fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:46 Ο fandago έγραψε: #3.781 09-02-08 01:46 1. Μια αναπνοή... 10?... άλλη μία... άλλα 10? (με άλλα λόγια πληρώνω μόνο πάγιο) 2. Απ' όσο θυμάμαι, όχι... 3. ... Ερωτήσεις: 1. Προτιμάς να βγαίνεις ΣΚ ή καθημερινές; 2. Από πόσα άτομα και πάνω αν βγείτε θα σε ενοχλεί; (αν σε ενοχλεί η πολυκοσμία δλδ) 3. Ποια είναι η αναλογία ανδρών γυναικών στην παρέα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:36 Ο deadhead_pirate: #3.782 09-02-08 09:36 1. Βγαίνω ανεξαρτήτως τη μέρα ή νύχτα είναι 2. Οσοι κι αν είμαστε δεν με ενοχλεί, η παρέα μας είναι μεγαλούτσικη. 3. Περίπου 50-50 με μικρές αποκλίσεις κάθε φορά. ιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:58 Ο Γιώργος έγραψε: #3.783 09-02-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ερωτήσεις: 1. Προτιμάς να βγαίνεις ΣΚ ή καθημερινές; 2. Από πόσα άτομα και πάνω αν βγείτε θα σε ενοχλεί; (αν σε ενοχλεί η πολυκοσμία δλδ) 3. Ποια είναι η αναλογία ανδρών γυναικών στην παρέα σου; Click για ανάπτυξη... Καθημερινές - αλλά κανείς δεν μπορεί. Δεν έχω πρόβλημα. Εγώ συνήθως το πάω αναλογία καπνιστών - μη καπνιστών. Ερωτήσεις λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Πώς πέρασες χθες βράδυ; Τι ώρα σηκώνεσαι συνήθως τα πρωινά και τι ώρα θα ήθελες να σηκώνεσαι; Είσαι ξενύχτης σαν τον φάνταγκο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:18 Ο fandago έγραψε: #3.784 09-02-08 23:18 1. Τα ίδια... 2. Είναι ερώτηση παγίδα, γιατί δεν σηκώνομαι πρωινά 3. I'm.... fandago 1. Πόσο συχνά κάνεις μπάνιο; 2. Το καλοκαίρι μαυρίζεις πολύ; 3. Ποιο μήνα περίπου κάνεις το πρώτο σου μπάνιο στη θάλασσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:37 Ο deadhead_pirate: #3.785 10-02-08 10:37 1. 2 φορές τη μέρα 2. Οχι πάρα πολύ 3. Την Κυριακή του Πάσχα κάθε χρόνο, εκτός αν έχει πολύ χάλια καιρό. Το έχουμε έθιμο καθώς ψήνουμε το αρνί πολύ κοντά στην παραλία... γιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 02:30 Η Neraida έγραψε: #3.786 13-02-08 02:30 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Πόσο συχνά κάνεις μπάνιο; 2. Το καλοκαίρι μαυρίζεις πολύ; 3. Ποιο μήνα περίπου κάνεις το πρώτο σου μπάνιο στη θάλασσα; Click για ανάπτυξη... 1. Δυο φορες την ημερα ατ λιστ 2. Μμμ...για ξανθια..καταβαλλω προσπαθεια μεγαλη..και κατι καταφερνω (ευτυχως εχω τη θαλασσα διπλα) 3. Χμμμ...συνηθως Πρωτομαγια.... Ερωτησούλες: 1. Ποτε ζητησες τελευταια φορα συγγνωμη? 2. Αναγκαστηκες ποτε να διωξεις απο κοντα σου καποιον ανθρωπο, ενω δεν το ηθελες? 3. Εισαι των "πρεπει" ή των "θελω"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:38 Ο Bill έγραψε: #3.787 13-02-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ερωτησούλες: 1. Ποτε ζητησες τελευταια φορα συγγνωμη? 2. Αναγκαστηκες ποτε να διωξεις απο κοντα σου καποιον ανθρωπο, ενω δεν το ηθελες? 3. Εισαι των "πρεπει" ή των "θελω"? Click για ανάπτυξη... 1.Χμ,πραγματική συγγνώμη πριν ένα μήνα περίπου. 2.Δυστυχώς ναι. 3.Συνήθως των "θέλω". Ερωτήσεις: 1.Παραδέχεσαι εύκολα τα λάθη σου; 2.Ρίχνεις συχνά τον εγωισμό σου για χάρη άλλων; 3.Κάνεις συχνά γκάφες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:58 Η Neraida έγραψε: #3.788 13-02-08 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ερωτήσεις: 1.Παραδέχεσαι εύκολα τα λάθη σου; 2.Ρίχνεις συχνά τον εγωισμό σου για χάρη άλλων; 3.Κάνεις συχνά γκάφες; Click για ανάπτυξη... 1. Δεν εχει για μενα ευκολα ή δυσκολα. Εαν πειστω, οτι εχω κανει λαθος, ναι το παραδεχομαι και δεν ντρεπομαι καθολου γι αυτο. 2. Χμ..η αληθεια ειναι οτι εχω αρκετο απο δαυτον, αλλα ναι κανω υποχωρησεις αναλογα με την κατασταση και το προσωπο, που εχω απεναντι μου. Δεν κανω εκπτωσεις βεβαια σε καμμια περιπτωση στην αξιοπρεπεπεια μου. 3. Μμμμ...συχνα γκαφες? Τι ειδους ομως? Εχω π.χ το ελαττωμα να μιλαω πολυ και καποιες φορες, ναι, αυτο δε μου βγαινει σε καλο... Ιδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Η Γίδι έγραψε: #3.789 13-02-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ερωτήσεις: 1.Παραδέχεσαι εύκολα τα λάθη σου; 2.Ρίχνεις συχνά τον εγωισμό σου για χάρη άλλων; 3.Κάνεις συχνά γκάφες; Click για ανάπτυξη... 1. Νι αμέ. 2. Νι... 3. Μπα. Αλλά άααμα κάνω, είναι όντως γκάφες...! Ερωτήσεις: 1. Φοράς κάποιο γούρι ή φυλαχτό; 2. Έχεις κάποιο ταμπού; 3. Τι ξέρεις για την κουλτούρα του Αβγανιστάν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Delfis Νεοφερμένο μέλος Η Delfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:02 Η Delfis έγραψε: #3.790 16-02-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Νι αμέ. 2. Νι... 3. Μπα. Αλλά άααμα κάνω, είναι όντως γκάφες...! Ερωτήσεις: 1. Φοράς κάποιο γούρι ή φυλαχτό; 2. Έχεις κάποιο ταμπού; 3. Τι ξέρεις για την κουλτούρα του Αβγανιστάν; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: - Όχι - Αρκετά - Δεν ξέρω Ερωτήσεις: -Ποια είναι η ετυμολογία, τι σημαίνει "Αφγανιστάν"; -Ποια είναι, κατά τη γνώμη σου, η σχέση αισιοδοξίας(ή απαισιοδοξίας) και χαζομάρας; -Χαρά ή ευτυχία, είναι το σωστό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:22 Η fantasmenos: #3.791 16-02-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Delfis: Απαντήσεις: - Όχι - Αρκετά - Δεν ξέρω Ερωτήσεις: -Ποια είναι η ετυμολογία, τι σημαίνει "Αφγανιστάν"; -Ποια είναι, κατά τη γνώμη σου, η σχέση αισιοδοξίας(ή απαισιοδοξίας) και χαζομάρας; -Χαρά ή ευτυχία, είναι το σωστό; Click για ανάπτυξη... ت -Δε γνωρίζω βρήκα όμως πως γράφεται στη γλώσσα τους: (wikipedia) د افغانستان اسلامي جمهوریت -Να είσαι αισιόδοξος όταν όλα δείχνουν ότι θα πάνε στραβά (και το αντίθετο) -Ευτυχία Ερωτήσεις: -Ταξιδεύεις συχνά με αεροπλάνο; -Έχεις πάει στο εξωτερικό; αν ναι που; -Ποιο φαγητό απεχθάνεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:29 Η Myrtle έγραψε: #3.792 16-02-08 23:29 -Περίπου μια φορά στα δυο χρόνια... -Αγγλία, Ιταλία, Ρωσία(και σε μερικούς μήνες Πολωνία!) -Το κουνουπίδι Ερωτήσεις: -Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στο εξωτερικό; -Το αγαπημένο σου νησί; -Η αγαπημένη σου φράση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:17 Η Neraida έγραψε: #3.793 17-02-08 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Ερωτήσεις: -Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στο εξωτερικό; -Το αγαπημένο σου νησί; -Η αγαπημένη σου φράση; Click για ανάπτυξη... 1. Pittsburgh & Berlin 2. Ικαρία 3. Θα σε αυτοκτονησω (μια απο τις πολλες) Ίδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:51 Η Γίδι έγραψε: #3.794 20-02-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Ερωτήσεις: -Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στο εξωτερικό; -Το αγαπημένο σου νησί; -Η αγαπημένη σου φράση; Click για ανάπτυξη... 1. Ασία και οι Άλπεις. 2. Μόνο η Κρήτηηη!!!! 3. "θα δείξει" Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Neraida έγραψε: #3.795 20-02-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Click για ανάπτυξη... 1. Χμ...λατρευω τα ζυμαρικα! μιαμ μιαμ!!!! 2. Μμμμ...ζεν μαγειλευω... (σπανιοτατα) 3. Μμμμμμ...ενα γλυκακι επιβαλλεται!!!! Ιδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Γίδι έγραψε: #3.796 20-02-08 15:02 Πάλι ίδιες, fräulein;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:04 Η Neraida έγραψε: #3.797 20-02-08 15:04 ελα μωρε....δεν προλαβαινω να σκεφτω....προσπαθω να κανω και δουλεια παραλληλα!!!!!! αναλυση βιβλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:22 Η Γίδι έγραψε: #3.798 27-02-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Click για ανάπτυξη... 1. Ceasar's, ασιατικά διάφορα... 2. Τραχανά, κοτόπουλο με μουστάρδα, πάστα. 3. Δε ζω χωρίς σοκολάτα, έστω λίγη... Ερωτήσεις: 1. Τι τρως συνήθως το βράδυ; 2. Ποιες ξένες σειρές παρακολουθείς; 3. Ποια είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη στεναχώρια που πέρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:07 Ο deadhead_pirate: #3.799 27-02-08 21:07 1. Πίτσες, μακαρονάδες, σουβλάκια, λουκάνικα και άλλα μεζεδάκια συνοδευόμενα από τόνους μπύρας. 2. Καμία 3. Που από ότι φαίνεται, ούτε και φέτος θα ανέβουμε κατηγορία. Δεν πειράζει, του χρόνου.... γίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:30 Η lala έγραψε: #3.800 28-02-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Τι τρως συνήθως το βράδυ; 2. Ποιες ξένες σειρές παρακολουθείς; 3. Ποια είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη στεναχώρια που πέρασες; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1. Αυτό που έχω μαγειρέψει... 2. Lost και Heroes 3. Μια φάση αμφισβήτισης των πάντων.. Νέες ερωτήσεις: 1. Ξέρεις να χορεύεις σάλσα? 2. Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες για χορό? 3. Παραδοσιακούς χορούς ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1. Μια αναπνοή... 10?... άλλη μία... άλλα 10? (με άλλα λόγια πληρώνω μόνο πάγιο) 2. Απ' όσο θυμάμαι, όχι... 3. ... Ερωτήσεις: 1. Προτιμάς να βγαίνεις ΣΚ ή καθημερινές; 2. Από πόσα άτομα και πάνω αν βγείτε θα σε ενοχλεί; (αν σε ενοχλεί η πολυκοσμία δλδ) 3. Ποια είναι η αναλογία ανδρών γυναικών στην παρέα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:36 Ο deadhead_pirate: #3.782 09-02-08 09:36 1. Βγαίνω ανεξαρτήτως τη μέρα ή νύχτα είναι 2. Οσοι κι αν είμαστε δεν με ενοχλεί, η παρέα μας είναι μεγαλούτσικη. 3. Περίπου 50-50 με μικρές αποκλίσεις κάθε φορά. ιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:58 Ο Γιώργος έγραψε: #3.783 09-02-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ερωτήσεις: 1. Προτιμάς να βγαίνεις ΣΚ ή καθημερινές; 2. Από πόσα άτομα και πάνω αν βγείτε θα σε ενοχλεί; (αν σε ενοχλεί η πολυκοσμία δλδ) 3. Ποια είναι η αναλογία ανδρών γυναικών στην παρέα σου; Click για ανάπτυξη... Καθημερινές - αλλά κανείς δεν μπορεί. Δεν έχω πρόβλημα. Εγώ συνήθως το πάω αναλογία καπνιστών - μη καπνιστών. Ερωτήσεις λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Πώς πέρασες χθες βράδυ; Τι ώρα σηκώνεσαι συνήθως τα πρωινά και τι ώρα θα ήθελες να σηκώνεσαι; Είσαι ξενύχτης σαν τον φάνταγκο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:18 Ο fandago έγραψε: #3.784 09-02-08 23:18 1. Τα ίδια... 2. Είναι ερώτηση παγίδα, γιατί δεν σηκώνομαι πρωινά 3. I'm.... fandago 1. Πόσο συχνά κάνεις μπάνιο; 2. Το καλοκαίρι μαυρίζεις πολύ; 3. Ποιο μήνα περίπου κάνεις το πρώτο σου μπάνιο στη θάλασσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:37 Ο deadhead_pirate: #3.785 10-02-08 10:37 1. 2 φορές τη μέρα 2. Οχι πάρα πολύ 3. Την Κυριακή του Πάσχα κάθε χρόνο, εκτός αν έχει πολύ χάλια καιρό. Το έχουμε έθιμο καθώς ψήνουμε το αρνί πολύ κοντά στην παραλία... γιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 02:30 Η Neraida έγραψε: #3.786 13-02-08 02:30 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Πόσο συχνά κάνεις μπάνιο; 2. Το καλοκαίρι μαυρίζεις πολύ; 3. Ποιο μήνα περίπου κάνεις το πρώτο σου μπάνιο στη θάλασσα; Click για ανάπτυξη... 1. Δυο φορες την ημερα ατ λιστ 2. Μμμ...για ξανθια..καταβαλλω προσπαθεια μεγαλη..και κατι καταφερνω (ευτυχως εχω τη θαλασσα διπλα) 3. Χμμμ...συνηθως Πρωτομαγια.... Ερωτησούλες: 1. Ποτε ζητησες τελευταια φορα συγγνωμη? 2. Αναγκαστηκες ποτε να διωξεις απο κοντα σου καποιον ανθρωπο, ενω δεν το ηθελες? 3. Εισαι των "πρεπει" ή των "θελω"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:38 Ο Bill έγραψε: #3.787 13-02-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ερωτησούλες: 1. Ποτε ζητησες τελευταια φορα συγγνωμη? 2. Αναγκαστηκες ποτε να διωξεις απο κοντα σου καποιον ανθρωπο, ενω δεν το ηθελες? 3. Εισαι των "πρεπει" ή των "θελω"? Click για ανάπτυξη... 1.Χμ,πραγματική συγγνώμη πριν ένα μήνα περίπου. 2.Δυστυχώς ναι. 3.Συνήθως των "θέλω". Ερωτήσεις: 1.Παραδέχεσαι εύκολα τα λάθη σου; 2.