Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 04:42 Η Corpse Bride: #241 14-06-06 04:42 1. Τον τροπο σκεψης μου για καποια θεματα 2. Ναι αν και θα θελα συχνοτερα 3. Αστρα μη με μαλωνετε, αστρα μη με μαλωνετε που τραγουδω τη νυχτααααα.. Ως ονειροπαρμενη εναν μικροδιαλογο τον εχουμε μεταξυ μας. 1. Ποιο προσφατο ονειρο σου θυμασαι; 2. Που/πως θα διακοπαρεις φετος; 3. Ποιο ηταν το τελευταιο βιβλιο που διαβασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erodia Δραστήριο μέλος Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 13:32 Η erodia έγραψε: #242 14-06-06 13:32 1. Βρισκόμουν πίσω από έναν τεράστιο φράχτη και δεν υπήρχε διεξοδος να βγω.... 2. Όλα είναι ρευστα πλέον....ότι σχέδια είχα κάνει αλλάξανε....το μόνο σίγουρο είναι 3μερα Χαλκιδική 3. "Σατανικοί στίχοι" μου διαφεύγει ο συγγραφέας! 1. Ποιο τραγούδι σε εκφράζει την περίοδο αυτή; 2. Ποια φράση χρησιμοποιείς συχνά; 3. Μεγαλύτερη φιλοδοξία σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 13:48 Ο faithplus1: #243 14-06-06 13:48 Αρχική Δημοσίευση από erodia: 1. Ποιο τραγούδι σε εκφράζει την περίοδο αυτή; 2. Ποια φράση χρησιμοποιείς συχνά; 3. Μεγαλύτερη φιλοδοξία σου; Click για ανάπτυξη... 1.offspring - one fine day 2.τώρα τελευταία "δε βαριέσαι..." 3.world domination 1.Όταν με το καλό κατακτήσω τον κόσμο, θες κανένα υπουργείο? 2.Θες να γίνεις χαλίφης στη θέση του χαλίφη? 3.Ποιος είναι ο αγαπημένος σου σούπερ-ήρωας?(μάλλον έχει ξαναγίνει αυτή η ερώτηση, αλλά δε βαριέσαι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουνίου 2006 Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 13:53 Ο Bill_1992: #244 14-06-06 13:53 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.Όταν με το καλό κατακτήσω τον κόσμο, θες κανένα υπουργείο? 2.Θες να γίνεις χαλίφης στη θέση του χαλίφη? 3.Ποιος είναι ο αγαπημένος σου σούπερ-ήρωας?(μάλλον έχει ξαναγίνεια υτή η ερώτηση, αλλά δε βαριέσαι...) Click για ανάπτυξη... 1.Αν σου περισσεύουν 2.Ναι 3.Spiderman ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 1.Παίζεις παιχνίδια στο κινητό; 2.Σήμερα θα βγεις βόλτα ή θα κάτσεις σπίτι; 3.Έχεις κανένα κατοικίδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 13:58 Η dooo έγραψε: #245 14-06-06 13:58 1.Όταν με το καλό κατακτήσω τον κόσμο, θες κανένα υπουργείο? να με κάνεις επιστήμονα παρά τω κατακτητή γίνεται? non? αντε δώσε μου το σεξουλιάρικο υπουργείο. 2.Θες να γίνεις χαλίφης στη θέση του χαλίφη? νι, και να έχω και ιπτάμενο χαλί 3.Ποιος είναι ο αγαπημένος σου σούπερ-ήρωας?(μάλλον έχει ξαναγίνει αυτή η ερώτηση, αλλά δε βαριέσαι...) ο Donald Duck 1. πόσα δευτερόλεπτα μπορείς να κρατήσεις την αναπνοή σου μέσα στο νερό? 2. mundial ή σεκς? δικαιολογήστε 3. ποιο χρώμα νυχιών σας αρέσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 13:59 Η dooo έγραψε: #246 14-06-06 13:59 ελα ρε μπιλ γ αμώτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 14:18 Ο faithplus1: #247 14-06-06 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 1.Παίζεις παιχνίδια στο κινητό; 2.Σήμερα θα βγεις βόλτα ή θα κάτσεις σπίτι; 3.Έχεις κανένα κατοικίδιο; Click για ανάπτυξη... απαντάω στον Bill και βάζω τις ερωτήσεις της dooo (είδατε πόσο ακριβοδίκαιος είμαι, γεννημένος παγκόσμος ηγέτης...) 1.Παλιά έπαιζα πάρα πολλά, τώρα τα βαρέθηκα. 2.Όλο και κάπου θα πάω.Αλλά μπορεί και να κάτσω σπίτι. 3.Κάτι πράσινο που νομίζω ότι κουνιέται στο νεροχύτη με τα πιάτα πιάνεται? Αρχική Δημοσίευση από dooo: 1. πόσα δευτερόλεπτα μπορείς να κρατήσεις την αναπνοή σου μέσα στο νερό? 2. mundial ή σεκς? δικαιολογήστε 3. ποιο χρώμα νυχιών σας αρέσει? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 14:35 Η crazyhelen: #248 14-06-06 14:35 Αρχική Δημοσίευση από dooo: 1. πόσα δευτερόλεπτα μπορείς να κρατήσεις την αναπνοή σου μέσα στο νερό? 2. mundial ή σεκς? δικαιολογήστε 3. ποιο χρώμα νυχιών σας αρέσει? Click για ανάπτυξη... Τι χαρά να απαντάω σε ερωτήσεις της Ντου!!!!! 1. Περίπου 1 λεπτό (άτιμο τσιγάρο) 2. Sex σε κάθε γκολ 3. Γαλλικό το καλοκαίρι, μπορντό τον χειμώνα Λοιπόν..... 1. Βουνό ή θάλασσα? 2. Πόση ώρα μιλάς στο τηλέφωνο καθημερινά κατά μέσο όρο? 3. Ποιό είναι το πιο - πιο - πιο αγαπημένο σου άτομο σε αυτή τη ζωή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 23:32 Η Isiliel έγραψε: #249 14-06-06 23:32 1. Βουνό ή θάλασσα? 2. Πόση ώρα μιλάς στο τηλέφωνο καθημερινά κατά μέσο όρο? 3. Ποιό είναι το πιο - πιο - πιο αγαπημένο σου άτομο σε αυτή τη ζωή? Click για ανάπτυξη... 1. Βουνό το χειμώνα, θάλασσα το καλοκαίρι 2. Χμμμ...5 λεπτά άντε 10 (μέσο όρο πάντα) 3. Εύκολο! Η κόρη μου! 1. Παγωτό σοκολάτα ή βανίλια? 2. Θυμάσαι το αγαπημένο σου παιχνίδι απο την παιδική σου ηλικία; Τί ήταν; Υπάρχει ακόμα; 3. Ακούς το ξυπνητήρι ή δεν του δίνεις σημασία; 4. Πιστεύεις οτι αν σπουδάζεις κάτι πρέπει και να εργαστείς στον χώρο αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 23:49 Ο Crow_of_Darkness: #250 14-06-06 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: 1. Παγωτό σοκολάτα ή βανίλια? 2. Θυμάσαι το αγαπημένο σου παιχνίδι απο την παιδική σου ηλικία; Τί ήταν; Υπάρχει ακόμα; 3. Ακούς το ξυπνητήρι ή δεν του δίνεις σημασία; 4. Πιστεύεις οτι αν σπουδάζεις κάτι πρέπει και να εργαστείς στον χώρο αυτό; Click για ανάπτυξη... 1. Σοκολάτα 2. Το Sega Master-system-2. Αναπαύεται πλέον εν τόπο χλοερό... 3. Ανάλογα με τα ''κέφια''. 4. Όχι απαραίτητα. 1. Σκέφτηκες ποτέ, να γίνεις μοναχός/ή? 2. Κάνεις τη προσευχή σου πρίν κοιμηθείς? 3. Πιστεύεις ότι ο Έλβις ''Βασιλιάς'' Πρίσλευ, ζεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 23:52 Ο Crow_of_Darkness: #251 14-06-06 23:52 Αρχική Δημοσίευση από erodia: 3. "Σατανικοί στίχοι" μου διαφεύγει ο συγγραφέας! Click για ανάπτυξη... Σαλμάν Ρούσντι. Για το βιβλίο του αυτό, καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατον από τον πρώην Αγιατολάχ του Ιράν, Χομεινί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 00:58 Η Stalitsa έγραψε: #252 15-06-06 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness: 1. Σκέφτηκες ποτέ, να γίνεις μοναχός/ή? 2. Κάνεις τη προσευχή σου πρίν κοιμηθείς? 3. Πιστεύεις ότι ο Έλβις ''Βασιλιάς'' Πρίσλευ, ζεί? Click για ανάπτυξη... 1. Ποτέ!!!!! 2. Όχι πάντα.. Μόνο όταν το έχω ανάγκη! 3. Αν είσαι γοργόνος ζεί και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει!!! Αν πάλι όχι, πολύ φοβάμαι οτι δεν ζεί... Ερωτήσεις: 1. Φοράς δαχτυλιδάκια??? Αν ναί, σε ποιό δάχτυλο και τί? 2. Πώς είναι τα μαλλία σου?? (Χρώμα, κούρεμα, ίσια ή σγουρά κλπ) 3. Τί χρώμα μάτια έχεις? 4. Τί χρώμα ρούχα φοράς συνήθως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:05 Ο faithplus1: #253 15-06-06 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Ερωτήσεις: 1. Φοράς δαχτυλιδάκια??? Αν ναί, σε ποιό δάχτυλο και τί? 2. Πώς είναι τα μαλλία σου?? (Χρώμα, κούρεμα, ίσια ή σγουρά κλπ) 3. Τί χρώμα μάτια έχεις? 4. Τί χρώμα ρούχα φοράς συνήθως!!! Click για ανάπτυξη... 1.Δε φοράω.Κάπου έχασα το Ένα.Μου το πήρε το γκόλουμ 2.Προς το ξανθό είναι, σχετικά κοντά, ίσια. 3.Λαδοπράσινα . 4.Όχι κάτι συγκεκριμένο.Αρκετά είναι λαδί, αρκετά μπλε, αρκετά μαύρα. 1.Στο σχολείο έπαιζες αμπάριζα? 2.Έχεις αφίσες στο δωμάτιό σου? 3.Αν ναι, από τί/ποιον? 4.Διαβάζεις εφημερίδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:05 Ο weak and powerless: #254 15-06-06 01:05 1. Φοράς δαχτυλιδάκια??? Αν ναί, σε ποιό δάχτυλο και τί? μπα 2. Πώς είναι τα μαλλία σου?? (Χρώμα, κούρεμα, ίσια ή σγουρά κλπ) για το χρώμα θα σε γελάσω, σκούρο πάντως. ψιλοσπαστά είναι (σπαστικά, σαν κι εμένα ) αλλά ίσιωναν λόγω βάρους καθώς μάκραιναν . κούρεμα, χτένισμα και τα λοιπά, δεμπαίζουν. 3. Τί χρώμα μάτια έχεις? καφετί i think (σαν τα #@&*# ) 4. Τί χρώμα ρούχα φοράς συνήθως!!! δύσκολα βάζεις. είναι λίγο σαν ουράνιο τόξο η ντουλάπα μου . στα παντελόνια κυριαρχεί το μπεζ πάντως . 1.θα έρθεις σήμερα στην πορεία; 2.έχεις κάνει ποτέ κολονοσκόπηση; 3.γαστροσκόπηση; ψ. κλασσικά πράματα. βγάλε εσύ το φίδι από την τρύπα πάλι. που μου θες και γουόρλντ ντομινέισον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:31 Η Stalitsa έγραψε: #255 15-06-06 01:31 Προς weak... 1.θα έρθεις σήμερα στην πορεία; Όχιιιι!!! 2.έχεις κάνει ποτέ κολονοσκόπηση; Όχι και ελπίζω να μην κάνω ΠΟΤΕ στην ζωή μου! 3.γαστροσκόπηση; Ούτε και από αυτό και ελπίζω και αυτό να μην το κάνω ΠΟΤΕ στην ζωή μου! Προς Faith... 1. Στο σχολείο έπαιζες αμπάριζα? Στο σχολείο όχι, στην γειτονιά μου ναί! 2. Έχεις αφίσες στο δωμάτιο σου?? Φυσικά! 3.Αν ναί, από τί/ποιόν? Από τα live του αγοριού μου! 4. Διαβάζεις εφημερίδα? Καμμιά φορά! Ερωτήσεις: 1. Είχες ποτέ κολοστομία ή ειλεοστομία? 2. Είχες ποτέ τραχειοστομία? 3. Έχεις κάνει ποτέ κάποια επέμβαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2006 faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:37 Ο faithplus1: #256 15-06-06 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Ερωτήσεις: 1. Είχες ποτέ κολοστομία ή ειλεοστομία? 2. Είχες ποτέ τραχειοστομία? 3. Έχεις κάνει ποτέ κάποια επέμβαση? Click για ανάπτυξη... 1.Όχι ευτυχώς. 2.Όχι ευτυχώς. 3.Μια μικρή στο αυτί και λέω να βγάλω κανα φρονιμίτη όπου να'ναι. 1.θα βγει καμιά καλή ταινία στο κοντινό μέλλον (μέχρι το 2100 ας πούμε )? 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) 3.Αγοράζεις κάποιο περιοδικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2006 Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:39 Η Stalitsa έγραψε: #257 15-06-06 01:39 Κακώς!!! Της απάντησα!!! Βρές άλλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 11:51 Ο Dark_kronos: #258 15-06-06 11:51 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.θα βγει καμιά καλή ταινία στο κοντινό μέλλον (μέχρι το 2100 ας πούμε )? 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) 3.Αγοράζεις κάποιο περιοδικό? Click για ανάπτυξη... 1.Με τις ταινιες που βλεπω οτι βγαινουν τα τελευτεα χρονια πολυ αμφιβαλω 2.Τι ειναι αυτα; 3.Παλιοτερα ναι, τωρα μονο οταν καπιο εχει κατι που να με ενδιαφερει ιδιετερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erodia Δραστήριο μέλος Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 15:07 Η erodia έγραψε: #259 15-06-06 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness: Σαλμάν Ρούσντι. Για το βιβλίο του αυτό, καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατον από τον πρώην Αγιατολάχ του Ιράν, Χομεινί. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Αν και νομίζω πως έφυγε από το Ιράν και την γλύτωσε....ή κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 16:02 Η Stalitsa έγραψε: #260 15-06-06 16:02 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δεί μόνο, έχω παρακολουθήσει και αλλαγή και ξέρω να κάνω αλλαγή!!! (Αμ! Σε αυτό εξετάστηκα στο εργαστήριο και πέρασα με 9!!!!) Απέξω κ ανακατωτά τα ξέρω!!!! Dark_kronos δεν χρειάζεται να μάθεις! Πίστεψε με!!! Βάζω ερωτησούλες!!!! 1. Γρανίτα ή παγωτό? 2. Coca cola ή pepsi? 3. Τσίχλες ή καραμέλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1. Τον τροπο σκεψης μου για καποια θεματα 2. Ναι αν και θα θελα συχνοτερα 3. Αστρα μη με μαλωνετε, αστρα μη με μαλωνετε που τραγουδω τη νυχτααααα.. Ως ονειροπαρμενη εναν μικροδιαλογο τον εχουμε μεταξυ μας. 1. Ποιο προσφατο ονειρο σου θυμασαι; 2. Που/πως θα διακοπαρεις φετος; 3. Ποιο ηταν το τελευταιο βιβλιο που διαβασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erodia Δραστήριο μέλος Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 13:32 Η erodia έγραψε: #242 14-06-06 13:32 1. Βρισκόμουν πίσω από έναν τεράστιο φράχτη και δεν υπήρχε διεξοδος να βγω.... 2. Όλα είναι ρευστα πλέον....ότι σχέδια είχα κάνει αλλάξανε....το μόνο σίγουρο είναι 3μερα Χαλκιδική 3. "Σατανικοί στίχοι" μου διαφεύγει ο συγγραφέας! 1. Ποιο τραγούδι σε εκφράζει την περίοδο αυτή; 2. Ποια φράση χρησιμοποιείς συχνά; 3. Μεγαλύτερη φιλοδοξία σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 13:48 Ο faithplus1: #243 14-06-06 13:48 Αρχική Δημοσίευση από erodia: 1. Ποιο τραγούδι σε εκφράζει την περίοδο αυτή; 2. Ποια φράση χρησιμοποιείς συχνά; 3. Μεγαλύτερη φιλοδοξία σου; Click για ανάπτυξη... 1.offspring - one fine day 2.τώρα τελευταία "δε βαριέσαι..." 3.world domination 1.Όταν με το καλό κατακτήσω τον κόσμο, θες κανένα υπουργείο? 2.Θες να γίνεις χαλίφης στη θέση του χαλίφη? 3.Ποιος είναι ο αγαπημένος σου σούπερ-ήρωας?(μάλλον έχει ξαναγίνει αυτή η ερώτηση, αλλά δε βαριέσαι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουνίου 2006 Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 13:53 Ο Bill_1992: #244 14-06-06 13:53 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.Όταν με το καλό κατακτήσω τον κόσμο, θες κανένα υπουργείο? 2.Θες να γίνεις χαλίφης στη θέση του χαλίφη? 3.Ποιος είναι ο αγαπημένος σου σούπερ-ήρωας?(μάλλον έχει ξαναγίνεια υτή η ερώτηση, αλλά δε βαριέσαι...) Click για ανάπτυξη... 1.Αν σου περισσεύουν 2.Ναι 3.Spiderman ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 1.Παίζεις παιχνίδια στο κινητό; 2.Σήμερα θα βγεις βόλτα ή θα κάτσεις σπίτι; 3.Έχεις κανένα κατοικίδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 13:58 Η dooo έγραψε: #245 14-06-06 13:58 1.Όταν με το καλό κατακτήσω τον κόσμο, θες κανένα υπουργείο? να με κάνεις επιστήμονα παρά τω κατακτητή γίνεται? non? αντε δώσε μου το σεξουλιάρικο υπουργείο. 2.Θες να γίνεις χαλίφης στη θέση του χαλίφη? νι, και να έχω και ιπτάμενο χαλί 3.Ποιος είναι ο αγαπημένος σου σούπερ-ήρωας?(μάλλον έχει ξαναγίνει αυτή η ερώτηση, αλλά δε βαριέσαι...) ο Donald Duck 1. πόσα δευτερόλεπτα μπορείς να κρατήσεις την αναπνοή σου μέσα στο νερό? 2. mundial ή σεκς? δικαιολογήστε 3. ποιο χρώμα νυχιών σας αρέσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 13:59 Η dooo έγραψε: #246 14-06-06 13:59 ελα ρε μπιλ γ αμώτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 14:18 Ο faithplus1: #247 14-06-06 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 1.Παίζεις παιχνίδια στο κινητό; 2.Σήμερα θα βγεις βόλτα ή θα κάτσεις σπίτι; 3.Έχεις κανένα κατοικίδιο; Click για ανάπτυξη... απαντάω στον Bill και βάζω τις ερωτήσεις της dooo (είδατε πόσο ακριβοδίκαιος είμαι, γεννημένος παγκόσμος ηγέτης...) 1.Παλιά έπαιζα πάρα πολλά, τώρα τα βαρέθηκα. 2.Όλο και κάπου θα πάω.Αλλά μπορεί και να κάτσω σπίτι. 3.Κάτι πράσινο που νομίζω ότι κουνιέται στο νεροχύτη με τα πιάτα πιάνεται? Αρχική Δημοσίευση από dooo: 1. πόσα δευτερόλεπτα μπορείς να κρατήσεις την αναπνοή σου μέσα στο νερό? 2. mundial ή σεκς? δικαιολογήστε 3. ποιο χρώμα νυχιών σας αρέσει? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 14:35 Η crazyhelen: #248 14-06-06 14:35 Αρχική Δημοσίευση από dooo: 1. πόσα δευτερόλεπτα μπορείς να κρατήσεις την αναπνοή σου μέσα στο νερό? 2. mundial ή σεκς? δικαιολογήστε 3. ποιο χρώμα νυχιών σας αρέσει? Click για ανάπτυξη... Τι χαρά να απαντάω σε ερωτήσεις της Ντου!!!!! 1. Περίπου 1 λεπτό (άτιμο τσιγάρο) 2. Sex σε κάθε γκολ 3. Γαλλικό το καλοκαίρι, μπορντό τον χειμώνα Λοιπόν..... 1. Βουνό ή θάλασσα? 2. Πόση ώρα μιλάς στο τηλέφωνο καθημερινά κατά μέσο όρο? 3. Ποιό είναι το πιο - πιο - πιο αγαπημένο σου άτομο σε αυτή τη ζωή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 23:32 Η Isiliel έγραψε: #249 14-06-06 23:32 1. Βουνό ή θάλασσα? 2. Πόση ώρα μιλάς στο τηλέφωνο καθημερινά κατά μέσο όρο? 3. Ποιό είναι το πιο - πιο - πιο αγαπημένο σου άτομο σε αυτή τη ζωή? Click για ανάπτυξη... 