λέτε εσείς εδώ γιατί ξεχναω πως τη λέμε εμείς εκεί ... α, ναι σοβατισμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. ..του πατρός ΜΠΛΟΥΜ και του υιου... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 323 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 02:41 Ο ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: #79 02-04-09 02:41 Ντρέπομαι αλλά θεωρώ το Γιωργάκη αρκετά πιο... πώς να το πω... πιο άνθρωπο από τον πορθυμπουργό (δεν ισχύει το ίδιο και για κόμματά τους). Επίσης βλέπω Τομ και Τζέρυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:08 Ο DrStrangelove: #80 09-04-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: Ντρέπομαι αλλά θεωρώ το Γιωργάκη αρκετά πιο... πώς να το πω... πιο άνθρωπο από τον πορθυμπουργό (δεν ισχύει το ίδιο και για κόμματά τους). Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, επιπλέον ο Γιωργάκης βγάζει πολύ περισσότερο γέλιο, θα περάσουμε υπέροχα. Ανυπομονώ ν'αλλάξει το dvd Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ντρέπομαι, μα έχω δει και τις ταινίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Η Nininaou έγραψε: #71 31-12-08 21:35 Ντρέπομαι, αλλά κάποτε ήμουν η "αλαφροπάτητη" enough. Δεν θα πω ότι έχω και κονκάρδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr No Νεοφερμένο μέλος Ο Dr No αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:47 Ο Dr No έγραψε: #72 31-12-08 23:47 Ντρεπομαι αλλα μου αρέσουν οι "Modern talking". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kolokythi Νεοφερμένο μέλος Η Kolokythi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 14:39 Η Kolokythi: #73 14-03-09 14:39 Οι spice girls!! Μεταξύ μας, δεν ντρέπομαι και τόσο πολύ, αλλά όταν το λέω με κοιτάνε σαν να μου λένε "Θα έπρεπε να ντρέπεσαι!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 14:45 Η Chimera έγραψε: #74 14-03-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Dr No: Ντρεπομαι αλλα μου αρέσουν οι "Modern talking". Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=HCN6ERfmIdk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 20:02 Η Μελιώ έγραψε: #75 14-03-09 20:02 Ποια έφηβη ( και όχι μόνο ) τότε δεν μουρλάθηκε όταν είδε τον πιτσιρικά με τους κοιλιακούς και το μαλλί , να λικνίζει ερωτικά τους γοφούς του και σε κάθε συναυλία να θέλει 5 αλλαξιές πουκάμισα από τις μετέπειτα ονομαζόμενες ρουβίτσες . Μη κοιτάτε που τώρα έχουμε πήξει στους κοιλιακούς και στις κορμάρες κι έχουμε βαρεθεί να μετράμε τις " φέτες " του κάθε σταρλετίσκου άσε που η ελληνική ποπ σκηνή ήταν ανύπαρκτη και τα νεοελληνόπουλα ακούγαν μόνο ξένη μουσική …. Από τότε βέβαια κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι μεγάλωσε παντρεύτηκε , πλέον ούτε παρακολουθώ ούτε γνωρίζω τα τραγούδια του , ούτε και τότε βέβαια ήταν του γούστου μου αλλά για το συγκεκριμένο άσμα έχω την αίσθηση πως και 70 ετών να φτάσω θα ρίχνω 5-6 στροφές όποτε θα το ακούω … Νομίζω πως το οριακό σημείο του άσματος είναι εκεί που ο Σάκης άδει : τώρα ανάβει το αίμαααα…. και αφήνει τον πολυπόθητο αναστεναγμό .. Φυσικά και δεν ντρέπομαι που μου αρέσει , γιατί να ντραπώ άλλωστε δεν το καταλαβαίνω έκλεψα κανέναν ανάπηρο λαχειοπώλη στη Σταδίου και δεν το κατάλαβα ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο DrStrangelove: #76 27-03-09 18:06 Ντρέπομαι αλλά μου αρέσει πολύ το "Τσιγγάνα Καρδιά" του Τζίμη Μακούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 01:51 Η Resident Evil: #77 28-03-09 01:51 Nτρέπομαι αλλά μου αρέσει τρελά το "gossip girl"... περιμένω πώς και πώς να το κατεβάσω κάθε τρίτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 02:09 Η Μελιώ έγραψε: #78 02-04-09 02:09 Γιατρέ μου δεν πάω καλά , μου αρέσει .... φταίει βέβαια και η ανηψιά μου που από χτες με έχει υποχρεώσει να το ακούσω 850 φορές σε 200000 βατ Το άσμα έχει και ηθικόν δίδαγμα στο τέλος του κλιπ αμέ .. ο πρωταγωνιστής χωρίζει τη γυναίκα του και πάει στην.... ..... πως τη λέτε εσείς εδώ γιατί ξεχναω πως τη λέμε εμείς εκεί ... α, ναι σοβατισμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. ..του πατρός ΜΠΛΟΥΜ και του υιου... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 323 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 02:41 Ο ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: #79 02-04-09 02:41 Ντρέπομαι αλλά θεωρώ το Γιωργάκη αρκετά πιο... πώς να το πω... πιο άνθρωπο από τον πορθυμπουργό (δεν ισχύει το ίδιο και για κόμματά τους). Επίσης βλέπω Τομ και Τζέρυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:08 Ο DrStrangelove: #80 09-04-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: Ντρέπομαι αλλά θεωρώ το Γιωργάκη αρκετά πιο... πώς να το πω... πιο άνθρωπο από τον πορθυμπουργό (δεν ισχύει το ίδιο και για κόμματά τους). Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, επιπλέον ο Γιωργάκης βγάζει πολύ περισσότερο γέλιο, θα περάσουμε υπέροχα. Ανυπομονώ ν'αλλάξει το dvd Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ντρέπομαι, αλλά κάποτε ήμουν η "αλαφροπάτητη" enough. Δεν θα πω ότι έχω και κονκάρδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dr No Νεοφερμένο μέλος Ο Dr No αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:47 Ο Dr No έγραψε: #72 31-12-08 23:47 Ντρεπομαι αλλα μου αρέσουν οι "Modern talking". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kolokythi Νεοφερμένο μέλος Η Kolokythi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 14:39 Η Kolokythi: #73 14-03-09 14:39 Οι spice girls!! Μεταξύ μας, δεν ντρέπομαι και τόσο πολύ, αλλά όταν το λέω με κοιτάνε σαν να μου λένε "Θα έπρεπε να ντρέπεσαι!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 14:45 Η Chimera έγραψε: #74 14-03-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Dr No: Ντρεπομαι αλλα μου αρέσουν οι "Modern talking". Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=HCN6ERfmIdk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 20:02 Η Μελιώ έγραψε: #75 14-03-09 20:02 Ποια έφηβη ( και όχι μόνο ) τότε δεν μουρλάθηκε όταν είδε τον πιτσιρικά με τους κοιλιακούς και το μαλλί , να λικνίζει ερωτικά τους γοφούς του και σε κάθε συναυλία να θέλει 5 αλλαξιές πουκάμισα από τις μετέπειτα ονομαζόμενες ρουβίτσες . Μη κοιτάτε που τώρα έχουμε πήξει στους κοιλιακούς και στις κορμάρες κι έχουμε βαρεθεί να μετράμε τις " φέτες " του κάθε σταρλετίσκου άσε που η ελληνική ποπ σκηνή ήταν ανύπαρκτη και τα νεοελληνόπουλα ακούγαν μόνο ξένη μουσική …. Από τότε βέβαια κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι μεγάλωσε παντρεύτηκε , πλέον ούτε παρακολουθώ ούτε γνωρίζω τα τραγούδια του , ούτε και τότε βέβαια ήταν του γούστου μου αλλά για το συγκεκριμένο άσμα έχω την αίσθηση πως και 70 ετών να φτάσω θα ρίχνω 5-6 στροφές όποτε θα το ακούω … Νομίζω