BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:06 Ο BReaTHeR έγραψε: #761 16-09-06 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις 1. Τι σας έπιασε σήμερα; Φουσκοδενδριές έχετε; 2. Όλο το σεξ είναι στο μυαλό σου; 3. Αγαπημένη στάση στο σεξ; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις 1. Τί είναι οι Φουσκοδενδριές;(δεν το λέμε στο χωριό μου) 2. Μπααα είναι εκτός μενού τελευταία... 3. Ο ανανάς Ερωτήσεις 1.Την κάναμε σεξουλική τη μίνι συνέντευξη; 2. ...πώς λένε τις φουσκοδενδριές στο χωριό σας; 3.Πώς λένε το χωριό σας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:28 Η Vkey έγραψε: #762 16-09-06 21:28 Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR: Ερωτήσεις 1.Την κάναμε σεξουλική τη μίνι συνέντευξη; 2. ...πώς λένε τις φουσκοδενδριές στο χωριό σας; 3.Πώς λένε το χωριό σας;;; Click για ανάπτυξη... 1. Έτσι φαίνεται 2. Είναι οι κάψες βρε παιδί μου...πως να το πω πιο σεμνά (α...και την έμαθα στην Πάτρα αυτή την λέξη...να το τονίσουμε παρακαλώ ) 3. Δεν έχω χωριό καρδιά μου Ερωτήσεις 1. Καταλάβατε τι σημαίνει φουσκοδενδριές 'η θέλετε περισσότερη ανάλυση; 2. Υπάρχει άλλος που δεν έχει χωριό; 3. Δεν πρέπει να ξεφύγουμε λίγο από το σεξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:03 Η Stalitsa έγραψε: #763 16-09-06 22:03 1. Καταλάβατε τι σημαίνει φουσκοδενδριές 'η θέλετε περισσότερη ανάλυση; Καταλάβαμε... Καταλάβαμε !!!! 2. Υπάρχει άλλος που δεν έχει χωριό; Εγώ... 3. Δεν πρέπει να ξεφύγουμε λίγο από το σεξ; Εύκολο το έχεις???? χαχαχαχαχαχ!!! Πρέπει .. Πρέπει!!! Ερωτήσεις: 1. Ποιό τραγούδι σου έρχεται αυτή την στιγμή? 2. Υπάρχει κάποιος λόγος που σου έρχεται το συγκεκριμένο τραγούδι κατευθείαν στο μυαλό?? 3. Υπάρχουν στίχοι που να αντιπροσωπεύουν την ζωή σου ή κάποια κατάσταση της ζωής σου αυτή την περίοδο??? 4. Αν απάντησες ναί, ποιό???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:39 Η Γίδι έγραψε: #764 16-09-06 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Ερωτήσεις: 1. Ποιό τραγούδι σου έρχεται αυτή την στιγμή? 2. Υπάρχει κάποιος λόγος που σου έρχεται το συγκεκριμένο τραγούδι κατευθείαν στο μυαλό?? 3. Υπάρχουν στίχοι που να αντιπροσωπεύουν την ζωή σου ή κάποια κατάσταση της ζωής σου αυτή την περίοδο??? 4. Αν απάντησες ναί, ποιό???? Click για ανάπτυξη... 1. Aber bitte mit Sahne, Udo Juergens!!! (καλτ γερμανική σκηνή) 2. Ναι, το άκουγα όλη μέρα σήμερα!! 3/4. Εμ... Μάλλον ένα δικό του... Ερωτήσεις: 1. Ποιο είναι το πρώτο ρούχο που φοράς το πρωί; 2. Πώς με φαντάζεσαι εμφανισιακά; 3. Ποιον θέλεις να γνωρίσεις από εδώ μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:38 Ο nikolas17: #765 16-09-06 23:38 1. Ποιο είναι το πρώτο ρούχο που φοράς το πρωί; 2. Πώς με φαντάζεσαι εμφανισιακά; 3. Ποιον θέλεις να γνωρίσεις από εδώ μέσα; Click για ανάπτυξη... 1. Μια μπλούζα 2. Μα... αφού έχεις την φώτο σου...!! 3. Χμμ, τον Πέτρο ή την Λία 1. Ποιούς γνωρίζεις απο εδώ μέσα και απο κοντά? 2. Το "Sahne" τι σημαίνει? 3. Πιστεύετε ότι υπάρχουν εξωγήινοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:54 Η Γίδι έγραψε: #766 16-09-06 23:54 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: 1. Ποιούς γνωρίζεις απο εδώ μέσα και απο κοντά? 2. Το "Sahne" τι σημαίνει? 3. Πιστεύετε ότι υπάρχουν εξωγήινοι? Click για ανάπτυξη... 1. Τη Giovanna (από πολύυυ κοντά...!!), τη dimidola (21 χρόνια είναι αυτά...)... 2. Σαντιγί!!! 3. Θα ήταν εγωιστικό να νομίζουμε ότι σε αυτό το απέραντο σύμπαν είμαστε οι μόνοι. Μπορεί να υπάρχουν διαστάσεις που δεν μπορούμε καν να διανοηθούμε...! 1. Ποια είναι η αγαπημένη σου σοκολάτα; 2. Έχεις δείρει ποτέ κάποιον; 3. Πόσες ξένες γλώσσες μιλάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:24 Η Giovanna έγραψε: #767 17-09-06 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. 1. Ποια είναι η αγαπημένη σου σοκολάτα; 2. Έχεις δείρει ποτέ κάποιον; 3. Πόσες ξένες γλώσσες μιλάς; Click για ανάπτυξη... 1.Η λιωμενη, πανω σε καυτα κορμακια! 2.Μπατσωσα μια τυπισα σε ενα καρτοτηλεφωνο, επειδη το χε πιασει μονοτερμα. κι αυτη με μπατσωσε και μας πηγαν και στο τμημα μετα (!) 3.αγγλικα, γαλλικα, ιταλικα, ψιλοισπανιζω κιολας, αντε και βασικα τουρκικα για να μη χανομαι στο δρομο και να λεω σε κανα τουρκο οτι τον αγαπω πολυ! καλε σορι, ξεχαστηκα η ερμη! 1.εχετε κανει σεξ με ατομο του ιδιου φυλου με εσας? 2. αν οχι, θα θελατε? γιατι? 3. εχετε κανει ποτε χαμαμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Σεπτεμβρίου 2006 nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:27 Ο nikolas17: #768 17-09-06 00:27 Μήπως να έβαζες ερωτήσεις...? Λέμε τώρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:39 Η Γίδι έγραψε: #769 17-09-06 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.εχετε κανει σεξ με ατομο του ιδιου φυλου με εσας? 2. αν οχι, θα θελατε? γιατι? 3. εχετε κανει ποτε χαμαμ? Click για ανάπτυξη... 1. Όχι... 2. ...εξαρτάται από το τι σου βγάζει ο άλλος, ναι; Αν ειναι να μη νιώθω ότι εγώ είμαι ο "άντρας" της υπόθεσης, ναι. 3. Ναιιιι!!!!!!!! 1. Ποιον δε θα ήθελες με τίποτα να συναντήσεις τώρα; 2. Όταν έχεις σχέση, πώς σκέφτεσαι τους πρώην, με τι αφορμή και τι συναίσθημα; 3. Ποιο είναι το πιο Kinky που έχεις κάνει στο σεξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:50 Η Giovanna έγραψε: #770 17-09-06 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Ποιον δε θα ήθελες με τίποτα να συναντήσεις τώρα; 2. Όταν έχεις σχέση, πώς σκέφτεσαι τους πρώην, με τι αφορμή και τι συναίσθημα; 3. Ποιο είναι το πιο Kinky που έχεις κάνει στο σεξ; Click για ανάπτυξη... 1.Μια ηλιθια ex-φιλη. τι μου τη θυμησες αποψε την πατσ@βουρα? 2.πω ρε γιδι με τις αναλαμπες σου... με σκοτωνειςςςς! αν με καποιον δεν περασα καλα, τον διαγραφω και δε τον ξαναθυμαμαι παρα μονο αν μου τον θυμισουν πανω στην κουβεντα. τους πολυ,πολυ αγαπημενους βασικα δε τους ξεχναω ποτε, θυμαμαι παντα τα καλα... ερχονται με αφορμη κατι που κανω εκεινη τη στιγμη, και παλιοτερα το καναμε μαζι, καμια φορα ερχονται και συγκρινονται αυτοματα, η ερχονται αμα δω φωτο η αντικειμενα δικα τους (μας) κλπ... γενικα, το συναισθημα ειναι καλο 3. θα στο κανω απο κοντα να μου πεις τη γνωμη σου! 1. σεξ. τωρα. αγριο η αγκαλιτσοφαση? 2.νανι, στα καπακια. τι κανεις αμα ροχαλιζει? 3. το πρωι, ξυπνας και ο αλλος ειναι μεσα στη μπιχλα και στην τσιμπλα. τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:55 Η Γίδι έγραψε: #771 17-09-06 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1. σεξ. τωρα. αγριο η αγκαλιτσοφαση? 2.νανι, στα καπακια. τι κανεις αμα ροχαλιζει? 3. το πρωι, ξυπνας και ο αλλος ειναι μεσα στη μπιχλα και στην τσιμπλα. τι κανεις? Click για ανάπτυξη... Μαρή, δεν τα λέμε κι από msn αυτά να τελειώνουμε; 1. Άγριο, έχω να εκτονώσω πολλάααα... 2. Πάντα ροχαλίζει. Πάντα στα καπάκια... Απλά του παίρνω την κουβέρτα και ηχομονώνομαι!!! 3. Τον στέλνω για μπάνιο!! 1. Έχει τύχει να πρέπει να περάσει καιρός μέχρι να "φτιάξει" το φιλί σας, με το σύντροφο; 2. Ποιο είναι το πιο ωραίο δώρο που σου έχουν κάνει; 3. Τι να του μαγειρέψω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:09 Η Giovanna έγραψε: #772 17-09-06 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχει τύχει να πρέπει να περάσει καιρός μέχρι να "φτιάξει" το φιλί σας, με το σύντροφο; 2. Ποιο είναι το πιο ωραίο δώρο που σου έχουν κάνει; 3. Τι να του μαγειρέψω; Click για ανάπτυξη... 1. ναι, παντα θελει χρονο για.. συντονισμο! παντα! 2.μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ βαλιτσα delsey, επειδη λεει οτι ειμαι ταξιδιαρα ψυχη.. 3.βρες κατι αφροδισιακο... μου θες και αγριο αυριο! 1.πηρα ιδεα... Έχει τύχει να πρέπει να περάσει καιρός μέχρι να "φτιάξει" το σεξ με το σύντροφο; 2. και περιπου ποσος? 3.εχετε κανει One night stand?( αντε και two ρε παιδι μου...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:15 Ο aggelos έγραψε: #773 17-09-06 01:15 1.άλλες φορές ναι και άλλες όχι 2.πάνω στο μήνα συντονίζονται τα πραγματα περιπου 3.οχι,ποτε 1.ποσο δουλευεις τη μερα 2.ποσα βγαζεις το μηνα 3.ποσο θα βαθμολογουσες εμφανησιακα τον εαυτο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:18 Ο faithplus1: #774 17-09-06 01:18 Αρχική Δημοσίευση από aggelos: 1.ποσο δουλευεις τη μερα 2.ποσα βγαζεις το μηνα 3.ποσο θα βαθμολογουσες εμφανησιακα τον εαυτο σου? Click για ανάπτυξη... 1.Αυτή την περίοδο σκοτώνομαι.0 ώρες τη μέρα... 2.Οι οικονομικές μου απολαβές είναι ανάλογες της δουλειάς μου 3.1252 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:22 Η Vkey έγραψε: #775 17-09-06 01:22 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Click για ανάπτυξη... 1. Πρόλαβες...πρόλαβες 2. Λιωμένη σοκολάτα πιάνετε; 3. Δεν ξέρω....Η κορυφή του Πηλίου ίσως Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:23 Η Γίδι έγραψε: #776 17-09-06 01:23 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Click για ανάπτυξη... 1.Πρόλαβες, είπαμε να επιτρέψουμε και σε άλλους να γράψουν...! 2. Ναι... μέλι... σαντιγί... πούδρα από μέλι... Χμ, καιρό έχω να το κάνω αυτό!! 3. Πού είναι το Cuscο? A, 3,500 m...!! 1. Έχεις πιάσει ποτέ κανένα γνωστό σου σε... άτακτες φάσεις;; 2. Ποιο θα είναι το επόμενο ταξίδι σου; 3. Τι δεν μπορείς να μοιραστείς με κανέναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:26 Ο Dark_kronos: #777 17-09-06 01:26 1.Προλαβες 2.Εχω κανει ποτε σεξ για να χρυσιμοποιησω και φαγητα; 3.Μαλλον τα 1200 και κατι μετρα του Αταβυρου, του χηλωτερου βουνου της Ροδου. 1.Γιατι παντα αμα καπιος βαλει μια ερωτιση πουαπευθηνετε σε πιο μετριμενα σε αριθμο ατομα θα απαντισει καπιος απο αυτους που δεν ανηκουν σε αυτα τα ατομα; 2.Ξερεις την επιστιμονικη εξηγιση για το οτι ο εγκεφαλος μας αντιλαμβανετε τον χρονο ταχυτερα οταν περναμε ωραια και αργοτερα οταν βαριομαστε; 3.Θες να σου την αναλυσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:26 Η Giovanna έγραψε: #778 17-09-06 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Click για ανάπτυξη... 1.προλαβες! 2.χαΛΛΛΛαρα, ειμαι πτωμα.. ισως στο δευτερο γυρο να παιρνα τα πανω μου. λεπτομερειες βικακι μονο αμα μου δωσεις πισω το μπουκαλι μου. 3.ΝΑΙ 1.προλαβα.....? 2.ποιυς θελεις να δεις σε meeting οπωσδηποτε? 3.κι αν δε δεις καποιους, θα πιδιωξεις να τους δεις με αλλο τροπο? ΕΓΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:28 Η Γίδι έγραψε: #779 17-09-06 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Click για ανάπτυξη... Αχ συμπέσαμε... 1. όχι! 2. Χμμμ.. όρθια; 3. ΔΕν μπορώ, αγάπη, έχω πονοκέφαλοοοοο 1. Εσύ πώς θα έκανες τώρα σσσσεξ; 2. το παρακάναμε με το σεξ; 3. πότε έκανες τελευταία φορά σεξ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:29 Η Giovanna έγραψε: #780 17-09-06 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχεις πιάσει ποτέ κανένα γνωστό σου σε... άτακτες φάσεις;; 2. Ποιο θα είναι το επόμενο ταξίδι σου; 3. Τι δεν μπορείς να μοιραστείς με κανέναν; Click για ανάπτυξη... 1.ναι...!!!! 2.αυστρια, σε μια ερασμιτισα ισπανιδα φιλη. και απο ελλαδα, καμια κρητη, καμια σαλονικα... 3.την τελευταια μου μπουκια! και το νανι μου! ειναι δικα μουυυυ!!! Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Γιατι παντα αμα καπιος βαλει μια ερωτιση πουαπευθηνετε σε πιο μετριμενα σε αριθμο ατομα θα απαντισει καπιος απο αυτους που δεν ανηκουν σε αυτα τα ατομα; 2.Ξερεις την επιστιμονικη εξηγιση για το οτι ο εγκεφαλος μας αντιλαμβανετε τον χρονο ταχυτερα οταν περναμε ωραια και αργοτερα οταν βαριομαστε; 3.Θες να σου την αναλυσω; Click για ανάπτυξη... 1.μερφι, τον εχεις ακουστα? 2.ιδεα δεν εχω.. 3.ναι! πμ! ερωτησεις... εβαλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις 1. Τι σας έπιασε σήμερα; Φουσκοδενδριές έχετε; 2. Όλο το σεξ είναι στο μυαλό σου; 3. Αγαπημένη στάση στο σεξ; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις 1. Τί είναι οι Φουσκοδενδριές;(δεν το λέμε στο χωριό μου) 2. Μπααα είναι εκτός μενού τελευταία... 3. Ο ανανάς Ερωτήσεις 1.Την κάναμε σεξουλική τη μίνι συνέντευξη; 2. ...πώς λένε τις φουσκοδενδριές στο χωριό σας; 3.Πώς λένε το χωριό σας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:28 Η Vkey έγραψε: #762 16-09-06 21:28 Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR: Ερωτήσεις 1.Την κάναμε σεξουλική τη μίνι συνέντευξη; 2. ...πώς λένε τις φουσκοδενδριές στο χωριό σας; 3.Πώς λένε το χωριό σας;;; Click για ανάπτυξη... 1. Έτσι φαίνεται 2. Είναι οι κάψες βρε παιδί μου...πως να το πω πιο σεμνά (α...και την έμαθα στην Πάτρα αυτή την λέξη...να το τονίσουμε παρακαλώ ) 3. Δεν έχω χωριό καρδιά μου Ερωτήσεις 1. Καταλάβατε τι σημαίνει φουσκοδενδριές 'η θέλετε περισσότερη ανάλυση; 2. Υπάρχει άλλος που δεν έχει χωριό; 3. Δεν πρέπει να ξεφύγουμε λίγο από το σεξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:03 Η Stalitsa έγραψε: #763 16-09-06 22:03 1. Καταλάβατε τι σημαίνει φουσκοδενδριές 'η θέλετε περισσότερη ανάλυση; Καταλάβαμε... Καταλάβαμε !!!! 2. Υπάρχει άλλος που δεν έχει χωριό; Εγώ... 3. Δεν πρέπει να ξεφύγουμε λίγο από το σεξ; Εύκολο το έχεις???? χαχαχαχαχαχ!!! Πρέπει .. Πρέπει!!! Ερωτήσεις: 1. Ποιό τραγούδι σου έρχεται αυτή την στιγμή? 2. Υπάρχει κάποιος λόγος που σου έρχεται το συγκεκριμένο τραγούδι κατευθείαν στο μυαλό?? 3. Υπάρχουν στίχοι που να αντιπροσωπεύουν την ζωή σου ή κάποια κατάσταση της ζωής σου αυτή την περίοδο??? 4. Αν απάντησες ναί, ποιό???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:39 Η Γίδι έγραψε: #764 16-09-06 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Ερωτήσεις: 1. Ποιό τραγούδι σου έρχεται αυτή την στιγμή? 2. Υπάρχει κάποιος λόγος που σου έρχεται το συγκεκριμένο τραγούδι κατευθείαν στο μυαλό?? 3. Υπάρχουν στίχοι που να αντιπροσωπεύουν την ζωή σου ή κάποια κατάσταση της ζωής σου αυτή την περίοδο??? 4. Αν απάντησες ναί, ποιό???? Click για ανάπτυξη... 1. Aber bitte mit Sahne, Udo Juergens!!! (καλτ γερμανική σκηνή) 2. Ναι, το άκουγα όλη μέρα σήμερα!! 3/4. Εμ... Μάλλον ένα δικό του... Ερωτήσεις: 1. Ποιο είναι το πρώτο ρούχο που φοράς το πρωί; 2. Πώς με φαντάζεσαι εμφανισιακά; 3. Ποιον θέλεις να γνωρίσεις από εδώ μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:38 Ο nikolas17: #765 16-09-06 23:38 1. Ποιο είναι το πρώτο ρούχο που φοράς το πρωί; 2. Πώς με φαντάζεσαι εμφανισιακά; 3. Ποιον θέλεις να γνωρίσεις από εδώ μέσα; Click για ανάπτυξη... 1. Μια μπλούζα 2. Μα... αφού έχεις την φώτο σου...!! 3. Χμμ, τον Πέτρο ή την Λία 1. Ποιούς γνωρίζεις απο εδώ μέσα και απο κοντά? 2. Το "Sahne" τι σημαίνει? 3. Πιστεύετε ότι υπάρχουν εξωγήινοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:54 Η Γίδι έγραψε: #766 16-09-06 23:54 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: 1. Ποιούς γνωρίζεις απο εδώ μέσα και απο κοντά? 2. Το "Sahne" τι σημαίνει? 3. Πιστεύετε ότι υπάρχουν εξωγήινοι? Click για ανάπτυξη... 1. Τη Giovanna (από πολύυυ κοντά...!!), τη dimidola (21 χρόνια είναι αυτά...)... 2. Σαντιγί!!! 3. Θα ήταν εγωιστικό να νομίζουμε ότι σε αυτό το απέραντο σύμπαν είμαστε οι μόνοι. Μπορεί να υπάρχουν διαστάσεις που δεν μπορούμε καν να διανοηθούμε...! 1. Ποια είναι η αγαπημένη σου σοκολάτα; 2. Έχεις δείρει ποτέ κάποιον; 3. Πόσες ξένες γλώσσες μιλάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:24 Η Giovanna έγραψε: #767 17-09-06 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. 1. Ποια είναι η αγαπημένη σου σοκολάτα; 2. Έχεις δείρει ποτέ κάποιον; 3. Πόσες ξένες γλώσσες μιλάς; Click για ανάπτυξη... 1.Η λιωμενη, πανω σε καυτα κορμακια! 2.Μπατσωσα μια τυπισα σε ενα καρτοτηλεφωνο, επειδη το χε πιασει μονοτερμα. κι αυτη με μπατσωσε και μας πηγαν και στο τμημα μετα (!) 3.αγγλικα, γαλλικα, ιταλικα, ψιλοισπανιζω κιολας, αντε και βασικα τουρκικα για να μη χανομαι στο δρομο και να λεω σε κανα τουρκο οτι τον αγαπω πολυ! καλε σορι, ξεχαστηκα η ερμη! 1.εχετε κανει σεξ με ατομο του ιδιου φυλου με εσας? 2. αν οχι, θα θελατε? γιατι? 