1. Βουνό το χειμώνα, θάλασσα το καλοκαίρι 2. Χμμμ...5 λεπτά άντε 10 (μέσο όρο πάντα) 3. Εύκολο! Η κόρη μου! 1. Παγωτό σοκολάτα ή βανίλια? 2. Θυμάσαι το αγαπημένο σου παιχνίδι απο την παιδική σου ηλικία; Τί ήταν; Υπάρχει ακόμα; 3. Ακούς το ξυπνητήρι ή δεν του δίνεις σημασία; 4. Πιστεύεις οτι αν σπουδάζεις κάτι πρέπει και να εργαστείς στον χώρο αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 23:49 Ο Crow_of_Darkness: #250 14-06-06 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: 1. Παγωτό σοκολάτα ή βανίλια? 2. Θυμάσαι το αγαπημένο σου παιχνίδι απο την παιδική σου ηλικία; Τί ήταν; Υπάρχει ακόμα; 3. Ακούς το ξυπνητήρι ή δεν του δίνεις σημασία; 4. Πιστεύεις οτι αν σπουδάζεις κάτι πρέπει και να εργαστείς στον χώρο αυτό; Click για ανάπτυξη... 1. Σοκολάτα 2. Το Sega Master-system-2. Αναπαύεται πλέον εν τόπο χλοερό... 3. Ανάλογα με τα ''κέφια''. 4. Όχι απαραίτητα. 1. Σκέφτηκες ποτέ, να γίνεις μοναχός/ή? 2. Κάνεις τη προσευχή σου πρίν κοιμηθείς? 3. Πιστεύεις ότι ο Έλβις ''Βασιλιάς'' Πρίσλευ, ζεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 23:52 Ο Crow_of_Darkness: #251 14-06-06 23:52 Αρχική Δημοσίευση από erodia: 3. "Σατανικοί στίχοι" μου διαφεύγει ο συγγραφέας! Click για ανάπτυξη... Σαλμάν Ρούσντι. Για το βιβλίο του αυτό, καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατον από τον πρώην Αγιατολάχ του Ιράν, Χομεινί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 00:58 Η Stalitsa έγραψε: #252 15-06-06 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness: 1. Σκέφτηκες ποτέ, να γίνεις μοναχός/ή? 2. Κάνεις τη προσευχή σου πρίν κοιμηθείς? 3. Πιστεύεις ότι ο Έλβις ''Βασιλιάς'' Πρίσλευ, ζεί? Click για ανάπτυξη... 1. Ποτέ!!!!! 2. Όχι πάντα.. Μόνο όταν το έχω ανάγκη! 3. Αν είσαι γοργόνος ζεί και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει!!! Αν πάλι όχι, πολύ φοβάμαι οτι δεν ζεί... Ερωτήσεις: 1. Φοράς δαχτυλιδάκια??? Αν ναί, σε ποιό δάχτυλο και τί? 2. Πώς είναι τα μαλλία σου?? (Χρώμα, κούρεμα, ίσια ή σγουρά κλπ) 3. Τί χρώμα μάτια έχεις? 4. Τί χρώμα ρούχα φοράς συνήθως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:05 Ο faithplus1: #253 15-06-06 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Ερωτήσεις: 1. Φοράς δαχτυλιδάκια??? Αν ναί, σε ποιό δάχτυλο και τί? 2. Πώς είναι τα μαλλία σου?? (Χρώμα, κούρεμα, ίσια ή σγουρά κλπ) 3. Τί χρώμα μάτια έχεις? 4. Τί χρώμα ρούχα φοράς συνήθως!!! Click για ανάπτυξη... 1.Δε φοράω.Κάπου έχασα το Ένα.Μου το πήρε το γκόλουμ 2.Προς το ξανθό είναι, σχετικά κοντά, ίσια. 3.Λαδοπράσινα . 4.Όχι κάτι συγκεκριμένο.Αρκετά είναι λαδί, αρκετά μπλε, αρκετά μαύρα. 1.Στο σχολείο έπαιζες αμπάριζα? 2.Έχεις αφίσες στο δωμάτιό σου? 3.Αν ναι, από τί/ποιον? 4.Διαβάζεις εφημερίδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:05 Ο weak and powerless: #254 15-06-06 01:05 1. Φοράς δαχτυλιδάκια??? Αν ναί, σε ποιό δάχτυλο και τί? μπα 2. Πώς είναι τα μαλλία σου?? (Χρώμα, κούρεμα, ίσια ή σγουρά κλπ) για το χρώμα θα σε γελάσω, σκούρο πάντως. ψιλοσπαστά είναι (σπαστικά, σαν κι εμένα ) αλλά ίσιωναν λόγω βάρους καθώς μάκραιναν . κούρεμα, χτένισμα και τα λοιπά, δεμπαίζουν. 3. Τί χρώμα μάτια έχεις? καφετί i think (σαν τα #@&*# ) 4. Τί χρώμα ρούχα φοράς συνήθως!!! δύσκολα βάζεις. είναι λίγο σαν ουράνιο τόξο η ντουλάπα μου . στα παντελόνια κυριαρχεί το μπεζ πάντως . 1.θα έρθεις σήμερα στην πορεία; 2.έχεις κάνει ποτέ κολονοσκόπηση; 3.γαστροσκόπηση; ψ. κλασσικά πράματα. βγάλε εσύ το φίδι από την τρύπα πάλι. που μου θες και γουόρλντ ντομινέισον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:31 Η Stalitsa έγραψε: #255 15-06-06 01:31 Προς weak... 1.θα έρθεις σήμερα στην πορεία; Όχιιιι!!! 2.έχεις κάνει ποτέ κολονοσκόπηση; Όχι και ελπίζω να μην κάνω ΠΟΤΕ στην ζωή μου! 3.γαστροσκόπηση; Ούτε και από αυτό και ελπίζω και αυτό να μην το κάνω ΠΟΤΕ στην ζωή μου! Προς Faith... 1. Στο σχολείο έπαιζες αμπάριζα? Στο σχολείο όχι, στην γειτονιά μου ναί! 2. Έχεις αφίσες στο δωμάτιο σου?? Φυσικά! 3.Αν ναί, από τί/ποιόν? Από τα live του αγοριού μου! 4. Διαβάζεις εφημερίδα? Καμμιά φορά! Ερωτήσεις: 1. Είχες ποτέ κολοστομία ή ειλεοστομία? 2. Είχες ποτέ τραχειοστομία? 3. Έχεις κάνει ποτέ κάποια επέμβαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2006 faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:37 Ο faithplus1: #256 15-06-06 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Ερωτήσεις: 1. Είχες ποτέ κολοστομία ή ειλεοστομία? 2. Είχες ποτέ τραχειοστομία? 3. Έχεις κάνει ποτέ κάποια επέμβαση? Click για ανάπτυξη... 1.Όχι ευτυχώς. 2.Όχι ευτυχώς. 3.Μια μικρή στο αυτί και λέω να βγάλω κανα φρονιμίτη όπου να'ναι. 1.θα βγει καμιά καλή ταινία στο κοντινό μέλλον (μέχρι το 2100 ας πούμε )? 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) 3.Αγοράζεις κάποιο περιοδικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2006 Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:39 Η Stalitsa έγραψε: #257 15-06-06 01:39 Κακώς!!! Της απάντησα!!! Βρές άλλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 11:51 Ο Dark_kronos: #258 15-06-06 11:51 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.θα βγει καμιά καλή ταινία στο κοντινό μέλλον (μέχρι το 2100 ας πούμε )? 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) 3.Αγοράζεις κάποιο περιοδικό? Click για ανάπτυξη... 1.Με τις ταινιες που βλεπω οτι βγαινουν τα τελευτεα χρονια πολυ αμφιβαλω 2.Τι ειναι αυτα; 3.Παλιοτερα ναι, τωρα μονο οταν καπιο εχει κατι που να με ενδιαφερει ιδιετερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erodia Δραστήριο μέλος Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 15:07 Η erodia έγραψε: #259 15-06-06 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness: Σαλμάν Ρούσντι. Για το βιβλίο του αυτό, καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατον από τον πρώην Αγιατολάχ του Ιράν, Χομεινί. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Αν και νομίζω πως έφυγε από το Ιράν και την γλύτωσε....ή κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 16:02 Η Stalitsa έγραψε: #260 15-06-06 16:02 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δεί μόνο, έχω παρακολουθήσει και αλλαγή και ξέρω να κάνω αλλαγή!!! (Αμ! Σε αυτό εξετάστηκα στο εργαστήριο και πέρασα με 9!!!!) Απέξω κ ανακατωτά τα ξέρω!!!! Dark_kronos δεν χρειάζεται να μάθεις! Πίστεψε με!!! Βάζω ερωτησούλες!!!! 1. Γρανίτα ή παγωτό? 2. Coca cola ή pepsi? 3. Τσίχλες ή καραμέλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1. Βρισκόμουν πίσω από έναν τεράστιο φράχτη και δεν υπήρχε διεξοδος να βγω.... 2. Όλα είναι ρευστα πλέον....ότι σχέδια είχα κάνει αλλάξανε....το μόνο σίγουρο είναι 3μερα Χαλκιδική 3. "Σατανικοί στίχοι" μου διαφεύγει ο συγγραφέας! 1. Ποιο τραγούδι σε εκφράζει την περίοδο αυτή; 2. Ποια φράση χρησιμοποιείς συχνά; 3. Μεγαλύτερη φιλοδοξία σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 13:48 Ο faithplus1: #243 14-06-06 13:48 Αρχική Δημοσίευση από erodia: 1. Ποιο τραγούδι σε εκφράζει την περίοδο αυτή; 2. Ποια φράση χρησιμοποιείς συχνά; 3. Μεγαλύτερη φιλοδοξία σου; Click για ανάπτυξη... 1.offspring - one fine day 2.τώρα τελευταία "δε βαριέσαι..." 3.world domination 1.Όταν με το καλό κατακτήσω τον κόσμο, θες κανένα υπουργείο? 2.Θες να γίνεις χαλίφης στη θέση του χαλίφη? 3.Ποιος είναι ο αγαπημένος σου σούπερ-ήρωας?(μάλλον έχει ξαναγίνει αυτή η ερώτηση, αλλά δε βαριέσαι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουνίου 2006 Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 13:53 Ο Bill_1992: #244 14-06-06 13:53 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.Όταν με το καλό κατακτήσω τον κόσμο, θες κανένα υπουργείο? 2.Θες να γίνεις χαλίφης στη θέση του χαλίφη? 3.Ποιος είναι ο αγαπημένος σου σούπερ-ήρωας?(μάλλον έχει ξαναγίνεια υτή η ερώτηση, αλλά δε βαριέσαι...) Click για ανάπτυξη... 1.Αν σου περισσεύουν 2.Ναι 3.Spiderman ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 1.Παίζεις παιχνίδια στο κινητό; 2.Σήμερα θα βγεις βόλτα ή θα κάτσεις σπίτι; 3.Έχεις κανένα κατοικίδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 13:58 Η dooo έγραψε: #245 14-06-06 13:58 1.Όταν με το καλό κατακτήσω τον κόσμο, θες κανένα υπουργείο? να με κάνεις επιστήμονα παρά τω κατακτητή γίνεται? non? αντε δώσε μου το σεξουλιάρικο υπουργείο. 2.Θες να γίνεις χαλίφης στη θέση του χαλίφη? νι, και να έχω και ιπτάμενο χαλί 3.Ποιος είναι ο αγαπημένος σου σούπερ-ήρωας?(μάλλον έχει ξαναγίνει αυτή η ερώτηση, αλλά δε βαριέσαι...) ο Donald Duck 1. πόσα δευτερόλεπτα μπορείς να κρατήσεις την αναπνοή σου μέσα στο νερό? 2. mundial ή σεκς? δικαιολογήστε 3. ποιο χρώμα νυχιών σας αρέσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 13:59 Η dooo έγραψε: #246 14-06-06 13:59 ελα ρε μπιλ γ αμώτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 14:18 Ο faithplus1: #247 14-06-06 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 1.Παίζεις παιχνίδια στο κινητό; 2.Σήμερα θα βγεις βόλτα ή θα κάτσεις σπίτι; 3.Έχεις κανένα κατοικίδιο; Click για ανάπτυξη... απαντάω στον Bill και βάζω τις ερωτήσεις της dooo (είδατε πόσο ακριβοδίκαιος είμαι, γεννημένος παγκόσμος ηγέτης...) 1.Παλιά έπαιζα πάρα πολλά, τώρα τα βαρέθηκα. 2.Όλο και κάπου θα πάω.Αλλά μπορεί και να κάτσω σπίτι. 3.Κάτι πράσινο που νομίζω ότι κουνιέται στο νεροχύτη με τα πιάτα πιάνεται? Αρχική Δημοσίευση από dooo: 1. πόσα δευτερόλεπτα μπορείς να κρατήσεις την αναπνοή σου μέσα στο νερό? 2. mundial ή σεκς? δικαιολογήστε 3. ποιο χρώμα νυχιών σας αρέσει? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 14:35 Η crazyhelen: #248 14-06-06 14:35 Αρχική Δημοσίευση από dooo: 1. πόσα δευτερόλεπτα μπορείς να κρατήσεις την αναπνοή σου μέσα στο νερό? 2. mundial ή σεκς? δικαιολογήστε 3. ποιο χρώμα νυχιών σας αρέσει? Click για ανάπτυξη... Τι χαρά να απαντάω σε ερωτήσεις της Ντου!!!!! 1. Περίπου 1 λεπτό (άτιμο τσιγάρο) 2. Sex σε κάθε γκολ 3. Γαλλικό το καλοκαίρι, μπορντό τον χειμώνα Λοιπόν..... 1. Βουνό ή θάλασσα? 2. Πόση ώρα μιλάς στο τηλέφωνο καθημερινά κατά μέσο όρο? 3. Ποιό είναι το πιο - πιο - πιο αγαπημένο σου άτομο σε αυτή τη ζωή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 23:32 Η Isiliel έγραψε: #249 14-06-06 23:32 1. Βουνό ή θάλασσα? 2. Πόση ώρα μιλάς στο τηλέφωνο καθημερινά κατά μέσο όρο? 3. Ποιό είναι το πιο - πιο - πιο αγαπημένο σου άτομο σε αυτή τη ζωή? Click για ανάπτυξη... 1. Βουνό το χειμώνα, θάλασσα το καλοκαίρι 2. Χμμμ...5 λεπτά άντε 10 (μέσο όρο πάντα) 3. Εύκολο! Η κόρη μου! 1. Παγωτό σοκολάτα ή βανίλια? 2. Θυμάσαι το αγαπημένο σου παιχνίδι απο την παιδική σου ηλικία; Τί ήταν; Υπάρχει ακόμα; 3. Ακούς το ξυπνητήρι ή δεν του δίνεις σημασία; 4. Πιστεύεις οτι αν σπουδάζεις κάτι πρέπει και να εργαστείς στον χώρο αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 23:49 Ο Crow_of_Darkness: #250 14-06-06 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: 1. Παγωτό σοκολάτα ή βανίλια? 2. Θυμάσαι το αγαπημένο σου παιχνίδι απο την παιδική σου ηλικία; Τί ήταν; Υπάρχει ακόμα; 3. Ακούς το ξυπνητήρι ή δεν του δίνεις σημασία; 4. Πιστεύεις οτι αν σπουδάζεις κάτι πρέπει και να εργαστείς στον χώρο αυτό; Click για ανάπτυξη... 1. Σοκολάτα 2. Το Sega Master-system-2. Αναπαύεται πλέον εν τόπο χλοερό... 3. Ανάλογα με τα ''κέφια''. 4. Όχι απαραίτητα. 1. Σκέφτηκες ποτέ, να γίνεις μοναχός/ή? 2. Κάνεις τη προσευχή σου πρίν κοιμηθείς? 3. Πιστεύεις ότι ο Έλβις ''Βασιλιάς'' Πρίσλευ, ζεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 23:52 Ο Crow_of_Darkness: #251 14-06-06 23:52 Αρχική Δημοσίευση από erodia: 3. "Σατανικοί στίχοι" μου διαφεύγει ο συγγραφέας! Click για ανάπτυξη... Σαλμάν Ρούσντι. Για το βιβλίο του αυτό, καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατον από τον πρώην Αγιατολάχ του Ιράν, Χομεινί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 00:58 Η Stalitsa έγραψε: #252 15-06-06 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness: 1. Σκέφτηκες ποτέ, να γίνεις μοναχός/ή? 2. Κάνεις τη προσευχή σου πρίν κοιμηθείς? 3. Πιστεύεις ότι ο Έλβις ''Βασιλιάς'' Πρίσλευ, ζεί? Click για ανάπτυξη... 1. Ποτέ!!!!! 2. Όχι πάντα.. Μόνο όταν το έχω ανάγκη! 3. Αν είσαι γοργόνος ζεί και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει!!! Αν πάλι όχι, πολύ φοβάμαι οτι δεν ζεί... Ερωτήσεις: 1. Φοράς δαχτυλιδάκια??? Αν ναί, σε ποιό δάχτυλο και τί? 2. Πώς είναι τα μαλλία σου?? (Χρώμα, κούρεμα, ίσια ή σγουρά κλπ) 3. Τί χρώμα μάτια έχεις? 4. Τί χρώμα ρούχα φοράς συνήθως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:05 Ο faithplus1: #253 15-06-06 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Ερωτήσεις: 1. Φοράς δαχτυλιδάκια??? Αν ναί, σε ποιό δάχτυλο και τί? 2. Πώς είναι τα μαλλία σου?? (Χρώμα, κούρεμα, ίσια ή σγουρά κλπ) 3. Τί χρώμα μάτια έχεις? 4. Τί χρώμα ρούχα φοράς συνήθως!!! Click για ανάπτυξη... 1.Δε φοράω.Κάπου έχασα το Ένα.Μου το πήρε το γκόλουμ 2.Προς το ξανθό είναι, σχετικά κοντά, ίσια. 3.Λαδοπράσινα . 4.Όχι κάτι συγκεκριμένο.Αρκετά είναι λαδί, αρκετά μπλε, αρκετά μαύρα. 1.Στο σχολείο έπαιζες αμπάριζα? 2.Έχεις αφίσες στο δωμάτιό σου? 3.Αν ναι, από τί/ποιον? 4.Διαβάζεις εφημερίδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:05 Ο weak and powerless: #254 15-06-06 01:05 1. Φοράς δαχτυλιδάκια??? Αν ναί, σε ποιό δάχτυλο και τί? μπα 2. Πώς είναι τα μαλλία σου?? (Χρώμα, κούρεμα, ίσια ή σγουρά κλπ) για το χρώμα θα σε γελάσω, σκούρο πάντως. ψιλοσπαστά είναι (σπαστικά, σαν κι εμένα ) αλλά ίσιωναν λόγω βάρους καθώς μάκραιναν . κούρεμα, χτένισμα και τα λοιπά, δεμπαίζουν. 3. Τί χρώμα μάτια έχεις? καφετί i think (σαν τα #@&*# ) 4. Τί χρώμα ρούχα φοράς συνήθως!!! δύσκολα βάζεις. είναι λίγο σαν ουράνιο τόξο η ντουλάπα μου . στα παντελόνια κυριαρχεί το μπεζ πάντως . 1.θα έρθεις σήμερα στην πορεία; 2.έχεις κάνει ποτέ κολονοσκόπηση; 3.γαστροσκόπηση; ψ. κλασσικά πράματα. βγάλε εσύ το φίδι από την τρύπα πάλι. που μου θες και γουόρλντ ντομινέισον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:31 Η Stalitsa έγραψε: #255 15-06-06 01:31 Προς weak... 1.θα έρθεις σήμερα στην πορεία; Όχιιιι!!! 2.έχεις κάνει ποτέ κολονοσκόπηση; Όχι και ελπίζω να μην κάνω ΠΟΤΕ στην ζωή μου! 3.γαστροσκόπηση; Ούτε και από αυτό και ελπίζω και αυτό να μην το κάνω ΠΟΤΕ στην ζωή μου! Προς Faith... 1. Στο σχολείο έπαιζες αμπάριζα? Στο σχολείο όχι, στην γειτονιά μου ναί! 2. Έχεις αφίσες στο δωμάτιο σου?? Φυσικά! 3.Αν ναί, από τί/ποιόν? Από τα live του αγοριού μου! 4. Διαβάζεις εφημερίδα? Καμμιά φορά! Ερωτήσεις: 1. Είχες ποτέ κολοστομία ή ειλεοστομία? 2. Είχες ποτέ τραχειοστομία? 3. Έχεις κάνει ποτέ κάποια επέμβαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2006 faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:37 Ο faithplus1: #256 15-06-06 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Ερωτήσεις: 1. Είχες ποτέ κολοστομία ή ειλεοστομία? 2. Είχες ποτέ τραχειοστομία? 3. Έχεις κάνει ποτέ κάποια επέμβαση? Click για ανάπτυξη... 1.Όχι ευτυχώς. 2.Όχι ευτυχώς. 3.Μια μικρή στο αυτί και λέω να βγάλω κανα φρονιμίτη όπου να'ναι. 1.θα βγει καμιά καλή ταινία στο κοντινό μέλλον (μέχρι το 2100 ας πούμε )? 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) 3.Αγοράζεις κάποιο περιοδικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2006 Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:39 Η Stalitsa έγραψε: #257 15-06-06 01:39 Κακώς!!! Της απάντησα!!! Βρές άλλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 11:51 Ο Dark_kronos: #258 15-06-06 11:51 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.