πως το οριακό σημείο του άσματος είναι εκεί που ο Σάκης άδει : τώρα ανάβει το αίμαααα…. και αφήνει τον πολυπόθητο αναστεναγμό .. Φυσικά και δεν ντρέπομαι που μου αρέσει , γιατί να ντραπώ άλλωστε δεν το καταλαβαίνω έκλεψα κανέναν ανάπηρο λαχειοπώλη στη Σταδίου και δεν το κατάλαβα ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο DrStrangelove: #76 27-03-09 18:06 Ντρέπομαι αλλά μου αρέσει πολύ το "Τσιγγάνα Καρδιά" του Τζίμη Μακούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 01:51 Η Resident Evil: #77 28-03-09 01:51 Nτρέπομαι αλλά μου αρέσει τρελά το "gossip girl"... περιμένω πώς και πώς να το κατεβάσω κάθε τρίτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 02:09 Η Μελιώ έγραψε: #78 02-04-09 02:09 Γιατρέ μου δεν πάω καλά , μου αρέσει .... φταίει βέβαια και η ανηψιά μου που από χτες με έχει υποχρεώσει να το ακούσω 850 φορές σε 200000 βατ Το άσμα έχει και ηθικόν δίδαγμα στο τέλος του κλιπ αμέ .. ο πρωταγωνιστής χωρίζει τη γυναίκα του και πάει στην.... ..... πως τη λέτε εσείς εδώ γιατί ξεχναω πως τη λέμε εμείς εκεί ... α, ναι σοβατισμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. ..του πατρός ΜΠΛΟΥΜ και του υιου... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 323 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 02:41 Ο ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: #79 02-04-09 02:41 Ντρέπομαι αλλά θεωρώ το Γιωργάκη αρκετά πιο... πώς να το πω... πιο άνθρωπο από τον πορθυμπουργό (δεν ισχύει το ίδιο και για κόμματά τους). Επίσης βλέπω Τομ και Τζέρυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:08 Ο DrStrangelove: #80 09-04-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: Ντρέπομαι αλλά θεωρώ το Γιωργάκη αρκετά πιο... πώς να το πω... πιο άνθρωπο από τον πορθυμπουργό (δεν ισχύει το ίδιο και για κόμματά τους). Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, επιπλέον ο Γιωργάκης βγάζει πολύ περισσότερο γέλιο, θα περάσουμε υπέροχα. Ανυπομονώ ν'αλλάξει το dvd Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ντρεπομαι αλλα μου αρέσουν οι "Modern talking". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kolokythi Νεοφερμένο μέλος Η Kolokythi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 14:39 Η Kolokythi: #73 14-03-09 14:39 Οι spice girls!! Μεταξύ μας, δεν ντρέπομαι και τόσο πολύ, αλλά όταν το λέω με κοιτάνε σαν να μου λένε "Θα έπρεπε να ντρέπεσαι!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 14:45 Η Chimera έγραψε: #74 14-03-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Dr No: Ντρεπομαι αλλα μου αρέσουν οι "Modern talking". Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=HCN6ERfmIdk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 20:02 Η Μελιώ έγραψε: #75 14-03-09 20:02 Ποια έφηβη ( και όχι μόνο ) τότε δεν μουρλάθηκε όταν είδε τον πιτσιρικά με τους κοιλιακούς και το μαλλί , να λικνίζει ερωτικά τους γοφούς του και σε κάθε συναυλία να θέλει 5 αλλαξιές πουκάμισα από τις μετέπειτα ονομαζόμενες ρουβίτσες . Μη κοιτάτε που τώρα έχουμε πήξει στους κοιλιακούς και στις κορμάρες κι έχουμε βαρεθεί να μετράμε τις " φέτες " του κάθε σταρλετίσκου άσε που η ελληνική ποπ σκηνή ήταν ανύπαρκτη και τα νεοελληνόπουλα ακούγαν μόνο ξένη μουσική …. Από τότε βέβαια κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι μεγάλωσε παντρεύτηκε , πλέον ούτε παρακολουθώ ούτε γνωρίζω τα