3. εχετε κανει ποτε χαμαμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Σεπτεμβρίου 2006 nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:27 Ο nikolas17: #768 17-09-06 00:27 Μήπως να έβαζες ερωτήσεις...? Λέμε τώρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:39 Η Γίδι έγραψε: #769 17-09-06 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.εχετε κανει σεξ με ατομο του ιδιου φυλου με εσας? 2. αν οχι, θα θελατε? γιατι? 3. εχετε κανει ποτε χαμαμ? Click για ανάπτυξη... 1. Όχι... 2. ...εξαρτάται από το τι σου βγάζει ο άλλος, ναι; Αν ειναι να μη νιώθω ότι εγώ είμαι ο "άντρας" της υπόθεσης, ναι. 3. Ναιιιι!!!!!!!! 1. Ποιον δε θα ήθελες με τίποτα να συναντήσεις τώρα; 2. Όταν έχεις σχέση, πώς σκέφτεσαι τους πρώην, με τι αφορμή και τι συναίσθημα; 3. Ποιο είναι το πιο Kinky που έχεις κάνει στο σεξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:50 Η Giovanna έγραψε: #770 17-09-06 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Ποιον δε θα ήθελες με τίποτα να συναντήσεις τώρα; 2. Όταν έχεις σχέση, πώς σκέφτεσαι τους πρώην, με τι αφορμή και τι συναίσθημα; 3. Ποιο είναι το πιο Kinky που έχεις κάνει στο σεξ; Click για ανάπτυξη... 1.Μια ηλιθια ex-φιλη. τι μου τη θυμησες αποψε την πατσ@βουρα? 2.πω ρε γιδι με τις αναλαμπες σου... με σκοτωνειςςςς! αν με καποιον δεν περασα καλα, τον διαγραφω και δε τον ξαναθυμαμαι παρα μονο αν μου τον θυμισουν πανω στην κουβεντα. τους πολυ,πολυ αγαπημενους βασικα δε τους ξεχναω ποτε, θυμαμαι παντα τα καλα... ερχονται με αφορμη κατι που κανω εκεινη τη στιγμη, και παλιοτερα το καναμε μαζι, καμια φορα ερχονται και συγκρινονται αυτοματα, η ερχονται αμα δω φωτο η αντικειμενα δικα τους (μας) κλπ... γενικα, το συναισθημα ειναι καλο 3. θα στο κανω απο κοντα να μου πεις τη γνωμη σου! 1. σεξ. τωρα. αγριο η αγκαλιτσοφαση? 2.νανι, στα καπακια. τι κανεις αμα ροχαλιζει? 3. το πρωι, ξυπνας και ο αλλος ειναι μεσα στη μπιχλα και στην τσιμπλα. τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:55 Η Γίδι έγραψε: #771 17-09-06 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1. σεξ. τωρα. αγριο η αγκαλιτσοφαση? 2.νανι, στα καπακια. τι κανεις αμα ροχαλιζει? 3. το πρωι, ξυπνας και ο αλλος ειναι μεσα στη μπιχλα και στην τσιμπλα. τι κανεις? Click για ανάπτυξη... Μαρή, δεν τα λέμε κι από msn αυτά να τελειώνουμε; 1. Άγριο, έχω να εκτονώσω πολλάααα... 2. Πάντα ροχαλίζει. Πάντα στα καπάκια... Απλά του παίρνω την κουβέρτα και ηχομονώνομαι!!! 3. Τον στέλνω για μπάνιο!! 1. Έχει τύχει να πρέπει να περάσει καιρός μέχρι να "φτιάξει" το φιλί σας, με το σύντροφο; 2. Ποιο είναι το πιο ωραίο δώρο που σου έχουν κάνει; 3. Τι να του μαγειρέψω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:09 Η Giovanna έγραψε: #772 17-09-06 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχει τύχει να πρέπει να περάσει καιρός μέχρι να "φτιάξει" το φιλί σας, με το σύντροφο; 2. Ποιο είναι το πιο ωραίο δώρο που σου έχουν κάνει; 3. Τι να του μαγειρέψω; Click για ανάπτυξη... 1. ναι, παντα θελει χρονο για.. συντονισμο! παντα! 2.μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ βαλιτσα delsey, επειδη λεει οτι ειμαι ταξιδιαρα ψυχη.. 3.βρες κατι αφροδισιακο... μου θες και αγριο αυριο! 1.πηρα ιδεα... Έχει τύχει να πρέπει να περάσει καιρός μέχρι να "φτιάξει" το σεξ με το σύντροφο; 2. και περιπου ποσος? 3.εχετε κανει One night stand?( αντε και two ρε παιδι μου...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:15 Ο aggelos έγραψε: #773 17-09-06 01:15 1.άλλες φορές ναι και άλλες όχι 2.πάνω στο μήνα συντονίζονται τα πραγματα περιπου 3.οχι,ποτε 1.ποσο δουλευεις τη μερα 2.ποσα βγαζεις το μηνα 3.ποσο θα βαθμολογουσες εμφανησιακα τον εαυτο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:18 Ο faithplus1: #774 17-09-06 01:18 Αρχική Δημοσίευση από aggelos: 1.ποσο δουλευεις τη μερα 2.ποσα βγαζεις το μηνα 3.ποσο θα βαθμολογουσες εμφανησιακα τον εαυτο σου? Click για ανάπτυξη... 1.Αυτή την περίοδο σκοτώνομαι.0 ώρες τη μέρα... 2.Οι οικονομικές μου απολαβές είναι ανάλογες της δουλειάς μου 3.1252 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:22 Η Vkey έγραψε: #775 17-09-06 01:22 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Click για ανάπτυξη... 1. Πρόλαβες...πρόλαβες 2. Λιωμένη σοκολάτα πιάνετε; 3. Δεν ξέρω....Η κορυφή του Πηλίου ίσως Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:23 Η Γίδι έγραψε: #776 17-09-06 01:23 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Click για ανάπτυξη... 1.Πρόλαβες, είπαμε να επιτρέψουμε και σε άλλους να γράψουν...! 2. Ναι... μέλι... σαντιγί... πούδρα από μέλι... Χμ, καιρό έχω να το κάνω αυτό!! 3. Πού είναι το Cuscο? A, 3,500 m...!! 1. Έχεις πιάσει ποτέ κανένα γνωστό σου σε... άτακτες φάσεις;; 2. Ποιο θα είναι το επόμενο ταξίδι σου; 3. Τι δεν μπορείς να μοιραστείς με κανέναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:26 Ο Dark_kronos: #777 17-09-06 01:26 1.Προλαβες 2.Εχω κανει ποτε σεξ για να χρυσιμοποιησω και φαγητα; 3.Μαλλον τα 1200 και κατι μετρα του Αταβυρου, του χηλωτερου βουνου της Ροδου. 1.Γιατι παντα αμα καπιος βαλει μια ερωτιση πουαπευθηνετε σε πιο μετριμενα σε αριθμο ατομα θα απαντισει καπιος απο αυτους που δεν ανηκουν σε αυτα τα ατομα; 2.Ξερεις την επιστιμονικη εξηγιση για το οτι ο εγκεφαλος μας αντιλαμβανετε τον χρονο ταχυτερα οταν περναμε ωραια και αργοτερα οταν βαριομαστε; 3.Θες να σου την αναλυσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:26 Η Giovanna έγραψε: #778 17-09-06 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Click για ανάπτυξη... 1.προλαβες! 2.χαΛΛΛΛαρα, ειμαι πτωμα.. ισως στο δευτερο γυρο να παιρνα τα πανω μου. λεπτομερειες βικακι μονο αμα μου δωσεις πισω το μπουκαλι μου. 3.ΝΑΙ 1.προλαβα.....? 2.ποιυς θελεις να δεις σε meeting οπωσδηποτε? 3.κι αν δε δεις καποιους, θα πιδιωξεις να τους δεις με αλλο τροπο? ΕΓΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:28 Η Γίδι έγραψε: #779 17-09-06 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Click για ανάπτυξη... Αχ συμπέσαμε... 1. όχι! 2. Χμμμ.. όρθια; 3. ΔΕν μπορώ, αγάπη, έχω πονοκέφαλοοοοο 1. Εσύ πώς θα έκανες τώρα σσσσεξ; 2. το παρακάναμε με το σεξ; 3. πότε έκανες τελευταία φορά σεξ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:29 Η Giovanna έγραψε: #780 17-09-06 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχεις πιάσει ποτέ κανένα γνωστό σου σε... άτακτες φάσεις;; 2. Ποιο θα είναι το επόμενο ταξίδι σου; 3. Τι δεν μπορείς να μοιραστείς με κανέναν; Click για ανάπτυξη... 1.ναι...!!!! 2.αυστρια, σε μια ερασμιτισα ισπανιδα φιλη. και απο ελλαδα, καμια κρητη, καμια σαλονικα... 3.την τελευταια μου μπουκια! και το νανι μου! ειναι δικα μουυυυ!!! Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Γιατι παντα αμα καπιος βαλει μια ερωτιση πουαπευθηνετε σε πιο μετριμενα σε αριθμο ατομα θα απαντισει καπιος απο αυτους που δεν ανηκουν σε αυτα τα ατομα; 2.Ξερεις την επιστιμονικη εξηγιση για το οτι ο εγκεφαλος μας αντιλαμβανετε τον χρονο ταχυτερα οταν περναμε ωραια και αργοτερα οταν βαριομαστε; 3.Θες να σου την αναλυσω; Click για ανάπτυξη... 1.μερφι, τον εχεις ακουστα? 2.ιδεα δεν εχω.. 3.ναι! πμ! ερωτησεις... εβαλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR: Ερωτήσεις 1.Την κάναμε σεξουλική τη μίνι συνέντευξη; 2. ...πώς λένε τις φουσκοδενδριές στο χωριό σας; 3.Πώς λένε το χωριό σας;;; Click για ανάπτυξη... 1. Έτσι φαίνεται 2. Είναι οι κάψες βρε παιδί μου...πως να το πω πιο σεμνά (α...και την έμαθα στην Πάτρα αυτή την λέξη...να το τονίσουμε παρακαλώ ) 3. Δεν έχω χωριό καρδιά μου Ερωτήσεις 1. Καταλάβατε τι σημαίνει φουσκοδενδριές 'η θέλετε περισσότερη ανάλυση; 2. Υπάρχει άλλος που δεν έχει χωριό; 3. Δεν πρέπει να ξεφύγουμε λίγο από το σεξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:03 Η Stalitsa έγραψε: #763 16-09-06 22:03 1. Καταλάβατε τι σημαίνει φουσκοδενδριές 'η θέλετε περισσότερη ανάλυση; Καταλάβαμε... Καταλάβαμε !!!! 2. Υπάρχει άλλος που δεν έχει χωριό; Εγώ... 3. Δεν πρέπει να ξεφύγουμε λίγο από το σεξ; Εύκολο το έχεις???? χαχαχαχαχαχ!!! Πρέπει .. Πρέπει!!! Ερωτήσεις: 1. Ποιό τραγούδι σου έρχεται αυτή την στιγμή? 2. Υπάρχει κάποιος λόγος που σου έρχεται το συγκεκριμένο τραγούδι κατευθείαν στο μυαλό?? 3. Υπάρχουν στίχοι που να αντιπροσωπεύουν την ζωή σου ή κάποια κατάσταση της ζωής σου αυτή την περίοδο??? 4. Αν απάντησες ναί, ποιό???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:39 Η Γίδι έγραψε: #764 16-09-06 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Ερωτήσεις: 1. Ποιό τραγούδι σου έρχεται αυτή την στιγμή? 2. Υπάρχει κάποιος λόγος που σου έρχεται το συγκεκριμένο τραγούδι κατευθείαν στο μυαλό?? 3. Υπάρχουν στίχοι που να αντιπροσωπεύουν την ζωή σου ή κάποια κατάσταση της ζωής σου αυτή την περίοδο??? 4. Αν απάντησες ναί, ποιό???? Click για ανάπτυξη... 1. Aber bitte mit Sahne, Udo Juergens!!! (καλτ γερμανική σκηνή) 2. Ναι, το άκουγα όλη μέρα σήμερα!! 3/4. Εμ... Μάλλον ένα δικό του... Ερωτήσεις: 1. Ποιο είναι το πρώτο ρούχο που φοράς το πρωί; 2. Πώς με φαντάζεσαι εμφανισιακά; 3. Ποιον θέλεις να γνωρίσεις από εδώ μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:38 Ο nikolas17: #765 16-09-06 23:38 1. Ποιο είναι το πρώτο ρούχο που φοράς το πρωί; 2. Πώς με φαντάζεσαι εμφανισιακά; 3. Ποιον θέλεις να γνωρίσεις από εδώ μέσα; Click για ανάπτυξη... 1. Μια μπλούζα 2. Μα... αφού έχεις την φώτο σου...!! 3. Χμμ, τον Πέτρο ή την Λία 1. Ποιούς γνωρίζεις απο εδώ μέσα και απο κοντά? 2. Το "Sahne" τι σημαίνει? 3. Πιστεύετε ότι υπάρχουν εξωγήινοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:54 Η Γίδι έγραψε: #766 16-09-06 23:54 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: 1. Ποιούς γνωρίζεις απο εδώ μέσα και απο κοντά? 2. Το "Sahne" τι σημαίνει? 3. Πιστεύετε ότι υπάρχουν εξωγήινοι? Click για ανάπτυξη... 1. Τη Giovanna (από πολύυυ κοντά...!!), τη dimidola (21 χρόνια είναι αυτά...)... 2. Σαντιγί!!! 3. Θα ήταν εγωιστικό να νομίζουμε ότι σε αυτό το απέραντο σύμπαν είμαστε οι μόνοι. Μπορεί να υπάρχουν διαστάσεις που δεν μπορούμε καν να διανοηθούμε...! 1. Ποια είναι η αγαπημένη σου σοκολάτα; 2. Έχεις δείρει ποτέ κάποιον; 3. Πόσες ξένες γλώσσες μιλάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:24 Η Giovanna έγραψε: #767 17-09-06 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. 1. Ποια είναι η αγαπημένη σου σοκολάτα; 2. Έχεις δείρει ποτέ κάποιον; 3. Πόσες ξένες γλώσσες μιλάς; Click για ανάπτυξη... 1.Η λιωμενη, πανω σε καυτα κορμακια! 2.Μπατσωσα μια τυπισα σε ενα καρτοτηλεφωνο, επειδη το χε πιασει μονοτερμα. κι αυτη με μπατσωσε και μας πηγαν και στο τμημα μετα (!) 3.αγγλικα, γαλλικα, ιταλικα, ψιλοισπανιζω κιολας, αντε και βασικα τουρκικα για να μη χανομαι στο δρομο και να λεω σε κανα τουρκο οτι τον αγαπω πολυ! καλε σορι, ξεχαστηκα η ερμη! 1.εχετε κανει σεξ με ατομο του ιδιου φυλου με εσας? 2. αν οχι, θα θελατε? γιατι? 3. εχετε κανει ποτε χαμαμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Σεπτεμβρίου 2006 nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:27 Ο nikolas17: #768 17-09-06 00:27 Μήπως να έβαζες ερωτήσεις...? Λέμε τώρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:39 Η Γίδι έγραψε: #769 17-09-06 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.εχετε κανει σεξ με ατομο του ιδιου φυλου με εσας? 2. αν οχι, θα θελατε? γιατι? 3. εχετε κανει ποτε χαμαμ? Click για ανάπτυξη... 1. Όχι... 2. ...εξαρτάται από το τι σου βγάζει ο άλλος, ναι; Αν ειναι να μη νιώθω ότι εγώ είμαι ο "άντρας" της υπόθεσης, ναι. 3. Ναιιιι!!!!!!!! 1. Ποιον δε θα ήθελες με τίποτα να συναντήσεις τώρα; 2. Όταν έχεις σχέση, πώς σκέφτεσαι τους πρώην, με τι αφορμή και τι συναίσθημα; 3. Ποιο είναι το πιο Kinky που έχεις κάνει στο σεξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:50 Η Giovanna έγραψε: #770 17-09-06 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Ποιον δε θα ήθελες με τίποτα να συναντήσεις τώρα; 2. Όταν έχεις σχέση, πώς σκέφτεσαι τους πρώην, με τι αφορμή και τι συναίσθημα; 3. Ποιο είναι το πιο Kinky που έχεις κάνει στο σεξ; Click για ανάπτυξη... 1.Μια ηλιθια ex-φιλη. τι μου τη θυμησες αποψε την πατσ@βουρα? 2.πω ρε γιδι με τις αναλαμπες σου... με σκοτωνειςςςς! αν με καποιον δεν περασα καλα, τον διαγραφω και δε τον ξαναθυμαμαι παρα μονο αν μου τον θυμισουν πανω στην κουβεντα. τους πολυ,πολυ αγαπημενους βασικα δε τους ξεχναω ποτε, θυμαμαι παντα τα καλα... ερχονται με αφορμη κατι που κανω εκεινη τη στιγμη, και παλιοτερα το καναμε μαζι, καμια φορα ερχονται και συγκρινονται αυτοματα, η ερχονται αμα δω φωτο η αντικειμενα δικα τους (μας) κλπ... γενικα, το συναισθημα ειναι καλο 3. θα στο κανω απο κοντα να μου πεις τη γνωμη σου! 1. σεξ. τωρα. αγριο η αγκαλιτσοφαση? 2.νανι, στα καπακια. τι κανεις αμα ροχαλιζει? 3. το πρωι, ξυπνας και ο αλλος ειναι μεσα στη μπιχλα και στην τσιμπλα. τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:55 Η Γίδι έγραψε: #771 17-09-06 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1. σεξ. τωρα. αγριο η αγκαλιτσοφαση? 2.νανι, στα καπακια. τι κανεις αμα ροχαλιζει? 3. το πρωι, ξυπνας και ο αλλος ειναι μεσα στη μπιχλα και στην τσιμπλα. τι κανεις? Click για ανάπτυξη... Μαρή, δεν τα λέμε κι από msn αυτά να τελειώνουμε; 1. Άγριο, έχω να εκτονώσω πολλάααα... 2. Πάντα ροχαλίζει. Πάντα στα καπάκια... Απλά του παίρνω την κουβέρτα και ηχομονώνομαι!!! 3. Τον στέλνω για μπάνιο!! 1. Έχει τύχει να πρέπει να περάσει καιρός μέχρι να "φτιάξει" το φιλί σας, με το σύντροφο; 2. Ποιο είναι το πιο ωραίο δώρο που σου έχουν κάνει; 3. Τι να του μαγειρέψω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:09 Η Giovanna έγραψε: #772 17-09-06 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχει τύχει να πρέπει να περάσει καιρός μέχρι να "φτιάξει" το φιλί σας, με το σύντροφο; 2. Ποιο είναι το πιο ωραίο δώρο που σου έχουν κάνει; 3. Τι να του μαγειρέψω; Click για ανάπτυξη... 1. ναι, παντα θελει χρονο για.. συντονισμο! παντα! 2.μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ βαλιτσα delsey, επειδη λεει οτι ειμαι ταξιδιαρα ψυχη.. 3.βρες κατι αφροδισιακο... μου θες και αγριο αυριο! 1.πηρα ιδεα... Έχει τύχει να πρέπει να περάσει καιρός μέχρι να "φτιάξει" το σεξ με το σύντροφο; 2. και περιπου ποσος? 3.εχετε κανει One night stand?( αντε και two ρε παιδι μου...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:15 Ο aggelos έγραψε: #773 17-09-06 01:15 1.άλλες φορές ναι και άλλες όχι 2.πάνω στο μήνα συντονίζονται τα πραγματα περιπου 3.οχι,ποτε 1.ποσο δουλευεις τη μερα 2.ποσα βγαζεις το μηνα 3.ποσο θα βαθμολογουσες εμφανησιακα τον εαυτο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:18 Ο faithplus1: #774 17-09-06 01:18 Αρχική Δημοσίευση από aggelos: 1.ποσο δουλευεις τη μερα 2.ποσα βγαζεις το μηνα 3.ποσο θα βαθμολογουσες εμφανησιακα τον εαυτο σου? Click για ανάπτυξη... 1.Αυτή την περίοδο σκοτώνομαι.0 ώρες τη μέρα... 2.Οι οικονομικές μου απολαβές είναι ανάλογες της δουλειάς μου 3.1252 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:22 Η Vkey έγραψε: #775 17-09-06 01:22 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Click για ανάπτυξη... 1. Πρόλαβες...πρόλαβες 2. Λιωμένη σοκολάτα πιάνετε; 3. Δεν ξέρω....Η κορυφή του Πηλίου ίσως Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:23 Η Γίδι έγραψε: #776 17-09-06 01:23 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Click για ανάπτυξη... 1.Πρόλαβες, είπαμε να επιτρέψουμε και σε άλλους να γράψουν...! 2. Ναι... μέλι... σαντιγί... πούδρα από μέλι... Χμ, καιρό έχω να το κάνω αυτό!! 3. Πού είναι το Cuscο? A, 3,500 m...!! 1. Έχεις πιάσει ποτέ κανένα γνωστό σου σε... άτακτες φάσεις;; 2. Ποιο θα είναι το επόμενο ταξίδι σου; 3. Τι δεν μπορείς να μοιραστείς με κανέναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:26 Ο Dark_kronos: #777 17-09-06 01:26 1.Προλαβες 2.Εχω κανει ποτε σεξ για να χρυσιμοποιησω και φαγητα; 3.Μαλλον τα 1200 και κατι μετρα του Αταβυρου, του χηλωτερου βουνου της Ροδου. 1.Γιατι παντα αμα καπιος βαλει μια ερωτιση πουαπευθηνετε σε πιο μετριμενα σε αριθμο ατομα θα απαντισει καπιος απο αυτους που δεν ανηκουν σε αυτα τα ατομα; 2.