Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:05 Η Γίδι έγραψε: #3.541 06-12-07 12:05 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: 1. Αγαπημένο πρόσωπο? 2. Θρησκεία? 3. Κατεβάζεις torrents? Click για ανάπτυξη... 1. Το δικό μου, λέω να το κρατήσω. 2. Θεός αν είμαι, κι αν m' αγαπάει κανεις. 3. Ναι. Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο εστιατόριο? 2. Τι θα κανεις ανήμερα Χριστούγεννα? 3. Και τι θα φορέσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:14 Η Niyia έγραψε: #3.542 06-12-07 12:14 Αρχική Δημοσίευση από io-io: 1) ΤΙ να παρω στον φιλο μου φετος που στερεψα απο ιδεες?? 2) Μελομακαρονα η κουραμπιεδες? 3) Τι θα κανεις τα Χριστουγεννα? 4) Εσυ σε ποιον παιρνεις δωρα και τι? Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις : 1) Μμμ, ένα σετ περιποίησης (π.χ. άρωμα+after shave) ή πυζάμες (αν φοράει ) ή μπλούζα (πάντα πιάνει τοπο μια τέτοια αγορά πάντως) ή .... εσένα σε συσκευασία δώρου 2) Μελομακάρονα 3) Δε ξέρω ακόμα (κ μάλλον για να μη ξέρω ακόμα...τπτ ) 4) Στο μικρό διαολάκι που βάφτισα , στους γονείς μου, σε όσους γιορτάζουν, κ στο... Αρχική Δημοσίευση από underwater: Τι θα θυμάσαι πιο έντονα από το 2007; Τους στόχους που είχες θέσει τους πέτυχες; Γενικά έχεις υπομονή κι επιμονή για να κάνεις όσα θες ή τα παρατάς εύκολα; Τι στόχους έχεις για το νέο έτος? Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις : 1) 2) Ναι, φέτος τους πέτυχα (επιτέλους), ήταν επαγγελματικοί στόχοι κ το πάλευα 2 χρόνια (ε, νομίζω έχω υπομονή τελικά ) 3) Ένα καινούργιο project (επαγγελματικό πάλι). Μακάρι να πετύχει... ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ : 1. Τα Χριστούγεννα νιώθεις πιο χαρούμενος/η ή πιο μελαγχολικός/η? 2. Φυσικό ή ψεύτικο χριστουγεννιάτικο δέντρο? 3. Γτ εμείς ανοίγουμε τα δώρα την πρωτοχρονιά ενώ στο εξωτερικό τα ανοίγουν τα χριστούγεννα? 4. Από ποιους περιμένεις δώρα φέτος? Τι δώρο θες να σου κάνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:15 Η Resident Evil: #3.543 06-12-07 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο εστιατόριο? 2. Τι θα κανεις ανήμερα Χριστούγεννα? 3. Και τι θα φορέσεις? Click για ανάπτυξη... 1. κανένα συγκεκριμένο 2. Θα ΚΟΙΜΑΜΑΙ... και μετά θα απολάυσω το αφγητό της μανούλας... και στο τσακίρ κέφι θα βγω για κανά καφέ. 3. πυτζάμες! [καλά άμα βγω λέω να βάλω κάτι πιο επίσημο ) ερωτήσεις 1. έχεις κάνει ποτέ πρωτοχρονιά ή χριστούγεννα ΜΗ οικογενειακά? [εννοώ χωρίς τους γονείς αλλά με φίλους/έτερον ήμισυ] 2. Πότε τα Χριστούγεννα και/ή Πρωτοχρονιά δεν πειράζει να παύουν να είναι οικογενειακά? 3.Πότε σταμάτησες να πιστεύεις στον Αγιο Βασίλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:12 Η misslittledevil: #3.544 06-12-07 13:12 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: ερωτήσεις 1. έχεις κάνει ποτέ πρωτοχρονιά ή χριστούγεννα ΜΗ οικογενειακά? [εννοώ χωρίς τους γονείς αλλά με φίλους/έτερον ήμισυ] 2. Πότε τα Χριστούγεννα και/ή Πρωτοχρονιά δεν πειράζει να παύουν να είναι οικογενειακά? 3.Πότε σταμάτησες να πιστεύεις στον Αγιο Βασίλη? Click για ανάπτυξη... 1. Οχι, εχω ολο το πακετο μαζεμενο εκεινες τις μερες. 2. Δεν ξερω.. Εμενα μου αρεσουν αυτες οι γιορτες γι' αυτον τον λογο. Επειδη ειναι οικογενειακες. 3. Τι εννοεις? Ερωτησεις: 1) Τι εννοει η ξουρουζου με την τριτη ερωτηση της? 2) Εσυ τα Χριστουγεννα/Πρωτοχρονια θα εισαι με την οικογενεια σου? 2) Τι ειναι αυτο που ΔΕΝ προλαβες να κανεις μεσα στο 2007 ενω το ηθελες πολυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:45 Η Neraida έγραψε: #3.545 06-12-07 13:45 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: ερωτήσεις 1. έχεις κάνει ποτέ πρωτοχρονιά ή χριστούγεννα ΜΗ οικογενειακά? [εννοώ χωρίς τους γονείς αλλά με φίλους/έτερον ήμισυ] 2. Πότε τα Χριστούγεννα και/ή Πρωτοχρονιά δεν πειράζει να παύουν να είναι οικογενειακά? 3.Πότε σταμάτησες να πιστεύεις στον Αγιο Βασίλη? Click για ανάπτυξη... 1. Ναι αμε...και τις δυο γιορτες... 2. Ποτε? Οταν νοιωσεις πως θες να τα περασεις με καποια αλλα αγαπημενα σου προσωπα..ειτε ειναι το ετερον σου ημισυ ειτε φιλοι. 3. Χμμ...δε θυμαμαι...αλλα πρεπει να ηταν σε πολυ μικρη ηλικια γιατι ειχα κανει τσακωτο τον μπαμπα μου να βαζει το δωρο κατω απο το κρεββατι. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ερωτησεις: 1) Τι εννοει η ξουρουζου με την τριτη ερωτηση της? 2) Εσυ τα Χριστουγεννα/Πρωτοχρονια θα εισαι με την οικογενεια σου? 2) Τι ειναι αυτο που ΔΕΝ προλαβες να κανεις μεσα στο 2007 ενω το ηθελες πολυ? Click για ανάπτυξη... 1. Σαν παιδακια πιστευαμε οτι υπαρχει ο Αι Βασιλης, ποτε πηραμε χαμπαρι οτι δεν....???? 2. Χμ...τα Χριστουγεννα οχι...την Πρωτοχρονια ναι... 3. Δεν προλαβα να κανω καποια ταξιδια που ηθελα.. Θα αφησω τις ιδιες...μπορω ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:39 Η viki_thess: #3.546 06-12-07 14:39 1) Τι εννοει η ξουρουζου με την τριτη ερωτηση της? 2) Εσυ τα Χριστουγεννα/Πρωτοχρονια θα εισαι με την οικογενεια σου? 2) Τι ειναι αυτο που ΔΕΝ προλαβες να κανεις μεσα στο 2007 ενω το ηθελες πολυ? 1.ποτε παψαμε να πιστευουμε στη μαγεια των χριστουγεννων; εγω τουλαχιστον ποτε βαθεια μεσα μου μου αρεσει ο μυθος του αη βασιλη και χαιρομαι που βλεπω γελαστα προσωπακια καθε χριστουγεννα. 2. θα παμε για φαγητο στους γονεις χριστουγεννα και πρωτοχρονια...κατα τ αλλα σπιτακι μας η θα παμε σε φιλους. 3. να ταξιδεψω. θα το κανω λιαν συντομως ομως. ερωτησεις: 1. ποια γιορτη σου αρεσει πιο πολυ χριστουγεννα η το πασχα; 2. πως θα περασεις φετος τα χριστουγεννα; στην πολη σου η καπου αλλου; 3. σου παιρνουν δωρα οι δικοι σου τα χριστουγεννα ακομη κι αν δεν γιορταζεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:33 Η Vkey έγραψε: #3.547 06-12-07 18:33 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: ερωτησεις: 1. ποια γιορτη σου αρεσει πιο πολυ χριστουγεννα η το πασχα; 2. πως θα περασεις φετος τα χριστουγεννα; στην πολη σου η καπου αλλου; 3. σου παιρνουν δωρα οι δικοι σου τα χριστουγεννα ακομη κι αν δεν γιορταζεις; Click για ανάπτυξη... 1. Χριστούγεννα εννοείται! 2. Λογικά στην πόλη μου...αλλά όλα παίζονται μέχρι στιγμής 3. Τι να σου πω; Εγώ γιορτάζω αλλά ο bro μου που δεν γιορτάζει παίρνει δώρο... άρα και να μην γιόρταζα θα μου έπαιρναν Ερωτήσεις: 1. Έχεις σκεφτεί τι δώρα θα κάνεις; 2. Έχεις μπει σε Christmas mood; 3. Περιμένεις να κάνεις κάτι ξεχωριστό αυτά τα Χριστούγεννα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:48 Η io-io έγραψε: #3.548 06-12-07 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις: 1. Έχεις σκεφτεί τι δώρα θα κάνεις; 2. Έχεις μπει σε Christmas mood; 3. Περιμένεις να κάνεις κάτι ξεχωριστό αυτά τα Χριστούγεννα; Click για ανάπτυξη... 1. Μολις αγορασα ενα αλλα εχω ακομα πολυυυυυυ δρομο μπροστα μου! 2. Ναι, λιγο ομως. Οταν πατησω το ποδι μου στη μητερα πατριδα θα το νιωσω για τα καλα πιστευω! 3. Κατι ξεχωριστο οχι, αλλα ελπιζω να περασω καλα! και ρωταω: 1. Τι δωρο θελεις να σου παρουν? 2. Ποσα χρηματα περιπου χαλας για το δωρο στον φιλο/φιλη σου, και ποσα για την οικογενεια? 3. Ξερεις να φτιαχνεις μελομακαρονα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:25 Η Εδάδ έγραψε: #3.549 06-12-07 21:25 1) Μου αρέσουν οι εκπλήξεις 2) Στο φίλο που δεν έχω φέτος, αλλά κάνοντας μία εκτίμηση από άλλα χρόνια, γύρω στα 150 ευρώ. Στην οικογένεια άλλα τόσα... αθροιστικά 3) Ναι, αλλά νομίζω ότι οι άλλοι δεν ξέρουν να τα τρώνε Ιδιες για σπάσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:45 Η Γίδι έγραψε: #3.550 07-12-07 11:45 Αρχική Δημοσίευση από io-io: και ρωταω: 1. Τι δωρο θελεις να σου παρουν? 2. Ποσα χρηματα περιπου χαλας για το δωρο στον φιλο/φιλη σου, και ποσα για την οικογενεια? 3. Ξερεις να φτιαχνεις μελομακαρονα? Click για ανάπτυξη... 1. Αχ δεν ξέρω πια... 2. Τα Χριστούγεννα κάνω πιο απλά δώρα, χειροποίητα η φιλανθρωπικά. εκατό? δεν ξέρω. 3. Όχι, αλλα οποιος έχει συνταγή, περιμένω! Ερωτήσεις: 1. Πόσιν ώρα σερφάρεις στη δουλειά? 2. Έχεις συχνά αϋπνίες? 3. Ποιο είναι το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:02 Ο deadhead_pirate: #3.551 07-12-07 12:02 1. Στη δουλειά, καθόλου 2. Αϋπνίες δεν είχα ποτέ, το αντίθετο έχω 3. ? ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:06 Η Oralee έγραψε: #3.552 07-12-07 12:06 Yπενθυμίζω πως θέλουμε να μπαίνουν συνέχεια νέες ερωτήσεις.. όποιος θέλει, μπορεί να απαντήσει σε όποιες θέλει άλλωστε, απλά χωρίς ερωτήσεις το παιχνίδι βαλτώνει σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Δεκεμβρίου 2007 Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:21 Η Resident Evil: #3.553 07-12-07 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Πόσιν ώρα σερφάρεις στη δουλειά? 2. Έχεις συχνά αϋπνίες? 3. Ποιο είναι το Click για ανάπτυξη... 1. Εξαρτάται. Αν πήζω ... 0 αλλιώς έχει τύχει και...8 συνεχόμενες . Παρόλαυτα μια τυπική μέρα 1-2 2. Που τέτοια τύχη... Μάλλον παρακοιμάμαι! 3. Α, δεν το ξέρεις? Είναι το 3ο αριστερά όπως μπαίνει από την ανατολική πόρτα της έπαυλης! Ερωτησεις 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. Και πόσον ετών ήσουν όταν το πέτυχες? 3. Ποιος ήταν ο λόγος? 4.Είναι λογικό που ... μίσησα θανάσιμα, , έναν γνωστό μου που πήγε Ελβετία για 10 μέρες, την ώρα που χτες μου έδειχνε φώτος από τις Άλπεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:59 Η Γίδι έγραψε: #3.554 07-12-07 13:59 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Ερωτησεις 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. Και πόσον ετών ήσουν όταν το πέτυχες? 3. Ποιος ήταν ο λόγος? 4.Είναι λογικό που ... μίσησα θανάσιμα, , έναν γνωστό μου που πήγε Ελβετία για 10 μέρες, την ώρα που χτες μου έδειχνε φώτος από τις Άλπεις??? Click για ανάπτυξη... 1. 36 και οι 30 ήταν καθαρή δουλειά! 2. 21! 3. Είχαμε παράδοση σε ένα μάθημα στη σχολη και η ομάδα δεν ήταν καλή... 4. Και δεν του πες να περάσει να μου πει ένα γεια? Hm, εξαρτάται που πήγε... Em. Καλά, μίσησε τον! Questions: 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. και γιατί? 2. Πες μια γουρούνια που έχεις κάνει στο φαΐ. 3. Και μια γενικής χρήσεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:44 Η Giovanna έγραψε: #3.555 07-12-07 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Questions: 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. και γιατί? 2. Πες μια γουρούνια που έχεις κάνει στο φαΐ. 3. Και μια γενικής χρήσεως. Click για ανάπτυξη... 1.40 περιπου, συνεχομενες. αλλα το πιο συνηθισμενο ειναι να μην κοιμαμαι πολυ. πχ περσι,ενα πσκ του δεκεμβριου,απο την πολλη δουλεια κοιμηθηκα 6 ωρες σε 3 μερες. καντε τον πολλαπλασιασμο. 2.συνηθως δουλεια. 3.εχω γλυψει το πιατο. κανονικα. 4.δεν κανω γενικης χρησεως γουρουνιες εγω, ειμαι καλο νινι. 1.τι δωρο θα παρεις στο αμορε για χριστουγεννα? 2.εχεις facebook? 3.δεν ειναι πολυ ηλιθιο να λαμβανεις 200 μηνυματα οτι ο καθε ταδε σου στελνει ιντερνετικη αγκαλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Larry Flynt Νεοφερμένο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:10 Ο Larry Flynt: #3.556 07-12-07 21:10 1. Λέω για ένα ρολόι DKNY. 2. Δεν ξέρω τι είναι αυτό. 3. Είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:06 Η Γίδι έγραψε: #3.557 09-12-07 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.τι δωρο θα παρεις στο αμορε για χριστουγεννα? 2.εχεις facebook? 3.δεν ειναι πολυ ηλιθιο να λαμβανεις 200 μηνυματα οτι ο καθε ταδε σου στελνει ιντερνετικη αγκαλια? Click για ανάπτυξη... 1. Εμ, έλα ντε...! Μάλλον ένα βιβλίο... 2. Ναι. 3. Άστα, απίστευτα!!! Και οι χιονόμπαλες και όλα αυτά... άσε που τα μισά Applications είναι μάπά. Ερωτήσεις: 1. Έχεις Facebook; 2. Γιατί ναι/όχι; 3. Με πόσους φίλους μιλάς καθημερινά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:08 Ο deadhead_pirate: #3.558 09-12-07 20:08 1.Οχι 2. Δεν προλαβαίνω 3. Με 5-6 τουλάχιστον, απαραίτητα. Ιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:13 Η Γίδι έγραψε: #3.559 09-12-07 20:13 (μικρέ, βάζουμε και ερωτήσεις πια... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 22:32 Η Giovanna έγραψε: #3.560 09-12-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Έχεις Facebook; 2. Γιατί ναι/όχι; 3. Με πόσους φίλους μιλάς καθημερινά; Click για ανάπτυξη... ερωτησεις παιδες, ερωτησεις! αν δε θελετε να βαλετε, μην απαντατε στις ηδη υπαρχουσες! 1.ναι 2.νεα μοδα που ξεκινησε και την ακολουθησα χωρις πολλη σκεψη... αλλα για μενα πολυ χρησιμη, καθοτι απο κει μεσα βρηκα ατομα απο σχολειο/κατασκηνωση κλπ, ακομα και φιλη που νομιζα οτι ειχε πεθανει μετα το τσουναμι...τελικα χρησιμο ειναι, μαρεσει, αλλα δεν κανω καταχρηση. 3.δυο τρεις..μαξ! 1.εχεις facebook? 2.εχεις κανει ποτε σχεση με ατομο που γνωρισες απο νετ? 3.η εστω, πολυ καλη φιλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: 1. Αγαπημένο πρόσωπο? 2. Θρησκεία? 3. Κατεβάζεις torrents? Click για ανάπτυξη... 1. Το δικό μου, λέω να το κρατήσω. 2. Θεός αν είμαι, κι αν m' αγαπάει κανεις. 3. Ναι. Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο εστιατόριο? 2. Τι θα κανεις ανήμερα Χριστούγεννα? 3. Και τι θα φορέσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:14 Η Niyia έγραψε: #3.542 06-12-07 12:14 Αρχική Δημοσίευση από io-io: 1) ΤΙ να παρω στον φιλο μου φετος που στερεψα απο ιδεες?? 2) Μελομακαρονα η κουραμπιεδες? 3) Τι θα κανεις τα Χριστουγεννα? 4) Εσυ σε ποιον παιρνεις δωρα και τι? Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις : 1) Μμμ, ένα σετ περιποίησης (π.χ. άρωμα+after shave) ή πυζάμες (αν φοράει ) ή μπλούζα (πάντα πιάνει τοπο μια τέτοια αγορά πάντως) ή .... εσένα σε συσκευασία δώρου 2) Μελομακάρονα 3) Δε ξέρω ακόμα (κ μάλλον για να μη ξέρω ακόμα...τπτ ) 4) Στο μικρό διαολάκι που βάφτισα , στους γονείς μου, σε όσους γιορτάζουν, κ στο... Αρχική Δημοσίευση από underwater: Τι θα θυμάσαι πιο έντονα από το 2007; Τους στόχους που είχες θέσει τους πέτυχες; Γενικά έχεις υπομονή κι επιμονή για να κάνεις όσα θες ή τα παρατάς εύκολα; Τι στόχους έχεις για το νέο έτος? Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις : 1) 2) Ναι, φέτος τους πέτυχα (επιτέλους), ήταν επαγγελματικοί στόχοι κ το πάλευα 2 χρόνια (ε, νομίζω έχω υπομονή τελικά ) 3) Ένα καινούργιο project (επαγγελματικό πάλι). Μακάρι να πετύχει... ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ : 1. Τα Χριστούγεννα νιώθεις πιο χαρούμενος/η ή πιο μελαγχολικός/η? 2. Φυσικό ή ψεύτικο χριστουγεννιάτικο δέντρο? 3. Γτ εμείς ανοίγουμε τα δώρα την πρωτοχρονιά ενώ στο εξωτερικό τα ανοίγουν τα χριστούγεννα? 4. Από ποιους περιμένεις δώρα φέτος? Τι δώρο θες να σου κάνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:15 Η Resident Evil: #3.543 06-12-07 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο εστιατόριο? 2. Τι θα κανεις ανήμερα Χριστούγεννα? 3. Και τι θα φορέσεις? Click για ανάπτυξη... 1. κανένα συγκεκριμένο 2. Θα ΚΟΙΜΑΜΑΙ... και μετά θα απολάυσω το αφγητό της μανούλας... και στο τσακίρ κέφι θα βγω για κανά καφέ. 3. πυτζάμες! [καλά άμα βγω λέω να βάλω κάτι πιο επίσημο ) ερωτήσεις 1. έχεις κάνει ποτέ πρωτοχρονιά ή χριστούγεννα ΜΗ οικογενειακά? [εννοώ χωρίς τους γονείς αλλά με φίλους/έτερον ήμισυ] 2. Πότε τα Χριστούγεννα και/ή Πρωτοχρονιά δεν πειράζει να παύουν να είναι οικογενειακά? 3.Πότε σταμάτησες να πιστεύεις στον Αγιο Βασίλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:12 Η misslittledevil: #3.544 06-12-07 13:12 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: ερωτήσεις 1. έχεις κάνει ποτέ πρωτοχρονιά ή χριστούγεννα ΜΗ οικογενειακά? [εννοώ χωρίς τους γονείς αλλά με φίλους/έτερον ήμισυ] 2. Πότε τα Χριστούγεννα και/ή Πρωτοχρονιά δεν πειράζει να παύουν να είναι οικογενειακά? 