τραγούδια του , ούτε και τότε βέβαια ήταν του γούστου μου αλλά για το συγκεκριμένο άσμα έχω την αίσθηση πως και 70 ετών να φτάσω θα ρίχνω 5-6 στροφές όποτε θα το ακούω … Νομίζω πως το οριακό σημείο του άσματος είναι εκεί που ο Σάκης άδει : τώρα ανάβει το αίμαααα…. και αφήνει τον πολυπόθητο αναστεναγμό .. Φυσικά και δεν ντρέπομαι που μου αρέσει , γιατί να ντραπώ άλλωστε δεν το καταλαβαίνω έκλεψα κανέναν ανάπηρο λαχειοπώλη στη Σταδίου και δεν το κατάλαβα ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο DrStrangelove: #76 27-03-09 18:06 Ντρέπομαι αλλά μου αρέσει πολύ το "Τσιγγάνα Καρδιά" του Τζίμη Μακούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 01:51 Η Resident Evil: #77 28-03-09 01:51 Nτρέπομαι αλλά μου αρέσει τρελά το "gossip girl"... περιμένω πώς και πώς να το κατεβάσω κάθε τρίτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 02:09 Η Μελιώ έγραψε: #78 02-04-09 02:09 Γιατρέ μου δεν πάω καλά , μου αρέσει .... φταίει βέβαια και η ανηψιά μου που από χτες με έχει υποχρεώσει να το ακούσω 850 φορές σε 200000 βατ Το άσμα έχει και ηθικόν δίδαγμα στο τέλος του κλιπ αμέ .. ο πρωταγωνιστής χωρίζει τη γυναίκα του και πάει στην.... ..... πως τη λέτε εσείς εδώ γιατί ξεχναω πως τη λέμε εμείς εκεί ... α, ναι σοβατισμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. ..του πατρός ΜΠΛΟΥΜ και του υιου... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 323 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 02:41 Ο ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: #79 02-04-09 02:41 Ντρέπομαι αλλά θεωρώ το Γιωργάκη αρκετά πιο... πώς να το πω... πιο άνθρωπο από τον πορθυμπουργό (δεν ισχύει το ίδιο και για κόμματά τους). Επίσης βλέπω Τομ και Τζέρυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:08 Ο DrStrangelove: #80 09-04-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: Ντρέπομαι αλλά θεωρώ το Γιωργάκη αρκετά πιο... πώς να το πω... πιο άνθρωπο από τον πορθυμπουργό (δεν ισχύει το ίδιο και για κόμματά τους). Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, επιπλέον ο Γιωργάκης βγάζει πολύ περισσότερο γέλιο, θα περάσουμε υπέροχα. Ανυπομονώ ν'αλλάξει το dvd Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οι spice girls!! Μεταξύ μας, δεν ντρέπομαι και τόσο πολύ, αλλά όταν το λέω με κοιτάνε σαν να μου λένε "Θα έπρεπε να ντρέπεσαι!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 14:45 Η Chimera έγραψε: #74 14-03-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Dr No: Ντρεπομαι αλλα μου αρέσουν οι "Modern talking". Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=HCN6ERfmIdk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 20:02 Η Μελιώ έγραψε: #75 14-03-09 20:02 Ποια έφηβη ( και όχι μόνο ) τότε δεν μουρλάθηκε όταν είδε τον πιτσιρικά με τους κοιλιακούς και το μαλλί , να λικνίζει ερωτικά τους γοφούς του και σε κάθε συναυλία να θέλει 5 αλλαξιές πουκάμισα από τις μετέπειτα ονομαζόμενες ρουβίτσες . Μη κοιτάτε που τώρα έχουμε πήξει στους κοιλιακούς και στις κορμάρες κι έχουμε βαρεθεί να μετράμε τις " φέτες " του κάθε σταρλετίσκου άσε που η ελληνική ποπ σκηνή ήταν ανύπαρκτη και τα νεοελληνόπουλα ακούγαν μόνο ξένη μουσική …. Από τότε βέβαια κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι μεγάλωσε παντρεύτηκε , πλέον ούτε παρακολουθώ ούτε γνωρίζω τα τραγούδια του , ούτε και τότε βέβαια ήταν του γούστου μου αλλά