*marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 16:26 Η *marouli*: #2.421 23-06-07 16:26 Αρχική Δημοσίευση από lala: 1. Πώς κάνεις παράθεση; 2. Έχεις αγαπημένο μέρος για διακοπές; 3. Μεγαλύτερο ελάττωμα , προτέρημα; Click για ανάπτυξη... 1.Πατάς το κουμπάκι κάτω δεξια στο ποστ που θες να παραθέσεις που λεει παράθεση κι εχει κι ενα συνδετήρα! 2.Πάρος και Κορινθος! 3.Είμαι ευαίσθητη..και είμαι ευαίσθητη!!! 1.Θεωρεις τον εαυτό σου ικανό να κάνεις κακο σε κάποιον και αν,ναι για ποιο λόγο? 2.Οδηγεις? 3.Τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 16:30 Η Εδάδ έγραψε: #2.422 23-06-07 16:30 Αρχική Δημοσίευση από *marouli*: 1.Θεωρεις τον εαυτό σου ικανό να κάνεις κακο σε κάποιον και αν,ναι για ποιο λόγο? 2.Οδηγεις? 3.Τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις? Click για ανάπτυξη... 1) Θα ήθελα αν και δεν νομίζω ότι μπορώ 2) Εν δυνάμει αλλά δεν έχω δικό μου όχημα. Οδηγώ το ποδηλατάκι μου σε σταθερή βάση 3) Ήρεμη και ευτυχισμένη Δικές μου: 1) Τι θερμοκρασία έχει εκεί που είσαι? 2) Τι θα κάνεις το βράδυ? (δε στην πέφτω, μην ανησυχείς! ) 3) Που θα είναι το επόμενο ταξίδι σου, εσωτερικό και εξωτερικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 16:33 Η *marouli*: #2.423 23-06-07 16:33 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: Δικές μου: 1) Τι θερμοκρασία έχει εκεί που είσαι? 2) Τι θα κάνεις το βράδυ? (δε στην πέφτω, μην ανησυχείς! ) 3) Που θα είναι το επόμενο ταξίδι σου, εσωτερικό και εξωτερικό? Click για ανάπτυξη... 1.Περίπου 25 βαθμους!! 2.Θα πάω στη συναυλία των Evanescence! 3.Δεν ξέρω ακόμη δυστυχως... Ιδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 16:35 Ο Klaus έγραψε: #2.424 23-06-07 16:35 Αρχική Δημοσίευση από lala: Η σιερά μου 1. Πώς κάνεις παράθεση; 2. Έχεις αγαπημένο μέρος για διακοπές; 3. Μεγαλύτερο ελάττωμα , προτέρημα; Click για ανάπτυξη... 1.Πατάς παράθεση και κουρεύεις ότι θες και κρατάς ότι θες από το κείμενο του άλλου. 2.Χαίρε Χίος Χαριτωμένη! 3.Το μπλα μπλα μου είναι και για τα 2! σειρά μου! 1.Τί είναι το πιο δυνατό σημείο στην εμφάνισή σου? 2.Έχεις πάει ποτέ στη χίο? 3.Σ αρέσει να σου μαγειρεύει ο άλλος/ η άλλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 16:46 Η *marouli*: #2.425 23-06-07 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: σειρά μου! 1.Τί είναι το πιο δυνατό σημείο στην εμφάνισή σου? 2.Έχεις πάει ποτέ στη χίο? 3.Σ αρέσει να σου μαγειρεύει ο άλλος/ η άλλη? Click για ανάπτυξη... 1.Νομίζω τα πόδια μου...και γενικότερα το σωμα μου 2.Οχι αλλα θέλω!!Δουλευω σε ναυτιλιακή που εχει αμεση σχέση με τη Χίο!! 3.Μ'αρεσε πάρα πολύ!!! Ιδιες(ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΝΕΥΣΗ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 16:47 Η Kakerlak έγραψε: #2.426 23-06-07 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: σειρά μου! 1.Τί είναι το πιο δυνατό σημείο στην εμφάνισή σου? 2.Έχεις πάει ποτέ στη χίο? 3.Σ αρέσει να σου μαγειρεύει ο άλλος/ η άλλη? Click για ανάπτυξη... τα ματια μου ναι ωραια ειναι σε ποιον δεν αρεσει?... μαρεσει να φροντιζω ομως κ εγω τον αλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 16:49 Ο Valder έγραψε: #2.427 23-06-07 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: 1.Τί είναι το πιο δυνατό σημείο στην εμφάνισή σου? 2.Έχεις πάει ποτέ στη χίο? 3.Σ αρέσει να σου μαγειρεύει ο άλλος/ η άλλη? Click για ανάπτυξη... 1) Πιστεύω τα μάτια. 2) Όχι 3) Υπάρχει τίποτε πιο καυτό από την αγαπημένη σου πάνω από μια κατσαρόλα; Μέσα στους ατμούς κάνετε και τρελίτσες αλλά μετά αν πεινάσει το ζεύγος εξ' αιτίας του καμμένου φαγητού από την αμέλεια, δε θα φταίω εγώ αλλά εσύ που ρώτησες. Ερωτήσεις: 1) Πιστεύεις πως η ζωή είναι μικρή τελικά; 2) Έχεις/είχες αυτοκαταστροφικές τάσεις; 3) Από άγχος πως πάμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 16:58 Η Kakerlak έγραψε: #2.428 23-06-07 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ερωτήσεις: 1) Πιστεύεις πως η ζωή είναι μικρή τελικά; 2) Έχεις/είχες αυτοκαταστροφικές τάσεις; 3) Από άγχος πως πάμε; Click για ανάπτυξη... απο μας εξαρτατε αν θα την κανουμε μικρη η μεγαλη μπα... αρκετο.... τα γιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 17:02 Η *marouli*: #2.429 23-06-07 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ερωτήσεις: 1) Πιστεύεις πως η ζωή είναι μικρή τελικά; 2) Έχεις/είχες αυτοκαταστροφικές τάσεις; 3) Από άγχος πως πάμε; Click για ανάπτυξη... 1.Ειναι πάρα πολύ μικρη πιστευω... 2.Ω,ναι εχω περάσει και τέτοια φάση ..πιο παλια όμως! 3.Εχω απίστευτο αγχος για το οτιδήποτε.... Ξανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:16 Η Giovanna έγραψε: #2.430 23-06-07 19:16 1.νομιζω οτι ειναι αρκετη... 2.oh yes. 3.μιαχαρα!! ιδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:37 Η Angie_Ann: #2.431 23-06-07 19:37 1. τόσο μα τόσο μικρή, τόσο πολλά να κάνεις, τόσος λίγος χρόνος 2. ουυυυυ ναι αμέ, είναι το αγαπημένο μου hobby 3. εντάξει άγχος δεν έχω μου φτάνουν οι αυτοκαταστροφικές τάσεις same Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:44 Ο Valder έγραψε: #2.432 23-06-07 19:44 Ας απαντήσω λοιπόν κι εγώ στις ερωτήσεις μου... 1) Μικρή, πολύ πολύ πολύ μικρή και τόσα μεγάλα πράγματα να κάνει κανείς... 2) Ίσως 3) Μπόλικο ...και ας θέσω νέες: 1) Πως βλέπεις το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν για σένα; (δηλαδή εσένα σε 2-3 χρόνια) 2) Αν είσαι στα κάτω σου, κάθεσαι μες το ζουμί σου ή βγαίνεις έξω; 3) Τολμάς να κοιτάξεις τη ζωή σου στα μάτια και να παλέψεις;8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:47 Η Giovanna έγραψε: #2.433 23-06-07 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ...και ας θέσω νέες: 1) Πως βλέπεις το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν για σένα; (δηλαδή εσένα σε 2-3 χρόνια) 2) Αν είσαι στα κάτω σου, κάθεσαι μες το ζουμί σου ή βγαίνεις έξω; 3) Τολμάς να κοιτάξεις τη ζωή σου στα μάτια και να παλέψεις;8) Click για ανάπτυξη... καλα που εχουμε και σενα, με την εμπνευση!! οι περισσοτεροι εδωμεσα (μαζι κι εγω) εχουν εμπνευση μιας-δυο λεξεων: "ιδιες" και "γιδια". 1.τα βλεπω ΠΟΛΥ ΑΝΘΗΡΑ! αλλα θελει παλη.. την οποια θα χαρω να δωσω... 2.ζουμι. τελειως..! 3. ε ναι! ναι ναι ναι ναιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 21:07 Η lala έγραψε: #2.434 23-06-07 21:07 1) Πως βλέπεις το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν για σένα; (δηλαδή εσένα σε 2-3 χρόνια) 2) Αν είσαι στα κάτω σου, κάθεσαι μες το ζουμί σου ή βγαίνεις έξω; 3) Τολμάς να κοιτάξεις τη ζωή σου στα μάτια και να παλέψεις;8)[/quote] 1. Ελπίζω να μένω στη Χαβάη. Θα θέλουν να μάθουν ελληνικά εκεί; 2. Εξαρτάται.. αλλά πιο πολύ βγαίνω έξω. 3. Εννοείται. Όλοι δίνουν τις μικρές τους μάχες καθημερινά... Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 21:56 Ο Lorien έγραψε: #2.435 23-06-07 21:56 Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... 1.Ναι αν ηταν αρκετα καλη ευκαιρια. 2.Κινηματογραφος για να βλεπω, θεατρο για να βγαζει καλους ηθοποιους. 3.45-46 (παντως επειδη βλεπω πολλοι θελουν να απαντησουν σε καποιες ερωτησεις πριν αλλαξουν, ισως ειναι καλυτερα να αλλαζει ερωτησεις οποιος κανει το τελευταιο ποστ της σελιδας μια και ειναι σταθερος ο αριθμος μηνυματων ανα σελ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 22:07 Ο Valder έγραψε: #2.436 23-06-07 22:07 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... Έλα ρε Ασπούλα που χεις και τ' όνομα της μάνας μου, θα σου απαντήσω κι εγώ στις ερωτήσεις σου: 1) Εξαρτάται τι θα περιελάμβαναν τα όλα και αν θα μπορούσα να πάρω κάτι από αυτά μαζί μου 2) Κινηματογράφος 3) 43. Έχω μικρή πατούσα ε; Δεν πειράζει, αρκεί που δε βρωμάει! Τις ίδιες για να τις απαντήσει και κανα άλλο στεκάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 22:19 Η Kakerlak έγραψε: #2.437 23-06-07 22:19 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... Naiiiiiiiiiiiiiiiii θεατρο 40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 00:53 Η Giovanna έγραψε: #2.438 24-06-07 00:53 1. οχι μαλλον. εξαρταται πολυ απο τι εργασια μιλαμε και σε ποια χωρα ομως. 2.σινεμαδακι ολεεεεε! 3 νομιζω 39. ιδιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 04:20 Η Γίδι έγραψε: #2.439 24-06-07 04:20 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... 1. Χμ, περίπου το έκανα. Αλλά όλα; Ε, κατ' αρχήν ναι. 2. Θέατρο. 3. 40 προς 41! Ερωτήσεις: 1. Σου αρέσουν οι "κοινωνικοί χοροί" (βλ σάλσα, τανγκό, μάμπο, βαλς...); 2. Είσαι ρομαντικός/-η; 3. Πόσο νερό πίνεις τη μέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 09:47 Η Giovanna έγραψε: #2.440 24-06-07 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Σου αρέσουν οι "κοινωνικοί χοροί" (βλ σάλσα, τανγκό, μάμπο, βαλς...); 2. Είσαι ρομαντικός/-η; 3. Πόσο νερό πίνεις τη μέρα; Click για ανάπτυξη... 1.ναι 2.ναι! 3.μαξ 2 λιτρα. same. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lala: 1. Πώς κάνεις παράθεση; 2. Έχεις αγαπημένο μέρος για διακοπές; 3. Μεγαλύτερο ελάττωμα , προτέρημα; Click για ανάπτυξη... 1.Πατάς το κουμπάκι κάτω δεξια στο ποστ που θες να παραθέσεις που λεει παράθεση κι εχει κι ενα συνδετήρα! 2.Πάρος και Κορινθος! 3.Είμαι ευαίσθητη..και είμαι ευαίσθητη!!! 1.Θεωρεις τον εαυτό σου ικανό να κάνεις κακο σε κάποιον και αν,ναι για ποιο λόγο? 2.Οδηγεις? 3.Τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 16:30 Η Εδάδ έγραψε: #2.422 23-06-07 16:30 Αρχική Δημοσίευση από *marouli*: 1.Θεωρεις τον εαυτό σου ικανό να κάνεις κακο σε κάποιον και αν,ναι για ποιο λόγο? 2.Οδηγεις? 3.Τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις? Click για ανάπτυξη... 1) Θα ήθελα αν και δεν νομίζω ότι μπορώ 2) Εν δυνάμει αλλά δεν έχω δικό μου όχημα. Οδηγώ το ποδηλατάκι μου σε σταθερή βάση 3) Ήρεμη και ευτυχισμένη Δικές μου: 1) Τι θερμοκρασία έχει εκεί που είσαι? 2) Τι θα κάνεις το βράδυ? (δε στην πέφτω, μην ανησυχείς! ) 3) Που θα είναι το επόμενο ταξίδι σου, εσωτερικό και εξωτερικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 16:33 Η *marouli*: #2.423 23-06-07 16:33 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: Δικές μου: 1) Τι θερμοκρασία έχει εκεί που είσαι? 2) Τι θα κάνεις το βράδυ? (δε στην πέφτω, μην ανησυχείς! ) 3) Που θα είναι το επόμενο ταξίδι σου, εσωτερικό και εξωτερικό? Click για ανάπτυξη... 1.Περίπου 25 βαθμους!! 2.Θα πάω στη συναυλία των Evanescence! 3.Δεν ξέρω ακόμη δυστυχως... Ιδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 16:35 Ο Klaus έγραψε: #2.424 23-06-07 16:35 Αρχική Δημοσίευση από lala: Η σιερά μου 1. Πώς κάνεις παράθεση; 2. Έχεις αγαπημένο μέρος για διακοπές; 3. Μεγαλύτερο ελάττωμα , προτέρημα; Click για ανάπτυξη... 1.Πατάς παράθεση και κουρεύεις ότι θες και κρατάς ότι θες από το κείμενο του άλλου. 2.Χαίρε Χίος Χαριτωμένη! 3.Το μπλα μπλα μου είναι και για τα 2! σειρά μου! 1.Τί είναι το πιο δυνατό σημείο στην εμφάνισή σου? 2.Έχεις πάει ποτέ στη χίο? 3.Σ αρέσει να σου μαγειρεύει ο άλλος/ η άλλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 16:46 Η *marouli*: #2.425 23-06-07 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: σειρά μου! 1.Τί είναι το πιο δυνατό σημείο στην εμφάνισή σου? 2.Έχεις πάει ποτέ στη χίο? 3.Σ αρέσει να σου μαγειρεύει ο άλλος/ η άλλη? Click για ανάπτυξη... 1.Νομίζω τα πόδια μου...και γενικότερα το σωμα μου 2.Οχι αλλα θέλω!!Δουλευω σε ναυτιλιακή που εχει αμεση σχέση με τη Χίο!! 3.Μ'αρεσε πάρα πολύ!!! Ιδιες(ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΝΕΥΣΗ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 16:47 Η Kakerlak έγραψε: #2.426 23-06-07 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: σειρά μου! 1.