Ρίχνεις συχνά τον εγωισμό σου για χάρη άλλων; 3.Κάνεις συχνά γκάφες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:58 Η Neraida έγραψε: #3.788 13-02-08 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ερωτήσεις: 1.Παραδέχεσαι εύκολα τα λάθη σου; 2.Ρίχνεις συχνά τον εγωισμό σου για χάρη άλλων; 3.Κάνεις συχνά γκάφες; Click για ανάπτυξη... 1. Δεν εχει για μενα ευκολα ή δυσκολα. Εαν πειστω, οτι εχω κανει λαθος, ναι το παραδεχομαι και δεν ντρεπομαι καθολου γι αυτο. 2. Χμ..η αληθεια ειναι οτι εχω αρκετο απο δαυτον, αλλα ναι κανω υποχωρησεις αναλογα με την κατασταση και το προσωπο, που εχω απεναντι μου. Δεν κανω εκπτωσεις βεβαια σε καμμια περιπτωση στην αξιοπρεπεπεια μου. 3. Μμμμ...συχνα γκαφες? Τι ειδους ομως? Εχω π.χ το ελαττωμα να μιλαω πολυ και καποιες φορες, ναι, αυτο δε μου βγαινει σε καλο... Ιδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Η Γίδι έγραψε: #3.789 13-02-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ερωτήσεις: 1.Παραδέχεσαι εύκολα τα λάθη σου; 2.Ρίχνεις συχνά τον εγωισμό σου για χάρη άλλων; 3.Κάνεις συχνά γκάφες; Click για ανάπτυξη... 1. Νι αμέ. 2. Νι... 3. Μπα. Αλλά άααμα κάνω, είναι όντως γκάφες...! Ερωτήσεις: 1. Φοράς κάποιο γούρι ή φυλαχτό; 2. Έχεις κάποιο ταμπού; 3. Τι ξέρεις για την κουλτούρα του Αβγανιστάν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Delfis Νεοφερμένο μέλος Η Delfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:02 Η Delfis έγραψε: #3.790 16-02-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Νι αμέ. 2. Νι... 3. Μπα. Αλλά άααμα κάνω, είναι όντως γκάφες...! Ερωτήσεις: 1. Φοράς κάποιο γούρι ή φυλαχτό; 2. Έχεις κάποιο ταμπού; 3. Τι ξέρεις για την κουλτούρα του Αβγανιστάν; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: - Όχι - Αρκετά - Δεν ξέρω Ερωτήσεις: -Ποια είναι η ετυμολογία, τι σημαίνει "Αφγανιστάν"; -Ποια είναι, κατά τη γνώμη σου, η σχέση αισιοδοξίας(ή απαισιοδοξίας) και χαζομάρας; -Χαρά ή ευτυχία, είναι το σωστό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:22 Η fantasmenos: #3.791 16-02-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Delfis: Απαντήσεις: - Όχι - Αρκετά - Δεν ξέρω Ερωτήσεις: -Ποια είναι η ετυμολογία, τι σημαίνει "Αφγανιστάν"; -Ποια είναι, κατά τη γνώμη σου, η σχέση αισιοδοξίας(ή απαισιοδοξίας) και χαζομάρας; -Χαρά ή ευτυχία, είναι το σωστό; Click για ανάπτυξη... ت -Δε γνωρίζω βρήκα όμως πως γράφεται στη γλώσσα τους: (wikipedia) د افغانستان اسلامي جمهوریت -Να είσαι αισιόδοξος όταν όλα δείχνουν ότι θα πάνε στραβά (και το αντίθετο) -Ευτυχία Ερωτήσεις: -Ταξιδεύεις συχνά με αεροπλάνο; -Έχεις πάει στο εξωτερικό; αν ναι που; -Ποιο φαγητό απεχθάνεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:29 Η Myrtle έγραψε: #3.792 16-02-08 23:29 -Περίπου μια φορά στα δυο χρόνια... -Αγγλία, Ιταλία, Ρωσία(και σε μερικούς μήνες Πολωνία!) -Το κουνουπίδι Ερωτήσεις: -Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στο εξωτερικό; -Το αγαπημένο σου νησί; -Η αγαπημένη σου φράση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:17 Η Neraida έγραψε: #3.793 17-02-08 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Ερωτήσεις: -Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στο εξωτερικό; -Το αγαπημένο σου νησί; -Η αγαπημένη σου φράση; Click για ανάπτυξη... 1. Pittsburgh & Berlin 2. Ικαρία 3. Θα σε αυτοκτονησω (μια απο τις πολλες) Ίδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:51 Η Γίδι έγραψε: #3.794 20-02-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Ερωτήσεις: -Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στο εξωτερικό; -Το αγαπημένο σου νησί; -Η αγαπημένη σου φράση; Click για ανάπτυξη... 1. Ασία και οι Άλπεις. 2. Μόνο η Κρήτηηη!!!! 3. "θα δείξει" Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Neraida έγραψε: #3.795 20-02-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Click για ανάπτυξη... 1. Χμ...λατρευω τα ζυμαρικα! μιαμ μιαμ!!!! 2. Μμμμ...ζεν μαγειλευω... (σπανιοτατα) 3. Μμμμμμ...ενα γλυκακι επιβαλλεται!!!! Ιδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Γίδι έγραψε: #3.796 20-02-08 15:02 Πάλι ίδιες, fräulein;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:04 Η Neraida έγραψε: #3.797 20-02-08 15:04 ελα μωρε....δεν προλαβαινω να σκεφτω....προσπαθω να κανω και δουλεια παραλληλα!!!!!! αναλυση βιβλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:22 Η Γίδι έγραψε: #3.798 27-02-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Click για ανάπτυξη... 1. Ceasar's, ασιατικά διάφορα... 2. Τραχανά, κοτόπουλο με μουστάρδα, πάστα. 3. Δε ζω χωρίς σοκολάτα, έστω λίγη... Ερωτήσεις: 1. Τι τρως συνήθως το βράδυ; 2. Ποιες ξένες σειρές παρακολουθείς; 3. Ποια είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη στεναχώρια που πέρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:07 Ο deadhead_pirate: #3.799 27-02-08 21:07 1. Πίτσες, μακαρονάδες, σουβλάκια, λουκάνικα και άλλα μεζεδάκια συνοδευόμενα από τόνους μπύρας. 2. Καμία 3. Που από ότι φαίνεται, ούτε και φέτος θα ανέβουμε κατηγορία. Δεν πειράζει, του χρόνου.... γίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:30 Η lala έγραψε: #3.800 28-02-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Τι τρως συνήθως το βράδυ; 2. Ποιες ξένες σειρές παρακολουθείς; 3. Ποια είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη στεναχώρια που πέρασες; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1. Αυτό που έχω μαγειρέψει... 2. Lost και Heroes 3. Μια φάση αμφισβήτισης των πάντων.. Νέες ερωτήσεις: 1. Ξέρεις να χορεύεις σάλσα? 2. Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες για χορό? 3. Παραδοσιακούς χορούς ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1. Βγαίνω ανεξαρτήτως τη μέρα ή νύχτα είναι 2. Οσοι κι αν είμαστε δεν με ενοχλεί, η παρέα μας είναι μεγαλούτσικη. 3. Περίπου 50-50 με μικρές αποκλίσεις κάθε φορά. ιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:58 Ο Γιώργος έγραψε: #3.783 09-02-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ερωτήσεις: 1. Προτιμάς να βγαίνεις ΣΚ ή καθημερινές; 2. Από πόσα άτομα και πάνω αν βγείτε θα σε ενοχλεί; (αν σε ενοχλεί η πολυκοσμία δλδ) 3. Ποια είναι η αναλογία ανδρών γυναικών στην παρέα σου; Click για ανάπτυξη... Καθημερινές - αλλά κανείς δεν μπορεί. Δεν έχω πρόβλημα. Εγώ συνήθως το πάω αναλογία καπνιστών - μη καπνιστών. Ερωτήσεις λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Πώς πέρασες χθες βράδυ; Τι ώρα σηκώνεσαι συνήθως τα πρωινά και τι ώρα θα ήθελες να σηκώνεσαι; Είσαι ξενύχτης σαν τον φάνταγκο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:18 Ο fandago έγραψε: #3.784 09-02-08 23:18 1. Τα ίδια... 2. Είναι ερώτηση παγίδα, γιατί δεν σηκώνομαι πρωινά 3. I'm.... fandago 1. Πόσο συχνά κάνεις μπάνιο; 2. Το καλοκαίρι μαυρίζεις πολύ; 3. Ποιο μήνα περίπου κάνεις το πρώτο σου μπάνιο στη θάλασσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:37 Ο deadhead_pirate: #3.785 10-02-08 10:37 1. 2 φορές τη μέρα 2. Οχι πάρα πολύ 3. Την Κυριακή του Πάσχα κάθε χρόνο, εκτός αν έχει πολύ χάλια καιρό. Το έχουμε έθιμο καθώς ψήνουμε το αρνί πολύ κοντά στην παραλία... γιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 02:30 Η Neraida έγραψε: #3.786 13-02-08 02:30 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Πόσο συχνά κάνεις μπάνιο; 2. Το καλοκαίρι μαυρίζεις πολύ; 3. Ποιο μήνα περίπου κάνεις το πρώτο σου μπάνιο στη θάλασσα; Click για ανάπτυξη... 1. Δυο φορες την ημερα ατ λιστ 2. Μμμ...για ξανθια..καταβαλλω προσπαθεια μεγαλη..και κατι καταφερνω (ευτυχως εχω τη θαλασσα διπλα) 3. Χμμμ...συνηθως Πρωτομαγια.... Ερωτησούλες: 1. Ποτε ζητησες τελευταια φορα συγγνωμη? 2. Αναγκαστηκες ποτε να διωξεις απο κοντα σου καποιον ανθρωπο, ενω δεν το ηθελες? 3. Εισαι των "πρεπει" ή των "θελω"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:38 Ο Bill έγραψε: #3.787 13-02-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ερωτησούλες: 1. Ποτε ζητησες τελευταια φορα συγγνωμη? 2. Αναγκαστηκες ποτε να διωξεις απο κοντα σου καποιον ανθρωπο, ενω δεν το ηθελες? 3. Εισαι των "πρεπει" ή των "θελω"? Click για ανάπτυξη... 1.Χμ,πραγματική συγγνώμη πριν ένα μήνα περίπου. 2.Δυστυχώς ναι. 3.Συνήθως των "θέλω". Ερωτήσεις: 1.Παραδέχεσαι εύκολα τα λάθη σου; 2.Ρίχνεις συχνά τον εγωισμό σου για χάρη άλλων; 3.Κάνεις συχνά γκάφες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:58 Η Neraida έγραψε: #3.788 13-02-08 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ερωτήσεις: 1.Παραδέχεσαι εύκολα τα λάθη σου; 2.Ρίχνεις συχνά τον εγωισμό σου για χάρη άλλων; 3.Κάνεις συχνά γκάφες; Click για ανάπτυξη... 1. Δεν εχει για μενα ευκολα ή δυσκολα. Εαν πειστω, οτι εχω κανει λαθος, ναι το παραδεχομαι και δεν ντρεπομαι καθολου γι αυτο. 2. Χμ..η αληθεια ειναι οτι εχω αρκετο απο δαυτον, αλλα ναι κανω υποχωρησεις αναλογα με την κατασταση και το προσωπο, που εχω απεναντι μου. Δεν κανω εκπτωσεις βεβαια σε καμμια περιπτωση στην αξιοπρεπεπεια μου. 3. Μμμμ...συχνα γκαφες? Τι ειδους ομως? Εχω π.χ το ελαττωμα να μιλαω πολυ και καποιες φορες, ναι, αυτο δε μου βγαινει σε καλο... Ιδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Η Γίδι έγραψε: #3.789 13-02-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ερωτήσεις: 1.Παραδέχεσαι εύκολα τα λάθη σου; 2.Ρίχνεις συχνά τον εγωισμό σου για χάρη άλλων; 3.Κάνεις συχνά γκάφες; Click για ανάπτυξη... 1. Νι αμέ. 2. Νι... 3. Μπα. Αλλά άααμα κάνω, είναι όντως γκάφες...! Ερωτήσεις: 1. Φοράς κάποιο γούρι ή φυλαχτό; 2. Έχεις κάποιο ταμπού; 3. Τι ξέρεις για την κουλτούρα του Αβγανιστάν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Delfis Νεοφερμένο μέλος Η Delfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:02 Η Delfis έγραψε: #3.790 16-02-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Νι αμέ. 2. Νι... 3. Μπα. Αλλά άααμα κάνω, είναι όντως γκάφες...! Ερωτήσεις: 1. Φοράς κάποιο γούρι ή φυλαχτό; 2. Έχεις κάποιο ταμπού; 3. Τι ξέρεις για την κουλτούρα του Αβγανιστάν; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: - Όχι - Αρκετά - Δεν ξέρω Ερωτήσεις: -Ποια είναι η ετυμολογία, τι σημαίνει "Αφγανιστάν"; -Ποια είναι, κατά τη γνώμη σου, η σχέση αισιοδοξίας(ή απαισιοδοξίας) και χαζομάρας; -Χαρά ή ευτυχία, είναι το σωστό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:22 Η fantasmenos: #3.791 16-02-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Delfis: Απαντήσεις: - Όχι - Αρκετά - Δεν ξέρω Ερωτήσεις: -Ποια είναι η ετυμολογία, τι σημαίνει "Αφγανιστάν"; -Ποια είναι, κατά τη γνώμη σου, η σχέση αισιοδοξίας(ή απαισιοδοξίας) και χαζομάρας; -Χαρά ή ευτυχία, είναι το σωστό; Click για ανάπτυξη... ت -Δε γνωρίζω βρήκα όμως πως γράφεται στη γλώσσα τους: (wikipedia) د افغانستان اسلامي جمهوریت -Να είσαι αισιόδοξος όταν όλα δείχνουν ότι θα πάνε στραβά (και το αντίθετο) -Ευτυχία Ερωτήσεις: -Ταξιδεύεις συχνά με αεροπλάνο; -Έχεις πάει στο εξωτερικό; αν ναι που; -Ποιο φαγητό απεχθάνεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:29 Η Myrtle έγραψε: #3.792 16-02-08 23:29 -Περίπου μια φορά στα δυο χρόνια... -Αγγλία, Ιταλία, Ρωσία(και σε μερικούς μήνες Πολωνία!) -Το κουνουπίδι Ερωτήσεις: -Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στο εξωτερικό; -Το αγαπημένο σου νησί; -Η αγαπημένη σου φράση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:17 Η Neraida έγραψε: #3.793 17-02-08 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Ερωτήσεις: -Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στο εξωτερικό; -Το αγαπημένο σου νησί; -Η αγαπημένη σου φράση; Click για ανάπτυξη... 1. Pittsburgh & Berlin 2. Ικαρία 3. Θα σε αυτοκτονησω (μια απο τις πολλες) Ίδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:51 Η Γίδι έγραψε: #3.794 20-02-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Ερωτήσεις: -Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στο εξωτερικό; -Το αγαπημένο σου νησί; -Η αγαπημένη σου φράση; Click για ανάπτυξη... 