1. Ποσο συχνά βλέπεις τους γονείς σου?
2. Που επενδύεις τα περισσότερα λεφτά?
3. Ποιος είναι ο πιο ακραίος πειραματισμός που έχεις κάνει?
4. Θεωρείς ότι είσαι ανοιχτός σε νέους τρόπους διασκέδασης?
5. ...και γαρ όχι μονο μεμονωμένα, αλλα μακρυπροθεσμα και συχνά?
1. Πάσχα, Χριστούγεννα, Καλοκαίρι και σε καμιά εθνική αργία.
2. Διασκέδαση.
3. Πάνω σε τι;
4. Ναι, ίσως...
5. Ααα, ε όχι και πολύ συχνά.
1. Εχεις καποια εμμονη? Αν ναι, ποια?
2. Σου εχει τυχει ποτε να εχει καποιος εμμονη με εσενα?
3. Θεωρεις προσον την ανεκτικοτητα? Σου εχει δημιουργησει ποτε προβλημα αυτη σου η σταση ή δε θα ελεγες ποτε οτι σε χαρακτηριζει κατι τετοιο?
4. Γιατι οι περισσοτεροι ασχολουνται με τους "διπλα" και οχι με τα του εαυτου τους, ενω κανεις απο αυτους δεν το παραδεχεται?
1. Όχι, δε νομίζω
2. Όχι
3. Σαφώς και την θεωρώ προσόν, αλλά μέχρι ένα σημείο. Η ανεκτικότητα σε μεγάλο δηλώνει παθητικότητα.
4. Ειλικρινά δεν ξέρω το γιατί, ίσως λόγω περιέργειας, ίσως λόγω κόμπλεξ.
- Νομίζεις ότι ο κόσμος ασχολείται μαζί σου;
- Θεωρείς ότι αξίζει κάποιος να ασχολείται μαζί σου;
- Νιώθεις ότι είσαι αρκετά ώριμος για την ηλικία σου;
- Θεωρείς ότι αν θέλεις να πείσεις κάποιον ότι έχεις δίκιο (ενώ δεν έχεις) μπορείς;
- Νομίζεις ότι μπορείς να κρύψεις αν θέλεις τον πραγματικό σου εαυτό από τον κόσμο;
1. Μισό να τον ρωτήσω μια.
2. Ναι, γιατί είμαι γ@ματός και την έχω τεράστια!
3. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι έχω δείξει ωριμότητα σε καταστάσεις στις οποίες χρείαστηκε. Τώρα αν αυτό με κάνει πολύ ώριμο για την ηλικία μου δεν ξέρω...
4. Αν δεν είναι κολλημένος και πιστεύω και εγώ ότι πρέπει να δεχθεί την άποψή μου για τον Α ή Β σοβαρό λόγο, τότε πιστεύω πως ναι.
5. Δεν ξέρω. Αλλά δεν έχω κάτι να κρύψω, απόψεις που έχω γράψει στο στέκι τις λέω και in real life.
1. Ποια η πρωτη σου δουλεια?
2. Ποια η τωρινη σου?
3. Εισαι ικανοποιημενος με τις απολαβες?
4. Εχεις κανει υπερατλαντικα ταξιδια?
5. Φοβασαι να ταξιδευεις με το αεροπλανο?
1. Σε καφετέρια για ένα καλοκαίρι.
2. Καμία, εκτός αν μπορώ να θεωρήσω "δουλειά" τις σπουδές μου.
3. Όχι με 0? δε νομίζω να είναι ικανοποιημένος κανείς.
4. Όχι.
5. Ζήτημα να έχω ταξιδέψει 5 φορές στη ζωή μου (τις 3 εντός ελλάδας). Όχι μόνο δεν φοβήθηκα, αλλά μου άρεσε πολύ που ταξίδεψα τόσο γρήγορα και άνετα.
. Σε μια βιτρινα βλεπεις ενα ακριβο αλλα πολυ ωραιο φορεμα ή παπουτσι (αν εισαι αντρας μπορεις να πας στην επομενη ερωτηση μια και ηδη αυτη ειναι ουτοπικη

). Εχεις στην τσαντα σου ακριβως τα χρηματα που κοστιζει (γιατι μολις ληστεψες μια εκκλησια). Τα δινεις εν ψυχρω ;
2. Απο 0 εως 10 ποσο φοβασαι τις πτησεις ;
3. Απο 0 εως 10, ποσο σε φοβουνται αυτες ;
4. Εχεις χασει πτηση απο δικη σου αμελεια ;
5. Εισαι ανθρωπος που θα ρισκαρες να μπεις σε μια αγνωστη περιπετεια ;
6. Αν ναι, μπες σε μια βαλιτσα και περιμενε να χαθεις σε καποια πτηση. Πως σου φαινεται ;
7. Ποσες ειναι οι περισσοτερες μπαλες παγωτο που εχεις φαει πανω σε α.χωνακι, β.κυπελο
8. Βαζεις παντα 25 συμπραγκαλα απο πανω ; (σαντυγι,σιροπια,ξηρους καρπους, ομπρελες, αδιαβροχα, καλαμακια, τριμματα σοκολατας, καραμελες, M&Ms..)
2. 0
3. 10, κλάνουν γαλακτομπούρεκο μόλις με δουν

(Χαχαχ ωραία ερώτηση πάντως!)
4. Όχι, γενικά φροντίζω να είμαι σε αεροδρόμια/σταθμούς τρένων/σταθμούς ΚΤΕΛ κάνα 15-20 λεπτά πριν ξεκινήσει το αεροπλάνο/τρένο/λεωφορείο.
5. Εξαρτάται!
6. Γ@μάτο! Αρκεί να έχει και κάμια τρύπα η βαλίτσα για να μπορώ να αναπνεύσω.
7. dunno. Συνήθως βάζω τρεις.
8. Ναι απ' όλα εκτός σαντυγί.
1. Πόσους πραγματικούς φίλους / φίλες έχεις;
2. Αν κέρδιζες μεγάλο χρηματικό ποσό τι θα έκανες πρώτα πρώτα;
3. Χαμογελάς συχνά στην καθημερινότητά σου;
4. Σκέφτεσαι το μέλλον η ζεις το παρόν και μόνο αυτό σε νοιάζει;
5. Κάνεις ακραίες αλλαγές στην εμφάνισή σου π.χ. κόβεις τα ωραία και μακριά μαλλιά σου κοντά ή τα κουρεύεις μοικάνα;
6. Σοκολάτα υγείας ή γάλακτος;
1. 3
2. Δες απάντηση της Εδάδ.
3. Ναι (; )
4. Μου αρέσει να κάνω σχέδια και να αγωνίζομαι για να είναι η επόμενη καλύτερα εξίσου καλή ή καλύτερη από την σημερινή, αλλά επειδή για το μέλλον δεν μπορώ να είμαι και τόσο σίγουρος, προσπαθώ να ζω και το παρόν και να αρπάζω τις ευκαιρίες που μου δίνονται.
5. Σε Δημοτικό/Γυμνάσιο/Λύκειο ναι. Τώρα όχι.
6. Υγείας.
Ίδιες. Προσπάθησα να απαντήσω σε όσες βρήκα σε αυτή τη σελίδα και παίζει να μην πρόσεξα καμία.