για το συγκεκριμένο άσμα έχω την αίσθηση πως και 70 ετών να φτάσω θα ρίχνω 5-6 στροφές όποτε θα το ακούω … Νομίζω πως το οριακό σημείο του άσματος είναι εκεί που ο Σάκης άδει : τώρα ανάβει το αίμαααα…. και αφήνει τον πολυπόθητο αναστεναγμό .. Φυσικά και δεν ντρέπομαι που μου αρέσει , γιατί να ντραπώ άλλωστε δεν το καταλαβαίνω έκλεψα κανέναν ανάπηρο λαχειοπώλη στη Σταδίου και δεν το κατάλαβα ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο DrStrangelove: #76 27-03-09 18:06 Ντρέπομαι αλλά μου αρέσει πολύ το "Τσιγγάνα Καρδιά" του Τζίμη Μακούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 01:51 Η Resident Evil: #77 28-03-09 01:51 Nτρέπομαι αλλά μου αρέσει τρελά το "gossip girl"... περιμένω πώς και πώς να το κατεβάσω κάθε τρίτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 02:09 Η Μελιώ έγραψε: #78 02-04-09 02:09 Γιατρέ μου δεν πάω καλά , μου αρέσει .... φταίει βέβαια και η ανηψιά μου που από χτες με έχει υποχρεώσει να το ακούσω 850 φορές σε 200000 βατ Το άσμα έχει και ηθικόν δίδαγμα στο τέλος του κλιπ αμέ .. ο πρωταγωνιστής χωρίζει τη γυναίκα του και πάει στην.... ..... πως τη λέτε εσείς εδώ γιατί ξεχναω πως τη λέμε εμείς εκεί ... α, ναι σοβατισμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. ..του πατρός ΜΠΛΟΥΜ και του υιου... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 323 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 02:41 Ο ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: #79 02-04-09 02:41 Ντρέπομαι αλλά θεωρώ το Γιωργάκη αρκετά πιο... πώς να το πω... πιο άνθρωπο από τον πορθυμπουργό (δεν ισχύει το ίδιο και για κόμματά τους). Επίσης βλέπω Τομ και Τζέρυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:08 Ο DrStrangelove: #80 09-04-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: Ντρέπομαι αλλά θεωρώ το Γιωργάκη αρκετά πιο... πώς να το πω... πιο άνθρωπο από τον πορθυμπουργό (δεν ισχύει το ίδιο και για κόμματά τους). Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, επιπλέον ο Γιωργάκης βγάζει πολύ περισσότερο γέλιο, θα περάσουμε υπέροχα. Ανυπομονώ ν'αλλάξει το dvd Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dr No: Ντρεπομαι αλλα μου αρέσουν οι "Modern talking". Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=HCN6ERfmIdk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 20:02 Η Μελιώ έγραψε: #75 14-03-09 20:02 Ποια έφηβη ( και όχι μόνο ) τότε δεν μουρλάθηκε όταν είδε τον πιτσιρικά με τους κοιλιακούς και το μαλλί , να λικνίζει ερωτικά τους γοφούς του και σε κάθε συναυλία να θέλει 5 αλλαξιές πουκάμισα από τις μετέπειτα ονομαζόμενες ρουβίτσες . Μη κοιτάτε που τώρα έχουμε πήξει στους κοιλιακούς και στις κορμάρες κι έχουμε βαρεθεί να μετράμε τις " φέτες " του κάθε σταρλετίσκου άσε που η ελληνική ποπ σκηνή ήταν ανύπαρκτη και τα νεοελληνόπουλα ακούγαν μόνο ξένη μουσική …. Από τότε βέβαια κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι μεγάλωσε παντρεύτηκε , πλέον ούτε παρακολουθώ ούτε γνωρίζω τα τραγούδια του , ούτε και τότε βέβαια ήταν του γούστου μου αλλά για το συγκεκριμένο άσμα έχω την αίσθηση πως και 70 ετών να φτάσω θα ρίχνω 5-6 στροφές όποτε θα το ακούω … Νομίζω πως το οριακό σημείο του άσματος είναι εκεί που ο Σάκης άδει : τώρα ανάβει το αίμαααα…. και αφήνει τον πολυπόθητο αναστεναγμό .. Φυσικά και δεν ντρέπομαι που μου αρέσει , γιατί να ντραπώ άλλωστε δεν το