Τί είναι το πιο δυνατό σημείο στην εμφάνισή σου? 2.Έχεις πάει ποτέ στη χίο? 3.Σ αρέσει να σου μαγειρεύει ο άλλος/ η άλλη? Click για ανάπτυξη... τα ματια μου ναι ωραια ειναι σε ποιον δεν αρεσει?... μαρεσει να φροντιζω ομως κ εγω τον αλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 16:49 Ο Valder έγραψε: #2.427 23-06-07 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: 1.Τί είναι το πιο δυνατό σημείο στην εμφάνισή σου? 2.Έχεις πάει ποτέ στη χίο? 3.Σ αρέσει να σου μαγειρεύει ο άλλος/ η άλλη? Click για ανάπτυξη... 1) Πιστεύω τα μάτια. 2) Όχι 3) Υπάρχει τίποτε πιο καυτό από την αγαπημένη σου πάνω από μια κατσαρόλα; Μέσα στους ατμούς κάνετε και τρελίτσες αλλά μετά αν πεινάσει το ζεύγος εξ' αιτίας του καμμένου φαγητού από την αμέλεια, δε θα φταίω εγώ αλλά εσύ που ρώτησες. Ερωτήσεις: 1) Πιστεύεις πως η ζωή είναι μικρή τελικά; 2) Έχεις/είχες αυτοκαταστροφικές τάσεις; 3) Από άγχος πως πάμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 16:58 Η Kakerlak έγραψε: #2.428 23-06-07 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ερωτήσεις: 1) Πιστεύεις πως η ζωή είναι μικρή τελικά; 2) Έχεις/είχες αυτοκαταστροφικές τάσεις; 3) Από άγχος πως πάμε; Click για ανάπτυξη... απο μας εξαρτατε αν θα την κανουμε μικρη η μεγαλη μπα... αρκετο.... τα γιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 17:02 Η *marouli*: #2.429 23-06-07 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ερωτήσεις: 1) Πιστεύεις πως η ζωή είναι μικρή τελικά; 2) Έχεις/είχες αυτοκαταστροφικές τάσεις; 3) Από άγχος πως πάμε; Click για ανάπτυξη... 1.Ειναι πάρα πολύ μικρη πιστευω... 2.Ω,ναι εχω περάσει και τέτοια φάση ..πιο παλια όμως! 3.Εχω απίστευτο αγχος για το οτιδήποτε.... Ξανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:16 Η Giovanna έγραψε: #2.430 23-06-07 19:16 1.νομιζω οτι ειναι αρκετη... 2.oh yes. 3.μιαχαρα!! ιδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:37 Η Angie_Ann: #2.431 23-06-07 19:37 1. τόσο μα τόσο μικρή, τόσο πολλά να κάνεις, τόσος λίγος χρόνος 2. ουυυυυ ναι αμέ, είναι το αγαπημένο μου hobby 3. εντάξει άγχος δεν έχω μου φτάνουν οι αυτοκαταστροφικές τάσεις same Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:44 Ο Valder έγραψε: #2.432 23-06-07 19:44 Ας απαντήσω λοιπόν κι εγώ στις ερωτήσεις μου... 1) Μικρή, πολύ πολύ πολύ μικρή και τόσα μεγάλα πράγματα να κάνει κανείς... 2) Ίσως 3) Μπόλικο ...και ας θέσω νέες: 1) Πως βλέπεις το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν για σένα; (δηλαδή εσένα σε 2-3 χρόνια) 2) Αν είσαι στα κάτω σου, κάθεσαι μες το ζουμί σου ή βγαίνεις έξω; 3) Τολμάς να κοιτάξεις τη ζωή σου στα μάτια και να παλέψεις;8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:47 Η Giovanna έγραψε: #2.433 23-06-07 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ...και ας θέσω νέες: 1) Πως βλέπεις το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν για σένα; (δηλαδή εσένα σε 2-3 χρόνια) 2) Αν είσαι στα κάτω σου, κάθεσαι μες το ζουμί σου ή βγαίνεις έξω; 3) Τολμάς να κοιτάξεις τη ζωή σου στα μάτια και να παλέψεις;8) Click για ανάπτυξη... καλα που εχουμε και σενα, με την εμπνευση!! οι περισσοτεροι εδωμεσα (μαζι κι εγω) εχουν εμπνευση μιας-δυο λεξεων: "ιδιες" και "γιδια". 1.τα βλεπω ΠΟΛΥ ΑΝΘΗΡΑ! αλλα θελει παλη.. την οποια θα χαρω να δωσω... 2.ζουμι. τελειως..! 3. ε ναι! ναι ναι ναι ναιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 21:07 Η lala έγραψε: #2.434 23-06-07 21:07 1) Πως βλέπεις το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν για σένα; (δηλαδή εσένα σε 2-3 χρόνια) 2) Αν είσαι στα κάτω σου, κάθεσαι μες το ζουμί σου ή βγαίνεις έξω; 3) Τολμάς να κοιτάξεις τη ζωή σου στα μάτια και να παλέψεις;8)[/quote] 1. Ελπίζω να μένω στη Χαβάη. Θα θέλουν να μάθουν ελληνικά εκεί; 2. Εξαρτάται.. αλλά πιο πολύ βγαίνω έξω. 3. Εννοείται. Όλοι δίνουν τις μικρές τους μάχες καθημερινά... Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 21:56 Ο Lorien έγραψε: #2.435 23-06-07 21:56 Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... 1.Ναι αν ηταν αρκετα καλη ευκαιρια. 2.Κινηματογραφος για να βλεπω, θεατρο για να βγαζει καλους ηθοποιους. 3.45-46 (παντως επειδη βλεπω πολλοι θελουν να απαντησουν σε καποιες ερωτησεις πριν αλλαξουν, ισως ειναι καλυτερα να αλλαζει ερωτησεις οποιος κανει το τελευταιο ποστ της σελιδας μια και ειναι σταθερος ο αριθμος μηνυματων ανα σελ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 22:07 Ο Valder έγραψε: #2.436 23-06-07 22:07 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... Έλα ρε Ασπούλα που χεις και τ' όνομα της μάνας μου, θα σου απαντήσω κι εγώ στις ερωτήσεις σου: 1) Εξαρτάται τι θα περιελάμβαναν τα όλα και αν θα μπορούσα να πάρω κάτι από αυτά μαζί μου 2) Κινηματογράφος 3) 43. Έχω μικρή πατούσα ε; Δεν πειράζει, αρκεί που δε βρωμάει! Τις ίδιες για να τις απαντήσει και κανα άλλο στεκάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 22:19 Η Kakerlak έγραψε: #2.437 23-06-07 22:19 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... Naiiiiiiiiiiiiiiiii θεατρο 40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 00:53 Η Giovanna έγραψε: #2.438 24-06-07 00:53 1. οχι μαλλον. εξαρταται πολυ απο τι εργασια μιλαμε και σε ποια χωρα ομως. 2.σινεμαδακι ολεεεεε! 3 νομιζω 39. ιδιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 04:20 Η Γίδι έγραψε: #2.439 24-06-07 04:20 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... 1. Χμ, περίπου το έκανα. Αλλά όλα; Ε, κατ' αρχήν ναι. 2. Θέατρο. 3. 40 προς 41! Ερωτήσεις: 1. Σου αρέσουν οι "κοινωνικοί χοροί" (βλ σάλσα, τανγκό, μάμπο, βαλς...); 2. Είσαι ρομαντικός/-η; 3. Πόσο νερό πίνεις τη μέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 09:47 Η Giovanna έγραψε: #2.440 24-06-07 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Σου αρέσουν οι "κοινωνικοί χοροί" (βλ σάλσα, τανγκό, μάμπο, βαλς...); 2. Είσαι ρομαντικός/-η; 3. Πόσο νερό πίνεις τη μέρα; Click για ανάπτυξη... 1.ναι 2.ναι! 3.μαξ 2 λιτρα. same. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *marouli*: 1.Θεωρεις τον εαυτό σου ικανό να κάνεις κακο σε κάποιον και αν,ναι για ποιο λόγο? 2.Οδηγεις? 3.Τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις? Click για ανάπτυξη... 1) Θα ήθελα αν και δεν νομίζω ότι μπορώ 2) Εν δυνάμει αλλά δεν έχω δικό μου όχημα. Οδηγώ το ποδηλατάκι μου σε σταθερή βάση 3) Ήρεμη και ευτυχισμένη Δικές μου: 1) Τι θερμοκρασία έχει εκεί που είσαι? 2) Τι θα κάνεις το βράδυ? (δε στην πέφτω, μην ανησυχείς! ) 3) Που θα είναι το επόμενο ταξίδι σου, εσωτερικό και εξωτερικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 16:33 Η *marouli*: #2.423 23-06-07 16:33 Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: Δικές μου: 1) Τι θερμοκρασία έχει εκεί που είσαι? 2) Τι θα κάνεις το βράδυ? (δε στην πέφτω, μην ανησυχείς! ) 3) Που θα είναι το επόμενο ταξίδι σου, εσωτερικό και εξωτερικό? Click για ανάπτυξη... 1.Περίπου 25 βαθμους!! 2.Θα πάω στη συναυλία των Evanescence! 3.Δεν ξέρω ακόμη δυστυχως... Ιδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 16:35 Ο Klaus έγραψε: #2.424 23-06-07 16:35 Αρχική Δημοσίευση από lala: Η σιερά μου 1. Πώς κάνεις παράθεση; 2. Έχεις αγαπημένο μέρος για διακοπές; 3. Μεγαλύτερο ελάττωμα , προτέρημα; Click για ανάπτυξη... 1.Πατάς παράθεση και κουρεύεις ότι θες και κρατάς ότι θες από το κείμενο του άλλου. 2.Χαίρε Χίος Χαριτωμένη! 3.Το μπλα μπλα μου είναι και για τα 2! σειρά μου! 1.Τί είναι το πιο δυνατό σημείο στην εμφάνισή σου? 2.Έχεις πάει ποτέ στη χίο? 3.Σ αρέσει να σου μαγειρεύει ο άλλος/ η άλλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 16:46 Η *marouli*: #2.425 23-06-07 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: σειρά μου! 1.Τί είναι το πιο δυνατό σημείο στην εμφάνισή σου? 2.Έχεις πάει ποτέ στη χίο? 3.Σ αρέσει να σου μαγειρεύει ο άλλος/ η άλλη? Click για ανάπτυξη... 1.Νομίζω τα πόδια μου...και γενικότερα το σωμα μου 2.Οχι αλλα θέλω!!Δουλευω σε ναυτιλιακή που εχει αμεση σχέση με τη Χίο!! 3.Μ'αρεσε πάρα πολύ!!! Ιδιες(ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΝΕΥΣΗ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 16:47 Η Kakerlak έγραψε: #2.426 23-06-07 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: σειρά μου! 1.Τί είναι το πιο δυνατό σημείο στην εμφάνισή σου? 2.Έχεις πάει ποτέ στη χίο? 3.Σ αρέσει να σου μαγειρεύει ο άλλος/ η άλλη? Click για ανάπτυξη... τα ματια μου ναι ωραια ειναι σε ποιον δεν αρεσει?... μαρεσει να φροντιζω ομως κ εγω τον αλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 16:49 Ο Valder έγραψε: #2.427 23-06-07 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: 1.Τί είναι το πιο δυνατό σημείο στην εμφάνισή σου? 2.Έχεις πάει ποτέ στη χίο? 3.Σ αρέσει να σου μαγειρεύει ο άλλος/ η άλλη? Click για ανάπτυξη... 1) Πιστεύω τα μάτια. 2) Όχι 3) Υπάρχει τίποτε πιο καυτό από την αγαπημένη σου πάνω από μια κατσαρόλα; Μέσα στους ατμούς κάνετε και τρελίτσες αλλά μετά αν πεινάσει το ζεύγος εξ' αιτίας του καμμένου φαγητού από την αμέλεια, δε θα φταίω εγώ αλλά εσύ που ρώτησες. Ερωτήσεις: 1) Πιστεύεις πως η ζωή είναι μικρή τελικά; 2) Έχεις/είχες αυτοκαταστροφικές τάσεις; 3) Από άγχος πως πάμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 16:58 Η Kakerlak έγραψε: #2.428 23-06-07 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ερωτήσεις: 1) Πιστεύεις πως η ζωή είναι μικρή τελικά; 2) Έχεις/είχες αυτοκαταστροφικές τάσεις; 3) Από άγχος πως πάμε; Click για ανάπτυξη... απο μας εξαρτατε αν θα την κανουμε μικρη η μεγαλη μπα... αρκετο.... τα γιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 17:02 Η *marouli*: #2.429 23-06-07 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ερωτήσεις: 1) Πιστεύεις πως η ζωή είναι μικρή τελικά; 2) Έχεις/είχες αυτοκαταστροφικές τάσεις; 3) Από άγχος πως πάμε; Click για ανάπτυξη... 1.Ειναι πάρα πολύ μικρη πιστευω... 2.Ω,ναι εχω περάσει και τέτοια φάση ..πιο παλια όμως! 3.Εχω απίστευτο αγχος για το οτιδήποτε.... Ξανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:16 Η Giovanna έγραψε: #2.430 23-06-07 19:16 1.νομιζω οτι ειναι αρκετη... 2.oh yes. 3.μιαχαρα!! ιδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:37 Η Angie_Ann: #2.431 23-06-07 19:37 1. τόσο μα τόσο μικρή, τόσο πολλά να κάνεις, τόσος λίγος χρόνος 2. ουυυυυ ναι αμέ, είναι το αγαπημένο μου hobby 3. εντάξει άγχος δεν έχω μου φτάνουν οι αυτοκαταστροφικές τάσεις same Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:44 Ο Valder έγραψε: #2.432 23-06-07 19:44 Ας απαντήσω λοιπόν κι εγώ στις ερωτήσεις μου... 1) Μικρή, πολύ πολύ πολύ μικρή και τόσα μεγάλα πράγματα να κάνει κανείς... 2) Ίσως 3) Μπόλικο ...και ας θέσω νέες: 1) Πως βλέπεις το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν για σένα; (δηλαδή εσένα σε 2-3 χρόνια) 2) Αν είσαι στα κάτω σου, κάθεσαι μες το ζουμί σου ή βγαίνεις έξω; 3) Τολμάς να κοιτάξεις τη ζωή σου στα μάτια και να παλέψεις;8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:47 Η Giovanna έγραψε: #2.433 23-06-07 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ...και ας θέσω νέες: 1) Πως βλέπεις το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν για σένα; (δηλαδή εσένα σε 2-3 χρόνια) 2) Αν είσαι στα κάτω σου, κάθεσαι μες το ζουμί σου ή βγαίνεις έξω; 3) Τολμάς να κοιτάξεις τη ζωή σου στα μάτια και να παλέψεις;8) Click για ανάπτυξη... καλα που εχουμε και σενα, με την εμπνευση!! οι περισσοτεροι εδωμεσα (μαζι κι εγω) εχουν εμπνευση μιας-δυο λεξεων: "ιδιες" και "γιδια". 1.τα βλεπω ΠΟΛΥ ΑΝΘΗΡΑ! αλλα θελει παλη.. την οποια θα χαρω να δωσω... 2.ζουμι. τελειως..! 