Ξερεις την επιστιμονικη εξηγιση για το οτι ο εγκεφαλος μας αντιλαμβανετε τον χρονο ταχυτερα οταν περναμε ωραια και αργοτερα οταν βαριομαστε; 3.Θες να σου την αναλυσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:26 Η Giovanna έγραψε: #778 17-09-06 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Click για ανάπτυξη... 1.προλαβες! 2.χαΛΛΛΛαρα, ειμαι πτωμα.. ισως στο δευτερο γυρο να παιρνα τα πανω μου. λεπτομερειες βικακι μονο αμα μου δωσεις πισω το μπουκαλι μου. 3.ΝΑΙ 1.προλαβα.....? 2.ποιυς θελεις να δεις σε meeting οπωσδηποτε? 3.κι αν δε δεις καποιους, θα πιδιωξεις να τους δεις με αλλο τροπο? ΕΓΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:28 Η Γίδι έγραψε: #779 17-09-06 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Click για ανάπτυξη... Αχ συμπέσαμε... 1. όχι! 2. Χμμμ.. όρθια; 3. ΔΕν μπορώ, αγάπη, έχω πονοκέφαλοοοοο 1. Εσύ πώς θα έκανες τώρα σσσσεξ; 2. το παρακάναμε με το σεξ; 3. πότε έκανες τελευταία φορά σεξ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:29 Η Giovanna έγραψε: #780 17-09-06 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχεις πιάσει ποτέ κανένα γνωστό σου σε... άτακτες φάσεις;; 2. Ποιο θα είναι το επόμενο ταξίδι σου; 3. Τι δεν μπορείς να μοιραστείς με κανέναν; Click για ανάπτυξη... 1.ναι...!!!! 2.αυστρια, σε μια ερασμιτισα ισπανιδα φιλη. και απο ελλαδα, καμια κρητη, καμια σαλονικα... 3.την τελευταια μου μπουκια! και το νανι μου! ειναι δικα μουυυυ!!! Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Γιατι παντα αμα καπιος βαλει μια ερωτιση πουαπευθηνετε σε πιο μετριμενα σε αριθμο ατομα θα απαντισει καπιος απο αυτους που δεν ανηκουν σε αυτα τα ατομα; 2.Ξερεις την επιστιμονικη εξηγιση για το οτι ο εγκεφαλος μας αντιλαμβανετε τον χρονο ταχυτερα οταν περναμε ωραια και αργοτερα οταν βαριομαστε; 3.Θες να σου την αναλυσω; Click για ανάπτυξη... 1.μερφι, τον εχεις ακουστα? 2.ιδεα δεν εχω.. 3.ναι! πμ! ερωτησεις... εβαλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1. Καταλάβατε τι σημαίνει φουσκοδενδριές 'η θέλετε περισσότερη ανάλυση; Καταλάβαμε... Καταλάβαμε !!!! 2. Υπάρχει άλλος που δεν έχει χωριό; Εγώ... 3. Δεν πρέπει να ξεφύγουμε λίγο από το σεξ; Εύκολο το έχεις???? χαχαχαχαχαχ!!! Πρέπει .. Πρέπει!!! Ερωτήσεις: 1. Ποιό τραγούδι σου έρχεται αυτή την στιγμή? 2. Υπάρχει κάποιος λόγος που σου έρχεται το συγκεκριμένο τραγούδι κατευθείαν στο μυαλό?? 3. Υπάρχουν στίχοι που να αντιπροσωπεύουν την ζωή σου ή κάποια κατάσταση της ζωής σου αυτή την περίοδο??? 4. Αν απάντησες ναί, ποιό???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:39 Η Γίδι έγραψε: #764 16-09-06 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Ερωτήσεις: 1. Ποιό τραγούδι σου έρχεται αυτή την στιγμή? 2. Υπάρχει κάποιος λόγος που σου έρχεται το συγκεκριμένο τραγούδι κατευθείαν στο μυαλό?? 3. Υπάρχουν στίχοι που να αντιπροσωπεύουν την ζωή σου ή κάποια κατάσταση της ζωής σου αυτή την περίοδο??? 4. Αν απάντησες ναί, ποιό???? Click για ανάπτυξη... 1. Aber bitte mit Sahne, Udo Juergens!!! (καλτ γερμανική σκηνή) 2. Ναι, το άκουγα όλη μέρα σήμερα!! 3/4. Εμ... Μάλλον ένα δικό του... Ερωτήσεις: 1. Ποιο είναι το πρώτο ρούχο που φοράς το πρωί; 2. Πώς με φαντάζεσαι εμφανισιακά; 3. Ποιον θέλεις να γνωρίσεις από εδώ μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:38 Ο nikolas17: #765 16-09-06 23:38 1. Ποιο είναι το πρώτο ρούχο που φοράς το πρωί; 2. Πώς με φαντάζεσαι εμφανισιακά; 3. Ποιον θέλεις να γνωρίσεις από εδώ μέσα; Click για ανάπτυξη... 1. Μια μπλούζα 2. Μα... αφού έχεις την φώτο σου...!! 3. Χμμ, τον Πέτρο ή την Λία 1. Ποιούς γνωρίζεις απο εδώ μέσα και απο κοντά? 2. Το "Sahne" τι σημαίνει? 3. Πιστεύετε ότι υπάρχουν εξωγήινοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:54 Η Γίδι έγραψε: #766 16-09-06 23:54 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: 1. Ποιούς γνωρίζεις απο εδώ μέσα και απο κοντά? 2. Το "Sahne" τι σημαίνει? 3. Πιστεύετε ότι υπάρχουν εξωγήινοι? Click για ανάπτυξη... 1. Τη Giovanna (από πολύυυ κοντά...!!), τη dimidola (21 χρόνια είναι αυτά...)... 2. Σαντιγί!!! 3. Θα ήταν εγωιστικό να νομίζουμε ότι σε αυτό το απέραντο σύμπαν είμαστε οι μόνοι. Μπορεί να υπάρχουν διαστάσεις που δεν μπορούμε καν να διανοηθούμε...! 1. Ποια είναι η αγαπημένη σου σοκολάτα; 2. Έχεις δείρει ποτέ κάποιον; 3. Πόσες ξένες γλώσσες μιλάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:24 Η Giovanna έγραψε: #767 17-09-06 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. 1. Ποια είναι η αγαπημένη σου σοκολάτα; 2. Έχεις δείρει ποτέ κάποιον; 3. Πόσες ξένες γλώσσες μιλάς; Click για ανάπτυξη... 1.Η λιωμενη, πανω σε καυτα κορμακια! 2.Μπατσωσα μια τυπισα σε ενα καρτοτηλεφωνο, επειδη το χε πιασει μονοτερμα. κι αυτη με μπατσωσε και μας πηγαν και στο τμημα μετα (!) 3.αγγλικα, γαλλικα, ιταλικα, ψιλοισπανιζω κιολας, αντε και βασικα τουρκικα για να μη χανομαι στο δρομο και να λεω σε κανα τουρκο οτι τον αγαπω πολυ! καλε σορι, ξεχαστηκα η ερμη! 1.εχετε κανει σεξ με ατομο του ιδιου φυλου με εσας? 2. αν οχι, θα θελατε? γιατι? 3. εχετε κανει ποτε χαμαμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Σεπτεμβρίου 2006 nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:27 Ο nikolas17: #768 17-09-06 00:27 Μήπως να έβαζες ερωτήσεις...? Λέμε τώρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:39 Η Γίδι έγραψε: #769 17-09-06 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.εχετε κανει σεξ με ατομο του ιδιου φυλου με εσας? 2. αν οχι, θα θελατε? γιατι? 3. εχετε κανει ποτε χαμαμ? Click για ανάπτυξη... 1. Όχι... 2. ...εξαρτάται από το τι σου βγάζει ο άλλος, ναι; Αν ειναι να μη νιώθω ότι εγώ είμαι ο "άντρας" της υπόθεσης, ναι. 3. Ναιιιι!!!!!!!! 1. Ποιον δε θα ήθελες με τίποτα να συναντήσεις τώρα; 2. Όταν έχεις σχέση, πώς σκέφτεσαι τους πρώην, με τι αφορμή και τι συναίσθημα; 3. Ποιο είναι το πιο Kinky που έχεις κάνει στο σεξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:50 Η Giovanna έγραψε: #770 17-09-06 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Ποιον δε θα ήθελες με τίποτα να συναντήσεις τώρα; 2. Όταν έχεις σχέση, πώς σκέφτεσαι τους πρώην, με τι αφορμή και τι συναίσθημα; 3. Ποιο είναι το πιο Kinky που έχεις κάνει στο σεξ; Click για ανάπτυξη... 1.Μια ηλιθια ex-φιλη. τι μου τη θυμησες αποψε την πατσ@βουρα? 2.πω ρε γιδι με τις αναλαμπες σου... με σκοτωνειςςςς! αν με καποιον δεν περασα καλα, τον διαγραφω και δε τον ξαναθυμαμαι παρα μονο αν μου τον θυμισουν πανω στην κουβεντα. τους πολυ,πολυ αγαπημενους βασικα δε τους ξεχναω ποτε, θυμαμαι παντα τα καλα... ερχονται με αφορμη κατι που κανω εκεινη τη στιγμη, και παλιοτερα το καναμε μαζι, καμια φορα ερχονται και συγκρινονται αυτοματα, η ερχονται αμα δω φωτο η αντικειμενα δικα τους (μας) κλπ... γενικα, το συναισθημα ειναι καλο 3. θα στο κανω απο κοντα να μου πεις τη γνωμη σου! 1. σεξ. τωρα. αγριο η αγκαλιτσοφαση? 2.νανι, στα καπακια. τι κανεις αμα ροχαλιζει? 3. το πρωι, ξυπνας και ο αλλος ειναι μεσα στη μπιχλα και στην τσιμπλα. τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:55 Η Γίδι έγραψε: #771 17-09-06 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1. σεξ. τωρα. αγριο η αγκαλιτσοφαση? 2.νανι, στα καπακια. τι κανεις αμα ροχαλιζει? 3. το πρωι, ξυπνας και ο αλλος ειναι μεσα στη μπιχλα και στην τσιμπλα. τι κανεις? Click για ανάπτυξη... Μαρή, δεν τα λέμε κι από msn αυτά να τελειώνουμε; 1. Άγριο, έχω να εκτονώσω πολλάααα... 2. Πάντα ροχαλίζει. Πάντα στα καπάκια... Απλά του παίρνω την κουβέρτα και ηχομονώνομαι!!! 3. Τον στέλνω για μπάνιο!! 1. Έχει τύχει να πρέπει να περάσει καιρός μέχρι να "φτιάξει" το φιλί σας, με το σύντροφο; 2. Ποιο είναι το πιο ωραίο δώρο που σου έχουν κάνει; 3. Τι να του μαγειρέψω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:09 Η Giovanna έγραψε: #772 17-09-06 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχει τύχει να πρέπει να περάσει καιρός μέχρι να "φτιάξει" το φιλί σας, με το σύντροφο; 2. Ποιο είναι το πιο ωραίο δώρο που σου έχουν κάνει; 3. Τι να του μαγειρέψω; Click για ανάπτυξη... 1. ναι, παντα θελει χρονο για.. συντονισμο! παντα! 2.μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ βαλιτσα delsey, επειδη λεει οτι ειμαι ταξιδιαρα ψυχη.. 3.βρες κατι αφροδισιακο... μου θες και αγριο αυριο! 1.πηρα ιδεα... Έχει τύχει να πρέπει να περάσει καιρός μέχρι να "φτιάξει" το σεξ με το σύντροφο; 2. και περιπου ποσος? 3.εχετε κανει One night stand?( αντε και two ρε παιδι μου...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:15 Ο aggelos έγραψε: #773 17-09-06 01:15 1.άλλες φορές ναι και άλλες όχι 2.πάνω στο μήνα συντονίζονται τα πραγματα περιπου 3.οχι,ποτε 1.ποσο δουλευεις τη μερα 2.ποσα βγαζεις το μηνα 3.ποσο θα βαθμολογουσες εμφανησιακα τον εαυτο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:18 Ο faithplus1: #774 17-09-06 01:18 Αρχική Δημοσίευση από aggelos: 1.ποσο δουλευεις τη μερα 2.ποσα βγαζεις το μηνα 3.ποσο θα βαθμολογουσες εμφανησιακα τον εαυτο σου? Click για ανάπτυξη... 1.Αυτή την περίοδο σκοτώνομαι.0 ώρες τη μέρα... 2.Οι οικονομικές μου απολαβές είναι ανάλογες της δουλειάς μου 3.1252 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:22 Η Vkey έγραψε: #775 17-09-06 01:22 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Click για ανάπτυξη... 1. Πρόλαβες...πρόλαβες 2. Λιωμένη σοκολάτα πιάνετε; 3. Δεν ξέρω....Η κορυφή του Πηλίου ίσως Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:23 Η Γίδι έγραψε: #776 17-09-06 01:23 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Click για ανάπτυξη... 1.Πρόλαβες, είπαμε να επιτρέψουμε και σε άλλους να γράψουν...! 2. Ναι... μέλι... σαντιγί... πούδρα από μέλι... Χμ, καιρό έχω να το κάνω αυτό!! 3. Πού είναι το Cuscο? A, 3,500 m...!! 1. Έχεις πιάσει ποτέ κανένα γνωστό σου σε... άτακτες φάσεις;; 2. Ποιο θα είναι το επόμενο ταξίδι σου; 3. Τι δεν μπορείς να μοιραστείς με κανέναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:26 Ο Dark_kronos: #777 17-09-06 01:26 1.Προλαβες 2.Εχω κανει ποτε σεξ για να χρυσιμοποιησω και φαγητα; 3.Μαλλον τα 1200 και κατι μετρα του Αταβυρου, του χηλωτερου βουνου της Ροδου. 1.Γιατι παντα αμα καπιος βαλει μια ερωτιση πουαπευθηνετε σε πιο μετριμενα σε αριθμο ατομα θα απαντισει καπιος απο αυτους που δεν ανηκουν σε αυτα τα ατομα; 2.Ξερεις την επιστιμονικη εξηγιση για το οτι ο εγκεφαλος μας αντιλαμβανετε τον χρονο ταχυτερα οταν περναμε ωραια και αργοτερα οταν βαριομαστε; 3.Θες να σου την αναλυσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:26 Η Giovanna έγραψε: #778 17-09-06 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Click για ανάπτυξη... 1.προλαβες! 2.χαΛΛΛΛαρα, ειμαι πτωμα.. ισως στο δευτερο γυρο να παιρνα τα πανω μου. λεπτομερειες βικακι μονο αμα μου δωσεις πισω το μπουκαλι μου. 3.ΝΑΙ 1.προλαβα.....? 2.ποιυς θελεις να δεις σε meeting οπωσδηποτε? 3.κι αν δε δεις καποιους, θα πιδιωξεις να τους δεις με αλλο τροπο? ΕΓΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:28 Η Γίδι έγραψε: #779 17-09-06 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Click για ανάπτυξη... Αχ συμπέσαμε... 1. όχι! 2. Χμμμ.. όρθια; 3. ΔΕν μπορώ, αγάπη, έχω πονοκέφαλοοοοο 1. Εσύ πώς θα έκανες τώρα σσσσεξ; 2. το παρακάναμε με το σεξ; 3. πότε έκανες τελευταία φορά σεξ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:29 Η Giovanna έγραψε: #780 17-09-06 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχεις πιάσει ποτέ κανένα γνωστό σου σε... άτακτες φάσεις;; 2. Ποιο θα είναι το επόμενο ταξίδι σου; 3. Τι δεν μπορείς να μοιραστείς με κανέναν; Click για ανάπτυξη... 1.ναι...!!!! 2.αυστρια, σε μια ερασμιτισα ισπανιδα φιλη. και απο ελλαδα, καμια κρητη, καμια σαλονικα... 3.την τελευταια μου μπουκια! και το νανι μου! ειναι δικα μουυυυ!!! Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Γιατι παντα αμα καπιος βαλει μια ερωτιση πουαπευθηνετε σε πιο μετριμενα σε αριθμο ατομα θα απαντισει καπιος απο αυτους που δεν ανηκουν σε αυτα τα ατομα; 2.Ξερεις την επιστιμονικη εξηγιση για το οτι ο εγκεφαλος μας αντιλαμβανετε τον χρονο ταχυτερα οταν περναμε ωραια και αργοτερα οταν βαριομαστε; 3.Θες να σου την αναλυσω; Click για ανάπτυξη... 1.μερφι, τον εχεις ακουστα? 2.ιδεα δεν εχω.. 3.ναι! πμ! ερωτησεις... εβαλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Ερωτήσεις: 1. Ποιό τραγούδι σου έρχεται αυτή την στιγμή? 2. Υπάρχει κάποιος λόγος που σου έρχεται το συγκεκριμένο τραγούδι κατευθείαν στο μυαλό?? 3. Υπάρχουν στίχοι που να αντιπροσωπεύουν την ζωή σου ή κάποια κατάσταση της ζωής σου αυτή την περίοδο??? 4. Αν απάντησες ναί, ποιό???? Click για ανάπτυξη... 1. Aber bitte mit Sahne, Udo Juergens!!! (καλτ γερμανική σκηνή) 2. Ναι, το άκουγα όλη μέρα σήμερα!! 3/4. Εμ... Μάλλον ένα δικό του... Ερωτήσεις: 1. Ποιο είναι το πρώτο ρούχο που φοράς το πρωί; 2. Πώς με φαντάζεσαι εμφανισιακά; 3. Ποιον θέλεις να γνωρίσεις από εδώ μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:38 Ο nikolas17: #765 16-09-06 23:38 1. Ποιο είναι το πρώτο ρούχο που φοράς το πρωί; 2. Πώς με φαντάζεσαι εμφανισιακά; 3. Ποιον θέλεις να γνωρίσεις από εδώ μέσα; Click για ανάπτυξη... 1. Μια μπλούζα 2. Μα... αφού έχεις την φώτο σου...!! 3. Χμμ, τον Πέτρο ή την Λία 1. Ποιούς γνωρίζεις απο εδώ μέσα και απο κοντά? 2. Το "Sahne" τι σημαίνει? 3. Πιστεύετε ότι υπάρχουν εξωγήινοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:54 Η Γίδι έγραψε: #766 16-09-06 23:54 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: 1. Ποιούς γνωρίζεις απο εδώ μέσα και απο κοντά? 2. Το "Sahne" τι σημαίνει? 3. Πιστεύετε ότι υπάρχουν εξωγήινοι? Click για ανάπτυξη... 1. Τη Giovanna (από πολύυυ κοντά...!!), τη dimidola (21 χρόνια είναι αυτά...)... 2. Σαντιγί!!! 3. Θα ήταν εγωιστικό να νομίζουμε ότι σε αυτό το απέραντο σύμπαν είμαστε οι μόνοι. Μπορεί να υπάρχουν διαστάσεις που δεν μπορούμε καν να διανοηθούμε...! 1. Ποια είναι η αγαπημένη σου σοκολάτα; 2. Έχεις δείρει ποτέ κάποιον; 3. Πόσες ξένες γλώσσες μιλάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:24 Η Giovanna έγραψε: #767 17-09-06 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. 1. Ποια είναι η αγαπημένη σου σοκολάτα; 2. Έχεις δείρει ποτέ κάποιον; 3. Πόσες ξένες γλώσσες μιλάς; Click για ανάπτυξη... 1.Η λιωμενη, πανω σε καυτα κορμακια! 2.Μπατσωσα μια τυπισα σε ενα καρτοτηλεφωνο, επειδη το χε πιασει μονοτερμα. κι αυτη με μπατσωσε και μας πηγαν και στο τμημα μετα (!) 3.αγγλικα, γαλλικα, ιταλικα, ψιλοισπανιζω κιολας, αντε και βασικα τουρκικα για να μη χανομαι στο δρομο και να λεω σε κανα τουρκο οτι τον αγαπω πολυ! καλε σορι, ξεχαστηκα η ερμη! 1.εχετε κανει σεξ με ατομο του ιδιου φυλου με εσας? 2. αν οχι, θα θελατε? γιατι? 3. εχετε κανει ποτε χαμαμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Σεπτεμβρίου 2006 nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:27 Ο nikolas17: #768 17-09-06 00:27 Μήπως να έβαζες ερωτήσεις...? Λέμε τώρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:39 Η Γίδι έγραψε: #769 17-09-06 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.εχετε κανει σεξ με ατομο του ιδιου φυλου με εσας? 2. αν οχι, θα θελατε? γιατι? 3. εχετε κανει ποτε χαμαμ? Click για ανάπτυξη... 1. Όχι... 2. ...εξαρτάται από το τι σου βγάζει ο άλλος, ναι; Αν ειναι να μη νιώθω ότι εγώ είμαι ο "άντρας" της υπόθεσης, ναι. 3. Ναιιιι!!!!!!!! 1. Ποιον δε θα ήθελες με τίποτα να συναντήσεις τώρα; 2. Όταν έχεις σχέση, πώς σκέφτεσαι τους πρώην, με τι αφορμή και τι συναίσθημα; 3. Ποιο είναι το πιο Kinky που έχεις κάνει στο σεξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:50 Η Giovanna έγραψε: #770 17-09-06 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Ποιον δε θα ήθελες με τίποτα να συναντήσεις τώρα; 2. Όταν έχεις σχέση, πώς σκέφτεσαι τους πρώην, με τι αφορμή και τι συναίσθημα; 3. Ποιο είναι το πιο Kinky που έχεις κάνει στο σεξ; Click για ανάπτυξη... 1.Μια ηλιθια ex-φιλη. τι μου τη θυμησες αποψε την πατσ@βουρα? 2.