3.Πότε σταμάτησες να πιστεύεις στον Αγιο Βασίλη? Click για ανάπτυξη... 1. Οχι, εχω ολο το πακετο μαζεμενο εκεινες τις μερες. 2. Δεν ξερω.. Εμενα μου αρεσουν αυτες οι γιορτες γι' αυτον τον λογο. Επειδη ειναι οικογενειακες. 3. Τι εννοεις? Ερωτησεις: 1) Τι εννοει η ξουρουζου με την τριτη ερωτηση της? 2) Εσυ τα Χριστουγεννα/Πρωτοχρονια θα εισαι με την οικογενεια σου? 2) Τι ειναι αυτο που ΔΕΝ προλαβες να κανεις μεσα στο 2007 ενω το ηθελες πολυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:45 Η Neraida έγραψε: #3.545 06-12-07 13:45 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: ερωτήσεις 1. έχεις κάνει ποτέ πρωτοχρονιά ή χριστούγεννα ΜΗ οικογενειακά? [εννοώ χωρίς τους γονείς αλλά με φίλους/έτερον ήμισυ] 2. Πότε τα Χριστούγεννα και/ή Πρωτοχρονιά δεν πειράζει να παύουν να είναι οικογενειακά? 3.Πότε σταμάτησες να πιστεύεις στον Αγιο Βασίλη? Click για ανάπτυξη... 1. Ναι αμε...και τις δυο γιορτες... 2. Ποτε? Οταν νοιωσεις πως θες να τα περασεις με καποια αλλα αγαπημενα σου προσωπα..ειτε ειναι το ετερον σου ημισυ ειτε φιλοι. 3. Χμμ...δε θυμαμαι...αλλα πρεπει να ηταν σε πολυ μικρη ηλικια γιατι ειχα κανει τσακωτο τον μπαμπα μου να βαζει το δωρο κατω απο το κρεββατι. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ερωτησεις: 1) Τι εννοει η ξουρουζου με την τριτη ερωτηση της? 2) Εσυ τα Χριστουγεννα/Πρωτοχρονια θα εισαι με την οικογενεια σου? 2) Τι ειναι αυτο που ΔΕΝ προλαβες να κανεις μεσα στο 2007 ενω το ηθελες πολυ? Click για ανάπτυξη... 1. Σαν παιδακια πιστευαμε οτι υπαρχει ο Αι Βασιλης, ποτε πηραμε χαμπαρι οτι δεν....???? 2. Χμ...τα Χριστουγεννα οχι...την Πρωτοχρονια ναι... 3. Δεν προλαβα να κανω καποια ταξιδια που ηθελα.. Θα αφησω τις ιδιες...μπορω ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:39 Η viki_thess: #3.546 06-12-07 14:39 1) Τι εννοει η ξουρουζου με την τριτη ερωτηση της? 2) Εσυ τα Χριστουγεννα/Πρωτοχρονια θα εισαι με την οικογενεια σου? 2) Τι ειναι αυτο που ΔΕΝ προλαβες να κανεις μεσα στο 2007 ενω το ηθελες πολυ? 1.ποτε παψαμε να πιστευουμε στη μαγεια των χριστουγεννων; εγω τουλαχιστον ποτε βαθεια μεσα μου μου αρεσει ο μυθος του αη βασιλη και χαιρομαι που βλεπω γελαστα προσωπακια καθε χριστουγεννα. 2. θα παμε για φαγητο στους γονεις χριστουγεννα και πρωτοχρονια...κατα τ αλλα σπιτακι μας η θα παμε σε φιλους. 3. να ταξιδεψω. θα το κανω λιαν συντομως ομως. ερωτησεις: 1. ποια γιορτη σου αρεσει πιο πολυ χριστουγεννα η το πασχα; 2. πως θα περασεις φετος τα χριστουγεννα; στην πολη σου η καπου αλλου; 3. σου παιρνουν δωρα οι δικοι σου τα χριστουγεννα ακομη κι αν δεν γιορταζεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:33 Η Vkey έγραψε: #3.547 06-12-07 18:33 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: ερωτησεις: 1. ποια γιορτη σου αρεσει πιο πολυ χριστουγεννα η το πασχα; 2. πως θα περασεις φετος τα χριστουγεννα; στην πολη σου η καπου αλλου; 3. σου παιρνουν δωρα οι δικοι σου τα χριστουγεννα ακομη κι αν δεν γιορταζεις; Click για ανάπτυξη... 1. Χριστούγεννα εννοείται! 2. Λογικά στην πόλη μου...αλλά όλα παίζονται μέχρι στιγμής 3. Τι να σου πω; Εγώ γιορτάζω αλλά ο bro μου που δεν γιορτάζει παίρνει δώρο... άρα και να μην γιόρταζα θα μου έπαιρναν Ερωτήσεις: 1. Έχεις σκεφτεί τι δώρα θα κάνεις; 2. Έχεις μπει σε Christmas mood; 3. Περιμένεις να κάνεις κάτι ξεχωριστό αυτά τα Χριστούγεννα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:48 Η io-io έγραψε: #3.548 06-12-07 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις: 1. Έχεις σκεφτεί τι δώρα θα κάνεις; 2. Έχεις μπει σε Christmas mood; 3. Περιμένεις να κάνεις κάτι ξεχωριστό αυτά τα Χριστούγεννα; Click για ανάπτυξη... 1. Μολις αγορασα ενα αλλα εχω ακομα πολυυυυυυ δρομο μπροστα μου! 2. Ναι, λιγο ομως. Οταν πατησω το ποδι μου στη μητερα πατριδα θα το νιωσω για τα καλα πιστευω! 3. Κατι ξεχωριστο οχι, αλλα ελπιζω να περασω καλα! και ρωταω: 1. Τι δωρο θελεις να σου παρουν? 2. Ποσα χρηματα περιπου χαλας για το δωρο στον φιλο/φιλη σου, και ποσα για την οικογενεια? 3. Ξερεις να φτιαχνεις μελομακαρονα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:25 Η Εδάδ έγραψε: #3.549 06-12-07 21:25 1) Μου αρέσουν οι εκπλήξεις 2) Στο φίλο που δεν έχω φέτος, αλλά κάνοντας μία εκτίμηση από άλλα χρόνια, γύρω στα 150 ευρώ. Στην οικογένεια άλλα τόσα... αθροιστικά 3) Ναι, αλλά νομίζω ότι οι άλλοι δεν ξέρουν να τα τρώνε Ιδιες για σπάσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:45 Η Γίδι έγραψε: #3.550 07-12-07 11:45 Αρχική Δημοσίευση από io-io: και ρωταω: 1. Τι δωρο θελεις να σου παρουν? 2. Ποσα χρηματα περιπου χαλας για το δωρο στον φιλο/φιλη σου, και ποσα για την οικογενεια? 3. Ξερεις να φτιαχνεις μελομακαρονα? Click για ανάπτυξη... 1. Αχ δεν ξέρω πια... 2. Τα Χριστούγεννα κάνω πιο απλά δώρα, χειροποίητα η φιλανθρωπικά. εκατό? δεν ξέρω. 3. Όχι, αλλα οποιος έχει συνταγή, περιμένω! Ερωτήσεις: 1. Πόσιν ώρα σερφάρεις στη δουλειά? 2. Έχεις συχνά αϋπνίες? 3. Ποιο είναι το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:02 Ο deadhead_pirate: #3.551 07-12-07 12:02 1. Στη δουλειά, καθόλου 2. Αϋπνίες δεν είχα ποτέ, το αντίθετο έχω 3. ? ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:06 Η Oralee έγραψε: #3.552 07-12-07 12:06 Yπενθυμίζω πως θέλουμε να μπαίνουν συνέχεια νέες ερωτήσεις.. όποιος θέλει, μπορεί να απαντήσει σε όποιες θέλει άλλωστε, απλά χωρίς ερωτήσεις το παιχνίδι βαλτώνει σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Δεκεμβρίου 2007 Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:21 Η Resident Evil: #3.553 07-12-07 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Πόσιν ώρα σερφάρεις στη δουλειά? 2. Έχεις συχνά αϋπνίες? 3. Ποιο είναι το Click για ανάπτυξη... 1. Εξαρτάται. Αν πήζω ... 0 αλλιώς έχει τύχει και...8 συνεχόμενες . Παρόλαυτα μια τυπική μέρα 1-2 2. Που τέτοια τύχη... Μάλλον παρακοιμάμαι! 3. Α, δεν το ξέρεις? Είναι το 3ο αριστερά όπως μπαίνει από την ανατολική πόρτα της έπαυλης! Ερωτησεις 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. Και πόσον ετών ήσουν όταν το πέτυχες? 3. Ποιος ήταν ο λόγος? 4.Είναι λογικό που ... μίσησα θανάσιμα, , έναν γνωστό μου που πήγε Ελβετία για 10 μέρες, την ώρα που χτες μου έδειχνε φώτος από τις Άλπεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:59 Η Γίδι έγραψε: #3.554 07-12-07 13:59 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Ερωτησεις 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. Και πόσον ετών ήσουν όταν το πέτυχες? 3. Ποιος ήταν ο λόγος? 4.Είναι λογικό που ... μίσησα θανάσιμα, , έναν γνωστό μου που πήγε Ελβετία για 10 μέρες, την ώρα που χτες μου έδειχνε φώτος από τις Άλπεις??? Click για ανάπτυξη... 1. 36 και οι 30 ήταν καθαρή δουλειά! 2. 21! 3. Είχαμε παράδοση σε ένα μάθημα στη σχολη και η ομάδα δεν ήταν καλή... 4. Και δεν του πες να περάσει να μου πει ένα γεια? Hm, εξαρτάται που πήγε... Em. Καλά, μίσησε τον! Questions: 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. και γιατί? 2. Πες μια γουρούνια που έχεις κάνει στο φαΐ. 3. Και μια γενικής χρήσεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:44 Η Giovanna έγραψε: #3.555 07-12-07 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Questions: 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. και γιατί? 2. Πες μια γουρούνια που έχεις κάνει στο φαΐ. 3. Και μια γενικής χρήσεως. Click για ανάπτυξη... 1.40 περιπου, συνεχομενες. αλλα το πιο συνηθισμενο ειναι να μην κοιμαμαι πολυ. πχ περσι,ενα πσκ του δεκεμβριου,απο την πολλη δουλεια κοιμηθηκα 6 ωρες σε 3 μερες. καντε τον πολλαπλασιασμο. 2.συνηθως δουλεια. 3.εχω γλυψει το πιατο. κανονικα. 4.δεν κανω γενικης χρησεως γουρουνιες εγω, ειμαι καλο νινι. 1.τι δωρο θα παρεις στο αμορε για χριστουγεννα? 2.εχεις facebook? 3.δεν ειναι πολυ ηλιθιο να λαμβανεις 200 μηνυματα οτι ο καθε ταδε σου στελνει ιντερνετικη αγκαλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Larry Flynt Νεοφερμένο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:10 Ο Larry Flynt: #3.556 07-12-07 21:10 1. Λέω για ένα ρολόι DKNY. 2. Δεν ξέρω τι είναι αυτό. 3. Είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:06 Η Γίδι έγραψε: #3.557 09-12-07 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.τι δωρο θα παρεις στο αμορε για χριστουγεννα? 2.εχεις facebook? 3.δεν ειναι πολυ ηλιθιο να λαμβανεις 200 μηνυματα οτι ο καθε ταδε σου στελνει ιντερνετικη αγκαλια? Click για ανάπτυξη... 1. Εμ, έλα ντε...! Μάλλον ένα βιβλίο... 2. Ναι. 3. Άστα, απίστευτα!!! Και οι χιονόμπαλες και όλα αυτά... άσε που τα μισά Applications είναι μάπά. Ερωτήσεις: 1. Έχεις Facebook; 2. Γιατί ναι/όχι; 3. Με πόσους φίλους μιλάς καθημερινά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:08 Ο deadhead_pirate: #3.558 09-12-07 20:08 1.Οχι 2. Δεν προλαβαίνω 3. Με 5-6 τουλάχιστον, απαραίτητα. Ιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:13 Η Γίδι έγραψε: #3.559 09-12-07 20:13 (μικρέ, βάζουμε και ερωτήσεις πια... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 22:32 Η Giovanna έγραψε: #3.560 09-12-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Έχεις Facebook; 2. Γιατί ναι/όχι; 3. Με πόσους φίλους μιλάς καθημερινά; Click για ανάπτυξη... ερωτησεις παιδες, ερωτησεις! αν δε θελετε να βαλετε, μην απαντατε στις ηδη υπαρχουσες! 1.ναι 2.νεα μοδα που ξεκινησε και την ακολουθησα χωρις πολλη σκεψη... αλλα για μενα πολυ χρησιμη, καθοτι απο κει μεσα βρηκα ατομα απο σχολειο/κατασκηνωση κλπ, ακομα και φιλη που νομιζα οτι ειχε πεθανει μετα το τσουναμι...τελικα χρησιμο ειναι, μαρεσει, αλλα δεν κανω καταχρηση. 3.δυο τρεις..μαξ! 1.εχεις facebook? 2.εχεις κανει ποτε σχεση με ατομο που γνωρισες απο νετ? 3.η εστω, πολυ καλη φιλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από io-io: 1) ΤΙ να παρω στον φιλο μου φετος που στερεψα απο ιδεες?? 2) Μελομακαρονα η κουραμπιεδες? 3) Τι θα κανεις τα Χριστουγεννα? 4) Εσυ σε ποιον παιρνεις δωρα και τι? Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις : 1) Μμμ, ένα σετ περιποίησης (π.χ. άρωμα+after shave) ή πυζάμες (αν φοράει ) ή μπλούζα (πάντα πιάνει τοπο μια τέτοια αγορά πάντως) ή .... εσένα σε συσκευασία δώρου 2) Μελομακάρονα 3) Δε ξέρω ακόμα (κ μάλλον για να μη ξέρω ακόμα...τπτ ) 4) Στο μικρό διαολάκι που βάφτισα , στους γονείς μου, σε όσους γιορτάζουν, κ στο... Αρχική Δημοσίευση από underwater: Τι θα θυμάσαι πιο έντονα από το 2007; Τους στόχους που είχες θέσει τους πέτυχες; Γενικά έχεις υπομονή κι επιμονή για να κάνεις όσα θες ή τα παρατάς εύκολα; Τι στόχους έχεις για το νέο έτος? Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις : 1) 2) Ναι, φέτος τους πέτυχα (επιτέλους), ήταν επαγγελματικοί στόχοι κ το πάλευα 2 χρόνια (ε, νομίζω έχω υπομονή τελικά ) 3) Ένα καινούργιο project (επαγγελματικό πάλι). Μακάρι να πετύχει... ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ : 1. Τα Χριστούγεννα νιώθεις πιο χαρούμενος/η ή πιο μελαγχολικός/η? 2. Φυσικό ή ψεύτικο χριστουγεννιάτικο δέντρο? 3. Γτ εμείς ανοίγουμε τα δώρα την πρωτοχρονιά ενώ στο εξωτερικό τα ανοίγουν τα χριστούγεννα? 4. Από ποιους περιμένεις δώρα φέτος? Τι δώρο θες να σου κάνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:15 Η Resident Evil: #3.543 06-12-07 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο εστιατόριο? 2. Τι θα κανεις ανήμερα Χριστούγεννα? 3. Και τι θα φορέσεις? Click για ανάπτυξη... 1. κανένα συγκεκριμένο 2. Θα ΚΟΙΜΑΜΑΙ... και μετά θα απολάυσω το αφγητό της μανούλας... και στο τσακίρ κέφι θα βγω για κανά καφέ. 3. πυτζάμες! [καλά άμα βγω λέω να βάλω κάτι πιο επίσημο ) ερωτήσεις 1. έχεις κάνει ποτέ πρωτοχρονιά ή χριστούγεννα ΜΗ οικογενειακά? [εννοώ χωρίς τους γονείς αλλά με φίλους/έτερον ήμισυ] 2. Πότε τα Χριστούγεννα και/ή Πρωτοχρονιά δεν πειράζει να παύουν να είναι οικογενειακά? 3.Πότε σταμάτησες να πιστεύεις στον Αγιο Βασίλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:12 Η misslittledevil: #3.544 06-12-07 13:12 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: ερωτήσεις 1. έχεις κάνει ποτέ πρωτοχρονιά ή χριστούγεννα ΜΗ οικογενειακά? [εννοώ χωρίς τους γονείς αλλά με φίλους/έτερον ήμισυ] 2. Πότε τα Χριστούγεννα και/ή Πρωτοχρονιά δεν πειράζει να παύουν να είναι οικογενειακά? 3.Πότε σταμάτησες να πιστεύεις στον Αγιο Βασίλη? Click για ανάπτυξη... 1. Οχι, εχω ολο το πακετο μαζεμενο εκεινες τις μερες. 2. Δεν ξερω.. Εμενα μου αρεσουν αυτες οι γιορτες γι' αυτον τον λογο. Επειδη ειναι οικογενειακες. 3. Τι εννοεις? Ερωτησεις: 1) Τι εννοει η ξουρουζου με την τριτη ερωτηση της? 2) Εσυ τα Χριστουγεννα/Πρωτοχρονια θα εισαι με την οικογενεια σου? 2) Τι ειναι αυτο που ΔΕΝ προλαβες να κανεις μεσα στο 2007 ενω το ηθελες πολυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:45 Η Neraida έγραψε: #3.545 06-12-07 13:45 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: ερωτήσεις 1. έχεις κάνει ποτέ πρωτοχρονιά ή χριστούγεννα ΜΗ οικογενειακά? [εννοώ χωρίς τους γονείς αλλά με φίλους/έτερον ήμισυ] 2. Πότε τα Χριστούγεννα και/ή Πρωτοχρονιά δεν πειράζει να παύουν να είναι οικογενειακά? 3.Πότε σταμάτησες να πιστεύεις στον Αγιο Βασίλη? Click για ανάπτυξη... 1. Ναι αμε...και τις δυο γιορτες... 2. Ποτε? Οταν νοιωσεις πως θες να τα περασεις με καποια αλλα αγαπημενα σου προσωπα..ειτε ειναι το ετερον σου ημισυ ειτε φιλοι. 3. Χμμ...δε θυμαμαι...αλλα πρεπει να ηταν σε πολυ μικρη ηλικια γιατι ειχα κανει τσακωτο τον μπαμπα μου να βαζει το δωρο κατω απο το κρεββατι. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ερωτησεις: 1) Τι εννοει η ξουρουζου με την τριτη ερωτηση της? 2) Εσυ τα Χριστουγεννα/Πρωτοχρονια θα εισαι με την οικογενεια σου? 2) Τι ειναι αυτο που ΔΕΝ προλαβες να κανεις μεσα στο 2007 ενω το ηθελες πολυ? Click για ανάπτυξη... 1. Σαν παιδακια πιστευαμε οτι υπαρχει ο Αι Βασιλης, ποτε πηραμε χαμπαρι οτι δεν....???? 2. Χμ...τα Χριστουγεννα οχι...την Πρωτοχρονια ναι... 3. Δεν προλαβα να κανω καποια ταξιδια που ηθελα.. Θα αφησω τις ιδιες...μπορω ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:39 Η viki_thess: #3.546 06-12-07 14:39 1) Τι εννοει η ξουρουζου με την τριτη ερωτηση της? 2) Εσυ τα Χριστουγεννα/Πρωτοχρονια θα εισαι με την οικογενεια σου? 2) Τι ειναι αυτο που ΔΕΝ προλαβες να κανεις μεσα στο 2007 ενω το ηθελες πολυ? 1.ποτε παψαμε να πιστευουμε στη μαγεια των χριστουγεννων; εγω τουλαχιστον ποτε βαθεια μεσα μου μου αρεσει ο μυθος του αη βασιλη και χαιρομαι που βλεπω γελαστα προσωπακια καθε χριστουγεννα. 2. θα παμε για φαγητο στους γονεις χριστουγεννα και πρωτοχρονια...κατα τ αλλα σπιτακι μας η θα παμε σε φιλους. 3. να ταξιδεψω. θα το κανω λιαν συντομως ομως. ερωτησεις: 1. ποια γιορτη σου αρεσει πιο πολυ χριστουγεννα η το πασχα; 2. πως θα περασεις φετος τα χριστουγεννα; στην πολη σου η καπου αλλου; 3. σου παιρνουν δωρα οι δικοι σου τα χριστουγεννα ακομη κι αν δεν γιορταζεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:33 Η Vkey έγραψε: #3.547 06-12-07 18:33 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: ερωτησεις: 1. ποια γιορτη σου αρεσει πιο πολυ χριστουγεννα η το πασχα; 2. πως θα περασεις φετος τα χριστουγεννα; στην πολη σου η καπου αλλου; 3. σου παιρνουν δωρα οι δικοι σου τα χριστουγεννα ακομη κι αν δεν γιορταζεις; Click για ανάπτυξη... 1. Χριστούγεννα εννοείται! 2. Λογικά στην πόλη μου...