- Τί έκανες την τελευταία φορά που είχες ελεύθερο χρόνο?
- Τί έχεις πάνω στο γραφείο σου αυτή την στιγμή?? (Αναλυτικά)
- Ποιό τραγούδι σου έχει κολλήσει αυτές τις μέρες???
- Πότε θύμωσες τελευταία φορά????
1.Πηγα βολτα με την κοπελα μου και την κολιτη τις
2.Ωχ.... Θα μου ξεφυγουν πολλα.... Ενα σορο Cd, με και χωρις θηκες (και θηκες σκετες...

), μια βιντεοκασετα, μερικα dvd, μερικα λαστιχακια, τα κλειδια μου, μερικους στυλους, το κινιτο μου, το πορτοφολι μου, εναν χαρακα, ενα μοιρογνομονιο, το mp3μου, ενα τετραδιο, ενα περιοδικο, 3σημειοματαρια, τα δαχτιλιδια μου, τα κολιε μου, τα βραχιολια μου, την αλυσιδα που βαζω στα παντελονια μου, το μοντεμ, την οθονη, το ποντικη, το volumecontrol των ηχιων, μερικες μπαταριες, το τηλεκοντρολ για την καρτα τηλεωρασης, το κουτι του εξωτερικου σκληρου, ενα σορο πενες, καμποσα διαφιμιστικα, στυλους, μαρκαδορακια, τσιχλες, το τηλεφωνο, ενα κουτακι κοκο-κολα, λευτα, καμποσα αχρηστα και χρησιμα χαρτια, τσιχλες, λιμα, ψαλιδι, φυσαρμονικα, κατι αποδειξεις, φορτιστη, θερμομετρο (!) γυαλια, βαση κινιτου, κατι καλωδια, χαρτοπετσετες, λεπιδες για παλια ξυραφακια, βαφη για το μουσι, κατι ψευτικες σφαιρες, κατι φοτογραφιες, κατσαβιδι, acetone (!), μικροφονο, σουγια, ενα καπελο, 3 αναπτιρες, 2 δισκους LP αυτα νομιζω... δεν περνω και ορκο οτι δεν μου ξεφυγε τπτ......
Ναι καλα καταλαβατε, δεν θελετε να δειτε πως ειναι το γραφειο μου.....
3.Fucking Fostile των Pantera
4.Σημερα το πρωΐ
τις ιδιες