stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος
πλην,λοιπόν,του Αλιάγα,συνεχίζω με:
-alejandro sanz
-antonio banderas
-bruce willis
-david gilmour
-kevin spacey
-vince vaughn
-gerard butler
-jason statham.....
.......ε,καλά ντε..είναι λίγο πολλοί,αλλά αφού αυτοί μ'αρέσουν...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Light
Νεοφερμένος
Έναν - έναν φαντάζομαι (ή όχι; )ααα.. κι έρχομαι να συμπληρώσω..!
πλην,λοιπόν,του Αλιάγα,συνεχίζω με:
-alejandro sanz
-antonio banderas
-bruce willis
-david gilmour
-kevin spacey
-vince vaughn
-gerard butler
-jason statham.....
.......ε,καλά ντε..είναι λίγο πολλοί,αλλά αφού αυτοί μ'αρέσουν...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος
...
εάν δεν έχεις προβλήματα υγείας ... χίαρ
κάτι πάει στραβά
Light
Νεοφερμένος
Δεν είχα πρόβλημα υγείας, μέχρι που έκανα κλικ στο λινκ...Aida Yespika - δεν την γνωριζω αλλα υποθετω οτι ειναι ανατολικης προελευσεως
...
εάν δεν έχεις προβλήματα υγείας ... χίαρ
κάτι πάει στραβά
(emoticon με πιο γουρλωμένα μάτια, δεν έχει; )
theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν είχα πρόβλημα υγείας, μέχρι που έκανα κλικ στο λινκ...
(emoticon με πιο γουρλωμένα μάτια, δεν έχει; )
ρε φίλε πως είναι δυνατόν να είναι τόσο στρογγυλός?
παίζει να είναι photoshop?
Light
Νεοφερμένος
Πάντως, εγώ "γούρλωσα" κυρίως με το πρώτο link σου. Δεν την ξέρω την κυρία, αλλά δεν θα είχα αντίρρηση να τη γνωρίσω....
2. Alejandro Sanz
3. Gael Garcia Bernal
4. Justin Timberlake
Σλουρπ!!! I'm drooling! (Που ειναι ενα emoticon με σαλια????)
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Φτανουν...για την ωρα!!!!
- Αvril Lavigne
[*]Jenifer Love Hewitt
[*]Charlize Theron
[*]Alizee
[*]Gwen Stefani
[*]Michele Hunziker
[*]Lauren Graham
[*]Fergie
[*]Aida Yespika
[*]Anne Hathaway
[*]Lindsay Lohan
[*]Nelly Furtado
[*]Kylie Minogue
που είναι η Ατζελίνα καλέ?
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
scar.lett
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευτυχως που δεν υπαρχει στη λιστα, θα ηταν τρελη ιεροσυλια να φιγουραρει διπλα στη lindsay lohan!!.. (παλι καλα που δεν εβαλες και την paris!)
χασου ρε!
Η linsday lohan μου εχει μεινει στο μυαλο απο τις παλαιοτερες εμφανισεις της.Οταν ηταν "μικρη κι αθωα".Ηταν babyface γι'αυτο.
Τωρα εγινε ψιλολουλακι αλλα νταξ'!
Η Angelina Jolie δεν μπηκε???
Λαθος μου....
Βαλτε κι αυτην μεσα!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Κι από άντρες (άντε ας βάλω κι ένα τέτοιο ) ο Will Smith
suspiria
Διάσημο μέλος
με τον Gael Garcia Bernal ...πολλές φορές
νόμιζα οτι ήμουν η μόνη που έχω κολλήσει
RENEGADE
Νεοφερμένος
borat
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αφου είναι όλες κουκλαρες λολ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
T_Chameleon
Εκκολαπτόμενο μέλος
shakira
[FONT="]Και άλλες φυσικά[/FONT]
mpirmpilo20
Νεοφερμένος
Αν ήμουν αντρας με τη Μακρυπούλια!!!
mpirmpilo20
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.