αλλά όλα παίζονται μέχρι στιγμής 3. Τι να σου πω; Εγώ γιορτάζω αλλά ο bro μου που δεν γιορτάζει παίρνει δώρο... άρα και να μην γιόρταζα θα μου έπαιρναν Ερωτήσεις: 1. Έχεις σκεφτεί τι δώρα θα κάνεις; 2. Έχεις μπει σε Christmas mood; 3. Περιμένεις να κάνεις κάτι ξεχωριστό αυτά τα Χριστούγεννα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:48 Η io-io έγραψε: #3.548 06-12-07 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις: 1. Έχεις σκεφτεί τι δώρα θα κάνεις; 2. Έχεις μπει σε Christmas mood; 3. Περιμένεις να κάνεις κάτι ξεχωριστό αυτά τα Χριστούγεννα; Click για ανάπτυξη... 1. Μολις αγορασα ενα αλλα εχω ακομα πολυυυυυυ δρομο μπροστα μου! 2. Ναι, λιγο ομως. Οταν πατησω το ποδι μου στη μητερα πατριδα θα το νιωσω για τα καλα πιστευω! 3. Κατι ξεχωριστο οχι, αλλα ελπιζω να περασω καλα! και ρωταω: 1. Τι δωρο θελεις να σου παρουν? 2. Ποσα χρηματα περιπου χαλας για το δωρο στον φιλο/φιλη σου, και ποσα για την οικογενεια? 3. Ξερεις να φτιαχνεις μελομακαρονα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:25 Η Εδάδ έγραψε: #3.549 06-12-07 21:25 1) Μου αρέσουν οι εκπλήξεις 2) Στο φίλο που δεν έχω φέτος, αλλά κάνοντας μία εκτίμηση από άλλα χρόνια, γύρω στα 150 ευρώ. Στην οικογένεια άλλα τόσα... αθροιστικά 3) Ναι, αλλά νομίζω ότι οι άλλοι δεν ξέρουν να τα τρώνε Ιδιες για σπάσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:45 Η Γίδι έγραψε: #3.550 07-12-07 11:45 Αρχική Δημοσίευση από io-io: και ρωταω: 1. Τι δωρο θελεις να σου παρουν? 2. Ποσα χρηματα περιπου χαλας για το δωρο στον φιλο/φιλη σου, και ποσα για την οικογενεια? 3. Ξερεις να φτιαχνεις μελομακαρονα? Click για ανάπτυξη... 1. Αχ δεν ξέρω πια... 2. Τα Χριστούγεννα κάνω πιο απλά δώρα, χειροποίητα η φιλανθρωπικά. εκατό? δεν ξέρω. 3. Όχι, αλλα οποιος έχει συνταγή, περιμένω! Ερωτήσεις: 1. Πόσιν ώρα σερφάρεις στη δουλειά? 2. Έχεις συχνά αϋπνίες? 3. Ποιο είναι το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:02 Ο deadhead_pirate: #3.551 07-12-07 12:02 1. Στη δουλειά, καθόλου 2. Αϋπνίες δεν είχα ποτέ, το αντίθετο έχω 3. ? ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:06 Η Oralee έγραψε: #3.552 07-12-07 12:06 Yπενθυμίζω πως θέλουμε να μπαίνουν συνέχεια νέες ερωτήσεις.. όποιος θέλει, μπορεί να απαντήσει σε όποιες θέλει άλλωστε, απλά χωρίς ερωτήσεις το παιχνίδι βαλτώνει σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Δεκεμβρίου 2007 Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:21 Η Resident Evil: #3.553 07-12-07 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Πόσιν ώρα σερφάρεις στη δουλειά? 2. Έχεις συχνά αϋπνίες? 3. Ποιο είναι το Click για ανάπτυξη... 1. Εξαρτάται. Αν πήζω ... 0 αλλιώς έχει τύχει και...8 συνεχόμενες . Παρόλαυτα μια τυπική μέρα 1-2 2. Που τέτοια τύχη... Μάλλον παρακοιμάμαι! 3. Α, δεν το ξέρεις? Είναι το 3ο αριστερά όπως μπαίνει από την ανατολική πόρτα της έπαυλης! Ερωτησεις 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. Και πόσον ετών ήσουν όταν το πέτυχες? 3. Ποιος ήταν ο λόγος? 4.Είναι λογικό που ... μίσησα θανάσιμα, , έναν γνωστό μου που πήγε Ελβετία για 10 μέρες, την ώρα που χτες μου έδειχνε φώτος από τις Άλπεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:59 Η Γίδι έγραψε: #3.554 07-12-07 13:59 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Ερωτησεις 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. Και πόσον ετών ήσουν όταν το πέτυχες? 3. Ποιος ήταν ο λόγος? 4.Είναι λογικό που ... μίσησα θανάσιμα, , έναν γνωστό μου που πήγε Ελβετία για 10 μέρες, την ώρα που χτες μου έδειχνε φώτος από τις Άλπεις??? Click για ανάπτυξη... 1. 36 και οι 30 ήταν καθαρή δουλειά! 2. 21! 3. Είχαμε παράδοση σε ένα μάθημα στη σχολη και η ομάδα δεν ήταν καλή... 4. Και δεν του πες να περάσει να μου πει ένα γεια? Hm, εξαρτάται που πήγε... Em. Καλά, μίσησε τον! Questions: 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. και γιατί? 2. Πες μια γουρούνια που έχεις κάνει στο φαΐ. 3. Και μια γενικής χρήσεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:44 Η Giovanna έγραψε: #3.555 07-12-07 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Questions: 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. και γιατί? 2. Πες μια γουρούνια που έχεις κάνει στο φαΐ. 3. Και μια γενικής χρήσεως. Click για ανάπτυξη... 1.40 περιπου, συνεχομενες. αλλα το πιο συνηθισμενο ειναι να μην κοιμαμαι πολυ. πχ περσι,ενα πσκ του δεκεμβριου,απο την πολλη δουλεια κοιμηθηκα 6 ωρες σε 3 μερες. καντε τον πολλαπλασιασμο. 2.συνηθως δουλεια. 3.εχω γλυψει το πιατο. κανονικα. 4.δεν κανω γενικης χρησεως γουρουνιες εγω, ειμαι καλο νινι. 1.τι δωρο θα παρεις στο αμορε για χριστουγεννα? 2.εχεις facebook? 3.δεν ειναι πολυ ηλιθιο να λαμβανεις 200 μηνυματα οτι ο καθε ταδε σου στελνει ιντερνετικη αγκαλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Larry Flynt Νεοφερμένο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:10 Ο Larry Flynt: #3.556 07-12-07 21:10 1. Λέω για ένα ρολόι DKNY. 2. Δεν ξέρω τι είναι αυτό. 3. Είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:06 Η Γίδι έγραψε: #3.557 09-12-07 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.τι δωρο θα παρεις στο αμορε για χριστουγεννα? 2.εχεις facebook? 3.δεν ειναι πολυ ηλιθιο να λαμβανεις 200 μηνυματα οτι ο καθε ταδε σου στελνει ιντερνετικη αγκαλια? Click για ανάπτυξη... 1. Εμ, έλα ντε...! Μάλλον ένα βιβλίο... 2. Ναι. 3. Άστα, απίστευτα!!! Και οι χιονόμπαλες και όλα αυτά... άσε που τα μισά Applications είναι μάπά. Ερωτήσεις: 1. Έχεις Facebook; 2. Γιατί ναι/όχι; 3. Με πόσους φίλους μιλάς καθημερινά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:08 Ο deadhead_pirate: #3.558 09-12-07 20:08 1.Οχι 2. Δεν προλαβαίνω 3. Με 5-6 τουλάχιστον, απαραίτητα. Ιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:13 Η Γίδι έγραψε: #3.559 09-12-07 20:13 (μικρέ, βάζουμε και ερωτήσεις πια... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 22:32 Η Giovanna έγραψε: #3.560 09-12-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Έχεις Facebook; 2. Γιατί ναι/όχι; 3. Με πόσους φίλους μιλάς καθημερινά; Click για ανάπτυξη... ερωτησεις παιδες, ερωτησεις! αν δε θελετε να βαλετε, μην απαντατε στις ηδη υπαρχουσες! 1.ναι 2.νεα μοδα που ξεκινησε και την ακολουθησα χωρις πολλη σκεψη... αλλα για μενα πολυ χρησιμη, καθοτι απο κει μεσα βρηκα ατομα απο σχολειο/κατασκηνωση κλπ, ακομα και φιλη που νομιζα οτι ειχε πεθανει μετα το τσουναμι...τελικα χρησιμο ειναι, μαρεσει, αλλα δεν κανω καταχρηση. 3.δυο τρεις..μαξ! 1.εχεις facebook? 2.εχεις κανει ποτε σχεση με ατομο που γνωρισες απο νετ? 3.η εστω, πολυ καλη φιλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Αγαπημένο εστιατόριο? 2. Τι θα κανεις ανήμερα Χριστούγεννα? 3. Και τι θα φορέσεις? Click για ανάπτυξη... 1. κανένα συγκεκριμένο 2. Θα ΚΟΙΜΑΜΑΙ... και μετά θα απολάυσω το αφγητό της μανούλας... και στο τσακίρ κέφι θα βγω για κανά καφέ. 3. πυτζάμες! [καλά άμα βγω λέω να βάλω κάτι πιο επίσημο ) ερωτήσεις 1. έχεις κάνει ποτέ πρωτοχρονιά ή χριστούγεννα ΜΗ οικογενειακά? [εννοώ χωρίς τους γονείς αλλά με φίλους/έτερον ήμισυ] 2. Πότε τα Χριστούγεννα και/ή Πρωτοχρονιά δεν πειράζει να παύουν να είναι οικογενειακά? 3.Πότε σταμάτησες να πιστεύεις στον Αγιο Βασίλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:12 Η misslittledevil: #3.544 06-12-07 13:12 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: ερωτήσεις 1. έχεις κάνει ποτέ πρωτοχρονιά ή χριστούγεννα ΜΗ οικογενειακά? [εννοώ χωρίς τους γονείς αλλά με φίλους/έτερον ήμισυ] 2. Πότε τα Χριστούγεννα και/ή Πρωτοχρονιά δεν πειράζει να παύουν να είναι οικογενειακά? 3.Πότε σταμάτησες να πιστεύεις στον Αγιο Βασίλη? Click για ανάπτυξη... 1. Οχι, εχω ολο το πακετο μαζεμενο εκεινες τις μερες. 2. Δεν ξερω.. Εμενα μου αρεσουν αυτες οι γιορτες γι' αυτον τον λογο. Επειδη ειναι οικογενειακες. 3. Τι εννοεις? Ερωτησεις: 1) Τι εννοει η ξουρουζου με την τριτη ερωτηση της? 2) Εσυ τα Χριστουγεννα/Πρωτοχρονια θα εισαι με την οικογενεια σου? 2) Τι ειναι αυτο που ΔΕΝ προλαβες να κανεις μεσα στο 2007 ενω το ηθελες πολυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:45 Η Neraida έγραψε: #3.545 06-12-07 13:45 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: ερωτήσεις 1. έχεις κάνει ποτέ πρωτοχρονιά ή χριστούγεννα ΜΗ οικογενειακά? [εννοώ χωρίς τους γονείς αλλά με φίλους/έτερον ήμισυ] 2. Πότε τα Χριστούγεννα και/ή Πρωτοχρονιά δεν πειράζει να παύουν να είναι οικογενειακά? 3.Πότε σταμάτησες να πιστεύεις στον Αγιο Βασίλη? Click για ανάπτυξη... 1. Ναι αμε...και τις δυο γιορτες... 2. Ποτε? Οταν νοιωσεις πως θες να τα περασεις με καποια αλλα αγαπημενα σου προσωπα..ειτε ειναι το ετερον σου ημισυ ειτε φιλοι. 3. Χμμ...δε θυμαμαι...αλλα πρεπει να ηταν σε πολυ μικρη ηλικια γιατι ειχα κανει τσακωτο τον μπαμπα μου να βαζει το δωρο κατω απο το κρεββατι. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ερωτησεις: 1) Τι εννοει η ξουρουζου με την τριτη ερωτηση της? 2) Εσυ τα Χριστουγεννα/Πρωτοχρονια θα εισαι με την οικογενεια σου? 2) Τι ειναι αυτο που ΔΕΝ προλαβες να κανεις μεσα στο 2007 ενω το ηθελες πολυ? Click για ανάπτυξη... 1. Σαν παιδακια πιστευαμε οτι υπαρχει ο Αι Βασιλης, ποτε πηραμε χαμπαρι οτι δεν....???? 2. Χμ...τα Χριστουγεννα οχι...την Πρωτοχρονια ναι... 3. Δεν προλαβα να κανω καποια ταξιδια που ηθελα.. Θα αφησω τις ιδιες...μπορω ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:39 Η viki_thess: #3.546 06-12-07 14:39 1) Τι εννοει η ξουρουζου με την τριτη ερωτηση της? 2) Εσυ τα Χριστουγεννα/Πρωτοχρονια θα εισαι με την οικογενεια σου? 2) Τι ειναι αυτο που ΔΕΝ προλαβες να κανεις μεσα στο 2007 ενω το ηθελες πολυ? 1.ποτε παψαμε να πιστευουμε στη μαγεια των χριστουγεννων; εγω τουλαχιστον ποτε βαθεια μεσα μου μου αρεσει ο μυθος του αη βασιλη και χαιρομαι που βλεπω γελαστα προσωπακια καθε χριστουγεννα. 2. θα παμε για φαγητο στους γονεις χριστουγεννα και πρωτοχρονια...κατα τ αλλα σπιτακι μας η θα παμε σε φιλους. 3. να ταξιδεψω. θα το κανω λιαν συντομως ομως. ερωτησεις: 1. ποια γιορτη σου αρεσει πιο πολυ χριστουγεννα η το πασχα; 2. πως θα περασεις φετος τα χριστουγεννα; στην πολη σου η καπου αλλου; 3. σου παιρνουν δωρα οι δικοι σου τα χριστουγεννα ακομη κι αν δεν γιορταζεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:33 Η Vkey έγραψε: #3.547 06-12-07 18:33 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: ερωτησεις: 1. ποια γιορτη σου αρεσει πιο πολυ χριστουγεννα η το πασχα; 2. πως θα περασεις φετος τα χριστουγεννα; στην πολη σου η καπου αλλου; 3. σου παιρνουν δωρα οι δικοι σου τα χριστουγεννα ακομη κι αν δεν γιορταζεις; Click για ανάπτυξη... 1. Χριστούγεννα εννοείται! 2. Λογικά στην πόλη μου...αλλά όλα παίζονται μέχρι στιγμής 3. Τι να σου πω; Εγώ γιορτάζω αλλά ο bro μου που δεν γιορτάζει παίρνει δώρο... άρα και να μην γιόρταζα θα μου έπαιρναν Ερωτήσεις: 1. Έχεις σκεφτεί τι δώρα θα κάνεις; 2. Έχεις μπει σε Christmas mood; 3. Περιμένεις να κάνεις κάτι ξεχωριστό αυτά τα Χριστούγεννα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:48 Η io-io έγραψε: #3.548 06-12-07 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις: 1. Έχεις σκεφτεί τι δώρα θα κάνεις; 2. Έχεις μπει σε Christmas mood; 3. Περιμένεις να κάνεις κάτι ξεχωριστό αυτά τα Χριστούγεννα; Click για ανάπτυξη... 1. Μολις αγορασα ενα αλλα εχω ακομα πολυυυυυυ δρομο μπροστα μου! 2. Ναι, λιγο ομως. Οταν πατησω το ποδι μου στη μητερα πατριδα θα το νιωσω για τα καλα πιστευω! 3. Κατι ξεχωριστο οχι, αλλα ελπιζω να περασω καλα! και ρωταω: 1. Τι δωρο θελεις να σου παρουν? 2. Ποσα χρηματα περιπου χαλας για το δωρο στον φιλο/φιλη σου, και ποσα για την οικογενεια? 3. Ξερεις να φτιαχνεις μελομακαρονα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:25 Η Εδάδ έγραψε: #3.549 06-12-07 21:25 1) Μου αρέσουν οι εκπλήξεις 2) Στο φίλο που δεν έχω φέτος, αλλά κάνοντας μία εκτίμηση από άλλα χρόνια, γύρω στα 150 ευρώ. Στην οικογένεια άλλα τόσα... αθροιστικά 3) Ναι, αλλά νομίζω ότι οι άλλοι δεν ξέρουν να τα τρώνε Ιδιες για σπάσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:45 Η Γίδι έγραψε: #3.550 07-12-07 11:45 Αρχική Δημοσίευση από io-io: και ρωταω: 1. Τι δωρο θελεις να σου παρουν? 2. Ποσα χρηματα περιπου χαλας για το δωρο στον φιλο/φιλη σου, και ποσα για την οικογενεια? 3. Ξερεις να φτιαχνεις μελομακαρονα? Click για ανάπτυξη... 1. Αχ δεν ξέρω πια... 2. Τα Χριστούγεννα κάνω πιο απλά δώρα, χειροποίητα η φιλανθρωπικά. εκατό? δεν ξέρω. 3. Όχι, αλλα οποιος έχει συνταγή, περιμένω! Ερωτήσεις: 1. Πόσιν ώρα σερφάρεις στη δουλειά? 2. Έχεις συχνά αϋπνίες? 3. Ποιο είναι το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:02 Ο deadhead_pirate: #3.551 07-12-07 12:02 1. Στη δουλειά, καθόλου 2. Αϋπνίες δεν είχα ποτέ, το αντίθετο έχω 3. ? ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:06 Η Oralee έγραψε: #3.552 07-12-07 12:06 Yπενθυμίζω πως θέλουμε να μπαίνουν συνέχεια νέες ερωτήσεις.. όποιος θέλει, μπορεί να απαντήσει σε όποιες θέλει άλλωστε, απλά χωρίς ερωτήσεις το παιχνίδι βαλτώνει σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Δεκεμβρίου 2007 Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:21 Η Resident Evil: #3.553 07-12-07 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Πόσιν ώρα σερφάρεις στη δουλειά? 2. Έχεις συχνά αϋπνίες? 3. Ποιο είναι το Click για ανάπτυξη... 1. Εξαρτάται. Αν πήζω ... 0 αλλιώς έχει τύχει και...8 συνεχόμενες . Παρόλαυτα μια τυπική μέρα 1-2 2. Που τέτοια τύχη... Μάλλον παρακοιμάμαι! 3. Α, δεν το ξέρεις? Είναι το 3ο αριστερά όπως μπαίνει από την ανατολική πόρτα της έπαυλης! Ερωτησεις 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. Και πόσον ετών ήσουν όταν το πέτυχες? 3. Ποιος ήταν ο λόγος? 4.Είναι λογικό που ... μίσησα θανάσιμα, , έναν γνωστό μου που πήγε Ελβετία για 10 μέρες, την ώρα που χτες μου έδειχνε φώτος από τις Άλπεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:59 Η Γίδι έγραψε: #3.554 07-12-07 13:59 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Ερωτησεις 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. Και πόσον ετών ήσουν όταν το πέτυχες? 3. Ποιος ήταν ο λόγος? 4.Είναι λογικό που ... μίσησα θανάσιμα, , έναν γνωστό μου που πήγε Ελβετία για 10 μέρες, την ώρα που χτες μου έδειχνε φώτος από τις Άλπεις??? Click για ανάπτυξη... 1. 36 και οι 30 ήταν καθαρή δουλειά! 2. 21! 3. Είχαμε παράδοση σε ένα μάθημα στη σχολη και η ομάδα δεν ήταν καλή... 4. Και δεν του πες να περάσει να μου πει ένα γεια? Hm, εξαρτάται που πήγε... Em. Καλά, μίσησε τον! Questions: 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. και γιατί? 2. Πες μια γουρούνια που έχεις κάνει στο φαΐ. 3. Και μια γενικής χρήσεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:44 Η Giovanna έγραψε: #3.555 07-12-07 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Questions: 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. και γιατί? 2. Πες μια γουρούνια που έχεις κάνει στο φαΐ. 3. Και μια γενικής χρήσεως. Click για ανάπτυξη... 1.40 περιπου, συνεχομενες. αλλα το πιο συνηθισμενο ειναι να μην κοιμαμαι πολυ. πχ περσι,ενα πσκ του δεκεμβριου,απο την πολλη δουλεια κοιμηθηκα 6 ωρες σε 3 μερες. καντε τον πολλαπλασιασμο. 2.συνηθως δουλεια. 3.εχω γλυψει το πιατο. κανονικα. 4.δεν κανω γενικης χρησεως γουρουνιες εγω, ειμαι καλο νινι. 1.τι δωρο θα παρεις στο αμορε για χριστουγεννα? 2.εχεις facebook? 3.δεν ειναι πολυ ηλιθιο να λαμβανεις 200 μηνυματα οτι ο καθε ταδε σου στελνει ιντερνετικη αγκαλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Larry Flynt Νεοφερμένο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:10 Ο Larry Flynt: #3.556 07-12-07 21:10 1. Λέω για ένα ρολόι DKNY. 2. Δεν ξέρω τι είναι αυτό. 3. Είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:06 Η Γίδι έγραψε: #3.557 09-12-07 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.