3. ε ναι! ναι ναι ναι ναιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 21:07 Η lala έγραψε: #2.434 23-06-07 21:07 1) Πως βλέπεις το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν για σένα; (δηλαδή εσένα σε 2-3 χρόνια) 2) Αν είσαι στα κάτω σου, κάθεσαι μες το ζουμί σου ή βγαίνεις έξω; 3) Τολμάς να κοιτάξεις τη ζωή σου στα μάτια και να παλέψεις;8)[/quote] 1. Ελπίζω να μένω στη Χαβάη. Θα θέλουν να μάθουν ελληνικά εκεί; 2. Εξαρτάται.. αλλά πιο πολύ βγαίνω έξω. 3. Εννοείται. Όλοι δίνουν τις μικρές τους μάχες καθημερινά... Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 21:56 Ο Lorien έγραψε: #2.435 23-06-07 21:56 Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... 1.Ναι αν ηταν αρκετα καλη ευκαιρια. 2.Κινηματογραφος για να βλεπω, θεατρο για να βγαζει καλους ηθοποιους. 3.45-46 (παντως επειδη βλεπω πολλοι θελουν να απαντησουν σε καποιες ερωτησεις πριν αλλαξουν, ισως ειναι καλυτερα να αλλαζει ερωτησεις οποιος κανει το τελευταιο ποστ της σελιδας μια και ειναι σταθερος ο αριθμος μηνυματων ανα σελ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 22:07 Ο Valder έγραψε: #2.436 23-06-07 22:07 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... Έλα ρε Ασπούλα που χεις και τ' όνομα της μάνας μου, θα σου απαντήσω κι εγώ στις ερωτήσεις σου: 1) Εξαρτάται τι θα περιελάμβαναν τα όλα και αν θα μπορούσα να πάρω κάτι από αυτά μαζί μου 2) Κινηματογράφος 3) 43. Έχω μικρή πατούσα ε; Δεν πειράζει, αρκεί που δε βρωμάει! Τις ίδιες για να τις απαντήσει και κανα άλλο στεκάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 22:19 Η Kakerlak έγραψε: #2.437 23-06-07 22:19 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... Naiiiiiiiiiiiiiiiii θεατρο 40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 00:53 Η Giovanna έγραψε: #2.438 24-06-07 00:53 1. οχι μαλλον. εξαρταται πολυ απο τι εργασια μιλαμε και σε ποια χωρα ομως. 2.σινεμαδακι ολεεεεε! 3 νομιζω 39. ιδιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 04:20 Η Γίδι έγραψε: #2.439 24-06-07 04:20 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... 1. Χμ, περίπου το έκανα. Αλλά όλα; Ε, κατ' αρχήν ναι. 2. Θέατρο. 3. 40 προς 41! Ερωτήσεις: 1. Σου αρέσουν οι "κοινωνικοί χοροί" (βλ σάλσα, τανγκό, μάμπο, βαλς...); 2. Είσαι ρομαντικός/-η; 3. Πόσο νερό πίνεις τη μέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 09:47 Η Giovanna έγραψε: #2.440 24-06-07 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Σου αρέσουν οι "κοινωνικοί χοροί" (βλ σάλσα, τανγκό, μάμπο, βαλς...); 2. Είσαι ρομαντικός/-η; 3. Πόσο νερό πίνεις τη μέρα; Click για ανάπτυξη... 1.ναι 2.ναι! 3.μαξ 2 λιτρα. same. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από edad_nueva: Δικές μου: 1) Τι θερμοκρασία έχει εκεί που είσαι? 2) Τι θα κάνεις το βράδυ? (δε στην πέφτω, μην ανησυχείς! ) 3) Που θα είναι το επόμενο ταξίδι σου, εσωτερικό και εξωτερικό? Click για ανάπτυξη... 1.Περίπου 25 βαθμους!! 2.Θα πάω στη συναυλία των Evanescence! 3.Δεν ξέρω ακόμη δυστυχως... Ιδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 16:35 Ο Klaus έγραψε: #2.424 23-06-07 16:35 Αρχική Δημοσίευση από lala: Η σιερά μου 1. Πώς κάνεις παράθεση; 2. Έχεις αγαπημένο μέρος για διακοπές; 3. Μεγαλύτερο ελάττωμα , προτέρημα; Click για ανάπτυξη... 1.Πατάς παράθεση και κουρεύεις ότι θες και κρατάς ότι θες από το κείμενο του άλλου. 2.Χαίρε Χίος Χαριτωμένη! 3.Το μπλα μπλα μου είναι και για τα 2! σειρά μου! 1.Τί είναι το πιο δυνατό σημείο στην εμφάνισή σου? 2.Έχεις πάει ποτέ στη χίο? 3.Σ αρέσει να σου μαγειρεύει ο άλλος/ η άλλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 16:46 Η *marouli*: #2.425 23-06-07 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: σειρά μου! 1.Τί είναι το πιο δυνατό σημείο στην εμφάνισή σου? 2.Έχεις πάει ποτέ στη χίο? 3.Σ αρέσει να σου μαγειρεύει ο άλλος/ η άλλη? Click για ανάπτυξη... 1.Νομίζω τα πόδια μου...και γενικότερα το σωμα μου 2.Οχι αλλα θέλω!!Δουλευω σε ναυτιλιακή που εχει αμεση σχέση με τη Χίο!! 3.Μ'αρεσε πάρα πολύ!!! Ιδιες(ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΝΕΥΣΗ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 16:47 Η Kakerlak έγραψε: #2.426 23-06-07 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: σειρά μου! 1.Τί είναι το πιο δυνατό σημείο στην εμφάνισή σου? 2.Έχεις πάει ποτέ στη χίο? 3.Σ αρέσει να σου μαγειρεύει ο άλλος/ η άλλη? Click για ανάπτυξη... τα ματια μου ναι ωραια ειναι σε ποιον δεν αρεσει?... μαρεσει να φροντιζω ομως κ εγω τον αλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 16:49 Ο Valder έγραψε: #2.427 23-06-07 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: 1.Τί είναι το πιο δυνατό σημείο στην εμφάνισή σου? 2.Έχεις πάει ποτέ στη χίο? 3.Σ αρέσει να σου μαγειρεύει ο άλλος/ η άλλη? Click για ανάπτυξη... 1) Πιστεύω τα μάτια. 2) Όχι 3) Υπάρχει τίποτε πιο καυτό από την αγαπημένη σου πάνω από μια κατσαρόλα; Μέσα στους ατμούς κάνετε και τρελίτσες αλλά μετά αν πεινάσει το ζεύγος εξ' αιτίας του καμμένου φαγητού από την αμέλεια, δε θα φταίω εγώ αλλά εσύ που ρώτησες. Ερωτήσεις: 1) Πιστεύεις πως η ζωή είναι μικρή τελικά; 2) Έχεις/είχες αυτοκαταστροφικές τάσεις; 3) Από άγχος πως πάμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 16:58 Η Kakerlak έγραψε: #2.428 23-06-07 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ερωτήσεις: 1) Πιστεύεις πως η ζωή είναι μικρή τελικά; 2) Έχεις/είχες αυτοκαταστροφικές τάσεις; 3) Από άγχος πως πάμε; Click για ανάπτυξη... απο μας εξαρτατε αν θα την κανουμε μικρη η μεγαλη μπα... αρκετο.... τα γιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 17:02 Η *marouli*: #2.429 23-06-07 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ερωτήσεις: 1) Πιστεύεις πως η ζωή είναι μικρή τελικά; 2) Έχεις/είχες αυτοκαταστροφικές τάσεις; 3) Από άγχος πως πάμε; Click για ανάπτυξη... 1.Ειναι πάρα πολύ μικρη πιστευω... 2.Ω,ναι εχω περάσει και τέτοια φάση ..πιο παλια όμως! 3.Εχω απίστευτο αγχος για το οτιδήποτε.... Ξανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:16 Η Giovanna έγραψε: #2.430 23-06-07 19:16 1.νομιζω οτι ειναι αρκετη... 2.oh yes. 3.μιαχαρα!! ιδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:37 Η Angie_Ann: #2.431 23-06-07 19:37 1. τόσο μα τόσο μικρή, τόσο πολλά να κάνεις, τόσος λίγος χρόνος 2. ουυυυυ ναι αμέ, είναι το αγαπημένο μου hobby 3. εντάξει άγχος δεν έχω μου φτάνουν οι αυτοκαταστροφικές τάσεις same Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:44 Ο Valder έγραψε: #2.432 23-06-07 19:44 Ας απαντήσω λοιπόν κι εγώ στις ερωτήσεις μου... 1) Μικρή, πολύ πολύ πολύ μικρή και τόσα μεγάλα πράγματα να κάνει κανείς... 2) Ίσως 3) Μπόλικο ...και ας θέσω νέες: 1) Πως βλέπεις το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν για σένα; (δηλαδή εσένα σε 2-3 χρόνια) 2) Αν είσαι στα κάτω σου, κάθεσαι μες το ζουμί σου ή βγαίνεις έξω; 3) Τολμάς να κοιτάξεις τη ζωή σου στα μάτια και να παλέψεις;8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:47 Η Giovanna έγραψε: #2.433 23-06-07 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ...και ας θέσω νέες: 1) Πως βλέπεις το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν για σένα; (δηλαδή εσένα σε 2-3 χρόνια) 2) Αν είσαι στα κάτω σου, κάθεσαι μες το ζουμί σου ή βγαίνεις έξω; 3) Τολμάς να κοιτάξεις τη ζωή σου στα μάτια και να παλέψεις;8) Click για ανάπτυξη... καλα που εχουμε και σενα, με την εμπνευση!! οι περισσοτεροι εδωμεσα (μαζι κι εγω) εχουν εμπνευση μιας-δυο λεξεων: "ιδιες" και "γιδια". 1.τα βλεπω ΠΟΛΥ ΑΝΘΗΡΑ! αλλα θελει παλη.. την οποια θα χαρω να δωσω... 2.ζουμι. τελειως..! 3. ε ναι! ναι ναι ναι ναιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 21:07 Η lala έγραψε: #2.434 23-06-07 21:07 1) Πως βλέπεις το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν για σένα; (δηλαδή εσένα σε 2-3 χρόνια) 2) Αν είσαι στα κάτω σου, κάθεσαι μες το ζουμί σου ή βγαίνεις έξω; 3) Τολμάς να κοιτάξεις τη ζωή σου στα μάτια και να παλέψεις;8)[/quote] 1. Ελπίζω να μένω στη Χαβάη. Θα θέλουν να μάθουν ελληνικά εκεί; 2. Εξαρτάται.. αλλά πιο πολύ βγαίνω έξω. 3. Εννοείται. Όλοι δίνουν τις μικρές τους μάχες καθημερινά... Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 21:56 Ο Lorien έγραψε: #2.435 23-06-07 21:56 Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... 1.Ναι αν ηταν αρκετα καλη ευκαιρια. 2.Κινηματογραφος για να βλεπω, θεατρο για να βγαζει καλους ηθοποιους. 3.45-46 (παντως επειδη βλεπω πολλοι θελουν να απαντησουν σε καποιες ερωτησεις πριν αλλαξουν, ισως ειναι καλυτερα να αλλαζει ερωτησεις οποιος κανει το τελευταιο ποστ της σελιδας μια και ειναι σταθερος ο αριθμος μηνυματων ανα σελ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 22:07 Ο Valder έγραψε: #2.436 23-06-07 22:07 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... Έλα ρε Ασπούλα που χεις και τ' όνομα της μάνας μου, θα σου απαντήσω κι εγώ στις ερωτήσεις σου: 1) Εξαρτάται τι θα περιελάμβαναν τα όλα και αν θα μπορούσα να πάρω κάτι από αυτά μαζί μου 2) Κινηματογράφος 3) 43. Έχω μικρή πατούσα ε; Δεν πειράζει, αρκεί που δε βρωμάει! Τις ίδιες για να τις απαντήσει και κανα άλλο στεκάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 22:19 Η Kakerlak έγραψε: #2.437 23-06-07 22:19 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... Naiiiiiiiiiiiiiiiii θεατρο 40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 00:53 Η Giovanna έγραψε: #2.438 24-06-07 00:53 1. οχι μαλλον. εξαρταται πολυ απο τι εργασια μιλαμε και σε ποια χωρα ομως. 2.σινεμαδακι ολεεεεε! 3 νομιζω 39. ιδιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 04:20 Η Γίδι έγραψε: #2.439 24-06-07 04:20 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... 1. Χμ, περίπου το έκανα. Αλλά όλα; Ε, κατ' αρχήν ναι. 2. Θέατρο. 3. 40 προς 41! Ερωτήσεις: 1. Σου αρέσουν οι "κοινωνικοί χοροί" (βλ σάλσα, τανγκό, μάμπο, βαλς...); 2. Είσαι ρομαντικός/-η; 3. Πόσο νερό πίνεις τη μέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 09:47 Η Giovanna έγραψε: #2.440 24-06-07 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Σου αρέσουν οι "κοινωνικοί χοροί" (βλ σάλσα, τανγκό, μάμπο, βαλς...); 2. Είσαι ρομαντικός/-η; 3. Πόσο νερό πίνεις τη μέρα; Click για ανάπτυξη... 1.ναι 2.ναι! 3.μαξ 2 λιτρα. same. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lala: Η σιερά μου 1. Πώς κάνεις παράθεση; 2. Έχεις αγαπημένο μέρος για διακοπές; 3. Μεγαλύτερο ελάττωμα , προτέρημα; Click για ανάπτυξη... 1.Πατάς παράθεση και κουρεύεις ότι θες και κρατάς ότι θες από το κείμενο του άλλου. 2.Χαίρε Χίος Χαριτωμένη! 3.Το μπλα μπλα μου είναι και για τα 2! σειρά μου! 1.Τί είναι το πιο δυνατό σημείο στην εμφάνισή σου? 2.Έχεις πάει ποτέ στη χίο? 3.Σ αρέσει να σου μαγειρεύει ο άλλος/ η άλλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 16:46 Η *marouli*: #2.425 23-06-07 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: σειρά μου! 1.Τί είναι το πιο δυνατό σημείο στην εμφάνισή σου? 2.Έχεις πάει ποτέ στη χίο? 3.Σ αρέσει να σου μαγειρεύει ο άλλος/ η άλλη? Click για ανάπτυξη... 1.Νομίζω τα πόδια μου...και γενικότερα το σωμα μου 2.Οχι αλλα θέλω!!Δουλευω σε ναυτιλιακή που εχει αμεση σχέση με τη Χίο!! 3.Μ'αρεσε πάρα πολύ!!! Ιδιες(ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΝΕΥΣΗ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 16:47 Η Kakerlak έγραψε: #2.426 23-06-07 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: σειρά μου! 1.Τί είναι το πιο δυνατό σημείο στην εμφάνισή σου? 2.Έχεις πάει ποτέ στη χίο? 3.