Γιδάκι όλοι καλοί που είπες αλλά αυτόν τον David Bowie πως τον σκέφτηκες?Ανατρίχιασα brrrrrΜου αρέσει σαν καλλιτέχνης αλλά σαν άντρας μπλιαχ!Βέβαια το ζήτημα είναι υποκειμενικό οπότε περι ορέξεως.......
Δε θέλω να πείσω κανέναν ότι είναι ωραίος, αλλά είναι danm sexy και δε σηκώνω κριτική.
Μάρα είπες κάτι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
Μ' αρέσει να τους μεταμορφώνω.
Κάτσε να δεις, έχει ένα όνομα αυτό το σύνδρομο...
Σύνδρομο Ερμιόνη Γκρέιντζερ;
On topic:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso
Περιβόητο μέλος
2. Αν αλλάξεις τη μύτη, είναι ίδια εγώ σε μία φωτο π έχω (μα εντελώς ίδια!) και εγώ λες ότι είμαι χάλια οπότε είσαι άκυρος.
3. Για δεν πας να διαβάσεις καλόμ- δίνουμε σε τρεις ώρες :p
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
1. Ποια είναι η αποπάνω; :X
2. Αν αλλάξεις τη μύτη, είναι ίδια εγώ σε μία φωτο π έχω (μα εντελώς ίδια!) και εγώ λες ότι είμαι χάλια οπότε είσαι άκυρος.
3. Για δεν πας να διαβάσεις καλόμ- δίνουμε σε τρεις ώρες :p
1. Alyssa Milano
2. Εμ, όχι;
3. Εμ, όχι;
kalypso
Περιβόητο μέλος
1. Alyssa Milano
2. Εμ, όχι;
3. Εμ, όχι;
1. Αχααα.
2. Φυσικά όχι, η μύτη της είναι αίσχος. :X
3.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Και για να μην είμαι εκτός... με τον ένα και μοναδικό Johhny Depp , όλοι οι άλλοι είναι απλά πολύ λίγοι μπροστά του!!!
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Fotis Benardo
p.s.Θερμή παράκληση...να σταματήσει να κυκλοφορεί topless στα live γιατί δεν μπορώ να συγκεντρωθώ.-
Έχει μπεμπέ φάτσα, αλλά είναι 'μορφόπαιδο, τί να λέμε τώρας...
Εγώ δεν ποστέρνω εδώ, δεν μπορώ να μπαλαμουτο-σκεφτώ-φαντασιωθώ κανέναν famous
Tsipouro
Διάσημο μέλος
Και ο Bernardo είναι για τον μπέο. Άκου εκεί να τον γουστάρετε...
Πάω να πετάξω τα albums από Septicflesh που έχω.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Πώπω θυμήθηκα τις εποχές της πρώτης Λυκείου που έψαχνα απεγνωσμένη να βρω οπτικοακουστικό έργο από τις χρυσές εποχές που η Milano ήταν πορνοστάρ.
Έτσι μπράβο εξωτερίκευσε αυτό που τόσο καιρό πετυχημένα έκρυβες. Νιώσε ο εαυτός σου, βγάλε το μυστικό από μέσα σου και μοιράσου το μαζί μας.
Χαίρομαι για σένα τσίπουρο, ήθελε θάρρος αυτό που μόλις έκανες.
Tsipouro
Διάσημο μέλος
(Ναι αλλά γουστάρω και την Alyssa, άρα είμαι λεσβία, το παραδέχομαι. )Έτσι μπράβο εξωτερίκευσε αυτό που τόσο καιρό πετυχημένα έκρυβες. Νιώσε ο εαυτός σου, βγάλε το μυστικό από μέσα σου και μοιράσου το μαζί μας.
Χαίρομαι για σένα τσίπουρο, ήθελε θάρρος αυτό που μόλις έκανες.
Ωραία, ξαναδές το ποστ μου τώρα που διόρθωσα το ορθογραφικό λάθος και κάνε edit και το δικό σου.
Και μπορώ να αποδείξω τον 100% ανδρισμό μου ανα πάσα στιγμή () αλλά σέβομαι το ότι με βλέπεις σαν φίλο και σταματάω εδώ (γιατί κάτι μου λέει ότι θα τις φάω αν συνεχίσω ).
Τέλος πάντων, σε συγχωρώ για την μεγάλη προσβολή εις βάρος μου και θα το ξεχάσω.
