1. Θες να καταλαβαίνουν οι άλλοι αν έχεις κάτι μαζί τους ή είσαι άτομο που τα μαζεύει;
2. Πώς αντιδράς σε μια επιθυμητή ερωτική προσέγγιση;
3. Φούστα ή παντελόνι;
1. Καθότιν παρλαπίπας και έχων το θάρρος της γνώμης, ναι θέλω να γίνομαι κατανοητός εξ'ορισμού...αλλά με το καιρό να εμπλουτίζονται οι ορισμοί με νέους....δε θάβω τις ενοχλήσεις μου απο εξωτερικές παρεμβάσεις, τις γνωστοποιώ με όποιο κόστος...
2. Με διάφορους τρόπους:
α) Χαμογελάω ανόητα και κλείνω μάτι φρενάροντας το χαμόγελο απότομα (μπορεί να καούν και τα τακάκια, αμαλάχι!) - Τ ε χ ν ι κ ή τ ο υ Ε ρ ω τ ό μ α γ κ α !
β) Στο ένα χέρι σχηματίζω ένα κυκλάκι με δείκτη και αντίχειρα και με το άλλο προτάσσω το μεσαίο δάχτυλο..
...Στη συνέχεια τοποθετώ το μεσαίο δάχτυλο του ενός χεριού μέσα στο σχηματιζόμενο κυκλάκι του άλλου φροντίζοντας να με κοιτάει - Τ ε χ ν ι κ ή τ ο υ μ ά ν ι α μ ο ύ ν ι α
γ) Άν είναι γνωστή και τη ξέρω χρόνια, της λέω κοιτώντας τη κατάματα με το πιο ερωτικό βλέμμα που έχει υπάρξει απο καταβολής κόσμου:
"βρε το πουτ@ν@κι πόσο μεγάλωσε"... - Τ ε χ ν ι κ ή τ ο υ "παίρνω ρίσκο γιατί με έχει φάει η μαντάμ χουφταλία με τα 5 ορφανά" !
3. Φούστα μπλούζα, που λέει και ο λαός..
...Α! Και κολάν..
Ερωτήσεις:
1. Το πετσί και το τομάρι κάνουν όμορφο ποδάρι...τι είναι?
2. Στην αμμουδιά καθόμουνα κι έπαιζα με τα μύδια, κι ερχόντουσαν τα κύματα και μου'γλυφαν τα....? (ολοκλήρωσε τη προηγούμενη πρόταση)
3. Την αναποδογυρίζεις τη παντόφλα?
4. Το μακαρονάκι κοφτό το τρώς με κουτάλι ή πηρούνι?
5. Γιατί κατά τη γνώμη σου ο Βύρων Πολύδωρας παίρνει το μέρος των αστυνομικών και η Μαριέτα Γιαννάκου Πουτσίκου κοντράρεται με τους δασκάλους και τους μαθητές?
6. Αντιστοίχισε μία λέξη από τη μία κατηγορία με μία μόνο λέξη απο τη δεύτερη κατηγορία..
1η κατηγοριούλα: αποσκληρυντικός, φεγγάρι, Διάβολος, λαβωμένος, αγκάθια των άστρων, ανηφόρα, ανατριχίλα, πρωτοτυπία, συνουσία, θαύμα
2η κατηγοριούλα: χλωμός, αδιαφορία, ανύπαρκτος, σκιά, υπέρλαμπρος, ελπίδα, έκσταση, πόνος, συναίσθημα, εγωϊσμός