Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 13:05 Η Chimera έγραψε: #81 14-04-07 13:05 Με τον Vincent D'Onofrio όπως είναι εδώ. Δεν είναι ωραίος αλλά κάτι μου βγάζει . Ειδικά όταν έπαιζε στο Νόμος και Τάξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 13:58 Ο truffinho: #82 14-04-07 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: 3.Keira Knightley (κατι προστυχο μου βγαζει αυτη - ειδικα στο Domino) Click για ανάπτυξη... όταν μου άρεσε η Νάιτλι, όλοι με κορόιδευαν. Ήρθε η δικαιωσή μου. Επίσης δεν θα με χάλαγαν Πόρτμαν και Γουαϊνόνα Ρέιντερ. Α, και η Γελένα Ισινμπάγιεβα (ειδικεύεται και στο επί κοντώ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nosaltres Δραστήριο μέλος Ο Nosaltres αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 17:58 Ο Nosaltres: #83 14-04-07 17:58 Με την Simone Simons των Epica... Τελικα απο κοντα ειναι πολυ ποιο ομορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 11:22 Η travel_lover: #84 15-04-07 11:22 να γίνω κλασσική γυναίκα λέγοντας banderas (το τέρας) κ johnny depp (ω ναι! η απόλυτη φαντασίωση του "έχει κρύο, καιρός για -διάσημο- τρίο"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 15:25 Ο emufear έγραψε: #85 15-04-07 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Poniro Ksotikouli: [..]Emily VanCamp. Δεν μου έρχεται κάποια άλλη. Click για ανάπτυξη... Ω ρε φίλε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2007 στις 17:51 Ο Guest 990498: #86 15-04-07 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Nosaltres: Με την Simone Simons των Epica... Τελικα απο κοντα ειναι πολυ ποιο ομορφη... Click για ανάπτυξη... Την αναζήτησα και ομολογώ πως ενθουσιάστηκα! Καλη επιλογή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 21:36 Η Κακή Επιρροή: #87 15-04-07 21:36 Με την Ατζελίνα Τζολί στάνταρ (και δε με νοιάζει καθοοοοοοοοοολου που ειναι γυναίκα ) και με τον Αντόνιο Μπαντέρας. Όχι και τους δύο μαζί... έναν έναν τη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 21:39 Ο Γιώργος έγραψε: #88 15-04-07 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Με την Ατζελίνα Τζολί στάνταρ (και δε με νοιάζει καθοοοοοοοοοολου που ειναι γυναίκα ) και με τον Αντόνιο Μπαντέρας. Όχι και τους δύο μαζί... έναν έναν τη φορά Click για ανάπτυξη... Το πιστεύεις ότι με το που είδα που απάντησες εδώ μου'ρθε η Τζολί στο μυαλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 21:40 Η Κακή Επιρροή: #89 15-04-07 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το πιστεύεις ότι με το που είδα που απάντησες εδώ μου'ρθε η Τζολί στο μυαλό; Click για ανάπτυξη... είναι που έχω τόσα κοινά εμφανισιακά μαζί της βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 21:41 Ο Γιώργος έγραψε: #90 15-04-07 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: είναι που έχω τόσα κοινά εμφανισιακά μαζί της βρε Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό βρε ( μη βαράααααααααας, δεν εννοούσα αυτο ), αλλά ότι στάαααανταρ θα την έλεγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nosaltres Δραστήριο μέλος Ο Nosaltres αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 05:18 Ο Nosaltres: #91 17-04-07 05:18 Αρχική Δημοσίευση από borat: Την αναζήτησα και ομολογώ πως ενθουσιάστηκα! Καλη επιλογή... Click για ανάπτυξη... Και που να την δεις απο κοντα... Απιστευτη κουκλα... Πηρα αυτογραφο και εβγαλα φωτογραφια μαζι της και... ερωτευτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2007 στις 01:07 Ο Guest 990498: #92 22-04-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Nosaltres: Και που να την δεις απο κοντα... Απιστευτη κουκλα... Πηρα αυτογραφο και εβγαλα φωτογραφια μαζι της και... ερωτευτηκα! Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι... Να πω και κάτι που ίσως είναι κάπως παρεξηγήσιμο; Με την Μενεγάκη θα έβγαζα εύκολα τα μάτια μου. Όπως και να το κάνουμε είναι πολύ ωραία γυναίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Απριλίου 2007 στις 03:31 Η Oralee έγραψε: #93 22-04-07 03:31 Αρχική Δημοσίευση από borat: Αυτά είναι... Να πω και κάτι που ίσως είναι κάπως παρεξηγήσιμο; Με την Μενεγάκη θα έβγαζα εύκολα τα μάτια μου. Όπως και να το κάνουμε είναι πολύ ωραία γυναίκα. Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να στο χαλάσω, ούτε να φανώ ψώνιο ή κάπως, την είδα από κοντά κάποτε και ήταν σαν ..κρεμάστρα. Χάλια. Η Ελεονώρα Μελέτη από την άλλη, που την έχω επίσης δει από κοντά (και για ώρα μιας και είμασταν στον ίδιο γάμο) είναι μια Θεά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2007 στις 12:56 Ο Guest 990498: #94 23-04-07 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν θέλω να στο χαλάσω, ούτε να φανώ ψώνιο ή κάπως, την είδα από κοντά κάποτε και ήταν σαν ..κρεμάστρα. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά... μου το χάλασες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 22:29 Η suspiria έγραψε: #95 25-04-07 22:29 gael garcia bernal Moritz Bleibtreu mickey rourke (καμία σχέση μεταξύ τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 22:43 Ο The Djinn: #96 25-04-07 22:43 Αvril Lavigne [*]Jenifer Love Hewitt [*]Charlize Theron [*]Alizee [*]Gwen Stefani [*]Michele Hunziker [*]Lauren Graham [*]Fergie [*]Aida Yespika [*]Anne Hathaway [*]Lindsay Lohan [*]Nelly Furtado [*]Kylie Minogue Φτανουν...για την ωρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2007 bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:18 Ο bisbirikos: #97 26-04-07 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Mario: [*]Kylie Minogue Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:24 Ο Hunter έγραψε: #98 26-04-07 01:24 Αvril Lavigne - Θα την εσπαγα στα δυο [*]Jenifer Love Hewitt - κανενα προβλημα [*]Charlize Theron - γιατι τριτη ρε φιλαρακι; [*]Alizee - δεν την γνωριζω την κυρια [*]Gwen Stefani - ditto με την Love Hewitt [*]Michele Hunziker ditto με την Stefani [*]Lauren Graham hmmmmmm [*]Fergie πλακα με κανεις ε; [*]Aida Yespika - δεν την γνωριζω αλλα υποθετω οτι ειναι ανατολικης προελευσεως [*]Anne Hathaway [*]Lindsay Lohan - τουμπανο το S3!!! [*]Nelly Furtado επισης!! [*]Kylie Minogue πολυ προστυχο μου βγαζει αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:28 Η underwater: #99 26-04-07 01:28 Δεν είμαι φαν του "ας κάνουμε σεξ κι άντε στο καλό", οπότε αφού θα μου έταζαν σοβαρή σχέση και αιώνια αφοσιώση (μην βαράτε ) θα διάλεγα: Gael Garcia Bernal, Zach Braff, Vensan Cassel (αν κι αυτός έχει την Μόνικα, τι να κάνει εμένα), Clive Owen και Rassel Crow (δεν μου αρέσει πολύ αλλά έχει μια προστυχιά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Light Νεοφερμένο μέλος Ο Light αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:43 Ο Light έγραψε: #100 26-04-07 01:43 Monica Monica Monica Monica Monica Monica........ Αλήθεια, κυκλοφορούν και νεκρόφιλοι εδώ; "Ξεφυλλίζοντας" το θρεντ απ' την αρχή, είδα κάποια να αναφέρει τον Jim Morrison... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με τον Vincent D'Onofrio όπως είναι εδώ. Δεν είναι ωραίος αλλά κάτι μου βγάζει . Ειδικά όταν έπαιζε στο Νόμος και Τάξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 13:58 Ο truffinho: #82 14-04-07 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: 3.Keira Knightley (κατι προστυχο μου βγαζει αυτη - ειδικα στο Domino) Click για ανάπτυξη... όταν μου άρεσε η Νάιτλι, όλοι με κορόιδευαν. Ήρθε η δικαιωσή μου. Επίσης δεν θα με χάλαγαν Πόρτμαν και Γουαϊνόνα Ρέιντερ. Α, και η Γελένα Ισινμπάγιεβα (ειδικεύεται και στο επί κοντώ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nosaltres Δραστήριο μέλος Ο Nosaltres αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 17:58 Ο Nosaltres: #83 14-04-07 17:58 Με την Simone Simons των Epica... Τελικα απο κοντα ειναι πολυ ποιο ομορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 11:22 Η travel_lover: #84 15-04-07 11:22 να γίνω κλασσική γυναίκα λέγοντας banderas (το τέρας) κ johnny depp (ω ναι! η απόλυτη φαντασίωση του "έχει κρύο, καιρός για -διάσημο- τρίο"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 15:25 Ο emufear έγραψε: #85 15-04-07 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Poniro Ksotikouli: [..]Emily VanCamp. Δεν μου έρχεται κάποια άλλη. Click για ανάπτυξη... Ω ρε φίλε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2007 στις 17:51 Ο Guest 990498: #86 15-04-07 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Nosaltres: Με την Simone Simons των Epica... Τελικα απο κοντα ειναι πολυ ποιο ομορφη... Click για ανάπτυξη... Την αναζήτησα και ομολογώ πως ενθουσιάστηκα! Καλη επιλογή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 21:36 Η Κακή Επιρροή: #87 15-04-07 21:36 Με την Ατζελίνα Τζολί στάνταρ (και δε με νοιάζει καθοοοοοοοοοολου που ειναι γυναίκα ) και με τον Αντόνιο Μπαντέρας. Όχι και τους δύο μαζί... έναν έναν τη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 21:39 Ο Γιώργος έγραψε: #88 15-04-07 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Με την Ατζελίνα Τζολί στάνταρ (και δε με νοιάζει καθοοοοοοοοοολου που ειναι γυναίκα ) και με τον Αντόνιο Μπαντέρας. Όχι και τους δύο μαζί... έναν έναν τη φορά Click για ανάπτυξη... Το πιστεύεις ότι με το που είδα που απάντησες εδώ μου'ρθε η Τζολί στο μυαλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 21:40 Η Κακή Επιρροή: #89 15-04-07 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το πιστεύεις ότι με το που είδα που απάντησες εδώ μου'ρθε η Τζολί στο μυαλό; Click για ανάπτυξη... είναι που έχω τόσα κοινά εμφανισιακά μαζί της βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 21:41 Ο Γιώργος έγραψε: #90 15-04-07 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: είναι που έχω τόσα κοινά εμφανισιακά μαζί της βρε Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό βρε ( μη βαράααααααααας, δεν εννοούσα αυτο ), αλλά ότι στάαααανταρ θα την έλεγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nosaltres Δραστήριο μέλος Ο Nosaltres αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 05:18 Ο Nosaltres: #91 17-04-07 05:18 Αρχική Δημοσίευση από borat: Την αναζήτησα και ομολογώ πως ενθουσιάστηκα! Καλη επιλογή... Click για ανάπτυξη... Και που να την δεις απο κοντα... Απιστευτη κουκλα... Πηρα αυτογραφο και εβγαλα φωτογραφια μαζι της και... ερωτευτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2007 στις 01:07 Ο Guest 990498: #92 22-04-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Nosaltres: Και που να την δεις απο κοντα... Απιστευτη κουκλα... Πηρα αυτογραφο και εβγαλα φωτογραφια μαζι της και... ερωτευτηκα! Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι... Να πω και κάτι που ίσως είναι κάπως παρεξηγήσιμο; Με την Μενεγάκη θα έβγαζα εύκολα τα μάτια μου. Όπως και να το κάνουμε είναι πολύ ωραία γυναίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Απριλίου 2007 στις 03:31 Η Oralee έγραψε: #93 22-04-07 03:31 Αρχική Δημοσίευση από borat: Αυτά είναι... Να πω και κάτι που ίσως είναι κάπως παρεξηγήσιμο; Με την Μενεγάκη θα έβγαζα εύκολα τα μάτια μου. Όπως και να το κάνουμε είναι πολύ ωραία γυναίκα. Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να στο χαλάσω, ούτε να φανώ ψώνιο ή κάπως, την είδα από κοντά κάποτε και ήταν σαν ..κρεμάστρα. Χάλια. Η Ελεονώρα Μελέτη από την άλλη, που την έχω επίσης δει από κοντά (και για ώρα μιας και είμασταν στον ίδιο γάμο) είναι μια Θεά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2007 στις 12:56 Ο Guest 990498: #94 23-04-07 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν θέλω να στο χαλάσω, ούτε να φανώ ψώνιο ή κάπως, την είδα από κοντά κάποτε και ήταν σαν ..κρεμάστρα. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά... μου το χάλασες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 22:29 Η suspiria έγραψε: #95 25-04-07 22:29 gael garcia bernal Moritz Bleibtreu mickey rourke (καμία σχέση μεταξύ τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 22:43 Ο The Djinn: #96 25-04-07 22:43 Αvril Lavigne [*]Jenifer Love Hewitt [*]Charlize Theron [*]Alizee [*]Gwen Stefani [*]Michele Hunziker [*]Lauren Graham [*]Fergie [*]Aida Yespika [*]Anne Hathaway [*]Lindsay Lohan [*]Nelly Furtado [*]Kylie Minogue Φτανουν...για την ωρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2007 bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:18 Ο bisbirikos: #97 26-04-07 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Mario: [*]Kylie Minogue Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:24 Ο Hunter έγραψε: #98 26-04-07 01:24 Αvril Lavigne - Θα την εσπαγα στα δυο [*]Jenifer Love Hewitt - κανενα προβλημα [*]Charlize Theron - γιατι τριτη ρε φιλαρακι; [*]Alizee - δεν την γνωριζω την κυρια [*]Gwen Stefani - ditto με την Love Hewitt [*]Michele Hunziker ditto με την Stefani [*]Lauren Graham hmmmmmm [*]Fergie πλακα με κανεις ε; [*]Aida Yespika - δεν την γνωριζω αλλα υποθετω οτι ειναι ανατολικης προελευσεως [*]Anne Hathaway [*]Lindsay Lohan - τουμπανο το S3!!! [*]Nelly Furtado επισης!! [*]Kylie Minogue πολυ προστυχο μου βγαζει αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:28 Η underwater: #99 26-04-07 01:28 Δεν είμαι φαν του "ας κάνουμε σεξ κι άντε στο καλό", οπότε αφού θα μου έταζαν σοβαρή σχέση και αιώνια αφοσιώση (μην βαράτε ) θα διάλεγα: Gael Garcia Bernal, Zach Braff, Vensan Cassel (αν κι αυτός έχει την Μόνικα, τι να κάνει εμένα), Clive Owen και Rassel Crow (δεν μου αρέσει πολύ αλλά έχει μια προστυχιά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Light Νεοφερμένο μέλος Ο Light αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:43 Ο Light έγραψε: #100 26-04-07 01:43 Monica Monica Monica Monica Monica Monica........ Αλήθεια, κυκλοφορούν και νεκρόφιλοι εδώ; "Ξεφυλλίζοντας" το θρεντ απ' την αρχή, είδα κάποια να αναφέρει τον Jim Morrison... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hunter: 3.Keira Knightley (κατι προστυχο μου βγαζει αυτη - ειδικα στο Domino) Click για ανάπτυξη... όταν μου άρεσε η Νάιτλι, όλοι με κορόιδευαν. Ήρθε η δικαιωσή μου. Επίσης δεν θα με χάλαγαν Πόρτμαν και Γουαϊνόνα Ρέιντερ. Α, και η Γελένα Ισινμπάγιεβα (ειδικεύεται και στο επί κοντώ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nosaltres Δραστήριο μέλος Ο Nosaltres αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 17:58 Ο Nosaltres: #83 14-04-07 17:58 Με την Simone Simons των Epica... Τελικα απο κοντα ειναι πολυ ποιο ομορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 11:22 Η travel_lover: #84 15-04-07 11:22 να γίνω κλασσική γυναίκα λέγοντας banderas (το τέρας) κ johnny depp (ω ναι! η απόλυτη φαντασίωση του "έχει κρύο, καιρός για -διάσημο- τρίο"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 15:25 Ο emufear έγραψε: #85 15-04-07 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Poniro Ksotikouli: [..]Emily VanCamp. Δεν μου έρχεται κάποια άλλη. Click για ανάπτυξη... Ω ρε φίλε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2007 στις 17:51 Ο Guest 990498: #86 15-04-07 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Nosaltres: Με την Simone Simons των Epica... Τελικα απο κοντα ειναι πολυ ποιο ομορφη... Click για ανάπτυξη... Την αναζήτησα και ομολογώ πως ενθουσιάστηκα! Καλη επιλογή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 21:36 Η Κακή Επιρροή: #87 15-04-07 21:36 Με την Ατζελίνα Τζολί στάνταρ (και δε με νοιάζει καθοοοοοοοοοολου που ειναι γυναίκα ) και με τον Αντόνιο Μπαντέρας. Όχι και τους δύο μαζί... έναν έναν τη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 21:39 Ο Γιώργος έγραψε: #88 15-04-07 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Με την Ατζελίνα Τζολί στάνταρ (και δε με νοιάζει καθοοοοοοοοοολου που ειναι γυναίκα ) και με τον Αντόνιο Μπαντέρας. Όχι και τους δύο μαζί... έναν έναν τη φορά Click για ανάπτυξη... Το πιστεύεις ότι με το που είδα που απάντησες εδώ μου'ρθε η Τζολί στο μυαλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 21:40 Η Κακή Επιρροή: #89 15-04-07 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το πιστεύεις ότι με το που είδα που απάντησες εδώ μου'ρθε η Τζολί στο μυαλό; Click για ανάπτυξη... είναι που έχω τόσα κοινά εμφανισιακά μαζί της βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 21:41 Ο Γιώργος έγραψε: #90 15-04-07 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: είναι που έχω τόσα κοινά εμφανισιακά μαζί της βρε Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό βρε ( μη βαράααααααααας, δεν εννοούσα αυτο ), αλλά ότι στάαααανταρ θα την έλεγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nosaltres Δραστήριο μέλος Ο Nosaltres αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 05:18 Ο Nosaltres: #91 17-04-07 05:18 Αρχική Δημοσίευση από borat: Την αναζήτησα και ομολογώ πως ενθουσιάστηκα! Καλη επιλογή... Click για ανάπτυξη... Και που να την δεις απο κοντα... Απιστευτη κουκλα... Πηρα αυτογραφο και εβγαλα φωτογραφια μαζι της και... ερωτευτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2007 στις 01:07 Ο Guest 990498: #92 22-04-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Nosaltres: Και που να την δεις απο κοντα... Απιστευτη κουκλα... Πηρα αυτογραφο και εβγαλα φωτογραφια μαζι της και... ερωτευτηκα! Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι... Να πω και κάτι που ίσως είναι κάπως παρεξηγήσιμο; Με την Μενεγάκη θα έβγαζα εύκολα τα μάτια μου. Όπως και να το κάνουμε είναι πολύ ωραία γυναίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Απριλίου 2007 στις 03:31 Η Oralee έγραψε: #93 22-04-07 03:31 Αρχική Δημοσίευση από borat: Αυτά είναι... Να πω και κάτι που ίσως είναι κάπως παρεξηγήσιμο; Με την Μενεγάκη θα έβγαζα εύκολα τα μάτια μου. Όπως και να το κάνουμε είναι πολύ ωραία γυναίκα. Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να στο χαλάσω, ούτε να φανώ ψώνιο ή κάπως, την είδα από κοντά κάποτε και ήταν σαν ..κρεμάστρα. Χάλια. Η Ελεονώρα Μελέτη από την άλλη, που την έχω επίσης δει από κοντά (και για ώρα μιας και είμασταν στον ίδιο γάμο) είναι μια Θεά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2007 στις 12:56 Ο Guest 990498: #94 23-04-07 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν θέλω να στο χαλάσω, ούτε να φανώ ψώνιο ή κάπως, την είδα από κοντά κάποτε και ήταν σαν ..κρεμάστρα. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά... μου το χάλασες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 22:29 Η suspiria έγραψε: #95 25-04-07 22:29 gael garcia bernal Moritz Bleibtreu mickey rourke (καμία σχέση μεταξύ τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 22:43 Ο The Djinn: #96 25-04-07 22:43 Αvril Lavigne [*]Jenifer Love Hewitt [*]Charlize Theron [*]Alizee [*]Gwen Stefani [*]Michele Hunziker [*]Lauren Graham [*]Fergie [*]Aida Yespika [*]Anne Hathaway [*]Lindsay Lohan [*]Nelly Furtado [*]Kylie Minogue Φτανουν...για την ωρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2007 bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:18 Ο bisbirikos: #97 26-04-07 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Mario: [*]Kylie Minogue Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:24 Ο Hunter έγραψε: #98 26-04-07 01:24 Αvril Lavigne - Θα την εσπαγα στα δυο [*]Jenifer Love Hewitt - κανενα προβλημα [*]Charlize Theron - γιατι τριτη ρε φιλαρακι; [*]Alizee - δεν την γνωριζω την κυρια [*]Gwen Stefani - ditto με την Love Hewitt [*]Michele Hunziker ditto με την Stefani [*]Lauren Graham hmmmmmm [*]Fergie πλακα με κανεις ε; [*]Aida Yespika - δεν την γνωριζω αλλα υποθετω οτι ειναι ανατολικης προελευσεως [*]Anne Hathaway [*]Lindsay Lohan - τουμπανο το S3!!! [*]Nelly Furtado επισης!! [*]Kylie Minogue πολυ προστυχο μου βγαζει αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:28 Η underwater: #99 26-04-07 01:28 Δεν είμαι φαν του "ας κάνουμε σεξ κι άντε στο καλό", οπότε αφού θα μου έταζαν σοβαρή σχέση και αιώνια αφοσιώση (μην βαράτε ) θα διάλεγα: Gael Garcia Bernal, Zach Braff, Vensan Cassel (αν κι αυτός έχει την Μόνικα, τι να κάνει εμένα), Clive Owen και Rassel Crow (δεν μου αρέσει πολύ αλλά έχει μια προστυχιά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Light Νεοφερμένο μέλος Ο Light αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:43 Ο Light έγραψε: #100 26-04-07 01:43 Monica Monica Monica Monica Monica Monica........ Αλήθεια, κυκλοφορούν και νεκρόφιλοι εδώ; "Ξεφυλλίζοντας" το θρεντ απ' την αρχή, είδα κάποια να αναφέρει τον Jim Morrison... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με την Simone Simons των Epica... Τελικα απο κοντα ειναι πολυ ποιο ομορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 11:22 Η travel_lover: #84 15-04-07 11:22 να γίνω κλασσική γυναίκα λέγοντας banderas (το τέρας) κ johnny depp (ω ναι! η απόλυτη φαντασίωση του "έχει κρύο, καιρός για -διάσημο- τρίο"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 15:25 Ο emufear έγραψε: #85 15-04-07 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Poniro Ksotikouli: [..]Emily VanCamp. Δεν μου έρχεται κάποια άλλη. Click για ανάπτυξη... Ω ρε φίλε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2007 στις 17:51 Ο Guest 990498: #86 15-04-07 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Nosaltres: Με την Simone Simons των Epica... Τελικα απο κοντα ειναι πολυ ποιο ομορφη... Click για ανάπτυξη... Την αναζήτησα και ομολογώ πως ενθουσιάστηκα! Καλη επιλογή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 21:36 Η Κακή Επιρροή: #87 15-04-07 21:36 Με την Ατζελίνα Τζολί στάνταρ (και δε με νοιάζει καθοοοοοοοοοολου που ειναι γυναίκα ) και με τον Αντόνιο Μπαντέρας. Όχι και τους δύο μαζί... έναν έναν τη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 21:39 Ο Γιώργος έγραψε: #88 15-04-07 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Με την Ατζελίνα Τζολί στάνταρ (και δε με νοιάζει καθοοοοοοοοοολου που ειναι γυναίκα ) και με τον Αντόνιο Μπαντέρας. Όχι και τους δύο μαζί... έναν έναν τη φορά Click για ανάπτυξη... Το πιστεύεις ότι με το που είδα που απάντησες εδώ μου'ρθε η Τζολί στο μυαλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 21:40 Η Κακή Επιρροή: #89 15-04-07 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το πιστεύεις ότι με το που είδα που απάντησες εδώ μου'ρθε η Τζολί στο μυαλό; Click για ανάπτυξη... είναι που έχω τόσα κοινά εμφανισιακά μαζί της βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 21:41 Ο Γιώργος έγραψε: #90 15-04-07 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: είναι που έχω τόσα κοινά εμφανισιακά μαζί της βρε Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό βρε ( μη βαράααααααααας, δεν εννοούσα αυτο ), αλλά ότι στάαααανταρ θα την έλεγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nosaltres Δραστήριο μέλος Ο Nosaltres αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 05:18 Ο Nosaltres: #91 17-04-07 05:18 Αρχική Δημοσίευση από borat: Την αναζήτησα και ομολογώ πως ενθουσιάστηκα! Καλη επιλογή... Click για ανάπτυξη... Και που να την δεις απο κοντα... Απιστευτη κουκλα... Πηρα αυτογραφο και εβγαλα φωτογραφια μαζι της και... ερωτευτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2007 στις 01:07 Ο Guest 990498: #92 22-04-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Nosaltres: Και που να την δεις απο κοντα... Απιστευτη κουκλα... Πηρα αυτογραφο και εβγαλα φωτογραφια μαζι της και... ερωτευτηκα! Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι... Να πω και κάτι που ίσως είναι κάπως παρεξηγήσιμο; Με την Μενεγάκη θα έβγαζα εύκολα τα μάτια μου. Όπως και να το κάνουμε είναι πολύ ωραία γυναίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Απριλίου 2007 στις 03:31 Η Oralee έγραψε: #93 22-04-07 03:31 Αρχική Δημοσίευση από borat: Αυτά είναι... Να πω και κάτι που ίσως είναι κάπως παρεξηγήσιμο; Με την Μενεγάκη θα έβγαζα εύκολα τα μάτια μου. Όπως και να το κάνουμε είναι πολύ ωραία γυναίκα. Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να στο χαλάσω, ούτε να φανώ ψώνιο ή κάπως, την είδα από κοντά κάποτε και ήταν σαν ..κρεμάστρα. Χάλια. Η Ελεονώρα Μελέτη από την άλλη, που την έχω επίσης δει από κοντά (και για ώρα μιας και είμασταν στον ίδιο γάμο) είναι μια Θεά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2007 στις 12:56 Ο Guest 990498: #94 23-04-07 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν θέλω να στο χαλάσω, ούτε να φανώ ψώνιο ή κάπως, την είδα από κοντά κάποτε και ήταν σαν ..κρεμάστρα. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά... μου το χάλασες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 22:29 Η suspiria έγραψε: #95 25-04-07 22:29 gael garcia bernal Moritz Bleibtreu mickey rourke (καμία σχέση μεταξύ τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 22:43 Ο The Djinn: #96 25-04-07 22:43 Αvril Lavigne [*]Jenifer Love Hewitt [*]Charlize Theron [*]Alizee [*]Gwen Stefani [*]Michele Hunziker [*]Lauren Graham [*]Fergie [*]Aida Yespika [*]Anne Hathaway [*]Lindsay Lohan [*]Nelly Furtado [*]Kylie Minogue Φτανουν...για την ωρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2007 bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:18 Ο bisbirikos: #97 26-04-07 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Mario: [*]Kylie Minogue Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:24 Ο Hunter έγραψε: #98 26-04-07 01:24 Αvril Lavigne - Θα την εσπαγα στα δυο [*]Jenifer Love Hewitt - κανενα προβλημα [*]Charlize Theron - γιατι τριτη ρε φιλαρακι; [*]Alizee - δεν την γνωριζω την κυρια [*]Gwen Stefani - ditto με την Love Hewitt [*]Michele Hunziker ditto με την Stefani [*]Lauren Graham hmmmmmm [*]Fergie πλακα με κανεις ε; [*]Aida Yespika - δεν την γνωριζω αλλα υποθετω οτι ειναι ανατολικης προελευσεως [*]Anne Hathaway [*]Lindsay Lohan - τουμπανο το S3!!! [*]Nelly Furtado επισης!! [*]Kylie Minogue πολυ προστυχο μου βγαζει αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:28 Η underwater: #99 26-04-07 01:28 Δεν είμαι φαν του "ας κάνουμε σεξ κι άντε στο καλό", οπότε αφού θα μου έταζαν σοβαρή σχέση και αιώνια αφοσιώση (μην βαράτε ) θα διάλεγα: Gael Garcia Bernal, Zach Braff, Vensan Cassel (αν κι αυτός έχει την Μόνικα, τι να κάνει εμένα), Clive Owen και Rassel Crow (δεν μου αρέσει πολύ αλλά έχει μια προστυχιά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Light Νεοφερμένο μέλος Ο Light αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:43 Ο Light έγραψε: #100 26-04-07 01:43 Monica Monica Monica Monica Monica Monica........ Αλήθεια, κυκλοφορούν και νεκρόφιλοι εδώ; "Ξεφυλλίζοντας" το θρεντ απ' την αρχή, είδα κάποια να αναφέρει τον Jim Morrison... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να γίνω κλασσική γυναίκα λέγοντας banderas (το τέρας) κ johnny depp (ω ναι! η απόλυτη φαντασίωση του "έχει κρύο, καιρός για -διάσημο- τρίο"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 15:25 Ο emufear έγραψε: #85 15-04-07 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Poniro Ksotikouli: [..]Emily VanCamp. Δεν μου έρχεται κάποια άλλη. Click για ανάπτυξη... Ω ρε φίλε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2007 στις 17:51 Ο Guest 990498: #86 15-04-07 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Nosaltres: Με την Simone Simons των Epica... Τελικα απο κοντα ειναι πολυ ποιο ομορφη... Click για ανάπτυξη... Την αναζήτησα και ομολογώ πως ενθουσιάστηκα! Καλη επιλογή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 21:36 Η Κακή Επιρροή: #87 15-04-07 21:36 Με την Ατζελίνα Τζολί στάνταρ (και δε με νοιάζει καθοοοοοοοοοολου που ειναι γυναίκα ) και με τον Αντόνιο Μπαντέρας. Όχι και τους δύο μαζί... έναν έναν τη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 21:39 Ο Γιώργος έγραψε: #88 15-04-07 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Με την Ατζελίνα Τζολί στάνταρ (και δε με νοιάζει καθοοοοοοοοοολου που ειναι γυναίκα ) και με τον Αντόνιο Μπαντέρας. Όχι και τους δύο μαζί... έναν έναν τη φορά Click για ανάπτυξη... Το πιστεύεις ότι με το που είδα που απάντησες εδώ μου'ρθε η Τζολί στο μυαλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 21:40 Η Κακή Επιρροή: #89 15-04-07 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το πιστεύεις ότι με το που είδα που απάντησες εδώ μου'ρθε η Τζολί στο μυαλό; Click για ανάπτυξη... είναι που έχω τόσα κοινά εμφανισιακά μαζί της βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 21:41 Ο Γιώργος έγραψε: #90 15-04-07 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: είναι που έχω τόσα κοινά εμφανισιακά μαζί της βρε Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό βρε ( μη βαράααααααααας, δεν εννοούσα αυτο ), αλλά ότι στάαααανταρ θα την έλεγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nosaltres Δραστήριο μέλος Ο Nosaltres αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 05:18 Ο Nosaltres: #91 17-04-07 05:18 Αρχική Δημοσίευση από borat: Την αναζήτησα και ομολογώ πως ενθουσιάστηκα! Καλη επιλογή... Click για ανάπτυξη... Και που να την δεις απο κοντα... Απιστευτη κουκλα... Πηρα αυτογραφο και εβγαλα φωτογραφια μαζι της και... ερωτευτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2007 στις 01:07 Ο Guest 990498: #92 22-04-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Nosaltres: Και που να την δεις απο κοντα... Απιστευτη κουκλα... Πηρα αυτογραφο και εβγαλα φωτογραφια μαζι της και... ερωτευτηκα! Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι... Να πω και κάτι που ίσως είναι κάπως παρεξηγήσιμο; Με την Μενεγάκη θα έβγαζα εύκολα τα μάτια μου. Όπως και να το κάνουμε είναι πολύ ωραία γυναίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Απριλίου 2007 στις 03:31 Η Oralee έγραψε: #93 22-04-07 03:31 Αρχική Δημοσίευση από borat: Αυτά είναι... Να πω και κάτι που ίσως είναι κάπως παρεξηγήσιμο; Με την Μενεγάκη θα έβγαζα εύκολα τα μάτια μου. Όπως και να το κάνουμε είναι πολύ ωραία γυναίκα. Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να στο χαλάσω, ούτε να φανώ ψώνιο ή κάπως, την είδα από κοντά κάποτε και ήταν σαν ..κρεμάστρα. Χάλια. Η Ελεονώρα Μελέτη από την άλλη, που την έχω επίσης δει από κοντά (και για ώρα μιας και είμασταν στον ίδιο γάμο) είναι μια Θεά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2007 στις 12:56 Ο Guest 990498: #94 23-04-07 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν θέλω να στο χαλάσω, ούτε να φανώ ψώνιο ή κάπως, την είδα από κοντά κάποτε και ήταν σαν ..κρεμάστρα. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά... μου το χάλασες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 22:29 Η suspiria έγραψε: #95 25-04-07 22:29 gael garcia bernal Moritz Bleibtreu mickey rourke (καμία σχέση μεταξύ τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 22:43 Ο The Djinn: #96 25-04-07 22:43 Αvril Lavigne [*]Jenifer Love Hewitt [*]Charlize Theron [*]Alizee [*]Gwen Stefani [*]Michele Hunziker [*]Lauren Graham [*]Fergie [*]Aida Yespika [*]Anne Hathaway [*]Lindsay Lohan [*]Nelly Furtado [*]Kylie Minogue Φτανουν...