θα βγει καμιά καλή ταινία στο κοντινό μέλλον (μέχρι το 2100 ας πούμε )? 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) 3.Αγοράζεις κάποιο περιοδικό? Click για ανάπτυξη... 1.Με τις ταινιες που βλεπω οτι βγαινουν τα τελευτεα χρονια πολυ αμφιβαλω 2.Τι ειναι αυτα; 3.Παλιοτερα ναι, τωρα μονο οταν καπιο εχει κατι που να με ενδιαφερει ιδιετερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erodia Δραστήριο μέλος Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 15:07 Η erodia έγραψε: #259 15-06-06 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness: Σαλμάν Ρούσντι. Για το βιβλίο του αυτό, καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατον από τον πρώην Αγιατολάχ του Ιράν, Χομεινί. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Αν και νομίζω πως έφυγε από το Ιράν και την γλύτωσε....ή κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 16:02 Η Stalitsa έγραψε: #260 15-06-06 16:02 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δεί μόνο, έχω παρακολουθήσει και αλλαγή και ξέρω να κάνω αλλαγή!!! (Αμ! Σε αυτό εξετάστηκα στο εργαστήριο και πέρασα με 9!!!!) Απέξω κ ανακατωτά τα ξέρω!!!! Dark_kronos δεν χρειάζεται να μάθεις! Πίστεψε με!!! Βάζω ερωτησούλες!!!! 1. Γρανίτα ή παγωτό? 2. Coca cola ή pepsi? 3. Τσίχλες ή καραμέλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erodia: 1. Ποιο τραγούδι σε εκφράζει την περίοδο αυτή; 2. Ποια φράση χρησιμοποιείς συχνά; 3. Μεγαλύτερη φιλοδοξία σου; Click για ανάπτυξη... 1.offspring - one fine day 2.τώρα τελευταία "δε βαριέσαι..." 3.world domination 1.Όταν με το καλό κατακτήσω τον κόσμο, θες κανένα υπουργείο? 2.Θες να γίνεις χαλίφης στη θέση του χαλίφη? 3.Ποιος είναι ο αγαπημένος σου σούπερ-ήρωας?(μάλλον έχει ξαναγίνει αυτή η ερώτηση, αλλά δε βαριέσαι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 13:53 Ο Bill_1992: #244 14-06-06 13:53 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.Όταν με το καλό κατακτήσω τον κόσμο, θες κανένα υπουργείο? 2.Θες να γίνεις χαλίφης στη θέση του χαλίφη? 3.Ποιος είναι ο αγαπημένος σου σούπερ-ήρωας?(μάλλον έχει ξαναγίνεια υτή η ερώτηση, αλλά δε βαριέσαι...) Click για ανάπτυξη... 1.Αν σου περισσεύουν 2.Ναι 3.Spiderman ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 1.Παίζεις παιχνίδια στο κινητό; 2.Σήμερα θα βγεις βόλτα ή θα κάτσεις σπίτι; 3.Έχεις κανένα κατοικίδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 13:58 Η dooo έγραψε: #245 14-06-06 13:58 1.Όταν με το καλό κατακτήσω τον κόσμο, θες κανένα υπουργείο? να με κάνεις επιστήμονα παρά τω κατακτητή γίνεται? non? αντε δώσε μου το σεξουλιάρικο υπουργείο. 2.Θες να γίνεις χαλίφης στη θέση του χαλίφη? νι, και να έχω και ιπτάμενο χαλί 3.Ποιος είναι ο αγαπημένος σου σούπερ-ήρωας?(μάλλον έχει ξαναγίνει αυτή η ερώτηση, αλλά δε βαριέσαι...) ο Donald Duck 1. πόσα δευτερόλεπτα μπορείς να κρατήσεις την αναπνοή σου μέσα στο νερό? 2. mundial ή σεκς? δικαιολογήστε 3. ποιο χρώμα νυχιών σας αρέσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 13:59 Η dooo έγραψε: #246 14-06-06 13:59 ελα ρε μπιλ γ αμώτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 14:18 Ο faithplus1: #247 14-06-06 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 1.Παίζεις παιχνίδια στο κινητό; 2.Σήμερα θα βγεις βόλτα ή θα κάτσεις σπίτι; 3.Έχεις κανένα κατοικίδιο; Click για ανάπτυξη... απαντάω στον Bill και βάζω τις ερωτήσεις της dooo (είδατε πόσο ακριβοδίκαιος είμαι, γεννημένος παγκόσμος ηγέτης...) 1.Παλιά έπαιζα πάρα πολλά, τώρα τα βαρέθηκα. 2.Όλο και κάπου θα πάω.Αλλά μπορεί και να κάτσω σπίτι. 3.Κάτι πράσινο που νομίζω ότι κουνιέται στο νεροχύτη με τα πιάτα πιάνεται? Αρχική Δημοσίευση από dooo: 1. πόσα δευτερόλεπτα μπορείς να κρατήσεις την αναπνοή σου μέσα στο νερό? 2. mundial ή σεκς? δικαιολογήστε 3. ποιο χρώμα νυχιών σας αρέσει? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 14:35 Η crazyhelen: #248 14-06-06 14:35 Αρχική Δημοσίευση από dooo: 1. πόσα δευτερόλεπτα μπορείς να κρατήσεις την αναπνοή σου μέσα στο νερό? 2. mundial ή σεκς? δικαιολογήστε 3. ποιο χρώμα νυχιών σας αρέσει? Click για ανάπτυξη... Τι χαρά να απαντάω σε ερωτήσεις της Ντου!!!!! 1. Περίπου 1 λεπτό (άτιμο τσιγάρο) 2. Sex σε κάθε γκολ 3. Γαλλικό το καλοκαίρι, μπορντό τον χειμώνα Λοιπόν..... 1. Βουνό ή θάλασσα? 2. Πόση ώρα μιλάς στο τηλέφωνο καθημερινά κατά μέσο όρο? 3. Ποιό είναι το πιο - πιο - πιο αγαπημένο σου άτομο σε αυτή τη ζωή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 23:32 Η Isiliel έγραψε: #249 14-06-06 23:32 1. Βουνό ή θάλασσα? 2. Πόση ώρα μιλάς στο τηλέφωνο καθημερινά κατά μέσο όρο? 3. Ποιό είναι το πιο - πιο - πιο αγαπημένο σου άτομο σε αυτή τη ζωή? Click για ανάπτυξη... 1. Βουνό το χειμώνα, θάλασσα το καλοκαίρι 2. Χμμμ...5 λεπτά άντε 10 (μέσο όρο πάντα) 3. Εύκολο! Η κόρη μου! 1. Παγωτό σοκολάτα ή βανίλια? 2. Θυμάσαι το αγαπημένο σου παιχνίδι απο την παιδική σου ηλικία; Τί ήταν; Υπάρχει ακόμα; 3. Ακούς το ξυπνητήρι ή δεν του δίνεις σημασία; 4. Πιστεύεις οτι αν σπουδάζεις κάτι πρέπει και να εργαστείς στον χώρο αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 23:49 Ο Crow_of_Darkness: #250 14-06-06 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: 1. Παγωτό σοκολάτα ή βανίλια? 2. Θυμάσαι το αγαπημένο σου παιχνίδι απο την παιδική σου ηλικία; Τί ήταν; Υπάρχει ακόμα; 3. Ακούς το ξυπνητήρι ή δεν του δίνεις σημασία; 4. Πιστεύεις οτι αν σπουδάζεις κάτι πρέπει και να εργαστείς στον χώρο αυτό; Click για ανάπτυξη... 1. Σοκολάτα 2. Το Sega Master-system-2. Αναπαύεται πλέον εν τόπο χλοερό... 3. Ανάλογα με τα ''κέφια''. 4. Όχι απαραίτητα. 1. Σκέφτηκες ποτέ, να γίνεις μοναχός/ή? 2. Κάνεις τη προσευχή σου πρίν κοιμηθείς? 3. Πιστεύεις ότι ο Έλβις ''Βασιλιάς'' Πρίσλευ, ζεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 23:52 Ο Crow_of_Darkness: #251 14-06-06 23:52 Αρχική Δημοσίευση από erodia: 3. "Σατανικοί στίχοι" μου διαφεύγει ο συγγραφέας! Click για ανάπτυξη... Σαλμάν Ρούσντι. Για το βιβλίο του αυτό, καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατον από τον πρώην Αγιατολάχ του Ιράν, Χομεινί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 00:58 Η Stalitsa έγραψε: #252 15-06-06 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness: 1. Σκέφτηκες ποτέ, να γίνεις μοναχός/ή? 2. Κάνεις τη προσευχή σου πρίν κοιμηθείς? 3. Πιστεύεις ότι ο Έλβις ''Βασιλιάς'' Πρίσλευ, ζεί? Click για ανάπτυξη... 1. Ποτέ!!!!! 2. Όχι πάντα.. Μόνο όταν το έχω ανάγκη! 3. Αν είσαι γοργόνος ζεί και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει!!! Αν πάλι όχι, πολύ φοβάμαι οτι δεν ζεί... Ερωτήσεις: 1. Φοράς δαχτυλιδάκια??? Αν ναί, σε ποιό δάχτυλο και τί? 2. Πώς είναι τα μαλλία σου?? (Χρώμα, κούρεμα, ίσια ή σγουρά κλπ) 3. Τί χρώμα μάτια έχεις? 4. Τί χρώμα ρούχα φοράς συνήθως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:05 Ο faithplus1: #253 15-06-06 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Ερωτήσεις: 1. Φοράς δαχτυλιδάκια??? Αν ναί, σε ποιό δάχτυλο και τί? 2. Πώς είναι τα μαλλία σου?? (Χρώμα, κούρεμα, ίσια ή σγουρά κλπ) 3. Τί χρώμα μάτια έχεις? 4. Τί χρώμα ρούχα φοράς συνήθως!!! Click για ανάπτυξη... 1.Δε φοράω.Κάπου έχασα το Ένα.Μου το πήρε το γκόλουμ 2.Προς το ξανθό είναι, σχετικά κοντά, ίσια. 3.Λαδοπράσινα . 4.Όχι κάτι συγκεκριμένο.Αρκετά είναι λαδί, αρκετά μπλε, αρκετά μαύρα. 1.Στο σχολείο έπαιζες αμπάριζα? 2.Έχεις αφίσες στο δωμάτιό σου? 3.Αν ναι, από τί/ποιον? 4.Διαβάζεις εφημερίδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:05 Ο weak and powerless: #254 15-06-06 01:05 1. Φοράς δαχτυλιδάκια??? Αν ναί, σε ποιό δάχτυλο και τί? μπα 2. Πώς είναι τα μαλλία σου?? (Χρώμα, κούρεμα, ίσια ή σγουρά κλπ) για το χρώμα θα σε γελάσω, σκούρο πάντως. ψιλοσπαστά είναι (σπαστικά, σαν κι εμένα ) αλλά ίσιωναν λόγω βάρους καθώς μάκραιναν . κούρεμα, χτένισμα και τα λοιπά, δεμπαίζουν. 3. Τί χρώμα μάτια έχεις? καφετί i think (σαν τα #@&*# ) 4. Τί χρώμα ρούχα φοράς συνήθως!!! δύσκολα βάζεις. είναι λίγο σαν ουράνιο τόξο η ντουλάπα μου . στα παντελόνια κυριαρχεί το μπεζ πάντως . 1.θα έρθεις σήμερα στην πορεία; 2.έχεις κάνει ποτέ κολονοσκόπηση; 3.γαστροσκόπηση; ψ. κλασσικά πράματα. βγάλε εσύ το φίδι από την τρύπα πάλι. που μου θες και γουόρλντ ντομινέισον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:31 Η Stalitsa έγραψε: #255 15-06-06 01:31 Προς weak... 1.θα έρθεις σήμερα στην πορεία; Όχιιιι!!! 2.έχεις κάνει ποτέ κολονοσκόπηση; Όχι και ελπίζω να μην κάνω ΠΟΤΕ στην ζωή μου! 3.γαστροσκόπηση; Ούτε και από αυτό και ελπίζω και αυτό να μην το κάνω ΠΟΤΕ στην ζωή μου! Προς Faith... 1. Στο σχολείο έπαιζες αμπάριζα? Στο σχολείο όχι, στην γειτονιά μου ναί! 2. Έχεις αφίσες στο δωμάτιο σου?? Φυσικά! 3.Αν ναί, από τί/ποιόν? Από τα live του αγοριού μου! 4. Διαβάζεις εφημερίδα? Καμμιά φορά! Ερωτήσεις: 1. Είχες ποτέ κολοστομία ή ειλεοστομία? 2. Είχες ποτέ τραχειοστομία? 3. Έχεις κάνει ποτέ κάποια επέμβαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2006 faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:37 Ο faithplus1: #256 15-06-06 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Ερωτήσεις: 1. Είχες ποτέ κολοστομία ή ειλεοστομία? 2. Είχες ποτέ τραχειοστομία? 3. Έχεις κάνει ποτέ κάποια επέμβαση? Click για ανάπτυξη... 1.Όχι ευτυχώς. 2.Όχι ευτυχώς. 3.Μια μικρή στο αυτί και λέω να βγάλω κανα φρονιμίτη όπου να'ναι. 1.θα βγει καμιά καλή ταινία στο κοντινό μέλλον (μέχρι το 2100 ας πούμε )? 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) 3.Αγοράζεις κάποιο περιοδικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2006 Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:39 Η Stalitsa έγραψε: #257 15-06-06 01:39 Κακώς!!! Της απάντησα!!! Βρές άλλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 11:51 Ο Dark_kronos: #258 15-06-06 11:51 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.θα βγει καμιά καλή ταινία στο κοντινό μέλλον (μέχρι το 2100 ας πούμε )? 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) 3.Αγοράζεις κάποιο περιοδικό? Click για ανάπτυξη... 1.Με τις ταινιες που βλεπω οτι βγαινουν τα τελευτεα χρονια πολυ αμφιβαλω 2.Τι ειναι αυτα; 3.Παλιοτερα ναι, τωρα μονο οταν καπιο εχει κατι που να με ενδιαφερει ιδιετερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erodia Δραστήριο μέλος Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 15:07 Η erodia έγραψε: #259 15-06-06 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness: Σαλμάν Ρούσντι. Για το βιβλίο του αυτό, καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατον από τον πρώην Αγιατολάχ του Ιράν, Χομεινί. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Αν και νομίζω πως έφυγε από το Ιράν και την γλύτωσε....ή κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 16:02 Η Stalitsa έγραψε: #260 15-06-06 16:02 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δεί μόνο, έχω παρακολουθήσει και αλλαγή και ξέρω να κάνω αλλαγή!!! (Αμ! Σε αυτό εξετάστηκα στο εργαστήριο και πέρασα με 9!!!!) Απέξω κ ανακατωτά τα ξέρω!!!! Dark_kronos δεν χρειάζεται να μάθεις! Πίστεψε με!!! Βάζω ερωτησούλες!!!! 1. Γρανίτα ή παγωτό? 2. Coca cola ή pepsi? 3. Τσίχλες ή καραμέλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.Όταν με το καλό κατακτήσω τον κόσμο, θες κανένα υπουργείο? 2.Θες να γίνεις χαλίφης στη θέση του χαλίφη? 3.Ποιος είναι ο αγαπημένος σου σούπερ-ήρωας?(μάλλον έχει ξαναγίνεια υτή η ερώτηση, αλλά δε βαριέσαι...) Click για ανάπτυξη... 1.Αν σου περισσεύουν 2.Ναι 3.Spiderman ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 1.Παίζεις παιχνίδια στο κινητό; 2.Σήμερα θα βγεις βόλτα ή θα κάτσεις σπίτι; 3.Έχεις κανένα κατοικίδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 13:58 Η dooo έγραψε: #245 14-06-06 13:58 1.Όταν με το καλό κατακτήσω τον κόσμο, θες κανένα υπουργείο? να με κάνεις επιστήμονα παρά τω κατακτητή γίνεται? non? αντε δώσε μου το σεξουλιάρικο υπουργείο. 2.Θες να γίνεις χαλίφης στη θέση του χαλίφη? νι, και να έχω και ιπτάμενο χαλί 3.Ποιος είναι ο αγαπημένος σου σούπερ-ήρωας?(μάλλον έχει ξαναγίνει αυτή η ερώτηση, αλλά δε βαριέσαι...) ο Donald Duck 1. πόσα δευτερόλεπτα μπορείς να κρατήσεις την αναπνοή σου μέσα στο νερό? 2. mundial ή σεκς? δικαιολογήστε 3. ποιο χρώμα νυχιών σας αρέσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 13:59 Η dooo έγραψε: #246 14-06-06 13:59 ελα ρε μπιλ γ αμώτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 14:18 Ο faithplus1: #247 14-06-06 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 1.Παίζεις παιχνίδια στο κινητό; 2.Σήμερα θα βγεις βόλτα ή θα κάτσεις σπίτι; 3.Έχεις κανένα κατοικίδιο; Click για ανάπτυξη... απαντάω στον Bill και βάζω τις ερωτήσεις της dooo (είδατε πόσο ακριβοδίκαιος είμαι, γεννημένος παγκόσμος ηγέτης...) 1.Παλιά έπαιζα πάρα πολλά, τώρα τα βαρέθηκα. 2.Όλο και κάπου θα πάω.Αλλά μπορεί και να κάτσω σπίτι. 3.Κάτι πράσινο που νομίζω ότι κουνιέται στο νεροχύτη με τα πιάτα πιάνεται? Αρχική Δημοσίευση από dooo: 1. πόσα δευτερόλεπτα μπορείς να κρατήσεις την αναπνοή σου μέσα στο νερό? 2. mundial ή σεκς? δικαιολογήστε 3. ποιο χρώμα νυχιών σας αρέσει? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 14:35 Η crazyhelen: #248 14-06-06 14:35 Αρχική Δημοσίευση από dooo: 1. πόσα δευτερόλεπτα μπορείς να κρατήσεις την αναπνοή σου μέσα στο νερό? 2. mundial ή σεκς? δικαιολογήστε 3. ποιο χρώμα νυχιών σας αρέσει? Click για ανάπτυξη... Τι χαρά να απαντάω σε ερωτήσεις της Ντου!!!!! 1. Περίπου 1 λεπτό (άτιμο τσιγάρο) 2. Sex σε κάθε γκολ 3. Γαλλικό το καλοκαίρι, μπορντό τον χειμώνα Λοιπόν..... 1. Βουνό ή θάλασσα? 2. Πόση ώρα μιλάς στο τηλέφωνο καθημερινά κατά μέσο όρο? 3. Ποιό είναι το πιο - πιο - πιο αγαπημένο σου άτομο σε αυτή τη ζωή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 23:32 Η Isiliel έγραψε: #249 14-06-06 23:32 1. Βουνό ή θάλασσα? 2. Πόση ώρα μιλάς στο τηλέφωνο καθημερινά κατά μέσο όρο? 3. Ποιό είναι το πιο - πιο - πιο αγαπημένο σου άτομο σε αυτή τη ζωή? Click για ανάπτυξη... 1. Βουνό το χειμώνα, θάλασσα το καλοκαίρι 2. Χμμμ...5 λεπτά άντε 10 (μέσο όρο πάντα) 3. Εύκολο! Η κόρη μου! 1. Παγωτό σοκολάτα ή βανίλια? 2. Θυμάσαι το αγαπημένο σου παιχνίδι απο την παιδική σου ηλικία; Τί ήταν; Υπάρχει ακόμα; 3. Ακούς το ξυπνητήρι ή δεν του δίνεις σημασία; 4. Πιστεύεις οτι αν σπουδάζεις κάτι πρέπει και να εργαστείς στον χώρο αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 23:49 Ο Crow_of_Darkness: #250 14-06-06 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: 1. Παγωτό σοκολάτα ή βανίλια? 2. Θυμάσαι το αγαπημένο σου παιχνίδι απο την παιδική σου ηλικία; Τί ήταν; Υπάρχει ακόμα; 3. Ακούς το ξυπνητήρι ή δεν του δίνεις σημασία; 4. Πιστεύεις οτι αν σπουδάζεις κάτι πρέπει και να εργαστείς στον χώρο αυτό; Click για ανάπτυξη... 1. Σοκολάτα 2. Το Sega Master-system-2. Αναπαύεται πλέον εν τόπο χλοερό... 3. Ανάλογα με τα ''κέφια''. 4. Όχι απαραίτητα. 1. Σκέφτηκες ποτέ, να γίνεις μοναχός/ή? 2. Κάνεις τη προσευχή σου πρίν κοιμηθείς? 3. Πιστεύεις ότι ο Έλβις ''Βασιλιάς'' Πρίσλευ, ζεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 23:52 Ο Crow_of_Darkness: #251 14-06-06 23:52 Αρχική Δημοσίευση από erodia: 3. "Σατανικοί στίχοι" μου διαφεύγει ο συγγραφέας! Click για ανάπτυξη... Σαλμάν Ρούσντι. Για το βιβλίο του αυτό, καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατον από τον πρώην Αγιατολάχ του Ιράν, Χομεινί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 00:58 Η Stalitsa έγραψε: #252 15-06-06 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness: 1. Σκέφτηκες ποτέ, να γίνεις μοναχός/ή? 2. Κάνεις τη προσευχή σου πρίν κοιμηθείς? 