καταλαβαίνω έκλεψα κανέναν ανάπηρο λαχειοπώλη στη Σταδίου και δεν το κατάλαβα ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο DrStrangelove: #76 27-03-09 18:06 Ντρέπομαι αλλά μου αρέσει πολύ το "Τσιγγάνα Καρδιά" του Τζίμη Μακούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 01:51 Η Resident Evil: #77 28-03-09 01:51 Nτρέπομαι αλλά μου αρέσει τρελά το "gossip girl"... περιμένω πώς και πώς να το κατεβάσω κάθε τρίτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 02:09 Η Μελιώ έγραψε: #78 02-04-09 02:09 Γιατρέ μου δεν πάω καλά , μου αρέσει .... φταίει βέβαια και η ανηψιά μου που από χτες με έχει υποχρεώσει να το ακούσω 850 φορές σε 200000 βατ Το άσμα έχει και ηθικόν δίδαγμα στο τέλος του κλιπ αμέ .. ο πρωταγωνιστής χωρίζει τη γυναίκα του και πάει στην.... ..... πως τη λέτε εσείς εδώ γιατί ξεχναω πως τη λέμε εμείς εκεί ... α, ναι σοβατισμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. ..του πατρός ΜΠΛΟΥΜ και του υιου... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 323 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 02:41 Ο ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: #79 02-04-09 02:41 Ντρέπομαι αλλά θεωρώ το Γιωργάκη αρκετά πιο... πώς να το πω... πιο άνθρωπο από τον πορθυμπουργό (δεν ισχύει το ίδιο και για κόμματά τους). Επίσης βλέπω Τομ και Τζέρυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:08 Ο DrStrangelove: #80 09-04-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: Ντρέπομαι αλλά θεωρώ το Γιωργάκη αρκετά πιο... πώς να το πω... πιο άνθρωπο από τον πορθυμπουργό (δεν ισχύει το ίδιο και για κόμματά τους). Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, επιπλέον ο Γιωργάκης βγάζει πολύ περισσότερο γέλιο, θα περάσουμε υπέροχα. Ανυπομονώ ν'αλλάξει το dvd Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ποια έφηβη ( και όχι μόνο ) τότε δεν μουρλάθηκε όταν είδε τον πιτσιρικά με τους κοιλιακούς και το μαλλί , να λικνίζει ερωτικά τους γοφούς του και σε κάθε συναυλία να θέλει 5 αλλαξιές πουκάμισα από τις μετέπειτα ονομαζόμενες ρουβίτσες . Μη κοιτάτε που τώρα έχουμε πήξει στους κοιλιακούς και στις κορμάρες κι έχουμε βαρεθεί να μετράμε τις " φέτες " του κάθε σταρλετίσκου άσε που η ελληνική ποπ σκηνή ήταν ανύπαρκτη και τα νεοελληνόπουλα ακούγαν μόνο ξένη μουσική …. Από τότε βέβαια κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι μεγάλωσε παντρεύτηκε , πλέον ούτε παρακολουθώ ούτε γνωρίζω τα τραγούδια του , ούτε και τότε βέβαια ήταν του γούστου μου αλλά για το συγκεκριμένο άσμα έχω την αίσθηση πως και 70 ετών να φτάσω θα ρίχνω 5-6 στροφές όποτε θα το ακούω … Νομίζω πως το οριακό σημείο του άσματος είναι εκεί που ο Σάκης άδει : τώρα ανάβει το αίμαααα…. και αφήνει τον πολυπόθητο αναστεναγμό .. Φυσικά και δεν ντρέπομαι που μου αρέσει , γιατί να ντραπώ άλλωστε δεν το καταλαβαίνω έκλεψα κανέναν ανάπηρο λαχειοπώλη στη Σταδίου και δεν το κατάλαβα ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο DrStrangelove: #76 27-03-09 18:06 Ντρέπομαι αλλά μου αρέσει πολύ το "Τσιγγάνα Καρδιά" του Τζίμη Μακούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 01:51 Η Resident Evil: #77 28-03-09 01:51 Nτρέπομαι αλλά μου αρέσει τρελά το "gossip girl"... περιμένω πώς και πώς να το κατεβάσω κάθε τρίτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 02:09 Η Μελιώ έγραψε: #78 02-04-09 02:09 Γιατρέ μου δεν πάω καλά , μου αρέσει .... φταίει βέβαια και η ανηψιά μου που από χτες με έχει υποχρεώσει να το ακούσω 850 φορές σε 200000 βατ Το άσμα έχει και ηθικόν δίδαγμα στο τέλος του κλιπ αμέ .. ο πρωταγωνιστής χωρίζει τη γυναίκα του και πάει στην.... ..... πως τη λέτε εσείς εδώ γιατί ξεχναω πως τη λέμε εμείς εκεί ... α, ναι σοβατισμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. ..