fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 14:40 Η fairytale: #2.541 11-07-07 14:40 1. Πήγα αλλά θα μάλλον θα ξαναπάω. 2. Κάποια εβδομάδα του Σεπτέμβρη. 3. Με τον Έρωτά μου. Ερωτήσεις: 1. Θα άφηνες ποτέ τον τόπο διαμονής σου για να μείνεις στην πόλη που ζει ο αγαπημένος σου; 2. Αν ναι, θα το έκανες ακόμη κι αν έπρεπε να αναζητήσεις δουλειά; Αν όχι, για ποιους λόγους δε θα το έκανες; 3. Πιστεύεις ότι μια σχέση από απόσταση μπορεί να έχει happy end; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 14:44 Ο Hunter έγραψε: #2.542 11-07-07 14:44 Αρχική Δημοσίευση από fairytale: Ερωτήσεις: 1. Θα άφηνες ποτέ τον τόπο διαμονής σου για να μείνεις στην πόλη που ζει ο αγαπημένος σου; 2. Αν ναι, θα το έκανες ακόμη κι αν έπρεπε να αναζητήσεις δουλειά; Αν όχι, για ποιους λόγους δε θα το έκανες; 3. Πιστεύεις ότι μια σχέση από απόσταση μπορεί να έχει happy end; Click για ανάπτυξη... 1. ναι 2. και παλι ναι 3. ολα ειναι πιθανα ερωτησεις: 1. πως δειχνεις σε καποιον οτι οτι και να γινει θα εισαι παντα εκει; 2. θα επιμενεις εαν δεν καταλαβαινει; 3. τελικα θα μου πει καποιος τι ζορι τραβαω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 14:45 Η Giovanna έγραψε: #2.543 11-07-07 14:45 1. πως δειχνεις σε καποιον οτι οτι και να γινει θα εισαι παντα εκει; 2. θα επιμενεις εαν δεν καταλαβαινει; 3. τελικα θα μου πει καποιος τι ζορι τραβαω; 1.επιμενεις με πραξεις. 2.ναι. 3.ελα ντες! Αρχική Δημοσίευση από fairytale: Ερωτήσεις: 1. Θα άφηνες ποτέ τον τόπο διαμονής σου για να μείνεις στην πόλη που ζει ο αγαπημένος σου; 2. Αν ναι, θα το έκανες ακόμη κι αν έπρεπε να αναζητήσεις δουλειά; Αν όχι, για ποιους λόγους δε θα το έκανες; 3. Πιστεύεις ότι μια σχέση από απόσταση μπορεί να έχει happy end; Click για ανάπτυξη... 1.μαλλον ναι...αλλα οχι πολυ μακρια...ωστε να μην χασω και την εδω δουλεια μου... πρεπει ο αντρας αυτος ομως, να ειναι ο αντρας της ζωης μου! 2.θα το εκανα, ακομα κι αν χρειαζοταν να περιορισω τη δουλεια μου και να ψαξω και δευτερη... 3.ολα μπορει να γινουν αν η σχεση ειναι δυνατη... σειμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 14:46 Η zanin έγραψε: #2.544 11-07-07 14:46 Αρχική Δημοσίευση από fairytale: Ερωτήσεις: 1. Θα άφηνες ποτέ τον τόπο διαμονής σου για να μείνεις στην πόλη που ζει ο αγαπημένος σου; 2. Αν ναι, θα το έκανες ακόμη κι αν έπρεπε να αναζητήσεις δουλειά; Αν όχι, για ποιους λόγους δε θα το έκανες; 3. Πιστεύεις ότι μια σχέση από απόσταση μπορεί να έχει happy end; Click για ανάπτυξη... 1.ναι, αρκεί να μην είχα επαγγελματικές υποχρεώσεις 2. δεν θα το έκανα αν δεν τον αγαπούσα αρκετά 3. χα ! μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει .... ή να τελειώσει ευτυχισμένα "happy end" ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 14:48 Η Γίδι έγραψε: #2.545 11-07-07 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: 1 ερωτησεις: 1. πως δειχνεις σε καποιον οτι οτι και να γινει θα εισαι παντα εκει; 2. θα επιμενεις εαν δεν καταλαβαινει; 3. τελικα θα μου πει καποιος τι ζορι τραβαω; Click για ανάπτυξη... 1. Με υπομονή και γλυκό τρόπο... 2. Ναι. Αλλά διακριτικά. 3. Γυναίκες, παιδί μου!!! Ερωτήσεις: 1. Εσύ, θα ακολουθούσες το έτερον ήμισυ αλλού, σε άλλο μέρος; 2. φοβάσαι την έκβαση της σχέσης σου; 3. Τι θα κάνεις απόψε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 14:55 Η Giovanna έγραψε: #2.546 11-07-07 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Εσύ, θα ακολουθούσες το έτερον ήμισυ αλλού, σε άλλο μέρος; 2. φοβάσαι την έκβαση της σχέσης σου; 3. Τι θα κάνεις απόψε; Click για ανάπτυξη... 1.το παμε, ναι. 2.καθολου 3.ελπιζω να προλαβω να δω το χαμστερικο...τελικα! 1.εχεις παει ελαφονησο? 2.εχεις μεινει ποτε σε καμπινκ? 3.εχεις ζησει ποτε καπου χωρις νερο και ρευμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 14:59 Η Γίδι έγραψε: #2.547 11-07-07 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.εχεις παει ελαφονησο? 2.εχεις μεινει ποτε σε καμπινκ? 3.εχεις ζησει ποτε καπου χωρις νερο και ρευμα? Click για ανάπτυξη... 1. Ναιιι!!! 2. Νι!! 3. ΆΣε... Ερωτήσεις: 1. Τι δείκτη έχει το αντηλιακό σου; 2. ΤΙ θα έκανες αν η φίλη σου εμφανιζόταν στην παραλία τόπλες, ενώ εσύ έχεις φέρει να της γνωρίσει το αμόρε; 3. Σου αρέσει η πίτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 15:02 Η Giovanna έγραψε: #2.548 11-07-07 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Τι δείκτη έχει το αντηλιακό σου; 2. ΤΙ θα έκανες αν η φίλη σου εμφανιζόταν στην παραλία τόπλες, ενώ εσύ έχεις φέρει να της γνωρίσει το αμόρε; 3. Σου αρέσει η πίτσα; Click για ανάπτυξη... 1.το περσινο καπου 30.. 2.θα παθαινα σοκ. καμια φιλη μου ομως δε θα το κανε. 3.μπα! 1.εχεις ζησει ποτε καπου χωρις νερο και ρευμα? 2.που ηταν αυτο? και γιατι? 3.η μεγαλυτερη απατεωνια που εχεις κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 21:32 Η suspiria έγραψε: #2.549 11-07-07 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.εχεις ζησει ποτε καπου χωρις νερο και ρευμα? 2.που ηταν αυτο? και γιατι? 3.η μεγαλυτερη απατεωνια που εχεις κανει? Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1.Όχι 2.- 3.Δεν ξέρω. Το που οδηγούσα χωρίς δίπλωμα μου έρχεται Ερωτήσεις: 1.Κάτι που έκανες ενώ το κατηγορούσες σθεναρά; 2.Κάτι που ντρέπεσαι όταν το κάνεις; 3.Κάτι για το οποίο έχεις μετανιώσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 22:33 Ο Klaus έγραψε: #2.550 11-07-07 22:33 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Ερωτήσεις: 1.Κάτι που έκανες ενώ το κατηγορούσες σθεναρά; 2.Κάτι που ντρέπεσαι όταν το κάνεις; 3.Κάτι για το οποίο έχεις μετανιώσει; Click για ανάπτυξη... 1.Κάπνισμα 2.Ψέμμα 3.Τίποτα... ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 22:54 Ο fandago έγραψε: #2.551 11-07-07 22:54 1. Συγχώρησα απιστία... 2. Τίποτα 3. Δεν πήγα εθελοντής στους Ολυμπιακούς 1. Κάνεις ανακύκλωση; 2. Έχεις κάνει ποτέ εθελοντική εργασία; 3. Θα είχες πρόβλημα να δουλεύεις σε γηροκομείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 23:16 Η Giovanna έγραψε: #2.552 11-07-07 23:16 1.συστηματικα και φανατικα! 2.απο τα 16 μου κανω... 3.ανετα! ιδιες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 01:44 Ο Dark_kronos: #2.553 12-07-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Κάνεις ανακύκλωση; 2. Έχεις κάνει ποτέ εθελοντική εργασία; 3. Θα είχες πρόβλημα να δουλεύεις σε γηροκομείο; Click για ανάπτυξη... 1.Μπα... 2.Μπα... 3.Δεν εχω προβλημα με τους γερακους αλλα δεν ξερω αν θα μπορουσα για αλλους λογους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:25 Η Corpse Bride: #2.554 12-07-07 02:25 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Κάνεις ανακύκλωση; 2. Έχεις κάνει ποτέ εθελοντική εργασία; 3. Θα είχες πρόβλημα να δουλεύεις σε γηροκομείο; Click για ανάπτυξη... 1. Σπανια 2. Σαν καλο προσκοπακι κι εγω 3. Τεραστιο ομως! Τα γιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:28 Η Εδάδ έγραψε: #2.555 12-07-07 02:28 1) Αναγκαστικά ακόμη και να μην ήθελα 2) Εθελοντικά καθαρίζω το δωμάτιο μου, πιάνει? 3) Αποκλείεται να μπορύσα να το κάνω 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:47 Η Vkey έγραψε: #2.556 12-07-07 02:47 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Click για ανάπτυξη... 1.Mmm...κάτσε να σκεφτώ...μμμ...ναι 2. Μάλλον τότε έχει έμπνευση 3. Αν είναι να ρθει να με δαγκώσει... Θέλω κι εγώ να γίνω βαμπιρ Ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 19:17 Ο deadhead_pirate: #2.557 12-07-07 19:17 1. Ολο τον κόσμο να αγαπάς, μα και ποτέ πάρα πολύ κανένα. 2. Ποιές ώρες; 3. Λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:21 Ο fandago έγραψε: #2.558 12-07-07 20:21 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Click για ανάπτυξη... 1. Από τα άτομα των οποίων διαβάζω σίγουρα τις απαντήσεις... 2. Ίσως τότε έχει χρόνο, ή γιατί είναι πιο ήσυχα... 3. Μακάρι, τότε θα έχουμε αποδείξει την ύπαρξη τους και επίσης θα ζητήσω να με δαγκώσει λίγο... 1. Έχεις αυλή εκεί που μένεις; 2. Σε τι κρεββάτι κοιμάσαι; (μια καλή περιγραφή όμως...) 3. Αν είναι διπλό, ποια μεριά προτιμάς; Αν όχι, πόσα μαξιλάρια έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:26 Ο deadhead_pirate: #2.559 12-07-07 20:26 1.Ναι ευτυχώς με δεντράκια και γκαζόν. 2. Διπλό ξύλινο 3. Τη μέση, χωρίς μαξιλάρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:33 Η Γίδι έγραψε: #2.560 12-07-07 20:33 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις αυλή εκεί που μένεις; 2. Σε τι κρεββάτι κοιμάσαι; (μια καλή περιγραφή όμως...) 3. Αν είναι διπλό, ποια μεριά προτιμάς; Αν όχι, πόσα μαξιλάρια έχεις; Click για ανάπτυξη... 1. Όχι, αλλά έχει ένα ωραίο πάρκο κοντά! 2. Διπλό... Εδώ έζω ένα ΙΚΕΑ, από τα φτηνά και απλά... ανοιχτόχρωμο ξύλο... Α, να: 3. Την αριστερή!! Ερωτήσεις: 1. Πόσα περίπου ζευγάρια παπούτσια έχεις; (οι γυναίκες καλούνται να απαντήσουν με ακρίβεια δεκάδας τουλάχιστον) 2. Πόσα από αυτά όντως φοράς; 3. Ποια φόρεσες σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1. Πήγα αλλά θα μάλλον θα ξαναπάω. 2. Κάποια εβδομάδα του Σεπτέμβρη. 3. Με τον Έρωτά μου. Ερωτήσεις: 1. Θα άφηνες ποτέ τον τόπο διαμονής σου για να μείνεις στην πόλη που ζει ο αγαπημένος σου; 2. Αν ναι, θα το έκανες ακόμη κι αν έπρεπε να αναζητήσεις δουλειά; Αν όχι, για ποιους λόγους δε θα το έκανες; 3. Πιστεύεις ότι μια σχέση από απόσταση μπορεί να έχει happy end; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 14:44 Ο Hunter έγραψε: #2.542 11-07-07 14:44 Αρχική Δημοσίευση από fairytale: Ερωτήσεις: 1. Θα άφηνες ποτέ τον τόπο διαμονής σου για να μείνεις στην πόλη που ζει ο αγαπημένος σου; 2. Αν ναι, θα το έκανες ακόμη κι αν έπρεπε να αναζητήσεις δουλειά; Αν όχι, για ποιους λόγους δε θα το έκανες; 3. Πιστεύεις ότι μια σχέση από απόσταση μπορεί να έχει happy end; Click για ανάπτυξη... 1. ναι 2. και παλι ναι 3. ολα ειναι πιθανα ερωτησεις: 1. πως δειχνεις σε καποιον οτι οτι και να γινει θα εισαι παντα εκει; 2. θα επιμενεις εαν δεν καταλαβαινει; 3. τελικα θα μου πει καποιος τι ζορι τραβαω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 14:45 Η Giovanna έγραψε: #2.543 11-07-07 14:45 1. πως δειχνεις σε καποιον οτι οτι και να γινει θα εισαι παντα εκει; 2. θα επιμενεις εαν δεν καταλαβαινει; 3. τελικα θα μου πει καποιος τι ζορι τραβαω; 1.επιμενεις με πραξεις. 2.ναι. 3.ελα ντες! Αρχική Δημοσίευση από fairytale: Ερωτήσεις: 1. Θα άφηνες ποτέ τον τόπο διαμονής σου για να μείνεις στην πόλη που ζει ο αγαπημένος σου; 2. Αν ναι, θα το έκανες ακόμη κι αν έπρεπε να αναζητήσεις δουλειά; Αν όχι, για ποιους λόγους δε θα το έκανες; 3. Πιστεύεις ότι μια σχέση από απόσταση μπορεί να έχει happy end; Click για ανάπτυξη... 1.μαλλον ναι...αλλα οχι πολυ μακρια...ωστε να μην χασω και την εδω δουλεια μου... πρεπει ο αντρας αυτος ομως, να ειναι ο αντρας της ζωης μου! 2.θα το εκανα, ακομα κι αν χρειαζοταν να περιορισω τη δουλεια μου και να ψαξω και δευτερη... 3.