3. Πιστεύεις ότι ο Έλβις ''Βασιλιάς'' Πρίσλευ, ζεί? Click για ανάπτυξη... 1. Ποτέ!!!!! 2. Όχι πάντα.. Μόνο όταν το έχω ανάγκη! 3. Αν είσαι γοργόνος ζεί και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει!!! Αν πάλι όχι, πολύ φοβάμαι οτι δεν ζεί... Ερωτήσεις: 1. Φοράς δαχτυλιδάκια??? Αν ναί, σε ποιό δάχτυλο και τί? 2. Πώς είναι τα μαλλία σου?? (Χρώμα, κούρεμα, ίσια ή σγουρά κλπ) 3. Τί χρώμα μάτια έχεις? 4. Τί χρώμα ρούχα φοράς συνήθως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:05 Ο faithplus1: #253 15-06-06 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Ερωτήσεις: 1. Φοράς δαχτυλιδάκια??? Αν ναί, σε ποιό δάχτυλο και τί? 2. Πώς είναι τα μαλλία σου?? (Χρώμα, κούρεμα, ίσια ή σγουρά κλπ) 3. Τί χρώμα μάτια έχεις? 4. Τί χρώμα ρούχα φοράς συνήθως!!! Click για ανάπτυξη... 1.Δε φοράω.Κάπου έχασα το Ένα.Μου το πήρε το γκόλουμ 2.Προς το ξανθό είναι, σχετικά κοντά, ίσια. 3.Λαδοπράσινα . 4.Όχι κάτι συγκεκριμένο.Αρκετά είναι λαδί, αρκετά μπλε, αρκετά μαύρα. 1.Στο σχολείο έπαιζες αμπάριζα? 2.Έχεις αφίσες στο δωμάτιό σου? 3.Αν ναι, από τί/ποιον? 4.Διαβάζεις εφημερίδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:05 Ο weak and powerless: #254 15-06-06 01:05 1. Φοράς δαχτυλιδάκια??? Αν ναί, σε ποιό δάχτυλο και τί? μπα 2. Πώς είναι τα μαλλία σου?? (Χρώμα, κούρεμα, ίσια ή σγουρά κλπ) για το χρώμα θα σε γελάσω, σκούρο πάντως. ψιλοσπαστά είναι (σπαστικά, σαν κι εμένα ) αλλά ίσιωναν λόγω βάρους καθώς μάκραιναν . κούρεμα, χτένισμα και τα λοιπά, δεμπαίζουν. 3. Τί χρώμα μάτια έχεις? καφετί i think (σαν τα #@&*# ) 4. Τί χρώμα ρούχα φοράς συνήθως!!! δύσκολα βάζεις. είναι λίγο σαν ουράνιο τόξο η ντουλάπα μου . στα παντελόνια κυριαρχεί το μπεζ πάντως . 1.θα έρθεις σήμερα στην πορεία; 2.έχεις κάνει ποτέ κολονοσκόπηση; 3.γαστροσκόπηση; ψ. κλασσικά πράματα. βγάλε εσύ το φίδι από την τρύπα πάλι. που μου θες και γουόρλντ ντομινέισον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:31 Η Stalitsa έγραψε: #255 15-06-06 01:31 Προς weak... 1.θα έρθεις σήμερα στην πορεία; Όχιιιι!!! 2.έχεις κάνει ποτέ κολονοσκόπηση; Όχι και ελπίζω να μην κάνω ΠΟΤΕ στην ζωή μου! 3.γαστροσκόπηση; Ούτε και από αυτό και ελπίζω και αυτό να μην το κάνω ΠΟΤΕ στην ζωή μου! Προς Faith... 1. Στο σχολείο έπαιζες αμπάριζα? Στο σχολείο όχι, στην γειτονιά μου ναί! 2. Έχεις αφίσες στο δωμάτιο σου?? Φυσικά! 3.Αν ναί, από τί/ποιόν? Από τα live του αγοριού μου! 4. Διαβάζεις εφημερίδα? Καμμιά φορά! Ερωτήσεις: 1. Είχες ποτέ κολοστομία ή ειλεοστομία? 2. Είχες ποτέ τραχειοστομία? 3. Έχεις κάνει ποτέ κάποια επέμβαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2006 faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:37 Ο faithplus1: #256 15-06-06 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Ερωτήσεις: 1. Είχες ποτέ κολοστομία ή ειλεοστομία? 2. Είχες ποτέ τραχειοστομία? 3. Έχεις κάνει ποτέ κάποια επέμβαση? Click για ανάπτυξη... 1.Όχι ευτυχώς. 2.Όχι ευτυχώς. 3.Μια μικρή στο αυτί και λέω να βγάλω κανα φρονιμίτη όπου να'ναι. 1.θα βγει καμιά καλή ταινία στο κοντινό μέλλον (μέχρι το 2100 ας πούμε )? 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) 3.Αγοράζεις κάποιο περιοδικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2006 Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:39 Η Stalitsa έγραψε: #257 15-06-06 01:39 Κακώς!!! Της απάντησα!!! Βρές άλλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 11:51 Ο Dark_kronos: #258 15-06-06 11:51 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.θα βγει καμιά καλή ταινία στο κοντινό μέλλον (μέχρι το 2100 ας πούμε )? 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) 3.Αγοράζεις κάποιο περιοδικό? Click για ανάπτυξη... 1.Με τις ταινιες που βλεπω οτι βγαινουν τα τελευτεα χρονια πολυ αμφιβαλω 2.Τι ειναι αυτα; 3.Παλιοτερα ναι, τωρα μονο οταν καπιο εχει κατι που να με ενδιαφερει ιδιετερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erodia Δραστήριο μέλος Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 15:07 Η erodia έγραψε: #259 15-06-06 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness: Σαλμάν Ρούσντι. Για το βιβλίο του αυτό, καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατον από τον πρώην Αγιατολάχ του Ιράν, Χομεινί. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Αν και νομίζω πως έφυγε από το Ιράν και την γλύτωσε....ή κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 16:02 Η Stalitsa έγραψε: #260 15-06-06 16:02 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δεί μόνο, έχω παρακολουθήσει και αλλαγή και ξέρω να κάνω αλλαγή!!! (Αμ! Σε αυτό εξετάστηκα στο εργαστήριο και πέρασα με 9!!!!) Απέξω κ ανακατωτά τα ξέρω!!!! Dark_kronos δεν χρειάζεται να μάθεις! Πίστεψε με!!! Βάζω ερωτησούλες!!!! 1. Γρανίτα ή παγωτό? 2. Coca cola ή pepsi? 3. Τσίχλες ή καραμέλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1.Όταν με το καλό κατακτήσω τον κόσμο, θες κανένα υπουργείο? να με κάνεις επιστήμονα παρά τω κατακτητή γίνεται? non? αντε δώσε μου το σεξουλιάρικο υπουργείο. 2.Θες να γίνεις χαλίφης στη θέση του χαλίφη? νι, και να έχω και ιπτάμενο χαλί 3.Ποιος είναι ο αγαπημένος σου σούπερ-ήρωας?(μάλλον έχει ξαναγίνει αυτή η ερώτηση, αλλά δε βαριέσαι...) ο Donald Duck 1. πόσα δευτερόλεπτα μπορείς να κρατήσεις την αναπνοή σου μέσα στο νερό? 2. mundial ή σεκς? δικαιολογήστε 3. ποιο χρώμα νυχιών σας αρέσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 13:59 Η dooo έγραψε: #246 14-06-06 13:59 ελα ρε μπιλ γ αμώτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 14:18 Ο faithplus1: #247 14-06-06 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 1.Παίζεις παιχνίδια στο κινητό; 2.Σήμερα θα βγεις βόλτα ή θα κάτσεις σπίτι; 3.Έχεις κανένα κατοικίδιο; Click για ανάπτυξη... απαντάω στον Bill και βάζω τις ερωτήσεις της dooo (είδατε πόσο ακριβοδίκαιος είμαι, γεννημένος παγκόσμος ηγέτης...) 1.Παλιά έπαιζα πάρα πολλά, τώρα τα βαρέθηκα. 2.Όλο και κάπου θα πάω.Αλλά μπορεί και να κάτσω σπίτι. 3.Κάτι πράσινο που νομίζω ότι κουνιέται στο νεροχύτη με τα πιάτα πιάνεται? Αρχική Δημοσίευση από dooo: 1. πόσα δευτερόλεπτα μπορείς να κρατήσεις την αναπνοή σου μέσα στο νερό? 2. mundial ή σεκς? δικαιολογήστε 3. ποιο χρώμα νυχιών σας αρέσει? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 14:35 Η crazyhelen: #248 14-06-06 14:35 Αρχική Δημοσίευση από dooo: 1. πόσα δευτερόλεπτα μπορείς να κρατήσεις την αναπνοή σου μέσα στο νερό? 2. mundial ή σεκς? δικαιολογήστε 3. ποιο χρώμα νυχιών σας αρέσει? Click για ανάπτυξη... Τι χαρά να απαντάω σε ερωτήσεις της Ντου!!!!! 1. Περίπου 1 λεπτό (άτιμο τσιγάρο) 2. Sex σε κάθε γκολ 3. Γαλλικό το καλοκαίρι, μπορντό τον χειμώνα Λοιπόν..... 1. Βουνό ή θάλασσα? 2. Πόση ώρα μιλάς στο τηλέφωνο καθημερινά κατά μέσο όρο? 3. Ποιό είναι το πιο - πιο - πιο αγαπημένο σου άτομο σε αυτή τη ζωή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 23:32 Η Isiliel έγραψε: #249 14-06-06 23:32 1. Βουνό ή θάλασσα? 2. Πόση ώρα μιλάς στο τηλέφωνο καθημερινά κατά μέσο όρο? 3. Ποιό είναι το πιο - πιο - πιο αγαπημένο σου άτομο σε αυτή τη ζωή? Click για ανάπτυξη... 1. Βουνό το χειμώνα, θάλασσα το καλοκαίρι 2. Χμμμ...5 λεπτά άντε 10 (μέσο όρο πάντα) 3. Εύκολο! Η κόρη μου! 1. Παγωτό σοκολάτα ή βανίλια? 2. Θυμάσαι το αγαπημένο σου παιχνίδι απο την παιδική σου ηλικία; Τί ήταν; Υπάρχει ακόμα; 3. Ακούς το ξυπνητήρι ή δεν του δίνεις σημασία; 4. Πιστεύεις οτι αν σπουδάζεις κάτι πρέπει και να εργαστείς στον χώρο αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 23:49 Ο Crow_of_Darkness: #250 14-06-06 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: 1. Παγωτό σοκολάτα ή βανίλια? 2. Θυμάσαι το αγαπημένο σου παιχνίδι απο την παιδική σου ηλικία; Τί ήταν; Υπάρχει ακόμα; 3. Ακούς το ξυπνητήρι ή δεν του δίνεις σημασία; 4. Πιστεύεις οτι αν σπουδάζεις κάτι πρέπει και να εργαστείς στον χώρο αυτό; Click για ανάπτυξη... 1. Σοκολάτα 2. Το Sega Master-system-2. Αναπαύεται πλέον εν τόπο χλοερό... 3. Ανάλογα με τα ''κέφια''. 4. Όχι απαραίτητα. 1. Σκέφτηκες ποτέ, να γίνεις μοναχός/ή? 2. Κάνεις τη προσευχή σου πρίν κοιμηθείς? 3. Πιστεύεις ότι ο Έλβις ''Βασιλιάς'' Πρίσλευ, ζεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 23:52 Ο Crow_of_Darkness: #251 14-06-06 23:52 Αρχική Δημοσίευση από erodia: 3. "Σατανικοί στίχοι" μου διαφεύγει ο συγγραφέας! Click για ανάπτυξη... Σαλμάν Ρούσντι. Για το βιβλίο του αυτό, καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατον από τον πρώην Αγιατολάχ του Ιράν, Χομεινί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 00:58 Η Stalitsa έγραψε: #252 15-06-06 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness: 1. Σκέφτηκες ποτέ, να γίνεις μοναχός/ή? 2. Κάνεις τη προσευχή σου πρίν κοιμηθείς? 3. Πιστεύεις ότι ο Έλβις ''Βασιλιάς'' Πρίσλευ, ζεί? Click για ανάπτυξη... 1. Ποτέ!!!!! 2. Όχι πάντα.. Μόνο όταν το έχω ανάγκη! 3. Αν είσαι γοργόνος ζεί και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει!!! Αν πάλι όχι, πολύ φοβάμαι οτι δεν ζεί... Ερωτήσεις: 1. Φοράς δαχτυλιδάκια??? Αν ναί, σε ποιό δάχτυλο και τί? 2. Πώς είναι τα μαλλία σου?? (Χρώμα, κούρεμα, ίσια ή σγουρά κλπ) 3. Τί χρώμα μάτια έχεις? 4. Τί χρώμα ρούχα φοράς συνήθως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:05 Ο faithplus1: #253 15-06-06 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Ερωτήσεις: 1. Φοράς δαχτυλιδάκια??? Αν ναί, σε ποιό δάχτυλο και τί? 2. Πώς είναι τα μαλλία σου?? (Χρώμα, κούρεμα, ίσια ή σγουρά κλπ) 3. Τί χρώμα μάτια έχεις? 4. Τί χρώμα ρούχα φοράς συνήθως!!! Click για ανάπτυξη... 1.Δε φοράω.Κάπου έχασα το Ένα.Μου το πήρε το γκόλουμ 2.Προς το ξανθό είναι, σχετικά κοντά, ίσια. 3.Λαδοπράσινα . 4.Όχι κάτι συγκεκριμένο.Αρκετά είναι λαδί, αρκετά μπλε, αρκετά μαύρα. 1.Στο σχολείο έπαιζες αμπάριζα? 2.Έχεις αφίσες στο δωμάτιό σου? 3.Αν ναι, από τί/ποιον? 4.Διαβάζεις εφημερίδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:05 Ο weak and powerless: #254 15-06-06 01:05 1. Φοράς δαχτυλιδάκια??? Αν ναί, σε ποιό δάχτυλο και τί? μπα 2. Πώς είναι τα μαλλία σου?? (Χρώμα, κούρεμα, ίσια ή σγουρά κλπ) για το χρώμα θα σε γελάσω, σκούρο πάντως. ψιλοσπαστά είναι (σπαστικά, σαν κι εμένα ) αλλά ίσιωναν λόγω βάρους καθώς μάκραιναν . κούρεμα, χτένισμα και τα λοιπά, δεμπαίζουν. 3. Τί χρώμα μάτια έχεις? καφετί i think (σαν τα #@&*# ) 4. Τί χρώμα ρούχα φοράς συνήθως!!! δύσκολα βάζεις. είναι λίγο σαν ουράνιο τόξο η ντουλάπα μου . στα παντελόνια κυριαρχεί το μπεζ πάντως . 1.θα έρθεις σήμερα στην πορεία; 2.έχεις κάνει ποτέ κολονοσκόπηση; 3.γαστροσκόπηση; ψ. κλασσικά πράματα. βγάλε εσύ το φίδι από την τρύπα πάλι. που μου θες και γουόρλντ ντομινέισον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:31 Η Stalitsa έγραψε: #255 15-06-06 01:31 Προς weak... 1.θα έρθεις σήμερα στην πορεία; Όχιιιι!!! 2.έχεις κάνει ποτέ κολονοσκόπηση; Όχι και ελπίζω να μην κάνω ΠΟΤΕ στην ζωή μου! 3.γαστροσκόπηση; Ούτε και από αυτό και ελπίζω και αυτό να μην το κάνω ΠΟΤΕ στην ζωή μου! Προς Faith... 1. Στο σχολείο έπαιζες αμπάριζα? Στο σχολείο όχι, στην γειτονιά μου ναί! 2. Έχεις αφίσες στο δωμάτιο σου?? Φυσικά! 3.Αν ναί, από τί/ποιόν? Από τα live του αγοριού μου! 4. Διαβάζεις εφημερίδα? Καμμιά φορά! Ερωτήσεις: 1. Είχες ποτέ κολοστομία ή ειλεοστομία? 2. Είχες ποτέ τραχειοστομία? 3. Έχεις κάνει ποτέ κάποια επέμβαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2006 faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:37 Ο faithplus1: #256 15-06-06 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Ερωτήσεις: 1. Είχες ποτέ κολοστομία ή ειλεοστομία? 2. Είχες ποτέ τραχειοστομία? 3. Έχεις κάνει ποτέ κάποια επέμβαση? Click για ανάπτυξη... 1.Όχι ευτυχώς. 2.Όχι ευτυχώς. 3.Μια μικρή στο αυτί και λέω να βγάλω κανα φρονιμίτη όπου να'ναι. 1.θα βγει καμιά καλή ταινία στο κοντινό μέλλον (μέχρι το 2100 ας πούμε )? 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) 3.Αγοράζεις κάποιο περιοδικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2006 Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:39 Η Stalitsa έγραψε: #257 15-06-06 01:39 Κακώς!!! Της απάντησα!!! Βρές άλλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 11:51 Ο Dark_kronos: #258 15-06-06 11:51 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.θα βγει καμιά καλή ταινία στο κοντινό μέλλον (μέχρι το 2100 ας πούμε )? 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) 3.Αγοράζεις κάποιο περιοδικό? Click για ανάπτυξη... 1.Με τις ταινιες που βλεπω οτι βγαινουν τα τελευτεα χρονια πολυ αμφιβαλω 2.Τι ειναι αυτα; 3.Παλιοτερα ναι, τωρα μονο οταν καπιο εχει κατι που να με ενδιαφερει ιδιετερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erodia Δραστήριο μέλος Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 15:07 Η erodia έγραψε: #259 15-06-06 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness: Σαλμάν Ρούσντι. Για το βιβλίο του αυτό, καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατον από τον πρώην Αγιατολάχ του Ιράν, Χομεινί. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Αν και νομίζω πως έφυγε από το Ιράν και την γλύτωσε....ή κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 16:02 Η Stalitsa έγραψε: #260 15-06-06 16:02 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δεί μόνο, έχω παρακολουθήσει και αλλαγή και ξέρω να κάνω αλλαγή!!! (Αμ! Σε αυτό εξετάστηκα στο εργαστήριο και πέρασα με 9!!!!) Απέξω κ ανακατωτά τα ξέρω!!!! Dark_kronos δεν χρειάζεται να μάθεις! Πίστεψε με!!! Βάζω ερωτησούλες!!!! 1. Γρανίτα ή παγωτό? 2. Coca cola ή pepsi? 3. Τσίχλες ή καραμέλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ελα ρε μπιλ γ αμώτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 14:18 Ο faithplus1: #247 14-06-06 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 1.Παίζεις παιχνίδια στο κινητό; 2.Σήμερα θα βγεις βόλτα ή θα κάτσεις σπίτι; 3.Έχεις κανένα κατοικίδιο; Click για ανάπτυξη... απαντάω στον Bill και βάζω τις ερωτήσεις της dooo (είδατε πόσο ακριβοδίκαιος είμαι, γεννημένος παγκόσμος ηγέτης...) 1.Παλιά έπαιζα πάρα πολλά, τώρα τα βαρέθηκα. 2.Όλο και κάπου θα πάω.Αλλά μπορεί και να κάτσω σπίτι. 3.Κάτι πράσινο που νομίζω ότι κουνιέται στο νεροχύτη με τα πιάτα πιάνεται? Αρχική Δημοσίευση από dooo: 1. πόσα δευτερόλεπτα μπορείς να κρατήσεις την αναπνοή σου μέσα στο νερό? 2. mundial ή σεκς? δικαιολογήστε 3. ποιο χρώμα νυχιών σας αρέσει? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 14:35 Η crazyhelen: #248 14-06-06 14:35 Αρχική Δημοσίευση από dooo: 1. πόσα δευτερόλεπτα μπορείς να κρατήσεις την αναπνοή σου μέσα στο νερό? 2. mundial ή σεκς? δικαιολογήστε 3. ποιο χρώμα νυχιών σας αρέσει? Click για ανάπτυξη... Τι χαρά να απαντάω σε ερωτήσεις της Ντου!!!!! 1. Περίπου 1 λεπτό (άτιμο τσιγάρο) 2. Sex σε κάθε γκολ 3. Γαλλικό το καλοκαίρι, μπορντό τον χειμώνα Λοιπόν..... 1. Βουνό ή θάλασσα? 2. Πόση ώρα μιλάς στο τηλέφωνο καθημερινά κατά μέσο όρο? 3. Ποιό είναι το πιο - πιο - πιο αγαπημένο σου άτομο σε αυτή τη ζωή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 23:32 Η Isiliel έγραψε: #249 14-06-06 23:32 1. Βουνό ή θάλασσα? 2. Πόση ώρα μιλάς στο τηλέφωνο καθημερινά κατά μέσο όρο? 3. Ποιό είναι το πιο - πιο - πιο αγαπημένο σου άτομο σε αυτή τη ζωή? Click για ανάπτυξη... 