1.Αν η ζωή είναι μια πλάκα και έχεις χάσει πια το χιούμορ σου , τι σε κάνει να γελάς ακόμα ;
2.Τι είναι αυτό που δεν θα έλεγες ποτέ στους γονείς σου , αυτό που δεν θα έλεγες ποτέ στο κολλητάρι και αυτό που δεν θα έλεγες στο αμόρε ; Θα μου πεις άμα δεν τα λες σε αυτούς γιατί να τα πεις στον σιντ ;
γιατί εγώ είμαι τάφος - άντε πες
3.Έχεις σκεφτεί ποτέ την ζωή σου τελείως διαφορετική ; Ακόμα και έτσι τελείως διαφορετική , τι δεν θα άλλαζες με τίποτα ;
4.Τι χειροκρότησες τελευταία φορά και τι μούντζωσες ;
5.Αν ο παράδεισος είχε επιρροές από την κόλαση και εσύ ήσουνα ο Αδάμ και η Εύα μαζί και άραζες εκεί , τι θα κρατούσες από τον παράδεισο και τι από την κόλαση να σε συντροφεύει ;
1. Μακάρι να είχα κάτι σταθερό να το επιστράτευα κάθε φορά.
Λοιπόν, μια φορά που ήμουν στις μαύρες μου, είδα κατά τύχη μια γελοιογραφία που αποικόνιζε έναν αθλητή άλματος επί κοντώ να έχει ξεπεράσει τον πήχη. Η γελοιογραφία όμως έδειχνε τον αθλητή να πέφτει με το σώβρακο (παλαιού τύπου) και να κοιτάζει συγχρόνως το σορτς του που είχε μπλεχτεί στην άκρη του κονταριού. Μόνο η έκφραση της φατσούλας του ήταν αρκετή για να με πιάσει ακατάσχετο γέλιο.
2. ίσως και όλα αυτά που θα επέλεγα να πω σε σένα κι όχι σ' αυτούς.

3. φοβάμαι πως αν ήταν τελείως διαφορετική, μπορεί εκ των πραγμάτων να άλλαζε αυτό που δεν θα ήθελα ν' αλλάξει με τίποτα.
4. Ποτέ δεν μουτζώνω, ούτε καν τον εαυτό μου. Να χειροκροτήσω δεν έτυχε τελευταία (τον εαυτό μου δυο, τρεις φορές τον έχω χειροκροτήσει

... αλλά και τότε μου φαίνεται ότι δεν ήμουν στα καλά μου...

).
5. Τώρα μου φαίνεται σα να μου ζητάς να φτιάξω την τραμπάλα μου έτσι, ώστε το γλέντι να κρατά πάντα και πάντα...
1. Έχεις σκεφτεί ποτέ να τα βροντήξεις όλα, να φύγεις και να ζήσεις σε ένα ερημικό μέρος;
2. Τί είναι αυτό που σε εξέπληξε θετικά ή αρνητικά τελευταία φορά; Μπορείς να κάνεις περιγραφή;
3. Έχεις ποτέ διακόψει τις διακοπές σου εξ' αιτίας ενός απροσδόκητου γεγονότος;
4. Θα μπορούσες να περιμένεις τον/την αγαπημένο/η σου για δύο χρόνια να σπουδάσει στο εξωτερικό και μετά να παντρευτείτε;
5. Πόσες φορές αυτή τη βδομάδα ντράπηκες για κάτι το οποίο έκανες;
1. αν είχα πολλά λεφτά, μπορεί να σκεφτόμουν πολλά περισσότερα να κάνω...
2. τα βαφτίσια της κόρης ενός ξαδέλφου μου πριν ένα μήνα περίπου. Το κοριτσάκι είναι πανθομολογουμένως απ' τα πιο ήσυχα μωράκια κι όλοι οι συγγενείς περίμεναν μια αντίστοιχη συμπεριφορά του και στα βαφτίσια. ("να τους βγάλει κι ασπροπρόσωπους"). Έρχεται, λοιπόν, η μεγάλη στιγμή, εγώ κάθομαι αμέτοχος σε μια γωνία και παρακολουθω, όλα είναι έτοιμα, παπάς, νονοί, λαμπάδες, κολυμπήθρα.... μα μόλις άρχισε η τελετή το μωρό έβαλε τα κλάματα. Προσπάθησαν εκεί να το ησυχάσουν κάπως, μα η κατάσταση όλο και χειροτέρευε. οι ψαλμωδίες καθ' όλη σχεδόν τη διάρκεια καλυφθηκαν από ένα τσιριχτό κλάμα. Αφού μια κακομούτσουνη πεθερά δεν άντεξε και είπε "ο νικολάκης μας ήταν πιο κοινωνικό παιδάκι, δεν έβγαλε άαααχνα όταν το βαφτίσανε"... Λίγο πριν τη βάπτιση, το μωρό άρχισε πια να χτυπιέται για τα καλά... έριξε μια στο νονό και κόντεψε να χάσει τα γυαλιά του, ενώ απάνω στο κρεσέντο κόντεψε ν' αρπάξει και τα γένια του παπά, τσιρίζοντας, δεν ήθελε με τίποτα να μπει στο νερό. Μόνο που δεν κατούρησε την κολυμπήθρα.
Επιτέλους, σκέφτηκα, να ένα μωρό με συνείδηση!
3. ποτέ...
4. να την περιμένω, ναι θα μπορούσα, για το αν θα παντρευόμασταν δεν ξέρω.
5. Καμία ουσιαστικά, ούτε και στις ομιλίες μου στο msn, παρόλο που πρέπει να έριξα κάμποσα readfaces

λολ
- Ποιο ήταν το μεγαλύτερο διάστημα θλίψης που πέρασες; Εν τέλει σε ανέβασε πιο ψηλά ή σε κατέβασε στον βούρκο;
- Αν είχες 1.000 ευρόπουλα κι έπρεπε να τα ξοδέψεις σε μία μόνο μέρα (χωρίς να επενδύσεις κάπου) πώς θα τα ξόδευες;
- Πες μας για μια φορά που ήθελες να σπάσεις στο ξύλο τον συνομιλητή σου και δεν το έκανες. Τί σου είπεεεε;; Γιατί δεν τον/την έδειρες;
- Έχεις δει τον ίδιο εφιάλτη πάνω από 2 φορές; Short info?
- Για ποιον/ποια/τι θα έδινες τη ζωή σου;
1. τότε που ήμουν φοιτητής. Πρέπει να ήταν και πάνω από χρόνο, δεν θυμάμαι, πάντως σίγουρα τότε ήμουνα στο βούρκο.
2. λάπτοπ, μουσική, ταινίες
3. Ήταν σε μία φάση στο στρατό με έναν λοχαγό που του τα είχα μαζεμένα. Εάν αρπαζόμασταν η κατάσταση θα σήκωνε σίγουρα στρατοδικείο και δεν είχα καμία όρεξη..
4. όχι, γενικά θυμάμαι τα καλά και τα κακά όνειρα, μα όχι για πολύ καιρό...

5. Είναι πιο εύκολο να δώσω της ζωή μου γι'αυτούς που αγαπώ από το να ζω μαζί τους.