ολα μπορει να γινουν αν η σχεση ειναι δυνατη... σειμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 14:46 Η zanin έγραψε: #2.544 11-07-07 14:46 Αρχική Δημοσίευση από fairytale: Ερωτήσεις: 1. Θα άφηνες ποτέ τον τόπο διαμονής σου για να μείνεις στην πόλη που ζει ο αγαπημένος σου; 2. Αν ναι, θα το έκανες ακόμη κι αν έπρεπε να αναζητήσεις δουλειά; Αν όχι, για ποιους λόγους δε θα το έκανες; 3. Πιστεύεις ότι μια σχέση από απόσταση μπορεί να έχει happy end; Click για ανάπτυξη... 1.ναι, αρκεί να μην είχα επαγγελματικές υποχρεώσεις 2. δεν θα το έκανα αν δεν τον αγαπούσα αρκετά 3. χα ! μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει .... ή να τελειώσει ευτυχισμένα "happy end" ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 14:48 Η Γίδι έγραψε: #2.545 11-07-07 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: 1 ερωτησεις: 1. πως δειχνεις σε καποιον οτι οτι και να γινει θα εισαι παντα εκει; 2. θα επιμενεις εαν δεν καταλαβαινει; 3. τελικα θα μου πει καποιος τι ζορι τραβαω; Click για ανάπτυξη... 1. Με υπομονή και γλυκό τρόπο... 2. Ναι. Αλλά διακριτικά. 3. Γυναίκες, παιδί μου!!! Ερωτήσεις: 1. Εσύ, θα ακολουθούσες το έτερον ήμισυ αλλού, σε άλλο μέρος; 2. φοβάσαι την έκβαση της σχέσης σου; 3. Τι θα κάνεις απόψε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 14:55 Η Giovanna έγραψε: #2.546 11-07-07 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Εσύ, θα ακολουθούσες το έτερον ήμισυ αλλού, σε άλλο μέρος; 2. φοβάσαι την έκβαση της σχέσης σου; 3. Τι θα κάνεις απόψε; Click για ανάπτυξη... 1.το παμε, ναι. 2.καθολου 3.ελπιζω να προλαβω να δω το χαμστερικο...τελικα! 1.εχεις παει ελαφονησο? 2.εχεις μεινει ποτε σε καμπινκ? 3.εχεις ζησει ποτε καπου χωρις νερο και ρευμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 14:59 Η Γίδι έγραψε: #2.547 11-07-07 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.εχεις παει ελαφονησο? 2.εχεις μεινει ποτε σε καμπινκ? 3.εχεις ζησει ποτε καπου χωρις νερο και ρευμα? Click για ανάπτυξη... 1. Ναιιι!!! 2. Νι!! 3. ΆΣε... Ερωτήσεις: 1. Τι δείκτη έχει το αντηλιακό σου; 2. ΤΙ θα έκανες αν η φίλη σου εμφανιζόταν στην παραλία τόπλες, ενώ εσύ έχεις φέρει να της γνωρίσει το αμόρε; 3. Σου αρέσει η πίτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 15:02 Η Giovanna έγραψε: #2.548 11-07-07 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Τι δείκτη έχει το αντηλιακό σου; 2. ΤΙ θα έκανες αν η φίλη σου εμφανιζόταν στην παραλία τόπλες, ενώ εσύ έχεις φέρει να της γνωρίσει το αμόρε; 3. Σου αρέσει η πίτσα; Click για ανάπτυξη... 1.το περσινο καπου 30.. 2.θα παθαινα σοκ. καμια φιλη μου ομως δε θα το κανε. 3.μπα! 1.εχεις ζησει ποτε καπου χωρις νερο και ρευμα? 2.που ηταν αυτο? και γιατι? 3.η μεγαλυτερη απατεωνια που εχεις κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 21:32 Η suspiria έγραψε: #2.549 11-07-07 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.εχεις ζησει ποτε καπου χωρις νερο και ρευμα? 2.που ηταν αυτο? και γιατι? 3.η μεγαλυτερη απατεωνια που εχεις κανει? Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1.Όχι 2.- 3.Δεν ξέρω. Το που οδηγούσα χωρίς δίπλωμα μου έρχεται Ερωτήσεις: 1.Κάτι που έκανες ενώ το κατηγορούσες σθεναρά; 2.Κάτι που ντρέπεσαι όταν το κάνεις; 3.Κάτι για το οποίο έχεις μετανιώσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 22:33 Ο Klaus έγραψε: #2.550 11-07-07 22:33 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Ερωτήσεις: 1.Κάτι που έκανες ενώ το κατηγορούσες σθεναρά; 2.Κάτι που ντρέπεσαι όταν το κάνεις; 3.Κάτι για το οποίο έχεις μετανιώσει; Click για ανάπτυξη... 1.Κάπνισμα 2.Ψέμμα 3.Τίποτα... ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 22:54 Ο fandago έγραψε: #2.551 11-07-07 22:54 1. Συγχώρησα απιστία... 2. Τίποτα 3. Δεν πήγα εθελοντής στους Ολυμπιακούς 1. Κάνεις ανακύκλωση; 2. Έχεις κάνει ποτέ εθελοντική εργασία; 3. Θα είχες πρόβλημα να δουλεύεις σε γηροκομείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 23:16 Η Giovanna έγραψε: #2.552 11-07-07 23:16 1.συστηματικα και φανατικα! 2.απο τα 16 μου κανω... 3.ανετα! ιδιες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 01:44 Ο Dark_kronos: #2.553 12-07-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Κάνεις ανακύκλωση; 2. Έχεις κάνει ποτέ εθελοντική εργασία; 3. Θα είχες πρόβλημα να δουλεύεις σε γηροκομείο; Click για ανάπτυξη... 1.Μπα... 2.Μπα... 3.Δεν εχω προβλημα με τους γερακους αλλα δεν ξερω αν θα μπορουσα για αλλους λογους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:25 Η Corpse Bride: #2.554 12-07-07 02:25 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Κάνεις ανακύκλωση; 2. Έχεις κάνει ποτέ εθελοντική εργασία; 3. Θα είχες πρόβλημα να δουλεύεις σε γηροκομείο; Click για ανάπτυξη... 1. Σπανια 2. Σαν καλο προσκοπακι κι εγω 3. Τεραστιο ομως! Τα γιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:28 Η Εδάδ έγραψε: #2.555 12-07-07 02:28 1) Αναγκαστικά ακόμη και να μην ήθελα 2) Εθελοντικά καθαρίζω το δωμάτιο μου, πιάνει? 3) Αποκλείεται να μπορύσα να το κάνω 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:47 Η Vkey έγραψε: #2.556 12-07-07 02:47 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Click για ανάπτυξη... 1.Mmm...κάτσε να σκεφτώ...μμμ...ναι 2. Μάλλον τότε έχει έμπνευση 3. Αν είναι να ρθει να με δαγκώσει... Θέλω κι εγώ να γίνω βαμπιρ Ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 19:17 Ο deadhead_pirate: #2.557 12-07-07 19:17 1. Ολο τον κόσμο να αγαπάς, μα και ποτέ πάρα πολύ κανένα. 2. Ποιές ώρες; 3. Λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:21 Ο fandago έγραψε: #2.558 12-07-07 20:21 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Click για ανάπτυξη... 1. Από τα άτομα των οποίων διαβάζω σίγουρα τις απαντήσεις... 2. Ίσως τότε έχει χρόνο, ή γιατί είναι πιο ήσυχα... 3. Μακάρι, τότε θα έχουμε αποδείξει την ύπαρξη τους και επίσης θα ζητήσω να με δαγκώσει λίγο... 1. Έχεις αυλή εκεί που μένεις; 2. Σε τι κρεββάτι κοιμάσαι; (μια καλή περιγραφή όμως...) 3. Αν είναι διπλό, ποια μεριά προτιμάς; Αν όχι, πόσα μαξιλάρια έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:26 Ο deadhead_pirate: #2.559 12-07-07 20:26 1.Ναι ευτυχώς με δεντράκια και γκαζόν. 2. Διπλό ξύλινο 3. Τη μέση, χωρίς μαξιλάρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:33 Η Γίδι έγραψε: #2.560 12-07-07 20:33 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις αυλή εκεί που μένεις; 2. Σε τι κρεββάτι κοιμάσαι; (μια καλή περιγραφή όμως...) 3. Αν είναι διπλό, ποια μεριά προτιμάς; Αν όχι, πόσα μαξιλάρια έχεις; Click για ανάπτυξη... 1. Όχι, αλλά έχει ένα ωραίο πάρκο κοντά! 2. Διπλό... Εδώ έζω ένα ΙΚΕΑ, από τα φτηνά και απλά... ανοιχτόχρωμο ξύλο... Α, να: 3. Την αριστερή!! Ερωτήσεις: 1. Πόσα περίπου ζευγάρια παπούτσια έχεις; (οι γυναίκες καλούνται να απαντήσουν με ακρίβεια δεκάδας τουλάχιστον) 2. Πόσα από αυτά όντως φοράς; 3. Ποια φόρεσες σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fairytale: Ερωτήσεις: 1. Θα άφηνες ποτέ τον τόπο διαμονής σου για να μείνεις στην πόλη που ζει ο αγαπημένος σου; 2. Αν ναι, θα το έκανες ακόμη κι αν έπρεπε να αναζητήσεις δουλειά; Αν όχι, για ποιους λόγους δε θα το έκανες; 3. Πιστεύεις ότι μια σχέση από απόσταση μπορεί να έχει happy end; Click για ανάπτυξη... 1. ναι 2. και παλι ναι 3. ολα ειναι πιθανα ερωτησεις: 1. πως δειχνεις σε καποιον οτι οτι και να γινει θα εισαι παντα εκει; 2. θα επιμενεις εαν δεν καταλαβαινει; 3. τελικα θα μου πει καποιος τι ζορι τραβαω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 14:45 Η Giovanna έγραψε: #2.543 11-07-07 14:45 1. πως δειχνεις σε καποιον οτι οτι και να γινει θα εισαι παντα εκει; 2. θα επιμενεις εαν δεν καταλαβαινει; 3. τελικα θα μου πει καποιος τι ζορι τραβαω; 1.επιμενεις με πραξεις. 2.ναι. 3.ελα ντες! Αρχική Δημοσίευση από fairytale: Ερωτήσεις: 1. Θα άφηνες ποτέ τον τόπο διαμονής σου για να μείνεις στην πόλη που ζει ο αγαπημένος σου; 2. Αν ναι, θα το έκανες ακόμη κι αν έπρεπε να αναζητήσεις δουλειά; Αν όχι, για ποιους λόγους δε θα το έκανες; 3. Πιστεύεις ότι μια σχέση από απόσταση μπορεί να έχει happy end; Click για ανάπτυξη... 1.μαλλον ναι...αλλα οχι πολυ μακρια...ωστε να μην χασω και την εδω δουλεια μου... πρεπει ο αντρας αυτος ομως, να ειναι ο αντρας της ζωης μου! 2.θα το εκανα, ακομα κι αν χρειαζοταν να περιορισω τη δουλεια μου και να ψαξω και δευτερη... 3.ολα μπορει να γινουν αν η σχεση ειναι δυνατη... σειμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 14:46 Η zanin έγραψε: #2.544 11-07-07 14:46 Αρχική Δημοσίευση από fairytale: Ερωτήσεις: 1. Θα άφηνες ποτέ τον τόπο διαμονής σου για να μείνεις στην πόλη που ζει ο αγαπημένος σου; 2. Αν ναι, θα το έκανες ακόμη κι αν έπρεπε να αναζητήσεις δουλειά; Αν όχι, για ποιους λόγους δε θα το έκανες; 3. Πιστεύεις ότι μια σχέση από απόσταση μπορεί να έχει happy end; Click για ανάπτυξη... 1.ναι, αρκεί να μην είχα επαγγελματικές υποχρεώσεις 2. δεν θα το έκανα αν δεν τον αγαπούσα αρκετά 3. χα ! μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει .... ή να τελειώσει ευτυχισμένα "happy end" ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 14:48 Η Γίδι έγραψε: #2.545 11-07-07 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: 1 ερωτησεις: 1. πως δειχνεις σε καποιον οτι οτι και να γινει θα εισαι παντα εκει; 2. θα επιμενεις εαν δεν καταλαβαινει; 3. τελικα θα μου πει καποιος τι ζορι τραβαω; Click για ανάπτυξη... 1. Με υπομονή και γλυκό τρόπο... 2. Ναι. Αλλά διακριτικά. 3. Γυναίκες, παιδί μου!!! Ερωτήσεις: 1. Εσύ, θα ακολουθούσες το έτερον ήμισυ αλλού, σε άλλο μέρος; 2. φοβάσαι την έκβαση της σχέσης σου; 3. Τι θα κάνεις απόψε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 14:55 Η Giovanna έγραψε: #2.546 11-07-07 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Εσύ, θα ακολουθούσες το έτερον ήμισυ αλλού, σε άλλο μέρος; 2. φοβάσαι την έκβαση της σχέσης σου; 3. Τι θα κάνεις απόψε; Click για ανάπτυξη... 1.το παμε, ναι. 2.καθολου 3.ελπιζω να προλαβω να δω το χαμστερικο...τελικα! 1.εχεις παει ελαφονησο? 2.εχεις μεινει ποτε σε καμπινκ? 3.εχεις ζησει ποτε καπου χωρις νερο και ρευμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 14:59 Η Γίδι έγραψε: #2.547 11-07-07 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.εχεις παει ελαφονησο? 2.εχεις μεινει ποτε σε καμπινκ? 3.εχεις ζησει ποτε καπου χωρις νερο και ρευμα? Click για ανάπτυξη... 1. Ναιιι!!! 2. Νι!! 3. ΆΣε... Ερωτήσεις: 1. Τι δείκτη έχει το αντηλιακό σου; 2. ΤΙ θα έκανες αν η φίλη σου εμφανιζόταν στην παραλία τόπλες, ενώ εσύ έχεις φέρει να της γνωρίσει το αμόρε; 3. Σου αρέσει η πίτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 15:02 Η Giovanna έγραψε: #2.548 11-07-07 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Τι δείκτη έχει το αντηλιακό σου; 2. ΤΙ θα έκανες αν η φίλη σου εμφανιζόταν στην παραλία τόπλες, ενώ εσύ έχεις φέρει να της γνωρίσει το αμόρε; 3. Σου αρέσει η πίτσα; Click για ανάπτυξη... 1.το περσινο καπου 30.. 2.θα παθαινα σοκ. καμια φιλη μου ομως δε θα το κανε. 3.μπα! 1.εχεις ζησει ποτε καπου χωρις νερο και ρευμα? 2.που ηταν αυτο? και γιατι? 3.η μεγαλυτερη απατεωνια που εχεις κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 21:32 Η suspiria έγραψε: #2.549 11-07-07 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.εχεις ζησει ποτε καπου χωρις νερο και ρευμα? 