τι δωρο θα παρεις στο αμορε για χριστουγεννα? 2.εχεις facebook? 3.δεν ειναι πολυ ηλιθιο να λαμβανεις 200 μηνυματα οτι ο καθε ταδε σου στελνει ιντερνετικη αγκαλια? Click για ανάπτυξη... 1. Εμ, έλα ντε...! Μάλλον ένα βιβλίο... 2. Ναι. 3. Άστα, απίστευτα!!! Και οι χιονόμπαλες και όλα αυτά... άσε που τα μισά Applications είναι μάπά. Ερωτήσεις: 1. Έχεις Facebook; 2. Γιατί ναι/όχι; 3. Με πόσους φίλους μιλάς καθημερινά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:08 Ο deadhead_pirate: #3.558 09-12-07 20:08 1.Οχι 2. Δεν προλαβαίνω 3. Με 5-6 τουλάχιστον, απαραίτητα. Ιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:13 Η Γίδι έγραψε: #3.559 09-12-07 20:13 (μικρέ, βάζουμε και ερωτήσεις πια... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 22:32 Η Giovanna έγραψε: #3.560 09-12-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Έχεις Facebook; 2. Γιατί ναι/όχι; 3. Με πόσους φίλους μιλάς καθημερινά; Click για ανάπτυξη... ερωτησεις παιδες, ερωτησεις! αν δε θελετε να βαλετε, μην απαντατε στις ηδη υπαρχουσες! 1.ναι 2.νεα μοδα που ξεκινησε και την ακολουθησα χωρις πολλη σκεψη... αλλα για μενα πολυ χρησιμη, καθοτι απο κει μεσα βρηκα ατομα απο σχολειο/κατασκηνωση κλπ, ακομα και φιλη που νομιζα οτι ειχε πεθανει μετα το τσουναμι...τελικα χρησιμο ειναι, μαρεσει, αλλα δεν κανω καταχρηση. 3.δυο τρεις..μαξ! 1.εχεις facebook? 2.εχεις κανει ποτε σχεση με ατομο που γνωρισες απο νετ? 3.η εστω, πολυ καλη φιλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από XRZ: ερωτήσεις 1. έχεις κάνει ποτέ πρωτοχρονιά ή χριστούγεννα ΜΗ οικογενειακά? [εννοώ χωρίς τους γονείς αλλά με φίλους/έτερον ήμισυ] 2. Πότε τα Χριστούγεννα και/ή Πρωτοχρονιά δεν πειράζει να παύουν να είναι οικογενειακά? 3.Πότε σταμάτησες να πιστεύεις στον Αγιο Βασίλη? Click για ανάπτυξη... 1. Οχι, εχω ολο το πακετο μαζεμενο εκεινες τις μερες. 2. Δεν ξερω.. Εμενα μου αρεσουν αυτες οι γιορτες γι' αυτον τον λογο. Επειδη ειναι οικογενειακες. 3. Τι εννοεις? Ερωτησεις: 1) Τι εννοει η ξουρουζου με την τριτη ερωτηση της? 2) Εσυ τα Χριστουγεννα/Πρωτοχρονια θα εισαι με την οικογενεια σου? 2) Τι ειναι αυτο που ΔΕΝ προλαβες να κανεις μεσα στο 2007 ενω το ηθελες πολυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:45 Η Neraida έγραψε: #3.545 06-12-07 13:45 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: ερωτήσεις 1. έχεις κάνει ποτέ πρωτοχρονιά ή χριστούγεννα ΜΗ οικογενειακά? [εννοώ χωρίς τους γονείς αλλά με φίλους/έτερον ήμισυ] 2. Πότε τα Χριστούγεννα και/ή Πρωτοχρονιά δεν πειράζει να παύουν να είναι οικογενειακά? 3.Πότε σταμάτησες να πιστεύεις στον Αγιο Βασίλη? Click για ανάπτυξη... 1. Ναι αμε...και τις δυο γιορτες... 2. Ποτε? Οταν νοιωσεις πως θες να τα περασεις με καποια αλλα αγαπημενα σου προσωπα..ειτε ειναι το ετερον σου ημισυ ειτε φιλοι. 3. Χμμ...δε θυμαμαι...αλλα πρεπει να ηταν σε πολυ μικρη ηλικια γιατι ειχα κανει τσακωτο τον μπαμπα μου να βαζει το δωρο κατω απο το κρεββατι. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ερωτησεις: 1) Τι εννοει η ξουρουζου με την τριτη ερωτηση της? 2) Εσυ τα Χριστουγεννα/Πρωτοχρονια θα εισαι με την οικογενεια σου? 2) Τι ειναι αυτο που ΔΕΝ προλαβες να κανεις μεσα στο 2007 ενω το ηθελες πολυ? Click για ανάπτυξη... 1. Σαν παιδακια πιστευαμε οτι υπαρχει ο Αι Βασιλης, ποτε πηραμε χαμπαρι οτι δεν....???? 2. Χμ...τα Χριστουγεννα οχι...την Πρωτοχρονια ναι... 3. Δεν προλαβα να κανω καποια ταξιδια που ηθελα.. Θα αφησω τις ιδιες...μπορω ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:39 Η viki_thess: #3.546 06-12-07 14:39 1) Τι εννοει η ξουρουζου με την τριτη ερωτηση της? 2) Εσυ τα Χριστουγεννα/Πρωτοχρονια θα εισαι με την οικογενεια σου? 2) Τι ειναι αυτο που ΔΕΝ προλαβες να κανεις μεσα στο 2007 ενω το ηθελες πολυ? 1.ποτε παψαμε να πιστευουμε στη μαγεια των χριστουγεννων; εγω τουλαχιστον ποτε βαθεια μεσα μου μου αρεσει ο μυθος του αη βασιλη και χαιρομαι που βλεπω γελαστα προσωπακια καθε χριστουγεννα. 2. θα παμε για φαγητο στους γονεις χριστουγεννα και πρωτοχρονια...κατα τ αλλα σπιτακι μας η θα παμε σε φιλους. 3. να ταξιδεψω. θα το κανω λιαν συντομως ομως. ερωτησεις: 1. ποια γιορτη σου αρεσει πιο πολυ χριστουγεννα η το πασχα; 2. πως θα περασεις φετος τα χριστουγεννα; στην πολη σου η καπου αλλου; 3. σου παιρνουν δωρα οι δικοι σου τα χριστουγεννα ακομη κι αν δεν γιορταζεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:33 Η Vkey έγραψε: #3.547 06-12-07 18:33 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: ερωτησεις: 1. ποια γιορτη σου αρεσει πιο πολυ χριστουγεννα η το πασχα; 2. πως θα περασεις φετος τα χριστουγεννα; στην πολη σου η καπου αλλου; 3. σου παιρνουν δωρα οι δικοι σου τα χριστουγεννα ακομη κι αν δεν γιορταζεις; Click για ανάπτυξη... 1. Χριστούγεννα εννοείται! 2. Λογικά στην πόλη μου...αλλά όλα παίζονται μέχρι στιγμής 3. Τι να σου πω; Εγώ γιορτάζω αλλά ο bro μου που δεν γιορτάζει παίρνει δώρο... άρα και να μην γιόρταζα θα μου έπαιρναν Ερωτήσεις: 1. Έχεις σκεφτεί τι δώρα θα κάνεις; 2. Έχεις μπει σε Christmas mood; 3. Περιμένεις να κάνεις κάτι ξεχωριστό αυτά τα Χριστούγεννα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:48 Η io-io έγραψε: #3.548 06-12-07 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις: 1. Έχεις σκεφτεί τι δώρα θα κάνεις; 2. Έχεις μπει σε Christmas mood; 3. Περιμένεις να κάνεις κάτι ξεχωριστό αυτά τα Χριστούγεννα; Click για ανάπτυξη... 1. Μολις αγορασα ενα αλλα εχω ακομα πολυυυυυυ δρομο μπροστα μου! 2. Ναι, λιγο ομως. Οταν πατησω το ποδι μου στη μητερα πατριδα θα το νιωσω για τα καλα πιστευω! 3. Κατι ξεχωριστο οχι, αλλα ελπιζω να περασω καλα! και ρωταω: 1. Τι δωρο θελεις να σου παρουν? 2. Ποσα χρηματα περιπου χαλας για το δωρο στον φιλο/φιλη σου, και ποσα για την οικογενεια? 3. Ξερεις να φτιαχνεις μελομακαρονα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:25 Η Εδάδ έγραψε: #3.549 06-12-07 21:25 1) Μου αρέσουν οι εκπλήξεις 2) Στο φίλο που δεν έχω φέτος, αλλά κάνοντας μία εκτίμηση από άλλα χρόνια, γύρω στα 150 ευρώ. Στην οικογένεια άλλα τόσα... αθροιστικά 3) Ναι, αλλά νομίζω ότι οι άλλοι δεν ξέρουν να τα τρώνε Ιδιες για σπάσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:45 Η Γίδι έγραψε: #3.550 07-12-07 11:45 Αρχική Δημοσίευση από io-io: και ρωταω: 1. Τι δωρο θελεις να σου παρουν? 2. Ποσα χρηματα περιπου χαλας για το δωρο στον φιλο/φιλη σου, και ποσα για την οικογενεια? 3. Ξερεις να φτιαχνεις μελομακαρονα? Click για ανάπτυξη... 1. Αχ δεν ξέρω πια... 2. Τα Χριστούγεννα κάνω πιο απλά δώρα, χειροποίητα η φιλανθρωπικά. εκατό? δεν ξέρω. 3. Όχι, αλλα οποιος έχει συνταγή, περιμένω! Ερωτήσεις: 1. Πόσιν ώρα σερφάρεις στη δουλειά? 2. Έχεις συχνά αϋπνίες? 3. Ποιο είναι το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:02 Ο deadhead_pirate: #3.551 07-12-07 12:02 1. Στη δουλειά, καθόλου 2. Αϋπνίες δεν είχα ποτέ, το αντίθετο έχω 3. ? ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:06 Η Oralee έγραψε: #3.552 07-12-07 12:06 Yπενθυμίζω πως θέλουμε να μπαίνουν συνέχεια νέες ερωτήσεις.. όποιος θέλει, μπορεί να απαντήσει σε όποιες θέλει άλλωστε, απλά χωρίς ερωτήσεις το παιχνίδι βαλτώνει σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Δεκεμβρίου 2007 Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:21 Η Resident Evil: #3.553 07-12-07 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Πόσιν ώρα σερφάρεις στη δουλειά? 2. Έχεις συχνά αϋπνίες? 3. Ποιο είναι το Click για ανάπτυξη... 1. Εξαρτάται. Αν πήζω ... 0 αλλιώς έχει τύχει και...8 συνεχόμενες . Παρόλαυτα μια τυπική μέρα 1-2 2. Που τέτοια τύχη... Μάλλον παρακοιμάμαι! 3. Α, δεν το ξέρεις? Είναι το 3ο αριστερά όπως μπαίνει από την ανατολική πόρτα της έπαυλης! Ερωτησεις 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. Και πόσον ετών ήσουν όταν το πέτυχες? 3. Ποιος ήταν ο λόγος? 4.Είναι λογικό που ... μίσησα θανάσιμα, , έναν γνωστό μου που πήγε Ελβετία για 10 μέρες, την ώρα που χτες μου έδειχνε φώτος από τις Άλπεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:59 Η Γίδι έγραψε: #3.554 07-12-07 13:59 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Ερωτησεις 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. Και πόσον ετών ήσουν όταν το πέτυχες? 3. Ποιος ήταν ο λόγος? 4.Είναι λογικό που ... μίσησα θανάσιμα, , έναν γνωστό μου που πήγε Ελβετία για 10 μέρες, την ώρα που χτες μου έδειχνε φώτος από τις Άλπεις??? Click για ανάπτυξη... 1. 36 και οι 30 ήταν καθαρή δουλειά! 2. 21! 3. Είχαμε παράδοση σε ένα μάθημα στη σχολη και η ομάδα δεν ήταν καλή... 4. Και δεν του πες να περάσει να μου πει ένα γεια? Hm, εξαρτάται που πήγε... Em. Καλά, μίσησε τον! Questions: 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. και γιατί? 2. Πες μια γουρούνια που έχεις κάνει στο φαΐ. 3. Και μια γενικής χρήσεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:44 Η Giovanna έγραψε: #3.555 07-12-07 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Questions: 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. και γιατί? 2. Πες μια γουρούνια που έχεις κάνει στο φαΐ. 3. Και μια γενικής χρήσεως. Click για ανάπτυξη... 1.40 περιπου, συνεχομενες. αλλα το πιο συνηθισμενο ειναι να μην κοιμαμαι πολυ. πχ περσι,ενα πσκ του δεκεμβριου,απο την πολλη δουλεια κοιμηθηκα 6 ωρες σε 3 μερες. καντε τον πολλαπλασιασμο. 2.συνηθως δουλεια. 3.εχω γλυψει το πιατο. κανονικα. 4.δεν κανω γενικης χρησεως γουρουνιες εγω, ειμαι καλο νινι. 1.τι δωρο θα παρεις στο αμορε για χριστουγεννα? 2.εχεις facebook? 3.δεν ειναι πολυ ηλιθιο να λαμβανεις 200 μηνυματα οτι ο καθε ταδε σου στελνει ιντερνετικη αγκαλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Larry Flynt Νεοφερμένο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:10 Ο Larry Flynt: #3.556 07-12-07 21:10 1. Λέω για ένα ρολόι DKNY. 2. Δεν ξέρω τι είναι αυτό. 3. Είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:06 Η Γίδι έγραψε: #3.557 09-12-07 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.τι δωρο θα παρεις στο αμορε για χριστουγεννα? 2.εχεις facebook? 3.δεν ειναι πολυ ηλιθιο να λαμβανεις 200 μηνυματα οτι ο καθε ταδε σου στελνει ιντερνετικη αγκαλια? Click για ανάπτυξη... 1. Εμ, έλα ντε...! Μάλλον ένα βιβλίο... 2. Ναι. 3. Άστα, απίστευτα!!! Και οι χιονόμπαλες και όλα αυτά... άσε που τα μισά Applications είναι μάπά. Ερωτήσεις: 1. Έχεις Facebook; 2. Γιατί ναι/όχι; 3. Με πόσους φίλους μιλάς καθημερινά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:08 Ο deadhead_pirate: #3.558 09-12-07 20:08 1.Οχι 2. Δεν προλαβαίνω 3. Με 5-6 τουλάχιστον, απαραίτητα. Ιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:13 Η Γίδι έγραψε: #3.559 09-12-07 20:13 (μικρέ, βάζουμε και ερωτήσεις πια... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 22:32 Η Giovanna έγραψε: #3.560 09-12-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Έχεις Facebook; 2. Γιατί ναι/όχι; 3. Με πόσους φίλους μιλάς καθημερινά; Click για ανάπτυξη... ερωτησεις παιδες, ερωτησεις! αν δε θελετε να βαλετε, μην απαντατε στις ηδη υπαρχουσες! 1.ναι 2.νεα μοδα που ξεκινησε και την ακολουθησα χωρις πολλη σκεψη... αλλα για μενα πολυ χρησιμη, καθοτι απο κει μεσα βρηκα ατομα απο σχολειο/κατασκηνωση κλπ, ακομα και φιλη που νομιζα οτι ειχε πεθανει μετα το τσουναμι...τελικα χρησιμο ειναι, μαρεσει, αλλα δεν κανω καταχρηση. 3.δυο τρεις..μαξ! 1.εχεις facebook? 2.εχεις κανει ποτε σχεση με ατομο που γνωρισες απο νετ? 3.η εστω, πολυ καλη φιλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από XRZ: ερωτήσεις 1. έχεις κάνει ποτέ πρωτοχρονιά ή χριστούγεννα ΜΗ οικογενειακά? [εννοώ χωρίς τους γονείς αλλά με φίλους/έτερον ήμισυ] 2. Πότε τα Χριστούγεννα και/ή Πρωτοχρονιά δεν πειράζει να παύουν να είναι οικογενειακά? 3.Πότε σταμάτησες να πιστεύεις στον Αγιο Βασίλη? Click για ανάπτυξη... 1. Ναι αμε...και τις δυο γιορτες... 2. Ποτε? Οταν νοιωσεις πως θες να τα περασεις με καποια αλλα αγαπημενα σου προσωπα..ειτε ειναι το ετερον σου ημισυ ειτε φιλοι. 3. Χμμ...δε θυμαμαι...αλλα πρεπει να ηταν σε πολυ μικρη ηλικια γιατι ειχα κανει τσακωτο τον μπαμπα μου να βαζει το δωρο κατω απο το κρεββατι. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ερωτησεις: 1) Τι εννοει η ξουρουζου με την τριτη ερωτηση της? 2) Εσυ τα Χριστουγεννα/Πρωτοχρονια θα εισαι με την οικογενεια σου? 2) Τι ειναι αυτο που ΔΕΝ προλαβες να κανεις μεσα στο 2007 ενω το ηθελες πολυ? Click για ανάπτυξη... 1. Σαν παιδακια πιστευαμε οτι υπαρχει ο Αι Βασιλης, ποτε πηραμε χαμπαρι οτι δεν....???? 2. Χμ...τα Χριστουγεννα οχι...την Πρωτοχρονια ναι... 3. Δεν προλαβα να κανω καποια ταξιδια που ηθελα.. Θα αφησω τις ιδιες...μπορω ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:39 Η viki_thess: #3.546 06-12-07 14:39 1) Τι εννοει η ξουρουζου με την τριτη ερωτηση της? 2) Εσυ τα Χριστουγεννα/Πρωτοχρονια θα εισαι με την οικογενεια σου? 2) Τι ειναι αυτο που ΔΕΝ προλαβες να κανεις μεσα στο 2007 ενω το ηθελες πολυ? 1.ποτε παψαμε να πιστευουμε στη μαγεια των χριστουγεννων; εγω τουλαχιστον ποτε βαθεια μεσα μου μου αρεσει ο μυθος του αη βασιλη και χαιρομαι που βλεπω γελαστα προσωπακια καθε χριστουγεννα. 2. θα παμε για φαγητο στους γονεις χριστουγεννα και πρωτοχρονια...κατα τ αλλα σπιτακι μας η θα παμε σε φιλους. 3. να ταξιδεψω. θα το κανω λιαν συντομως ομως. ερωτησεις: 1. ποια γιορτη σου αρεσει πιο πολυ χριστουγεννα η το πασχα; 2. πως θα περασεις φετος τα χριστουγεννα; στην πολη σου η καπου αλλου; 3. σου παιρνουν δωρα οι δικοι σου τα χριστουγεννα ακομη κι αν δεν γιορταζεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:33 Η Vkey έγραψε: #3.547 06-12-07 18:33 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: ερωτησεις: 1. ποια γιορτη σου αρεσει πιο πολυ χριστουγεννα η το πασχα; 2. πως θα περασεις φετος τα χριστουγεννα; στην πολη σου η καπου αλλου; 3. σου παιρνουν δωρα οι δικοι σου τα χριστουγεννα ακομη κι αν δεν γιορταζεις; Click για ανάπτυξη... 1. Χριστούγεννα εννοείται! 2. Λογικά στην πόλη μου...αλλά όλα παίζονται μέχρι στιγμής 3. Τι να σου πω; Εγώ γιορτάζω αλλά ο bro μου που δεν γιορτάζει παίρνει δώρο... άρα και να μην γιόρταζα θα μου έπαιρναν Ερωτήσεις: 1. Έχεις σκεφτεί τι δώρα θα κάνεις; 2. Έχεις μπει σε Christmas mood; 3. Περιμένεις να κάνεις κάτι ξεχωριστό αυτά τα Χριστούγεννα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:48 Η io-io έγραψε: #3.548 06-12-07 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις: 1. Έχεις σκεφτεί τι δώρα θα κάνεις; 2. Έχεις μπει σε Christmas mood; 3. Περιμένεις να κάνεις κάτι ξεχωριστό αυτά τα Χριστούγεννα; Click για ανάπτυξη... 1. Μολις αγορασα ενα αλλα εχω ακομα πολυυυυυυ δρομο μπροστα μου! 2. Ναι, λιγο ομως. Οταν πατησω το ποδι μου στη μητερα πατριδα θα το νιωσω για τα καλα πιστευω! 3. Κατι ξεχωριστο οχι, αλλα ελπιζω να περασω καλα! και ρωταω: 1. Τι δωρο θελεις να σου παρουν? 2. Ποσα χρηματα περιπου χαλας για το δωρο στον φιλο/φιλη σου, και ποσα για την οικογενεια? 3. Ξερεις να φτιαχνεις μελομακαρονα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:25 Η Εδάδ έγραψε: #3.549 06-12-07 21:25 1) Μου αρέσουν οι εκπλήξεις 2) Στο φίλο που δεν έχω φέτος, αλλά κάνοντας μία εκτίμηση από άλλα χρόνια, γύρω στα 150 ευρώ. Στην οικογένεια άλλα τόσα... αθροιστικά 3) Ναι, αλλά νομίζω ότι οι άλλοι δεν ξέρουν να τα τρώνε Ιδιες για σπάσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:45 Η Γίδι έγραψε: #3.550 07-12-07 11:45 Αρχική Δημοσίευση από io-io: και ρωταω: 1. Τι δωρο θελεις να σου παρουν? 