πω ρε γιδι με τις αναλαμπες σου... με σκοτωνειςςςς! αν με καποιον δεν περασα καλα, τον διαγραφω και δε τον ξαναθυμαμαι παρα μονο αν μου τον θυμισουν πανω στην κουβεντα. τους πολυ,πολυ αγαπημενους βασικα δε τους ξεχναω ποτε, θυμαμαι παντα τα καλα... ερχονται με αφορμη κατι που κανω εκεινη τη στιγμη, και παλιοτερα το καναμε μαζι, καμια φορα ερχονται και συγκρινονται αυτοματα, η ερχονται αμα δω φωτο η αντικειμενα δικα τους (μας) κλπ... γενικα, το συναισθημα ειναι καλο 3. θα στο κανω απο κοντα να μου πεις τη γνωμη σου! 1. σεξ. τωρα. αγριο η αγκαλιτσοφαση? 2.νανι, στα καπακια. τι κανεις αμα ροχαλιζει? 3. το πρωι, ξυπνας και ο αλλος ειναι μεσα στη μπιχλα και στην τσιμπλα. τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:55 Η Γίδι έγραψε: #771 17-09-06 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1. σεξ. τωρα. αγριο η αγκαλιτσοφαση? 2.νανι, στα καπακια. τι κανεις αμα ροχαλιζει? 3. το πρωι, ξυπνας και ο αλλος ειναι μεσα στη μπιχλα και στην τσιμπλα. τι κανεις? Click για ανάπτυξη... Μαρή, δεν τα λέμε κι από msn αυτά να τελειώνουμε; 1. Άγριο, έχω να εκτονώσω πολλάααα... 2. Πάντα ροχαλίζει. Πάντα στα καπάκια... Απλά του παίρνω την κουβέρτα και ηχομονώνομαι!!! 3. Τον στέλνω για μπάνιο!! 1. Έχει τύχει να πρέπει να περάσει καιρός μέχρι να "φτιάξει" το φιλί σας, με το σύντροφο; 2. Ποιο είναι το πιο ωραίο δώρο που σου έχουν κάνει; 3. Τι να του μαγειρέψω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:09 Η Giovanna έγραψε: #772 17-09-06 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχει τύχει να πρέπει να περάσει καιρός μέχρι να "φτιάξει" το φιλί σας, με το σύντροφο; 2. Ποιο είναι το πιο ωραίο δώρο που σου έχουν κάνει; 3. Τι να του μαγειρέψω; Click για ανάπτυξη... 1. ναι, παντα θελει χρονο για.. συντονισμο! παντα! 2.μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ βαλιτσα delsey, επειδη λεει οτι ειμαι ταξιδιαρα ψυχη.. 3.βρες κατι αφροδισιακο... μου θες και αγριο αυριο! 1.πηρα ιδεα... Έχει τύχει να πρέπει να περάσει καιρός μέχρι να "φτιάξει" το σεξ με το σύντροφο; 2. και περιπου ποσος? 3.εχετε κανει One night stand?( αντε και two ρε παιδι μου...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:15 Ο aggelos έγραψε: #773 17-09-06 01:15 1.άλλες φορές ναι και άλλες όχι 2.πάνω στο μήνα συντονίζονται τα πραγματα περιπου 3.οχι,ποτε 1.ποσο δουλευεις τη μερα 2.ποσα βγαζεις το μηνα 3.ποσο θα βαθμολογουσες εμφανησιακα τον εαυτο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:18 Ο faithplus1: #774 17-09-06 01:18 Αρχική Δημοσίευση από aggelos: 1.ποσο δουλευεις τη μερα 2.ποσα βγαζεις το μηνα 3.ποσο θα βαθμολογουσες εμφανησιακα τον εαυτο σου? Click για ανάπτυξη... 1.Αυτή την περίοδο σκοτώνομαι.0 ώρες τη μέρα... 2.Οι οικονομικές μου απολαβές είναι ανάλογες της δουλειάς μου 3.1252 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:22 Η Vkey έγραψε: #775 17-09-06 01:22 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Click για ανάπτυξη... 1. Πρόλαβες...πρόλαβες 2. Λιωμένη σοκολάτα πιάνετε; 3. Δεν ξέρω....Η κορυφή του Πηλίου ίσως Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:23 Η Γίδι έγραψε: #776 17-09-06 01:23 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Click για ανάπτυξη... 1.Πρόλαβες, είπαμε να επιτρέψουμε και σε άλλους να γράψουν...! 2. Ναι... μέλι... σαντιγί... πούδρα από μέλι... Χμ, καιρό έχω να το κάνω αυτό!! 3. Πού είναι το Cuscο? A, 3,500 m...!! 1. Έχεις πιάσει ποτέ κανένα γνωστό σου σε... άτακτες φάσεις;; 2. Ποιο θα είναι το επόμενο ταξίδι σου; 3. Τι δεν μπορείς να μοιραστείς με κανέναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:26 Ο Dark_kronos: #777 17-09-06 01:26 1.Προλαβες 2.Εχω κανει ποτε σεξ για να χρυσιμοποιησω και φαγητα; 3.Μαλλον τα 1200 και κατι μετρα του Αταβυρου, του χηλωτερου βουνου της Ροδου. 1.Γιατι παντα αμα καπιος βαλει μια ερωτιση πουαπευθηνετε σε πιο μετριμενα σε αριθμο ατομα θα απαντισει καπιος απο αυτους που δεν ανηκουν σε αυτα τα ατομα; 2.Ξερεις την επιστιμονικη εξηγιση για το οτι ο εγκεφαλος μας αντιλαμβανετε τον χρονο ταχυτερα οταν περναμε ωραια και αργοτερα οταν βαριομαστε; 3.Θες να σου την αναλυσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:26 Η Giovanna έγραψε: #778 17-09-06 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Click για ανάπτυξη... 1.προλαβες! 2.χαΛΛΛΛαρα, ειμαι πτωμα.. ισως στο δευτερο γυρο να παιρνα τα πανω μου. λεπτομερειες βικακι μονο αμα μου δωσεις πισω το μπουκαλι μου. 3.ΝΑΙ 1.προλαβα.....? 2.ποιυς θελεις να δεις σε meeting οπωσδηποτε? 3.κι αν δε δεις καποιους, θα πιδιωξεις να τους δεις με αλλο τροπο? ΕΓΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:28 Η Γίδι έγραψε: #779 17-09-06 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Click για ανάπτυξη... Αχ συμπέσαμε... 1. όχι! 2. Χμμμ.. όρθια; 3. ΔΕν μπορώ, αγάπη, έχω πονοκέφαλοοοοο 1. Εσύ πώς θα έκανες τώρα σσσσεξ; 2. το παρακάναμε με το σεξ; 3. πότε έκανες τελευταία φορά σεξ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:29 Η Giovanna έγραψε: #780 17-09-06 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχεις πιάσει ποτέ κανένα γνωστό σου σε... άτακτες φάσεις;; 2. Ποιο θα είναι το επόμενο ταξίδι σου; 3. Τι δεν μπορείς να μοιραστείς με κανέναν; Click για ανάπτυξη... 1.ναι...!!!! 2.αυστρια, σε μια ερασμιτισα ισπανιδα φιλη. και απο ελλαδα, καμια κρητη, καμια σαλονικα... 3.την τελευταια μου μπουκια! και το νανι μου! ειναι δικα μουυυυ!!! Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Γιατι παντα αμα καπιος βαλει μια ερωτιση πουαπευθηνετε σε πιο μετριμενα σε αριθμο ατομα θα απαντισει καπιος απο αυτους που δεν ανηκουν σε αυτα τα ατομα; 2.Ξερεις την επιστιμονικη εξηγιση για το οτι ο εγκεφαλος μας αντιλαμβανετε τον χρονο ταχυτερα οταν περναμε ωραια και αργοτερα οταν βαριομαστε; 3.Θες να σου την αναλυσω; Click για ανάπτυξη... 1.μερφι, τον εχεις ακουστα? 2.ιδεα δεν εχω.. 3.ναι! πμ! ερωτησεις... εβαλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1. Ποιο είναι το πρώτο ρούχο που φοράς το πρωί; 2. Πώς με φαντάζεσαι εμφανισιακά; 3. Ποιον θέλεις να γνωρίσεις από εδώ μέσα; Click για ανάπτυξη... 1. Μια μπλούζα 2. Μα... αφού έχεις την φώτο σου...!! 3. Χμμ, τον Πέτρο ή την Λία 1. Ποιούς γνωρίζεις απο εδώ μέσα και απο κοντά? 2. Το "Sahne" τι σημαίνει? 3. Πιστεύετε ότι υπάρχουν εξωγήινοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:54 Η Γίδι έγραψε: #766 16-09-06 23:54 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: 1. Ποιούς γνωρίζεις απο εδώ μέσα και απο κοντά? 2. Το "Sahne" τι σημαίνει? 3. Πιστεύετε ότι υπάρχουν εξωγήινοι? Click για ανάπτυξη... 1. Τη Giovanna (από πολύυυ κοντά...!!), τη dimidola (21 χρόνια είναι αυτά...)... 2. Σαντιγί!!! 3. Θα ήταν εγωιστικό να νομίζουμε ότι σε αυτό το απέραντο σύμπαν είμαστε οι μόνοι. Μπορεί να υπάρχουν διαστάσεις που δεν μπορούμε καν να διανοηθούμε...! 1. Ποια είναι η αγαπημένη σου σοκολάτα; 2. Έχεις δείρει ποτέ κάποιον; 3. Πόσες ξένες γλώσσες μιλάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:24 Η Giovanna έγραψε: #767 17-09-06 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. 1. Ποια είναι η αγαπημένη σου σοκολάτα; 2. Έχεις δείρει ποτέ κάποιον; 3. Πόσες ξένες γλώσσες μιλάς; Click για ανάπτυξη... 1.Η λιωμενη, πανω σε καυτα κορμακια! 2.Μπατσωσα μια τυπισα σε ενα καρτοτηλεφωνο, επειδη το χε πιασει μονοτερμα. κι αυτη με μπατσωσε και μας πηγαν και στο τμημα μετα (!) 3.αγγλικα, γαλλικα, ιταλικα, ψιλοισπανιζω κιολας, αντε και βασικα τουρκικα για να μη χανομαι στο δρομο και να λεω σε κανα τουρκο οτι τον αγαπω πολυ! καλε σορι, ξεχαστηκα η ερμη! 1.εχετε κανει σεξ με ατομο του ιδιου φυλου με εσας? 2. αν οχι, θα θελατε? γιατι? 3. εχετε κανει ποτε χαμαμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Σεπτεμβρίου 2006 nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:27 Ο nikolas17: #768 17-09-06 00:27 Μήπως να έβαζες ερωτήσεις...? Λέμε τώρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:39 Η Γίδι έγραψε: #769 17-09-06 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.εχετε κανει σεξ με ατομο του ιδιου φυλου με εσας? 2. αν οχι, θα θελατε? γιατι? 3. εχετε κανει ποτε χαμαμ? Click για ανάπτυξη... 1. Όχι... 2. ...εξαρτάται από το τι σου βγάζει ο άλλος, ναι; Αν ειναι να μη νιώθω ότι εγώ είμαι ο "άντρας" της υπόθεσης, ναι. 3. Ναιιιι!!!!!!!! 1. Ποιον δε θα ήθελες με τίποτα να συναντήσεις τώρα; 2. Όταν έχεις σχέση, πώς σκέφτεσαι τους πρώην, με τι αφορμή και τι συναίσθημα; 3. Ποιο είναι το πιο Kinky που έχεις κάνει στο σεξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:50 Η Giovanna έγραψε: #770 17-09-06 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Ποιον δε θα ήθελες με τίποτα να συναντήσεις τώρα; 2. Όταν έχεις σχέση, πώς σκέφτεσαι τους πρώην, με τι αφορμή και τι συναίσθημα; 3. Ποιο είναι το πιο Kinky που έχεις κάνει στο σεξ; Click για ανάπτυξη... 1.Μια ηλιθια ex-φιλη. τι μου τη θυμησες αποψε την πατσ@βουρα? 2.πω ρε γιδι με τις αναλαμπες σου... με σκοτωνειςςςς! αν με καποιον δεν περασα καλα, τον διαγραφω και δε τον ξαναθυμαμαι παρα μονο αν μου τον θυμισουν πανω στην κουβεντα. τους πολυ,πολυ αγαπημενους βασικα δε τους ξεχναω ποτε, θυμαμαι παντα τα καλα... ερχονται με αφορμη κατι που κανω εκεινη τη στιγμη, και παλιοτερα το καναμε μαζι, καμια φορα ερχονται και συγκρινονται αυτοματα, η ερχονται αμα δω φωτο η αντικειμενα δικα τους (μας) κλπ... γενικα, το συναισθημα ειναι καλο 3. θα στο κανω απο κοντα να μου πεις τη γνωμη σου! 1. σεξ. τωρα. αγριο η αγκαλιτσοφαση? 2.νανι, στα καπακια. τι κανεις αμα ροχαλιζει? 3. το πρωι, ξυπνας και ο αλλος ειναι μεσα στη μπιχλα και στην τσιμπλα. τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:55 Η Γίδι έγραψε: #771 17-09-06 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1. σεξ. τωρα. αγριο η αγκαλιτσοφαση? 2.νανι, στα καπακια. τι κανεις αμα ροχαλιζει? 3. το πρωι, ξυπνας και ο αλλος ειναι μεσα στη μπιχλα και στην τσιμπλα. τι κανεις? Click για ανάπτυξη... Μαρή, δεν τα λέμε κι από msn αυτά να τελειώνουμε; 1. Άγριο, έχω να εκτονώσω πολλάααα... 2. Πάντα ροχαλίζει. Πάντα στα καπάκια... Απλά του παίρνω την κουβέρτα και ηχομονώνομαι!!! 3. Τον στέλνω για μπάνιο!! 1. Έχει τύχει να πρέπει να περάσει καιρός μέχρι να "φτιάξει" το φιλί σας, με το σύντροφο; 2. Ποιο είναι το πιο ωραίο δώρο που σου έχουν κάνει; 3. Τι να του μαγειρέψω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:09 Η Giovanna έγραψε: #772 17-09-06 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχει τύχει να πρέπει να περάσει καιρός μέχρι να "φτιάξει" το φιλί σας, με το σύντροφο; 2. Ποιο είναι το πιο ωραίο δώρο που σου έχουν κάνει; 3. Τι να του μαγειρέψω; Click για ανάπτυξη... 1. ναι, παντα θελει χρονο για.. συντονισμο! παντα! 2.μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ βαλιτσα delsey, επειδη λεει οτι ειμαι ταξιδιαρα ψυχη.. 3.βρες κατι αφροδισιακο... μου θες και αγριο αυριο! 1.πηρα ιδεα... Έχει τύχει να πρέπει να περάσει καιρός μέχρι να "φτιάξει" το σεξ με το σύντροφο; 2. και περιπου ποσος? 3.εχετε κανει One night stand?( αντε και two ρε παιδι μου...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:15 Ο aggelos έγραψε: #773 17-09-06 01:15 1.άλλες φορές ναι και άλλες όχι 2.πάνω στο μήνα συντονίζονται τα πραγματα περιπου 3.οχι,ποτε 1.ποσο δουλευεις τη μερα 2.ποσα βγαζεις το μηνα 3.ποσο θα βαθμολογουσες εμφανησιακα τον εαυτο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:18 Ο faithplus1: #774 17-09-06 01:18 Αρχική Δημοσίευση από aggelos: 1.ποσο δουλευεις τη μερα 2.ποσα βγαζεις το μηνα 3.ποσο θα βαθμολογουσες εμφανησιακα τον εαυτο σου? Click για ανάπτυξη... 1.Αυτή την περίοδο σκοτώνομαι.0 ώρες τη μέρα... 2.Οι οικονομικές μου απολαβές είναι ανάλογες της δουλειάς μου 3.1252 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:22 Η Vkey έγραψε: #775 17-09-06 01:22 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Click για ανάπτυξη... 1. Πρόλαβες...πρόλαβες 2. Λιωμένη σοκολάτα πιάνετε; 3. Δεν ξέρω....Η κορυφή του Πηλίου ίσως Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:23 Η Γίδι έγραψε: #776 17-09-06 01:23 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Click για ανάπτυξη... 1.Πρόλαβες, είπαμε να επιτρέψουμε και σε άλλους να γράψουν...! 2. Ναι... μέλι... σαντιγί... πούδρα από μέλι... Χμ, καιρό έχω να το κάνω αυτό!! 3. Πού είναι το Cuscο? A, 3,500 m...!! 1. Έχεις πιάσει ποτέ κανένα γνωστό σου σε... άτακτες φάσεις;; 2. Ποιο θα είναι το επόμενο ταξίδι σου; 3. Τι δεν μπορείς να μοιραστείς με κανέναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:26 Ο Dark_kronos: #777 17-09-06 01:26 1.Προλαβες 2.Εχω κανει ποτε σεξ για να χρυσιμοποιησω και φαγητα; 3.Μαλλον τα 1200 και κατι μετρα του Αταβυρου, του χηλωτερου βουνου της Ροδου. 1.Γιατι παντα αμα καπιος βαλει μια ερωτιση πουαπευθηνετε σε πιο μετριμενα σε αριθμο ατομα θα απαντισει καπιος απο αυτους που δεν ανηκουν σε αυτα τα ατομα; 2.Ξερεις την επιστιμονικη εξηγιση για το οτι ο εγκεφαλος μας αντιλαμβανετε τον χρονο ταχυτερα οταν περναμε ωραια και αργοτερα οταν βαριομαστε; 3.Θες να σου την αναλυσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:26 Η Giovanna έγραψε: #778 17-09-06 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Click για ανάπτυξη... 1.προλαβες! 2.χαΛΛΛΛαρα, ειμαι πτωμα.. ισως στο δευτερο γυρο να παιρνα τα πανω μου. λεπτομερειες βικακι μονο αμα μου δωσεις πισω το μπουκαλι μου. 3.ΝΑΙ 1.προλαβα.....? 2.ποιυς θελεις να δεις σε meeting οπωσδηποτε? 3.κι αν δε δεις καποιους, θα πιδιωξεις να τους δεις με αλλο τροπο? ΕΓΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:28 Η Γίδι έγραψε: #779 17-09-06 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Click για ανάπτυξη... Αχ συμπέσαμε... 1. όχι! 2. Χμμμ.. όρθια; 3. ΔΕν μπορώ, αγάπη, έχω πονοκέφαλοοοοο 1. Εσύ πώς θα έκανες τώρα σσσσεξ; 2. το παρακάναμε με το σεξ; 3. πότε έκανες τελευταία φορά σεξ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:29 Η Giovanna έγραψε: #780 17-09-06 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχεις πιάσει ποτέ κανένα γνωστό σου σε... άτακτες φάσεις;; 2. Ποιο θα είναι το επόμενο ταξίδι σου; 3. Τι δεν μπορείς να μοιραστείς με κανέναν; Click για ανάπτυξη... 1.ναι...!!!! 2.αυστρια, σε μια ερασμιτισα ισπανιδα φιλη. και απο ελλαδα, καμια κρητη, καμια σαλονικα... 3.την τελευταια μου μπουκια! και το νανι μου! ειναι δικα μουυυυ!!! Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Γιατι παντα αμα καπιος βαλει μια ερωτιση πουαπευθηνετε σε πιο μετριμενα σε αριθμο ατομα θα απαντισει καπιος απο αυτους που δεν ανηκουν σε αυτα τα ατομα; 2.Ξερεις την επιστιμονικη εξηγιση για το οτι ο εγκεφαλος μας αντιλαμβανετε τον χρονο ταχυτερα οταν περναμε ωραια και αργοτερα οταν βαριομαστε; 3.Θες να σου την αναλυσω; Click για ανάπτυξη... 1.μερφι, τον εχεις ακουστα? 2.ιδεα δεν εχω.. 3.ναι! πμ! ερωτησεις... εβαλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: 1. Ποιούς γνωρίζεις απο εδώ μέσα και απο κοντά? 2. Το "Sahne" τι σημαίνει? 3. Πιστεύετε ότι υπάρχουν εξωγήινοι? Click για ανάπτυξη... 1. Τη Giovanna (από πολύυυ κοντά...!!), τη dimidola (21 χρόνια είναι αυτά...)... 2. Σαντιγί!!! 3. Θα ήταν εγωιστικό να νομίζουμε ότι σε αυτό το απέραντο σύμπαν είμαστε οι μόνοι. Μπορεί να υπάρχουν διαστάσεις που δεν μπορούμε καν να διανοηθούμε...! 1. Ποια είναι η αγαπημένη σου σοκολάτα; 2. Έχεις δείρει ποτέ κάποιον; 3. Πόσες ξένες γλώσσες μιλάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:24 Η Giovanna έγραψε: #767 17-09-06 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. 1. Ποια είναι η αγαπημένη σου σοκολάτα; 2. Έχεις δείρει ποτέ κάποιον; 3. Πόσες ξένες γλώσσες μιλάς; Click για ανάπτυξη... 1.Η λιωμενη, πανω σε καυτα κορμακια! 2.Μπατσωσα μια τυπισα σε ενα καρτοτηλεφωνο, επειδη το χε πιασει μονοτερμα. κι αυτη με μπατσωσε και μας πηγαν και στο τμημα μετα (!) 3.αγγλικα, γαλλικα, ιταλικα, ψιλοισπανιζω κιολας, αντε και βασικα τουρκικα για να μη χανομαι στο δρομο και να λεω σε κανα τουρκο οτι τον αγαπω πολυ! καλε σορι, ξεχαστηκα η ερμη! 1.εχετε κανει σεξ με ατομο του ιδιου φυλου με εσας? 2. αν οχι, θα θελατε? γιατι? 