io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2007 στις 16:15 Η io-io έγραψε: #1.621 05-01-07 16:15 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Ερωτήσεις : 1. Ποιός είναι ο πιο σοβαρός στόχος σου για το 2007? 2. Τι απέτυχες να κάνεις το 2006? 3. Στεναχωριέσαι που δεν έκανα ερωτήσεις σεξουαλικού περιεχομένου?? Click για ανάπτυξη... 1. Να αποφασισω τι θελω να κανω στη ζωη μου! (εστω, τα τρια επομενα χρονια..) 2. το 1 3. Ναι, αλλα περισσοτερο στενοχωριεμαι που δεν απαντησες στις προηγουμενες, οποτε: Ερωτησεις: 1. ποιο το αγαπημένο σου προκαταρκτικό 2. η αγαπημένη σου στάση; 3. αγαπημένο μέρος για...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2007 στις 16:16 Ο Dark_kronos: #1.622 05-01-07 16:16 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: 1. Ποιός είναι ο πιο σοβαρός στόχος σου για το 2007? 2. Τι απέτυχες να κάνεις το 2006? 3. Στεναχωριέσαι που δεν έκανα ερωτήσεις σεξουαλικού περιεχομένου?? Click για ανάπτυξη... 1.Μεχρι στιγμης κανενας 2.Δεν μου ερχετε κατι στο μυαλο... 3.Απεναντιας 1.Γιατι μας εχετε πριξει σε ερωτισεις σεξουαλικου περιεχομενου; 2. Κοντο η μακρυ μουσακι; 3.Με πιον τροπο ξυριζεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2007 στις 16:18 Ο Γιώργος έγραψε: #1.623 05-01-07 16:18 Κρονάκο στη σειρά σου!!! Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Γιατι μας εχετε πριξει σε ερωτισεις σεξουαλικου περιεχομενου; 2. Κοντο η μακρυ μουσακι; 3.Με πιον τροπο ξυριζεσε; Click για ανάπτυξη... Εγώ άρχισα το χορό.. Κοντό Ξυράφι Ο επόμενος απαντά στην io-io.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2007 στις 16:28 Η Giovanna έγραψε: #1.624 05-01-07 16:28 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ερωτησεις: 1. ποιο το αγαπημένο σου προκαταρκτικό 2. η αγαπημένη σου στάση; 3. αγαπημένο μέρος για...; Click για ανάπτυξη... πολύ ωραίες ερωτησεις! 1.χμ... κατι που εχει σχεση με χαμηλα πατωματα! 2. 4. 3. χαλί! 1.υπαρχει κανα site για να βρισκω απο αυτο τις χιλιομετρικες αποστασεις ευρωπαικων πολεων? για παραδειγμα, θελω αμεσα μοναχο-μαριμπορ! αλλα και γενικοτερα! 2.το χεις κανει ποτε μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? 3.και αν δε το εχεις κανει, ποιο ειναι το ωραιοτερο "παιχνιδακι" που εχεις κανει μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2007 στις 16:41 Ο Dark_kronos: #1.625 05-01-07 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.υπαρχει κανα site για να βρισκω απο αυτο τις χιλιομετρικες αποστασεις ευρωπαικων πολεων? για παραδειγμα, θελω αμεσα μοναχο-μαριμπορ! αλλα και γενικοτερα! 2.το χεις κανει ποτε μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? 3.και αν δε το εχεις κανει, ποιο ειναι το ωραιοτερο "παιχνιδακι" που εχεις κανει μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? Click για ανάπτυξη... 1.Δεν ξερω 2.Οχι 3.Το μονο παιχνιδι που εχω παιξει σε μεταφορικο μεσων ειναι χαρτια, πιανει; Δεν βαζω ερωτισεις γιατι απλα ηθελα να απαντισω στην τριτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2007 στις 16:49 Η Giovanna έγραψε: #1.626 05-01-07 16:49 επαναλαμβανω λοιπον, 1.υπαρχει κανα site για να βρισκω απο αυτο τις χιλιομετρικες αποστασεις ευρωπαικων πολεων? για παραδειγμα, θελω αμεσα μοναχο-μαριμπορ! αλλα και γενικοτερα! 2.το χεις κανει ποτε μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? 3.και αν δε το εχεις κανει, ποιο ειναι το ωραιοτερο "παιχνιδακι" που εχεις κανει μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2007 στις 19:02 Ο Founes έγραψε: #1.627 05-01-07 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: επαναλαμβανω λοιπον, 1.υπαρχει κανα site για να βρισκω απο αυτο τις χιλιομετρικες αποστασεις ευρωπαικων πολεων? για παραδειγμα, θελω αμεσα μοναχο-μαριμπορ! αλλα και γενικοτερα! 2.το χεις κανει ποτε μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? 3.και αν δε το εχεις κανει, ποιο ειναι το ωραιοτερο "παιχνιδακι" που εχεις κανει μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? Click για ανάπτυξη... 1. Είναι περίπου 460Klm και υπάρχει νομίζω καθημερινά λεωφορίο Μόναχο - Μάριμπορ! Αρκεί αυτό ? 2. Σε καράβι και τρένο 3. ΧΧΧ Ερωτήσεις: 1. Ψάχνεις ιδέες για το πως θα περάσει η ώρα για την διαδρομή Μόναχο - Μάριμπορ ??? 2. Σου αρέσουν τα "light βίαια" παιχνίδια κατα τη διάρκεια? 3. Πες μας το βίτσιο σου (απαντήσεις "δεν έχω" απορρίπτονται!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2007 στις 20:26 Η Giovanna έγραψε: #1.628 05-01-07 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ερωτήσεις: 1. Ψάχνεις ιδέες για το πως θα περάσει η ώρα για την διαδρομή Μόναχο - Μάριμπορ ??? 2. Σου αρέσουν τα "light βίαια" παιχνίδια κατα τη διάρκεια? 3. Πες μας το βίτσιο σου (απαντήσεις "δεν έχω" απορρίπτονται!) Click για ανάπτυξη... βασικα, πες μου περισσοτερα για αυτο το λεωφορειο ρε συ! δωσε λινκ, κατι! κι εγω στο γυρισμο θα σου πω αν περασα ωραια σε αυτα τα 460 χιλιομετρα.. 1.μπα, ειμαι full of ideas... 2.αχα! 3.δεν ειναι μονο ενα! 1.το μαγαζι-πολυκαταστημα ανδρικων ρουχων που ψωνιζεις συνηθως και μου προτινεις, για να κανω ενα δωρο..? 2.ολυμπιακη η αετζιαν? κοινως, βιεννη η μοναχο? αντε ρε φουνες με το λεωφορειο, πε μου! 3.bdsm στο σεξ ναι η ου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 00:39 Ο Founes έγραψε: #1.629 06-01-07 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.το μαγαζι-πολυκαταστημα ανδρικων ρουχων που ψωνιζεις συνηθως και μου προτινεις, για να κανω ενα δωρο..? 2.ολυμπιακη η αετζιαν? κοινως, βιεννη η μοναχο? αντε ρε φουνες με το λεωφορειο, πε μου! 3.bdsm στο σεξ ναι η ου? Click για ανάπτυξη... 1. XA! βρήκες άνθρωπο τώρα να σου προτείνει για δώρο... 2. Ανάλογα... Αν κάτσεις Βιέννη, αν κάτσεις λίγο και μετά αλλού, Μόναχο! 3. Χμ... bdsm ??? Στην πιο light μορφή του γιατί όχι? Ερωτήσεις: 1. bdsm στο σεξ ναι η ου? (kinky... μου άρεσε...) 2. ποιο απωθημένο σου, θα επιδιώξεις να ικανοποιήσεις μέσα στο 2007 ? 3. Σου έχει τύχει να ανοίξεις kinky κουβέντα με ανθρώπους που τυχαία βρέθηκες στην ίδια παρέα? ps. Gio, έχω τις πληροφορίες που θές... pm me, or msn me... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 13:11 Η Γίδι έγραψε: #1.630 06-01-07 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ερωτήσεις: 1. bdsm στο σεξ ναι η ου? (kinky... μου άρεσε...) 2. ποιο απωθημένο σου, θα επιδιώξεις να ικανοποιήσεις μέσα στο 2007 ? 3. Σου έχει τύχει να ανοίξεις kinky κουβέντα με ανθρώπους που τυχαία βρέθηκες στην ίδια παρέα? ps. Gio, έχω τις πληροφορίες που θές... pm me, or msn me... Click για ανάπτυξη... 1. Μπα, γενικά δεν ψήνομαι για μαύρο βυνίλιο... Ίσως πολύυυ λαϊτ!! 2. Να νιώσω "στα νερά" μου. 3. Ναι αμέ! Ερωτήσεις: 1. Ερωτεύεσαι εύκολα; 2. Και; Το δείχνεις; 3. Πας συχνά στη θάλασσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 13:24 Η io-io έγραψε: #1.631 06-01-07 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Ερωτεύεσαι εύκολα; 2. Και; Το δείχνεις; 3. Πας συχνά στη θάλασσα; Click για ανάπτυξη... 1. Χμμ δεν ξερω αν ερωτευομαι ευκολα, αλλα αν ειναι να ερωτευτω καποιον θα το παθω πολυυυ νωρις, κεραυνοβολα που λεμε! 2. Ναι! Και να μη θελω, δεν ειμαι πολυ καλη στο να το κρυβω... 3. Εννοειται!! Ολο το καλοκαιρι για μπανακια, και το χειμωνα για βολτες με το αυτοκινητο! Ερωτησεις: 1. Πηγες σημερα στον αγιασμο των υδατων?? 2. Εχετε κανενα περιεργο εθιμο στην περιοχη σου για την ημερα των Φωτων? 3. Ποτε γυρνας στον..παγκο σου σαν καθε κατεργαρης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theio_vrefos Πολύ δραστήριο μέλος Ο theio_vrefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 13:30 Ο theio_vrefos: #1.632 06-01-07 13:30 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ερωτησεις: 1. Πηγες σημερα στον αγιασμο των υδατων?? 2. Εχετε κανενα περιεργο εθιμο στην περιοχη σου για την ημερα των Φωτων? 3. Ποτε γυρνας στον..παγκο σου σαν καθε κατεργαρης?? Click για ανάπτυξη... 1. Εάν ο μωάμεθ δε πάει στο βουνό... 2. Πέρνουμε τη μεγαλύτερη παρθένα και τη ρίχνουμε στο νερό αντί για το σταυρό. Όποιος τη πιάσει μπορεί να την εκμεταλλευτεί όπως γουστάρει. 3. Κάθε φορά που ο δείκτης είναι στα 23'' 1. Το τελευταίο βιβλίο που διάβασες? 2. Η τελευταία ταινία που είδες? 3. Ναι ή όχι ή δε ξέρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 17:10 Η Γίδι έγραψε: #1.633 06-01-07 17:10 Αρχική Δημοσίευση από theio_vrefos: 1. Το τελευταίο βιβλίο που διάβασες? 2. Η τελευταία ταινία που είδες? 3. Ναι ή όχι ή δε ξέρω? Click για ανάπτυξη... 1. Ο αιώνας των Λαβυρύνθων, της Γαλανάκη. 2. Μμ... μάλλον το Straight Story! 3. Ναι! Ερωτήσεις: 1. Έχεις dvd recorder; 2. Πόσες επαφές έχεις στο msn; 3. Πού θέλεις να μείνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 17:24 Ο Dark_kronos: #1.634 06-01-07 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχεις dvd recorder; 2. Πόσες επαφές έχεις στο msn; 3. Πού θέλεις να μείνεις; Click για ανάπτυξη... 1.Ναι 2.139 3.Στην Ροδο φυσικα 1.Εχεις VHS; 2. Τι σχεδιαζεις για σημερα το βραδυ; 3.Πιο ητανε το τελευτεο cd που το ακουσες ολοκληρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 18:56 Ο Γιώργος έγραψε: #1.635 06-01-07 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Εχεις VHS; 2. Τι σχεδιαζεις για σημερα το βραδυ; 3.Πιο ητανε το τελευτεο cd που το ακουσες ολοκληρο; Click για ανάπτυξη... VHS; Τι είναι αυτό; Τρώγεται; Τίποτα "Live & 8 νέα τραγούδια" - Νίκος Μακρόπουλος Για να επιστρέψουμε στις γνωστές ερωτήσεις.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλις τελειώσετε; . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιανουαρίου 2007 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 19:17 Η Γίδι έγραψε: #1.636 06-01-07 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos: Για να επιστρέψουμε στις γνωστές ερωτήσεις.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Click για ανάπτυξη... 1. Πάτωμα! 2. Ναι λέμε! 3. ΤΙΠΟΤΑ Ερωτήσεις: Τα ίδια!! χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 00:42 Ο Dark_kronos: #1.637 07-01-07 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos: Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Click για ανάπτυξη... 1.καναπες 2.Οχι 3.Το σκουπισμα; 1.Ποσο σεξομανης μπορει να ειναι ο Γιωργος; 2.ποσο καιρο εχει να παει με κοπελα ο Γιωργος; 3.Λες να το εχει παθει απο την στεριση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 00:47 Ο Γιώργος έγραψε: #1.638 07-01-07 00:47 Κρονάκο, επειδή δεν μπορείς να απαντήσεις () δεν σημαίνει ότι θα χαλάσεις το παιχνίδι στους υπόλοιπους.. Βρες τρόπο να μπορείς να απαντάς κι εσύ. Συνεχίζουμε.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:28 Ο Founes έγραψε: #1.639 07-01-07 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Ποσο σεξομανης μπορει να ειναι ο Γιωργος; 2.ποσο καιρο εχει να παει με κοπελα ο Γιωργος; 3.Λες να το εχει παθει απο την στεριση; Click για ανάπτυξη... 1. Πολύ... Είναι ο Mr. Loverman! 2. χμ... Νομίζω πως κάνει αποτοξίνωση απο το SEX Overdose!!! 3. Απλά κάνει relax και προσπαθεί να διευρύνει τους ορίζοντές του... (κοινός μαζεύει info για να κατασκευάσει κόλπα που θα τρελάνουν τις γυναίκες!) Ερωτήσεις 1. Ποιος θέλει βόλτα με το μπομπο του Κρόνου? 2. Θα έκανες ποτέ κάποιο extreme κούρεμα-χτένισμα? Αν ναι, τί? 3. Πες μας μια ατάκα που σου έχει κολλήσει και λές συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:52 Η Giovanna έγραψε: #1.640 07-01-07 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ερωτήσεις 1. Ποιος θέλει βόλτα με το μπομπο του Κρόνου? 2. Θα έκανες ποτέ κάποιο extreme κούρεμα-χτένισμα? Αν ναι, τί? 3. Πες μας μια ατάκα που σου έχει κολλήσει και λές συνέχεια... Click για ανάπτυξη... 1.τι ειναι ο μπομπος? 2. μπα δε νομιζω. αναλογα τα κεφια.. αλλα πολυ απιθανο still. 3. τι λες τωρα! 1.εχεις καποιο αντικειμενο που πρεπει οπωσδηποτε να εχεις κοντα σου πριν κοιμηθεις? 2. και αν ναι, τι ειναι αυτο? 3.ποσα usb στικ εχεις και με τι χωρητικοτητες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Ερωτήσεις : 1. Ποιός είναι ο πιο σοβαρός στόχος σου για το 2007? 2. Τι απέτυχες να κάνεις το 2006? 3. Στεναχωριέσαι που δεν έκανα ερωτήσεις σεξουαλικού περιεχομένου?? Click για ανάπτυξη... 1. Να αποφασισω τι θελω να κανω στη ζωη μου! (εστω, τα τρια επομενα χρονια..) 2. το 1 3. Ναι, αλλα περισσοτερο στενοχωριεμαι που δεν απαντησες στις προηγουμενες, οποτε: Ερωτησεις: 1. ποιο το αγαπημένο σου προκαταρκτικό 2. η αγαπημένη σου στάση; 3. αγαπημένο μέρος για...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2007 στις 16:16 Ο Dark_kronos: #1.622 05-01-07 16:16 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: 1. Ποιός είναι ο πιο σοβαρός στόχος σου για το 2007? 2. Τι απέτυχες να κάνεις το 2006? 3. Στεναχωριέσαι που δεν έκανα ερωτήσεις σεξουαλικού περιεχομένου?? Click για ανάπτυξη... 1.Μεχρι στιγμης κανενας 2.Δεν μου ερχετε κατι στο μυαλο... 3.Απεναντιας 1.Γιατι μας εχετε πριξει σε ερωτισεις σεξουαλικου περιεχομενου; 2. Κοντο η μακρυ μουσακι; 3.Με πιον τροπο ξυριζεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2007 στις 16:18 Ο Γιώργος έγραψε: #1.623 05-01-07 16:18 Κρονάκο στη σειρά σου!!! Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Γιατι μας εχετε πριξει σε ερωτισεις σεξουαλικου περιεχομενου; 2. Κοντο η μακρυ μουσακι; 3.Με πιον τροπο ξυριζεσε; Click για ανάπτυξη... Εγώ άρχισα το χορό.. Κοντό Ξυράφι Ο επόμενος απαντά στην io-io.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2007 στις 16:28 Η Giovanna έγραψε: #1.624 05-01-07 16:28 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ερωτησεις: 1. ποιο το αγαπημένο σου προκαταρκτικό 2. η αγαπημένη σου στάση; 3. αγαπημένο μέρος για...; Click για ανάπτυξη... πολύ ωραίες ερωτησεις! 1.χμ... κατι που εχει σχεση με χαμηλα πατωματα! 2. 4. 3. χαλί! 1.υπαρχει κανα site για να βρισκω απο αυτο τις χιλιομετρικες αποστασεις ευρωπαικων πολεων? για παραδειγμα, θελω αμεσα μοναχο-μαριμπορ! αλλα και γενικοτερα! 2.το χεις κανει ποτε μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? 3.και αν δε το εχεις κανει, ποιο ειναι το ωραιοτερο "παιχνιδακι" που εχεις κανει μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2007 στις 16:41 Ο Dark_kronos: #1.625 05-01-07 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.υπαρχει κανα site για να βρισκω απο αυτο τις χιλιομετρικες αποστασεις ευρωπαικων πολεων? για παραδειγμα, θελω αμεσα μοναχο-μαριμπορ! αλλα και γενικοτερα! 2.το χεις κανει ποτε μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? 3.και αν δε το εχεις κανει, ποιο ειναι το ωραιοτερο "παιχνιδακι" που εχεις κανει μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? Click για ανάπτυξη... 1.Δεν ξερω 2.Οχι 3.Το μονο παιχνιδι που εχω παιξει σε μεταφορικο μεσων ειναι χαρτια, πιανει; Δεν βαζω ερωτισεις γιατι απλα ηθελα να απαντισω στην τριτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2007 στις 16:49 Η Giovanna έγραψε: #1.626 05-01-07 16:49 επαναλαμβανω λοιπον, 1.υπαρχει κανα site για να βρισκω απο αυτο τις χιλιομετρικες αποστασεις ευρωπαικων πολεων? για παραδειγμα, θελω αμεσα μοναχο-μαριμπορ! αλλα και γενικοτερα! 2.το χεις κανει ποτε μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? 3.και αν δε το εχεις κανει, ποιο ειναι το ωραιοτερο "παιχνιδακι" που εχεις κανει μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2007 στις 19:02 Ο Founes έγραψε: #1.627 05-01-07 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: επαναλαμβανω λοιπον, 1.υπαρχει κανα site για να βρισκω απο αυτο τις χιλιομετρικες αποστασεις ευρωπαικων πολεων? για παραδειγμα, θελω αμεσα μοναχο-μαριμπορ! αλλα και γενικοτερα! 2.το χεις κανει ποτε μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? 3.και αν δε το εχεις κανει, ποιο ειναι το ωραιοτερο "παιχνιδακι" που εχεις κανει μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? Click για ανάπτυξη... 1. Είναι περίπου 460Klm και υπάρχει νομίζω καθημερινά λεωφορίο Μόναχο - Μάριμπορ! Αρκεί αυτό ? 2. Σε καράβι και τρένο 3. ΧΧΧ Ερωτήσεις: 1. Ψάχνεις ιδέες για το πως θα περάσει η ώρα για την διαδρομή Μόναχο - Μάριμπορ ??? 2. Σου αρέσουν τα "light βίαια" παιχνίδια κατα τη διάρκεια? 