crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 21:30 Η crazy lover: #1.001 15-10-06 21:30 1.Εχω παει 2.2 ή 3 φόρες 3.Εξω να παρω αερα 1.γιατι στην τv τωρα να εχει μονο ειδήσεις για τις εκλογες κ τπτ αλλο? 2.ποια ειναι η αγαπημένη σου γευση σε παγωτο? 3.σ αρεσει το χιονι ή η βροχη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 21:35 Η smart έγραψε: #1.002 15-10-06 21:35 Αρχική Δημοσίευση από crazy lover: 1.γιατι στην τv τωρα να εχει μονο ειδήσεις για τις εκλογες κ τπτ αλλο? 2.ποια ειναι η αγαπημένη σου γευση σε παγωτο? 3.σ αρεσει το χιονι ή η βροχη ? Click για ανάπτυξη... 1.Eλα ντε? 2.βανίλια 3.και τα δυο εξίσου δν μπορώ να διαλέξω... 1.Τι φοράς τώρα? 2.Τι σε κάνει να γελάς? 3.Προτιμάς το καλοκαίρι η το χειμώνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 21:36 Η Kakerlak έγραψε: #1.003 15-10-06 21:36 1)ελα ντε.. 2)νουτελα 3)χιονι χιονι χιονι 1) τι νεα? 2)τι σ'αρεσει στο ε-στεκι? 3)τι μπρελοκ εχεισ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 21:59 Ο Dark_kronos: #1.004 15-10-06 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Χαμένη: 1) τι νεα? 2)τι σ'αρεσει στο ε-στεκι? 3)τι μπρελοκ εχεισ? Click για ανάπτυξη... 1)Καθομαι εδω σε ενα internet cafe και δεν ξερω τι να κανω μιας και παιζουν ολοι lineage και δεν εχω κανεναν για να παιξω COD 2)Το ομορφο περιβαλον ου κυριος 3)Μια Ελληνικη σημαια, ενα κρανος ιπποτη και μια αλυσια που πιανετε στο παντελονι και κρεμετε 1)Τι να φαω πριν παω σπιτι; 2)Συχναζεις σε internet cafe; 3)Γιατι βαριεμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia13 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:51 Η anastasia13: #1.005 15-10-06 22:51 1)καλτσόνε ή πίτσα 2)ναι συχνάζω 3)γιατί μάλλον είσαι απαιτητικός άνθρωπος και δεν ικανοποιήσαι με τίποτα 1)τι πινεις οταν βγαίνεις έξω 2)ποιοι ειναι οι στοχοι σου για το αμεσο μελλον 3)τι χρωμα ματια εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 23:33 Η stupid bitch: #1.006 15-10-06 23:33 Αρχική Δημοσίευση από anastasia13: 1)τι πινεις οταν βγαίνεις έξω 2)ποιοι ειναι οι στοχοι σου για το αμεσο μελλον 3)τι χρωμα ματια εχεις Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1)συνήθως μπύρα.. 2)ο πιο άμεσος,να πάρω δίπλωμα αυτοκινήτου.. 3)γαλαζοπράσινα.. Ερωτήσεις: 1)έχεις χάσει ποτέ τον έλεγχο όντας ερωτευμένος/η..? 2)τι αποτέλεσμα είχε..? 3)παρασύρεσαι εύκολα απ'τα πάθη σου..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 00:11 Ο Dark_kronos: #1.007 16-10-06 00:11 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: 1)έχεις χάσει ποτέ τον έλεγχο όντας ερωτευμένος/η..? 2)τι αποτέλεσμα είχε..? 3)παρασύρεσαι εύκολα απ'τα πάθη σου..? Click για ανάπτυξη... 1)Ναι 2)Να τα φτιαξω μαζι της 3)Δεν ξερω 1)Τελικα μηπος πηγα αδικα στο νετ καφε; 2)Τελικα μηπος εχει δικιο η αναστασια13 (συνοματη αλλα στο αλλο φυλο!) στην απαντιση 3; 3)Πιον να θαψω αυριο με εναν φυλο μου, εναν αλλον φιλο μας η εναν συμαθιτη μας; 4)Τι λαλακιες σκευτομαι και σας ρωταω; 50πως με αντεξετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 13:58 Η nicole! έγραψε: #1.008 16-10-06 13:58 1.δεν ξέρω για τι λες πάντως τίποτα δεν πάει χαμένο σ'αυτή τη ζωη 2.αποσο σε έχω ψυχολογίσει δεν σε βλέπω απαιτητικό ή να μην ικανοποιήσε με τπτ αλλά και πάλι αν είσαι έχεις όλη σου τη ζωή να το αλλάξεις! 3.κανέναν γιατί απο στόμα σε στόμα μαθεύονται τα όλα 4.η ερώτηση είναι λίγο ρητορική δεν έχω απάντηση 5.οτι έγραψα και στο 4 ερωτήσεις 1.εσυ θα άντεχες να μείνεις μόνιμα σε άλλη χώρα? 2.και πίσω να άφηνες ανθρώπους που αγαπάς? 3.τι λες να κάνω το βράδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 14:40 Ο DiavolakoS: #1.009 16-10-06 14:40 Αρχική Δημοσίευση από nicole!: 1.δεν ξέρω για τι λες πάντως τίποτα δεν πάει χαμένο σ'αυτή τη ζωη 2.αποσο σε έχω ψυχολογίσει δεν σε βλέπω απαιτητικό ή να μην ικανοποιήσε με τπτ αλλά και πάλι αν είσαι έχεις όλη σου τη ζωή να το αλλάξεις! 3.κανέναν γιατί απο στόμα σε στόμα μαθεύονται τα όλα 4.η ερώτηση είναι λίγο ρητορική δεν έχω απάντηση 5.οτι έγραψα και στο 4 ερωτήσεις 1.εσυ θα άντεχες να μείνεις μόνιμα σε άλλη χώρα? 2.και πίσω να άφηνες ανθρώπους που αγαπάς? 3.τι λες να κάνω το βράδυ? Click για ανάπτυξη... 1.6μηνες los angeles 6 μηνες ελλαδα ναι 2. νομιζω οτι ειναι μια καλη λυση η παραπανω(κατα ποσο εφικτη δε ξερω!) 3.ολοκληρη αθηνα ολο και κατι θα βρεις! 1.τι σπουδαζεις?/τι δουλεια κανεις? 2.τι κινητο εχεις? 3.εχεις πυροβολησει με οπλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 14:49 Ο Dark_kronos: #1.010 16-10-06 14:49 Αρχική Δημοσίευση από DiavolakoS: 1.τι σπουδαζεις?/τι δουλεια κανεις? 2.τι κινητο εχεις? 3.εχεις πυροβολησει με οπλο? Click για ανάπτυξη... 1.Στο Γυμνασιο ειμαι ακομα 2.Εχω δυο, ενα Νοκια 3660 και ενα Νοκια 4510i 3.Οταν λες οπλο ενοεις rifle και ετσι; Εγω μονο με πιστολη εχω ριξει 1.Τι ωρα περιπου τρως μεσημεριανο; 2.Θα εδινες ολες σου τις οικονομιες προκειμενου να παρεις κατι που δεν θα χρισιμοποιησεις πανω απο 1-2 φορες αλλα σου εχει μεινει αποθυμενο απο παιδι; 3.Θελεις να κανεις παιδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 16:04 Η underwater: #1.011 16-10-06 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Τι ωρα περιπου τρως μεσημεριανο; 2.Θα εδινες ολες σου τις οικονομιες προκειμενου να παρεις κατι που δεν θα χρισιμοποιησεις πανω απο 1-2 φορες αλλα σου εχει μεινει αποθυμενο απο παιδι; 3.Θελεις να κανεις παιδια; Click για ανάπτυξη... 1. Στην Αθήνα γύρω στις 3, εδώ δεν έχω συγκεκριμένη. 2. Όχι! 3. Ναι, αλλά σε 5 χρόνια τουλάχιστον. 1. Είχες σαν παιδί ένα όνειρο που δεν κατάφερες να πραγματοποιήσεις; 2. Έχεις φερθεί πολύ άσχημα σε κάποιον πρώην; 3. Ποιό ελάττωμά σου αγαπάς πολύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 18:04 Η stupid bitch: #1.012 16-10-06 18:04 Αρχική Δημοσίευση από underwater: 1. Είχες σαν παιδί ένα όνειρο που δεν κατάφερες να πραγματοποιήσεις; 2. Έχεις φερθεί πολύ άσχημα σε κάποιον πρώην; 3. Ποιό ελάττωμά σου αγαπάς πολύ; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1)χμμ.. βασικά ναι.. δεν κατάφερα να παντρευτώ τον travolta... 2)ναι 3)τον εγωισμό μου... Ερωτήσεις: 1)Οδηγείς..? 2)Ποιό είναι το μεγαλύτερο όνειρό σου,που θες οπωσδήποτε να πραγματοποιήσεις..? 3)Γράψε κάποιους στίχους που σε εκφράζουν αυτή τη στιγμή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 19:06 Ο O'Zorgnax: #1.013 16-10-06 19:06 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ερωτήσεις: 1)Οδηγείς..? 2)Ποιό είναι το μεγαλύτερο όνειρό σου,που θες οπωσδήποτε να πραγματοποιήσεις..? 3)Γράψε κάποιους στίχους που σε εκφράζουν αυτή τη στιγμή.. Click για ανάπτυξη... 1. Ναι 2. Να γράψω το βιβλίο που έχω αρχίσει εδώ και 6 χρόνια. 3. Oh my love, it's time You know how it feels You read between the lines You know me better than I do I lost again my friend, You know I'm not a saint You've known it all this time Still you've been waiting for me {Apoptygma Berzerk - Kathy's Song} [FONT=Courier New, Courier, mono] [/FONT] Ερωτήσεις: 1. Έχεις διαβάσει τον Οδυσσέα του James Joyce; 2. Σου άρεσε; 3. Υποστηρίζεις κάποια πολιτική παράταξη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Οκτωβρίου 2006 smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 20:37 Η smart έγραψε: #1.014 16-10-06 20:37 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Ερωτήσεις: 1. Έχεις διαβάσει τον Οδυσσέα του James Joyce; 2. Σου άρεσε; 3. Υποστηρίζεις κάποια πολιτική παράταξη: Click για ανάπτυξη... 1.Όχι 2.Τι να πώ αφού δεν το έχω διαβάσει? 3.Οχι δεν ασχολόυμαι καθόλου... 1.Βλέπεις Friends? 2.Ποιό είναι το αγαπημένο σου τραγούδι? 3.Ποιό είναι το αγαπημένο σου χρώμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia13 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 10:14 Η anastasia13: #1.015 17-10-06 10:14 1)φανατικά 2)το που και που της γιαννας τερζη 3)το μαυρο 1)σου αρεσει η αβριλ λαβιν? 2)αν μπορουσες για μια μερα να αλλαζες τη ζωη σου ποιοσ-α επωνυμος-η θα ηθελες να εισαι και γιατι? 3)ποιον ραδιοφωνικο σταθμο προτιμας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 14:33 Η smart έγραψε: #1.016 17-10-06 14:33 Αρχική Δημοσίευση από anastasia13: 1)σου αρεσει η αβριλ λαβιν? 2)αν μπορουσες για μια μερα να αλλαζες τη ζωη σου ποιοσ-α επωνυμος-η θα ηθελες να εισαι και γιατι? 3)ποιον ραδιοφωνικο σταθμο προτιμας? Click για ανάπτυξη... 1.Εντάξει παλιά μου άρεζε αλλά τώρα όχι και τόσο 2.Δεν θα ήθελα ποτέ να αλλάξω αλλά άντε άμα είναι για μία μέρα θα ήθελα να είμαι η Vanessa Paradis(επειδή είναι γυναίκα του Johnny Depp) 3.ΖΟΟ radio! 1.Tι φοράς τώρα?? 2.Πόσα κιλά είσαι? 3.Τι μουσική ακους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 15:33 Ο The Stand: #1.017 17-10-06 15:33 Αρχική Δημοσίευση από smart: 1.Εντάξει παλιά μου άρεζε αλλά τώρα όχι και τόσο 2.Δεν θα ήθελα ποτέ να αλλάξω αλλά άντε άμα είναι για μία μέρα θα ήθελα να είμαι η Vanessa Paradis(επειδή είναι γυναίκα του Johnny Depp) 3.ΖΟΟ radio! 1.Tι φοράς τώρα?? 2.Πόσα κιλά είσαι? 3.Τι μουσική ακους? Click για ανάπτυξη... 1.Ένα μποξεράκι και μία μπλούζα maiden 2.83 3.Μεταλ,ελληνική ροκ/έντεχνο,και κάποιες φορές trance/dance 1.Η μεγαλύτερη ευχή σου? 2.Το απωθημένο σου? 3.Ο στόχος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 16:55 Η stupid bitch: #1.018 17-10-06 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Nicko_McBrain: 1.Η μεγαλύτερη ευχή σου? 2.Το απωθημένο σου? 3.Ο στόχος σου? Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1)υγεία πάνω απ'όλα και μετά,όλα τ'άλλα βρίσκονται.. 2)..δεν έχω πια..!!! 3)να τελειώσω με τη σχολή και να μπορέσω να βρω μια καλή δουλειά πάνω στο αντικείμενό μου.. Ερωτήσεις: 1)Ποια είναι η σχέση σου με το κινητό σου..?είσαι εξαρτημένος/η ή..πέρα βρέχει..?? 2)Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό τραγούδι..? 3)Ποια είναι τα χόμπυ σου..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 17:40 Η underwater: #1.019 17-10-06 17:40 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ερωτήσεις: 1)Ποια είναι η σχέση σου με το κινητό σου..?είσαι εξαρτημένος/η ή..πέρα βρέχει..?? 2)Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό τραγούδι..? 3)Ποια είναι τα χόμπυ σου..? Click για ανάπτυξη... 1. Το χρησιμοποιώ αρκετά, αλλά δεν είμαι εξαρτημένη. 2. Τα περισσότερα του Αλκίνοου Ιωαννίδη, σε αυτή την φάση η "Συνάντηση". 3. Μουσική, φωτογραφία, internet, λογοτεχνία, ταξίδια και κατά καιρούς μου κολλάνε διάφορα. 1. Πώς λένε τον καλύτερό σου φίλο ή φίλη; 2. Κλαις συχνά; 3. Σε νοιάζει να είσαι αγαπητός σε όλους ή μόνο σε συγκεκριμένα άτομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 17:47 Η Maggie έγραψε: #1.020 17-10-06 17:47 1. Δυστυχώς δεν έχω ''καλύτερο'' φίλο. . Μόνο φίλους γενικά! 2. Ουουου...Δυστυχώς 3. Μόνο σε συγκεκριμένα άτομα 1. Ποιο ζώο φοβάσαι? (όχι έντομο ) 2. Τι φοβάσαι γενικά? 3. Όταν κοιμάσαι αφήνεις κανένα φως αναμμένο?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1.Εχω παει 2.2 ή 3 φόρες 3.Εξω να παρω αερα 1.γιατι στην τv τωρα να εχει μονο ειδήσεις για τις εκλογες κ τπτ αλλο? 2.ποια ειναι η αγαπημένη σου γευση σε παγωτο? 3.σ αρεσει το χιονι ή η βροχη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 21:35 Η smart έγραψε: #1.002 15-10-06 21:35 Αρχική Δημοσίευση από crazy lover: 1.γιατι στην τv τωρα να εχει μονο ειδήσεις για τις εκλογες κ τπτ αλλο? 2.ποια ειναι η αγαπημένη σου γευση σε παγωτο? 3.σ αρεσει το χιονι ή η βροχη ? Click για ανάπτυξη... 1.Eλα ντε? 2.βανίλια 3.και τα δυο εξίσου δν μπορώ να διαλέξω... 1.Τι φοράς τώρα? 2.Τι σε κάνει να γελάς? 3.Προτιμάς το καλοκαίρι η το χειμώνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 21:36 Η Kakerlak έγραψε: #1.003 15-10-06 21:36 1)ελα ντε.. 2)νουτελα 3)χιονι χιονι χιονι 1) τι νεα? 2)τι σ'αρεσει στο ε-στεκι? 3)τι μπρελοκ εχεισ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 21:59 Ο Dark_kronos: #1.004 15-10-06 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Χαμένη: 1) τι νεα? 2)τι σ'αρεσει στο ε-στεκι? 3)τι μπρελοκ εχεισ? Click για ανάπτυξη... 1)Καθομαι εδω σε ενα internet cafe και δεν ξερω τι να κανω μιας και παιζουν ολοι lineage και δεν εχω κανεναν για να παιξω COD 2)Το ομορφο περιβαλον ου κυριος 3)Μια Ελληνικη σημαια, ενα κρανος ιπποτη και μια αλυσια που πιανετε στο παντελονι και κρεμετε 1)Τι να φαω πριν παω σπιτι; 2)Συχναζεις σε internet cafe; 3)Γιατι βαριεμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia13 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:51 Η anastasia13: #1.005 15-10-06 22:51 1)καλτσόνε ή πίτσα 2)ναι συχνάζω 3)γιατί μάλλον είσαι απαιτητικός άνθρωπος και δεν ικανοποιήσαι με τίποτα 1)τι πινεις οταν βγαίνεις έξω 2)ποιοι ειναι οι στοχοι σου για το αμεσο μελλον 3)τι χρωμα ματια εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 23:33 Η stupid bitch: #1.006 15-10-06 23:33 Αρχική Δημοσίευση από anastasia13: 1)τι πινεις οταν βγαίνεις έξω 2)ποιοι ειναι οι στοχοι σου για το αμεσο μελλον 3)τι χρωμα ματια εχεις Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1)συνήθως μπύρα.. 2)ο πιο άμεσος,να πάρω δίπλωμα αυτοκινήτου.. 3)γαλαζοπράσινα.. Ερωτήσεις: 1)έχεις χάσει ποτέ τον έλεγχο όντας ερωτευμένος/η..? 2)τι αποτέλεσμα είχε..? 3)παρασύρεσαι εύκολα απ'τα πάθη σου..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 00:11 Ο Dark_kronos: #1.007 16-10-06 00:11 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: 1)έχεις χάσει ποτέ τον έλεγχο όντας ερωτευμένος/η..? 2)τι αποτέλεσμα είχε..? 3)παρασύρεσαι εύκολα απ'τα πάθη σου..? Click για ανάπτυξη... 