του πατρός ΜΠΛΟΥΜ και του υιου... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 323 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 02:41 Ο ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: #79 02-04-09 02:41 Ντρέπομαι αλλά θεωρώ το Γιωργάκη αρκετά πιο... πώς να το πω... πιο άνθρωπο από τον πορθυμπουργό (δεν ισχύει το ίδιο και για κόμματά τους). Επίσης βλέπω Τομ και Τζέρυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:08 Ο DrStrangelove: #80 09-04-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: Ντρέπομαι αλλά θεωρώ το Γιωργάκη αρκετά πιο... πώς να το πω... πιο άνθρωπο από τον πορθυμπουργό (δεν ισχύει το ίδιο και για κόμματά τους). Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, επιπλέον ο Γιωργάκης βγάζει πολύ περισσότερο γέλιο, θα περάσουμε υπέροχα. Ανυπομονώ ν'αλλάξει το dvd Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ντρέπομαι αλλά μου αρέσει πολύ το "Τσιγγάνα Καρδιά" του Τζίμη Μακούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 01:51 Η Resident Evil: #77 28-03-09 01:51 Nτρέπομαι αλλά μου αρέσει τρελά το "gossip girl"... περιμένω πώς και πώς να το κατεβάσω κάθε τρίτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 02:09 Η Μελιώ έγραψε: #78 02-04-09 02:09 Γιατρέ μου δεν πάω καλά , μου αρέσει .... φταίει βέβαια και η ανηψιά μου που από χτες με έχει υποχρεώσει να το ακούσω 850 φορές σε 200000 βατ Το άσμα έχει και ηθικόν δίδαγμα στο τέλος του κλιπ αμέ .. ο πρωταγωνιστής χωρίζει τη γυναίκα του και πάει στην.... ..... πως τη λέτε εσείς εδώ γιατί ξεχναω πως τη λέμε εμείς εκεί ... α, ναι σοβατισμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. ..του πατρός ΜΠΛΟΥΜ και του υιου... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 323 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 02:41 Ο ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: #79 02-04-09 02:41 Ντρέπομαι αλλά θεωρώ το Γιωργάκη αρκετά πιο... πώς να το πω... πιο άνθρωπο από τον πορθυμπουργό (δεν ισχύει το ίδιο και για κόμματά τους). Επίσης βλέπω Τομ και Τζέρυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:08 Ο DrStrangelove: #80 09-04-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: Ντρέπομαι αλλά θεωρώ το Γιωργάκη αρκετά πιο... πώς να το πω... πιο άνθρωπο από τον πορθυμπουργό (δεν ισχύει το ίδιο και για κόμματά τους). Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, επιπλέον ο Γιωργάκης βγάζει πολύ περισσότερο γέλιο, θα περάσουμε υπέροχα. Ανυπομονώ ν'αλλάξει το dvd Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nτρέπομαι αλλά μου αρέσει τρελά το "gossip girl"... περιμένω πώς και πώς να το κατεβάσω κάθε τρίτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 02:09 Η Μελιώ έγραψε: #78 02-04-09 02:09 Γιατρέ μου δεν πάω καλά , μου αρέσει .... φταίει βέβαια και η ανηψιά μου που από χτες με έχει υποχρεώσει να το ακούσω 850 φορές σε 200000 βατ Το άσμα έχει και ηθικόν δίδαγμα στο τέλος του κλιπ αμέ .. ο πρωταγωνιστής χωρίζει τη γυναίκα του και πάει στην.... ..... πως τη λέτε εσείς εδώ γιατί ξεχναω πως τη λέμε εμείς εκεί ... α, ναι σοβατισμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. ..