3. Πες μας το βίτσιο σου (απαντήσεις "δεν έχω" απορρίπτονται!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2007 στις 20:26 Η Giovanna έγραψε: #1.628 05-01-07 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ερωτήσεις: 1. Ψάχνεις ιδέες για το πως θα περάσει η ώρα για την διαδρομή Μόναχο - Μάριμπορ ??? 2. Σου αρέσουν τα "light βίαια" παιχνίδια κατα τη διάρκεια? 3. Πες μας το βίτσιο σου (απαντήσεις "δεν έχω" απορρίπτονται!) Click για ανάπτυξη... βασικα, πες μου περισσοτερα για αυτο το λεωφορειο ρε συ! δωσε λινκ, κατι! κι εγω στο γυρισμο θα σου πω αν περασα ωραια σε αυτα τα 460 χιλιομετρα.. 1.μπα, ειμαι full of ideas... 2.αχα! 3.δεν ειναι μονο ενα! 1.το μαγαζι-πολυκαταστημα ανδρικων ρουχων που ψωνιζεις συνηθως και μου προτινεις, για να κανω ενα δωρο..? 2.ολυμπιακη η αετζιαν? κοινως, βιεννη η μοναχο? αντε ρε φουνες με το λεωφορειο, πε μου! 3.bdsm στο σεξ ναι η ου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 00:39 Ο Founes έγραψε: #1.629 06-01-07 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.το μαγαζι-πολυκαταστημα ανδρικων ρουχων που ψωνιζεις συνηθως και μου προτινεις, για να κανω ενα δωρο..? 2.ολυμπιακη η αετζιαν? κοινως, βιεννη η μοναχο? αντε ρε φουνες με το λεωφορειο, πε μου! 3.bdsm στο σεξ ναι η ου? Click για ανάπτυξη... 1. XA! βρήκες άνθρωπο τώρα να σου προτείνει για δώρο... 2. Ανάλογα... Αν κάτσεις Βιέννη, αν κάτσεις λίγο και μετά αλλού, Μόναχο! 3. Χμ... bdsm ??? Στην πιο light μορφή του γιατί όχι? Ερωτήσεις: 1. bdsm στο σεξ ναι η ου? (kinky... μου άρεσε...) 2. ποιο απωθημένο σου, θα επιδιώξεις να ικανοποιήσεις μέσα στο 2007 ? 3. Σου έχει τύχει να ανοίξεις kinky κουβέντα με ανθρώπους που τυχαία βρέθηκες στην ίδια παρέα? ps. Gio, έχω τις πληροφορίες που θές... pm me, or msn me... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 13:11 Η Γίδι έγραψε: #1.630 06-01-07 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ερωτήσεις: 1. bdsm στο σεξ ναι η ου? (kinky... μου άρεσε...) 2. ποιο απωθημένο σου, θα επιδιώξεις να ικανοποιήσεις μέσα στο 2007 ? 3. Σου έχει τύχει να ανοίξεις kinky κουβέντα με ανθρώπους που τυχαία βρέθηκες στην ίδια παρέα? ps. Gio, έχω τις πληροφορίες που θές... pm me, or msn me... Click για ανάπτυξη... 1. Μπα, γενικά δεν ψήνομαι για μαύρο βυνίλιο... Ίσως πολύυυ λαϊτ!! 2. Να νιώσω "στα νερά" μου. 3. Ναι αμέ! Ερωτήσεις: 1. Ερωτεύεσαι εύκολα; 2. Και; Το δείχνεις; 3. Πας συχνά στη θάλασσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 13:24 Η io-io έγραψε: #1.631 06-01-07 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Ερωτεύεσαι εύκολα; 2. Και; Το δείχνεις; 3. Πας συχνά στη θάλασσα; Click για ανάπτυξη... 1. Χμμ δεν ξερω αν ερωτευομαι ευκολα, αλλα αν ειναι να ερωτευτω καποιον θα το παθω πολυυυ νωρις, κεραυνοβολα που λεμε! 2. Ναι! Και να μη θελω, δεν ειμαι πολυ καλη στο να το κρυβω... 3. Εννοειται!! Ολο το καλοκαιρι για μπανακια, και το χειμωνα για βολτες με το αυτοκινητο! Ερωτησεις: 1. Πηγες σημερα στον αγιασμο των υδατων?? 2. Εχετε κανενα περιεργο εθιμο στην περιοχη σου για την ημερα των Φωτων? 3. Ποτε γυρνας στον..παγκο σου σαν καθε κατεργαρης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theio_vrefos Πολύ δραστήριο μέλος Ο theio_vrefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 13:30 Ο theio_vrefos: #1.632 06-01-07 13:30 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ερωτησεις: 1. Πηγες σημερα στον αγιασμο των υδατων?? 2. Εχετε κανενα περιεργο εθιμο στην περιοχη σου για την ημερα των Φωτων? 3. Ποτε γυρνας στον..παγκο σου σαν καθε κατεργαρης?? Click για ανάπτυξη... 1. Εάν ο μωάμεθ δε πάει στο βουνό... 2. Πέρνουμε τη μεγαλύτερη παρθένα και τη ρίχνουμε στο νερό αντί για το σταυρό. Όποιος τη πιάσει μπορεί να την εκμεταλλευτεί όπως γουστάρει. 3. Κάθε φορά που ο δείκτης είναι στα 23'' 1. Το τελευταίο βιβλίο που διάβασες? 2. Η τελευταία ταινία που είδες? 3. Ναι ή όχι ή δε ξέρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 17:10 Η Γίδι έγραψε: #1.633 06-01-07 17:10 Αρχική Δημοσίευση από theio_vrefos: 1. Το τελευταίο βιβλίο που διάβασες? 2. Η τελευταία ταινία που είδες? 3. Ναι ή όχι ή δε ξέρω? Click για ανάπτυξη... 1. Ο αιώνας των Λαβυρύνθων, της Γαλανάκη. 2. Μμ... μάλλον το Straight Story! 3. Ναι! Ερωτήσεις: 1. Έχεις dvd recorder; 2. Πόσες επαφές έχεις στο msn; 3. Πού θέλεις να μείνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 17:24 Ο Dark_kronos: #1.634 06-01-07 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχεις dvd recorder; 2. Πόσες επαφές έχεις στο msn; 3. Πού θέλεις να μείνεις; Click για ανάπτυξη... 1.Ναι 2.139 3.Στην Ροδο φυσικα 1.Εχεις VHS; 2. Τι σχεδιαζεις για σημερα το βραδυ; 3.Πιο ητανε το τελευτεο cd που το ακουσες ολοκληρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 18:56 Ο Γιώργος έγραψε: #1.635 06-01-07 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Εχεις VHS; 2. Τι σχεδιαζεις για σημερα το βραδυ; 3.Πιο ητανε το τελευτεο cd που το ακουσες ολοκληρο; Click για ανάπτυξη... VHS; Τι είναι αυτό; Τρώγεται; Τίποτα "Live & 8 νέα τραγούδια" - Νίκος Μακρόπουλος Για να επιστρέψουμε στις γνωστές ερωτήσεις.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλις τελειώσετε; . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιανουαρίου 2007 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 19:17 Η Γίδι έγραψε: #1.636 06-01-07 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos: Για να επιστρέψουμε στις γνωστές ερωτήσεις.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Click για ανάπτυξη... 1. Πάτωμα! 2. Ναι λέμε! 3. ΤΙΠΟΤΑ Ερωτήσεις: Τα ίδια!! χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 00:42 Ο Dark_kronos: #1.637 07-01-07 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos: Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Click για ανάπτυξη... 1.καναπες 2.Οχι 3.Το σκουπισμα; 1.Ποσο σεξομανης μπορει να ειναι ο Γιωργος; 2.ποσο καιρο εχει να παει με κοπελα ο Γιωργος; 3.Λες να το εχει παθει απο την στεριση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 00:47 Ο Γιώργος έγραψε: #1.638 07-01-07 00:47 Κρονάκο, επειδή δεν μπορείς να απαντήσεις () δεν σημαίνει ότι θα χαλάσεις το παιχνίδι στους υπόλοιπους.. Βρες τρόπο να μπορείς να απαντάς κι εσύ. Συνεχίζουμε.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:28 Ο Founes έγραψε: #1.639 07-01-07 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Ποσο σεξομανης μπορει να ειναι ο Γιωργος; 2.ποσο καιρο εχει να παει με κοπελα ο Γιωργος; 3.Λες να το εχει παθει απο την στεριση; Click για ανάπτυξη... 1. Πολύ... Είναι ο Mr. Loverman! 2. χμ... Νομίζω πως κάνει αποτοξίνωση απο το SEX Overdose!!! 3. Απλά κάνει relax και προσπαθεί να διευρύνει τους ορίζοντές του... (κοινός μαζεύει info για να κατασκευάσει κόλπα που θα τρελάνουν τις γυναίκες!) Ερωτήσεις 1. Ποιος θέλει βόλτα με το μπομπο του Κρόνου? 2. Θα έκανες ποτέ κάποιο extreme κούρεμα-χτένισμα? Αν ναι, τί? 3. Πες μας μια ατάκα που σου έχει κολλήσει και λές συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:52 Η Giovanna έγραψε: #1.640 07-01-07 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ερωτήσεις 1. Ποιος θέλει βόλτα με το μπομπο του Κρόνου? 2. Θα έκανες ποτέ κάποιο extreme κούρεμα-χτένισμα? Αν ναι, τί? 3. Πες μας μια ατάκα που σου έχει κολλήσει και λές συνέχεια... Click για ανάπτυξη... 1.τι ειναι ο μπομπος? 2. μπα δε νομιζω. αναλογα τα κεφια.. αλλα πολυ απιθανο still. 3. τι λες τωρα! 1.εχεις καποιο αντικειμενο που πρεπει οπωσδηποτε να εχεις κοντα σου πριν κοιμηθεις? 2. και αν ναι, τι ειναι αυτο? 3.ποσα usb στικ εχεις και με τι χωρητικοτητες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: 1. Ποιός είναι ο πιο σοβαρός στόχος σου για το 2007? 2. Τι απέτυχες να κάνεις το 2006? 3. Στεναχωριέσαι που δεν έκανα ερωτήσεις σεξουαλικού περιεχομένου?? Click για ανάπτυξη... 1.Μεχρι στιγμης κανενας 2.Δεν μου ερχετε κατι στο μυαλο... 3.Απεναντιας 1.Γιατι μας εχετε πριξει σε ερωτισεις σεξουαλικου περιεχομενου; 2. Κοντο η μακρυ μουσακι; 3.Με πιον τροπο ξυριζεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2007 στις 16:18 Ο Γιώργος έγραψε: #1.623 05-01-07 16:18 Κρονάκο στη σειρά σου!!! Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Γιατι μας εχετε πριξει σε ερωτισεις σεξουαλικου περιεχομενου; 2. Κοντο η μακρυ μουσακι; 3.Με πιον τροπο ξυριζεσε; Click για ανάπτυξη... Εγώ άρχισα το χορό.. Κοντό Ξυράφι Ο επόμενος απαντά στην io-io.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2007 στις 16:28 Η Giovanna έγραψε: #1.624 05-01-07 16:28 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ερωτησεις: 1. ποιο το αγαπημένο σου προκαταρκτικό 2. η αγαπημένη σου στάση; 3. αγαπημένο μέρος για...; Click για ανάπτυξη... πολύ ωραίες ερωτησεις! 1.χμ... κατι που εχει σχεση με χαμηλα πατωματα! 2. 4. 3. χαλί! 1.υπαρχει κανα site για να βρισκω απο αυτο τις χιλιομετρικες αποστασεις ευρωπαικων πολεων? για παραδειγμα, θελω αμεσα μοναχο-μαριμπορ! αλλα και γενικοτερα! 2.το χεις κανει ποτε μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? 3.και αν δε το εχεις κανει, ποιο ειναι το ωραιοτερο "παιχνιδακι" που εχεις κανει μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2007 στις 16:41 Ο Dark_kronos: #1.625 05-01-07 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.υπαρχει κανα site για να βρισκω απο αυτο τις χιλιομετρικες αποστασεις ευρωπαικων πολεων? για παραδειγμα, θελω αμεσα μοναχο-μαριμπορ! αλλα και γενικοτερα! 2.το χεις κανει ποτε μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? 3.και αν δε το εχεις κανει, ποιο ειναι το ωραιοτερο "παιχνιδακι" που εχεις κανει μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? Click για ανάπτυξη... 1.Δεν ξερω 2.Οχι 3.Το μονο παιχνιδι που εχω παιξει σε μεταφορικο μεσων ειναι χαρτια, πιανει; Δεν βαζω ερωτισεις γιατι απλα ηθελα να απαντισω στην τριτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2007 στις 16:49 Η Giovanna έγραψε: #1.626 05-01-07 16:49 επαναλαμβανω λοιπον, 1.υπαρχει κανα site για να βρισκω απο αυτο τις χιλιομετρικες αποστασεις ευρωπαικων πολεων? για παραδειγμα, θελω αμεσα μοναχο-μαριμπορ! αλλα και γενικοτερα! 2.το χεις κανει ποτε μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? 3.και αν δε το εχεις κανει, ποιο ειναι το ωραιοτερο "παιχνιδακι" που εχεις κανει μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2007 στις 19:02 Ο Founes έγραψε: #1.627 05-01-07 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: επαναλαμβανω λοιπον, 1.υπαρχει κανα site για να βρισκω απο αυτο τις χιλιομετρικες αποστασεις ευρωπαικων πολεων? για παραδειγμα, θελω αμεσα μοναχο-μαριμπορ! αλλα και γενικοτερα! 2.το χεις κανει ποτε μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? 3.και αν δε το εχεις κανει, ποιο ειναι το ωραιοτερο "παιχνιδακι" που εχεις κανει μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? Click για ανάπτυξη... 1. Είναι περίπου 460Klm και υπάρχει νομίζω καθημερινά λεωφορίο Μόναχο - Μάριμπορ! Αρκεί αυτό ? 2. Σε καράβι και τρένο 3. ΧΧΧ Ερωτήσεις: 1. Ψάχνεις ιδέες για το πως θα περάσει η ώρα για την διαδρομή Μόναχο - Μάριμπορ ??? 2. Σου αρέσουν τα "light βίαια" παιχνίδια κατα τη διάρκεια? 3. Πες μας το βίτσιο σου (απαντήσεις "δεν έχω" απορρίπτονται!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2007 στις 20:26 Η Giovanna έγραψε: #1.628 05-01-07 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ερωτήσεις: 1. Ψάχνεις ιδέες για το πως θα περάσει η ώρα για την διαδρομή Μόναχο - Μάριμπορ ??? 2. Σου αρέσουν τα "light βίαια" παιχνίδια κατα τη διάρκεια? 3. Πες μας το βίτσιο σου (απαντήσεις "δεν έχω" απορρίπτονται!) Click για ανάπτυξη... βασικα, πες μου περισσοτερα για αυτο το λεωφορειο ρε συ! δωσε λινκ, κατι! κι εγω στο γυρισμο θα σου πω αν περασα ωραια σε αυτα τα 460 χιλιομετρα.. 1.μπα, ειμαι full of ideas... 2.αχα! 3.δεν ειναι μονο ενα! 1.το μαγαζι-πολυκαταστημα ανδρικων ρουχων που ψωνιζεις συνηθως και μου προτινεις, για να κανω ενα δωρο..? 2.ολυμπιακη η αετζιαν? κοινως, βιεννη η μοναχο? αντε ρε φουνες με το λεωφορειο, πε μου! 3.bdsm στο σεξ ναι η ου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 00:39 Ο Founes έγραψε: #1.629 06-01-07 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.το μαγαζι-πολυκαταστημα ανδρικων ρουχων που ψωνιζεις συνηθως και μου προτινεις, για να κανω ενα δωρο..? 2.ολυμπιακη η αετζιαν? κοινως, βιεννη η μοναχο? αντε ρε φουνες με το λεωφορειο, πε μου! 3.bdsm στο σεξ ναι η ου? Click για ανάπτυξη... 1. XA! βρήκες άνθρωπο τώρα να σου προτείνει για δώρο... 2. Ανάλογα... Αν κάτσεις Βιέννη, αν κάτσεις λίγο και μετά αλλού, Μόναχο! 3. Χμ... bdsm ??? Στην πιο light μορφή του γιατί όχι? Ερωτήσεις: 1. bdsm στο σεξ ναι η ου? (kinky... μου άρεσε...) 2. ποιο απωθημένο σου, θα επιδιώξεις να ικανοποιήσεις μέσα στο 2007 ? 3. Σου έχει τύχει να ανοίξεις kinky κουβέντα με ανθρώπους που τυχαία βρέθηκες στην ίδια παρέα? ps. Gio, έχω τις πληροφορίες που θές... pm me, or msn me... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 13:11 Η Γίδι έγραψε: #1.630 06-01-07 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ερωτήσεις: 1. bdsm στο σεξ ναι η ου? (kinky... μου άρεσε...) 2. ποιο απωθημένο σου, θα επιδιώξεις να ικανοποιήσεις μέσα στο 2007 ? 3. Σου έχει τύχει να ανοίξεις kinky κουβέντα με ανθρώπους που τυχαία βρέθηκες στην ίδια παρέα? ps. Gio, έχω τις πληροφορίες που θές... pm me, or msn me... Click για ανάπτυξη... 1. Μπα, γενικά δεν ψήνομαι για μαύρο βυνίλιο... Ίσως πολύυυ λαϊτ!! 2. Να νιώσω "στα νερά" μου. 3. Ναι αμέ! Ερωτήσεις: 1. Ερωτεύεσαι εύκολα; 2. Και; Το δείχνεις; 3. Πας συχνά στη θάλασσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 13:24 Η io-io έγραψε: #1.631 06-01-07 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Ερωτεύεσαι εύκολα; 2. Και; Το δείχνεις; 3. Πας συχνά στη θάλασσα; Click για ανάπτυξη... 1. Χμμ δεν ξερω αν ερωτευομαι ευκολα, αλλα αν ειναι να ερωτευτω καποιον θα το παθω πολυυυ νωρις, κεραυνοβολα που λεμε! 2. Ναι! Και να μη θελω, δεν ειμαι πολυ καλη στο να το κρυβω... 3. Εννοειται!! Ολο το καλοκαιρι για μπανακια, και το χειμωνα για βολτες με το αυτοκινητο! Ερωτησεις: 1. Πηγες σημερα στον αγιασμο των υδατων?? 2. Εχετε κανενα περιεργο εθιμο στην περιοχη σου για την ημερα των Φωτων? 3. Ποτε γυρνας στον..παγκο σου σαν καθε κατεργαρης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theio_vrefos Πολύ δραστήριο μέλος Ο theio_vrefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 13:30 Ο theio_vrefos: #1.632 06-01-07 13:30 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ερωτησεις: 1. Πηγες σημερα στον αγιασμο των υδατων?? 2. Εχετε κανενα περιεργο εθιμο στην περιοχη σου για την ημερα των Φωτων? 3. Ποτε γυρνας στον..παγκο σου σαν καθε κατεργαρης?? Click για ανάπτυξη... 1. Εάν ο μωάμεθ δε πάει στο βουνό... 2. Πέρνουμε τη μεγαλύτερη παρθένα και τη ρίχνουμε στο νερό αντί για το σταυρό. Όποιος τη πιάσει μπορεί να την εκμεταλλευτεί όπως γουστάρει. 3. Κάθε φορά που ο δείκτης είναι στα 23'' 1. Το τελευταίο βιβλίο που διάβασες? 2. Η τελευταία ταινία που είδες? 3. Ναι ή όχι ή δε ξέρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 17:10 Η Γίδι έγραψε: #1.633 06-01-07 17:10 Αρχική Δημοσίευση από theio_vrefos: 1. Το τελευταίο βιβλίο που διάβασες? 2. Η τελευταία ταινία που είδες? 3. Ναι ή όχι ή δε ξέρω? Click για ανάπτυξη... 1. Ο αιώνας των Λαβυρύνθων, της Γαλανάκη. 2. Μμ... μάλλον το Straight Story! 3. Ναι! Ερωτήσεις: 1. Έχεις dvd recorder; 2. Πόσες επαφές έχεις στο msn; 3. Πού θέλεις να μείνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 17:24 Ο Dark_kronos: #1.634 06-01-07 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχεις dvd recorder; 2. Πόσες επαφές έχεις στο msn; 3. Πού θέλεις να μείνεις; Click για ανάπτυξη... 1.Ναι 2.139 3.Στην Ροδο φυσικα 1.Εχεις VHS; 2. Τι σχεδιαζεις για σημερα το βραδυ; 3.Πιο ητανε το τελευτεο cd που το ακουσες ολοκληρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 18:56 Ο Γιώργος έγραψε: #1.635 06-01-07 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Εχεις VHS; 2. Τι σχεδιαζεις για σημερα το βραδυ; 3.