1)Ναι 2)Να τα φτιαξω μαζι της 3)Δεν ξερω 1)Τελικα μηπος πηγα αδικα στο νετ καφε; 2)Τελικα μηπος εχει δικιο η αναστασια13 (συνοματη αλλα στο αλλο φυλο!) στην απαντιση 3; 3)Πιον να θαψω αυριο με εναν φυλο μου, εναν αλλον φιλο μας η εναν συμαθιτη μας; 4)Τι λαλακιες σκευτομαι και σας ρωταω; 50πως με αντεξετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 13:58 Η nicole! έγραψε: #1.008 16-10-06 13:58 1.δεν ξέρω για τι λες πάντως τίποτα δεν πάει χαμένο σ'αυτή τη ζωη 2.αποσο σε έχω ψυχολογίσει δεν σε βλέπω απαιτητικό ή να μην ικανοποιήσε με τπτ αλλά και πάλι αν είσαι έχεις όλη σου τη ζωή να το αλλάξεις! 3.κανέναν γιατί απο στόμα σε στόμα μαθεύονται τα όλα 4.η ερώτηση είναι λίγο ρητορική δεν έχω απάντηση 5.οτι έγραψα και στο 4 ερωτήσεις 1.εσυ θα άντεχες να μείνεις μόνιμα σε άλλη χώρα? 2.και πίσω να άφηνες ανθρώπους που αγαπάς? 3.τι λες να κάνω το βράδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 14:40 Ο DiavolakoS: #1.009 16-10-06 14:40 Αρχική Δημοσίευση από nicole!: 1.δεν ξέρω για τι λες πάντως τίποτα δεν πάει χαμένο σ'αυτή τη ζωη 2.αποσο σε έχω ψυχολογίσει δεν σε βλέπω απαιτητικό ή να μην ικανοποιήσε με τπτ αλλά και πάλι αν είσαι έχεις όλη σου τη ζωή να το αλλάξεις! 3.κανέναν γιατί απο στόμα σε στόμα μαθεύονται τα όλα 4.η ερώτηση είναι λίγο ρητορική δεν έχω απάντηση 5.οτι έγραψα και στο 4 ερωτήσεις 1.εσυ θα άντεχες να μείνεις μόνιμα σε άλλη χώρα? 2.και πίσω να άφηνες ανθρώπους που αγαπάς? 3.τι λες να κάνω το βράδυ? Click για ανάπτυξη... 1.6μηνες los angeles 6 μηνες ελλαδα ναι 2. νομιζω οτι ειναι μια καλη λυση η παραπανω(κατα ποσο εφικτη δε ξερω!) 3.ολοκληρη αθηνα ολο και κατι θα βρεις! 1.τι σπουδαζεις?/τι δουλεια κανεις? 2.τι κινητο εχεις? 3.εχεις πυροβολησει με οπλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 14:49 Ο Dark_kronos: #1.010 16-10-06 14:49 Αρχική Δημοσίευση από DiavolakoS: 1.τι σπουδαζεις?/τι δουλεια κανεις? 2.τι κινητο εχεις? 3.εχεις πυροβολησει με οπλο? Click για ανάπτυξη... 1.Στο Γυμνασιο ειμαι ακομα 2.Εχω δυο, ενα Νοκια 3660 και ενα Νοκια 4510i 3.Οταν λες οπλο ενοεις rifle και ετσι; Εγω μονο με πιστολη εχω ριξει 1.Τι ωρα περιπου τρως μεσημεριανο; 2.Θα εδινες ολες σου τις οικονομιες προκειμενου να παρεις κατι που δεν θα χρισιμοποιησεις πανω απο 1-2 φορες αλλα σου εχει μεινει αποθυμενο απο παιδι; 3.Θελεις να κανεις παιδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 16:04 Η underwater: #1.011 16-10-06 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Τι ωρα περιπου τρως μεσημεριανο; 2.Θα εδινες ολες σου τις οικονομιες προκειμενου να παρεις κατι που δεν θα χρισιμοποιησεις πανω απο 1-2 φορες αλλα σου εχει μεινει αποθυμενο απο παιδι; 3.Θελεις να κανεις παιδια; Click για ανάπτυξη... 1. Στην Αθήνα γύρω στις 3, εδώ δεν έχω συγκεκριμένη. 2. Όχι! 3. Ναι, αλλά σε 5 χρόνια τουλάχιστον. 1. Είχες σαν παιδί ένα όνειρο που δεν κατάφερες να πραγματοποιήσεις; 2. Έχεις φερθεί πολύ άσχημα σε κάποιον πρώην; 3. Ποιό ελάττωμά σου αγαπάς πολύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 18:04 Η stupid bitch: #1.012 16-10-06 18:04 Αρχική Δημοσίευση από underwater: 1. Είχες σαν παιδί ένα όνειρο που δεν κατάφερες να πραγματοποιήσεις; 2. Έχεις φερθεί πολύ άσχημα σε κάποιον πρώην; 3. Ποιό ελάττωμά σου αγαπάς πολύ; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1)χμμ.. βασικά ναι.. δεν κατάφερα να παντρευτώ τον travolta... 2)ναι 3)τον εγωισμό μου... Ερωτήσεις: 1)Οδηγείς..? 2)Ποιό είναι το μεγαλύτερο όνειρό σου,που θες οπωσδήποτε να πραγματοποιήσεις..? 3)Γράψε κάποιους στίχους που σε εκφράζουν αυτή τη στιγμή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 19:06 Ο O'Zorgnax: #1.013 16-10-06 19:06 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ερωτήσεις: 1)Οδηγείς..? 2)Ποιό είναι το μεγαλύτερο όνειρό σου,που θες οπωσδήποτε να πραγματοποιήσεις..? 3)Γράψε κάποιους στίχους που σε εκφράζουν αυτή τη στιγμή.. Click για ανάπτυξη... 1. Ναι 2. Να γράψω το βιβλίο που έχω αρχίσει εδώ και 6 χρόνια. 3. Oh my love, it's time You know how it feels You read between the lines You know me better than I do I lost again my friend, You know I'm not a saint You've known it all this time Still you've been waiting for me {Apoptygma Berzerk - Kathy's Song} [FONT=Courier New, Courier, mono] [/FONT] Ερωτήσεις: 1. Έχεις διαβάσει τον Οδυσσέα του James Joyce; 2. Σου άρεσε; 3. Υποστηρίζεις κάποια πολιτική παράταξη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Οκτωβρίου 2006 smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 20:37 Η smart έγραψε: #1.014 16-10-06 20:37 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Ερωτήσεις: 1. Έχεις διαβάσει τον Οδυσσέα του James Joyce; 2. Σου άρεσε; 3. Υποστηρίζεις κάποια πολιτική παράταξη: Click για ανάπτυξη... 1.Όχι 2.Τι να πώ αφού δεν το έχω διαβάσει? 3.Οχι δεν ασχολόυμαι καθόλου... 1.Βλέπεις Friends? 2.Ποιό είναι το αγαπημένο σου τραγούδι? 3.Ποιό είναι το αγαπημένο σου χρώμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia13 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 10:14 Η anastasia13: #1.015 17-10-06 10:14 1)φανατικά 2)το που και που της γιαννας τερζη 3)το μαυρο 1)σου αρεσει η αβριλ λαβιν? 2)αν μπορουσες για μια μερα να αλλαζες τη ζωη σου ποιοσ-α επωνυμος-η θα ηθελες να εισαι και γιατι? 3)ποιον ραδιοφωνικο σταθμο προτιμας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 14:33 Η smart έγραψε: #1.016 17-10-06 14:33 Αρχική Δημοσίευση από anastasia13: 1)σου αρεσει η αβριλ λαβιν? 2)αν μπορουσες για μια μερα να αλλαζες τη ζωη σου ποιοσ-α επωνυμος-η θα ηθελες να εισαι και γιατι? 3)ποιον ραδιοφωνικο σταθμο προτιμας? Click για ανάπτυξη... 1.Εντάξει παλιά μου άρεζε αλλά τώρα όχι και τόσο 2.Δεν θα ήθελα ποτέ να αλλάξω αλλά άντε άμα είναι για μία μέρα θα ήθελα να είμαι η Vanessa Paradis(επειδή είναι γυναίκα του Johnny Depp) 3.ΖΟΟ radio! 1.Tι φοράς τώρα?? 2.Πόσα κιλά είσαι? 3.Τι μουσική ακους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 15:33 Ο The Stand: #1.017 17-10-06 15:33 Αρχική Δημοσίευση από smart: 1.Εντάξει παλιά μου άρεζε αλλά τώρα όχι και τόσο 2.Δεν θα ήθελα ποτέ να αλλάξω αλλά άντε άμα είναι για μία μέρα θα ήθελα να είμαι η Vanessa Paradis(επειδή είναι γυναίκα του Johnny Depp) 3.ΖΟΟ radio! 1.Tι φοράς τώρα?? 2.Πόσα κιλά είσαι? 3.Τι μουσική ακους? Click για ανάπτυξη... 1.Ένα μποξεράκι και μία μπλούζα maiden 2.83 3.Μεταλ,ελληνική ροκ/έντεχνο,και κάποιες φορές trance/dance 1.Η μεγαλύτερη ευχή σου? 2.Το απωθημένο σου? 3.Ο στόχος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 16:55 Η stupid bitch: #1.018 17-10-06 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Nicko_McBrain: 1.Η μεγαλύτερη ευχή σου? 2.Το απωθημένο σου? 3.Ο στόχος σου? Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1)υγεία πάνω απ'όλα και μετά,όλα τ'άλλα βρίσκονται.. 2)..δεν έχω πια..!!! 3)να τελειώσω με τη σχολή και να μπορέσω να βρω μια καλή δουλειά πάνω στο αντικείμενό μου.. Ερωτήσεις: 1)Ποια είναι η σχέση σου με το κινητό σου..?είσαι εξαρτημένος/η ή..πέρα βρέχει..?? 2)Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό τραγούδι..? 3)Ποια είναι τα χόμπυ σου..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 17:40 Η underwater: #1.019 17-10-06 17:40 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ερωτήσεις: 1)Ποια είναι η σχέση σου με το κινητό σου..?είσαι εξαρτημένος/η ή..πέρα βρέχει..?? 2)Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό τραγούδι..? 3)Ποια είναι τα χόμπυ σου..? Click για ανάπτυξη... 1. Το χρησιμοποιώ αρκετά, αλλά δεν είμαι εξαρτημένη. 2. Τα περισσότερα του Αλκίνοου Ιωαννίδη, σε αυτή την φάση η "Συνάντηση". 3. Μουσική, φωτογραφία, internet, λογοτεχνία, ταξίδια και κατά καιρούς μου κολλάνε διάφορα. 1. Πώς λένε τον καλύτερό σου φίλο ή φίλη; 2. Κλαις συχνά; 3. Σε νοιάζει να είσαι αγαπητός σε όλους ή μόνο σε συγκεκριμένα άτομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 17:47 Η Maggie έγραψε: #1.020 17-10-06 17:47 1. Δυστυχώς δεν έχω ''καλύτερο'' φίλο. . Μόνο φίλους γενικά! 2. Ουουου...Δυστυχώς 3. Μόνο σε συγκεκριμένα άτομα 1. Ποιο ζώο φοβάσαι? (όχι έντομο ) 2. Τι φοβάσαι γενικά? 3. Όταν κοιμάσαι αφήνεις κανένα φως αναμμένο?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από crazy lover: 1.γιατι στην τv τωρα να εχει μονο ειδήσεις για τις εκλογες κ τπτ αλλο? 2.ποια ειναι η αγαπημένη σου γευση σε παγωτο? 3.σ αρεσει το χιονι ή η βροχη ? Click για ανάπτυξη... 1.Eλα ντε? 2.βανίλια 3.και τα δυο εξίσου δν μπορώ να διαλέξω... 1.Τι φοράς τώρα? 2.Τι σε κάνει να γελάς? 3.Προτιμάς το καλοκαίρι η το χειμώνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 21:36 Η Kakerlak έγραψε: #1.003 15-10-06 21:36 1)ελα ντε.. 2)νουτελα 3)χιονι χιονι χιονι 1) τι νεα? 2)τι σ'αρεσει στο ε-στεκι? 3)τι μπρελοκ εχεισ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 21:59 Ο Dark_kronos: #1.004 15-10-06 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Χαμένη: 1) τι νεα? 2)τι σ'αρεσει στο ε-στεκι? 3)τι μπρελοκ εχεισ? Click για ανάπτυξη... 1)Καθομαι εδω σε ενα internet cafe και δεν ξερω τι να κανω μιας και παιζουν ολοι lineage και δεν εχω κανεναν για να παιξω COD 2)Το ομορφο περιβαλον ου κυριος 3)Μια Ελληνικη σημαια, ενα κρανος ιπποτη και μια αλυσια που πιανετε στο παντελονι και κρεμετε 1)Τι να φαω πριν παω σπιτι; 2)Συχναζεις σε internet cafe; 3)Γιατι βαριεμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia13 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:51 Η anastasia13: #1.005 15-10-06 22:51 1)καλτσόνε ή πίτσα 2)ναι συχνάζω 3)γιατί μάλλον είσαι απαιτητικός άνθρωπος και δεν ικανοποιήσαι με τίποτα 1)τι πινεις οταν βγαίνεις έξω 2)ποιοι ειναι οι στοχοι σου για το αμεσο μελλον 3)τι χρωμα ματια εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 23:33 Η stupid bitch: #1.006 15-10-06 23:33 Αρχική Δημοσίευση από anastasia13: 1)τι πινεις οταν βγαίνεις έξω 2)ποιοι ειναι οι στοχοι σου για το αμεσο μελλον 3)τι χρωμα ματια εχεις Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1)συνήθως μπύρα.. 2)ο πιο άμεσος,να πάρω δίπλωμα αυτοκινήτου.. 3)γαλαζοπράσινα.. Ερωτήσεις: 1)έχεις χάσει ποτέ τον έλεγχο όντας ερωτευμένος/η..? 2)τι αποτέλεσμα είχε..? 3)παρασύρεσαι εύκολα απ'τα πάθη σου..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 00:11 Ο Dark_kronos: #1.007 16-10-06 00:11 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: 1)έχεις χάσει ποτέ τον έλεγχο όντας ερωτευμένος/η..? 2)τι αποτέλεσμα είχε..? 3)παρασύρεσαι εύκολα απ'τα πάθη σου..? Click για ανάπτυξη... 1)Ναι 2)Να τα φτιαξω μαζι της 3)Δεν ξερω 1)Τελικα μηπος πηγα αδικα στο νετ καφε; 2)Τελικα μηπος εχει δικιο η αναστασια13 (συνοματη αλλα στο αλλο φυλο!) στην απαντιση 3; 3)Πιον να θαψω αυριο με εναν φυλο μου, εναν αλλον φιλο μας η εναν συμαθιτη μας; 4)Τι λαλακιες σκευτομαι και σας ρωταω; 50πως με αντεξετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 13:58 Η nicole! έγραψε: #1.008 16-10-06 13:58 1.δεν ξέρω για τι λες πάντως τίποτα δεν πάει χαμένο σ'αυτή τη ζωη 2.αποσο σε έχω ψυχολογίσει δεν σε βλέπω απαιτητικό ή να μην ικανοποιήσε με τπτ αλλά και πάλι αν είσαι έχεις όλη σου τη ζωή να το αλλάξεις! 3.κανέναν γιατί απο στόμα σε στόμα μαθεύονται τα όλα 4.η ερώτηση είναι λίγο ρητορική δεν έχω απάντηση 5.οτι έγραψα και στο 4 ερωτήσεις 1.εσυ θα άντεχες να μείνεις μόνιμα σε άλλη χώρα? 2.και πίσω να άφηνες ανθρώπους που αγαπάς? 3.τι λες να κάνω το βράδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 14:40 Ο DiavolakoS: #1.009 16-10-06 14:40 Αρχική Δημοσίευση από nicole!: 1.δεν ξέρω για τι λες πάντως τίποτα δεν πάει χαμένο σ'αυτή τη ζωη 2.αποσο σε έχω ψυχολογίσει δεν σε βλέπω απαιτητικό ή να μην ικανοποιήσε με τπτ αλλά και πάλι αν είσαι έχεις όλη σου τη ζωή να το αλλάξεις! 3.κανέναν γιατί απο στόμα σε στόμα μαθεύονται τα όλα 4.η ερώτηση είναι λίγο ρητορική δεν έχω απάντηση 5.οτι έγραψα και στο 4 ερωτήσεις 1.εσυ θα άντεχες να μείνεις μόνιμα σε άλλη χώρα? 2.και πίσω να άφηνες ανθρώπους που αγαπάς? 3.τι λες να κάνω το βράδυ? Click για ανάπτυξη... 1.6μηνες los angeles 6 μηνες ελλαδα ναι 2. νομιζω οτι ειναι μια καλη λυση η παραπανω(κατα ποσο εφικτη δε ξερω!) 3.ολοκληρη αθηνα ολο και κατι θα βρεις! 1.τι σπουδαζεις?/τι δουλεια κανεις? 2.τι κινητο εχεις? 3.εχεις πυροβολησει με οπλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 14:49 Ο Dark_kronos: #1.010 16-10-06 14:49 Αρχική Δημοσίευση από DiavolakoS: 1.τι σπουδαζεις?/τι δουλεια κανεις? 2.τι κινητο εχεις? 3.εχεις πυροβολησει με οπλο? Click για ανάπτυξη... 1.Στο Γυμνασιο ειμαι ακομα 2.Εχω δυο, ενα Νοκια 3660 και ενα Νοκια 4510i 3.Οταν λες οπλο ενοεις rifle και ετσι; Εγω μονο με πιστολη εχω ριξει 1.Τι ωρα περιπου τρως μεσημεριανο; 2.Θα εδινες ολες σου τις οικονομιες προκειμενου να παρεις κατι που δεν θα χρισιμοποιησεις πανω απο 1-2 φορες αλλα σου εχει μεινει αποθυμενο απο παιδι; 3.Θελεις να κανεις παιδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 16:04 Η underwater: #1.011 16-10-06 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Τι ωρα περιπου τρως μεσημεριανο; 2.Θα εδινες ολες σου τις οικονομιες προκειμενου να παρεις κατι που δεν θα χρισιμοποιησεις πανω απο 1-2 φορες αλλα σου εχει μεινει αποθυμενο απο παιδι; 3.Θελεις να κανεις παιδια; Click για ανάπτυξη... 1. Στην Αθήνα γύρω στις 3, εδώ δεν έχω συγκεκριμένη. 2. Όχι! 3. Ναι, αλλά σε 5 χρόνια τουλάχιστον. 1. Είχες σαν παιδί ένα όνειρο που δεν κατάφερες να πραγματοποιήσεις; 2. Έχεις φερθεί πολύ άσχημα σε κάποιον πρώην; 3. Ποιό ελάττωμά σου αγαπάς πολύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 18:04 Η stupid bitch: #1.012 16-10-06 18:04 Αρχική Δημοσίευση από underwater: 1. Είχες σαν παιδί ένα όνειρο που δεν κατάφερες να πραγματοποιήσεις; 2. Έχεις φερθεί πολύ άσχημα σε κάποιον πρώην; 3. Ποιό ελάττωμά σου αγαπάς πολύ; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1)χμμ.. βασικά ναι.. δεν κατάφερα να παντρευτώ τον travolta... 