2. Ποσα χρηματα περιπου χαλας για το δωρο στον φιλο/φιλη σου, και ποσα για την οικογενεια? 3. Ξερεις να φτιαχνεις μελομακαρονα? Click για ανάπτυξη... 1. Αχ δεν ξέρω πια... 2. Τα Χριστούγεννα κάνω πιο απλά δώρα, χειροποίητα η φιλανθρωπικά. εκατό? δεν ξέρω. 3. Όχι, αλλα οποιος έχει συνταγή, περιμένω! Ερωτήσεις: 1. Πόσιν ώρα σερφάρεις στη δουλειά? 2. Έχεις συχνά αϋπνίες? 3. Ποιο είναι το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:02 Ο deadhead_pirate: #3.551 07-12-07 12:02 1. Στη δουλειά, καθόλου 2. Αϋπνίες δεν είχα ποτέ, το αντίθετο έχω 3. ? ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:06 Η Oralee έγραψε: #3.552 07-12-07 12:06 Yπενθυμίζω πως θέλουμε να μπαίνουν συνέχεια νέες ερωτήσεις.. όποιος θέλει, μπορεί να απαντήσει σε όποιες θέλει άλλωστε, απλά χωρίς ερωτήσεις το παιχνίδι βαλτώνει σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Δεκεμβρίου 2007 Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:21 Η Resident Evil: #3.553 07-12-07 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Πόσιν ώρα σερφάρεις στη δουλειά? 2. Έχεις συχνά αϋπνίες? 3. Ποιο είναι το Click για ανάπτυξη... 1. Εξαρτάται. Αν πήζω ... 0 αλλιώς έχει τύχει και...8 συνεχόμενες . Παρόλαυτα μια τυπική μέρα 1-2 2. Που τέτοια τύχη... Μάλλον παρακοιμάμαι! 3. Α, δεν το ξέρεις? Είναι το 3ο αριστερά όπως μπαίνει από την ανατολική πόρτα της έπαυλης! Ερωτησεις 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. Και πόσον ετών ήσουν όταν το πέτυχες? 3. Ποιος ήταν ο λόγος? 4.Είναι λογικό που ... μίσησα θανάσιμα, , έναν γνωστό μου που πήγε Ελβετία για 10 μέρες, την ώρα που χτες μου έδειχνε φώτος από τις Άλπεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:59 Η Γίδι έγραψε: #3.554 07-12-07 13:59 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Ερωτησεις 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. Και πόσον ετών ήσουν όταν το πέτυχες? 3. Ποιος ήταν ο λόγος? 4.Είναι λογικό που ... μίσησα θανάσιμα, , έναν γνωστό μου που πήγε Ελβετία για 10 μέρες, την ώρα που χτες μου έδειχνε φώτος από τις Άλπεις??? Click για ανάπτυξη... 1. 36 και οι 30 ήταν καθαρή δουλειά! 2. 21! 3. Είχαμε παράδοση σε ένα μάθημα στη σχολη και η ομάδα δεν ήταν καλή... 4. Και δεν του πες να περάσει να μου πει ένα γεια? Hm, εξαρτάται που πήγε... Em. Καλά, μίσησε τον! Questions: 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. και γιατί? 2. Πες μια γουρούνια που έχεις κάνει στο φαΐ. 3. Και μια γενικής χρήσεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:44 Η Giovanna έγραψε: #3.555 07-12-07 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Questions: 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. και γιατί? 2. Πες μια γουρούνια που έχεις κάνει στο φαΐ. 3. Και μια γενικής χρήσεως. Click για ανάπτυξη... 1.40 περιπου, συνεχομενες. αλλα το πιο συνηθισμενο ειναι να μην κοιμαμαι πολυ. πχ περσι,ενα πσκ του δεκεμβριου,απο την πολλη δουλεια κοιμηθηκα 6 ωρες σε 3 μερες. καντε τον πολλαπλασιασμο. 2.συνηθως δουλεια. 3.εχω γλυψει το πιατο. κανονικα. 4.δεν κανω γενικης χρησεως γουρουνιες εγω, ειμαι καλο νινι. 1.τι δωρο θα παρεις στο αμορε για χριστουγεννα? 2.εχεις facebook? 3.δεν ειναι πολυ ηλιθιο να λαμβανεις 200 μηνυματα οτι ο καθε ταδε σου στελνει ιντερνετικη αγκαλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Larry Flynt Νεοφερμένο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:10 Ο Larry Flynt: #3.556 07-12-07 21:10 1. Λέω για ένα ρολόι DKNY. 2. Δεν ξέρω τι είναι αυτό. 3. Είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:06 Η Γίδι έγραψε: #3.557 09-12-07 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.τι δωρο θα παρεις στο αμορε για χριστουγεννα? 2.εχεις facebook? 3.δεν ειναι πολυ ηλιθιο να λαμβανεις 200 μηνυματα οτι ο καθε ταδε σου στελνει ιντερνετικη αγκαλια? Click για ανάπτυξη... 1. Εμ, έλα ντε...! Μάλλον ένα βιβλίο... 2. Ναι. 3. Άστα, απίστευτα!!! Και οι χιονόμπαλες και όλα αυτά... άσε που τα μισά Applications είναι μάπά. Ερωτήσεις: 1. Έχεις Facebook; 2. Γιατί ναι/όχι; 3. Με πόσους φίλους μιλάς καθημερινά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:08 Ο deadhead_pirate: #3.558 09-12-07 20:08 1.Οχι 2. Δεν προλαβαίνω 3. Με 5-6 τουλάχιστον, απαραίτητα. Ιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:13 Η Γίδι έγραψε: #3.559 09-12-07 20:13 (μικρέ, βάζουμε και ερωτήσεις πια... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 22:32 Η Giovanna έγραψε: #3.560 09-12-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Έχεις Facebook; 2. Γιατί ναι/όχι; 3. Με πόσους φίλους μιλάς καθημερινά; Click για ανάπτυξη... ερωτησεις παιδες, ερωτησεις! αν δε θελετε να βαλετε, μην απαντατε στις ηδη υπαρχουσες! 1.ναι 2.νεα μοδα που ξεκινησε και την ακολουθησα χωρις πολλη σκεψη... αλλα για μενα πολυ χρησιμη, καθοτι απο κει μεσα βρηκα ατομα απο σχολειο/κατασκηνωση κλπ, ακομα και φιλη που νομιζα οτι ειχε πεθανει μετα το τσουναμι...τελικα χρησιμο ειναι, μαρεσει, αλλα δεν κανω καταχρηση. 3.δυο τρεις..μαξ! 1.εχεις facebook? 2.εχεις κανει ποτε σχεση με ατομο που γνωρισες απο νετ? 3.η εστω, πολυ καλη φιλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1) Τι εννοει η ξουρουζου με την τριτη ερωτηση της? 2) Εσυ τα Χριστουγεννα/Πρωτοχρονια θα εισαι με την οικογενεια σου? 2) Τι ειναι αυτο που ΔΕΝ προλαβες να κανεις μεσα στο 2007 ενω το ηθελες πολυ? 1.ποτε παψαμε να πιστευουμε στη μαγεια των χριστουγεννων; εγω τουλαχιστον ποτε βαθεια μεσα μου μου αρεσει ο μυθος του αη βασιλη και χαιρομαι που βλεπω γελαστα προσωπακια καθε χριστουγεννα. 2. θα παμε για φαγητο στους γονεις χριστουγεννα και πρωτοχρονια...κατα τ αλλα σπιτακι μας η θα παμε σε φιλους. 3. να ταξιδεψω. θα το κανω λιαν συντομως ομως. ερωτησεις: 1. ποια γιορτη σου αρεσει πιο πολυ χριστουγεννα η το πασχα; 2. πως θα περασεις φετος τα χριστουγεννα; στην πολη σου η καπου αλλου; 3. σου παιρνουν δωρα οι δικοι σου τα χριστουγεννα ακομη κι αν δεν γιορταζεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:33 Η Vkey έγραψε: #3.547 06-12-07 18:33 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: ερωτησεις: 1. ποια γιορτη σου αρεσει πιο πολυ χριστουγεννα η το πασχα; 2. πως θα περασεις φετος τα χριστουγεννα; στην πολη σου η καπου αλλου; 3. σου παιρνουν δωρα οι δικοι σου τα χριστουγεννα ακομη κι αν δεν γιορταζεις; Click για ανάπτυξη... 1. Χριστούγεννα εννοείται! 2. Λογικά στην πόλη μου...αλλά όλα παίζονται μέχρι στιγμής 3. Τι να σου πω; Εγώ γιορτάζω αλλά ο bro μου που δεν γιορτάζει παίρνει δώρο... άρα και να μην γιόρταζα θα μου έπαιρναν Ερωτήσεις: 1. Έχεις σκεφτεί τι δώρα θα κάνεις; 2. Έχεις μπει σε Christmas mood; 3. Περιμένεις να κάνεις κάτι ξεχωριστό αυτά τα Χριστούγεννα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:48 Η io-io έγραψε: #3.548 06-12-07 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις: 1. Έχεις σκεφτεί τι δώρα θα κάνεις; 2. Έχεις μπει σε Christmas mood; 3. Περιμένεις να κάνεις κάτι ξεχωριστό αυτά τα Χριστούγεννα; Click για ανάπτυξη... 1. Μολις αγορασα ενα αλλα εχω ακομα πολυυυυυυ δρομο μπροστα μου! 2. Ναι, λιγο ομως. Οταν πατησω το ποδι μου στη μητερα πατριδα θα το νιωσω για τα καλα πιστευω! 3. Κατι ξεχωριστο οχι, αλλα ελπιζω να περασω καλα! και ρωταω: 1. Τι δωρο θελεις να σου παρουν? 2. Ποσα χρηματα περιπου χαλας για το δωρο στον φιλο/φιλη σου, και ποσα για την οικογενεια? 3. Ξερεις να φτιαχνεις μελομακαρονα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:25 Η Εδάδ έγραψε: #3.549 06-12-07 21:25 1) Μου αρέσουν οι εκπλήξεις 2) Στο φίλο που δεν έχω φέτος, αλλά κάνοντας μία εκτίμηση από άλλα χρόνια, γύρω στα 150 ευρώ. Στην οικογένεια άλλα τόσα... αθροιστικά 3) Ναι, αλλά νομίζω ότι οι άλλοι δεν ξέρουν να τα τρώνε Ιδιες για σπάσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:45 Η Γίδι έγραψε: #3.550 07-12-07 11:45 Αρχική Δημοσίευση από io-io: και ρωταω: 1. Τι δωρο θελεις να σου παρουν? 2. Ποσα χρηματα περιπου χαλας για το δωρο στον φιλο/φιλη σου, και ποσα για την οικογενεια? 3. Ξερεις να φτιαχνεις μελομακαρονα? Click για ανάπτυξη... 1. Αχ δεν ξέρω πια... 2. Τα Χριστούγεννα κάνω πιο απλά δώρα, χειροποίητα η φιλανθρωπικά. εκατό? δεν ξέρω. 3. Όχι, αλλα οποιος έχει συνταγή, περιμένω! Ερωτήσεις: 1. Πόσιν ώρα σερφάρεις στη δουλειά? 2. Έχεις συχνά αϋπνίες? 3. Ποιο είναι το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:02 Ο deadhead_pirate: #3.551 07-12-07 12:02 1. Στη δουλειά, καθόλου 2. Αϋπνίες δεν είχα ποτέ, το αντίθετο έχω 3. ? ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:06 Η Oralee έγραψε: #3.552 07-12-07 12:06 Yπενθυμίζω πως θέλουμε να μπαίνουν συνέχεια νέες ερωτήσεις.. όποιος θέλει, μπορεί να απαντήσει σε όποιες θέλει άλλωστε, απλά χωρίς ερωτήσεις το παιχνίδι βαλτώνει σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Δεκεμβρίου 2007 Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:21 Η Resident Evil: #3.553 07-12-07 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Πόσιν ώρα σερφάρεις στη δουλειά? 2. Έχεις συχνά αϋπνίες? 3. Ποιο είναι το Click για ανάπτυξη... 1. Εξαρτάται. Αν πήζω ... 0 αλλιώς έχει τύχει και...8 συνεχόμενες . Παρόλαυτα μια τυπική μέρα 1-2 2. Που τέτοια τύχη... Μάλλον παρακοιμάμαι! 3. Α, δεν το ξέρεις? Είναι το 3ο αριστερά όπως μπαίνει από την ανατολική πόρτα της έπαυλης! Ερωτησεις 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. Και πόσον ετών ήσουν όταν το πέτυχες? 3. Ποιος ήταν ο λόγος? 4.Είναι λογικό που ... μίσησα θανάσιμα, , έναν γνωστό μου που πήγε Ελβετία για 10 μέρες, την ώρα που χτες μου έδειχνε φώτος από τις Άλπεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:59 Η Γίδι έγραψε: #3.554 07-12-07 13:59 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Ερωτησεις 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. Και πόσον ετών ήσουν όταν το πέτυχες? 3. Ποιος ήταν ο λόγος? 4.Είναι λογικό που ... μίσησα θανάσιμα, , έναν γνωστό μου που πήγε Ελβετία για 10 μέρες, την ώρα που χτες μου έδειχνε φώτος από τις Άλπεις??? Click για ανάπτυξη... 1. 36 και οι 30 ήταν καθαρή δουλειά! 2. 21! 3. Είχαμε παράδοση σε ένα μάθημα στη σχολη και η ομάδα δεν ήταν καλή... 4. Και δεν του πες να περάσει να μου πει ένα γεια? Hm, εξαρτάται που πήγε... Em. Καλά, μίσησε τον! Questions: 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. και γιατί? 2. Πες μια γουρούνια που έχεις κάνει στο φαΐ. 3. Και μια γενικής χρήσεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:44 Η Giovanna έγραψε: #3.555 07-12-07 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Questions: 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. και γιατί? 2. Πες μια γουρούνια που έχεις κάνει στο φαΐ. 3. Και μια γενικής χρήσεως. Click για ανάπτυξη... 1.40 περιπου, συνεχομενες. αλλα το πιο συνηθισμενο ειναι να μην κοιμαμαι πολυ. πχ περσι,ενα πσκ του δεκεμβριου,απο την πολλη δουλεια κοιμηθηκα 6 ωρες σε 3 μερες. καντε τον πολλαπλασιασμο. 2.συνηθως δουλεια. 3.εχω γλυψει το πιατο. κανονικα. 4.δεν κανω γενικης χρησεως γουρουνιες εγω, ειμαι καλο νινι. 1.τι δωρο θα παρεις στο αμορε για χριστουγεννα? 2.εχεις facebook? 3.δεν ειναι πολυ ηλιθιο να λαμβανεις 200 μηνυματα οτι ο καθε ταδε σου στελνει ιντερνετικη αγκαλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Larry Flynt Νεοφερμένο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:10 Ο Larry Flynt: #3.556 07-12-07 21:10 1. Λέω για ένα ρολόι DKNY. 2. Δεν ξέρω τι είναι αυτό. 3. Είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:06 Η Γίδι έγραψε: #3.557 09-12-07 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.τι δωρο θα παρεις στο αμορε για χριστουγεννα? 2.εχεις facebook? 3.δεν ειναι πολυ ηλιθιο να λαμβανεις 200 μηνυματα οτι ο καθε ταδε σου στελνει ιντερνετικη αγκαλια? Click για ανάπτυξη... 1. Εμ, έλα ντε...! Μάλλον ένα βιβλίο... 2. Ναι. 3. Άστα, απίστευτα!!! Και οι χιονόμπαλες και όλα αυτά... άσε που τα μισά Applications είναι μάπά. Ερωτήσεις: 1. Έχεις Facebook; 2. Γιατί ναι/όχι; 3. Με πόσους φίλους μιλάς καθημερινά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:08 Ο deadhead_pirate: #3.558 09-12-07 20:08 1.Οχι 2. Δεν προλαβαίνω 3. Με 5-6 τουλάχιστον, απαραίτητα. Ιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:13 Η Γίδι έγραψε: #3.559 09-12-07 20:13 (μικρέ, βάζουμε και ερωτήσεις πια... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 22:32 Η Giovanna έγραψε: #3.560 09-12-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Έχεις Facebook; 2. Γιατί ναι/όχι; 3. Με πόσους φίλους μιλάς καθημερινά; Click για ανάπτυξη... ερωτησεις παιδες, ερωτησεις! αν δε θελετε να βαλετε, μην απαντατε στις ηδη υπαρχουσες! 1.ναι 2.νεα μοδα που ξεκινησε και την ακολουθησα χωρις πολλη σκεψη... αλλα για μενα πολυ χρησιμη, καθοτι απο κει μεσα βρηκα ατομα απο σχολειο/κατασκηνωση κλπ, ακομα και φιλη που νομιζα οτι ειχε πεθανει μετα το τσουναμι...τελικα χρησιμο ειναι, μαρεσει, αλλα δεν κανω καταχρηση. 3.δυο τρεις..μαξ! 1.εχεις facebook? 2.εχεις κανει ποτε σχεση με ατομο που γνωρισες απο νετ? 3.η εστω, πολυ καλη φιλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: ερωτησεις: 1. ποια γιορτη σου αρεσει πιο πολυ χριστουγεννα η το πασχα; 2. πως θα περασεις φετος τα χριστουγεννα; στην πολη σου η καπου αλλου; 3. σου παιρνουν δωρα οι δικοι σου τα χριστουγεννα ακομη κι αν δεν γιορταζεις; Click για ανάπτυξη... 1. Χριστούγεννα εννοείται! 2. Λογικά στην πόλη μου...αλλά όλα παίζονται μέχρι στιγμής 3. Τι να σου πω; Εγώ γιορτάζω αλλά ο bro μου που δεν γιορτάζει παίρνει δώρο... άρα και να μην γιόρταζα θα μου έπαιρναν Ερωτήσεις: 1. Έχεις σκεφτεί τι δώρα θα κάνεις; 2. Έχεις μπει σε Christmas mood; 3. Περιμένεις να κάνεις κάτι ξεχωριστό αυτά τα Χριστούγεννα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:48 Η io-io έγραψε: #3.548 06-12-07 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις: 1. Έχεις σκεφτεί τι δώρα θα κάνεις; 2. Έχεις μπει σε Christmas mood; 3. Περιμένεις να κάνεις κάτι ξεχωριστό αυτά τα Χριστούγεννα; Click για ανάπτυξη... 1. Μολις αγορασα ενα αλλα εχω ακομα πολυυυυυυ δρομο μπροστα μου! 2. Ναι, λιγο ομως. Οταν πατησω το ποδι μου στη μητερα πατριδα θα το νιωσω για τα καλα πιστευω! 3. Κατι ξεχωριστο οχι, αλλα ελπιζω να περασω καλα! και ρωταω: 1. Τι δωρο θελεις να σου παρουν? 2. Ποσα χρηματα περιπου χαλας για το δωρο στον φιλο/φιλη σου, και ποσα για την οικογενεια? 3. Ξερεις να φτιαχνεις μελομακαρονα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:25 Η Εδάδ έγραψε: #3.549 06-12-07 21:25 1) Μου αρέσουν οι εκπλήξεις 2) Στο φίλο που δεν έχω φέτος, αλλά κάνοντας μία εκτίμηση από άλλα χρόνια, γύρω στα 150 ευρώ. Στην οικογένεια άλλα τόσα... αθροιστικά 3) Ναι, αλλά νομίζω ότι οι άλλοι δεν ξέρουν να τα τρώνε Ιδιες για σπάσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:45 Η Γίδι έγραψε: #3.550 07-12-07 11:45 Αρχική Δημοσίευση από io-io: και ρωταω: 1. Τι δωρο θελεις να σου παρουν? 2. Ποσα χρηματα περιπου χαλας για το δωρο στον φιλο/φιλη σου, και ποσα για την οικογενεια? 3. Ξερεις να φτιαχνεις μελομακαρονα? Click για ανάπτυξη... 1. Αχ δεν ξέρω πια... 2. Τα Χριστούγεννα κάνω πιο απλά δώρα, χειροποίητα η φιλανθρωπικά. εκατό? δεν ξέρω. 3. Όχι, αλλα οποιος έχει συνταγή, περιμένω! Ερωτήσεις: 1. Πόσιν ώρα σερφάρεις στη δουλειά? 2. Έχεις συχνά αϋπνίες? 3. Ποιο είναι το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:02 Ο deadhead_pirate: #3.551 07-12-07 12:02 1. Στη δουλειά, καθόλου 2. Αϋπνίες δεν είχα ποτέ, το αντίθετο έχω 3. ? ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:06 Η Oralee έγραψε: #3.552 07-12-07 12:06 Yπενθυμίζω πως θέλουμε να μπαίνουν συνέχεια νέες ερωτήσεις.. όποιος θέλει, μπορεί να απαντήσει σε όποιες θέλει άλλωστε, απλά χωρίς ερωτήσεις το παιχνίδι βαλτώνει σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Δεκεμβρίου 2007 Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:21 Η Resident Evil: #3.553 07-12-07 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Πόσιν ώρα σερφάρεις στη δουλειά? 2. Έχεις συχνά αϋπνίες? 3. Ποιο είναι το Click για ανάπτυξη... 1. Εξαρτάται. Αν πήζω ... 0 αλλιώς έχει τύχει και...8 συνεχόμενες . Παρόλαυτα μια τυπική μέρα 1-2 2. Που τέτοια τύχη... Μάλλον παρακοιμάμαι! 3. Α, δεν το ξέρεις? Είναι το 3ο αριστερά όπως μπαίνει από την ανατολική πόρτα της έπαυλης! Ερωτησεις 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. Και πόσον ετών ήσουν όταν το πέτυχες? 3. Ποιος ήταν ο λόγος? 4.Είναι λογικό που ... μίσησα θανάσιμα, , έναν γνωστό μου που πήγε Ελβετία για 10 μέρες, την ώρα που χτες μου έδειχνε φώτος από τις Άλπεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:59 Η Γίδι έγραψε: #3.554 07-12-07 13:59 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Ερωτησεις 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. Και πόσον ετών ήσουν όταν το πέτυχες? 3. Ποιος ήταν ο λόγος? 4.Είναι λογικό που ... μίσησα θανάσιμα, , έναν γνωστό μου που πήγε Ελβετία για 10 μέρες, την ώρα που χτες μου έδειχνε φώτος από τις Άλπεις??? Click για ανάπτυξη... 1. 36 και οι 30 ήταν καθαρή δουλειά! 2. 21! 3. Είχαμε παράδοση σε ένα μάθημα στη σχολη και η ομάδα δεν ήταν καλή... 4. Και δεν του πες να περάσει να μου πει ένα γεια? Hm, εξαρτάται που πήγε... Em. Καλά, μίσησε τον! Questions: 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. και γιατί? 2. Πες μια γουρούνια που έχεις κάνει στο φαΐ. 3. Και μια γενικής χρήσεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:44 Η Giovanna έγραψε: #3.555 07-12-07 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Questions: 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. και γιατί? 2. Πες μια γουρούνια που έχεις κάνει στο φαΐ. 3. Και μια γενικής χρήσεως. Click για ανάπτυξη... 1.40 περιπου, συνεχομενες. αλλα το πιο συνηθισμενο ειναι να μην κοιμαμαι πολυ. πχ περσι,ενα πσκ του δεκεμβριου,απο την πολλη δουλεια κοιμηθηκα 6 ωρες σε 3 μερες. καντε τον πολλαπλασιασμο. 2.συνηθως δουλεια. 3.εχω γλυψει το πιατο. κανονικα. 4.δεν κανω γενικης χρησεως γουρουνιες εγω, ειμαι καλο νινι. 1.τι δωρο θα παρεις στο αμορε για χριστουγεννα? 2.εχεις facebook? 3.δεν ειναι πολυ ηλιθιο να λαμβανεις 200 μηνυματα οτι ο καθε ταδε σου στελνει ιντερνετικη αγκαλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Larry Flynt Νεοφερμένο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:10 Ο Larry Flynt: #3.556 07-12-07 21:10 1. Λέω για ένα ρολόι DKNY. 2. Δεν ξέρω τι είναι αυτό. 3. Είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:06 Η Γίδι έγραψε: #3.557 09-12-07 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.τι δωρο θα παρεις στο αμορε για χριστουγεννα? 2.εχεις facebook? 3.δεν ειναι πολυ ηλιθιο να λαμβανεις 200 μηνυματα οτι ο καθε ταδε σου στελνει ιντερνετικη αγκαλια? Click για ανάπτυξη... 1. Εμ, έλα ντε...! Μάλλον ένα βιβλίο... 2. Ναι. 3. Άστα, απίστευτα!!! Και οι χιονόμπαλες και όλα αυτά... άσε που τα μισά Applications είναι μάπά. Ερωτήσεις: 1. Έχεις Facebook; 2. Γιατί ναι/όχι; 3. Με πόσους φίλους μιλάς καθημερινά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:08 Ο deadhead_pirate: #3.558 09-12-07 20:08 1.Οχι 2. Δεν προλαβαίνω 3. Με 5-6 τουλάχιστον, απαραίτητα. Ιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:13 Η Γίδι έγραψε: #3.559 09-12-07 20:13 (μικρέ, βάζουμε και ερωτήσεις πια... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 22:32 Η Giovanna έγραψε: #3.560 09-12-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Έχεις Facebook; 2. Γιατί ναι/όχι; 3. Με πόσους φίλους μιλάς καθημερινά; Click για ανάπτυξη... ερωτησεις παιδες, ερωτησεις! αν δε θελετε να βαλετε, μην απαντατε στις ηδη υπαρχουσες! 1.ναι 2.νεα μοδα που ξεκινησε και την ακολουθησα χωρις πολλη σκεψη... αλλα για μενα πολυ χρησιμη, καθοτι απο κει μεσα βρηκα ατομα απο σχολειο/κατασκηνωση κλπ, ακομα και φιλη που νομιζα οτι ειχε πεθανει μετα το τσουναμι...τελικα χρησιμο ειναι, μαρεσει, αλλα δεν κανω καταχρηση. 3.δυο τρεις..μαξ! 1.εχεις facebook? 2.εχεις κανει ποτε σχεση με ατομο που γνωρισες απο νετ? 3.η εστω, πολυ καλη φιλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις: 1. Έχεις σκεφτεί τι δώρα θα κάνεις; 2. Έχεις μπει σε Christmas mood; 3. Περιμένεις να κάνεις κάτι ξεχωριστό αυτά τα Χριστούγεννα; Click για ανάπτυξη... 1. Μολις αγορασα ενα αλλα εχω ακομα πολυυυυυυ δρομο μπροστα μου! 2. Ναι, λιγο ομως. Οταν πατησω το ποδι μου στη μητερα πατριδα θα το νιωσω για τα καλα πιστευω! 3. Κατι ξεχωριστο οχι, αλλα ελπιζω να περασω καλα! και ρωταω: 1. Τι δωρο θελεις να σου παρουν? 2. Ποσα χρηματα περιπου χαλας για το δωρο στον φιλο/φιλη σου, και ποσα για την οικογενεια? 3. Ξερεις να φτιαχνεις μελομακαρονα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:25 Η Εδάδ έγραψε: #3.549 06-12-07 21:25 1) Μου αρέσουν οι εκπλήξεις 2) Στο φίλο που δεν έχω φέτος, αλλά κάνοντας μία εκτίμηση από άλλα χρόνια, γύρω στα 150 ευρώ. Στην οικογένεια άλλα τόσα... αθροιστικά 3) Ναι, αλλά νομίζω ότι οι άλλοι δεν ξέρουν να τα τρώνε Ιδιες για σπάσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:45 Η Γίδι έγραψε: #3.550 07-12-07 11:45 Αρχική Δημοσίευση από io-io: και ρωταω: 1. Τι δωρο θελεις να σου παρουν? 2. Ποσα χρηματα περιπου χαλας για το δωρο στον φιλο/φιλη σου, και ποσα για την οικογενεια? 3. Ξερεις να φτιαχνεις μελομακαρονα? Click για ανάπτυξη... 1. Αχ δεν ξέρω πια... 2. Τα Χριστούγεννα κάνω πιο απλά δώρα, χειροποίητα η φιλανθρωπικά. εκατό? δεν ξέρω. 3. Όχι, αλλα οποιος έχει συνταγή, περιμένω! Ερωτήσεις: 1. Πόσιν ώρα σερφάρεις στη δουλειά? 2. Έχεις συχνά αϋπνίες? 3. Ποιο είναι το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:02 Ο deadhead_pirate: #3.551 07-12-07 12:02 1. Στη δουλειά, καθόλου 2. Αϋπνίες δεν είχα ποτέ, το αντίθετο έχω 3. ? ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:06 Η Oralee έγραψε: #3.552 07-12-07 12:06 Yπενθυμίζω πως θέλουμε να μπαίνουν συνέχεια νέες ερωτήσεις.. όποιος θέλει, μπορεί να απαντήσει σε όποιες θέλει άλλωστε, απλά χωρίς ερωτήσεις το παιχνίδι βαλτώνει σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Δεκεμβρίου 2007 Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:21 Η Resident Evil: #3.553 07-12-07 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Πόσιν ώρα σερφάρεις στη δουλειά? 2. Έχεις συχνά αϋπνίες? 3. Ποιο είναι το Click για ανάπτυξη... 1. Εξαρτάται. Αν πήζω ... 0 αλλιώς έχει τύχει και...8 συνεχόμενες . Παρόλαυτα μια τυπική μέρα 1-2 2. Που τέτοια τύχη... Μάλλον παρακοιμάμαι! 3. Α, δεν το ξέρεις? Είναι το 3ο αριστερά όπως μπαίνει από την ανατολική πόρτα της έπαυλης! Ερωτησεις 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. Και πόσον ετών ήσουν όταν το πέτυχες? 3. Ποιος ήταν ο λόγος? 4.Είναι λογικό που ... μίσησα θανάσιμα, , έναν γνωστό μου που πήγε Ελβετία για 10 μέρες, την ώρα που χτες μου έδειχνε φώτος από τις Άλπεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:59 Η Γίδι έγραψε: #3.554 07-12-07 13:59 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Ερωτησεις 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. Και πόσον ετών ήσουν όταν το πέτυχες? 3. Ποιος ήταν ο λόγος? 4.Είναι λογικό που ... μίσησα θανάσιμα, , έναν γνωστό μου που πήγε Ελβετία για 10 μέρες, την ώρα που χτες μου έδειχνε φώτος από τις Άλπεις??? Click για ανάπτυξη... 1. 36 και οι 30 ήταν καθαρή δουλειά! 2. 21! 3. Είχαμε παράδοση σε ένα μάθημα στη σχολη και η ομάδα δεν ήταν καλή... 4. Και δεν του πες να περάσει να μου πει ένα γεια? Hm, εξαρτάται που πήγε... Em. Καλά, μίσησε τον! Questions: 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. και γιατί? 2. Πες μια γουρούνια που έχεις κάνει στο φαΐ. 3. Και μια γενικής χρήσεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:44 Η Giovanna έγραψε: #3.555 07-12-07 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Questions: 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. και γιατί? 2. Πες μια γουρούνια που έχεις κάνει στο φαΐ. 3. Και μια γενικής χρήσεως. Click για ανάπτυξη... 1.40 περιπου, συνεχομενες. αλλα το πιο συνηθισμενο ειναι να μην κοιμαμαι πολυ. πχ περσι,ενα πσκ του δεκεμβριου,απο την πολλη δουλεια κοιμηθηκα 6 ωρες σε 3 μερες. καντε τον πολλαπλασιασμο. 2.συνηθως δουλεια. 3.εχω γλυψει το πιατο. κανονικα. 4.δεν κανω γενικης χρησεως γουρουνιες εγω, ειμαι καλο νινι. 1.τι δωρο θα παρεις στο αμορε για χριστουγεννα? 2.εχεις facebook? 3.δεν ειναι πολυ ηλιθιο να λαμβανεις 200 μηνυματα οτι ο καθε ταδε σου στελνει ιντερνετικη αγκαλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Larry Flynt Νεοφερμένο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:10 Ο Larry Flynt: #3.556 07-12-07 21:10 1. Λέω για ένα ρολόι DKNY. 2. Δεν ξέρω τι είναι αυτό. 3. Είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:06 Η Γίδι έγραψε: #3.557 09-12-07 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.τι δωρο θα παρεις στο αμορε για χριστουγεννα? 2.εχεις facebook? 3.δεν ειναι πολυ ηλιθιο να λαμβανεις 200 μηνυματα οτι ο καθε ταδε σου στελνει ιντερνετικη αγκαλια? Click για ανάπτυξη... 1. Εμ, έλα ντε...! Μάλλον ένα βιβλίο... 2. Ναι. 3. Άστα, απίστευτα!!! Και οι χιονόμπαλες και όλα αυτά... άσε που τα μισά Applications είναι μάπά. Ερωτήσεις: 1. Έχεις Facebook; 2. Γιατί ναι/όχι; 3. Με πόσους φίλους μιλάς καθημερινά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:08 Ο deadhead_pirate: #3.558 09-12-07 20:08 1.Οχι 2. Δεν προλαβαίνω 3. Με 5-6 τουλάχιστον, απαραίτητα. Ιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:13 Η Γίδι έγραψε: #3.559 09-12-07 20:13 (μικρέ, βάζουμε και ερωτήσεις πια... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 22:32 Η Giovanna έγραψε: #3.560 09-12-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Έχεις Facebook; 2. Γιατί ναι/όχι; 3. Με πόσους φίλους μιλάς καθημερινά; Click για ανάπτυξη... ερωτησεις παιδες, ερωτησεις! αν δε θελετε να βαλετε, μην απαντατε στις ηδη υπαρχουσες! 1.ναι 2.νεα μοδα που ξεκινησε και την ακολουθησα χωρις πολλη σκεψη... αλλα για μενα πολυ χρησιμη, καθοτι απο κει μεσα βρηκα ατομα απο σχολειο/κατασκηνωση κλπ, ακομα και φιλη που νομιζα οτι ειχε πεθανει μετα το τσουναμι...τελικα χρησιμο ειναι, μαρεσει, αλλα δεν κανω καταχρηση. 3.δυο τρεις..μαξ! 1.εχεις facebook? 2.εχεις κανει ποτε σχεση με ατομο που γνωρισες απο νετ? 3.η εστω, πολυ καλη φιλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1) Μου αρέσουν οι εκπλήξεις 2) Στο φίλο που δεν έχω φέτος, αλλά κάνοντας μία εκτίμηση από άλλα χρόνια, γύρω στα 150 ευρώ. Στην οικογένεια άλλα τόσα... αθροιστικά 3) Ναι, αλλά νομίζω ότι οι άλλοι δεν ξέρουν να τα τρώνε Ιδιες για σπάσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:45 Η Γίδι έγραψε: #3.550 07-12-07 11:45 Αρχική Δημοσίευση από io-io: και ρωταω: 1. Τι δωρο θελεις να σου παρουν? 2. Ποσα χρηματα περιπου χαλας για το δωρο στον φιλο/φιλη σου, και ποσα για την οικογενεια? 3. Ξερεις να φτιαχνεις μελομακαρονα? Click για ανάπτυξη... 1. Αχ δεν ξέρω πια... 2. Τα Χριστούγεννα κάνω πιο απλά δώρα, χειροποίητα η φιλανθρωπικά. εκατό? δεν ξέρω. 3. Όχι, αλλα οποιος έχει συνταγή, περιμένω! Ερωτήσεις: 1. Πόσιν ώρα σερφάρεις στη δουλειά? 2. Έχεις συχνά αϋπνίες? 3. Ποιο είναι το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:02 Ο deadhead_pirate: #3.551 07-12-07 12:02 1. Στη δουλειά, καθόλου 2. Αϋπνίες δεν είχα ποτέ, το αντίθετο έχω 3. ? ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:06 Η Oralee έγραψε: #3.552 07-12-07 12:06 Yπενθυμίζω πως θέλουμε να μπαίνουν συνέχεια νέες ερωτήσεις.. όποιος θέλει, μπορεί να απαντήσει σε όποιες θέλει άλλωστε, απλά χωρίς ερωτήσεις το παιχνίδι βαλτώνει σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Δεκεμβρίου 2007 Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:21 Η Resident Evil: #3.553 07-12-07 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Πόσιν ώρα σερφάρεις στη δουλειά? 2. Έχεις συχνά αϋπνίες? 3. Ποιο είναι το Click για ανάπτυξη... 1. Εξαρτάται. Αν πήζω ... 0 αλλιώς έχει τύχει και...8 συνεχόμενες . Παρόλαυτα μια τυπική μέρα 1-2 2. Που τέτοια τύχη... Μάλλον παρακοιμάμαι! 3. Α, δεν το ξέρεις? Είναι το 3ο αριστερά όπως μπαίνει από την ανατολική πόρτα της έπαυλης! Ερωτησεις 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. Και πόσον ετών ήσουν όταν το πέτυχες? 3. Ποιος ήταν ο λόγος? 4.Είναι λογικό που ... μίσησα θανάσιμα, , έναν γνωστό μου που πήγε Ελβετία για 10 μέρες, την ώρα που χτες μου έδειχνε φώτος από τις Άλπεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:59 Η Γίδι έγραψε: #3.554 07-12-07 13:59 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Ερωτησεις 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. Και πόσον ετών ήσουν όταν το πέτυχες? 3. Ποιος ήταν ο λόγος? 4.Είναι λογικό που ... μίσησα θανάσιμα, , έναν γνωστό μου που πήγε Ελβετία για 10 μέρες, την ώρα που χτες μου έδειχνε φώτος από τις Άλπεις??? Click για ανάπτυξη... 1. 36 και οι 30 ήταν καθαρή δουλειά! 2. 21! 3. Είχαμε παράδοση σε ένα μάθημα στη σχολη και η ομάδα δεν ήταν καλή... 4. Και δεν του πες να περάσει να μου πει ένα γεια? Hm, εξαρτάται που πήγε... Em. Καλά, μίσησε τον! Questions: 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. και γιατί? 2. Πες μια γουρούνια που έχεις κάνει στο φαΐ. 3. Και μια γενικής χρήσεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:44 Η Giovanna έγραψε: #3.555 07-12-07 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Questions: 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. και γιατί? 2. Πες μια γουρούνια που έχεις κάνει στο φαΐ. 3. Και μια γενικής χρήσεως. Click για ανάπτυξη... 1.40 περιπου, συνεχομενες. αλλα το πιο συνηθισμενο ειναι να μην κοιμαμαι πολυ. πχ περσι,ενα πσκ του δεκεμβριου,απο την πολλη δουλεια κοιμηθηκα 6 ωρες σε 3 μερες. καντε τον πολλαπλασιασμο. 2.συνηθως δουλεια. 3.εχω γλυψει το πιατο. κανονικα. 4.δεν κανω γενικης χρησεως γουρουνιες εγω, ειμαι καλο νινι. 1.τι δωρο θα παρεις στο αμορε για χριστουγεννα? 2.εχεις facebook? 3.δεν ειναι πολυ ηλιθιο να λαμβανεις 200 μηνυματα οτι ο καθε ταδε σου στελνει ιντερνετικη αγκαλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Larry Flynt Νεοφερμένο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:10 Ο Larry Flynt: #3.556 07-12-07 21:10 1. Λέω για ένα ρολόι DKNY. 2. Δεν ξέρω τι είναι αυτό. 3. Είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:06 Η Γίδι έγραψε: #3.557 09-12-07 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.τι δωρο θα παρεις στο αμορε για χριστουγεννα? 2.εχεις facebook? 3.δεν ειναι πολυ ηλιθιο να λαμβανεις 200 μηνυματα οτι ο καθε ταδε σου στελνει ιντερνετικη αγκαλια? Click για ανάπτυξη... 1. Εμ, έλα ντε...! Μάλλον ένα βιβλίο... 2. Ναι. 3. Άστα, απίστευτα!!! Και οι χιονόμπαλες και όλα αυτά... άσε που τα μισά Applications είναι μάπά. Ερωτήσεις: 1. Έχεις Facebook; 2. Γιατί ναι/όχι; 3. Με πόσους φίλους μιλάς καθημερινά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:08 Ο deadhead_pirate: #3.558 09-12-07 20:08 1.