Πιο ητανε το τελευτεο cd που το ακουσες ολοκληρο; Click για ανάπτυξη... VHS; Τι είναι αυτό; Τρώγεται; Τίποτα "Live & 8 νέα τραγούδια" - Νίκος Μακρόπουλος Για να επιστρέψουμε στις γνωστές ερωτήσεις.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλις τελειώσετε; . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιανουαρίου 2007 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 19:17 Η Γίδι έγραψε: #1.636 06-01-07 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos: Για να επιστρέψουμε στις γνωστές ερωτήσεις.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Click για ανάπτυξη... 1. Πάτωμα! 2. Ναι λέμε! 3. ΤΙΠΟΤΑ Ερωτήσεις: Τα ίδια!! χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 00:42 Ο Dark_kronos: #1.637 07-01-07 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos: Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Click για ανάπτυξη... 1.καναπες 2.Οχι 3.Το σκουπισμα; 1.Ποσο σεξομανης μπορει να ειναι ο Γιωργος; 2.ποσο καιρο εχει να παει με κοπελα ο Γιωργος; 3.Λες να το εχει παθει απο την στεριση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 00:47 Ο Γιώργος έγραψε: #1.638 07-01-07 00:47 Κρονάκο, επειδή δεν μπορείς να απαντήσεις () δεν σημαίνει ότι θα χαλάσεις το παιχνίδι στους υπόλοιπους.. Βρες τρόπο να μπορείς να απαντάς κι εσύ. Συνεχίζουμε.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:28 Ο Founes έγραψε: #1.639 07-01-07 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Ποσο σεξομανης μπορει να ειναι ο Γιωργος; 2.ποσο καιρο εχει να παει με κοπελα ο Γιωργος; 3.Λες να το εχει παθει απο την στεριση; Click για ανάπτυξη... 1. Πολύ... Είναι ο Mr. Loverman! 2. χμ... Νομίζω πως κάνει αποτοξίνωση απο το SEX Overdose!!! 3. Απλά κάνει relax και προσπαθεί να διευρύνει τους ορίζοντές του... (κοινός μαζεύει info για να κατασκευάσει κόλπα που θα τρελάνουν τις γυναίκες!) Ερωτήσεις 1. Ποιος θέλει βόλτα με το μπομπο του Κρόνου? 2. Θα έκανες ποτέ κάποιο extreme κούρεμα-χτένισμα? Αν ναι, τί? 3. Πες μας μια ατάκα που σου έχει κολλήσει και λές συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:52 Η Giovanna έγραψε: #1.640 07-01-07 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ερωτήσεις 1. Ποιος θέλει βόλτα με το μπομπο του Κρόνου? 2. Θα έκανες ποτέ κάποιο extreme κούρεμα-χτένισμα? Αν ναι, τί? 3. Πες μας μια ατάκα που σου έχει κολλήσει και λές συνέχεια... Click για ανάπτυξη... 1.τι ειναι ο μπομπος? 2. μπα δε νομιζω. αναλογα τα κεφια.. αλλα πολυ απιθανο still. 3. τι λες τωρα! 1.εχεις καποιο αντικειμενο που πρεπει οπωσδηποτε να εχεις κοντα σου πριν κοιμηθεις? 2. και αν ναι, τι ειναι αυτο? 3.ποσα usb στικ εχεις και με τι χωρητικοτητες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κρονάκο στη σειρά σου!!! Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Γιατι μας εχετε πριξει σε ερωτισεις σεξουαλικου περιεχομενου; 2. Κοντο η μακρυ μουσακι; 3.Με πιον τροπο ξυριζεσε; Click για ανάπτυξη... Εγώ άρχισα το χορό.. Κοντό Ξυράφι Ο επόμενος απαντά στην io-io.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2007 στις 16:28 Η Giovanna έγραψε: #1.624 05-01-07 16:28 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ερωτησεις: 1. ποιο το αγαπημένο σου προκαταρκτικό 2. η αγαπημένη σου στάση; 3. αγαπημένο μέρος για...; Click για ανάπτυξη... πολύ ωραίες ερωτησεις! 1.χμ... κατι που εχει σχεση με χαμηλα πατωματα! 2. 4. 3. χαλί! 1.υπαρχει κανα site για να βρισκω απο αυτο τις χιλιομετρικες αποστασεις ευρωπαικων πολεων? για παραδειγμα, θελω αμεσα μοναχο-μαριμπορ! αλλα και γενικοτερα! 2.το χεις κανει ποτε μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? 3.και αν δε το εχεις κανει, ποιο ειναι το ωραιοτερο "παιχνιδακι" που εχεις κανει μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2007 στις 16:41 Ο Dark_kronos: #1.625 05-01-07 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.υπαρχει κανα site για να βρισκω απο αυτο τις χιλιομετρικες αποστασεις ευρωπαικων πολεων? για παραδειγμα, θελω αμεσα μοναχο-μαριμπορ! αλλα και γενικοτερα! 2.το χεις κανει ποτε μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? 3.και αν δε το εχεις κανει, ποιο ειναι το ωραιοτερο "παιχνιδακι" που εχεις κανει μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? Click για ανάπτυξη... 1.Δεν ξερω 2.Οχι 3.Το μονο παιχνιδι που εχω παιξει σε μεταφορικο μεσων ειναι χαρτια, πιανει; Δεν βαζω ερωτισεις γιατι απλα ηθελα να απαντισω στην τριτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2007 στις 16:49 Η Giovanna έγραψε: #1.626 05-01-07 16:49 επαναλαμβανω λοιπον, 1.υπαρχει κανα site για να βρισκω απο αυτο τις χιλιομετρικες αποστασεις ευρωπαικων πολεων? για παραδειγμα, θελω αμεσα μοναχο-μαριμπορ! αλλα και γενικοτερα! 2.το χεις κανει ποτε μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? 3.και αν δε το εχεις κανει, ποιο ειναι το ωραιοτερο "παιχνιδακι" που εχεις κανει μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2007 στις 19:02 Ο Founes έγραψε: #1.627 05-01-07 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: επαναλαμβανω λοιπον, 1.υπαρχει κανα site για να βρισκω απο αυτο τις χιλιομετρικες αποστασεις ευρωπαικων πολεων? για παραδειγμα, θελω αμεσα μοναχο-μαριμπορ! αλλα και γενικοτερα! 2.το χεις κανει ποτε μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? 3.και αν δε το εχεις κανει, ποιο ειναι το ωραιοτερο "παιχνιδακι" που εχεις κανει μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? Click για ανάπτυξη... 1. Είναι περίπου 460Klm και υπάρχει νομίζω καθημερινά λεωφορίο Μόναχο - Μάριμπορ! Αρκεί αυτό ? 2. Σε καράβι και τρένο 3. ΧΧΧ Ερωτήσεις: 1. Ψάχνεις ιδέες για το πως θα περάσει η ώρα για την διαδρομή Μόναχο - Μάριμπορ ??? 2. Σου αρέσουν τα "light βίαια" παιχνίδια κατα τη διάρκεια? 3. Πες μας το βίτσιο σου (απαντήσεις "δεν έχω" απορρίπτονται!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2007 στις 20:26 Η Giovanna έγραψε: #1.628 05-01-07 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ερωτήσεις: 1. Ψάχνεις ιδέες για το πως θα περάσει η ώρα για την διαδρομή Μόναχο - Μάριμπορ ??? 2. Σου αρέσουν τα "light βίαια" παιχνίδια κατα τη διάρκεια? 3. Πες μας το βίτσιο σου (απαντήσεις "δεν έχω" απορρίπτονται!) Click για ανάπτυξη... βασικα, πες μου περισσοτερα για αυτο το λεωφορειο ρε συ! δωσε λινκ, κατι! κι εγω στο γυρισμο θα σου πω αν περασα ωραια σε αυτα τα 460 χιλιομετρα.. 1.μπα, ειμαι full of ideas... 2.αχα! 3.δεν ειναι μονο ενα! 1.το μαγαζι-πολυκαταστημα ανδρικων ρουχων που ψωνιζεις συνηθως και μου προτινεις, για να κανω ενα δωρο..? 2.ολυμπιακη η αετζιαν? κοινως, βιεννη η μοναχο? αντε ρε φουνες με το λεωφορειο, πε μου! 3.bdsm στο σεξ ναι η ου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 00:39 Ο Founes έγραψε: #1.629 06-01-07 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.το μαγαζι-πολυκαταστημα ανδρικων ρουχων που ψωνιζεις συνηθως και μου προτινεις, για να κανω ενα δωρο..? 2.ολυμπιακη η αετζιαν? κοινως, βιεννη η μοναχο? αντε ρε φουνες με το λεωφορειο, πε μου! 3.bdsm στο σεξ ναι η ου? Click για ανάπτυξη... 1. XA! βρήκες άνθρωπο τώρα να σου προτείνει για δώρο... 2. Ανάλογα... Αν κάτσεις Βιέννη, αν κάτσεις λίγο και μετά αλλού, Μόναχο! 3. Χμ... bdsm ??? Στην πιο light μορφή του γιατί όχι? Ερωτήσεις: 1. bdsm στο σεξ ναι η ου? (kinky... μου άρεσε...) 2. ποιο απωθημένο σου, θα επιδιώξεις να ικανοποιήσεις μέσα στο 2007 ? 3. Σου έχει τύχει να ανοίξεις kinky κουβέντα με ανθρώπους που τυχαία βρέθηκες στην ίδια παρέα? ps. Gio, έχω τις πληροφορίες που θές... pm me, or msn me... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 13:11 Η Γίδι έγραψε: #1.630 06-01-07 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ερωτήσεις: 1. bdsm στο σεξ ναι η ου? (kinky... μου άρεσε...) 2. ποιο απωθημένο σου, θα επιδιώξεις να ικανοποιήσεις μέσα στο 2007 ? 3. Σου έχει τύχει να ανοίξεις kinky κουβέντα με ανθρώπους που τυχαία βρέθηκες στην ίδια παρέα? ps. Gio, έχω τις πληροφορίες που θές... pm me, or msn me... Click για ανάπτυξη... 1. Μπα, γενικά δεν ψήνομαι για μαύρο βυνίλιο... Ίσως πολύυυ λαϊτ!! 2. Να νιώσω "στα νερά" μου. 3. Ναι αμέ! Ερωτήσεις: 1. Ερωτεύεσαι εύκολα; 2. Και; Το δείχνεις; 3. Πας συχνά στη θάλασσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 13:24 Η io-io έγραψε: #1.631 06-01-07 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Ερωτεύεσαι εύκολα; 2. Και; Το δείχνεις; 3. Πας συχνά στη θάλασσα; Click για ανάπτυξη... 1. Χμμ δεν ξερω αν ερωτευομαι ευκολα, αλλα αν ειναι να ερωτευτω καποιον θα το παθω πολυυυ νωρις, κεραυνοβολα που λεμε! 2. Ναι! Και να μη θελω, δεν ειμαι πολυ καλη στο να το κρυβω... 3. Εννοειται!! Ολο το καλοκαιρι για μπανακια, και το χειμωνα για βολτες με το αυτοκινητο! Ερωτησεις: 1. Πηγες σημερα στον αγιασμο των υδατων?? 2. Εχετε κανενα περιεργο εθιμο στην περιοχη σου για την ημερα των Φωτων? 3. Ποτε γυρνας στον..παγκο σου σαν καθε κατεργαρης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theio_vrefos Πολύ δραστήριο μέλος Ο theio_vrefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 13:30 Ο theio_vrefos: #1.632 06-01-07 13:30 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ερωτησεις: 1. Πηγες σημερα στον αγιασμο των υδατων?? 2. Εχετε κανενα περιεργο εθιμο στην περιοχη σου για την ημερα των Φωτων? 3. Ποτε γυρνας στον..παγκο σου σαν καθε κατεργαρης?? Click για ανάπτυξη... 1. Εάν ο μωάμεθ δε πάει στο βουνό... 2. Πέρνουμε τη μεγαλύτερη παρθένα και τη ρίχνουμε στο νερό αντί για το σταυρό. Όποιος τη πιάσει μπορεί να την εκμεταλλευτεί όπως γουστάρει. 3. Κάθε φορά που ο δείκτης είναι στα 23'' 1. Το τελευταίο βιβλίο που διάβασες? 2. Η τελευταία ταινία που είδες? 3. Ναι ή όχι ή δε ξέρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 17:10 Η Γίδι έγραψε: #1.633 06-01-07 17:10 Αρχική Δημοσίευση από theio_vrefos: 1. Το τελευταίο βιβλίο που διάβασες? 2. Η τελευταία ταινία που είδες? 3. Ναι ή όχι ή δε ξέρω? Click για ανάπτυξη... 1. Ο αιώνας των Λαβυρύνθων, της Γαλανάκη. 2. Μμ... μάλλον το Straight Story! 3. Ναι! Ερωτήσεις: 1. Έχεις dvd recorder; 2. Πόσες επαφές έχεις στο msn; 3. Πού θέλεις να μείνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 17:24 Ο Dark_kronos: #1.634 06-01-07 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχεις dvd recorder; 2. Πόσες επαφές έχεις στο msn; 3. Πού θέλεις να μείνεις; Click για ανάπτυξη... 1.Ναι 2.139 3.Στην Ροδο φυσικα 1.Εχεις VHS; 2. Τι σχεδιαζεις για σημερα το βραδυ; 3.Πιο ητανε το τελευτεο cd που το ακουσες ολοκληρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 18:56 Ο Γιώργος έγραψε: #1.635 06-01-07 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Εχεις VHS; 2. Τι σχεδιαζεις για σημερα το βραδυ; 3.Πιο ητανε το τελευτεο cd που το ακουσες ολοκληρο; Click για ανάπτυξη... VHS; Τι είναι αυτό; Τρώγεται; Τίποτα "Live & 8 νέα τραγούδια" - Νίκος Μακρόπουλος Για να επιστρέψουμε στις γνωστές ερωτήσεις.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλις τελειώσετε; . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιανουαρίου 2007 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 19:17 Η Γίδι έγραψε: #1.636 06-01-07 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos: Για να επιστρέψουμε στις γνωστές ερωτήσεις.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Click για ανάπτυξη... 1. Πάτωμα! 2. Ναι λέμε! 3. ΤΙΠΟΤΑ Ερωτήσεις: Τα ίδια!! χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 00:42 Ο Dark_kronos: #1.637 07-01-07 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos: Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Click για ανάπτυξη... 1.καναπες 2.Οχι 3.Το σκουπισμα; 1.Ποσο σεξομανης μπορει να ειναι ο Γιωργος; 2.ποσο καιρο εχει να παει με κοπελα ο Γιωργος; 3.Λες να το εχει παθει απο την στεριση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 00:47 Ο Γιώργος έγραψε: #1.638 07-01-07 00:47 Κρονάκο, επειδή δεν μπορείς να απαντήσεις () δεν σημαίνει ότι θα χαλάσεις το παιχνίδι στους υπόλοιπους.. Βρες τρόπο να μπορείς να απαντάς κι εσύ. Συνεχίζουμε.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:28 Ο Founes έγραψε: #1.639 07-01-07 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Ποσο σεξομανης μπορει να ειναι ο Γιωργος; 2.ποσο καιρο εχει να παει με κοπελα ο Γιωργος; 3.Λες να το εχει παθει απο την στεριση; Click για ανάπτυξη... 1. Πολύ... Είναι ο Mr. Loverman! 2. χμ... Νομίζω πως κάνει αποτοξίνωση απο το SEX Overdose!!! 3. Απλά κάνει relax και προσπαθεί να διευρύνει τους ορίζοντές του... (κοινός μαζεύει info για να κατασκευάσει κόλπα που θα τρελάνουν τις γυναίκες!) Ερωτήσεις 1. Ποιος θέλει βόλτα με το μπομπο του Κρόνου? 2. Θα έκανες ποτέ κάποιο extreme κούρεμα-χτένισμα? Αν ναι, τί? 3. Πες μας μια ατάκα που σου έχει κολλήσει και λές συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:52 Η Giovanna έγραψε: #1.640 07-01-07 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ερωτήσεις 1. Ποιος θέλει βόλτα με το μπομπο του Κρόνου? 2. Θα έκανες ποτέ κάποιο extreme κούρεμα-χτένισμα? Αν ναι, τί? 3. Πες μας μια ατάκα που σου έχει κολλήσει και λές συνέχεια... Click για ανάπτυξη... 1.τι ειναι ο μπομπος? 2. μπα δε νομιζω. αναλογα τα κεφια.. αλλα πολυ απιθανο still. 3. τι λες τωρα! 1.εχεις καποιο αντικειμενο που πρεπει οπωσδηποτε να εχεις κοντα σου πριν κοιμηθεις? 2. και αν ναι, τι ειναι αυτο? 3.ποσα usb στικ εχεις και με τι χωρητικοτητες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ερωτησεις: 1. ποιο το αγαπημένο σου προκαταρκτικό 2. η αγαπημένη σου στάση; 3. αγαπημένο μέρος για...; Click για ανάπτυξη... πολύ ωραίες ερωτησεις! 1.χμ... κατι που εχει σχεση με χαμηλα πατωματα! 2. 4. 3. χαλί! 1.υπαρχει κανα site για να βρισκω απο αυτο τις χιλιομετρικες αποστασεις ευρωπαικων πολεων? για παραδειγμα, θελω αμεσα μοναχο-μαριμπορ! αλλα και γενικοτερα! 2.το χεις κανει ποτε μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? 3.και αν δε το εχεις κανει, ποιο ειναι το ωραιοτερο "παιχνιδακι" που εχεις κανει μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2007 στις 16:41 Ο Dark_kronos: #1.625 05-01-07 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.υπαρχει κανα site για να βρισκω απο αυτο τις χιλιομετρικες αποστασεις ευρωπαικων πολεων? για παραδειγμα, θελω αμεσα μοναχο-μαριμπορ! αλλα και γενικοτερα! 2.το χεις κανει ποτε μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? 3.και αν δε το εχεις κανει, ποιο ειναι το ωραιοτερο "παιχνιδακι" που εχεις κανει μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? Click για ανάπτυξη... 1.Δεν ξερω 2.Οχι 3.Το μονο παιχνιδι που εχω παιξει σε μεταφορικο μεσων ειναι χαρτια, πιανει; Δεν βαζω ερωτισεις γιατι απλα ηθελα να απαντισω στην τριτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2007 στις 16:49 Η Giovanna έγραψε: #1.626 05-01-07 16:49 επαναλαμβανω λοιπον, 1.υπαρχει κανα site για να βρισκω απο αυτο τις χιλιομετρικες αποστασεις ευρωπαικων πολεων? για παραδειγμα, θελω αμεσα μοναχο-μαριμπορ! αλλα και γενικοτερα! 2.το χεις κανει ποτε μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? 3.και αν δε το εχεις κανει, ποιο ειναι το ωραιοτερο "παιχνιδακι" που εχεις κανει μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2007 στις 19:02 Ο Founes έγραψε: #1.627 05-01-07 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: επαναλαμβανω λοιπον, 1.υπαρχει κανα site για να βρισκω απο αυτο τις χιλιομετρικες αποστασεις ευρωπαικων πολεων? για παραδειγμα, θελω αμεσα μοναχο-μαριμπορ! αλλα και γενικοτερα! 2.το χεις κανει ποτε μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? 3.και αν δε το εχεις κανει, ποιο ειναι το ωραιοτερο "παιχνιδακι" που εχεις κανει μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? Click για ανάπτυξη... 1. Είναι περίπου 460Klm και υπάρχει νομίζω καθημερινά λεωφορίο Μόναχο - Μάριμπορ! Αρκεί αυτό ? 2. Σε καράβι και τρένο 3. ΧΧΧ Ερωτήσεις: 1. Ψάχνεις ιδέες για το πως θα περάσει η ώρα για την διαδρομή Μόναχο - Μάριμπορ ??? 2. Σου αρέσουν τα "light βίαια" παιχνίδια κατα τη διάρκεια? 3. Πες μας το βίτσιο σου (απαντήσεις "δεν έχω" απορρίπτονται!