2.που ηταν αυτο? και γιατι? 3.η μεγαλυτερη απατεωνια που εχεις κανει? Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1.Όχι 2.- 3.Δεν ξέρω. Το που οδηγούσα χωρίς δίπλωμα μου έρχεται Ερωτήσεις: 1.Κάτι που έκανες ενώ το κατηγορούσες σθεναρά; 2.Κάτι που ντρέπεσαι όταν το κάνεις; 3.Κάτι για το οποίο έχεις μετανιώσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 22:33 Ο Klaus έγραψε: #2.550 11-07-07 22:33 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Ερωτήσεις: 1.Κάτι που έκανες ενώ το κατηγορούσες σθεναρά; 2.Κάτι που ντρέπεσαι όταν το κάνεις; 3.Κάτι για το οποίο έχεις μετανιώσει; Click για ανάπτυξη... 1.Κάπνισμα 2.Ψέμμα 3.Τίποτα... ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 22:54 Ο fandago έγραψε: #2.551 11-07-07 22:54 1. Συγχώρησα απιστία... 2. Τίποτα 3. Δεν πήγα εθελοντής στους Ολυμπιακούς 1. Κάνεις ανακύκλωση; 2. Έχεις κάνει ποτέ εθελοντική εργασία; 3. Θα είχες πρόβλημα να δουλεύεις σε γηροκομείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 23:16 Η Giovanna έγραψε: #2.552 11-07-07 23:16 1.συστηματικα και φανατικα! 2.απο τα 16 μου κανω... 3.ανετα! ιδιες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 01:44 Ο Dark_kronos: #2.553 12-07-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Κάνεις ανακύκλωση; 2. Έχεις κάνει ποτέ εθελοντική εργασία; 3. Θα είχες πρόβλημα να δουλεύεις σε γηροκομείο; Click για ανάπτυξη... 1.Μπα... 2.Μπα... 3.Δεν εχω προβλημα με τους γερακους αλλα δεν ξερω αν θα μπορουσα για αλλους λογους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:25 Η Corpse Bride: #2.554 12-07-07 02:25 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Κάνεις ανακύκλωση; 2. Έχεις κάνει ποτέ εθελοντική εργασία; 3. Θα είχες πρόβλημα να δουλεύεις σε γηροκομείο; Click για ανάπτυξη... 1. Σπανια 2. Σαν καλο προσκοπακι κι εγω 3. Τεραστιο ομως! Τα γιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:28 Η Εδάδ έγραψε: #2.555 12-07-07 02:28 1) Αναγκαστικά ακόμη και να μην ήθελα 2) Εθελοντικά καθαρίζω το δωμάτιο μου, πιάνει? 3) Αποκλείεται να μπορύσα να το κάνω 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:47 Η Vkey έγραψε: #2.556 12-07-07 02:47 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Click για ανάπτυξη... 1.Mmm...κάτσε να σκεφτώ...μμμ...ναι 2. Μάλλον τότε έχει έμπνευση 3. Αν είναι να ρθει να με δαγκώσει... Θέλω κι εγώ να γίνω βαμπιρ Ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 19:17 Ο deadhead_pirate: #2.557 12-07-07 19:17 1. Ολο τον κόσμο να αγαπάς, μα και ποτέ πάρα πολύ κανένα. 2. Ποιές ώρες; 3. Λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:21 Ο fandago έγραψε: #2.558 12-07-07 20:21 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Click για ανάπτυξη... 1. Από τα άτομα των οποίων διαβάζω σίγουρα τις απαντήσεις... 2. Ίσως τότε έχει χρόνο, ή γιατί είναι πιο ήσυχα... 3. Μακάρι, τότε θα έχουμε αποδείξει την ύπαρξη τους και επίσης θα ζητήσω να με δαγκώσει λίγο... 1. Έχεις αυλή εκεί που μένεις; 2. Σε τι κρεββάτι κοιμάσαι; (μια καλή περιγραφή όμως...) 3. Αν είναι διπλό, ποια μεριά προτιμάς; Αν όχι, πόσα μαξιλάρια έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:26 Ο deadhead_pirate: #2.559 12-07-07 20:26 1.Ναι ευτυχώς με δεντράκια και γκαζόν. 2. Διπλό ξύλινο 3. Τη μέση, χωρίς μαξιλάρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:33 Η Γίδι έγραψε: #2.560 12-07-07 20:33 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις αυλή εκεί που μένεις; 2. Σε τι κρεββάτι κοιμάσαι; (μια καλή περιγραφή όμως...) 3. Αν είναι διπλό, ποια μεριά προτιμάς; Αν όχι, πόσα μαξιλάρια έχεις; Click για ανάπτυξη... 1. Όχι, αλλά έχει ένα ωραίο πάρκο κοντά! 2. Διπλό... Εδώ έζω ένα ΙΚΕΑ, από τα φτηνά και απλά... ανοιχτόχρωμο ξύλο... Α, να: 3. Την αριστερή!! Ερωτήσεις: 1. Πόσα περίπου ζευγάρια παπούτσια έχεις; (οι γυναίκες καλούνται να απαντήσουν με ακρίβεια δεκάδας τουλάχιστον) 2. Πόσα από αυτά όντως φοράς; 3. Ποια φόρεσες σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1. πως δειχνεις σε καποιον οτι οτι και να γινει θα εισαι παντα εκει; 2. θα επιμενεις εαν δεν καταλαβαινει; 3. τελικα θα μου πει καποιος τι ζορι τραβαω; 1.επιμενεις με πραξεις. 2.ναι. 3.ελα ντες! Αρχική Δημοσίευση από fairytale: Ερωτήσεις: 1. Θα άφηνες ποτέ τον τόπο διαμονής σου για να μείνεις στην πόλη που ζει ο αγαπημένος σου; 2. Αν ναι, θα το έκανες ακόμη κι αν έπρεπε να αναζητήσεις δουλειά; Αν όχι, για ποιους λόγους δε θα το έκανες; 3. Πιστεύεις ότι μια σχέση από απόσταση μπορεί να έχει happy end; Click για ανάπτυξη... 1.μαλλον ναι...αλλα οχι πολυ μακρια...ωστε να μην χασω και την εδω δουλεια μου... πρεπει ο αντρας αυτος ομως, να ειναι ο αντρας της ζωης μου! 2.θα το εκανα, ακομα κι αν χρειαζοταν να περιορισω τη δουλεια μου και να ψαξω και δευτερη... 3.ολα μπορει να γινουν αν η σχεση ειναι δυνατη... σειμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 14:46 Η zanin έγραψε: #2.544 11-07-07 14:46 Αρχική Δημοσίευση από fairytale: Ερωτήσεις: 1. Θα άφηνες ποτέ τον τόπο διαμονής σου για να μείνεις στην πόλη που ζει ο αγαπημένος σου; 2. Αν ναι, θα το έκανες ακόμη κι αν έπρεπε να αναζητήσεις δουλειά; Αν όχι, για ποιους λόγους δε θα το έκανες; 3. Πιστεύεις ότι μια σχέση από απόσταση μπορεί να έχει happy end; Click για ανάπτυξη... 1.ναι, αρκεί να μην είχα επαγγελματικές υποχρεώσεις 2. δεν θα το έκανα αν δεν τον αγαπούσα αρκετά 3. χα ! μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει .... ή να τελειώσει ευτυχισμένα "happy end" ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 14:48 Η Γίδι έγραψε: #2.545 11-07-07 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: 1 ερωτησεις: 1. πως δειχνεις σε καποιον οτι οτι και να γινει θα εισαι παντα εκει; 2. θα επιμενεις εαν δεν καταλαβαινει; 3. τελικα θα μου πει καποιος τι ζορι τραβαω; Click για ανάπτυξη... 1. Με υπομονή και γλυκό τρόπο... 2. Ναι. Αλλά διακριτικά. 3. Γυναίκες, παιδί μου!!! Ερωτήσεις: 1. Εσύ, θα ακολουθούσες το έτερον ήμισυ αλλού, σε άλλο μέρος; 2. φοβάσαι την έκβαση της σχέσης σου; 3. Τι θα κάνεις απόψε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 14:55 Η Giovanna έγραψε: #2.546 11-07-07 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Εσύ, θα ακολουθούσες το έτερον ήμισυ αλλού, σε άλλο μέρος; 2. φοβάσαι την έκβαση της σχέσης σου; 3. Τι θα κάνεις απόψε; Click για ανάπτυξη... 1.το παμε, ναι. 2.καθολου 3.ελπιζω να προλαβω να δω το χαμστερικο...τελικα! 1.εχεις παει ελαφονησο? 2.εχεις μεινει ποτε σε καμπινκ? 3.εχεις ζησει ποτε καπου χωρις νερο και ρευμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 14:59 Η Γίδι έγραψε: #2.547 11-07-07 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.εχεις παει ελαφονησο? 2.εχεις μεινει ποτε σε καμπινκ? 3.εχεις ζησει ποτε καπου χωρις νερο και ρευμα? Click για ανάπτυξη... 1. Ναιιι!!! 2. Νι!! 3. ΆΣε... Ερωτήσεις: 1. Τι δείκτη έχει το αντηλιακό σου; 2. ΤΙ θα έκανες αν η φίλη σου εμφανιζόταν στην παραλία τόπλες, ενώ εσύ έχεις φέρει να της γνωρίσει το αμόρε; 3. Σου αρέσει η πίτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 15:02 Η Giovanna έγραψε: #2.548 11-07-07 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Τι δείκτη έχει το αντηλιακό σου; 2. ΤΙ θα έκανες αν η φίλη σου εμφανιζόταν στην παραλία τόπλες, ενώ εσύ έχεις φέρει να της γνωρίσει το αμόρε; 3. Σου αρέσει η πίτσα; Click για ανάπτυξη... 1.το περσινο καπου 30.. 2.θα παθαινα σοκ. καμια φιλη μου ομως δε θα το κανε. 3.μπα! 1.εχεις ζησει ποτε καπου χωρις νερο και ρευμα? 2.που ηταν αυτο? και γιατι? 3.η μεγαλυτερη απατεωνια που εχεις κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 21:32 Η suspiria έγραψε: #2.549 11-07-07 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.εχεις ζησει ποτε καπου χωρις νερο και ρευμα? 2.που ηταν αυτο? και γιατι? 3.η μεγαλυτερη απατεωνια που εχεις κανει? Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1.Όχι 2.- 3.Δεν ξέρω. Το που οδηγούσα χωρίς δίπλωμα μου έρχεται Ερωτήσεις: 1.Κάτι που έκανες ενώ το κατηγορούσες σθεναρά; 2.Κάτι που ντρέπεσαι όταν το κάνεις; 3.Κάτι για το οποίο έχεις μετανιώσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 22:33 Ο Klaus έγραψε: #2.550 11-07-07 22:33 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Ερωτήσεις: 1.Κάτι που έκανες ενώ το κατηγορούσες σθεναρά; 2.Κάτι που ντρέπεσαι όταν το κάνεις; 3.Κάτι για το οποίο έχεις μετανιώσει; Click για ανάπτυξη... 1.Κάπνισμα 2.Ψέμμα 3.Τίποτα... ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 22:54 Ο fandago έγραψε: #2.551 11-07-07 22:54 1. Συγχώρησα απιστία... 2. Τίποτα 3. Δεν πήγα εθελοντής στους Ολυμπιακούς 1. Κάνεις ανακύκλωση; 2. Έχεις κάνει ποτέ εθελοντική εργασία; 3. Θα είχες πρόβλημα να δουλεύεις σε γηροκομείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 23:16 Η Giovanna έγραψε: #2.552 11-07-07 23:16 1.συστηματικα και φανατικα! 2.απο τα 16 μου κανω... 3.ανετα! ιδιες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 01:44 Ο Dark_kronos: #2.553 12-07-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Κάνεις ανακύκλωση; 2. Έχεις κάνει ποτέ εθελοντική εργασία; 3. Θα είχες πρόβλημα να δουλεύεις σε γηροκομείο; Click για ανάπτυξη... 1.Μπα... 2.Μπα... 3.Δεν εχω προβλημα με τους γερακους αλλα δεν ξερω αν θα μπορουσα για αλλους λογους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:25 Η Corpse Bride: #2.554 12-07-07 02:25 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Κάνεις ανακύκλωση; 2. Έχεις κάνει ποτέ εθελοντική εργασία; 3. Θα είχες πρόβλημα να δουλεύεις σε γηροκομείο; Click για ανάπτυξη... 1. Σπανια 2. Σαν καλο προσκοπακι κι εγω 3. Τεραστιο ομως! Τα γιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:28 Η Εδάδ έγραψε: #2.555 12-07-07 02:28 1) Αναγκαστικά ακόμη και να μην ήθελα 2) Εθελοντικά καθαρίζω το δωμάτιο μου, πιάνει? 3) Αποκλείεται να μπορύσα να το κάνω 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:47 Η Vkey έγραψε: #2.556 12-07-07 02:47 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Click για ανάπτυξη... 1.Mmm...κάτσε να σκεφτώ...μμμ...ναι 2. Μάλλον τότε έχει έμπνευση 3. Αν είναι να ρθει να με δαγκώσει... Θέλω κι εγώ να γίνω βαμπιρ Ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 19:17 Ο deadhead_pirate: #2.557 12-07-07 19:17 1. Ολο τον κόσμο να αγαπάς, μα και ποτέ πάρα πολύ κανένα. 2. Ποιές ώρες; 3. Λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:21 Ο fandago έγραψε: #2.558 12-07-07 20:21 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Click για ανάπτυξη... 1. Από τα άτομα των οποίων διαβάζω σίγουρα τις απαντήσεις... 2. Ίσως τότε έχει χρόνο, ή γιατί είναι πιο ήσυχα... 3. Μακάρι, τότε θα έχουμε αποδείξει την ύπαρξη τους και επίσης θα ζητήσω να με δαγκώσει λίγο... 1. Έχεις αυλή εκεί που μένεις; 2. Σε τι κρεββάτι κοιμάσαι; (μια καλή περιγραφή όμως...) 3. Αν είναι διπλό, ποια μεριά προτιμάς; Αν όχι, πόσα μαξιλάρια έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:26 Ο deadhead_pirate: #2.559 12-07-07 20:26 1.Ναι ευτυχώς με δεντράκια και γκαζόν. 