Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 05:15 Ο Dark_kronos: #2.581 17-07-07 05:15 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Θα είχες πρόβλημα να συνάψεις ερωτική σχέση με άτομο διαφορετικού χρώματος; 2. Θα είχες πρόβλημα να παντρευτείς τέτοιο άτομο; 3. Πως θα το αντιμετώπιζαν οι δικοί σου κάτι τέτοιο; Click για ανάπτυξη... 1.Οχι, αλλα δεν νομιζω οτι θα μπορουσε να με ελκει ενα τετιο ατομο 2.Το ιδιο με πανω 3.Δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 08:12 Η Giovanna έγραψε: #2.582 17-07-07 08:12 1.ναι θα ειχα, συνηθως δε μαρεσει πως μυριζουν 2.προφανως και δεν θα το εκανα 3.δε ξερω... μαλλον δε θα το θελε κανεις δικος μου... 1.εχεις κανει ποτε αναδαωση? 2.θα συμβαλεις φετος, που το προβλημα ειναι πολυ πολυ σοβαρο, στην αναδασωσω? 3. δλδ εσυ, πως νομιζεις οτι βοηθας το περιβαλλον?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:36 Η lala έγραψε: #2.583 17-07-07 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.εχεις κανει ποτε αναδαωση? 2.θα συμβαλεις φετος, που το προβλημα ειναι πολυ πολυ σοβαρο, στην αναδασωσω? 3. δλδ εσυ, πως νομιζεις οτι βοηθας το περιβαλλον?? Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις 1. Όχι 2. Ναι 3. Κάνω ανακύκλωση, προσπαθω να κάνω οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος και νερού, δεν πετάω ποτέ σκουπίδια στο δρόμο(εκνευρίζομαι πάρα πολύ όταν βλέπω κάποιον να το κάνει αυτό), χρησιμοποιώ ΜΜΜ και ποδήλατο Αυτά για την ώρα! Αν και μάλλον δεν είναι αρκετά.. Οι ίδιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 13:20 Ο fandago έγραψε: #2.584 17-07-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.ναι θα ειχα, συνηθως δε μαρεσει πως μυριζουν Click για ανάπτυξη... Wow, πως μυρίζουν δλδ; Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.εχεις κανει ποτε αναδαωση? 2.θα συμβαλεις φετος, που το προβλημα ειναι πολυ πολυ σοβαρο, στην αναδασωσω? 3. δλδ εσυ, πως νομιζεις οτι βοηθας το περιβαλλον?? Click για ανάπτυξη... 1. Ναι στο δημοτικό φύτεψα ένα δεντράκι. 2. Μένω αλλού, αλλά αν γινόταν αντίστοιχο στον τόπο μου γιατί όχι; 3. Με το να το μολύνω όσο λιγότερο μπορώ... 1. Έχεις τρακάρει ποτέ; 2. Βρίζεις όταν οδηγάς; 3. Φοράς εσύ και αναγκάζεις τους συνοδηγούς να φοράνε ζώνη; Αν δεν μπορείς να απαντήσεις στις απο πάνω γιατί δεν οδηγάς, τότε απάντησε στις εξής: 1. Έχεις σπάσει ποτέ κάποιο κόκκαλο; 2. Έχεις κάνει ράμματα; 3. Έχεις κάνει εγχείρηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιουλίου 2007 suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 16:14 Η suspiria έγραψε: #2.585 17-07-07 16:14 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις τρακάρει ποτέ; 2. Βρίζεις όταν οδηγάς; 3. Φοράς εσύ και αναγκάζεις τους συνοδηγούς να φοράνε ζώνη; Αν δεν μπορείς να απαντήσεις στις απο πάνω γιατί δεν οδηγάς, τότε απάντησε στις εξής: 1. Έχεις σπάσει ποτέ κάποιο κόκκαλο; 2. Έχεις κάνει ράμματα; 3. Έχεις κάνει εγχείρηση; Click για ανάπτυξη... Θα απαντήσω σε όλες ε; Part 1 ( Driver's Part ) 1.Όχι αλλά έχουν τρακάρει με το μηχανάκι μου 2.Επειδή είμαι ( λίγοοο ) νευρικό άτομο έχω αντικαταστήσει το "μαλ**κα" με το "αγάπη μου" και φωνάζω με αυτόν τον τρόπο ( Που πετάγεσαι ρε αγάπη μου; ) 3.Όταν μπαίνω στο αυτοκίνητο βάζω ζώνη από συνήθεια..Δεν αναγκάζω και τους υπόλοιπους αν και οι γονείς μου/αδέρφια μου βάζουν. Part 2 ( Gkantemi's Part ) 1.Nαι 2.Ναι 3.Όχι Τις ίδιες γιατί βιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 16:47 Η dooo έγραψε: #2.586 17-07-07 16:47 1. όχι ποτές, είμαι ουάν χελ οφ ε δράιβερ. 2. νταλικιέρης. αλλά πρέπει να το κόψω γιατί ακούει και το μωρό (η μούτζα θα πηγαίνει σύννεφο) 3. πάντα φοράω και φοράνε ζώνη. 4. δεν έχω σπάσει ποτέ τίποτα 5. δεν έχω κάνει ποτέ ράμματα (ευτυχώς....αν μου τύχει, θα ζητήσω ολική αναισθησία) 6. κρεατάκια... neeeeeext. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:01 Η adespoto έγραψε: #2.587 17-07-07 17:01 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αν δεν μπορείς να απαντήσεις στις απο πάνω γιατί δεν οδηγάς, τότε απάντησε στις εξής: 1. Έχεις σπάσει ποτέ κάποιο κόκκαλο; 2. Έχεις κάνει ράμματα; 3. Έχεις κάνει εγχείρηση; Click για ανάπτυξη... 1. Όχι 2. Όχι 3. Όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:02 Η Kakerlak έγραψε: #2.588 17-07-07 17:02 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις τρακάρει ποτέ; 2. Βρίζεις όταν οδηγάς; 3. Φοράς εσύ και αναγκάζεις τους συνοδηγούς να φοράνε ζώνη; Αν δεν μπορείς να απαντήσεις στις απο πάνω γιατί δεν οδηγάς, τότε απάντησε στις εξής: 1. Έχεις σπάσει ποτέ κάποιο κόκκαλο; 2. Έχεις κάνει ράμματα; 3. Έχεις κάνει εγχείρηση; Click για ανάπτυξη... ναι οχι πολυ ομως οχι εγω φοραω,προσπαθω οχι ναι 2 κατω απο το ποδι οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:36 Ο deadhead_pirate: #2.589 17-07-07 17:36 1. Ναι 2. Οχι 3. Ναι, όποτε το θυμάμαι... 4. Οχι 5. Ναι 6. Ναι Γίδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:45 Ο The Djinn: #2.590 17-07-07 17:45 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις τρακάρει ποτέ; 2. Βρίζεις όταν οδηγάς; 3. Φοράς εσύ και αναγκάζεις τους συνοδηγούς να φοράνε ζώνη; Click για ανάπτυξη... 1)Οχι ακριβως...αλλα μου εχουν τρακαρει το αμαξι ενω ηταν παρκαρισμενο... 2)Στην αρχη (οταν το πρωτο ειχα παρει και ημουν πολυ πιο νεος) εβριζα ευκολα, τωρα οχι. 3)Ναι.φοραω παντα και το λεω παντα στο συνοδηγο να το κανει. μονο ο κολλητος μου δεν το κανει ο οποιος ειναι ταξιτζης ομως.Σιγα μην του αλλαξεις μυαλα... Αν δεν μπορείς να απαντήσεις στις απο πάνω γιατί δεν οδηγάς, τότε απάντησε στις εξής: 1. Έχεις σπάσει ποτέ κάποιο κόκκαλο; 2. Έχεις κάνει ράμματα; 3. Έχεις κάνει εγχείρηση; Click για ανάπτυξη... 1)Ναι στο δεξι μου χερι οταν ημουν μικρος.Σπασιμο του βραχιονα και περιστροφη του χεριου, καθως και ο αγκωνας μου βγηκε απο την αλλη μερια...Υπηρχε κινδυνος να μην αναπρτυχθει σωστα το χερι αλλα τελικα ολα μια χαρα εφτιαξαν.(και χωρις εγχειρηση!Μου το εφτιαξαν "αναιμακτα") 2)Ναι.Για ενα χτυπηματακι στο χερι, αλλα και γιατι εχω αφαιρεσει...7(?) αν θυμαμαι καλα ελιες απο το σωμα μου. 3)Ναι και οχι...Το παρπανω με τις ελιες δηλαδη.Εγχειρισουλες της πλακας ηταν... Ερωτησεις: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:51 Η underwater: #2.591 17-07-07 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Ερωτησεις: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Click για ανάπτυξη... 1. Όχι με την κλασσική έννοια, αλλά θεωρώ μερικά πράγματα/άτομα γουρλίδικα κι άλλα το αντίθετο! 2. Ναι. 3. Εννοείται! Αν και μερικές φορές τα ανοίγω για πλάκα (τι αστεία που είμαι! ). Τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 18:09 Η Kakerlak έγραψε: #2.592 17-07-07 18:09 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? οχι κανω οπως ζηταω να κανει κ αυτος παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 19:16 Η Vkey έγραψε: #2.593 17-07-07 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Click για ανάπτυξη... 1. Καθόλου! 2. Κάνω ως το σημείο που θέλω, μπορώ και δεν καταπιέζομαι 3. Κλειστά πάντα...(οκ μερικές φορές τα ανοίγω για να κρυφοκοιτάξω τον άλλον) 'Ιδιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 05:28 Ο fandago έγραψε: #2.594 18-07-07 05:28 Αρχική Δημοσίευση από Mario: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Click για ανάπτυξη... 1. Ναι, μάλλον, σε κάποια πράγματα 2. Αρκεί να μην συνεπάγεται η δικιά μου δυστυχία 3. Όχι απαραίτητα... 1. Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 07:42 Η Kakerlak έγραψε: #2.595 18-07-07 07:42 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1 Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Click για ανάπτυξη... μαυρο οχι κρεμοσαπουνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:10 Η Γίδι έγραψε: #2.596 18-07-07 14:10 Κασαριδούλα, δε βάζεις ποτέ ερωτήσεις εσύ; Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Ναι, μάλλον, σε κάποια πράγματα 2. Αρκεί να μην συνεπάγεται η δικιά μου δυστυχία 3. Όχι απαραίτητα... 1. Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Click για ανάπτυξη... 1. Μαύρα. 2. Όχι, δεν έχω κιόλα. 3. Σαπούνι... Ερωτήσεις: 1. Ποια είναι η πιο ρομαντική στιγμή που έχεις ζήσει; 2. Τρως συχνά σοκολάτα; 3. Πού πήγες πέρσι το καλοκαίρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:21 Ο deadhead_pirate: #2.597 18-07-07 14:21 1. Δεν είναι μόνο μια στιγμή. Φωτιά στην παραλία, κιθάρες τραγούδι και χορός μέχρι το πρωί με αγαπημένους φίλους. 2. Οχι συχνά. 3. Αγιο Νικήτα - Λευκάδα, Σκόπελο, Φοινικούντα, Ελαφόνησο. Ιδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και επαγγέλλεται Διαιτολόγος/διατροφολόγος. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:22 Η Nanaki έγραψε: #2.598 18-07-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Ποια είναι η πιο ρομαντική στιγμή που έχεις ζήσει; 2. Τρως συχνά σοκολάτα; 3. Πού πήγες πέρσι το καλοκαίρι; Click για ανάπτυξη... 1. Με το μωρό μου αγκαλιασμένοι στην παραλία και να μου λέει για πρώτη φορά πόσο πολύ με αγαπάει 2. Ναι, πολλές φορές την ημέρα 3. Στην Κοζάνη ερ 1.Ποιά είναι η πιο τρελή φαντασίωσή σου??? 2.Πόσο καιρό έχεισ να πας στην εκκλησία 3.Τί θα ήθελες να σου χαρίσουν στα γενέθλιά σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:29 Η Corpse Bride: #2.599 18-07-07 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: ερ 1.Ποιά είναι η πιο τρελή φαντασίωσή σου??? 2.Πόσο καιρό έχεισ να πας στην εκκλησία 3.Τί θα ήθελες να σου χαρίσουν στα γενέθλιά σου?? Click για ανάπτυξη... 1. Διακοπες ολο το χρονο οπου θελω ΓΙΑ ΠΑΑΑΑΝΤΑ 2. Απο το πασχα 3. Τον ουρανο με τ'αστρα * Ιδιεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:30 Ο deadhead_pirate: #2.600 18-07-07 14:30 1. Να ζήσω για πάντα σε ένα μακρινό νησί με ψαράδες και ένα ψηλό φάρο. 2. Είχα πάει σε κάτι βαφτήσια. Στα δικά μου. 3. Κάτι χειροποίητο. ιδια...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Θα είχες πρόβλημα να συνάψεις ερωτική σχέση με άτομο διαφορετικού χρώματος; 2. Θα είχες πρόβλημα να παντρευτείς τέτοιο άτομο; 3. Πως θα το αντιμετώπιζαν οι δικοί σου κάτι τέτοιο; Click για ανάπτυξη... 1.Οχι, αλλα δεν νομιζω οτι θα μπορουσε να με ελκει ενα τετιο ατομο 2.Το ιδιο με πανω 3.Δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 08:12 Η Giovanna έγραψε: #2.582 17-07-07 08:12 1.ναι θα ειχα, συνηθως δε μαρεσει πως μυριζουν 2.προφανως και δεν θα το εκανα 3.δε ξερω... μαλλον δε θα το θελε κανεις δικος μου... 1.εχεις κανει ποτε αναδαωση? 2.θα συμβαλεις φετος, που το προβλημα ειναι πολυ πολυ σοβαρο, στην αναδασωσω? 3. δλδ εσυ, πως νομιζεις οτι βοηθας το περιβαλλον?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:36 Η lala έγραψε: #2.583 17-07-07 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.εχεις κανει ποτε αναδαωση? 2.θα συμβαλεις φετος, που το προβλημα ειναι πολυ πολυ σοβαρο, στην αναδασωσω? 3. δλδ εσυ, πως νομιζεις οτι βοηθας το περιβαλλον?? Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις 1. Όχι 2. Ναι 3. Κάνω ανακύκλωση, προσπαθω να κάνω οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος και νερού, δεν πετάω ποτέ σκουπίδια στο δρόμο(εκνευρίζομαι πάρα πολύ όταν βλέπω κάποιον να το κάνει αυτό), χρησιμοποιώ ΜΜΜ και ποδήλατο Αυτά για την ώρα! Αν και μάλλον δεν είναι αρκετά.. Οι ίδιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 13:20 Ο fandago έγραψε: #2.584 17-07-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.ναι θα ειχα, συνηθως δε μαρεσει πως μυριζουν Click για ανάπτυξη... Wow, πως μυρίζουν δλδ; Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.εχεις κανει ποτε αναδαωση? 2.θα συμβαλεις φετος, που το προβλημα ειναι πολυ πολυ σοβαρο, στην αναδασωσω? 3. δλδ εσυ, πως νομιζεις οτι βοηθας το περιβαλλον?? Click για ανάπτυξη... 1. Ναι στο δημοτικό φύτεψα ένα δεντράκι. 2. Μένω αλλού, αλλά αν γινόταν αντίστοιχο στον τόπο μου γιατί όχι; 3. Με το να το μολύνω όσο λιγότερο μπορώ... 1. Έχεις τρακάρει ποτέ; 2. Βρίζεις όταν οδηγάς; 3. Φοράς εσύ και αναγκάζεις τους συνοδηγούς να φοράνε ζώνη; Αν δεν μπορείς να απαντήσεις στις απο πάνω γιατί δεν οδηγάς, τότε απάντησε στις εξής: 1. Έχεις σπάσει ποτέ κάποιο κόκκαλο; 2. Έχεις κάνει ράμματα; 3. Έχεις κάνει εγχείρηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιουλίου 2007 suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 16:14 Η suspiria έγραψε: #2.585 17-07-07 16:14 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις τρακάρει ποτέ; 2. Βρίζεις όταν οδηγάς; 3. Φοράς εσύ και αναγκάζεις τους συνοδηγούς να φοράνε ζώνη; Αν δεν μπορείς να απαντήσεις στις απο πάνω γιατί δεν οδηγάς, τότε απάντησε στις εξής: 1. Έχεις σπάσει ποτέ κάποιο κόκκαλο; 2. Έχεις κάνει ράμματα; 3. Έχεις κάνει εγχείρηση; Click για ανάπτυξη... Θα απαντήσω σε όλες ε; Part 1 ( Driver's Part ) 1.