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2007 στις 20:26 Η Giovanna έγραψε: #1.628 05-01-07 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ερωτήσεις: 1. Ψάχνεις ιδέες για το πως θα περάσει η ώρα για την διαδρομή Μόναχο - Μάριμπορ ??? 2. Σου αρέσουν τα "light βίαια" παιχνίδια κατα τη διάρκεια? 3. Πες μας το βίτσιο σου (απαντήσεις "δεν έχω" απορρίπτονται!) Click για ανάπτυξη... βασικα, πες μου περισσοτερα για αυτο το λεωφορειο ρε συ! δωσε λινκ, κατι! κι εγω στο γυρισμο θα σου πω αν περασα ωραια σε αυτα τα 460 χιλιομετρα.. 1.μπα, ειμαι full of ideas... 2.αχα! 3.δεν ειναι μονο ενα! 1.το μαγαζι-πολυκαταστημα ανδρικων ρουχων που ψωνιζεις συνηθως και μου προτινεις, για να κανω ενα δωρο..? 2.ολυμπιακη η αετζιαν? κοινως, βιεννη η μοναχο? αντε ρε φουνες με το λεωφορειο, πε μου! 3.bdsm στο σεξ ναι η ου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 00:39 Ο Founes έγραψε: #1.629 06-01-07 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.το μαγαζι-πολυκαταστημα ανδρικων ρουχων που ψωνιζεις συνηθως και μου προτινεις, για να κανω ενα δωρο..? 2.ολυμπιακη η αετζιαν? κοινως, βιεννη η μοναχο? αντε ρε φουνες με το λεωφορειο, πε μου! 3.bdsm στο σεξ ναι η ου? Click για ανάπτυξη... 1. XA! βρήκες άνθρωπο τώρα να σου προτείνει για δώρο... 2. Ανάλογα... Αν κάτσεις Βιέννη, αν κάτσεις λίγο και μετά αλλού, Μόναχο! 3. Χμ... bdsm ??? Στην πιο light μορφή του γιατί όχι? Ερωτήσεις: 1. bdsm στο σεξ ναι η ου? (kinky... μου άρεσε...) 2. ποιο απωθημένο σου, θα επιδιώξεις να ικανοποιήσεις μέσα στο 2007 ? 3. Σου έχει τύχει να ανοίξεις kinky κουβέντα με ανθρώπους που τυχαία βρέθηκες στην ίδια παρέα? ps. Gio, έχω τις πληροφορίες που θές... pm me, or msn me... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 13:11 Η Γίδι έγραψε: #1.630 06-01-07 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ερωτήσεις: 1. bdsm στο σεξ ναι η ου? (kinky... μου άρεσε...) 2. ποιο απωθημένο σου, θα επιδιώξεις να ικανοποιήσεις μέσα στο 2007 ? 3. Σου έχει τύχει να ανοίξεις kinky κουβέντα με ανθρώπους που τυχαία βρέθηκες στην ίδια παρέα? ps. Gio, έχω τις πληροφορίες που θές... pm me, or msn me... Click για ανάπτυξη... 1. Μπα, γενικά δεν ψήνομαι για μαύρο βυνίλιο... Ίσως πολύυυ λαϊτ!! 2. Να νιώσω "στα νερά" μου. 3. Ναι αμέ! Ερωτήσεις: 1. Ερωτεύεσαι εύκολα; 2. Και; Το δείχνεις; 3. Πας συχνά στη θάλασσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 13:24 Η io-io έγραψε: #1.631 06-01-07 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Ερωτεύεσαι εύκολα; 2. Και; Το δείχνεις; 3. Πας συχνά στη θάλασσα; Click για ανάπτυξη... 1. Χμμ δεν ξερω αν ερωτευομαι ευκολα, αλλα αν ειναι να ερωτευτω καποιον θα το παθω πολυυυ νωρις, κεραυνοβολα που λεμε! 2. Ναι! Και να μη θελω, δεν ειμαι πολυ καλη στο να το κρυβω... 3. Εννοειται!! Ολο το καλοκαιρι για μπανακια, και το χειμωνα για βολτες με το αυτοκινητο! Ερωτησεις: 1. Πηγες σημερα στον αγιασμο των υδατων?? 2. Εχετε κανενα περιεργο εθιμο στην περιοχη σου για την ημερα των Φωτων? 3. Ποτε γυρνας στον..παγκο σου σαν καθε κατεργαρης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theio_vrefos Πολύ δραστήριο μέλος Ο theio_vrefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 13:30 Ο theio_vrefos: #1.632 06-01-07 13:30 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ερωτησεις: 1. Πηγες σημερα στον αγιασμο των υδατων?? 2. Εχετε κανενα περιεργο εθιμο στην περιοχη σου για την ημερα των Φωτων? 3. Ποτε γυρνας στον..παγκο σου σαν καθε κατεργαρης?? Click για ανάπτυξη... 1. Εάν ο μωάμεθ δε πάει στο βουνό... 2. Πέρνουμε τη μεγαλύτερη παρθένα και τη ρίχνουμε στο νερό αντί για το σταυρό. Όποιος τη πιάσει μπορεί να την εκμεταλλευτεί όπως γουστάρει. 3. Κάθε φορά που ο δείκτης είναι στα 23'' 1. Το τελευταίο βιβλίο που διάβασες? 2. Η τελευταία ταινία που είδες? 3. Ναι ή όχι ή δε ξέρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 17:10 Η Γίδι έγραψε: #1.633 06-01-07 17:10 Αρχική Δημοσίευση από theio_vrefos: 1. Το τελευταίο βιβλίο που διάβασες? 2. Η τελευταία ταινία που είδες? 3. Ναι ή όχι ή δε ξέρω? Click για ανάπτυξη... 1. Ο αιώνας των Λαβυρύνθων, της Γαλανάκη. 2. Μμ... μάλλον το Straight Story! 3. Ναι! Ερωτήσεις: 1. Έχεις dvd recorder; 2. Πόσες επαφές έχεις στο msn; 3. Πού θέλεις να μείνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 17:24 Ο Dark_kronos: #1.634 06-01-07 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχεις dvd recorder; 2. Πόσες επαφές έχεις στο msn; 3. Πού θέλεις να μείνεις; Click για ανάπτυξη... 1.Ναι 2.139 3.Στην Ροδο φυσικα 1.Εχεις VHS; 2. Τι σχεδιαζεις για σημερα το βραδυ; 3.Πιο ητανε το τελευτεο cd που το ακουσες ολοκληρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 18:56 Ο Γιώργος έγραψε: #1.635 06-01-07 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Εχεις VHS; 2. Τι σχεδιαζεις για σημερα το βραδυ; 3.Πιο ητανε το τελευτεο cd που το ακουσες ολοκληρο; Click για ανάπτυξη... VHS; Τι είναι αυτό; Τρώγεται; Τίποτα "Live & 8 νέα τραγούδια" - Νίκος Μακρόπουλος Για να επιστρέψουμε στις γνωστές ερωτήσεις.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλις τελειώσετε; . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιανουαρίου 2007 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 19:17 Η Γίδι έγραψε: #1.636 06-01-07 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos: Για να επιστρέψουμε στις γνωστές ερωτήσεις.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Click για ανάπτυξη... 1. Πάτωμα! 2. Ναι λέμε! 3. ΤΙΠΟΤΑ Ερωτήσεις: Τα ίδια!! χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 00:42 Ο Dark_kronos: #1.637 07-01-07 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos: Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Click για ανάπτυξη... 1.καναπες 2.Οχι 3.Το σκουπισμα; 1.Ποσο σεξομανης μπορει να ειναι ο Γιωργος; 2.ποσο καιρο εχει να παει με κοπελα ο Γιωργος; 3.Λες να το εχει παθει απο την στεριση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 00:47 Ο Γιώργος έγραψε: #1.638 07-01-07 00:47 Κρονάκο, επειδή δεν μπορείς να απαντήσεις () δεν σημαίνει ότι θα χαλάσεις το παιχνίδι στους υπόλοιπους.. Βρες τρόπο να μπορείς να απαντάς κι εσύ. Συνεχίζουμε.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:28 Ο Founes έγραψε: #1.639 07-01-07 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Ποσο σεξομανης μπορει να ειναι ο Γιωργος; 2.ποσο καιρο εχει να παει με κοπελα ο Γιωργος; 3.Λες να το εχει παθει απο την στεριση; Click για ανάπτυξη... 1. Πολύ... Είναι ο Mr. Loverman! 2. χμ... Νομίζω πως κάνει αποτοξίνωση απο το SEX Overdose!!! 3. Απλά κάνει relax και προσπαθεί να διευρύνει τους ορίζοντές του... (κοινός μαζεύει info για να κατασκευάσει κόλπα που θα τρελάνουν τις γυναίκες!) Ερωτήσεις 1. Ποιος θέλει βόλτα με το μπομπο του Κρόνου? 2. Θα έκανες ποτέ κάποιο extreme κούρεμα-χτένισμα? Αν ναι, τί? 3. Πες μας μια ατάκα που σου έχει κολλήσει και λές συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:52 Η Giovanna έγραψε: #1.640 07-01-07 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ερωτήσεις 1. Ποιος θέλει βόλτα με το μπομπο του Κρόνου? 2. Θα έκανες ποτέ κάποιο extreme κούρεμα-χτένισμα? Αν ναι, τί? 3. Πες μας μια ατάκα που σου έχει κολλήσει και λές συνέχεια... Click για ανάπτυξη... 1.τι ειναι ο μπομπος? 2. μπα δε νομιζω. αναλογα τα κεφια.. αλλα πολυ απιθανο still. 3. τι λες τωρα! 1.εχεις καποιο αντικειμενο που πρεπει οπωσδηποτε να εχεις κοντα σου πριν κοιμηθεις? 2. και αν ναι, τι ειναι αυτο? 3.ποσα usb στικ εχεις και με τι χωρητικοτητες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.υπαρχει κανα site για να βρισκω απο αυτο τις χιλιομετρικες αποστασεις ευρωπαικων πολεων? για παραδειγμα, θελω αμεσα μοναχο-μαριμπορ! αλλα και γενικοτερα! 2.το χεις κανει ποτε μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? 3.και αν δε το εχεις κανει, ποιο ειναι το ωραιοτερο "παιχνιδακι" που εχεις κανει μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? Click για ανάπτυξη... 1.Δεν ξερω 2.Οχι 3.Το μονο παιχνιδι που εχω παιξει σε μεταφορικο μεσων ειναι χαρτια, πιανει; Δεν βαζω ερωτισεις γιατι απλα ηθελα να απαντισω στην τριτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2007 στις 16:49 Η Giovanna έγραψε: #1.626 05-01-07 16:49 επαναλαμβανω λοιπον, 1.υπαρχει κανα site για να βρισκω απο αυτο τις χιλιομετρικες αποστασεις ευρωπαικων πολεων? για παραδειγμα, θελω αμεσα μοναχο-μαριμπορ! αλλα και γενικοτερα! 2.το χεις κανει ποτε μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? 3.και αν δε το εχεις κανει, ποιο ειναι το ωραιοτερο "παιχνιδακι" που εχεις κανει μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2007 στις 19:02 Ο Founes έγραψε: #1.627 05-01-07 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: επαναλαμβανω λοιπον, 1.υπαρχει κανα site για να βρισκω απο αυτο τις χιλιομετρικες αποστασεις ευρωπαικων πολεων? για παραδειγμα, θελω αμεσα μοναχο-μαριμπορ! αλλα και γενικοτερα! 2.το χεις κανει ποτε μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? 3.και αν δε το εχεις κανει, ποιο ειναι το ωραιοτερο "παιχνιδακι" που εχεις κανει μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? Click για ανάπτυξη... 1. Είναι περίπου 460Klm και υπάρχει νομίζω καθημερινά λεωφορίο Μόναχο - Μάριμπορ! Αρκεί αυτό ? 2. Σε καράβι και τρένο 3. ΧΧΧ Ερωτήσεις: 1. Ψάχνεις ιδέες για το πως θα περάσει η ώρα για την διαδρομή Μόναχο - Μάριμπορ ??? 2. Σου αρέσουν τα "light βίαια" παιχνίδια κατα τη διάρκεια? 3. Πες μας το βίτσιο σου (απαντήσεις "δεν έχω" απορρίπτονται!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2007 στις 20:26 Η Giovanna έγραψε: #1.628 05-01-07 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ερωτήσεις: 1. Ψάχνεις ιδέες για το πως θα περάσει η ώρα για την διαδρομή Μόναχο - Μάριμπορ ??? 2. Σου αρέσουν τα "light βίαια" παιχνίδια κατα τη διάρκεια? 3. Πες μας το βίτσιο σου (απαντήσεις "δεν έχω" απορρίπτονται!) Click για ανάπτυξη... βασικα, πες μου περισσοτερα για αυτο το λεωφορειο ρε συ! δωσε λινκ, κατι! κι εγω στο γυρισμο θα σου πω αν περασα ωραια σε αυτα τα 460 χιλιομετρα.. 1.μπα, ειμαι full of ideas... 2.αχα! 3.δεν ειναι μονο ενα! 1.το μαγαζι-πολυκαταστημα ανδρικων ρουχων που ψωνιζεις συνηθως και μου προτινεις, για να κανω ενα δωρο..? 2.ολυμπιακη η αετζιαν? κοινως, βιεννη η μοναχο? αντε ρε φουνες με το λεωφορειο, πε μου! 3.bdsm στο σεξ ναι η ου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 00:39 Ο Founes έγραψε: #1.629 06-01-07 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.το μαγαζι-πολυκαταστημα ανδρικων ρουχων που ψωνιζεις συνηθως και μου προτινεις, για να κανω ενα δωρο..? 2.ολυμπιακη η αετζιαν? κοινως, βιεννη η μοναχο? αντε ρε φουνες με το λεωφορειο, πε μου! 3.bdsm στο σεξ ναι η ου? Click για ανάπτυξη... 1. XA! βρήκες άνθρωπο τώρα να σου προτείνει για δώρο... 2. Ανάλογα... Αν κάτσεις Βιέννη, αν κάτσεις λίγο και μετά αλλού, Μόναχο! 3. Χμ... bdsm ??? Στην πιο light μορφή του γιατί όχι? Ερωτήσεις: 1. bdsm στο σεξ ναι η ου? (kinky... μου άρεσε...) 2. ποιο απωθημένο σου, θα επιδιώξεις να ικανοποιήσεις μέσα στο 2007 ? 3. Σου έχει τύχει να ανοίξεις kinky κουβέντα με ανθρώπους που τυχαία βρέθηκες στην ίδια παρέα? ps. Gio, έχω τις πληροφορίες που θές... pm me, or msn me... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 13:11 Η Γίδι έγραψε: #1.630 06-01-07 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ερωτήσεις: 1. bdsm στο σεξ ναι η ου? (kinky... μου άρεσε...) 2. ποιο απωθημένο σου, θα επιδιώξεις να ικανοποιήσεις μέσα στο 2007 ? 3. Σου έχει τύχει να ανοίξεις kinky κουβέντα με ανθρώπους που τυχαία βρέθηκες στην ίδια παρέα? ps. Gio, έχω τις πληροφορίες που θές... pm me, or msn me... Click για ανάπτυξη... 1. Μπα, γενικά δεν ψήνομαι για μαύρο βυνίλιο... Ίσως πολύυυ λαϊτ!! 2. Να νιώσω "στα νερά" μου. 3. Ναι αμέ! Ερωτήσεις: 1. Ερωτεύεσαι εύκολα; 2. Και; Το δείχνεις; 3. Πας συχνά στη θάλασσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 13:24 Η io-io έγραψε: #1.631 06-01-07 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Ερωτεύεσαι εύκολα; 2. Και; Το δείχνεις; 3. Πας συχνά στη θάλασσα; Click για ανάπτυξη... 1. Χμμ δεν ξερω αν ερωτευομαι ευκολα, αλλα αν ειναι να ερωτευτω καποιον θα το παθω πολυυυ νωρις, κεραυνοβολα που λεμε! 2. Ναι! Και να μη θελω, δεν ειμαι πολυ καλη στο να το κρυβω... 3. Εννοειται!! Ολο το καλοκαιρι για μπανακια, και το χειμωνα για βολτες με το αυτοκινητο! Ερωτησεις: 1. Πηγες σημερα στον αγιασμο των υδατων?? 2. Εχετε κανενα περιεργο εθιμο στην περιοχη σου για την ημερα των Φωτων? 3. Ποτε γυρνας στον..παγκο σου σαν καθε κατεργαρης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theio_vrefos Πολύ δραστήριο μέλος Ο theio_vrefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 13:30 Ο theio_vrefos: #1.632 06-01-07 13:30 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ερωτησεις: 1. Πηγες σημερα στον αγιασμο των υδατων?? 2. Εχετε κανενα περιεργο εθιμο στην περιοχη σου για την ημερα των Φωτων? 3. Ποτε γυρνας στον..παγκο σου σαν καθε κατεργαρης?? Click για ανάπτυξη... 1. Εάν ο μωάμεθ δε πάει στο βουνό... 2. Πέρνουμε τη μεγαλύτερη παρθένα και τη ρίχνουμε στο νερό αντί για το σταυρό. Όποιος τη πιάσει μπορεί να την εκμεταλλευτεί όπως γουστάρει. 3. Κάθε φορά που ο δείκτης είναι στα 23'' 1. Το τελευταίο βιβλίο που διάβασες? 2. Η τελευταία ταινία που είδες? 3. Ναι ή όχι ή δε ξέρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 17:10 Η Γίδι έγραψε: #1.633 06-01-07 17:10 Αρχική Δημοσίευση από theio_vrefos: 1. Το τελευταίο βιβλίο που διάβασες? 2. Η τελευταία ταινία που είδες? 3. Ναι ή όχι ή δε ξέρω? Click για ανάπτυξη... 1. Ο αιώνας των Λαβυρύνθων, της Γαλανάκη. 2. Μμ... μάλλον το Straight Story! 3. Ναι! Ερωτήσεις: 1. Έχεις dvd recorder; 2. Πόσες επαφές έχεις στο msn; 3. Πού θέλεις να μείνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 17:24 Ο Dark_kronos: #1.634 06-01-07 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχεις dvd recorder; 2. Πόσες επαφές έχεις στο msn; 3. Πού θέλεις να μείνεις; Click για ανάπτυξη... 1.Ναι 2.139 3.Στην Ροδο φυσικα 1.Εχεις VHS; 2. Τι σχεδιαζεις για σημερα το βραδυ; 3.Πιο ητανε το τελευτεο cd που το ακουσες ολοκληρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 18:56 Ο Γιώργος έγραψε: #1.635 06-01-07 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Εχεις VHS; 2. Τι σχεδιαζεις για σημερα το βραδυ; 3.Πιο ητανε το τελευτεο cd που το ακουσες ολοκληρο; Click για ανάπτυξη... VHS; Τι είναι αυτό; Τρώγεται; Τίποτα "Live & 8 νέα τραγούδια" - Νίκος Μακρόπουλος Για να επιστρέψουμε στις γνωστές ερωτήσεις.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλις τελειώσετε; . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιανουαρίου 2007 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 19:17 Η Γίδι έγραψε: #1.636 06-01-07 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos: Για να επιστρέψουμε στις γνωστές ερωτήσεις.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Click για ανάπτυξη... 1. Πάτωμα! 2. Ναι λέμε! 3. ΤΙΠΟΤΑ Ερωτήσεις: Τα ίδια!! χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 00:42 Ο Dark_kronos: #1.637 07-01-07 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos: Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Click για ανάπτυξη... 1.καναπες 2.Οχι 3.Το σκουπισμα; 1.Ποσο σεξομανης μπορει να ειναι ο Γιωργος; 2.ποσο καιρο εχει να παει με κοπελα ο Γιωργος; 3.Λες να το εχει παθει απο την στεριση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 00:47 Ο Γιώργος έγραψε: #1.638 07-01-07 00:47 Κρονάκο, επειδή δεν μπορείς να απαντήσεις () δεν σημαίνει ότι θα χαλάσεις το παιχνίδι στους υπόλοιπους.. Βρες τρόπο να μπορείς να απαντάς κι εσύ. Συνεχίζουμε.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:28 Ο Founes έγραψε: #1.639 07-01-07 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Ποσο σεξομανης μπορει να ειναι ο Γιωργος; 2.ποσο καιρο εχει να παει με κοπελα ο Γιωργος; 3.Λες να το εχει παθει απο την στεριση; Click για ανάπτυξη... 1. Πολύ... Είναι ο Mr. Loverman! 2. χμ... Νομίζω πως κάνει αποτοξίνωση απο το SEX Overdose!!! 3. Απλά κάνει relax και προσπαθεί να διευρύνει τους ορίζοντές του... (κοινός μαζεύει info για να κατασκευάσει κόλπα που θα τρελάνουν τις γυναίκες!) Ερωτήσεις 1. Ποιος θέλει βόλτα με το μπομπο του Κρόνου? 2. Θα έκανες ποτέ κάποιο extreme κούρεμα-χτένισμα? Αν ναι, τί? 3. Πες μας μια ατάκα που σου έχει κολλήσει και λές συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:52 Η Giovanna έγραψε: #1.640 07-01-07 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ερωτήσεις 1. Ποιος θέλει βόλτα με το μπομπο του Κρόνου? 2. Θα έκανες ποτέ κάποιο extreme κούρεμα-χτένισμα? Αν ναι, τί? 3. Πες μας μια ατάκα που σου έχει κολλήσει και λές συνέχεια... Click για ανάπτυξη... 1.τι ειναι ο μπομπος? 2. μπα δε νομιζω. αναλογα τα κεφια.. αλλα πολυ απιθανο still. 3. τι λες τωρα! 1.εχεις καποιο αντικειμενο που πρεπει οπωσδηποτε να εχεις κοντα σου πριν κοιμηθεις? 2. και αν ναι, τι ειναι αυτο? 3.ποσα usb στικ εχεις και με τι χωρητικοτητες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