Οχι 2. Δεν προλαβαίνω 3. Με 5-6 τουλάχιστον, απαραίτητα. Ιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:13 Η Γίδι έγραψε: #3.559 09-12-07 20:13 (μικρέ, βάζουμε και ερωτήσεις πια... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 22:32 Η Giovanna έγραψε: #3.560 09-12-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Έχεις Facebook; 2. Γιατί ναι/όχι; 3. Με πόσους φίλους μιλάς καθημερινά; Click για ανάπτυξη... ερωτησεις παιδες, ερωτησεις! αν δε θελετε να βαλετε, μην απαντατε στις ηδη υπαρχουσες! 1.ναι 2.νεα μοδα που ξεκινησε και την ακολουθησα χωρις πολλη σκεψη... αλλα για μενα πολυ χρησιμη, καθοτι απο κει μεσα βρηκα ατομα απο σχολειο/κατασκηνωση κλπ, ακομα και φιλη που νομιζα οτι ειχε πεθανει μετα το τσουναμι...τελικα χρησιμο ειναι, μαρεσει, αλλα δεν κανω καταχρηση. 3.δυο τρεις..μαξ! 1.εχεις facebook? 2.εχεις κανει ποτε σχεση με ατομο που γνωρισες απο νετ? 3.η εστω, πολυ καλη φιλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από io-io: και ρωταω: 1. Τι δωρο θελεις να σου παρουν? 2. Ποσα χρηματα περιπου χαλας για το δωρο στον φιλο/φιλη σου, και ποσα για την οικογενεια? 3. Ξερεις να φτιαχνεις μελομακαρονα? Click για ανάπτυξη... 1. Αχ δεν ξέρω πια... 2. Τα Χριστούγεννα κάνω πιο απλά δώρα, χειροποίητα η φιλανθρωπικά. εκατό? δεν ξέρω. 3. Όχι, αλλα οποιος έχει συνταγή, περιμένω! Ερωτήσεις: 1. Πόσιν ώρα σερφάρεις στη δουλειά? 2. Έχεις συχνά αϋπνίες? 3. Ποιο είναι το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:02 Ο deadhead_pirate: #3.551 07-12-07 12:02 1. Στη δουλειά, καθόλου 2. Αϋπνίες δεν είχα ποτέ, το αντίθετο έχω 3. ? ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:06 Η Oralee έγραψε: #3.552 07-12-07 12:06 Yπενθυμίζω πως θέλουμε να μπαίνουν συνέχεια νέες ερωτήσεις.. όποιος θέλει, μπορεί να απαντήσει σε όποιες θέλει άλλωστε, απλά χωρίς ερωτήσεις το παιχνίδι βαλτώνει σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Δεκεμβρίου 2007 Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:21 Η Resident Evil: #3.553 07-12-07 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Πόσιν ώρα σερφάρεις στη δουλειά? 2. Έχεις συχνά αϋπνίες? 3. Ποιο είναι το Click για ανάπτυξη... 1. Εξαρτάται. Αν πήζω ... 0 αλλιώς έχει τύχει και...8 συνεχόμενες . Παρόλαυτα μια τυπική μέρα 1-2 2. Που τέτοια τύχη... Μάλλον παρακοιμάμαι! 3. Α, δεν το ξέρεις? Είναι το 3ο αριστερά όπως μπαίνει από την ανατολική πόρτα της έπαυλης! Ερωτησεις 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. Και πόσον ετών ήσουν όταν το πέτυχες? 3. Ποιος ήταν ο λόγος? 4.Είναι λογικό που ... μίσησα θανάσιμα, , έναν γνωστό μου που πήγε Ελβετία για 10 μέρες, την ώρα που χτες μου έδειχνε φώτος από τις Άλπεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:59 Η Γίδι έγραψε: #3.554 07-12-07 13:59 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Ερωτησεις 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. Και πόσον ετών ήσουν όταν το πέτυχες? 3. Ποιος ήταν ο λόγος? 4.Είναι λογικό που ... μίσησα θανάσιμα, , έναν γνωστό μου που πήγε Ελβετία για 10 μέρες, την ώρα που χτες μου έδειχνε φώτος από τις Άλπεις??? Click για ανάπτυξη... 1. 36 και οι 30 ήταν καθαρή δουλειά! 2. 21! 3. Είχαμε παράδοση σε ένα μάθημα στη σχολη και η ομάδα δεν ήταν καλή... 4. Και δεν του πες να περάσει να μου πει ένα γεια? Hm, εξαρτάται που πήγε... Em. Καλά, μίσησε τον! Questions: 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. και γιατί? 2. Πες μια γουρούνια που έχεις κάνει στο φαΐ. 3. Και μια γενικής χρήσεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:44 Η Giovanna έγραψε: #3.555 07-12-07 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Questions: 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. και γιατί? 2. Πες μια γουρούνια που έχεις κάνει στο φαΐ. 3. Και μια γενικής χρήσεως. Click για ανάπτυξη... 1.40 περιπου, συνεχομενες. αλλα το πιο συνηθισμενο ειναι να μην κοιμαμαι πολυ. πχ περσι,ενα πσκ του δεκεμβριου,απο την πολλη δουλεια κοιμηθηκα 6 ωρες σε 3 μερες. καντε τον πολλαπλασιασμο. 2.συνηθως δουλεια. 3.εχω γλυψει το πιατο. κανονικα. 4.δεν κανω γενικης χρησεως γουρουνιες εγω, ειμαι καλο νινι. 1.τι δωρο θα παρεις στο αμορε για χριστουγεννα? 2.εχεις facebook? 3.δεν ειναι πολυ ηλιθιο να λαμβανεις 200 μηνυματα οτι ο καθε ταδε σου στελνει ιντερνετικη αγκαλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Larry Flynt Νεοφερμένο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:10 Ο Larry Flynt: #3.556 07-12-07 21:10 1. Λέω για ένα ρολόι DKNY. 2. Δεν ξέρω τι είναι αυτό. 3. Είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:06 Η Γίδι έγραψε: #3.557 09-12-07 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.τι δωρο θα παρεις στο αμορε για χριστουγεννα? 2.εχεις facebook? 3.δεν ειναι πολυ ηλιθιο να λαμβανεις 200 μηνυματα οτι ο καθε ταδε σου στελνει ιντερνετικη αγκαλια? Click για ανάπτυξη... 1. Εμ, έλα ντε...! Μάλλον ένα βιβλίο... 2. Ναι. 3. Άστα, απίστευτα!!! Και οι χιονόμπαλες και όλα αυτά... άσε που τα μισά Applications είναι μάπά. Ερωτήσεις: 1. Έχεις Facebook; 2. Γιατί ναι/όχι; 3. Με πόσους φίλους μιλάς καθημερινά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:08 Ο deadhead_pirate: #3.558 09-12-07 20:08 1.Οχι 2. Δεν προλαβαίνω 3. Με 5-6 τουλάχιστον, απαραίτητα. Ιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:13 Η Γίδι έγραψε: #3.559 09-12-07 20:13 (μικρέ, βάζουμε και ερωτήσεις πια... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 22:32 Η Giovanna έγραψε: #3.560 09-12-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Έχεις Facebook; 2. Γιατί ναι/όχι; 3. Με πόσους φίλους μιλάς καθημερινά; Click για ανάπτυξη... ερωτησεις παιδες, ερωτησεις! αν δε θελετε να βαλετε, μην απαντατε στις ηδη υπαρχουσες! 1.ναι 2.νεα μοδα που ξεκινησε και την ακολουθησα χωρις πολλη σκεψη... αλλα για μενα πολυ χρησιμη, καθοτι απο κει μεσα βρηκα ατομα απο σχολειο/κατασκηνωση κλπ, ακομα και φιλη που νομιζα οτι ειχε πεθανει μετα το τσουναμι...τελικα χρησιμο ειναι, μαρεσει, αλλα δεν κανω καταχρηση. 3.δυο τρεις..μαξ! 1.εχεις facebook? 2.εχεις κανει ποτε σχεση με ατομο που γνωρισες απο νετ? 3.η εστω, πολυ καλη φιλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1. Στη δουλειά, καθόλου 2. Αϋπνίες δεν είχα ποτέ, το αντίθετο έχω 3. ? ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:06 Η Oralee έγραψε: #3.552 07-12-07 12:06 Yπενθυμίζω πως θέλουμε να μπαίνουν συνέχεια νέες ερωτήσεις.. όποιος θέλει, μπορεί να απαντήσει σε όποιες θέλει άλλωστε, απλά χωρίς ερωτήσεις το παιχνίδι βαλτώνει σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Δεκεμβρίου 2007 Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:21 Η Resident Evil: #3.553 07-12-07 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Πόσιν ώρα σερφάρεις στη δουλειά? 2. Έχεις συχνά αϋπνίες? 3. Ποιο είναι το Click για ανάπτυξη... 1. Εξαρτάται. Αν πήζω ... 0 αλλιώς έχει τύχει και...8 συνεχόμενες . Παρόλαυτα μια τυπική μέρα 1-2 2. Που τέτοια τύχη... Μάλλον παρακοιμάμαι! 3. Α, δεν το ξέρεις? Είναι το 3ο αριστερά όπως μπαίνει από την ανατολική πόρτα της έπαυλης! Ερωτησεις 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. Και πόσον ετών ήσουν όταν το πέτυχες? 3. Ποιος ήταν ο λόγος? 4.Είναι λογικό που ... μίσησα θανάσιμα, , έναν γνωστό μου που πήγε Ελβετία για 10 μέρες, την ώρα που χτες μου έδειχνε φώτος από τις Άλπεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:59 Η Γίδι έγραψε: #3.554 07-12-07 13:59 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Ερωτησεις 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. Και πόσον ετών ήσουν όταν το πέτυχες? 3. Ποιος ήταν ο λόγος? 4.Είναι λογικό που ... μίσησα θανάσιμα, , έναν γνωστό μου που πήγε Ελβετία για 10 μέρες, την ώρα που χτες μου έδειχνε φώτος από τις Άλπεις??? Click για ανάπτυξη... 1. 36 και οι 30 ήταν καθαρή δουλειά! 2. 21! 3. Είχαμε παράδοση σε ένα μάθημα στη σχολη και η ομάδα δεν ήταν καλή... 4. Και δεν του πες να περάσει να μου πει ένα γεια? Hm, εξαρτάται που πήγε... Em. Καλά, μίσησε τον! Questions: 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. και γιατί? 2. Πες μια γουρούνια που έχεις κάνει στο φαΐ. 3. Και μια γενικής χρήσεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:44 Η Giovanna έγραψε: #3.555 07-12-07 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Questions: 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. και γιατί? 2. Πες μια γουρούνια που έχεις κάνει στο φαΐ. 3. Και μια γενικής χρήσεως. Click για ανάπτυξη... 1.40 περιπου, συνεχομενες. αλλα το πιο συνηθισμενο ειναι να μην κοιμαμαι πολυ. πχ περσι,ενα πσκ του δεκεμβριου,απο την πολλη δουλεια κοιμηθηκα 6 ωρες σε 3 μερες. καντε τον πολλαπλασιασμο. 2.συνηθως δουλεια. 3.εχω γλυψει το πιατο. κανονικα. 4.δεν κανω γενικης χρησεως γουρουνιες εγω, ειμαι καλο νινι. 1.τι δωρο θα παρεις στο αμορε για χριστουγεννα? 2.εχεις facebook? 3.δεν ειναι πολυ ηλιθιο να λαμβανεις 200 μηνυματα οτι ο καθε ταδε σου στελνει ιντερνετικη αγκαλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Larry Flynt Νεοφερμένο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:10 Ο Larry Flynt: #3.556 07-12-07 21:10 1. Λέω για ένα ρολόι DKNY. 2. Δεν ξέρω τι είναι αυτό. 3. Είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:06 Η Γίδι έγραψε: #3.557 09-12-07 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.τι δωρο θα παρεις στο αμορε για χριστουγεννα? 2.εχεις facebook? 3.δεν ειναι πολυ ηλιθιο να λαμβανεις 200 μηνυματα οτι ο καθε ταδε σου στελνει ιντερνετικη αγκαλια? Click για ανάπτυξη... 1. Εμ, έλα ντε...! Μάλλον ένα βιβλίο... 2. Ναι. 3. Άστα, απίστευτα!!! Και οι χιονόμπαλες και όλα αυτά... άσε που τα μισά Applications είναι μάπά. Ερωτήσεις: 1. Έχεις Facebook; 2. Γιατί ναι/όχι; 3. Με πόσους φίλους μιλάς καθημερινά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:08 Ο deadhead_pirate: #3.558 09-12-07 20:08 1.Οχι 2. Δεν προλαβαίνω 3. Με 5-6 τουλάχιστον, απαραίτητα. Ιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:13 Η Γίδι έγραψε: #3.559 09-12-07 20:13 (μικρέ, βάζουμε και ερωτήσεις πια... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 22:32 Η Giovanna έγραψε: #3.560 09-12-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Έχεις Facebook; 2. Γιατί ναι/όχι; 3. Με πόσους φίλους μιλάς καθημερινά; Click για ανάπτυξη... ερωτησεις παιδες, ερωτησεις! αν δε θελετε να βαλετε, μην απαντατε στις ηδη υπαρχουσες! 1.ναι 2.νεα μοδα που ξεκινησε και την ακολουθησα χωρις πολλη σκεψη... αλλα για μενα πολυ χρησιμη, καθοτι απο κει μεσα βρηκα ατομα απο σχολειο/κατασκηνωση κλπ, ακομα και φιλη που νομιζα οτι ειχε πεθανει μετα το τσουναμι...τελικα χρησιμο ειναι, μαρεσει, αλλα δεν κανω καταχρηση. 3.δυο τρεις..μαξ! 1.εχεις facebook? 2.εχεις κανει ποτε σχεση με ατομο που γνωρισες απο νετ? 3.η εστω, πολυ καλη φιλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Yπενθυμίζω πως θέλουμε να μπαίνουν συνέχεια νέες ερωτήσεις.. όποιος θέλει, μπορεί να απαντήσει σε όποιες θέλει άλλωστε, απλά χωρίς ερωτήσεις το παιχνίδι βαλτώνει σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:21 Η Resident Evil: #3.553 07-12-07 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Πόσιν ώρα σερφάρεις στη δουλειά? 2. Έχεις συχνά αϋπνίες? 3. Ποιο είναι το Click για ανάπτυξη... 1. Εξαρτάται. Αν πήζω ... 0 αλλιώς έχει τύχει και...8 συνεχόμενες . Παρόλαυτα μια τυπική μέρα 1-2 2. Που τέτοια τύχη... Μάλλον παρακοιμάμαι! 3. Α, δεν το ξέρεις? Είναι το 3ο αριστερά όπως μπαίνει από την ανατολική πόρτα της έπαυλης! Ερωτησεις 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. Και πόσον ετών ήσουν όταν το πέτυχες? 3. Ποιος ήταν ο λόγος? 4.Είναι λογικό που ... μίσησα θανάσιμα, , έναν γνωστό μου που πήγε Ελβετία για 10 μέρες, την ώρα που χτες μου έδειχνε φώτος από τις Άλπεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:59 Η Γίδι έγραψε: #3.554 07-12-07 13:59 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Ερωτησεις 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. Και πόσον ετών ήσουν όταν το πέτυχες? 3. Ποιος ήταν ο λόγος? 4.Είναι λογικό που ... μίσησα θανάσιμα, , έναν γνωστό μου που πήγε Ελβετία για 10 μέρες, την ώρα που χτες μου έδειχνε φώτος από τις Άλπεις??? Click για ανάπτυξη... 1. 36 και οι 30 ήταν καθαρή δουλειά! 2. 21! 3. Είχαμε παράδοση σε ένα μάθημα στη σχολη και η ομάδα δεν ήταν καλή... 4. Και δεν του πες να περάσει να μου πει ένα γεια? Hm, εξαρτάται που πήγε... Em. Καλά, μίσησε τον! Questions: 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. και γιατί? 2. Πες μια γουρούνια που έχεις κάνει στο φαΐ. 3. Και μια γενικής χρήσεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:44 Η Giovanna έγραψε: #3.555 07-12-07 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Questions: 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. και γιατί? 2. Πες μια γουρούνια που έχεις κάνει στο φαΐ. 3. Και μια γενικής χρήσεως. Click για ανάπτυξη... 1.40 περιπου, συνεχομενες. αλλα το πιο συνηθισμενο ειναι να μην κοιμαμαι πολυ. πχ περσι,ενα πσκ του δεκεμβριου,απο την πολλη δουλεια κοιμηθηκα 6 ωρες σε 3 μερες. καντε τον πολλαπλασιασμο. 2.συνηθως δουλεια. 3.εχω γλυψει το πιατο. κανονικα. 4.δεν κανω γενικης χρησεως γουρουνιες εγω, ειμαι καλο νινι. 1.τι δωρο θα παρεις στο αμορε για χριστουγεννα? 2.εχεις facebook? 3.δεν ειναι πολυ ηλιθιο να λαμβανεις 200 μηνυματα οτι ο καθε ταδε σου στελνει ιντερνετικη αγκαλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Larry Flynt Νεοφερμένο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:10 Ο Larry Flynt: #3.556 07-12-07 21:10 1. Λέω για ένα ρολόι DKNY. 2. Δεν ξέρω τι είναι αυτό. 3. Είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:06 Η Γίδι έγραψε: #3.557 09-12-07 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.τι δωρο θα παρεις στο αμορε για χριστουγεννα? 2.εχεις facebook? 3.δεν ειναι πολυ ηλιθιο να λαμβανεις 200 μηνυματα οτι ο καθε ταδε σου στελνει ιντερνετικη αγκαλια? Click για ανάπτυξη... 1. Εμ, έλα ντε...! Μάλλον ένα βιβλίο... 2. Ναι. 3. Άστα, απίστευτα!!! Και οι χιονόμπαλες και όλα αυτά... άσε που τα μισά Applications είναι μάπά. Ερωτήσεις: 1. Έχεις Facebook; 2. Γιατί ναι/όχι; 3. Με πόσους φίλους μιλάς καθημερινά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:08 Ο deadhead_pirate: #3.558 09-12-07 20:08 1.Οχι 2. Δεν προλαβαίνω 3. Με 5-6 τουλάχιστον, απαραίτητα. Ιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:13 Η Γίδι έγραψε: #3.559 09-12-07 20:13 (μικρέ, βάζουμε και ερωτήσεις πια... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 22:32 Η Giovanna έγραψε: #3.560 09-12-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Έχεις Facebook; 2. Γιατί ναι/όχι; 3. Με πόσους φίλους μιλάς καθημερινά; Click για ανάπτυξη... ερωτησεις παιδες, ερωτησεις! αν δε θελετε να βαλετε, μην απαντατε στις ηδη υπαρχουσες! 1.ναι 2.νεα μοδα που ξεκινησε και την ακολουθησα χωρις πολλη σκεψη... αλλα για μενα πολυ χρησιμη, καθοτι απο κει μεσα βρηκα ατομα απο σχολειο/κατασκηνωση κλπ, ακομα και φιλη που νομιζα οτι ειχε πεθανει μετα το τσουναμι...τελικα χρησιμο ειναι, μαρεσει, αλλα δεν κανω καταχρηση. 3.δυο τρεις..μαξ! 1.εχεις facebook? 2.εχεις κανει ποτε σχεση με ατομο που γνωρισες απο νετ? 3.η εστω, πολυ καλη φιλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Πόσιν ώρα σερφάρεις στη δουλειά? 2. Έχεις συχνά αϋπνίες? 3. Ποιο είναι το Click για ανάπτυξη... 1. Εξαρτάται. Αν πήζω ... 0 αλλιώς έχει τύχει και...8 συνεχόμενες . Παρόλαυτα μια τυπική μέρα 1-2 2. Που τέτοια τύχη... Μάλλον παρακοιμάμαι! 