νέες - καλές ήτανε αλλά μπαγιάτεψαν , άσε που είμαι μόνος μου με 6 αόρατους χρήστες , άμα δεν ξεθάψω τον ναρικισσισμό , την αίσθηση για αυτοεπιβεβαίωση , την τάση για μίμηση , την φιλοπεριέργεια και γενικά ότι μας κάνει να απαντάμε σε συνεντεύξεις , θα μείνουνε και οι έξι στην μούγκα...
1.Είσαι στον τιτανικό που βουλιάζει . Έχει μείνει μία λέμβος που χωράει δύο άτομα . Ο αέρας είναι τόσο παγωμένος που δεν χρειάζεται η αίσθηση του παγωμένου νερού που γλείφει τα πόδια σου για να σε κάνει να ανατριχιάσεις . Στο χέρι σου σφίγγεις ένα όπλο - είσαι μέλος του πληρώματος και πρέπει είτε το θέλεις είτε το θέλεις και ντρέπεσαι να το παραδεχτείς να ανέβεις στην βάρκα για να καθοδηγήσεις τα άλλες που ασφυκτιούνε από απελπισμένα γυναικόπαιδα και άντρες που έχουνε κρυφτεί πίσω από τα απελπισμένα γυναικόπαιδα . Κανείς εξ αυτών που σε κοιτάζουνε τώρα παρακλητικά δεν είναι συγγενής ή γνωστός . Είναι ο καπετάνιος του πλοίου , ένας γέρος που τα έχει χάσει , σε ένα τελευταίο ταξίδι ίσα ίσα να συμπληρώσει τα ένσημα (αν δεν διέτασσε προς ολοταχώς για να προλάβει την πιο όμορφη από τις ερωμένες του που πεθαίνει από τύφο - ίσως να μην είχανε συνβεί όλα αυτά , όμως ναι όμως όταν ήτανε παλικάρι ακόμα σου είχε σώσει την ζωή στα άγρια νερά του ειρηνικού καθώς πεινασμένα σκυλόψαρα παίζανε το κουφάρι σου στα ζάρια.Έπειτα είναι ένα μικρό παιδί που σίγουρα ξέφυγε από την τρίτη θέση - ακόμα και αν ζούσε λίγες μέρες της ζωής του θα ήτανε πιο λαμπερές από τούτη την καταραμένη.Ακόμα είναι μια ευπαρουσίαστη νεαρά που σίγουρα δεν θα σου καθότανε ποτέ , εκτός και αν ήσουνα μαζί της μεσοπέλαγα και την είχες σώσει , αλλά ακόμα και έτσι μαλλον θα έπρεπε να λιποθυμήσει από την πείνα πρώτα.Τέλος είναι ο παπάς του πλοίου ξακουστός για τις φιλανθρωπίες του , που φωνάζει συνέχεια άφησε με εδώ τέκνον μου , αυτή είναι η τιμωρία μας αλλά καθώς τα λέει αυτά έχει μισομπεί στην βάρκα . Ποιον , ποιον και γιατί ;
Η απάντηση σας να είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη και να μην υπερβαίνει τις 220 λέξεις . Επίσης αν απαντήσει γυναίκα , να βάλει στην θέση της κοπέλας έναν άντρα-κελεπούρι , εκτός και αν γκούχου γκούχου απαντήσουνε κάτι στεκίτισσες (ονόματα δεν λέμε , υπολήψεις θίγουμε) που είχανε βάλει στο θέμα <<ποιον διάσημο για σεξ>> την σκάρλετ γιόχανσσον , γκούχου γκούχου
2.Έχεις παρακολουθήσει ποτέ κάτι στην τηλεόραση κάτι που πριν ή μετά το είχες θάψει σε παρέα ; και άσε τα σάπια ότι το είδες για να έχεις επιχειρήματα να το κατακρίνεις

3.Ποιος νομίζεις ότι είναι ο πιο καμμένος φορουμίτης εδώ μέσα (εγώ εξαιρούμαι για τρεις λόγους.πρώτον , έκανα την ερώτηση , δεύτερον πρέπει να το σεβαστείς και τρίτον έκανα την ερώτηση . Δώσε λινκ και για ένα απίστευτα καμμένο ποστ του
4.Αν ποτέ έβλεπες καρχαρία στην θάλασσα μερικά μέτρα μακρυά σου , πώς θα αντιδρούσες ;από κοπέλες , μπορείτε να απαντήσετε πιο λεπτομερώς από το <<αααχ παναγία σου , σώπα καλέ , τσ τσ τσ >> από άντρες , σκέψου την αξιοπρέπεια σου και την μύτη σου που θα μεγαλώσει
5.Υπάρχει κάποιο λογοτεχνικό βιβλίο που για σένα δεν ήτανε απλά υψηλή τέχνη αλλά το να ζούσες στις σελίδες του τρόπος ζωής.Πες κάνα κουτσομπολιό για τον συγγραφέα
π.σ.γαμώτο σιγά μην έχει μείνει κανένας χρήστης , πάλι τον γείτονα θα πάρω στο τηλέφωνο.....