2)ναι 3)τον εγωισμό μου... Ερωτήσεις: 1)Οδηγείς..? 2)Ποιό είναι το μεγαλύτερο όνειρό σου,που θες οπωσδήποτε να πραγματοποιήσεις..? 3)Γράψε κάποιους στίχους που σε εκφράζουν αυτή τη στιγμή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 19:06 Ο O'Zorgnax: #1.013 16-10-06 19:06 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ερωτήσεις: 1)Οδηγείς..? 2)Ποιό είναι το μεγαλύτερο όνειρό σου,που θες οπωσδήποτε να πραγματοποιήσεις..? 3)Γράψε κάποιους στίχους που σε εκφράζουν αυτή τη στιγμή.. Click για ανάπτυξη... 1. Ναι 2. Να γράψω το βιβλίο που έχω αρχίσει εδώ και 6 χρόνια. 3. Oh my love, it's time You know how it feels You read between the lines You know me better than I do I lost again my friend, You know I'm not a saint You've known it all this time Still you've been waiting for me {Apoptygma Berzerk - Kathy's Song} [FONT=Courier New, Courier, mono] [/FONT] Ερωτήσεις: 1. Έχεις διαβάσει τον Οδυσσέα του James Joyce; 2. Σου άρεσε; 3. Υποστηρίζεις κάποια πολιτική παράταξη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Οκτωβρίου 2006 smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 20:37 Η smart έγραψε: #1.014 16-10-06 20:37 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Ερωτήσεις: 1. Έχεις διαβάσει τον Οδυσσέα του James Joyce; 2. Σου άρεσε; 3. Υποστηρίζεις κάποια πολιτική παράταξη: Click για ανάπτυξη... 1.Όχι 2.Τι να πώ αφού δεν το έχω διαβάσει? 3.Οχι δεν ασχολόυμαι καθόλου... 1.Βλέπεις Friends? 2.Ποιό είναι το αγαπημένο σου τραγούδι? 3.Ποιό είναι το αγαπημένο σου χρώμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia13 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 10:14 Η anastasia13: #1.015 17-10-06 10:14 1)φανατικά 2)το που και που της γιαννας τερζη 3)το μαυρο 1)σου αρεσει η αβριλ λαβιν? 2)αν μπορουσες για μια μερα να αλλαζες τη ζωη σου ποιοσ-α επωνυμος-η θα ηθελες να εισαι και γιατι? 3)ποιον ραδιοφωνικο σταθμο προτιμας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 14:33 Η smart έγραψε: #1.016 17-10-06 14:33 Αρχική Δημοσίευση από anastasia13: 1)σου αρεσει η αβριλ λαβιν? 2)αν μπορουσες για μια μερα να αλλαζες τη ζωη σου ποιοσ-α επωνυμος-η θα ηθελες να εισαι και γιατι? 3)ποιον ραδιοφωνικο σταθμο προτιμας? Click για ανάπτυξη... 1.Εντάξει παλιά μου άρεζε αλλά τώρα όχι και τόσο 2.Δεν θα ήθελα ποτέ να αλλάξω αλλά άντε άμα είναι για μία μέρα θα ήθελα να είμαι η Vanessa Paradis(επειδή είναι γυναίκα του Johnny Depp) 3.ΖΟΟ radio! 1.Tι φοράς τώρα?? 2.Πόσα κιλά είσαι? 3.Τι μουσική ακους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 15:33 Ο The Stand: #1.017 17-10-06 15:33 Αρχική Δημοσίευση από smart: 1.Εντάξει παλιά μου άρεζε αλλά τώρα όχι και τόσο 2.Δεν θα ήθελα ποτέ να αλλάξω αλλά άντε άμα είναι για μία μέρα θα ήθελα να είμαι η Vanessa Paradis(επειδή είναι γυναίκα του Johnny Depp) 3.ΖΟΟ radio! 1.Tι φοράς τώρα?? 2.Πόσα κιλά είσαι? 3.Τι μουσική ακους? Click για ανάπτυξη... 1.Ένα μποξεράκι και μία μπλούζα maiden 2.83 3.Μεταλ,ελληνική ροκ/έντεχνο,και κάποιες φορές trance/dance 1.Η μεγαλύτερη ευχή σου? 2.Το απωθημένο σου? 3.Ο στόχος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 16:55 Η stupid bitch: #1.018 17-10-06 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Nicko_McBrain: 1.Η μεγαλύτερη ευχή σου? 2.Το απωθημένο σου? 3.Ο στόχος σου? Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1)υγεία πάνω απ'όλα και μετά,όλα τ'άλλα βρίσκονται.. 2)..δεν έχω πια..!!! 3)να τελειώσω με τη σχολή και να μπορέσω να βρω μια καλή δουλειά πάνω στο αντικείμενό μου.. Ερωτήσεις: 1)Ποια είναι η σχέση σου με το κινητό σου..?είσαι εξαρτημένος/η ή..πέρα βρέχει..?? 2)Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό τραγούδι..? 3)Ποια είναι τα χόμπυ σου..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 17:40 Η underwater: #1.019 17-10-06 17:40 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ερωτήσεις: 1)Ποια είναι η σχέση σου με το κινητό σου..?είσαι εξαρτημένος/η ή..πέρα βρέχει..?? 2)Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό τραγούδι..? 3)Ποια είναι τα χόμπυ σου..? Click για ανάπτυξη... 1. Το χρησιμοποιώ αρκετά, αλλά δεν είμαι εξαρτημένη. 2. Τα περισσότερα του Αλκίνοου Ιωαννίδη, σε αυτή την φάση η "Συνάντηση". 3. Μουσική, φωτογραφία, internet, λογοτεχνία, ταξίδια και κατά καιρούς μου κολλάνε διάφορα. 1. Πώς λένε τον καλύτερό σου φίλο ή φίλη; 2. Κλαις συχνά; 3. Σε νοιάζει να είσαι αγαπητός σε όλους ή μόνο σε συγκεκριμένα άτομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 17:47 Η Maggie έγραψε: #1.020 17-10-06 17:47 1. Δυστυχώς δεν έχω ''καλύτερο'' φίλο. . Μόνο φίλους γενικά! 2. Ουουου...Δυστυχώς 3. Μόνο σε συγκεκριμένα άτομα 1. Ποιο ζώο φοβάσαι? (όχι έντομο ) 2. Τι φοβάσαι γενικά? 3. Όταν κοιμάσαι αφήνεις κανένα φως αναμμένο?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1)ελα ντε.. 2)νουτελα 3)χιονι χιονι χιονι 1) τι νεα? 2)τι σ'αρεσει στο ε-στεκι? 3)τι μπρελοκ εχεισ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 21:59 Ο Dark_kronos: #1.004 15-10-06 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Χαμένη: 1) τι νεα? 2)τι σ'αρεσει στο ε-στεκι? 3)τι μπρελοκ εχεισ? Click για ανάπτυξη... 1)Καθομαι εδω σε ενα internet cafe και δεν ξερω τι να κανω μιας και παιζουν ολοι lineage και δεν εχω κανεναν για να παιξω COD 2)Το ομορφο περιβαλον ου κυριος 3)Μια Ελληνικη σημαια, ενα κρανος ιπποτη και μια αλυσια που πιανετε στο παντελονι και κρεμετε 1)Τι να φαω πριν παω σπιτι; 2)Συχναζεις σε internet cafe; 3)Γιατι βαριεμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia13 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:51 Η anastasia13: #1.005 15-10-06 22:51 1)καλτσόνε ή πίτσα 2)ναι συχνάζω 3)γιατί μάλλον είσαι απαιτητικός άνθρωπος και δεν ικανοποιήσαι με τίποτα 1)τι πινεις οταν βγαίνεις έξω 2)ποιοι ειναι οι στοχοι σου για το αμεσο μελλον 3)τι χρωμα ματια εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 23:33 Η stupid bitch: #1.006 15-10-06 23:33 Αρχική Δημοσίευση από anastasia13: 1)τι πινεις οταν βγαίνεις έξω 2)ποιοι ειναι οι στοχοι σου για το αμεσο μελλον 3)τι χρωμα ματια εχεις Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1)συνήθως μπύρα.. 2)ο πιο άμεσος,να πάρω δίπλωμα αυτοκινήτου.. 3)γαλαζοπράσινα.. Ερωτήσεις: 1)έχεις χάσει ποτέ τον έλεγχο όντας ερωτευμένος/η..? 2)τι αποτέλεσμα είχε..? 3)παρασύρεσαι εύκολα απ'τα πάθη σου..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 00:11 Ο Dark_kronos: #1.007 16-10-06 00:11 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: 1)έχεις χάσει ποτέ τον έλεγχο όντας ερωτευμένος/η..? 2)τι αποτέλεσμα είχε..? 3)παρασύρεσαι εύκολα απ'τα πάθη σου..? Click για ανάπτυξη... 1)Ναι 2)Να τα φτιαξω μαζι της 3)Δεν ξερω 1)Τελικα μηπος πηγα αδικα στο νετ καφε; 2)Τελικα μηπος εχει δικιο η αναστασια13 (συνοματη αλλα στο αλλο φυλο!) στην απαντιση 3; 3)Πιον να θαψω αυριο με εναν φυλο μου, εναν αλλον φιλο μας η εναν συμαθιτη μας; 4)Τι λαλακιες σκευτομαι και σας ρωταω; 50πως με αντεξετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 13:58 Η nicole! έγραψε: #1.008 16-10-06 13:58 1.δεν ξέρω για τι λες πάντως τίποτα δεν πάει χαμένο σ'αυτή τη ζωη 2.αποσο σε έχω ψυχολογίσει δεν σε βλέπω απαιτητικό ή να μην ικανοποιήσε με τπτ αλλά και πάλι αν είσαι έχεις όλη σου τη ζωή να το αλλάξεις! 3.κανέναν γιατί απο στόμα σε στόμα μαθεύονται τα όλα 4.η ερώτηση είναι λίγο ρητορική δεν έχω απάντηση 5.οτι έγραψα και στο 4 ερωτήσεις 1.εσυ θα άντεχες να μείνεις μόνιμα σε άλλη χώρα? 2.και πίσω να άφηνες ανθρώπους που αγαπάς? 3.τι λες να κάνω το βράδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 14:40 Ο DiavolakoS: #1.009 16-10-06 14:40 Αρχική Δημοσίευση από nicole!: 1.δεν ξέρω για τι λες πάντως τίποτα δεν πάει χαμένο σ'αυτή τη ζωη 2.αποσο σε έχω ψυχολογίσει δεν σε βλέπω απαιτητικό ή να μην ικανοποιήσε με τπτ αλλά και πάλι αν είσαι έχεις όλη σου τη ζωή να το αλλάξεις! 3.κανέναν γιατί απο στόμα σε στόμα μαθεύονται τα όλα 4.η ερώτηση είναι λίγο ρητορική δεν έχω απάντηση 5.οτι έγραψα και στο 4 ερωτήσεις 1.εσυ θα άντεχες να μείνεις μόνιμα σε άλλη χώρα? 2.και πίσω να άφηνες ανθρώπους που αγαπάς? 3.τι λες να κάνω το βράδυ? Click για ανάπτυξη... 1.6μηνες los angeles 6 μηνες ελλαδα ναι 2. νομιζω οτι ειναι μια καλη λυση η παραπανω(κατα ποσο εφικτη δε ξερω!) 3.ολοκληρη αθηνα ολο και κατι θα βρεις! 1.τι σπουδαζεις?/τι δουλεια κανεις? 2.τι κινητο εχεις? 3.εχεις πυροβολησει με οπλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 14:49 Ο Dark_kronos: #1.010 16-10-06 14:49 Αρχική Δημοσίευση από DiavolakoS: 1.τι σπουδαζεις?/τι δουλεια κανεις? 2.τι κινητο εχεις? 3.εχεις πυροβολησει με οπλο? Click για ανάπτυξη... 1.Στο Γυμνασιο ειμαι ακομα 2.Εχω δυο, ενα Νοκια 3660 και ενα Νοκια 4510i 3.Οταν λες οπλο ενοεις rifle και ετσι; Εγω μονο με πιστολη εχω ριξει 1.Τι ωρα περιπου τρως μεσημεριανο; 2.Θα εδινες ολες σου τις οικονομιες προκειμενου να παρεις κατι που δεν θα χρισιμοποιησεις πανω απο 1-2 φορες αλλα σου εχει μεινει αποθυμενο απο παιδι; 3.Θελεις να κανεις παιδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 16:04 Η underwater: #1.011 16-10-06 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Τι ωρα περιπου τρως μεσημεριανο; 2.Θα εδινες ολες σου τις οικονομιες προκειμενου να παρεις κατι που δεν θα χρισιμοποιησεις πανω απο 1-2 φορες αλλα σου εχει μεινει αποθυμενο απο παιδι; 3.Θελεις να κανεις παιδια; Click για ανάπτυξη... 1. Στην Αθήνα γύρω στις 3, εδώ δεν έχω συγκεκριμένη. 2. Όχι! 3. Ναι, αλλά σε 5 χρόνια τουλάχιστον. 1. Είχες σαν παιδί ένα όνειρο που δεν κατάφερες να πραγματοποιήσεις; 2. Έχεις φερθεί πολύ άσχημα σε κάποιον πρώην; 3. Ποιό ελάττωμά σου αγαπάς πολύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 18:04 Η stupid bitch: #1.012 16-10-06 18:04 Αρχική Δημοσίευση από underwater: 1. Είχες σαν παιδί ένα όνειρο που δεν κατάφερες να πραγματοποιήσεις; 2. Έχεις φερθεί πολύ άσχημα σε κάποιον πρώην; 3. Ποιό ελάττωμά σου αγαπάς πολύ; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1)χμμ.. βασικά ναι.. δεν κατάφερα να παντρευτώ τον travolta... 2)ναι 3)τον εγωισμό μου... Ερωτήσεις: 1)Οδηγείς..? 2)Ποιό είναι το μεγαλύτερο όνειρό σου,που θες οπωσδήποτε να πραγματοποιήσεις..? 3)Γράψε κάποιους στίχους που σε εκφράζουν αυτή τη στιγμή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 19:06 Ο O'Zorgnax: #1.013 16-10-06 19:06 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ερωτήσεις: 1)Οδηγείς..? 2)Ποιό είναι το μεγαλύτερο όνειρό σου,που θες οπωσδήποτε να πραγματοποιήσεις..? 3)Γράψε κάποιους στίχους που σε εκφράζουν αυτή τη στιγμή.. Click για ανάπτυξη... 1. Ναι 2. Να γράψω το βιβλίο που έχω αρχίσει εδώ και 6 χρόνια. 3. Oh my love, it's time You know how it feels You read between the lines You know me better than I do I lost again my friend, You know I'm not a saint You've known it all this time Still you've been waiting for me {Apoptygma Berzerk - Kathy's Song} [FONT=Courier New, Courier, mono] [/FONT] Ερωτήσεις: 1. Έχεις διαβάσει τον Οδυσσέα του James Joyce; 2. Σου άρεσε; 3. Υποστηρίζεις κάποια πολιτική παράταξη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Οκτωβρίου 2006 smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 20:37 Η smart έγραψε: #1.014 16-10-06 20:37 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Ερωτήσεις: 1. Έχεις διαβάσει τον Οδυσσέα του James Joyce; 2. Σου άρεσε; 3. Υποστηρίζεις κάποια πολιτική παράταξη: Click για ανάπτυξη... 1.Όχι 2.Τι να πώ αφού δεν το έχω διαβάσει? 3.Οχι δεν ασχολόυμαι καθόλου... 1.Βλέπεις Friends? 2.Ποιό είναι το αγαπημένο σου τραγούδι? 3.Ποιό είναι το αγαπημένο σου χρώμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia13 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 10:14 Η anastasia13: #1.015 17-10-06 10:14 1)φανατικά 2)το που και που της γιαννας τερζη 3)το μαυρο 1)σου αρεσει η αβριλ λαβιν? 2)αν μπορουσες για μια μερα να αλλαζες τη ζωη σου ποιοσ-α επωνυμος-η θα ηθελες να εισαι και γιατι? 3)ποιον ραδιοφωνικο σταθμο προτιμας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 14:33 Η smart έγραψε: #1.016 17-10-06 14:33 Αρχική Δημοσίευση από anastasia13: 1)σου αρεσει η αβριλ λαβιν? 2)αν μπορουσες για μια μερα να αλλαζες τη ζωη σου ποιοσ-α επωνυμος-η θα ηθελες να εισαι και γιατι? 3)ποιον ραδιοφωνικο σταθμο προτιμας? Click για ανάπτυξη... 1.Εντάξει παλιά μου άρεζε αλλά τώρα όχι και τόσο 2.Δεν θα ήθελα ποτέ να αλλάξω αλλά άντε άμα είναι για μία μέρα θα ήθελα να είμαι η Vanessa Paradis(επειδή είναι γυναίκα του Johnny Depp) 3.ΖΟΟ radio! 1.Tι φοράς τώρα?? 2.Πόσα κιλά είσαι? 3.Τι μουσική ακους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 15:33 Ο The Stand: #1.017 17-10-06 15:33 Αρχική Δημοσίευση από smart: 1.Εντάξει παλιά μου άρεζε αλλά τώρα όχι και τόσο 2.Δεν θα ήθελα ποτέ να αλλάξω αλλά άντε άμα είναι για μία μέρα θα ήθελα να είμαι η Vanessa Paradis(επειδή είναι γυναίκα του Johnny Depp) 3.ΖΟΟ radio! 1.Tι φοράς τώρα?? 2.Πόσα κιλά είσαι? 3.Τι μουσική ακους? Click για ανάπτυξη... 1.Ένα μποξεράκι και μία μπλούζα maiden 2.83 3.Μεταλ,ελληνική ροκ/έντεχνο,και κάποιες φορές trance/dance 1.Η μεγαλύτερη ευχή σου? 2.Το απωθημένο σου? 3.Ο στόχος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 16:55 Η stupid bitch: #1.018 17-10-06 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Nicko_McBrain: 1.Η μεγαλύτερη ευχή σου? 2.Το απωθημένο σου? 3.Ο στόχος σου? Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1)υγεία πάνω απ'όλα και μετά,όλα τ'άλλα βρίσκονται.. 2)..