για την ωρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2007 bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:18 Ο bisbirikos: #97 26-04-07 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Mario: [*]Kylie Minogue Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:24 Ο Hunter έγραψε: #98 26-04-07 01:24 Αvril Lavigne - Θα την εσπαγα στα δυο [*]Jenifer Love Hewitt - κανενα προβλημα [*]Charlize Theron - γιατι τριτη ρε φιλαρακι; [*]Alizee - δεν την γνωριζω την κυρια [*]Gwen Stefani - ditto με την Love Hewitt [*]Michele Hunziker ditto με την Stefani [*]Lauren Graham hmmmmmm [*]Fergie πλακα με κανεις ε; [*]Aida Yespika - δεν την γνωριζω αλλα υποθετω οτι ειναι ανατολικης προελευσεως [*]Anne Hathaway [*]Lindsay Lohan - τουμπανο το S3!!! [*]Nelly Furtado επισης!! [*]Kylie Minogue πολυ προστυχο μου βγαζει αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:28 Η underwater: #99 26-04-07 01:28 Δεν είμαι φαν του "ας κάνουμε σεξ κι άντε στο καλό", οπότε αφού θα μου έταζαν σοβαρή σχέση και αιώνια αφοσιώση (μην βαράτε ) θα διάλεγα: Gael Garcia Bernal, Zach Braff, Vensan Cassel (αν κι αυτός έχει την Μόνικα, τι να κάνει εμένα), Clive Owen και Rassel Crow (δεν μου αρέσει πολύ αλλά έχει μια προστυχιά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Light Νεοφερμένο μέλος Ο Light αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:43 Ο Light έγραψε: #100 26-04-07 01:43 Monica Monica Monica Monica Monica Monica........ Αλήθεια, κυκλοφορούν και νεκρόφιλοι εδώ; "Ξεφυλλίζοντας" το θρεντ απ' την αρχή, είδα κάποια να αναφέρει τον Jim Morrison... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Poniro Ksotikouli: [..]Emily VanCamp. Δεν μου έρχεται κάποια άλλη. Click για ανάπτυξη... Ω ρε φίλε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2007 στις 17:51 Ο Guest 990498: #86 15-04-07 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Nosaltres: Με την Simone Simons των Epica... Τελικα απο κοντα ειναι πολυ ποιο ομορφη... Click για ανάπτυξη... Την αναζήτησα και ομολογώ πως ενθουσιάστηκα! Καλη επιλογή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 21:36 Η Κακή Επιρροή: #87 15-04-07 21:36 Με την Ατζελίνα Τζολί στάνταρ (και δε με νοιάζει καθοοοοοοοοοολου που ειναι γυναίκα ) και με τον Αντόνιο Μπαντέρας. Όχι και τους δύο μαζί... έναν έναν τη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 21:39 Ο Γιώργος έγραψε: #88 15-04-07 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Με την Ατζελίνα Τζολί στάνταρ (και δε με νοιάζει καθοοοοοοοοοολου που ειναι γυναίκα ) και με τον Αντόνιο Μπαντέρας. Όχι και τους δύο μαζί... έναν έναν τη φορά Click για ανάπτυξη... Το πιστεύεις ότι με το που είδα που απάντησες εδώ μου'ρθε η Τζολί στο μυαλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 21:40 Η Κακή Επιρροή: #89 15-04-07 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το πιστεύεις ότι με το που είδα που απάντησες εδώ μου'ρθε η Τζολί στο μυαλό; Click για ανάπτυξη... είναι που έχω τόσα κοινά εμφανισιακά μαζί της βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 21:41 Ο Γιώργος έγραψε: #90 15-04-07 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: είναι που έχω τόσα κοινά εμφανισιακά μαζί της βρε Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό βρε ( μη βαράααααααααας, δεν εννοούσα αυτο ), αλλά ότι στάαααανταρ θα την έλεγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nosaltres Δραστήριο μέλος Ο Nosaltres αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 05:18 Ο Nosaltres: #91 17-04-07 05:18 Αρχική Δημοσίευση από borat: Την αναζήτησα και ομολογώ πως ενθουσιάστηκα! Καλη επιλογή... Click για ανάπτυξη... Και που να την δεις απο κοντα... Απιστευτη κουκλα... Πηρα αυτογραφο και εβγαλα φωτογραφια μαζι της και... ερωτευτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2007 στις 01:07 Ο Guest 990498: #92 22-04-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Nosaltres: Και που να την δεις απο κοντα... Απιστευτη κουκλα... Πηρα αυτογραφο και εβγαλα φωτογραφια μαζι της και... ερωτευτηκα! Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι... Να πω και κάτι που ίσως είναι κάπως παρεξηγήσιμο; Με την Μενεγάκη θα έβγαζα εύκολα τα μάτια μου. Όπως και να το κάνουμε είναι πολύ ωραία γυναίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Απριλίου 2007 στις 03:31 Η Oralee έγραψε: #93 22-04-07 03:31 Αρχική Δημοσίευση από borat: Αυτά είναι... Να πω και κάτι που ίσως είναι κάπως παρεξηγήσιμο; Με την Μενεγάκη θα έβγαζα εύκολα τα μάτια μου. Όπως και να το κάνουμε είναι πολύ ωραία γυναίκα. Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να στο χαλάσω, ούτε να φανώ ψώνιο ή κάπως, την είδα από κοντά κάποτε και ήταν σαν ..κρεμάστρα. Χάλια. Η Ελεονώρα Μελέτη από την άλλη, που την έχω επίσης δει από κοντά (και για ώρα μιας και είμασταν στον ίδιο γάμο) είναι μια Θεά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2007 στις 12:56 Ο Guest 990498: #94 23-04-07 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν θέλω να στο χαλάσω, ούτε να φανώ ψώνιο ή κάπως, την είδα από κοντά κάποτε και ήταν σαν ..κρεμάστρα. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά... μου το χάλασες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 22:29 Η suspiria έγραψε: #95 25-04-07 22:29 gael garcia bernal Moritz Bleibtreu mickey rourke (καμία σχέση μεταξύ τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 22:43 Ο The Djinn: #96 25-04-07 22:43 Αvril Lavigne [*]Jenifer Love Hewitt [*]Charlize Theron [*]Alizee [*]Gwen Stefani [*]Michele Hunziker [*]Lauren Graham [*]Fergie [*]Aida Yespika [*]Anne Hathaway [*]Lindsay Lohan [*]Nelly Furtado [*]Kylie Minogue Φτανουν...για την ωρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2007 bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:18 Ο bisbirikos: #97 26-04-07 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Mario: [*]Kylie Minogue Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:24 Ο Hunter έγραψε: #98 26-04-07 01:24 Αvril Lavigne - Θα την εσπαγα στα δυο [*]Jenifer Love Hewitt - κανενα προβλημα [*]Charlize Theron - γιατι τριτη ρε φιλαρακι; [*]Alizee - δεν την γνωριζω την κυρια [*]Gwen Stefani - ditto με την Love Hewitt [*]Michele Hunziker ditto με την Stefani [*]Lauren Graham hmmmmmm [*]Fergie πλακα με κανεις ε; [*]Aida Yespika - δεν την γνωριζω αλλα υποθετω οτι ειναι ανατολικης προελευσεως [*]Anne Hathaway [*]Lindsay Lohan - τουμπανο το S3!!! [*]Nelly Furtado επισης!! [*]Kylie Minogue πολυ προστυχο μου βγαζει αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:28 Η underwater: #99 26-04-07 01:28 Δεν είμαι φαν του "ας κάνουμε σεξ κι άντε στο καλό", οπότε αφού θα μου έταζαν σοβαρή σχέση και αιώνια αφοσιώση (μην βαράτε ) θα διάλεγα: Gael Garcia Bernal, Zach Braff, Vensan Cassel (αν κι αυτός έχει την Μόνικα, τι να κάνει εμένα), Clive Owen και Rassel Crow (δεν μου αρέσει πολύ αλλά έχει μια προστυχιά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Light Νεοφερμένο μέλος Ο Light αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:43 Ο Light έγραψε: #100 26-04-07 01:43 Monica Monica Monica Monica Monica Monica........ Αλήθεια, κυκλοφορούν και νεκρόφιλοι εδώ; "Ξεφυλλίζοντας" το θρεντ απ' την αρχή, είδα κάποια να αναφέρει τον Jim Morrison... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nosaltres: Με την Simone Simons των Epica... Τελικα απο κοντα ειναι πολυ ποιο ομορφη... Click για ανάπτυξη... Την αναζήτησα και ομολογώ πως ενθουσιάστηκα! Καλη επιλογή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 21:36 Η Κακή Επιρροή: #87 15-04-07 21:36 Με την Ατζελίνα Τζολί στάνταρ (και δε με νοιάζει καθοοοοοοοοοολου που ειναι γυναίκα ) και με τον Αντόνιο Μπαντέρας. Όχι και τους δύο μαζί... έναν έναν τη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 21:39 Ο Γιώργος έγραψε: #88 15-04-07 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Με την Ατζελίνα Τζολί στάνταρ (και δε με νοιάζει καθοοοοοοοοοολου που ειναι γυναίκα ) και με τον Αντόνιο Μπαντέρας. Όχι και τους δύο μαζί... έναν έναν τη φορά Click για ανάπτυξη... Το πιστεύεις ότι με το που είδα που απάντησες εδώ μου'ρθε η Τζολί στο μυαλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 21:40 Η Κακή Επιρροή: #89 15-04-07 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το πιστεύεις ότι με το που είδα που απάντησες εδώ μου'ρθε η Τζολί στο μυαλό; Click για ανάπτυξη... είναι που έχω τόσα κοινά εμφανισιακά μαζί της βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 21:41 Ο Γιώργος έγραψε: #90 15-04-07 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: είναι που έχω τόσα κοινά εμφανισιακά μαζί της βρε Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό βρε ( μη βαράααααααααας, δεν εννοούσα αυτο ), αλλά ότι στάαααανταρ θα την έλεγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nosaltres Δραστήριο μέλος Ο Nosaltres αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 05:18 Ο Nosaltres: #91 17-04-07 05:18 Αρχική Δημοσίευση από borat: Την αναζήτησα και ομολογώ πως ενθουσιάστηκα! Καλη επιλογή... Click για ανάπτυξη... Και που να την δεις απο κοντα... Απιστευτη κουκλα... Πηρα αυτογραφο και εβγαλα φωτογραφια μαζι της και... ερωτευτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2007 στις 01:07 Ο Guest 990498: #92 22-04-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Nosaltres: Και που να την δεις απο κοντα... Απιστευτη κουκλα... Πηρα αυτογραφο και εβγαλα φωτογραφια μαζι της και... ερωτευτηκα! Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι... Να πω και κάτι που ίσως είναι κάπως παρεξηγήσιμο; Με την Μενεγάκη θα έβγαζα εύκολα τα μάτια μου. Όπως και να το κάνουμε είναι πολύ ωραία γυναίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Απριλίου 2007 στις 03:31 Η Oralee έγραψε: #93 22-04-07 03:31 Αρχική Δημοσίευση από borat: Αυτά είναι... Να πω και κάτι που ίσως είναι κάπως παρεξηγήσιμο; Με την Μενεγάκη θα έβγαζα εύκολα τα μάτια μου. Όπως και να το κάνουμε είναι πολύ ωραία γυναίκα. Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να στο χαλάσω, ούτε να φανώ ψώνιο ή κάπως, την είδα από κοντά κάποτε και ήταν σαν ..