Όχι αλλά έχουν τρακάρει με το μηχανάκι μου 2.Επειδή είμαι ( λίγοοο ) νευρικό άτομο έχω αντικαταστήσει το "μαλ**κα" με το "αγάπη μου" και φωνάζω με αυτόν τον τρόπο ( Που πετάγεσαι ρε αγάπη μου; ) 3.Όταν μπαίνω στο αυτοκίνητο βάζω ζώνη από συνήθεια..Δεν αναγκάζω και τους υπόλοιπους αν και οι γονείς μου/αδέρφια μου βάζουν. Part 2 ( Gkantemi's Part ) 1.Nαι 2.Ναι 3.Όχι Τις ίδιες γιατί βιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 16:47 Η dooo έγραψε: #2.586 17-07-07 16:47 1. όχι ποτές, είμαι ουάν χελ οφ ε δράιβερ. 2. νταλικιέρης. αλλά πρέπει να το κόψω γιατί ακούει και το μωρό (η μούτζα θα πηγαίνει σύννεφο) 3. πάντα φοράω και φοράνε ζώνη. 4. δεν έχω σπάσει ποτέ τίποτα 5. δεν έχω κάνει ποτέ ράμματα (ευτυχώς....αν μου τύχει, θα ζητήσω ολική αναισθησία) 6. κρεατάκια... neeeeeext. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:01 Η adespoto έγραψε: #2.587 17-07-07 17:01 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αν δεν μπορείς να απαντήσεις στις απο πάνω γιατί δεν οδηγάς, τότε απάντησε στις εξής: 1. Έχεις σπάσει ποτέ κάποιο κόκκαλο; 2. Έχεις κάνει ράμματα; 3. Έχεις κάνει εγχείρηση; Click για ανάπτυξη... 1. Όχι 2. Όχι 3. Όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:02 Η Kakerlak έγραψε: #2.588 17-07-07 17:02 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις τρακάρει ποτέ; 2. Βρίζεις όταν οδηγάς; 3. Φοράς εσύ και αναγκάζεις τους συνοδηγούς να φοράνε ζώνη; Αν δεν μπορείς να απαντήσεις στις απο πάνω γιατί δεν οδηγάς, τότε απάντησε στις εξής: 1. Έχεις σπάσει ποτέ κάποιο κόκκαλο; 2. Έχεις κάνει ράμματα; 3. Έχεις κάνει εγχείρηση; Click για ανάπτυξη... ναι οχι πολυ ομως οχι εγω φοραω,προσπαθω οχι ναι 2 κατω απο το ποδι οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:36 Ο deadhead_pirate: #2.589 17-07-07 17:36 1. Ναι 2. Οχι 3. Ναι, όποτε το θυμάμαι... 4. Οχι 5. Ναι 6. Ναι Γίδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:45 Ο The Djinn: #2.590 17-07-07 17:45 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις τρακάρει ποτέ; 2. Βρίζεις όταν οδηγάς; 3. Φοράς εσύ και αναγκάζεις τους συνοδηγούς να φοράνε ζώνη; Click για ανάπτυξη... 1)Οχι ακριβως...αλλα μου εχουν τρακαρει το αμαξι ενω ηταν παρκαρισμενο... 2)Στην αρχη (οταν το πρωτο ειχα παρει και ημουν πολυ πιο νεος) εβριζα ευκολα, τωρα οχι. 3)Ναι.φοραω παντα και το λεω παντα στο συνοδηγο να το κανει. μονο ο κολλητος μου δεν το κανει ο οποιος ειναι ταξιτζης ομως.Σιγα μην του αλλαξεις μυαλα... Αν δεν μπορείς να απαντήσεις στις απο πάνω γιατί δεν οδηγάς, τότε απάντησε στις εξής: 1. Έχεις σπάσει ποτέ κάποιο κόκκαλο; 2. Έχεις κάνει ράμματα; 3. Έχεις κάνει εγχείρηση; Click για ανάπτυξη... 1)Ναι στο δεξι μου χερι οταν ημουν μικρος.Σπασιμο του βραχιονα και περιστροφη του χεριου, καθως και ο αγκωνας μου βγηκε απο την αλλη μερια...Υπηρχε κινδυνος να μην αναπρτυχθει σωστα το χερι αλλα τελικα ολα μια χαρα εφτιαξαν.(και χωρις εγχειρηση!Μου το εφτιαξαν "αναιμακτα") 2)Ναι.Για ενα χτυπηματακι στο χερι, αλλα και γιατι εχω αφαιρεσει...7(?) αν θυμαμαι καλα ελιες απο το σωμα μου. 3)Ναι και οχι...Το παρπανω με τις ελιες δηλαδη.Εγχειρισουλες της πλακας ηταν... Ερωτησεις: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:51 Η underwater: #2.591 17-07-07 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Ερωτησεις: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Click για ανάπτυξη... 1. Όχι με την κλασσική έννοια, αλλά θεωρώ μερικά πράγματα/άτομα γουρλίδικα κι άλλα το αντίθετο! 2. Ναι. 3. Εννοείται! Αν και μερικές φορές τα ανοίγω για πλάκα (τι αστεία που είμαι! ). Τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 18:09 Η Kakerlak έγραψε: #2.592 17-07-07 18:09 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? οχι κανω οπως ζηταω να κανει κ αυτος παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 19:16 Η Vkey έγραψε: #2.593 17-07-07 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Click για ανάπτυξη... 1. Καθόλου! 2. Κάνω ως το σημείο που θέλω, μπορώ και δεν καταπιέζομαι 3. Κλειστά πάντα...(οκ μερικές φορές τα ανοίγω για να κρυφοκοιτάξω τον άλλον) 'Ιδιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 05:28 Ο fandago έγραψε: #2.594 18-07-07 05:28 Αρχική Δημοσίευση από Mario: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Click για ανάπτυξη... 1. Ναι, μάλλον, σε κάποια πράγματα 2. Αρκεί να μην συνεπάγεται η δικιά μου δυστυχία 3. Όχι απαραίτητα... 1. Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 07:42 Η Kakerlak έγραψε: #2.595 18-07-07 07:42 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1 Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Click για ανάπτυξη... μαυρο οχι κρεμοσαπουνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:10 Η Γίδι έγραψε: #2.596 18-07-07 14:10 Κασαριδούλα, δε βάζεις ποτέ ερωτήσεις εσύ; Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Ναι, μάλλον, σε κάποια πράγματα 2. Αρκεί να μην συνεπάγεται η δικιά μου δυστυχία 3. Όχι απαραίτητα... 1. Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Click για ανάπτυξη... 1. Μαύρα. 2. Όχι, δεν έχω κιόλα. 3. Σαπούνι... Ερωτήσεις: 1. Ποια είναι η πιο ρομαντική στιγμή που έχεις ζήσει; 2. Τρως συχνά σοκολάτα; 3. Πού πήγες πέρσι το καλοκαίρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:21 Ο deadhead_pirate: #2.597 18-07-07 14:21 1. Δεν είναι μόνο μια στιγμή. Φωτιά στην παραλία, κιθάρες τραγούδι και χορός μέχρι το πρωί με αγαπημένους φίλους. 2. Οχι συχνά. 3. Αγιο Νικήτα - Λευκάδα, Σκόπελο, Φοινικούντα, Ελαφόνησο. Ιδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και επαγγέλλεται Διαιτολόγος/διατροφολόγος. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:22 Η Nanaki έγραψε: #2.598 18-07-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Ποια είναι η πιο ρομαντική στιγμή που έχεις ζήσει; 2. Τρως συχνά σοκολάτα; 3. Πού πήγες πέρσι το καλοκαίρι; Click για ανάπτυξη... 1. Με το μωρό μου αγκαλιασμένοι στην παραλία και να μου λέει για πρώτη φορά πόσο πολύ με αγαπάει 2. Ναι, πολλές φορές την ημέρα 3. Στην Κοζάνη ερ 1.Ποιά είναι η πιο τρελή φαντασίωσή σου??? 2.Πόσο καιρό έχεισ να πας στην εκκλησία 3.Τί θα ήθελες να σου χαρίσουν στα γενέθλιά σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:29 Η Corpse Bride: #2.599 18-07-07 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: ερ 1.Ποιά είναι η πιο τρελή φαντασίωσή σου??? 2.Πόσο καιρό έχεισ να πας στην εκκλησία 3.Τί θα ήθελες να σου χαρίσουν στα γενέθλιά σου?? Click για ανάπτυξη... 1. Διακοπες ολο το χρονο οπου θελω ΓΙΑ ΠΑΑΑΑΝΤΑ 2. Απο το πασχα 3. Τον ουρανο με τ'αστρα * Ιδιεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:30 Ο deadhead_pirate: #2.600 18-07-07 14:30 1. Να ζήσω για πάντα σε ένα μακρινό νησί με ψαράδες και ένα ψηλό φάρο. 2. Είχα πάει σε κάτι βαφτήσια. Στα δικά μου. 3. Κάτι χειροποίητο. ιδια...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1.ναι θα ειχα, συνηθως δε μαρεσει πως μυριζουν 2.προφανως και δεν θα το εκανα 3.δε ξερω... μαλλον δε θα το θελε κανεις δικος μου... 1.εχεις κανει ποτε αναδαωση? 2.θα συμβαλεις φετος, που το προβλημα ειναι πολυ πολυ σοβαρο, στην αναδασωσω? 3. δλδ εσυ, πως νομιζεις οτι βοηθας το περιβαλλον?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 12:36 Η lala έγραψε: #2.583 17-07-07 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.εχεις κανει ποτε αναδαωση? 2.θα συμβαλεις φετος, που το προβλημα ειναι πολυ πολυ σοβαρο, στην αναδασωσω? 3. δλδ εσυ, πως νομιζεις οτι βοηθας το περιβαλλον?? Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις 1. Όχι 2. Ναι 3. Κάνω ανακύκλωση, προσπαθω να κάνω οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος και νερού, δεν πετάω ποτέ σκουπίδια στο δρόμο(εκνευρίζομαι πάρα πολύ όταν βλέπω κάποιον να το κάνει αυτό), χρησιμοποιώ ΜΜΜ και ποδήλατο Αυτά για την ώρα! Αν και μάλλον δεν είναι αρκετά.. Οι ίδιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 13:20 Ο fandago έγραψε: #2.584 17-07-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.ναι θα ειχα, συνηθως δε μαρεσει πως μυριζουν Click για ανάπτυξη... Wow, πως μυρίζουν δλδ; Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.εχεις κανει ποτε αναδαωση? 2.θα συμβαλεις φετος, που το προβλημα ειναι πολυ πολυ σοβαρο, στην αναδασωσω? 3. δλδ εσυ, πως νομιζεις οτι βοηθας το περιβαλλον?? Click για ανάπτυξη... 1. Ναι στο δημοτικό φύτεψα ένα δεντράκι. 2. Μένω αλλού, αλλά αν γινόταν αντίστοιχο στον τόπο μου γιατί όχι; 3. Με το να το μολύνω όσο λιγότερο μπορώ... 1. Έχεις τρακάρει ποτέ; 2. Βρίζεις όταν οδηγάς; 3. Φοράς εσύ και αναγκάζεις τους συνοδηγούς να φοράνε ζώνη; Αν δεν μπορείς να απαντήσεις στις απο πάνω γιατί δεν οδηγάς, τότε απάντησε στις εξής: 1. Έχεις σπάσει ποτέ κάποιο κόκκαλο; 2. Έχεις κάνει ράμματα; 3. Έχεις κάνει εγχείρηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιουλίου 2007 suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 16:14 Η suspiria έγραψε: #2.585 17-07-07 16:14 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις τρακάρει ποτέ; 2. Βρίζεις όταν οδηγάς; 3. Φοράς εσύ και αναγκάζεις τους συνοδηγούς να φοράνε ζώνη; Αν δεν μπορείς να απαντήσεις στις απο πάνω γιατί δεν οδηγάς, τότε απάντησε στις εξής: 1. Έχεις σπάσει ποτέ κάποιο κόκκαλο; 2. Έχεις κάνει ράμματα; 3. Έχεις κάνει εγχείρηση; Click για ανάπτυξη... Θα απαντήσω σε όλες ε; Part 1 ( Driver's Part ) 1.Όχι αλλά έχουν τρακάρει με το μηχανάκι μου 2.Επειδή είμαι ( λίγοοο ) νευρικό άτομο έχω αντικαταστήσει το "μαλ**κα" με το "αγάπη μου" και φωνάζω με αυτόν τον τρόπο ( Που πετάγεσαι ρε αγάπη μου; ) 3.Όταν μπαίνω στο αυτοκίνητο βάζω ζώνη από συνήθεια..Δεν αναγκάζω και τους υπόλοιπους αν και οι γονείς μου/αδέρφια μου βάζουν. Part 2 ( Gkantemi's Part ) 1.Nαι 2.Ναι 3.Όχι Τις ίδιες γιατί βιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 16:47 Η dooo έγραψε: #2.586 17-07-07 16:47 1. όχι ποτές, είμαι ουάν χελ οφ ε δράιβερ. 2. νταλικιέρης. αλλά πρέπει να το κόψω γιατί ακούει και το μωρό (η μούτζα θα πηγαίνει σύννεφο) 3. πάντα φοράω και φοράνε ζώνη. 4. δεν έχω σπάσει ποτέ τίποτα 5. δεν έχω κάνει ποτέ ράμματα (ευτυχώς....αν μου τύχει, θα ζητήσω ολική αναισθησία) 6. κρεατάκια... neeeeeext. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:01 Η adespoto έγραψε: #2.587 17-07-07 17:01 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αν δεν μπορείς να απαντήσεις στις απο πάνω γιατί δεν οδηγάς, τότε απάντησε στις εξής: 1. Έχεις σπάσει ποτέ κάποιο κόκκαλο; 2. Έχεις κάνει ράμματα; 3. Έχεις κάνει εγχείρηση; Click για ανάπτυξη... 1. Όχι 2. Όχι 3. Όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:02 Η Kakerlak έγραψε: #2.588 17-07-07 17:02 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις τρακάρει ποτέ; 2. Βρίζεις όταν οδηγάς; 3. Φοράς εσύ και αναγκάζεις τους συνοδηγούς να φοράνε ζώνη; Αν δεν μπορείς να απαντήσεις στις απο πάνω γιατί δεν οδηγάς, τότε απάντησε στις εξής: 1. Έχεις σπάσει ποτέ κάποιο κόκκαλο; 2. Έχεις κάνει ράμματα; 3. Έχεις κάνει εγχείρηση; Click για ανάπτυξη... ναι οχι πολυ ομως οχι εγω φοραω,προσπαθω οχι ναι 2 κατω απο το ποδι οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:36 Ο deadhead_pirate: #2.589 17-07-07 17:36 1. Ναι 2. Οχι 3. Ναι, όποτε το θυμάμαι... 4. Οχι 5. Ναι 6. Ναι Γίδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:45 Ο The Djinn: #2.590 17-07-07 17:45 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις τρακάρει ποτέ; 2. Βρίζεις όταν οδηγάς; 3. Φοράς εσύ και αναγκάζεις τους συνοδηγούς να φοράνε ζώνη; Click για ανάπτυξη... 1)Οχι ακριβως...αλλα μου εχουν τρακαρει το αμαξι ενω ηταν παρκαρισμενο... 2)Στην αρχη (οταν το πρωτο ειχα παρει και ημουν πολυ πιο νεος) εβριζα ευκολα, τωρα οχι. 3)Ναι.φοραω παντα και το λεω παντα στο συνοδηγο να το κανει. μονο ο κολλητος μου δεν το κανει ο οποιος ειναι ταξιτζης ομως.Σιγα μην του αλλαξεις μυαλα... Αν δεν μπορείς να απαντήσεις στις απο πάνω γιατί δεν οδηγάς, τότε απάντησε στις εξής: 1. Έχεις σπάσει ποτέ κάποιο κόκκαλο; 2. Έχεις κάνει ράμματα; 3. Έχεις κάνει εγχείρηση; Click για ανάπτυξη... 1)Ναι στο δεξι μου χερι οταν ημουν μικρος.Σπασιμο του βραχιονα και περιστροφη του χεριου, καθως και ο αγκωνας μου βγηκε απο την αλλη μερια...Υπηρχε κινδυνος να μην αναπρτυχθει σωστα το χερι αλλα τελικα ολα μια χαρα εφτιαξαν.(και χωρις εγχειρηση!Μου το εφτιαξαν "αναιμακτα") 2)Ναι.Για ενα χτυπηματακι στο χερι, αλλα και γιατι εχω αφαιρεσει...7(?) αν θυμαμαι καλα ελιες απο το σωμα μου. 3)Ναι και οχι...Το παρπανω με τις ελιες δηλαδη.