2. Διπλό ξύλινο 3. Τη μέση, χωρίς μαξιλάρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:33 Η Γίδι έγραψε: #2.560 12-07-07 20:33 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις αυλή εκεί που μένεις; 2. Σε τι κρεββάτι κοιμάσαι; (μια καλή περιγραφή όμως...) 3. Αν είναι διπλό, ποια μεριά προτιμάς; Αν όχι, πόσα μαξιλάρια έχεις; Click για ανάπτυξη... 1. Όχι, αλλά έχει ένα ωραίο πάρκο κοντά! 2. Διπλό... Εδώ έζω ένα ΙΚΕΑ, από τα φτηνά και απλά... ανοιχτόχρωμο ξύλο... Α, να: 3. Την αριστερή!! Ερωτήσεις: 1. Πόσα περίπου ζευγάρια παπούτσια έχεις; (οι γυναίκες καλούνται να απαντήσουν με ακρίβεια δεκάδας τουλάχιστον) 2. Πόσα από αυτά όντως φοράς; 3. Ποια φόρεσες σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fairytale: Ερωτήσεις: 1. Θα άφηνες ποτέ τον τόπο διαμονής σου για να μείνεις στην πόλη που ζει ο αγαπημένος σου; 2. Αν ναι, θα το έκανες ακόμη κι αν έπρεπε να αναζητήσεις δουλειά; Αν όχι, για ποιους λόγους δε θα το έκανες; 3. Πιστεύεις ότι μια σχέση από απόσταση μπορεί να έχει happy end; Click για ανάπτυξη... 1.ναι, αρκεί να μην είχα επαγγελματικές υποχρεώσεις 2. δεν θα το έκανα αν δεν τον αγαπούσα αρκετά 3. χα ! μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει .... ή να τελειώσει ευτυχισμένα "happy end" ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 14:48 Η Γίδι έγραψε: #2.545 11-07-07 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: 1 ερωτησεις: 1. πως δειχνεις σε καποιον οτι οτι και να γινει θα εισαι παντα εκει; 2. θα επιμενεις εαν δεν καταλαβαινει; 3. τελικα θα μου πει καποιος τι ζορι τραβαω; Click για ανάπτυξη... 1. Με υπομονή και γλυκό τρόπο... 2. Ναι. Αλλά διακριτικά. 3. Γυναίκες, παιδί μου!!! Ερωτήσεις: 1. Εσύ, θα ακολουθούσες το έτερον ήμισυ αλλού, σε άλλο μέρος; 2. φοβάσαι την έκβαση της σχέσης σου; 3. Τι θα κάνεις απόψε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 14:55 Η Giovanna έγραψε: #2.546 11-07-07 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Εσύ, θα ακολουθούσες το έτερον ήμισυ αλλού, σε άλλο μέρος; 2. φοβάσαι την έκβαση της σχέσης σου; 3. Τι θα κάνεις απόψε; Click για ανάπτυξη... 1.το παμε, ναι. 2.καθολου 3.ελπιζω να προλαβω να δω το χαμστερικο...τελικα! 1.εχεις παει ελαφονησο? 2.εχεις μεινει ποτε σε καμπινκ? 3.εχεις ζησει ποτε καπου χωρις νερο και ρευμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 14:59 Η Γίδι έγραψε: #2.547 11-07-07 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.εχεις παει ελαφονησο? 2.εχεις μεινει ποτε σε καμπινκ? 3.εχεις ζησει ποτε καπου χωρις νερο και ρευμα? Click για ανάπτυξη... 1. Ναιιι!!! 2. Νι!! 3. ΆΣε... Ερωτήσεις: 1. Τι δείκτη έχει το αντηλιακό σου; 2. ΤΙ θα έκανες αν η φίλη σου εμφανιζόταν στην παραλία τόπλες, ενώ εσύ έχεις φέρει να της γνωρίσει το αμόρε; 3. Σου αρέσει η πίτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 15:02 Η Giovanna έγραψε: #2.548 11-07-07 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Τι δείκτη έχει το αντηλιακό σου; 2. ΤΙ θα έκανες αν η φίλη σου εμφανιζόταν στην παραλία τόπλες, ενώ εσύ έχεις φέρει να της γνωρίσει το αμόρε; 3. Σου αρέσει η πίτσα; Click για ανάπτυξη... 1.το περσινο καπου 30.. 2.θα παθαινα σοκ. καμια φιλη μου ομως δε θα το κανε. 3.μπα! 1.εχεις ζησει ποτε καπου χωρις νερο και ρευμα? 2.που ηταν αυτο? και γιατι? 3.η μεγαλυτερη απατεωνια που εχεις κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 21:32 Η suspiria έγραψε: #2.549 11-07-07 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.εχεις ζησει ποτε καπου χωρις νερο και ρευμα? 2.που ηταν αυτο? και γιατι? 3.η μεγαλυτερη απατεωνια που εχεις κανει? Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1.Όχι 2.- 3.Δεν ξέρω. Το που οδηγούσα χωρίς δίπλωμα μου έρχεται Ερωτήσεις: 1.Κάτι που έκανες ενώ το κατηγορούσες σθεναρά; 2.Κάτι που ντρέπεσαι όταν το κάνεις; 3.Κάτι για το οποίο έχεις μετανιώσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 22:33 Ο Klaus έγραψε: #2.550 11-07-07 22:33 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Ερωτήσεις: 1.Κάτι που έκανες ενώ το κατηγορούσες σθεναρά; 2.Κάτι που ντρέπεσαι όταν το κάνεις; 3.Κάτι για το οποίο έχεις μετανιώσει; Click για ανάπτυξη... 1.Κάπνισμα 2.Ψέμμα 3.Τίποτα... ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 22:54 Ο fandago έγραψε: #2.551 11-07-07 22:54 1. Συγχώρησα απιστία... 2. Τίποτα 3. Δεν πήγα εθελοντής στους Ολυμπιακούς 1. Κάνεις ανακύκλωση; 2. Έχεις κάνει ποτέ εθελοντική εργασία; 3. Θα είχες πρόβλημα να δουλεύεις σε γηροκομείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 23:16 Η Giovanna έγραψε: #2.552 11-07-07 23:16 1.συστηματικα και φανατικα! 2.απο τα 16 μου κανω... 3.ανετα! ιδιες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 01:44 Ο Dark_kronos: #2.553 12-07-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Κάνεις ανακύκλωση; 2. Έχεις κάνει ποτέ εθελοντική εργασία; 3. Θα είχες πρόβλημα να δουλεύεις σε γηροκομείο; Click για ανάπτυξη... 1.Μπα... 2.Μπα... 3.Δεν εχω προβλημα με τους γερακους αλλα δεν ξερω αν θα μπορουσα για αλλους λογους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:25 Η Corpse Bride: #2.554 12-07-07 02:25 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Κάνεις ανακύκλωση; 2. Έχεις κάνει ποτέ εθελοντική εργασία; 3. Θα είχες πρόβλημα να δουλεύεις σε γηροκομείο; Click για ανάπτυξη... 1. Σπανια 2. Σαν καλο προσκοπακι κι εγω 3. Τεραστιο ομως! Τα γιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:28 Η Εδάδ έγραψε: #2.555 12-07-07 02:28 1) Αναγκαστικά ακόμη και να μην ήθελα 2) Εθελοντικά καθαρίζω το δωμάτιο μου, πιάνει? 3) Αποκλείεται να μπορύσα να το κάνω 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:47 Η Vkey έγραψε: #2.556 12-07-07 02:47 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Click για ανάπτυξη... 1.Mmm...κάτσε να σκεφτώ...μμμ...ναι 2. Μάλλον τότε έχει έμπνευση 3. Αν είναι να ρθει να με δαγκώσει... Θέλω κι εγώ να γίνω βαμπιρ Ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 19:17 Ο deadhead_pirate: #2.557 12-07-07 19:17 1. Ολο τον κόσμο να αγαπάς, μα και ποτέ πάρα πολύ κανένα. 2. Ποιές ώρες; 3. Λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:21 Ο fandago έγραψε: #2.558 12-07-07 20:21 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Click για ανάπτυξη... 1. Από τα άτομα των οποίων διαβάζω σίγουρα τις απαντήσεις... 2. Ίσως τότε έχει χρόνο, ή γιατί είναι πιο ήσυχα... 3. Μακάρι, τότε θα έχουμε αποδείξει την ύπαρξη τους και επίσης θα ζητήσω να με δαγκώσει λίγο... 1. Έχεις αυλή εκεί που μένεις; 2. Σε τι κρεββάτι κοιμάσαι; (μια καλή περιγραφή όμως...) 3. Αν είναι διπλό, ποια μεριά προτιμάς; Αν όχι, πόσα μαξιλάρια έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:26 Ο deadhead_pirate: #2.559 12-07-07 20:26 1.Ναι ευτυχώς με δεντράκια και γκαζόν. 2. Διπλό ξύλινο 3. Τη μέση, χωρίς μαξιλάρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:33 Η Γίδι έγραψε: #2.560 12-07-07 20:33 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις αυλή εκεί που μένεις; 2. Σε τι κρεββάτι κοιμάσαι; (μια καλή περιγραφή όμως...) 3. Αν είναι διπλό, ποια μεριά προτιμάς; Αν όχι, πόσα μαξιλάρια έχεις; Click για ανάπτυξη... 1. Όχι, αλλά έχει ένα ωραίο πάρκο κοντά! 2. Διπλό... Εδώ έζω ένα ΙΚΕΑ, από τα φτηνά και απλά... ανοιχτόχρωμο ξύλο... Α, να: 3. Την αριστερή!! Ερωτήσεις: 1. Πόσα περίπου ζευγάρια παπούτσια έχεις; (οι γυναίκες καλούνται να απαντήσουν με ακρίβεια δεκάδας τουλάχιστον) 2. Πόσα από αυτά όντως φοράς; 3. Ποια φόρεσες σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hunter: 1 ερωτησεις: 1. πως δειχνεις σε καποιον οτι οτι και να γινει θα εισαι παντα εκει; 2. θα επιμενεις εαν δεν καταλαβαινει; 3. τελικα θα μου πει καποιος τι ζορι τραβαω; Click για ανάπτυξη... 1. Με υπομονή και γλυκό τρόπο... 2. Ναι. Αλλά διακριτικά. 3. Γυναίκες, παιδί μου!!! Ερωτήσεις: 1. Εσύ, θα ακολουθούσες το έτερον ήμισυ αλλού, σε άλλο μέρος; 2. φοβάσαι την έκβαση της σχέσης σου; 3. Τι θα κάνεις απόψε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 14:55 Η Giovanna έγραψε: #2.546 11-07-07 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Εσύ, θα ακολουθούσες το έτερον ήμισυ αλλού, σε άλλο μέρος; 2. φοβάσαι την έκβαση της σχέσης σου; 3. Τι θα κάνεις απόψε; Click για ανάπτυξη... 1.το παμε, ναι. 2.καθολου 3.ελπιζω να προλαβω να δω το χαμστερικο...τελικα! 1.εχεις παει ελαφονησο? 2.εχεις μεινει ποτε σε καμπινκ? 3.εχεις ζησει ποτε καπου χωρις νερο και ρευμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 14:59 Η Γίδι έγραψε: #2.547 11-07-07 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.εχεις παει ελαφονησο? 2.εχεις μεινει ποτε σε καμπινκ? 3.εχεις ζησει ποτε καπου χωρις νερο και ρευμα? Click για ανάπτυξη... 1. Ναιιι!!! 2. Νι!! 3. ΆΣε... Ερωτήσεις: 1. Τι δείκτη έχει το αντηλιακό σου; 2. ΤΙ θα έκανες αν η φίλη σου εμφανιζόταν στην παραλία τόπλες, ενώ εσύ έχεις φέρει να της γνωρίσει το αμόρε; 3. Σου αρέσει η πίτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 15:02 Η Giovanna έγραψε: #2.548 11-07-07 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Τι δείκτη έχει το αντηλιακό σου; 2. ΤΙ θα έκανες αν η φίλη σου εμφανιζόταν στην παραλία τόπλες, ενώ εσύ έχεις φέρει να της γνωρίσει το αμόρε; 3. Σου αρέσει η πίτσα; Click για ανάπτυξη... 1.το περσινο καπου 30.. 2.θα παθαινα σοκ. καμια φιλη μου ομως δε θα το κανε. 3.μπα! 1.εχεις ζησει ποτε καπου χωρις νερο και ρευμα? 2.που ηταν αυτο? και γιατι? 3.η μεγαλυτερη απατεωνια που εχεις κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 21:32 Η suspiria έγραψε: #2.549 11-07-07 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.εχεις ζησει ποτε καπου χωρις νερο και ρευμα? 2.που ηταν αυτο? και γιατι? 3.η μεγαλυτερη απατεωνια που εχεις κανει? Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1.Όχι 2.- 3.Δεν ξέρω. Το που οδηγούσα χωρίς δίπλωμα μου έρχεται Ερωτήσεις: 1.Κάτι που έκανες ενώ το κατηγορούσες σθεναρά; 2.Κάτι που ντρέπεσαι όταν το κάνεις; 3.Κάτι για το οποίο έχεις μετανιώσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 22:33 Ο Klaus έγραψε: #2.550 11-07-07 22:33 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Ερωτήσεις: 1.Κάτι που έκανες ενώ το κατηγορούσες σθεναρά; 2.Κάτι που ντρέπεσαι όταν το κάνεις; 3.Κάτι για το οποίο έχεις μετανιώσει; Click για ανάπτυξη... 1.Κάπνισμα 2.Ψέμμα 3.Τίποτα... ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 22:54 Ο fandago έγραψε: #2.551 11-07-07 22:54 1. Συγχώρησα απιστία... 2. Τίποτα 3. Δεν πήγα εθελοντής στους Ολυμπιακούς 1. Κάνεις ανακύκλωση; 2. Έχεις κάνει ποτέ εθελοντική εργασία; 3. Θα είχες πρόβλημα να δουλεύεις σε γηροκομείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 23:16 Η Giovanna έγραψε: #2.552 11-07-07 23:16 1.συστηματικα και φανατικα! 2.απο τα 16 μου κανω... 3.ανετα! ιδιες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 01:44 Ο Dark_kronos: #2.553 12-07-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Κάνεις ανακύκλωση; 2. Έχεις κάνει ποτέ εθελοντική εργασία; 3. Θα είχες πρόβλημα να δουλεύεις σε γηροκομείο; Click για ανάπτυξη... 1.Μπα... 2.Μπα... 3.