Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
travel_lover
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
adespoto
Περιβόητο μέλος
DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
κοντά έπεσες . Λάβαμε τηλεφώνημα . Είσαι του Μητσοτάκη . Θα σου έδινα ευχές αλλά δεν τις χρειάζεσαι πλέον .Να ανακαλύψω ότι είμαι ο χαμένος γιός του Αγγελόπουλου, του Βαρδινογιάννη, του Μποδοσάκη η κάπιοι άλλου ?
να ζησω την υπολοιπη ζωη μου ταξιδευοντας ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ????
Αυτό το εύχεται όλο το στέκι ομολογουμένως .
Τα λεφτά δεν φέρνουνε την ευτυχία , αυτή έρχεται μόνη της μόλις τα δειΜπορώ να ξυπνήσω το επόμενο πρωί σε μια πισίνα απο πεντακοσάευρα; Και μη μου πείτε όχι!
Μπορώ να κάνω μια συζήτηση με τον Θεό? Νομίζω πως έχει κάποια πραγματάκια να διευθετήσει...
ε δεν τα λες και πραγματάκια
...να μην ξαναφάω πόρτα;
μάι τέρν : θέλω :
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
π.σ. μπορώ να ξαναβάλω μερικά χαρτάκια πίσω στο ημερολόγιο τοίχου ;
Ας μην ξαναγυρίσει ο χρόνος πίσω - ας το πιστέψω εγώ όμως για λίγο
love_angel
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sukerakos13
Νεοφερμένος
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Silence_
Διάσημο μέλος
Chiyo
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.