3. εχετε κανει ποτε χαμαμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Σεπτεμβρίου 2006 nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:27 Ο nikolas17: #768 17-09-06 00:27 Μήπως να έβαζες ερωτήσεις...? Λέμε τώρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:39 Η Γίδι έγραψε: #769 17-09-06 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.εχετε κανει σεξ με ατομο του ιδιου φυλου με εσας? 2. αν οχι, θα θελατε? γιατι? 3. εχετε κανει ποτε χαμαμ? Click για ανάπτυξη... 1. Όχι... 2. ...εξαρτάται από το τι σου βγάζει ο άλλος, ναι; Αν ειναι να μη νιώθω ότι εγώ είμαι ο "άντρας" της υπόθεσης, ναι. 3. Ναιιιι!!!!!!!! 1. Ποιον δε θα ήθελες με τίποτα να συναντήσεις τώρα; 2. Όταν έχεις σχέση, πώς σκέφτεσαι τους πρώην, με τι αφορμή και τι συναίσθημα; 3. Ποιο είναι το πιο Kinky που έχεις κάνει στο σεξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:50 Η Giovanna έγραψε: #770 17-09-06 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Ποιον δε θα ήθελες με τίποτα να συναντήσεις τώρα; 2. Όταν έχεις σχέση, πώς σκέφτεσαι τους πρώην, με τι αφορμή και τι συναίσθημα; 3. Ποιο είναι το πιο Kinky που έχεις κάνει στο σεξ; Click για ανάπτυξη... 1.Μια ηλιθια ex-φιλη. τι μου τη θυμησες αποψε την πατσ@βουρα? 2.πω ρε γιδι με τις αναλαμπες σου... με σκοτωνειςςςς! αν με καποιον δεν περασα καλα, τον διαγραφω και δε τον ξαναθυμαμαι παρα μονο αν μου τον θυμισουν πανω στην κουβεντα. τους πολυ,πολυ αγαπημενους βασικα δε τους ξεχναω ποτε, θυμαμαι παντα τα καλα... ερχονται με αφορμη κατι που κανω εκεινη τη στιγμη, και παλιοτερα το καναμε μαζι, καμια φορα ερχονται και συγκρινονται αυτοματα, η ερχονται αμα δω φωτο η αντικειμενα δικα τους (μας) κλπ... γενικα, το συναισθημα ειναι καλο 3. θα στο κανω απο κοντα να μου πεις τη γνωμη σου! 1. σεξ. τωρα. αγριο η αγκαλιτσοφαση? 2.νανι, στα καπακια. τι κανεις αμα ροχαλιζει? 3. το πρωι, ξυπνας και ο αλλος ειναι μεσα στη μπιχλα και στην τσιμπλα. τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:55 Η Γίδι έγραψε: #771 17-09-06 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1. σεξ. τωρα. αγριο η αγκαλιτσοφαση? 2.νανι, στα καπακια. τι κανεις αμα ροχαλιζει? 3. το πρωι, ξυπνας και ο αλλος ειναι μεσα στη μπιχλα και στην τσιμπλα. τι κανεις? Click για ανάπτυξη... Μαρή, δεν τα λέμε κι από msn αυτά να τελειώνουμε; 1. Άγριο, έχω να εκτονώσω πολλάααα... 2. Πάντα ροχαλίζει. Πάντα στα καπάκια... Απλά του παίρνω την κουβέρτα και ηχομονώνομαι!!! 3. Τον στέλνω για μπάνιο!! 1. Έχει τύχει να πρέπει να περάσει καιρός μέχρι να "φτιάξει" το φιλί σας, με το σύντροφο; 2. Ποιο είναι το πιο ωραίο δώρο που σου έχουν κάνει; 3. Τι να του μαγειρέψω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:09 Η Giovanna έγραψε: #772 17-09-06 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχει τύχει να πρέπει να περάσει καιρός μέχρι να "φτιάξει" το φιλί σας, με το σύντροφο; 2. Ποιο είναι το πιο ωραίο δώρο που σου έχουν κάνει; 3. Τι να του μαγειρέψω; Click για ανάπτυξη... 1. ναι, παντα θελει χρονο για.. συντονισμο! παντα! 2.μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ βαλιτσα delsey, επειδη λεει οτι ειμαι ταξιδιαρα ψυχη.. 3.βρες κατι αφροδισιακο... μου θες και αγριο αυριο! 1.πηρα ιδεα... Έχει τύχει να πρέπει να περάσει καιρός μέχρι να "φτιάξει" το σεξ με το σύντροφο; 2. και περιπου ποσος? 3.εχετε κανει One night stand?( αντε και two ρε παιδι μου...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:15 Ο aggelos έγραψε: #773 17-09-06 01:15 1.άλλες φορές ναι και άλλες όχι 2.πάνω στο μήνα συντονίζονται τα πραγματα περιπου 3.οχι,ποτε 1.ποσο δουλευεις τη μερα 2.ποσα βγαζεις το μηνα 3.ποσο θα βαθμολογουσες εμφανησιακα τον εαυτο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:18 Ο faithplus1: #774 17-09-06 01:18 Αρχική Δημοσίευση από aggelos: 1.ποσο δουλευεις τη μερα 2.ποσα βγαζεις το μηνα 3.ποσο θα βαθμολογουσες εμφανησιακα τον εαυτο σου? Click για ανάπτυξη... 1.Αυτή την περίοδο σκοτώνομαι.0 ώρες τη μέρα... 2.Οι οικονομικές μου απολαβές είναι ανάλογες της δουλειάς μου 3.1252 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:22 Η Vkey έγραψε: #775 17-09-06 01:22 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Click για ανάπτυξη... 1. Πρόλαβες...πρόλαβες 2. Λιωμένη σοκολάτα πιάνετε; 3. Δεν ξέρω....Η κορυφή του Πηλίου ίσως Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:23 Η Γίδι έγραψε: #776 17-09-06 01:23 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Click για ανάπτυξη... 1.Πρόλαβες, είπαμε να επιτρέψουμε και σε άλλους να γράψουν...! 2. Ναι... μέλι... σαντιγί... πούδρα από μέλι... Χμ, καιρό έχω να το κάνω αυτό!! 3. Πού είναι το Cuscο? A, 3,500 m...!! 1. Έχεις πιάσει ποτέ κανένα γνωστό σου σε... άτακτες φάσεις;; 2. Ποιο θα είναι το επόμενο ταξίδι σου; 3. Τι δεν μπορείς να μοιραστείς με κανέναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:26 Ο Dark_kronos: #777 17-09-06 01:26 1.Προλαβες 2.Εχω κανει ποτε σεξ για να χρυσιμοποιησω και φαγητα; 3.Μαλλον τα 1200 και κατι μετρα του Αταβυρου, του χηλωτερου βουνου της Ροδου. 1.Γιατι παντα αμα καπιος βαλει μια ερωτιση πουαπευθηνετε σε πιο μετριμενα σε αριθμο ατομα θα απαντισει καπιος απο αυτους που δεν ανηκουν σε αυτα τα ατομα; 2.Ξερεις την επιστιμονικη εξηγιση για το οτι ο εγκεφαλος μας αντιλαμβανετε τον χρονο ταχυτερα οταν περναμε ωραια και αργοτερα οταν βαριομαστε; 3.Θες να σου την αναλυσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:26 Η Giovanna έγραψε: #778 17-09-06 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Click για ανάπτυξη... 1.προλαβες! 2.χαΛΛΛΛαρα, ειμαι πτωμα.. ισως στο δευτερο γυρο να παιρνα τα πανω μου. λεπτομερειες βικακι μονο αμα μου δωσεις πισω το μπουκαλι μου. 3.ΝΑΙ 1.προλαβα.....? 2.ποιυς θελεις να δεις σε meeting οπωσδηποτε? 3.κι αν δε δεις καποιους, θα πιδιωξεις να τους δεις με αλλο τροπο? ΕΓΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:28 Η Γίδι έγραψε: #779 17-09-06 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Click για ανάπτυξη... Αχ συμπέσαμε... 1. όχι! 2. Χμμμ.. όρθια; 3. ΔΕν μπορώ, αγάπη, έχω πονοκέφαλοοοοο 1. Εσύ πώς θα έκανες τώρα σσσσεξ; 2. το παρακάναμε με το σεξ; 3. πότε έκανες τελευταία φορά σεξ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:29 Η Giovanna έγραψε: #780 17-09-06 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχεις πιάσει ποτέ κανένα γνωστό σου σε... άτακτες φάσεις;; 2. Ποιο θα είναι το επόμενο ταξίδι σου; 3. Τι δεν μπορείς να μοιραστείς με κανέναν; Click για ανάπτυξη... 1.ναι...!!!! 2.αυστρια, σε μια ερασμιτισα ισπανιδα φιλη. και απο ελλαδα, καμια κρητη, καμια σαλονικα... 3.την τελευταια μου μπουκια! και το νανι μου! ειναι δικα μουυυυ!!! Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Γιατι παντα αμα καπιος βαλει μια ερωτιση πουαπευθηνετε σε πιο μετριμενα σε αριθμο ατομα θα απαντισει καπιος απο αυτους που δεν ανηκουν σε αυτα τα ατομα; 2.Ξερεις την επιστιμονικη εξηγιση για το οτι ο εγκεφαλος μας αντιλαμβανετε τον χρονο ταχυτερα οταν περναμε ωραια και αργοτερα οταν βαριομαστε; 3.Θες να σου την αναλυσω; Click για ανάπτυξη... 1.μερφι, τον εχεις ακουστα? 2.ιδεα δεν εχω.. 3.ναι! πμ! ερωτησεις... εβαλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. 1. Ποια είναι η αγαπημένη σου σοκολάτα; 2. Έχεις δείρει ποτέ κάποιον; 3. Πόσες ξένες γλώσσες μιλάς; Click για ανάπτυξη... 1.Η λιωμενη, πανω σε καυτα κορμακια! 2.Μπατσωσα μια τυπισα σε ενα καρτοτηλεφωνο, επειδη το χε πιασει μονοτερμα. κι αυτη με μπατσωσε και μας πηγαν και στο τμημα μετα (!) 3.αγγλικα, γαλλικα, ιταλικα, ψιλοισπανιζω κιολας, αντε και βασικα τουρκικα για να μη χανομαι στο δρομο και να λεω σε κανα τουρκο οτι τον αγαπω πολυ! καλε σορι, ξεχαστηκα η ερμη! 1.εχετε κανει σεξ με ατομο του ιδιου φυλου με εσας? 2. αν οχι, θα θελατε? γιατι? 3. εχετε κανει ποτε χαμαμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:27 Ο nikolas17: #768 17-09-06 00:27 Μήπως να έβαζες ερωτήσεις...? Λέμε τώρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:39 Η Γίδι έγραψε: #769 17-09-06 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.εχετε κανει σεξ με ατομο του ιδιου φυλου με εσας? 2. αν οχι, θα θελατε? γιατι? 3. εχετε κανει ποτε χαμαμ? Click για ανάπτυξη... 1. Όχι... 2. ...εξαρτάται από το τι σου βγάζει ο άλλος, ναι; Αν ειναι να μη νιώθω ότι εγώ είμαι ο "άντρας" της υπόθεσης, ναι. 3. Ναιιιι!!!!!!!! 1. Ποιον δε θα ήθελες με τίποτα να συναντήσεις τώρα; 2. Όταν έχεις σχέση, πώς σκέφτεσαι τους πρώην, με τι αφορμή και τι συναίσθημα; 3. Ποιο είναι το πιο Kinky που έχεις κάνει στο σεξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:50 Η Giovanna έγραψε: #770 17-09-06 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Ποιον δε θα ήθελες με τίποτα να συναντήσεις τώρα; 2. Όταν έχεις σχέση, πώς σκέφτεσαι τους πρώην, με τι αφορμή και τι συναίσθημα; 3. Ποιο είναι το πιο Kinky που έχεις κάνει στο σεξ; Click για ανάπτυξη... 1.Μια ηλιθια ex-φιλη. τι μου τη θυμησες αποψε την πατσ@βουρα? 2.πω ρε γιδι με τις αναλαμπες σου... με σκοτωνειςςςς! αν με καποιον δεν περασα καλα, τον διαγραφω και δε τον ξαναθυμαμαι παρα μονο αν μου τον θυμισουν πανω στην κουβεντα. τους πολυ,πολυ αγαπημενους βασικα δε τους ξεχναω ποτε, θυμαμαι παντα τα καλα... ερχονται με αφορμη κατι που κανω εκεινη τη στιγμη, και παλιοτερα το καναμε μαζι, καμια φορα ερχονται και συγκρινονται αυτοματα, η ερχονται αμα δω φωτο η αντικειμενα δικα τους (μας) κλπ... γενικα, το συναισθημα ειναι καλο 3. θα στο κανω απο κοντα να μου πεις τη γνωμη σου! 1. σεξ. τωρα. αγριο η αγκαλιτσοφαση? 2.νανι, στα καπακια. τι κανεις αμα ροχαλιζει? 3. το πρωι, ξυπνας και ο αλλος ειναι μεσα στη μπιχλα και στην τσιμπλα. τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:55 Η Γίδι έγραψε: #771 17-09-06 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1. σεξ. τωρα. αγριο η αγκαλιτσοφαση? 2.νανι, στα καπακια. τι κανεις αμα ροχαλιζει? 3. το πρωι, ξυπνας και ο αλλος ειναι μεσα στη μπιχλα και στην τσιμπλα. τι κανεις? Click για ανάπτυξη... Μαρή, δεν τα λέμε κι από msn αυτά να τελειώνουμε; 1. Άγριο, έχω να εκτονώσω πολλάααα... 2. Πάντα ροχαλίζει. Πάντα στα καπάκια... Απλά του παίρνω την κουβέρτα και ηχομονώνομαι!!! 3. Τον στέλνω για μπάνιο!! 1. Έχει τύχει να πρέπει να περάσει καιρός μέχρι να "φτιάξει" το φιλί σας, με το σύντροφο; 2. Ποιο είναι το πιο ωραίο δώρο που σου έχουν κάνει; 3. Τι να του μαγειρέψω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:09 Η Giovanna έγραψε: #772 17-09-06 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχει τύχει να πρέπει να περάσει καιρός μέχρι να "φτιάξει" το φιλί σας, με το σύντροφο; 2. Ποιο είναι το πιο ωραίο δώρο που σου έχουν κάνει; 3. Τι να του μαγειρέψω; Click για ανάπτυξη... 1. ναι, παντα θελει χρονο για.. συντονισμο! παντα! 2.μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ βαλιτσα delsey, επειδη λεει οτι ειμαι ταξιδιαρα ψυχη.. 3.βρες κατι αφροδισιακο... μου θες και αγριο αυριο! 1.πηρα ιδεα... Έχει τύχει να πρέπει να περάσει καιρός μέχρι να "φτιάξει" το σεξ με το σύντροφο; 2. και περιπου ποσος? 3.εχετε κανει One night stand?( αντε και two ρε παιδι μου...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:15 Ο aggelos έγραψε: #773 17-09-06 01:15 1.άλλες φορές ναι και άλλες όχι 2.πάνω στο μήνα συντονίζονται τα πραγματα περιπου 3.οχι,ποτε 1.ποσο δουλευεις τη μερα 2.ποσα βγαζεις το μηνα 3.ποσο θα βαθμολογουσες εμφανησιακα τον εαυτο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:18 Ο faithplus1: #774 17-09-06 01:18 Αρχική Δημοσίευση από aggelos: 1.ποσο δουλευεις τη μερα 2.ποσα βγαζεις το μηνα 3.ποσο θα βαθμολογουσες εμφανησιακα τον εαυτο σου? Click για ανάπτυξη... 1.Αυτή την περίοδο σκοτώνομαι.0 ώρες τη μέρα... 2.Οι οικονομικές μου απολαβές είναι ανάλογες της δουλειάς μου 3.1252 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:22 Η Vkey έγραψε: #775 17-09-06 01:22 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Click για ανάπτυξη... 1. Πρόλαβες...πρόλαβες 2. Λιωμένη σοκολάτα πιάνετε; 3. Δεν ξέρω....Η κορυφή του Πηλίου ίσως Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:23 Η Γίδι έγραψε: #776 17-09-06 01:23 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Click για ανάπτυξη... 1.Πρόλαβες, είπαμε να επιτρέψουμε και σε άλλους να γράψουν...! 2. Ναι... μέλι... σαντιγί... πούδρα από μέλι... Χμ, καιρό έχω να το κάνω αυτό!! 3. Πού είναι το Cuscο? A, 3,500 m...!! 1. Έχεις πιάσει ποτέ κανένα γνωστό σου σε... άτακτες φάσεις;; 2. Ποιο θα είναι το επόμενο ταξίδι σου; 3. Τι δεν μπορείς να μοιραστείς με κανέναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:26 Ο Dark_kronos: #777 17-09-06 01:26 1.Προλαβες 2.Εχω κανει ποτε σεξ για να χρυσιμοποιησω και φαγητα; 3.Μαλλον τα 1200 και κατι μετρα του Αταβυρου, του χηλωτερου βουνου της Ροδου. 1.Γιατι παντα αμα καπιος βαλει μια ερωτιση πουαπευθηνετε σε πιο μετριμενα σε αριθμο ατομα θα απαντισει καπιος απο αυτους που δεν ανηκουν σε αυτα τα ατομα; 2.Ξερεις την επιστιμονικη εξηγιση για το οτι ο εγκεφαλος μας αντιλαμβανετε τον χρονο ταχυτερα οταν περναμε ωραια και αργοτερα οταν βαριομαστε; 3.Θες να σου την αναλυσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:26 Η Giovanna έγραψε: #778 17-09-06 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Click για ανάπτυξη... 1.προλαβες! 2.χαΛΛΛΛαρα, ειμαι πτωμα.. ισως στο δευτερο γυρο να παιρνα τα πανω μου. λεπτομερειες βικακι μονο αμα μου δωσεις πισω το μπουκαλι μου. 3.ΝΑΙ 1.προλαβα.....? 2.ποιυς θελεις να δεις σε meeting οπωσδηποτε? 3.κι αν δε δεις καποιους, θα πιδιωξεις να τους δεις με αλλο τροπο? ΕΓΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:28 Η Γίδι έγραψε: #779 17-09-06 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Click για ανάπτυξη... Αχ συμπέσαμε... 1. όχι! 2. Χμμμ.. όρθια; 3. ΔΕν μπορώ, αγάπη, έχω πονοκέφαλοοοοο 1. Εσύ πώς θα έκανες τώρα σσσσεξ; 2. το παρακάναμε με το σεξ; 3. πότε έκανες τελευταία φορά σεξ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:29 Η Giovanna έγραψε: #780 17-09-06 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχεις πιάσει ποτέ κανένα γνωστό σου σε... άτακτες φάσεις;; 2. Ποιο θα είναι το επόμενο ταξίδι σου; 3. Τι δεν μπορείς να μοιραστείς με κανέναν; Click για ανάπτυξη... 1.ναι...!!!! 2.αυστρια, σε μια ερασμιτισα ισπανιδα φιλη. και απο ελλαδα, καμια κρητη, καμια σαλονικα... 3.την τελευταια μου μπουκια! και το νανι μου! ειναι δικα μουυυυ!!! Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Γιατι παντα αμα καπιος βαλει μια ερωτιση πουαπευθηνετε σε πιο μετριμενα σε αριθμο ατομα θα απαντισει καπιος απο αυτους που δεν ανηκουν σε αυτα τα ατομα; 2.Ξερεις την επιστιμονικη εξηγιση για το οτι ο εγκεφαλος μας αντιλαμβανετε τον χρονο ταχυτερα οταν περναμε ωραια και αργοτερα οταν βαριομαστε; 3.Θες να σου την αναλυσω; Click για ανάπτυξη... 1.μερφι, τον εχεις ακουστα? 2.ιδεα δεν εχω.. 3.ναι! πμ! ερωτησεις... εβαλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μήπως να έβαζες ερωτήσεις...? Λέμε τώρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:39 Η Γίδι έγραψε: #769 17-09-06 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.εχετε κανει σεξ με ατομο του ιδιου φυλου με εσας? 2. αν οχι, θα θελατε? γιατι? 3. εχετε κανει ποτε χαμαμ? Click για ανάπτυξη... 1. Όχι... 2. ...εξαρτάται από το τι σου βγάζει ο άλλος, ναι; Αν ειναι να μη νιώθω ότι εγώ είμαι ο "άντρας" της υπόθεσης, ναι. 3. Ναιιιι!!!!!!!! 1. Ποιον δε θα ήθελες με τίποτα να συναντήσεις τώρα; 2. Όταν έχεις σχέση, πώς σκέφτεσαι τους πρώην, με τι αφορμή και τι συναίσθημα; 3. Ποιο είναι το πιο Kinky που έχεις κάνει στο σεξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:50 Η Giovanna έγραψε: #770 17-09-06 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Ποιον δε θα ήθελες με τίποτα να συναντήσεις τώρα; 2. Όταν έχεις σχέση, πώς σκέφτεσαι τους πρώην, με τι αφορμή και τι συναίσθημα; 3. Ποιο είναι το πιο Kinky που έχεις κάνει στο σεξ; Click για ανάπτυξη... 1.Μια ηλιθια ex-φιλη. τι μου τη θυμησες αποψε την πατσ@βουρα? 2.