του πατρός ΜΠΛΟΥΜ και του υιου... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 323 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 02:41 Ο ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: #79 02-04-09 02:41 Ντρέπομαι αλλά θεωρώ το Γιωργάκη αρκετά πιο... πώς να το πω... πιο άνθρωπο από τον πορθυμπουργό (δεν ισχύει το ίδιο και για κόμματά τους). Επίσης βλέπω Τομ και Τζέρυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:08 Ο DrStrangelove: #80 09-04-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: Ντρέπομαι αλλά θεωρώ το Γιωργάκη αρκετά πιο... πώς να το πω... πιο άνθρωπο από τον πορθυμπουργό (δεν ισχύει το ίδιο και για κόμματά τους). Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, επιπλέον ο Γιωργάκης βγάζει πολύ περισσότερο γέλιο, θα περάσουμε υπέροχα. Ανυπομονώ ν'αλλάξει το dvd Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιατρέ μου δεν πάω καλά , μου αρέσει .... φταίει βέβαια και η ανηψιά μου που από χτες με έχει υποχρεώσει να το ακούσω 850 φορές σε 200000 βατ Το άσμα έχει και ηθικόν δίδαγμα στο τέλος του κλιπ αμέ .. ο πρωταγωνιστής χωρίζει τη γυναίκα του και πάει στην.... ..... πως τη λέτε εσείς εδώ γιατί ξεχναω πως τη λέμε εμείς εκεί ... α, ναι σοβατισμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. ..του πατρός ΜΠΛΟΥΜ και του υιου... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 323 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 02:41 Ο ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: #79 02-04-09 02:41 Ντρέπομαι αλλά θεωρώ το Γιωργάκη αρκετά πιο... πώς να το πω... πιο άνθρωπο από τον πορθυμπουργό (δεν ισχύει το ίδιο και για κόμματά τους). Επίσης βλέπω Τομ και Τζέρυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:08 Ο DrStrangelove: #80 09-04-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: Ντρέπομαι αλλά θεωρώ το Γιωργάκη αρκετά πιο... πώς να το πω... πιο άνθρωπο από τον πορθυμπουργό (δεν ισχύει το ίδιο και για κόμματά τους). Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, επιπλέον ο Γιωργάκης βγάζει πολύ περισσότερο γέλιο, θα περάσουμε υπέροχα. Ανυπομονώ ν'αλλάξει το dvd Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ντρέπομαι αλλά θεωρώ το Γιωργάκη αρκετά πιο... πώς να το πω... πιο άνθρωπο από τον πορθυμπουργό (δεν ισχύει το ίδιο και για κόμματά τους). Επίσης βλέπω Τομ και Τζέρυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:08 Ο DrStrangelove: #80 09-04-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: Ντρέπομαι αλλά θεωρώ το Γιωργάκη αρκετά πιο... πώς να το πω... πιο άνθρωπο από τον πορθυμπουργό (δεν ισχύει το ίδιο και για κόμματά τους). Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, επιπλέον ο Γιωργάκης βγάζει πολύ περισσότερο γέλιο, θα περάσουμε υπέροχα. Ανυπομονώ ν'αλλάξει το dvd Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: Ντρέπομαι αλλά θεωρώ το Γιωργάκη αρκετά πιο... πώς να το πω... πιο άνθρωπο από τον πορθυμπουργό (δεν ισχύει το ίδιο και για κόμματά τους). Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, επιπλέον ο Γιωργάκης βγάζει πολύ περισσότερο γέλιο, θα περάσουμε υπέροχα. Ανυπομονώ ν'αλλάξει το dvd Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.