Δεν εχω προβλημα με τους γερακους αλλα δεν ξερω αν θα μπορουσα για αλλους λογους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:25 Η Corpse Bride: #2.554 12-07-07 02:25 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Κάνεις ανακύκλωση; 2. Έχεις κάνει ποτέ εθελοντική εργασία; 3. Θα είχες πρόβλημα να δουλεύεις σε γηροκομείο; Click για ανάπτυξη... 1. Σπανια 2. Σαν καλο προσκοπακι κι εγω 3. Τεραστιο ομως! Τα γιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:28 Η Εδάδ έγραψε: #2.555 12-07-07 02:28 1) Αναγκαστικά ακόμη και να μην ήθελα 2) Εθελοντικά καθαρίζω το δωμάτιο μου, πιάνει? 3) Αποκλείεται να μπορύσα να το κάνω 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:47 Η Vkey έγραψε: #2.556 12-07-07 02:47 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Click για ανάπτυξη... 1.Mmm...κάτσε να σκεφτώ...μμμ...ναι 2. Μάλλον τότε έχει έμπνευση 3. Αν είναι να ρθει να με δαγκώσει... Θέλω κι εγώ να γίνω βαμπιρ Ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 19:17 Ο deadhead_pirate: #2.557 12-07-07 19:17 1. Ολο τον κόσμο να αγαπάς, μα και ποτέ πάρα πολύ κανένα. 2. Ποιές ώρες; 3. Λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:21 Ο fandago έγραψε: #2.558 12-07-07 20:21 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Click για ανάπτυξη... 1. Από τα άτομα των οποίων διαβάζω σίγουρα τις απαντήσεις... 2. Ίσως τότε έχει χρόνο, ή γιατί είναι πιο ήσυχα... 3. Μακάρι, τότε θα έχουμε αποδείξει την ύπαρξη τους και επίσης θα ζητήσω να με δαγκώσει λίγο... 1. Έχεις αυλή εκεί που μένεις; 2. Σε τι κρεββάτι κοιμάσαι; (μια καλή περιγραφή όμως...) 3. Αν είναι διπλό, ποια μεριά προτιμάς; Αν όχι, πόσα μαξιλάρια έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:26 Ο deadhead_pirate: #2.559 12-07-07 20:26 1.Ναι ευτυχώς με δεντράκια και γκαζόν. 2. Διπλό ξύλινο 3. Τη μέση, χωρίς μαξιλάρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:33 Η Γίδι έγραψε: #2.560 12-07-07 20:33 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις αυλή εκεί που μένεις; 2. Σε τι κρεββάτι κοιμάσαι; (μια καλή περιγραφή όμως...) 3. Αν είναι διπλό, ποια μεριά προτιμάς; Αν όχι, πόσα μαξιλάρια έχεις; Click για ανάπτυξη... 1. Όχι, αλλά έχει ένα ωραίο πάρκο κοντά! 2. Διπλό... Εδώ έζω ένα ΙΚΕΑ, από τα φτηνά και απλά... ανοιχτόχρωμο ξύλο... Α, να: 3. Την αριστερή!! Ερωτήσεις: 1. Πόσα περίπου ζευγάρια παπούτσια έχεις; (οι γυναίκες καλούνται να απαντήσουν με ακρίβεια δεκάδας τουλάχιστον) 2. Πόσα από αυτά όντως φοράς; 3. Ποια φόρεσες σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Εσύ, θα ακολουθούσες το έτερον ήμισυ αλλού, σε άλλο μέρος; 2. φοβάσαι την έκβαση της σχέσης σου; 3. Τι θα κάνεις απόψε; Click για ανάπτυξη... 1.το παμε, ναι. 2.καθολου 3.ελπιζω να προλαβω να δω το χαμστερικο...τελικα! 1.εχεις παει ελαφονησο? 2.εχεις μεινει ποτε σε καμπινκ? 3.εχεις ζησει ποτε καπου χωρις νερο και ρευμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 14:59 Η Γίδι έγραψε: #2.547 11-07-07 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.εχεις παει ελαφονησο? 2.εχεις μεινει ποτε σε καμπινκ? 3.εχεις ζησει ποτε καπου χωρις νερο και ρευμα? Click για ανάπτυξη... 1. Ναιιι!!! 2. Νι!! 3. ΆΣε... Ερωτήσεις: 1. Τι δείκτη έχει το αντηλιακό σου; 2. ΤΙ θα έκανες αν η φίλη σου εμφανιζόταν στην παραλία τόπλες, ενώ εσύ έχεις φέρει να της γνωρίσει το αμόρε; 3. Σου αρέσει η πίτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 15:02 Η Giovanna έγραψε: #2.548 11-07-07 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Τι δείκτη έχει το αντηλιακό σου; 2. ΤΙ θα έκανες αν η φίλη σου εμφανιζόταν στην παραλία τόπλες, ενώ εσύ έχεις φέρει να της γνωρίσει το αμόρε; 3. Σου αρέσει η πίτσα; Click για ανάπτυξη... 1.το περσινο καπου 30.. 2.θα παθαινα σοκ. καμια φιλη μου ομως δε θα το κανε. 3.μπα! 1.εχεις ζησει ποτε καπου χωρις νερο και ρευμα? 2.που ηταν αυτο? και γιατι? 3.η μεγαλυτερη απατεωνια που εχεις κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 21:32 Η suspiria έγραψε: #2.549 11-07-07 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.εχεις ζησει ποτε καπου χωρις νερο και ρευμα? 2.που ηταν αυτο? και γιατι? 3.η μεγαλυτερη απατεωνια που εχεις κανει? Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1.Όχι 2.- 3.Δεν ξέρω. Το που οδηγούσα χωρίς δίπλωμα μου έρχεται Ερωτήσεις: 1.Κάτι που έκανες ενώ το κατηγορούσες σθεναρά; 2.Κάτι που ντρέπεσαι όταν το κάνεις; 3.Κάτι για το οποίο έχεις μετανιώσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 22:33 Ο Klaus έγραψε: #2.550 11-07-07 22:33 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Ερωτήσεις: 1.Κάτι που έκανες ενώ το κατηγορούσες σθεναρά; 2.Κάτι που ντρέπεσαι όταν το κάνεις; 3.Κάτι για το οποίο έχεις μετανιώσει; Click για ανάπτυξη... 1.Κάπνισμα 2.Ψέμμα 3.Τίποτα... ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 22:54 Ο fandago έγραψε: #2.551 11-07-07 22:54 1. Συγχώρησα απιστία... 2. Τίποτα 3. Δεν πήγα εθελοντής στους Ολυμπιακούς 1. Κάνεις ανακύκλωση; 2. Έχεις κάνει ποτέ εθελοντική εργασία; 3. Θα είχες πρόβλημα να δουλεύεις σε γηροκομείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 23:16 Η Giovanna έγραψε: #2.552 11-07-07 23:16 1.συστηματικα και φανατικα! 2.απο τα 16 μου κανω... 3.ανετα! ιδιες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 01:44 Ο Dark_kronos: #2.553 12-07-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Κάνεις ανακύκλωση; 2. Έχεις κάνει ποτέ εθελοντική εργασία; 3. Θα είχες πρόβλημα να δουλεύεις σε γηροκομείο; Click για ανάπτυξη... 1.Μπα... 2.Μπα... 3.Δεν εχω προβλημα με τους γερακους αλλα δεν ξερω αν θα μπορουσα για αλλους λογους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:25 Η Corpse Bride: #2.554 12-07-07 02:25 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Κάνεις ανακύκλωση; 2. Έχεις κάνει ποτέ εθελοντική εργασία; 3. Θα είχες πρόβλημα να δουλεύεις σε γηροκομείο; Click για ανάπτυξη... 1. Σπανια 2. Σαν καλο προσκοπακι κι εγω 3. Τεραστιο ομως! Τα γιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:28 Η Εδάδ έγραψε: #2.555 12-07-07 02:28 1) Αναγκαστικά ακόμη και να μην ήθελα 2) Εθελοντικά καθαρίζω το δωμάτιο μου, πιάνει? 3) Αποκλείεται να μπορύσα να το κάνω 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:47 Η Vkey έγραψε: #2.556 12-07-07 02:47 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Click για ανάπτυξη... 1.Mmm...κάτσε να σκεφτώ...μμμ...ναι 2. Μάλλον τότε έχει έμπνευση 3. Αν είναι να ρθει να με δαγκώσει... Θέλω κι εγώ να γίνω βαμπιρ Ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 19:17 Ο deadhead_pirate: #2.557 12-07-07 19:17 1. Ολο τον κόσμο να αγαπάς, μα και ποτέ πάρα πολύ κανένα. 2. Ποιές ώρες; 3. Λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:21 Ο fandago έγραψε: #2.558 12-07-07 20:21 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Click για ανάπτυξη... 1. Από τα άτομα των οποίων διαβάζω σίγουρα τις απαντήσεις... 2. Ίσως τότε έχει χρόνο, ή γιατί είναι πιο ήσυχα... 3. Μακάρι, τότε θα έχουμε αποδείξει την ύπαρξη τους και επίσης θα ζητήσω να με δαγκώσει λίγο... 1. Έχεις αυλή εκεί που μένεις; 2. Σε τι κρεββάτι κοιμάσαι; (μια καλή περιγραφή όμως...) 3. Αν είναι διπλό, ποια μεριά προτιμάς; Αν όχι, πόσα μαξιλάρια έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:26 Ο deadhead_pirate: #2.559 12-07-07 20:26 1.Ναι ευτυχώς με δεντράκια και γκαζόν. 2. Διπλό ξύλινο 3. Τη μέση, χωρίς μαξιλάρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:33 Η Γίδι έγραψε: #2.560 12-07-07 20:33 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις αυλή εκεί που μένεις; 2. Σε τι κρεββάτι κοιμάσαι; (μια καλή περιγραφή όμως...) 3. Αν είναι διπλό, ποια μεριά προτιμάς; Αν όχι, πόσα μαξιλάρια έχεις; Click για ανάπτυξη... 1. Όχι, αλλά έχει ένα ωραίο πάρκο κοντά! 2. Διπλό... Εδώ έζω ένα ΙΚΕΑ, από τα φτηνά και απλά... ανοιχτόχρωμο ξύλο... Α, να: 3. Την αριστερή!! Ερωτήσεις: 1. Πόσα περίπου ζευγάρια παπούτσια έχεις; (οι γυναίκες καλούνται να απαντήσουν με ακρίβεια δεκάδας τουλάχιστον) 2. Πόσα από αυτά όντως φοράς; 3. Ποια φόρεσες σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.εχεις παει ελαφονησο? 2.εχεις μεινει ποτε σε καμπινκ? 3.εχεις ζησει ποτε καπου χωρις νερο και ρευμα? Click για ανάπτυξη... 1. Ναιιι!!! 2. Νι!! 3. ΆΣε... Ερωτήσεις: 1. Τι δείκτη έχει το αντηλιακό σου; 2. ΤΙ θα έκανες αν η φίλη σου εμφανιζόταν στην παραλία τόπλες, ενώ εσύ έχεις φέρει να της γνωρίσει το αμόρε; 3. Σου αρέσει η πίτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 15:02 Η Giovanna έγραψε: #2.548 11-07-07 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Τι δείκτη έχει το αντηλιακό σου; 2. ΤΙ θα έκανες αν η φίλη σου εμφανιζόταν στην παραλία τόπλες, ενώ εσύ έχεις φέρει να της γνωρίσει το αμόρε; 3. Σου αρέσει η πίτσα; Click για ανάπτυξη... 1.το περσινο καπου 30.. 2.θα παθαινα σοκ. καμια φιλη μου ομως δε θα το κανε. 3.μπα! 1.εχεις ζησει ποτε καπου χωρις νερο και ρευμα? 2.που ηταν αυτο? και γιατι? 3.η μεγαλυτερη απατεωνια που εχεις κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 21:32 Η suspiria έγραψε: #2.549 11-07-07 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.εχεις ζησει ποτε καπου χωρις νερο και ρευμα? 2.που ηταν αυτο? και γιατι? 3.η μεγαλυτερη απατεωνια που εχεις κανει? Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1.Όχι 2.- 3.Δεν ξέρω. Το που οδηγούσα χωρίς δίπλωμα μου έρχεται Ερωτήσεις: 1.Κάτι που έκανες ενώ το κατηγορούσες σθεναρά; 2.Κάτι που ντρέπεσαι όταν το κάνεις; 3.Κάτι για το οποίο έχεις μετανιώσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 22:33 Ο Klaus έγραψε: #2.550 11-07-07 22:33 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Ερωτήσεις: 1.Κάτι που έκανες ενώ το κατηγορούσες σθεναρά; 2.Κάτι που ντρέπεσαι όταν το κάνεις; 3.Κάτι για το οποίο έχεις μετανιώσει; Click για ανάπτυξη... 1.Κάπνισμα 2.Ψέμμα 3.Τίποτα... ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 22:54 Ο fandago έγραψε: #2.551 11-07-07 22:54 1. Συγχώρησα απιστία... 2. Τίποτα 3. Δεν πήγα εθελοντής στους Ολυμπιακούς 1. Κάνεις ανακύκλωση; 2. Έχεις κάνει ποτέ εθελοντική εργασία; 3. Θα είχες πρόβλημα να δουλεύεις σε γηροκομείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 23:16 Η Giovanna έγραψε: #2.552 11-07-07 23:16 1.συστηματικα και φανατικα! 2.απο τα 16 μου κανω... 3.ανετα! ιδιες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 01:44 Ο Dark_kronos: #2.553 12-07-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Κάνεις ανακύκλωση; 2. Έχεις κάνει ποτέ εθελοντική εργασία; 3. Θα είχες πρόβλημα να δουλεύεις σε γηροκομείο; Click για ανάπτυξη... 1.Μπα... 2.Μπα... 3.Δεν εχω προβλημα με τους γερακους αλλα δεν ξερω αν θα μπορουσα για αλλους λογους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:25 Η Corpse Bride: #2.554 12-07-07 02:25 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Κάνεις ανακύκλωση; 2. Έχεις κάνει ποτέ εθελοντική εργασία; 3. Θα είχες πρόβλημα να δουλεύεις σε γηροκομείο; Click για ανάπτυξη... 1. Σπανια 2. Σαν καλο προσκοπακι κι εγω 3. Τεραστιο ομως! Τα γιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:28 Η Εδάδ έγραψε: #2.555 12-07-07 02:28 1) Αναγκαστικά ακόμη και να μην ήθελα 2) Εθελοντικά καθαρίζω το δωμάτιο μου, πιάνει? 