3. Α, δεν το ξέρεις? Είναι το 3ο αριστερά όπως μπαίνει από την ανατολική πόρτα της έπαυλης! Ερωτησεις 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. Και πόσον ετών ήσουν όταν το πέτυχες? 3. Ποιος ήταν ο λόγος? 4.Είναι λογικό που ... μίσησα θανάσιμα, , έναν γνωστό μου που πήγε Ελβετία για 10 μέρες, την ώρα που χτες μου έδειχνε φώτος από τις Άλπεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:59 Η Γίδι έγραψε: #3.554 07-12-07 13:59 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Ερωτησεις 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. Και πόσον ετών ήσουν όταν το πέτυχες? 3. Ποιος ήταν ο λόγος? 4.Είναι λογικό που ... μίσησα θανάσιμα, , έναν γνωστό μου που πήγε Ελβετία για 10 μέρες, την ώρα που χτες μου έδειχνε φώτος από τις Άλπεις??? Click για ανάπτυξη... 1. 36 και οι 30 ήταν καθαρή δουλειά! 2. 21! 3. Είχαμε παράδοση σε ένα μάθημα στη σχολη και η ομάδα δεν ήταν καλή... 4. Και δεν του πες να περάσει να μου πει ένα γεια? Hm, εξαρτάται που πήγε... Em. Καλά, μίσησε τον! Questions: 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. και γιατί? 2. Πες μια γουρούνια που έχεις κάνει στο φαΐ. 3. Και μια γενικής χρήσεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:44 Η Giovanna έγραψε: #3.555 07-12-07 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Questions: 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. και γιατί? 2. Πες μια γουρούνια που έχεις κάνει στο φαΐ. 3. Και μια γενικής χρήσεως. Click για ανάπτυξη... 1.40 περιπου, συνεχομενες. αλλα το πιο συνηθισμενο ειναι να μην κοιμαμαι πολυ. πχ περσι,ενα πσκ του δεκεμβριου,απο την πολλη δουλεια κοιμηθηκα 6 ωρες σε 3 μερες. καντε τον πολλαπλασιασμο. 2.συνηθως δουλεια. 3.εχω γλυψει το πιατο. κανονικα. 4.δεν κανω γενικης χρησεως γουρουνιες εγω, ειμαι καλο νινι. 1.τι δωρο θα παρεις στο αμορε για χριστουγεννα? 2.εχεις facebook? 3.δεν ειναι πολυ ηλιθιο να λαμβανεις 200 μηνυματα οτι ο καθε ταδε σου στελνει ιντερνετικη αγκαλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Larry Flynt Νεοφερμένο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:10 Ο Larry Flynt: #3.556 07-12-07 21:10 1. Λέω για ένα ρολόι DKNY. 2. Δεν ξέρω τι είναι αυτό. 3. Είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:06 Η Γίδι έγραψε: #3.557 09-12-07 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.τι δωρο θα παρεις στο αμορε για χριστουγεννα? 2.εχεις facebook? 3.δεν ειναι πολυ ηλιθιο να λαμβανεις 200 μηνυματα οτι ο καθε ταδε σου στελνει ιντερνετικη αγκαλια? Click για ανάπτυξη... 1. Εμ, έλα ντε...! Μάλλον ένα βιβλίο... 2. Ναι. 3. Άστα, απίστευτα!!! Και οι χιονόμπαλες και όλα αυτά... άσε που τα μισά Applications είναι μάπά. Ερωτήσεις: 1. Έχεις Facebook; 2. Γιατί ναι/όχι; 3. Με πόσους φίλους μιλάς καθημερινά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:08 Ο deadhead_pirate: #3.558 09-12-07 20:08 1.Οχι 2. Δεν προλαβαίνω 3. Με 5-6 τουλάχιστον, απαραίτητα. Ιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:13 Η Γίδι έγραψε: #3.559 09-12-07 20:13 (μικρέ, βάζουμε και ερωτήσεις πια... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 22:32 Η Giovanna έγραψε: #3.560 09-12-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Έχεις Facebook; 2. Γιατί ναι/όχι; 3. Με πόσους φίλους μιλάς καθημερινά; Click για ανάπτυξη... ερωτησεις παιδες, ερωτησεις! αν δε θελετε να βαλετε, μην απαντατε στις ηδη υπαρχουσες! 1.ναι 2.νεα μοδα που ξεκινησε και την ακολουθησα χωρις πολλη σκεψη... αλλα για μενα πολυ χρησιμη, καθοτι απο κει μεσα βρηκα ατομα απο σχολειο/κατασκηνωση κλπ, ακομα και φιλη που νομιζα οτι ειχε πεθανει μετα το τσουναμι...τελικα χρησιμο ειναι, μαρεσει, αλλα δεν κανω καταχρηση. 3.δυο τρεις..μαξ! 1.εχεις facebook? 2.εχεις κανει ποτε σχεση με ατομο που γνωρισες απο νετ? 3.η εστω, πολυ καλη φιλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Ερωτησεις 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. Και πόσον ετών ήσουν όταν το πέτυχες? 3. Ποιος ήταν ο λόγος? 4.Είναι λογικό που ... μίσησα θανάσιμα, , έναν γνωστό μου που πήγε Ελβετία για 10 μέρες, την ώρα που χτες μου έδειχνε φώτος από τις Άλπεις??? Click για ανάπτυξη... 1. 36 και οι 30 ήταν καθαρή δουλειά! 2. 21! 3. Είχαμε παράδοση σε ένα μάθημα στη σχολη και η ομάδα δεν ήταν καλή... 4. Και δεν του πες να περάσει να μου πει ένα γεια? Hm, εξαρτάται που πήγε... Em. Καλά, μίσησε τον! Questions: 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. και γιατί? 2. Πες μια γουρούνια που έχεις κάνει στο φαΐ. 3. Και μια γενικής χρήσεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:44 Η Giovanna έγραψε: #3.555 07-12-07 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Questions: 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. και γιατί? 2. Πες μια γουρούνια που έχεις κάνει στο φαΐ. 3. Και μια γενικής χρήσεως. Click για ανάπτυξη... 1.40 περιπου, συνεχομενες. αλλα το πιο συνηθισμενο ειναι να μην κοιμαμαι πολυ. πχ περσι,ενα πσκ του δεκεμβριου,απο την πολλη δουλεια κοιμηθηκα 6 ωρες σε 3 μερες. καντε τον πολλαπλασιασμο. 2.συνηθως δουλεια. 3.εχω γλυψει το πιατο. κανονικα. 4.δεν κανω γενικης χρησεως γουρουνιες εγω, ειμαι καλο νινι. 1.τι δωρο θα παρεις στο αμορε για χριστουγεννα? 2.εχεις facebook? 3.δεν ειναι πολυ ηλιθιο να λαμβανεις 200 μηνυματα οτι ο καθε ταδε σου στελνει ιντερνετικη αγκαλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Larry Flynt Νεοφερμένο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:10 Ο Larry Flynt: #3.556 07-12-07 21:10 1. Λέω για ένα ρολόι DKNY. 2. Δεν ξέρω τι είναι αυτό. 3. Είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:06 Η Γίδι έγραψε: #3.557 09-12-07 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.τι δωρο θα παρεις στο αμορε για χριστουγεννα? 2.εχεις facebook? 3.δεν ειναι πολυ ηλιθιο να λαμβανεις 200 μηνυματα οτι ο καθε ταδε σου στελνει ιντερνετικη αγκαλια? Click για ανάπτυξη... 1. Εμ, έλα ντε...! Μάλλον ένα βιβλίο... 2. Ναι. 3. Άστα, απίστευτα!!! Και οι χιονόμπαλες και όλα αυτά... άσε που τα μισά Applications είναι μάπά. Ερωτήσεις: 1. Έχεις Facebook; 2. Γιατί ναι/όχι; 3. Με πόσους φίλους μιλάς καθημερινά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:08 Ο deadhead_pirate: #3.558 09-12-07 20:08 1.Οχι 2. Δεν προλαβαίνω 3. Με 5-6 τουλάχιστον, απαραίτητα. Ιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:13 Η Γίδι έγραψε: #3.559 09-12-07 20:13 (μικρέ, βάζουμε και ερωτήσεις πια... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 22:32 Η Giovanna έγραψε: #3.560 09-12-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Έχεις Facebook; 2. Γιατί ναι/όχι; 3. Με πόσους φίλους μιλάς καθημερινά; Click για ανάπτυξη... ερωτησεις παιδες, ερωτησεις! αν δε θελετε να βαλετε, μην απαντατε στις ηδη υπαρχουσες! 1.ναι 2.νεα μοδα που ξεκινησε και την ακολουθησα χωρις πολλη σκεψη... αλλα για μενα πολυ χρησιμη, καθοτι απο κει μεσα βρηκα ατομα απο σχολειο/κατασκηνωση κλπ, ακομα και φιλη που νομιζα οτι ειχε πεθανει μετα το τσουναμι...τελικα χρησιμο ειναι, μαρεσει, αλλα δεν κανω καταχρηση. 3.δυο τρεις..μαξ! 1.εχεις facebook? 2.εχεις κανει ποτε σχεση με ατομο που γνωρισες απο νετ? 3.η εστω, πολυ καλη φιλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Questions: 1. Πόσες συνεχόμενες ώρες έχεις μείνει χωρίς να κοιμηθείς στη ζωή σου? 2. και γιατί? 2. Πες μια γουρούνια που έχεις κάνει στο φαΐ. 3. Και μια γενικής χρήσεως. Click για ανάπτυξη... 1.40 περιπου, συνεχομενες. αλλα το πιο συνηθισμενο ειναι να μην κοιμαμαι πολυ. πχ περσι,ενα πσκ του δεκεμβριου,απο την πολλη δουλεια κοιμηθηκα 6 ωρες σε 3 μερες. καντε τον πολλαπλασιασμο. 2.συνηθως δουλεια. 3.εχω γλυψει το πιατο. κανονικα. 4.δεν κανω γενικης χρησεως γουρουνιες εγω, ειμαι καλο νινι. 1.τι δωρο θα παρεις στο αμορε για χριστουγεννα? 2.εχεις facebook? 3.δεν ειναι πολυ ηλιθιο να λαμβανεις 200 μηνυματα οτι ο καθε ταδε σου στελνει ιντερνετικη αγκαλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Larry Flynt Νεοφερμένο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:10 Ο Larry Flynt: #3.556 07-12-07 21:10 1. Λέω για ένα ρολόι DKNY. 2. Δεν ξέρω τι είναι αυτό. 3. Είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:06 Η Γίδι έγραψε: #3.557 09-12-07 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.τι δωρο θα παρεις στο αμορε για χριστουγεννα? 2.εχεις facebook? 3.δεν ειναι πολυ ηλιθιο να λαμβανεις 200 μηνυματα οτι ο καθε ταδε σου στελνει ιντερνετικη αγκαλια? Click για ανάπτυξη... 1. Εμ, έλα ντε...! Μάλλον ένα βιβλίο... 2. Ναι. 3. Άστα, απίστευτα!!! Και οι χιονόμπαλες και όλα αυτά... άσε που τα μισά Applications είναι μάπά. Ερωτήσεις: 1. Έχεις Facebook; 2. Γιατί ναι/όχι; 3. Με πόσους φίλους μιλάς καθημερινά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:08 Ο deadhead_pirate: #3.558 09-12-07 20:08 1.Οχι 2. Δεν προλαβαίνω 3. Με 5-6 τουλάχιστον, απαραίτητα. Ιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:13 Η Γίδι έγραψε: #3.559 09-12-07 20:13 (μικρέ, βάζουμε και ερωτήσεις πια... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 22:32 Η Giovanna έγραψε: #3.560 09-12-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Έχεις Facebook; 2. Γιατί ναι/όχι; 3. Με πόσους φίλους μιλάς καθημερινά; Click για ανάπτυξη... ερωτησεις παιδες, ερωτησεις! αν δε θελετε να βαλετε, μην απαντατε στις ηδη υπαρχουσες! 1.ναι 2.νεα μοδα που ξεκινησε και την ακολουθησα χωρις πολλη σκεψη... αλλα για μενα πολυ χρησιμη, καθοτι απο κει μεσα βρηκα ατομα απο σχολειο/κατασκηνωση κλπ, ακομα και φιλη που νομιζα οτι ειχε πεθανει μετα το τσουναμι...τελικα χρησιμο ειναι, μαρεσει, αλλα δεν κανω καταχρηση. 3.δυο τρεις..μαξ! 1.εχεις facebook? 2.εχεις κανει ποτε σχεση με ατομο που γνωρισες απο νετ? 3.η εστω, πολυ καλη φιλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
1. Λέω για ένα ρολόι DKNY. 2. Δεν ξέρω τι είναι αυτό. 3. Είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:06 Η Γίδι έγραψε: #3.557 09-12-07 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.τι δωρο θα παρεις στο αμορε για χριστουγεννα? 2.εχεις facebook? 3.δεν ειναι πολυ ηλιθιο να λαμβανεις 200 μηνυματα οτι ο καθε ταδε σου στελνει ιντερνετικη αγκαλια? Click για ανάπτυξη... 1. Εμ, έλα ντε...! Μάλλον ένα βιβλίο... 2. Ναι. 3. Άστα, απίστευτα!!! Και οι χιονόμπαλες και όλα αυτά... άσε που τα μισά Applications είναι μάπά. Ερωτήσεις: 1. Έχεις Facebook; 2. Γιατί ναι/όχι; 3. Με πόσους φίλους μιλάς καθημερινά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:08 Ο deadhead_pirate: #3.558 09-12-07 20:08 1.Οχι 2. Δεν προλαβαίνω 3. Με 5-6 τουλάχιστον, απαραίτητα. Ιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:13 Η Γίδι έγραψε: #3.559 09-12-07 20:13 (μικρέ, βάζουμε και ερωτήσεις πια... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 22:32 Η Giovanna έγραψε: #3.560 09-12-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Έχεις Facebook; 2. Γιατί ναι/όχι; 3. Με πόσους φίλους μιλάς καθημερινά; Click για ανάπτυξη... ερωτησεις παιδες, ερωτησεις! αν δε θελετε να βαλετε, μην απαντατε στις ηδη υπαρχουσες! 1.ναι 2.νεα μοδα που ξεκινησε και την ακολουθησα χωρις πολλη σκεψη... αλλα για μενα πολυ χρησιμη, καθοτι απο κει μεσα βρηκα ατομα απο σχολειο/κατασκηνωση κλπ, ακομα και φιλη που νομιζα οτι ειχε πεθανει μετα το τσουναμι...τελικα χρησιμο ειναι, μαρεσει, αλλα δεν κανω καταχρηση. 3.δυο τρεις..μαξ! 1.εχεις facebook? 2.εχεις κανει ποτε σχεση με ατομο που γνωρισες απο νετ? 3.η εστω, πολυ καλη φιλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.τι δωρο θα παρεις στο αμορε για χριστουγεννα? 2.εχεις facebook? 3.δεν ειναι πολυ ηλιθιο να λαμβανεις 200 μηνυματα οτι ο καθε ταδε σου στελνει ιντερνετικη αγκαλια? Click για ανάπτυξη... 1. Εμ, έλα ντε...! Μάλλον ένα βιβλίο... 2. Ναι. 3. Άστα, απίστευτα!!! Και οι χιονόμπαλες και όλα αυτά... άσε που τα μισά Applications είναι μάπά. Ερωτήσεις: 1. Έχεις Facebook; 2. Γιατί ναι/όχι; 3. Με πόσους φίλους μιλάς καθημερινά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:08 Ο deadhead_pirate: #3.558 09-12-07 20:08 1.Οχι 2. Δεν προλαβαίνω 3. Με 5-6 τουλάχιστον, απαραίτητα. Ιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:13 Η Γίδι έγραψε: #3.559 09-12-07 20:13 (μικρέ, βάζουμε και ερωτήσεις πια... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 22:32 Η Giovanna έγραψε: #3.560 09-12-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Έχεις Facebook; 2. Γιατί ναι/όχι; 3. Με πόσους φίλους μιλάς καθημερινά; Click για ανάπτυξη... ερωτησεις παιδες, ερωτησεις! αν δε θελετε να βαλετε, μην απαντατε στις ηδη υπαρχουσες! 1.ναι 2.νεα μοδα που ξεκινησε και την ακολουθησα χωρις πολλη σκεψη... αλλα για μενα πολυ χρησιμη, καθοτι απο κει μεσα βρηκα ατομα απο σχολειο/κατασκηνωση κλπ, ακομα και φιλη που νομιζα οτι ειχε πεθανει μετα το τσουναμι...τελικα χρησιμο ειναι, μαρεσει, αλλα δεν κανω καταχρηση. 3.δυο τρεις..μαξ! 1.εχεις facebook? 2.εχεις κανει ποτε σχεση με ατομο που γνωρισες απο νετ? 3.η εστω, πολυ καλη φιλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
1.Οχι 2. Δεν προλαβαίνω 3. Με 5-6 τουλάχιστον, απαραίτητα. Ιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:13 Η Γίδι έγραψε: #3.559 09-12-07 20:13 (μικρέ, βάζουμε και ερωτήσεις πια... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 22:32 Η Giovanna έγραψε: #3.560 09-12-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Έχεις Facebook; 2. Γιατί ναι/όχι; 3. Με πόσους φίλους μιλάς καθημερινά; Click για ανάπτυξη... ερωτησεις παιδες, ερωτησεις! αν δε θελετε να βαλετε, μην απαντατε στις ηδη υπαρχουσες! 1.ναι 2.νεα μοδα που ξεκινησε και την ακολουθησα χωρις πολλη σκεψη... αλλα για μενα πολυ χρησιμη, καθοτι απο κει μεσα βρηκα ατομα απο σχολειο/κατασκηνωση κλπ, ακομα και φιλη που νομιζα οτι ειχε πεθανει μετα το τσουναμι...τελικα χρησιμο ειναι, μαρεσει, αλλα δεν κανω καταχρηση. 3.δυο τρεις..μαξ! 1.εχεις facebook? 2.εχεις κανει ποτε σχεση με ατομο που γνωρισες απο νετ? 3.η εστω, πολυ καλη φιλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
(μικρέ, βάζουμε και ερωτήσεις πια... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 22:32 Η Giovanna έγραψε: #3.560 09-12-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Έχεις Facebook; 2. Γιατί ναι/όχι; 3. Με πόσους φίλους μιλάς καθημερινά; Click για ανάπτυξη... ερωτησεις παιδες, ερωτησεις! αν δε θελετε να βαλετε, μην απαντατε στις ηδη υπαρχουσες! 1.ναι 2.νεα μοδα που ξεκινησε και την ακολουθησα χωρις πολλη σκεψη... αλλα για μενα πολυ χρησιμη, καθοτι απο κει μεσα βρηκα ατομα απο σχολειο/κατασκηνωση κλπ, ακομα και φιλη που νομιζα οτι ειχε πεθανει μετα το τσουναμι...τελικα χρησιμο ειναι, μαρεσει, αλλα δεν κανω καταχρηση. 3.δυο τρεις..μαξ! 1.εχεις facebook? 2.εχεις κανει ποτε σχεση με ατομο που γνωρισες απο νετ? 3.η εστω, πολυ καλη φιλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Έχεις Facebook; 2. Γιατί ναι/όχι; 3. Με πόσους φίλους μιλάς καθημερινά; Click για ανάπτυξη... ερωτησεις παιδες, ερωτησεις! αν δε θελετε να βαλετε, μην απαντατε στις ηδη υπαρχουσες! 1.ναι 2.νεα μοδα που ξεκινησε και την ακολουθησα χωρις πολλη σκεψη... αλλα για μενα πολυ χρησιμη, καθοτι απο κει μεσα βρηκα ατομα απο σχολειο/κατασκηνωση κλπ, ακομα και φιλη που νομιζα οτι ειχε πεθανει μετα το τσουναμι...τελικα χρησιμο ειναι, μαρεσει, αλλα δεν κανω καταχρηση. 3.δυο τρεις..μαξ! 1.εχεις facebook? 2.εχεις κανει ποτε σχεση με ατομο που γνωρισες απο νετ? 3.η εστω, πολυ καλη φιλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.