δεν έχω πια..!!! 3)να τελειώσω με τη σχολή και να μπορέσω να βρω μια καλή δουλειά πάνω στο αντικείμενό μου.. Ερωτήσεις: 1)Ποια είναι η σχέση σου με το κινητό σου..?είσαι εξαρτημένος/η ή..πέρα βρέχει..?? 2)Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό τραγούδι..? 3)Ποια είναι τα χόμπυ σου..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 17:40 Η underwater: #1.019 17-10-06 17:40 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ερωτήσεις: 1)Ποια είναι η σχέση σου με το κινητό σου..?είσαι εξαρτημένος/η ή..πέρα βρέχει..?? 2)Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό τραγούδι..? 3)Ποια είναι τα χόμπυ σου..? Click για ανάπτυξη... 1. Το χρησιμοποιώ αρκετά, αλλά δεν είμαι εξαρτημένη. 2. Τα περισσότερα του Αλκίνοου Ιωαννίδη, σε αυτή την φάση η "Συνάντηση". 3. Μουσική, φωτογραφία, internet, λογοτεχνία, ταξίδια και κατά καιρούς μου κολλάνε διάφορα. 1. Πώς λένε τον καλύτερό σου φίλο ή φίλη; 2. Κλαις συχνά; 3. Σε νοιάζει να είσαι αγαπητός σε όλους ή μόνο σε συγκεκριμένα άτομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 17:47 Η Maggie έγραψε: #1.020 17-10-06 17:47 1. Δυστυχώς δεν έχω ''καλύτερο'' φίλο. . Μόνο φίλους γενικά! 2. Ουουου...Δυστυχώς 3. Μόνο σε συγκεκριμένα άτομα 1. Ποιο ζώο φοβάσαι? (όχι έντομο ) 2. Τι φοβάσαι γενικά? 3. Όταν κοιμάσαι αφήνεις κανένα φως αναμμένο?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χαμένη: 1) τι νεα? 2)τι σ'αρεσει στο ε-στεκι? 3)τι μπρελοκ εχεισ? Click για ανάπτυξη... 1)Καθομαι εδω σε ενα internet cafe και δεν ξερω τι να κανω μιας και παιζουν ολοι lineage και δεν εχω κανεναν για να παιξω COD 2)Το ομορφο περιβαλον ου κυριος 3)Μια Ελληνικη σημαια, ενα κρανος ιπποτη και μια αλυσια που πιανετε στο παντελονι και κρεμετε 1)Τι να φαω πριν παω σπιτι; 2)Συχναζεις σε internet cafe; 3)Γιατι βαριεμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anastasia13 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:51 Η anastasia13: #1.005 15-10-06 22:51 1)καλτσόνε ή πίτσα 2)ναι συχνάζω 3)γιατί μάλλον είσαι απαιτητικός άνθρωπος και δεν ικανοποιήσαι με τίποτα 1)τι πινεις οταν βγαίνεις έξω 2)ποιοι ειναι οι στοχοι σου για το αμεσο μελλον 3)τι χρωμα ματια εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 23:33 Η stupid bitch: #1.006 15-10-06 23:33 Αρχική Δημοσίευση από anastasia13: 1)τι πινεις οταν βγαίνεις έξω 2)ποιοι ειναι οι στοχοι σου για το αμεσο μελλον 3)τι χρωμα ματια εχεις Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1)συνήθως μπύρα.. 2)ο πιο άμεσος,να πάρω δίπλωμα αυτοκινήτου.. 3)γαλαζοπράσινα.. Ερωτήσεις: 1)έχεις χάσει ποτέ τον έλεγχο όντας ερωτευμένος/η..? 2)τι αποτέλεσμα είχε..? 3)παρασύρεσαι εύκολα απ'τα πάθη σου..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 00:11 Ο Dark_kronos: #1.007 16-10-06 00:11 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: 1)έχεις χάσει ποτέ τον έλεγχο όντας ερωτευμένος/η..? 2)τι αποτέλεσμα είχε..? 3)παρασύρεσαι εύκολα απ'τα πάθη σου..? Click για ανάπτυξη... 1)Ναι 2)Να τα φτιαξω μαζι της 3)Δεν ξερω 1)Τελικα μηπος πηγα αδικα στο νετ καφε; 2)Τελικα μηπος εχει δικιο η αναστασια13 (συνοματη αλλα στο αλλο φυλο!) στην απαντιση 3; 3)Πιον να θαψω αυριο με εναν φυλο μου, εναν αλλον φιλο μας η εναν συμαθιτη μας; 4)Τι λαλακιες σκευτομαι και σας ρωταω; 50πως με αντεξετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 13:58 Η nicole! έγραψε: #1.008 16-10-06 13:58 1.δεν ξέρω για τι λες πάντως τίποτα δεν πάει χαμένο σ'αυτή τη ζωη 2.αποσο σε έχω ψυχολογίσει δεν σε βλέπω απαιτητικό ή να μην ικανοποιήσε με τπτ αλλά και πάλι αν είσαι έχεις όλη σου τη ζωή να το αλλάξεις! 3.κανέναν γιατί απο στόμα σε στόμα μαθεύονται τα όλα 4.η ερώτηση είναι λίγο ρητορική δεν έχω απάντηση 5.οτι έγραψα και στο 4 ερωτήσεις 1.εσυ θα άντεχες να μείνεις μόνιμα σε άλλη χώρα? 2.και πίσω να άφηνες ανθρώπους που αγαπάς? 3.τι λες να κάνω το βράδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 14:40 Ο DiavolakoS: #1.009 16-10-06 14:40 Αρχική Δημοσίευση από nicole!: 1.δεν ξέρω για τι λες πάντως τίποτα δεν πάει χαμένο σ'αυτή τη ζωη 2.αποσο σε έχω ψυχολογίσει δεν σε βλέπω απαιτητικό ή να μην ικανοποιήσε με τπτ αλλά και πάλι αν είσαι έχεις όλη σου τη ζωή να το αλλάξεις! 3.κανέναν γιατί απο στόμα σε στόμα μαθεύονται τα όλα 4.η ερώτηση είναι λίγο ρητορική δεν έχω απάντηση 5.οτι έγραψα και στο 4 ερωτήσεις 1.εσυ θα άντεχες να μείνεις μόνιμα σε άλλη χώρα? 2.και πίσω να άφηνες ανθρώπους που αγαπάς? 3.τι λες να κάνω το βράδυ? Click για ανάπτυξη... 1.6μηνες los angeles 6 μηνες ελλαδα ναι 2. νομιζω οτι ειναι μια καλη λυση η παραπανω(κατα ποσο εφικτη δε ξερω!) 3.ολοκληρη αθηνα ολο και κατι θα βρεις! 1.τι σπουδαζεις?/τι δουλεια κανεις? 2.τι κινητο εχεις? 3.εχεις πυροβολησει με οπλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 14:49 Ο Dark_kronos: #1.010 16-10-06 14:49 Αρχική Δημοσίευση από DiavolakoS: 1.τι σπουδαζεις?/τι δουλεια κανεις? 2.τι κινητο εχεις? 3.εχεις πυροβολησει με οπλο? Click για ανάπτυξη... 1.Στο Γυμνασιο ειμαι ακομα 2.Εχω δυο, ενα Νοκια 3660 και ενα Νοκια 4510i 3.Οταν λες οπλο ενοεις rifle και ετσι; Εγω μονο με πιστολη εχω ριξει 1.Τι ωρα περιπου τρως μεσημεριανο; 2.Θα εδινες ολες σου τις οικονομιες προκειμενου να παρεις κατι που δεν θα χρισιμοποιησεις πανω απο 1-2 φορες αλλα σου εχει μεινει αποθυμενο απο παιδι; 3.Θελεις να κανεις παιδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 16:04 Η underwater: #1.011 16-10-06 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Τι ωρα περιπου τρως μεσημεριανο; 2.Θα εδινες ολες σου τις οικονομιες προκειμενου να παρεις κατι που δεν θα χρισιμοποιησεις πανω απο 1-2 φορες αλλα σου εχει μεινει αποθυμενο απο παιδι; 3.Θελεις να κανεις παιδια; Click για ανάπτυξη... 1. Στην Αθήνα γύρω στις 3, εδώ δεν έχω συγκεκριμένη. 2. Όχι! 3. Ναι, αλλά σε 5 χρόνια τουλάχιστον. 1. Είχες σαν παιδί ένα όνειρο που δεν κατάφερες να πραγματοποιήσεις; 2. Έχεις φερθεί πολύ άσχημα σε κάποιον πρώην; 3. Ποιό ελάττωμά σου αγαπάς πολύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 18:04 Η stupid bitch: #1.012 16-10-06 18:04 Αρχική Δημοσίευση από underwater: 1. Είχες σαν παιδί ένα όνειρο που δεν κατάφερες να πραγματοποιήσεις; 2. Έχεις φερθεί πολύ άσχημα σε κάποιον πρώην; 3. Ποιό ελάττωμά σου αγαπάς πολύ; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1)χμμ.. βασικά ναι.. δεν κατάφερα να παντρευτώ τον travolta... 2)ναι 3)τον εγωισμό μου... Ερωτήσεις: 1)Οδηγείς..? 2)Ποιό είναι το μεγαλύτερο όνειρό σου,που θες οπωσδήποτε να πραγματοποιήσεις..? 3)Γράψε κάποιους στίχους που σε εκφράζουν αυτή τη στιγμή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 19:06 Ο O'Zorgnax: #1.013 16-10-06 19:06 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ερωτήσεις: 1)Οδηγείς..? 2)Ποιό είναι το μεγαλύτερο όνειρό σου,που θες οπωσδήποτε να πραγματοποιήσεις..? 3)Γράψε κάποιους στίχους που σε εκφράζουν αυτή τη στιγμή.. Click για ανάπτυξη... 1. Ναι 2. Να γράψω το βιβλίο που έχω αρχίσει εδώ και 6 χρόνια. 3. Oh my love, it's time You know how it feels You read between the lines You know me better than I do I lost again my friend, You know I'm not a saint You've known it all this time Still you've been waiting for me {Apoptygma Berzerk - Kathy's Song} [FONT=Courier New, Courier, mono] [/FONT] Ερωτήσεις: 1. Έχεις διαβάσει τον Οδυσσέα του James Joyce; 2. Σου άρεσε; 3. Υποστηρίζεις κάποια πολιτική παράταξη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Οκτωβρίου 2006 smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 20:37 Η smart έγραψε: #1.014 16-10-06 20:37 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Ερωτήσεις: 1. Έχεις διαβάσει τον Οδυσσέα του James Joyce; 2. Σου άρεσε; 3. Υποστηρίζεις κάποια πολιτική παράταξη: Click για ανάπτυξη... 1.Όχι 2.Τι να πώ αφού δεν το έχω διαβάσει? 3.Οχι δεν ασχολόυμαι καθόλου... 1.Βλέπεις Friends? 2.Ποιό είναι το αγαπημένο σου τραγούδι? 3.Ποιό είναι το αγαπημένο σου χρώμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia13 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 10:14 Η anastasia13: #1.015 17-10-06 10:14 1)φανατικά 2)το που και που της γιαννας τερζη 3)το μαυρο 1)σου αρεσει η αβριλ λαβιν? 2)αν μπορουσες για μια μερα να αλλαζες τη ζωη σου ποιοσ-α επωνυμος-η θα ηθελες να εισαι και γιατι? 3)ποιον ραδιοφωνικο σταθμο προτιμας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 14:33 Η smart έγραψε: #1.016 17-10-06 14:33 Αρχική Δημοσίευση από anastasia13: 1)σου αρεσει η αβριλ λαβιν? 2)αν μπορουσες για μια μερα να αλλαζες τη ζωη σου ποιοσ-α επωνυμος-η θα ηθελες να εισαι και γιατι? 3)ποιον ραδιοφωνικο σταθμο προτιμας? Click για ανάπτυξη... 1.Εντάξει παλιά μου άρεζε αλλά τώρα όχι και τόσο 2.Δεν θα ήθελα ποτέ να αλλάξω αλλά άντε άμα είναι για μία μέρα θα ήθελα να είμαι η Vanessa Paradis(επειδή είναι γυναίκα του Johnny Depp) 3.ΖΟΟ radio! 1.Tι φοράς τώρα?? 2.Πόσα κιλά είσαι? 3.Τι μουσική ακους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 15:33 Ο The Stand: #1.017 17-10-06 15:33 Αρχική Δημοσίευση από smart: 1.Εντάξει παλιά μου άρεζε αλλά τώρα όχι και τόσο 2.Δεν θα ήθελα ποτέ να αλλάξω αλλά άντε άμα είναι για μία μέρα θα ήθελα να είμαι η Vanessa Paradis(επειδή είναι γυναίκα του Johnny Depp) 3.ΖΟΟ radio! 1.Tι φοράς τώρα?? 2.Πόσα κιλά είσαι? 3.Τι μουσική ακους? Click για ανάπτυξη... 1.Ένα μποξεράκι και μία μπλούζα maiden 2.83 3.Μεταλ,ελληνική ροκ/έντεχνο,και κάποιες φορές trance/dance 1.Η μεγαλύτερη ευχή σου? 2.Το απωθημένο σου? 3.Ο στόχος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 16:55 Η stupid bitch: #1.018 17-10-06 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Nicko_McBrain: 1.Η μεγαλύτερη ευχή σου? 2.Το απωθημένο σου? 3.Ο στόχος σου? Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1)υγεία πάνω απ'όλα και μετά,όλα τ'άλλα βρίσκονται.. 2)..δεν έχω πια..!!! 3)να τελειώσω με τη σχολή και να μπορέσω να βρω μια καλή δουλειά πάνω στο αντικείμενό μου.. Ερωτήσεις: 1)Ποια είναι η σχέση σου με το κινητό σου..?είσαι εξαρτημένος/η ή..πέρα βρέχει..?? 2)Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό τραγούδι..? 3)Ποια είναι τα χόμπυ σου..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 17:40 Η underwater: #1.019 17-10-06 17:40 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ερωτήσεις: 1)Ποια είναι η σχέση σου με το κινητό σου..?είσαι εξαρτημένος/η ή..πέρα βρέχει..?? 2)Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό τραγούδι..? 3)Ποια είναι τα χόμπυ σου..? Click για ανάπτυξη... 1. Το χρησιμοποιώ αρκετά, αλλά δεν είμαι εξαρτημένη. 2. Τα περισσότερα του Αλκίνοου Ιωαννίδη, σε αυτή την φάση η "Συνάντηση". 3. Μουσική, φωτογραφία, internet, λογοτεχνία, ταξίδια και κατά καιρούς μου κολλάνε διάφορα. 1. Πώς λένε τον καλύτερό σου φίλο ή φίλη; 2. Κλαις συχνά; 3. Σε νοιάζει να είσαι αγαπητός σε όλους ή μόνο σε συγκεκριμένα άτομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 17:47 Η Maggie έγραψε: #1.020 17-10-06 17:47 1. Δυστυχώς δεν έχω ''καλύτερο'' φίλο. . Μόνο φίλους γενικά! 2. Ουουου...Δυστυχώς 3. Μόνο σε συγκεκριμένα άτομα 1. Ποιο ζώο φοβάσαι? (όχι έντομο ) 2. Τι φοβάσαι γενικά? 3. Όταν κοιμάσαι αφήνεις κανένα φως αναμμένο?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1)καλτσόνε ή πίτσα 2)ναι συχνάζω 3)γιατί μάλλον είσαι απαιτητικός άνθρωπος και δεν ικανοποιήσαι με τίποτα 1)τι πινεις οταν βγαίνεις έξω 2)ποιοι ειναι οι στοχοι σου για το αμεσο μελλον 3)τι χρωμα ματια εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 23:33 Η stupid bitch: #1.006 15-10-06 23:33 Αρχική Δημοσίευση από anastasia13: 1)τι πινεις οταν βγαίνεις έξω 2)ποιοι ειναι οι στοχοι σου για το αμεσο μελλον 3)τι χρωμα ματια εχεις Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1)συνήθως μπύρα.. 2)ο πιο άμεσος,να πάρω δίπλωμα αυτοκινήτου.. 3)γαλαζοπράσινα.. Ερωτήσεις: 1)έχεις χάσει ποτέ τον έλεγχο όντας ερωτευμένος/η..? 2)τι αποτέλεσμα είχε..? 3)παρασύρεσαι εύκολα απ'τα πάθη σου..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 00:11 Ο Dark_kronos: #1.007 16-10-06 00:11 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: 1)έχεις χάσει ποτέ τον έλεγχο όντας ερωτευμένος/η..? 2)τι αποτέλεσμα είχε..? 3)παρασύρεσαι εύκολα απ'τα πάθη σου..? Click για ανάπτυξη... 1)Ναι 2)Να τα φτιαξω μαζι της 3)Δεν ξερω 1)Τελικα μηπος πηγα αδικα στο νετ καφε; 2)Τελικα μηπος εχει δικιο η αναστασια13 (συνοματη αλλα στο αλλο φυλο!) στην απαντιση 3; 3)Πιον να θαψω αυριο με εναν φυλο μου, εναν αλλον φιλο μας η εναν συμαθιτη μας; 4)Τι λαλακιες σκευτομαι και σας ρωταω; 50πως με αντεξετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 13:58 Η nicole! έγραψε: #1.008 16-10-06 13:58 1.δεν ξέρω για τι λες πάντως τίποτα δεν πάει χαμένο σ'αυτή τη ζωη 2.αποσο σε έχω ψυχολογίσει δεν σε βλέπω απαιτητικό ή να μην ικανοποιήσε με τπτ αλλά και πάλι αν είσαι έχεις όλη σου τη ζωή να το αλλάξεις! 3.κανέναν γιατί απο στόμα σε στόμα μαθεύονται τα όλα 4.η ερώτηση είναι λίγο ρητορική δεν έχω απάντηση 5.οτι έγραψα και στο 4 ερωτήσεις 1.εσυ θα άντεχες να μείνεις μόνιμα σε άλλη χώρα? 2.και πίσω να άφηνες ανθρώπους που αγαπάς? 3.τι λες να κάνω το βράδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 14:40 Ο DiavolakoS: #1.009 16-10-06 14:40 Αρχική Δημοσίευση από nicole!: 1.δεν ξέρω για τι λες πάντως τίποτα δεν πάει χαμένο σ'αυτή τη ζωη 2.αποσο σε έχω ψυχολογίσει δεν σε βλέπω απαιτητικό ή να μην ικανοποιήσε με τπτ αλλά και πάλι αν είσαι έχεις όλη σου τη ζωή να το αλλάξεις! 3.κανέναν γιατί απο στόμα σε στόμα μαθεύονται τα όλα 4.η ερώτηση είναι λίγο ρητορική δεν έχω απάντηση 5.οτι έγραψα και στο 4 ερωτήσεις 1.εσυ θα άντεχες να μείνεις μόνιμα σε άλλη χώρα? 2.