3) Αποκλείεται να μπορύσα να το κάνω 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:47 Η Vkey έγραψε: #2.556 12-07-07 02:47 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Click για ανάπτυξη... 1.Mmm...κάτσε να σκεφτώ...μμμ...ναι 2. Μάλλον τότε έχει έμπνευση 3. Αν είναι να ρθει να με δαγκώσει... Θέλω κι εγώ να γίνω βαμπιρ Ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 19:17 Ο deadhead_pirate: #2.557 12-07-07 19:17 1. Ολο τον κόσμο να αγαπάς, μα και ποτέ πάρα πολύ κανένα. 2. Ποιές ώρες; 3. Λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:21 Ο fandago έγραψε: #2.558 12-07-07 20:21 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Click για ανάπτυξη... 1. Από τα άτομα των οποίων διαβάζω σίγουρα τις απαντήσεις... 2. Ίσως τότε έχει χρόνο, ή γιατί είναι πιο ήσυχα... 3. Μακάρι, τότε θα έχουμε αποδείξει την ύπαρξη τους και επίσης θα ζητήσω να με δαγκώσει λίγο... 1. Έχεις αυλή εκεί που μένεις; 2. Σε τι κρεββάτι κοιμάσαι; (μια καλή περιγραφή όμως...) 3. Αν είναι διπλό, ποια μεριά προτιμάς; Αν όχι, πόσα μαξιλάρια έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:26 Ο deadhead_pirate: #2.559 12-07-07 20:26 1.Ναι ευτυχώς με δεντράκια και γκαζόν. 2. Διπλό ξύλινο 3. Τη μέση, χωρίς μαξιλάρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:33 Η Γίδι έγραψε: #2.560 12-07-07 20:33 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις αυλή εκεί που μένεις; 2. Σε τι κρεββάτι κοιμάσαι; (μια καλή περιγραφή όμως...) 3. Αν είναι διπλό, ποια μεριά προτιμάς; Αν όχι, πόσα μαξιλάρια έχεις; Click για ανάπτυξη... 1. Όχι, αλλά έχει ένα ωραίο πάρκο κοντά! 2. Διπλό... Εδώ έζω ένα ΙΚΕΑ, από τα φτηνά και απλά... ανοιχτόχρωμο ξύλο... Α, να: 3. Την αριστερή!! Ερωτήσεις: 1. Πόσα περίπου ζευγάρια παπούτσια έχεις; (οι γυναίκες καλούνται να απαντήσουν με ακρίβεια δεκάδας τουλάχιστον) 2. Πόσα από αυτά όντως φοράς; 3. Ποια φόρεσες σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Τι δείκτη έχει το αντηλιακό σου; 2. ΤΙ θα έκανες αν η φίλη σου εμφανιζόταν στην παραλία τόπλες, ενώ εσύ έχεις φέρει να της γνωρίσει το αμόρε; 3. Σου αρέσει η πίτσα; Click για ανάπτυξη... 1.το περσινο καπου 30.. 2.θα παθαινα σοκ. καμια φιλη μου ομως δε θα το κανε. 3.μπα! 1.εχεις ζησει ποτε καπου χωρις νερο και ρευμα? 2.που ηταν αυτο? και γιατι? 3.η μεγαλυτερη απατεωνια που εχεις κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 21:32 Η suspiria έγραψε: #2.549 11-07-07 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.εχεις ζησει ποτε καπου χωρις νερο και ρευμα? 2.που ηταν αυτο? και γιατι? 3.η μεγαλυτερη απατεωνια που εχεις κανει? Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1.Όχι 2.- 3.Δεν ξέρω. Το που οδηγούσα χωρίς δίπλωμα μου έρχεται Ερωτήσεις: 1.Κάτι που έκανες ενώ το κατηγορούσες σθεναρά; 2.Κάτι που ντρέπεσαι όταν το κάνεις; 3.Κάτι για το οποίο έχεις μετανιώσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 22:33 Ο Klaus έγραψε: #2.550 11-07-07 22:33 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Ερωτήσεις: 1.Κάτι που έκανες ενώ το κατηγορούσες σθεναρά; 2.Κάτι που ντρέπεσαι όταν το κάνεις; 3.Κάτι για το οποίο έχεις μετανιώσει; Click για ανάπτυξη... 1.Κάπνισμα 2.Ψέμμα 3.Τίποτα... ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 22:54 Ο fandago έγραψε: #2.551 11-07-07 22:54 1. Συγχώρησα απιστία... 2. Τίποτα 3. Δεν πήγα εθελοντής στους Ολυμπιακούς 1. Κάνεις ανακύκλωση; 2. Έχεις κάνει ποτέ εθελοντική εργασία; 3. Θα είχες πρόβλημα να δουλεύεις σε γηροκομείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 23:16 Η Giovanna έγραψε: #2.552 11-07-07 23:16 1.συστηματικα και φανατικα! 2.απο τα 16 μου κανω... 3.ανετα! ιδιες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 01:44 Ο Dark_kronos: #2.553 12-07-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Κάνεις ανακύκλωση; 2. Έχεις κάνει ποτέ εθελοντική εργασία; 3. Θα είχες πρόβλημα να δουλεύεις σε γηροκομείο; Click για ανάπτυξη... 1.Μπα... 2.Μπα... 3.Δεν εχω προβλημα με τους γερακους αλλα δεν ξερω αν θα μπορουσα για αλλους λογους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:25 Η Corpse Bride: #2.554 12-07-07 02:25 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Κάνεις ανακύκλωση; 2. Έχεις κάνει ποτέ εθελοντική εργασία; 3. Θα είχες πρόβλημα να δουλεύεις σε γηροκομείο; Click για ανάπτυξη... 1. Σπανια 2. Σαν καλο προσκοπακι κι εγω 3. Τεραστιο ομως! Τα γιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:28 Η Εδάδ έγραψε: #2.555 12-07-07 02:28 1) Αναγκαστικά ακόμη και να μην ήθελα 2) Εθελοντικά καθαρίζω το δωμάτιο μου, πιάνει? 3) Αποκλείεται να μπορύσα να το κάνω 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:47 Η Vkey έγραψε: #2.556 12-07-07 02:47 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Click για ανάπτυξη... 1.Mmm...κάτσε να σκεφτώ...μμμ...ναι 2. Μάλλον τότε έχει έμπνευση 3. Αν είναι να ρθει να με δαγκώσει... Θέλω κι εγώ να γίνω βαμπιρ Ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 19:17 Ο deadhead_pirate: #2.557 12-07-07 19:17 1. Ολο τον κόσμο να αγαπάς, μα και ποτέ πάρα πολύ κανένα. 2. Ποιές ώρες; 3. Λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:21 Ο fandago έγραψε: #2.558 12-07-07 20:21 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Click για ανάπτυξη... 1. Από τα άτομα των οποίων διαβάζω σίγουρα τις απαντήσεις... 2. Ίσως τότε έχει χρόνο, ή γιατί είναι πιο ήσυχα... 3. Μακάρι, τότε θα έχουμε αποδείξει την ύπαρξη τους και επίσης θα ζητήσω να με δαγκώσει λίγο... 1. Έχεις αυλή εκεί που μένεις; 2. Σε τι κρεββάτι κοιμάσαι; (μια καλή περιγραφή όμως...) 3. Αν είναι διπλό, ποια μεριά προτιμάς; Αν όχι, πόσα μαξιλάρια έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:26 Ο deadhead_pirate: #2.559 12-07-07 20:26 1.Ναι ευτυχώς με δεντράκια και γκαζόν. 2. Διπλό ξύλινο 3. Τη μέση, χωρίς μαξιλάρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:33 Η Γίδι έγραψε: #2.560 12-07-07 20:33 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις αυλή εκεί που μένεις; 2. Σε τι κρεββάτι κοιμάσαι; (μια καλή περιγραφή όμως...) 3. Αν είναι διπλό, ποια μεριά προτιμάς; Αν όχι, πόσα μαξιλάρια έχεις; Click για ανάπτυξη... 1. Όχι, αλλά έχει ένα ωραίο πάρκο κοντά! 2. Διπλό... Εδώ έζω ένα ΙΚΕΑ, από τα φτηνά και απλά... ανοιχτόχρωμο ξύλο... Α, να: 3. Την αριστερή!! Ερωτήσεις: 1. Πόσα περίπου ζευγάρια παπούτσια έχεις; (οι γυναίκες καλούνται να απαντήσουν με ακρίβεια δεκάδας τουλάχιστον) 2. Πόσα από αυτά όντως φοράς; 3. Ποια φόρεσες σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.εχεις ζησει ποτε καπου χωρις νερο και ρευμα? 2.που ηταν αυτο? και γιατι? 3.η μεγαλυτερη απατεωνια που εχεις κανει? Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1.Όχι 2.- 3.Δεν ξέρω. Το που οδηγούσα χωρίς δίπλωμα μου έρχεται Ερωτήσεις: 1.Κάτι που έκανες ενώ το κατηγορούσες σθεναρά; 2.Κάτι που ντρέπεσαι όταν το κάνεις; 3.Κάτι για το οποίο έχεις μετανιώσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 22:33 Ο Klaus έγραψε: #2.550 11-07-07 22:33 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Ερωτήσεις: 1.Κάτι που έκανες ενώ το κατηγορούσες σθεναρά; 2.Κάτι που ντρέπεσαι όταν το κάνεις; 3.Κάτι για το οποίο έχεις μετανιώσει; Click για ανάπτυξη... 1.Κάπνισμα 2.Ψέμμα 3.Τίποτα... ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 22:54 Ο fandago έγραψε: #2.551 11-07-07 22:54 1. Συγχώρησα απιστία... 2. Τίποτα 3. Δεν πήγα εθελοντής στους Ολυμπιακούς 1. Κάνεις ανακύκλωση; 2. Έχεις κάνει ποτέ εθελοντική εργασία; 3. Θα είχες πρόβλημα να δουλεύεις σε γηροκομείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 23:16 Η Giovanna έγραψε: #2.552 11-07-07 23:16 1.συστηματικα και φανατικα! 2.απο τα 16 μου κανω... 3.ανετα! ιδιες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 01:44 Ο Dark_kronos: #2.553 12-07-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Κάνεις ανακύκλωση; 2. Έχεις κάνει ποτέ εθελοντική εργασία; 3. Θα είχες πρόβλημα να δουλεύεις σε γηροκομείο; Click για ανάπτυξη... 1.Μπα... 2.Μπα... 3.Δεν εχω προβλημα με τους γερακους αλλα δεν ξερω αν θα μπορουσα για αλλους λογους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:25 Η Corpse Bride: #2.554 12-07-07 02:25 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Κάνεις ανακύκλωση; 2. Έχεις κάνει ποτέ εθελοντική εργασία; 3. Θα είχες πρόβλημα να δουλεύεις σε γηροκομείο; Click για ανάπτυξη... 1. Σπανια 2. Σαν καλο προσκοπακι κι εγω 3. Τεραστιο ομως! Τα γιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:28 Η Εδάδ έγραψε: #2.555 12-07-07 02:28 1) Αναγκαστικά ακόμη και να μην ήθελα 2) Εθελοντικά καθαρίζω το δωμάτιο μου, πιάνει? 3) Αποκλείεται να μπορύσα να το κάνω 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:47 Η Vkey έγραψε: #2.556 12-07-07 02:47 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Click για ανάπτυξη... 1.Mmm...κάτσε να σκεφτώ...μμμ...ναι 2. Μάλλον τότε έχει έμπνευση 3. Αν είναι να ρθει να με δαγκώσει... Θέλω κι εγώ να γίνω βαμπιρ Ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 19:17 Ο deadhead_pirate: #2.557 12-07-07 19:17 1. Ολο τον κόσμο να αγαπάς, μα και ποτέ πάρα πολύ κανένα. 2. Ποιές ώρες; 3. Λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:21 Ο fandago έγραψε: #2.558 12-07-07 20:21 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Click για ανάπτυξη... 1. Από τα άτομα των οποίων διαβάζω σίγουρα τις απαντήσεις... 2. Ίσως τότε έχει χρόνο, ή γιατί είναι πιο ήσυχα... 3. Μακάρι, τότε θα έχουμε αποδείξει την ύπαρξη τους και επίσης θα ζητήσω να με δαγκώσει λίγο... 1. Έχεις αυλή εκεί που μένεις; 2. Σε τι κρεββάτι κοιμάσαι; (μια καλή περιγραφή όμως...) 3. Αν είναι διπλό, ποια μεριά προτιμάς; Αν όχι, πόσα μαξιλάρια έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:26 Ο deadhead_pirate: #2.559 12-07-07 20:26 1.Ναι ευτυχώς με δεντράκια και γκαζόν. 2. Διπλό ξύλινο 3. Τη μέση, χωρίς μαξιλάρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:33 Η Γίδι έγραψε: #2.560 12-07-07 20:33 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις αυλή εκεί που μένεις; 2. Σε τι κρεββάτι κοιμάσαι; (μια καλή περιγραφή όμως...) 3. Αν είναι διπλό, ποια μεριά προτιμάς; Αν όχι, πόσα μαξιλάρια έχεις; Click για ανάπτυξη... 1. Όχι, αλλά έχει ένα ωραίο πάρκο κοντά! 2. Διπλό... Εδώ έζω ένα ΙΚΕΑ, από τα φτηνά και απλά... ανοιχτόχρωμο ξύλο... Α, να: 3. Την αριστερή!! Ερωτήσεις: 1. Πόσα περίπου ζευγάρια παπούτσια έχεις; (οι γυναίκες καλούνται να απαντήσουν με ακρίβεια δεκάδας τουλάχιστον) 2. Πόσα από αυτά όντως φοράς; 3. Ποια φόρεσες σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Ερωτήσεις: 1.Κάτι που έκανες ενώ το κατηγορούσες σθεναρά; 2.Κάτι που ντρέπεσαι όταν το κάνεις; 3.Κάτι για το οποίο έχεις μετανιώσει; Click για ανάπτυξη... 1.Κάπνισμα 2.Ψέμμα 3.Τίποτα... ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 22:54 Ο fandago έγραψε: #2.551 11-07-07 22:54 1. Συγχώρησα απιστία... 2. Τίποτα 3. Δεν πήγα εθελοντής στους Ολυμπιακούς 1. Κάνεις ανακύκλωση; 2. Έχεις κάνει ποτέ εθελοντική εργασία; 3. Θα είχες πρόβλημα να δουλεύεις σε γηροκομείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 23:16 Η Giovanna έγραψε: #2.552 11-07-07 23:16 1.