πω ρε γιδι με τις αναλαμπες σου... με σκοτωνειςςςς! αν με καποιον δεν περασα καλα, τον διαγραφω και δε τον ξαναθυμαμαι παρα μονο αν μου τον θυμισουν πανω στην κουβεντα. τους πολυ,πολυ αγαπημενους βασικα δε τους ξεχναω ποτε, θυμαμαι παντα τα καλα... ερχονται με αφορμη κατι που κανω εκεινη τη στιγμη, και παλιοτερα το καναμε μαζι, καμια φορα ερχονται και συγκρινονται αυτοματα, η ερχονται αμα δω φωτο η αντικειμενα δικα τους (μας) κλπ... γενικα, το συναισθημα ειναι καλο 3. θα στο κανω απο κοντα να μου πεις τη γνωμη σου! 1. σεξ. τωρα. αγριο η αγκαλιτσοφαση? 2.νανι, στα καπακια. τι κανεις αμα ροχαλιζει? 3. το πρωι, ξυπνας και ο αλλος ειναι μεσα στη μπιχλα και στην τσιμπλα. τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:55 Η Γίδι έγραψε: #771 17-09-06 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1. σεξ. τωρα. αγριο η αγκαλιτσοφαση? 2.νανι, στα καπακια. τι κανεις αμα ροχαλιζει? 3. το πρωι, ξυπνας και ο αλλος ειναι μεσα στη μπιχλα και στην τσιμπλα. τι κανεις? Click για ανάπτυξη... Μαρή, δεν τα λέμε κι από msn αυτά να τελειώνουμε; 1. Άγριο, έχω να εκτονώσω πολλάααα... 2. Πάντα ροχαλίζει. Πάντα στα καπάκια... Απλά του παίρνω την κουβέρτα και ηχομονώνομαι!!! 3. Τον στέλνω για μπάνιο!! 1. Έχει τύχει να πρέπει να περάσει καιρός μέχρι να "φτιάξει" το φιλί σας, με το σύντροφο; 2. Ποιο είναι το πιο ωραίο δώρο που σου έχουν κάνει; 3. Τι να του μαγειρέψω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:09 Η Giovanna έγραψε: #772 17-09-06 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχει τύχει να πρέπει να περάσει καιρός μέχρι να "φτιάξει" το φιλί σας, με το σύντροφο; 2. Ποιο είναι το πιο ωραίο δώρο που σου έχουν κάνει; 3. Τι να του μαγειρέψω; Click για ανάπτυξη... 1. ναι, παντα θελει χρονο για.. συντονισμο! παντα! 2.μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ βαλιτσα delsey, επειδη λεει οτι ειμαι ταξιδιαρα ψυχη.. 3.βρες κατι αφροδισιακο... μου θες και αγριο αυριο! 1.πηρα ιδεα... Έχει τύχει να πρέπει να περάσει καιρός μέχρι να "φτιάξει" το σεξ με το σύντροφο; 2. και περιπου ποσος? 3.εχετε κανει One night stand?( αντε και two ρε παιδι μου...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:15 Ο aggelos έγραψε: #773 17-09-06 01:15 1.άλλες φορές ναι και άλλες όχι 2.πάνω στο μήνα συντονίζονται τα πραγματα περιπου 3.οχι,ποτε 1.ποσο δουλευεις τη μερα 2.ποσα βγαζεις το μηνα 3.ποσο θα βαθμολογουσες εμφανησιακα τον εαυτο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:18 Ο faithplus1: #774 17-09-06 01:18 Αρχική Δημοσίευση από aggelos: 1.ποσο δουλευεις τη μερα 2.ποσα βγαζεις το μηνα 3.ποσο θα βαθμολογουσες εμφανησιακα τον εαυτο σου? Click για ανάπτυξη... 1.Αυτή την περίοδο σκοτώνομαι.0 ώρες τη μέρα... 2.Οι οικονομικές μου απολαβές είναι ανάλογες της δουλειάς μου 3.1252 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:22 Η Vkey έγραψε: #775 17-09-06 01:22 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Click για ανάπτυξη... 1. Πρόλαβες...πρόλαβες 2. Λιωμένη σοκολάτα πιάνετε; 3. Δεν ξέρω....Η κορυφή του Πηλίου ίσως Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:23 Η Γίδι έγραψε: #776 17-09-06 01:23 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Click για ανάπτυξη... 1.Πρόλαβες, είπαμε να επιτρέψουμε και σε άλλους να γράψουν...! 2. Ναι... μέλι... σαντιγί... πούδρα από μέλι... Χμ, καιρό έχω να το κάνω αυτό!! 3. Πού είναι το Cuscο? A, 3,500 m...!! 1. Έχεις πιάσει ποτέ κανένα γνωστό σου σε... άτακτες φάσεις;; 2. Ποιο θα είναι το επόμενο ταξίδι σου; 3. Τι δεν μπορείς να μοιραστείς με κανέναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:26 Ο Dark_kronos: #777 17-09-06 01:26 1.Προλαβες 2.Εχω κανει ποτε σεξ για να χρυσιμοποιησω και φαγητα; 3.Μαλλον τα 1200 και κατι μετρα του Αταβυρου, του χηλωτερου βουνου της Ροδου. 1.Γιατι παντα αμα καπιος βαλει μια ερωτιση πουαπευθηνετε σε πιο μετριμενα σε αριθμο ατομα θα απαντισει καπιος απο αυτους που δεν ανηκουν σε αυτα τα ατομα; 2.Ξερεις την επιστιμονικη εξηγιση για το οτι ο εγκεφαλος μας αντιλαμβανετε τον χρονο ταχυτερα οταν περναμε ωραια και αργοτερα οταν βαριομαστε; 3.Θες να σου την αναλυσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:26 Η Giovanna έγραψε: #778 17-09-06 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Click για ανάπτυξη... 1.προλαβες! 2.χαΛΛΛΛαρα, ειμαι πτωμα.. ισως στο δευτερο γυρο να παιρνα τα πανω μου. λεπτομερειες βικακι μονο αμα μου δωσεις πισω το μπουκαλι μου. 3.ΝΑΙ 1.προλαβα.....? 2.ποιυς θελεις να δεις σε meeting οπωσδηποτε? 3.κι αν δε δεις καποιους, θα πιδιωξεις να τους δεις με αλλο τροπο? ΕΓΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:28 Η Γίδι έγραψε: #779 17-09-06 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Click για ανάπτυξη... Αχ συμπέσαμε... 1. όχι! 2. Χμμμ.. όρθια; 3. ΔΕν μπορώ, αγάπη, έχω πονοκέφαλοοοοο 1. Εσύ πώς θα έκανες τώρα σσσσεξ; 2. το παρακάναμε με το σεξ; 3. πότε έκανες τελευταία φορά σεξ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:29 Η Giovanna έγραψε: #780 17-09-06 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχεις πιάσει ποτέ κανένα γνωστό σου σε... άτακτες φάσεις;; 2. Ποιο θα είναι το επόμενο ταξίδι σου; 3. Τι δεν μπορείς να μοιραστείς με κανέναν; Click για ανάπτυξη... 1.ναι...!!!! 2.αυστρια, σε μια ερασμιτισα ισπανιδα φιλη. και απο ελλαδα, καμια κρητη, καμια σαλονικα... 3.την τελευταια μου μπουκια! και το νανι μου! ειναι δικα μουυυυ!!! Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Γιατι παντα αμα καπιος βαλει μια ερωτιση πουαπευθηνετε σε πιο μετριμενα σε αριθμο ατομα θα απαντισει καπιος απο αυτους που δεν ανηκουν σε αυτα τα ατομα; 2.Ξερεις την επιστιμονικη εξηγιση για το οτι ο εγκεφαλος μας αντιλαμβανετε τον χρονο ταχυτερα οταν περναμε ωραια και αργοτερα οταν βαριομαστε; 3.Θες να σου την αναλυσω; Click για ανάπτυξη... 1.μερφι, τον εχεις ακουστα? 2.ιδεα δεν εχω.. 3.ναι! πμ! ερωτησεις... εβαλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1.εχετε κανει σεξ με ατομο του ιδιου φυλου με εσας? 2. αν οχι, θα θελατε? γιατι? 3. εχετε κανει ποτε χαμαμ? Click για ανάπτυξη... 1. Όχι... 2. ...εξαρτάται από το τι σου βγάζει ο άλλος, ναι; Αν ειναι να μη νιώθω ότι εγώ είμαι ο "άντρας" της υπόθεσης, ναι. 3. Ναιιιι!!!!!!!! 1. Ποιον δε θα ήθελες με τίποτα να συναντήσεις τώρα; 2. Όταν έχεις σχέση, πώς σκέφτεσαι τους πρώην, με τι αφορμή και τι συναίσθημα; 3. Ποιο είναι το πιο Kinky που έχεις κάνει στο σεξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:50 Η Giovanna έγραψε: #770 17-09-06 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Ποιον δε θα ήθελες με τίποτα να συναντήσεις τώρα; 2. Όταν έχεις σχέση, πώς σκέφτεσαι τους πρώην, με τι αφορμή και τι συναίσθημα; 3. Ποιο είναι το πιο Kinky που έχεις κάνει στο σεξ; Click για ανάπτυξη... 1.Μια ηλιθια ex-φιλη. τι μου τη θυμησες αποψε την πατσ@βουρα? 2.πω ρε γιδι με τις αναλαμπες σου... με σκοτωνειςςςς! αν με καποιον δεν περασα καλα, τον διαγραφω και δε τον ξαναθυμαμαι παρα μονο αν μου τον θυμισουν πανω στην κουβεντα. τους πολυ,πολυ αγαπημενους βασικα δε τους ξεχναω ποτε, θυμαμαι παντα τα καλα... ερχονται με αφορμη κατι που κανω εκεινη τη στιγμη, και παλιοτερα το καναμε μαζι, καμια φορα ερχονται και συγκρινονται αυτοματα, η ερχονται αμα δω φωτο η αντικειμενα δικα τους (μας) κλπ... γενικα, το συναισθημα ειναι καλο 3. θα στο κανω απο κοντα να μου πεις τη γνωμη σου! 1. σεξ. τωρα. αγριο η αγκαλιτσοφαση? 2.νανι, στα καπακια. τι κανεις αμα ροχαλιζει? 3. το πρωι, ξυπνας και ο αλλος ειναι μεσα στη μπιχλα και στην τσιμπλα. τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:55 Η Γίδι έγραψε: #771 17-09-06 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1. σεξ. τωρα. αγριο η αγκαλιτσοφαση? 2.νανι, στα καπακια. τι κανεις αμα ροχαλιζει? 3. το πρωι, ξυπνας και ο αλλος ειναι μεσα στη μπιχλα και στην τσιμπλα. τι κανεις? Click για ανάπτυξη... Μαρή, δεν τα λέμε κι από msn αυτά να τελειώνουμε; 1. Άγριο, έχω να εκτονώσω πολλάααα... 2. Πάντα ροχαλίζει. Πάντα στα καπάκια... Απλά του παίρνω την κουβέρτα και ηχομονώνομαι!!! 3. Τον στέλνω για μπάνιο!! 1. Έχει τύχει να πρέπει να περάσει καιρός μέχρι να "φτιάξει" το φιλί σας, με το σύντροφο; 2. Ποιο είναι το πιο ωραίο δώρο που σου έχουν κάνει; 3. Τι να του μαγειρέψω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:09 Η Giovanna έγραψε: #772 17-09-06 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχει τύχει να πρέπει να περάσει καιρός μέχρι να "φτιάξει" το φιλί σας, με το σύντροφο; 2. Ποιο είναι το πιο ωραίο δώρο που σου έχουν κάνει; 3. Τι να του μαγειρέψω; Click για ανάπτυξη... 1. ναι, παντα θελει χρονο για.. συντονισμο! παντα! 2.μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ βαλιτσα delsey, επειδη λεει οτι ειμαι ταξιδιαρα ψυχη.. 3.βρες κατι αφροδισιακο... μου θες και αγριο αυριο! 1.πηρα ιδεα... Έχει τύχει να πρέπει να περάσει καιρός μέχρι να "φτιάξει" το σεξ με το σύντροφο; 2. και περιπου ποσος? 3.εχετε κανει One night stand?( αντε και two ρε παιδι μου...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:15 Ο aggelos έγραψε: #773 17-09-06 01:15 1.άλλες φορές ναι και άλλες όχι 2.πάνω στο μήνα συντονίζονται τα πραγματα περιπου 3.οχι,ποτε 1.ποσο δουλευεις τη μερα 2.ποσα βγαζεις το μηνα 3.ποσο θα βαθμολογουσες εμφανησιακα τον εαυτο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:18 Ο faithplus1: #774 17-09-06 01:18 Αρχική Δημοσίευση από aggelos: 1.ποσο δουλευεις τη μερα 2.ποσα βγαζεις το μηνα 3.ποσο θα βαθμολογουσες εμφανησιακα τον εαυτο σου? Click για ανάπτυξη... 1.Αυτή την περίοδο σκοτώνομαι.0 ώρες τη μέρα... 2.Οι οικονομικές μου απολαβές είναι ανάλογες της δουλειάς μου 3.1252 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:22 Η Vkey έγραψε: #775 17-09-06 01:22 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Click για ανάπτυξη... 1. Πρόλαβες...πρόλαβες 2. Λιωμένη σοκολάτα πιάνετε; 3. Δεν ξέρω....Η κορυφή του Πηλίου ίσως Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:23 Η Γίδι έγραψε: #776 17-09-06 01:23 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Click για ανάπτυξη... 1.Πρόλαβες, είπαμε να επιτρέψουμε και σε άλλους να γράψουν...! 2. Ναι... μέλι... σαντιγί... πούδρα από μέλι... Χμ, καιρό έχω να το κάνω αυτό!! 3. Πού είναι το Cuscο? A, 3,500 m...!! 1. Έχεις πιάσει ποτέ κανένα γνωστό σου σε... άτακτες φάσεις;; 2. Ποιο θα είναι το επόμενο ταξίδι σου; 3. Τι δεν μπορείς να μοιραστείς με κανέναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:26 Ο Dark_kronos: #777 17-09-06 01:26 1.Προλαβες 2.Εχω κανει ποτε σεξ για να χρυσιμοποιησω και φαγητα; 3.Μαλλον τα 1200 και κατι μετρα του Αταβυρου, του χηλωτερου βουνου της Ροδου. 1.Γιατι παντα αμα καπιος βαλει μια ερωτιση πουαπευθηνετε σε πιο μετριμενα σε αριθμο ατομα θα απαντισει καπιος απο αυτους που δεν ανηκουν σε αυτα τα ατομα; 2.Ξερεις την επιστιμονικη εξηγιση για το οτι ο εγκεφαλος μας αντιλαμβανετε τον χρονο ταχυτερα οταν περναμε ωραια και αργοτερα οταν βαριομαστε; 3.Θες να σου την αναλυσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:26 Η Giovanna έγραψε: #778 17-09-06 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Click για ανάπτυξη... 1.προλαβες! 2.χαΛΛΛΛαρα, ειμαι πτωμα.. ισως στο δευτερο γυρο να παιρνα τα πανω μου. λεπτομερειες βικακι μονο αμα μου δωσεις πισω το μπουκαλι μου. 3.ΝΑΙ 1.προλαβα.....? 2.ποιυς θελεις να δεις σε meeting οπωσδηποτε? 3.κι αν δε δεις καποιους, θα πιδιωξεις να τους δεις με αλλο τροπο? ΕΓΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:28 Η Γίδι έγραψε: #779 17-09-06 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Click για ανάπτυξη... Αχ συμπέσαμε... 1. όχι! 2. Χμμμ.. όρθια; 3. ΔΕν μπορώ, αγάπη, έχω πονοκέφαλοοοοο 1. Εσύ πώς θα έκανες τώρα σσσσεξ; 2. το παρακάναμε με το σεξ; 3. πότε έκανες τελευταία φορά σεξ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:29 Η Giovanna έγραψε: #780 17-09-06 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχεις πιάσει ποτέ κανένα γνωστό σου σε... άτακτες φάσεις;; 2. Ποιο θα είναι το επόμενο ταξίδι σου; 3. Τι δεν μπορείς να μοιραστείς με κανέναν; Click για ανάπτυξη... 1.ναι...!!!! 2.αυστρια, σε μια ερασμιτισα ισπανιδα φιλη. και απο ελλαδα, καμια κρητη, καμια σαλονικα... 3.την τελευταια μου μπουκια! και το νανι μου! ειναι δικα μουυυυ!!! Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Γιατι παντα αμα καπιος βαλει μια ερωτιση πουαπευθηνετε σε πιο μετριμενα σε αριθμο ατομα θα απαντισει καπιος απο αυτους που δεν ανηκουν σε αυτα τα ατομα; 2.Ξερεις την επιστιμονικη εξηγιση για το οτι ο εγκεφαλος μας αντιλαμβανετε τον χρονο ταχυτερα οταν περναμε ωραια και αργοτερα οταν βαριομαστε; 3.Θες να σου την αναλυσω; Click για ανάπτυξη... 1.μερφι, τον εχεις ακουστα? 2.ιδεα δεν εχω.. 3.ναι! πμ! ερωτησεις... εβαλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Ποιον δε θα ήθελες με τίποτα να συναντήσεις τώρα; 2. Όταν έχεις σχέση, πώς σκέφτεσαι τους πρώην, με τι αφορμή και τι συναίσθημα; 3. Ποιο είναι το πιο Kinky που έχεις κάνει στο σεξ; Click για ανάπτυξη... 1.Μια ηλιθια ex-φιλη. τι μου τη θυμησες αποψε την πατσ@βουρα? 2.πω ρε γιδι με τις αναλαμπες σου... με σκοτωνειςςςς! αν με καποιον δεν περασα καλα, τον διαγραφω και δε τον ξαναθυμαμαι παρα μονο αν μου τον θυμισουν πανω στην κουβεντα. τους πολυ,πολυ αγαπημενους βασικα δε τους ξεχναω ποτε, θυμαμαι παντα τα καλα... ερχονται με αφορμη κατι που κανω εκεινη τη στιγμη, και παλιοτερα το καναμε μαζι, καμια φορα ερχονται και συγκρινονται αυτοματα, η ερχονται αμα δω φωτο η αντικειμενα δικα τους (μας) κλπ... γενικα, το συναισθημα ειναι καλο 3. θα στο κανω απο κοντα να μου πεις τη γνωμη σου! 1. σεξ. τωρα. αγριο η αγκαλιτσοφαση? 2.νανι, στα καπακια. τι κανεις αμα ροχαλιζει? 3. το πρωι, ξυπνας και ο αλλος ειναι μεσα στη μπιχλα και στην τσιμπλα. τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:55 Η Γίδι έγραψε: #771 17-09-06 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1. σεξ. τωρα. αγριο η αγκαλιτσοφαση? 2.νανι, στα καπακια. τι κανεις αμα ροχαλιζει? 3. το πρωι, ξυπνας και ο αλλος ειναι μεσα στη μπιχλα και στην τσιμπλα. τι κανεις? Click για ανάπτυξη... Μαρή, δεν τα λέμε κι από msn αυτά να τελειώνουμε; 1. Άγριο, έχω να εκτονώσω πολλάααα... 2. Πάντα ροχαλίζει. Πάντα στα καπάκια... Απλά του παίρνω την κουβέρτα και ηχομονώνομαι!!! 3. Τον στέλνω για μπάνιο!! 1. Έχει τύχει να πρέπει να περάσει καιρός μέχρι να "φτιάξει" το φιλί σας, με το σύντροφο; 2. Ποιο είναι το πιο ωραίο δώρο που σου έχουν κάνει; 3. Τι να του μαγειρέψω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:09 Η Giovanna έγραψε: #772 17-09-06 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχει τύχει να πρέπει να περάσει καιρός μέχρι να "φτιάξει" το φιλί σας, με το σύντροφο; 2. Ποιο είναι το πιο ωραίο δώρο που σου έχουν κάνει; 3. Τι να του μαγειρέψω; Click για ανάπτυξη... 1. ναι, παντα θελει χρονο για.. συντονισμο! παντα! 2.μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ βαλιτσα delsey, επειδη λεει οτι ειμαι ταξιδιαρα ψυχη.. 3.βρες κατι αφροδισιακο... μου θες και αγριο αυριο! 1.πηρα ιδεα... Έχει τύχει να πρέπει να περάσει καιρός μέχρι να "φτιάξει" το σεξ με το σύντροφο; 2. και περιπου ποσος? 3.εχετε κανει One night stand?( αντε και two ρε παιδι μου...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:15 Ο aggelos έγραψε: #773 17-09-06 01:15 1.άλλες φορές ναι και άλλες όχι 2.πάνω στο μήνα συντονίζονται τα πραγματα περιπου 3.οχι,ποτε 1.ποσο δουλευεις τη μερα 2.ποσα βγαζεις το μηνα 3.ποσο θα βαθμολογουσες εμφανησιακα τον εαυτο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:18 Ο faithplus1: #774 17-09-06 01:18 Αρχική Δημοσίευση από aggelos: 1.ποσο δουλευεις τη μερα 2.ποσα βγαζεις το μηνα 3.ποσο θα βαθμολογουσες εμφανησιακα τον εαυτο σου? Click για ανάπτυξη... 1.Αυτή την περίοδο σκοτώνομαι.0 ώρες τη μέρα... 2.Οι οικονομικές μου απολαβές είναι ανάλογες της δουλειάς μου 3.1252 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:22 Η Vkey έγραψε: #775 17-09-06 01:22 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Click για ανάπτυξη... 