κρεμάστρα. Χάλια. Η Ελεονώρα Μελέτη από την άλλη, που την έχω επίσης δει από κοντά (και για ώρα μιας και είμασταν στον ίδιο γάμο) είναι μια Θεά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2007 στις 12:56 Ο Guest 990498: #94 23-04-07 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν θέλω να στο χαλάσω, ούτε να φανώ ψώνιο ή κάπως, την είδα από κοντά κάποτε και ήταν σαν ..κρεμάστρα. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά... μου το χάλασες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 22:29 Η suspiria έγραψε: #95 25-04-07 22:29 gael garcia bernal Moritz Bleibtreu mickey rourke (καμία σχέση μεταξύ τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 22:43 Ο The Djinn: #96 25-04-07 22:43 Αvril Lavigne [*]Jenifer Love Hewitt [*]Charlize Theron [*]Alizee [*]Gwen Stefani [*]Michele Hunziker [*]Lauren Graham [*]Fergie [*]Aida Yespika [*]Anne Hathaway [*]Lindsay Lohan [*]Nelly Furtado [*]Kylie Minogue Φτανουν...για την ωρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2007 bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:18 Ο bisbirikos: #97 26-04-07 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Mario: [*]Kylie Minogue Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:24 Ο Hunter έγραψε: #98 26-04-07 01:24 Αvril Lavigne - Θα την εσπαγα στα δυο [*]Jenifer Love Hewitt - κανενα προβλημα [*]Charlize Theron - γιατι τριτη ρε φιλαρακι; [*]Alizee - δεν την γνωριζω την κυρια [*]Gwen Stefani - ditto με την Love Hewitt [*]Michele Hunziker ditto με την Stefani [*]Lauren Graham hmmmmmm [*]Fergie πλακα με κανεις ε; [*]Aida Yespika - δεν την γνωριζω αλλα υποθετω οτι ειναι ανατολικης προελευσεως [*]Anne Hathaway [*]Lindsay Lohan - τουμπανο το S3!!! [*]Nelly Furtado επισης!! [*]Kylie Minogue πολυ προστυχο μου βγαζει αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:28 Η underwater: #99 26-04-07 01:28 Δεν είμαι φαν του "ας κάνουμε σεξ κι άντε στο καλό", οπότε αφού θα μου έταζαν σοβαρή σχέση και αιώνια αφοσιώση (μην βαράτε ) θα διάλεγα: Gael Garcia Bernal, Zach Braff, Vensan Cassel (αν κι αυτός έχει την Μόνικα, τι να κάνει εμένα), Clive Owen και Rassel Crow (δεν μου αρέσει πολύ αλλά έχει μια προστυχιά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Light Νεοφερμένο μέλος Ο Light αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:43 Ο Light έγραψε: #100 26-04-07 01:43 Monica Monica Monica Monica Monica Monica........ Αλήθεια, κυκλοφορούν και νεκρόφιλοι εδώ; "Ξεφυλλίζοντας" το θρεντ απ' την αρχή, είδα κάποια να αναφέρει τον Jim Morrison... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με την Ατζελίνα Τζολί στάνταρ (και δε με νοιάζει καθοοοοοοοοοολου που ειναι γυναίκα ) και με τον Αντόνιο Μπαντέρας. Όχι και τους δύο μαζί... έναν έναν τη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 21:39 Ο Γιώργος έγραψε: #88 15-04-07 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Με την Ατζελίνα Τζολί στάνταρ (και δε με νοιάζει καθοοοοοοοοοολου που ειναι γυναίκα ) και με τον Αντόνιο Μπαντέρας. Όχι και τους δύο μαζί... έναν έναν τη φορά Click για ανάπτυξη... Το πιστεύεις ότι με το που είδα που απάντησες εδώ μου'ρθε η Τζολί στο μυαλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 21:40 Η Κακή Επιρροή: #89 15-04-07 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το πιστεύεις ότι με το που είδα που απάντησες εδώ μου'ρθε η Τζολί στο μυαλό; Click για ανάπτυξη... είναι που έχω τόσα κοινά εμφανισιακά μαζί της βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 21:41 Ο Γιώργος έγραψε: #90 15-04-07 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: είναι που έχω τόσα κοινά εμφανισιακά μαζί της βρε Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό βρε ( μη βαράααααααααας, δεν εννοούσα αυτο ), αλλά ότι στάαααανταρ θα την έλεγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nosaltres Δραστήριο μέλος Ο Nosaltres αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 05:18 Ο Nosaltres: #91 17-04-07 05:18 Αρχική Δημοσίευση από borat: Την αναζήτησα και ομολογώ πως ενθουσιάστηκα! Καλη επιλογή... Click για ανάπτυξη... Και που να την δεις απο κοντα... Απιστευτη κουκλα... Πηρα αυτογραφο και εβγαλα φωτογραφια μαζι της και... ερωτευτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2007 στις 01:07 Ο Guest 990498: #92 22-04-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Nosaltres: Και που να την δεις απο κοντα... Απιστευτη κουκλα... Πηρα αυτογραφο και εβγαλα φωτογραφια μαζι της και... ερωτευτηκα! Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι... Να πω και κάτι που ίσως είναι κάπως παρεξηγήσιμο; Με την Μενεγάκη θα έβγαζα εύκολα τα μάτια μου. Όπως και να το κάνουμε είναι πολύ ωραία γυναίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Απριλίου 2007 στις 03:31 Η Oralee έγραψε: #93 22-04-07 03:31 Αρχική Δημοσίευση από borat: Αυτά είναι... Να πω και κάτι που ίσως είναι κάπως παρεξηγήσιμο; Με την Μενεγάκη θα έβγαζα εύκολα τα μάτια μου. Όπως και να το κάνουμε είναι πολύ ωραία γυναίκα. Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να στο χαλάσω, ούτε να φανώ ψώνιο ή κάπως, την είδα από κοντά κάποτε και ήταν σαν ..κρεμάστρα. Χάλια. Η Ελεονώρα Μελέτη από την άλλη, που την έχω επίσης δει από κοντά (και για ώρα μιας και είμασταν στον ίδιο γάμο) είναι μια Θεά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2007 στις 12:56 Ο Guest 990498: #94 23-04-07 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν θέλω να στο χαλάσω, ούτε να φανώ ψώνιο ή κάπως, την είδα από κοντά κάποτε και ήταν σαν ..κρεμάστρα. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά... μου το χάλασες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 22:29 Η suspiria έγραψε: #95 25-04-07 22:29 gael garcia bernal Moritz Bleibtreu mickey rourke (καμία σχέση μεταξύ τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 22:43 Ο The Djinn: #96 25-04-07 22:43 Αvril Lavigne [*]Jenifer Love Hewitt [*]Charlize Theron [*]Alizee [*]Gwen Stefani [*]Michele Hunziker [*]Lauren Graham [*]Fergie [*]Aida Yespika [*]Anne Hathaway [*]Lindsay Lohan [*]Nelly Furtado [*]Kylie Minogue Φτανουν...για την ωρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2007 bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:18 Ο bisbirikos: #97 26-04-07 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Mario: [*]Kylie Minogue Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:24 Ο Hunter έγραψε: #98 26-04-07 01:24 Αvril Lavigne - Θα την εσπαγα στα δυο [*]Jenifer Love Hewitt - κανενα προβλημα [*]Charlize Theron - γιατι τριτη ρε φιλαρακι; [*]Alizee - δεν την γνωριζω την κυρια [*]Gwen Stefani - ditto με την Love Hewitt [*]Michele Hunziker ditto με την Stefani [*]Lauren Graham hmmmmmm [*]Fergie πλακα με κανεις ε; [*]Aida Yespika - δεν την γνωριζω αλλα υποθετω οτι ειναι ανατολικης προελευσεως [*]Anne Hathaway [*]Lindsay Lohan - τουμπανο το S3!!! [*]Nelly Furtado επισης!! [*]Kylie Minogue πολυ προστυχο μου βγαζει αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:28 Η underwater: #99 26-04-07 01:28 Δεν είμαι φαν του "ας κάνουμε σεξ κι άντε στο καλό", οπότε αφού θα μου έταζαν σοβαρή σχέση και αιώνια αφοσιώση (μην βαράτε ) θα διάλεγα: Gael Garcia Bernal, Zach Braff, Vensan Cassel (αν κι αυτός έχει την Μόνικα, τι να κάνει εμένα), Clive Owen και Rassel Crow (δεν μου αρέσει πολύ αλλά έχει μια προστυχιά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Light Νεοφερμένο μέλος Ο Light αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:43 Ο Light έγραψε: #100 26-04-07 01:43 Monica Monica Monica Monica Monica Monica........ Αλήθεια, κυκλοφορούν και νεκρόφιλοι εδώ; "Ξεφυλλίζοντας" το θρεντ απ' την αρχή, είδα κάποια να αναφέρει τον Jim Morrison... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Με την Ατζελίνα Τζολί στάνταρ (και δε με νοιάζει καθοοοοοοοοοολου που ειναι γυναίκα ) και με τον Αντόνιο Μπαντέρας. Όχι και τους δύο μαζί... έναν έναν τη φορά Click για ανάπτυξη... Το πιστεύεις ότι με το που είδα που απάντησες εδώ μου'ρθε η Τζολί στο μυαλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 21:40 Η Κακή Επιρροή: #89 15-04-07 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το πιστεύεις ότι με το που είδα που απάντησες εδώ μου'ρθε η Τζολί στο μυαλό; Click για ανάπτυξη... είναι που έχω τόσα κοινά εμφανισιακά μαζί της βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 21:41 Ο Γιώργος έγραψε: #90 15-04-07 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: είναι που έχω τόσα κοινά εμφανισιακά μαζί της βρε Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό βρε ( μη βαράααααααααας, δεν εννοούσα αυτο ), αλλά ότι στάαααανταρ θα την έλεγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nosaltres Δραστήριο μέλος Ο Nosaltres αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 05:18 Ο Nosaltres: #91 17-04-07 05:18 Αρχική Δημοσίευση από borat: Την αναζήτησα και ομολογώ πως ενθουσιάστηκα! Καλη επιλογή... Click για ανάπτυξη... Και που να την δεις απο κοντα... Απιστευτη κουκλα... Πηρα αυτογραφο και εβγαλα φωτογραφια μαζι της και... ερωτευτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2007 στις 01:07 Ο Guest 990498: #92 22-04-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Nosaltres: Και που να την δεις απο κοντα... Απιστευτη κουκλα... Πηρα αυτογραφο και εβγαλα φωτογραφια μαζι της και... ερωτευτηκα! Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι... Να πω και κάτι που ίσως είναι κάπως παρεξηγήσιμο; Με την Μενεγάκη θα έβγαζα εύκολα τα μάτια μου. Όπως και να το κάνουμε είναι πολύ ωραία γυναίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Απριλίου 2007 στις 03:31 Η Oralee έγραψε: #93 22-04-07 03:31 Αρχική Δημοσίευση από borat: Αυτά είναι... Να πω και κάτι που ίσως είναι κάπως παρεξηγήσιμο; Με την Μενεγάκη θα έβγαζα εύκολα τα μάτια μου. Όπως και να το κάνουμε είναι πολύ ωραία γυναίκα. Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να στο χαλάσω, ούτε να φανώ ψώνιο ή κάπως, την είδα από κοντά κάποτε και ήταν σαν ..κρεμάστρα. Χάλια. Η Ελεονώρα Μελέτη από την άλλη, που την έχω επίσης δει από κοντά (και για ώρα μιας και είμασταν στον ίδιο γάμο) είναι μια Θεά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2007 στις 12:56 Ο Guest 990498: #94 23-04-07 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν θέλω να στο χαλάσω, ούτε να φανώ ψώνιο ή κάπως, την είδα από κοντά κάποτε και ήταν σαν ..κρεμάστρα. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά... μου το χάλασες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 22:29 Η suspiria έγραψε: #95 25-04-07 22:29 gael garcia bernal Moritz Bleibtreu mickey rourke (καμία σχέση μεταξύ τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 22:43 Ο The Djinn: #96 25-04-07 22:43 Αvril Lavigne [*]Jenifer Love Hewitt [*]Charlize Theron [*]Alizee [*]Gwen Stefani [*]Michele Hunziker [*]Lauren Graham [*]Fergie [*]Aida Yespika [*]Anne Hathaway [*]Lindsay Lohan [*]Nelly Furtado [*]Kylie Minogue Φτανουν...για την ωρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2007 bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:18 Ο bisbirikos: #97 26-04-07 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Mario: [*]Kylie Minogue Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:24 Ο Hunter έγραψε: #98 26-04-07 01:24 Αvril Lavigne - Θα την εσπαγα στα δυο [*]Jenifer Love Hewitt - κανενα προβλημα [*]Charlize Theron - γιατι τριτη ρε φιλαρακι; [*]Alizee - δεν την γνωριζω την κυρια [*]Gwen Stefani - ditto με την Love Hewitt [*]Michele Hunziker ditto με την Stefani [*]Lauren Graham hmmmmmm [*]Fergie πλακα με κανεις ε; [*]Aida Yespika - δεν την γνωριζω αλλα υποθετω οτι ειναι ανατολικης προελευσεως [*]Anne Hathaway [*]Lindsay Lohan - τουμπανο το S3!!! [*]Nelly Furtado επισης!! [*]Kylie Minogue πολυ προστυχο μου βγαζει αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:28 Η underwater: #99 26-04-07 01:28 Δεν είμαι φαν του "ας κάνουμε σεξ κι άντε στο καλό", οπότε αφού θα μου έταζαν σοβαρή σχέση και αιώνια αφοσιώση (μην βαράτε ) θα διάλεγα: Gael Garcia Bernal, Zach Braff, Vensan Cassel (αν κι αυτός έχει την Μόνικα, τι να κάνει εμένα), Clive Owen και Rassel Crow (δεν μου αρέσει πολύ αλλά έχει μια προστυχιά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Light Νεοφερμένο μέλος Ο Light αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:43 Ο Light έγραψε: #100 26-04-07 01:43 Monica Monica Monica Monica Monica Monica........ Αλήθεια, κυκλοφορούν και νεκρόφιλοι εδώ; "Ξεφυλλίζοντας" το θρεντ απ' την αρχή, είδα κάποια να αναφέρει τον Jim Morrison... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το πιστεύεις ότι με το που είδα που απάντησες εδώ μου'ρθε η Τζολί στο μυαλό; Click για ανάπτυξη... είναι που έχω τόσα κοινά εμφανισιακά μαζί της βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Απριλίου 2007 στις 21:41 Ο Γιώργος έγραψε: #90 15-04-07 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: είναι που έχω τόσα κοινά εμφανισιακά μαζί της βρε Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό βρε ( μη βαράααααααααας, δεν εννοούσα αυτο ), αλλά ότι στάαααανταρ θα την έλεγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nosaltres Δραστήριο μέλος Ο Nosaltres αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 05:18 Ο Nosaltres: #91 17-04-07 05:18 Αρχική Δημοσίευση από borat: Την αναζήτησα και ομολογώ πως ενθουσιάστηκα! Καλη επιλογή... Click για ανάπτυξη... Και που να την δεις απο κοντα... Απιστευτη κουκλα... Πηρα αυτογραφο και εβγαλα φωτογραφια μαζι της και... ερωτευτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2007 στις 01:07 Ο Guest 990498: #92 22-04-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Nosaltres: Και που να την δεις απο κοντα... Απιστευτη κουκλα... Πηρα αυτογραφο και εβγαλα φωτογραφια μαζι της και... ερωτευτηκα! Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι... Να πω και κάτι που ίσως είναι κάπως παρεξηγήσιμο; Με την Μενεγάκη θα έβγαζα εύκολα τα μάτια μου. Όπως και να το κάνουμε είναι πολύ ωραία γυναίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Απριλίου 2007 στις 03:31 Η Oralee έγραψε: #93 22-04-07 03:31 Αρχική Δημοσίευση από borat: Αυτά είναι... Να πω και κάτι που ίσως είναι κάπως παρεξηγήσιμο; Με την Μενεγάκη θα έβγαζα εύκολα τα μάτια μου. Όπως και να το κάνουμε είναι πολύ ωραία γυναίκα. Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να στο χαλάσω, ούτε να φανώ ψώνιο ή κάπως, την είδα από κοντά κάποτε και ήταν σαν ..κρεμάστρα. Χάλια. Η Ελεονώρα Μελέτη από την άλλη, που την έχω επίσης δει από κοντά (και για ώρα μιας και είμασταν στον ίδιο γάμο) είναι μια Θεά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2007 στις 12:56 Ο Guest 990498: #94 23-04-07 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν θέλω να στο χαλάσω, ούτε να φανώ ψώνιο ή κάπως, την είδα από κοντά κάποτε και ήταν σαν ..κρεμάστρα. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά... μου το χάλασες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 22:29 Η suspiria έγραψε: #95 25-04-07 22:29 gael garcia bernal Moritz Bleibtreu mickey rourke (καμία σχέση μεταξύ τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 22:43 Ο The Djinn: #96 25-04-07 22:43 Αvril Lavigne [*]Jenifer Love Hewitt [*]Charlize Theron [*]Alizee [*]Gwen Stefani [*]Michele Hunziker [*]Lauren Graham [*]Fergie [*]Aida Yespika [*]Anne Hathaway [*]Lindsay Lohan [*]Nelly Furtado [*]Kylie Minogue Φτανουν...για την ωρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2007 bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:18 Ο bisbirikos: #97 26-04-07 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Mario: [*]Kylie Minogue Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:24 Ο Hunter έγραψε: #98 26-04-07 01:24 Αvril Lavigne - Θα την εσπαγα στα δυο [*]Jenifer Love Hewitt - κανενα προβλημα [*]Charlize Theron - γιατι τριτη ρε φιλαρακι; [*]Alizee - δεν την γνωριζω την κυρια [*]Gwen Stefani - ditto με την Love Hewitt [*]Michele Hunziker ditto με την Stefani [*]Lauren Graham hmmmmmm [*]Fergie πλακα με κανεις ε; [*]Aida Yespika - δεν την γνωριζω αλλα υποθετω οτι ειναι ανατολικης προελευσεως [*]Anne Hathaway [*]Lindsay Lohan - τουμπανο το S3!!! [*]Nelly Furtado επισης!! [*]Kylie Minogue πολυ προστυχο μου βγαζει αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:28 Η underwater: #99 26-04-07 01:28 Δεν είμαι φαν του "ας κάνουμε σεξ κι άντε στο καλό", οπότε αφού θα μου έταζαν σοβαρή σχέση και αιώνια αφοσιώση (μην βαράτε ) θα διάλεγα: Gael Garcia Bernal, Zach Braff, Vensan Cassel (αν κι αυτός έχει την Μόνικα, τι να κάνει εμένα), Clive Owen και Rassel Crow (δεν μου αρέσει πολύ αλλά έχει μια προστυχιά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Light Νεοφερμένο μέλος Ο Light αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:43 Ο Light έγραψε: #100 26-04-07 01:43 Monica Monica Monica Monica Monica Monica........ Αλήθεια, κυκλοφορούν και νεκρόφιλοι εδώ; "Ξεφυλλίζοντας" το θρεντ απ' την αρχή, είδα κάποια να αναφέρει τον Jim Morrison... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: είναι που έχω τόσα κοινά εμφανισιακά μαζί της βρε Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό βρε ( μη βαράααααααααας, δεν εννοούσα αυτο ), αλλά ότι στάαααανταρ θα την έλεγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nosaltres Δραστήριο μέλος Ο Nosaltres αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 05:18 Ο Nosaltres: #91 17-04-07 05:18 Αρχική Δημοσίευση από borat: Την αναζήτησα και ομολογώ πως ενθουσιάστηκα! Καλη επιλογή... Click για ανάπτυξη... Και που να την δεις απο κοντα... Απιστευτη κουκλα... Πηρα αυτογραφο και εβγαλα φωτογραφια μαζι της και... ερωτευτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2007 στις 01:07 Ο Guest 990498: #92 22-04-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Nosaltres: Και που να την δεις απο κοντα... Απιστευτη κουκλα... Πηρα αυτογραφο και εβγαλα φωτογραφια μαζι της και... ερωτευτηκα! Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι... Να πω και κάτι που ίσως είναι κάπως παρεξηγήσιμο; Με την Μενεγάκη θα έβγαζα εύκολα τα μάτια μου. Όπως και να το κάνουμε είναι πολύ ωραία γυναίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Απριλίου 2007 στις 03:31 Η Oralee έγραψε: #93 22-04-07 03:31 Αρχική Δημοσίευση από borat: Αυτά είναι... Να πω και κάτι που ίσως είναι κάπως παρεξηγήσιμο; Με την Μενεγάκη θα έβγαζα εύκολα τα μάτια μου. Όπως και να το κάνουμε είναι πολύ ωραία γυναίκα. Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να στο χαλάσω, ούτε να φανώ ψώνιο ή κάπως, την είδα από κοντά κάποτε και ήταν σαν ..κρεμάστρα. Χάλια. Η Ελεονώρα Μελέτη από την άλλη, που την έχω επίσης δει από κοντά (και για ώρα μιας και είμασταν στον ίδιο γάμο) είναι μια Θεά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2007 στις 12:56 Ο Guest 990498: #94 23-04-07 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν θέλω να στο χαλάσω, ούτε να φανώ ψώνιο ή κάπως, την είδα από κοντά κάποτε και ήταν σαν ..κρεμάστρα. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά... μου το χάλασες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 22:29 Η suspiria έγραψε: #95 25-04-07 22:29 gael garcia bernal Moritz Bleibtreu mickey rourke (καμία σχέση μεταξύ τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 22:43 Ο The Djinn: #96 25-04-07 22:43 Αvril Lavigne [*]Jenifer Love Hewitt [*]Charlize Theron [*]Alizee [*]Gwen Stefani [*]Michele Hunziker [*]Lauren Graham [*]Fergie [*]Aida Yespika [*]Anne Hathaway [*]Lindsay Lohan [*]Nelly Furtado [*]Kylie Minogue Φτανουν...για την ωρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2007 bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:18 Ο bisbirikos: #97 26-04-07 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Mario: [*]Kylie Minogue Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:24 Ο Hunter έγραψε: #98 26-04-07 01:24 Αvril Lavigne - Θα την εσπαγα στα δυο [*]Jenifer Love Hewitt - κανενα προβλημα [*]Charlize Theron - γιατι τριτη ρε φιλαρακι; [*]Alizee - δεν την γνωριζω την κυρια [*]Gwen Stefani - ditto με την Love Hewitt [*]Michele Hunziker ditto με την Stefani [*]Lauren Graham hmmmmmm [*]Fergie πλακα με κανεις ε; [*]Aida Yespika - δεν την γνωριζω αλλα υποθετω οτι ειναι ανατολικης προελευσεως [*]Anne Hathaway [*]Lindsay Lohan - τουμπανο το S3!!! [*]Nelly Furtado επισης!! [*]Kylie Minogue πολυ προστυχο μου βγαζει αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:28 Η underwater: #99 26-04-07 01:28 Δεν είμαι φαν του "ας κάνουμε σεξ κι άντε στο καλό", οπότε αφού θα μου έταζαν σοβαρή σχέση και αιώνια αφοσιώση (μην βαράτε ) θα διάλεγα: Gael Garcia Bernal, Zach Braff, Vensan Cassel (αν κι αυτός έχει την Μόνικα, τι να κάνει εμένα), Clive Owen και Rassel Crow (δεν μου αρέσει πολύ αλλά έχει μια προστυχιά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Light Νεοφερμένο μέλος Ο Light αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:43 Ο Light έγραψε: #100 26-04-07 01:43 Monica Monica Monica Monica Monica Monica........ Αλήθεια, κυκλοφορούν και νεκρόφιλοι εδώ; "Ξεφυλλίζοντας" το θρεντ απ' την αρχή, είδα κάποια να αναφέρει τον Jim Morrison... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από borat: Την αναζήτησα και ομολογώ πως ενθουσιάστηκα! Καλη επιλογή... Click για ανάπτυξη... Και που να την δεις απο κοντα... Απιστευτη κουκλα... Πηρα αυτογραφο και εβγαλα φωτογραφια μαζι της και... ερωτευτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2007 στις 01:07 Ο Guest 990498: #92 22-04-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Nosaltres: Και που να την δεις απο κοντα... Απιστευτη κουκλα... Πηρα αυτογραφο και εβγαλα φωτογραφια μαζι της και... ερωτευτηκα! Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι... Να πω και κάτι που ίσως είναι κάπως παρεξηγήσιμο; Με την Μενεγάκη θα έβγαζα εύκολα τα μάτια μου. Όπως και να το κάνουμε είναι πολύ ωραία γυναίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Απριλίου 2007 στις 03:31 Η Oralee έγραψε: #93 22-04-07 03:31 Αρχική Δημοσίευση από borat: Αυτά είναι... Να πω και κάτι που ίσως είναι κάπως παρεξηγήσιμο; Με την Μενεγάκη θα έβγαζα εύκολα τα μάτια μου. Όπως και να το κάνουμε είναι πολύ ωραία γυναίκα. Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να στο χαλάσω, ούτε να φανώ ψώνιο ή κάπως, την είδα από κοντά κάποτε και ήταν σαν ..κρεμάστρα. Χάλια. Η Ελεονώρα Μελέτη από την άλλη, που την έχω επίσης δει από κοντά (και για ώρα μιας και είμασταν στον ίδιο γάμο) είναι μια Θεά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2007 στις 12:56 Ο Guest 990498: #94 23-04-07 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν θέλω να στο χαλάσω, ούτε να φανώ ψώνιο ή κάπως, την είδα από κοντά κάποτε και ήταν σαν ..κρεμάστρα. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά... μου το χάλασες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 22:29 Η suspiria έγραψε: #95 25-04-07 22:29 gael garcia bernal Moritz Bleibtreu mickey rourke (καμία σχέση μεταξύ τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 22:43 Ο The Djinn: #96 25-04-07 22:43 Αvril Lavigne [*]Jenifer Love Hewitt [*]Charlize Theron [*]Alizee [*]Gwen Stefani [*]Michele Hunziker [*]Lauren Graham [*]Fergie [*]Aida Yespika [*]Anne Hathaway [*]Lindsay Lohan [*]Nelly Furtado [*]Kylie Minogue Φτανουν...για την ωρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2007 bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:18 Ο bisbirikos: #97 26-04-07 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Mario: [*]Kylie Minogue Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:24 Ο Hunter έγραψε: #98 26-04-07 01:24 Αvril Lavigne - Θα την εσπαγα στα δυο [*]Jenifer Love Hewitt - κανενα προβλημα [*]Charlize Theron - γιατι τριτη ρε φιλαρακι; [*]Alizee - δεν την γνωριζω την κυρια [*]Gwen Stefani - ditto με την Love Hewitt [*]Michele Hunziker ditto με την Stefani [*]Lauren Graham hmmmmmm [*]Fergie πλακα με κανεις ε; [*]Aida Yespika - δεν την γνωριζω αλλα υποθετω οτι ειναι ανατολικης προελευσεως [*]Anne Hathaway [*]Lindsay Lohan - τουμπανο το S3!!! [*]Nelly Furtado επισης!! [*]Kylie Minogue πολυ προστυχο μου βγαζει αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:28 Η underwater: #99 26-04-07 01:28 Δεν είμαι φαν του "ας κάνουμε σεξ κι άντε στο καλό", οπότε αφού θα μου έταζαν σοβαρή σχέση και αιώνια αφοσιώση (μην βαράτε ) θα διάλεγα: Gael Garcia Bernal, Zach Braff, Vensan Cassel (αν κι αυτός έχει την Μόνικα, τι να κάνει εμένα), Clive Owen και Rassel Crow (δεν μου αρέσει πολύ αλλά έχει μια προστυχιά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Light Νεοφερμένο μέλος Ο Light αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:43 Ο Light έγραψε: #100 26-04-07 01:43 Monica Monica Monica Monica Monica Monica........ Αλήθεια, κυκλοφορούν και νεκρόφιλοι εδώ; "Ξεφυλλίζοντας" το θρεντ απ' την αρχή, είδα κάποια να αναφέρει τον Jim Morrison... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nosaltres: Και που να την δεις απο κοντα... Απιστευτη κουκλα... Πηρα αυτογραφο και εβγαλα φωτογραφια μαζι της και... ερωτευτηκα! Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι... Να πω και κάτι που ίσως είναι κάπως παρεξηγήσιμο; Με την Μενεγάκη θα έβγαζα εύκολα τα μάτια μου. Όπως και να το κάνουμε είναι πολύ ωραία γυναίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Απριλίου 2007 στις 03:31 Η Oralee έγραψε: #93 22-04-07 03:31 Αρχική Δημοσίευση από borat: Αυτά είναι... Να πω και κάτι που ίσως είναι κάπως παρεξηγήσιμο; Με την Μενεγάκη θα έβγαζα εύκολα τα μάτια μου. Όπως και να το κάνουμε είναι πολύ ωραία γυναίκα. Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να στο χαλάσω, ούτε να φανώ ψώνιο ή κάπως, την είδα από κοντά κάποτε και ήταν σαν ..κρεμάστρα. Χάλια. Η Ελεονώρα Μελέτη από την άλλη, που την έχω επίσης δει από κοντά (και για ώρα μιας και είμασταν στον ίδιο γάμο) είναι μια Θεά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2007 στις 12:56 Ο Guest 990498: #94 23-04-07 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν θέλω να στο χαλάσω, ούτε να φανώ ψώνιο ή κάπως, την είδα από κοντά κάποτε και ήταν σαν ..κρεμάστρα. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά... μου το χάλασες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 22:29 Η suspiria έγραψε: #95 25-04-07 22:29 gael garcia bernal Moritz Bleibtreu mickey rourke (καμία σχέση μεταξύ τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 22:43 Ο The Djinn: #96 25-04-07 22:43 Αvril Lavigne [*]Jenifer Love Hewitt [*]Charlize Theron [*]Alizee [*]Gwen Stefani [*]Michele Hunziker [*]Lauren Graham [*]Fergie [*]Aida Yespika [*]Anne Hathaway [*]Lindsay Lohan [*]Nelly Furtado [*]Kylie Minogue Φτανουν...για την ωρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2007 bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:18 Ο bisbirikos: #97 26-04-07 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Mario: [*]Kylie Minogue Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:24 Ο Hunter έγραψε: #98 26-04-07 01:24 Αvril Lavigne - Θα την εσπαγα στα δυο [*]Jenifer Love Hewitt - κανενα προβλημα [*]Charlize Theron - γιατι τριτη ρε φιλαρακι; [*]Alizee - δεν την γνωριζω την κυρια [*]Gwen Stefani - ditto με την Love Hewitt [*]Michele Hunziker ditto με την Stefani [*]Lauren Graham hmmmmmm [*]Fergie πλακα με κανεις ε; [*]Aida Yespika - δεν την γνωριζω αλλα υποθετω οτι ειναι ανατολικης προελευσεως [*]Anne Hathaway [*]Lindsay Lohan - τουμπανο το S3!!! [*]Nelly Furtado επισης!! [*]Kylie Minogue πολυ προστυχο μου βγαζει αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:28 Η underwater: #99 26-04-07 01:28 Δεν είμαι φαν του "ας κάνουμε σεξ κι άντε στο καλό", οπότε αφού θα μου έταζαν σοβαρή σχέση και αιώνια αφοσιώση (μην βαράτε ) θα διάλεγα: Gael Garcia Bernal, Zach Braff, Vensan Cassel (αν κι αυτός έχει την Μόνικα, τι να κάνει εμένα), Clive Owen και Rassel Crow (δεν μου αρέσει πολύ αλλά έχει μια προστυχιά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Light Νεοφερμένο μέλος Ο Light αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:43 Ο Light έγραψε: #100 26-04-07 01:43 Monica Monica Monica Monica Monica Monica........ Αλήθεια, κυκλοφορούν και νεκρόφιλοι εδώ; "Ξεφυλλίζοντας" το θρεντ απ' την αρχή, είδα κάποια να αναφέρει τον Jim Morrison... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από borat: Αυτά είναι... Να πω και κάτι που ίσως είναι κάπως παρεξηγήσιμο; Με την Μενεγάκη θα έβγαζα εύκολα τα μάτια μου. Όπως και να το κάνουμε είναι πολύ ωραία γυναίκα. Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να στο χαλάσω, ούτε να φανώ ψώνιο ή κάπως, την είδα από κοντά κάποτε και ήταν σαν ..κρεμάστρα. Χάλια. Η Ελεονώρα Μελέτη από την άλλη, που την έχω επίσης δει από κοντά (και για ώρα μιας και είμασταν στον ίδιο γάμο) είναι μια Θεά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2007 στις 12:56 Ο Guest 990498: #94 23-04-07 12:56 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν θέλω να στο χαλάσω, ούτε να φανώ ψώνιο ή κάπως, την είδα από κοντά κάποτε και ήταν σαν ..κρεμάστρα. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά... μου το χάλασες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 22:29 Η suspiria έγραψε: #95 25-04-07 22:29 gael garcia bernal Moritz Bleibtreu mickey rourke (καμία σχέση μεταξύ τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 22:43 Ο The Djinn: #96 25-04-07 22:43 Αvril Lavigne [*]Jenifer Love Hewitt [*]Charlize Theron [*]Alizee [*]Gwen Stefani [*]Michele Hunziker [*]Lauren Graham [*]Fergie [*]Aida Yespika [*]Anne Hathaway [*]Lindsay Lohan [*]Nelly Furtado [*]Kylie Minogue Φτανουν...για την ωρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2007 bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:18 Ο bisbirikos: #97 26-04-07 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Mario: [*]Kylie Minogue Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:24 Ο Hunter έγραψε: #98 26-04-07 01:24 Αvril Lavigne - Θα την εσπαγα στα δυο [*]Jenifer Love Hewitt - κανενα προβλημα [*]Charlize Theron - γιατι τριτη ρε φιλαρακι; [*]Alizee - δεν την γνωριζω την κυρια [*]Gwen Stefani - ditto με την Love Hewitt [*]Michele Hunziker ditto με την Stefani [*]Lauren Graham hmmmmmm [*]Fergie πλακα με κανεις ε; [*]Aida Yespika - δεν την γνωριζω αλλα υποθετω οτι ειναι ανατολικης προελευσεως [*]Anne Hathaway [*]Lindsay Lohan - τουμπανο το S3!!! [*]Nelly Furtado επισης!! [*]Kylie Minogue πολυ προστυχο μου βγαζει αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:28 Η underwater: #99 26-04-07 01:28 Δεν είμαι φαν του "ας κάνουμε σεξ κι άντε στο καλό", οπότε αφού θα μου έταζαν σοβαρή σχέση και αιώνια αφοσιώση (μην βαράτε ) θα διάλεγα: Gael Garcia Bernal, Zach Braff, Vensan Cassel (αν κι αυτός έχει την Μόνικα, τι να κάνει εμένα), Clive Owen και Rassel Crow (δεν μου αρέσει πολύ αλλά έχει μια προστυχιά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Light Νεοφερμένο μέλος Ο Light αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:43 Ο Light έγραψε: #100 26-04-07 01:43 Monica Monica Monica Monica Monica Monica........ Αλήθεια, κυκλοφορούν και νεκρόφιλοι εδώ; "Ξεφυλλίζοντας" το θρεντ απ' την αρχή, είδα κάποια να αναφέρει τον Jim Morrison... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν θέλω να στο χαλάσω, ούτε να φανώ ψώνιο ή κάπως, την είδα από κοντά κάποτε και ήταν σαν ..κρεμάστρα. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά... μου το χάλασες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 22:29 Η suspiria έγραψε: #95 25-04-07 22:29 gael garcia bernal Moritz Bleibtreu mickey rourke (καμία σχέση μεταξύ τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 22:43 Ο The Djinn: #96 25-04-07 22:43 Αvril Lavigne [*]Jenifer Love Hewitt [*]Charlize Theron [*]Alizee [*]Gwen Stefani [*]Michele Hunziker [*]Lauren Graham [*]Fergie [*]Aida Yespika [*]Anne Hathaway [*]Lindsay Lohan [*]Nelly Furtado [*]Kylie Minogue Φτανουν...για την ωρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2007 bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:18 Ο bisbirikos: #97 26-04-07 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Mario: [*]Kylie Minogue Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:24 Ο Hunter έγραψε: #98 26-04-07 01:24 Αvril Lavigne - Θα την εσπαγα στα δυο [*]Jenifer Love Hewitt - κανενα προβλημα [*]Charlize Theron - γιατι τριτη ρε φιλαρακι; [*]Alizee - δεν την γνωριζω την κυρια [*]Gwen Stefani - ditto με την Love Hewitt [*]Michele Hunziker ditto με την Stefani [*]Lauren Graham hmmmmmm [*]Fergie πλακα με κανεις ε; [*]Aida Yespika - δεν την γνωριζω αλλα υποθετω οτι ειναι ανατολικης προελευσεως [*]Anne Hathaway [*]Lindsay Lohan - τουμπανο το S3!!! [*]Nelly Furtado επισης!! [*]Kylie Minogue πολυ προστυχο μου βγαζει αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:28 Η underwater: #99 26-04-07 01:28 Δεν είμαι φαν του "ας κάνουμε σεξ κι άντε στο καλό", οπότε αφού θα μου έταζαν σοβαρή σχέση και αιώνια αφοσιώση (μην βαράτε ) θα διάλεγα: Gael Garcia Bernal, Zach Braff, Vensan Cassel (αν κι αυτός έχει την Μόνικα, τι να κάνει εμένα), Clive Owen και Rassel Crow (δεν μου αρέσει πολύ αλλά έχει μια προστυχιά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Light Νεοφερμένο μέλος Ο Light αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:43 Ο Light έγραψε: #100 26-04-07 01:43 Monica Monica Monica Monica Monica Monica........ Αλήθεια, κυκλοφορούν και νεκρόφιλοι εδώ; "Ξεφυλλίζοντας" το θρεντ απ' την αρχή, είδα κάποια να αναφέρει τον Jim Morrison... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
gael garcia bernal Moritz Bleibtreu mickey rourke (καμία σχέση μεταξύ τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 22:43 Ο The Djinn: #96 25-04-07 22:43 Αvril Lavigne [*]Jenifer Love Hewitt [*]Charlize Theron [*]Alizee [*]Gwen Stefani [*]Michele Hunziker [*]Lauren Graham [*]Fergie [*]Aida Yespika [*]Anne Hathaway [*]Lindsay Lohan [*]Nelly Furtado [*]Kylie Minogue Φτανουν...για την ωρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2007 bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:18 Ο bisbirikos: #97 26-04-07 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Mario: [*]Kylie Minogue Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:24 Ο Hunter έγραψε: #98 26-04-07 01:24 Αvril Lavigne - Θα την εσπαγα στα δυο [*]Jenifer Love Hewitt - κανενα προβλημα [*]Charlize Theron - γιατι τριτη ρε φιλαρακι; [*]Alizee - δεν την γνωριζω την κυρια [*]Gwen Stefani - ditto με την Love Hewitt [*]Michele Hunziker ditto με την Stefani [*]Lauren Graham hmmmmmm [*]Fergie πλακα με κανεις ε; [*]Aida Yespika - δεν την γνωριζω αλλα υποθετω οτι ειναι ανατολικης προελευσεως [*]Anne Hathaway [*]Lindsay Lohan - τουμπανο το S3!!! [*]Nelly Furtado επισης!! [*]Kylie Minogue πολυ προστυχο μου βγαζει αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:28 Η underwater: #99 26-04-07 01:28 Δεν είμαι φαν του "ας κάνουμε σεξ κι άντε στο καλό", οπότε αφού θα μου έταζαν σοβαρή σχέση και αιώνια αφοσιώση (μην βαράτε ) θα διάλεγα: Gael Garcia Bernal, Zach Braff, Vensan Cassel (αν κι αυτός έχει την Μόνικα, τι να κάνει εμένα), Clive Owen και Rassel Crow (δεν μου αρέσει πολύ αλλά έχει μια προστυχιά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Light Νεοφερμένο μέλος Ο Light αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:43 Ο Light έγραψε: #100 26-04-07 01:43 Monica Monica Monica Monica Monica Monica........ Αλήθεια, κυκλοφορούν και νεκρόφιλοι εδώ; "Ξεφυλλίζοντας" το θρεντ απ' την αρχή, είδα κάποια να αναφέρει τον Jim Morrison... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αvril Lavigne [*]Jenifer Love Hewitt [*]Charlize Theron [*]Alizee [*]Gwen Stefani [*]Michele Hunziker [*]Lauren Graham [*]Fergie [*]Aida Yespika [*]Anne Hathaway [*]Lindsay Lohan [*]Nelly Furtado [*]Kylie Minogue Φτανουν...για την ωρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:18 Ο bisbirikos: #97 26-04-07 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Mario: [*]Kylie Minogue Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:24 Ο Hunter έγραψε: #98 26-04-07 01:24 Αvril Lavigne - Θα την εσπαγα στα δυο [*]Jenifer Love Hewitt - κανενα προβλημα [*]Charlize Theron - γιατι τριτη ρε φιλαρακι; [*]Alizee - δεν την γνωριζω την κυρια [*]Gwen Stefani - ditto με την Love Hewitt [*]Michele Hunziker ditto με την Stefani [*]Lauren Graham hmmmmmm [*]Fergie πλακα με κανεις ε; [*]Aida Yespika - δεν την γνωριζω αλλα υποθετω οτι ειναι ανατολικης προελευσεως [*]Anne Hathaway [*]Lindsay Lohan - τουμπανο το S3!!! [*]Nelly Furtado επισης!! [*]Kylie Minogue πολυ προστυχο μου βγαζει αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:28 Η underwater: #99 26-04-07 01:28 Δεν είμαι φαν του "ας κάνουμε σεξ κι άντε στο καλό", οπότε αφού θα μου έταζαν σοβαρή σχέση και αιώνια αφοσιώση (μην βαράτε ) θα διάλεγα: Gael Garcia Bernal, Zach Braff, Vensan Cassel (αν κι αυτός έχει την Μόνικα, τι να κάνει εμένα), Clive Owen και Rassel Crow (δεν μου αρέσει πολύ αλλά έχει μια προστυχιά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Light Νεοφερμένο μέλος Ο Light αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:43 Ο Light έγραψε: #100 26-04-07 01:43 Monica Monica Monica Monica Monica Monica........ Αλήθεια, κυκλοφορούν και νεκρόφιλοι εδώ; "Ξεφυλλίζοντας" το θρεντ απ' την αρχή, είδα κάποια να αναφέρει τον Jim Morrison... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mario: [*]Kylie Minogue Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:24 Ο Hunter έγραψε: #98 26-04-07 01:24 Αvril Lavigne - Θα την εσπαγα στα δυο [*]Jenifer Love Hewitt - κανενα προβλημα [*]Charlize Theron - γιατι τριτη ρε φιλαρακι; [*]Alizee - δεν την γνωριζω την κυρια [*]Gwen Stefani - ditto με την Love Hewitt [*]Michele Hunziker ditto με την Stefani [*]Lauren Graham hmmmmmm [*]Fergie πλακα με κανεις ε; [*]Aida Yespika - δεν την γνωριζω αλλα υποθετω οτι ειναι ανατολικης προελευσεως [*]Anne Hathaway [*]Lindsay Lohan - τουμπανο το S3!!! [*]Nelly Furtado επισης!! [*]Kylie Minogue πολυ προστυχο μου βγαζει αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:28 Η underwater: #99 26-04-07 01:28 Δεν είμαι φαν του "ας κάνουμε σεξ κι άντε στο καλό", οπότε αφού θα μου έταζαν σοβαρή σχέση και αιώνια αφοσιώση (μην βαράτε ) θα διάλεγα: Gael Garcia Bernal, Zach Braff, Vensan Cassel (αν κι αυτός έχει την Μόνικα, τι να κάνει εμένα), Clive Owen και Rassel Crow (δεν μου αρέσει πολύ αλλά έχει μια προστυχιά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Light Νεοφερμένο μέλος Ο Light αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:43 Ο Light έγραψε: #100 26-04-07 01:43 Monica Monica Monica Monica Monica Monica........ Αλήθεια, κυκλοφορούν και νεκρόφιλοι εδώ; "Ξεφυλλίζοντας" το θρεντ απ' την αρχή, είδα κάποια να αναφέρει τον Jim Morrison... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αvril Lavigne - Θα την εσπαγα στα δυο [*]Jenifer Love Hewitt - κανενα προβλημα [*]Charlize Theron - γιατι τριτη ρε φιλαρακι; [*]Alizee - δεν την γνωριζω την κυρια [*]Gwen Stefani - ditto με την Love Hewitt [*]Michele Hunziker ditto με την Stefani [*]Lauren Graham hmmmmmm [*]Fergie πλακα με κανεις ε; [*]Aida Yespika - δεν την γνωριζω αλλα υποθετω οτι ειναι ανατολικης προελευσεως [*]Anne Hathaway [*]Lindsay Lohan - τουμπανο το S3!!! [*]Nelly Furtado επισης!! [*]Kylie Minogue πολυ προστυχο μου βγαζει αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:28 Η underwater: #99 26-04-07 01:28 Δεν είμαι φαν του "ας κάνουμε σεξ κι άντε στο καλό", οπότε αφού θα μου έταζαν σοβαρή σχέση και αιώνια αφοσιώση (μην βαράτε ) θα διάλεγα: Gael Garcia Bernal, Zach Braff, Vensan Cassel (αν κι αυτός έχει την Μόνικα, τι να κάνει εμένα), Clive Owen και Rassel Crow (δεν μου αρέσει πολύ αλλά έχει μια προστυχιά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Light Νεοφερμένο μέλος Ο Light αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:43 Ο Light έγραψε: #100 26-04-07 01:43 Monica Monica Monica Monica Monica Monica........ Αλήθεια, κυκλοφορούν και νεκρόφιλοι εδώ; "Ξεφυλλίζοντας" το θρεντ απ' την αρχή, είδα κάποια να αναφέρει τον Jim Morrison... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δεν είμαι φαν του "ας κάνουμε σεξ κι άντε στο καλό", οπότε αφού θα μου έταζαν σοβαρή σχέση και αιώνια αφοσιώση (μην βαράτε ) θα διάλεγα: Gael Garcia Bernal, Zach Braff, Vensan Cassel (αν κι αυτός έχει την Μόνικα, τι να κάνει εμένα), Clive Owen και Rassel Crow (δεν μου αρέσει πολύ αλλά έχει μια προστυχιά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Light Νεοφερμένο μέλος Ο Light αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 01:43 Ο Light έγραψε: #100 26-04-07 01:43 Monica Monica Monica Monica Monica Monica........ Αλήθεια, κυκλοφορούν και νεκρόφιλοι εδώ; "Ξεφυλλίζοντας" το θρεντ απ' την αρχή, είδα κάποια να αναφέρει τον Jim Morrison... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Monica Monica Monica Monica Monica Monica........ Αλήθεια, κυκλοφορούν και νεκρόφιλοι εδώ; "Ξεφυλλίζοντας" το θρεντ απ' την αρχή, είδα κάποια να αναφέρει τον Jim Morrison... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.