1. Βουνό το χειμώνα, θάλασσα το καλοκαίρι 2. Χμμμ...5 λεπτά άντε 10 (μέσο όρο πάντα) 3. Εύκολο! Η κόρη μου! 1. Παγωτό σοκολάτα ή βανίλια? 2. Θυμάσαι το αγαπημένο σου παιχνίδι απο την παιδική σου ηλικία; Τί ήταν; Υπάρχει ακόμα; 3. Ακούς το ξυπνητήρι ή δεν του δίνεις σημασία; 4. Πιστεύεις οτι αν σπουδάζεις κάτι πρέπει και να εργαστείς στον χώρο αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 23:49 Ο Crow_of_Darkness: #250 14-06-06 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: 1. Παγωτό σοκολάτα ή βανίλια? 2. Θυμάσαι το αγαπημένο σου παιχνίδι απο την παιδική σου ηλικία; Τί ήταν; Υπάρχει ακόμα; 3. Ακούς το ξυπνητήρι ή δεν του δίνεις σημασία; 4. Πιστεύεις οτι αν σπουδάζεις κάτι πρέπει και να εργαστείς στον χώρο αυτό; Click για ανάπτυξη... 1. Σοκολάτα 2. Το Sega Master-system-2. Αναπαύεται πλέον εν τόπο χλοερό... 3. Ανάλογα με τα ''κέφια''. 4. Όχι απαραίτητα. 1. Σκέφτηκες ποτέ, να γίνεις μοναχός/ή? 2. Κάνεις τη προσευχή σου πρίν κοιμηθείς? 3. Πιστεύεις ότι ο Έλβις ''Βασιλιάς'' Πρίσλευ, ζεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 23:52 Ο Crow_of_Darkness: #251 14-06-06 23:52 Αρχική Δημοσίευση από erodia: 3. "Σατανικοί στίχοι" μου διαφεύγει ο συγγραφέας! Click για ανάπτυξη... Σαλμάν Ρούσντι. Για το βιβλίο του αυτό, καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατον από τον πρώην Αγιατολάχ του Ιράν, Χομεινί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 00:58 Η Stalitsa έγραψε: #252 15-06-06 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness: 1. Σκέφτηκες ποτέ, να γίνεις μοναχός/ή? 2. Κάνεις τη προσευχή σου πρίν κοιμηθείς? 3. Πιστεύεις ότι ο Έλβις ''Βασιλιάς'' Πρίσλευ, ζεί? Click για ανάπτυξη... 1. Ποτέ!!!!! 2. Όχι πάντα.. Μόνο όταν το έχω ανάγκη! 3. Αν είσαι γοργόνος ζεί και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει!!! Αν πάλι όχι, πολύ φοβάμαι οτι δεν ζεί... Ερωτήσεις: 1. Φοράς δαχτυλιδάκια??? Αν ναί, σε ποιό δάχτυλο και τί? 2. Πώς είναι τα μαλλία σου?? (Χρώμα, κούρεμα, ίσια ή σγουρά κλπ) 3. Τί χρώμα μάτια έχεις? 4. Τί χρώμα ρούχα φοράς συνήθως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:05 Ο faithplus1: #253 15-06-06 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Ερωτήσεις: 1. Φοράς δαχτυλιδάκια??? Αν ναί, σε ποιό δάχτυλο και τί? 2. Πώς είναι τα μαλλία σου?? (Χρώμα, κούρεμα, ίσια ή σγουρά κλπ) 3. Τί χρώμα μάτια έχεις? 4. Τί χρώμα ρούχα φοράς συνήθως!!! Click για ανάπτυξη... 1.Δε φοράω.Κάπου έχασα το Ένα.Μου το πήρε το γκόλουμ 2.Προς το ξανθό είναι, σχετικά κοντά, ίσια. 3.Λαδοπράσινα . 4.Όχι κάτι συγκεκριμένο.Αρκετά είναι λαδί, αρκετά μπλε, αρκετά μαύρα. 1.Στο σχολείο έπαιζες αμπάριζα? 2.Έχεις αφίσες στο δωμάτιό σου? 3.Αν ναι, από τί/ποιον? 4.Διαβάζεις εφημερίδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:05 Ο weak and powerless: #254 15-06-06 01:05 1. Φοράς δαχτυλιδάκια??? Αν ναί, σε ποιό δάχτυλο και τί? μπα 2. Πώς είναι τα μαλλία σου?? (Χρώμα, κούρεμα, ίσια ή σγουρά κλπ) για το χρώμα θα σε γελάσω, σκούρο πάντως. ψιλοσπαστά είναι (σπαστικά, σαν κι εμένα ) αλλά ίσιωναν λόγω βάρους καθώς μάκραιναν . κούρεμα, χτένισμα και τα λοιπά, δεμπαίζουν. 3. Τί χρώμα μάτια έχεις? καφετί i think (σαν τα #@&*# ) 4. Τί χρώμα ρούχα φοράς συνήθως!!! δύσκολα βάζεις. είναι λίγο σαν ουράνιο τόξο η ντουλάπα μου . στα παντελόνια κυριαρχεί το μπεζ πάντως . 1.θα έρθεις σήμερα στην πορεία; 2.έχεις κάνει ποτέ κολονοσκόπηση; 3.γαστροσκόπηση; ψ. κλασσικά πράματα. βγάλε εσύ το φίδι από την τρύπα πάλι. που μου θες και γουόρλντ ντομινέισον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:31 Η Stalitsa έγραψε: #255 15-06-06 01:31 Προς weak... 1.θα έρθεις σήμερα στην πορεία; Όχιιιι!!! 2.έχεις κάνει ποτέ κολονοσκόπηση; Όχι και ελπίζω να μην κάνω ΠΟΤΕ στην ζωή μου! 3.γαστροσκόπηση; Ούτε και από αυτό και ελπίζω και αυτό να μην το κάνω ΠΟΤΕ στην ζωή μου! Προς Faith... 1. Στο σχολείο έπαιζες αμπάριζα? Στο σχολείο όχι, στην γειτονιά μου ναί! 2. Έχεις αφίσες στο δωμάτιο σου?? Φυσικά! 3.Αν ναί, από τί/ποιόν? Από τα live του αγοριού μου! 4. Διαβάζεις εφημερίδα? Καμμιά φορά! Ερωτήσεις: 1. Είχες ποτέ κολοστομία ή ειλεοστομία? 2. Είχες ποτέ τραχειοστομία? 3. Έχεις κάνει ποτέ κάποια επέμβαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2006 faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:37 Ο faithplus1: #256 15-06-06 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Ερωτήσεις: 1. Είχες ποτέ κολοστομία ή ειλεοστομία? 2. Είχες ποτέ τραχειοστομία? 3. Έχεις κάνει ποτέ κάποια επέμβαση? Click για ανάπτυξη... 1.Όχι ευτυχώς. 2.Όχι ευτυχώς. 3.Μια μικρή στο αυτί και λέω να βγάλω κανα φρονιμίτη όπου να'ναι. 1.θα βγει καμιά καλή ταινία στο κοντινό μέλλον (μέχρι το 2100 ας πούμε )? 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) 3.Αγοράζεις κάποιο περιοδικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2006 Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:39 Η Stalitsa έγραψε: #257 15-06-06 01:39 Κακώς!!! Της απάντησα!!! Βρές άλλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 11:51 Ο Dark_kronos: #258 15-06-06 11:51 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.θα βγει καμιά καλή ταινία στο κοντινό μέλλον (μέχρι το 2100 ας πούμε )? 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) 3.Αγοράζεις κάποιο περιοδικό? Click για ανάπτυξη... 1.Με τις ταινιες που βλεπω οτι βγαινουν τα τελευτεα χρονια πολυ αμφιβαλω 2.Τι ειναι αυτα; 3.Παλιοτερα ναι, τωρα μονο οταν καπιο εχει κατι που να με ενδιαφερει ιδιετερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erodia Δραστήριο μέλος Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 15:07 Η erodia έγραψε: #259 15-06-06 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness: Σαλμάν Ρούσντι. Για το βιβλίο του αυτό, καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατον από τον πρώην Αγιατολάχ του Ιράν, Χομεινί. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Αν και νομίζω πως έφυγε από το Ιράν και την γλύτωσε....ή κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 16:02 Η Stalitsa έγραψε: #260 15-06-06 16:02 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δεί μόνο, έχω παρακολουθήσει και αλλαγή και ξέρω να κάνω αλλαγή!!! (Αμ! Σε αυτό εξετάστηκα στο εργαστήριο και πέρασα με 9!!!!) Απέξω κ ανακατωτά τα ξέρω!!!! Dark_kronos δεν χρειάζεται να μάθεις! Πίστεψε με!!! Βάζω ερωτησούλες!!!! 1. Γρανίτα ή παγωτό? 2. Coca cola ή pepsi? 3. Τσίχλες ή καραμέλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 1.Παίζεις παιχνίδια στο κινητό; 2.Σήμερα θα βγεις βόλτα ή θα κάτσεις σπίτι; 3.Έχεις κανένα κατοικίδιο; Click για ανάπτυξη... απαντάω στον Bill και βάζω τις ερωτήσεις της dooo (είδατε πόσο ακριβοδίκαιος είμαι, γεννημένος παγκόσμος ηγέτης...) 1.Παλιά έπαιζα πάρα πολλά, τώρα τα βαρέθηκα. 2.Όλο και κάπου θα πάω.Αλλά μπορεί και να κάτσω σπίτι. 3.Κάτι πράσινο που νομίζω ότι κουνιέται στο νεροχύτη με τα πιάτα πιάνεται? Αρχική Δημοσίευση από dooo: 1. πόσα δευτερόλεπτα μπορείς να κρατήσεις την αναπνοή σου μέσα στο νερό? 2. mundial ή σεκς? δικαιολογήστε 3. ποιο χρώμα νυχιών σας αρέσει? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 14:35 Η crazyhelen: #248 14-06-06 14:35 Αρχική Δημοσίευση από dooo: 1. πόσα δευτερόλεπτα μπορείς να κρατήσεις την αναπνοή σου μέσα στο νερό? 2. mundial ή σεκς? δικαιολογήστε 3. ποιο χρώμα νυχιών σας αρέσει? Click για ανάπτυξη... Τι χαρά να απαντάω σε ερωτήσεις της Ντου!!!!! 1. Περίπου 1 λεπτό (άτιμο τσιγάρο) 2. Sex σε κάθε γκολ 3. Γαλλικό το καλοκαίρι, μπορντό τον χειμώνα Λοιπόν..... 1. Βουνό ή θάλασσα? 2. Πόση ώρα μιλάς στο τηλέφωνο καθημερινά κατά μέσο όρο? 3. Ποιό είναι το πιο - πιο - πιο αγαπημένο σου άτομο σε αυτή τη ζωή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 23:32 Η Isiliel έγραψε: #249 14-06-06 23:32 1. Βουνό ή θάλασσα? 2. Πόση ώρα μιλάς στο τηλέφωνο καθημερινά κατά μέσο όρο? 3. Ποιό είναι το πιο - πιο - πιο αγαπημένο σου άτομο σε αυτή τη ζωή? Click για ανάπτυξη... 1. Βουνό το χειμώνα, θάλασσα το καλοκαίρι 2. Χμμμ...5 λεπτά άντε 10 (μέσο όρο πάντα) 3. Εύκολο! Η κόρη μου! 1. Παγωτό σοκολάτα ή βανίλια? 2. Θυμάσαι το αγαπημένο σου παιχνίδι απο την παιδική σου ηλικία; Τί ήταν; Υπάρχει ακόμα; 3. Ακούς το ξυπνητήρι ή δεν του δίνεις σημασία; 4. Πιστεύεις οτι αν σπουδάζεις κάτι πρέπει και να εργαστείς στον χώρο αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 23:49 Ο Crow_of_Darkness: #250 14-06-06 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: 1. Παγωτό σοκολάτα ή βανίλια? 2. Θυμάσαι το αγαπημένο σου παιχνίδι απο την παιδική σου ηλικία; Τί ήταν; Υπάρχει ακόμα; 3. Ακούς το ξυπνητήρι ή δεν του δίνεις σημασία; 4. Πιστεύεις οτι αν σπουδάζεις κάτι πρέπει και να εργαστείς στον χώρο αυτό; Click για ανάπτυξη... 1. Σοκολάτα 2. Το Sega Master-system-2. Αναπαύεται πλέον εν τόπο χλοερό... 3. Ανάλογα με τα ''κέφια''. 4. Όχι απαραίτητα. 1. Σκέφτηκες ποτέ, να γίνεις μοναχός/ή? 2. Κάνεις τη προσευχή σου πρίν κοιμηθείς? 3. Πιστεύεις ότι ο Έλβις ''Βασιλιάς'' Πρίσλευ, ζεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 23:52 Ο Crow_of_Darkness: #251 14-06-06 23:52 Αρχική Δημοσίευση από erodia: 3. "Σατανικοί στίχοι" μου διαφεύγει ο συγγραφέας! Click για ανάπτυξη... Σαλμάν Ρούσντι. Για το βιβλίο του αυτό, καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατον από τον πρώην Αγιατολάχ του Ιράν, Χομεινί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 00:58 Η Stalitsa έγραψε: #252 15-06-06 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness: 1. Σκέφτηκες ποτέ, να γίνεις μοναχός/ή? 2. Κάνεις τη προσευχή σου πρίν κοιμηθείς? 3. Πιστεύεις ότι ο Έλβις ''Βασιλιάς'' Πρίσλευ, ζεί? Click για ανάπτυξη... 1. Ποτέ!!!!! 2. Όχι πάντα.. Μόνο όταν το έχω ανάγκη! 3. Αν είσαι γοργόνος ζεί και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει!!! Αν πάλι όχι, πολύ φοβάμαι οτι δεν ζεί... Ερωτήσεις: 1. Φοράς δαχτυλιδάκια??? Αν ναί, σε ποιό δάχτυλο και τί? 2. Πώς είναι τα μαλλία σου?? (Χρώμα, κούρεμα, ίσια ή σγουρά κλπ) 3. Τί χρώμα μάτια έχεις? 4. Τί χρώμα ρούχα φοράς συνήθως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:05 Ο faithplus1: #253 15-06-06 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Ερωτήσεις: 1. Φοράς δαχτυλιδάκια??? Αν ναί, σε ποιό δάχτυλο και τί? 2. Πώς είναι τα μαλλία σου?? (Χρώμα, κούρεμα, ίσια ή σγουρά κλπ) 3. Τί χρώμα μάτια έχεις? 4. Τί χρώμα ρούχα φοράς συνήθως!!! Click για ανάπτυξη... 1.Δε φοράω.Κάπου έχασα το Ένα.Μου το πήρε το γκόλουμ 2.Προς το ξανθό είναι, σχετικά κοντά, ίσια. 3.Λαδοπράσινα . 4.Όχι κάτι συγκεκριμένο.Αρκετά είναι λαδί, αρκετά μπλε, αρκετά μαύρα. 1.Στο σχολείο έπαιζες αμπάριζα? 2.Έχεις αφίσες στο δωμάτιό σου? 3.Αν ναι, από τί/ποιον? 4.Διαβάζεις εφημερίδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:05 Ο weak and powerless: #254 15-06-06 01:05 1. Φοράς δαχτυλιδάκια??? Αν ναί, σε ποιό δάχτυλο και τί? μπα 2. Πώς είναι τα μαλλία σου?? (Χρώμα, κούρεμα, ίσια ή σγουρά κλπ) για το χρώμα θα σε γελάσω, σκούρο πάντως. ψιλοσπαστά είναι (σπαστικά, σαν κι εμένα ) αλλά ίσιωναν λόγω βάρους καθώς μάκραιναν . κούρεμα, χτένισμα και τα λοιπά, δεμπαίζουν. 3. Τί χρώμα μάτια έχεις? καφετί i think (σαν τα #@&*# ) 4. Τί χρώμα ρούχα φοράς συνήθως!!! δύσκολα βάζεις. είναι λίγο σαν ουράνιο τόξο η ντουλάπα μου . στα παντελόνια κυριαρχεί το μπεζ πάντως . 1.θα έρθεις σήμερα στην πορεία; 2.έχεις κάνει ποτέ κολονοσκόπηση; 3.γαστροσκόπηση; ψ. κλασσικά πράματα. βγάλε εσύ το φίδι από την τρύπα πάλι. που μου θες και γουόρλντ ντομινέισον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:31 Η Stalitsa έγραψε: #255 15-06-06 01:31 Προς weak... 1.θα έρθεις σήμερα στην πορεία; Όχιιιι!!! 2.έχεις κάνει ποτέ κολονοσκόπηση; Όχι και ελπίζω να μην κάνω ΠΟΤΕ στην ζωή μου! 3.γαστροσκόπηση; Ούτε και από αυτό και ελπίζω και αυτό να μην το κάνω ΠΟΤΕ στην ζωή μου! Προς Faith... 1. Στο σχολείο έπαιζες αμπάριζα? Στο σχολείο όχι, στην γειτονιά μου ναί! 2. Έχεις αφίσες στο δωμάτιο σου?? Φυσικά! 3.Αν ναί, από τί/ποιόν? Από τα live του αγοριού μου! 4. Διαβάζεις εφημερίδα? Καμμιά φορά! Ερωτήσεις: 1. Είχες ποτέ κολοστομία ή ειλεοστομία? 2. Είχες ποτέ τραχειοστομία? 3. Έχεις κάνει ποτέ κάποια επέμβαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2006 faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:37 Ο faithplus1: #256 15-06-06 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Ερωτήσεις: 1. Είχες ποτέ κολοστομία ή ειλεοστομία? 2. Είχες ποτέ τραχειοστομία? 3. Έχεις κάνει ποτέ κάποια επέμβαση? Click για ανάπτυξη... 1.Όχι ευτυχώς. 2.Όχι ευτυχώς. 3.Μια μικρή στο αυτί και λέω να βγάλω κανα φρονιμίτη όπου να'ναι. 1.θα βγει καμιά καλή ταινία στο κοντινό μέλλον (μέχρι το 2100 ας πούμε )? 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) 3.Αγοράζεις κάποιο περιοδικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2006 Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:39 Η Stalitsa έγραψε: #257 15-06-06 01:39 Κακώς!!! Της απάντησα!!! Βρές άλλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 11:51 Ο Dark_kronos: #258 15-06-06 11:51 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.θα βγει καμιά καλή ταινία στο κοντινό μέλλον (μέχρι το 2100 ας πούμε )? 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) 3.Αγοράζεις κάποιο περιοδικό? Click για ανάπτυξη... 1.Με τις ταινιες που βλεπω οτι βγαινουν τα τελευτεα χρονια πολυ αμφιβαλω 2.Τι ειναι αυτα; 3.Παλιοτερα ναι, τωρα μονο οταν καπιο εχει κατι που να με ενδιαφερει ιδιετερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erodia Δραστήριο μέλος Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 15:07 Η erodia έγραψε: #259 15-06-06 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness: Σαλμάν Ρούσντι. Για το βιβλίο του αυτό, καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατον από τον πρώην Αγιατολάχ του Ιράν, Χομεινί. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Αν και νομίζω πως έφυγε από το Ιράν και την γλύτωσε....ή κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 16:02 Η Stalitsa έγραψε: #260 15-06-06 16:02 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δεί μόνο, έχω παρακολουθήσει και αλλαγή και ξέρω να κάνω αλλαγή!!! (Αμ! Σε αυτό εξετάστηκα στο εργαστήριο και πέρασα με 9!!!!) Απέξω κ ανακατωτά τα ξέρω!!!! Dark_kronos δεν χρειάζεται να μάθεις! Πίστεψε με!!! Βάζω ερωτησούλες!!!! 1. Γρανίτα ή παγωτό? 2. Coca cola ή pepsi? 3. Τσίχλες ή καραμέλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dooo: 1. πόσα δευτερόλεπτα μπορείς να κρατήσεις την αναπνοή σου μέσα στο νερό? 2. mundial ή σεκς? δικαιολογήστε 3. ποιο χρώμα νυχιών σας αρέσει? Click για ανάπτυξη... Τι χαρά να απαντάω σε ερωτήσεις της Ντου!!!!! 1. Περίπου 1 λεπτό (άτιμο τσιγάρο) 2. Sex σε κάθε γκολ 3. Γαλλικό το καλοκαίρι, μπορντό τον χειμώνα Λοιπόν..... 1. Βουνό ή θάλασσα? 2. Πόση ώρα μιλάς στο τηλέφωνο καθημερινά κατά μέσο όρο? 3. Ποιό είναι το πιο - πιο - πιο αγαπημένο σου άτομο σε αυτή τη ζωή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 23:32 Η Isiliel έγραψε: #249 14-06-06 23:32 1. Βουνό ή θάλασσα? 2. Πόση ώρα μιλάς στο τηλέφωνο καθημερινά κατά μέσο όρο? 3. Ποιό είναι το πιο - πιο - πιο αγαπημένο σου άτομο σε αυτή τη ζωή? Click για ανάπτυξη... 1. Βουνό το χειμώνα, θάλασσα το καλοκαίρι 2. Χμμμ...5 λεπτά άντε 10 (μέσο όρο πάντα) 3. Εύκολο! Η κόρη μου! 1. Παγωτό σοκολάτα ή βανίλια? 