Σ αρέσει να σου μαγειρεύει ο άλλος/ η άλλη? Click για ανάπτυξη... τα ματια μου ναι ωραια ειναι σε ποιον δεν αρεσει?... μαρεσει να φροντιζω ομως κ εγω τον αλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 16:49 Ο Valder έγραψε: #2.427 23-06-07 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: 1.Τί είναι το πιο δυνατό σημείο στην εμφάνισή σου? 2.Έχεις πάει ποτέ στη χίο? 3.Σ αρέσει να σου μαγειρεύει ο άλλος/ η άλλη? Click για ανάπτυξη... 1) Πιστεύω τα μάτια. 2) Όχι 3) Υπάρχει τίποτε πιο καυτό από την αγαπημένη σου πάνω από μια κατσαρόλα; Μέσα στους ατμούς κάνετε και τρελίτσες αλλά μετά αν πεινάσει το ζεύγος εξ' αιτίας του καμμένου φαγητού από την αμέλεια, δε θα φταίω εγώ αλλά εσύ που ρώτησες. Ερωτήσεις: 1) Πιστεύεις πως η ζωή είναι μικρή τελικά; 2) Έχεις/είχες αυτοκαταστροφικές τάσεις; 3) Από άγχος πως πάμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 16:58 Η Kakerlak έγραψε: #2.428 23-06-07 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ερωτήσεις: 1) Πιστεύεις πως η ζωή είναι μικρή τελικά; 2) Έχεις/είχες αυτοκαταστροφικές τάσεις; 3) Από άγχος πως πάμε; Click για ανάπτυξη... απο μας εξαρτατε αν θα την κανουμε μικρη η μεγαλη μπα... αρκετο.... τα γιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 17:02 Η *marouli*: #2.429 23-06-07 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ερωτήσεις: 1) Πιστεύεις πως η ζωή είναι μικρή τελικά; 2) Έχεις/είχες αυτοκαταστροφικές τάσεις; 3) Από άγχος πως πάμε; Click για ανάπτυξη... 1.Ειναι πάρα πολύ μικρη πιστευω... 2.Ω,ναι εχω περάσει και τέτοια φάση ..πιο παλια όμως! 3.Εχω απίστευτο αγχος για το οτιδήποτε.... Ξανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:16 Η Giovanna έγραψε: #2.430 23-06-07 19:16 1.νομιζω οτι ειναι αρκετη... 2.oh yes. 3.μιαχαρα!! ιδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:37 Η Angie_Ann: #2.431 23-06-07 19:37 1. τόσο μα τόσο μικρή, τόσο πολλά να κάνεις, τόσος λίγος χρόνος 2. ουυυυυ ναι αμέ, είναι το αγαπημένο μου hobby 3. εντάξει άγχος δεν έχω μου φτάνουν οι αυτοκαταστροφικές τάσεις same Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:44 Ο Valder έγραψε: #2.432 23-06-07 19:44 Ας απαντήσω λοιπόν κι εγώ στις ερωτήσεις μου... 1) Μικρή, πολύ πολύ πολύ μικρή και τόσα μεγάλα πράγματα να κάνει κανείς... 2) Ίσως 3) Μπόλικο ...και ας θέσω νέες: 1) Πως βλέπεις το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν για σένα; (δηλαδή εσένα σε 2-3 χρόνια) 2) Αν είσαι στα κάτω σου, κάθεσαι μες το ζουμί σου ή βγαίνεις έξω; 3) Τολμάς να κοιτάξεις τη ζωή σου στα μάτια και να παλέψεις;8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:47 Η Giovanna έγραψε: #2.433 23-06-07 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ...και ας θέσω νέες: 1) Πως βλέπεις το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν για σένα; (δηλαδή εσένα σε 2-3 χρόνια) 2) Αν είσαι στα κάτω σου, κάθεσαι μες το ζουμί σου ή βγαίνεις έξω; 3) Τολμάς να κοιτάξεις τη ζωή σου στα μάτια και να παλέψεις;8) Click για ανάπτυξη... καλα που εχουμε και σενα, με την εμπνευση!! οι περισσοτεροι εδωμεσα (μαζι κι εγω) εχουν εμπνευση μιας-δυο λεξεων: "ιδιες" και "γιδια". 1.τα βλεπω ΠΟΛΥ ΑΝΘΗΡΑ! αλλα θελει παλη.. την οποια θα χαρω να δωσω... 2.ζουμι. τελειως..! 3. ε ναι! ναι ναι ναι ναιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 21:07 Η lala έγραψε: #2.434 23-06-07 21:07 1) Πως βλέπεις το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν για σένα; (δηλαδή εσένα σε 2-3 χρόνια) 2) Αν είσαι στα κάτω σου, κάθεσαι μες το ζουμί σου ή βγαίνεις έξω; 3) Τολμάς να κοιτάξεις τη ζωή σου στα μάτια και να παλέψεις;8)[/quote] 1. Ελπίζω να μένω στη Χαβάη. Θα θέλουν να μάθουν ελληνικά εκεί; 2. Εξαρτάται.. αλλά πιο πολύ βγαίνω έξω. 3. Εννοείται. Όλοι δίνουν τις μικρές τους μάχες καθημερινά... Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 21:56 Ο Lorien έγραψε: #2.435 23-06-07 21:56 Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... 1.Ναι αν ηταν αρκετα καλη ευκαιρια. 2.Κινηματογραφος για να βλεπω, θεατρο για να βγαζει καλους ηθοποιους. 3.45-46 (παντως επειδη βλεπω πολλοι θελουν να απαντησουν σε καποιες ερωτησεις πριν αλλαξουν, ισως ειναι καλυτερα να αλλαζει ερωτησεις οποιος κανει το τελευταιο ποστ της σελιδας μια και ειναι σταθερος ο αριθμος μηνυματων ανα σελ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 22:07 Ο Valder έγραψε: #2.436 23-06-07 22:07 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... Έλα ρε Ασπούλα που χεις και τ' όνομα της μάνας μου, θα σου απαντήσω κι εγώ στις ερωτήσεις σου: 1) Εξαρτάται τι θα περιελάμβαναν τα όλα και αν θα μπορούσα να πάρω κάτι από αυτά μαζί μου 2) Κινηματογράφος 3) 43. Έχω μικρή πατούσα ε; Δεν πειράζει, αρκεί που δε βρωμάει! Τις ίδιες για να τις απαντήσει και κανα άλλο στεκάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 22:19 Η Kakerlak έγραψε: #2.437 23-06-07 22:19 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... Naiiiiiiiiiiiiiiiii θεατρο 40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 00:53 Η Giovanna έγραψε: #2.438 24-06-07 00:53 1. οχι μαλλον. εξαρταται πολυ απο τι εργασια μιλαμε και σε ποια χωρα ομως. 2.σινεμαδακι ολεεεεε! 3 νομιζω 39. ιδιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 04:20 Η Γίδι έγραψε: #2.439 24-06-07 04:20 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... 1. Χμ, περίπου το έκανα. Αλλά όλα; Ε, κατ' αρχήν ναι. 2. Θέατρο. 3. 40 προς 41! Ερωτήσεις: 1. Σου αρέσουν οι "κοινωνικοί χοροί" (βλ σάλσα, τανγκό, μάμπο, βαλς...); 2. Είσαι ρομαντικός/-η; 3. Πόσο νερό πίνεις τη μέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 09:47 Η Giovanna έγραψε: #2.440 24-06-07 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Σου αρέσουν οι "κοινωνικοί χοροί" (βλ σάλσα, τανγκό, μάμπο, βαλς...); 2. Είσαι ρομαντικός/-η; 3. Πόσο νερό πίνεις τη μέρα; Click για ανάπτυξη... 1.ναι 2.ναι! 3.μαξ 2 λιτρα. same. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: σειρά μου! 1.Τί είναι το πιο δυνατό σημείο στην εμφάνισή σου? 2.Έχεις πάει ποτέ στη χίο? 3.Σ αρέσει να σου μαγειρεύει ο άλλος/ η άλλη? Click για ανάπτυξη... 1.Νομίζω τα πόδια μου...και γενικότερα το σωμα μου 2.Οχι αλλα θέλω!!Δουλευω σε ναυτιλιακή που εχει αμεση σχέση με τη Χίο!! 3.Μ'αρεσε πάρα πολύ!!! Ιδιες(ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΝΕΥΣΗ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 16:47 Η Kakerlak έγραψε: #2.426 23-06-07 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: σειρά μου! 1.Τί είναι το πιο δυνατό σημείο στην εμφάνισή σου? 2.Έχεις πάει ποτέ στη χίο? 3.Σ αρέσει να σου μαγειρεύει ο άλλος/ η άλλη? Click για ανάπτυξη... τα ματια μου ναι ωραια ειναι σε ποιον δεν αρεσει?... μαρεσει να φροντιζω ομως κ εγω τον αλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 16:49 Ο Valder έγραψε: #2.427 23-06-07 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: 1.Τί είναι το πιο δυνατό σημείο στην εμφάνισή σου? 2.Έχεις πάει ποτέ στη χίο? 3.Σ αρέσει να σου μαγειρεύει ο άλλος/ η άλλη? Click για ανάπτυξη... 1) Πιστεύω τα μάτια. 2) Όχι 3) Υπάρχει τίποτε πιο καυτό από την αγαπημένη σου πάνω από μια κατσαρόλα; Μέσα στους ατμούς κάνετε και τρελίτσες αλλά μετά αν πεινάσει το ζεύγος εξ' αιτίας του καμμένου φαγητού από την αμέλεια, δε θα φταίω εγώ αλλά εσύ που ρώτησες. Ερωτήσεις: 1) Πιστεύεις πως η ζωή είναι μικρή τελικά; 2) Έχεις/είχες αυτοκαταστροφικές τάσεις; 3) Από άγχος πως πάμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 16:58 Η Kakerlak έγραψε: #2.428 23-06-07 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ερωτήσεις: 1) Πιστεύεις πως η ζωή είναι μικρή τελικά; 2) Έχεις/είχες αυτοκαταστροφικές τάσεις; 3) Από άγχος πως πάμε; Click για ανάπτυξη... απο μας εξαρτατε αν θα την κανουμε μικρη η μεγαλη μπα... αρκετο.... τα γιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 17:02 Η *marouli*: #2.429 23-06-07 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ερωτήσεις: 1) Πιστεύεις πως η ζωή είναι μικρή τελικά; 2) Έχεις/είχες αυτοκαταστροφικές τάσεις; 3) Από άγχος πως πάμε; Click για ανάπτυξη... 1.Ειναι πάρα πολύ μικρη πιστευω... 2.Ω,ναι εχω περάσει και τέτοια φάση ..πιο παλια όμως! 3.Εχω απίστευτο αγχος για το οτιδήποτε.... Ξανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:16 Η Giovanna έγραψε: #2.430 23-06-07 19:16 1.νομιζω οτι ειναι αρκετη... 2.oh yes. 3.μιαχαρα!! ιδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:37 Η Angie_Ann: #2.431 23-06-07 19:37 1. τόσο μα τόσο μικρή, τόσο πολλά να κάνεις, τόσος λίγος χρόνος 2. ουυυυυ ναι αμέ, είναι το αγαπημένο μου hobby 3. εντάξει άγχος δεν έχω μου φτάνουν οι αυτοκαταστροφικές τάσεις same Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:44 Ο Valder έγραψε: #2.432 23-06-07 19:44 Ας απαντήσω λοιπόν κι εγώ στις ερωτήσεις μου... 1) Μικρή, πολύ πολύ πολύ μικρή και τόσα μεγάλα πράγματα να κάνει κανείς... 2) Ίσως 3) Μπόλικο ...και ας θέσω νέες: 1) Πως βλέπεις το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν για σένα; (δηλαδή εσένα σε 2-3 χρόνια) 2) Αν είσαι στα κάτω σου, κάθεσαι μες το ζουμί σου ή βγαίνεις έξω; 3) Τολμάς να κοιτάξεις τη ζωή σου στα μάτια και να παλέψεις;8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:47 Η Giovanna έγραψε: #2.433 23-06-07 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ...και ας θέσω νέες: 1) Πως βλέπεις το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν για σένα; (δηλαδή εσένα σε 2-3 χρόνια) 2) Αν είσαι στα κάτω σου, κάθεσαι μες το ζουμί σου ή βγαίνεις έξω; 3) Τολμάς να κοιτάξεις τη ζωή σου στα μάτια και να παλέψεις;8) Click για ανάπτυξη... καλα που εχουμε και σενα, με την εμπνευση!! οι περισσοτεροι εδωμεσα (μαζι κι εγω) εχουν εμπνευση μιας-δυο λεξεων: "ιδιες" και "γιδια". 1.τα βλεπω ΠΟΛΥ ΑΝΘΗΡΑ! αλλα θελει παλη.. την οποια θα χαρω να δωσω... 2.ζουμι. τελειως..! 3. ε ναι! ναι ναι ναι ναιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 21:07 Η lala έγραψε: #2.434 23-06-07 21:07 1) Πως βλέπεις το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν για σένα; (δηλαδή εσένα σε 2-3 χρόνια) 2) Αν είσαι στα κάτω σου, κάθεσαι μες το ζουμί σου ή βγαίνεις έξω; 3) Τολμάς να κοιτάξεις τη ζωή σου στα μάτια και να παλέψεις;8)[/quote] 1. Ελπίζω να μένω στη Χαβάη. Θα θέλουν να μάθουν ελληνικά εκεί; 2. Εξαρτάται.. αλλά πιο πολύ βγαίνω έξω. 3. Εννοείται. Όλοι δίνουν τις μικρές τους μάχες καθημερινά... Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 21:56 Ο Lorien έγραψε: #2.435 23-06-07 21:56 Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... 1.Ναι αν ηταν αρκετα καλη ευκαιρια. 2.Κινηματογραφος για να βλεπω, θεατρο για να βγαζει καλους ηθοποιους. 3.45-46 (παντως επειδη βλεπω πολλοι θελουν να απαντησουν σε καποιες ερωτησεις πριν αλλαξουν, ισως ειναι καλυτερα να αλλαζει ερωτησεις οποιος κανει το τελευταιο ποστ της σελιδας μια και ειναι σταθερος ο αριθμος μηνυματων ανα σελ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 22:07 Ο Valder έγραψε: #2.436 23-06-07 22:07 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... Έλα ρε Ασπούλα που χεις και τ' όνομα της μάνας μου, θα σου απαντήσω κι εγώ στις ερωτήσεις σου: 1) Εξαρτάται τι θα περιελάμβαναν τα όλα και αν θα μπορούσα να πάρω κάτι από αυτά μαζί μου 2) Κινηματογράφος 3) 43. Έχω μικρή πατούσα ε; Δεν πειράζει, αρκεί που δε βρωμάει! Τις ίδιες για να τις απαντήσει και κανα άλλο στεκάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 22:19 Η Kakerlak έγραψε: #2.437 23-06-07 22:19 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... Naiiiiiiiiiiiiiiiii θεατρο 40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 00:53 Η Giovanna έγραψε: #2.438 24-06-07 00:53 1. οχι μαλλον. εξαρταται πολυ απο τι εργασια μιλαμε και σε ποια χωρα ομως. 2.σινεμαδακι ολεεεεε! 