Μοιράστε "Μπράβο"!

Μπράβο στην crazyhelen και στον Γιάννη της που παντρεύονται :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπραβο στην ελενιτσα που παντρευεται!!!
και σε μενα που σημερα τα προλαβα ολα σημερα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο στον Γιάννη μου που αποφάσισε να με παντρευτεί!!!! :)
Ήρωας!! :P

:D

Μπράβοοοοοοοοο στο καλοριφέρ μου που με ζεσταίνει! :D

μπραβο σε μενα που μπορω να μπω στον κλαδο, χωρις καν το απαιτουμενο πτυχιο!!

Μπράβο στην αποπάνω που φτιάχνει brownies (αν και ξανθιά :P).

Μπράβο στην mania που δείχνει τι ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι :)!!!

μπραβο στο γιαννη της ελενης που αποφασισε να την παντρευτει!!!! η ωρα η καλή!!!

(ελπιζω να αποφασισει και ο δικος μου ο γιαννης το ιδιο :P)

Μπραβο σε εμενα, που ημουν μεσα στους πεντε καλυτερους εργαζομενους της εταιριας για τη χρονια που περασε, σε αποσταση αναπνοης απο την πρωτη!!! :redface:

Μπράβο σε όλους εσάς που χαίρεστε με τη χαρά μου! :clapup:

μπράβο στη Λία για τον σχεδιασμό του στεκιού μας :)

Μπράβο στη φίλη μου, που τελείωσε και με αυτήν τη χημειοθεραπεία και είναι ακόμα τόσο γερή και χαμογελαστή...

Μπράβο στη φίλη μου τη Βάσω που την προηγούμενη Δευτέρα άκουσε (επιτέλους...) τα πιο ευχαριστερότερότερα νέα εδώ και 1.5 χρόνο! :clapup::thumbsup::thumbup::alljumpy::beer:

Μπράβο στην misslittledevil που με ένα ποστ της με έκανε να λυθώ στα γέλια!!! :rofl::rofl::rofl:

Μπράβο στο Χακούνι και την io-io, αλλά και σε μένα, που ευλογούμε επί 20 ποστς η μία τα γένια της άλλης, σε άλλο θέμα! :D :D

μπραβο στον οδηγο του λεωφορειου που ηταν τετοιος γλυκας που επι 3 στασεις (μονο, δυστυχως) τον κοιταγα συνεχεια! κουκλι τρελο λεμε!!

Μπράβο στη φίλη μου τη Βάσω που την προηγούμενη Δευτέρα άκουσε (επιτέλους...) τα πιο ευχαριστερότερότερα νέα εδώ και 1.5 χρόνο! :clapup::thumbsup::thumbup::alljumpy::beer:

μπραβο στον φιλο μου Μανο που με ανεχεται εδω και δυο χρονια :P:kissing::hug::bigarmhug

Μπράβο μου επειδή τα κάνω όλα τέλεια.

Μπράβο σε όσους έχουν την υπομονή να διαβάζουν φυσική και χημεία.

Μπραβο στους νοσηλευτες και στους γιατρους για τις μαχες που δινουν.
Μπραβο σε οσους πεφτουν αλλα ξανασηκωνονται.
Μπραβο σε οσους δινουν τον καλυτερο τους εαυτο ξεροντας οτι ειναι ηδη χαμενοι.Βλεπουν την ηττα και ομως πανε κοντρα.
Μπραβο σε οσους τολμουν.
Σε οσους αγαπουν, σε οσους επιμενουν να αγαπουν.
Μπραβο σε εκεινους που με την αλλαγη που φερνουν αλλαζει και ο κοσμος μας.Οπως τον ξεραμε ηδη.
Μπραβο και στους νικητες και στους πρωτοπορους γιατι μας πανε μπροστα.
Μπραβο σε εμας για τις μαχες που δωσαμε και δεν εμαθε κανεις τιποτα.
Μπραβο σε ολους/ολες!!! :clapping:

Μπράβο στην @EvanescenceQ που λέει μπράβο στους άλλους :P

Μπράβο στα άτομα που έχουν σκατένιες απόψεις και επηρεάζονται θετικά απο άλλα άτομα και μαθαίνουν και αλλάζουν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back