Εγχειρισουλες της πλακας ηταν... Ερωτησεις: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:51 Η underwater: #2.591 17-07-07 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Ερωτησεις: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Click για ανάπτυξη... 1. Όχι με την κλασσική έννοια, αλλά θεωρώ μερικά πράγματα/άτομα γουρλίδικα κι άλλα το αντίθετο! 2. Ναι. 3. Εννοείται! Αν και μερικές φορές τα ανοίγω για πλάκα (τι αστεία που είμαι! ). Τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 18:09 Η Kakerlak έγραψε: #2.592 17-07-07 18:09 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? οχι κανω οπως ζηταω να κανει κ αυτος παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 19:16 Η Vkey έγραψε: #2.593 17-07-07 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Click για ανάπτυξη... 1. Καθόλου! 2. Κάνω ως το σημείο που θέλω, μπορώ και δεν καταπιέζομαι 3. Κλειστά πάντα...(οκ μερικές φορές τα ανοίγω για να κρυφοκοιτάξω τον άλλον) 'Ιδιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 05:28 Ο fandago έγραψε: #2.594 18-07-07 05:28 Αρχική Δημοσίευση από Mario: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Click για ανάπτυξη... 1. Ναι, μάλλον, σε κάποια πράγματα 2. Αρκεί να μην συνεπάγεται η δικιά μου δυστυχία 3. Όχι απαραίτητα... 1. Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 07:42 Η Kakerlak έγραψε: #2.595 18-07-07 07:42 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1 Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Click για ανάπτυξη... μαυρο οχι κρεμοσαπουνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:10 Η Γίδι έγραψε: #2.596 18-07-07 14:10 Κασαριδούλα, δε βάζεις ποτέ ερωτήσεις εσύ; Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Ναι, μάλλον, σε κάποια πράγματα 2. Αρκεί να μην συνεπάγεται η δικιά μου δυστυχία 3. Όχι απαραίτητα... 1. Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Click για ανάπτυξη... 1. Μαύρα. 2. Όχι, δεν έχω κιόλα. 3. Σαπούνι... Ερωτήσεις: 1. Ποια είναι η πιο ρομαντική στιγμή που έχεις ζήσει; 2. Τρως συχνά σοκολάτα; 3. Πού πήγες πέρσι το καλοκαίρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:21 Ο deadhead_pirate: #2.597 18-07-07 14:21 1. Δεν είναι μόνο μια στιγμή. Φωτιά στην παραλία, κιθάρες τραγούδι και χορός μέχρι το πρωί με αγαπημένους φίλους. 2. Οχι συχνά. 3. Αγιο Νικήτα - Λευκάδα, Σκόπελο, Φοινικούντα, Ελαφόνησο. Ιδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και επαγγέλλεται Διαιτολόγος/διατροφολόγος. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:22 Η Nanaki έγραψε: #2.598 18-07-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Ποια είναι η πιο ρομαντική στιγμή που έχεις ζήσει; 2. Τρως συχνά σοκολάτα; 3. Πού πήγες πέρσι το καλοκαίρι; Click για ανάπτυξη... 1. Με το μωρό μου αγκαλιασμένοι στην παραλία και να μου λέει για πρώτη φορά πόσο πολύ με αγαπάει 2. Ναι, πολλές φορές την ημέρα 3. Στην Κοζάνη ερ 1.Ποιά είναι η πιο τρελή φαντασίωσή σου??? 2.Πόσο καιρό έχεισ να πας στην εκκλησία 3.Τί θα ήθελες να σου χαρίσουν στα γενέθλιά σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:29 Η Corpse Bride: #2.599 18-07-07 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: ερ 1.Ποιά είναι η πιο τρελή φαντασίωσή σου??? 2.Πόσο καιρό έχεισ να πας στην εκκλησία 3.Τί θα ήθελες να σου χαρίσουν στα γενέθλιά σου?? Click για ανάπτυξη... 1. Διακοπες ολο το χρονο οπου θελω ΓΙΑ ΠΑΑΑΑΝΤΑ 2. Απο το πασχα 3. Τον ουρανο με τ'αστρα * Ιδιεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:30 Ο deadhead_pirate: #2.600 18-07-07 14:30 1. Να ζήσω για πάντα σε ένα μακρινό νησί με ψαράδες και ένα ψηλό φάρο. 2. Είχα πάει σε κάτι βαφτήσια. Στα δικά μου. 3. Κάτι χειροποίητο. ιδια...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.εχεις κανει ποτε αναδαωση? 2.θα συμβαλεις φετος, που το προβλημα ειναι πολυ πολυ σοβαρο, στην αναδασωσω? 3. δλδ εσυ, πως νομιζεις οτι βοηθας το περιβαλλον?? Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις 1. Όχι 2. Ναι 3. Κάνω ανακύκλωση, προσπαθω να κάνω οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος και νερού, δεν πετάω ποτέ σκουπίδια στο δρόμο(εκνευρίζομαι πάρα πολύ όταν βλέπω κάποιον να το κάνει αυτό), χρησιμοποιώ ΜΜΜ και ποδήλατο Αυτά για την ώρα! Αν και μάλλον δεν είναι αρκετά.. Οι ίδιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 13:20 Ο fandago έγραψε: #2.584 17-07-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.ναι θα ειχα, συνηθως δε μαρεσει πως μυριζουν Click για ανάπτυξη... Wow, πως μυρίζουν δλδ; Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.εχεις κανει ποτε αναδαωση? 2.θα συμβαλεις φετος, που το προβλημα ειναι πολυ πολυ σοβαρο, στην αναδασωσω? 3. δλδ εσυ, πως νομιζεις οτι βοηθας το περιβαλλον?? Click για ανάπτυξη... 1. Ναι στο δημοτικό φύτεψα ένα δεντράκι. 2. Μένω αλλού, αλλά αν γινόταν αντίστοιχο στον τόπο μου γιατί όχι; 3. Με το να το μολύνω όσο λιγότερο μπορώ... 1. Έχεις τρακάρει ποτέ; 2. Βρίζεις όταν οδηγάς; 3. Φοράς εσύ και αναγκάζεις τους συνοδηγούς να φοράνε ζώνη; Αν δεν μπορείς να απαντήσεις στις απο πάνω γιατί δεν οδηγάς, τότε απάντησε στις εξής: 1. Έχεις σπάσει ποτέ κάποιο κόκκαλο; 2. Έχεις κάνει ράμματα; 3. Έχεις κάνει εγχείρηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιουλίου 2007 suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 16:14 Η suspiria έγραψε: #2.585 17-07-07 16:14 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις τρακάρει ποτέ; 2. Βρίζεις όταν οδηγάς; 3. Φοράς εσύ και αναγκάζεις τους συνοδηγούς να φοράνε ζώνη; Αν δεν μπορείς να απαντήσεις στις απο πάνω γιατί δεν οδηγάς, τότε απάντησε στις εξής: 1. Έχεις σπάσει ποτέ κάποιο κόκκαλο; 2. Έχεις κάνει ράμματα; 3. Έχεις κάνει εγχείρηση; Click για ανάπτυξη... Θα απαντήσω σε όλες ε; Part 1 ( Driver's Part ) 1.Όχι αλλά έχουν τρακάρει με το μηχανάκι μου 2.Επειδή είμαι ( λίγοοο ) νευρικό άτομο έχω αντικαταστήσει το "μαλ**κα" με το "αγάπη μου" και φωνάζω με αυτόν τον τρόπο ( Που πετάγεσαι ρε αγάπη μου; ) 3.Όταν μπαίνω στο αυτοκίνητο βάζω ζώνη από συνήθεια..Δεν αναγκάζω και τους υπόλοιπους αν και οι γονείς μου/αδέρφια μου βάζουν. Part 2 ( Gkantemi's Part ) 1.Nαι 2.Ναι 3.Όχι Τις ίδιες γιατί βιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 16:47 Η dooo έγραψε: #2.586 17-07-07 16:47 1. όχι ποτές, είμαι ουάν χελ οφ ε δράιβερ. 2. νταλικιέρης. αλλά πρέπει να το κόψω γιατί ακούει και το μωρό (η μούτζα θα πηγαίνει σύννεφο) 3. πάντα φοράω και φοράνε ζώνη. 4. δεν έχω σπάσει ποτέ τίποτα 5. δεν έχω κάνει ποτέ ράμματα (ευτυχώς....αν μου τύχει, θα ζητήσω ολική αναισθησία) 6. κρεατάκια... neeeeeext. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:01 Η adespoto έγραψε: #2.587 17-07-07 17:01 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αν δεν μπορείς να απαντήσεις στις απο πάνω γιατί δεν οδηγάς, τότε απάντησε στις εξής: 1. Έχεις σπάσει ποτέ κάποιο κόκκαλο; 2. Έχεις κάνει ράμματα; 3. Έχεις κάνει εγχείρηση; Click για ανάπτυξη... 1. Όχι 2. Όχι 3. Όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:02 Η Kakerlak έγραψε: #2.588 17-07-07 17:02 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις τρακάρει ποτέ; 2. Βρίζεις όταν οδηγάς; 3. Φοράς εσύ και αναγκάζεις τους συνοδηγούς να φοράνε ζώνη; Αν δεν μπορείς να απαντήσεις στις απο πάνω γιατί δεν οδηγάς, τότε απάντησε στις εξής: 1. Έχεις σπάσει ποτέ κάποιο κόκκαλο; 2. Έχεις κάνει ράμματα; 3. Έχεις κάνει εγχείρηση; Click για ανάπτυξη... ναι οχι πολυ ομως οχι εγω φοραω,προσπαθω οχι ναι 2 κατω απο το ποδι οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:36 Ο deadhead_pirate: #2.589 17-07-07 17:36 1. Ναι 2. Οχι 3. Ναι, όποτε το θυμάμαι... 4. Οχι 5. Ναι 6. Ναι Γίδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:45 Ο The Djinn: #2.590 17-07-07 17:45 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις τρακάρει ποτέ; 2. Βρίζεις όταν οδηγάς; 3. Φοράς εσύ και αναγκάζεις τους συνοδηγούς να φοράνε ζώνη; Click για ανάπτυξη... 1)Οχι ακριβως...αλλα μου εχουν τρακαρει το αμαξι ενω ηταν παρκαρισμενο... 2)Στην αρχη (οταν το πρωτο ειχα παρει και ημουν πολυ πιο νεος) εβριζα ευκολα, τωρα οχι. 3)Ναι.φοραω παντα και το λεω παντα στο συνοδηγο να το κανει. μονο ο κολλητος μου δεν το κανει ο οποιος ειναι ταξιτζης ομως.Σιγα μην του αλλαξεις μυαλα... Αν δεν μπορείς να απαντήσεις στις απο πάνω γιατί δεν οδηγάς, τότε απάντησε στις εξής: 1. Έχεις σπάσει ποτέ κάποιο κόκκαλο; 2. Έχεις κάνει ράμματα; 3. Έχεις κάνει εγχείρηση; Click για ανάπτυξη... 1)Ναι στο δεξι μου χερι οταν ημουν μικρος.Σπασιμο του βραχιονα και περιστροφη του χεριου, καθως και ο αγκωνας μου βγηκε απο την αλλη μερια...Υπηρχε κινδυνος να μην αναπρτυχθει σωστα το χερι αλλα τελικα ολα μια χαρα εφτιαξαν.(και χωρις εγχειρηση!Μου το εφτιαξαν "αναιμακτα") 2)Ναι.Για ενα χτυπηματακι στο χερι, αλλα και γιατι εχω αφαιρεσει...7(?) αν θυμαμαι καλα ελιες απο το σωμα μου. 3)Ναι και οχι...Το παρπανω με τις ελιες δηλαδη.Εγχειρισουλες της πλακας ηταν... Ερωτησεις: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:51 Η underwater: #2.591 17-07-07 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Ερωτησεις: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Click για ανάπτυξη... 1. Όχι με την κλασσική έννοια, αλλά θεωρώ μερικά πράγματα/άτομα γουρλίδικα κι άλλα το αντίθετο! 2. Ναι. 3. Εννοείται! Αν και μερικές φορές τα ανοίγω για πλάκα (τι αστεία που είμαι! ). Τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 18:09 Η Kakerlak έγραψε: #2.592 17-07-07 18:09 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? οχι κανω οπως ζηταω να κανει κ αυτος παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 19:16 Η Vkey έγραψε: #2.593 17-07-07 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Click για ανάπτυξη... 1. Καθόλου! 2. Κάνω ως το σημείο που θέλω, μπορώ και δεν καταπιέζομαι 3. Κλειστά πάντα...(οκ μερικές φορές τα ανοίγω για να κρυφοκοιτάξω τον άλλον) 'Ιδιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 05:28 Ο fandago έγραψε: #2.594 18-07-07 05:28 Αρχική Δημοσίευση από Mario: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Click για ανάπτυξη... 1. Ναι, μάλλον, σε κάποια πράγματα 2. Αρκεί να μην συνεπάγεται η δικιά μου δυστυχία 3. Όχι απαραίτητα... 1. Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 07:42 Η Kakerlak έγραψε: #2.595 18-07-07 07:42 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1 Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Click για ανάπτυξη... μαυρο οχι κρεμοσαπουνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:10 Η Γίδι έγραψε: #2.596 18-07-07 14:10 Κασαριδούλα, δε βάζεις ποτέ ερωτήσεις εσύ; Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Ναι, μάλλον, σε κάποια πράγματα 2. Αρκεί να μην συνεπάγεται η δικιά μου δυστυχία 3. Όχι απαραίτητα... 1. Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Click για ανάπτυξη... 1. Μαύρα. 2. Όχι, δεν έχω κιόλα. 3. Σαπούνι... Ερωτήσεις: 1. Ποια είναι η πιο ρομαντική στιγμή που έχεις ζήσει; 2. Τρως συχνά σοκολάτα; 3. Πού πήγες πέρσι το καλοκαίρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:21 Ο deadhead_pirate: #2.597 18-07-07 14:21 1. Δεν είναι μόνο μια στιγμή. Φωτιά στην παραλία, κιθάρες τραγούδι και χορός μέχρι το πρωί με αγαπημένους φίλους. 2. Οχι συχνά. 3. Αγιο Νικήτα - Λευκάδα, Σκόπελο, Φοινικούντα, Ελαφόνησο. Ιδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και επαγγέλλεται Διαιτολόγος/διατροφολόγος. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:22 Η Nanaki έγραψε: #2.598 18-07-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Ποια είναι η πιο ρομαντική στιγμή που έχεις ζήσει; 2. Τρως συχνά σοκολάτα; 3. Πού πήγες πέρσι το καλοκαίρι; Click για ανάπτυξη... 1. Με το μωρό μου αγκαλιασμένοι στην παραλία και να μου λέει για πρώτη φορά πόσο πολύ με αγαπάει 2. Ναι, πολλές φορές την ημέρα 3. Στην Κοζάνη ερ 1.Ποιά είναι η πιο τρελή φαντασίωσή σου??? 2.Πόσο καιρό έχεισ να πας στην εκκλησία 3.Τί θα ήθελες να σου χαρίσουν στα γενέθλιά σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:29 Η Corpse Bride: #2.599 18-07-07 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: ερ 1.Ποιά είναι η πιο τρελή φαντασίωσή σου??? 2.Πόσο καιρό έχεισ να πας στην εκκλησία 3.Τί θα ήθελες να σου χαρίσουν στα γενέθλιά σου?? Click για ανάπτυξη... 1. Διακοπες ολο το χρονο οπου θελω ΓΙΑ ΠΑΑΑΑΝΤΑ 2. Απο το πασχα 3. Τον ουρανο με τ'αστρα * Ιδιεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:30 Ο deadhead_pirate: #2.600 18-07-07 14:30 1. Να ζήσω για πάντα σε ένα μακρινό νησί με ψαράδες και ένα ψηλό φάρο. 2. Είχα πάει σε κάτι βαφτήσια. Στα δικά μου. 3. Κάτι χειροποίητο. ιδια...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.ναι θα ειχα, συνηθως δε μαρεσει πως μυριζουν Click για ανάπτυξη... Wow, πως μυρίζουν δλδ; Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.