3 νομιζω 39. ιδιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 04:20 Η Γίδι έγραψε: #2.439 24-06-07 04:20 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... 1. Χμ, περίπου το έκανα. Αλλά όλα; Ε, κατ' αρχήν ναι. 2. Θέατρο. 3. 40 προς 41! Ερωτήσεις: 1. Σου αρέσουν οι "κοινωνικοί χοροί" (βλ σάλσα, τανγκό, μάμπο, βαλς...); 2. Είσαι ρομαντικός/-η; 3. Πόσο νερό πίνεις τη μέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 09:47 Η Giovanna έγραψε: #2.440 24-06-07 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Σου αρέσουν οι "κοινωνικοί χοροί" (βλ σάλσα, τανγκό, μάμπο, βαλς...); 2. Είσαι ρομαντικός/-η; 3. Πόσο νερό πίνεις τη μέρα; Click για ανάπτυξη... 1.ναι 2.ναι! 3.μαξ 2 λιτρα. same. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: σειρά μου! 1.Τί είναι το πιο δυνατό σημείο στην εμφάνισή σου? 2.Έχεις πάει ποτέ στη χίο? 3.Σ αρέσει να σου μαγειρεύει ο άλλος/ η άλλη? Click για ανάπτυξη... τα ματια μου ναι ωραια ειναι σε ποιον δεν αρεσει?... μαρεσει να φροντιζω ομως κ εγω τον αλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 16:49 Ο Valder έγραψε: #2.427 23-06-07 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: 1.Τί είναι το πιο δυνατό σημείο στην εμφάνισή σου? 2.Έχεις πάει ποτέ στη χίο? 3.Σ αρέσει να σου μαγειρεύει ο άλλος/ η άλλη? Click για ανάπτυξη... 1) Πιστεύω τα μάτια. 2) Όχι 3) Υπάρχει τίποτε πιο καυτό από την αγαπημένη σου πάνω από μια κατσαρόλα; Μέσα στους ατμούς κάνετε και τρελίτσες αλλά μετά αν πεινάσει το ζεύγος εξ' αιτίας του καμμένου φαγητού από την αμέλεια, δε θα φταίω εγώ αλλά εσύ που ρώτησες. Ερωτήσεις: 1) Πιστεύεις πως η ζωή είναι μικρή τελικά; 2) Έχεις/είχες αυτοκαταστροφικές τάσεις; 3) Από άγχος πως πάμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 16:58 Η Kakerlak έγραψε: #2.428 23-06-07 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ερωτήσεις: 1) Πιστεύεις πως η ζωή είναι μικρή τελικά; 2) Έχεις/είχες αυτοκαταστροφικές τάσεις; 3) Από άγχος πως πάμε; Click για ανάπτυξη... απο μας εξαρτατε αν θα την κανουμε μικρη η μεγαλη μπα... αρκετο.... τα γιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 17:02 Η *marouli*: #2.429 23-06-07 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ερωτήσεις: 1) Πιστεύεις πως η ζωή είναι μικρή τελικά; 2) Έχεις/είχες αυτοκαταστροφικές τάσεις; 3) Από άγχος πως πάμε; Click για ανάπτυξη... 1.Ειναι πάρα πολύ μικρη πιστευω... 2.Ω,ναι εχω περάσει και τέτοια φάση ..πιο παλια όμως! 3.Εχω απίστευτο αγχος για το οτιδήποτε.... Ξανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:16 Η Giovanna έγραψε: #2.430 23-06-07 19:16 1.νομιζω οτι ειναι αρκετη... 2.oh yes. 3.μιαχαρα!! ιδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:37 Η Angie_Ann: #2.431 23-06-07 19:37 1. τόσο μα τόσο μικρή, τόσο πολλά να κάνεις, τόσος λίγος χρόνος 2. ουυυυυ ναι αμέ, είναι το αγαπημένο μου hobby 3. εντάξει άγχος δεν έχω μου φτάνουν οι αυτοκαταστροφικές τάσεις same Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:44 Ο Valder έγραψε: #2.432 23-06-07 19:44 Ας απαντήσω λοιπόν κι εγώ στις ερωτήσεις μου... 1) Μικρή, πολύ πολύ πολύ μικρή και τόσα μεγάλα πράγματα να κάνει κανείς... 2) Ίσως 3) Μπόλικο ...και ας θέσω νέες: 1) Πως βλέπεις το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν για σένα; (δηλαδή εσένα σε 2-3 χρόνια) 2) Αν είσαι στα κάτω σου, κάθεσαι μες το ζουμί σου ή βγαίνεις έξω; 3) Τολμάς να κοιτάξεις τη ζωή σου στα μάτια και να παλέψεις;8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:47 Η Giovanna έγραψε: #2.433 23-06-07 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ...και ας θέσω νέες: 1) Πως βλέπεις το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν για σένα; (δηλαδή εσένα σε 2-3 χρόνια) 2) Αν είσαι στα κάτω σου, κάθεσαι μες το ζουμί σου ή βγαίνεις έξω; 3) Τολμάς να κοιτάξεις τη ζωή σου στα μάτια και να παλέψεις;8) Click για ανάπτυξη... καλα που εχουμε και σενα, με την εμπνευση!! οι περισσοτεροι εδωμεσα (μαζι κι εγω) εχουν εμπνευση μιας-δυο λεξεων: "ιδιες" και "γιδια". 1.τα βλεπω ΠΟΛΥ ΑΝΘΗΡΑ! αλλα θελει παλη.. την οποια θα χαρω να δωσω... 2.ζουμι. τελειως..! 3. ε ναι! ναι ναι ναι ναιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 21:07 Η lala έγραψε: #2.434 23-06-07 21:07 1) Πως βλέπεις το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν για σένα; (δηλαδή εσένα σε 2-3 χρόνια) 2) Αν είσαι στα κάτω σου, κάθεσαι μες το ζουμί σου ή βγαίνεις έξω; 3) Τολμάς να κοιτάξεις τη ζωή σου στα μάτια και να παλέψεις;8)[/quote] 1. Ελπίζω να μένω στη Χαβάη. Θα θέλουν να μάθουν ελληνικά εκεί; 2. Εξαρτάται.. αλλά πιο πολύ βγαίνω έξω. 3. Εννοείται. Όλοι δίνουν τις μικρές τους μάχες καθημερινά... Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 21:56 Ο Lorien έγραψε: #2.435 23-06-07 21:56 Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... 1.Ναι αν ηταν αρκετα καλη ευκαιρια. 2.Κινηματογραφος για να βλεπω, θεατρο για να βγαζει καλους ηθοποιους. 3.45-46 (παντως επειδη βλεπω πολλοι θελουν να απαντησουν σε καποιες ερωτησεις πριν αλλαξουν, ισως ειναι καλυτερα να αλλαζει ερωτησεις οποιος κανει το τελευταιο ποστ της σελιδας μια και ειναι σταθερος ο αριθμος μηνυματων ανα σελ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 22:07 Ο Valder έγραψε: #2.436 23-06-07 22:07 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... Έλα ρε Ασπούλα που χεις και τ' όνομα της μάνας μου, θα σου απαντήσω κι εγώ στις ερωτήσεις σου: 1) Εξαρτάται τι θα περιελάμβαναν τα όλα και αν θα μπορούσα να πάρω κάτι από αυτά μαζί μου 2) Κινηματογράφος 3) 43. Έχω μικρή πατούσα ε; Δεν πειράζει, αρκεί που δε βρωμάει! Τις ίδιες για να τις απαντήσει και κανα άλλο στεκάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 22:19 Η Kakerlak έγραψε: #2.437 23-06-07 22:19 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... Naiiiiiiiiiiiiiiiii θεατρο 40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 00:53 Η Giovanna έγραψε: #2.438 24-06-07 00:53 1. οχι μαλλον. εξαρταται πολυ απο τι εργασια μιλαμε και σε ποια χωρα ομως. 2.σινεμαδακι ολεεεεε! 3 νομιζω 39. ιδιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 04:20 Η Γίδι έγραψε: #2.439 24-06-07 04:20 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... 1. Χμ, περίπου το έκανα. Αλλά όλα; Ε, κατ' αρχήν ναι. 2. Θέατρο. 3. 40 προς 41! Ερωτήσεις: 1. Σου αρέσουν οι "κοινωνικοί χοροί" (βλ σάλσα, τανγκό, μάμπο, βαλς...); 2. Είσαι ρομαντικός/-η; 3. Πόσο νερό πίνεις τη μέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 09:47 Η Giovanna έγραψε: #2.440 24-06-07 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Σου αρέσουν οι "κοινωνικοί χοροί" (βλ σάλσα, τανγκό, μάμπο, βαλς...); 2. Είσαι ρομαντικός/-η; 3. Πόσο νερό πίνεις τη μέρα; Click για ανάπτυξη... 1.ναι 2.ναι! 3.μαξ 2 λιτρα. same. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: 1.Τί είναι το πιο δυνατό σημείο στην εμφάνισή σου? 2.Έχεις πάει ποτέ στη χίο? 3.Σ αρέσει να σου μαγειρεύει ο άλλος/ η άλλη? Click για ανάπτυξη... 1) Πιστεύω τα μάτια. 2) Όχι 3) Υπάρχει τίποτε πιο καυτό από την αγαπημένη σου πάνω από μια κατσαρόλα; Μέσα στους ατμούς κάνετε και τρελίτσες αλλά μετά αν πεινάσει το ζεύγος εξ' αιτίας του καμμένου φαγητού από την αμέλεια, δε θα φταίω εγώ αλλά εσύ που ρώτησες. Ερωτήσεις: 1) Πιστεύεις πως η ζωή είναι μικρή τελικά; 2) Έχεις/είχες αυτοκαταστροφικές τάσεις; 3) Από άγχος πως πάμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 16:58 Η Kakerlak έγραψε: #2.428 23-06-07 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ερωτήσεις: 1) Πιστεύεις πως η ζωή είναι μικρή τελικά; 2) Έχεις/είχες αυτοκαταστροφικές τάσεις; 3) Από άγχος πως πάμε; Click για ανάπτυξη... απο μας εξαρτατε αν θα την κανουμε μικρη η μεγαλη μπα... αρκετο.... τα γιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 17:02 Η *marouli*: #2.429 23-06-07 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ερωτήσεις: 1) Πιστεύεις πως η ζωή είναι μικρή τελικά; 2) Έχεις/είχες αυτοκαταστροφικές τάσεις; 3) Από άγχος πως πάμε; Click για ανάπτυξη... 1.Ειναι πάρα πολύ μικρη πιστευω... 2.Ω,ναι εχω περάσει και τέτοια φάση ..πιο παλια όμως! 3.Εχω απίστευτο αγχος για το οτιδήποτε.... Ξανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:16 Η Giovanna έγραψε: #2.430 23-06-07 19:16 1.νομιζω οτι ειναι αρκετη... 2.oh yes. 3.μιαχαρα!! ιδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:37 Η Angie_Ann: #2.431 23-06-07 19:37 1. τόσο μα τόσο μικρή, τόσο πολλά να κάνεις, τόσος λίγος χρόνος 2. ουυυυυ ναι αμέ, είναι το αγαπημένο μου hobby 3. εντάξει άγχος δεν έχω μου φτάνουν οι αυτοκαταστροφικές τάσεις same Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:44 Ο Valder έγραψε: #2.432 23-06-07 19:44 Ας απαντήσω λοιπόν κι εγώ στις ερωτήσεις μου... 1) Μικρή, πολύ πολύ πολύ μικρή και τόσα μεγάλα πράγματα να κάνει κανείς... 2) Ίσως 3) Μπόλικο ...και ας θέσω νέες: 1) Πως βλέπεις το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν για σένα; (δηλαδή εσένα σε 2-3 χρόνια) 2) Αν είσαι στα κάτω σου, κάθεσαι μες το ζουμί σου ή βγαίνεις έξω; 3) Τολμάς να κοιτάξεις τη ζωή σου στα μάτια και να παλέψεις;8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:47 Η Giovanna έγραψε: #2.433 23-06-07 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ...και ας θέσω νέες: 1) Πως βλέπεις το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν για σένα; (δηλαδή εσένα σε 2-3 χρόνια) 2) Αν είσαι στα κάτω σου, κάθεσαι μες το ζουμί σου ή βγαίνεις έξω; 3) Τολμάς να κοιτάξεις τη ζωή σου στα μάτια και να παλέψεις;8) Click για ανάπτυξη... καλα που εχουμε και σενα, με την εμπνευση!! οι περισσοτεροι εδωμεσα (μαζι κι εγω) εχουν εμπνευση μιας-δυο λεξεων: "ιδιες" και "γιδια". 1.τα βλεπω ΠΟΛΥ ΑΝΘΗΡΑ! αλλα θελει παλη.. την οποια θα χαρω να δωσω... 2.ζουμι. τελειως..! 3. ε ναι! ναι ναι ναι ναιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 21:07 Η lala έγραψε: #2.434 23-06-07 21:07 1) Πως βλέπεις το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν για σένα; (δηλαδή εσένα σε 2-3 χρόνια) 2) Αν είσαι στα κάτω σου, κάθεσαι μες το ζουμί σου ή βγαίνεις έξω; 3) Τολμάς να κοιτάξεις τη ζωή σου στα μάτια και να παλέψεις;8)[/quote] 1. Ελπίζω να μένω στη Χαβάη. Θα θέλουν να μάθουν ελληνικά εκεί; 2. Εξαρτάται.. αλλά πιο πολύ βγαίνω έξω. 3. Εννοείται. Όλοι δίνουν τις μικρές τους μάχες καθημερινά... Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 21:56 Ο Lorien έγραψε: #2.435 23-06-07 21:56 Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... 1.Ναι αν ηταν αρκετα καλη ευκαιρια. 2.Κινηματογραφος για να βλεπω, θεατρο για να βγαζει καλους ηθοποιους. 3.45-46 (παντως επειδη βλεπω πολλοι θελουν να απαντησουν σε καποιες ερωτησεις πριν αλλαξουν, ισως ειναι καλυτερα να αλλαζει ερωτησεις οποιος κανει το τελευταιο ποστ της σελιδας μια και ειναι σταθερος ο αριθμος μηνυματων ανα σελ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 22:07 Ο Valder έγραψε: #2.436 23-06-07 22:07 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... Έλα ρε Ασπούλα που χεις και τ' όνομα της μάνας μου, θα σου απαντήσω κι εγώ στις ερωτήσεις σου: 1) Εξαρτάται τι θα περιελάμβαναν τα όλα και αν θα μπορούσα να πάρω κάτι από αυτά μαζί μου 2) Κινηματογράφος 3) 43. Έχω μικρή πατούσα ε; Δεν πειράζει, αρκεί που δε βρωμάει! Τις ίδιες για να τις απαντήσει και κανα άλλο στεκάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 22:19 Η Kakerlak έγραψε: #2.437 23-06-07 22:19 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... Naiiiiiiiiiiiiiiiii θεατρο 40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 00:53 Η Giovanna έγραψε: #2.438 24-06-07 00:53 1. οχι μαλλον. εξαρταται πολυ απο τι εργασια μιλαμε και σε ποια χωρα ομως. 2.