27-07-08

18:08
Ερωτησουλες:
1. Σας εχει τυχει να παραβιασουν το χωρο σας, ενω κοιμαστε?
2. Ποιο ειναι αυτο το χαρακτηριστικο που λατρευετε στον ανθρωπο για τον οποιο ενδιαφερεστε?
3. Ποια απο τα μελη του φορουμ αυτου θα θελατε να γνωρισετε και γιατι?
4. Υπαρχει καποιο μελος το οποιο οχι απλα σας ειναι αδιαφορο, αλλα δε θα σκεφτοσασταν ποτε να το γνωρισετε απο κοντα? (εαν θελετε το αναφερετε...εμενα λιγο με νοιαζει
)
Απαντήσεις:
3. α. Lorien: Η επιμονή στη γνώμη του είναι διασκεδαστικά εμπνευστική. Πολυμορφική προσωπικότης. Ωραίος αν και σπασοκλαμπάνιας.
β. Rempeskes: ψευτοκουλτουριάρης αλλά με μία αυθεντικότητα στην αναπαράσταση της καλά κρυμμένης μελαγχολίας. Ιδιαίτερα ευφυής. Κοσμεί το φόρουμ (και τα όποια άλλα φόρα όπου συμμετέχει).
γ. Ιdril: Βλέπε σχόλια για Ρεμπεσκέ.
δ. Neraida: Μου βγάζει το μυρμήγκι από μέσα μου.

4. Όχι. Τίποτα δεν είναι για πέταμα. Τα πάντα κι οι πάντες έχουν να προσφέρουν. Δεν αγνοώ την ευφυϊα και της βλακείας, ακόμη.
2. Γενικά και όχι Ειδικά, με ενδιαφέρει μια υψηλή πνευματικότητα που να μη περιορίζεται από μια αδιάφορη εμφάνιση. Μου αρέσει η απάθεια του βλέμματος. Αυτό, μάλλον ερωτεύομαι περισσότερο όταν με συναντά ο έρως.

1. Να τρυπώσουν στο μυρμηγκοκρεβάτι μου ή αν μπει ληστής στη μερμηγκότρυπα;
Αν έρθει στο κρεβατάκι μου μια μυρμήγκω την αγκαλιάζω με την τρυφερότητα ενός αγγίγματος που κατά το 1/3 θυμίζει βιλούδο, 1/3 πέταλα από γιασεμί και 1/3 τούλι απο μπομπονιέρα.

Αν πάλι, ενώ κοιμάμαι μπεί κάποιος και ψάχνει πράγματα θα τον αφήσω να τελειώσει ο,τι κάνει και μια μέρα που θα κοιμάται κι αυτός θα μπουκάρω κι εγώ. Να δώ τι θα έχει να πει μετά;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.