Ελα να ξεκολησουμε λιγο..Νεες ερωτησεις:
1)Εχεις κανονισει που θα πας διακοπες?
2)Δεν σε εχει πιασει μια απιστευτη τεμπελια και μια επιθυμια για διακοπες αυτες τις μερες?
3)Τι πινεις οταν βγαινεις?
4)Πινεις ποτε στο σπιτι?
5)Καπνιζεις?
6)Εισαι ικανοποιημενος/η απο τη ζωη σου αυτον τον καιρο?
(οι προηγούμενοι παρακαλώ να κάνουνε παράθεση τις αρχικές ερωτήσεις , ώστε να πατάμε κατευθείαν στο αρχικό ποστ και να μην ψάχνουμε 10 σελίδες

)
1.Ναι , στα ελληνικά λεωφορεία . Ιούνιος , ιούλιος , αναπληρώσεις μαθημάτων , ο ήλιος καίει το δέρμα μου , το λεωφορείο έρχεται στην ώρα του , οι δρόμοι άδειοι , το λεωφορείο άδειο (αρκεί να κάτσω ως αργά στην σχολή) και αρχικά νιώθω σαν κρατούμενος που πηγαινοέρχεται στα κάτεργα.Μετά , όμως , ο οδηγός γκαζώνει άγρια λες και θα φτάσει σε μια ειδυλιακή παραλία , το δρομολόγιο από 35 λεπτά γίνεται 20 , και αρχίζω να σκέφτομαι ότι το μόνο πρόβλημα της αθήνας είναι οι κάτοικοι.
Φυσικά όλα αυτά είναι μια αυταπάτη , ψευδαίσθηση της ερήμου.Μετά , ζητώ πραγματικά την όαση μου - αλλά δηλώνω αμετανόητος βεδουϊνος
2.όχι , κατηγοριματικό όχι . όχι ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ - πάντα
3.νόρθ με πορτοκάλι , λικέρ μότσαρντ , ουϊσκι με κόλα , όλα τα κοκτέιλ του καταλόγου και στις ειδικές περιπτώσεις μανχάταν.Αυτά για αρχή
4.Κρασί σπάνια , bud , και γάλατα , μιλκσέικ , φραπουτσίνο χτυπημένα στο μπλέντερ με διάφορα λικέρ και βότκες

5.Αν έλεγα όχι θα ήμουνα ψεύτης , αν έλεγα ναι θα ήμουνα υπερβολικός . Το σιχαίνομαι αλλά σιχαίνομαι και τους λόγους που χρειάζομαι την ηρεμία της νικοτίνης.Επίσης κάνω μποϊκοτάζ στο κράτος : όχι στο κάπνισμα - ναι στους φόρους για την τσέπη μας . Τελικά ένα με έχει σώσει : που είμαι τόσο ιδεολόγος

6.Ναι εγώ είμαι αλλά η ζωή μου δεν είναι ικανοποιημένη από μένα.Δεν την κατηγορώ
ίδιες (άμα κάνω και ερωτήσεις θα πέσει το στέκι από υπερφόρτωση της βάσης δεδομένων - qslv σε περιμένουμε )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.