1. Πρόλαβες...πρόλαβες 2. Λιωμένη σοκολάτα πιάνετε; 3. Δεν ξέρω....Η κορυφή του Πηλίου ίσως Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:23 Η Γίδι έγραψε: #776 17-09-06 01:23 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Click για ανάπτυξη... 1.Πρόλαβες, είπαμε να επιτρέψουμε και σε άλλους να γράψουν...! 2. Ναι... μέλι... σαντιγί... πούδρα από μέλι... Χμ, καιρό έχω να το κάνω αυτό!! 3. Πού είναι το Cuscο? A, 3,500 m...!! 1. Έχεις πιάσει ποτέ κανένα γνωστό σου σε... άτακτες φάσεις;; 2. Ποιο θα είναι το επόμενο ταξίδι σου; 3. Τι δεν μπορείς να μοιραστείς με κανέναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:26 Ο Dark_kronos: #777 17-09-06 01:26 1.Προλαβες 2.Εχω κανει ποτε σεξ για να χρυσιμοποιησω και φαγητα; 3.Μαλλον τα 1200 και κατι μετρα του Αταβυρου, του χηλωτερου βουνου της Ροδου. 1.Γιατι παντα αμα καπιος βαλει μια ερωτιση πουαπευθηνετε σε πιο μετριμενα σε αριθμο ατομα θα απαντισει καπιος απο αυτους που δεν ανηκουν σε αυτα τα ατομα; 2.Ξερεις την επιστιμονικη εξηγιση για το οτι ο εγκεφαλος μας αντιλαμβανετε τον χρονο ταχυτερα οταν περναμε ωραια και αργοτερα οταν βαριομαστε; 3.Θες να σου την αναλυσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:26 Η Giovanna έγραψε: #778 17-09-06 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Click για ανάπτυξη... 1.προλαβες! 2.χαΛΛΛΛαρα, ειμαι πτωμα.. ισως στο δευτερο γυρο να παιρνα τα πανω μου. λεπτομερειες βικακι μονο αμα μου δωσεις πισω το μπουκαλι μου. 3.ΝΑΙ 1.προλαβα.....? 2.ποιυς θελεις να δεις σε meeting οπωσδηποτε? 3.κι αν δε δεις καποιους, θα πιδιωξεις να τους δεις με αλλο τροπο? ΕΓΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:28 Η Γίδι έγραψε: #779 17-09-06 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Click για ανάπτυξη... Αχ συμπέσαμε... 1. όχι! 2. Χμμμ.. όρθια; 3. ΔΕν μπορώ, αγάπη, έχω πονοκέφαλοοοοο 1. Εσύ πώς θα έκανες τώρα σσσσεξ; 2. το παρακάναμε με το σεξ; 3. πότε έκανες τελευταία φορά σεξ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:29 Η Giovanna έγραψε: #780 17-09-06 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχεις πιάσει ποτέ κανένα γνωστό σου σε... άτακτες φάσεις;; 2. Ποιο θα είναι το επόμενο ταξίδι σου; 3. Τι δεν μπορείς να μοιραστείς με κανέναν; Click για ανάπτυξη... 1.ναι...!!!! 2.αυστρια, σε μια ερασμιτισα ισπανιδα φιλη. και απο ελλαδα, καμια κρητη, καμια σαλονικα... 3.την τελευταια μου μπουκια! και το νανι μου! ειναι δικα μουυυυ!!! Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Γιατι παντα αμα καπιος βαλει μια ερωτιση πουαπευθηνετε σε πιο μετριμενα σε αριθμο ατομα θα απαντισει καπιος απο αυτους που δεν ανηκουν σε αυτα τα ατομα; 2.Ξερεις την επιστιμονικη εξηγιση για το οτι ο εγκεφαλος μας αντιλαμβανετε τον χρονο ταχυτερα οταν περναμε ωραια και αργοτερα οταν βαριομαστε; 3.Θες να σου την αναλυσω; Click για ανάπτυξη... 1.μερφι, τον εχεις ακουστα? 2.ιδεα δεν εχω.. 3.ναι! πμ! ερωτησεις... εβαλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: 1. σεξ. τωρα. αγριο η αγκαλιτσοφαση? 2.νανι, στα καπακια. τι κανεις αμα ροχαλιζει? 3. το πρωι, ξυπνας και ο αλλος ειναι μεσα στη μπιχλα και στην τσιμπλα. τι κανεις? Click για ανάπτυξη... Μαρή, δεν τα λέμε κι από msn αυτά να τελειώνουμε; 1. Άγριο, έχω να εκτονώσω πολλάααα... 2. Πάντα ροχαλίζει. Πάντα στα καπάκια... Απλά του παίρνω την κουβέρτα και ηχομονώνομαι!!! 3. Τον στέλνω για μπάνιο!! 1. Έχει τύχει να πρέπει να περάσει καιρός μέχρι να "φτιάξει" το φιλί σας, με το σύντροφο; 2. Ποιο είναι το πιο ωραίο δώρο που σου έχουν κάνει; 3. Τι να του μαγειρέψω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:09 Η Giovanna έγραψε: #772 17-09-06 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχει τύχει να πρέπει να περάσει καιρός μέχρι να "φτιάξει" το φιλί σας, με το σύντροφο; 2. Ποιο είναι το πιο ωραίο δώρο που σου έχουν κάνει; 3. Τι να του μαγειρέψω; Click για ανάπτυξη... 1. ναι, παντα θελει χρονο για.. συντονισμο! παντα! 2.μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ βαλιτσα delsey, επειδη λεει οτι ειμαι ταξιδιαρα ψυχη.. 3.βρες κατι αφροδισιακο... μου θες και αγριο αυριο! 1.πηρα ιδεα... Έχει τύχει να πρέπει να περάσει καιρός μέχρι να "φτιάξει" το σεξ με το σύντροφο; 2. και περιπου ποσος? 3.εχετε κανει One night stand?( αντε και two ρε παιδι μου...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:15 Ο aggelos έγραψε: #773 17-09-06 01:15 1.άλλες φορές ναι και άλλες όχι 2.πάνω στο μήνα συντονίζονται τα πραγματα περιπου 3.οχι,ποτε 1.ποσο δουλευεις τη μερα 2.ποσα βγαζεις το μηνα 3.ποσο θα βαθμολογουσες εμφανησιακα τον εαυτο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:18 Ο faithplus1: #774 17-09-06 01:18 Αρχική Δημοσίευση από aggelos: 1.ποσο δουλευεις τη μερα 2.ποσα βγαζεις το μηνα 3.ποσο θα βαθμολογουσες εμφανησιακα τον εαυτο σου? Click για ανάπτυξη... 1.Αυτή την περίοδο σκοτώνομαι.0 ώρες τη μέρα... 2.Οι οικονομικές μου απολαβές είναι ανάλογες της δουλειάς μου 3.1252 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:22 Η Vkey έγραψε: #775 17-09-06 01:22 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Click για ανάπτυξη... 1. Πρόλαβες...πρόλαβες 2. Λιωμένη σοκολάτα πιάνετε; 3. Δεν ξέρω....Η κορυφή του Πηλίου ίσως Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:23 Η Γίδι έγραψε: #776 17-09-06 01:23 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Click για ανάπτυξη... 1.Πρόλαβες, είπαμε να επιτρέψουμε και σε άλλους να γράψουν...! 2. Ναι... μέλι... σαντιγί... πούδρα από μέλι... Χμ, καιρό έχω να το κάνω αυτό!! 3. Πού είναι το Cuscο? A, 3,500 m...!! 1. Έχεις πιάσει ποτέ κανένα γνωστό σου σε... άτακτες φάσεις;; 2. Ποιο θα είναι το επόμενο ταξίδι σου; 3. Τι δεν μπορείς να μοιραστείς με κανέναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:26 Ο Dark_kronos: #777 17-09-06 01:26 1.Προλαβες 2.Εχω κανει ποτε σεξ για να χρυσιμοποιησω και φαγητα; 3.Μαλλον τα 1200 και κατι μετρα του Αταβυρου, του χηλωτερου βουνου της Ροδου. 1.Γιατι παντα αμα καπιος βαλει μια ερωτιση πουαπευθηνετε σε πιο μετριμενα σε αριθμο ατομα θα απαντισει καπιος απο αυτους που δεν ανηκουν σε αυτα τα ατομα; 2.Ξερεις την επιστιμονικη εξηγιση για το οτι ο εγκεφαλος μας αντιλαμβανετε τον χρονο ταχυτερα οταν περναμε ωραια και αργοτερα οταν βαριομαστε; 3.Θες να σου την αναλυσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:26 Η Giovanna έγραψε: #778 17-09-06 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Click για ανάπτυξη... 1.προλαβες! 2.χαΛΛΛΛαρα, ειμαι πτωμα.. ισως στο δευτερο γυρο να παιρνα τα πανω μου. λεπτομερειες βικακι μονο αμα μου δωσεις πισω το μπουκαλι μου. 3.ΝΑΙ 1.προλαβα.....? 2.ποιυς θελεις να δεις σε meeting οπωσδηποτε? 3.κι αν δε δεις καποιους, θα πιδιωξεις να τους δεις με αλλο τροπο? ΕΓΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:28 Η Γίδι έγραψε: #779 17-09-06 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Click για ανάπτυξη... Αχ συμπέσαμε... 1. όχι! 2. Χμμμ.. όρθια; 3. ΔΕν μπορώ, αγάπη, έχω πονοκέφαλοοοοο 1. Εσύ πώς θα έκανες τώρα σσσσεξ; 2. το παρακάναμε με το σεξ; 3. πότε έκανες τελευταία φορά σεξ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:29 Η Giovanna έγραψε: #780 17-09-06 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχεις πιάσει ποτέ κανένα γνωστό σου σε... άτακτες φάσεις;; 2. Ποιο θα είναι το επόμενο ταξίδι σου; 3. Τι δεν μπορείς να μοιραστείς με κανέναν; Click για ανάπτυξη... 1.ναι...!!!! 2.αυστρια, σε μια ερασμιτισα ισπανιδα φιλη. και απο ελλαδα, καμια κρητη, καμια σαλονικα... 3.την τελευταια μου μπουκια! και το νανι μου! ειναι δικα μουυυυ!!! Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Γιατι παντα αμα καπιος βαλει μια ερωτιση πουαπευθηνετε σε πιο μετριμενα σε αριθμο ατομα θα απαντισει καπιος απο αυτους που δεν ανηκουν σε αυτα τα ατομα; 2.Ξερεις την επιστιμονικη εξηγιση για το οτι ο εγκεφαλος μας αντιλαμβανετε τον χρονο ταχυτερα οταν περναμε ωραια και αργοτερα οταν βαριομαστε; 3.Θες να σου την αναλυσω; Click για ανάπτυξη... 1.μερφι, τον εχεις ακουστα? 2.ιδεα δεν εχω.. 3.ναι! πμ! ερωτησεις... εβαλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχει τύχει να πρέπει να περάσει καιρός μέχρι να "φτιάξει" το φιλί σας, με το σύντροφο; 2. Ποιο είναι το πιο ωραίο δώρο που σου έχουν κάνει; 3. Τι να του μαγειρέψω; Click για ανάπτυξη... 1. ναι, παντα θελει χρονο για.. συντονισμο! παντα! 2.μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ βαλιτσα delsey, επειδη λεει οτι ειμαι ταξιδιαρα ψυχη.. 3.βρες κατι αφροδισιακο... μου θες και αγριο αυριο! 1.πηρα ιδεα... Έχει τύχει να πρέπει να περάσει καιρός μέχρι να "φτιάξει" το σεξ με το σύντροφο; 2. και περιπου ποσος? 3.εχετε κανει One night stand?( αντε και two ρε παιδι μου...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:15 Ο aggelos έγραψε: #773 17-09-06 01:15 1.άλλες φορές ναι και άλλες όχι 2.πάνω στο μήνα συντονίζονται τα πραγματα περιπου 3.οχι,ποτε 1.ποσο δουλευεις τη μερα 2.ποσα βγαζεις το μηνα 3.ποσο θα βαθμολογουσες εμφανησιακα τον εαυτο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:18 Ο faithplus1: #774 17-09-06 01:18 Αρχική Δημοσίευση από aggelos: 1.ποσο δουλευεις τη μερα 2.ποσα βγαζεις το μηνα 3.ποσο θα βαθμολογουσες εμφανησιακα τον εαυτο σου? Click για ανάπτυξη... 1.Αυτή την περίοδο σκοτώνομαι.0 ώρες τη μέρα... 2.Οι οικονομικές μου απολαβές είναι ανάλογες της δουλειάς μου 3.1252 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:22 Η Vkey έγραψε: #775 17-09-06 01:22 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Click για ανάπτυξη... 1. Πρόλαβες...πρόλαβες 2. Λιωμένη σοκολάτα πιάνετε; 3. Δεν ξέρω....Η κορυφή του Πηλίου ίσως Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:23 Η Γίδι έγραψε: #776 17-09-06 01:23 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Click για ανάπτυξη... 1.Πρόλαβες, είπαμε να επιτρέψουμε και σε άλλους να γράψουν...! 2. Ναι... μέλι... σαντιγί... πούδρα από μέλι... Χμ, καιρό έχω να το κάνω αυτό!! 3. Πού είναι το Cuscο? A, 3,500 m...!! 1. Έχεις πιάσει ποτέ κανένα γνωστό σου σε... άτακτες φάσεις;; 2. Ποιο θα είναι το επόμενο ταξίδι σου; 3. Τι δεν μπορείς να μοιραστείς με κανέναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:26 Ο Dark_kronos: #777 17-09-06 01:26 1.Προλαβες 2.Εχω κανει ποτε σεξ για να χρυσιμοποιησω και φαγητα; 3.Μαλλον τα 1200 και κατι μετρα του Αταβυρου, του χηλωτερου βουνου της Ροδου. 1.Γιατι παντα αμα καπιος βαλει μια ερωτιση πουαπευθηνετε σε πιο μετριμενα σε αριθμο ατομα θα απαντισει καπιος απο αυτους που δεν ανηκουν σε αυτα τα ατομα; 2.Ξερεις την επιστιμονικη εξηγιση για το οτι ο εγκεφαλος μας αντιλαμβανετε τον χρονο ταχυτερα οταν περναμε ωραια και αργοτερα οταν βαριομαστε; 3.Θες να σου την αναλυσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:26 Η Giovanna έγραψε: #778 17-09-06 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Click για ανάπτυξη... 1.προλαβες! 2.χαΛΛΛΛαρα, ειμαι πτωμα.. ισως στο δευτερο γυρο να παιρνα τα πανω μου. λεπτομερειες βικακι μονο αμα μου δωσεις πισω το μπουκαλι μου. 3.ΝΑΙ 1.προλαβα.....? 2.ποιυς θελεις να δεις σε meeting οπωσδηποτε? 3.κι αν δε δεις καποιους, θα πιδιωξεις να τους δεις με αλλο τροπο? ΕΓΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:28 Η Γίδι έγραψε: #779 17-09-06 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Click για ανάπτυξη... Αχ συμπέσαμε... 1. όχι! 2. Χμμμ.. όρθια; 3. ΔΕν μπορώ, αγάπη, έχω πονοκέφαλοοοοο 1. Εσύ πώς θα έκανες τώρα σσσσεξ; 2. το παρακάναμε με το σεξ; 3. πότε έκανες τελευταία φορά σεξ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:29 Η Giovanna έγραψε: #780 17-09-06 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχεις πιάσει ποτέ κανένα γνωστό σου σε... άτακτες φάσεις;; 2. Ποιο θα είναι το επόμενο ταξίδι σου; 3. Τι δεν μπορείς να μοιραστείς με κανέναν; Click για ανάπτυξη... 1.ναι...!!!! 2.αυστρια, σε μια ερασμιτισα ισπανιδα φιλη. και απο ελλαδα, καμια κρητη, καμια σαλονικα... 3.την τελευταια μου μπουκια! και το νανι μου! ειναι δικα μουυυυ!!! Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Γιατι παντα αμα καπιος βαλει μια ερωτιση πουαπευθηνετε σε πιο μετριμενα σε αριθμο ατομα θα απαντισει καπιος απο αυτους που δεν ανηκουν σε αυτα τα ατομα; 2.Ξερεις την επιστιμονικη εξηγιση για το οτι ο εγκεφαλος μας αντιλαμβανετε τον χρονο ταχυτερα οταν περναμε ωραια και αργοτερα οταν βαριομαστε; 3.Θες να σου την αναλυσω; Click για ανάπτυξη... 1.μερφι, τον εχεις ακουστα? 2.ιδεα δεν εχω.. 3.ναι! πμ! ερωτησεις... εβαλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
1.άλλες φορές ναι και άλλες όχι 2.πάνω στο μήνα συντονίζονται τα πραγματα περιπου 3.οχι,ποτε 1.ποσο δουλευεις τη μερα 2.ποσα βγαζεις το μηνα 3.ποσο θα βαθμολογουσες εμφανησιακα τον εαυτο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:18 Ο faithplus1: #774 17-09-06 01:18 Αρχική Δημοσίευση από aggelos: 1.ποσο δουλευεις τη μερα 2.ποσα βγαζεις το μηνα 3.ποσο θα βαθμολογουσες εμφανησιακα τον εαυτο σου? Click για ανάπτυξη... 1.Αυτή την περίοδο σκοτώνομαι.0 ώρες τη μέρα... 2.Οι οικονομικές μου απολαβές είναι ανάλογες της δουλειάς μου 3.1252 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:22 Η Vkey έγραψε: #775 17-09-06 01:22 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Click για ανάπτυξη... 1. Πρόλαβες...πρόλαβες 2. Λιωμένη σοκολάτα πιάνετε; 3. Δεν ξέρω....Η κορυφή του Πηλίου ίσως Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:23 Η Γίδι έγραψε: #776 17-09-06 01:23 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Click για ανάπτυξη... 1.Πρόλαβες, είπαμε να επιτρέψουμε και σε άλλους να γράψουν...! 2. Ναι... μέλι... σαντιγί... πούδρα από μέλι... Χμ, καιρό έχω να το κάνω αυτό!! 3. Πού είναι το Cuscο? A, 3,500 m...!! 1. Έχεις πιάσει ποτέ κανένα γνωστό σου σε... άτακτες φάσεις;; 2. Ποιο θα είναι το επόμενο ταξίδι σου; 3. Τι δεν μπορείς να μοιραστείς με κανέναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:26 Ο Dark_kronos: #777 17-09-06 01:26 1.Προλαβες 2.Εχω κανει ποτε σεξ για να χρυσιμοποιησω και φαγητα; 3.Μαλλον τα 1200 και κατι μετρα του Αταβυρου, του χηλωτερου βουνου της Ροδου. 1.Γιατι παντα αμα καπιος βαλει μια ερωτιση πουαπευθηνετε σε πιο μετριμενα σε αριθμο ατομα θα απαντισει καπιος απο αυτους που δεν ανηκουν σε αυτα τα ατομα; 2.Ξερεις την επιστιμονικη εξηγιση για το οτι ο εγκεφαλος μας αντιλαμβανετε τον χρονο ταχυτερα οταν περναμε ωραια και αργοτερα οταν βαριομαστε; 3.Θες να σου την αναλυσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:26 Η Giovanna έγραψε: #778 17-09-06 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Click για ανάπτυξη... 1.προλαβες! 2.χαΛΛΛΛαρα, ειμαι πτωμα.. ισως στο δευτερο γυρο να παιρνα τα πανω μου. λεπτομερειες βικακι μονο αμα μου δωσεις πισω το μπουκαλι μου. 3.ΝΑΙ 1.προλαβα.....? 2.ποιυς θελεις να δεις σε meeting οπωσδηποτε? 3.κι αν δε δεις καποιους, θα πιδιωξεις να τους δεις με αλλο τροπο? ΕΓΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:28 Η Γίδι έγραψε: #779 17-09-06 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Click για ανάπτυξη... Αχ συμπέσαμε... 1. όχι! 2. Χμμμ.. όρθια; 3. ΔΕν μπορώ, αγάπη, έχω πονοκέφαλοοοοο 1. Εσύ πώς θα έκανες τώρα σσσσεξ; 2. το παρακάναμε με το σεξ; 3. πότε έκανες τελευταία φορά σεξ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:29 Η Giovanna έγραψε: #780 17-09-06 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχεις πιάσει ποτέ κανένα γνωστό σου σε... άτακτες φάσεις;; 2. Ποιο θα είναι το επόμενο ταξίδι σου; 3. Τι δεν μπορείς να μοιραστείς με κανέναν; Click για ανάπτυξη... 1.ναι...!!!! 2.αυστρια, σε μια ερασμιτισα ισπανιδα φιλη. και απο ελλαδα, καμια κρητη, καμια σαλονικα... 3.την τελευταια μου μπουκια! και το νανι μου! ειναι δικα μουυυυ!!! Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Γιατι παντα αμα καπιος βαλει μια ερωτιση πουαπευθηνετε σε πιο μετριμενα σε αριθμο ατομα θα απαντισει καπιος απο αυτους που δεν ανηκουν σε αυτα τα ατομα; 2.