σινεμαδακι ολεεεεε! 3 νομιζω 39. ιδιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 04:20 Η Γίδι έγραψε: #2.439 24-06-07 04:20 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... 1. Χμ, περίπου το έκανα. Αλλά όλα; Ε, κατ' αρχήν ναι. 2. Θέατρο. 3. 40 προς 41! Ερωτήσεις: 1. Σου αρέσουν οι "κοινωνικοί χοροί" (βλ σάλσα, τανγκό, μάμπο, βαλς...); 2. Είσαι ρομαντικός/-η; 3. Πόσο νερό πίνεις τη μέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 09:47 Η Giovanna έγραψε: #2.440 24-06-07 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Σου αρέσουν οι "κοινωνικοί χοροί" (βλ σάλσα, τανγκό, μάμπο, βαλς...); 2. Είσαι ρομαντικός/-η; 3. Πόσο νερό πίνεις τη μέρα; Click για ανάπτυξη... 1.ναι 2.ναι! 3.μαξ 2 λιτρα. same. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ερωτήσεις: 1) Πιστεύεις πως η ζωή είναι μικρή τελικά; 2) Έχεις/είχες αυτοκαταστροφικές τάσεις; 3) Από άγχος πως πάμε; Click για ανάπτυξη... απο μας εξαρτατε αν θα την κανουμε μικρη η μεγαλη μπα... αρκετο.... τα γιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 17:02 Η *marouli*: #2.429 23-06-07 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ερωτήσεις: 1) Πιστεύεις πως η ζωή είναι μικρή τελικά; 2) Έχεις/είχες αυτοκαταστροφικές τάσεις; 3) Από άγχος πως πάμε; Click για ανάπτυξη... 1.Ειναι πάρα πολύ μικρη πιστευω... 2.Ω,ναι εχω περάσει και τέτοια φάση ..πιο παλια όμως! 3.Εχω απίστευτο αγχος για το οτιδήποτε.... Ξανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:16 Η Giovanna έγραψε: #2.430 23-06-07 19:16 1.νομιζω οτι ειναι αρκετη... 2.oh yes. 3.μιαχαρα!! ιδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:37 Η Angie_Ann: #2.431 23-06-07 19:37 1. τόσο μα τόσο μικρή, τόσο πολλά να κάνεις, τόσος λίγος χρόνος 2. ουυυυυ ναι αμέ, είναι το αγαπημένο μου hobby 3. εντάξει άγχος δεν έχω μου φτάνουν οι αυτοκαταστροφικές τάσεις same Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:44 Ο Valder έγραψε: #2.432 23-06-07 19:44 Ας απαντήσω λοιπόν κι εγώ στις ερωτήσεις μου... 1) Μικρή, πολύ πολύ πολύ μικρή και τόσα μεγάλα πράγματα να κάνει κανείς... 2) Ίσως 3) Μπόλικο ...και ας θέσω νέες: 1) Πως βλέπεις το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν για σένα; (δηλαδή εσένα σε 2-3 χρόνια) 2) Αν είσαι στα κάτω σου, κάθεσαι μες το ζουμί σου ή βγαίνεις έξω; 3) Τολμάς να κοιτάξεις τη ζωή σου στα μάτια και να παλέψεις;8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:47 Η Giovanna έγραψε: #2.433 23-06-07 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ...και ας θέσω νέες: 1) Πως βλέπεις το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν για σένα; (δηλαδή εσένα σε 2-3 χρόνια) 2) Αν είσαι στα κάτω σου, κάθεσαι μες το ζουμί σου ή βγαίνεις έξω; 3) Τολμάς να κοιτάξεις τη ζωή σου στα μάτια και να παλέψεις;8) Click για ανάπτυξη... καλα που εχουμε και σενα, με την εμπνευση!! οι περισσοτεροι εδωμεσα (μαζι κι εγω) εχουν εμπνευση μιας-δυο λεξεων: "ιδιες" και "γιδια". 1.τα βλεπω ΠΟΛΥ ΑΝΘΗΡΑ! αλλα θελει παλη.. την οποια θα χαρω να δωσω... 2.ζουμι. τελειως..! 3. ε ναι! ναι ναι ναι ναιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 21:07 Η lala έγραψε: #2.434 23-06-07 21:07 1) Πως βλέπεις το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν για σένα; (δηλαδή εσένα σε 2-3 χρόνια) 2) Αν είσαι στα κάτω σου, κάθεσαι μες το ζουμί σου ή βγαίνεις έξω; 3) Τολμάς να κοιτάξεις τη ζωή σου στα μάτια και να παλέψεις;8)[/quote] 1. Ελπίζω να μένω στη Χαβάη. Θα θέλουν να μάθουν ελληνικά εκεί; 2. Εξαρτάται.. αλλά πιο πολύ βγαίνω έξω. 3. Εννοείται. Όλοι δίνουν τις μικρές τους μάχες καθημερινά... Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 21:56 Ο Lorien έγραψε: #2.435 23-06-07 21:56 Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... 1.Ναι αν ηταν αρκετα καλη ευκαιρια. 2.Κινηματογραφος για να βλεπω, θεατρο για να βγαζει καλους ηθοποιους. 3.45-46 (παντως επειδη βλεπω πολλοι θελουν να απαντησουν σε καποιες ερωτησεις πριν αλλαξουν, ισως ειναι καλυτερα να αλλαζει ερωτησεις οποιος κανει το τελευταιο ποστ της σελιδας μια και ειναι σταθερος ο αριθμος μηνυματων ανα σελ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 22:07 Ο Valder έγραψε: #2.436 23-06-07 22:07 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... Έλα ρε Ασπούλα που χεις και τ' όνομα της μάνας μου, θα σου απαντήσω κι εγώ στις ερωτήσεις σου: 1) Εξαρτάται τι θα περιελάμβαναν τα όλα και αν θα μπορούσα να πάρω κάτι από αυτά μαζί μου 2) Κινηματογράφος 3) 43. Έχω μικρή πατούσα ε; Δεν πειράζει, αρκεί που δε βρωμάει! Τις ίδιες για να τις απαντήσει και κανα άλλο στεκάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 22:19 Η Kakerlak έγραψε: #2.437 23-06-07 22:19 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... Naiiiiiiiiiiiiiiiii θεατρο 40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 00:53 Η Giovanna έγραψε: #2.438 24-06-07 00:53 1. οχι μαλλον. εξαρταται πολυ απο τι εργασια μιλαμε και σε ποια χωρα ομως. 2.σινεμαδακι ολεεεεε! 3 νομιζω 39. ιδιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 04:20 Η Γίδι έγραψε: #2.439 24-06-07 04:20 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... 1. Χμ, περίπου το έκανα. Αλλά όλα; Ε, κατ' αρχήν ναι. 2. Θέατρο. 3. 40 προς 41! Ερωτήσεις: 1. Σου αρέσουν οι "κοινωνικοί χοροί" (βλ σάλσα, τανγκό, μάμπο, βαλς...); 2. Είσαι ρομαντικός/-η; 3. Πόσο νερό πίνεις τη μέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 09:47 Η Giovanna έγραψε: #2.440 24-06-07 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Σου αρέσουν οι "κοινωνικοί χοροί" (βλ σάλσα, τανγκό, μάμπο, βαλς...); 2. Είσαι ρομαντικός/-η; 3. Πόσο νερό πίνεις τη μέρα; Click για ανάπτυξη... 1.ναι 2.ναι! 3.μαξ 2 λιτρα. same. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ερωτήσεις: 1) Πιστεύεις πως η ζωή είναι μικρή τελικά; 2) Έχεις/είχες αυτοκαταστροφικές τάσεις; 3) Από άγχος πως πάμε; Click για ανάπτυξη... 1.Ειναι πάρα πολύ μικρη πιστευω... 2.Ω,ναι εχω περάσει και τέτοια φάση ..πιο παλια όμως! 3.Εχω απίστευτο αγχος για το οτιδήποτε.... Ξανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:16 Η Giovanna έγραψε: #2.430 23-06-07 19:16 1.νομιζω οτι ειναι αρκετη... 2.oh yes. 3.μιαχαρα!! ιδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:37 Η Angie_Ann: #2.431 23-06-07 19:37 1. τόσο μα τόσο μικρή, τόσο πολλά να κάνεις, τόσος λίγος χρόνος 2. ουυυυυ ναι αμέ, είναι το αγαπημένο μου hobby 3. εντάξει άγχος δεν έχω μου φτάνουν οι αυτοκαταστροφικές τάσεις same Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:44 Ο Valder έγραψε: #2.432 23-06-07 19:44 Ας απαντήσω λοιπόν κι εγώ στις ερωτήσεις μου... 1) Μικρή, πολύ πολύ πολύ μικρή και τόσα μεγάλα πράγματα να κάνει κανείς... 2) Ίσως 3) Μπόλικο ...και ας θέσω νέες: 1) Πως βλέπεις το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν για σένα; (δηλαδή εσένα σε 2-3 χρόνια) 2) Αν είσαι στα κάτω σου, κάθεσαι μες το ζουμί σου ή βγαίνεις έξω; 3) Τολμάς να κοιτάξεις τη ζωή σου στα μάτια και να παλέψεις;8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:47 Η Giovanna έγραψε: #2.433 23-06-07 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ...και ας θέσω νέες: 1) Πως βλέπεις το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν για σένα; (δηλαδή εσένα σε 2-3 χρόνια) 2) Αν είσαι στα κάτω σου, κάθεσαι μες το ζουμί σου ή βγαίνεις έξω; 3) Τολμάς να κοιτάξεις τη ζωή σου στα μάτια και να παλέψεις;8) Click για ανάπτυξη... καλα που εχουμε και σενα, με την εμπνευση!! οι περισσοτεροι εδωμεσα (μαζι κι εγω) εχουν εμπνευση μιας-δυο λεξεων: "ιδιες" και "γιδια". 1.τα βλεπω ΠΟΛΥ ΑΝΘΗΡΑ! αλλα θελει παλη.. την οποια θα χαρω να δωσω... 2.ζουμι. τελειως..! 3. ε ναι! ναι ναι ναι ναιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 21:07 Η lala έγραψε: #2.434 23-06-07 21:07 1) Πως βλέπεις το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν για σένα; (δηλαδή εσένα σε 2-3 χρόνια) 2) Αν είσαι στα κάτω σου, κάθεσαι μες το ζουμί σου ή βγαίνεις έξω; 3) Τολμάς να κοιτάξεις τη ζωή σου στα μάτια και να παλέψεις;8)[/quote] 1. Ελπίζω να μένω στη Χαβάη. Θα θέλουν να μάθουν ελληνικά εκεί; 2. Εξαρτάται.. αλλά πιο πολύ βγαίνω έξω. 3. Εννοείται. Όλοι δίνουν τις μικρές τους μάχες καθημερινά... Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 21:56 Ο Lorien έγραψε: #2.435 23-06-07 21:56 Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... 1.Ναι αν ηταν αρκετα καλη ευκαιρια. 2.Κινηματογραφος για να βλεπω, θεατρο για να βγαζει καλους ηθοποιους. 3.45-46 (παντως επειδη βλεπω πολλοι θελουν να απαντησουν σε καποιες ερωτησεις πριν αλλαξουν, ισως ειναι καλυτερα να αλλαζει ερωτησεις οποιος κανει το τελευταιο ποστ της σελιδας μια και ειναι σταθερος ο αριθμος μηνυματων ανα σελ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 22:07 Ο Valder έγραψε: #2.436 23-06-07 22:07 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... Έλα ρε Ασπούλα που χεις και τ' όνομα της μάνας μου, θα σου απαντήσω κι εγώ στις ερωτήσεις σου: 1) Εξαρτάται τι θα περιελάμβαναν τα όλα και αν θα μπορούσα να πάρω κάτι από αυτά μαζί μου 2) Κινηματογράφος 3) 43. Έχω μικρή πατούσα ε; Δεν πειράζει, αρκεί που δε βρωμάει! Τις ίδιες για να τις απαντήσει και κανα άλλο στεκάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 22:19 Η Kakerlak έγραψε: #2.437 23-06-07 22:19 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... Naiiiiiiiiiiiiiiiii θεατρο 40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 00:53 Η Giovanna έγραψε: #2.438 24-06-07 00:53 1. οχι μαλλον. εξαρταται πολυ απο τι εργασια μιλαμε και σε ποια χωρα ομως. 2.σινεμαδακι ολεεεεε! 3 νομιζω 39. ιδιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 04:20 Η Γίδι έγραψε: #2.439 24-06-07 04:20 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... 1. Χμ, περίπου το έκανα. Αλλά όλα; Ε, κατ' αρχήν ναι. 2. Θέατρο. 3. 40 προς 41! Ερωτήσεις: 1. Σου αρέσουν οι "κοινωνικοί χοροί" (βλ σάλσα, τανγκό, μάμπο, βαλς...); 2. Είσαι ρομαντικός/-η; 3. Πόσο νερό πίνεις τη μέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 09:47 Η Giovanna έγραψε: #2.440 24-06-07 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Σου αρέσουν οι "κοινωνικοί χοροί" (βλ σάλσα, τανγκό, μάμπο, βαλς...); 2. Είσαι ρομαντικός/-η; 3. Πόσο νερό πίνεις τη μέρα; Click για ανάπτυξη... 1.ναι 2.ναι! 3.μαξ 2 λιτρα. same. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1.νομιζω οτι ειναι αρκετη... 2.oh yes. 3.μιαχαρα!! ιδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:37 Η Angie_Ann: #2.431 23-06-07 19:37 1. τόσο μα τόσο μικρή, τόσο πολλά να κάνεις, τόσος λίγος χρόνος 2. ουυυυυ ναι αμέ, είναι το αγαπημένο μου hobby 3. εντάξει άγχος δεν έχω μου φτάνουν οι αυτοκαταστροφικές τάσεις same Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:44 Ο Valder έγραψε: #2.432 23-06-07 19:44 Ας απαντήσω λοιπόν κι εγώ στις ερωτήσεις μου... 1) Μικρή, πολύ πολύ πολύ μικρή και τόσα μεγάλα πράγματα να κάνει κανείς... 2) Ίσως 3) Μπόλικο ...και ας θέσω νέες: 1) Πως βλέπεις το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν για σένα; (δηλαδή εσένα σε 2-3 χρόνια) 2) Αν είσαι στα κάτω σου, κάθεσαι μες το ζουμί σου ή βγαίνεις έξω; 3) Τολμάς να κοιτάξεις τη ζωή σου στα μάτια και να παλέψεις;8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:47 Η Giovanna έγραψε: #2.433 23-06-07 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ...και ας θέσω νέες: 1) Πως βλέπεις το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν για σένα; (δηλαδή εσένα σε 2-3 χρόνια) 2) Αν είσαι στα κάτω σου, κάθεσαι μες το ζουμί σου ή βγαίνεις έξω; 3) Τολμάς να κοιτάξεις τη ζωή σου στα μάτια και να παλέψεις;8) Click για ανάπτυξη... καλα που εχουμε και σενα, με την εμπνευση!! οι περισσοτεροι εδωμεσα (μαζι κι εγω) εχουν εμπνευση μιας-δυο λεξεων: "ιδιες" και "γιδια". 1.τα βλεπω ΠΟΛΥ ΑΝΘΗΡΑ! αλλα θελει παλη.. την οποια θα χαρω να δωσω... 2.ζουμι. τελειως..! 3. ε ναι! ναι ναι ναι ναιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 21:07 Η lala έγραψε: #2.434 23-06-07 21:07 1) Πως βλέπεις το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν για σένα; (δηλαδή εσένα σε 2-3 χρόνια) 2) Αν είσαι στα κάτω σου, κάθεσαι μες το ζουμί σου ή βγαίνεις έξω; 3) Τολμάς να κοιτάξεις τη ζωή σου στα μάτια και να παλέψεις;8)[/quote] 1. Ελπίζω να μένω στη Χαβάη. Θα θέλουν να μάθουν ελληνικά εκεί; 2. Εξαρτάται.. αλλά πιο πολύ βγαίνω έξω. 3. Εννοείται. Όλοι δίνουν τις μικρές τους μάχες καθημερινά... Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 21:56 Ο Lorien έγραψε: #2.435 23-06-07 21:56 Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... 1.Ναι αν ηταν αρκετα καλη ευκαιρια. 2.Κινηματογραφος για να βλεπω, θεατρο για να βγαζει καλους ηθοποιους. 3.45-46 (παντως επειδη βλεπω πολλοι θελουν να απαντησουν σε καποιες ερωτησεις πριν αλλαξουν, ισως ειναι καλυτερα να αλλαζει ερωτησεις οποιος κανει το τελευταιο ποστ της σελιδας μια και ειναι σταθερος ο αριθμος μηνυματων ανα σελ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 22:07 Ο Valder έγραψε: #2.436 23-06-07 22:07 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... Έλα ρε Ασπούλα που χεις και τ' όνομα της μάνας μου, θα σου απαντήσω κι εγώ στις ερωτήσεις σου: 1) Εξαρτάται τι θα περιελάμβαναν τα όλα και αν θα μπορούσα να πάρω κάτι από αυτά μαζί μου 2) Κινηματογράφος 3) 43. Έχω μικρή πατούσα ε; Δεν πειράζει, αρκεί που δε βρωμάει! Τις ίδιες για να τις απαντήσει και κανα άλλο στεκάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 22:19 Η Kakerlak έγραψε: #2.437 23-06-07 22:19 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... Naiiiiiiiiiiiiiiiii θεατρο 40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 00:53 Η Giovanna έγραψε: #2.438 24-06-07 00:53 1. οχι μαλλον. εξαρταται πολυ απο τι εργασια μιλαμε και σε ποια χωρα ομως. 2.σινεμαδακι ολεεεεε! 3 νομιζω 39. ιδιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 04:20 Η Γίδι έγραψε: #2.439 24-06-07 04:20 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... 1. Χμ, περίπου το έκανα. Αλλά όλα; Ε, κατ' αρχήν ναι. 2. Θέατρο. 3. 40 προς 41! Ερωτήσεις: 1. Σου αρέσουν οι "κοινωνικοί χοροί" (βλ σάλσα, τανγκό, μάμπο, βαλς...); 2. Είσαι ρομαντικός/-η; 3. Πόσο νερό πίνεις τη μέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 09:47 Η Giovanna έγραψε: #2.440 24-06-07 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Σου αρέσουν οι "κοινωνικοί χοροί" (βλ σάλσα, τανγκό, μάμπο, βαλς...); 2. Είσαι ρομαντικός/-η; 3. Πόσο νερό πίνεις τη μέρα; Click για ανάπτυξη... 1.ναι 2.ναι! 3.μαξ 2 λιτρα. same. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1. τόσο μα τόσο μικρή, τόσο πολλά να κάνεις, τόσος λίγος χρόνος 2. ουυυυυ ναι αμέ, είναι το αγαπημένο μου hobby 3. εντάξει άγχος δεν έχω μου φτάνουν οι αυτοκαταστροφικές τάσεις same Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:44 Ο Valder έγραψε: #2.432 23-06-07 19:44 Ας απαντήσω λοιπόν κι εγώ στις ερωτήσεις μου... 1) Μικρή, πολύ πολύ πολύ μικρή και τόσα μεγάλα πράγματα να κάνει κανείς... 2) Ίσως 3) Μπόλικο ...και ας θέσω νέες: 1) Πως βλέπεις το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν για σένα; (δηλαδή εσένα σε 2-3 χρόνια) 2) Αν είσαι στα κάτω σου, κάθεσαι μες το ζουμί σου ή βγαίνεις έξω; 3) Τολμάς να κοιτάξεις τη ζωή σου στα μάτια και να παλέψεις;8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:47 Η Giovanna έγραψε: #2.433 23-06-07 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ...και ας θέσω νέες: 1) Πως βλέπεις το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν για σένα; (δηλαδή εσένα σε 2-3 χρόνια) 2) Αν είσαι στα κάτω σου, κάθεσαι μες το ζουμί σου ή βγαίνεις έξω; 3) Τολμάς να κοιτάξεις τη ζωή σου στα μάτια και να παλέψεις;8) Click για ανάπτυξη... καλα που εχουμε και σενα, με την εμπνευση!! οι περισσοτεροι εδωμεσα (μαζι κι εγω) εχουν εμπνευση μιας-δυο λεξεων: "ιδιες" και "γιδια". 1.τα βλεπω ΠΟΛΥ ΑΝΘΗΡΑ! αλλα θελει παλη.. την οποια θα χαρω να δωσω... 2.ζουμι. τελειως..! 3. ε ναι! ναι ναι ναι ναιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 21:07 Η lala έγραψε: #2.434 23-06-07 21:07 1) Πως βλέπεις το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν για σένα; (δηλαδή εσένα σε 2-3 χρόνια) 2) Αν είσαι στα κάτω σου, κάθεσαι μες το ζουμί σου ή βγαίνεις έξω; 3) Τολμάς να κοιτάξεις τη ζωή σου στα μάτια και να παλέψεις;8)[/quote] 1. Ελπίζω να μένω στη Χαβάη. Θα θέλουν να μάθουν ελληνικά εκεί; 2. Εξαρτάται.. αλλά πιο πολύ βγαίνω έξω. 3. Εννοείται. Όλοι δίνουν τις μικρές τους μάχες καθημερινά... Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 21:56 Ο Lorien έγραψε: #2.435 23-06-07 21:56 Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... 1.Ναι αν ηταν αρκετα καλη ευκαιρια. 2.Κινηματογραφος για να βλεπω, θεατρο για να βγαζει καλους ηθοποιους. 3.45-46 (παντως επειδη βλεπω πολλοι θελουν να απαντησουν σε καποιες ερωτησεις πριν αλλαξουν, ισως ειναι καλυτερα να αλλαζει ερωτησεις οποιος κανει το τελευταιο ποστ της σελιδας μια και ειναι σταθερος ο αριθμος μηνυματων ανα σελ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 22:07 Ο Valder έγραψε: #2.436 23-06-07 22:07 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... Έλα ρε Ασπούλα που χεις και τ' όνομα της μάνας μου, θα σου απαντήσω κι εγώ στις ερωτήσεις σου: 1) Εξαρτάται τι θα περιελάμβαναν τα όλα και αν θα μπορούσα να πάρω κάτι από αυτά μαζί μου 2) Κινηματογράφος 3) 43. Έχω μικρή πατούσα ε; Δεν πειράζει, αρκεί που δε βρωμάει! Τις ίδιες για να τις απαντήσει και κανα άλλο στεκάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 22:19 Η Kakerlak έγραψε: #2.437 23-06-07 22:19 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... Naiiiiiiiiiiiiiiiii θεατρο 40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 00:53 Η Giovanna έγραψε: #2.438 24-06-07 00:53 1. οχι μαλλον. εξαρταται πολυ απο τι εργασια μιλαμε και σε ποια χωρα ομως. 2.σινεμαδακι ολεεεεε! 3 νομιζω 39. ιδιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 04:20 Η Γίδι έγραψε: #2.439 24-06-07 04:20 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... 1. Χμ, περίπου το έκανα. Αλλά όλα; Ε, κατ' αρχήν ναι. 2. Θέατρο. 3. 40 προς 41! Ερωτήσεις: 1. Σου αρέσουν οι "κοινωνικοί χοροί" (βλ σάλσα, τανγκό, μάμπο, βαλς...); 2. Είσαι ρομαντικός/-η; 3. Πόσο νερό πίνεις τη μέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 09:47 Η Giovanna έγραψε: #2.440 24-06-07 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Σου αρέσουν οι "κοινωνικοί χοροί" (βλ σάλσα, τανγκό, μάμπο, βαλς...); 2. Είσαι ρομαντικός/-η; 3. Πόσο νερό πίνεις τη μέρα; Click για ανάπτυξη... 1.ναι 2.ναι! 3.μαξ 2 λιτρα. same. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ας απαντήσω λοιπόν κι εγώ στις ερωτήσεις μου... 1) Μικρή, πολύ πολύ πολύ μικρή και τόσα μεγάλα πράγματα να κάνει κανείς... 2) Ίσως 3) Μπόλικο ...και ας θέσω νέες: 1) Πως βλέπεις το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν για σένα; (δηλαδή εσένα σε 2-3 χρόνια) 2) Αν είσαι στα κάτω σου, κάθεσαι μες το ζουμί σου ή βγαίνεις έξω; 3) Τολμάς να κοιτάξεις τη ζωή σου στα μάτια και να παλέψεις;8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 19:47 Η Giovanna έγραψε: #2.433 23-06-07 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ...και ας θέσω νέες: 1) Πως βλέπεις το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν για σένα; (δηλαδή εσένα σε 2-3 χρόνια) 2) Αν είσαι στα κάτω σου, κάθεσαι μες το ζουμί σου ή βγαίνεις έξω; 3) Τολμάς να κοιτάξεις τη ζωή σου στα μάτια και να παλέψεις;8) Click για ανάπτυξη... καλα που εχουμε και σενα, με την εμπνευση!! οι περισσοτεροι εδωμεσα (μαζι κι εγω) εχουν εμπνευση μιας-δυο λεξεων: "ιδιες" και "γιδια". 1.τα βλεπω ΠΟΛΥ ΑΝΘΗΡΑ! αλλα θελει παλη.. την οποια θα χαρω να δωσω... 2.ζουμι. τελειως..! 3. ε ναι! ναι ναι ναι ναιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 21:07 Η lala έγραψε: #2.434 23-06-07 21:07 1) Πως βλέπεις το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν για σένα; (δηλαδή εσένα σε 2-3 χρόνια) 2) Αν είσαι στα κάτω σου, κάθεσαι μες το ζουμί σου ή βγαίνεις έξω; 3) Τολμάς να κοιτάξεις τη ζωή σου στα μάτια και να παλέψεις;8)[/quote] 1. Ελπίζω να μένω στη Χαβάη. Θα θέλουν να μάθουν ελληνικά εκεί; 2. Εξαρτάται.. αλλά πιο πολύ βγαίνω έξω. 3. Εννοείται. Όλοι δίνουν τις μικρές τους μάχες καθημερινά... Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 21:56 Ο Lorien έγραψε: #2.435 23-06-07 21:56 Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... 1.Ναι αν ηταν αρκετα καλη ευκαιρια. 2.Κινηματογραφος για να βλεπω, θεατρο για να βγαζει καλους ηθοποιους. 3.45-46 (παντως επειδη βλεπω πολλοι θελουν να απαντησουν σε καποιες ερωτησεις πριν αλλαξουν, ισως ειναι καλυτερα να αλλαζει ερωτησεις οποιος κανει το τελευταιο ποστ της σελιδας μια και ειναι σταθερος ο αριθμος μηνυματων ανα σελ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 22:07 Ο Valder έγραψε: #2.436 23-06-07 22:07 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... Έλα ρε Ασπούλα που χεις και τ' όνομα της μάνας μου, θα σου απαντήσω κι εγώ στις ερωτήσεις σου: 1) Εξαρτάται τι θα περιελάμβαναν τα όλα και αν θα μπορούσα να πάρω κάτι από αυτά μαζί μου 2) Κινηματογράφος 3) 43. Έχω μικρή πατούσα ε; Δεν πειράζει, αρκεί που δε βρωμάει! Τις ίδιες για να τις απαντήσει και κανα άλλο στεκάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 22:19 Η Kakerlak έγραψε: #2.437 23-06-07 22:19 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... Naiiiiiiiiiiiiiiiii θεατρο 40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 00:53 Η Giovanna έγραψε: #2.438 24-06-07 00:53 1. οχι μαλλον. εξαρταται πολυ απο τι εργασια μιλαμε και σε ποια χωρα ομως. 2.σινεμαδακι ολεεεεε! 3 νομιζω 39. ιδιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 04:20 Η Γίδι έγραψε: #2.439 24-06-07 04:20 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... 1. Χμ, περίπου το έκανα. Αλλά όλα; Ε, κατ' αρχήν ναι. 2. Θέατρο. 3. 40 προς 41! Ερωτήσεις: 1. Σου αρέσουν οι "κοινωνικοί χοροί" (βλ σάλσα, τανγκό, μάμπο, βαλς...); 2. Είσαι ρομαντικός/-η; 3. Πόσο νερό πίνεις τη μέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 09:47 Η Giovanna έγραψε: #2.440 24-06-07 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Σου αρέσουν οι "κοινωνικοί χοροί" (βλ σάλσα, τανγκό, μάμπο, βαλς...); 2. Είσαι ρομαντικός/-η; 3. Πόσο νερό πίνεις τη μέρα; Click για ανάπτυξη... 1.ναι 2.ναι! 3.μαξ 2 λιτρα. same. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: ...και ας θέσω νέες: 1) Πως βλέπεις το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν για σένα; (δηλαδή εσένα σε 2-3 χρόνια) 2) Αν είσαι στα κάτω σου, κάθεσαι μες το ζουμί σου ή βγαίνεις έξω; 3) Τολμάς να κοιτάξεις τη ζωή σου στα μάτια και να παλέψεις;8) Click για ανάπτυξη... καλα που εχουμε και σενα, με την εμπνευση!! οι περισσοτεροι εδωμεσα (μαζι κι εγω) εχουν εμπνευση μιας-δυο λεξεων: "ιδιες" και "γιδια". 1.τα βλεπω ΠΟΛΥ ΑΝΘΗΡΑ! αλλα θελει παλη.. την οποια θα χαρω να δωσω... 2.ζουμι. τελειως..! 