εχεις κανει ποτε αναδαωση? 2.θα συμβαλεις φετος, που το προβλημα ειναι πολυ πολυ σοβαρο, στην αναδασωσω? 3. δλδ εσυ, πως νομιζεις οτι βοηθας το περιβαλλον?? Click για ανάπτυξη... 1. Ναι στο δημοτικό φύτεψα ένα δεντράκι. 2. Μένω αλλού, αλλά αν γινόταν αντίστοιχο στον τόπο μου γιατί όχι; 3. Με το να το μολύνω όσο λιγότερο μπορώ... 1. Έχεις τρακάρει ποτέ; 2. Βρίζεις όταν οδηγάς; 3. Φοράς εσύ και αναγκάζεις τους συνοδηγούς να φοράνε ζώνη; Αν δεν μπορείς να απαντήσεις στις απο πάνω γιατί δεν οδηγάς, τότε απάντησε στις εξής: 1. Έχεις σπάσει ποτέ κάποιο κόκκαλο; 2. Έχεις κάνει ράμματα; 3. Έχεις κάνει εγχείρηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 16:14 Η suspiria έγραψε: #2.585 17-07-07 16:14 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις τρακάρει ποτέ; 2. Βρίζεις όταν οδηγάς; 3. Φοράς εσύ και αναγκάζεις τους συνοδηγούς να φοράνε ζώνη; Αν δεν μπορείς να απαντήσεις στις απο πάνω γιατί δεν οδηγάς, τότε απάντησε στις εξής: 1. Έχεις σπάσει ποτέ κάποιο κόκκαλο; 2. Έχεις κάνει ράμματα; 3. Έχεις κάνει εγχείρηση; Click για ανάπτυξη... Θα απαντήσω σε όλες ε; Part 1 ( Driver's Part ) 1.Όχι αλλά έχουν τρακάρει με το μηχανάκι μου 2.Επειδή είμαι ( λίγοοο ) νευρικό άτομο έχω αντικαταστήσει το "μαλ**κα" με το "αγάπη μου" και φωνάζω με αυτόν τον τρόπο ( Που πετάγεσαι ρε αγάπη μου; ) 3.Όταν μπαίνω στο αυτοκίνητο βάζω ζώνη από συνήθεια..Δεν αναγκάζω και τους υπόλοιπους αν και οι γονείς μου/αδέρφια μου βάζουν. Part 2 ( Gkantemi's Part ) 1.Nαι 2.Ναι 3.Όχι Τις ίδιες γιατί βιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 16:47 Η dooo έγραψε: #2.586 17-07-07 16:47 1. όχι ποτές, είμαι ουάν χελ οφ ε δράιβερ. 2. νταλικιέρης. αλλά πρέπει να το κόψω γιατί ακούει και το μωρό (η μούτζα θα πηγαίνει σύννεφο) 3. πάντα φοράω και φοράνε ζώνη. 4. δεν έχω σπάσει ποτέ τίποτα 5. δεν έχω κάνει ποτέ ράμματα (ευτυχώς....αν μου τύχει, θα ζητήσω ολική αναισθησία) 6. κρεατάκια... neeeeeext. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:01 Η adespoto έγραψε: #2.587 17-07-07 17:01 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αν δεν μπορείς να απαντήσεις στις απο πάνω γιατί δεν οδηγάς, τότε απάντησε στις εξής: 1. Έχεις σπάσει ποτέ κάποιο κόκκαλο; 2. Έχεις κάνει ράμματα; 3. Έχεις κάνει εγχείρηση; Click για ανάπτυξη... 1. Όχι 2. Όχι 3. Όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:02 Η Kakerlak έγραψε: #2.588 17-07-07 17:02 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις τρακάρει ποτέ; 2. Βρίζεις όταν οδηγάς; 3. Φοράς εσύ και αναγκάζεις τους συνοδηγούς να φοράνε ζώνη; Αν δεν μπορείς να απαντήσεις στις απο πάνω γιατί δεν οδηγάς, τότε απάντησε στις εξής: 1. Έχεις σπάσει ποτέ κάποιο κόκκαλο; 2. Έχεις κάνει ράμματα; 3. Έχεις κάνει εγχείρηση; Click για ανάπτυξη... ναι οχι πολυ ομως οχι εγω φοραω,προσπαθω οχι ναι 2 κατω απο το ποδι οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:36 Ο deadhead_pirate: #2.589 17-07-07 17:36 1. Ναι 2. Οχι 3. Ναι, όποτε το θυμάμαι... 4. Οχι 5. Ναι 6. Ναι Γίδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:45 Ο The Djinn: #2.590 17-07-07 17:45 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις τρακάρει ποτέ; 2. Βρίζεις όταν οδηγάς; 3. Φοράς εσύ και αναγκάζεις τους συνοδηγούς να φοράνε ζώνη; Click για ανάπτυξη... 1)Οχι ακριβως...αλλα μου εχουν τρακαρει το αμαξι ενω ηταν παρκαρισμενο... 2)Στην αρχη (οταν το πρωτο ειχα παρει και ημουν πολυ πιο νεος) εβριζα ευκολα, τωρα οχι. 3)Ναι.φοραω παντα και το λεω παντα στο συνοδηγο να το κανει. μονο ο κολλητος μου δεν το κανει ο οποιος ειναι ταξιτζης ομως.Σιγα μην του αλλαξεις μυαλα... Αν δεν μπορείς να απαντήσεις στις απο πάνω γιατί δεν οδηγάς, τότε απάντησε στις εξής: 1. Έχεις σπάσει ποτέ κάποιο κόκκαλο; 2. Έχεις κάνει ράμματα; 3. Έχεις κάνει εγχείρηση; Click για ανάπτυξη... 1)Ναι στο δεξι μου χερι οταν ημουν μικρος.Σπασιμο του βραχιονα και περιστροφη του χεριου, καθως και ο αγκωνας μου βγηκε απο την αλλη μερια...Υπηρχε κινδυνος να μην αναπρτυχθει σωστα το χερι αλλα τελικα ολα μια χαρα εφτιαξαν.(και χωρις εγχειρηση!Μου το εφτιαξαν "αναιμακτα") 2)Ναι.Για ενα χτυπηματακι στο χερι, αλλα και γιατι εχω αφαιρεσει...7(?) αν θυμαμαι καλα ελιες απο το σωμα μου. 3)Ναι και οχι...Το παρπανω με τις ελιες δηλαδη.Εγχειρισουλες της πλακας ηταν... Ερωτησεις: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:51 Η underwater: #2.591 17-07-07 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Ερωτησεις: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Click για ανάπτυξη... 1. Όχι με την κλασσική έννοια, αλλά θεωρώ μερικά πράγματα/άτομα γουρλίδικα κι άλλα το αντίθετο! 2. Ναι. 3. Εννοείται! Αν και μερικές φορές τα ανοίγω για πλάκα (τι αστεία που είμαι! ). Τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 18:09 Η Kakerlak έγραψε: #2.592 17-07-07 18:09 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? οχι κανω οπως ζηταω να κανει κ αυτος παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 19:16 Η Vkey έγραψε: #2.593 17-07-07 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Click για ανάπτυξη... 1. Καθόλου! 2. Κάνω ως το σημείο που θέλω, μπορώ και δεν καταπιέζομαι 3. Κλειστά πάντα...(οκ μερικές φορές τα ανοίγω για να κρυφοκοιτάξω τον άλλον) 'Ιδιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 05:28 Ο fandago έγραψε: #2.594 18-07-07 05:28 Αρχική Δημοσίευση από Mario: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Click για ανάπτυξη... 1. Ναι, μάλλον, σε κάποια πράγματα 2. Αρκεί να μην συνεπάγεται η δικιά μου δυστυχία 3. Όχι απαραίτητα... 1. Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 07:42 Η Kakerlak έγραψε: #2.595 18-07-07 07:42 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1 Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Click για ανάπτυξη... μαυρο οχι κρεμοσαπουνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:10 Η Γίδι έγραψε: #2.596 18-07-07 14:10 Κασαριδούλα, δε βάζεις ποτέ ερωτήσεις εσύ; Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Ναι, μάλλον, σε κάποια πράγματα 2. Αρκεί να μην συνεπάγεται η δικιά μου δυστυχία 3. Όχι απαραίτητα... 1. Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Click για ανάπτυξη... 1. Μαύρα. 2. Όχι, δεν έχω κιόλα. 3. Σαπούνι... Ερωτήσεις: 1. Ποια είναι η πιο ρομαντική στιγμή που έχεις ζήσει; 2. Τρως συχνά σοκολάτα; 3. Πού πήγες πέρσι το καλοκαίρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:21 Ο deadhead_pirate: #2.597 18-07-07 14:21 1. Δεν είναι μόνο μια στιγμή. Φωτιά στην παραλία, κιθάρες τραγούδι και χορός μέχρι το πρωί με αγαπημένους φίλους. 2. Οχι συχνά. 3. Αγιο Νικήτα - Λευκάδα, Σκόπελο, Φοινικούντα, Ελαφόνησο. Ιδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και επαγγέλλεται Διαιτολόγος/διατροφολόγος. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:22 Η Nanaki έγραψε: #2.598 18-07-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Ποια είναι η πιο ρομαντική στιγμή που έχεις ζήσει; 2. Τρως συχνά σοκολάτα; 3. Πού πήγες πέρσι το καλοκαίρι; Click για ανάπτυξη... 1. Με το μωρό μου αγκαλιασμένοι στην παραλία και να μου λέει για πρώτη φορά πόσο πολύ με αγαπάει 2. Ναι, πολλές φορές την ημέρα 3. Στην Κοζάνη ερ 1.Ποιά είναι η πιο τρελή φαντασίωσή σου??? 2.Πόσο καιρό έχεισ να πας στην εκκλησία 3.Τί θα ήθελες να σου χαρίσουν στα γενέθλιά σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:29 Η Corpse Bride: #2.599 18-07-07 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: ερ 1.Ποιά είναι η πιο τρελή φαντασίωσή σου??? 2.Πόσο καιρό έχεισ να πας στην εκκλησία 3.Τί θα ήθελες να σου χαρίσουν στα γενέθλιά σου?? Click για ανάπτυξη... 1. Διακοπες ολο το χρονο οπου θελω ΓΙΑ ΠΑΑΑΑΝΤΑ 2. Απο το πασχα 3. Τον ουρανο με τ'αστρα * Ιδιεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:30 Ο deadhead_pirate: #2.600 18-07-07 14:30 1. Να ζήσω για πάντα σε ένα μακρινό νησί με ψαράδες και ένα ψηλό φάρο. 2. Είχα πάει σε κάτι βαφτήσια. Στα δικά μου. 3. Κάτι χειροποίητο. ιδια...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις τρακάρει ποτέ; 2. Βρίζεις όταν οδηγάς; 3. Φοράς εσύ και αναγκάζεις τους συνοδηγούς να φοράνε ζώνη; Αν δεν μπορείς να απαντήσεις στις απο πάνω γιατί δεν οδηγάς, τότε απάντησε στις εξής: 1. Έχεις σπάσει ποτέ κάποιο κόκκαλο; 2. Έχεις κάνει ράμματα; 3. Έχεις κάνει εγχείρηση; Click για ανάπτυξη... Θα απαντήσω σε όλες ε; Part 1 ( Driver's Part ) 1.Όχι αλλά έχουν τρακάρει με το μηχανάκι μου 2.Επειδή είμαι ( λίγοοο ) νευρικό άτομο έχω αντικαταστήσει το "μαλ**κα" με το "αγάπη μου" και φωνάζω με αυτόν τον τρόπο ( Που πετάγεσαι ρε αγάπη μου; ) 3.Όταν μπαίνω στο αυτοκίνητο βάζω ζώνη από συνήθεια..Δεν αναγκάζω και τους υπόλοιπους αν και οι γονείς μου/αδέρφια μου βάζουν. Part 2 ( Gkantemi's Part ) 1.Nαι 2.Ναι 3.Όχι Τις ίδιες γιατί βιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 16:47 Η dooo έγραψε: #2.586 17-07-07 16:47 1. όχι ποτές, είμαι ουάν χελ οφ ε δράιβερ. 2. νταλικιέρης. αλλά πρέπει να το κόψω γιατί ακούει και το μωρό (η μούτζα θα πηγαίνει σύννεφο) 3. πάντα φοράω και φοράνε ζώνη. 4. δεν έχω σπάσει ποτέ τίποτα 5. δεν έχω κάνει ποτέ ράμματα (ευτυχώς....αν μου τύχει, θα ζητήσω ολική αναισθησία) 6. κρεατάκια... neeeeeext. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:01 Η adespoto έγραψε: #2.587 17-07-07 17:01 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αν δεν μπορείς να απαντήσεις στις απο πάνω γιατί δεν οδηγάς, τότε απάντησε στις εξής: 1. Έχεις σπάσει ποτέ κάποιο κόκκαλο; 2. Έχεις κάνει ράμματα; 3. Έχεις κάνει εγχείρηση; Click για ανάπτυξη... 1. Όχι 2. Όχι 3. Όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:02 Η Kakerlak έγραψε: #2.588 17-07-07 17:02 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις τρακάρει ποτέ; 2. Βρίζεις όταν οδηγάς; 3. Φοράς εσύ και αναγκάζεις τους συνοδηγούς να φοράνε ζώνη; Αν δεν μπορείς να απαντήσεις στις απο πάνω γιατί δεν οδηγάς, τότε απάντησε στις εξής: 1. Έχεις σπάσει ποτέ κάποιο κόκκαλο; 2. Έχεις κάνει ράμματα; 3. Έχεις κάνει εγχείρηση; Click για ανάπτυξη... ναι οχι πολυ ομως οχι εγω φοραω,προσπαθω οχι ναι 2 κατω απο το ποδι οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:36 Ο deadhead_pirate: #2.589 17-07-07 17:36 1. Ναι 2. Οχι 3. Ναι, όποτε το θυμάμαι... 4. Οχι 5. Ναι 6. Ναι Γίδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:45 Ο The Djinn: #2.590 17-07-07 17:45 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις τρακάρει ποτέ; 2. Βρίζεις όταν οδηγάς; 3. Φοράς εσύ και αναγκάζεις τους συνοδηγούς να φοράνε ζώνη; Click για ανάπτυξη... 1)Οχι ακριβως...αλλα μου εχουν τρακαρει το αμαξι ενω ηταν παρκαρισμενο... 2)Στην αρχη (οταν το πρωτο ειχα παρει και ημουν πολυ πιο νεος) εβριζα ευκολα, τωρα οχι. 3)Ναι.φοραω παντα και το λεω παντα στο συνοδηγο να το κανει. μονο ο κολλητος μου δεν το κανει ο οποιος ειναι ταξιτζης ομως.Σιγα μην του αλλαξεις μυαλα... Αν δεν μπορείς να απαντήσεις στις απο πάνω γιατί δεν οδηγάς, τότε απάντησε στις εξής: 1. Έχεις σπάσει ποτέ κάποιο κόκκαλο; 2. Έχεις κάνει ράμματα; 3. Έχεις κάνει εγχείρηση; Click για ανάπτυξη... 1)Ναι στο δεξι μου χερι οταν ημουν μικρος.Σπασιμο του βραχιονα και περιστροφη του χεριου, καθως και ο αγκωνας μου βγηκε απο την αλλη μερια...Υπηρχε κινδυνος να μην αναπρτυχθει σωστα το χερι αλλα τελικα ολα μια χαρα εφτιαξαν.(και χωρις εγχειρηση!Μου το εφτιαξαν "αναιμακτα") 2)Ναι.Για ενα χτυπηματακι στο χερι, αλλα και γιατι εχω αφαιρεσει...7(?) αν θυμαμαι καλα ελιες απο το σωμα μου. 3)Ναι και οχι...Το παρπανω με τις ελιες δηλαδη.Εγχειρισουλες της πλακας ηταν... Ερωτησεις: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:51 Η underwater: #2.591 17-07-07 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Ερωτησεις: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Click για ανάπτυξη... 1. Όχι με την κλασσική έννοια, αλλά θεωρώ μερικά πράγματα/άτομα γουρλίδικα κι άλλα το αντίθετο! 2. Ναι. 3. Εννοείται! Αν και μερικές φορές τα ανοίγω για πλάκα (τι αστεία που είμαι! ). Τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 18:09 Η Kakerlak έγραψε: #2.592 17-07-07 18:09 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? οχι κανω οπως ζηταω να κανει κ αυτος παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 19:16 Η Vkey έγραψε: #2.593 17-07-07 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Click για ανάπτυξη... 1. Καθόλου! 2. Κάνω ως το σημείο που θέλω, μπορώ και δεν καταπιέζομαι 3. Κλειστά πάντα...(οκ μερικές φορές τα ανοίγω για να κρυφοκοιτάξω τον άλλον) 'Ιδιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 05:28 Ο fandago έγραψε: #2.594 18-07-07 05:28 Αρχική Δημοσίευση από Mario: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Click για ανάπτυξη... 