Ξερεις την επιστιμονικη εξηγιση για το οτι ο εγκεφαλος μας αντιλαμβανετε τον χρονο ταχυτερα οταν περναμε ωραια και αργοτερα οταν βαριομαστε; 3.Θες να σου την αναλυσω; Click για ανάπτυξη... 1.μερφι, τον εχεις ακουστα? 2.ιδεα δεν εχω.. 3.ναι! πμ! ερωτησεις... εβαλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aggelos: 1.ποσο δουλευεις τη μερα 2.ποσα βγαζεις το μηνα 3.ποσο θα βαθμολογουσες εμφανησιακα τον εαυτο σου? Click για ανάπτυξη... 1.Αυτή την περίοδο σκοτώνομαι.0 ώρες τη μέρα... 2.Οι οικονομικές μου απολαβές είναι ανάλογες της δουλειάς μου 3.1252 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:22 Η Vkey έγραψε: #775 17-09-06 01:22 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Click για ανάπτυξη... 1. Πρόλαβες...πρόλαβες 2. Λιωμένη σοκολάτα πιάνετε; 3. Δεν ξέρω....Η κορυφή του Πηλίου ίσως Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:23 Η Γίδι έγραψε: #776 17-09-06 01:23 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Click για ανάπτυξη... 1.Πρόλαβες, είπαμε να επιτρέψουμε και σε άλλους να γράψουν...! 2. Ναι... μέλι... σαντιγί... πούδρα από μέλι... Χμ, καιρό έχω να το κάνω αυτό!! 3. Πού είναι το Cuscο? A, 3,500 m...!! 1. Έχεις πιάσει ποτέ κανένα γνωστό σου σε... άτακτες φάσεις;; 2. Ποιο θα είναι το επόμενο ταξίδι σου; 3. Τι δεν μπορείς να μοιραστείς με κανέναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:26 Ο Dark_kronos: #777 17-09-06 01:26 1.Προλαβες 2.Εχω κανει ποτε σεξ για να χρυσιμοποιησω και φαγητα; 3.Μαλλον τα 1200 και κατι μετρα του Αταβυρου, του χηλωτερου βουνου της Ροδου. 1.Γιατι παντα αμα καπιος βαλει μια ερωτιση πουαπευθηνετε σε πιο μετριμενα σε αριθμο ατομα θα απαντισει καπιος απο αυτους που δεν ανηκουν σε αυτα τα ατομα; 2.Ξερεις την επιστιμονικη εξηγιση για το οτι ο εγκεφαλος μας αντιλαμβανετε τον χρονο ταχυτερα οταν περναμε ωραια και αργοτερα οταν βαριομαστε; 3.Θες να σου την αναλυσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:26 Η Giovanna έγραψε: #778 17-09-06 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Click για ανάπτυξη... 1.προλαβες! 2.χαΛΛΛΛαρα, ειμαι πτωμα.. ισως στο δευτερο γυρο να παιρνα τα πανω μου. λεπτομερειες βικακι μονο αμα μου δωσεις πισω το μπουκαλι μου. 3.ΝΑΙ 1.προλαβα.....? 2.ποιυς θελεις να δεις σε meeting οπωσδηποτε? 3.κι αν δε δεις καποιους, θα πιδιωξεις να τους δεις με αλλο τροπο? ΕΓΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:28 Η Γίδι έγραψε: #779 17-09-06 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Click για ανάπτυξη... Αχ συμπέσαμε... 1. όχι! 2. Χμμμ.. όρθια; 3. ΔΕν μπορώ, αγάπη, έχω πονοκέφαλοοοοο 1. Εσύ πώς θα έκανες τώρα σσσσεξ; 2. το παρακάναμε με το σεξ; 3. πότε έκανες τελευταία φορά σεξ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:29 Η Giovanna έγραψε: #780 17-09-06 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχεις πιάσει ποτέ κανένα γνωστό σου σε... άτακτες φάσεις;; 2. Ποιο θα είναι το επόμενο ταξίδι σου; 3. Τι δεν μπορείς να μοιραστείς με κανέναν; Click για ανάπτυξη... 1.ναι...!!!! 2.αυστρια, σε μια ερασμιτισα ισπανιδα φιλη. και απο ελλαδα, καμια κρητη, καμια σαλονικα... 3.την τελευταια μου μπουκια! και το νανι μου! ειναι δικα μουυυυ!!! Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Γιατι παντα αμα καπιος βαλει μια ερωτιση πουαπευθηνετε σε πιο μετριμενα σε αριθμο ατομα θα απαντισει καπιος απο αυτους που δεν ανηκουν σε αυτα τα ατομα; 2.Ξερεις την επιστιμονικη εξηγιση για το οτι ο εγκεφαλος μας αντιλαμβανετε τον χρονο ταχυτερα οταν περναμε ωραια και αργοτερα οταν βαριομαστε; 3.Θες να σου την αναλυσω; Click για ανάπτυξη... 1.μερφι, τον εχεις ακουστα? 2.ιδεα δεν εχω.. 3.ναι! πμ! ερωτησεις... εβαλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Click για ανάπτυξη... 1. Πρόλαβες...πρόλαβες 2. Λιωμένη σοκολάτα πιάνετε; 3. Δεν ξέρω....Η κορυφή του Πηλίου ίσως Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:23 Η Γίδι έγραψε: #776 17-09-06 01:23 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Click για ανάπτυξη... 1.Πρόλαβες, είπαμε να επιτρέψουμε και σε άλλους να γράψουν...! 2. Ναι... μέλι... σαντιγί... πούδρα από μέλι... Χμ, καιρό έχω να το κάνω αυτό!! 3. Πού είναι το Cuscο? A, 3,500 m...!! 1. Έχεις πιάσει ποτέ κανένα γνωστό σου σε... άτακτες φάσεις;; 2. Ποιο θα είναι το επόμενο ταξίδι σου; 3. Τι δεν μπορείς να μοιραστείς με κανέναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:26 Ο Dark_kronos: #777 17-09-06 01:26 1.Προλαβες 2.Εχω κανει ποτε σεξ για να χρυσιμοποιησω και φαγητα; 3.Μαλλον τα 1200 και κατι μετρα του Αταβυρου, του χηλωτερου βουνου της Ροδου. 1.Γιατι παντα αμα καπιος βαλει μια ερωτιση πουαπευθηνετε σε πιο μετριμενα σε αριθμο ατομα θα απαντισει καπιος απο αυτους που δεν ανηκουν σε αυτα τα ατομα; 2.Ξερεις την επιστιμονικη εξηγιση για το οτι ο εγκεφαλος μας αντιλαμβανετε τον χρονο ταχυτερα οταν περναμε ωραια και αργοτερα οταν βαριομαστε; 3.Θες να σου την αναλυσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:26 Η Giovanna έγραψε: #778 17-09-06 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Click για ανάπτυξη... 1.προλαβες! 2.χαΛΛΛΛαρα, ειμαι πτωμα.. ισως στο δευτερο γυρο να παιρνα τα πανω μου. λεπτομερειες βικακι μονο αμα μου δωσεις πισω το μπουκαλι μου. 3.ΝΑΙ 1.προλαβα.....? 2.ποιυς θελεις να δεις σε meeting οπωσδηποτε? 3.κι αν δε δεις καποιους, θα πιδιωξεις να τους δεις με αλλο τροπο? ΕΓΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:28 Η Γίδι έγραψε: #779 17-09-06 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Click για ανάπτυξη... Αχ συμπέσαμε... 1. όχι! 2. Χμμμ.. όρθια; 3. ΔΕν μπορώ, αγάπη, έχω πονοκέφαλοοοοο 1. Εσύ πώς θα έκανες τώρα σσσσεξ; 2. το παρακάναμε με το σεξ; 3. πότε έκανες τελευταία φορά σεξ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:29 Η Giovanna έγραψε: #780 17-09-06 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχεις πιάσει ποτέ κανένα γνωστό σου σε... άτακτες φάσεις;; 2. Ποιο θα είναι το επόμενο ταξίδι σου; 3. Τι δεν μπορείς να μοιραστείς με κανέναν; Click για ανάπτυξη... 1.ναι...!!!! 2.αυστρια, σε μια ερασμιτισα ισπανιδα φιλη. και απο ελλαδα, καμια κρητη, καμια σαλονικα... 3.την τελευταια μου μπουκια! και το νανι μου! ειναι δικα μουυυυ!!! Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Γιατι παντα αμα καπιος βαλει μια ερωτιση πουαπευθηνετε σε πιο μετριμενα σε αριθμο ατομα θα απαντισει καπιος απο αυτους που δεν ανηκουν σε αυτα τα ατομα; 2.Ξερεις την επιστιμονικη εξηγιση για το οτι ο εγκεφαλος μας αντιλαμβανετε τον χρονο ταχυτερα οταν περναμε ωραια και αργοτερα οταν βαριομαστε; 3.Θες να σου την αναλυσω; Click για ανάπτυξη... 1.μερφι, τον εχεις ακουστα? 2.ιδεα δεν εχω.. 3.ναι! πμ! ερωτησεις... εβαλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: 1.Πρόλαβα να απαντήσω ή με πρόλαβαν? 2.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι φαγώσιμο κατά το σεξ? Ποιο είναι το μεγαλύτερο υψόμετρο που έχεις βρεθεί?Δεν πιάνονται αεροπλάνα. Click για ανάπτυξη... 1.Πρόλαβες, είπαμε να επιτρέψουμε και σε άλλους να γράψουν...! 2. Ναι... μέλι... σαντιγί... πούδρα από μέλι... Χμ, καιρό έχω να το κάνω αυτό!! 3. Πού είναι το Cuscο? A, 3,500 m...!! 1. Έχεις πιάσει ποτέ κανένα γνωστό σου σε... άτακτες φάσεις;; 2. Ποιο θα είναι το επόμενο ταξίδι σου; 3. Τι δεν μπορείς να μοιραστείς με κανέναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:26 Ο Dark_kronos: #777 17-09-06 01:26 1.Προλαβες 2.Εχω κανει ποτε σεξ για να χρυσιμοποιησω και φαγητα; 3.Μαλλον τα 1200 και κατι μετρα του Αταβυρου, του χηλωτερου βουνου της Ροδου. 1.Γιατι παντα αμα καπιος βαλει μια ερωτιση πουαπευθηνετε σε πιο μετριμενα σε αριθμο ατομα θα απαντισει καπιος απο αυτους που δεν ανηκουν σε αυτα τα ατομα; 2.Ξερεις την επιστιμονικη εξηγιση για το οτι ο εγκεφαλος μας αντιλαμβανετε τον χρονο ταχυτερα οταν περναμε ωραια και αργοτερα οταν βαριομαστε; 3.Θες να σου την αναλυσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:26 Η Giovanna έγραψε: #778 17-09-06 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Click για ανάπτυξη... 1.προλαβες! 2.χαΛΛΛΛαρα, ειμαι πτωμα.. ισως στο δευτερο γυρο να παιρνα τα πανω μου. λεπτομερειες βικακι μονο αμα μου δωσεις πισω το μπουκαλι μου. 3.ΝΑΙ 1.προλαβα.....? 2.ποιυς θελεις να δεις σε meeting οπωσδηποτε? 3.κι αν δε δεις καποιους, θα πιδιωξεις να τους δεις με αλλο τροπο? ΕΓΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:28 Η Γίδι έγραψε: #779 17-09-06 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Click για ανάπτυξη... Αχ συμπέσαμε... 1. όχι! 2. Χμμμ.. όρθια; 3. ΔΕν μπορώ, αγάπη, έχω πονοκέφαλοοοοο 1. Εσύ πώς θα έκανες τώρα σσσσεξ; 2. το παρακάναμε με το σεξ; 3. πότε έκανες τελευταία φορά σεξ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:29 Η Giovanna έγραψε: #780 17-09-06 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχεις πιάσει ποτέ κανένα γνωστό σου σε... άτακτες φάσεις;; 2. Ποιο θα είναι το επόμενο ταξίδι σου; 3. Τι δεν μπορείς να μοιραστείς με κανέναν; Click για ανάπτυξη... 1.ναι...!!!! 2.αυστρια, σε μια ερασμιτισα ισπανιδα φιλη. και απο ελλαδα, καμια κρητη, καμια σαλονικα... 3.την τελευταια μου μπουκια! και το νανι μου! ειναι δικα μουυυυ!!! Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Γιατι παντα αμα καπιος βαλει μια ερωτιση πουαπευθηνετε σε πιο μετριμενα σε αριθμο ατομα θα απαντισει καπιος απο αυτους που δεν ανηκουν σε αυτα τα ατομα; 2.Ξερεις την επιστιμονικη εξηγιση για το οτι ο εγκεφαλος μας αντιλαμβανετε τον χρονο ταχυτερα οταν περναμε ωραια και αργοτερα οταν βαριομαστε; 3.Θες να σου την αναλυσω; Click για ανάπτυξη... 1.μερφι, τον εχεις ακουστα? 2.ιδεα δεν εχω.. 3.ναι! πμ! ερωτησεις... εβαλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
1.Προλαβες 2.Εχω κανει ποτε σεξ για να χρυσιμοποιησω και φαγητα; 3.Μαλλον τα 1200 και κατι μετρα του Αταβυρου, του χηλωτερου βουνου της Ροδου. 1.Γιατι παντα αμα καπιος βαλει μια ερωτιση πουαπευθηνετε σε πιο μετριμενα σε αριθμο ατομα θα απαντισει καπιος απο αυτους που δεν ανηκουν σε αυτα τα ατομα; 2.Ξερεις την επιστιμονικη εξηγιση για το οτι ο εγκεφαλος μας αντιλαμβανετε τον χρονο ταχυτερα οταν περναμε ωραια και αργοτερα οταν βαριομαστε; 3.Θες να σου την αναλυσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:26 Η Giovanna έγραψε: #778 17-09-06 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Click για ανάπτυξη... 1.προλαβες! 2.χαΛΛΛΛαρα, ειμαι πτωμα.. ισως στο δευτερο γυρο να παιρνα τα πανω μου. λεπτομερειες βικακι μονο αμα μου δωσεις πισω το μπουκαλι μου. 3.ΝΑΙ 1.προλαβα.....? 2.ποιυς θελεις να δεις σε meeting οπωσδηποτε? 3.κι αν δε δεις καποιους, θα πιδιωξεις να τους δεις με αλλο τροπο? ΕΓΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:28 Η Γίδι έγραψε: #779 17-09-06 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Click για ανάπτυξη... Αχ συμπέσαμε... 1. όχι! 2. Χμμμ.. όρθια; 3. ΔΕν μπορώ, αγάπη, έχω πονοκέφαλοοοοο 1. Εσύ πώς θα έκανες τώρα σσσσεξ; 2. το παρακάναμε με το σεξ; 3. πότε έκανες τελευταία φορά σεξ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:29 Η Giovanna έγραψε: #780 17-09-06 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχεις πιάσει ποτέ κανένα γνωστό σου σε... άτακτες φάσεις;; 2. Ποιο θα είναι το επόμενο ταξίδι σου; 3. Τι δεν μπορείς να μοιραστείς με κανέναν; Click για ανάπτυξη... 1.ναι...!!!! 2.αυστρια, σε μια ερασμιτισα ισπανιδα φιλη. και απο ελλαδα, καμια κρητη, καμια σαλονικα... 3.την τελευταια μου μπουκια! και το νανι μου! ειναι δικα μουυυυ!!! Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Γιατι παντα αμα καπιος βαλει μια ερωτιση πουαπευθηνετε σε πιο μετριμενα σε αριθμο ατομα θα απαντισει καπιος απο αυτους που δεν ανηκουν σε αυτα τα ατομα; 2.Ξερεις την επιστιμονικη εξηγιση για το οτι ο εγκεφαλος μας αντιλαμβανετε τον χρονο ταχυτερα οταν περναμε ωραια και αργοτερα οταν βαριομαστε; 3.Θες να σου την αναλυσω; Click για ανάπτυξη... 1.μερφι, τον εχεις ακουστα? 2.ιδεα δεν εχω.. 3.ναι! πμ! ερωτησεις... εβαλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Click για ανάπτυξη... 1.προλαβες! 2.χαΛΛΛΛαρα, ειμαι πτωμα.. ισως στο δευτερο γυρο να παιρνα τα πανω μου. λεπτομερειες βικακι μονο αμα μου δωσεις πισω το μπουκαλι μου. 3.ΝΑΙ 1.προλαβα.....? 2.ποιυς θελεις να δεις σε meeting οπωσδηποτε? 3.κι αν δε δεις καποιους, θα πιδιωξεις να τους δεις με αλλο τροπο? ΕΓΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:28 Η Γίδι έγραψε: #779 17-09-06 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Click για ανάπτυξη... Αχ συμπέσαμε... 1. όχι! 2. Χμμμ.. όρθια; 3. ΔΕν μπορώ, αγάπη, έχω πονοκέφαλοοοοο 1. Εσύ πώς θα έκανες τώρα σσσσεξ; 2. το παρακάναμε με το σεξ; 3. πότε έκανες τελευταία φορά σεξ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:29 Η Giovanna έγραψε: #780 17-09-06 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχεις πιάσει ποτέ κανένα γνωστό σου σε... άτακτες φάσεις;; 2. Ποιο θα είναι το επόμενο ταξίδι σου; 3. Τι δεν μπορείς να μοιραστείς με κανέναν; Click για ανάπτυξη... 1.ναι...!!!! 2.αυστρια, σε μια ερασμιτισα ισπανιδα φιλη. και απο ελλαδα, καμια κρητη, καμια σαλονικα... 3.την τελευταια μου μπουκια! και το νανι μου! ειναι δικα μουυυυ!!! Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Γιατι παντα αμα καπιος βαλει μια ερωτιση πουαπευθηνετε σε πιο μετριμενα σε αριθμο ατομα θα απαντισει καπιος απο αυτους που δεν ανηκουν σε αυτα τα ατομα; 2.Ξερεις την επιστιμονικη εξηγιση για το οτι ο εγκεφαλος μας αντιλαμβανετε τον χρονο ταχυτερα οταν περναμε ωραια και αργοτερα οταν βαριομαστε; 3.Θες να σου την αναλυσω; Click για ανάπτυξη... 1.μερφι, τον εχεις ακουστα? 2.ιδεα δεν εχω.. 3.ναι! πμ! ερωτησεις... εβαλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Ερωτήσεις 1. Εγώ πρόλαβα τελικά; 2. Πως θα έκανες τώρα σεξ (θέλω πλήρη περιγραφή και λεπτομέριες! ) 3. Θες να κάνεις τώρα σεξ; Click για ανάπτυξη... Αχ συμπέσαμε... 1. όχι! 2. Χμμμ.. όρθια; 3. ΔΕν μπορώ, αγάπη, έχω πονοκέφαλοοοοο 1. Εσύ πώς θα έκανες τώρα σσσσεξ; 2. το παρακάναμε με το σεξ; 3. πότε έκανες τελευταία φορά σεξ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:29 Η Giovanna έγραψε: #780 17-09-06 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχεις πιάσει ποτέ κανένα γνωστό σου σε... άτακτες φάσεις;; 2. Ποιο θα είναι το επόμενο ταξίδι σου; 3. Τι δεν μπορείς να μοιραστείς με κανέναν; Click για ανάπτυξη... 1.ναι...!!!! 2.αυστρια, σε μια ερασμιτισα ισπανιδα φιλη. και απο ελλαδα, καμια κρητη, καμια σαλονικα... 3.την τελευταια μου μπουκια! και το νανι μου! ειναι δικα μουυυυ!!! Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Γιατι παντα αμα καπιος βαλει μια ερωτιση πουαπευθηνετε σε πιο μετριμενα σε αριθμο ατομα θα απαντισει καπιος απο αυτους που δεν ανηκουν σε αυτα τα ατομα; 2.Ξερεις την επιστιμονικη εξηγιση για το οτι ο εγκεφαλος μας αντιλαμβανετε τον χρονο ταχυτερα οταν περναμε ωραια και αργοτερα οταν βαριομαστε; 3.Θες να σου την αναλυσω; Click για ανάπτυξη... 1.μερφι, τον εχεις ακουστα? 2.ιδεα δεν εχω.. 3.ναι! πμ! ερωτησεις... εβαλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: 1. Έχεις πιάσει ποτέ κανένα γνωστό σου σε... άτακτες φάσεις;; 2. Ποιο θα είναι το επόμενο ταξίδι σου; 3. Τι δεν μπορείς να μοιραστείς με κανέναν; Click για ανάπτυξη... 1.ναι...!!!! 2.αυστρια, σε μια ερασμιτισα ισπανιδα φιλη. και απο ελλαδα, καμια κρητη, καμια σαλονικα... 3.την τελευταια μου μπουκια! και το νανι μου! ειναι δικα μουυυυ!!! Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Γιατι παντα αμα καπιος βαλει μια ερωτιση πουαπευθηνετε σε πιο μετριμενα σε αριθμο ατομα θα απαντισει καπιος απο αυτους που δεν ανηκουν σε αυτα τα ατομα; 2.Ξερεις την επιστιμονικη εξηγιση για το οτι ο εγκεφαλος μας αντιλαμβανετε τον χρονο ταχυτερα οταν περναμε ωραια και αργοτερα οταν βαριομαστε; 3.Θες να σου την αναλυσω; Click για ανάπτυξη... 1.μερφι, τον εχεις ακουστα? 2.ιδεα δεν εχω.. 3.ναι! πμ! ερωτησεις... εβαλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.