Με ποιους διάσημους θα κάνατε σεξ;

scarlett_johansson_sexy-1.jpg

matthew%20fox%20lost.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό δε θα συμβεί ποτέ,
εκτός αν τα μάτια σου είναι κινούμενα σκοτεινά δωμάτια.
:look:

Ενα αναλογο πλασματακι δεν θα με χαλαγε, ας μην το ελεγαν eva mendez ή laeticia Casta...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

enrique_iglesias_2.0.0.0x0.420x317.jpeg

enrique-iglesias-sexy.jpg

:inlove::inlove::inlove:

bardot.jpg

δεν θέλω να ακούω αηδίες ε ;

είναι η μπριζίτ μπαρντό - οι τωρινές σταρ τρώνε την σκόνη της

Ronaldo!!!!!!!!!!!!!!

ByrneAG29.jpg

Γυναικαρα...

και λιγο ελληνικο αιμα:P

CEA3CF89CEBACF81CEACCF84CEB7CF822BCEA0CE-1.jpg

karafotis123123-1.jpg

410_N3O9217_large.jpg

Βαζω ενα λινκ για την γυναικα της ζωης μου,επειδη η φωτο ειναι μεγαλη:

https://www.vipwallpaper.com/data/media/142/Monica_Bellucci_059.jpg

Αν δεν μου κατσει η μονικα,θα χτυπησω την πενελοπε..:D

PenelopeCruzpenelopecruz49191101024768-1.jpg

Nα τονισω βεβαια οτι τις 2 κυριες δεν τις θελω μονο για σεξ..Θελω σχεση..;)

Τελευταία επεξεργασία:
rose-1.jpg
Rose Byrne
Natalie_Portman-1-The_Other_Boleyn_Girl.jpg
Natalie Portman
Eπιμενω.:pfff:

Θεέ και Κύριε!!! Σόδομα και Γόμορα το κάνανε το ...Χόλυγουντ, εδώ πέρα! Δεν αφήσανε και κανέναν παραπονεμένο!

n17321178395_681111_4434.jpg

n17321178395_681112_4752.jpg
00003894_gael_garcia_bernal_2.jpg

Καλε μπουρου μου δεν θέλω να σε προσβάλω αλλα θα σκάσω αμα δεν σε ρωτησω!

ποιος είναι ο τυπάκος.....και τι επαγγέλεται;;;

:redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface:

Gael Garcia Bernal!!!
Επαγγέλεται ηθοποιός και έχει καταγωγή απο το Μεξικό!
Έχει παίξει και σε αρκετές ταινίες βρε (Το ημερολόγιο μιας μοτοσικλέτας, Βαβέλ, The king κ.α.)...

"Θεωρούμενος ως ένας νέος λατίνος εραστής απο τον γαλλικό κίτρινο τύπο, ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μπερνάλ διατηρεί μια ισορροπία ανάμεσα στο να ειναι σουπερστάρ και μπλα μπλα μπλα"

Ααα ευχριστώ πολυ!!! θα φροντίσω να τον δω!!!:)

Gael Garcia Bernal!!!
Επαγγέλεται ηθοποιός και έχει καταγωγή απο το Μεξικό!
Έχει παίξει και σε αρκετές ταινίες βρε (Το ημερολόγιο μιας μοτοσικλέτας, Βαβέλ, The king κ.α.)...

Αντε βρε Νικολ σοβαρα δεν τον ξερεις? Παρε να δεις και το la mala education του Almodovar! Σε πολλους αρεσει και το y tu mama tambien, σ'εμενα οχι...

On topic τωρα, με τρελλαινουν αυτες οι γυναικες.. και αυτος ο ανδρας! (αν και εχω ξανα απαντησει στο θεμα):p

Συνημμένα

• rachel weisz HQ legswallpaper-kingdom.jpg
    rachel weisz HQ legswallpaper-kingdom.jpg
    27,9 KB · Εμφανίσεις: 225
  • robin-wright-penn-picture-4.jpg
    robin-wright-penn-picture-4.jpg
    51,3 KB · Εμφανίσεις: 227
  • adrian-grenier-030708-02.jpg
    adrian-grenier-030708-02.jpg
    132 KB · Εμφανίσεις: 213
Τελευταία επεξεργασία:
ρε δεν ρωτήσαμε αν σε τρελαίνουνε αυτές οι γυναίκες , ρωτήσαμε αν θα έκανες σεξ μαζί τους ; γιατί κανένας δεν απαντάει στο μόνο σημαντικό ποστ μου https://www.e-steki.gr/showpost.php?p=606505&postcount=180 ;

σειρά μου τώρα :
RepDianeKrugerdidnthaveanosejob-1.jpg

η ωραία ελένη στην ταινία , όνομα και πράγμα (με αυτό το κοπλιμάν θα την έριχνα)

θα πρωτοτυπησω
johnnyblink-1.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back