επαναλαμβανω λοιπον, 1.υπαρχει κανα site για να βρισκω απο αυτο τις χιλιομετρικες αποστασεις ευρωπαικων πολεων? για παραδειγμα, θελω αμεσα μοναχο-μαριμπορ! αλλα και γενικοτερα! 2.το χεις κανει ποτε μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? 3.και αν δε το εχεις κανει, ποιο ειναι το ωραιοτερο "παιχνιδακι" που εχεις κανει μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2007 στις 19:02 Ο Founes έγραψε: #1.627 05-01-07 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: επαναλαμβανω λοιπον, 1.υπαρχει κανα site για να βρισκω απο αυτο τις χιλιομετρικες αποστασεις ευρωπαικων πολεων? για παραδειγμα, θελω αμεσα μοναχο-μαριμπορ! αλλα και γενικοτερα! 2.το χεις κανει ποτε μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? 3.και αν δε το εχεις κανει, ποιο ειναι το ωραιοτερο "παιχνιδακι" που εχεις κανει μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? Click για ανάπτυξη... 1. Είναι περίπου 460Klm και υπάρχει νομίζω καθημερινά λεωφορίο Μόναχο - Μάριμπορ! Αρκεί αυτό ? 2. Σε καράβι και τρένο 3. ΧΧΧ Ερωτήσεις: 1. Ψάχνεις ιδέες για το πως θα περάσει η ώρα για την διαδρομή Μόναχο - Μάριμπορ ??? 2. Σου αρέσουν τα "light βίαια" παιχνίδια κατα τη διάρκεια? 3. Πες μας το βίτσιο σου (απαντήσεις "δεν έχω" απορρίπτονται!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2007 στις 20:26 Η Giovanna έγραψε: #1.628 05-01-07 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ερωτήσεις: 1. Ψάχνεις ιδέες για το πως θα περάσει η ώρα για την διαδρομή Μόναχο - Μάριμπορ ??? 2. Σου αρέσουν τα "light βίαια" παιχνίδια κατα τη διάρκεια? 3. Πες μας το βίτσιο σου (απαντήσεις "δεν έχω" απορρίπτονται!) Click για ανάπτυξη... βασικα, πες μου περισσοτερα για αυτο το λεωφορειο ρε συ! δωσε λινκ, κατι! κι εγω στο γυρισμο θα σου πω αν περασα ωραια σε αυτα τα 460 χιλιομετρα.. 1.μπα, ειμαι full of ideas... 2.αχα! 3.δεν ειναι μονο ενα! 1.το μαγαζι-πολυκαταστημα ανδρικων ρουχων που ψωνιζεις συνηθως και μου προτινεις, για να κανω ενα δωρο..? 2.ολυμπιακη η αετζιαν? κοινως, βιεννη η μοναχο? αντε ρε φουνες με το λεωφορειο, πε μου! 3.bdsm στο σεξ ναι η ου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 00:39 Ο Founes έγραψε: #1.629 06-01-07 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.το μαγαζι-πολυκαταστημα ανδρικων ρουχων που ψωνιζεις συνηθως και μου προτινεις, για να κανω ενα δωρο..? 2.ολυμπιακη η αετζιαν? κοινως, βιεννη η μοναχο? αντε ρε φουνες με το λεωφορειο, πε μου! 3.bdsm στο σεξ ναι η ου? Click για ανάπτυξη... 1. XA! βρήκες άνθρωπο τώρα να σου προτείνει για δώρο... 2. Ανάλογα... Αν κάτσεις Βιέννη, αν κάτσεις λίγο και μετά αλλού, Μόναχο! 3. Χμ... bdsm ??? Στην πιο light μορφή του γιατί όχι? Ερωτήσεις: 1. bdsm στο σεξ ναι η ου? (kinky... μου άρεσε...) 2. ποιο απωθημένο σου, θα επιδιώξεις να ικανοποιήσεις μέσα στο 2007 ? 3. Σου έχει τύχει να ανοίξεις kinky κουβέντα με ανθρώπους που τυχαία βρέθηκες στην ίδια παρέα? ps. Gio, έχω τις πληροφορίες που θές... pm me, or msn me... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 13:11 Η Γίδι έγραψε: #1.630 06-01-07 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ερωτήσεις: 1. bdsm στο σεξ ναι η ου? (kinky... μου άρεσε...) 2. ποιο απωθημένο σου, θα επιδιώξεις να ικανοποιήσεις μέσα στο 2007 ? 3. Σου έχει τύχει να ανοίξεις kinky κουβέντα με ανθρώπους που τυχαία βρέθηκες στην ίδια παρέα? ps. Gio, έχω τις πληροφορίες που θές... pm me, or msn me... Click για ανάπτυξη... 1. Μπα, γενικά δεν ψήνομαι για μαύρο βυνίλιο... Ίσως πολύυυ λαϊτ!! 2. Να νιώσω "στα νερά" μου. 3. Ναι αμέ! Ερωτήσεις: 1. Ερωτεύεσαι εύκολα; 2. Και; Το δείχνεις; 3. Πας συχνά στη θάλασσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 13:24 Η io-io έγραψε: #1.631 06-01-07 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Ερωτεύεσαι εύκολα; 2. Και; Το δείχνεις; 3. Πας συχνά στη θάλασσα; Click για ανάπτυξη... 1. Χμμ δεν ξερω αν ερωτευομαι ευκολα, αλλα αν ειναι να ερωτευτω καποιον θα το παθω πολυυυ νωρις, κεραυνοβολα που λεμε! 2. Ναι! Και να μη θελω, δεν ειμαι πολυ καλη στο να το κρυβω... 3. Εννοειται!! Ολο το καλοκαιρι για μπανακια, και το χειμωνα για βολτες με το αυτοκινητο! Ερωτησεις: 1. Πηγες σημερα στον αγιασμο των υδατων?? 2. Εχετε κανενα περιεργο εθιμο στην περιοχη σου για την ημερα των Φωτων? 3. Ποτε γυρνας στον..παγκο σου σαν καθε κατεργαρης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theio_vrefos Πολύ δραστήριο μέλος Ο theio_vrefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 13:30 Ο theio_vrefos: #1.632 06-01-07 13:30 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ερωτησεις: 1. Πηγες σημερα στον αγιασμο των υδατων?? 2. Εχετε κανενα περιεργο εθιμο στην περιοχη σου για την ημερα των Φωτων? 3. Ποτε γυρνας στον..παγκο σου σαν καθε κατεργαρης?? Click για ανάπτυξη... 1. Εάν ο μωάμεθ δε πάει στο βουνό... 2. Πέρνουμε τη μεγαλύτερη παρθένα και τη ρίχνουμε στο νερό αντί για το σταυρό. Όποιος τη πιάσει μπορεί να την εκμεταλλευτεί όπως γουστάρει. 3. Κάθε φορά που ο δείκτης είναι στα 23'' 1. Το τελευταίο βιβλίο που διάβασες? 2. Η τελευταία ταινία που είδες? 3. Ναι ή όχι ή δε ξέρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 17:10 Η Γίδι έγραψε: #1.633 06-01-07 17:10 Αρχική Δημοσίευση από theio_vrefos: 1. Το τελευταίο βιβλίο που διάβασες? 2. Η τελευταία ταινία που είδες? 3. Ναι ή όχι ή δε ξέρω? Click για ανάπτυξη... 1. Ο αιώνας των Λαβυρύνθων, της Γαλανάκη. 2. Μμ... μάλλον το Straight Story! 3. Ναι! Ερωτήσεις: 1. Έχεις dvd recorder; 2. Πόσες επαφές έχεις στο msn; 3. Πού θέλεις να μείνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 17:24 Ο Dark_kronos: #1.634 06-01-07 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχεις dvd recorder; 2. Πόσες επαφές έχεις στο msn; 3. Πού θέλεις να μείνεις; Click για ανάπτυξη... 1.Ναι 2.139 3.Στην Ροδο φυσικα 1.Εχεις VHS; 2. Τι σχεδιαζεις για σημερα το βραδυ; 3.Πιο ητανε το τελευτεο cd που το ακουσες ολοκληρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 18:56 Ο Γιώργος έγραψε: #1.635 06-01-07 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Εχεις VHS; 2. Τι σχεδιαζεις για σημερα το βραδυ; 3.Πιο ητανε το τελευτεο cd που το ακουσες ολοκληρο; Click για ανάπτυξη... VHS; Τι είναι αυτό; Τρώγεται; Τίποτα "Live & 8 νέα τραγούδια" - Νίκος Μακρόπουλος Για να επιστρέψουμε στις γνωστές ερωτήσεις.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλις τελειώσετε; . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιανουαρίου 2007 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 19:17 Η Γίδι έγραψε: #1.636 06-01-07 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos: Για να επιστρέψουμε στις γνωστές ερωτήσεις.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Click για ανάπτυξη... 1. Πάτωμα! 2. Ναι λέμε! 3. ΤΙΠΟΤΑ Ερωτήσεις: Τα ίδια!! χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 00:42 Ο Dark_kronos: #1.637 07-01-07 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos: Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Click για ανάπτυξη... 1.καναπες 2.Οχι 3.Το σκουπισμα; 1.Ποσο σεξομανης μπορει να ειναι ο Γιωργος; 2.ποσο καιρο εχει να παει με κοπελα ο Γιωργος; 3.Λες να το εχει παθει απο την στεριση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 00:47 Ο Γιώργος έγραψε: #1.638 07-01-07 00:47 Κρονάκο, επειδή δεν μπορείς να απαντήσεις () δεν σημαίνει ότι θα χαλάσεις το παιχνίδι στους υπόλοιπους.. Βρες τρόπο να μπορείς να απαντάς κι εσύ. Συνεχίζουμε.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:28 Ο Founes έγραψε: #1.639 07-01-07 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Ποσο σεξομανης μπορει να ειναι ο Γιωργος; 2.ποσο καιρο εχει να παει με κοπελα ο Γιωργος; 3.Λες να το εχει παθει απο την στεριση; Click για ανάπτυξη... 1. Πολύ... Είναι ο Mr. Loverman! 2. χμ... Νομίζω πως κάνει αποτοξίνωση απο το SEX Overdose!!! 3. Απλά κάνει relax και προσπαθεί να διευρύνει τους ορίζοντές του... (κοινός μαζεύει info για να κατασκευάσει κόλπα που θα τρελάνουν τις γυναίκες!) Ερωτήσεις 1. Ποιος θέλει βόλτα με το μπομπο του Κρόνου? 2. Θα έκανες ποτέ κάποιο extreme κούρεμα-χτένισμα? Αν ναι, τί? 3. Πες μας μια ατάκα που σου έχει κολλήσει και λές συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:52 Η Giovanna έγραψε: #1.640 07-01-07 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ερωτήσεις 1. Ποιος θέλει βόλτα με το μπομπο του Κρόνου? 2. Θα έκανες ποτέ κάποιο extreme κούρεμα-χτένισμα? Αν ναι, τί? 3. Πες μας μια ατάκα που σου έχει κολλήσει και λές συνέχεια... Click για ανάπτυξη... 1.τι ειναι ο μπομπος? 2. μπα δε νομιζω. αναλογα τα κεφια.. αλλα πολυ απιθανο still. 3. τι λες τωρα! 1.εχεις καποιο αντικειμενο που πρεπει οπωσδηποτε να εχεις κοντα σου πριν κοιμηθεις? 2. και αν ναι, τι ειναι αυτο? 3.ποσα usb στικ εχεις και με τι χωρητικοτητες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: επαναλαμβανω λοιπον, 1.υπαρχει κανα site για να βρισκω απο αυτο τις χιλιομετρικες αποστασεις ευρωπαικων πολεων? για παραδειγμα, θελω αμεσα μοναχο-μαριμπορ! αλλα και γενικοτερα! 2.το χεις κανει ποτε μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? 3.και αν δε το εχεις κανει, ποιο ειναι το ωραιοτερο "παιχνιδακι" που εχεις κανει μεσα σε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας? Click για ανάπτυξη... 1. Είναι περίπου 460Klm και υπάρχει νομίζω καθημερινά λεωφορίο Μόναχο - Μάριμπορ! Αρκεί αυτό ? 2. Σε καράβι και τρένο 3. ΧΧΧ Ερωτήσεις: 1. Ψάχνεις ιδέες για το πως θα περάσει η ώρα για την διαδρομή Μόναχο - Μάριμπορ ??? 2. Σου αρέσουν τα "light βίαια" παιχνίδια κατα τη διάρκεια? 3. Πες μας το βίτσιο σου (απαντήσεις "δεν έχω" απορρίπτονται!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2007 στις 20:26 Η Giovanna έγραψε: #1.628 05-01-07 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ερωτήσεις: 1. Ψάχνεις ιδέες για το πως θα περάσει η ώρα για την διαδρομή Μόναχο - Μάριμπορ ??? 2. Σου αρέσουν τα "light βίαια" παιχνίδια κατα τη διάρκεια? 3. Πες μας το βίτσιο σου (απαντήσεις "δεν έχω" απορρίπτονται!) Click για ανάπτυξη... βασικα, πες μου περισσοτερα για αυτο το λεωφορειο ρε συ! δωσε λινκ, κατι! κι εγω στο γυρισμο θα σου πω αν περασα ωραια σε αυτα τα 460 χιλιομετρα.. 1.μπα, ειμαι full of ideas... 2.αχα! 3.δεν ειναι μονο ενα! 1.το μαγαζι-πολυκαταστημα ανδρικων ρουχων που ψωνιζεις συνηθως και μου προτινεις, για να κανω ενα δωρο..? 2.ολυμπιακη η αετζιαν? κοινως, βιεννη η μοναχο? αντε ρε φουνες με το λεωφορειο, πε μου! 3.bdsm στο σεξ ναι η ου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 00:39 Ο Founes έγραψε: #1.629 06-01-07 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.το μαγαζι-πολυκαταστημα ανδρικων ρουχων που ψωνιζεις συνηθως και μου προτινεις, για να κανω ενα δωρο..? 2.ολυμπιακη η αετζιαν? κοινως, βιεννη η μοναχο? αντε ρε φουνες με το λεωφορειο, πε μου! 3.bdsm στο σεξ ναι η ου? Click για ανάπτυξη... 1. XA! βρήκες άνθρωπο τώρα να σου προτείνει για δώρο... 2. Ανάλογα... Αν κάτσεις Βιέννη, αν κάτσεις λίγο και μετά αλλού, Μόναχο! 3. Χμ... bdsm ??? Στην πιο light μορφή του γιατί όχι? Ερωτήσεις: 1. bdsm στο σεξ ναι η ου? (kinky... μου άρεσε...) 2. ποιο απωθημένο σου, θα επιδιώξεις να ικανοποιήσεις μέσα στο 2007 ? 3. Σου έχει τύχει να ανοίξεις kinky κουβέντα με ανθρώπους που τυχαία βρέθηκες στην ίδια παρέα? ps. Gio, έχω τις πληροφορίες που θές... pm me, or msn me... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 13:11 Η Γίδι έγραψε: #1.630 06-01-07 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ερωτήσεις: 1. bdsm στο σεξ ναι η ου? (kinky... μου άρεσε...) 2. ποιο απωθημένο σου, θα επιδιώξεις να ικανοποιήσεις μέσα στο 2007 ? 3. Σου έχει τύχει να ανοίξεις kinky κουβέντα με ανθρώπους που τυχαία βρέθηκες στην ίδια παρέα? ps. Gio, έχω τις πληροφορίες που θές... pm me, or msn me... Click για ανάπτυξη... 1. Μπα, γενικά δεν ψήνομαι για μαύρο βυνίλιο... Ίσως πολύυυ λαϊτ!! 2. Να νιώσω "στα νερά" μου. 3. Ναι αμέ! Ερωτήσεις: 1. Ερωτεύεσαι εύκολα; 2. Και; Το δείχνεις; 3. Πας συχνά στη θάλασσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 13:24 Η io-io έγραψε: #1.631 06-01-07 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Ερωτεύεσαι εύκολα; 2. Και; Το δείχνεις; 3. Πας συχνά στη θάλασσα; Click για ανάπτυξη... 1. Χμμ δεν ξερω αν ερωτευομαι ευκολα, αλλα αν ειναι να ερωτευτω καποιον θα το παθω πολυυυ νωρις, κεραυνοβολα που λεμε! 2. Ναι! Και να μη θελω, δεν ειμαι πολυ καλη στο να το κρυβω... 3. Εννοειται!! Ολο το καλοκαιρι για μπανακια, και το χειμωνα για βολτες με το αυτοκινητο! Ερωτησεις: 1. Πηγες σημερα στον αγιασμο των υδατων?? 2. Εχετε κανενα περιεργο εθιμο στην περιοχη σου για την ημερα των Φωτων? 3. Ποτε γυρνας στον..παγκο σου σαν καθε κατεργαρης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theio_vrefos Πολύ δραστήριο μέλος Ο theio_vrefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 13:30 Ο theio_vrefos: #1.632 06-01-07 13:30 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ερωτησεις: 1. Πηγες σημερα στον αγιασμο των υδατων?? 2. Εχετε κανενα περιεργο εθιμο στην περιοχη σου για την ημερα των Φωτων? 3. Ποτε γυρνας στον..παγκο σου σαν καθε κατεργαρης?? Click για ανάπτυξη... 1. Εάν ο μωάμεθ δε πάει στο βουνό... 2. Πέρνουμε τη μεγαλύτερη παρθένα και τη ρίχνουμε στο νερό αντί για το σταυρό. Όποιος τη πιάσει μπορεί να την εκμεταλλευτεί όπως γουστάρει. 3. Κάθε φορά που ο δείκτης είναι στα 23'' 1. Το τελευταίο βιβλίο που διάβασες? 2. Η τελευταία ταινία που είδες? 3. Ναι ή όχι ή δε ξέρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 17:10 Η Γίδι έγραψε: #1.633 06-01-07 17:10 Αρχική Δημοσίευση από theio_vrefos: 1. Το τελευταίο βιβλίο που διάβασες? 2. Η τελευταία ταινία που είδες? 3. Ναι ή όχι ή δε ξέρω? Click για ανάπτυξη... 1. Ο αιώνας των Λαβυρύνθων, της Γαλανάκη. 2. Μμ... μάλλον το Straight Story! 3. Ναι! Ερωτήσεις: 1. Έχεις dvd recorder; 2. Πόσες επαφές έχεις στο msn; 3. Πού θέλεις να μείνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 17:24 Ο Dark_kronos: #1.634 06-01-07 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχεις dvd recorder; 2. Πόσες επαφές έχεις στο msn; 3. Πού θέλεις να μείνεις; Click για ανάπτυξη... 1.Ναι 2.139 3.Στην Ροδο φυσικα 1.Εχεις VHS; 2. Τι σχεδιαζεις για σημερα το βραδυ; 3.Πιο ητανε το τελευτεο cd που το ακουσες ολοκληρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 18:56 Ο Γιώργος έγραψε: #1.635 06-01-07 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Εχεις VHS; 2. Τι σχεδιαζεις για σημερα το βραδυ; 3.Πιο ητανε το τελευτεο cd που το ακουσες ολοκληρο; Click για ανάπτυξη... VHS; Τι είναι αυτό; Τρώγεται; Τίποτα "Live & 8 νέα τραγούδια" - Νίκος Μακρόπουλος Για να επιστρέψουμε στις γνωστές ερωτήσεις.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλις τελειώσετε; . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιανουαρίου 2007 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 19:17 Η Γίδι έγραψε: #1.636 06-01-07 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos: Για να επιστρέψουμε στις γνωστές ερωτήσεις.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Click για ανάπτυξη... 1. Πάτωμα! 