και πίσω να άφηνες ανθρώπους που αγαπάς? 3.τι λες να κάνω το βράδυ? Click για ανάπτυξη... 1.6μηνες los angeles 6 μηνες ελλαδα ναι 2. νομιζω οτι ειναι μια καλη λυση η παραπανω(κατα ποσο εφικτη δε ξερω!) 3.ολοκληρη αθηνα ολο και κατι θα βρεις! 1.τι σπουδαζεις?/τι δουλεια κανεις? 2.τι κινητο εχεις? 3.εχεις πυροβολησει με οπλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 14:49 Ο Dark_kronos: #1.010 16-10-06 14:49 Αρχική Δημοσίευση από DiavolakoS: 1.τι σπουδαζεις?/τι δουλεια κανεις? 2.τι κινητο εχεις? 3.εχεις πυροβολησει με οπλο? Click για ανάπτυξη... 1.Στο Γυμνασιο ειμαι ακομα 2.Εχω δυο, ενα Νοκια 3660 και ενα Νοκια 4510i 3.Οταν λες οπλο ενοεις rifle και ετσι; Εγω μονο με πιστολη εχω ριξει 1.Τι ωρα περιπου τρως μεσημεριανο; 2.Θα εδινες ολες σου τις οικονομιες προκειμενου να παρεις κατι που δεν θα χρισιμοποιησεις πανω απο 1-2 φορες αλλα σου εχει μεινει αποθυμενο απο παιδι; 3.Θελεις να κανεις παιδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 16:04 Η underwater: #1.011 16-10-06 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Τι ωρα περιπου τρως μεσημεριανο; 2.Θα εδινες ολες σου τις οικονομιες προκειμενου να παρεις κατι που δεν θα χρισιμοποιησεις πανω απο 1-2 φορες αλλα σου εχει μεινει αποθυμενο απο παιδι; 3.Θελεις να κανεις παιδια; Click για ανάπτυξη... 1. Στην Αθήνα γύρω στις 3, εδώ δεν έχω συγκεκριμένη. 2. Όχι! 3. Ναι, αλλά σε 5 χρόνια τουλάχιστον. 1. Είχες σαν παιδί ένα όνειρο που δεν κατάφερες να πραγματοποιήσεις; 2. Έχεις φερθεί πολύ άσχημα σε κάποιον πρώην; 3. Ποιό ελάττωμά σου αγαπάς πολύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 18:04 Η stupid bitch: #1.012 16-10-06 18:04 Αρχική Δημοσίευση από underwater: 1. Είχες σαν παιδί ένα όνειρο που δεν κατάφερες να πραγματοποιήσεις; 2. Έχεις φερθεί πολύ άσχημα σε κάποιον πρώην; 3. Ποιό ελάττωμά σου αγαπάς πολύ; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1)χμμ.. βασικά ναι.. δεν κατάφερα να παντρευτώ τον travolta... 2)ναι 3)τον εγωισμό μου... Ερωτήσεις: 1)Οδηγείς..? 2)Ποιό είναι το μεγαλύτερο όνειρό σου,που θες οπωσδήποτε να πραγματοποιήσεις..? 3)Γράψε κάποιους στίχους που σε εκφράζουν αυτή τη στιγμή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 19:06 Ο O'Zorgnax: #1.013 16-10-06 19:06 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ερωτήσεις: 1)Οδηγείς..? 2)Ποιό είναι το μεγαλύτερο όνειρό σου,που θες οπωσδήποτε να πραγματοποιήσεις..? 3)Γράψε κάποιους στίχους που σε εκφράζουν αυτή τη στιγμή.. Click για ανάπτυξη... 1. Ναι 2. Να γράψω το βιβλίο που έχω αρχίσει εδώ και 6 χρόνια. 3. Oh my love, it's time You know how it feels You read between the lines You know me better than I do I lost again my friend, You know I'm not a saint You've known it all this time Still you've been waiting for me {Apoptygma Berzerk - Kathy's Song} [FONT=Courier New, Courier, mono] [/FONT] Ερωτήσεις: 1. Έχεις διαβάσει τον Οδυσσέα του James Joyce; 2. Σου άρεσε; 3. Υποστηρίζεις κάποια πολιτική παράταξη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Οκτωβρίου 2006 smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 20:37 Η smart έγραψε: #1.014 16-10-06 20:37 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Ερωτήσεις: 1. Έχεις διαβάσει τον Οδυσσέα του James Joyce; 2. Σου άρεσε; 3. Υποστηρίζεις κάποια πολιτική παράταξη: Click για ανάπτυξη... 1.Όχι 2.Τι να πώ αφού δεν το έχω διαβάσει? 3.Οχι δεν ασχολόυμαι καθόλου... 1.Βλέπεις Friends? 2.Ποιό είναι το αγαπημένο σου τραγούδι? 3.Ποιό είναι το αγαπημένο σου χρώμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia13 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 10:14 Η anastasia13: #1.015 17-10-06 10:14 1)φανατικά 2)το που και που της γιαννας τερζη 3)το μαυρο 1)σου αρεσει η αβριλ λαβιν? 2)αν μπορουσες για μια μερα να αλλαζες τη ζωη σου ποιοσ-α επωνυμος-η θα ηθελες να εισαι και γιατι? 3)ποιον ραδιοφωνικο σταθμο προτιμας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 14:33 Η smart έγραψε: #1.016 17-10-06 14:33 Αρχική Δημοσίευση από anastasia13: 1)σου αρεσει η αβριλ λαβιν? 2)αν μπορουσες για μια μερα να αλλαζες τη ζωη σου ποιοσ-α επωνυμος-η θα ηθελες να εισαι και γιατι? 3)ποιον ραδιοφωνικο σταθμο προτιμας? Click για ανάπτυξη... 1.Εντάξει παλιά μου άρεζε αλλά τώρα όχι και τόσο 2.Δεν θα ήθελα ποτέ να αλλάξω αλλά άντε άμα είναι για μία μέρα θα ήθελα να είμαι η Vanessa Paradis(επειδή είναι γυναίκα του Johnny Depp) 3.ΖΟΟ radio! 1.Tι φοράς τώρα?? 2.Πόσα κιλά είσαι? 3.Τι μουσική ακους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 15:33 Ο The Stand: #1.017 17-10-06 15:33 Αρχική Δημοσίευση από smart: 1.Εντάξει παλιά μου άρεζε αλλά τώρα όχι και τόσο 2.Δεν θα ήθελα ποτέ να αλλάξω αλλά άντε άμα είναι για μία μέρα θα ήθελα να είμαι η Vanessa Paradis(επειδή είναι γυναίκα του Johnny Depp) 3.ΖΟΟ radio! 1.Tι φοράς τώρα?? 2.Πόσα κιλά είσαι? 3.Τι μουσική ακους? Click για ανάπτυξη... 1.Ένα μποξεράκι και μία μπλούζα maiden 2.83 3.Μεταλ,ελληνική ροκ/έντεχνο,και κάποιες φορές trance/dance 1.Η μεγαλύτερη ευχή σου? 2.Το απωθημένο σου? 3.Ο στόχος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 16:55 Η stupid bitch: #1.018 17-10-06 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Nicko_McBrain: 1.Η μεγαλύτερη ευχή σου? 2.Το απωθημένο σου? 3.Ο στόχος σου? Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1)υγεία πάνω απ'όλα και μετά,όλα τ'άλλα βρίσκονται.. 2)..δεν έχω πια..!!! 3)να τελειώσω με τη σχολή και να μπορέσω να βρω μια καλή δουλειά πάνω στο αντικείμενό μου.. Ερωτήσεις: 1)Ποια είναι η σχέση σου με το κινητό σου..?είσαι εξαρτημένος/η ή..πέρα βρέχει..?? 2)Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό τραγούδι..? 3)Ποια είναι τα χόμπυ σου..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 17:40 Η underwater: #1.019 17-10-06 17:40 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ερωτήσεις: 1)Ποια είναι η σχέση σου με το κινητό σου..?είσαι εξαρτημένος/η ή..πέρα βρέχει..?? 2)Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό τραγούδι..? 3)Ποια είναι τα χόμπυ σου..? Click για ανάπτυξη... 1. Το χρησιμοποιώ αρκετά, αλλά δεν είμαι εξαρτημένη. 2. Τα περισσότερα του Αλκίνοου Ιωαννίδη, σε αυτή την φάση η "Συνάντηση". 3. Μουσική, φωτογραφία, internet, λογοτεχνία, ταξίδια και κατά καιρούς μου κολλάνε διάφορα. 1. Πώς λένε τον καλύτερό σου φίλο ή φίλη; 2. Κλαις συχνά; 3. Σε νοιάζει να είσαι αγαπητός σε όλους ή μόνο σε συγκεκριμένα άτομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 17:47 Η Maggie έγραψε: #1.020 17-10-06 17:47 1. Δυστυχώς δεν έχω ''καλύτερο'' φίλο. . Μόνο φίλους γενικά! 2. Ουουου...Δυστυχώς 3. Μόνο σε συγκεκριμένα άτομα 1. Ποιο ζώο φοβάσαι? (όχι έντομο ) 2. Τι φοβάσαι γενικά? 3. Όταν κοιμάσαι αφήνεις κανένα φως αναμμένο?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από anastasia13: 1)τι πινεις οταν βγαίνεις έξω 2)ποιοι ειναι οι στοχοι σου για το αμεσο μελλον 3)τι χρωμα ματια εχεις Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1)συνήθως μπύρα.. 2)ο πιο άμεσος,να πάρω δίπλωμα αυτοκινήτου.. 3)γαλαζοπράσινα.. Ερωτήσεις: 1)έχεις χάσει ποτέ τον έλεγχο όντας ερωτευμένος/η..? 2)τι αποτέλεσμα είχε..? 3)παρασύρεσαι εύκολα απ'τα πάθη σου..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 00:11 Ο Dark_kronos: #1.007 16-10-06 00:11 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: 1)έχεις χάσει ποτέ τον έλεγχο όντας ερωτευμένος/η..? 2)τι αποτέλεσμα είχε..? 3)παρασύρεσαι εύκολα απ'τα πάθη σου..? Click για ανάπτυξη... 1)Ναι 2)Να τα φτιαξω μαζι της 3)Δεν ξερω 1)Τελικα μηπος πηγα αδικα στο νετ καφε; 2)Τελικα μηπος εχει δικιο η αναστασια13 (συνοματη αλλα στο αλλο φυλο!) στην απαντιση 3; 3)Πιον να θαψω αυριο με εναν φυλο μου, εναν αλλον φιλο μας η εναν συμαθιτη μας; 4)Τι λαλακιες σκευτομαι και σας ρωταω; 50πως με αντεξετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 13:58 Η nicole! έγραψε: #1.008 16-10-06 13:58 1.δεν ξέρω για τι λες πάντως τίποτα δεν πάει χαμένο σ'αυτή τη ζωη 2.αποσο σε έχω ψυχολογίσει δεν σε βλέπω απαιτητικό ή να μην ικανοποιήσε με τπτ αλλά και πάλι αν είσαι έχεις όλη σου τη ζωή να το αλλάξεις! 3.κανέναν γιατί απο στόμα σε στόμα μαθεύονται τα όλα 4.η ερώτηση είναι λίγο ρητορική δεν έχω απάντηση 5.οτι έγραψα και στο 4 ερωτήσεις 1.εσυ θα άντεχες να μείνεις μόνιμα σε άλλη χώρα? 2.και πίσω να άφηνες ανθρώπους που αγαπάς? 3.τι λες να κάνω το βράδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 14:40 Ο DiavolakoS: #1.009 16-10-06 14:40 Αρχική Δημοσίευση από nicole!: 1.δεν ξέρω για τι λες πάντως τίποτα δεν πάει χαμένο σ'αυτή τη ζωη 2.αποσο σε έχω ψυχολογίσει δεν σε βλέπω απαιτητικό ή να μην ικανοποιήσε με τπτ αλλά και πάλι αν είσαι έχεις όλη σου τη ζωή να το αλλάξεις! 3.κανέναν γιατί απο στόμα σε στόμα μαθεύονται τα όλα 4.η ερώτηση είναι λίγο ρητορική δεν έχω απάντηση 5.οτι έγραψα και στο 4 ερωτήσεις 1.εσυ θα άντεχες να μείνεις μόνιμα σε άλλη χώρα? 2.και πίσω να άφηνες ανθρώπους που αγαπάς? 3.τι λες να κάνω το βράδυ? Click για ανάπτυξη... 1.6μηνες los angeles 6 μηνες ελλαδα ναι 2. νομιζω οτι ειναι μια καλη λυση η παραπανω(κατα ποσο εφικτη δε ξερω!) 3.ολοκληρη αθηνα ολο και κατι θα βρεις! 1.τι σπουδαζεις?/τι δουλεια κανεις? 2.τι κινητο εχεις? 3.εχεις πυροβολησει με οπλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 14:49 Ο Dark_kronos: #1.010 16-10-06 14:49 Αρχική Δημοσίευση από DiavolakoS: 1.τι σπουδαζεις?/τι δουλεια κανεις? 2.τι κινητο εχεις? 3.εχεις πυροβολησει με οπλο? Click για ανάπτυξη... 1.Στο Γυμνασιο ειμαι ακομα 2.Εχω δυο, ενα Νοκια 3660 και ενα Νοκια 4510i 3.Οταν λες οπλο ενοεις rifle και ετσι; Εγω μονο με πιστολη εχω ριξει 1.Τι ωρα περιπου τρως μεσημεριανο; 2.Θα εδινες ολες σου τις οικονομιες προκειμενου να παρεις κατι που δεν θα χρισιμοποιησεις πανω απο 1-2 φορες αλλα σου εχει μεινει αποθυμενο απο παιδι; 3.Θελεις να κανεις παιδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 16:04 Η underwater: #1.011 16-10-06 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Τι ωρα περιπου τρως μεσημεριανο; 2.Θα εδινες ολες σου τις οικονομιες προκειμενου να παρεις κατι που δεν θα χρισιμοποιησεις πανω απο 1-2 φορες αλλα σου εχει μεινει αποθυμενο απο παιδι; 3.Θελεις να κανεις παιδια; Click για ανάπτυξη... 1. Στην Αθήνα γύρω στις 3, εδώ δεν έχω συγκεκριμένη. 2. Όχι! 3. Ναι, αλλά σε 5 χρόνια τουλάχιστον. 1. Είχες σαν παιδί ένα όνειρο που δεν κατάφερες να πραγματοποιήσεις; 2. Έχεις φερθεί πολύ άσχημα σε κάποιον πρώην; 3. Ποιό ελάττωμά σου αγαπάς πολύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 18:04 Η stupid bitch: #1.012 16-10-06 18:04 Αρχική Δημοσίευση από underwater: 1. Είχες σαν παιδί ένα όνειρο που δεν κατάφερες να πραγματοποιήσεις; 2. Έχεις φερθεί πολύ άσχημα σε κάποιον πρώην; 3. Ποιό ελάττωμά σου αγαπάς πολύ; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1)χμμ.. βασικά ναι.. δεν κατάφερα να παντρευτώ τον travolta... 2)ναι 3)τον εγωισμό μου... Ερωτήσεις: 1)Οδηγείς..? 2)Ποιό είναι το μεγαλύτερο όνειρό σου,που θες οπωσδήποτε να πραγματοποιήσεις..? 3)Γράψε κάποιους στίχους που σε εκφράζουν αυτή τη στιγμή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 19:06 Ο O'Zorgnax: #1.013 16-10-06 19:06 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ερωτήσεις: 1)Οδηγείς..? 2)Ποιό είναι το μεγαλύτερο όνειρό σου,που θες οπωσδήποτε να πραγματοποιήσεις..? 3)Γράψε κάποιους στίχους που σε εκφράζουν αυτή τη στιγμή.. Click για ανάπτυξη... 1. Ναι 2. Να γράψω το βιβλίο που έχω αρχίσει εδώ και 6 χρόνια. 3. Oh my love, it's time You know how it feels You read between the lines You know me better than I do I lost again my friend, You know I'm not a saint You've known it all this time Still you've been waiting for me {Apoptygma Berzerk - Kathy's Song} [FONT=Courier New, Courier, mono] [/FONT] Ερωτήσεις: 1. Έχεις διαβάσει τον Οδυσσέα του James Joyce; 2. Σου άρεσε; 3. Υποστηρίζεις κάποια πολιτική παράταξη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Οκτωβρίου 2006 smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 20:37 Η smart έγραψε: #1.014 16-10-06 20:37 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Ερωτήσεις: 1. Έχεις διαβάσει τον Οδυσσέα του James Joyce; 2. Σου άρεσε; 3. Υποστηρίζεις κάποια πολιτική παράταξη: Click για ανάπτυξη... 1.Όχι 2.Τι να πώ αφού δεν το έχω διαβάσει? 3.Οχι δεν ασχολόυμαι καθόλου... 1.Βλέπεις Friends? 2.Ποιό είναι το αγαπημένο σου τραγούδι? 3.Ποιό είναι το αγαπημένο σου χρώμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia13 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 10:14 Η anastasia13: #1.015 17-10-06 10:14 1)φανατικά 2)το που και που της γιαννας τερζη 3)το μαυρο 1)σου αρεσει η αβριλ λαβιν? 2)αν μπορουσες για μια μερα να αλλαζες τη ζωη σου ποιοσ-α επωνυμος-η θα ηθελες να εισαι και γιατι? 3)ποιον ραδιοφωνικο σταθμο προτιμας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 14:33 Η smart έγραψε: #1.016 17-10-06 14:33 Αρχική Δημοσίευση από anastasia13: 1)σου αρεσει η αβριλ λαβιν? 2)αν μπορουσες για μια μερα να αλλαζες τη ζωη σου ποιοσ-α επωνυμος-η θα ηθελες να εισαι και γιατι? 3)ποιον ραδιοφωνικο σταθμο προτιμας? Click για ανάπτυξη... 1.Εντάξει παλιά μου άρεζε αλλά τώρα όχι και τόσο 2.Δεν θα ήθελα ποτέ να αλλάξω αλλά άντε άμα είναι για μία μέρα θα ήθελα να είμαι η Vanessa Paradis(επειδή είναι γυναίκα του Johnny Depp) 3.ΖΟΟ radio! 1.Tι φοράς τώρα?? 2.Πόσα κιλά είσαι? 3.Τι μουσική ακους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 15:33 Ο The Stand: #1.017 17-10-06 15:33 Αρχική Δημοσίευση από smart: 1.Εντάξει παλιά μου άρεζε αλλά τώρα όχι και τόσο 2.