01-12-08

12:40
1. Ναι, υπήρχαν φάσεις που έπρεπε να γίνει αυτό...ΕΡΩΤΗΞΕΙΣ ΟΕΟΕΟΕ
1.Έχετε πει ποτέ ψέματα σε κάποιον αγαπημένο φίλο/η για το καλό του; Όσο άσχημα και αν νιώσατε γι αυτό;
2.Γιατί αφού καθαρίζω, απολυμαίνω, δεν αφήνω ίχνος σκουπιδιού και τροφίμου συνεχίζω να βλέπω κατσαρίδες; Έβαλα και κατσαριδοπαγίδες και τίποτις! Τί λέτε να κάμω;;
3.Πείτε 2 πράγματα τα οποία άνετα θα σβήνατε από το μυαλό σας...
4.Εστω ότι έχετε μόνο 15 γιούροζ για μία εβδομάδα, χωρίς οικονομική βοήθεια και μαμ από συγγενολόι...Τί κάνουτε;; (Εγώ το πέρασα την περασμένη γουηκ)
5.Ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό; Αιτιολογήστε!
2. Αλλάζεις σπίτι, αλλά όπου και να πας στη Θεσσαλονίκη να μείνεις, πάλι δεν τις γλυτώνεις (εκτός αν πας Θέρμη ή Πανόραμα που δεν τις τραβάει η περιοχή

3. Τα έχω σβήσει ήδη

4. Έχω περάσει αυτό το "μαρτύριο" τουλάχιστον 8 φορές στα 2 χρόνια που είμαι φοιτητής. Εφοδιάζεσαι με μακαρόνια (με 7.5 ευρώ παίρνεις κάνα 5-6 πακέτα) και τα υπόλοιπα τα κρατάς για είσητήρια, για να πηγαίνεις στη σχολή σου.
5. Όχι, έχω αναφερθεί αρκετές φορές σε αυτό (για το στέκι μιλάω), οπότε δε χρειάζεται να αιτιολογήσω. Τις απόψεις μου τις ξέρετε λίγο πολύ.
Αυτές!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.