2. Ναι λέμε! 3. ΤΙΠΟΤΑ Ερωτήσεις: Τα ίδια!! χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 00:42 Ο Dark_kronos: #1.637 07-01-07 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos: Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Click για ανάπτυξη... 1.καναπες 2.Οχι 3.Το σκουπισμα; 1.Ποσο σεξομανης μπορει να ειναι ο Γιωργος; 2.ποσο καιρο εχει να παει με κοπελα ο Γιωργος; 3.Λες να το εχει παθει απο την στεριση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 00:47 Ο Γιώργος έγραψε: #1.638 07-01-07 00:47 Κρονάκο, επειδή δεν μπορείς να απαντήσεις () δεν σημαίνει ότι θα χαλάσεις το παιχνίδι στους υπόλοιπους.. Βρες τρόπο να μπορείς να απαντάς κι εσύ. Συνεχίζουμε.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:28 Ο Founes έγραψε: #1.639 07-01-07 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Ποσο σεξομανης μπορει να ειναι ο Γιωργος; 2.ποσο καιρο εχει να παει με κοπελα ο Γιωργος; 3.Λες να το εχει παθει απο την στεριση; Click για ανάπτυξη... 1. Πολύ... Είναι ο Mr. Loverman! 2. χμ... Νομίζω πως κάνει αποτοξίνωση απο το SEX Overdose!!! 3. Απλά κάνει relax και προσπαθεί να διευρύνει τους ορίζοντές του... (κοινός μαζεύει info για να κατασκευάσει κόλπα που θα τρελάνουν τις γυναίκες!) Ερωτήσεις 1. Ποιος θέλει βόλτα με το μπομπο του Κρόνου? 2. Θα έκανες ποτέ κάποιο extreme κούρεμα-χτένισμα? Αν ναι, τί? 3. Πες μας μια ατάκα που σου έχει κολλήσει και λές συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:52 Η Giovanna έγραψε: #1.640 07-01-07 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ερωτήσεις 1. Ποιος θέλει βόλτα με το μπομπο του Κρόνου? 2. Θα έκανες ποτέ κάποιο extreme κούρεμα-χτένισμα? Αν ναι, τί? 3. Πες μας μια ατάκα που σου έχει κολλήσει και λές συνέχεια... Click για ανάπτυξη... 1.τι ειναι ο μπομπος? 2. μπα δε νομιζω. αναλογα τα κεφια.. αλλα πολυ απιθανο still. 3. τι λες τωρα! 1.εχεις καποιο αντικειμενο που πρεπει οπωσδηποτε να εχεις κοντα σου πριν κοιμηθεις? 2. και αν ναι, τι ειναι αυτο? 3.ποσα usb στικ εχεις και με τι χωρητικοτητες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ερωτήσεις: 1. Ψάχνεις ιδέες για το πως θα περάσει η ώρα για την διαδρομή Μόναχο - Μάριμπορ ??? 2. Σου αρέσουν τα "light βίαια" παιχνίδια κατα τη διάρκεια? 3. Πες μας το βίτσιο σου (απαντήσεις "δεν έχω" απορρίπτονται!) Click για ανάπτυξη... βασικα, πες μου περισσοτερα για αυτο το λεωφορειο ρε συ! δωσε λινκ, κατι! κι εγω στο γυρισμο θα σου πω αν περασα ωραια σε αυτα τα 460 χιλιομετρα.. 1.μπα, ειμαι full of ideas... 2.αχα! 3.δεν ειναι μονο ενα! 1.το μαγαζι-πολυκαταστημα ανδρικων ρουχων που ψωνιζεις συνηθως και μου προτινεις, για να κανω ενα δωρο..? 2.ολυμπιακη η αετζιαν? κοινως, βιεννη η μοναχο? αντε ρε φουνες με το λεωφορειο, πε μου! 3.bdsm στο σεξ ναι η ου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 00:39 Ο Founes έγραψε: #1.629 06-01-07 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.το μαγαζι-πολυκαταστημα ανδρικων ρουχων που ψωνιζεις συνηθως και μου προτινεις, για να κανω ενα δωρο..? 2.ολυμπιακη η αετζιαν? κοινως, βιεννη η μοναχο? αντε ρε φουνες με το λεωφορειο, πε μου! 3.bdsm στο σεξ ναι η ου? Click για ανάπτυξη... 1. XA! βρήκες άνθρωπο τώρα να σου προτείνει για δώρο... 2. Ανάλογα... Αν κάτσεις Βιέννη, αν κάτσεις λίγο και μετά αλλού, Μόναχο! 3. Χμ... bdsm ??? Στην πιο light μορφή του γιατί όχι? Ερωτήσεις: 1. bdsm στο σεξ ναι η ου? (kinky... μου άρεσε...) 2. ποιο απωθημένο σου, θα επιδιώξεις να ικανοποιήσεις μέσα στο 2007 ? 3. Σου έχει τύχει να ανοίξεις kinky κουβέντα με ανθρώπους που τυχαία βρέθηκες στην ίδια παρέα? ps. Gio, έχω τις πληροφορίες που θές... pm me, or msn me... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 13:11 Η Γίδι έγραψε: #1.630 06-01-07 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ερωτήσεις: 1. bdsm στο σεξ ναι η ου? (kinky... μου άρεσε...) 2. ποιο απωθημένο σου, θα επιδιώξεις να ικανοποιήσεις μέσα στο 2007 ? 3. Σου έχει τύχει να ανοίξεις kinky κουβέντα με ανθρώπους που τυχαία βρέθηκες στην ίδια παρέα? ps. Gio, έχω τις πληροφορίες που θές... pm me, or msn me... Click για ανάπτυξη... 1. Μπα, γενικά δεν ψήνομαι για μαύρο βυνίλιο... Ίσως πολύυυ λαϊτ!! 2. Να νιώσω "στα νερά" μου. 3. Ναι αμέ! Ερωτήσεις: 1. Ερωτεύεσαι εύκολα; 2. Και; Το δείχνεις; 3. Πας συχνά στη θάλασσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 13:24 Η io-io έγραψε: #1.631 06-01-07 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Ερωτεύεσαι εύκολα; 2. Και; Το δείχνεις; 3. Πας συχνά στη θάλασσα; Click για ανάπτυξη... 1. Χμμ δεν ξερω αν ερωτευομαι ευκολα, αλλα αν ειναι να ερωτευτω καποιον θα το παθω πολυυυ νωρις, κεραυνοβολα που λεμε! 2. Ναι! Και να μη θελω, δεν ειμαι πολυ καλη στο να το κρυβω... 3. Εννοειται!! Ολο το καλοκαιρι για μπανακια, και το χειμωνα για βολτες με το αυτοκινητο! Ερωτησεις: 1. Πηγες σημερα στον αγιασμο των υδατων?? 2. Εχετε κανενα περιεργο εθιμο στην περιοχη σου για την ημερα των Φωτων? 3. Ποτε γυρνας στον..παγκο σου σαν καθε κατεργαρης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theio_vrefos Πολύ δραστήριο μέλος Ο theio_vrefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 13:30 Ο theio_vrefos: #1.632 06-01-07 13:30 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ερωτησεις: 1. Πηγες σημερα στον αγιασμο των υδατων?? 2. Εχετε κανενα περιεργο εθιμο στην περιοχη σου για την ημερα των Φωτων? 3. Ποτε γυρνας στον..παγκο σου σαν καθε κατεργαρης?? Click για ανάπτυξη... 1. Εάν ο μωάμεθ δε πάει στο βουνό... 2. Πέρνουμε τη μεγαλύτερη παρθένα και τη ρίχνουμε στο νερό αντί για το σταυρό. Όποιος τη πιάσει μπορεί να την εκμεταλλευτεί όπως γουστάρει. 3. Κάθε φορά που ο δείκτης είναι στα 23'' 1. Το τελευταίο βιβλίο που διάβασες? 2. Η τελευταία ταινία που είδες? 3. Ναι ή όχι ή δε ξέρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 17:10 Η Γίδι έγραψε: #1.633 06-01-07 17:10 Αρχική Δημοσίευση από theio_vrefos: 1. Το τελευταίο βιβλίο που διάβασες? 2. Η τελευταία ταινία που είδες? 3. Ναι ή όχι ή δε ξέρω? Click για ανάπτυξη... 1. Ο αιώνας των Λαβυρύνθων, της Γαλανάκη. 2. Μμ... μάλλον το Straight Story! 3. Ναι! Ερωτήσεις: 1. Έχεις dvd recorder; 2. Πόσες επαφές έχεις στο msn; 3. Πού θέλεις να μείνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 17:24 Ο Dark_kronos: #1.634 06-01-07 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχεις dvd recorder; 2. Πόσες επαφές έχεις στο msn; 3. Πού θέλεις να μείνεις; Click για ανάπτυξη... 1.Ναι 2.139 3.Στην Ροδο φυσικα 1.Εχεις VHS; 2. Τι σχεδιαζεις για σημερα το βραδυ; 3.Πιο ητανε το τελευτεο cd που το ακουσες ολοκληρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 18:56 Ο Γιώργος έγραψε: #1.635 06-01-07 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Εχεις VHS; 2. Τι σχεδιαζεις για σημερα το βραδυ; 3.Πιο ητανε το τελευτεο cd που το ακουσες ολοκληρο; Click για ανάπτυξη... VHS; Τι είναι αυτό; Τρώγεται; Τίποτα "Live & 8 νέα τραγούδια" - Νίκος Μακρόπουλος Για να επιστρέψουμε στις γνωστές ερωτήσεις.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλις τελειώσετε; . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιανουαρίου 2007 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 19:17 Η Γίδι έγραψε: #1.636 06-01-07 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos: Για να επιστρέψουμε στις γνωστές ερωτήσεις.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Click για ανάπτυξη... 1. Πάτωμα! 2. Ναι λέμε! 3. ΤΙΠΟΤΑ Ερωτήσεις: Τα ίδια!! χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 00:42 Ο Dark_kronos: #1.637 07-01-07 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos: Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Click για ανάπτυξη... 1.καναπες 2.Οχι 3.Το σκουπισμα; 1.Ποσο σεξομανης μπορει να ειναι ο Γιωργος; 2.ποσο καιρο εχει να παει με κοπελα ο Γιωργος; 3.Λες να το εχει παθει απο την στεριση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 00:47 Ο Γιώργος έγραψε: #1.638 07-01-07 00:47 Κρονάκο, επειδή δεν μπορείς να απαντήσεις () δεν σημαίνει ότι θα χαλάσεις το παιχνίδι στους υπόλοιπους.. Βρες τρόπο να μπορείς να απαντάς κι εσύ. Συνεχίζουμε.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:28 Ο Founes έγραψε: #1.639 07-01-07 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Ποσο σεξομανης μπορει να ειναι ο Γιωργος; 2.ποσο καιρο εχει να παει με κοπελα ο Γιωργος; 3.Λες να το εχει παθει απο την στεριση; Click για ανάπτυξη... 1. Πολύ... Είναι ο Mr. Loverman! 2. χμ... Νομίζω πως κάνει αποτοξίνωση απο το SEX Overdose!!! 3. Απλά κάνει relax και προσπαθεί να διευρύνει τους ορίζοντές του... (κοινός μαζεύει info για να κατασκευάσει κόλπα που θα τρελάνουν τις γυναίκες!) Ερωτήσεις 1. Ποιος θέλει βόλτα με το μπομπο του Κρόνου? 2. Θα έκανες ποτέ κάποιο extreme κούρεμα-χτένισμα? Αν ναι, τί? 3. Πες μας μια ατάκα που σου έχει κολλήσει και λές συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:52 Η Giovanna έγραψε: #1.640 07-01-07 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ερωτήσεις 1. Ποιος θέλει βόλτα με το μπομπο του Κρόνου? 2. Θα έκανες ποτέ κάποιο extreme κούρεμα-χτένισμα? Αν ναι, τί? 3. Πες μας μια ατάκα που σου έχει κολλήσει και λές συνέχεια... Click για ανάπτυξη... 1.τι ειναι ο μπομπος? 2. μπα δε νομιζω. αναλογα τα κεφια.. αλλα πολυ απιθανο still. 3. τι λες τωρα! 1.εχεις καποιο αντικειμενο που πρεπει οπωσδηποτε να εχεις κοντα σου πριν κοιμηθεις? 2. και αν ναι, τι ειναι αυτο? 3.ποσα usb στικ εχεις και με τι χωρητικοτητες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.το μαγαζι-πολυκαταστημα ανδρικων ρουχων που ψωνιζεις συνηθως και μου προτινεις, για να κανω ενα δωρο..? 2.ολυμπιακη η αετζιαν? κοινως, βιεννη η μοναχο? αντε ρε φουνες με το λεωφορειο, πε μου! 3.bdsm στο σεξ ναι η ου? Click για ανάπτυξη... 1. XA! βρήκες άνθρωπο τώρα να σου προτείνει για δώρο... 2. Ανάλογα... Αν κάτσεις Βιέννη, αν κάτσεις λίγο και μετά αλλού, Μόναχο! 3. Χμ... bdsm ??? Στην πιο light μορφή του γιατί όχι? Ερωτήσεις: 1. bdsm στο σεξ ναι η ου? (kinky... μου άρεσε...) 2. ποιο απωθημένο σου, θα επιδιώξεις να ικανοποιήσεις μέσα στο 2007 ? 3. Σου έχει τύχει να ανοίξεις kinky κουβέντα με ανθρώπους που τυχαία βρέθηκες στην ίδια παρέα? ps. Gio, έχω τις πληροφορίες που θές... pm me, or msn me... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 13:11 Η Γίδι έγραψε: #1.630 06-01-07 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ερωτήσεις: 1. bdsm στο σεξ ναι η ου? (kinky... μου άρεσε...) 2. ποιο απωθημένο σου, θα επιδιώξεις να ικανοποιήσεις μέσα στο 2007 ? 3. Σου έχει τύχει να ανοίξεις kinky κουβέντα με ανθρώπους που τυχαία βρέθηκες στην ίδια παρέα? ps. Gio, έχω τις πληροφορίες που θές... pm me, or msn me... Click για ανάπτυξη... 1. Μπα, γενικά δεν ψήνομαι για μαύρο βυνίλιο... Ίσως πολύυυ λαϊτ!! 2. Να νιώσω "στα νερά" μου. 3. Ναι αμέ! Ερωτήσεις: 1. Ερωτεύεσαι εύκολα; 2. Και; Το δείχνεις; 3. Πας συχνά στη θάλασσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 13:24 Η io-io έγραψε: #1.631 06-01-07 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Ερωτεύεσαι εύκολα; 2. Και; Το δείχνεις; 3. Πας συχνά στη θάλασσα; Click για ανάπτυξη... 1. Χμμ δεν ξερω αν ερωτευομαι ευκολα, αλλα αν ειναι να ερωτευτω καποιον θα το παθω πολυυυ νωρις, κεραυνοβολα που λεμε! 2. Ναι! Και να μη θελω, δεν ειμαι πολυ καλη στο να το κρυβω... 3. Εννοειται!! Ολο το καλοκαιρι για μπανακια, και το χειμωνα για βολτες με το αυτοκινητο! Ερωτησεις: 1. Πηγες σημερα στον αγιασμο των υδατων?? 2. Εχετε κανενα περιεργο εθιμο στην περιοχη σου για την ημερα των Φωτων? 3. Ποτε γυρνας στον..παγκο σου σαν καθε κατεργαρης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theio_vrefos Πολύ δραστήριο μέλος Ο theio_vrefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 13:30 Ο theio_vrefos: #1.632 06-01-07 13:30 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ερωτησεις: 1. Πηγες σημερα στον αγιασμο των υδατων?? 2. Εχετε κανενα περιεργο εθιμο στην περιοχη σου για την ημερα των Φωτων? 3. Ποτε γυρνας στον..παγκο σου σαν καθε κατεργαρης?? Click για ανάπτυξη... 1. Εάν ο μωάμεθ δε πάει στο βουνό... 2. Πέρνουμε τη μεγαλύτερη παρθένα και τη ρίχνουμε στο νερό αντί για το σταυρό. Όποιος τη πιάσει μπορεί να την εκμεταλλευτεί όπως γουστάρει. 3. Κάθε φορά που ο δείκτης είναι στα 23'' 1. Το τελευταίο βιβλίο που διάβασες? 2. Η τελευταία ταινία που είδες? 3. Ναι ή όχι ή δε ξέρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 17:10 Η Γίδι έγραψε: #1.633 06-01-07 17:10 Αρχική Δημοσίευση από theio_vrefos: 1. Το τελευταίο βιβλίο που διάβασες? 2. Η τελευταία ταινία που είδες? 3. Ναι ή όχι ή δε ξέρω? Click για ανάπτυξη... 1. Ο αιώνας των Λαβυρύνθων, της Γαλανάκη. 2. Μμ... μάλλον το Straight Story! 3. Ναι! Ερωτήσεις: 1. Έχεις dvd recorder; 2. Πόσες επαφές έχεις στο msn; 3. Πού θέλεις να μείνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 17:24 Ο Dark_kronos: #1.634 06-01-07 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχεις dvd recorder; 2. Πόσες επαφές έχεις στο msn; 3. Πού θέλεις να μείνεις; Click για ανάπτυξη... 1.Ναι 2.139 3.Στην Ροδο φυσικα 1.Εχεις VHS; 2. Τι σχεδιαζεις για σημερα το βραδυ; 3.Πιο ητανε το τελευτεο cd που το ακουσες ολοκληρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 18:56 Ο Γιώργος έγραψε: #1.635 06-01-07 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Εχεις VHS; 2. Τι σχεδιαζεις για σημερα το βραδυ; 3.Πιο ητανε το τελευτεο cd που το ακουσες ολοκληρο; Click για ανάπτυξη... VHS; Τι είναι αυτό; Τρώγεται; Τίποτα "Live & 8 νέα τραγούδια" - Νίκος Μακρόπουλος Για να επιστρέψουμε στις γνωστές ερωτήσεις.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλις τελειώσετε; . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιανουαρίου 2007 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 19:17 Η Γίδι έγραψε: #1.636 06-01-07 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos: Για να επιστρέψουμε στις γνωστές ερωτήσεις.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Click για ανάπτυξη... 1. Πάτωμα! 2. Ναι λέμε! 3. ΤΙΠΟΤΑ Ερωτήσεις: Τα ίδια!! χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 00:42 Ο Dark_kronos: #1.637 07-01-07 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos: Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Click για ανάπτυξη... 1.καναπες 2.Οχι 3.Το σκουπισμα; 1.Ποσο σεξομανης μπορει να ειναι ο Γιωργος; 2.ποσο καιρο εχει να παει με κοπελα ο Γιωργος; 3.Λες να το εχει παθει απο την στεριση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 00:47 Ο Γιώργος έγραψε: #1.638 07-01-07 00:47 Κρονάκο, επειδή δεν μπορείς να απαντήσεις () δεν σημαίνει ότι θα χαλάσεις το παιχνίδι στους υπόλοιπους.. Βρες τρόπο να μπορείς να απαντάς κι εσύ. Συνεχίζουμε.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:28 Ο Founes έγραψε: #1.639 07-01-07 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Ποσο σεξομανης μπορει να ειναι ο Γιωργος; 2.ποσο καιρο εχει να παει με κοπελα ο Γιωργος; 3.Λες να το εχει παθει απο την στεριση; Click για ανάπτυξη... 1. Πολύ... Είναι ο Mr. Loverman! 2. χμ... Νομίζω πως κάνει αποτοξίνωση απο το SEX Overdose!!! 3. Απλά κάνει relax και προσπαθεί να διευρύνει τους ορίζοντές του... (κοινός μαζεύει info για να κατασκευάσει κόλπα που θα τρελάνουν τις γυναίκες!) Ερωτήσεις 1. Ποιος θέλει βόλτα με το μπομπο του Κρόνου? 2. Θα έκανες ποτέ κάποιο extreme κούρεμα-χτένισμα? Αν ναι, τί? 3. Πες μας μια ατάκα που σου έχει κολλήσει και λές συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:52 Η Giovanna έγραψε: #1.640 07-01-07 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ερωτήσεις 1. Ποιος θέλει βόλτα με το μπομπο του Κρόνου? 2. Θα έκανες ποτέ κάποιο extreme κούρεμα-χτένισμα? Αν ναι, τί? 3. Πες μας μια ατάκα που σου έχει κολλήσει και λές συνέχεια... Click για ανάπτυξη... 1.τι ειναι ο μπομπος? 2. μπα δε νομιζω. αναλογα τα κεφια.. αλλα πολυ απιθανο still. 3. τι λες τωρα! 1.εχεις καποιο αντικειμενο που πρεπει οπωσδηποτε να εχεις κοντα σου πριν κοιμηθεις? 2. και αν ναι, τι ειναι αυτο? 3.ποσα usb στικ εχεις και με τι χωρητικοτητες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ερωτήσεις: 1. bdsm στο σεξ ναι η ου? (kinky... μου άρεσε...) 