2. Θυμάσαι το αγαπημένο σου παιχνίδι απο την παιδική σου ηλικία; Τί ήταν; Υπάρχει ακόμα; 3. Ακούς το ξυπνητήρι ή δεν του δίνεις σημασία; 4. Πιστεύεις οτι αν σπουδάζεις κάτι πρέπει και να εργαστείς στον χώρο αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 23:49 Ο Crow_of_Darkness: #250 14-06-06 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: 1. Παγωτό σοκολάτα ή βανίλια? 2. Θυμάσαι το αγαπημένο σου παιχνίδι απο την παιδική σου ηλικία; Τί ήταν; Υπάρχει ακόμα; 3. Ακούς το ξυπνητήρι ή δεν του δίνεις σημασία; 4. Πιστεύεις οτι αν σπουδάζεις κάτι πρέπει και να εργαστείς στον χώρο αυτό; Click για ανάπτυξη... 1. Σοκολάτα 2. Το Sega Master-system-2. Αναπαύεται πλέον εν τόπο χλοερό... 3. Ανάλογα με τα ''κέφια''. 4. Όχι απαραίτητα. 1. Σκέφτηκες ποτέ, να γίνεις μοναχός/ή? 2. Κάνεις τη προσευχή σου πρίν κοιμηθείς? 3. Πιστεύεις ότι ο Έλβις ''Βασιλιάς'' Πρίσλευ, ζεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 23:52 Ο Crow_of_Darkness: #251 14-06-06 23:52 Αρχική Δημοσίευση από erodia: 3. "Σατανικοί στίχοι" μου διαφεύγει ο συγγραφέας! Click για ανάπτυξη... Σαλμάν Ρούσντι. Για το βιβλίο του αυτό, καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατον από τον πρώην Αγιατολάχ του Ιράν, Χομεινί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 00:58 Η Stalitsa έγραψε: #252 15-06-06 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness: 1. Σκέφτηκες ποτέ, να γίνεις μοναχός/ή? 2. Κάνεις τη προσευχή σου πρίν κοιμηθείς? 3. Πιστεύεις ότι ο Έλβις ''Βασιλιάς'' Πρίσλευ, ζεί? Click για ανάπτυξη... 1. Ποτέ!!!!! 2. Όχι πάντα.. Μόνο όταν το έχω ανάγκη! 3. Αν είσαι γοργόνος ζεί και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει!!! Αν πάλι όχι, πολύ φοβάμαι οτι δεν ζεί... Ερωτήσεις: 1. Φοράς δαχτυλιδάκια??? Αν ναί, σε ποιό δάχτυλο και τί? 2. Πώς είναι τα μαλλία σου?? (Χρώμα, κούρεμα, ίσια ή σγουρά κλπ) 3. Τί χρώμα μάτια έχεις? 4. Τί χρώμα ρούχα φοράς συνήθως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:05 Ο faithplus1: #253 15-06-06 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Ερωτήσεις: 1. Φοράς δαχτυλιδάκια??? Αν ναί, σε ποιό δάχτυλο και τί? 2. Πώς είναι τα μαλλία σου?? (Χρώμα, κούρεμα, ίσια ή σγουρά κλπ) 3. Τί χρώμα μάτια έχεις? 4. Τί χρώμα ρούχα φοράς συνήθως!!! Click για ανάπτυξη... 1.Δε φοράω.Κάπου έχασα το Ένα.Μου το πήρε το γκόλουμ 2.Προς το ξανθό είναι, σχετικά κοντά, ίσια. 3.Λαδοπράσινα . 4.Όχι κάτι συγκεκριμένο.Αρκετά είναι λαδί, αρκετά μπλε, αρκετά μαύρα. 1.Στο σχολείο έπαιζες αμπάριζα? 2.Έχεις αφίσες στο δωμάτιό σου? 3.Αν ναι, από τί/ποιον? 4.Διαβάζεις εφημερίδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:05 Ο weak and powerless: #254 15-06-06 01:05 1. Φοράς δαχτυλιδάκια??? Αν ναί, σε ποιό δάχτυλο και τί? μπα 2. Πώς είναι τα μαλλία σου?? (Χρώμα, κούρεμα, ίσια ή σγουρά κλπ) για το χρώμα θα σε γελάσω, σκούρο πάντως. ψιλοσπαστά είναι (σπαστικά, σαν κι εμένα ) αλλά ίσιωναν λόγω βάρους καθώς μάκραιναν . κούρεμα, χτένισμα και τα λοιπά, δεμπαίζουν. 3. Τί χρώμα μάτια έχεις? καφετί i think (σαν τα #@&*# ) 4. Τί χρώμα ρούχα φοράς συνήθως!!! δύσκολα βάζεις. είναι λίγο σαν ουράνιο τόξο η ντουλάπα μου . στα παντελόνια κυριαρχεί το μπεζ πάντως . 1.θα έρθεις σήμερα στην πορεία; 2.έχεις κάνει ποτέ κολονοσκόπηση; 3.γαστροσκόπηση; ψ. κλασσικά πράματα. βγάλε εσύ το φίδι από την τρύπα πάλι. που μου θες και γουόρλντ ντομινέισον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:31 Η Stalitsa έγραψε: #255 15-06-06 01:31 Προς weak... 1.θα έρθεις σήμερα στην πορεία; Όχιιιι!!! 2.έχεις κάνει ποτέ κολονοσκόπηση; Όχι και ελπίζω να μην κάνω ΠΟΤΕ στην ζωή μου! 3.γαστροσκόπηση; Ούτε και από αυτό και ελπίζω και αυτό να μην το κάνω ΠΟΤΕ στην ζωή μου! Προς Faith... 1. Στο σχολείο έπαιζες αμπάριζα? Στο σχολείο όχι, στην γειτονιά μου ναί! 2. Έχεις αφίσες στο δωμάτιο σου?? Φυσικά! 3.Αν ναί, από τί/ποιόν? Από τα live του αγοριού μου! 4. Διαβάζεις εφημερίδα? Καμμιά φορά! Ερωτήσεις: 1. Είχες ποτέ κολοστομία ή ειλεοστομία? 2. Είχες ποτέ τραχειοστομία? 3. Έχεις κάνει ποτέ κάποια επέμβαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2006 faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:37 Ο faithplus1: #256 15-06-06 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Ερωτήσεις: 1. Είχες ποτέ κολοστομία ή ειλεοστομία? 2. Είχες ποτέ τραχειοστομία? 3. Έχεις κάνει ποτέ κάποια επέμβαση? Click για ανάπτυξη... 1.Όχι ευτυχώς. 2.Όχι ευτυχώς. 3.Μια μικρή στο αυτί και λέω να βγάλω κανα φρονιμίτη όπου να'ναι. 1.θα βγει καμιά καλή ταινία στο κοντινό μέλλον (μέχρι το 2100 ας πούμε )? 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) 3.Αγοράζεις κάποιο περιοδικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2006 Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:39 Η Stalitsa έγραψε: #257 15-06-06 01:39 Κακώς!!! Της απάντησα!!! Βρές άλλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 11:51 Ο Dark_kronos: #258 15-06-06 11:51 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.θα βγει καμιά καλή ταινία στο κοντινό μέλλον (μέχρι το 2100 ας πούμε )? 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) 3.Αγοράζεις κάποιο περιοδικό? Click για ανάπτυξη... 1.Με τις ταινιες που βλεπω οτι βγαινουν τα τελευτεα χρονια πολυ αμφιβαλω 2.Τι ειναι αυτα; 3.Παλιοτερα ναι, τωρα μονο οταν καπιο εχει κατι που να με ενδιαφερει ιδιετερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erodia Δραστήριο μέλος Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 15:07 Η erodia έγραψε: #259 15-06-06 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness: Σαλμάν Ρούσντι. Για το βιβλίο του αυτό, καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατον από τον πρώην Αγιατολάχ του Ιράν, Χομεινί. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Αν και νομίζω πως έφυγε από το Ιράν και την γλύτωσε....ή κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 16:02 Η Stalitsa έγραψε: #260 15-06-06 16:02 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δεί μόνο, έχω παρακολουθήσει και αλλαγή και ξέρω να κάνω αλλαγή!!! (Αμ! Σε αυτό εξετάστηκα στο εργαστήριο και πέρασα με 9!!!!) Απέξω κ ανακατωτά τα ξέρω!!!! Dark_kronos δεν χρειάζεται να μάθεις! Πίστεψε με!!! Βάζω ερωτησούλες!!!! 1. Γρανίτα ή παγωτό? 2. Coca cola ή pepsi? 3. Τσίχλες ή καραμέλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1. Βουνό ή θάλασσα? 2. Πόση ώρα μιλάς στο τηλέφωνο καθημερινά κατά μέσο όρο? 3. Ποιό είναι το πιο - πιο - πιο αγαπημένο σου άτομο σε αυτή τη ζωή? Click για ανάπτυξη... 1. Βουνό το χειμώνα, θάλασσα το καλοκαίρι 2. Χμμμ...5 λεπτά άντε 10 (μέσο όρο πάντα) 3. Εύκολο! Η κόρη μου! 1. Παγωτό σοκολάτα ή βανίλια? 2. Θυμάσαι το αγαπημένο σου παιχνίδι απο την παιδική σου ηλικία; Τί ήταν; Υπάρχει ακόμα; 3. Ακούς το ξυπνητήρι ή δεν του δίνεις σημασία; 4. Πιστεύεις οτι αν σπουδάζεις κάτι πρέπει και να εργαστείς στον χώρο αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 23:49 Ο Crow_of_Darkness: #250 14-06-06 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: 1. Παγωτό σοκολάτα ή βανίλια? 2. Θυμάσαι το αγαπημένο σου παιχνίδι απο την παιδική σου ηλικία; Τί ήταν; Υπάρχει ακόμα; 3. Ακούς το ξυπνητήρι ή δεν του δίνεις σημασία; 4. Πιστεύεις οτι αν σπουδάζεις κάτι πρέπει και να εργαστείς στον χώρο αυτό; Click για ανάπτυξη... 1. Σοκολάτα 2. Το Sega Master-system-2. Αναπαύεται πλέον εν τόπο χλοερό... 3. Ανάλογα με τα ''κέφια''. 4. Όχι απαραίτητα. 1. Σκέφτηκες ποτέ, να γίνεις μοναχός/ή? 2. Κάνεις τη προσευχή σου πρίν κοιμηθείς? 3. Πιστεύεις ότι ο Έλβις ''Βασιλιάς'' Πρίσλευ, ζεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 23:52 Ο Crow_of_Darkness: #251 14-06-06 23:52 Αρχική Δημοσίευση από erodia: 3. "Σατανικοί στίχοι" μου διαφεύγει ο συγγραφέας! Click για ανάπτυξη... Σαλμάν Ρούσντι. Για το βιβλίο του αυτό, καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατον από τον πρώην Αγιατολάχ του Ιράν, Χομεινί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 00:58 Η Stalitsa έγραψε: #252 15-06-06 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness: 1. Σκέφτηκες ποτέ, να γίνεις μοναχός/ή? 2. Κάνεις τη προσευχή σου πρίν κοιμηθείς? 3. Πιστεύεις ότι ο Έλβις ''Βασιλιάς'' Πρίσλευ, ζεί? Click για ανάπτυξη... 1. Ποτέ!!!!! 2. Όχι πάντα.. Μόνο όταν το έχω ανάγκη! 3. Αν είσαι γοργόνος ζεί και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει!!! Αν πάλι όχι, πολύ φοβάμαι οτι δεν ζεί... Ερωτήσεις: 1. Φοράς δαχτυλιδάκια??? Αν ναί, σε ποιό δάχτυλο και τί? 2. Πώς είναι τα μαλλία σου?? (Χρώμα, κούρεμα, ίσια ή σγουρά κλπ) 3. Τί χρώμα μάτια έχεις? 4. Τί χρώμα ρούχα φοράς συνήθως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:05 Ο faithplus1: #253 15-06-06 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Ερωτήσεις: 1. Φοράς δαχτυλιδάκια??? Αν ναί, σε ποιό δάχτυλο και τί? 2. Πώς είναι τα μαλλία σου?? (Χρώμα, κούρεμα, ίσια ή σγουρά κλπ) 3. Τί χρώμα μάτια έχεις? 4. Τί χρώμα ρούχα φοράς συνήθως!!! Click για ανάπτυξη... 1.Δε φοράω.Κάπου έχασα το Ένα.Μου το πήρε το γκόλουμ 2.Προς το ξανθό είναι, σχετικά κοντά, ίσια. 3.Λαδοπράσινα . 4.Όχι κάτι συγκεκριμένο.Αρκετά είναι λαδί, αρκετά μπλε, αρκετά μαύρα. 1.Στο σχολείο έπαιζες αμπάριζα? 2.Έχεις αφίσες στο δωμάτιό σου? 3.Αν ναι, από τί/ποιον? 4.Διαβάζεις εφημερίδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:05 Ο weak and powerless: #254 15-06-06 01:05 1. Φοράς δαχτυλιδάκια??? Αν ναί, σε ποιό δάχτυλο και τί? μπα 2. Πώς είναι τα μαλλία σου?? (Χρώμα, κούρεμα, ίσια ή σγουρά κλπ) για το χρώμα θα σε γελάσω, σκούρο πάντως. ψιλοσπαστά είναι (σπαστικά, σαν κι εμένα ) αλλά ίσιωναν λόγω βάρους καθώς μάκραιναν . κούρεμα, χτένισμα και τα λοιπά, δεμπαίζουν. 3. Τί χρώμα μάτια έχεις? καφετί i think (σαν τα #@&*# ) 4. Τί χρώμα ρούχα φοράς συνήθως!!! δύσκολα βάζεις. είναι λίγο σαν ουράνιο τόξο η ντουλάπα μου . στα παντελόνια κυριαρχεί το μπεζ πάντως . 1.θα έρθεις σήμερα στην πορεία; 2.έχεις κάνει ποτέ κολονοσκόπηση; 3.γαστροσκόπηση; ψ. κλασσικά πράματα. βγάλε εσύ το φίδι από την τρύπα πάλι. που μου θες και γουόρλντ ντομινέισον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:31 Η Stalitsa έγραψε: #255 15-06-06 01:31 Προς weak... 1.θα έρθεις σήμερα στην πορεία; Όχιιιι!!! 2.έχεις κάνει ποτέ κολονοσκόπηση; Όχι και ελπίζω να μην κάνω ΠΟΤΕ στην ζωή μου! 3.γαστροσκόπηση; Ούτε και από αυτό και ελπίζω και αυτό να μην το κάνω ΠΟΤΕ στην ζωή μου! Προς Faith... 1. Στο σχολείο έπαιζες αμπάριζα? Στο σχολείο όχι, στην γειτονιά μου ναί! 2. Έχεις αφίσες στο δωμάτιο σου?? Φυσικά! 3.Αν ναί, από τί/ποιόν? Από τα live του αγοριού μου! 4. Διαβάζεις εφημερίδα? Καμμιά φορά! Ερωτήσεις: 1. Είχες ποτέ κολοστομία ή ειλεοστομία? 2. Είχες ποτέ τραχειοστομία? 3. Έχεις κάνει ποτέ κάποια επέμβαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2006 faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:37 Ο faithplus1: #256 15-06-06 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Ερωτήσεις: 1. Είχες ποτέ κολοστομία ή ειλεοστομία? 2. Είχες ποτέ τραχειοστομία? 3. Έχεις κάνει ποτέ κάποια επέμβαση? Click για ανάπτυξη... 1.Όχι ευτυχώς. 2.Όχι ευτυχώς. 3.Μια μικρή στο αυτί και λέω να βγάλω κανα φρονιμίτη όπου να'ναι. 1.θα βγει καμιά καλή ταινία στο κοντινό μέλλον (μέχρι το 2100 ας πούμε )? 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) 3.Αγοράζεις κάποιο περιοδικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2006 Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:39 Η Stalitsa έγραψε: #257 15-06-06 01:39 Κακώς!!! Της απάντησα!!! Βρές άλλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 11:51 Ο Dark_kronos: #258 15-06-06 11:51 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.θα βγει καμιά καλή ταινία στο κοντινό μέλλον (μέχρι το 2100 ας πούμε )? 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) 3.Αγοράζεις κάποιο περιοδικό? Click για ανάπτυξη... 1.Με τις ταινιες που βλεπω οτι βγαινουν τα τελευτεα χρονια πολυ αμφιβαλω 2.Τι ειναι αυτα; 3.Παλιοτερα ναι, τωρα μονο οταν καπιο εχει κατι που να με ενδιαφερει ιδιετερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erodia Δραστήριο μέλος Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 15:07 Η erodia έγραψε: #259 15-06-06 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness: Σαλμάν Ρούσντι. Για το βιβλίο του αυτό, καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατον από τον πρώην Αγιατολάχ του Ιράν, Χομεινί. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Αν και νομίζω πως έφυγε από το Ιράν και την γλύτωσε....ή κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 16:02 Η Stalitsa έγραψε: #260 15-06-06 16:02 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δεί μόνο, έχω παρακολουθήσει και αλλαγή και ξέρω να κάνω αλλαγή!!! (Αμ! Σε αυτό εξετάστηκα στο εργαστήριο και πέρασα με 9!!!!) Απέξω κ ανακατωτά τα ξέρω!!!! Dark_kronos δεν χρειάζεται να μάθεις! Πίστεψε με!!! Βάζω ερωτησούλες!!!! 1. Γρανίτα ή παγωτό? 2. Coca cola ή pepsi? 3. Τσίχλες ή καραμέλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: 1. Παγωτό σοκολάτα ή βανίλια? 2. Θυμάσαι το αγαπημένο σου παιχνίδι απο την παιδική σου ηλικία; Τί ήταν; Υπάρχει ακόμα; 3. Ακούς το ξυπνητήρι ή δεν του δίνεις σημασία; 4. Πιστεύεις οτι αν σπουδάζεις κάτι πρέπει και να εργαστείς στον χώρο αυτό; Click για ανάπτυξη... 1. Σοκολάτα 2. Το Sega Master-system-2. Αναπαύεται πλέον εν τόπο χλοερό... 3. Ανάλογα με τα ''κέφια''. 4. Όχι απαραίτητα. 1. Σκέφτηκες ποτέ, να γίνεις μοναχός/ή? 2. Κάνεις τη προσευχή σου πρίν κοιμηθείς? 3. Πιστεύεις ότι ο Έλβις ''Βασιλιάς'' Πρίσλευ, ζεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2006 στις 23:52 Ο Crow_of_Darkness: #251 14-06-06 23:52 Αρχική Δημοσίευση από erodia: 3. "Σατανικοί στίχοι" μου διαφεύγει ο συγγραφέας! Click για ανάπτυξη... Σαλμάν Ρούσντι. Για το βιβλίο του αυτό, καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατον από τον πρώην Αγιατολάχ του Ιράν, Χομεινί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 00:58 Η Stalitsa έγραψε: #252 15-06-06 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness: 1. Σκέφτηκες ποτέ, να γίνεις μοναχός/ή? 2. Κάνεις τη προσευχή σου πρίν κοιμηθείς? 3. Πιστεύεις ότι ο Έλβις ''Βασιλιάς'' Πρίσλευ, ζεί? Click για ανάπτυξη... 1. Ποτέ!!!!! 2. Όχι πάντα.. Μόνο όταν το έχω ανάγκη! 3. Αν είσαι γοργόνος ζεί και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει!!! Αν πάλι όχι, πολύ φοβάμαι οτι δεν ζεί... Ερωτήσεις: 1. Φοράς δαχτυλιδάκια??? Αν ναί, σε ποιό δάχτυλο και τί? 2. Πώς είναι τα μαλλία σου?? (Χρώμα, κούρεμα, ίσια ή σγουρά κλπ) 3. Τί χρώμα μάτια έχεις? 4. Τί χρώμα ρούχα φοράς συνήθως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:05 Ο faithplus1: #253 15-06-06 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Ερωτήσεις: 1. Φοράς δαχτυλιδάκια??? Αν ναί, σε ποιό δάχτυλο και τί? 2. Πώς είναι τα μαλλία σου?? (Χρώμα, κούρεμα, ίσια ή σγουρά κλπ) 3. Τί χρώμα μάτια έχεις? 4. Τί χρώμα ρούχα φοράς συνήθως!!! Click για ανάπτυξη... 1.Δε φοράω.Κάπου έχασα το Ένα.Μου το πήρε το γκόλουμ 2.Προς το ξανθό είναι, σχετικά κοντά, ίσια. 3.Λαδοπράσινα . 4.Όχι κάτι συγκεκριμένο.Αρκετά είναι λαδί, αρκετά μπλε, αρκετά μαύρα. 1.Στο σχολείο έπαιζες αμπάριζα? 2.Έχεις αφίσες στο δωμάτιό σου? 3.Αν ναι, από τί/ποιον? 4.