Δεν θα ήθελα ποτέ να αλλάξω αλλά άντε άμα είναι για μία μέρα θα ήθελα να είμαι η Vanessa Paradis(επειδή είναι γυναίκα του Johnny Depp) 3.ΖΟΟ radio! 1.Tι φοράς τώρα?? 2.Πόσα κιλά είσαι? 3.Τι μουσική ακους? Click για ανάπτυξη... 1.Ένα μποξεράκι και μία μπλούζα maiden 2.83 3.Μεταλ,ελληνική ροκ/έντεχνο,και κάποιες φορές trance/dance 1.Η μεγαλύτερη ευχή σου? 2.Το απωθημένο σου? 3.Ο στόχος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 16:55 Η stupid bitch: #1.018 17-10-06 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Nicko_McBrain: 1.Η μεγαλύτερη ευχή σου? 2.Το απωθημένο σου? 3.Ο στόχος σου? Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1)υγεία πάνω απ'όλα και μετά,όλα τ'άλλα βρίσκονται.. 2)..δεν έχω πια..!!! 3)να τελειώσω με τη σχολή και να μπορέσω να βρω μια καλή δουλειά πάνω στο αντικείμενό μου.. Ερωτήσεις: 1)Ποια είναι η σχέση σου με το κινητό σου..?είσαι εξαρτημένος/η ή..πέρα βρέχει..?? 2)Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό τραγούδι..? 3)Ποια είναι τα χόμπυ σου..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 17:40 Η underwater: #1.019 17-10-06 17:40 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ερωτήσεις: 1)Ποια είναι η σχέση σου με το κινητό σου..?είσαι εξαρτημένος/η ή..πέρα βρέχει..?? 2)Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό τραγούδι..? 3)Ποια είναι τα χόμπυ σου..? Click για ανάπτυξη... 1. Το χρησιμοποιώ αρκετά, αλλά δεν είμαι εξαρτημένη. 2. Τα περισσότερα του Αλκίνοου Ιωαννίδη, σε αυτή την φάση η "Συνάντηση". 3. Μουσική, φωτογραφία, internet, λογοτεχνία, ταξίδια και κατά καιρούς μου κολλάνε διάφορα. 1. Πώς λένε τον καλύτερό σου φίλο ή φίλη; 2. Κλαις συχνά; 3. Σε νοιάζει να είσαι αγαπητός σε όλους ή μόνο σε συγκεκριμένα άτομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 17:47 Η Maggie έγραψε: #1.020 17-10-06 17:47 1. Δυστυχώς δεν έχω ''καλύτερο'' φίλο. . Μόνο φίλους γενικά! 2. Ουουου...Δυστυχώς 3. Μόνο σε συγκεκριμένα άτομα 1. Ποιο ζώο φοβάσαι? (όχι έντομο ) 2. Τι φοβάσαι γενικά? 3. Όταν κοιμάσαι αφήνεις κανένα φως αναμμένο?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από burbuja: 1)έχεις χάσει ποτέ τον έλεγχο όντας ερωτευμένος/η..? 2)τι αποτέλεσμα είχε..? 3)παρασύρεσαι εύκολα απ'τα πάθη σου..? Click για ανάπτυξη... 1)Ναι 2)Να τα φτιαξω μαζι της 3)Δεν ξερω 1)Τελικα μηπος πηγα αδικα στο νετ καφε; 2)Τελικα μηπος εχει δικιο η αναστασια13 (συνοματη αλλα στο αλλο φυλο!) στην απαντιση 3; 3)Πιον να θαψω αυριο με εναν φυλο μου, εναν αλλον φιλο μας η εναν συμαθιτη μας; 4)Τι λαλακιες σκευτομαι και σας ρωταω; 50πως με αντεξετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 13:58 Η nicole! έγραψε: #1.008 16-10-06 13:58 1.δεν ξέρω για τι λες πάντως τίποτα δεν πάει χαμένο σ'αυτή τη ζωη 2.αποσο σε έχω ψυχολογίσει δεν σε βλέπω απαιτητικό ή να μην ικανοποιήσε με τπτ αλλά και πάλι αν είσαι έχεις όλη σου τη ζωή να το αλλάξεις! 3.κανέναν γιατί απο στόμα σε στόμα μαθεύονται τα όλα 4.η ερώτηση είναι λίγο ρητορική δεν έχω απάντηση 5.οτι έγραψα και στο 4 ερωτήσεις 1.εσυ θα άντεχες να μείνεις μόνιμα σε άλλη χώρα? 2.και πίσω να άφηνες ανθρώπους που αγαπάς? 3.τι λες να κάνω το βράδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 14:40 Ο DiavolakoS: #1.009 16-10-06 14:40 Αρχική Δημοσίευση από nicole!: 1.δεν ξέρω για τι λες πάντως τίποτα δεν πάει χαμένο σ'αυτή τη ζωη 2.αποσο σε έχω ψυχολογίσει δεν σε βλέπω απαιτητικό ή να μην ικανοποιήσε με τπτ αλλά και πάλι αν είσαι έχεις όλη σου τη ζωή να το αλλάξεις! 3.κανέναν γιατί απο στόμα σε στόμα μαθεύονται τα όλα 4.η ερώτηση είναι λίγο ρητορική δεν έχω απάντηση 5.οτι έγραψα και στο 4 ερωτήσεις 1.εσυ θα άντεχες να μείνεις μόνιμα σε άλλη χώρα? 2.και πίσω να άφηνες ανθρώπους που αγαπάς? 3.τι λες να κάνω το βράδυ? Click για ανάπτυξη... 1.6μηνες los angeles 6 μηνες ελλαδα ναι 2. νομιζω οτι ειναι μια καλη λυση η παραπανω(κατα ποσο εφικτη δε ξερω!) 3.ολοκληρη αθηνα ολο και κατι θα βρεις! 1.τι σπουδαζεις?/τι δουλεια κανεις? 2.τι κινητο εχεις? 3.εχεις πυροβολησει με οπλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 14:49 Ο Dark_kronos: #1.010 16-10-06 14:49 Αρχική Δημοσίευση από DiavolakoS: 1.τι σπουδαζεις?/τι δουλεια κανεις? 2.τι κινητο εχεις? 3.εχεις πυροβολησει με οπλο? Click για ανάπτυξη... 1.Στο Γυμνασιο ειμαι ακομα 2.Εχω δυο, ενα Νοκια 3660 και ενα Νοκια 4510i 3.Οταν λες οπλο ενοεις rifle και ετσι; Εγω μονο με πιστολη εχω ριξει 1.Τι ωρα περιπου τρως μεσημεριανο; 2.Θα εδινες ολες σου τις οικονομιες προκειμενου να παρεις κατι που δεν θα χρισιμοποιησεις πανω απο 1-2 φορες αλλα σου εχει μεινει αποθυμενο απο παιδι; 3.Θελεις να κανεις παιδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 16:04 Η underwater: #1.011 16-10-06 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Τι ωρα περιπου τρως μεσημεριανο; 2.Θα εδινες ολες σου τις οικονομιες προκειμενου να παρεις κατι που δεν θα χρισιμοποιησεις πανω απο 1-2 φορες αλλα σου εχει μεινει αποθυμενο απο παιδι; 3.Θελεις να κανεις παιδια; Click για ανάπτυξη... 1. Στην Αθήνα γύρω στις 3, εδώ δεν έχω συγκεκριμένη. 2. Όχι! 3. Ναι, αλλά σε 5 χρόνια τουλάχιστον. 1. Είχες σαν παιδί ένα όνειρο που δεν κατάφερες να πραγματοποιήσεις; 2. Έχεις φερθεί πολύ άσχημα σε κάποιον πρώην; 3. Ποιό ελάττωμά σου αγαπάς πολύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 18:04 Η stupid bitch: #1.012 16-10-06 18:04 Αρχική Δημοσίευση από underwater: 1. Είχες σαν παιδί ένα όνειρο που δεν κατάφερες να πραγματοποιήσεις; 2. Έχεις φερθεί πολύ άσχημα σε κάποιον πρώην; 3. Ποιό ελάττωμά σου αγαπάς πολύ; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1)χμμ.. βασικά ναι.. δεν κατάφερα να παντρευτώ τον travolta... 2)ναι 3)τον εγωισμό μου... Ερωτήσεις: 1)Οδηγείς..? 2)Ποιό είναι το μεγαλύτερο όνειρό σου,που θες οπωσδήποτε να πραγματοποιήσεις..? 3)Γράψε κάποιους στίχους που σε εκφράζουν αυτή τη στιγμή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 19:06 Ο O'Zorgnax: #1.013 16-10-06 19:06 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ερωτήσεις: 1)Οδηγείς..? 2)Ποιό είναι το μεγαλύτερο όνειρό σου,που θες οπωσδήποτε να πραγματοποιήσεις..? 3)Γράψε κάποιους στίχους που σε εκφράζουν αυτή τη στιγμή.. Click για ανάπτυξη... 1. Ναι 2. Να γράψω το βιβλίο που έχω αρχίσει εδώ και 6 χρόνια. 3. Oh my love, it's time You know how it feels You read between the lines You know me better than I do I lost again my friend, You know I'm not a saint You've known it all this time Still you've been waiting for me {Apoptygma Berzerk - Kathy's Song} [FONT=Courier New, Courier, mono] [/FONT] Ερωτήσεις: 1. Έχεις διαβάσει τον Οδυσσέα του James Joyce; 2. Σου άρεσε; 3. Υποστηρίζεις κάποια πολιτική παράταξη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Οκτωβρίου 2006 smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 20:37 Η smart έγραψε: #1.014 16-10-06 20:37 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Ερωτήσεις: 1. Έχεις διαβάσει τον Οδυσσέα του James Joyce; 2. Σου άρεσε; 3. Υποστηρίζεις κάποια πολιτική παράταξη: Click για ανάπτυξη... 1.Όχι 2.Τι να πώ αφού δεν το έχω διαβάσει? 3.Οχι δεν ασχολόυμαι καθόλου... 1.Βλέπεις Friends? 2.Ποιό είναι το αγαπημένο σου τραγούδι? 3.Ποιό είναι το αγαπημένο σου χρώμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia13 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 10:14 Η anastasia13: #1.015 17-10-06 10:14 1)φανατικά 2)το που και που της γιαννας τερζη 3)το μαυρο 1)σου αρεσει η αβριλ λαβιν? 2)αν μπορουσες για μια μερα να αλλαζες τη ζωη σου ποιοσ-α επωνυμος-η θα ηθελες να εισαι και γιατι? 3)ποιον ραδιοφωνικο σταθμο προτιμας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 14:33 Η smart έγραψε: #1.016 17-10-06 14:33 Αρχική Δημοσίευση από anastasia13: 1)σου αρεσει η αβριλ λαβιν? 2)αν μπορουσες για μια μερα να αλλαζες τη ζωη σου ποιοσ-α επωνυμος-η θα ηθελες να εισαι και γιατι? 3)ποιον ραδιοφωνικο σταθμο προτιμας? Click για ανάπτυξη... 1.Εντάξει παλιά μου άρεζε αλλά τώρα όχι και τόσο 2.Δεν θα ήθελα ποτέ να αλλάξω αλλά άντε άμα είναι για μία μέρα θα ήθελα να είμαι η Vanessa Paradis(επειδή είναι γυναίκα του Johnny Depp) 3.ΖΟΟ radio! 1.Tι φοράς τώρα?? 2.Πόσα κιλά είσαι? 3.Τι μουσική ακους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 15:33 Ο The Stand: #1.017 17-10-06 15:33 Αρχική Δημοσίευση από smart: 1.Εντάξει παλιά μου άρεζε αλλά τώρα όχι και τόσο 2.Δεν θα ήθελα ποτέ να αλλάξω αλλά άντε άμα είναι για μία μέρα θα ήθελα να είμαι η Vanessa Paradis(επειδή είναι γυναίκα του Johnny Depp) 3.ΖΟΟ radio! 1.Tι φοράς τώρα?? 2.Πόσα κιλά είσαι? 3.Τι μουσική ακους? Click για ανάπτυξη... 1.Ένα μποξεράκι και μία μπλούζα maiden 2.83 3.Μεταλ,ελληνική ροκ/έντεχνο,και κάποιες φορές trance/dance 1.Η μεγαλύτερη ευχή σου? 2.Το απωθημένο σου? 3.Ο στόχος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 16:55 Η stupid bitch: #1.018 17-10-06 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Nicko_McBrain: 1.Η μεγαλύτερη ευχή σου? 2.Το απωθημένο σου? 3.Ο στόχος σου? Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1)υγεία πάνω απ'όλα και μετά,όλα τ'άλλα βρίσκονται.. 2)..δεν έχω πια..!!! 3)να τελειώσω με τη σχολή και να μπορέσω να βρω μια καλή δουλειά πάνω στο αντικείμενό μου.. Ερωτήσεις: 1)Ποια είναι η σχέση σου με το κινητό σου..?είσαι εξαρτημένος/η ή..πέρα βρέχει..?? 2)Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό τραγούδι..? 3)Ποια είναι τα χόμπυ σου..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 17:40 Η underwater: #1.019 17-10-06 17:40 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ερωτήσεις: 1)Ποια είναι η σχέση σου με το κινητό σου..?είσαι εξαρτημένος/η ή..πέρα βρέχει..?? 2)Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό τραγούδι..? 3)Ποια είναι τα χόμπυ σου..? Click για ανάπτυξη... 1. Το χρησιμοποιώ αρκετά, αλλά δεν είμαι εξαρτημένη. 2. Τα περισσότερα του Αλκίνοου Ιωαννίδη, σε αυτή την φάση η "Συνάντηση". 3. Μουσική, φωτογραφία, internet, λογοτεχνία, ταξίδια και κατά καιρούς μου κολλάνε διάφορα. 1. Πώς λένε τον καλύτερό σου φίλο ή φίλη; 2. Κλαις συχνά; 3. Σε νοιάζει να είσαι αγαπητός σε όλους ή μόνο σε συγκεκριμένα άτομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 17:47 Η Maggie έγραψε: #1.020 17-10-06 17:47 1. Δυστυχώς δεν έχω ''καλύτερο'' φίλο. . Μόνο φίλους γενικά! 2. Ουουου...Δυστυχώς 3. Μόνο σε συγκεκριμένα άτομα 1. Ποιο ζώο φοβάσαι? (όχι έντομο ) 2. Τι φοβάσαι γενικά? 3. Όταν κοιμάσαι αφήνεις κανένα φως αναμμένο?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1.δεν ξέρω για τι λες πάντως τίποτα δεν πάει χαμένο σ'αυτή τη ζωη 2.αποσο σε έχω ψυχολογίσει δεν σε βλέπω απαιτητικό ή να μην ικανοποιήσε με τπτ αλλά και πάλι αν είσαι έχεις όλη σου τη ζωή να το αλλάξεις! 3.κανέναν γιατί απο στόμα σε στόμα μαθεύονται τα όλα 4.η ερώτηση είναι λίγο ρητορική δεν έχω απάντηση 5.οτι έγραψα και στο 4 ερωτήσεις 1.εσυ θα άντεχες να μείνεις μόνιμα σε άλλη χώρα? 2.και πίσω να άφηνες ανθρώπους που αγαπάς? 3.τι λες να κάνω το βράδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 14:40 Ο DiavolakoS: #1.009 16-10-06 14:40 Αρχική Δημοσίευση από nicole!: 1.δεν ξέρω για τι λες πάντως τίποτα δεν πάει χαμένο σ'αυτή τη ζωη 2.αποσο σε έχω ψυχολογίσει δεν σε βλέπω απαιτητικό ή να μην ικανοποιήσε με τπτ αλλά και πάλι αν είσαι έχεις όλη σου τη ζωή να το αλλάξεις! 3.κανέναν γιατί απο στόμα σε στόμα μαθεύονται τα όλα 4.η ερώτηση είναι λίγο ρητορική δεν έχω απάντηση 5.οτι έγραψα και στο 4 ερωτήσεις 1.εσυ θα άντεχες να μείνεις μόνιμα σε άλλη χώρα? 2.και πίσω να άφηνες ανθρώπους που αγαπάς? 3.τι λες να κάνω το βράδυ? Click για ανάπτυξη... 1.6μηνες los angeles 6 μηνες ελλαδα ναι 2. νομιζω οτι ειναι μια καλη λυση η παραπανω(κατα ποσο εφικτη δε ξερω!) 3.ολοκληρη αθηνα ολο και κατι θα βρεις! 1.τι σπουδαζεις?/τι δουλεια κανεις? 2.τι κινητο εχεις? 3.εχεις πυροβολησει με οπλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 14:49 Ο Dark_kronos: #1.010 16-10-06 14:49 Αρχική Δημοσίευση από DiavolakoS: 1.τι σπουδαζεις?/τι δουλεια κανεις? 2.τι κινητο εχεις? 3.εχεις πυροβολησει με οπλο? Click για ανάπτυξη... 1.Στο Γυμνασιο ειμαι ακομα 2.Εχω δυο, ενα Νοκια 3660 και ενα Νοκια 4510i 3.Οταν λες οπλο ενοεις rifle και ετσι; Εγω μονο με πιστολη εχω ριξει 1.Τι ωρα περιπου τρως μεσημεριανο; 2.Θα εδινες ολες σου τις οικονομιες προκειμενου να παρεις κατι που δεν θα χρισιμοποιησεις πανω απο 1-2 φορες αλλα σου εχει μεινει αποθυμενο απο παιδι; 3.Θελεις να κανεις παιδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 16:04 Η underwater: #1.011 16-10-06 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Τι ωρα περιπου τρως μεσημεριανο; 2.Θα εδινες ολες σου τις οικονομιες προκειμενου να παρεις κατι που δεν θα χρισιμοποιησεις πανω απο 1-2 φορες αλλα σου εχει μεινει αποθυμενο απο παιδι; 3.Θελεις να κανεις παιδια; Click για ανάπτυξη... 1. Στην Αθήνα γύρω στις 3, εδώ δεν έχω συγκεκριμένη. 2. Όχι! 3. Ναι, αλλά σε 5 χρόνια τουλάχιστον. 1. Είχες σαν παιδί ένα όνειρο που δεν κατάφερες να πραγματοποιήσεις; 2. Έχεις φερθεί πολύ άσχημα σε κάποιον πρώην; 3. Ποιό ελάττωμά σου αγαπάς πολύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 18:04 Η stupid bitch: #1.012 16-10-06 18:04 Αρχική Δημοσίευση από underwater: 1. Είχες σαν παιδί ένα όνειρο που δεν κατάφερες να πραγματοποιήσεις; 2. Έχεις φερθεί πολύ άσχημα σε κάποιον πρώην; 3. Ποιό ελάττωμά σου αγαπάς πολύ; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1)χμμ.. βασικά ναι.. δεν κατάφερα να παντρευτώ τον travolta... 2)ναι 3)τον εγωισμό μου... Ερωτήσεις: 1)Οδηγείς..? 2)Ποιό είναι το μεγαλύτερο όνειρό σου,που θες οπωσδήποτε να πραγματοποιήσεις..? 