1)Ευθύτητα ή διπλωματία και γιατί;
Both. Ευθυτητα γιατι δηλωνει ειλεικρινεια, και δεν κινει υποψιες. Επισης εξοικονομει χρονο και χτιζει εμπιστοσυνη. Διπλωματια, γιατι πολυς κοσμος δεν αντεχει την ευθυτητα, γιατι μερικοι δεν καταλαβαινουν αυτο που θες να πεις και χρειαζεται τροπος.
2)Σε ποια/ποιό επιστήμη/τέχνη/άθλημα πιστευεις πως έχεις κλίση; Ασχολείσαι σήμερα με αυτήν/αυτό;
Ψαχνω ακομα. Μου λενε οτι εχω μεταδοτικοτητα παντως. Και υπομονη. Απο τεχνες : με τραβαει η σκηνοθεσια, ραδιοφωνικη εκπομπη, μουσικη. Αθλημα : bowling, μπασκετ, σκακι

Aσχολουμαι οσο μπορω με ολα αυτα.
3)Μπορείς να διαχωρίσεις την ευφυϊα από την εμπειρία ενός ατόμου; Αν ναι, ποιά είναι τα κριτήριά σου στο να χαρακτηρίσεις κάποιον σαν ευφυή (αντιληπτικά, όχι συναισθηματικά ή κάποια άλλη μορφή ευφυϊας);
Ο εμπειρος κανει κατι σωστα επειδη το χει ξανασυναντησει, την εχει πατησει, εχει γνωσεις για κατι, το χει ακουσει. Ο σαίνης, επειδη τουρχεται σαν ενστικτο, λογω αντιληψης-ταλεντου. O Bernard Shaw ειχε πει "Common sense is instinct. Enough of it, is genious"
4)Είναι 3:00 τα μεσάνυχτα και είσαι μόνος, σε μια ολοσκοτεινή και τελείως άγνωστη ερημιά, το αυτοκίνητό σου έχει μείνει από βενζίνη και το κινητό σου έχει κλείσει από ξεφόρτισμα της μπαταρίας. Ξάφνου, βλέπεις 8 σωματώδη και γεροδεμένα άτομα να κατευθύνονται προς το αυτοκίνητό σου κραδαίνοντας λοστούς. Τι κάνεις;
Απαντηση 1η : 03:00
τα μεσανυχτα δεν γινεται οπότε απανταω αντιστοιχα : τους σημαδευω με το δακτυλο μου και τους μετατρεπω σε ρακετες του ping-pong.
Απαντηση 2η : Ανοιγω το χωρο αποσκευων βγαζω 2 πολυβολα χειρος, βαζω κερματα και κανω πως παιζω ενα shoot em up videogame. Φυσικα αφοτου πεσουν ολοι, βαζω τα πολυβολα στα χερια 2 απο αυτους και το κανω να φαινεται σαν μεταξυ τους διαμαχη.
Απαντηση 3η : Τους λεω οτι ειμαι συγγενης του Τσακ Νόρις. (επειτα απο το οποιο, μου φτιαχνουν και το αμαξι και ζητανε και συγνωμη).
same
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.