συστηματικα και φανατικα! 2.απο τα 16 μου κανω... 3.ανετα! ιδιες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 01:44 Ο Dark_kronos: #2.553 12-07-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Κάνεις ανακύκλωση; 2. Έχεις κάνει ποτέ εθελοντική εργασία; 3. Θα είχες πρόβλημα να δουλεύεις σε γηροκομείο; Click για ανάπτυξη... 1.Μπα... 2.Μπα... 3.Δεν εχω προβλημα με τους γερακους αλλα δεν ξερω αν θα μπορουσα για αλλους λογους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:25 Η Corpse Bride: #2.554 12-07-07 02:25 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Κάνεις ανακύκλωση; 2. Έχεις κάνει ποτέ εθελοντική εργασία; 3. Θα είχες πρόβλημα να δουλεύεις σε γηροκομείο; Click για ανάπτυξη... 1. Σπανια 2. Σαν καλο προσκοπακι κι εγω 3. Τεραστιο ομως! Τα γιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:28 Η Εδάδ έγραψε: #2.555 12-07-07 02:28 1) Αναγκαστικά ακόμη και να μην ήθελα 2) Εθελοντικά καθαρίζω το δωμάτιο μου, πιάνει? 3) Αποκλείεται να μπορύσα να το κάνω 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:47 Η Vkey έγραψε: #2.556 12-07-07 02:47 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Click για ανάπτυξη... 1.Mmm...κάτσε να σκεφτώ...μμμ...ναι 2. Μάλλον τότε έχει έμπνευση 3. Αν είναι να ρθει να με δαγκώσει... Θέλω κι εγώ να γίνω βαμπιρ Ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 19:17 Ο deadhead_pirate: #2.557 12-07-07 19:17 1. Ολο τον κόσμο να αγαπάς, μα και ποτέ πάρα πολύ κανένα. 2. Ποιές ώρες; 3. Λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:21 Ο fandago έγραψε: #2.558 12-07-07 20:21 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Click για ανάπτυξη... 1. Από τα άτομα των οποίων διαβάζω σίγουρα τις απαντήσεις... 2. Ίσως τότε έχει χρόνο, ή γιατί είναι πιο ήσυχα... 3. Μακάρι, τότε θα έχουμε αποδείξει την ύπαρξη τους και επίσης θα ζητήσω να με δαγκώσει λίγο... 1. Έχεις αυλή εκεί που μένεις; 2. Σε τι κρεββάτι κοιμάσαι; (μια καλή περιγραφή όμως...) 3. Αν είναι διπλό, ποια μεριά προτιμάς; Αν όχι, πόσα μαξιλάρια έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:26 Ο deadhead_pirate: #2.559 12-07-07 20:26 1.Ναι ευτυχώς με δεντράκια και γκαζόν. 2. Διπλό ξύλινο 3. Τη μέση, χωρίς μαξιλάρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:33 Η Γίδι έγραψε: #2.560 12-07-07 20:33 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις αυλή εκεί που μένεις; 2. Σε τι κρεββάτι κοιμάσαι; (μια καλή περιγραφή όμως...) 3. Αν είναι διπλό, ποια μεριά προτιμάς; Αν όχι, πόσα μαξιλάρια έχεις; Click για ανάπτυξη... 1. Όχι, αλλά έχει ένα ωραίο πάρκο κοντά! 2. Διπλό... Εδώ έζω ένα ΙΚΕΑ, από τα φτηνά και απλά... ανοιχτόχρωμο ξύλο... Α, να: 3. Την αριστερή!! Ερωτήσεις: 1. Πόσα περίπου ζευγάρια παπούτσια έχεις; (οι γυναίκες καλούνται να απαντήσουν με ακρίβεια δεκάδας τουλάχιστον) 2. Πόσα από αυτά όντως φοράς; 3. Ποια φόρεσες σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1. Συγχώρησα απιστία... 2. Τίποτα 3. Δεν πήγα εθελοντής στους Ολυμπιακούς 1. Κάνεις ανακύκλωση; 2. Έχεις κάνει ποτέ εθελοντική εργασία; 3. Θα είχες πρόβλημα να δουλεύεις σε γηροκομείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2007 στις 23:16 Η Giovanna έγραψε: #2.552 11-07-07 23:16 1.συστηματικα και φανατικα! 2.απο τα 16 μου κανω... 3.ανετα! ιδιες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 01:44 Ο Dark_kronos: #2.553 12-07-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Κάνεις ανακύκλωση; 2. Έχεις κάνει ποτέ εθελοντική εργασία; 3. Θα είχες πρόβλημα να δουλεύεις σε γηροκομείο; Click για ανάπτυξη... 1.Μπα... 2.Μπα... 3.Δεν εχω προβλημα με τους γερακους αλλα δεν ξερω αν θα μπορουσα για αλλους λογους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:25 Η Corpse Bride: #2.554 12-07-07 02:25 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Κάνεις ανακύκλωση; 2. Έχεις κάνει ποτέ εθελοντική εργασία; 3. Θα είχες πρόβλημα να δουλεύεις σε γηροκομείο; Click για ανάπτυξη... 1. Σπανια 2. Σαν καλο προσκοπακι κι εγω 3. Τεραστιο ομως! Τα γιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:28 Η Εδάδ έγραψε: #2.555 12-07-07 02:28 1) Αναγκαστικά ακόμη και να μην ήθελα 2) Εθελοντικά καθαρίζω το δωμάτιο μου, πιάνει? 3) Αποκλείεται να μπορύσα να το κάνω 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:47 Η Vkey έγραψε: #2.556 12-07-07 02:47 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Click για ανάπτυξη... 1.Mmm...κάτσε να σκεφτώ...μμμ...ναι 2. Μάλλον τότε έχει έμπνευση 3. Αν είναι να ρθει να με δαγκώσει... Θέλω κι εγώ να γίνω βαμπιρ Ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 19:17 Ο deadhead_pirate: #2.557 12-07-07 19:17 1. Ολο τον κόσμο να αγαπάς, μα και ποτέ πάρα πολύ κανένα. 2. Ποιές ώρες; 3. Λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:21 Ο fandago έγραψε: #2.558 12-07-07 20:21 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Click για ανάπτυξη... 1. Από τα άτομα των οποίων διαβάζω σίγουρα τις απαντήσεις... 2. Ίσως τότε έχει χρόνο, ή γιατί είναι πιο ήσυχα... 3. Μακάρι, τότε θα έχουμε αποδείξει την ύπαρξη τους και επίσης θα ζητήσω να με δαγκώσει λίγο... 1. Έχεις αυλή εκεί που μένεις; 2. Σε τι κρεββάτι κοιμάσαι; (μια καλή περιγραφή όμως...) 3. Αν είναι διπλό, ποια μεριά προτιμάς; Αν όχι, πόσα μαξιλάρια έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:26 Ο deadhead_pirate: #2.559 12-07-07 20:26 1.Ναι ευτυχώς με δεντράκια και γκαζόν. 2. Διπλό ξύλινο 3. Τη μέση, χωρίς μαξιλάρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:33 Η Γίδι έγραψε: #2.560 12-07-07 20:33 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις αυλή εκεί που μένεις; 2. Σε τι κρεββάτι κοιμάσαι; (μια καλή περιγραφή όμως...) 3. Αν είναι διπλό, ποια μεριά προτιμάς; Αν όχι, πόσα μαξιλάρια έχεις; Click για ανάπτυξη... 1. Όχι, αλλά έχει ένα ωραίο πάρκο κοντά! 2. Διπλό... Εδώ έζω ένα ΙΚΕΑ, από τα φτηνά και απλά... ανοιχτόχρωμο ξύλο... Α, να: 3. Την αριστερή!! Ερωτήσεις: 1. Πόσα περίπου ζευγάρια παπούτσια έχεις; (οι γυναίκες καλούνται να απαντήσουν με ακρίβεια δεκάδας τουλάχιστον) 2. Πόσα από αυτά όντως φοράς; 3. Ποια φόρεσες σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1.συστηματικα και φανατικα! 2.απο τα 16 μου κανω... 3.ανετα! ιδιες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 01:44 Ο Dark_kronos: #2.553 12-07-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Κάνεις ανακύκλωση; 2. Έχεις κάνει ποτέ εθελοντική εργασία; 3. Θα είχες πρόβλημα να δουλεύεις σε γηροκομείο; Click για ανάπτυξη... 1.Μπα... 2.Μπα... 3.Δεν εχω προβλημα με τους γερακους αλλα δεν ξερω αν θα μπορουσα για αλλους λογους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:25 Η Corpse Bride: #2.554 12-07-07 02:25 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Κάνεις ανακύκλωση; 2. Έχεις κάνει ποτέ εθελοντική εργασία; 3. Θα είχες πρόβλημα να δουλεύεις σε γηροκομείο; Click για ανάπτυξη... 1. Σπανια 2. Σαν καλο προσκοπακι κι εγω 3. Τεραστιο ομως! Τα γιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:28 Η Εδάδ έγραψε: #2.555 12-07-07 02:28 1) Αναγκαστικά ακόμη και να μην ήθελα 2) Εθελοντικά καθαρίζω το δωμάτιο μου, πιάνει? 3) Αποκλείεται να μπορύσα να το κάνω 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:47 Η Vkey έγραψε: #2.556 12-07-07 02:47 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Click για ανάπτυξη... 1.Mmm...κάτσε να σκεφτώ...μμμ...ναι 2. Μάλλον τότε έχει έμπνευση 3. Αν είναι να ρθει να με δαγκώσει... Θέλω κι εγώ να γίνω βαμπιρ Ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 19:17 Ο deadhead_pirate: #2.557 12-07-07 19:17 1. Ολο τον κόσμο να αγαπάς, μα και ποτέ πάρα πολύ κανένα. 2. Ποιές ώρες; 3. Λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:21 Ο fandago έγραψε: #2.558 12-07-07 20:21 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Click για ανάπτυξη... 1. Από τα άτομα των οποίων διαβάζω σίγουρα τις απαντήσεις... 2. Ίσως τότε έχει χρόνο, ή γιατί είναι πιο ήσυχα... 3. Μακάρι, τότε θα έχουμε αποδείξει την ύπαρξη τους και επίσης θα ζητήσω να με δαγκώσει λίγο... 1. Έχεις αυλή εκεί που μένεις; 2. Σε τι κρεββάτι κοιμάσαι; (μια καλή περιγραφή όμως...) 3. Αν είναι διπλό, ποια μεριά προτιμάς; Αν όχι, πόσα μαξιλάρια έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:26 Ο deadhead_pirate: #2.559 12-07-07 20:26 1.Ναι ευτυχώς με δεντράκια και γκαζόν. 2. Διπλό ξύλινο 3. Τη μέση, χωρίς μαξιλάρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:33 Η Γίδι έγραψε: #2.560 12-07-07 20:33 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις αυλή εκεί που μένεις; 2. Σε τι κρεββάτι κοιμάσαι; (μια καλή περιγραφή όμως...) 3. Αν είναι διπλό, ποια μεριά προτιμάς; Αν όχι, πόσα μαξιλάρια έχεις; Click για ανάπτυξη... 1. Όχι, αλλά έχει ένα ωραίο πάρκο κοντά! 2. Διπλό... Εδώ έζω ένα ΙΚΕΑ, από τα φτηνά και απλά... ανοιχτόχρωμο ξύλο... Α, να: 3. Την αριστερή!! Ερωτήσεις: 1. Πόσα περίπου ζευγάρια παπούτσια έχεις; (οι γυναίκες καλούνται να απαντήσουν με ακρίβεια δεκάδας τουλάχιστον) 2. Πόσα από αυτά όντως φοράς; 3. Ποια φόρεσες σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Κάνεις ανακύκλωση; 2. Έχεις κάνει ποτέ εθελοντική εργασία; 3. Θα είχες πρόβλημα να δουλεύεις σε γηροκομείο; Click για ανάπτυξη... 1.Μπα... 2.Μπα... 3.Δεν εχω προβλημα με τους γερακους αλλα δεν ξερω αν θα μπορουσα για αλλους λογους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:25 Η Corpse Bride: #2.554 12-07-07 02:25 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Κάνεις ανακύκλωση; 2. Έχεις κάνει ποτέ εθελοντική εργασία; 3. Θα είχες πρόβλημα να δουλεύεις σε γηροκομείο; Click για ανάπτυξη... 1. Σπανια 2. Σαν καλο προσκοπακι κι εγω 3. Τεραστιο ομως! Τα γιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:28 Η Εδάδ έγραψε: #2.555 12-07-07 02:28 1) Αναγκαστικά ακόμη και να μην ήθελα 2) Εθελοντικά καθαρίζω το δωμάτιο μου, πιάνει? 3) Αποκλείεται να μπορύσα να το κάνω 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:47 Η Vkey έγραψε: #2.556 12-07-07 02:47 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Click για ανάπτυξη... 1.Mmm...κάτσε να σκεφτώ...μμμ...ναι 2. Μάλλον τότε έχει έμπνευση 3. Αν είναι να ρθει να με δαγκώσει... Θέλω κι εγώ να γίνω βαμπιρ Ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 19:17 Ο deadhead_pirate: #2.557 12-07-07 19:17 1. Ολο τον κόσμο να αγαπάς, μα και ποτέ πάρα πολύ κανένα. 2. Ποιές ώρες; 3. Λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:21 Ο fandago έγραψε: #2.558 12-07-07 20:21 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Click για ανάπτυξη... 1. Από τα άτομα των οποίων διαβάζω σίγουρα τις απαντήσεις... 2. Ίσως τότε έχει χρόνο, ή γιατί είναι πιο ήσυχα... 3. Μακάρι, τότε θα έχουμε αποδείξει την ύπαρξη τους και επίσης θα ζητήσω να με δαγκώσει λίγο... 1. Έχεις αυλή εκεί που μένεις; 2. Σε τι κρεββάτι κοιμάσαι; (μια καλή περιγραφή όμως...) 3. Αν είναι διπλό, ποια μεριά προτιμάς; Αν όχι, πόσα μαξιλάρια έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:26 Ο deadhead_pirate: #2.559 12-07-07 20:26 1.Ναι ευτυχώς με δεντράκια και γκαζόν. 