1. Ασία και οι Άλπεις. 2. Μόνο η Κρήτηηη!!!! 3. "θα δείξει" Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Neraida έγραψε: #3.795 20-02-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Click για ανάπτυξη... 1. Χμ...λατρευω τα ζυμαρικα! μιαμ μιαμ!!!! 2. Μμμμ...ζεν μαγειλευω... (σπανιοτατα) 3. Μμμμμμ...ενα γλυκακι επιβαλλεται!!!! Ιδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Γίδι έγραψε: #3.796 20-02-08 15:02 Πάλι ίδιες, fräulein;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:04 Η Neraida έγραψε: #3.797 20-02-08 15:04 ελα μωρε....δεν προλαβαινω να σκεφτω....προσπαθω να κανω και δουλεια παραλληλα!!!!!! αναλυση βιβλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:22 Η Γίδι έγραψε: #3.798 27-02-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Click για ανάπτυξη... 1. Ceasar's, ασιατικά διάφορα... 2. Τραχανά, κοτόπουλο με μουστάρδα, πάστα. 3. Δε ζω χωρίς σοκολάτα, έστω λίγη... Ερωτήσεις: 1. Τι τρως συνήθως το βράδυ; 2. Ποιες ξένες σειρές παρακολουθείς; 3. Ποια είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη στεναχώρια που πέρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:07 Ο deadhead_pirate: #3.799 27-02-08 21:07 1. Πίτσες, μακαρονάδες, σουβλάκια, λουκάνικα και άλλα μεζεδάκια συνοδευόμενα από τόνους μπύρας. 2. Καμία 3. Που από ότι φαίνεται, ούτε και φέτος θα ανέβουμε κατηγορία. Δεν πειράζει, του χρόνου.... γίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:30 Η lala έγραψε: #3.800 28-02-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Τι τρως συνήθως το βράδυ; 2. Ποιες ξένες σειρές παρακολουθείς; 3. Ποια είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη στεναχώρια που πέρασες; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1. Αυτό που έχω μαγειρέψει... 2. Lost και Heroes 3. Μια φάση αμφισβήτισης των πάντων.. Νέες ερωτήσεις: 1. Ξέρεις να χορεύεις σάλσα? 2. Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες για χορό? 3. Παραδοσιακούς χορούς ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ερωτήσεις: 1. Προτιμάς να βγαίνεις ΣΚ ή καθημερινές; 2. Από πόσα άτομα και πάνω αν βγείτε θα σε ενοχλεί; (αν σε ενοχλεί η πολυκοσμία δλδ) 3. Ποια είναι η αναλογία ανδρών γυναικών στην παρέα σου; Click για ανάπτυξη... Καθημερινές - αλλά κανείς δεν μπορεί. Δεν έχω πρόβλημα. Εγώ συνήθως το πάω αναλογία καπνιστών - μη καπνιστών. Ερωτήσεις λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Πώς πέρασες χθες βράδυ; Τι ώρα σηκώνεσαι συνήθως τα πρωινά και τι ώρα θα ήθελες να σηκώνεσαι; Είσαι ξενύχτης σαν τον φάνταγκο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:18 Ο fandago έγραψε: #3.784 09-02-08 23:18 1. Τα ίδια... 2. Είναι ερώτηση παγίδα, γιατί δεν σηκώνομαι πρωινά 3. I'm.... fandago 1. Πόσο συχνά κάνεις μπάνιο; 2. Το καλοκαίρι μαυρίζεις πολύ; 3. Ποιο μήνα περίπου κάνεις το πρώτο σου μπάνιο στη θάλασσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:37 Ο deadhead_pirate: #3.785 10-02-08 10:37 1. 2 φορές τη μέρα 2. Οχι πάρα πολύ 3. Την Κυριακή του Πάσχα κάθε χρόνο, εκτός αν έχει πολύ χάλια καιρό. Το έχουμε έθιμο καθώς ψήνουμε το αρνί πολύ κοντά στην παραλία... γιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 02:30 Η Neraida έγραψε: #3.786 13-02-08 02:30 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Πόσο συχνά κάνεις μπάνιο; 2. Το καλοκαίρι μαυρίζεις πολύ; 3. Ποιο μήνα περίπου κάνεις το πρώτο σου μπάνιο στη θάλασσα; Click για ανάπτυξη... 1. Δυο φορες την ημερα ατ λιστ 2. Μμμ...για ξανθια..καταβαλλω προσπαθεια μεγαλη..και κατι καταφερνω (ευτυχως εχω τη θαλασσα διπλα) 3. Χμμμ...συνηθως Πρωτομαγια.... Ερωτησούλες: 1. Ποτε ζητησες τελευταια φορα συγγνωμη? 2. Αναγκαστηκες ποτε να διωξεις απο κοντα σου καποιον ανθρωπο, ενω δεν το ηθελες? 3. Εισαι των "πρεπει" ή των "θελω"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:38 Ο Bill έγραψε: #3.787 13-02-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ερωτησούλες: 1. Ποτε ζητησες τελευταια φορα συγγνωμη? 2. Αναγκαστηκες ποτε να διωξεις απο κοντα σου καποιον ανθρωπο, ενω δεν το ηθελες? 3. Εισαι των "πρεπει" ή των "θελω"? Click για ανάπτυξη... 1.Χμ,πραγματική συγγνώμη πριν ένα μήνα περίπου. 2.Δυστυχώς ναι. 3.Συνήθως των "θέλω". Ερωτήσεις: 1.Παραδέχεσαι εύκολα τα λάθη σου; 2.Ρίχνεις συχνά τον εγωισμό σου για χάρη άλλων; 3.Κάνεις συχνά γκάφες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:58 Η Neraida έγραψε: #3.788 13-02-08 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ερωτήσεις: 1.Παραδέχεσαι εύκολα τα λάθη σου; 2.Ρίχνεις συχνά τον εγωισμό σου για χάρη άλλων; 3.Κάνεις συχνά γκάφες; Click για ανάπτυξη... 1. Δεν εχει για μενα ευκολα ή δυσκολα. Εαν πειστω, οτι εχω κανει λαθος, ναι το παραδεχομαι και δεν ντρεπομαι καθολου γι αυτο. 2. Χμ..η αληθεια ειναι οτι εχω αρκετο απο δαυτον, αλλα ναι κανω υποχωρησεις αναλογα με την κατασταση και το προσωπο, που εχω απεναντι μου. Δεν κανω εκπτωσεις βεβαια σε καμμια περιπτωση στην αξιοπρεπεπεια μου. 3. Μμμμ...συχνα γκαφες? Τι ειδους ομως? Εχω π.χ το ελαττωμα να μιλαω πολυ και καποιες φορες, ναι, αυτο δε μου βγαινει σε καλο... Ιδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Η Γίδι έγραψε: #3.789 13-02-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ερωτήσεις: 1.Παραδέχεσαι εύκολα τα λάθη σου; 2.Ρίχνεις συχνά τον εγωισμό σου για χάρη άλλων; 3.Κάνεις συχνά γκάφες; Click για ανάπτυξη... 1. Νι αμέ. 2. Νι... 3. Μπα. Αλλά άααμα κάνω, είναι όντως γκάφες...! Ερωτήσεις: 1. Φοράς κάποιο γούρι ή φυλαχτό; 2. Έχεις κάποιο ταμπού; 3. Τι ξέρεις για την κουλτούρα του Αβγανιστάν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Delfis Νεοφερμένο μέλος Η Delfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:02 Η Delfis έγραψε: #3.790 16-02-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Νι αμέ. 2. Νι... 3. Μπα. Αλλά άααμα κάνω, είναι όντως γκάφες...! Ερωτήσεις: 1. Φοράς κάποιο γούρι ή φυλαχτό; 2. Έχεις κάποιο ταμπού; 3. Τι ξέρεις για την κουλτούρα του Αβγανιστάν; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: - Όχι - Αρκετά - Δεν ξέρω Ερωτήσεις: -Ποια είναι η ετυμολογία, τι σημαίνει "Αφγανιστάν"; -Ποια είναι, κατά τη γνώμη σου, η σχέση αισιοδοξίας(ή απαισιοδοξίας) και χαζομάρας; -Χαρά ή ευτυχία, είναι το σωστό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:22 Η fantasmenos: #3.791 16-02-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Delfis: Απαντήσεις: - Όχι - Αρκετά - Δεν ξέρω Ερωτήσεις: -Ποια είναι η ετυμολογία, τι σημαίνει "Αφγανιστάν"; -Ποια είναι, κατά τη γνώμη σου, η σχέση αισιοδοξίας(ή απαισιοδοξίας) και χαζομάρας; -Χαρά ή ευτυχία, είναι το σωστό; Click για ανάπτυξη... ت -Δε γνωρίζω βρήκα όμως πως γράφεται στη γλώσσα τους: (wikipedia) د افغانستان اسلامي جمهوریت -Να είσαι αισιόδοξος όταν όλα δείχνουν ότι θα πάνε στραβά (και το αντίθετο) -Ευτυχία Ερωτήσεις: -Ταξιδεύεις συχνά με αεροπλάνο; -Έχεις πάει στο εξωτερικό; αν ναι που; -Ποιο φαγητό απεχθάνεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:29 Η Myrtle έγραψε: #3.792 16-02-08 23:29 -Περίπου μια φορά στα δυο χρόνια... -Αγγλία, Ιταλία, Ρωσία(και σε μερικούς μήνες Πολωνία!) -Το κουνουπίδι Ερωτήσεις: -Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στο εξωτερικό; -Το αγαπημένο σου νησί; -Η αγαπημένη σου φράση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:17 Η Neraida έγραψε: #3.793 17-02-08 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Ερωτήσεις: -Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στο εξωτερικό; -Το αγαπημένο σου νησί; -Η αγαπημένη σου φράση; Click για ανάπτυξη... 1. Pittsburgh & Berlin 2. Ικαρία 3. Θα σε αυτοκτονησω (μια απο τις πολλες) Ίδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:51 Η Γίδι έγραψε: #3.794 20-02-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Ερωτήσεις: -Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στο εξωτερικό; -Το αγαπημένο σου νησί; -Η αγαπημένη σου φράση; Click για ανάπτυξη... 1. Ασία και οι Άλπεις. 2. Μόνο η Κρήτηηη!!!! 3. "θα δείξει" Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Neraida έγραψε: #3.795 20-02-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Click για ανάπτυξη... 1. Χμ...λατρευω τα ζυμαρικα! μιαμ μιαμ!!!! 2. Μμμμ...ζεν μαγειλευω... (σπανιοτατα) 3. Μμμμμμ...ενα γλυκακι επιβαλλεται!!!! Ιδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Γίδι έγραψε: #3.796 20-02-08 15:02 Πάλι ίδιες, fräulein;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:04 Η Neraida έγραψε: #3.797 20-02-08 15:04 ελα μωρε....δεν προλαβαινω να σκεφτω....προσπαθω να κανω και δουλεια παραλληλα!!!!!! αναλυση βιβλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:22 Η Γίδι έγραψε: #3.798 27-02-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Click για ανάπτυξη... 1. Ceasar's, ασιατικά διάφορα... 2. Τραχανά, κοτόπουλο με μουστάρδα, πάστα. 3. Δε ζω χωρίς σοκολάτα, έστω λίγη... Ερωτήσεις: 1. Τι τρως συνήθως το βράδυ; 2. Ποιες ξένες σειρές παρακολουθείς; 3. Ποια είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη στεναχώρια που πέρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:07 Ο deadhead_pirate: #3.799 27-02-08 21:07 1. Πίτσες, μακαρονάδες, σουβλάκια, λουκάνικα και άλλα μεζεδάκια συνοδευόμενα από τόνους μπύρας. 2. Καμία 3. Που από ότι φαίνεται, ούτε και φέτος θα ανέβουμε κατηγορία. Δεν πειράζει, του χρόνου.... γίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:30 Η lala έγραψε: #3.800 28-02-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Τι τρως συνήθως το βράδυ; 2. Ποιες ξένες σειρές παρακολουθείς; 3. Ποια είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη στεναχώρια που πέρασες; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1. Αυτό που έχω μαγειρέψει... 2. Lost και Heroes 3. Μια φάση αμφισβήτισης των πάντων.. Νέες ερωτήσεις: 1. Ξέρεις να χορεύεις σάλσα? 2. Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες για χορό? 3. Παραδοσιακούς χορούς ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1. Τα ίδια... 2. Είναι ερώτηση παγίδα, γιατί δεν σηκώνομαι πρωινά 3. I'm.... fandago 1. Πόσο συχνά κάνεις μπάνιο; 2. Το καλοκαίρι μαυρίζεις πολύ; 3. Ποιο μήνα περίπου κάνεις το πρώτο σου μπάνιο στη θάλασσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:37 Ο deadhead_pirate: #3.785 10-02-08 10:37 1. 2 φορές τη μέρα 2. Οχι πάρα πολύ 3. Την Κυριακή του Πάσχα κάθε χρόνο, εκτός αν έχει πολύ χάλια καιρό. Το έχουμε έθιμο καθώς ψήνουμε το αρνί πολύ κοντά στην παραλία... γιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 02:30 Η Neraida έγραψε: #3.786 13-02-08 02:30 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Πόσο συχνά κάνεις μπάνιο; 2. Το καλοκαίρι μαυρίζεις πολύ; 3. Ποιο μήνα περίπου κάνεις το πρώτο σου μπάνιο στη θάλασσα; Click για ανάπτυξη... 1. Δυο φορες την ημερα ατ λιστ 2. Μμμ...για ξανθια..καταβαλλω προσπαθεια μεγαλη..και κατι καταφερνω (ευτυχως εχω τη θαλασσα διπλα) 3. Χμμμ...συνηθως Πρωτομαγια.... Ερωτησούλες: 1. Ποτε ζητησες τελευταια φορα συγγνωμη? 2. Αναγκαστηκες ποτε να διωξεις απο κοντα σου καποιον ανθρωπο, ενω δεν το ηθελες? 3. Εισαι των "πρεπει" ή των "θελω"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:38 Ο Bill έγραψε: #3.787 13-02-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ερωτησούλες: 1. Ποτε ζητησες τελευταια φορα συγγνωμη? 2. Αναγκαστηκες ποτε να διωξεις απο κοντα σου καποιον ανθρωπο, ενω δεν το ηθελες? 3. Εισαι των "πρεπει" ή των "θελω"? Click για ανάπτυξη... 1.Χμ,πραγματική συγγνώμη πριν ένα μήνα περίπου. 2.Δυστυχώς ναι. 3.Συνήθως των "θέλω". Ερωτήσεις: 1.Παραδέχεσαι εύκολα τα λάθη σου; 2.