3. ε ναι! ναι ναι ναι ναιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 21:07 Η lala έγραψε: #2.434 23-06-07 21:07 1) Πως βλέπεις το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν για σένα; (δηλαδή εσένα σε 2-3 χρόνια) 2) Αν είσαι στα κάτω σου, κάθεσαι μες το ζουμί σου ή βγαίνεις έξω; 3) Τολμάς να κοιτάξεις τη ζωή σου στα μάτια και να παλέψεις;8)[/quote] 1. Ελπίζω να μένω στη Χαβάη. Θα θέλουν να μάθουν ελληνικά εκεί; 2. Εξαρτάται.. αλλά πιο πολύ βγαίνω έξω. 3. Εννοείται. Όλοι δίνουν τις μικρές τους μάχες καθημερινά... Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 21:56 Ο Lorien έγραψε: #2.435 23-06-07 21:56 Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... 1.Ναι αν ηταν αρκετα καλη ευκαιρια. 2.Κινηματογραφος για να βλεπω, θεατρο για να βγαζει καλους ηθοποιους. 3.45-46 (παντως επειδη βλεπω πολλοι θελουν να απαντησουν σε καποιες ερωτησεις πριν αλλαξουν, ισως ειναι καλυτερα να αλλαζει ερωτησεις οποιος κανει το τελευταιο ποστ της σελιδας μια και ειναι σταθερος ο αριθμος μηνυματων ανα σελ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 22:07 Ο Valder έγραψε: #2.436 23-06-07 22:07 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... Έλα ρε Ασπούλα που χεις και τ' όνομα της μάνας μου, θα σου απαντήσω κι εγώ στις ερωτήσεις σου: 1) Εξαρτάται τι θα περιελάμβαναν τα όλα και αν θα μπορούσα να πάρω κάτι από αυτά μαζί μου 2) Κινηματογράφος 3) 43. Έχω μικρή πατούσα ε; Δεν πειράζει, αρκεί που δε βρωμάει! Τις ίδιες για να τις απαντήσει και κανα άλλο στεκάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 22:19 Η Kakerlak έγραψε: #2.437 23-06-07 22:19 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... Naiiiiiiiiiiiiiiiii θεατρο 40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 00:53 Η Giovanna έγραψε: #2.438 24-06-07 00:53 1. οχι μαλλον. εξαρταται πολυ απο τι εργασια μιλαμε και σε ποια χωρα ομως. 2.σινεμαδακι ολεεεεε! 3 νομιζω 39. ιδιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 04:20 Η Γίδι έγραψε: #2.439 24-06-07 04:20 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... 1. Χμ, περίπου το έκανα. Αλλά όλα; Ε, κατ' αρχήν ναι. 2. Θέατρο. 3. 40 προς 41! Ερωτήσεις: 1. Σου αρέσουν οι "κοινωνικοί χοροί" (βλ σάλσα, τανγκό, μάμπο, βαλς...); 2. Είσαι ρομαντικός/-η; 3. Πόσο νερό πίνεις τη μέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 09:47 Η Giovanna έγραψε: #2.440 24-06-07 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Σου αρέσουν οι "κοινωνικοί χοροί" (βλ σάλσα, τανγκό, μάμπο, βαλς...); 2. Είσαι ρομαντικός/-η; 3. Πόσο νερό πίνεις τη μέρα; Click για ανάπτυξη... 1.ναι 2.ναι! 3.μαξ 2 λιτρα. same. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
1) Πως βλέπεις το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν για σένα; (δηλαδή εσένα σε 2-3 χρόνια) 2) Αν είσαι στα κάτω σου, κάθεσαι μες το ζουμί σου ή βγαίνεις έξω; 3) Τολμάς να κοιτάξεις τη ζωή σου στα μάτια και να παλέψεις;8)[/quote] 1. Ελπίζω να μένω στη Χαβάη. Θα θέλουν να μάθουν ελληνικά εκεί; 2. Εξαρτάται.. αλλά πιο πολύ βγαίνω έξω. 3. Εννοείται. Όλοι δίνουν τις μικρές τους μάχες καθημερινά... Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 21:56 Ο Lorien έγραψε: #2.435 23-06-07 21:56 Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... 1.Ναι αν ηταν αρκετα καλη ευκαιρια. 2.Κινηματογραφος για να βλεπω, θεατρο για να βγαζει καλους ηθοποιους. 3.45-46 (παντως επειδη βλεπω πολλοι θελουν να απαντησουν σε καποιες ερωτησεις πριν αλλαξουν, ισως ειναι καλυτερα να αλλαζει ερωτησεις οποιος κανει το τελευταιο ποστ της σελιδας μια και ειναι σταθερος ο αριθμος μηνυματων ανα σελ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 22:07 Ο Valder έγραψε: #2.436 23-06-07 22:07 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... Έλα ρε Ασπούλα που χεις και τ' όνομα της μάνας μου, θα σου απαντήσω κι εγώ στις ερωτήσεις σου: 1) Εξαρτάται τι θα περιελάμβαναν τα όλα και αν θα μπορούσα να πάρω κάτι από αυτά μαζί μου 2) Κινηματογράφος 3) 43. Έχω μικρή πατούσα ε; Δεν πειράζει, αρκεί που δε βρωμάει! Τις ίδιες για να τις απαντήσει και κανα άλλο στεκάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 22:19 Η Kakerlak έγραψε: #2.437 23-06-07 22:19 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... Naiiiiiiiiiiiiiiiii θεατρο 40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 00:53 Η Giovanna έγραψε: #2.438 24-06-07 00:53 1. οχι μαλλον. εξαρταται πολυ απο τι εργασια μιλαμε και σε ποια χωρα ομως. 2.σινεμαδακι ολεεεεε! 3 νομιζω 39. ιδιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 04:20 Η Γίδι έγραψε: #2.439 24-06-07 04:20 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... 1. Χμ, περίπου το έκανα. Αλλά όλα; Ε, κατ' αρχήν ναι. 2. Θέατρο. 3. 40 προς 41! Ερωτήσεις: 1. Σου αρέσουν οι "κοινωνικοί χοροί" (βλ σάλσα, τανγκό, μάμπο, βαλς...); 2. Είσαι ρομαντικός/-η; 3. Πόσο νερό πίνεις τη μέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 09:47 Η Giovanna έγραψε: #2.440 24-06-07 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Σου αρέσουν οι "κοινωνικοί χοροί" (βλ σάλσα, τανγκό, μάμπο, βαλς...); 2. Είσαι ρομαντικός/-η; 3. Πόσο νερό πίνεις τη μέρα; Click για ανάπτυξη... 1.ναι 2.ναι! 3.μαξ 2 λιτρα. same. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... 1.Ναι αν ηταν αρκετα καλη ευκαιρια. 2.Κινηματογραφος για να βλεπω, θεατρο για να βγαζει καλους ηθοποιους. 3.45-46 (παντως επειδη βλεπω πολλοι θελουν να απαντησουν σε καποιες ερωτησεις πριν αλλαξουν, ισως ειναι καλυτερα να αλλαζει ερωτησεις οποιος κανει το τελευταιο ποστ της σελιδας μια και ειναι σταθερος ο αριθμος μηνυματων ανα σελ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 22:07 Ο Valder έγραψε: #2.436 23-06-07 22:07 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... Έλα ρε Ασπούλα που χεις και τ' όνομα της μάνας μου, θα σου απαντήσω κι εγώ στις ερωτήσεις σου: 1) Εξαρτάται τι θα περιελάμβαναν τα όλα και αν θα μπορούσα να πάρω κάτι από αυτά μαζί μου 2) Κινηματογράφος 3) 43. Έχω μικρή πατούσα ε; Δεν πειράζει, αρκεί που δε βρωμάει! Τις ίδιες για να τις απαντήσει και κανα άλλο στεκάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 22:19 Η Kakerlak έγραψε: #2.437 23-06-07 22:19 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... Naiiiiiiiiiiiiiiiii θεατρο 40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 00:53 Η Giovanna έγραψε: #2.438 24-06-07 00:53 1. οχι μαλλον. εξαρταται πολυ απο τι εργασια μιλαμε και σε ποια χωρα ομως. 2.σινεμαδακι ολεεεεε! 3 νομιζω 39. ιδιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 04:20 Η Γίδι έγραψε: #2.439 24-06-07 04:20 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... 1. Χμ, περίπου το έκανα. Αλλά όλα; Ε, κατ' αρχήν ναι. 2. Θέατρο. 3. 40 προς 41! Ερωτήσεις: 1. Σου αρέσουν οι "κοινωνικοί χοροί" (βλ σάλσα, τανγκό, μάμπο, βαλς...); 2. Είσαι ρομαντικός/-η; 3. Πόσο νερό πίνεις τη μέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 09:47 Η Giovanna έγραψε: #2.440 24-06-07 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Σου αρέσουν οι "κοινωνικοί χοροί" (βλ σάλσα, τανγκό, μάμπο, βαλς...); 2. Είσαι ρομαντικός/-η; 3. Πόσο νερό πίνεις τη μέρα; Click για ανάπτυξη... 1.ναι 2.ναι! 3.μαξ 2 λιτρα. same. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... Έλα ρε Ασπούλα που χεις και τ' όνομα της μάνας μου, θα σου απαντήσω κι εγώ στις ερωτήσεις σου: 1) Εξαρτάται τι θα περιελάμβαναν τα όλα και αν θα μπορούσα να πάρω κάτι από αυτά μαζί μου 2) Κινηματογράφος 3) 43. Έχω μικρή πατούσα ε; Δεν πειράζει, αρκεί που δε βρωμάει! Τις ίδιες για να τις απαντήσει και κανα άλλο στεκάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2007 στις 22:19 Η Kakerlak έγραψε: #2.437 23-06-07 22:19 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... Naiiiiiiiiiiiiiiiii θεατρο 40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 00:53 Η Giovanna έγραψε: #2.438 24-06-07 00:53 1. οχι μαλλον. εξαρταται πολυ απο τι εργασια μιλαμε και σε ποια χωρα ομως. 2.σινεμαδακι ολεεεεε! 3 νομιζω 39. ιδιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 04:20 Η Γίδι έγραψε: #2.439 24-06-07 04:20 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... 1. Χμ, περίπου το έκανα. Αλλά όλα; Ε, κατ' αρχήν ναι. 2. Θέατρο. 3. 40 προς 41! Ερωτήσεις: 1. Σου αρέσουν οι "κοινωνικοί χοροί" (βλ σάλσα, τανγκό, μάμπο, βαλς...); 2. Είσαι ρομαντικός/-η; 3. Πόσο νερό πίνεις τη μέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 09:47 Η Giovanna έγραψε: #2.440 24-06-07 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Σου αρέσουν οι "κοινωνικοί χοροί" (βλ σάλσα, τανγκό, μάμπο, βαλς...); 2. Είσαι ρομαντικός/-η; 3. Πόσο νερό πίνεις τη μέρα; Click για ανάπτυξη... 1.ναι 2.ναι! 3.μαξ 2 λιτρα. same. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... Naiiiiiiiiiiiiiiiii θεατρο 40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 00:53 Η Giovanna έγραψε: #2.438 24-06-07 00:53 1. οχι μαλλον. εξαρταται πολυ απο τι εργασια μιλαμε και σε ποια χωρα ομως. 2.σινεμαδακι ολεεεεε! 3 νομιζω 39. ιδιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 04:20 Η Γίδι έγραψε: #2.439 24-06-07 04:20 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... 1. Χμ, περίπου το έκανα. Αλλά όλα; Ε, κατ' αρχήν ναι. 2. Θέατρο. 3. 40 προς 41! Ερωτήσεις: 1. Σου αρέσουν οι "κοινωνικοί χοροί" (βλ σάλσα, τανγκό, μάμπο, βαλς...); 2. Είσαι ρομαντικός/-η; 3. Πόσο νερό πίνεις τη μέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 09:47 Η Giovanna έγραψε: #2.440 24-06-07 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Σου αρέσουν οι "κοινωνικοί χοροί" (βλ σάλσα, τανγκό, μάμπο, βαλς...); 2. Είσαι ρομαντικός/-η; 3. Πόσο νερό πίνεις τη μέρα; Click για ανάπτυξη... 1.ναι 2.ναι! 3.μαξ 2 λιτρα. same. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
1. οχι μαλλον. εξαρταται πολυ απο τι εργασια μιλαμε και σε ποια χωρα ομως. 2.σινεμαδακι ολεεεεε! 3 νομιζω 39. ιδιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 04:20 Η Γίδι έγραψε: #2.439 24-06-07 04:20 Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... 1. Χμ, περίπου το έκανα. Αλλά όλα; Ε, κατ' αρχήν ναι. 2. Θέατρο. 3. 40 προς 41! Ερωτήσεις: 1. Σου αρέσουν οι "κοινωνικοί χοροί" (βλ σάλσα, τανγκό, μάμπο, βαλς...); 2. Είσαι ρομαντικός/-η; 3. Πόσο νερό πίνεις τη μέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 09:47 Η Giovanna έγραψε: #2.440 24-06-07 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Σου αρέσουν οι "κοινωνικοί χοροί" (βλ σάλσα, τανγκό, μάμπο, βαλς...); 2. Είσαι ρομαντικός/-η; 3. Πόσο νερό πίνεις τη μέρα; Click για ανάπτυξη... 1.ναι 2.ναι! 3.μαξ 2 λιτρα. same. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από lala: Νέες ερωτήσεις: 1. Θα τα άφηνες όλα πίσω για μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό; 2. Θέατρο ή κινηματογράφος; 3. Τι νούμερο παπούτισα φοράς; (Είναι και καλή ατάκα για να πλησιάσεις κάποιον-α) Click για ανάπτυξη... 1. Χμ, περίπου το έκανα. Αλλά όλα; Ε, κατ' αρχήν ναι. 2. Θέατρο. 3. 40 προς 41! Ερωτήσεις: 1. Σου αρέσουν οι "κοινωνικοί χοροί" (βλ σάλσα, τανγκό, μάμπο, βαλς...); 2. Είσαι ρομαντικός/-η; 3. Πόσο νερό πίνεις τη μέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 09:47 Η Giovanna έγραψε: #2.440 24-06-07 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Σου αρέσουν οι "κοινωνικοί χοροί" (βλ σάλσα, τανγκό, μάμπο, βαλς...); 2. Είσαι ρομαντικός/-η; 3. Πόσο νερό πίνεις τη μέρα; Click για ανάπτυξη... 1.ναι 2.ναι! 3.μαξ 2 λιτρα. same. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Σου αρέσουν οι "κοινωνικοί χοροί" (βλ σάλσα, τανγκό, μάμπο, βαλς...); 2. Είσαι ρομαντικός/-η; 3. Πόσο νερό πίνεις τη μέρα; Click για ανάπτυξη... 1.ναι 2.ναι! 3.μαξ 2 λιτρα. same. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.