Μπορώ...

• Thread starter Thread starter Kakerlak
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
να κερδισω το τζοκερ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να βρω λογική σε όλα αυτά;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

..να πάρω την άδεια σε παρακαλώ κι ας διαβάζω ελάχιστα;

Να σταματήσω να είμαι σε υποτονική κατάσταση?

να σταματησω να βαριεμαι να μπω για μπανιο

να σταματησω να μουρμουραω...

να χαλαρωσω μεχρι αηδιας;:worry:

να κάνω κατι και να το ευχαριστηθώ όσο παει??:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να κάνω ένα μεγάλο ταξίδι αλλά μα μην πληρώσω τίποτα;:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να ανακαλύψω ότι είμαι ο χαμένος γιός του Αγγελόπουλου, του Βαρδινογιάννη, του Μποδοσάκη η κάπιοι άλλου ?
κοντά έπεσες . Λάβαμε τηλεφώνημα . Είσαι του Μητσοτάκη . Θα σου έδινα ευχές αλλά δεν τις χρειάζεσαι πλέον .

να ζησω την υπολοιπη ζωη μου ταξιδευοντας ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ????

Αυτό το εύχεται όλο το στέκι ομολογουμένως .

Μπορώ να ξυπνήσω το επόμενο πρωί σε μια πισίνα απο πεντακοσάευρα; :yahoo: :yahoo:Και μη μου πείτε όχι!
Τα λεφτά δεν φέρνουνε την ευτυχία , αυτή έρχεται μόνη της μόλις τα δει

Μπορώ να κάνω μια συζήτηση με τον Θεό? Νομίζω πως έχει κάποια πραγματάκια να διευθετήσει...

ε δεν τα λες και πραγματάκια

...να μην ξαναφάω πόρτα; :P

porta2.jpg

μάι τέρν : θέλω :

148916CEB8CEADCEBBCF89-1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να φαω σουβλακια ή πιτσα? :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εξανίσταμαι , αυτό είναι δίλημμα που έχεις την δυνατότητα και για τα 2 - άρα είσαι οφτόπικ . Επανόρθωσε και πάλι γρήγορα μέσα στο δωμάτιο σου

π.σ. μπορώ να ξαναβάλω μερικά χαρτάκια πίσω στο ημερολόγιο τοίχου ;

Ας μην ξαναγυρίσει ο χρόνος πίσω - ας το πιστέψω εγώ όμως για λίγο

Τελευταία επεξεργασία:
Μπορώ να σταματήσω για λίγο το χρόνο????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπορω να γινω θεος για μια μερα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορω να βρεθω στις απομονωμενες παραλιες της Χαβαης μακρια απο ολους και απο ολα?????Μαλλον οχι....................:'(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να ειμαι κοινωνικη αλλα οσο χρειαζεται...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

...να αποκτήσω ένα μαγικό ραβδί *.*.....!?

να κανω το γυρο του κοσμου πανω σε ενα συννεφο????(αχ....μακαρι να μπορουσα :( )

...να μπω σε μια βαλίτσα και να πάω Αγγλία ΤΩΡΑ???? :(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back