2. Διπλό ξύλινο 3. Τη μέση, χωρίς μαξιλάρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:33 Η Γίδι έγραψε: #2.560 12-07-07 20:33 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις αυλή εκεί που μένεις; 2. Σε τι κρεββάτι κοιμάσαι; (μια καλή περιγραφή όμως...) 3. Αν είναι διπλό, ποια μεριά προτιμάς; Αν όχι, πόσα μαξιλάρια έχεις; Click για ανάπτυξη... 1. Όχι, αλλά έχει ένα ωραίο πάρκο κοντά! 2. Διπλό... Εδώ έζω ένα ΙΚΕΑ, από τα φτηνά και απλά... ανοιχτόχρωμο ξύλο... Α, να: 3. Την αριστερή!! Ερωτήσεις: 1. Πόσα περίπου ζευγάρια παπούτσια έχεις; (οι γυναίκες καλούνται να απαντήσουν με ακρίβεια δεκάδας τουλάχιστον) 2. Πόσα από αυτά όντως φοράς; 3. Ποια φόρεσες σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Κάνεις ανακύκλωση; 2. Έχεις κάνει ποτέ εθελοντική εργασία; 3. Θα είχες πρόβλημα να δουλεύεις σε γηροκομείο; Click για ανάπτυξη... 1. Σπανια 2. Σαν καλο προσκοπακι κι εγω 3. Τεραστιο ομως! Τα γιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:28 Η Εδάδ έγραψε: #2.555 12-07-07 02:28 1) Αναγκαστικά ακόμη και να μην ήθελα 2) Εθελοντικά καθαρίζω το δωμάτιο μου, πιάνει? 3) Αποκλείεται να μπορύσα να το κάνω 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:47 Η Vkey έγραψε: #2.556 12-07-07 02:47 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Click για ανάπτυξη... 1.Mmm...κάτσε να σκεφτώ...μμμ...ναι 2. Μάλλον τότε έχει έμπνευση 3. Αν είναι να ρθει να με δαγκώσει... Θέλω κι εγώ να γίνω βαμπιρ Ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 19:17 Ο deadhead_pirate: #2.557 12-07-07 19:17 1. Ολο τον κόσμο να αγαπάς, μα και ποτέ πάρα πολύ κανένα. 2. Ποιές ώρες; 3. Λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:21 Ο fandago έγραψε: #2.558 12-07-07 20:21 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Click για ανάπτυξη... 1. Από τα άτομα των οποίων διαβάζω σίγουρα τις απαντήσεις... 2. Ίσως τότε έχει χρόνο, ή γιατί είναι πιο ήσυχα... 3. Μακάρι, τότε θα έχουμε αποδείξει την ύπαρξη τους και επίσης θα ζητήσω να με δαγκώσει λίγο... 1. Έχεις αυλή εκεί που μένεις; 2. Σε τι κρεββάτι κοιμάσαι; (μια καλή περιγραφή όμως...) 3. Αν είναι διπλό, ποια μεριά προτιμάς; Αν όχι, πόσα μαξιλάρια έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:26 Ο deadhead_pirate: #2.559 12-07-07 20:26 1.Ναι ευτυχώς με δεντράκια και γκαζόν. 2. Διπλό ξύλινο 3. Τη μέση, χωρίς μαξιλάρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:33 Η Γίδι έγραψε: #2.560 12-07-07 20:33 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις αυλή εκεί που μένεις; 2. Σε τι κρεββάτι κοιμάσαι; (μια καλή περιγραφή όμως...) 3. Αν είναι διπλό, ποια μεριά προτιμάς; Αν όχι, πόσα μαξιλάρια έχεις; Click για ανάπτυξη... 1. Όχι, αλλά έχει ένα ωραίο πάρκο κοντά! 2. Διπλό... Εδώ έζω ένα ΙΚΕΑ, από τα φτηνά και απλά... ανοιχτόχρωμο ξύλο... Α, να: 3. Την αριστερή!! Ερωτήσεις: 1. Πόσα περίπου ζευγάρια παπούτσια έχεις; (οι γυναίκες καλούνται να απαντήσουν με ακρίβεια δεκάδας τουλάχιστον) 2. Πόσα από αυτά όντως φοράς; 3. Ποια φόρεσες σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
1) Αναγκαστικά ακόμη και να μην ήθελα 2) Εθελοντικά καθαρίζω το δωμάτιο μου, πιάνει? 3) Αποκλείεται να μπορύσα να το κάνω 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 02:47 Η Vkey έγραψε: #2.556 12-07-07 02:47 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Click για ανάπτυξη... 1.Mmm...κάτσε να σκεφτώ...μμμ...ναι 2. Μάλλον τότε έχει έμπνευση 3. Αν είναι να ρθει να με δαγκώσει... Θέλω κι εγώ να γίνω βαμπιρ Ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 19:17 Ο deadhead_pirate: #2.557 12-07-07 19:17 1. Ολο τον κόσμο να αγαπάς, μα και ποτέ πάρα πολύ κανένα. 2. Ποιές ώρες; 3. Λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:21 Ο fandago έγραψε: #2.558 12-07-07 20:21 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Click για ανάπτυξη... 1. Από τα άτομα των οποίων διαβάζω σίγουρα τις απαντήσεις... 2. Ίσως τότε έχει χρόνο, ή γιατί είναι πιο ήσυχα... 3. Μακάρι, τότε θα έχουμε αποδείξει την ύπαρξη τους και επίσης θα ζητήσω να με δαγκώσει λίγο... 1. Έχεις αυλή εκεί που μένεις; 2. Σε τι κρεββάτι κοιμάσαι; (μια καλή περιγραφή όμως...) 3. Αν είναι διπλό, ποια μεριά προτιμάς; Αν όχι, πόσα μαξιλάρια έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:26 Ο deadhead_pirate: #2.559 12-07-07 20:26 1.Ναι ευτυχώς με δεντράκια και γκαζόν. 2. Διπλό ξύλινο 3. Τη μέση, χωρίς μαξιλάρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:33 Η Γίδι έγραψε: #2.560 12-07-07 20:33 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις αυλή εκεί που μένεις; 2. Σε τι κρεββάτι κοιμάσαι; (μια καλή περιγραφή όμως...) 3. Αν είναι διπλό, ποια μεριά προτιμάς; Αν όχι, πόσα μαξιλάρια έχεις; Click για ανάπτυξη... 1. Όχι, αλλά έχει ένα ωραίο πάρκο κοντά! 2. Διπλό... Εδώ έζω ένα ΙΚΕΑ, από τα φτηνά και απλά... ανοιχτόχρωμο ξύλο... Α, να: 3. Την αριστερή!! Ερωτήσεις: 1. Πόσα περίπου ζευγάρια παπούτσια έχεις; (οι γυναίκες καλούνται να απαντήσουν με ακρίβεια δεκάδας τουλάχιστον) 2. Πόσα από αυτά όντως φοράς; 3. Ποια φόρεσες σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Click για ανάπτυξη... 1.Mmm...κάτσε να σκεφτώ...μμμ...ναι 2. Μάλλον τότε έχει έμπνευση 3. Αν είναι να ρθει να με δαγκώσει... Θέλω κι εγώ να γίνω βαμπιρ Ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 19:17 Ο deadhead_pirate: #2.557 12-07-07 19:17 1. Ολο τον κόσμο να αγαπάς, μα και ποτέ πάρα πολύ κανένα. 2. Ποιές ώρες; 3. Λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:21 Ο fandago έγραψε: #2.558 12-07-07 20:21 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Click για ανάπτυξη... 1. Από τα άτομα των οποίων διαβάζω σίγουρα τις απαντήσεις... 2. Ίσως τότε έχει χρόνο, ή γιατί είναι πιο ήσυχα... 3. Μακάρι, τότε θα έχουμε αποδείξει την ύπαρξη τους και επίσης θα ζητήσω να με δαγκώσει λίγο... 1. Έχεις αυλή εκεί που μένεις; 2. Σε τι κρεββάτι κοιμάσαι; (μια καλή περιγραφή όμως...) 3. Αν είναι διπλό, ποια μεριά προτιμάς; Αν όχι, πόσα μαξιλάρια έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:26 Ο deadhead_pirate: #2.559 12-07-07 20:26 1.Ναι ευτυχώς με δεντράκια και γκαζόν. 2. Διπλό ξύλινο 3. Τη μέση, χωρίς μαξιλάρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:33 Η Γίδι έγραψε: #2.560 12-07-07 20:33 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις αυλή εκεί που μένεις; 2. Σε τι κρεββάτι κοιμάσαι; (μια καλή περιγραφή όμως...) 3. Αν είναι διπλό, ποια μεριά προτιμάς; Αν όχι, πόσα μαξιλάρια έχεις; Click για ανάπτυξη... 1. Όχι, αλλά έχει ένα ωραίο πάρκο κοντά! 2. Διπλό... Εδώ έζω ένα ΙΚΕΑ, από τα φτηνά και απλά... ανοιχτόχρωμο ξύλο... Α, να: 3. Την αριστερή!! Ερωτήσεις: 1. Πόσα περίπου ζευγάρια παπούτσια έχεις; (οι γυναίκες καλούνται να απαντήσουν με ακρίβεια δεκάδας τουλάχιστον) 2. Πόσα από αυτά όντως φοράς; 3. Ποια φόρεσες σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
1. Ολο τον κόσμο να αγαπάς, μα και ποτέ πάρα πολύ κανένα. 2. Ποιές ώρες; 3. Λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:21 Ο fandago έγραψε: #2.558 12-07-07 20:21 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Click για ανάπτυξη... 1. Από τα άτομα των οποίων διαβάζω σίγουρα τις απαντήσεις... 2. Ίσως τότε έχει χρόνο, ή γιατί είναι πιο ήσυχα... 3. Μακάρι, τότε θα έχουμε αποδείξει την ύπαρξη τους και επίσης θα ζητήσω να με δαγκώσει λίγο... 1. Έχεις αυλή εκεί που μένεις; 2. Σε τι κρεββάτι κοιμάσαι; (μια καλή περιγραφή όμως...) 3. Αν είναι διπλό, ποια μεριά προτιμάς; Αν όχι, πόσα μαξιλάρια έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:26 Ο deadhead_pirate: #2.559 12-07-07 20:26 1.Ναι ευτυχώς με δεντράκια και γκαζόν. 2. Διπλό ξύλινο 3. Τη μέση, χωρίς μαξιλάρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:33 Η Γίδι έγραψε: #2.560 12-07-07 20:33 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις αυλή εκεί που μένεις; 2. Σε τι κρεββάτι κοιμάσαι; (μια καλή περιγραφή όμως...) 3. Αν είναι διπλό, ποια μεριά προτιμάς; Αν όχι, πόσα μαξιλάρια έχεις; Click για ανάπτυξη... 1. Όχι, αλλά έχει ένα ωραίο πάρκο κοντά! 2. Διπλό... Εδώ έζω ένα ΙΚΕΑ, από τα φτηνά και απλά... ανοιχτόχρωμο ξύλο... Α, να: 3. Την αριστερή!! Ερωτήσεις: 1. Πόσα περίπου ζευγάρια παπούτσια έχεις; (οι γυναίκες καλούνται να απαντήσουν με ακρίβεια δεκάδας τουλάχιστον) 2. Πόσα από αυτά όντως φοράς; 3. Ποια φόρεσες σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: 1) Συμπαθείς την Corpse Bride? 2) Γιατί μπαίνει τέτοιες ώρες? 3) Λες να είναι βαμπίρ? Click για ανάπτυξη... 1. Από τα άτομα των οποίων διαβάζω σίγουρα τις απαντήσεις... 2. Ίσως τότε έχει χρόνο, ή γιατί είναι πιο ήσυχα... 3. Μακάρι, τότε θα έχουμε αποδείξει την ύπαρξη τους και επίσης θα ζητήσω να με δαγκώσει λίγο... 1. Έχεις αυλή εκεί που μένεις; 2. Σε τι κρεββάτι κοιμάσαι; (μια καλή περιγραφή όμως...) 3. Αν είναι διπλό, ποια μεριά προτιμάς; Αν όχι, πόσα μαξιλάρια έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:26 Ο deadhead_pirate: #2.559 12-07-07 20:26 1.Ναι ευτυχώς με δεντράκια και γκαζόν. 2. Διπλό ξύλινο 3. Τη μέση, χωρίς μαξιλάρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:33 Η Γίδι έγραψε: #2.560 12-07-07 20:33 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις αυλή εκεί που μένεις; 2. Σε τι κρεββάτι κοιμάσαι; (μια καλή περιγραφή όμως...) 3. Αν είναι διπλό, ποια μεριά προτιμάς; Αν όχι, πόσα μαξιλάρια έχεις; Click για ανάπτυξη... 1. Όχι, αλλά έχει ένα ωραίο πάρκο κοντά! 2. Διπλό... Εδώ έζω ένα ΙΚΕΑ, από τα φτηνά και απλά... ανοιχτόχρωμο ξύλο... Α, να: 3. Την αριστερή!! Ερωτήσεις: 1. Πόσα περίπου ζευγάρια παπούτσια έχεις; (οι γυναίκες καλούνται να απαντήσουν με ακρίβεια δεκάδας τουλάχιστον) 2. Πόσα από αυτά όντως φοράς; 3. Ποια φόρεσες σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
1.Ναι ευτυχώς με δεντράκια και γκαζόν. 2. Διπλό ξύλινο 3. Τη μέση, χωρίς μαξιλάρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2007 στις 20:33 Η Γίδι έγραψε: #2.560 12-07-07 20:33 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις αυλή εκεί που μένεις; 2. Σε τι κρεββάτι κοιμάσαι; (μια καλή περιγραφή όμως...) 3. Αν είναι διπλό, ποια μεριά προτιμάς; Αν όχι, πόσα μαξιλάρια έχεις; Click για ανάπτυξη... 1. Όχι, αλλά έχει ένα ωραίο πάρκο κοντά! 2. Διπλό... Εδώ έζω ένα ΙΚΕΑ, από τα φτηνά και απλά... ανοιχτόχρωμο ξύλο... Α, να: 3. Την αριστερή!! Ερωτήσεις: 1. Πόσα περίπου ζευγάρια παπούτσια έχεις; (οι γυναίκες καλούνται να απαντήσουν με ακρίβεια δεκάδας τουλάχιστον) 2. Πόσα από αυτά όντως φοράς; 3. Ποια φόρεσες σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από fandago: 1. Έχεις αυλή εκεί που μένεις; 2. Σε τι κρεββάτι κοιμάσαι; (μια καλή περιγραφή όμως...) 3. Αν είναι διπλό, ποια μεριά προτιμάς; Αν όχι, πόσα μαξιλάρια έχεις; Click για ανάπτυξη... 1. Όχι, αλλά έχει ένα ωραίο πάρκο κοντά! 2. Διπλό... Εδώ έζω ένα ΙΚΕΑ, από τα φτηνά και απλά... ανοιχτόχρωμο ξύλο... Α, να: 3. Την αριστερή!! Ερωτήσεις: 1. Πόσα περίπου ζευγάρια παπούτσια έχεις; (οι γυναίκες καλούνται να απαντήσουν με ακρίβεια δεκάδας τουλάχιστον) 2. Πόσα από αυτά όντως φοράς; 3. Ποια φόρεσες σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.