Ρίχνεις συχνά τον εγωισμό σου για χάρη άλλων; 3.Κάνεις συχνά γκάφες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:58 Η Neraida έγραψε: #3.788 13-02-08 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ερωτήσεις: 1.Παραδέχεσαι εύκολα τα λάθη σου; 2.Ρίχνεις συχνά τον εγωισμό σου για χάρη άλλων; 3.Κάνεις συχνά γκάφες; Click για ανάπτυξη... 1. Δεν εχει για μενα ευκολα ή δυσκολα. Εαν πειστω, οτι εχω κανει λαθος, ναι το παραδεχομαι και δεν ντρεπομαι καθολου γι αυτο. 2. Χμ..η αληθεια ειναι οτι εχω αρκετο απο δαυτον, αλλα ναι κανω υποχωρησεις αναλογα με την κατασταση και το προσωπο, που εχω απεναντι μου. Δεν κανω εκπτωσεις βεβαια σε καμμια περιπτωση στην αξιοπρεπεπεια μου. 3. Μμμμ...συχνα γκαφες? Τι ειδους ομως? Εχω π.χ το ελαττωμα να μιλαω πολυ και καποιες φορες, ναι, αυτο δε μου βγαινει σε καλο... Ιδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Η Γίδι έγραψε: #3.789 13-02-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ερωτήσεις: 1.Παραδέχεσαι εύκολα τα λάθη σου; 2.Ρίχνεις συχνά τον εγωισμό σου για χάρη άλλων; 3.Κάνεις συχνά γκάφες; Click για ανάπτυξη... 1. Νι αμέ. 2. Νι... 3. Μπα. Αλλά άααμα κάνω, είναι όντως γκάφες...! Ερωτήσεις: 1. Φοράς κάποιο γούρι ή φυλαχτό; 2. Έχεις κάποιο ταμπού; 3. Τι ξέρεις για την κουλτούρα του Αβγανιστάν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Delfis Νεοφερμένο μέλος Η Delfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:02 Η Delfis έγραψε: #3.790 16-02-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Νι αμέ. 2. Νι... 3. Μπα. Αλλά άααμα κάνω, είναι όντως γκάφες...! Ερωτήσεις: 1. Φοράς κάποιο γούρι ή φυλαχτό; 2. Έχεις κάποιο ταμπού; 3. Τι ξέρεις για την κουλτούρα του Αβγανιστάν; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: - Όχι - Αρκετά - Δεν ξέρω Ερωτήσεις: -Ποια είναι η ετυμολογία, τι σημαίνει "Αφγανιστάν"; -Ποια είναι, κατά τη γνώμη σου, η σχέση αισιοδοξίας(ή απαισιοδοξίας) και χαζομάρας; -Χαρά ή ευτυχία, είναι το σωστό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:22 Η fantasmenos: #3.791 16-02-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Delfis: Απαντήσεις: - Όχι - Αρκετά - Δεν ξέρω Ερωτήσεις: -Ποια είναι η ετυμολογία, τι σημαίνει "Αφγανιστάν"; -Ποια είναι, κατά τη γνώμη σου, η σχέση αισιοδοξίας(ή απαισιοδοξίας) και χαζομάρας; -Χαρά ή ευτυχία, είναι το σωστό; Click για ανάπτυξη... ت -Δε γνωρίζω βρήκα όμως πως γράφεται στη γλώσσα τους: (wikipedia) د افغانستان اسلامي جمهوریت -Να είσαι αισιόδοξος όταν όλα δείχνουν ότι θα πάνε στραβά (και το αντίθετο) -Ευτυχία Ερωτήσεις: -Ταξιδεύεις συχνά με αεροπλάνο; -Έχεις πάει στο εξωτερικό; αν ναι που; -Ποιο φαγητό απεχθάνεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:29 Η Myrtle έγραψε: #3.792 16-02-08 23:29 -Περίπου μια φορά στα δυο χρόνια... -Αγγλία, Ιταλία, Ρωσία(και σε μερικούς μήνες Πολωνία!) -Το κουνουπίδι Ερωτήσεις: -Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στο εξωτερικό; -Το αγαπημένο σου νησί; -Η αγαπημένη σου φράση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:17 Η Neraida έγραψε: #3.793 17-02-08 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Ερωτήσεις: -Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στο εξωτερικό; -Το αγαπημένο σου νησί; -Η αγαπημένη σου φράση; Click για ανάπτυξη... 1. Pittsburgh & Berlin 2. Ικαρία 3. Θα σε αυτοκτονησω (μια απο τις πολλες) Ίδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:51 Η Γίδι έγραψε: #3.794 20-02-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Ερωτήσεις: -Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στο εξωτερικό; -Το αγαπημένο σου νησί; -Η αγαπημένη σου φράση; Click για ανάπτυξη... 1. Ασία και οι Άλπεις. 2. Μόνο η Κρήτηηη!!!! 3. "θα δείξει" Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Neraida έγραψε: #3.795 20-02-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Click για ανάπτυξη... 1. Χμ...λατρευω τα ζυμαρικα! μιαμ μιαμ!!!! 2. Μμμμ...ζεν μαγειλευω... (σπανιοτατα) 3. Μμμμμμ...ενα γλυκακι επιβαλλεται!!!! Ιδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Γίδι έγραψε: #3.796 20-02-08 15:02 Πάλι ίδιες, fräulein;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:04 Η Neraida έγραψε: #3.797 20-02-08 15:04 ελα μωρε....δεν προλαβαινω να σκεφτω....προσπαθω να κανω και δουλεια παραλληλα!!!!!! αναλυση βιβλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:22 Η Γίδι έγραψε: #3.798 27-02-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Click για ανάπτυξη... 1. Ceasar's, ασιατικά διάφορα... 2. Τραχανά, κοτόπουλο με μουστάρδα, πάστα. 3. Δε ζω χωρίς σοκολάτα, έστω λίγη... Ερωτήσεις: 1. Τι τρως συνήθως το βράδυ; 2. Ποιες ξένες σειρές παρακολουθείς; 3. Ποια είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη στεναχώρια που πέρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:07 Ο deadhead_pirate: #3.799 27-02-08 21:07 1. Πίτσες, μακαρονάδες, σουβλάκια, λουκάνικα και άλλα μεζεδάκια συνοδευόμενα από τόνους μπύρας. 2. Καμία 3. Που από ότι φαίνεται, ούτε και φέτος θα ανέβουμε κατηγορία. Δεν πειράζει, του χρόνου.... γίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:30 Η lala έγραψε: #3.800 28-02-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Τι τρως συνήθως το βράδυ; 2. Ποιες ξένες σειρές παρακολουθείς; 3. Ποια είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη στεναχώρια που πέρασες; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1. Αυτό που έχω μαγειρέψει... 2. Lost και Heroes 3. Μια φάση αμφισβήτισης των πάντων.. Νέες ερωτήσεις: 1. Ξέρεις να χορεύεις σάλσα? 2. Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες για χορό? 3. Παραδοσιακούς χορούς ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1. 2 φορές τη μέρα 2. Οχι πάρα πολύ 3. Την Κυριακή του Πάσχα κάθε χρόνο, εκτός αν έχει πολύ χάλια καιρό. Το έχουμε έθιμο καθώς ψήνουμε το αρνί πολύ κοντά στην παραλία... γιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 02:30 Η Neraida έγραψε: #3.786 13-02-08 02:30 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Πόσο συχνά κάνεις μπάνιο; 2. Το καλοκαίρι μαυρίζεις πολύ; 3. Ποιο μήνα περίπου κάνεις το πρώτο σου μπάνιο στη θάλασσα; Click για ανάπτυξη... 1. Δυο φορες την ημερα ατ λιστ 2. Μμμ...για ξανθια..καταβαλλω προσπαθεια μεγαλη..και κατι καταφερνω (ευτυχως εχω τη θαλασσα διπλα) 3. Χμμμ...συνηθως Πρωτομαγια.... Ερωτησούλες: 1. Ποτε ζητησες τελευταια φορα συγγνωμη? 2. Αναγκαστηκες ποτε να διωξεις απο κοντα σου καποιον ανθρωπο, ενω δεν το ηθελες? 3. Εισαι των "πρεπει" ή των "θελω"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:38 Ο Bill έγραψε: #3.787 13-02-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ερωτησούλες: 1. Ποτε ζητησες τελευταια φορα συγγνωμη? 2. Αναγκαστηκες ποτε να διωξεις απο κοντα σου καποιον ανθρωπο, ενω δεν το ηθελες? 3. Εισαι των "πρεπει" ή των "θελω"? Click για ανάπτυξη... 1.Χμ,πραγματική συγγνώμη πριν ένα μήνα περίπου. 2.Δυστυχώς ναι. 3.Συνήθως των "θέλω". Ερωτήσεις: 1.Παραδέχεσαι εύκολα τα λάθη σου; 2.Ρίχνεις συχνά τον εγωισμό σου για χάρη άλλων; 3.Κάνεις συχνά γκάφες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:58 Η Neraida έγραψε: #3.788 13-02-08 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ερωτήσεις: 1.Παραδέχεσαι εύκολα τα λάθη σου; 2.Ρίχνεις συχνά τον εγωισμό σου για χάρη άλλων; 3.Κάνεις συχνά γκάφες; Click για ανάπτυξη... 1. Δεν εχει για μενα ευκολα ή δυσκολα. Εαν πειστω, οτι εχω κανει λαθος, ναι το παραδεχομαι και δεν ντρεπομαι καθολου γι αυτο. 2. Χμ..η αληθεια ειναι οτι εχω αρκετο απο δαυτον, αλλα ναι κανω υποχωρησεις αναλογα με την κατασταση και το προσωπο, που εχω απεναντι μου. Δεν κανω εκπτωσεις βεβαια σε καμμια περιπτωση στην αξιοπρεπεπεια μου. 3. Μμμμ...συχνα γκαφες? Τι ειδους ομως? Εχω π.χ το ελαττωμα να μιλαω πολυ και καποιες φορες, ναι, αυτο δε μου βγαινει σε καλο... Ιδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Η Γίδι έγραψε: #3.789 13-02-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ερωτήσεις: 1.Παραδέχεσαι εύκολα τα λάθη σου; 2.Ρίχνεις συχνά τον εγωισμό σου για χάρη άλλων; 3.Κάνεις συχνά γκάφες; Click για ανάπτυξη... 1. Νι αμέ. 2. Νι... 3. Μπα. Αλλά άααμα κάνω, είναι όντως γκάφες...! Ερωτήσεις: 1. Φοράς κάποιο γούρι ή φυλαχτό; 2. Έχεις κάποιο ταμπού; 3. Τι ξέρεις για την κουλτούρα του Αβγανιστάν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Delfis Νεοφερμένο μέλος Η Delfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:02 Η Delfis έγραψε: #3.790 16-02-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Νι αμέ. 2. Νι... 3. Μπα. Αλλά άααμα κάνω, είναι όντως γκάφες...! Ερωτήσεις: 1. Φοράς κάποιο γούρι ή φυλαχτό; 2. Έχεις κάποιο ταμπού; 3. Τι ξέρεις για την κουλτούρα του Αβγανιστάν; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: - Όχι - Αρκετά - Δεν ξέρω Ερωτήσεις: -Ποια είναι η ετυμολογία, τι σημαίνει "Αφγανιστάν"; -Ποια είναι, κατά τη γνώμη σου, η σχέση αισιοδοξίας(ή απαισιοδοξίας) και χαζομάρας; -Χαρά ή ευτυχία, είναι το σωστό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:22 Η fantasmenos: #3.791 16-02-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Delfis: Απαντήσεις: - Όχι - Αρκετά - Δεν ξέρω Ερωτήσεις: -Ποια είναι η ετυμολογία, τι σημαίνει "Αφγανιστάν"; -Ποια είναι, κατά τη γνώμη σου, η σχέση αισιοδοξίας(ή απαισιοδοξίας) και χαζομάρας; -Χαρά ή ευτυχία, είναι το σωστό; Click για ανάπτυξη... ت -Δε γνωρίζω βρήκα όμως πως γράφεται στη γλώσσα τους: (wikipedia) د افغانستان اسلامي جمهوریت -Να είσαι αισιόδοξος όταν όλα δείχνουν ότι θα πάνε στραβά (και το αντίθετο) -Ευτυχία Ερωτήσεις: -Ταξιδεύεις συχνά με αεροπλάνο; -Έχεις πάει στο εξωτερικό; αν ναι που; -Ποιο φαγητό απεχθάνεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:29 Η Myrtle έγραψε: #3.792 16-02-08 23:29 -Περίπου μια φορά στα δυο χρόνια... -Αγγλία, Ιταλία, Ρωσία(και σε μερικούς μήνες Πολωνία!) -Το κουνουπίδι Ερωτήσεις: -Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στο εξωτερικό; -Το αγαπημένο σου νησί; -Η αγαπημένη σου φράση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:17 Η Neraida έγραψε: #3.793 17-02-08 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Ερωτήσεις: -Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στο εξωτερικό; -Το αγαπημένο σου νησί; -Η αγαπημένη σου φράση; Click για ανάπτυξη... 1. Pittsburgh & Berlin 2. Ικαρία 3. Θα σε αυτοκτονησω (μια απο τις πολλες) Ίδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:51 Η Γίδι έγραψε: #3.794 20-02-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Ερωτήσεις: -Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στο εξωτερικό; -Το αγαπημένο σου νησί; -Η αγαπημένη σου φράση; Click για ανάπτυξη... 1. Ασία και οι Άλπεις. 2. Μόνο η Κρήτηηη!!!! 3. "θα δείξει" Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Neraida έγραψε: #3.795 20-02-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Click για ανάπτυξη... 1. Χμ...λατρευω τα ζυμαρικα! μιαμ μιαμ!!!! 2. Μμμμ...ζεν μαγειλευω... (σπανιοτατα) 3. Μμμμμμ...ενα γλυκακι επιβαλλεται!!!! Ιδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Γίδι έγραψε: #3.796 20-02-08 15:02 Πάλι ίδιες, fräulein;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:04 Η Neraida έγραψε: #3.797 20-02-08 15:04 ελα μωρε....δεν προλαβαινω να σκεφτω....προσπαθω να κανω και δουλεια παραλληλα!!!!!! αναλυση βιβλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:22 Η Γίδι έγραψε: #3.798 27-02-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Click για ανάπτυξη... 1. Ceasar's, ασιατικά διάφορα... 2. Τραχανά, κοτόπουλο με μουστάρδα, πάστα. 