3)Γράψε κάποιους στίχους που σε εκφράζουν αυτή τη στιγμή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 19:06 Ο O'Zorgnax: #1.013 16-10-06 19:06 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ερωτήσεις: 1)Οδηγείς..? 2)Ποιό είναι το μεγαλύτερο όνειρό σου,που θες οπωσδήποτε να πραγματοποιήσεις..? 3)Γράψε κάποιους στίχους που σε εκφράζουν αυτή τη στιγμή.. Click για ανάπτυξη... 1. Ναι 2. Να γράψω το βιβλίο που έχω αρχίσει εδώ και 6 χρόνια. 3. Oh my love, it's time You know how it feels You read between the lines You know me better than I do I lost again my friend, You know I'm not a saint You've known it all this time Still you've been waiting for me {Apoptygma Berzerk - Kathy's Song} [FONT=Courier New, Courier, mono] [/FONT] Ερωτήσεις: 1. Έχεις διαβάσει τον Οδυσσέα του James Joyce; 2. Σου άρεσε; 3. Υποστηρίζεις κάποια πολιτική παράταξη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Οκτωβρίου 2006 smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 20:37 Η smart έγραψε: #1.014 16-10-06 20:37 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Ερωτήσεις: 1. Έχεις διαβάσει τον Οδυσσέα του James Joyce; 2. Σου άρεσε; 3. Υποστηρίζεις κάποια πολιτική παράταξη: Click για ανάπτυξη... 1.Όχι 2.Τι να πώ αφού δεν το έχω διαβάσει? 3.Οχι δεν ασχολόυμαι καθόλου... 1.Βλέπεις Friends? 2.Ποιό είναι το αγαπημένο σου τραγούδι? 3.Ποιό είναι το αγαπημένο σου χρώμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia13 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 10:14 Η anastasia13: #1.015 17-10-06 10:14 1)φανατικά 2)το που και που της γιαννας τερζη 3)το μαυρο 1)σου αρεσει η αβριλ λαβιν? 2)αν μπορουσες για μια μερα να αλλαζες τη ζωη σου ποιοσ-α επωνυμος-η θα ηθελες να εισαι και γιατι? 3)ποιον ραδιοφωνικο σταθμο προτιμας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 14:33 Η smart έγραψε: #1.016 17-10-06 14:33 Αρχική Δημοσίευση από anastasia13: 1)σου αρεσει η αβριλ λαβιν? 2)αν μπορουσες για μια μερα να αλλαζες τη ζωη σου ποιοσ-α επωνυμος-η θα ηθελες να εισαι και γιατι? 3)ποιον ραδιοφωνικο σταθμο προτιμας? Click για ανάπτυξη... 1.Εντάξει παλιά μου άρεζε αλλά τώρα όχι και τόσο 2.Δεν θα ήθελα ποτέ να αλλάξω αλλά άντε άμα είναι για μία μέρα θα ήθελα να είμαι η Vanessa Paradis(επειδή είναι γυναίκα του Johnny Depp) 3.ΖΟΟ radio! 1.Tι φοράς τώρα?? 2.Πόσα κιλά είσαι? 3.Τι μουσική ακους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 15:33 Ο The Stand: #1.017 17-10-06 15:33 Αρχική Δημοσίευση από smart: 1.Εντάξει παλιά μου άρεζε αλλά τώρα όχι και τόσο 2.Δεν θα ήθελα ποτέ να αλλάξω αλλά άντε άμα είναι για μία μέρα θα ήθελα να είμαι η Vanessa Paradis(επειδή είναι γυναίκα του Johnny Depp) 3.ΖΟΟ radio! 1.Tι φοράς τώρα?? 2.Πόσα κιλά είσαι? 3.Τι μουσική ακους? Click για ανάπτυξη... 1.Ένα μποξεράκι και μία μπλούζα maiden 2.83 3.Μεταλ,ελληνική ροκ/έντεχνο,και κάποιες φορές trance/dance 1.Η μεγαλύτερη ευχή σου? 2.Το απωθημένο σου? 3.Ο στόχος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 16:55 Η stupid bitch: #1.018 17-10-06 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Nicko_McBrain: 1.Η μεγαλύτερη ευχή σου? 2.Το απωθημένο σου? 3.Ο στόχος σου? Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1)υγεία πάνω απ'όλα και μετά,όλα τ'άλλα βρίσκονται.. 2)..δεν έχω πια..!!! 3)να τελειώσω με τη σχολή και να μπορέσω να βρω μια καλή δουλειά πάνω στο αντικείμενό μου.. Ερωτήσεις: 1)Ποια είναι η σχέση σου με το κινητό σου..?είσαι εξαρτημένος/η ή..πέρα βρέχει..?? 2)Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό τραγούδι..? 3)Ποια είναι τα χόμπυ σου..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 17:40 Η underwater: #1.019 17-10-06 17:40 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ερωτήσεις: 1)Ποια είναι η σχέση σου με το κινητό σου..?είσαι εξαρτημένος/η ή..πέρα βρέχει..?? 2)Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό τραγούδι..? 3)Ποια είναι τα χόμπυ σου..? Click για ανάπτυξη... 1. Το χρησιμοποιώ αρκετά, αλλά δεν είμαι εξαρτημένη. 2. Τα περισσότερα του Αλκίνοου Ιωαννίδη, σε αυτή την φάση η "Συνάντηση". 3. Μουσική, φωτογραφία, internet, λογοτεχνία, ταξίδια και κατά καιρούς μου κολλάνε διάφορα. 1. Πώς λένε τον καλύτερό σου φίλο ή φίλη; 2. Κλαις συχνά; 3. Σε νοιάζει να είσαι αγαπητός σε όλους ή μόνο σε συγκεκριμένα άτομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 17:47 Η Maggie έγραψε: #1.020 17-10-06 17:47 1. Δυστυχώς δεν έχω ''καλύτερο'' φίλο. . Μόνο φίλους γενικά! 2. Ουουου...Δυστυχώς 3. Μόνο σε συγκεκριμένα άτομα 1. Ποιο ζώο φοβάσαι? (όχι έντομο ) 2. Τι φοβάσαι γενικά? 3. Όταν κοιμάσαι αφήνεις κανένα φως αναμμένο?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nicole!: 1.δεν ξέρω για τι λες πάντως τίποτα δεν πάει χαμένο σ'αυτή τη ζωη 2.αποσο σε έχω ψυχολογίσει δεν σε βλέπω απαιτητικό ή να μην ικανοποιήσε με τπτ αλλά και πάλι αν είσαι έχεις όλη σου τη ζωή να το αλλάξεις! 3.κανέναν γιατί απο στόμα σε στόμα μαθεύονται τα όλα 4.η ερώτηση είναι λίγο ρητορική δεν έχω απάντηση 5.οτι έγραψα και στο 4 ερωτήσεις 1.εσυ θα άντεχες να μείνεις μόνιμα σε άλλη χώρα? 2.και πίσω να άφηνες ανθρώπους που αγαπάς? 3.τι λες να κάνω το βράδυ? Click για ανάπτυξη... 1.6μηνες los angeles 6 μηνες ελλαδα ναι 2. νομιζω οτι ειναι μια καλη λυση η παραπανω(κατα ποσο εφικτη δε ξερω!) 3.ολοκληρη αθηνα ολο και κατι θα βρεις! 1.τι σπουδαζεις?/τι δουλεια κανεις? 2.τι κινητο εχεις? 3.εχεις πυροβολησει με οπλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 14:49 Ο Dark_kronos: #1.010 16-10-06 14:49 Αρχική Δημοσίευση από DiavolakoS: 1.τι σπουδαζεις?/τι δουλεια κανεις? 2.τι κινητο εχεις? 3.εχεις πυροβολησει με οπλο? Click για ανάπτυξη... 1.Στο Γυμνασιο ειμαι ακομα 2.Εχω δυο, ενα Νοκια 3660 και ενα Νοκια 4510i 3.Οταν λες οπλο ενοεις rifle και ετσι; Εγω μονο με πιστολη εχω ριξει 1.Τι ωρα περιπου τρως μεσημεριανο; 2.Θα εδινες ολες σου τις οικονομιες προκειμενου να παρεις κατι που δεν θα χρισιμοποιησεις πανω απο 1-2 φορες αλλα σου εχει μεινει αποθυμενο απο παιδι; 3.Θελεις να κανεις παιδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 16:04 Η underwater: #1.011 16-10-06 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Τι ωρα περιπου τρως μεσημεριανο; 2.Θα εδινες ολες σου τις οικονομιες προκειμενου να παρεις κατι που δεν θα χρισιμοποιησεις πανω απο 1-2 φορες αλλα σου εχει μεινει αποθυμενο απο παιδι; 3.Θελεις να κανεις παιδια; Click για ανάπτυξη... 1. Στην Αθήνα γύρω στις 3, εδώ δεν έχω συγκεκριμένη. 2. Όχι! 3. Ναι, αλλά σε 5 χρόνια τουλάχιστον. 1. Είχες σαν παιδί ένα όνειρο που δεν κατάφερες να πραγματοποιήσεις; 2. Έχεις φερθεί πολύ άσχημα σε κάποιον πρώην; 3. Ποιό ελάττωμά σου αγαπάς πολύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 18:04 Η stupid bitch: #1.012 16-10-06 18:04 Αρχική Δημοσίευση από underwater: 1. Είχες σαν παιδί ένα όνειρο που δεν κατάφερες να πραγματοποιήσεις; 2. Έχεις φερθεί πολύ άσχημα σε κάποιον πρώην; 3. Ποιό ελάττωμά σου αγαπάς πολύ; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1)χμμ.. βασικά ναι.. δεν κατάφερα να παντρευτώ τον travolta... 2)ναι 3)τον εγωισμό μου... Ερωτήσεις: 1)Οδηγείς..? 2)Ποιό είναι το μεγαλύτερο όνειρό σου,που θες οπωσδήποτε να πραγματοποιήσεις..? 3)Γράψε κάποιους στίχους που σε εκφράζουν αυτή τη στιγμή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 19:06 Ο O'Zorgnax: #1.013 16-10-06 19:06 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ερωτήσεις: 1)Οδηγείς..? 2)Ποιό είναι το μεγαλύτερο όνειρό σου,που θες οπωσδήποτε να πραγματοποιήσεις..? 3)Γράψε κάποιους στίχους που σε εκφράζουν αυτή τη στιγμή.. Click για ανάπτυξη... 1. Ναι 2. Να γράψω το βιβλίο που έχω αρχίσει εδώ και 6 χρόνια. 3. Oh my love, it's time You know how it feels You read between the lines You know me better than I do I lost again my friend, You know I'm not a saint You've known it all this time Still you've been waiting for me {Apoptygma Berzerk - Kathy's Song} [FONT=Courier New, Courier, mono] [/FONT] Ερωτήσεις: 1. Έχεις διαβάσει τον Οδυσσέα του James Joyce; 2. Σου άρεσε; 3. Υποστηρίζεις κάποια πολιτική παράταξη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Οκτωβρίου 2006 smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 20:37 Η smart έγραψε: #1.014 16-10-06 20:37 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Ερωτήσεις: 1. Έχεις διαβάσει τον Οδυσσέα του James Joyce; 2. Σου άρεσε; 3. Υποστηρίζεις κάποια πολιτική παράταξη: Click για ανάπτυξη... 1.Όχι 2.Τι να πώ αφού δεν το έχω διαβάσει? 3.Οχι δεν ασχολόυμαι καθόλου... 1.Βλέπεις Friends? 2.Ποιό είναι το αγαπημένο σου τραγούδι? 3.Ποιό είναι το αγαπημένο σου χρώμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia13 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 10:14 Η anastasia13: #1.015 17-10-06 10:14 1)φανατικά 2)το που και που της γιαννας τερζη 3)το μαυρο 1)σου αρεσει η αβριλ λαβιν? 2)αν μπορουσες για μια μερα να αλλαζες τη ζωη σου ποιοσ-α επωνυμος-η θα ηθελες να εισαι και γιατι? 3)ποιον ραδιοφωνικο σταθμο προτιμας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 14:33 Η smart έγραψε: #1.016 17-10-06 14:33 Αρχική Δημοσίευση από anastasia13: 1)σου αρεσει η αβριλ λαβιν? 2)αν μπορουσες για μια μερα να αλλαζες τη ζωη σου ποιοσ-α επωνυμος-η θα ηθελες να εισαι και γιατι? 3)ποιον ραδιοφωνικο σταθμο προτιμας? Click για ανάπτυξη... 1.Εντάξει παλιά μου άρεζε αλλά τώρα όχι και τόσο 2.Δεν θα ήθελα ποτέ να αλλάξω αλλά άντε άμα είναι για μία μέρα θα ήθελα να είμαι η Vanessa Paradis(επειδή είναι γυναίκα του Johnny Depp) 3.ΖΟΟ radio! 1.Tι φοράς τώρα?? 2.Πόσα κιλά είσαι? 3.Τι μουσική ακους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 15:33 Ο The Stand: #1.017 17-10-06 15:33 Αρχική Δημοσίευση από smart: 1.Εντάξει παλιά μου άρεζε αλλά τώρα όχι και τόσο 2.Δεν θα ήθελα ποτέ να αλλάξω αλλά άντε άμα είναι για μία μέρα θα ήθελα να είμαι η Vanessa Paradis(επειδή είναι γυναίκα του Johnny Depp) 3.ΖΟΟ radio! 1.Tι φοράς τώρα?? 2.Πόσα κιλά είσαι? 3.Τι μουσική ακους? Click για ανάπτυξη... 1.Ένα μποξεράκι και μία μπλούζα maiden 2.83 3.Μεταλ,ελληνική ροκ/έντεχνο,και κάποιες φορές trance/dance 1.Η μεγαλύτερη ευχή σου? 2.Το απωθημένο σου? 3.Ο στόχος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 16:55 Η stupid bitch: #1.018 17-10-06 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Nicko_McBrain: 1.Η μεγαλύτερη ευχή σου? 2.Το απωθημένο σου? 3.Ο στόχος σου? Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1)υγεία πάνω απ'όλα και μετά,όλα τ'άλλα βρίσκονται.. 2)..δεν έχω πια..!!! 3)να τελειώσω με τη σχολή και να μπορέσω να βρω μια καλή δουλειά πάνω στο αντικείμενό μου.. Ερωτήσεις: 1)Ποια είναι η σχέση σου με το κινητό σου..?είσαι εξαρτημένος/η ή..πέρα βρέχει..?? 2)Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό τραγούδι..? 3)Ποια είναι τα χόμπυ σου..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 17:40 Η underwater: #1.019 17-10-06 17:40 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ερωτήσεις: 1)Ποια είναι η σχέση σου με το κινητό σου..?είσαι εξαρτημένος/η ή..πέρα βρέχει..?? 2)Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό τραγούδι..? 3)Ποια είναι τα χόμπυ σου..? Click για ανάπτυξη... 1. Το χρησιμοποιώ αρκετά, αλλά δεν είμαι εξαρτημένη. 2. Τα περισσότερα του Αλκίνοου Ιωαννίδη, σε αυτή την φάση η "Συνάντηση". 3. Μουσική, φωτογραφία, internet, λογοτεχνία, ταξίδια και κατά καιρούς μου κολλάνε διάφορα. 1. Πώς λένε τον καλύτερό σου φίλο ή φίλη; 2. Κλαις συχνά; 3. Σε νοιάζει να είσαι αγαπητός σε όλους ή μόνο σε συγκεκριμένα άτομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 17:47 Η Maggie έγραψε: #1.020 17-10-06 17:47 1. Δυστυχώς δεν έχω ''καλύτερο'' φίλο. . Μόνο φίλους γενικά! 2. Ουουου...Δυστυχώς 3. Μόνο σε συγκεκριμένα άτομα 1. Ποιο ζώο φοβάσαι? (όχι έντομο ) 2. Τι φοβάσαι γενικά? 3. Όταν κοιμάσαι αφήνεις κανένα φως αναμμένο?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DiavolakoS: 1.τι σπουδαζεις?/τι δουλεια κανεις? 2.τι κινητο εχεις? 3.εχεις πυροβολησει με οπλο? Click για ανάπτυξη... 1.Στο Γυμνασιο ειμαι ακομα 2.Εχω δυο, ενα Νοκια 3660 και ενα Νοκια 4510i 3.Οταν λες οπλο ενοεις rifle και ετσι; Εγω μονο με πιστολη εχω ριξει 1.Τι ωρα περιπου τρως μεσημεριανο; 2.Θα εδινες ολες σου τις οικονομιες προκειμενου να παρεις κατι που δεν θα χρισιμοποιησεις πανω απο 1-2 φορες αλλα σου εχει μεινει αποθυμενο απο παιδι; 3.Θελεις να κανεις παιδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 16:04 Η underwater: #1.011 16-10-06 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Τι ωρα περιπου τρως μεσημεριανο; 2.Θα εδινες ολες σου τις οικονομιες προκειμενου να παρεις κατι που δεν θα χρισιμοποιησεις πανω απο 1-2 φορες αλλα σου εχει μεινει αποθυμενο απο παιδι; 3.Θελεις να κανεις παιδια; Click για ανάπτυξη... 1. Στην Αθήνα γύρω στις 3, εδώ δεν έχω συγκεκριμένη. 2. Όχι! 3. Ναι, αλλά σε 5 χρόνια τουλάχιστον. 1. Είχες σαν παιδί ένα όνειρο που δεν κατάφερες να πραγματοποιήσεις; 2. Έχεις φερθεί πολύ άσχημα σε κάποιον πρώην; 3. Ποιό ελάττωμά σου αγαπάς πολύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 18:04 Η stupid bitch: #1.012 16-10-06 18:04 Αρχική Δημοσίευση από underwater: 1. Είχες σαν παιδί ένα όνειρο που δεν κατάφερες να πραγματοποιήσεις; 2. Έχεις φερθεί πολύ άσχημα σε κάποιον πρώην; 3. Ποιό ελάττωμά σου αγαπάς πολύ; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1)χμμ.. βασικά ναι.. δεν κατάφερα να παντρευτώ τον travolta... 2)ναι 3)τον εγωισμό μου... Ερωτήσεις: 1)Οδηγείς..? 2)Ποιό είναι το μεγαλύτερο όνειρό σου,που θες οπωσδήποτε να πραγματοποιήσεις..? 