Διαβάζεις εφημερίδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:05 Ο weak and powerless: #254 15-06-06 01:05 1. Φοράς δαχτυλιδάκια??? Αν ναί, σε ποιό δάχτυλο και τί? μπα 2. Πώς είναι τα μαλλία σου?? (Χρώμα, κούρεμα, ίσια ή σγουρά κλπ) για το χρώμα θα σε γελάσω, σκούρο πάντως. ψιλοσπαστά είναι (σπαστικά, σαν κι εμένα ) αλλά ίσιωναν λόγω βάρους καθώς μάκραιναν . κούρεμα, χτένισμα και τα λοιπά, δεμπαίζουν. 3. Τί χρώμα μάτια έχεις? καφετί i think (σαν τα #@&*# ) 4. Τί χρώμα ρούχα φοράς συνήθως!!! δύσκολα βάζεις. είναι λίγο σαν ουράνιο τόξο η ντουλάπα μου . στα παντελόνια κυριαρχεί το μπεζ πάντως . 1.θα έρθεις σήμερα στην πορεία; 2.έχεις κάνει ποτέ κολονοσκόπηση; 3.γαστροσκόπηση; ψ. κλασσικά πράματα. βγάλε εσύ το φίδι από την τρύπα πάλι. που μου θες και γουόρλντ ντομινέισον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:31 Η Stalitsa έγραψε: #255 15-06-06 01:31 Προς weak... 1.θα έρθεις σήμερα στην πορεία; Όχιιιι!!! 2.έχεις κάνει ποτέ κολονοσκόπηση; Όχι και ελπίζω να μην κάνω ΠΟΤΕ στην ζωή μου! 3.γαστροσκόπηση; Ούτε και από αυτό και ελπίζω και αυτό να μην το κάνω ΠΟΤΕ στην ζωή μου! Προς Faith... 1. Στο σχολείο έπαιζες αμπάριζα? Στο σχολείο όχι, στην γειτονιά μου ναί! 2. Έχεις αφίσες στο δωμάτιο σου?? Φυσικά! 3.Αν ναί, από τί/ποιόν? Από τα live του αγοριού μου! 4. Διαβάζεις εφημερίδα? Καμμιά φορά! Ερωτήσεις: 1. Είχες ποτέ κολοστομία ή ειλεοστομία? 2. Είχες ποτέ τραχειοστομία? 3. Έχεις κάνει ποτέ κάποια επέμβαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2006 faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:37 Ο faithplus1: #256 15-06-06 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Ερωτήσεις: 1. Είχες ποτέ κολοστομία ή ειλεοστομία? 2. Είχες ποτέ τραχειοστομία? 3. Έχεις κάνει ποτέ κάποια επέμβαση? Click για ανάπτυξη... 1.Όχι ευτυχώς. 2.Όχι ευτυχώς. 3.Μια μικρή στο αυτί και λέω να βγάλω κανα φρονιμίτη όπου να'ναι. 1.θα βγει καμιά καλή ταινία στο κοντινό μέλλον (μέχρι το 2100 ας πούμε )? 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) 3.Αγοράζεις κάποιο περιοδικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2006 Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:39 Η Stalitsa έγραψε: #257 15-06-06 01:39 Κακώς!!! Της απάντησα!!! Βρές άλλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 11:51 Ο Dark_kronos: #258 15-06-06 11:51 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.θα βγει καμιά καλή ταινία στο κοντινό μέλλον (μέχρι το 2100 ας πούμε )? 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) 3.Αγοράζεις κάποιο περιοδικό? Click για ανάπτυξη... 1.Με τις ταινιες που βλεπω οτι βγαινουν τα τελευτεα χρονια πολυ αμφιβαλω 2.Τι ειναι αυτα; 3.Παλιοτερα ναι, τωρα μονο οταν καπιο εχει κατι που να με ενδιαφερει ιδιετερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erodia Δραστήριο μέλος Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 15:07 Η erodia έγραψε: #259 15-06-06 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness: Σαλμάν Ρούσντι. Για το βιβλίο του αυτό, καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατον από τον πρώην Αγιατολάχ του Ιράν, Χομεινί. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Αν και νομίζω πως έφυγε από το Ιράν και την γλύτωσε....ή κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 16:02 Η Stalitsa έγραψε: #260 15-06-06 16:02 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δεί μόνο, έχω παρακολουθήσει και αλλαγή και ξέρω να κάνω αλλαγή!!! (Αμ! Σε αυτό εξετάστηκα στο εργαστήριο και πέρασα με 9!!!!) Απέξω κ ανακατωτά τα ξέρω!!!! Dark_kronos δεν χρειάζεται να μάθεις! Πίστεψε με!!! Βάζω ερωτησούλες!!!! 1. Γρανίτα ή παγωτό? 2. Coca cola ή pepsi? 3. Τσίχλες ή καραμέλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erodia: 3. "Σατανικοί στίχοι" μου διαφεύγει ο συγγραφέας! Click για ανάπτυξη... Σαλμάν Ρούσντι. Για το βιβλίο του αυτό, καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατον από τον πρώην Αγιατολάχ του Ιράν, Χομεινί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 00:58 Η Stalitsa έγραψε: #252 15-06-06 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness: 1. Σκέφτηκες ποτέ, να γίνεις μοναχός/ή? 2. Κάνεις τη προσευχή σου πρίν κοιμηθείς? 3. Πιστεύεις ότι ο Έλβις ''Βασιλιάς'' Πρίσλευ, ζεί? Click για ανάπτυξη... 1. Ποτέ!!!!! 2. Όχι πάντα.. Μόνο όταν το έχω ανάγκη! 3. Αν είσαι γοργόνος ζεί και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει!!! Αν πάλι όχι, πολύ φοβάμαι οτι δεν ζεί... Ερωτήσεις: 1. Φοράς δαχτυλιδάκια??? Αν ναί, σε ποιό δάχτυλο και τί? 2. Πώς είναι τα μαλλία σου?? (Χρώμα, κούρεμα, ίσια ή σγουρά κλπ) 3. Τί χρώμα μάτια έχεις? 4. Τί χρώμα ρούχα φοράς συνήθως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:05 Ο faithplus1: #253 15-06-06 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Ερωτήσεις: 1. Φοράς δαχτυλιδάκια??? Αν ναί, σε ποιό δάχτυλο και τί? 2. Πώς είναι τα μαλλία σου?? (Χρώμα, κούρεμα, ίσια ή σγουρά κλπ) 3. Τί χρώμα μάτια έχεις? 4. Τί χρώμα ρούχα φοράς συνήθως!!! Click για ανάπτυξη... 1.Δε φοράω.Κάπου έχασα το Ένα.Μου το πήρε το γκόλουμ 2.Προς το ξανθό είναι, σχετικά κοντά, ίσια. 3.Λαδοπράσινα . 4.Όχι κάτι συγκεκριμένο.Αρκετά είναι λαδί, αρκετά μπλε, αρκετά μαύρα. 1.Στο σχολείο έπαιζες αμπάριζα? 2.Έχεις αφίσες στο δωμάτιό σου? 3.Αν ναι, από τί/ποιον? 4.Διαβάζεις εφημερίδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:05 Ο weak and powerless: #254 15-06-06 01:05 1. Φοράς δαχτυλιδάκια??? Αν ναί, σε ποιό δάχτυλο και τί? μπα 2. Πώς είναι τα μαλλία σου?? (Χρώμα, κούρεμα, ίσια ή σγουρά κλπ) για το χρώμα θα σε γελάσω, σκούρο πάντως. ψιλοσπαστά είναι (σπαστικά, σαν κι εμένα ) αλλά ίσιωναν λόγω βάρους καθώς μάκραιναν . κούρεμα, χτένισμα και τα λοιπά, δεμπαίζουν. 3. Τί χρώμα μάτια έχεις? καφετί i think (σαν τα #@&*# ) 4. Τί χρώμα ρούχα φοράς συνήθως!!! δύσκολα βάζεις. είναι λίγο σαν ουράνιο τόξο η ντουλάπα μου . στα παντελόνια κυριαρχεί το μπεζ πάντως . 1.θα έρθεις σήμερα στην πορεία; 2.έχεις κάνει ποτέ κολονοσκόπηση; 3.γαστροσκόπηση; ψ. κλασσικά πράματα. βγάλε εσύ το φίδι από την τρύπα πάλι. που μου θες και γουόρλντ ντομινέισον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:31 Η Stalitsa έγραψε: #255 15-06-06 01:31 Προς weak... 1.θα έρθεις σήμερα στην πορεία; Όχιιιι!!! 2.έχεις κάνει ποτέ κολονοσκόπηση; Όχι και ελπίζω να μην κάνω ΠΟΤΕ στην ζωή μου! 3.γαστροσκόπηση; Ούτε και από αυτό και ελπίζω και αυτό να μην το κάνω ΠΟΤΕ στην ζωή μου! Προς Faith... 1. Στο σχολείο έπαιζες αμπάριζα? Στο σχολείο όχι, στην γειτονιά μου ναί! 2. Έχεις αφίσες στο δωμάτιο σου?? Φυσικά! 3.Αν ναί, από τί/ποιόν? Από τα live του αγοριού μου! 4. Διαβάζεις εφημερίδα? Καμμιά φορά! Ερωτήσεις: 1. Είχες ποτέ κολοστομία ή ειλεοστομία? 2. Είχες ποτέ τραχειοστομία? 3. Έχεις κάνει ποτέ κάποια επέμβαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2006 faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:37 Ο faithplus1: #256 15-06-06 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Ερωτήσεις: 1. Είχες ποτέ κολοστομία ή ειλεοστομία? 2. Είχες ποτέ τραχειοστομία? 3. Έχεις κάνει ποτέ κάποια επέμβαση? Click για ανάπτυξη... 1.Όχι ευτυχώς. 2.Όχι ευτυχώς. 3.Μια μικρή στο αυτί και λέω να βγάλω κανα φρονιμίτη όπου να'ναι. 1.θα βγει καμιά καλή ταινία στο κοντινό μέλλον (μέχρι το 2100 ας πούμε )? 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) 3.Αγοράζεις κάποιο περιοδικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2006 Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:39 Η Stalitsa έγραψε: #257 15-06-06 01:39 Κακώς!!! Της απάντησα!!! Βρές άλλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 11:51 Ο Dark_kronos: #258 15-06-06 11:51 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.θα βγει καμιά καλή ταινία στο κοντινό μέλλον (μέχρι το 2100 ας πούμε )? 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) 3.Αγοράζεις κάποιο περιοδικό? Click για ανάπτυξη... 1.Με τις ταινιες που βλεπω οτι βγαινουν τα τελευτεα χρονια πολυ αμφιβαλω 2.Τι ειναι αυτα; 3.Παλιοτερα ναι, τωρα μονο οταν καπιο εχει κατι που να με ενδιαφερει ιδιετερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erodia Δραστήριο μέλος Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 15:07 Η erodia έγραψε: #259 15-06-06 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness: Σαλμάν Ρούσντι. Για το βιβλίο του αυτό, καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατον από τον πρώην Αγιατολάχ του Ιράν, Χομεινί. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Αν και νομίζω πως έφυγε από το Ιράν και την γλύτωσε....ή κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 16:02 Η Stalitsa έγραψε: #260 15-06-06 16:02 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δεί μόνο, έχω παρακολουθήσει και αλλαγή και ξέρω να κάνω αλλαγή!!! (Αμ! Σε αυτό εξετάστηκα στο εργαστήριο και πέρασα με 9!!!!) Απέξω κ ανακατωτά τα ξέρω!!!! Dark_kronos δεν χρειάζεται να μάθεις! Πίστεψε με!!! Βάζω ερωτησούλες!!!! 1. Γρανίτα ή παγωτό? 2. Coca cola ή pepsi? 3. Τσίχλες ή καραμέλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness: 1. Σκέφτηκες ποτέ, να γίνεις μοναχός/ή? 2. Κάνεις τη προσευχή σου πρίν κοιμηθείς? 3. Πιστεύεις ότι ο Έλβις ''Βασιλιάς'' Πρίσλευ, ζεί? Click για ανάπτυξη... 1. Ποτέ!!!!! 2. Όχι πάντα.. Μόνο όταν το έχω ανάγκη! 3. Αν είσαι γοργόνος ζεί και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει!!! Αν πάλι όχι, πολύ φοβάμαι οτι δεν ζεί... Ερωτήσεις: 1. Φοράς δαχτυλιδάκια??? Αν ναί, σε ποιό δάχτυλο και τί? 2. Πώς είναι τα μαλλία σου?? (Χρώμα, κούρεμα, ίσια ή σγουρά κλπ) 3. Τί χρώμα μάτια έχεις? 4. Τί χρώμα ρούχα φοράς συνήθως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:05 Ο faithplus1: #253 15-06-06 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Ερωτήσεις: 1. Φοράς δαχτυλιδάκια??? Αν ναί, σε ποιό δάχτυλο και τί? 2. Πώς είναι τα μαλλία σου?? (Χρώμα, κούρεμα, ίσια ή σγουρά κλπ) 3. Τί χρώμα μάτια έχεις? 4. Τί χρώμα ρούχα φοράς συνήθως!!! Click για ανάπτυξη... 1.Δε φοράω.Κάπου έχασα το Ένα.Μου το πήρε το γκόλουμ 2.Προς το ξανθό είναι, σχετικά κοντά, ίσια. 3.Λαδοπράσινα . 4.Όχι κάτι συγκεκριμένο.Αρκετά είναι λαδί, αρκετά μπλε, αρκετά μαύρα. 1.Στο σχολείο έπαιζες αμπάριζα? 2.Έχεις αφίσες στο δωμάτιό σου? 3.Αν ναι, από τί/ποιον? 4.Διαβάζεις εφημερίδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:05 Ο weak and powerless: #254 15-06-06 01:05 1. Φοράς δαχτυλιδάκια??? Αν ναί, σε ποιό δάχτυλο και τί? μπα 2. Πώς είναι τα μαλλία σου?? (Χρώμα, κούρεμα, ίσια ή σγουρά κλπ) για το χρώμα θα σε γελάσω, σκούρο πάντως. ψιλοσπαστά είναι (σπαστικά, σαν κι εμένα ) αλλά ίσιωναν λόγω βάρους καθώς μάκραιναν . κούρεμα, χτένισμα και τα λοιπά, δεμπαίζουν. 3. Τί χρώμα μάτια έχεις? καφετί i think (σαν τα #@&*# ) 4. Τί χρώμα ρούχα φοράς συνήθως!!! δύσκολα βάζεις. είναι λίγο σαν ουράνιο τόξο η ντουλάπα μου . στα παντελόνια κυριαρχεί το μπεζ πάντως . 1.θα έρθεις σήμερα στην πορεία; 2.έχεις κάνει ποτέ κολονοσκόπηση; 3.γαστροσκόπηση; ψ. κλασσικά πράματα. βγάλε εσύ το φίδι από την τρύπα πάλι. που μου θες και γουόρλντ ντομινέισον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:31 Η Stalitsa έγραψε: #255 15-06-06 01:31 Προς weak... 1.θα έρθεις σήμερα στην πορεία; Όχιιιι!!! 2.έχεις κάνει ποτέ κολονοσκόπηση; Όχι και ελπίζω να μην κάνω ΠΟΤΕ στην ζωή μου! 3.γαστροσκόπηση; Ούτε και από αυτό και ελπίζω και αυτό να μην το κάνω ΠΟΤΕ στην ζωή μου! Προς Faith... 1. Στο σχολείο έπαιζες αμπάριζα? Στο σχολείο όχι, στην γειτονιά μου ναί! 2. Έχεις αφίσες στο δωμάτιο σου?? Φυσικά! 3.Αν ναί, από τί/ποιόν? Από τα live του αγοριού μου! 4. Διαβάζεις εφημερίδα? Καμμιά φορά! Ερωτήσεις: 1. Είχες ποτέ κολοστομία ή ειλεοστομία? 2. Είχες ποτέ τραχειοστομία? 3. Έχεις κάνει ποτέ κάποια επέμβαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2006 faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:37 Ο faithplus1: #256 15-06-06 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Ερωτήσεις: 1. Είχες ποτέ κολοστομία ή ειλεοστομία? 2. Είχες ποτέ τραχειοστομία? 3. Έχεις κάνει ποτέ κάποια επέμβαση? Click για ανάπτυξη... 1.Όχι ευτυχώς. 2.Όχι ευτυχώς. 3.Μια μικρή στο αυτί και λέω να βγάλω κανα φρονιμίτη όπου να'ναι. 1.θα βγει καμιά καλή ταινία στο κοντινό μέλλον (μέχρι το 2100 ας πούμε )? 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) 3.Αγοράζεις κάποιο περιοδικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2006 Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:39 Η Stalitsa έγραψε: #257 15-06-06 01:39 Κακώς!!! Της απάντησα!!! Βρές άλλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 11:51 Ο Dark_kronos: #258 15-06-06 11:51 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.θα βγει καμιά καλή ταινία στο κοντινό μέλλον (μέχρι το 2100 ας πούμε )? 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) 3.Αγοράζεις κάποιο περιοδικό? Click για ανάπτυξη... 1.Με τις ταινιες που βλεπω οτι βγαινουν τα τελευτεα χρονια πολυ αμφιβαλω 2.Τι ειναι αυτα; 3.Παλιοτερα ναι, τωρα μονο οταν καπιο εχει κατι που να με ενδιαφερει ιδιετερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erodia Δραστήριο μέλος Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 15:07 Η erodia έγραψε: #259 15-06-06 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness: Σαλμάν Ρούσντι. Για το βιβλίο του αυτό, καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατον από τον πρώην Αγιατολάχ του Ιράν, Χομεινί. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Αν και νομίζω πως έφυγε από το Ιράν και την γλύτωσε....ή κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 16:02 Η Stalitsa έγραψε: #260 15-06-06 16:02 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δεί μόνο, έχω παρακολουθήσει και αλλαγή και ξέρω να κάνω αλλαγή!!! (Αμ! Σε αυτό εξετάστηκα στο εργαστήριο και πέρασα με 9!!!!) Απέξω κ ανακατωτά τα ξέρω!!!! Dark_kronos δεν χρειάζεται να μάθεις! Πίστεψε με!!! Βάζω ερωτησούλες!!!! 1. Γρανίτα ή παγωτό? 2. Coca cola ή pepsi? 3. Τσίχλες ή καραμέλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Ερωτήσεις: 1. Φοράς δαχτυλιδάκια??? Αν ναί, σε ποιό δάχτυλο και τί? 2. Πώς είναι τα μαλλία σου?? (Χρώμα, κούρεμα, ίσια ή σγουρά κλπ) 3. Τί χρώμα μάτια έχεις? 4. Τί χρώμα ρούχα φοράς συνήθως!!! Click για ανάπτυξη... 1.Δε φοράω.Κάπου έχασα το Ένα.Μου το πήρε το γκόλουμ 2.Προς το ξανθό είναι, σχετικά κοντά, ίσια. 3.Λαδοπράσινα . 4.Όχι κάτι συγκεκριμένο.Αρκετά είναι λαδί, αρκετά μπλε, αρκετά μαύρα. 1.Στο σχολείο έπαιζες αμπάριζα? 2.Έχεις αφίσες στο δωμάτιό σου? 3.Αν ναι, από τί/ποιον? 4.Διαβάζεις εφημερίδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:05 Ο weak and powerless: #254 15-06-06 01:05 1. Φοράς δαχτυλιδάκια??? Αν ναί, σε ποιό δάχτυλο και τί? μπα 2. Πώς είναι τα μαλλία σου?? (Χρώμα, κούρεμα, ίσια ή σγουρά κλπ) για το χρώμα θα σε γελάσω, σκούρο πάντως. ψιλοσπαστά είναι (σπαστικά, σαν κι εμένα ) αλλά ίσιωναν λόγω βάρους καθώς μάκραιναν . κούρεμα, χτένισμα και τα λοιπά, δεμπαίζουν. 3. Τί χρώμα μάτια έχεις? καφετί i think (σαν τα #@&*# ) 4. Τί χρώμα ρούχα φοράς συνήθως!!! δύσκολα βάζεις. είναι λίγο σαν ουράνιο τόξο η ντουλάπα μου . στα παντελόνια κυριαρχεί το μπεζ πάντως . 1.θα έρθεις σήμερα στην πορεία; 2.έχεις κάνει ποτέ κολονοσκόπηση; 3.γαστροσκόπηση; ψ. κλασσικά πράματα. βγάλε εσύ το φίδι από την τρύπα πάλι. που μου θες και γουόρλντ ντομινέισον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:31 Η Stalitsa έγραψε: #255 15-06-06 01:31 Προς weak... 1.θα έρθεις σήμερα στην πορεία; Όχιιιι!!! 2.έχεις κάνει ποτέ κολονοσκόπηση; Όχι και ελπίζω να μην κάνω ΠΟΤΕ στην ζωή μου! 3.