3. Δε ζω χωρίς σοκολάτα, έστω λίγη... Ερωτήσεις: 1. Τι τρως συνήθως το βράδυ; 2. Ποιες ξένες σειρές παρακολουθείς; 3. Ποια είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη στεναχώρια που πέρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:07 Ο deadhead_pirate: #3.799 27-02-08 21:07 1. Πίτσες, μακαρονάδες, σουβλάκια, λουκάνικα και άλλα μεζεδάκια συνοδευόμενα από τόνους μπύρας. 2. Καμία 3. Που από ότι φαίνεται, ούτε και φέτος θα ανέβουμε κατηγορία. Δεν πειράζει, του χρόνου.... γίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:30 Η lala έγραψε: #3.800 28-02-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Τι τρως συνήθως το βράδυ; 2. Ποιες ξένες σειρές παρακολουθείς; 3. Ποια είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη στεναχώρια που πέρασες; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1. Αυτό που έχω μαγειρέψει... 2. Lost και Heroes 3. Μια φάση αμφισβήτισης των πάντων.. Νέες ερωτήσεις: 1. Ξέρεις να χορεύεις σάλσα? 2. Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες για χορό? 3. Παραδοσιακούς χορούς ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Πόσο συχνά κάνεις μπάνιο; 2. Το καλοκαίρι μαυρίζεις πολύ; 3. Ποιο μήνα περίπου κάνεις το πρώτο σου μπάνιο στη θάλασσα; Click για ανάπτυξη... 1. Δυο φορες την ημερα ατ λιστ 2. Μμμ...για ξανθια..καταβαλλω προσπαθεια μεγαλη..και κατι καταφερνω (ευτυχως εχω τη θαλασσα διπλα) 3. Χμμμ...συνηθως Πρωτομαγια.... Ερωτησούλες: 1. Ποτε ζητησες τελευταια φορα συγγνωμη? 2. Αναγκαστηκες ποτε να διωξεις απο κοντα σου καποιον ανθρωπο, ενω δεν το ηθελες? 3. Εισαι των "πρεπει" ή των "θελω"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:38 Ο Bill έγραψε: #3.787 13-02-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ερωτησούλες: 1. Ποτε ζητησες τελευταια φορα συγγνωμη? 2. Αναγκαστηκες ποτε να διωξεις απο κοντα σου καποιον ανθρωπο, ενω δεν το ηθελες? 3. Εισαι των "πρεπει" ή των "θελω"? Click για ανάπτυξη... 1.Χμ,πραγματική συγγνώμη πριν ένα μήνα περίπου. 2.Δυστυχώς ναι. 3.Συνήθως των "θέλω". Ερωτήσεις: 1.Παραδέχεσαι εύκολα τα λάθη σου; 2.Ρίχνεις συχνά τον εγωισμό σου για χάρη άλλων; 3.Κάνεις συχνά γκάφες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:58 Η Neraida έγραψε: #3.788 13-02-08 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ερωτήσεις: 1.Παραδέχεσαι εύκολα τα λάθη σου; 2.Ρίχνεις συχνά τον εγωισμό σου για χάρη άλλων; 3.Κάνεις συχνά γκάφες; Click για ανάπτυξη... 1. Δεν εχει για μενα ευκολα ή δυσκολα. Εαν πειστω, οτι εχω κανει λαθος, ναι το παραδεχομαι και δεν ντρεπομαι καθολου γι αυτο. 2. Χμ..η αληθεια ειναι οτι εχω αρκετο απο δαυτον, αλλα ναι κανω υποχωρησεις αναλογα με την κατασταση και το προσωπο, που εχω απεναντι μου. Δεν κανω εκπτωσεις βεβαια σε καμμια περιπτωση στην αξιοπρεπεπεια μου. 3. Μμμμ...συχνα γκαφες? Τι ειδους ομως? Εχω π.χ το ελαττωμα να μιλαω πολυ και καποιες φορες, ναι, αυτο δε μου βγαινει σε καλο... Ιδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Η Γίδι έγραψε: #3.789 13-02-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ερωτήσεις: 1.Παραδέχεσαι εύκολα τα λάθη σου; 2.Ρίχνεις συχνά τον εγωισμό σου για χάρη άλλων; 3.Κάνεις συχνά γκάφες; Click για ανάπτυξη... 1. Νι αμέ. 2. Νι... 3. Μπα. Αλλά άααμα κάνω, είναι όντως γκάφες...! Ερωτήσεις: 1. Φοράς κάποιο γούρι ή φυλαχτό; 2. Έχεις κάποιο ταμπού; 3. Τι ξέρεις για την κουλτούρα του Αβγανιστάν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Delfis Νεοφερμένο μέλος Η Delfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:02 Η Delfis έγραψε: #3.790 16-02-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Νι αμέ. 2. Νι... 3. Μπα. Αλλά άααμα κάνω, είναι όντως γκάφες...! Ερωτήσεις: 1. Φοράς κάποιο γούρι ή φυλαχτό; 2. Έχεις κάποιο ταμπού; 3. Τι ξέρεις για την κουλτούρα του Αβγανιστάν; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: - Όχι - Αρκετά - Δεν ξέρω Ερωτήσεις: -Ποια είναι η ετυμολογία, τι σημαίνει "Αφγανιστάν"; -Ποια είναι, κατά τη γνώμη σου, η σχέση αισιοδοξίας(ή απαισιοδοξίας) και χαζομάρας; -Χαρά ή ευτυχία, είναι το σωστό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:22 Η fantasmenos: #3.791 16-02-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Delfis: Απαντήσεις: - Όχι - Αρκετά - Δεν ξέρω Ερωτήσεις: -Ποια είναι η ετυμολογία, τι σημαίνει "Αφγανιστάν"; -Ποια είναι, κατά τη γνώμη σου, η σχέση αισιοδοξίας(ή απαισιοδοξίας) και χαζομάρας; -Χαρά ή ευτυχία, είναι το σωστό; Click για ανάπτυξη... ت -Δε γνωρίζω βρήκα όμως πως γράφεται στη γλώσσα τους: (wikipedia) د افغانستان اسلامي جمهوریت -Να είσαι αισιόδοξος όταν όλα δείχνουν ότι θα πάνε στραβά (και το αντίθετο) -Ευτυχία Ερωτήσεις: -Ταξιδεύεις συχνά με αεροπλάνο; -Έχεις πάει στο εξωτερικό; αν ναι που; -Ποιο φαγητό απεχθάνεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:29 Η Myrtle έγραψε: #3.792 16-02-08 23:29 -Περίπου μια φορά στα δυο χρόνια... -Αγγλία, Ιταλία, Ρωσία(και σε μερικούς μήνες Πολωνία!) -Το κουνουπίδι Ερωτήσεις: -Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στο εξωτερικό; -Το αγαπημένο σου νησί; -Η αγαπημένη σου φράση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:17 Η Neraida έγραψε: #3.793 17-02-08 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Ερωτήσεις: -Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στο εξωτερικό; -Το αγαπημένο σου νησί; -Η αγαπημένη σου φράση; Click για ανάπτυξη... 1. Pittsburgh & Berlin 2. Ικαρία 3. Θα σε αυτοκτονησω (μια απο τις πολλες) Ίδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:51 Η Γίδι έγραψε: #3.794 20-02-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Ερωτήσεις: -Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στο εξωτερικό; -Το αγαπημένο σου νησί; -Η αγαπημένη σου φράση; Click για ανάπτυξη... 1. Ασία και οι Άλπεις. 2. Μόνο η Κρήτηηη!!!! 3. "θα δείξει" Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Neraida έγραψε: #3.795 20-02-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Click για ανάπτυξη... 1. Χμ...λατρευω τα ζυμαρικα! μιαμ μιαμ!!!! 2. Μμμμ...ζεν μαγειλευω... (σπανιοτατα) 3. Μμμμμμ...ενα γλυκακι επιβαλλεται!!!! Ιδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Γίδι έγραψε: #3.796 20-02-08 15:02 Πάλι ίδιες, fräulein;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:04 Η Neraida έγραψε: #3.797 20-02-08 15:04 ελα μωρε....δεν προλαβαινω να σκεφτω....προσπαθω να κανω και δουλεια παραλληλα!!!!!! αναλυση βιβλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:22 Η Γίδι έγραψε: #3.798 27-02-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Click για ανάπτυξη... 1. Ceasar's, ασιατικά διάφορα... 2. Τραχανά, κοτόπουλο με μουστάρδα, πάστα. 3. Δε ζω χωρίς σοκολάτα, έστω λίγη... Ερωτήσεις: 1. Τι τρως συνήθως το βράδυ; 2. Ποιες ξένες σειρές παρακολουθείς; 3. Ποια είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη στεναχώρια που πέρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:07 Ο deadhead_pirate: #3.799 27-02-08 21:07 1. Πίτσες, μακαρονάδες, σουβλάκια, λουκάνικα και άλλα μεζεδάκια συνοδευόμενα από τόνους μπύρας. 2. Καμία 3. Που από ότι φαίνεται, ούτε και φέτος θα ανέβουμε κατηγορία. Δεν πειράζει, του χρόνου.... γίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:30 Η lala έγραψε: #3.800 28-02-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Τι τρως συνήθως το βράδυ; 2. Ποιες ξένες σειρές παρακολουθείς; 3. Ποια είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη στεναχώρια που πέρασες; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1. Αυτό που έχω μαγειρέψει... 2. Lost και Heroes 3. Μια φάση αμφισβήτισης των πάντων.. Νέες ερωτήσεις: 1. Ξέρεις να χορεύεις σάλσα? 2. Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες για χορό? 3. Παραδοσιακούς χορούς ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ερωτησούλες: 1. Ποτε ζητησες τελευταια φορα συγγνωμη? 2. Αναγκαστηκες ποτε να διωξεις απο κοντα σου καποιον ανθρωπο, ενω δεν το ηθελες? 3. Εισαι των "πρεπει" ή των "θελω"? Click για ανάπτυξη... 1.Χμ,πραγματική συγγνώμη πριν ένα μήνα περίπου. 2.Δυστυχώς ναι. 3.Συνήθως των "θέλω". Ερωτήσεις: 1.Παραδέχεσαι εύκολα τα λάθη σου; 2.Ρίχνεις συχνά τον εγωισμό σου για χάρη άλλων; 3.Κάνεις συχνά γκάφες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:58 Η Neraida έγραψε: #3.788 13-02-08 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ερωτήσεις: 1.Παραδέχεσαι εύκολα τα λάθη σου; 2.Ρίχνεις συχνά τον εγωισμό σου για χάρη άλλων; 3.Κάνεις συχνά γκάφες; Click για ανάπτυξη... 1. Δεν εχει για μενα ευκολα ή δυσκολα. Εαν πειστω, οτι εχω κανει λαθος, ναι το παραδεχομαι και δεν ντρεπομαι καθολου γι αυτο. 2. Χμ..η αληθεια ειναι οτι εχω αρκετο απο δαυτον, αλλα ναι κανω υποχωρησεις αναλογα με την κατασταση και το προσωπο, που εχω απεναντι μου. Δεν κανω εκπτωσεις βεβαια σε καμμια περιπτωση στην αξιοπρεπεπεια μου. 3. Μμμμ...συχνα γκαφες? Τι ειδους ομως? Εχω π.χ το ελαττωμα να μιλαω πολυ και καποιες φορες, ναι, αυτο δε μου βγαινει σε καλο... Ιδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Η Γίδι έγραψε: #3.789 13-02-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ερωτήσεις: 1.Παραδέχεσαι εύκολα τα λάθη σου; 2.Ρίχνεις συχνά τον εγωισμό σου για χάρη άλλων; 3.Κάνεις συχνά γκάφες; Click για ανάπτυξη... 1. Νι αμέ. 2. Νι... 3. Μπα. Αλλά άααμα κάνω, είναι όντως γκάφες...! Ερωτήσεις: 1. Φοράς κάποιο γούρι ή φυλαχτό; 2. Έχεις κάποιο ταμπού; 3. Τι ξέρεις για την κουλτούρα του Αβγανιστάν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Delfis Νεοφερμένο μέλος Η Delfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:02 Η Delfis έγραψε: #3.790 16-02-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Νι αμέ. 2. Νι... 3. Μπα. Αλλά άααμα κάνω, είναι όντως γκάφες...! Ερωτήσεις: 1. Φοράς κάποιο γούρι ή φυλαχτό; 2. Έχεις κάποιο ταμπού; 3. Τι ξέρεις για την κουλτούρα του Αβγανιστάν; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: - Όχι - Αρκετά - Δεν ξέρω Ερωτήσεις: -Ποια είναι η ετυμολογία, τι σημαίνει "Αφγανιστάν"; -Ποια είναι, κατά τη γνώμη σου, η σχέση αισιοδοξίας(ή απαισιοδοξίας) και χαζομάρας; -Χαρά ή ευτυχία, είναι το σωστό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:22 Η fantasmenos: #3.791 16-02-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Delfis: Απαντήσεις: - Όχι - Αρκετά - Δεν ξέρω Ερωτήσεις: -Ποια είναι η ετυμολογία, τι σημαίνει "Αφγανιστάν"; -Ποια είναι, κατά τη γνώμη σου, η σχέση αισιοδοξίας(ή απαισιοδοξίας) και χαζομάρας; -Χαρά ή ευτυχία, είναι το σωστό; Click για ανάπτυξη... ت -Δε γνωρίζω βρήκα όμως πως γράφεται στη γλώσσα τους: (wikipedia) د افغانستان اسلامي جمهوریت -Να είσαι αισιόδοξος όταν όλα δείχνουν ότι θα πάνε στραβά (και το αντίθετο) -Ευτυχία Ερωτήσεις: -Ταξιδεύεις συχνά με αεροπλάνο; -Έχεις πάει στο εξωτερικό; αν ναι που; -Ποιο φαγητό απεχθάνεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:29 Η Myrtle έγραψε: #3.792 16-02-08 23:29 -Περίπου μια φορά στα δυο χρόνια... -Αγγλία, Ιταλία, Ρωσία(και σε μερικούς μήνες Πολωνία!) -Το κουνουπίδι Ερωτήσεις: -Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στο εξωτερικό; -Το αγαπημένο σου νησί; -Η αγαπημένη σου φράση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:17 Η Neraida έγραψε: #3.793 17-02-08 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Ερωτήσεις: -Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στο εξωτερικό; -Το αγαπημένο σου νησί; -Η αγαπημένη σου φράση; Click για ανάπτυξη... 1. Pittsburgh & Berlin 2. Ικαρία 3. Θα σε αυτοκτονησω (μια απο τις πολλες) Ίδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:51 Η Γίδι έγραψε: #3.794 20-02-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Ερωτήσεις: -Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στο εξωτερικό; -Το αγαπημένο σου νησί; -Η αγαπημένη σου φράση; Click για ανάπτυξη... 1. Ασία και οι Άλπεις. 2. Μόνο η Κρήτηηη!!!! 