2. ποιο απωθημένο σου, θα επιδιώξεις να ικανοποιήσεις μέσα στο 2007 ? 3. Σου έχει τύχει να ανοίξεις kinky κουβέντα με ανθρώπους που τυχαία βρέθηκες στην ίδια παρέα? ps. Gio, έχω τις πληροφορίες που θές... pm me, or msn me... Click για ανάπτυξη... 1. Μπα, γενικά δεν ψήνομαι για μαύρο βυνίλιο... Ίσως πολύυυ λαϊτ!! 2. Να νιώσω "στα νερά" μου. 3. Ναι αμέ! Ερωτήσεις: 1. Ερωτεύεσαι εύκολα; 2. Και; Το δείχνεις; 3. Πας συχνά στη θάλασσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 13:24 Η io-io έγραψε: #1.631 06-01-07 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Ερωτεύεσαι εύκολα; 2. Και; Το δείχνεις; 3. Πας συχνά στη θάλασσα; Click για ανάπτυξη... 1. Χμμ δεν ξερω αν ερωτευομαι ευκολα, αλλα αν ειναι να ερωτευτω καποιον θα το παθω πολυυυ νωρις, κεραυνοβολα που λεμε! 2. Ναι! Και να μη θελω, δεν ειμαι πολυ καλη στο να το κρυβω... 3. Εννοειται!! Ολο το καλοκαιρι για μπανακια, και το χειμωνα για βολτες με το αυτοκινητο! Ερωτησεις: 1. Πηγες σημερα στον αγιασμο των υδατων?? 2. Εχετε κανενα περιεργο εθιμο στην περιοχη σου για την ημερα των Φωτων? 3. Ποτε γυρνας στον..παγκο σου σαν καθε κατεργαρης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theio_vrefos Πολύ δραστήριο μέλος Ο theio_vrefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 13:30 Ο theio_vrefos: #1.632 06-01-07 13:30 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ερωτησεις: 1. Πηγες σημερα στον αγιασμο των υδατων?? 2. Εχετε κανενα περιεργο εθιμο στην περιοχη σου για την ημερα των Φωτων? 3. Ποτε γυρνας στον..παγκο σου σαν καθε κατεργαρης?? Click για ανάπτυξη... 1. Εάν ο μωάμεθ δε πάει στο βουνό... 2. Πέρνουμε τη μεγαλύτερη παρθένα και τη ρίχνουμε στο νερό αντί για το σταυρό. Όποιος τη πιάσει μπορεί να την εκμεταλλευτεί όπως γουστάρει. 3. Κάθε φορά που ο δείκτης είναι στα 23'' 1. Το τελευταίο βιβλίο που διάβασες? 2. Η τελευταία ταινία που είδες? 3. Ναι ή όχι ή δε ξέρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 17:10 Η Γίδι έγραψε: #1.633 06-01-07 17:10 Αρχική Δημοσίευση από theio_vrefos: 1. Το τελευταίο βιβλίο που διάβασες? 2. Η τελευταία ταινία που είδες? 3. Ναι ή όχι ή δε ξέρω? Click για ανάπτυξη... 1. Ο αιώνας των Λαβυρύνθων, της Γαλανάκη. 2. Μμ... μάλλον το Straight Story! 3. Ναι! Ερωτήσεις: 1. Έχεις dvd recorder; 2. Πόσες επαφές έχεις στο msn; 3. Πού θέλεις να μείνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 17:24 Ο Dark_kronos: #1.634 06-01-07 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχεις dvd recorder; 2. Πόσες επαφές έχεις στο msn; 3. Πού θέλεις να μείνεις; Click για ανάπτυξη... 1.Ναι 2.139 3.Στην Ροδο φυσικα 1.Εχεις VHS; 2. Τι σχεδιαζεις για σημερα το βραδυ; 3.Πιο ητανε το τελευτεο cd που το ακουσες ολοκληρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 18:56 Ο Γιώργος έγραψε: #1.635 06-01-07 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Εχεις VHS; 2. Τι σχεδιαζεις για σημερα το βραδυ; 3.Πιο ητανε το τελευτεο cd που το ακουσες ολοκληρο; Click για ανάπτυξη... VHS; Τι είναι αυτό; Τρώγεται; Τίποτα "Live & 8 νέα τραγούδια" - Νίκος Μακρόπουλος Για να επιστρέψουμε στις γνωστές ερωτήσεις.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλις τελειώσετε; . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιανουαρίου 2007 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 19:17 Η Γίδι έγραψε: #1.636 06-01-07 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos: Για να επιστρέψουμε στις γνωστές ερωτήσεις.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Click για ανάπτυξη... 1. Πάτωμα! 2. Ναι λέμε! 3. ΤΙΠΟΤΑ Ερωτήσεις: Τα ίδια!! χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 00:42 Ο Dark_kronos: #1.637 07-01-07 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos: Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Click για ανάπτυξη... 1.καναπες 2.Οχι 3.Το σκουπισμα; 1.Ποσο σεξομανης μπορει να ειναι ο Γιωργος; 2.ποσο καιρο εχει να παει με κοπελα ο Γιωργος; 3.Λες να το εχει παθει απο την στεριση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 00:47 Ο Γιώργος έγραψε: #1.638 07-01-07 00:47 Κρονάκο, επειδή δεν μπορείς να απαντήσεις () δεν σημαίνει ότι θα χαλάσεις το παιχνίδι στους υπόλοιπους.. Βρες τρόπο να μπορείς να απαντάς κι εσύ. Συνεχίζουμε.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:28 Ο Founes έγραψε: #1.639 07-01-07 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Ποσο σεξομανης μπορει να ειναι ο Γιωργος; 2.ποσο καιρο εχει να παει με κοπελα ο Γιωργος; 3.Λες να το εχει παθει απο την στεριση; Click για ανάπτυξη... 1. Πολύ... Είναι ο Mr. Loverman! 2. χμ... Νομίζω πως κάνει αποτοξίνωση απο το SEX Overdose!!! 3. Απλά κάνει relax και προσπαθεί να διευρύνει τους ορίζοντές του... (κοινός μαζεύει info για να κατασκευάσει κόλπα που θα τρελάνουν τις γυναίκες!) Ερωτήσεις 1. Ποιος θέλει βόλτα με το μπομπο του Κρόνου? 2. Θα έκανες ποτέ κάποιο extreme κούρεμα-χτένισμα? Αν ναι, τί? 3. Πες μας μια ατάκα που σου έχει κολλήσει και λές συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:52 Η Giovanna έγραψε: #1.640 07-01-07 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ερωτήσεις 1. Ποιος θέλει βόλτα με το μπομπο του Κρόνου? 2. Θα έκανες ποτέ κάποιο extreme κούρεμα-χτένισμα? Αν ναι, τί? 3. Πες μας μια ατάκα που σου έχει κολλήσει και λές συνέχεια... Click για ανάπτυξη... 1.τι ειναι ο μπομπος? 2. μπα δε νομιζω. αναλογα τα κεφια.. αλλα πολυ απιθανο still. 3. τι λες τωρα! 1.εχεις καποιο αντικειμενο που πρεπει οπωσδηποτε να εχεις κοντα σου πριν κοιμηθεις? 2. και αν ναι, τι ειναι αυτο? 3.ποσα usb στικ εχεις και με τι χωρητικοτητες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Ερωτεύεσαι εύκολα; 2. Και; Το δείχνεις; 3. Πας συχνά στη θάλασσα; Click για ανάπτυξη... 1. Χμμ δεν ξερω αν ερωτευομαι ευκολα, αλλα αν ειναι να ερωτευτω καποιον θα το παθω πολυυυ νωρις, κεραυνοβολα που λεμε! 2. Ναι! Και να μη θελω, δεν ειμαι πολυ καλη στο να το κρυβω... 3. Εννοειται!! Ολο το καλοκαιρι για μπανακια, και το χειμωνα για βολτες με το αυτοκινητο! Ερωτησεις: 1. Πηγες σημερα στον αγιασμο των υδατων?? 2. Εχετε κανενα περιεργο εθιμο στην περιοχη σου για την ημερα των Φωτων? 3. Ποτε γυρνας στον..παγκο σου σαν καθε κατεργαρης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
theio_vrefos Πολύ δραστήριο μέλος Ο theio_vrefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 13:30 Ο theio_vrefos: #1.632 06-01-07 13:30 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ερωτησεις: 1. Πηγες σημερα στον αγιασμο των υδατων?? 2. Εχετε κανενα περιεργο εθιμο στην περιοχη σου για την ημερα των Φωτων? 3. Ποτε γυρνας στον..παγκο σου σαν καθε κατεργαρης?? Click για ανάπτυξη... 1. Εάν ο μωάμεθ δε πάει στο βουνό... 2. Πέρνουμε τη μεγαλύτερη παρθένα και τη ρίχνουμε στο νερό αντί για το σταυρό. Όποιος τη πιάσει μπορεί να την εκμεταλλευτεί όπως γουστάρει. 3. Κάθε φορά που ο δείκτης είναι στα 23'' 1. Το τελευταίο βιβλίο που διάβασες? 2. Η τελευταία ταινία που είδες? 3. Ναι ή όχι ή δε ξέρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 17:10 Η Γίδι έγραψε: #1.633 06-01-07 17:10 Αρχική Δημοσίευση από theio_vrefos: 1. Το τελευταίο βιβλίο που διάβασες? 2. Η τελευταία ταινία που είδες? 3. Ναι ή όχι ή δε ξέρω? Click για ανάπτυξη... 1. Ο αιώνας των Λαβυρύνθων, της Γαλανάκη. 2. Μμ... μάλλον το Straight Story! 3. Ναι! Ερωτήσεις: 1. Έχεις dvd recorder; 2. Πόσες επαφές έχεις στο msn; 3. Πού θέλεις να μείνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 17:24 Ο Dark_kronos: #1.634 06-01-07 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχεις dvd recorder; 2. Πόσες επαφές έχεις στο msn; 3. Πού θέλεις να μείνεις; Click για ανάπτυξη... 1.Ναι 2.139 3.Στην Ροδο φυσικα 1.Εχεις VHS; 2. Τι σχεδιαζεις για σημερα το βραδυ; 3.Πιο ητανε το τελευτεο cd που το ακουσες ολοκληρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 18:56 Ο Γιώργος έγραψε: #1.635 06-01-07 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Εχεις VHS; 2. Τι σχεδιαζεις για σημερα το βραδυ; 3.Πιο ητανε το τελευτεο cd που το ακουσες ολοκληρο; Click για ανάπτυξη... VHS; Τι είναι αυτό; Τρώγεται; Τίποτα "Live & 8 νέα τραγούδια" - Νίκος Μακρόπουλος Για να επιστρέψουμε στις γνωστές ερωτήσεις.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλις τελειώσετε; . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιανουαρίου 2007 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 19:17 Η Γίδι έγραψε: #1.636 06-01-07 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos: Για να επιστρέψουμε στις γνωστές ερωτήσεις.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Click για ανάπτυξη... 1. Πάτωμα! 2. Ναι λέμε! 3. ΤΙΠΟΤΑ Ερωτήσεις: Τα ίδια!! χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 00:42 Ο Dark_kronos: #1.637 07-01-07 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos: Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Click για ανάπτυξη... 1.καναπες 2.Οχι 3.Το σκουπισμα; 1.Ποσο σεξομανης μπορει να ειναι ο Γιωργος; 2.ποσο καιρο εχει να παει με κοπελα ο Γιωργος; 3.Λες να το εχει παθει απο την στεριση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 00:47 Ο Γιώργος έγραψε: #1.638 07-01-07 00:47 Κρονάκο, επειδή δεν μπορείς να απαντήσεις () δεν σημαίνει ότι θα χαλάσεις το παιχνίδι στους υπόλοιπους.. Βρες τρόπο να μπορείς να απαντάς κι εσύ. Συνεχίζουμε.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:28 Ο Founes έγραψε: #1.639 07-01-07 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Ποσο σεξομανης μπορει να ειναι ο Γιωργος; 2.ποσο καιρο εχει να παει με κοπελα ο Γιωργος; 3.Λες να το εχει παθει απο την στεριση; Click για ανάπτυξη... 1. Πολύ... Είναι ο Mr. Loverman! 2. χμ... Νομίζω πως κάνει αποτοξίνωση απο το SEX Overdose!!! 3. Απλά κάνει relax και προσπαθεί να διευρύνει τους ορίζοντές του... (κοινός μαζεύει info για να κατασκευάσει κόλπα που θα τρελάνουν τις γυναίκες!) Ερωτήσεις 1. Ποιος θέλει βόλτα με το μπομπο του Κρόνου? 2. Θα έκανες ποτέ κάποιο extreme κούρεμα-χτένισμα? Αν ναι, τί? 3. Πες μας μια ατάκα που σου έχει κολλήσει και λές συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:52 Η Giovanna έγραψε: #1.640 07-01-07 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ερωτήσεις 1. Ποιος θέλει βόλτα με το μπομπο του Κρόνου? 2. Θα έκανες ποτέ κάποιο extreme κούρεμα-χτένισμα? Αν ναι, τί? 3. Πες μας μια ατάκα που σου έχει κολλήσει και λές συνέχεια... Click για ανάπτυξη... 1.τι ειναι ο μπομπος? 2. μπα δε νομιζω. αναλογα τα κεφια.. αλλα πολυ απιθανο still. 3. τι λες τωρα! 1.εχεις καποιο αντικειμενο που πρεπει οπωσδηποτε να εχεις κοντα σου πριν κοιμηθεις? 2. και αν ναι, τι ειναι αυτο? 3.ποσα usb στικ εχεις και με τι χωρητικοτητες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ερωτησεις: 1. Πηγες σημερα στον αγιασμο των υδατων?? 2. Εχετε κανενα περιεργο εθιμο στην περιοχη σου για την ημερα των Φωτων? 3. Ποτε γυρνας στον..παγκο σου σαν καθε κατεργαρης?? Click για ανάπτυξη... 1. Εάν ο μωάμεθ δε πάει στο βουνό... 2. Πέρνουμε τη μεγαλύτερη παρθένα και τη ρίχνουμε στο νερό αντί για το σταυρό. Όποιος τη πιάσει μπορεί να την εκμεταλλευτεί όπως γουστάρει. 3. Κάθε φορά που ο δείκτης είναι στα 23'' 1. Το τελευταίο βιβλίο που διάβασες? 2. Η τελευταία ταινία που είδες? 3. Ναι ή όχι ή δε ξέρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 17:10 Η Γίδι έγραψε: #1.633 06-01-07 17:10 Αρχική Δημοσίευση από theio_vrefos: 1. Το τελευταίο βιβλίο που διάβασες? 2. Η τελευταία ταινία που είδες? 3. Ναι ή όχι ή δε ξέρω? Click για ανάπτυξη... 1. Ο αιώνας των Λαβυρύνθων, της Γαλανάκη. 2. Μμ... μάλλον το Straight Story! 3. Ναι! Ερωτήσεις: 1. Έχεις dvd recorder; 2. Πόσες επαφές έχεις στο msn; 3. Πού θέλεις να μείνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 17:24 Ο Dark_kronos: #1.634 06-01-07 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχεις dvd recorder; 2. Πόσες επαφές έχεις στο msn; 3. Πού θέλεις να μείνεις; Click για ανάπτυξη... 1.Ναι 2.139 3.Στην Ροδο φυσικα 1.Εχεις VHS; 2. Τι σχεδιαζεις για σημερα το βραδυ; 3.Πιο ητανε το τελευτεο cd που το ακουσες ολοκληρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 18:56 Ο Γιώργος έγραψε: #1.635 06-01-07 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Εχεις VHS; 2. Τι σχεδιαζεις για σημερα το βραδυ; 3.Πιο ητανε το τελευτεο cd που το ακουσες ολοκληρο; Click για ανάπτυξη... VHS; Τι είναι αυτό; Τρώγεται; Τίποτα "Live & 8 νέα τραγούδια" - Νίκος Μακρόπουλος Για να επιστρέψουμε στις γνωστές ερωτήσεις.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλις τελειώσετε; . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιανουαρίου 2007 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 19:17 Η Γίδι έγραψε: #1.636 06-01-07 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos: Για να επιστρέψουμε στις γνωστές ερωτήσεις.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Click για ανάπτυξη... 1. Πάτωμα! 2. Ναι λέμε! 3. ΤΙΠΟΤΑ Ερωτήσεις: Τα ίδια!! χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 00:42 Ο Dark_kronos: #1.637 07-01-07 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos: Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Click για ανάπτυξη... 1.καναπες 2.Οχι 3.Το σκουπισμα; 1.Ποσο σεξομανης μπορει να ειναι ο Γιωργος; 2.ποσο καιρο εχει να παει με κοπελα ο Γιωργος; 3.Λες να το εχει παθει απο την στεριση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 00:47 Ο Γιώργος έγραψε: #1.638 07-01-07 00:47 Κρονάκο, επειδή δεν μπορείς να απαντήσεις () δεν σημαίνει ότι θα χαλάσεις το παιχνίδι στους υπόλοιπους.. Βρες τρόπο να μπορείς να απαντάς κι εσύ. Συνεχίζουμε.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:28 Ο Founes έγραψε: #1.639 07-01-07 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Ποσο σεξομανης μπορει να ειναι ο Γιωργος; 2.ποσο καιρο εχει να παει με κοπελα ο Γιωργος; 3.Λες να το εχει παθει απο την στεριση; Click για ανάπτυξη... 1. Πολύ... Είναι ο Mr. Loverman! 2. χμ... Νομίζω πως κάνει αποτοξίνωση απο το SEX Overdose!!! 3. Απλά κάνει relax και προσπαθεί να διευρύνει τους ορίζοντές του... (κοινός μαζεύει info για να κατασκευάσει κόλπα που θα τρελάνουν τις γυναίκες!) Ερωτήσεις 1. Ποιος θέλει βόλτα με το μπομπο του Κρόνου? 2. Θα έκανες ποτέ κάποιο extreme κούρεμα-χτένισμα? Αν ναι, τί? 3. Πες μας μια ατάκα που σου έχει κολλήσει και λές συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:52 Η Giovanna έγραψε: #1.640 07-01-07 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ερωτήσεις 1. Ποιος θέλει βόλτα με το μπομπο του Κρόνου? 2. Θα έκανες ποτέ κάποιο extreme κούρεμα-χτένισμα? Αν ναι, τί? 3. Πες μας μια ατάκα που σου έχει κολλήσει και λές συνέχεια... Click για ανάπτυξη... 1.τι ειναι ο μπομπος? 2. μπα δε νομιζω. αναλογα τα κεφια.. αλλα πολυ απιθανο still. 3. τι λες τωρα! 1.εχεις καποιο αντικειμενο που πρεπει οπωσδηποτε να εχεις κοντα σου πριν κοιμηθεις? 2. και αν ναι, τι ειναι αυτο? 3.ποσα usb στικ εχεις και με τι χωρητικοτητες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από theio_vrefos: 1. Το τελευταίο βιβλίο που διάβασες? 2. Η τελευταία ταινία που είδες? 3. Ναι ή όχι ή δε ξέρω? Click για ανάπτυξη... 1. Ο αιώνας των Λαβυρύνθων, της Γαλανάκη. 2. Μμ... μάλλον το Straight Story! 3. Ναι! Ερωτήσεις: 1. Έχεις dvd recorder; 2. Πόσες επαφές έχεις στο msn; 3. Πού θέλεις να μείνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 17:24 Ο Dark_kronos: #1.634 06-01-07 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχεις dvd recorder; 2. Πόσες επαφές έχεις στο msn; 3. Πού θέλεις να μείνεις; Click για ανάπτυξη... 1.Ναι 2.139 3.Στην Ροδο φυσικα 1.Εχεις VHS; 2. Τι σχεδιαζεις για σημερα το βραδυ; 3.Πιο ητανε το τελευτεο cd που το ακουσες ολοκληρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 18:56 Ο Γιώργος έγραψε: #1.635 06-01-07 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Εχεις VHS; 2. Τι σχεδιαζεις για σημερα το βραδυ; 3.Πιο ητανε το τελευτεο cd που το ακουσες ολοκληρο; Click για ανάπτυξη... VHS; Τι είναι αυτό; Τρώγεται; Τίποτα "Live & 8 νέα τραγούδια" - Νίκος Μακρόπουλος Για να επιστρέψουμε στις γνωστές ερωτήσεις.