Αρχική Δημοσίευση από Γίδι+Lorien:):
Ερωτήσεις:
1. Τι θα κανεις τα Χριστούγεννα?
2. Ποτε και γιατί είχες τα καλύτερα ever?
3. ...τα χειρότερα?
4. Ανταλλάσσετε δώρα με τους δικούς σου?
5.. Θα πεις στα παιδια σου περι Αγιου βασιλη και οτι αν ηταν καλο παιδι θα παρει καλο δωρο κλπ;
6. Ποσες φορες εκανες Χριστουγεννα-Πρωτοχρονιά μακρια απο την οικογενεια ;
7. Σου αρεσε καλύτερα ;
8. Δεδομενης της σταθερής σταδιακης πτώσης του Χριστιανισμού, και του οτι οι πνευματικοι μας οριζοντες ολο και περισσοτερο μας απελευθερωνουν απο τις θρησκειες.....θα υιοθετουσες το εθιμο των Χριστουγεννων στην οικογενεια σου ; Αν ναι, θα ηταν υπο την προυποθεση οτι ειναι απλα για παραδοση και οχι λογω πίστης ;
1.Mάλλον Αθήνα με οικογένεια, φίλους, κ.λ.π, τίποτα το εντυπωσιακό!!!
2.Χριστούγεννα '98...

...ήμουν μικρή, είμασταν όλη μέρα στο δρόμο για τα κάλαντα με τους -ακόμα- φίλους μου, ζούσαν παπούδες και γιαγιάδες ακόμα τότε, ήταν τα πιο ζεστά και συναισθηματικά φορτισμένα Χριστούγεννα που έχω περάσει ποτέ!!
3.Μάλλον τα περσινά...για πολλούς λόγους
4.Πάντα...λατρεμένη συνήθεια!!!

5.Για τον Άγιο Βασίλη θα τους πω, αλλά το άλλο με το καλό-κακό παιδί και το αντίστοιχο δώρο, μάλλον όχι...σημασία έχει να έχουν από μόνα τους αντίληψη για το καλό και κακό άσχετα από την ανταμοιβή...
6.Ποτέ...

7.Τι να πω...δεν ξέρω!
8.Νομίζω πως ήδη είμαστε σε αυτήν την φάση...θα το κρατούσα όμως ως ένα έθιμο που φέρνει κοντά την οικογένεια, άσχετα από θρησκευτικές πεποιθήσεις κ.λ.π
Συνεχίζω με
Πρωτοχρονιάτικες Ερωτησούλες!!!
1.Τι θέλεις να σου φέρει το 2009;;
2.Τι να πάρει φεύγοντας το 2008;;
3.Βασιλόπιτα τρώς; Σου έχει τύχει ποτέ το φλουρί;;
4.Μετά παίζεις και χαρτάκι μέχρι το ξημέρωμα;;
5.Τι θες να σου φέρει φέτος ο Άη Βασίλης για δώρο;; (υλικό, εεε!!! Μην αρχίσετε τα υγεία, ευτυχία, κλπ...αυτά στο 1)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.