3. "θα δείξει" Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Neraida έγραψε: #3.795 20-02-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Click για ανάπτυξη... 1. Χμ...λατρευω τα ζυμαρικα! μιαμ μιαμ!!!! 2. Μμμμ...ζεν μαγειλευω... (σπανιοτατα) 3. Μμμμμμ...ενα γλυκακι επιβαλλεται!!!! Ιδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Γίδι έγραψε: #3.796 20-02-08 15:02 Πάλι ίδιες, fräulein;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:04 Η Neraida έγραψε: #3.797 20-02-08 15:04 ελα μωρε....δεν προλαβαινω να σκεφτω....προσπαθω να κανω και δουλεια παραλληλα!!!!!! αναλυση βιβλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:22 Η Γίδι έγραψε: #3.798 27-02-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Click για ανάπτυξη... 1. Ceasar's, ασιατικά διάφορα... 2. Τραχανά, κοτόπουλο με μουστάρδα, πάστα. 3. Δε ζω χωρίς σοκολάτα, έστω λίγη... Ερωτήσεις: 1. Τι τρως συνήθως το βράδυ; 2. Ποιες ξένες σειρές παρακολουθείς; 3. Ποια είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη στεναχώρια που πέρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:07 Ο deadhead_pirate: #3.799 27-02-08 21:07 1. Πίτσες, μακαρονάδες, σουβλάκια, λουκάνικα και άλλα μεζεδάκια συνοδευόμενα από τόνους μπύρας. 2. Καμία 3. Που από ότι φαίνεται, ούτε και φέτος θα ανέβουμε κατηγορία. Δεν πειράζει, του χρόνου.... γίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:30 Η lala έγραψε: #3.800 28-02-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Τι τρως συνήθως το βράδυ; 2. Ποιες ξένες σειρές παρακολουθείς; 3. Ποια είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη στεναχώρια που πέρασες; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1. Αυτό που έχω μαγειρέψει... 2. Lost και Heroes 3. Μια φάση αμφισβήτισης των πάντων.. Νέες ερωτήσεις: 1. Ξέρεις να χορεύεις σάλσα? 2. Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες για χορό? 3. Παραδοσιακούς χορούς ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ερωτήσεις: 1.Παραδέχεσαι εύκολα τα λάθη σου; 2.Ρίχνεις συχνά τον εγωισμό σου για χάρη άλλων; 3.Κάνεις συχνά γκάφες; Click για ανάπτυξη... 1. Δεν εχει για μενα ευκολα ή δυσκολα. Εαν πειστω, οτι εχω κανει λαθος, ναι το παραδεχομαι και δεν ντρεπομαι καθολου γι αυτο. 2. Χμ..η αληθεια ειναι οτι εχω αρκετο απο δαυτον, αλλα ναι κανω υποχωρησεις αναλογα με την κατασταση και το προσωπο, που εχω απεναντι μου. Δεν κανω εκπτωσεις βεβαια σε καμμια περιπτωση στην αξιοπρεπεπεια μου. 3. Μμμμ...συχνα γκαφες? Τι ειδους ομως? Εχω π.χ το ελαττωμα να μιλαω πολυ και καποιες φορες, ναι, αυτο δε μου βγαινει σε καλο... Ιδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Η Γίδι έγραψε: #3.789 13-02-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ερωτήσεις: 1.Παραδέχεσαι εύκολα τα λάθη σου; 2.Ρίχνεις συχνά τον εγωισμό σου για χάρη άλλων; 3.Κάνεις συχνά γκάφες; Click για ανάπτυξη... 1. Νι αμέ. 2. Νι... 3. Μπα. Αλλά άααμα κάνω, είναι όντως γκάφες...! Ερωτήσεις: 1. Φοράς κάποιο γούρι ή φυλαχτό; 2. Έχεις κάποιο ταμπού; 3. Τι ξέρεις για την κουλτούρα του Αβγανιστάν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Delfis Νεοφερμένο μέλος Η Delfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:02 Η Delfis έγραψε: #3.790 16-02-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Νι αμέ. 2. Νι... 3. Μπα. Αλλά άααμα κάνω, είναι όντως γκάφες...! Ερωτήσεις: 1. Φοράς κάποιο γούρι ή φυλαχτό; 2. Έχεις κάποιο ταμπού; 3. Τι ξέρεις για την κουλτούρα του Αβγανιστάν; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: - Όχι - Αρκετά - Δεν ξέρω Ερωτήσεις: -Ποια είναι η ετυμολογία, τι σημαίνει "Αφγανιστάν"; -Ποια είναι, κατά τη γνώμη σου, η σχέση αισιοδοξίας(ή απαισιοδοξίας) και χαζομάρας; -Χαρά ή ευτυχία, είναι το σωστό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:22 Η fantasmenos: #3.791 16-02-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Delfis: Απαντήσεις: - Όχι - Αρκετά - Δεν ξέρω Ερωτήσεις: -Ποια είναι η ετυμολογία, τι σημαίνει "Αφγανιστάν"; -Ποια είναι, κατά τη γνώμη σου, η σχέση αισιοδοξίας(ή απαισιοδοξίας) και χαζομάρας; -Χαρά ή ευτυχία, είναι το σωστό; Click για ανάπτυξη... ت -Δε γνωρίζω βρήκα όμως πως γράφεται στη γλώσσα τους: (wikipedia) د افغانستان اسلامي جمهوریت -Να είσαι αισιόδοξος όταν όλα δείχνουν ότι θα πάνε στραβά (και το αντίθετο) -Ευτυχία Ερωτήσεις: -Ταξιδεύεις συχνά με αεροπλάνο; -Έχεις πάει στο εξωτερικό; αν ναι που; -Ποιο φαγητό απεχθάνεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:29 Η Myrtle έγραψε: #3.792 16-02-08 23:29 -Περίπου μια φορά στα δυο χρόνια... -Αγγλία, Ιταλία, Ρωσία(και σε μερικούς μήνες Πολωνία!) -Το κουνουπίδι Ερωτήσεις: -Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στο εξωτερικό; -Το αγαπημένο σου νησί; -Η αγαπημένη σου φράση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:17 Η Neraida έγραψε: #3.793 17-02-08 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Ερωτήσεις: -Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στο εξωτερικό; -Το αγαπημένο σου νησί; -Η αγαπημένη σου φράση; Click για ανάπτυξη... 1. Pittsburgh & Berlin 2. Ικαρία 3. Θα σε αυτοκτονησω (μια απο τις πολλες) Ίδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:51 Η Γίδι έγραψε: #3.794 20-02-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Ερωτήσεις: -Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στο εξωτερικό; -Το αγαπημένο σου νησί; -Η αγαπημένη σου φράση; Click για ανάπτυξη... 1. Ασία και οι Άλπεις. 2. Μόνο η Κρήτηηη!!!! 3. "θα δείξει" Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Neraida έγραψε: #3.795 20-02-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Click για ανάπτυξη... 1. Χμ...λατρευω τα ζυμαρικα! μιαμ μιαμ!!!! 2. Μμμμ...ζεν μαγειλευω... (σπανιοτατα) 3. Μμμμμμ...ενα γλυκακι επιβαλλεται!!!! Ιδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Γίδι έγραψε: #3.796 20-02-08 15:02 Πάλι ίδιες, fräulein;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:04 Η Neraida έγραψε: #3.797 20-02-08 15:04 ελα μωρε....δεν προλαβαινω να σκεφτω....προσπαθω να κανω και δουλεια παραλληλα!!!!!! αναλυση βιβλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:22 Η Γίδι έγραψε: #3.798 27-02-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Click για ανάπτυξη... 1. Ceasar's, ασιατικά διάφορα... 2. Τραχανά, κοτόπουλο με μουστάρδα, πάστα. 3. Δε ζω χωρίς σοκολάτα, έστω λίγη... Ερωτήσεις: 1. Τι τρως συνήθως το βράδυ; 2. Ποιες ξένες σειρές παρακολουθείς; 3. Ποια είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη στεναχώρια που πέρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:07 Ο deadhead_pirate: #3.799 27-02-08 21:07 1. Πίτσες, μακαρονάδες, σουβλάκια, λουκάνικα και άλλα μεζεδάκια συνοδευόμενα από τόνους μπύρας. 2. Καμία 3. Που από ότι φαίνεται, ούτε και φέτος θα ανέβουμε κατηγορία. Δεν πειράζει, του χρόνου.... γίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:30 Η lala έγραψε: #3.800 28-02-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Τι τρως συνήθως το βράδυ; 2. Ποιες ξένες σειρές παρακολουθείς; 3. Ποια είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη στεναχώρια που πέρασες; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1. Αυτό που έχω μαγειρέψει... 2. Lost και Heroes 3. Μια φάση αμφισβήτισης των πάντων.. Νέες ερωτήσεις: 1. Ξέρεις να χορεύεις σάλσα? 2. Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες για χορό? 3. Παραδοσιακούς χορούς ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ερωτήσεις: 1.Παραδέχεσαι εύκολα τα λάθη σου; 2.Ρίχνεις συχνά τον εγωισμό σου για χάρη άλλων; 3.Κάνεις συχνά γκάφες; Click για ανάπτυξη... 1. Νι αμέ. 2. Νι... 3. Μπα. Αλλά άααμα κάνω, είναι όντως γκάφες...! Ερωτήσεις: 1. Φοράς κάποιο γούρι ή φυλαχτό; 2. Έχεις κάποιο ταμπού; 3. Τι ξέρεις για την κουλτούρα του Αβγανιστάν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Delfis Νεοφερμένο μέλος Η Delfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:02 Η Delfis έγραψε: #3.790 16-02-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Νι αμέ. 2. Νι... 3. Μπα. Αλλά άααμα κάνω, είναι όντως γκάφες...! Ερωτήσεις: 1. Φοράς κάποιο γούρι ή φυλαχτό; 2. Έχεις κάποιο ταμπού; 3. Τι ξέρεις για την κουλτούρα του Αβγανιστάν; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: - Όχι - Αρκετά - Δεν ξέρω Ερωτήσεις: -Ποια είναι η ετυμολογία, τι σημαίνει "Αφγανιστάν"; -Ποια είναι, κατά τη γνώμη σου, η σχέση αισιοδοξίας(ή απαισιοδοξίας) και χαζομάρας; -Χαρά ή ευτυχία, είναι το σωστό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:22 Η fantasmenos: #3.791 16-02-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Delfis: Απαντήσεις: - Όχι - Αρκετά - Δεν ξέρω Ερωτήσεις: -Ποια είναι η ετυμολογία, τι σημαίνει "Αφγανιστάν"; -Ποια είναι, κατά τη γνώμη σου, η σχέση αισιοδοξίας(ή απαισιοδοξίας) και χαζομάρας; -Χαρά ή ευτυχία, είναι το σωστό; Click για ανάπτυξη... ت -Δε γνωρίζω βρήκα όμως πως γράφεται στη γλώσσα τους: (wikipedia) د افغانستان اسلامي جمهوریت -Να είσαι αισιόδοξος όταν όλα δείχνουν ότι θα πάνε στραβά (και το αντίθετο) -Ευτυχία Ερωτήσεις: -Ταξιδεύεις συχνά με αεροπλάνο; -Έχεις πάει στο εξωτερικό; αν ναι που; -Ποιο φαγητό απεχθάνεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:29 Η Myrtle έγραψε: #3.792 16-02-08 23:29 -Περίπου μια φορά στα δυο χρόνια... -Αγγλία, Ιταλία, Ρωσία(και σε μερικούς μήνες Πολωνία!) -Το κουνουπίδι Ερωτήσεις: -Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στο εξωτερικό; -Το αγαπημένο σου νησί; -Η αγαπημένη σου φράση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:17 Η Neraida έγραψε: #3.793 17-02-08 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Ερωτήσεις: -Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στο εξωτερικό; -Το αγαπημένο σου νησί; -Η αγαπημένη σου φράση; Click για ανάπτυξη... 1. Pittsburgh & Berlin 2. Ικαρία 3. Θα σε αυτοκτονησω (μια απο τις πολλες) Ίδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:51 Η Γίδι έγραψε: #3.794 20-02-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Ερωτήσεις: -Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στο εξωτερικό; -Το αγαπημένο σου νησί; -Η αγαπημένη σου φράση; Click για ανάπτυξη... 1. Ασία και οι Άλπεις. 2. Μόνο η Κρήτηηη!!!! 3. "θα δείξει" Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Neraida έγραψε: #3.795 20-02-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Click για ανάπτυξη... 1. Χμ...λατρευω τα ζυμαρικα! μιαμ μιαμ!!!! 2. Μμμμ...ζεν μαγειλευω... (σπανιοτατα) 3. Μμμμμμ...ενα γλυκακι επιβαλλεται!!!! Ιδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Γίδι έγραψε: #3.796 20-02-08 15:02 Πάλι ίδιες, fräulein;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:04 Η Neraida έγραψε: #3.797 20-02-08 15:04 ελα μωρε....δεν προλαβαινω να σκεφτω....προσπαθω να κανω και δουλεια παραλληλα!!!!!! αναλυση βιβλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:22 Η Γίδι έγραψε: #3.798 27-02-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Click για ανάπτυξη... 1. Ceasar's, ασιατικά διάφορα... 2. Τραχανά, κοτόπουλο με μουστάρδα, πάστα. 3. Δε ζω χωρίς σοκολάτα, έστω λίγη... Ερωτήσεις: 1. Τι τρως συνήθως το βράδυ; 2. Ποιες ξένες σειρές παρακολουθείς; 3. Ποια είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη στεναχώρια που πέρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:07 Ο deadhead_pirate: #3.799 27-02-08 21:07 1. Πίτσες, μακαρονάδες, σουβλάκια, λουκάνικα και άλλα μεζεδάκια συνοδευόμενα από τόνους μπύρας. 2. Καμία 3. Που από ότι φαίνεται, ούτε και φέτος θα ανέβουμε κατηγορία. Δεν πειράζει, του χρόνου.... γίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:30 Η lala έγραψε: #3.800 28-02-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Τι τρως συνήθως το βράδυ; 2. Ποιες ξένες σειρές παρακολουθείς; 3. Ποια είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη στεναχώρια που πέρασες; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1. Αυτό που έχω μαγειρέψει... 