1. Ναι, μάλλον, σε κάποια πράγματα 2. Αρκεί να μην συνεπάγεται η δικιά μου δυστυχία 3. Όχι απαραίτητα... 1. Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 07:42 Η Kakerlak έγραψε: #2.595 18-07-07 07:42 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1 Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Click για ανάπτυξη... μαυρο οχι κρεμοσαπουνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:10 Η Γίδι έγραψε: #2.596 18-07-07 14:10 Κασαριδούλα, δε βάζεις ποτέ ερωτήσεις εσύ; Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Ναι, μάλλον, σε κάποια πράγματα 2. Αρκεί να μην συνεπάγεται η δικιά μου δυστυχία 3. Όχι απαραίτητα... 1. Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Click για ανάπτυξη... 1. Μαύρα. 2. Όχι, δεν έχω κιόλα. 3. Σαπούνι... Ερωτήσεις: 1. Ποια είναι η πιο ρομαντική στιγμή που έχεις ζήσει; 2. Τρως συχνά σοκολάτα; 3. Πού πήγες πέρσι το καλοκαίρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:21 Ο deadhead_pirate: #2.597 18-07-07 14:21 1. Δεν είναι μόνο μια στιγμή. Φωτιά στην παραλία, κιθάρες τραγούδι και χορός μέχρι το πρωί με αγαπημένους φίλους. 2. Οχι συχνά. 3. Αγιο Νικήτα - Λευκάδα, Σκόπελο, Φοινικούντα, Ελαφόνησο. Ιδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και επαγγέλλεται Διαιτολόγος/διατροφολόγος. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:22 Η Nanaki έγραψε: #2.598 18-07-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Ποια είναι η πιο ρομαντική στιγμή που έχεις ζήσει; 2. Τρως συχνά σοκολάτα; 3. Πού πήγες πέρσι το καλοκαίρι; Click για ανάπτυξη... 1. Με το μωρό μου αγκαλιασμένοι στην παραλία και να μου λέει για πρώτη φορά πόσο πολύ με αγαπάει 2. Ναι, πολλές φορές την ημέρα 3. Στην Κοζάνη ερ 1.Ποιά είναι η πιο τρελή φαντασίωσή σου??? 2.Πόσο καιρό έχεισ να πας στην εκκλησία 3.Τί θα ήθελες να σου χαρίσουν στα γενέθλιά σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:29 Η Corpse Bride: #2.599 18-07-07 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: ερ 1.Ποιά είναι η πιο τρελή φαντασίωσή σου??? 2.Πόσο καιρό έχεισ να πας στην εκκλησία 3.Τί θα ήθελες να σου χαρίσουν στα γενέθλιά σου?? Click για ανάπτυξη... 1. Διακοπες ολο το χρονο οπου θελω ΓΙΑ ΠΑΑΑΑΝΤΑ 2. Απο το πασχα 3. Τον ουρανο με τ'αστρα * Ιδιεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:30 Ο deadhead_pirate: #2.600 18-07-07 14:30 1. Να ζήσω για πάντα σε ένα μακρινό νησί με ψαράδες και ένα ψηλό φάρο. 2. Είχα πάει σε κάτι βαφτήσια. Στα δικά μου. 3. Κάτι χειροποίητο. ιδια...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1. όχι ποτές, είμαι ουάν χελ οφ ε δράιβερ. 2. νταλικιέρης. αλλά πρέπει να το κόψω γιατί ακούει και το μωρό (η μούτζα θα πηγαίνει σύννεφο) 3. πάντα φοράω και φοράνε ζώνη. 4. δεν έχω σπάσει ποτέ τίποτα 5. δεν έχω κάνει ποτέ ράμματα (ευτυχώς....αν μου τύχει, θα ζητήσω ολική αναισθησία) 6. κρεατάκια... neeeeeext. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:01 Η adespoto έγραψε: #2.587 17-07-07 17:01 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αν δεν μπορείς να απαντήσεις στις απο πάνω γιατί δεν οδηγάς, τότε απάντησε στις εξής: 1. Έχεις σπάσει ποτέ κάποιο κόκκαλο; 2. Έχεις κάνει ράμματα; 3. Έχεις κάνει εγχείρηση; Click για ανάπτυξη... 1. Όχι 2. Όχι 3. Όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:02 Η Kakerlak έγραψε: #2.588 17-07-07 17:02 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις τρακάρει ποτέ; 2. Βρίζεις όταν οδηγάς; 3. Φοράς εσύ και αναγκάζεις τους συνοδηγούς να φοράνε ζώνη; Αν δεν μπορείς να απαντήσεις στις απο πάνω γιατί δεν οδηγάς, τότε απάντησε στις εξής: 1. Έχεις σπάσει ποτέ κάποιο κόκκαλο; 2. Έχεις κάνει ράμματα; 3. Έχεις κάνει εγχείρηση; Click για ανάπτυξη... ναι οχι πολυ ομως οχι εγω φοραω,προσπαθω οχι ναι 2 κατω απο το ποδι οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:36 Ο deadhead_pirate: #2.589 17-07-07 17:36 1. Ναι 2. Οχι 3. Ναι, όποτε το θυμάμαι... 4. Οχι 5. Ναι 6. Ναι Γίδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:45 Ο The Djinn: #2.590 17-07-07 17:45 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις τρακάρει ποτέ; 2. Βρίζεις όταν οδηγάς; 3. Φοράς εσύ και αναγκάζεις τους συνοδηγούς να φοράνε ζώνη; Click για ανάπτυξη... 1)Οχι ακριβως...αλλα μου εχουν τρακαρει το αμαξι ενω ηταν παρκαρισμενο... 2)Στην αρχη (οταν το πρωτο ειχα παρει και ημουν πολυ πιο νεος) εβριζα ευκολα, τωρα οχι. 3)Ναι.φοραω παντα και το λεω παντα στο συνοδηγο να το κανει. μονο ο κολλητος μου δεν το κανει ο οποιος ειναι ταξιτζης ομως.Σιγα μην του αλλαξεις μυαλα... Αν δεν μπορείς να απαντήσεις στις απο πάνω γιατί δεν οδηγάς, τότε απάντησε στις εξής: 1. Έχεις σπάσει ποτέ κάποιο κόκκαλο; 2. Έχεις κάνει ράμματα; 3. Έχεις κάνει εγχείρηση; Click για ανάπτυξη... 1)Ναι στο δεξι μου χερι οταν ημουν μικρος.Σπασιμο του βραχιονα και περιστροφη του χεριου, καθως και ο αγκωνας μου βγηκε απο την αλλη μερια...Υπηρχε κινδυνος να μην αναπρτυχθει σωστα το χερι αλλα τελικα ολα μια χαρα εφτιαξαν.(και χωρις εγχειρηση!Μου το εφτιαξαν "αναιμακτα") 2)Ναι.Για ενα χτυπηματακι στο χερι, αλλα και γιατι εχω αφαιρεσει...7(?) αν θυμαμαι καλα ελιες απο το σωμα μου. 3)Ναι και οχι...Το παρπανω με τις ελιες δηλαδη.Εγχειρισουλες της πλακας ηταν... Ερωτησεις: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:51 Η underwater: #2.591 17-07-07 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Ερωτησεις: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Click για ανάπτυξη... 1. Όχι με την κλασσική έννοια, αλλά θεωρώ μερικά πράγματα/άτομα γουρλίδικα κι άλλα το αντίθετο! 2. Ναι. 3. Εννοείται! Αν και μερικές φορές τα ανοίγω για πλάκα (τι αστεία που είμαι! ). Τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 18:09 Η Kakerlak έγραψε: #2.592 17-07-07 18:09 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? οχι κανω οπως ζηταω να κανει κ αυτος παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 19:16 Η Vkey έγραψε: #2.593 17-07-07 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Click για ανάπτυξη... 1. Καθόλου! 2. Κάνω ως το σημείο που θέλω, μπορώ και δεν καταπιέζομαι 3. Κλειστά πάντα...(οκ μερικές φορές τα ανοίγω για να κρυφοκοιτάξω τον άλλον) 'Ιδιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 05:28 Ο fandago έγραψε: #2.594 18-07-07 05:28 Αρχική Δημοσίευση από Mario: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Click για ανάπτυξη... 1. Ναι, μάλλον, σε κάποια πράγματα 2. Αρκεί να μην συνεπάγεται η δικιά μου δυστυχία 3. Όχι απαραίτητα... 1. Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 07:42 Η Kakerlak έγραψε: #2.595 18-07-07 07:42 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1 Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Click για ανάπτυξη... μαυρο οχι κρεμοσαπουνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:10 Η Γίδι έγραψε: #2.596 18-07-07 14:10 Κασαριδούλα, δε βάζεις ποτέ ερωτήσεις εσύ; Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Ναι, μάλλον, σε κάποια πράγματα 2. Αρκεί να μην συνεπάγεται η δικιά μου δυστυχία 3. Όχι απαραίτητα... 1. Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Click για ανάπτυξη... 1. Μαύρα. 2. Όχι, δεν έχω κιόλα. 3. Σαπούνι... Ερωτήσεις: 1. Ποια είναι η πιο ρομαντική στιγμή που έχεις ζήσει; 2. Τρως συχνά σοκολάτα; 3. Πού πήγες πέρσι το καλοκαίρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:21 Ο deadhead_pirate: #2.597 18-07-07 14:21 1. Δεν είναι μόνο μια στιγμή. Φωτιά στην παραλία, κιθάρες τραγούδι και χορός μέχρι το πρωί με αγαπημένους φίλους. 2. Οχι συχνά. 3. Αγιο Νικήτα - Λευκάδα, Σκόπελο, Φοινικούντα, Ελαφόνησο. Ιδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και επαγγέλλεται Διαιτολόγος/διατροφολόγος. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:22 Η Nanaki έγραψε: #2.598 18-07-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Ποια είναι η πιο ρομαντική στιγμή που έχεις ζήσει; 2. Τρως συχνά σοκολάτα; 3. Πού πήγες πέρσι το καλοκαίρι; Click για ανάπτυξη... 1. Με το μωρό μου αγκαλιασμένοι στην παραλία και να μου λέει για πρώτη φορά πόσο πολύ με αγαπάει 2. Ναι, πολλές φορές την ημέρα 3. Στην Κοζάνη ερ 1.Ποιά είναι η πιο τρελή φαντασίωσή σου??? 2.Πόσο καιρό έχεισ να πας στην εκκλησία 3.Τί θα ήθελες να σου χαρίσουν στα γενέθλιά σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:29 Η Corpse Bride: #2.599 18-07-07 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: ερ 1.Ποιά είναι η πιο τρελή φαντασίωσή σου??? 2.Πόσο καιρό έχεισ να πας στην εκκλησία 3.Τί θα ήθελες να σου χαρίσουν στα γενέθλιά σου?? Click για ανάπτυξη... 1. Διακοπες ολο το χρονο οπου θελω ΓΙΑ ΠΑΑΑΑΝΤΑ 2. Απο το πασχα 3. Τον ουρανο με τ'αστρα * Ιδιεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:30 Ο deadhead_pirate: #2.600 18-07-07 14:30 1. Να ζήσω για πάντα σε ένα μακρινό νησί με ψαράδες και ένα ψηλό φάρο. 2. Είχα πάει σε κάτι βαφτήσια. Στα δικά μου. 3. Κάτι χειροποίητο. ιδια...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αν δεν μπορείς να απαντήσεις στις απο πάνω γιατί δεν οδηγάς, τότε απάντησε στις εξής: 1. Έχεις σπάσει ποτέ κάποιο κόκκαλο; 2. Έχεις κάνει ράμματα; 3. Έχεις κάνει εγχείρηση; Click για ανάπτυξη... 1. Όχι 2. Όχι 3. Όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:02 Η Kakerlak έγραψε: #2.588 17-07-07 17:02 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις τρακάρει ποτέ; 2. Βρίζεις όταν οδηγάς; 3. Φοράς εσύ και αναγκάζεις τους συνοδηγούς να φοράνε ζώνη; Αν δεν μπορείς να απαντήσεις στις απο πάνω γιατί δεν οδηγάς, τότε απάντησε στις εξής: 1. Έχεις σπάσει ποτέ κάποιο κόκκαλο; 2. Έχεις κάνει ράμματα; 3. Έχεις κάνει εγχείρηση; Click για ανάπτυξη... ναι οχι πολυ ομως οχι εγω φοραω,προσπαθω οχι ναι 2 κατω απο το ποδι οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:36 Ο deadhead_pirate: #2.589 17-07-07 17:36 1. Ναι 2. Οχι 3. Ναι, όποτε το θυμάμαι... 4. Οχι 5. Ναι 6. Ναι Γίδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:45 Ο The Djinn: #2.590 17-07-07 17:45 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις τρακάρει ποτέ; 2. Βρίζεις όταν οδηγάς; 3. Φοράς εσύ και αναγκάζεις τους συνοδηγούς να φοράνε ζώνη; Click για ανάπτυξη... 1)Οχι ακριβως...αλλα μου εχουν τρακαρει το αμαξι ενω ηταν παρκαρισμενο... 2)Στην αρχη (οταν το πρωτο ειχα παρει και ημουν πολυ πιο νεος) εβριζα ευκολα, τωρα οχι. 3)Ναι.φοραω παντα και το λεω παντα στο συνοδηγο να το κανει. μονο ο κολλητος μου δεν το κανει ο οποιος ειναι ταξιτζης ομως.Σιγα μην του αλλαξεις μυαλα... Αν δεν μπορείς να απαντήσεις στις απο πάνω γιατί δεν οδηγάς, τότε απάντησε στις εξής: 1. Έχεις σπάσει ποτέ κάποιο κόκκαλο; 2. Έχεις κάνει ράμματα; 3. Έχεις κάνει εγχείρηση; Click για ανάπτυξη... 1)Ναι στο δεξι μου χερι οταν ημουν μικρος.Σπασιμο του βραχιονα και περιστροφη του χεριου, καθως και ο αγκωνας μου βγηκε απο την αλλη μερια...Υπηρχε κινδυνος να μην αναπρτυχθει σωστα το χερι αλλα τελικα ολα μια χαρα εφτιαξαν.(και χωρις εγχειρηση!Μου το εφτιαξαν "αναιμακτα") 2)Ναι.Για ενα χτυπηματακι στο χερι, αλλα και γιατι εχω αφαιρεσει...7(?) αν θυμαμαι καλα ελιες απο το σωμα μου. 3)Ναι και οχι...Το παρπανω με τις ελιες δηλαδη.Εγχειρισουλες της πλακας ηταν... Ερωτησεις: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:51 Η underwater: #2.591 17-07-07 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Ερωτησεις: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Click για ανάπτυξη... 1. Όχι με την κλασσική έννοια, αλλά θεωρώ μερικά πράγματα/άτομα γουρλίδικα κι άλλα το αντίθετο! 2. Ναι. 3. Εννοείται! Αν και μερικές φορές τα ανοίγω για πλάκα (τι αστεία που είμαι! ). Τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 18:09 Η Kakerlak έγραψε: #2.592 17-07-07 18:09 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? οχι κανω οπως ζηταω να κανει κ αυτος παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 19:16 Η Vkey έγραψε: #2.593 17-07-07 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Click για ανάπτυξη... 1. Καθόλου! 2. Κάνω ως το σημείο που θέλω, μπορώ και δεν καταπιέζομαι 3. Κλειστά πάντα...(οκ μερικές φορές τα ανοίγω για να κρυφοκοιτάξω τον άλλον) 'Ιδιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 05:28 Ο fandago έγραψε: #2.594 18-07-07 05:28 Αρχική Δημοσίευση από Mario: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Click για ανάπτυξη... 1. Ναι, μάλλον, σε κάποια πράγματα 2. Αρκεί να μην συνεπάγεται η δικιά μου δυστυχία 3. Όχι απαραίτητα... 1. Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 07:42 Η Kakerlak έγραψε: #2.595 18-07-07 07:42 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1 Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Click για ανάπτυξη... μαυρο οχι κρεμοσαπουνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:10 Η Γίδι έγραψε: #2.596 18-07-07 14:10 Κασαριδούλα, δε βάζεις ποτέ ερωτήσεις εσύ; Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Ναι, μάλλον, σε κάποια πράγματα 2. Αρκεί να μην συνεπάγεται η δικιά μου δυστυχία 3. Όχι απαραίτητα... 1. Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Click για ανάπτυξη... 1. Μαύρα. 2. Όχι, δεν έχω κιόλα. 3. Σαπούνι... Ερωτήσεις: 1. Ποια είναι η πιο ρομαντική στιγμή που έχεις ζήσει; 2. Τρως συχνά σοκολάτα; 3. Πού πήγες πέρσι το καλοκαίρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:21 Ο deadhead_pirate: #2.597 18-07-07 14:21 1. Δεν είναι μόνο μια στιγμή. Φωτιά στην παραλία, κιθάρες τραγούδι και χορός μέχρι το πρωί με αγαπημένους φίλους. 2. Οχι συχνά. 3. Αγιο Νικήτα - Λευκάδα, Σκόπελο, Φοινικούντα, Ελαφόνησο. Ιδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και επαγγέλλεται Διαιτολόγος/διατροφολόγος. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:22 Η Nanaki έγραψε: #2.598 18-07-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Ποια είναι η πιο ρομαντική στιγμή που έχεις ζήσει; 2. Τρως συχνά σοκολάτα; 3. Πού πήγες πέρσι το καλοκαίρι; Click για ανάπτυξη... 1. Με το μωρό μου αγκαλιασμένοι στην παραλία και να μου λέει για πρώτη φορά πόσο πολύ με αγαπάει 2. Ναι, πολλές φορές την ημέρα 3. Στην Κοζάνη ερ 1.Ποιά είναι η πιο τρελή φαντασίωσή σου??? 2.Πόσο καιρό έχεισ να πας στην εκκλησία 3.Τί θα ήθελες να σου χαρίσουν στα γενέθλιά σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:29 Η Corpse Bride: #2.599 18-07-07 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: ερ 1.Ποιά είναι η πιο τρελή φαντασίωσή σου??? 2.Πόσο καιρό έχεισ να πας στην εκκλησία 3.Τί θα ήθελες να σου χαρίσουν στα γενέθλιά σου?? Click για ανάπτυξη... 1. Διακοπες ολο το χρονο οπου θελω ΓΙΑ ΠΑΑΑΑΝΤΑ 2. Απο το πασχα 3. Τον ουρανο με τ'αστρα * Ιδιεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:30 Ο deadhead_pirate: #2.600 18-07-07 14:30 1. Να ζήσω για πάντα σε ένα μακρινό νησί με ψαράδες και ένα ψηλό φάρο. 2. Είχα πάει σε κάτι βαφτήσια. Στα δικά μου. 3. Κάτι χειροποίητο. ιδια...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις τρακάρει ποτέ; 2. Βρίζεις όταν οδηγάς; 3. Φοράς εσύ και αναγκάζεις τους συνοδηγούς να φοράνε ζώνη; Αν δεν μπορείς να απαντήσεις στις απο πάνω γιατί δεν οδηγάς, τότε απάντησε στις εξής: 1. Έχεις σπάσει ποτέ κάποιο κόκκαλο; 2. Έχεις κάνει ράμματα; 3. Έχεις κάνει εγχείρηση; Click για ανάπτυξη... ναι οχι πολυ ομως οχι εγω φοραω,προσπαθω οχι ναι 2 κατω απο το ποδι οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:36 Ο deadhead_pirate: #2.589 17-07-07 17:36 1. Ναι 2. Οχι 3. Ναι, όποτε το θυμάμαι... 4. Οχι 5. Ναι 6. Ναι Γίδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:45 Ο The Djinn: #2.590 17-07-07 17:45 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις τρακάρει ποτέ; 2. Βρίζεις όταν οδηγάς; 3. Φοράς εσύ και αναγκάζεις τους συνοδηγούς να φοράνε ζώνη; Click για ανάπτυξη... 1)Οχι ακριβως...αλλα μου εχουν τρακαρει το αμαξι ενω ηταν παρκαρισμενο... 2)Στην αρχη (οταν το πρωτο ειχα παρει και ημουν πολυ πιο νεος) εβριζα ευκολα, τωρα οχι. 3)Ναι.φοραω παντα και το λεω παντα στο συνοδηγο να το κανει. μονο ο κολλητος μου δεν το κανει ο οποιος ειναι ταξιτζης ομως.Σιγα μην του αλλαξεις μυαλα... Αν δεν μπορείς να απαντήσεις στις απο πάνω γιατί δεν οδηγάς, τότε απάντησε στις εξής: 1. Έχεις σπάσει ποτέ κάποιο κόκκαλο; 2. Έχεις κάνει ράμματα; 3. Έχεις κάνει εγχείρηση; Click για ανάπτυξη... 1)Ναι στο δεξι μου χερι οταν ημουν μικρος.Σπασιμο του βραχιονα και περιστροφη του χεριου, καθως και ο αγκωνας μου βγηκε απο την αλλη μερια...Υπηρχε κινδυνος να μην αναπρτυχθει σωστα το χερι αλλα τελικα ολα μια χαρα εφτιαξαν.(και χωρις εγχειρηση!Μου το εφτιαξαν "αναιμακτα") 2)Ναι.Για ενα χτυπηματακι στο χερι, αλλα και γιατι εχω αφαιρεσει...7(?) αν θυμαμαι καλα ελιες απο το σωμα μου. 3)Ναι και οχι...Το παρπανω με τις ελιες δηλαδη.Εγχειρισουλες της πλακας ηταν... Ερωτησεις: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:51 Η underwater: #2.591 17-07-07 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Ερωτησεις: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Click για ανάπτυξη... 1. Όχι με την κλασσική έννοια, αλλά θεωρώ μερικά πράγματα/άτομα γουρλίδικα κι άλλα το αντίθετο! 2. Ναι. 3. Εννοείται! Αν και μερικές φορές τα ανοίγω για πλάκα (τι αστεία που είμαι! ). Τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 18:09 Η Kakerlak έγραψε: #2.592 17-07-07 18:09 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? οχι κανω οπως ζηταω να κανει κ αυτος παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 19:16 Η Vkey έγραψε: #2.593 17-07-07 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Click για ανάπτυξη... 1. Καθόλου! 2. Κάνω ως το σημείο που θέλω, μπορώ και δεν καταπιέζομαι 3. Κλειστά πάντα...(οκ μερικές φορές τα ανοίγω για να κρυφοκοιτάξω τον άλλον) 'Ιδιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 05:28 Ο fandago έγραψε: #2.594 18-07-07 05:28 Αρχική Δημοσίευση από Mario: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Click για ανάπτυξη... 1. Ναι, μάλλον, σε κάποια πράγματα 2. Αρκεί να μην συνεπάγεται η δικιά μου δυστυχία 3. Όχι απαραίτητα... 1. Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 07:42 Η Kakerlak έγραψε: #2.595 18-07-07 07:42 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1 Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Click για ανάπτυξη... μαυρο οχι κρεμοσαπουνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:10 Η Γίδι έγραψε: #2.596 18-07-07 14:10 Κασαριδούλα, δε βάζεις ποτέ ερωτήσεις εσύ; Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Ναι, μάλλον, σε κάποια πράγματα 2. Αρκεί να μην συνεπάγεται η δικιά μου δυστυχία 3. Όχι απαραίτητα... 1. Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Click για ανάπτυξη... 1. Μαύρα. 2. Όχι, δεν έχω κιόλα. 3. Σαπούνι... Ερωτήσεις: 1. Ποια είναι η πιο ρομαντική στιγμή που έχεις ζήσει; 2. Τρως συχνά σοκολάτα; 3. Πού πήγες πέρσι το καλοκαίρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:21 Ο deadhead_pirate: #2.597 18-07-07 14:21 1. Δεν είναι μόνο μια στιγμή. Φωτιά στην παραλία, κιθάρες τραγούδι και χορός μέχρι το πρωί με αγαπημένους φίλους. 2. Οχι συχνά. 3. Αγιο Νικήτα - Λευκάδα, Σκόπελο, Φοινικούντα, Ελαφόνησο. Ιδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και επαγγέλλεται Διαιτολόγος/διατροφολόγος. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:22 Η Nanaki έγραψε: #2.598 18-07-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Ποια είναι η πιο ρομαντική στιγμή που έχεις ζήσει; 2. Τρως συχνά σοκολάτα; 3. Πού πήγες πέρσι το καλοκαίρι; Click για ανάπτυξη... 1. Με το μωρό μου αγκαλιασμένοι στην παραλία και να μου λέει για πρώτη φορά πόσο πολύ με αγαπάει 2. Ναι, πολλές φορές την ημέρα 3. Στην Κοζάνη ερ 1.Ποιά είναι η πιο τρελή φαντασίωσή σου??? 2.Πόσο καιρό έχεισ να πας στην εκκλησία 3.Τί θα ήθελες να σου χαρίσουν στα γενέθλιά σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:29 Η Corpse Bride: #2.599 18-07-07 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: ερ 1.Ποιά είναι η πιο τρελή φαντασίωσή σου??? 2.Πόσο καιρό έχεισ να πας στην εκκλησία 3.Τί θα ήθελες να σου χαρίσουν στα γενέθλιά σου?? Click για ανάπτυξη... 1. Διακοπες ολο το χρονο οπου θελω ΓΙΑ ΠΑΑΑΑΝΤΑ 2. Απο το πασχα 3. Τον ουρανο με τ'αστρα * Ιδιεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:30 Ο deadhead_pirate: #2.600 18-07-07 14:30 1. Να ζήσω για πάντα σε ένα μακρινό νησί με ψαράδες και ένα ψηλό φάρο. 2. Είχα πάει σε κάτι βαφτήσια. Στα δικά μου. 3. Κάτι χειροποίητο. ιδια...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1. Ναι 2. Οχι 3. Ναι, όποτε το θυμάμαι... 4. Οχι 5. Ναι 6. Ναι Γίδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:45 Ο The Djinn: #2.590 17-07-07 17:45 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις τρακάρει ποτέ; 2. Βρίζεις όταν οδηγάς; 3. Φοράς εσύ και αναγκάζεις τους συνοδηγούς να φοράνε ζώνη; Click για ανάπτυξη... 1)Οχι ακριβως...αλλα μου εχουν τρακαρει το αμαξι ενω ηταν παρκαρισμενο... 2)Στην αρχη (οταν το πρωτο ειχα παρει και ημουν πολυ πιο νεος) εβριζα ευκολα, τωρα οχι. 3)Ναι.φοραω παντα και το λεω παντα στο συνοδηγο να το κανει. μονο ο κολλητος μου δεν το κανει ο οποιος ειναι ταξιτζης ομως.Σιγα μην του αλλαξεις μυαλα... Αν δεν μπορείς να απαντήσεις στις απο πάνω γιατί δεν οδηγάς, τότε απάντησε στις εξής: 1. Έχεις σπάσει ποτέ κάποιο κόκκαλο; 2. Έχεις κάνει ράμματα; 3. Έχεις κάνει εγχείρηση; Click για ανάπτυξη... 1)Ναι στο δεξι μου χερι οταν ημουν μικρος.Σπασιμο του βραχιονα και περιστροφη του χεριου, καθως και ο αγκωνας μου βγηκε απο την αλλη μερια...Υπηρχε κινδυνος να μην αναπρτυχθει σωστα το χερι αλλα τελικα ολα μια χαρα εφτιαξαν.(και χωρις εγχειρηση!Μου το εφτιαξαν "αναιμακτα") 2)Ναι.Για ενα χτυπηματακι στο χερι, αλλα και γιατι εχω αφαιρεσει...7(?) αν θυμαμαι καλα ελιες απο το σωμα μου. 3)Ναι και οχι...Το παρπανω με τις ελιες δηλαδη.Εγχειρισουλες της πλακας ηταν... Ερωτησεις: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:51 Η underwater: #2.591 17-07-07 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Ερωτησεις: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Click για ανάπτυξη... 1. Όχι με την κλασσική έννοια, αλλά θεωρώ μερικά πράγματα/άτομα γουρλίδικα κι άλλα το αντίθετο! 2. Ναι. 3. Εννοείται! Αν και μερικές φορές τα ανοίγω για πλάκα (τι αστεία που είμαι! ). Τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 18:09 Η Kakerlak έγραψε: #2.592 17-07-07 18:09 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? οχι κανω οπως ζηταω να κανει κ αυτος παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 19:16 Η Vkey έγραψε: #2.593 17-07-07 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Click για ανάπτυξη... 1. Καθόλου! 2. Κάνω ως το σημείο που θέλω, μπορώ και δεν καταπιέζομαι 3. Κλειστά πάντα...(οκ μερικές φορές τα ανοίγω για να κρυφοκοιτάξω τον άλλον) 'Ιδιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 05:28 Ο fandago έγραψε: #2.594 18-07-07 05:28 Αρχική Δημοσίευση από Mario: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Click για ανάπτυξη... 1. Ναι, μάλλον, σε κάποια πράγματα 2. Αρκεί να μην συνεπάγεται η δικιά μου δυστυχία 3. Όχι απαραίτητα... 1. Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 07:42 Η Kakerlak έγραψε: #2.595 18-07-07 07:42 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1 Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Click για ανάπτυξη... μαυρο οχι κρεμοσαπουνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:10 Η Γίδι έγραψε: #2.596 18-07-07 14:10 Κασαριδούλα, δε βάζεις ποτέ ερωτήσεις εσύ; Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Ναι, μάλλον, σε κάποια πράγματα 2. Αρκεί να μην συνεπάγεται η δικιά μου δυστυχία 3. Όχι απαραίτητα... 1. Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Click για ανάπτυξη... 1. Μαύρα. 2. Όχι, δεν έχω κιόλα. 3. Σαπούνι... Ερωτήσεις: 1. Ποια είναι η πιο ρομαντική στιγμή που έχεις ζήσει; 2. Τρως συχνά σοκολάτα; 3. Πού πήγες πέρσι το καλοκαίρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:21 Ο deadhead_pirate: #2.597 18-07-07 14:21 1. Δεν είναι μόνο μια στιγμή. Φωτιά στην παραλία, κιθάρες τραγούδι και χορός μέχρι το πρωί με αγαπημένους φίλους. 2. Οχι συχνά. 3. Αγιο Νικήτα - Λευκάδα, Σκόπελο, Φοινικούντα, Ελαφόνησο. Ιδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και επαγγέλλεται Διαιτολόγος/διατροφολόγος. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:22 Η Nanaki έγραψε: #2.598 18-07-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Ποια είναι η πιο ρομαντική στιγμή που έχεις ζήσει; 2. Τρως συχνά σοκολάτα; 3. Πού πήγες πέρσι το καλοκαίρι; Click για ανάπτυξη... 1. Με το μωρό μου αγκαλιασμένοι στην παραλία και να μου λέει για πρώτη φορά πόσο πολύ με αγαπάει 2. Ναι, πολλές φορές την ημέρα 3. Στην Κοζάνη ερ 1.Ποιά είναι η πιο τρελή φαντασίωσή σου??? 2.Πόσο καιρό έχεισ να πας στην εκκλησία 3.Τί θα ήθελες να σου χαρίσουν στα γενέθλιά σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:29 Η Corpse Bride: #2.599 18-07-07 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: ερ 1.Ποιά είναι η πιο τρελή φαντασίωσή σου??? 2.Πόσο καιρό έχεισ να πας στην εκκλησία 3.Τί θα ήθελες να σου χαρίσουν στα γενέθλιά σου?? Click για ανάπτυξη... 1. Διακοπες ολο το χρονο οπου θελω ΓΙΑ ΠΑΑΑΑΝΤΑ 2. Απο το πασχα 3. Τον ουρανο με τ'αστρα * Ιδιεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:30 Ο deadhead_pirate: #2.600 18-07-07 14:30 1. Να ζήσω για πάντα σε ένα μακρινό νησί με ψαράδες και ένα ψηλό φάρο. 2. Είχα πάει σε κάτι βαφτήσια. Στα δικά μου. 3. Κάτι χειροποίητο. ιδια...