08-01-07

17:29
2.Σε χιονοδρομικο τι λες να κανει ο κοσμος; Εγω εκανα σκι και snowboard ολη μερα, εμαθα και κατι κολπακια με το snowboard τοτε, εκανα και κατι αλλα τρελα του στυλ "κατευα την πλαγια μεσα σε σακουλα σκουπιδιων" "πιος θα φαει την καλητερη τουμπα;" και τετια. Παντος snowboard αν δεν ξερεις καλο σκι μην το δοκιμασεις, πρωτα μαθενουμε καλαο ski και μετα προχοραμε στο snowboard
λοιπον, ετσι για το γαμωτο θα σου απαντησω..
σε χιονοδρομικο? οχι δεν εχω ιδεα τι κανει ο κοσμος εκει. θες μηπως να μου πεις?

χαιρομαι που εκανες διαφορα τρελα με τη σανιδα σου. εγω ακομα ειμαι σε πολυυυυυ αρχικο σταδιο. αλλα στις τουμπες σε τρωω.μεχρι τωρα ζω με μισο χιαστό στο αριστερο γόνατο και σακατεμενο κρανος (ευτυχως δλδ που το φοραγα!)..
οσο για σκι και σανιδουλα, να σε ενημερωσω (για να εισαι και περηφανος που με ξερεις οχι τπτ αλλο

Και για να μην ειμαστε και οφτοπικ,
- Γιατί ο Έλμερ κυνηγάει πάντα τον Μπαγκς χωρίς καμία επιτυχία;
- Τι να κανω που εχουμε μονο ντολμαδακια, πειναω σαν λυκος αλλα δεν μου αρεσουν τα ντολμαδακια;
![]()
- Ποιος θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα;
1. κι εγω την εχω αυτη την απορια. μηπως η bunny ειναι αρμοδα να μας απαντησει?

2.ειμαι σιγουρη οτι τωρα που απανταω, το χεις λυσει το θεμα.
3.οποιος και να το παρει εμενα το ιδιο μου κανει.
1.τι κανεις καθε φορα που εισαι μονος σπιτι?
2.ποτε εφαγες τελευταια φορα κατι που δε σου αρεσει καθολου...?
3.σ'αρεσει η μπριζολα καλοψημενη η με λιγο αιμα(δεν ειμαστε και βρυκολακες!)
1.δεν υπαρχει στανταρ απαντηση.
2.χμ.. ουτε θυμαμαι!
3.στα φραιντεις παντως, λεγεται "μετρια προς καλα". τωρα αυτο σου λυνει την απορια?

ερωτηΞεις.
1.τι κατευθυνση ησουν στο λυκειο? (η δεσμη)
2.εχεις παει ποτε σε τσιρκο? και αν ναι, τι σου αρεσει πολυ σε αυτο?
3.ζογκλερ. γεννιεσαι (

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.