2. Lost και Heroes 3. Μια φάση αμφισβήτισης των πάντων.. Νέες ερωτήσεις: 1. Ξέρεις να χορεύεις σάλσα? 2. Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες για χορό? 3. Παραδοσιακούς χορούς ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Νι αμέ. 2. Νι... 3. Μπα. Αλλά άααμα κάνω, είναι όντως γκάφες...! Ερωτήσεις: 1. Φοράς κάποιο γούρι ή φυλαχτό; 2. Έχεις κάποιο ταμπού; 3. Τι ξέρεις για την κουλτούρα του Αβγανιστάν; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: - Όχι - Αρκετά - Δεν ξέρω Ερωτήσεις: -Ποια είναι η ετυμολογία, τι σημαίνει "Αφγανιστάν"; -Ποια είναι, κατά τη γνώμη σου, η σχέση αισιοδοξίας(ή απαισιοδοξίας) και χαζομάρας; -Χαρά ή ευτυχία, είναι το σωστό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:22 Η fantasmenos: #3.791 16-02-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Delfis: Απαντήσεις: - Όχι - Αρκετά - Δεν ξέρω Ερωτήσεις: -Ποια είναι η ετυμολογία, τι σημαίνει "Αφγανιστάν"; -Ποια είναι, κατά τη γνώμη σου, η σχέση αισιοδοξίας(ή απαισιοδοξίας) και χαζομάρας; -Χαρά ή ευτυχία, είναι το σωστό; Click για ανάπτυξη... ت -Δε γνωρίζω βρήκα όμως πως γράφεται στη γλώσσα τους: (wikipedia) د افغانستان اسلامي جمهوریت -Να είσαι αισιόδοξος όταν όλα δείχνουν ότι θα πάνε στραβά (και το αντίθετο) -Ευτυχία Ερωτήσεις: -Ταξιδεύεις συχνά με αεροπλάνο; -Έχεις πάει στο εξωτερικό; αν ναι που; -Ποιο φαγητό απεχθάνεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:29 Η Myrtle έγραψε: #3.792 16-02-08 23:29 -Περίπου μια φορά στα δυο χρόνια... -Αγγλία, Ιταλία, Ρωσία(και σε μερικούς μήνες Πολωνία!) -Το κουνουπίδι Ερωτήσεις: -Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στο εξωτερικό; -Το αγαπημένο σου νησί; -Η αγαπημένη σου φράση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:17 Η Neraida έγραψε: #3.793 17-02-08 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Ερωτήσεις: -Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στο εξωτερικό; -Το αγαπημένο σου νησί; -Η αγαπημένη σου φράση; Click για ανάπτυξη... 1. Pittsburgh & Berlin 2. Ικαρία 3. Θα σε αυτοκτονησω (μια απο τις πολλες) Ίδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:51 Η Γίδι έγραψε: #3.794 20-02-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Ερωτήσεις: -Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στο εξωτερικό; -Το αγαπημένο σου νησί; -Η αγαπημένη σου φράση; Click για ανάπτυξη... 1. Ασία και οι Άλπεις. 2. Μόνο η Κρήτηηη!!!! 3. "θα δείξει" Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Neraida έγραψε: #3.795 20-02-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Click για ανάπτυξη... 1. Χμ...λατρευω τα ζυμαρικα! μιαμ μιαμ!!!! 2. Μμμμ...ζεν μαγειλευω... (σπανιοτατα) 3. Μμμμμμ...ενα γλυκακι επιβαλλεται!!!! Ιδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Γίδι έγραψε: #3.796 20-02-08 15:02 Πάλι ίδιες, fräulein;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:04 Η Neraida έγραψε: #3.797 20-02-08 15:04 ελα μωρε....δεν προλαβαινω να σκεφτω....προσπαθω να κανω και δουλεια παραλληλα!!!!!! αναλυση βιβλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:22 Η Γίδι έγραψε: #3.798 27-02-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Click για ανάπτυξη... 1. Ceasar's, ασιατικά διάφορα... 2. Τραχανά, κοτόπουλο με μουστάρδα, πάστα. 3. Δε ζω χωρίς σοκολάτα, έστω λίγη... Ερωτήσεις: 1. Τι τρως συνήθως το βράδυ; 2. Ποιες ξένες σειρές παρακολουθείς; 3. Ποια είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη στεναχώρια που πέρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:07 Ο deadhead_pirate: #3.799 27-02-08 21:07 1. Πίτσες, μακαρονάδες, σουβλάκια, λουκάνικα και άλλα μεζεδάκια συνοδευόμενα από τόνους μπύρας. 2. Καμία 3. Που από ότι φαίνεται, ούτε και φέτος θα ανέβουμε κατηγορία. Δεν πειράζει, του χρόνου.... γίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:30 Η lala έγραψε: #3.800 28-02-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Τι τρως συνήθως το βράδυ; 2. Ποιες ξένες σειρές παρακολουθείς; 3. Ποια είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη στεναχώρια που πέρασες; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1. Αυτό που έχω μαγειρέψει... 2. Lost και Heroes 3. Μια φάση αμφισβήτισης των πάντων.. Νέες ερωτήσεις: 1. Ξέρεις να χορεύεις σάλσα? 2. Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες για χορό? 3. Παραδοσιακούς χορούς ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Delfis: Απαντήσεις: - Όχι - Αρκετά - Δεν ξέρω Ερωτήσεις: -Ποια είναι η ετυμολογία, τι σημαίνει "Αφγανιστάν"; -Ποια είναι, κατά τη γνώμη σου, η σχέση αισιοδοξίας(ή απαισιοδοξίας) και χαζομάρας; -Χαρά ή ευτυχία, είναι το σωστό; Click για ανάπτυξη... ت -Δε γνωρίζω βρήκα όμως πως γράφεται στη γλώσσα τους: (wikipedia) د افغانستان اسلامي جمهوریت -Να είσαι αισιόδοξος όταν όλα δείχνουν ότι θα πάνε στραβά (και το αντίθετο) -Ευτυχία Ερωτήσεις: -Ταξιδεύεις συχνά με αεροπλάνο; -Έχεις πάει στο εξωτερικό; αν ναι που; -Ποιο φαγητό απεχθάνεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:29 Η Myrtle έγραψε: #3.792 16-02-08 23:29 -Περίπου μια φορά στα δυο χρόνια... -Αγγλία, Ιταλία, Ρωσία(και σε μερικούς μήνες Πολωνία!) -Το κουνουπίδι Ερωτήσεις: -Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στο εξωτερικό; -Το αγαπημένο σου νησί; -Η αγαπημένη σου φράση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:17 Η Neraida έγραψε: #3.793 17-02-08 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Ερωτήσεις: -Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στο εξωτερικό; -Το αγαπημένο σου νησί; -Η αγαπημένη σου φράση; Click για ανάπτυξη... 1. Pittsburgh & Berlin 2. Ικαρία 3. Θα σε αυτοκτονησω (μια απο τις πολλες) Ίδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:51 Η Γίδι έγραψε: #3.794 20-02-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Ερωτήσεις: -Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στο εξωτερικό; -Το αγαπημένο σου νησί; -Η αγαπημένη σου φράση; Click για ανάπτυξη... 1. Ασία και οι Άλπεις. 2. Μόνο η Κρήτηηη!!!! 3. "θα δείξει" Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Neraida έγραψε: #3.795 20-02-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Click για ανάπτυξη... 1. Χμ...λατρευω τα ζυμαρικα! μιαμ μιαμ!!!! 2. Μμμμ...ζεν μαγειλευω... (σπανιοτατα) 3. Μμμμμμ...ενα γλυκακι επιβαλλεται!!!! Ιδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Γίδι έγραψε: #3.796 20-02-08 15:02 Πάλι ίδιες, fräulein;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:04 Η Neraida έγραψε: #3.797 20-02-08 15:04 ελα μωρε....δεν προλαβαινω να σκεφτω....προσπαθω να κανω και δουλεια παραλληλα!!!!!! αναλυση βιβλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:22 Η Γίδι έγραψε: #3.798 27-02-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Click για ανάπτυξη... 1. Ceasar's, ασιατικά διάφορα... 2. Τραχανά, κοτόπουλο με μουστάρδα, πάστα. 3. Δε ζω χωρίς σοκολάτα, έστω λίγη... Ερωτήσεις: 1. Τι τρως συνήθως το βράδυ; 2. Ποιες ξένες σειρές παρακολουθείς; 3. Ποια είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη στεναχώρια που πέρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:07 Ο deadhead_pirate: #3.799 27-02-08 21:07 1. Πίτσες, μακαρονάδες, σουβλάκια, λουκάνικα και άλλα μεζεδάκια συνοδευόμενα από τόνους μπύρας. 2. Καμία 3. Που από ότι φαίνεται, ούτε και φέτος θα ανέβουμε κατηγορία. Δεν πειράζει, του χρόνου.... γίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:30 Η lala έγραψε: #3.800 28-02-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Τι τρως συνήθως το βράδυ; 2. Ποιες ξένες σειρές παρακολουθείς; 3. Ποια είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη στεναχώρια που πέρασες; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1. Αυτό που έχω μαγειρέψει... 2. Lost και Heroes 3. Μια φάση αμφισβήτισης των πάντων.. Νέες ερωτήσεις: 1. Ξέρεις να χορεύεις σάλσα? 2. Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες για χορό? 3. Παραδοσιακούς χορούς ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
-Περίπου μια φορά στα δυο χρόνια... -Αγγλία, Ιταλία, Ρωσία(και σε μερικούς μήνες Πολωνία!) -Το κουνουπίδι Ερωτήσεις: -Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στο εξωτερικό; -Το αγαπημένο σου νησί; -Η αγαπημένη σου φράση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:17 Η Neraida έγραψε: #3.793 17-02-08 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Ερωτήσεις: -Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στο εξωτερικό; -Το αγαπημένο σου νησί; -Η αγαπημένη σου φράση; Click για ανάπτυξη... 1. Pittsburgh & Berlin 2. Ικαρία 3. Θα σε αυτοκτονησω (μια απο τις πολλες) Ίδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:51 Η Γίδι έγραψε: #3.794 20-02-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Ερωτήσεις: -Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στο εξωτερικό; -Το αγαπημένο σου νησί; -Η αγαπημένη σου φράση; Click για ανάπτυξη... 1. Ασία και οι Άλπεις. 2. Μόνο η Κρήτηηη!!!! 3. "θα δείξει" Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Neraida έγραψε: #3.795 20-02-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Click για ανάπτυξη... 1. Χμ...λατρευω τα ζυμαρικα! μιαμ μιαμ!!!! 2. Μμμμ...ζεν μαγειλευω... (σπανιοτατα) 3. Μμμμμμ...ενα γλυκακι επιβαλλεται!!!! Ιδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Γίδι έγραψε: #3.796 20-02-08 15:02 Πάλι ίδιες, fräulein;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:04 Η Neraida έγραψε: #3.797 20-02-08 15:04 ελα μωρε....δεν προλαβαινω να σκεφτω....προσπαθω να κανω και δουλεια παραλληλα!!!!!! αναλυση βιβλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:22 Η Γίδι έγραψε: #3.798 27-02-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Click για ανάπτυξη... 1. Ceasar's, ασιατικά διάφορα... 2. Τραχανά, κοτόπουλο με μουστάρδα, πάστα. 3. Δε ζω χωρίς σοκολάτα, έστω λίγη... Ερωτήσεις: 1. Τι τρως συνήθως το βράδυ; 2. Ποιες ξένες σειρές παρακολουθείς; 3. Ποια είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη στεναχώρια που πέρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:07 Ο deadhead_pirate: #3.799 27-02-08 21:07 1. Πίτσες, μακαρονάδες, σουβλάκια, λουκάνικα και άλλα μεζεδάκια συνοδευόμενα από τόνους μπύρας. 2. Καμία 3. Που από ότι φαίνεται, ούτε και φέτος θα ανέβουμε κατηγορία. Δεν πειράζει, του χρόνου.... γίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:30 Η lala έγραψε: #3.800 28-02-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Τι τρως συνήθως το βράδυ; 2. Ποιες ξένες σειρές παρακολουθείς; 3. Ποια είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη στεναχώρια που πέρασες; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1. Αυτό που έχω μαγειρέψει... 2. Lost και Heroes 3. Μια φάση αμφισβήτισης των πάντων.. Νέες ερωτήσεις: 1. Ξέρεις να χορεύεις σάλσα? 2. Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες για χορό? 3. Παραδοσιακούς χορούς ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Ερωτήσεις: -Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στο εξωτερικό; -Το αγαπημένο σου νησί; -Η αγαπημένη σου φράση; Click για ανάπτυξη... 1. Pittsburgh & Berlin 2. Ικαρία 3. Θα σε αυτοκτονησω (μια απο τις πολλες) Ίδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:51 Η Γίδι έγραψε: #3.794 20-02-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Ερωτήσεις: -Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στο εξωτερικό; -Το αγαπημένο σου νησί; -Η αγαπημένη σου φράση; Click για ανάπτυξη... 1. Ασία και οι Άλπεις. 2. Μόνο η Κρήτηηη!!!! 