1. Αν έπαιζες σε ταινία, τι είδους ταινία θα ήθελες να είναι;
2. Τι τίτλο θα είχε;
3. Ποιος θα ήταν συμπρωταγωνιστής/συμπρωταγωνίστριά σου (από στεκίτες);
4. Και ποιος οσκαροηθοποιός θα είχε το β' ρόλο;
5. Γιαααα βάλε κι ένα λινκ με το σάουντράκ σας
6. Λαστ μπατ νοτ λιστ, θα πήγαινες να τη δεις ή θα την κατέβαζες απ το ίντερνετ; :X
1. Ποια είναι τ' αγαπημένα σου δημητριακά για πρωινό;
2. Φόρεσες ποτέ σιδεράκια στα δόντια;
3. Σου αρέσει το κουτσομπολιό;
4. Αντιπαθείς την εξουσία, όταν δεν είσαι εσύ αυτή;
5. Ζητάς ποτέ κάτι μόνο από πείσμα, χωρίς στ' αλήθεια να το πολυγουστάρεις;
1.ντοκυμαντέρ για τους ανθρώπους των σπηλαίων (στο σημείο αυτό χτυπάω με τις γροθιές μου το στήθος μου σαν τον ταρζάν , απομακρύνετε τα μικρά παιδιά)
2.<<η αγαπημένη ταινία του άρη σπηλιωτόπουλου>>
3.Η μουν θα έπαιζε το ανυποψιάστο θήραμα που τρώει από την πηγούλα , η κορπς τον γορίλα που θα την σώσει και η μάρα κουταμάρα τον μάγο της φυλής που θα με δικάσει
4.Η καλυψώ , είναι γνωστό πως παράλληλα με την ακαδημαϊκή της καριέρα , σπουδάζει κρυφά από το σόι της σε δραματική σχολή και μέχρι να βρω εγώ χρηματοδότη , αυτή θα έχει τα χρόνια και την αποδοχή της μέριλ στριπ και του άνθιμου ανανιάδη μαζί
5.
VIDEO
ΠΛΑΚΙΤΣΑ - αυτό θέλω :
VIDEO
(είμαι και πολύ σούπερμαν να ούμε - κορψικές επιρροές)
6.Να την δω βέβαια , σου ανέφερα τόσες κουκλάρες και δεν θα τις απολαύσω σε τεράστια οθόνη ;
καλυψώ , να κάνεις συχνά ερωτήσεις
και τώρα όττο , δεν ήθελα : καθαρά από υποχρέωση
1.τα κλασσικά : χωρίς αλάτια , ζάχαρες , σοκολάτες και λοιπά περιττά
2.όχι , μόνο όταν έπαιζα τον χάνιμπαλ λέκτορ αλλά ήτανε πολλά τα λεφτά άρη
3.ναι , αλλά υπό κατάλληλες προυποθέσεις . Να έχει έρθει η κολλητή σπίτι , να έχουμε φάει παγωτό , να της έχω δείξει την ντουλάπα μου , να έχουμε δει μαντ στην τηλεόραση , να τα έχει φτιάξει καποιος με κάποια πρόσφατα και μετά καθώς βάφουμε τα νύχια μας , στην μούγκα θα την βγάλουμε ;;;;;;;;;;;;;;
4.την αντιπαθώ και δεν θα σταματήσω να την πολεμώ μέχρι να γίνω υποργός
5.ναι , το φ.μ.τ.κ. αλλά δεν μου το δίνει η σκύλα
ΙΔΙΕΣ