Ophelia
Διάσημο μέλος
Δε θέλω να πείσω κανέναν ότι είναι ωραίος, αλλά είναι danm sexy και δε σηκώνω κριτική.
Συμφωνώ με το κατσικάκι, ο Βowie με έχει πιάσει πνευματικώς ενώ οι άλλοι δύο...
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι:Μάρα είπες κάτι;
...δεν βγαίνει λέξη τι να πω;!
Και μια χαρά είναι ο Φώτης Τσίπουρε...συνδιάζει αυτό που είπε η ντράμυ, φάτσα μπεμπέ με όλα τα παρελκόμενα...και από κοντά είναι πολύυυυυυυυ πιο ωραίος.-
Neraida
Επιφανές μέλος
Η τριχα βέβαια είναι ένα θέμα, αλλα δε μαμιεται!
anda
Νεοφερμένος
Από γυναίκες Catherine Zeta Jones (εννοείται!), Andrianna Sklenaricova και Beyonce(έχει τρομερές καμπύλες η γυναίκα!!) αν και αν την ήθελα για χορό..θα προτιμούσα τη Shakira!!!
Αυτά!!!
Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος
Απο γυναικες τωρα... εκτος απο την υπεροχη Monica, μ'αρεσει η Rachel Weisz, Natalie Portman, Eva Mentes και η Eva Longoria..!
Θελετε να γινει αντιστοιχο τοπικ με διασημους που δε θα πηγαιναμε ποτε?
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
Θα εκανα μια μικρη εξαιρεση γι' αυτες τις κοπελες εαν τυχαινε κατι.
Μακαρι να γυρνουσα μια μερα σπιτι και να εβρισκα ενα απ' αυτα τα πλασματακια ετσι οπως ειναι ακριβως σ'αυτες τις photo...
αααχχχ...
Αυτό δε θα συμβεί ποτέ,Μακαρι να γυρνουσα μια μερα σπιτι και να εβρισκα ενα απ' αυτα τα πλασματακια ετσι οπως ειναι ακριβως σ'αυτες τις photo...
αααχχχ...
εκτός αν τα μάτια σου είναι κινούμενα σκοτεινά δωμάτια.
Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
Johny Depp, Bruce Willis, Γιάννης Πλούταρχος(το κλασσικό καλό παιδί), Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Jonathan Rysh Meyers(κάπως έτσι γράφεται), Antonio Banderas, George Clooney(στα νιάτα του), Brad Pitt(στα νιάτα του), Μαρκουλάκης, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης(μου γάζει και αυτός κάτι το...το καλό παιδί, ξέρετε...), Will Smith(τρομερά sexy!!!!), ο πρωταγωνιστής του Prison Break (εννοειται!!!!!) και άλλοι είμαι σίγουρη,απλά δεν μπορώ να σκεφτώ τώρα...
Από γυναίκες Catherine Zeta Jones (εννοείται!), Andrianna Sklenaricova και Beyonce(έχει τρομερές καμπύλες η γυναίκα!!) αν και αν την ήθελα για χορό..θα προτιμούσα τη Shakira!!!
Αυτά!!!
Έχω κόλλημα με τον Adrian Grenier (επαιζε στο Devil wears Prada το φιλο της πρωταγωνιστριας) και τον Sivert Hoyem των Madrugada! Και ο Zenza Raggi καλος ειναι
Απο γυναικες τωρα... εκτος απο την υπεροχη Monica, μ'αρεσει η Rachel Weisz, Natalie Portman, Eva Mentes και η Eva Longoria..!
Θελετε να γινει αντιστοιχο τοπικ με διασημους που δε θα πηγαιναμε ποτε?
Μην μου επιτεθείτε με αρνητικές , μια ερώτηση θέλω να κάνω απλώς χωρίς υπονοούμενα ή προσωπική άποψη - απλά ρωτάω από περιέργεια :
όταν γράφατε νομίζατε ότι είστε στα οφθαλμόλουτρα ή πράγματι θυμόσασταν ότι γράφατε στους διασήμους για σεκς ; εάν είναι το δεύτερο πάντως και εάν δεν έχει πρόβλημα και ο moderator προτείνω το θέμα να μην ζητάει μια τυπική απάντηση αλλά να γράφουμε και λεπτομέρειες .
(από καθαρή περιέργεια είπαμε)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.