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλις τελειώσετε; . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιανουαρίου 2007 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 19:17 Η Γίδι έγραψε: #1.636 06-01-07 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos: Για να επιστρέψουμε στις γνωστές ερωτήσεις.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Click για ανάπτυξη... 1. Πάτωμα! 2. Ναι λέμε! 3. ΤΙΠΟΤΑ Ερωτήσεις: Τα ίδια!! χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 00:42 Ο Dark_kronos: #1.637 07-01-07 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos: Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Click για ανάπτυξη... 1.καναπες 2.Οχι 3.Το σκουπισμα; 1.Ποσο σεξομανης μπορει να ειναι ο Γιωργος; 2.ποσο καιρο εχει να παει με κοπελα ο Γιωργος; 3.Λες να το εχει παθει απο την στεριση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 00:47 Ο Γιώργος έγραψε: #1.638 07-01-07 00:47 Κρονάκο, επειδή δεν μπορείς να απαντήσεις () δεν σημαίνει ότι θα χαλάσεις το παιχνίδι στους υπόλοιπους.. Βρες τρόπο να μπορείς να απαντάς κι εσύ. Συνεχίζουμε.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:28 Ο Founes έγραψε: #1.639 07-01-07 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Ποσο σεξομανης μπορει να ειναι ο Γιωργος; 2.ποσο καιρο εχει να παει με κοπελα ο Γιωργος; 3.Λες να το εχει παθει απο την στεριση; Click για ανάπτυξη... 1. Πολύ... Είναι ο Mr. Loverman! 2. χμ... Νομίζω πως κάνει αποτοξίνωση απο το SEX Overdose!!! 3. Απλά κάνει relax και προσπαθεί να διευρύνει τους ορίζοντές του... (κοινός μαζεύει info για να κατασκευάσει κόλπα που θα τρελάνουν τις γυναίκες!) Ερωτήσεις 1. Ποιος θέλει βόλτα με το μπομπο του Κρόνου? 2. Θα έκανες ποτέ κάποιο extreme κούρεμα-χτένισμα? Αν ναι, τί? 3. Πες μας μια ατάκα που σου έχει κολλήσει και λές συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:52 Η Giovanna έγραψε: #1.640 07-01-07 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ερωτήσεις 1. Ποιος θέλει βόλτα με το μπομπο του Κρόνου? 2. Θα έκανες ποτέ κάποιο extreme κούρεμα-χτένισμα? Αν ναι, τί? 3. Πες μας μια ατάκα που σου έχει κολλήσει και λές συνέχεια... Click για ανάπτυξη... 1.τι ειναι ο μπομπος? 2. μπα δε νομιζω. αναλογα τα κεφια.. αλλα πολυ απιθανο still. 3. τι λες τωρα! 1.εχεις καποιο αντικειμενο που πρεπει οπωσδηποτε να εχεις κοντα σου πριν κοιμηθεις? 2. και αν ναι, τι ειναι αυτο? 3.ποσα usb στικ εχεις και με τι χωρητικοτητες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχεις dvd recorder; 2. Πόσες επαφές έχεις στο msn; 3. Πού θέλεις να μείνεις; Click για ανάπτυξη... 1.Ναι 2.139 3.Στην Ροδο φυσικα 1.Εχεις VHS; 2. Τι σχεδιαζεις για σημερα το βραδυ; 3.Πιο ητανε το τελευτεο cd που το ακουσες ολοκληρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 18:56 Ο Γιώργος έγραψε: #1.635 06-01-07 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Εχεις VHS; 2. Τι σχεδιαζεις για σημερα το βραδυ; 3.Πιο ητανε το τελευτεο cd που το ακουσες ολοκληρο; Click για ανάπτυξη... VHS; Τι είναι αυτό; Τρώγεται; Τίποτα "Live & 8 νέα τραγούδια" - Νίκος Μακρόπουλος Για να επιστρέψουμε στις γνωστές ερωτήσεις.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλις τελειώσετε; . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιανουαρίου 2007 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 19:17 Η Γίδι έγραψε: #1.636 06-01-07 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos: Για να επιστρέψουμε στις γνωστές ερωτήσεις.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Click για ανάπτυξη... 1. Πάτωμα! 2. Ναι λέμε! 3. ΤΙΠΟΤΑ Ερωτήσεις: Τα ίδια!! χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 00:42 Ο Dark_kronos: #1.637 07-01-07 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos: Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Click για ανάπτυξη... 1.καναπες 2.Οχι 3.Το σκουπισμα; 1.Ποσο σεξομανης μπορει να ειναι ο Γιωργος; 2.ποσο καιρο εχει να παει με κοπελα ο Γιωργος; 3.Λες να το εχει παθει απο την στεριση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 00:47 Ο Γιώργος έγραψε: #1.638 07-01-07 00:47 Κρονάκο, επειδή δεν μπορείς να απαντήσεις () δεν σημαίνει ότι θα χαλάσεις το παιχνίδι στους υπόλοιπους.. Βρες τρόπο να μπορείς να απαντάς κι εσύ. Συνεχίζουμε.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:28 Ο Founes έγραψε: #1.639 07-01-07 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Ποσο σεξομανης μπορει να ειναι ο Γιωργος; 2.ποσο καιρο εχει να παει με κοπελα ο Γιωργος; 3.Λες να το εχει παθει απο την στεριση; Click για ανάπτυξη... 1. Πολύ... Είναι ο Mr. Loverman! 2. χμ... Νομίζω πως κάνει αποτοξίνωση απο το SEX Overdose!!! 3. Απλά κάνει relax και προσπαθεί να διευρύνει τους ορίζοντές του... (κοινός μαζεύει info για να κατασκευάσει κόλπα που θα τρελάνουν τις γυναίκες!) Ερωτήσεις 1. Ποιος θέλει βόλτα με το μπομπο του Κρόνου? 2. Θα έκανες ποτέ κάποιο extreme κούρεμα-χτένισμα? Αν ναι, τί? 3. Πες μας μια ατάκα που σου έχει κολλήσει και λές συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:52 Η Giovanna έγραψε: #1.640 07-01-07 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ερωτήσεις 1. Ποιος θέλει βόλτα με το μπομπο του Κρόνου? 2. Θα έκανες ποτέ κάποιο extreme κούρεμα-χτένισμα? Αν ναι, τί? 3. Πες μας μια ατάκα που σου έχει κολλήσει και λές συνέχεια... Click για ανάπτυξη... 1.τι ειναι ο μπομπος? 2. μπα δε νομιζω. αναλογα τα κεφια.. αλλα πολυ απιθανο still. 3. τι λες τωρα! 1.εχεις καποιο αντικειμενο που πρεπει οπωσδηποτε να εχεις κοντα σου πριν κοιμηθεις? 2. και αν ναι, τι ειναι αυτο? 3.ποσα usb στικ εχεις και με τι χωρητικοτητες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Εχεις VHS; 2. Τι σχεδιαζεις για σημερα το βραδυ; 3.Πιο ητανε το τελευτεο cd που το ακουσες ολοκληρο; Click για ανάπτυξη... VHS; Τι είναι αυτό; Τρώγεται; Τίποτα "Live & 8 νέα τραγούδια" - Νίκος Μακρόπουλος Για να επιστρέψουμε στις γνωστές ερωτήσεις.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλις τελειώσετε; . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2007 στις 19:17 Η Γίδι έγραψε: #1.636 06-01-07 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos: Για να επιστρέψουμε στις γνωστές ερωτήσεις.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Click για ανάπτυξη... 1. Πάτωμα! 2. Ναι λέμε! 3. ΤΙΠΟΤΑ Ερωτήσεις: Τα ίδια!! χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 00:42 Ο Dark_kronos: #1.637 07-01-07 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos: Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Click για ανάπτυξη... 1.καναπες 2.Οχι 3.Το σκουπισμα; 1.Ποσο σεξομανης μπορει να ειναι ο Γιωργος; 2.ποσο καιρο εχει να παει με κοπελα ο Γιωργος; 3.Λες να το εχει παθει απο την στεριση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 00:47 Ο Γιώργος έγραψε: #1.638 07-01-07 00:47 Κρονάκο, επειδή δεν μπορείς να απαντήσεις () δεν σημαίνει ότι θα χαλάσεις το παιχνίδι στους υπόλοιπους.. Βρες τρόπο να μπορείς να απαντάς κι εσύ. Συνεχίζουμε.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:28 Ο Founes έγραψε: #1.639 07-01-07 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Ποσο σεξομανης μπορει να ειναι ο Γιωργος; 2.ποσο καιρο εχει να παει με κοπελα ο Γιωργος; 3.Λες να το εχει παθει απο την στεριση; Click για ανάπτυξη... 1. Πολύ... Είναι ο Mr. Loverman! 2. χμ... Νομίζω πως κάνει αποτοξίνωση απο το SEX Overdose!!! 3. Απλά κάνει relax και προσπαθεί να διευρύνει τους ορίζοντές του... (κοινός μαζεύει info για να κατασκευάσει κόλπα που θα τρελάνουν τις γυναίκες!) Ερωτήσεις 1. Ποιος θέλει βόλτα με το μπομπο του Κρόνου? 2. Θα έκανες ποτέ κάποιο extreme κούρεμα-χτένισμα? Αν ναι, τί? 3. Πες μας μια ατάκα που σου έχει κολλήσει και λές συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:52 Η Giovanna έγραψε: #1.640 07-01-07 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ερωτήσεις 1. Ποιος θέλει βόλτα με το μπομπο του Κρόνου? 2. Θα έκανες ποτέ κάποιο extreme κούρεμα-χτένισμα? Αν ναι, τί? 3. Πες μας μια ατάκα που σου έχει κολλήσει και λές συνέχεια... Click για ανάπτυξη... 1.τι ειναι ο μπομπος? 2. μπα δε νομιζω. αναλογα τα κεφια.. αλλα πολυ απιθανο still. 3. τι λες τωρα! 1.εχεις καποιο αντικειμενο που πρεπει οπωσδηποτε να εχεις κοντα σου πριν κοιμηθεις? 2. και αν ναι, τι ειναι αυτο? 3.ποσα usb στικ εχεις και με τι χωρητικοτητες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giorgos: Για να επιστρέψουμε στις γνωστές ερωτήσεις.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Click για ανάπτυξη... 1. Πάτωμα! 2. Ναι λέμε! 3. ΤΙΠΟΤΑ Ερωτήσεις: Τα ίδια!! χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 00:42 Ο Dark_kronos: #1.637 07-01-07 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos: Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Click για ανάπτυξη... 1.καναπες 2.Οχι 3.Το σκουπισμα; 1.Ποσο σεξομανης μπορει να ειναι ο Γιωργος; 2.ποσο καιρο εχει να παει με κοπελα ο Γιωργος; 3.Λες να το εχει παθει απο την στεριση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 00:47 Ο Γιώργος έγραψε: #1.638 07-01-07 00:47 Κρονάκο, επειδή δεν μπορείς να απαντήσεις () δεν σημαίνει ότι θα χαλάσεις το παιχνίδι στους υπόλοιπους.. Βρες τρόπο να μπορείς να απαντάς κι εσύ. Συνεχίζουμε.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:28 Ο Founes έγραψε: #1.639 07-01-07 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Ποσο σεξομανης μπορει να ειναι ο Γιωργος; 2.ποσο καιρο εχει να παει με κοπελα ο Γιωργος; 3.Λες να το εχει παθει απο την στεριση; Click για ανάπτυξη... 1. Πολύ... Είναι ο Mr. Loverman! 2. χμ... Νομίζω πως κάνει αποτοξίνωση απο το SEX Overdose!!! 3. Απλά κάνει relax και προσπαθεί να διευρύνει τους ορίζοντές του... (κοινός μαζεύει info για να κατασκευάσει κόλπα που θα τρελάνουν τις γυναίκες!) Ερωτήσεις 1. Ποιος θέλει βόλτα με το μπομπο του Κρόνου? 2. Θα έκανες ποτέ κάποιο extreme κούρεμα-χτένισμα? Αν ναι, τί? 3. Πες μας μια ατάκα που σου έχει κολλήσει και λές συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:52 Η Giovanna έγραψε: #1.640 07-01-07 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ερωτήσεις 1. Ποιος θέλει βόλτα με το μπομπο του Κρόνου? 2. Θα έκανες ποτέ κάποιο extreme κούρεμα-χτένισμα? Αν ναι, τί? 3. Πες μας μια ατάκα που σου έχει κολλήσει και λές συνέχεια... Click για ανάπτυξη... 1.τι ειναι ο μπομπος? 2. μπα δε νομιζω. αναλογα τα κεφια.. αλλα πολυ απιθανο still. 3. τι λες τωρα! 1.εχεις καποιο αντικειμενο που πρεπει οπωσδηποτε να εχεις κοντα σου πριν κοιμηθεις? 2. και αν ναι, τι ειναι αυτο? 3.ποσα usb στικ εχεις και με τι χωρητικοτητες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giorgos: Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Click για ανάπτυξη... 1.καναπες 2.Οχι 3.Το σκουπισμα; 1.Ποσο σεξομανης μπορει να ειναι ο Γιωργος; 2.ποσο καιρο εχει να παει με κοπελα ο Γιωργος; 3.Λες να το εχει παθει απο την στεριση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 00:47 Ο Γιώργος έγραψε: #1.638 07-01-07 00:47 Κρονάκο, επειδή δεν μπορείς να απαντήσεις () δεν σημαίνει ότι θα χαλάσεις το παιχνίδι στους υπόλοιπους.. Βρες τρόπο να μπορείς να απαντάς κι εσύ. Συνεχίζουμε.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:28 Ο Founes έγραψε: #1.639 07-01-07 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Ποσο σεξομανης μπορει να ειναι ο Γιωργος; 2.ποσο καιρο εχει να παει με κοπελα ο Γιωργος; 3.Λες να το εχει παθει απο την στεριση; Click για ανάπτυξη... 1. Πολύ... Είναι ο Mr. Loverman! 2. χμ... Νομίζω πως κάνει αποτοξίνωση απο το SEX Overdose!!! 3. Απλά κάνει relax και προσπαθεί να διευρύνει τους ορίζοντές του... (κοινός μαζεύει info για να κατασκευάσει κόλπα που θα τρελάνουν τις γυναίκες!) Ερωτήσεις 1. Ποιος θέλει βόλτα με το μπομπο του Κρόνου? 2. Θα έκανες ποτέ κάποιο extreme κούρεμα-χτένισμα? Αν ναι, τί? 3. Πες μας μια ατάκα που σου έχει κολλήσει και λές συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:52 Η Giovanna έγραψε: #1.640 07-01-07 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ερωτήσεις 1. Ποιος θέλει βόλτα με το μπομπο του Κρόνου? 2. Θα έκανες ποτέ κάποιο extreme κούρεμα-χτένισμα? Αν ναι, τί? 3. Πες μας μια ατάκα που σου έχει κολλήσει και λές συνέχεια... Click για ανάπτυξη... 1.τι ειναι ο μπομπος? 2. μπα δε νομιζω. αναλογα τα κεφια.. αλλα πολυ απιθανο still. 3. τι λες τωρα! 1.εχεις καποιο αντικειμενο που πρεπει οπωσδηποτε να εχεις κοντα σου πριν κοιμηθεις? 2. και αν ναι, τι ειναι αυτο? 3.ποσα usb στικ εχεις και με τι χωρητικοτητες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κρονάκο, επειδή δεν μπορείς να απαντήσεις () δεν σημαίνει ότι θα χαλάσεις το παιχνίδι στους υπόλοιπους.. Βρες τρόπο να μπορείς να απαντάς κι εσύ. Συνεχίζουμε.. Καναπές ή πάτωμα; Έχεις παίξει ποτέ Strip-Poker; πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλισ τελειώσετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:28 Ο Founes έγραψε: #1.639 07-01-07 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Ποσο σεξομανης μπορει να ειναι ο Γιωργος; 2.ποσο καιρο εχει να παει με κοπελα ο Γιωργος; 3.Λες να το εχει παθει απο την στεριση; Click για ανάπτυξη... 1. Πολύ... Είναι ο Mr. Loverman! 2. χμ... Νομίζω πως κάνει αποτοξίνωση απο το SEX Overdose!!! 3. Απλά κάνει relax και προσπαθεί να διευρύνει τους ορίζοντές του... (κοινός μαζεύει info για να κατασκευάσει κόλπα που θα τρελάνουν τις γυναίκες!) Ερωτήσεις 1. Ποιος θέλει βόλτα με το μπομπο του Κρόνου? 2. Θα έκανες ποτέ κάποιο extreme κούρεμα-χτένισμα? Αν ναι, τί? 3. Πες μας μια ατάκα που σου έχει κολλήσει και λές συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:52 Η Giovanna έγραψε: #1.640 07-01-07 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ερωτήσεις 1. Ποιος θέλει βόλτα με το μπομπο του Κρόνου? 2. Θα έκανες ποτέ κάποιο extreme κούρεμα-χτένισμα? Αν ναι, τί? 3. Πες μας μια ατάκα που σου έχει κολλήσει και λές συνέχεια... Click για ανάπτυξη... 1.τι ειναι ο μπομπος? 2. μπα δε νομιζω. αναλογα τα κεφια.. αλλα πολυ απιθανο still. 3. τι λες τωρα! 1.εχεις καποιο αντικειμενο που πρεπει οπωσδηποτε να εχεις κοντα σου πριν κοιμηθεις? 2. και αν ναι, τι ειναι αυτο? 3.ποσα usb στικ εχεις και με τι χωρητικοτητες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Ποσο σεξομανης μπορει να ειναι ο Γιωργος; 2.ποσο καιρο εχει να παει με κοπελα ο Γιωργος; 3.Λες να το εχει παθει απο την στεριση; Click για ανάπτυξη... 1. Πολύ... Είναι ο Mr. Loverman! 2. χμ... Νομίζω πως κάνει αποτοξίνωση απο το SEX Overdose!!! 3. Απλά κάνει relax και προσπαθεί να διευρύνει τους ορίζοντές του... (κοινός μαζεύει info για να κατασκευάσει κόλπα που θα τρελάνουν τις γυναίκες!) Ερωτήσεις 1. Ποιος θέλει βόλτα με το μπομπο του Κρόνου? 2. Θα έκανες ποτέ κάποιο extreme κούρεμα-χτένισμα? Αν ναι, τί? 3. Πες μας μια ατάκα που σου έχει κολλήσει και λές συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:52 Η Giovanna έγραψε: #1.640 07-01-07 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ερωτήσεις 1. Ποιος θέλει βόλτα με το μπομπο του Κρόνου? 2. Θα έκανες ποτέ κάποιο extreme κούρεμα-χτένισμα? Αν ναι, τί? 3. Πες μας μια ατάκα που σου έχει κολλήσει και λές συνέχεια... Click για ανάπτυξη... 1.τι ειναι ο μπομπος? 2. μπα δε νομιζω. αναλογα τα κεφια.. αλλα πολυ απιθανο still. 3. τι λες τωρα! 1.εχεις καποιο αντικειμενο που πρεπει οπωσδηποτε να εχεις κοντα σου πριν κοιμηθεις? 2. και αν ναι, τι ειναι αυτο? 3.ποσα usb στικ εχεις και με τι χωρητικοτητες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Founes: Ερωτήσεις 1. Ποιος θέλει βόλτα με το μπομπο του Κρόνου? 2. Θα έκανες ποτέ κάποιο extreme κούρεμα-χτένισμα? Αν ναι, τί? 3. Πες μας μια ατάκα που σου έχει κολλήσει και λές συνέχεια... Click για ανάπτυξη... 1.τι ειναι ο μπομπος? 2. μπα δε νομιζω. αναλογα τα κεφια.. αλλα πολυ απιθανο still. 3. τι λες τωρα! 1.εχεις καποιο αντικειμενο που πρεπει οπωσδηποτε να εχεις κοντα σου πριν κοιμηθεις? 2. και αν ναι, τι ειναι αυτο? 3.ποσα usb στικ εχεις και με τι χωρητικοτητες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.