3. "θα δείξει" Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Neraida έγραψε: #3.795 20-02-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Click για ανάπτυξη... 1. Χμ...λατρευω τα ζυμαρικα! μιαμ μιαμ!!!! 2. Μμμμ...ζεν μαγειλευω... (σπανιοτατα) 3. Μμμμμμ...ενα γλυκακι επιβαλλεται!!!! Ιδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Γίδι έγραψε: #3.796 20-02-08 15:02 Πάλι ίδιες, fräulein;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:04 Η Neraida έγραψε: #3.797 20-02-08 15:04 ελα μωρε....δεν προλαβαινω να σκεφτω....προσπαθω να κανω και δουλεια παραλληλα!!!!!! αναλυση βιβλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:22 Η Γίδι έγραψε: #3.798 27-02-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Click για ανάπτυξη... 1. Ceasar's, ασιατικά διάφορα... 2. Τραχανά, κοτόπουλο με μουστάρδα, πάστα. 3. Δε ζω χωρίς σοκολάτα, έστω λίγη... Ερωτήσεις: 1. Τι τρως συνήθως το βράδυ; 2. Ποιες ξένες σειρές παρακολουθείς; 3. Ποια είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη στεναχώρια που πέρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:07 Ο deadhead_pirate: #3.799 27-02-08 21:07 1. Πίτσες, μακαρονάδες, σουβλάκια, λουκάνικα και άλλα μεζεδάκια συνοδευόμενα από τόνους μπύρας. 2. Καμία 3. Που από ότι φαίνεται, ούτε και φέτος θα ανέβουμε κατηγορία. Δεν πειράζει, του χρόνου.... γίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:30 Η lala έγραψε: #3.800 28-02-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Τι τρως συνήθως το βράδυ; 2. Ποιες ξένες σειρές παρακολουθείς; 3. Ποια είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη στεναχώρια που πέρασες; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1. Αυτό που έχω μαγειρέψει... 2. Lost και Heroes 3. Μια φάση αμφισβήτισης των πάντων.. Νέες ερωτήσεις: 1. Ξέρεις να χορεύεις σάλσα? 2. Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες για χορό? 3. Παραδοσιακούς χορούς ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Ερωτήσεις: -Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στο εξωτερικό; -Το αγαπημένο σου νησί; -Η αγαπημένη σου φράση; Click για ανάπτυξη... 1. Ασία και οι Άλπεις. 2. Μόνο η Κρήτηηη!!!! 3. "θα δείξει" Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Neraida έγραψε: #3.795 20-02-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Click για ανάπτυξη... 1. Χμ...λατρευω τα ζυμαρικα! μιαμ μιαμ!!!! 2. Μμμμ...ζεν μαγειλευω... (σπανιοτατα) 3. Μμμμμμ...ενα γλυκακι επιβαλλεται!!!! Ιδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Γίδι έγραψε: #3.796 20-02-08 15:02 Πάλι ίδιες, fräulein;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:04 Η Neraida έγραψε: #3.797 20-02-08 15:04 ελα μωρε....δεν προλαβαινω να σκεφτω....προσπαθω να κανω και δουλεια παραλληλα!!!!!! αναλυση βιβλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:22 Η Γίδι έγραψε: #3.798 27-02-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Click για ανάπτυξη... 1. Ceasar's, ασιατικά διάφορα... 2. Τραχανά, κοτόπουλο με μουστάρδα, πάστα. 3. Δε ζω χωρίς σοκολάτα, έστω λίγη... Ερωτήσεις: 1. Τι τρως συνήθως το βράδυ; 2. Ποιες ξένες σειρές παρακολουθείς; 3. Ποια είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη στεναχώρια που πέρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:07 Ο deadhead_pirate: #3.799 27-02-08 21:07 1. Πίτσες, μακαρονάδες, σουβλάκια, λουκάνικα και άλλα μεζεδάκια συνοδευόμενα από τόνους μπύρας. 2. Καμία 3. Που από ότι φαίνεται, ούτε και φέτος θα ανέβουμε κατηγορία. Δεν πειράζει, του χρόνου.... γίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:30 Η lala έγραψε: #3.800 28-02-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Τι τρως συνήθως το βράδυ; 2. Ποιες ξένες σειρές παρακολουθείς; 3. Ποια είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη στεναχώρια που πέρασες; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1. Αυτό που έχω μαγειρέψει... 2. Lost και Heroes 3. Μια φάση αμφισβήτισης των πάντων.. Νέες ερωτήσεις: 1. Ξέρεις να χορεύεις σάλσα? 2. Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες για χορό? 3. Παραδοσιακούς χορούς ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Click για ανάπτυξη... 1. Χμ...λατρευω τα ζυμαρικα! μιαμ μιαμ!!!! 2. Μμμμ...ζεν μαγειλευω... (σπανιοτατα) 3. Μμμμμμ...ενα γλυκακι επιβαλλεται!!!! Ιδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Γίδι έγραψε: #3.796 20-02-08 15:02 Πάλι ίδιες, fräulein;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:04 Η Neraida έγραψε: #3.797 20-02-08 15:04 ελα μωρε....δεν προλαβαινω να σκεφτω....προσπαθω να κανω και δουλεια παραλληλα!!!!!! αναλυση βιβλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:22 Η Γίδι έγραψε: #3.798 27-02-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Click για ανάπτυξη... 1. Ceasar's, ασιατικά διάφορα... 2. Τραχανά, κοτόπουλο με μουστάρδα, πάστα. 3. Δε ζω χωρίς σοκολάτα, έστω λίγη... Ερωτήσεις: 1. Τι τρως συνήθως το βράδυ; 2. Ποιες ξένες σειρές παρακολουθείς; 3. Ποια είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη στεναχώρια που πέρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:07 Ο deadhead_pirate: #3.799 27-02-08 21:07 1. Πίτσες, μακαρονάδες, σουβλάκια, λουκάνικα και άλλα μεζεδάκια συνοδευόμενα από τόνους μπύρας. 2. Καμία 3. Που από ότι φαίνεται, ούτε και φέτος θα ανέβουμε κατηγορία. Δεν πειράζει, του χρόνου.... γίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:30 Η lala έγραψε: #3.800 28-02-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Τι τρως συνήθως το βράδυ; 2. Ποιες ξένες σειρές παρακολουθείς; 3. Ποια είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη στεναχώρια που πέρασες; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1. Αυτό που έχω μαγειρέψει... 2. Lost και Heroes 3. Μια φάση αμφισβήτισης των πάντων.. Νέες ερωτήσεις: 1. Ξέρεις να χορεύεις σάλσα? 2. Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες για χορό? 3. Παραδοσιακούς χορούς ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάλι ίδιες, fräulein;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:04 Η Neraida έγραψε: #3.797 20-02-08 15:04 ελα μωρε....δεν προλαβαινω να σκεφτω....προσπαθω να κανω και δουλεια παραλληλα!!!!!! αναλυση βιβλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:22 Η Γίδι έγραψε: #3.798 27-02-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Click για ανάπτυξη... 1. Ceasar's, ασιατικά διάφορα... 2. Τραχανά, κοτόπουλο με μουστάρδα, πάστα. 3. Δε ζω χωρίς σοκολάτα, έστω λίγη... Ερωτήσεις: 1. Τι τρως συνήθως το βράδυ; 2. Ποιες ξένες σειρές παρακολουθείς; 3. Ποια είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη στεναχώρια που πέρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:07 Ο deadhead_pirate: #3.799 27-02-08 21:07 1. Πίτσες, μακαρονάδες, σουβλάκια, λουκάνικα και άλλα μεζεδάκια συνοδευόμενα από τόνους μπύρας. 2. Καμία 3. Που από ότι φαίνεται, ούτε και φέτος θα ανέβουμε κατηγορία. Δεν πειράζει, του χρόνου.... γίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:30 Η lala έγραψε: #3.800 28-02-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Τι τρως συνήθως το βράδυ; 2. Ποιες ξένες σειρές παρακολουθείς; 3. Ποια είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη στεναχώρια που πέρασες; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1. Αυτό που έχω μαγειρέψει... 2. Lost και Heroes 3. Μια φάση αμφισβήτισης των πάντων.. Νέες ερωτήσεις: 1. Ξέρεις να χορεύεις σάλσα? 2. Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες για χορό? 3. Παραδοσιακούς χορούς ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ελα μωρε....δεν προλαβαινω να σκεφτω....προσπαθω να κανω και δουλεια παραλληλα!!!!!! αναλυση βιβλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:22 Η Γίδι έγραψε: #3.798 27-02-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Click για ανάπτυξη... 1. Ceasar's, ασιατικά διάφορα... 2. Τραχανά, κοτόπουλο με μουστάρδα, πάστα. 3. Δε ζω χωρίς σοκολάτα, έστω λίγη... Ερωτήσεις: 1. Τι τρως συνήθως το βράδυ; 2. Ποιες ξένες σειρές παρακολουθείς; 3. Ποια είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη στεναχώρια που πέρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:07 Ο deadhead_pirate: #3.799 27-02-08 21:07 1. Πίτσες, μακαρονάδες, σουβλάκια, λουκάνικα και άλλα μεζεδάκια συνοδευόμενα από τόνους μπύρας. 2. Καμία 3. Που από ότι φαίνεται, ούτε και φέτος θα ανέβουμε κατηγορία. Δεν πειράζει, του χρόνου.... γίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:30 Η lala έγραψε: #3.800 28-02-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Τι τρως συνήθως το βράδυ; 2. Ποιες ξένες σειρές παρακολουθείς; 3. Ποια είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη στεναχώρια που πέρασες; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1. Αυτό που έχω μαγειρέψει... 2. Lost και Heroes 3. Μια φάση αμφισβήτισης των πάντων.. Νέες ερωτήσεις: 1. Ξέρεις να χορεύεις σάλσα? 2. Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες για χορό? 3. Παραδοσιακούς χορούς ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο φαγητό; 2. Τι μαγειρεύεις πιο συχνά; 3. Τρως επιδόρπιο; Click για ανάπτυξη... 1. Ceasar's, ασιατικά διάφορα... 2. Τραχανά, κοτόπουλο με μουστάρδα, πάστα. 3. Δε ζω χωρίς σοκολάτα, έστω λίγη... Ερωτήσεις: 1. Τι τρως συνήθως το βράδυ; 2. Ποιες ξένες σειρές παρακολουθείς; 3. Ποια είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη στεναχώρια που πέρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:07 Ο deadhead_pirate: #3.799 27-02-08 21:07 1. Πίτσες, μακαρονάδες, σουβλάκια, λουκάνικα και άλλα μεζεδάκια συνοδευόμενα από τόνους μπύρας. 2. Καμία 3. Που από ότι φαίνεται, ούτε και φέτος θα ανέβουμε κατηγορία. Δεν πειράζει, του χρόνου.... γίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:30 Η lala έγραψε: #3.800 28-02-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Τι τρως συνήθως το βράδυ; 2. Ποιες ξένες σειρές παρακολουθείς; 3. Ποια είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη στεναχώρια που πέρασες; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1. Αυτό που έχω μαγειρέψει... 2. Lost και Heroes 3. Μια φάση αμφισβήτισης των πάντων.. Νέες ερωτήσεις: 1. Ξέρεις να χορεύεις σάλσα? 2. Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες για χορό? 3. Παραδοσιακούς χορούς ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
1. Πίτσες, μακαρονάδες, σουβλάκια, λουκάνικα και άλλα μεζεδάκια συνοδευόμενα από τόνους μπύρας. 2. Καμία 3. Που από ότι φαίνεται, ούτε και φέτος θα ανέβουμε κατηγορία. Δεν πειράζει, του χρόνου.... γίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:30 Η lala έγραψε: #3.800 28-02-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Τι τρως συνήθως το βράδυ; 2. Ποιες ξένες σειρές παρακολουθείς; 3. Ποια είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη στεναχώρια που πέρασες; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1. Αυτό που έχω μαγειρέψει... 2. Lost και Heroes 3. Μια φάση αμφισβήτισης των πάντων.. Νέες ερωτήσεις: 1. Ξέρεις να χορεύεις σάλσα? 2. Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες για χορό? 3. Παραδοσιακούς χορούς ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Τι τρως συνήθως το βράδυ; 2. Ποιες ξένες σειρές παρακολουθείς; 3. Ποια είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη στεναχώρια που πέρασες; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1. Αυτό που έχω μαγειρέψει... 2. Lost και Heroes 3. Μια φάση αμφισβήτισης των πάντων.. Νέες ερωτήσεις: 1. Ξέρεις να χορεύεις σάλσα? 2. Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες για χορό? 3. Παραδοσιακούς χορούς ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.