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις τρακάρει ποτέ; 2. Βρίζεις όταν οδηγάς; 3. Φοράς εσύ και αναγκάζεις τους συνοδηγούς να φοράνε ζώνη; Click για ανάπτυξη... 1)Οχι ακριβως...αλλα μου εχουν τρακαρει το αμαξι ενω ηταν παρκαρισμενο... 2)Στην αρχη (οταν το πρωτο ειχα παρει και ημουν πολυ πιο νεος) εβριζα ευκολα, τωρα οχι. 3)Ναι.φοραω παντα και το λεω παντα στο συνοδηγο να το κανει. μονο ο κολλητος μου δεν το κανει ο οποιος ειναι ταξιτζης ομως.Σιγα μην του αλλαξεις μυαλα... Αν δεν μπορείς να απαντήσεις στις απο πάνω γιατί δεν οδηγάς, τότε απάντησε στις εξής: 1. Έχεις σπάσει ποτέ κάποιο κόκκαλο; 2. Έχεις κάνει ράμματα; 3. Έχεις κάνει εγχείρηση; Click για ανάπτυξη... 1)Ναι στο δεξι μου χερι οταν ημουν μικρος.Σπασιμο του βραχιονα και περιστροφη του χεριου, καθως και ο αγκωνας μου βγηκε απο την αλλη μερια...Υπηρχε κινδυνος να μην αναπρτυχθει σωστα το χερι αλλα τελικα ολα μια χαρα εφτιαξαν.(και χωρις εγχειρηση!Μου το εφτιαξαν "αναιμακτα") 2)Ναι.Για ενα χτυπηματακι στο χερι, αλλα και γιατι εχω αφαιρεσει...7(?) αν θυμαμαι καλα ελιες απο το σωμα μου. 3)Ναι και οχι...Το παρπανω με τις ελιες δηλαδη.Εγχειρισουλες της πλακας ηταν... Ερωτησεις: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 17:51 Η underwater: #2.591 17-07-07 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Ερωτησεις: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Click για ανάπτυξη... 1. Όχι με την κλασσική έννοια, αλλά θεωρώ μερικά πράγματα/άτομα γουρλίδικα κι άλλα το αντίθετο! 2. Ναι. 3. Εννοείται! Αν και μερικές φορές τα ανοίγω για πλάκα (τι αστεία που είμαι! ). Τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 18:09 Η Kakerlak έγραψε: #2.592 17-07-07 18:09 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? οχι κανω οπως ζηταω να κανει κ αυτος παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 19:16 Η Vkey έγραψε: #2.593 17-07-07 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Click για ανάπτυξη... 1. Καθόλου! 2. Κάνω ως το σημείο που θέλω, μπορώ και δεν καταπιέζομαι 3. Κλειστά πάντα...(οκ μερικές φορές τα ανοίγω για να κρυφοκοιτάξω τον άλλον) 'Ιδιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 05:28 Ο fandago έγραψε: #2.594 18-07-07 05:28 Αρχική Δημοσίευση από Mario: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Click για ανάπτυξη... 1. Ναι, μάλλον, σε κάποια πράγματα 2. Αρκεί να μην συνεπάγεται η δικιά μου δυστυχία 3. Όχι απαραίτητα... 1. Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 07:42 Η Kakerlak έγραψε: #2.595 18-07-07 07:42 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1 Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Click για ανάπτυξη... μαυρο οχι κρεμοσαπουνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:10 Η Γίδι έγραψε: #2.596 18-07-07 14:10 Κασαριδούλα, δε βάζεις ποτέ ερωτήσεις εσύ; Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Ναι, μάλλον, σε κάποια πράγματα 2. Αρκεί να μην συνεπάγεται η δικιά μου δυστυχία 3. Όχι απαραίτητα... 1. Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Click για ανάπτυξη... 1. Μαύρα. 2. Όχι, δεν έχω κιόλα. 3. Σαπούνι... Ερωτήσεις: 1. Ποια είναι η πιο ρομαντική στιγμή που έχεις ζήσει; 2. Τρως συχνά σοκολάτα; 3. Πού πήγες πέρσι το καλοκαίρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:21 Ο deadhead_pirate: #2.597 18-07-07 14:21 1. Δεν είναι μόνο μια στιγμή. Φωτιά στην παραλία, κιθάρες τραγούδι και χορός μέχρι το πρωί με αγαπημένους φίλους. 2. Οχι συχνά. 3. Αγιο Νικήτα - Λευκάδα, Σκόπελο, Φοινικούντα, Ελαφόνησο. Ιδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και επαγγέλλεται Διαιτολόγος/διατροφολόγος. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:22 Η Nanaki έγραψε: #2.598 18-07-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Ποια είναι η πιο ρομαντική στιγμή που έχεις ζήσει; 2. Τρως συχνά σοκολάτα; 3. Πού πήγες πέρσι το καλοκαίρι; Click για ανάπτυξη... 1. Με το μωρό μου αγκαλιασμένοι στην παραλία και να μου λέει για πρώτη φορά πόσο πολύ με αγαπάει 2. Ναι, πολλές φορές την ημέρα 3. Στην Κοζάνη ερ 1.Ποιά είναι η πιο τρελή φαντασίωσή σου??? 2.Πόσο καιρό έχεισ να πας στην εκκλησία 3.Τί θα ήθελες να σου χαρίσουν στα γενέθλιά σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:29 Η Corpse Bride: #2.599 18-07-07 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: ερ 1.Ποιά είναι η πιο τρελή φαντασίωσή σου??? 2.Πόσο καιρό έχεισ να πας στην εκκλησία 3.Τί θα ήθελες να σου χαρίσουν στα γενέθλιά σου?? Click για ανάπτυξη... 1. Διακοπες ολο το χρονο οπου θελω ΓΙΑ ΠΑΑΑΑΝΤΑ 2. Απο το πασχα 3. Τον ουρανο με τ'αστρα * Ιδιεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:30 Ο deadhead_pirate: #2.600 18-07-07 14:30 1. Να ζήσω για πάντα σε ένα μακρινό νησί με ψαράδες και ένα ψηλό φάρο. 2. Είχα πάει σε κάτι βαφτήσια. Στα δικά μου. 3. Κάτι χειροποίητο. ιδια...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mario: Ερωτησεις: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Click για ανάπτυξη... 1. Όχι με την κλασσική έννοια, αλλά θεωρώ μερικά πράγματα/άτομα γουρλίδικα κι άλλα το αντίθετο! 2. Ναι. 3. Εννοείται! Αν και μερικές φορές τα ανοίγω για πλάκα (τι αστεία που είμαι! ). Τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 18:09 Η Kakerlak έγραψε: #2.592 17-07-07 18:09 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? οχι κανω οπως ζηταω να κανει κ αυτος παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 19:16 Η Vkey έγραψε: #2.593 17-07-07 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Click για ανάπτυξη... 1. Καθόλου! 2. Κάνω ως το σημείο που θέλω, μπορώ και δεν καταπιέζομαι 3. Κλειστά πάντα...(οκ μερικές φορές τα ανοίγω για να κρυφοκοιτάξω τον άλλον) 'Ιδιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 05:28 Ο fandago έγραψε: #2.594 18-07-07 05:28 Αρχική Δημοσίευση από Mario: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Click για ανάπτυξη... 1. Ναι, μάλλον, σε κάποια πράγματα 2. Αρκεί να μην συνεπάγεται η δικιά μου δυστυχία 3. Όχι απαραίτητα... 1. Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 07:42 Η Kakerlak έγραψε: #2.595 18-07-07 07:42 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1 Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Click για ανάπτυξη... μαυρο οχι κρεμοσαπουνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:10 Η Γίδι έγραψε: #2.596 18-07-07 14:10 Κασαριδούλα, δε βάζεις ποτέ ερωτήσεις εσύ; Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Ναι, μάλλον, σε κάποια πράγματα 2. Αρκεί να μην συνεπάγεται η δικιά μου δυστυχία 3. Όχι απαραίτητα... 1. Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Click για ανάπτυξη... 1. Μαύρα. 2. Όχι, δεν έχω κιόλα. 3. Σαπούνι... Ερωτήσεις: 1. Ποια είναι η πιο ρομαντική στιγμή που έχεις ζήσει; 2. Τρως συχνά σοκολάτα; 3. Πού πήγες πέρσι το καλοκαίρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:21 Ο deadhead_pirate: #2.597 18-07-07 14:21 1. Δεν είναι μόνο μια στιγμή. Φωτιά στην παραλία, κιθάρες τραγούδι και χορός μέχρι το πρωί με αγαπημένους φίλους. 2. Οχι συχνά. 3. Αγιο Νικήτα - Λευκάδα, Σκόπελο, Φοινικούντα, Ελαφόνησο. Ιδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και επαγγέλλεται Διαιτολόγος/διατροφολόγος. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:22 Η Nanaki έγραψε: #2.598 18-07-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Ποια είναι η πιο ρομαντική στιγμή που έχεις ζήσει; 2. Τρως συχνά σοκολάτα; 3. Πού πήγες πέρσι το καλοκαίρι; Click για ανάπτυξη... 1. Με το μωρό μου αγκαλιασμένοι στην παραλία και να μου λέει για πρώτη φορά πόσο πολύ με αγαπάει 2. Ναι, πολλές φορές την ημέρα 3. Στην Κοζάνη ερ 1.Ποιά είναι η πιο τρελή φαντασίωσή σου??? 2.Πόσο καιρό έχεισ να πας στην εκκλησία 3.Τί θα ήθελες να σου χαρίσουν στα γενέθλιά σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:29 Η Corpse Bride: #2.599 18-07-07 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: ερ 1.Ποιά είναι η πιο τρελή φαντασίωσή σου??? 2.Πόσο καιρό έχεισ να πας στην εκκλησία 3.Τί θα ήθελες να σου χαρίσουν στα γενέθλιά σου?? Click για ανάπτυξη... 1. Διακοπες ολο το χρονο οπου θελω ΓΙΑ ΠΑΑΑΑΝΤΑ 2. Απο το πασχα 3. Τον ουρανο με τ'αστρα * Ιδιεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:30 Ο deadhead_pirate: #2.600 18-07-07 14:30 1. Να ζήσω για πάντα σε ένα μακρινό νησί με ψαράδες και ένα ψηλό φάρο. 2. Είχα πάει σε κάτι βαφτήσια. Στα δικά μου. 3. Κάτι χειροποίητο. ιδια...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? οχι κανω οπως ζηταω να κανει κ αυτος παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 19:16 Η Vkey έγραψε: #2.593 17-07-07 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Click για ανάπτυξη... 1. Καθόλου! 2. Κάνω ως το σημείο που θέλω, μπορώ και δεν καταπιέζομαι 3. Κλειστά πάντα...(οκ μερικές φορές τα ανοίγω για να κρυφοκοιτάξω τον άλλον) 'Ιδιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 05:28 Ο fandago έγραψε: #2.594 18-07-07 05:28 Αρχική Δημοσίευση από Mario: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Click για ανάπτυξη... 1. Ναι, μάλλον, σε κάποια πράγματα 2. Αρκεί να μην συνεπάγεται η δικιά μου δυστυχία 3. Όχι απαραίτητα... 1. Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 07:42 Η Kakerlak έγραψε: #2.595 18-07-07 07:42 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1 Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Click για ανάπτυξη... μαυρο οχι κρεμοσαπουνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:10 Η Γίδι έγραψε: #2.596 18-07-07 14:10 Κασαριδούλα, δε βάζεις ποτέ ερωτήσεις εσύ; Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Ναι, μάλλον, σε κάποια πράγματα 2. Αρκεί να μην συνεπάγεται η δικιά μου δυστυχία 3. Όχι απαραίτητα... 1. Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Click για ανάπτυξη... 1. Μαύρα. 2. Όχι, δεν έχω κιόλα. 3. Σαπούνι... Ερωτήσεις: 1. Ποια είναι η πιο ρομαντική στιγμή που έχεις ζήσει; 2. Τρως συχνά σοκολάτα; 3. Πού πήγες πέρσι το καλοκαίρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:21 Ο deadhead_pirate: #2.597 18-07-07 14:21 1. Δεν είναι μόνο μια στιγμή. Φωτιά στην παραλία, κιθάρες τραγούδι και χορός μέχρι το πρωί με αγαπημένους φίλους. 2. Οχι συχνά. 3. Αγιο Νικήτα - Λευκάδα, Σκόπελο, Φοινικούντα, Ελαφόνησο. Ιδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και επαγγέλλεται Διαιτολόγος/διατροφολόγος. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:22 Η Nanaki έγραψε: #2.598 18-07-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Ποια είναι η πιο ρομαντική στιγμή που έχεις ζήσει; 2. Τρως συχνά σοκολάτα; 3. Πού πήγες πέρσι το καλοκαίρι; Click για ανάπτυξη... 1. Με το μωρό μου αγκαλιασμένοι στην παραλία και να μου λέει για πρώτη φορά πόσο πολύ με αγαπάει 2. Ναι, πολλές φορές την ημέρα 3. Στην Κοζάνη ερ 1.Ποιά είναι η πιο τρελή φαντασίωσή σου??? 2.Πόσο καιρό έχεισ να πας στην εκκλησία 3.Τί θα ήθελες να σου χαρίσουν στα γενέθλιά σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:29 Η Corpse Bride: #2.599 18-07-07 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: ερ 1.Ποιά είναι η πιο τρελή φαντασίωσή σου??? 2.Πόσο καιρό έχεισ να πας στην εκκλησία 3.Τί θα ήθελες να σου χαρίσουν στα γενέθλιά σου?? Click για ανάπτυξη... 1. Διακοπες ολο το χρονο οπου θελω ΓΙΑ ΠΑΑΑΑΝΤΑ 2. Απο το πασχα 3. Τον ουρανο με τ'αστρα * Ιδιεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:30 Ο deadhead_pirate: #2.600 18-07-07 14:30 1. Να ζήσω για πάντα σε ένα μακρινό νησί με ψαράδες και ένα ψηλό φάρο. 2. Είχα πάει σε κάτι βαφτήσια. Στα δικά μου. 3. Κάτι χειροποίητο. ιδια...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Click για ανάπτυξη... 1. Καθόλου! 2. Κάνω ως το σημείο που θέλω, μπορώ και δεν καταπιέζομαι 3. Κλειστά πάντα...(οκ μερικές φορές τα ανοίγω για να κρυφοκοιτάξω τον άλλον) 'Ιδιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 05:28 Ο fandago έγραψε: #2.594 18-07-07 05:28 Αρχική Δημοσίευση από Mario: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Click για ανάπτυξη... 1. Ναι, μάλλον, σε κάποια πράγματα 2. Αρκεί να μην συνεπάγεται η δικιά μου δυστυχία 3. Όχι απαραίτητα... 1. Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 07:42 Η Kakerlak έγραψε: #2.595 18-07-07 07:42 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1 Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Click για ανάπτυξη... μαυρο οχι κρεμοσαπουνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:10 Η Γίδι έγραψε: #2.596 18-07-07 14:10 Κασαριδούλα, δε βάζεις ποτέ ερωτήσεις εσύ; Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Ναι, μάλλον, σε κάποια πράγματα 2. Αρκεί να μην συνεπάγεται η δικιά μου δυστυχία 3. Όχι απαραίτητα... 1. Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Click για ανάπτυξη... 1. Μαύρα. 2. Όχι, δεν έχω κιόλα. 3. Σαπούνι... Ερωτήσεις: 1. Ποια είναι η πιο ρομαντική στιγμή που έχεις ζήσει; 2. Τρως συχνά σοκολάτα; 3. Πού πήγες πέρσι το καλοκαίρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:21 Ο deadhead_pirate: #2.597 18-07-07 14:21 1. Δεν είναι μόνο μια στιγμή. Φωτιά στην παραλία, κιθάρες τραγούδι και χορός μέχρι το πρωί με αγαπημένους φίλους. 2. Οχι συχνά. 3. Αγιο Νικήτα - Λευκάδα, Σκόπελο, Φοινικούντα, Ελαφόνησο. Ιδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και επαγγέλλεται Διαιτολόγος/διατροφολόγος. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:22 Η Nanaki έγραψε: #2.598 18-07-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Ποια είναι η πιο ρομαντική στιγμή που έχεις ζήσει; 2. Τρως συχνά σοκολάτα; 3. Πού πήγες πέρσι το καλοκαίρι; Click για ανάπτυξη... 1. Με το μωρό μου αγκαλιασμένοι στην παραλία και να μου λέει για πρώτη φορά πόσο πολύ με αγαπάει 2. Ναι, πολλές φορές την ημέρα 3. Στην Κοζάνη ερ 1.Ποιά είναι η πιο τρελή φαντασίωσή σου??? 2.Πόσο καιρό έχεισ να πας στην εκκλησία 3.Τί θα ήθελες να σου χαρίσουν στα γενέθλιά σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:29 Η Corpse Bride: #2.599 18-07-07 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: ερ 1.Ποιά είναι η πιο τρελή φαντασίωσή σου??? 2.Πόσο καιρό έχεισ να πας στην εκκλησία 3.Τί θα ήθελες να σου χαρίσουν στα γενέθλιά σου?? Click για ανάπτυξη... 1. Διακοπες ολο το χρονο οπου θελω ΓΙΑ ΠΑΑΑΑΝΤΑ 2. Απο το πασχα 3. Τον ουρανο με τ'αστρα * Ιδιεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:30 Ο deadhead_pirate: #2.600 18-07-07 14:30 1. Να ζήσω για πάντα σε ένα μακρινό νησί με ψαράδες και ένα ψηλό φάρο. 2. Είχα πάει σε κάτι βαφτήσια. Στα δικά μου. 3. Κάτι χειροποίητο. ιδια...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mario: 1)Eισαι προληπτικος? 2)Μπορεις ή καλυτερα...κανεις "υποχωρησεις" για την ευτυχια του φιλου/συντροφου σου? 3)Οταν φιλας τον συντροφο σου εχεις κλειστα τα ματια? Click για ανάπτυξη... 1. Ναι, μάλλον, σε κάποια πράγματα 2. Αρκεί να μην συνεπάγεται η δικιά μου δυστυχία 3. Όχι απαραίτητα... 1. Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 07:42 Η Kakerlak έγραψε: #2.595 18-07-07 07:42 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1 Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Click για ανάπτυξη... μαυρο οχι κρεμοσαπουνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:10 Η Γίδι έγραψε: #2.596 18-07-07 14:10 Κασαριδούλα, δε βάζεις ποτέ ερωτήσεις εσύ; Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Ναι, μάλλον, σε κάποια πράγματα 2. Αρκεί να μην συνεπάγεται η δικιά μου δυστυχία 3. Όχι απαραίτητα... 1. Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Click για ανάπτυξη... 1. Μαύρα. 2. Όχι, δεν έχω κιόλα. 3. Σαπούνι... Ερωτήσεις: 1. Ποια είναι η πιο ρομαντική στιγμή που έχεις ζήσει; 2. Τρως συχνά σοκολάτα; 3. Πού πήγες πέρσι το καλοκαίρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:21 Ο deadhead_pirate: #2.597 18-07-07 14:21 1. Δεν είναι μόνο μια στιγμή. Φωτιά στην παραλία, κιθάρες τραγούδι και χορός μέχρι το πρωί με αγαπημένους φίλους. 2. Οχι συχνά. 3. Αγιο Νικήτα - Λευκάδα, Σκόπελο, Φοινικούντα, Ελαφόνησο. Ιδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και επαγγέλλεται Διαιτολόγος/διατροφολόγος. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:22 Η Nanaki έγραψε: #2.598 18-07-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Ποια είναι η πιο ρομαντική στιγμή που έχεις ζήσει; 2. Τρως συχνά σοκολάτα; 3. Πού πήγες πέρσι το καλοκαίρι; Click για ανάπτυξη... 1. Με το μωρό μου αγκαλιασμένοι στην παραλία και να μου λέει για πρώτη φορά πόσο πολύ με αγαπάει 2. Ναι, πολλές φορές την ημέρα 3. Στην Κοζάνη ερ 1.Ποιά είναι η πιο τρελή φαντασίωσή σου??? 2.Πόσο καιρό έχεισ να πας στην εκκλησία 3.Τί θα ήθελες να σου χαρίσουν στα γενέθλιά σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:29 Η Corpse Bride: #2.599 18-07-07 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: ερ 1.Ποιά είναι η πιο τρελή φαντασίωσή σου??? 2.Πόσο καιρό έχεισ να πας στην εκκλησία 3.Τί θα ήθελες να σου χαρίσουν στα γενέθλιά σου?? Click για ανάπτυξη... 1. Διακοπες ολο το χρονο οπου θελω ΓΙΑ ΠΑΑΑΑΝΤΑ 2. Απο το πασχα 3. Τον ουρανο με τ'αστρα * Ιδιεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:30 Ο deadhead_pirate: #2.600 18-07-07 14:30 1. Να ζήσω για πάντα σε ένα μακρινό νησί με ψαράδες και ένα ψηλό φάρο. 2. Είχα πάει σε κάτι βαφτήσια. Στα δικά μου. 3. Κάτι χειροποίητο. ιδια...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1 Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Click για ανάπτυξη... μαυρο οχι κρεμοσαπουνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:10 Η Γίδι έγραψε: #2.596 18-07-07 14:10 Κασαριδούλα, δε βάζεις ποτέ ερωτήσεις εσύ; Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Ναι, μάλλον, σε κάποια πράγματα 2. Αρκεί να μην συνεπάγεται η δικιά μου δυστυχία 3. Όχι απαραίτητα... 1. Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Click για ανάπτυξη... 1. Μαύρα. 2. Όχι, δεν έχω κιόλα. 3. Σαπούνι... Ερωτήσεις: 1. Ποια είναι η πιο ρομαντική στιγμή που έχεις ζήσει; 2. Τρως συχνά σοκολάτα; 3. Πού πήγες πέρσι το καλοκαίρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:21 Ο deadhead_pirate: #2.597 18-07-07 14:21 1. Δεν είναι μόνο μια στιγμή. Φωτιά στην παραλία, κιθάρες τραγούδι και χορός μέχρι το πρωί με αγαπημένους φίλους. 2. Οχι συχνά. 3. Αγιο Νικήτα - Λευκάδα, Σκόπελο, Φοινικούντα, Ελαφόνησο. Ιδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και επαγγέλλεται Διαιτολόγος/διατροφολόγος. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:22 Η Nanaki έγραψε: #2.598 18-07-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Ποια είναι η πιο ρομαντική στιγμή που έχεις ζήσει; 2. Τρως συχνά σοκολάτα; 3. Πού πήγες πέρσι το καλοκαίρι; Click για ανάπτυξη... 1. Με το μωρό μου αγκαλιασμένοι στην παραλία και να μου λέει για πρώτη φορά πόσο πολύ με αγαπάει 2. Ναι, πολλές φορές την ημέρα 3. Στην Κοζάνη ερ 1.Ποιά είναι η πιο τρελή φαντασίωσή σου??? 2.Πόσο καιρό έχεισ να πας στην εκκλησία 3.Τί θα ήθελες να σου χαρίσουν στα γενέθλιά σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:29 Η Corpse Bride: #2.599 18-07-07 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: ερ 1.Ποιά είναι η πιο τρελή φαντασίωσή σου??? 2.Πόσο καιρό έχεισ να πας στην εκκλησία 3.Τί θα ήθελες να σου χαρίσουν στα γενέθλιά σου?? Click για ανάπτυξη... 1. Διακοπες ολο το χρονο οπου θελω ΓΙΑ ΠΑΑΑΑΝΤΑ 2. Απο το πασχα 3. Τον ουρανο με τ'αστρα * Ιδιεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:30 Ο deadhead_pirate: #2.600 18-07-07 14:30 1. Να ζήσω για πάντα σε ένα μακρινό νησί με ψαράδες και ένα ψηλό φάρο. 2. Είχα πάει σε κάτι βαφτήσια. Στα δικά μου. 3. Κάτι χειροποίητο. ιδια...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κασαριδούλα, δε βάζεις ποτέ ερωτήσεις εσύ; Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Ναι, μάλλον, σε κάποια πράγματα 2. Αρκεί να μην συνεπάγεται η δικιά μου δυστυχία 3. Όχι απαραίτητα... 1. Τι χρώμα εσώρουχα φοράς συνήθως; 2. Χρησιμοποιείς τον μπιντέ; 3. Τα χέρια σου τα πλένεις με σαπούνι ή κρεμοσάπουνο; Click για ανάπτυξη... 1. Μαύρα. 2. Όχι, δεν έχω κιόλα. 3. Σαπούνι... Ερωτήσεις: 1. Ποια είναι η πιο ρομαντική στιγμή που έχεις ζήσει; 2. Τρως συχνά σοκολάτα; 3. Πού πήγες πέρσι το καλοκαίρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:21 Ο deadhead_pirate: #2.597 18-07-07 14:21 1. Δεν είναι μόνο μια στιγμή. Φωτιά στην παραλία, κιθάρες τραγούδι και χορός μέχρι το πρωί με αγαπημένους φίλους. 2. Οχι συχνά. 3. Αγιο Νικήτα - Λευκάδα, Σκόπελο, Φοινικούντα, Ελαφόνησο. Ιδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και επαγγέλλεται Διαιτολόγος/διατροφολόγος. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:22 Η Nanaki έγραψε: #2.598 18-07-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Ποια είναι η πιο ρομαντική στιγμή που έχεις ζήσει; 2. Τρως συχνά σοκολάτα; 3. Πού πήγες πέρσι το καλοκαίρι; Click για ανάπτυξη... 1. Με το μωρό μου αγκαλιασμένοι στην παραλία και να μου λέει για πρώτη φορά πόσο πολύ με αγαπάει 2. Ναι, πολλές φορές την ημέρα 3. Στην Κοζάνη ερ 1.Ποιά είναι η πιο τρελή φαντασίωσή σου??? 2.Πόσο καιρό έχεισ να πας στην εκκλησία 3.Τί θα ήθελες να σου χαρίσουν στα γενέθλιά σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:29 Η Corpse Bride: #2.599 18-07-07 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: ερ 1.Ποιά είναι η πιο τρελή φαντασίωσή σου??? 2.Πόσο καιρό έχεισ να πας στην εκκλησία 3.Τί θα ήθελες να σου χαρίσουν στα γενέθλιά σου?? Click για ανάπτυξη... 1. Διακοπες ολο το χρονο οπου θελω ΓΙΑ ΠΑΑΑΑΝΤΑ 2. Απο το πασχα 3. Τον ουρανο με τ'αστρα * Ιδιεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:30 Ο deadhead_pirate: #2.600 18-07-07 14:30 1. Να ζήσω για πάντα σε ένα μακρινό νησί με ψαράδες και ένα ψηλό φάρο. 2. Είχα πάει σε κάτι βαφτήσια. Στα δικά μου. 3. Κάτι χειροποίητο. ιδια...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
1. Δεν είναι μόνο μια στιγμή. Φωτιά στην παραλία, κιθάρες τραγούδι και χορός μέχρι το πρωί με αγαπημένους φίλους. 2. Οχι συχνά. 3. Αγιο Νικήτα - Λευκάδα, Σκόπελο, Φοινικούντα, Ελαφόνησο. Ιδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και επαγγέλλεται Διαιτολόγος/διατροφολόγος. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:22 Η Nanaki έγραψε: #2.598 18-07-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Ποια είναι η πιο ρομαντική στιγμή που έχεις ζήσει; 2. Τρως συχνά σοκολάτα; 3. Πού πήγες πέρσι το καλοκαίρι; Click για ανάπτυξη... 1. Με το μωρό μου αγκαλιασμένοι στην παραλία και να μου λέει για πρώτη φορά πόσο πολύ με αγαπάει 2. Ναι, πολλές φορές την ημέρα 3. Στην Κοζάνη ερ 1.Ποιά είναι η πιο τρελή φαντασίωσή σου??? 2.Πόσο καιρό έχεισ να πας στην εκκλησία 3.Τί θα ήθελες να σου χαρίσουν στα γενέθλιά σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:29 Η Corpse Bride: #2.599 18-07-07 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: ερ 1.Ποιά είναι η πιο τρελή φαντασίωσή σου??? 2.Πόσο καιρό έχεισ να πας στην εκκλησία 3.Τί θα ήθελες να σου χαρίσουν στα γενέθλιά σου?? Click για ανάπτυξη... 1. Διακοπες ολο το χρονο οπου θελω ΓΙΑ ΠΑΑΑΑΝΤΑ 2. Απο το πασχα 3. Τον ουρανο με τ'αστρα * Ιδιεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:30 Ο deadhead_pirate: #2.600 18-07-07 14:30 1. Να ζήσω για πάντα σε ένα μακρινό νησί με ψαράδες και ένα ψηλό φάρο. 2. Είχα πάει σε κάτι βαφτήσια. Στα δικά μου. 3. Κάτι χειροποίητο. ιδια...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Ποια είναι η πιο ρομαντική στιγμή που έχεις ζήσει; 2. Τρως συχνά σοκολάτα; 3. Πού πήγες πέρσι το καλοκαίρι; Click για ανάπτυξη... 1. Με το μωρό μου αγκαλιασμένοι στην παραλία και να μου λέει για πρώτη φορά πόσο πολύ με αγαπάει 2. Ναι, πολλές φορές την ημέρα 3. Στην Κοζάνη ερ 1.Ποιά είναι η πιο τρελή φαντασίωσή σου??? 2.Πόσο καιρό έχεισ να πας στην εκκλησία 3.Τί θα ήθελες να σου χαρίσουν στα γενέθλιά σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:29 Η Corpse Bride: #2.599 18-07-07 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: ερ 1.Ποιά είναι η πιο τρελή φαντασίωσή σου??? 2.Πόσο καιρό έχεισ να πας στην εκκλησία 3.Τί θα ήθελες να σου χαρίσουν στα γενέθλιά σου?? Click για ανάπτυξη... 1. Διακοπες ολο το χρονο οπου θελω ΓΙΑ ΠΑΑΑΑΝΤΑ 2. Απο το πασχα 3. Τον ουρανο με τ'αστρα * Ιδιεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:30 Ο deadhead_pirate: #2.600 18-07-07 14:30 1. Να ζήσω για πάντα σε ένα μακρινό νησί με ψαράδες και ένα ψηλό φάρο. 2. Είχα πάει σε κάτι βαφτήσια. Στα δικά μου. 3. Κάτι χειροποίητο. ιδια...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: ερ 1.Ποιά είναι η πιο τρελή φαντασίωσή σου??? 2.Πόσο καιρό έχεισ να πας στην εκκλησία 3.Τί θα ήθελες να σου χαρίσουν στα γενέθλιά σου?? Click για ανάπτυξη... 1. Διακοπες ολο το χρονο οπου θελω ΓΙΑ ΠΑΑΑΑΝΤΑ 2. Απο το πασχα 3. Τον ουρανο με τ'αστρα * Ιδιεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 14:30 Ο deadhead_pirate: #2.600 18-07-07 14:30 1. Να ζήσω για πάντα σε ένα μακρινό νησί με ψαράδες και ένα ψηλό φάρο. 2. Είχα πάει σε κάτι βαφτήσια. Στα δικά μου. 3. Κάτι χειροποίητο. ιδια...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
1. Να ζήσω για πάντα σε ένα μακρινό νησί με ψαράδες και ένα ψηλό φάρο. 2. Είχα πάει σε κάτι βαφτήσια. Στα δικά μου. 3. Κάτι χειροποίητο. ιδια...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.