γαστροσκόπηση; Ούτε και από αυτό και ελπίζω και αυτό να μην το κάνω ΠΟΤΕ στην ζωή μου! Προς Faith... 1. Στο σχολείο έπαιζες αμπάριζα? Στο σχολείο όχι, στην γειτονιά μου ναί! 2. Έχεις αφίσες στο δωμάτιο σου?? Φυσικά! 3.Αν ναί, από τί/ποιόν? Από τα live του αγοριού μου! 4. Διαβάζεις εφημερίδα? Καμμιά φορά! Ερωτήσεις: 1. Είχες ποτέ κολοστομία ή ειλεοστομία? 2. Είχες ποτέ τραχειοστομία? 3. Έχεις κάνει ποτέ κάποια επέμβαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2006 faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:37 Ο faithplus1: #256 15-06-06 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Ερωτήσεις: 1. Είχες ποτέ κολοστομία ή ειλεοστομία? 2. Είχες ποτέ τραχειοστομία? 3. Έχεις κάνει ποτέ κάποια επέμβαση? Click για ανάπτυξη... 1.Όχι ευτυχώς. 2.Όχι ευτυχώς. 3.Μια μικρή στο αυτί και λέω να βγάλω κανα φρονιμίτη όπου να'ναι. 1.θα βγει καμιά καλή ταινία στο κοντινό μέλλον (μέχρι το 2100 ας πούμε )? 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) 3.Αγοράζεις κάποιο περιοδικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2006 Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:39 Η Stalitsa έγραψε: #257 15-06-06 01:39 Κακώς!!! Της απάντησα!!! Βρές άλλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 11:51 Ο Dark_kronos: #258 15-06-06 11:51 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.θα βγει καμιά καλή ταινία στο κοντινό μέλλον (μέχρι το 2100 ας πούμε )? 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) 3.Αγοράζεις κάποιο περιοδικό? Click για ανάπτυξη... 1.Με τις ταινιες που βλεπω οτι βγαινουν τα τελευτεα χρονια πολυ αμφιβαλω 2.Τι ειναι αυτα; 3.Παλιοτερα ναι, τωρα μονο οταν καπιο εχει κατι που να με ενδιαφερει ιδιετερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erodia Δραστήριο μέλος Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 15:07 Η erodia έγραψε: #259 15-06-06 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness: Σαλμάν Ρούσντι. Για το βιβλίο του αυτό, καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατον από τον πρώην Αγιατολάχ του Ιράν, Χομεινί. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Αν και νομίζω πως έφυγε από το Ιράν και την γλύτωσε....ή κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 16:02 Η Stalitsa έγραψε: #260 15-06-06 16:02 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δεί μόνο, έχω παρακολουθήσει και αλλαγή και ξέρω να κάνω αλλαγή!!! (Αμ! Σε αυτό εξετάστηκα στο εργαστήριο και πέρασα με 9!!!!) Απέξω κ ανακατωτά τα ξέρω!!!! Dark_kronos δεν χρειάζεται να μάθεις! Πίστεψε με!!! Βάζω ερωτησούλες!!!! 1. Γρανίτα ή παγωτό? 2. Coca cola ή pepsi? 3. Τσίχλες ή καραμέλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
1. Φοράς δαχτυλιδάκια??? Αν ναί, σε ποιό δάχτυλο και τί? μπα 2. Πώς είναι τα μαλλία σου?? (Χρώμα, κούρεμα, ίσια ή σγουρά κλπ) για το χρώμα θα σε γελάσω, σκούρο πάντως. ψιλοσπαστά είναι (σπαστικά, σαν κι εμένα ) αλλά ίσιωναν λόγω βάρους καθώς μάκραιναν . κούρεμα, χτένισμα και τα λοιπά, δεμπαίζουν. 3. Τί χρώμα μάτια έχεις? καφετί i think (σαν τα #@&*# ) 4. Τί χρώμα ρούχα φοράς συνήθως!!! δύσκολα βάζεις. είναι λίγο σαν ουράνιο τόξο η ντουλάπα μου . στα παντελόνια κυριαρχεί το μπεζ πάντως . 1.θα έρθεις σήμερα στην πορεία; 2.έχεις κάνει ποτέ κολονοσκόπηση; 3.γαστροσκόπηση; ψ. κλασσικά πράματα. βγάλε εσύ το φίδι από την τρύπα πάλι. που μου θες και γουόρλντ ντομινέισον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:31 Η Stalitsa έγραψε: #255 15-06-06 01:31 Προς weak... 1.θα έρθεις σήμερα στην πορεία; Όχιιιι!!! 2.έχεις κάνει ποτέ κολονοσκόπηση; Όχι και ελπίζω να μην κάνω ΠΟΤΕ στην ζωή μου! 3.γαστροσκόπηση; Ούτε και από αυτό και ελπίζω και αυτό να μην το κάνω ΠΟΤΕ στην ζωή μου! Προς Faith... 1. Στο σχολείο έπαιζες αμπάριζα? Στο σχολείο όχι, στην γειτονιά μου ναί! 2. Έχεις αφίσες στο δωμάτιο σου?? Φυσικά! 3.Αν ναί, από τί/ποιόν? Από τα live του αγοριού μου! 4. Διαβάζεις εφημερίδα? Καμμιά φορά! Ερωτήσεις: 1. Είχες ποτέ κολοστομία ή ειλεοστομία? 2. Είχες ποτέ τραχειοστομία? 3. Έχεις κάνει ποτέ κάποια επέμβαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2006 faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:37 Ο faithplus1: #256 15-06-06 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Ερωτήσεις: 1. Είχες ποτέ κολοστομία ή ειλεοστομία? 2. Είχες ποτέ τραχειοστομία? 3. Έχεις κάνει ποτέ κάποια επέμβαση? Click για ανάπτυξη... 1.Όχι ευτυχώς. 2.Όχι ευτυχώς. 3.Μια μικρή στο αυτί και λέω να βγάλω κανα φρονιμίτη όπου να'ναι. 1.θα βγει καμιά καλή ταινία στο κοντινό μέλλον (μέχρι το 2100 ας πούμε )? 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) 3.Αγοράζεις κάποιο περιοδικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2006 Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:39 Η Stalitsa έγραψε: #257 15-06-06 01:39 Κακώς!!! Της απάντησα!!! Βρές άλλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 11:51 Ο Dark_kronos: #258 15-06-06 11:51 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.θα βγει καμιά καλή ταινία στο κοντινό μέλλον (μέχρι το 2100 ας πούμε )? 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) 3.Αγοράζεις κάποιο περιοδικό? Click για ανάπτυξη... 1.Με τις ταινιες που βλεπω οτι βγαινουν τα τελευτεα χρονια πολυ αμφιβαλω 2.Τι ειναι αυτα; 3.Παλιοτερα ναι, τωρα μονο οταν καπιο εχει κατι που να με ενδιαφερει ιδιετερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erodia Δραστήριο μέλος Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 15:07 Η erodia έγραψε: #259 15-06-06 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness: Σαλμάν Ρούσντι. Για το βιβλίο του αυτό, καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατον από τον πρώην Αγιατολάχ του Ιράν, Χομεινί. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Αν και νομίζω πως έφυγε από το Ιράν και την γλύτωσε....ή κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 16:02 Η Stalitsa έγραψε: #260 15-06-06 16:02 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δεί μόνο, έχω παρακολουθήσει και αλλαγή και ξέρω να κάνω αλλαγή!!! (Αμ! Σε αυτό εξετάστηκα στο εργαστήριο και πέρασα με 9!!!!) Απέξω κ ανακατωτά τα ξέρω!!!! Dark_kronos δεν χρειάζεται να μάθεις! Πίστεψε με!!! Βάζω ερωτησούλες!!!! 1. Γρανίτα ή παγωτό? 2. Coca cola ή pepsi? 3. Τσίχλες ή καραμέλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Προς weak... 1.θα έρθεις σήμερα στην πορεία; Όχιιιι!!! 2.έχεις κάνει ποτέ κολονοσκόπηση; Όχι και ελπίζω να μην κάνω ΠΟΤΕ στην ζωή μου! 3.γαστροσκόπηση; Ούτε και από αυτό και ελπίζω και αυτό να μην το κάνω ΠΟΤΕ στην ζωή μου! Προς Faith... 1. Στο σχολείο έπαιζες αμπάριζα? Στο σχολείο όχι, στην γειτονιά μου ναί! 2. Έχεις αφίσες στο δωμάτιο σου?? Φυσικά! 3.Αν ναί, από τί/ποιόν? Από τα live του αγοριού μου! 4. Διαβάζεις εφημερίδα? Καμμιά φορά! Ερωτήσεις: 1. Είχες ποτέ κολοστομία ή ειλεοστομία? 2. Είχες ποτέ τραχειοστομία? 3. Έχεις κάνει ποτέ κάποια επέμβαση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:37 Ο faithplus1: #256 15-06-06 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Ερωτήσεις: 1. Είχες ποτέ κολοστομία ή ειλεοστομία? 2. Είχες ποτέ τραχειοστομία? 3. Έχεις κάνει ποτέ κάποια επέμβαση? Click για ανάπτυξη... 1.Όχι ευτυχώς. 2.Όχι ευτυχώς. 3.Μια μικρή στο αυτί και λέω να βγάλω κανα φρονιμίτη όπου να'ναι. 1.θα βγει καμιά καλή ταινία στο κοντινό μέλλον (μέχρι το 2100 ας πούμε )? 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) 3.Αγοράζεις κάποιο περιοδικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2006 Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:39 Η Stalitsa έγραψε: #257 15-06-06 01:39 Κακώς!!! Της απάντησα!!! Βρές άλλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 11:51 Ο Dark_kronos: #258 15-06-06 11:51 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.θα βγει καμιά καλή ταινία στο κοντινό μέλλον (μέχρι το 2100 ας πούμε )? 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) 3.Αγοράζεις κάποιο περιοδικό? Click για ανάπτυξη... 1.Με τις ταινιες που βλεπω οτι βγαινουν τα τελευτεα χρονια πολυ αμφιβαλω 2.Τι ειναι αυτα; 3.Παλιοτερα ναι, τωρα μονο οταν καπιο εχει κατι που να με ενδιαφερει ιδιετερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erodia Δραστήριο μέλος Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 15:07 Η erodia έγραψε: #259 15-06-06 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness: Σαλμάν Ρούσντι. Για το βιβλίο του αυτό, καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατον από τον πρώην Αγιατολάχ του Ιράν, Χομεινί. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Αν και νομίζω πως έφυγε από το Ιράν και την γλύτωσε....ή κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 16:02 Η Stalitsa έγραψε: #260 15-06-06 16:02 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δεί μόνο, έχω παρακολουθήσει και αλλαγή και ξέρω να κάνω αλλαγή!!! (Αμ! Σε αυτό εξετάστηκα στο εργαστήριο και πέρασα με 9!!!!) Απέξω κ ανακατωτά τα ξέρω!!!! Dark_kronos δεν χρειάζεται να μάθεις! Πίστεψε με!!! Βάζω ερωτησούλες!!!! 1. Γρανίτα ή παγωτό? 2. Coca cola ή pepsi? 3. Τσίχλες ή καραμέλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Ερωτήσεις: 1. Είχες ποτέ κολοστομία ή ειλεοστομία? 2. Είχες ποτέ τραχειοστομία? 3. Έχεις κάνει ποτέ κάποια επέμβαση? Click για ανάπτυξη... 1.Όχι ευτυχώς. 2.Όχι ευτυχώς. 3.Μια μικρή στο αυτί και λέω να βγάλω κανα φρονιμίτη όπου να'ναι. 1.θα βγει καμιά καλή ταινία στο κοντινό μέλλον (μέχρι το 2100 ας πούμε )? 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) 3.Αγοράζεις κάποιο περιοδικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 01:39 Η Stalitsa έγραψε: #257 15-06-06 01:39 Κακώς!!! Της απάντησα!!! Βρές άλλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 11:51 Ο Dark_kronos: #258 15-06-06 11:51 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.θα βγει καμιά καλή ταινία στο κοντινό μέλλον (μέχρι το 2100 ας πούμε )? 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) 3.Αγοράζεις κάποιο περιοδικό? Click για ανάπτυξη... 1.Με τις ταινιες που βλεπω οτι βγαινουν τα τελευτεα χρονια πολυ αμφιβαλω 2.Τι ειναι αυτα; 3.Παλιοτερα ναι, τωρα μονο οταν καπιο εχει κατι που να με ενδιαφερει ιδιετερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erodia Δραστήριο μέλος Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 15:07 Η erodia έγραψε: #259 15-06-06 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness: Σαλμάν Ρούσντι. Για το βιβλίο του αυτό, καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατον από τον πρώην Αγιατολάχ του Ιράν, Χομεινί. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Αν και νομίζω πως έφυγε από το Ιράν και την γλύτωσε....ή κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 16:02 Η Stalitsa έγραψε: #260 15-06-06 16:02 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δεί μόνο, έχω παρακολουθήσει και αλλαγή και ξέρω να κάνω αλλαγή!!! (Αμ! Σε αυτό εξετάστηκα στο εργαστήριο και πέρασα με 9!!!!) Απέξω κ ανακατωτά τα ξέρω!!!! Dark_kronos δεν χρειάζεται να μάθεις! Πίστεψε με!!! Βάζω ερωτησούλες!!!! 1. Γρανίτα ή παγωτό? 2. Coca cola ή pepsi? 3. Τσίχλες ή καραμέλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κακώς!!! Της απάντησα!!! Βρές άλλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 11:51 Ο Dark_kronos: #258 15-06-06 11:51 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.θα βγει καμιά καλή ταινία στο κοντινό μέλλον (μέχρι το 2100 ας πούμε )? 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) 3.Αγοράζεις κάποιο περιοδικό? Click για ανάπτυξη... 1.Με τις ταινιες που βλεπω οτι βγαινουν τα τελευτεα χρονια πολυ αμφιβαλω 2.Τι ειναι αυτα; 3.Παλιοτερα ναι, τωρα μονο οταν καπιο εχει κατι που να με ενδιαφερει ιδιετερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erodia Δραστήριο μέλος Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 15:07 Η erodia έγραψε: #259 15-06-06 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness: Σαλμάν Ρούσντι. Για το βιβλίο του αυτό, καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατον από τον πρώην Αγιατολάχ του Ιράν, Χομεινί. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Αν και νομίζω πως έφυγε από το Ιράν και την γλύτωσε....ή κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 16:02 Η Stalitsa έγραψε: #260 15-06-06 16:02 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δεί μόνο, έχω παρακολουθήσει και αλλαγή και ξέρω να κάνω αλλαγή!!! (Αμ! Σε αυτό εξετάστηκα στο εργαστήριο και πέρασα με 9!!!!) Απέξω κ ανακατωτά τα ξέρω!!!! Dark_kronos δεν χρειάζεται να μάθεις! Πίστεψε με!!! Βάζω ερωτησούλες!!!! 1. Γρανίτα ή παγωτό? 2. Coca cola ή pepsi? 3. Τσίχλες ή καραμέλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.θα βγει καμιά καλή ταινία στο κοντινό μέλλον (μέχρι το 2100 ας πούμε )? 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) 3.Αγοράζεις κάποιο περιοδικό? Click για ανάπτυξη... 1.Με τις ταινιες που βλεπω οτι βγαινουν τα τελευτεα χρονια πολυ αμφιβαλω 2.Τι ειναι αυτα; 3.Παλιοτερα ναι, τωρα μονο οταν καπιο εχει κατι που να με ενδιαφερει ιδιετερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erodia Δραστήριο μέλος Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 15:07 Η erodia έγραψε: #259 15-06-06 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness: Σαλμάν Ρούσντι. Για το βιβλίο του αυτό, καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατον από τον πρώην Αγιατολάχ του Ιράν, Χομεινί. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Αν και νομίζω πως έφυγε από το Ιράν και την γλύτωσε....ή κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 16:02 Η Stalitsa έγραψε: #260 15-06-06 16:02 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δεί μόνο, έχω παρακολουθήσει και αλλαγή και ξέρω να κάνω αλλαγή!!! (Αμ! Σε αυτό εξετάστηκα στο εργαστήριο και πέρασα με 9!!!!) Απέξω κ ανακατωτά τα ξέρω!!!! Dark_kronos δεν χρειάζεται να μάθεις! Πίστεψε με!!! Βάζω ερωτησούλες!!!! 1. Γρανίτα ή παγωτό? 2. Coca cola ή pepsi? 3. Τσίχλες ή καραμέλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness: Σαλμάν Ρούσντι. Για το βιβλίο του αυτό, καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατον από τον πρώην Αγιατολάχ του Ιράν, Χομεινί. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Αν και νομίζω πως έφυγε από το Ιράν και την γλύτωσε....ή κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2006 στις 16:02 Η Stalitsa έγραψε: #260 15-06-06 16:02 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δεί μόνο, έχω παρακολουθήσει και αλλαγή και ξέρω να κάνω αλλαγή!!! (Αμ! Σε αυτό εξετάστηκα στο εργαστήριο και πέρασα με 9!!!!) Απέξω κ ανακατωτά τα ξέρω!!!! Dark_kronos δεν χρειάζεται να μάθεις! Πίστεψε με!!! Βάζω ερωτησούλες!!!! 1. Γρανίτα ή παγωτό? 2. Coca cola ή pepsi? 3. Τσίχλες ή καραμέλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 2.Έχεις δει ειλεοστομία ή κολοστομία? (μπα με τις στομίες απόψε...) Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δεί μόνο, έχω παρακολουθήσει και αλλαγή και ξέρω να κάνω αλλαγή!!! (Αμ! Σε αυτό εξετάστηκα στο εργαστήριο και πέρασα με 9!!!!) Απέξω κ ανακατωτά τα ξέρω!!!! Dark_kronos δεν χρειάζεται να μάθεις! Πίστεψε με!!! Βάζω ερωτησούλες!!!! 1. Γρανίτα ή παγωτό? 2. Coca cola ή pepsi? 3. Τσίχλες ή καραμέλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.