3)Γράψε κάποιους στίχους που σε εκφράζουν αυτή τη στιγμή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 19:06 Ο O'Zorgnax: #1.013 16-10-06 19:06 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ερωτήσεις: 1)Οδηγείς..? 2)Ποιό είναι το μεγαλύτερο όνειρό σου,που θες οπωσδήποτε να πραγματοποιήσεις..? 3)Γράψε κάποιους στίχους που σε εκφράζουν αυτή τη στιγμή.. Click για ανάπτυξη... 1. Ναι 2. Να γράψω το βιβλίο που έχω αρχίσει εδώ και 6 χρόνια. 3. Oh my love, it's time You know how it feels You read between the lines You know me better than I do I lost again my friend, You know I'm not a saint You've known it all this time Still you've been waiting for me {Apoptygma Berzerk - Kathy's Song} [FONT=Courier New, Courier, mono] [/FONT] Ερωτήσεις: 1. Έχεις διαβάσει τον Οδυσσέα του James Joyce; 2. Σου άρεσε; 3. Υποστηρίζεις κάποια πολιτική παράταξη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Οκτωβρίου 2006 smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 20:37 Η smart έγραψε: #1.014 16-10-06 20:37 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Ερωτήσεις: 1. Έχεις διαβάσει τον Οδυσσέα του James Joyce; 2. Σου άρεσε; 3. Υποστηρίζεις κάποια πολιτική παράταξη: Click για ανάπτυξη... 1.Όχι 2.Τι να πώ αφού δεν το έχω διαβάσει? 3.Οχι δεν ασχολόυμαι καθόλου... 1.Βλέπεις Friends? 2.Ποιό είναι το αγαπημένο σου τραγούδι? 3.Ποιό είναι το αγαπημένο σου χρώμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia13 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 10:14 Η anastasia13: #1.015 17-10-06 10:14 1)φανατικά 2)το που και που της γιαννας τερζη 3)το μαυρο 1)σου αρεσει η αβριλ λαβιν? 2)αν μπορουσες για μια μερα να αλλαζες τη ζωη σου ποιοσ-α επωνυμος-η θα ηθελες να εισαι και γιατι? 3)ποιον ραδιοφωνικο σταθμο προτιμας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 14:33 Η smart έγραψε: #1.016 17-10-06 14:33 Αρχική Δημοσίευση από anastasia13: 1)σου αρεσει η αβριλ λαβιν? 2)αν μπορουσες για μια μερα να αλλαζες τη ζωη σου ποιοσ-α επωνυμος-η θα ηθελες να εισαι και γιατι? 3)ποιον ραδιοφωνικο σταθμο προτιμας? Click για ανάπτυξη... 1.Εντάξει παλιά μου άρεζε αλλά τώρα όχι και τόσο 2.Δεν θα ήθελα ποτέ να αλλάξω αλλά άντε άμα είναι για μία μέρα θα ήθελα να είμαι η Vanessa Paradis(επειδή είναι γυναίκα του Johnny Depp) 3.ΖΟΟ radio! 1.Tι φοράς τώρα?? 2.Πόσα κιλά είσαι? 3.Τι μουσική ακους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 15:33 Ο The Stand: #1.017 17-10-06 15:33 Αρχική Δημοσίευση από smart: 1.Εντάξει παλιά μου άρεζε αλλά τώρα όχι και τόσο 2.Δεν θα ήθελα ποτέ να αλλάξω αλλά άντε άμα είναι για μία μέρα θα ήθελα να είμαι η Vanessa Paradis(επειδή είναι γυναίκα του Johnny Depp) 3.ΖΟΟ radio! 1.Tι φοράς τώρα?? 2.Πόσα κιλά είσαι? 3.Τι μουσική ακους? Click για ανάπτυξη... 1.Ένα μποξεράκι και μία μπλούζα maiden 2.83 3.Μεταλ,ελληνική ροκ/έντεχνο,και κάποιες φορές trance/dance 1.Η μεγαλύτερη ευχή σου? 2.Το απωθημένο σου? 3.Ο στόχος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 16:55 Η stupid bitch: #1.018 17-10-06 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Nicko_McBrain: 1.Η μεγαλύτερη ευχή σου? 2.Το απωθημένο σου? 3.Ο στόχος σου? Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1)υγεία πάνω απ'όλα και μετά,όλα τ'άλλα βρίσκονται.. 2)..δεν έχω πια..!!! 3)να τελειώσω με τη σχολή και να μπορέσω να βρω μια καλή δουλειά πάνω στο αντικείμενό μου.. Ερωτήσεις: 1)Ποια είναι η σχέση σου με το κινητό σου..?είσαι εξαρτημένος/η ή..πέρα βρέχει..?? 2)Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό τραγούδι..? 3)Ποια είναι τα χόμπυ σου..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 17:40 Η underwater: #1.019 17-10-06 17:40 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ερωτήσεις: 1)Ποια είναι η σχέση σου με το κινητό σου..?είσαι εξαρτημένος/η ή..πέρα βρέχει..?? 2)Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό τραγούδι..? 3)Ποια είναι τα χόμπυ σου..? Click για ανάπτυξη... 1. Το χρησιμοποιώ αρκετά, αλλά δεν είμαι εξαρτημένη. 2. Τα περισσότερα του Αλκίνοου Ιωαννίδη, σε αυτή την φάση η "Συνάντηση". 3. Μουσική, φωτογραφία, internet, λογοτεχνία, ταξίδια και κατά καιρούς μου κολλάνε διάφορα. 1. Πώς λένε τον καλύτερό σου φίλο ή φίλη; 2. Κλαις συχνά; 3. Σε νοιάζει να είσαι αγαπητός σε όλους ή μόνο σε συγκεκριμένα άτομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 17:47 Η Maggie έγραψε: #1.020 17-10-06 17:47 1. Δυστυχώς δεν έχω ''καλύτερο'' φίλο. . Μόνο φίλους γενικά! 2. Ουουου...Δυστυχώς 3. Μόνο σε συγκεκριμένα άτομα 1. Ποιο ζώο φοβάσαι? (όχι έντομο ) 2. Τι φοβάσαι γενικά? 3. Όταν κοιμάσαι αφήνεις κανένα φως αναμμένο?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: 1.Τι ωρα περιπου τρως μεσημεριανο; 2.Θα εδινες ολες σου τις οικονομιες προκειμενου να παρεις κατι που δεν θα χρισιμοποιησεις πανω απο 1-2 φορες αλλα σου εχει μεινει αποθυμενο απο παιδι; 3.Θελεις να κανεις παιδια; Click για ανάπτυξη... 1. Στην Αθήνα γύρω στις 3, εδώ δεν έχω συγκεκριμένη. 2. Όχι! 3. Ναι, αλλά σε 5 χρόνια τουλάχιστον. 1. Είχες σαν παιδί ένα όνειρο που δεν κατάφερες να πραγματοποιήσεις; 2. Έχεις φερθεί πολύ άσχημα σε κάποιον πρώην; 3. Ποιό ελάττωμά σου αγαπάς πολύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 18:04 Η stupid bitch: #1.012 16-10-06 18:04 Αρχική Δημοσίευση από underwater: 1. Είχες σαν παιδί ένα όνειρο που δεν κατάφερες να πραγματοποιήσεις; 2. Έχεις φερθεί πολύ άσχημα σε κάποιον πρώην; 3. Ποιό ελάττωμά σου αγαπάς πολύ; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1)χμμ.. βασικά ναι.. δεν κατάφερα να παντρευτώ τον travolta... 2)ναι 3)τον εγωισμό μου... Ερωτήσεις: 1)Οδηγείς..? 2)Ποιό είναι το μεγαλύτερο όνειρό σου,που θες οπωσδήποτε να πραγματοποιήσεις..? 3)Γράψε κάποιους στίχους που σε εκφράζουν αυτή τη στιγμή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 19:06 Ο O'Zorgnax: #1.013 16-10-06 19:06 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ερωτήσεις: 1)Οδηγείς..? 2)Ποιό είναι το μεγαλύτερο όνειρό σου,που θες οπωσδήποτε να πραγματοποιήσεις..? 3)Γράψε κάποιους στίχους που σε εκφράζουν αυτή τη στιγμή.. Click για ανάπτυξη... 1. Ναι 2. Να γράψω το βιβλίο που έχω αρχίσει εδώ και 6 χρόνια. 3. Oh my love, it's time You know how it feels You read between the lines You know me better than I do I lost again my friend, You know I'm not a saint You've known it all this time Still you've been waiting for me {Apoptygma Berzerk - Kathy's Song} [FONT=Courier New, Courier, mono] [/FONT] Ερωτήσεις: 1. Έχεις διαβάσει τον Οδυσσέα του James Joyce; 2. Σου άρεσε; 3. Υποστηρίζεις κάποια πολιτική παράταξη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Οκτωβρίου 2006 smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 20:37 Η smart έγραψε: #1.014 16-10-06 20:37 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Ερωτήσεις: 1. Έχεις διαβάσει τον Οδυσσέα του James Joyce; 2. Σου άρεσε; 3. Υποστηρίζεις κάποια πολιτική παράταξη: Click για ανάπτυξη... 1.Όχι 2.Τι να πώ αφού δεν το έχω διαβάσει? 3.Οχι δεν ασχολόυμαι καθόλου... 1.Βλέπεις Friends? 2.Ποιό είναι το αγαπημένο σου τραγούδι? 3.Ποιό είναι το αγαπημένο σου χρώμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia13 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 10:14 Η anastasia13: #1.015 17-10-06 10:14 1)φανατικά 2)το που και που της γιαννας τερζη 3)το μαυρο 1)σου αρεσει η αβριλ λαβιν? 2)αν μπορουσες για μια μερα να αλλαζες τη ζωη σου ποιοσ-α επωνυμος-η θα ηθελες να εισαι και γιατι? 3)ποιον ραδιοφωνικο σταθμο προτιμας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 14:33 Η smart έγραψε: #1.016 17-10-06 14:33 Αρχική Δημοσίευση από anastasia13: 1)σου αρεσει η αβριλ λαβιν? 2)αν μπορουσες για μια μερα να αλλαζες τη ζωη σου ποιοσ-α επωνυμος-η θα ηθελες να εισαι και γιατι? 3)ποιον ραδιοφωνικο σταθμο προτιμας? Click για ανάπτυξη... 1.Εντάξει παλιά μου άρεζε αλλά τώρα όχι και τόσο 2.Δεν θα ήθελα ποτέ να αλλάξω αλλά άντε άμα είναι για μία μέρα θα ήθελα να είμαι η Vanessa Paradis(επειδή είναι γυναίκα του Johnny Depp) 3.ΖΟΟ radio! 1.Tι φοράς τώρα?? 2.Πόσα κιλά είσαι? 3.Τι μουσική ακους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 15:33 Ο The Stand: #1.017 17-10-06 15:33 Αρχική Δημοσίευση από smart: 1.Εντάξει παλιά μου άρεζε αλλά τώρα όχι και τόσο 2.Δεν θα ήθελα ποτέ να αλλάξω αλλά άντε άμα είναι για μία μέρα θα ήθελα να είμαι η Vanessa Paradis(επειδή είναι γυναίκα του Johnny Depp) 3.ΖΟΟ radio! 1.Tι φοράς τώρα?? 2.Πόσα κιλά είσαι? 3.Τι μουσική ακους? Click για ανάπτυξη... 1.Ένα μποξεράκι και μία μπλούζα maiden 2.83 3.Μεταλ,ελληνική ροκ/έντεχνο,και κάποιες φορές trance/dance 1.Η μεγαλύτερη ευχή σου? 2.Το απωθημένο σου? 3.Ο στόχος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 16:55 Η stupid bitch: #1.018 17-10-06 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Nicko_McBrain: 1.Η μεγαλύτερη ευχή σου? 2.Το απωθημένο σου? 3.Ο στόχος σου? Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1)υγεία πάνω απ'όλα και μετά,όλα τ'άλλα βρίσκονται.. 2)..δεν έχω πια..!!! 3)να τελειώσω με τη σχολή και να μπορέσω να βρω μια καλή δουλειά πάνω στο αντικείμενό μου.. Ερωτήσεις: 1)Ποια είναι η σχέση σου με το κινητό σου..?είσαι εξαρτημένος/η ή..πέρα βρέχει..?? 2)Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό τραγούδι..? 3)Ποια είναι τα χόμπυ σου..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 17:40 Η underwater: #1.019 17-10-06 17:40 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ερωτήσεις: 1)Ποια είναι η σχέση σου με το κινητό σου..?είσαι εξαρτημένος/η ή..πέρα βρέχει..?? 2)Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό τραγούδι..? 3)Ποια είναι τα χόμπυ σου..? Click για ανάπτυξη... 1. Το χρησιμοποιώ αρκετά, αλλά δεν είμαι εξαρτημένη. 2. Τα περισσότερα του Αλκίνοου Ιωαννίδη, σε αυτή την φάση η "Συνάντηση". 3. Μουσική, φωτογραφία, internet, λογοτεχνία, ταξίδια και κατά καιρούς μου κολλάνε διάφορα. 1. Πώς λένε τον καλύτερό σου φίλο ή φίλη; 2. Κλαις συχνά; 3. Σε νοιάζει να είσαι αγαπητός σε όλους ή μόνο σε συγκεκριμένα άτομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 17:47 Η Maggie έγραψε: #1.020 17-10-06 17:47 1. Δυστυχώς δεν έχω ''καλύτερο'' φίλο. . Μόνο φίλους γενικά! 2. Ουουου...Δυστυχώς 3. Μόνο σε συγκεκριμένα άτομα 1. Ποιο ζώο φοβάσαι? (όχι έντομο ) 2. Τι φοβάσαι γενικά? 3. Όταν κοιμάσαι αφήνεις κανένα φως αναμμένο?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από underwater: 1. Είχες σαν παιδί ένα όνειρο που δεν κατάφερες να πραγματοποιήσεις; 2. Έχεις φερθεί πολύ άσχημα σε κάποιον πρώην; 3. Ποιό ελάττωμά σου αγαπάς πολύ; Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1)χμμ.. βασικά ναι.. δεν κατάφερα να παντρευτώ τον travolta... 2)ναι 3)τον εγωισμό μου... Ερωτήσεις: 1)Οδηγείς..? 2)Ποιό είναι το μεγαλύτερο όνειρό σου,που θες οπωσδήποτε να πραγματοποιήσεις..? 3)Γράψε κάποιους στίχους που σε εκφράζουν αυτή τη στιγμή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 19:06 Ο O'Zorgnax: #1.013 16-10-06 19:06 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ερωτήσεις: 1)Οδηγείς..? 2)Ποιό είναι το μεγαλύτερο όνειρό σου,που θες οπωσδήποτε να πραγματοποιήσεις..? 3)Γράψε κάποιους στίχους που σε εκφράζουν αυτή τη στιγμή.. Click για ανάπτυξη... 1. Ναι 2. Να γράψω το βιβλίο που έχω αρχίσει εδώ και 6 χρόνια. 3. Oh my love, it's time You know how it feels You read between the lines You know me better than I do I lost again my friend, You know I'm not a saint You've known it all this time Still you've been waiting for me {Apoptygma Berzerk - Kathy's Song} [FONT=Courier New, Courier, mono] [/FONT] Ερωτήσεις: 1. Έχεις διαβάσει τον Οδυσσέα του James Joyce; 2. Σου άρεσε; 3. Υποστηρίζεις κάποια πολιτική παράταξη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Οκτωβρίου 2006 smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 20:37 Η smart έγραψε: #1.014 16-10-06 20:37 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Ερωτήσεις: 1. Έχεις διαβάσει τον Οδυσσέα του James Joyce; 2. Σου άρεσε; 3. Υποστηρίζεις κάποια πολιτική παράταξη: Click για ανάπτυξη... 1.Όχι 2.Τι να πώ αφού δεν το έχω διαβάσει? 3.Οχι δεν ασχολόυμαι καθόλου... 1.Βλέπεις Friends? 2.Ποιό είναι το αγαπημένο σου τραγούδι? 3.Ποιό είναι το αγαπημένο σου χρώμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia13 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 10:14 Η anastasia13: #1.015 17-10-06 10:14 1)φανατικά 2)το που και που της γιαννας τερζη 3)το μαυρο 1)σου αρεσει η αβριλ λαβιν? 2)αν μπορουσες για μια μερα να αλλαζες τη ζωη σου ποιοσ-α επωνυμος-η θα ηθελες να εισαι και γιατι? 3)ποιον ραδιοφωνικο σταθμο προτιμας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 14:33 Η smart έγραψε: #1.016 17-10-06 14:33 Αρχική Δημοσίευση από anastasia13: 1)σου αρεσει η αβριλ λαβιν? 2)αν μπορουσες για μια μερα να αλλαζες τη ζωη σου ποιοσ-α επωνυμος-η θα ηθελες να εισαι και γιατι? 3)ποιον ραδιοφωνικο σταθμο προτιμας? Click για ανάπτυξη... 1.Εντάξει παλιά μου άρεζε αλλά τώρα όχι και τόσο 2.Δεν θα ήθελα ποτέ να αλλάξω αλλά άντε άμα είναι για μία μέρα θα ήθελα να είμαι η Vanessa Paradis(επειδή είναι γυναίκα του Johnny Depp) 3.ΖΟΟ radio! 1.Tι φοράς τώρα?? 2.Πόσα κιλά είσαι? 3.Τι μουσική ακους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 15:33 Ο The Stand: #1.017 17-10-06 15:33 Αρχική Δημοσίευση από smart: 1.Εντάξει παλιά μου άρεζε αλλά τώρα όχι και τόσο 2.Δεν θα ήθελα ποτέ να αλλάξω αλλά άντε άμα είναι για μία μέρα θα ήθελα να είμαι η Vanessa Paradis(επειδή είναι γυναίκα του Johnny Depp) 3.ΖΟΟ radio! 1.Tι φοράς τώρα?? 2.Πόσα κιλά είσαι? 3.Τι μουσική ακους? Click για ανάπτυξη... 1.Ένα μποξεράκι και μία μπλούζα maiden 2.83 3.Μεταλ,ελληνική ροκ/έντεχνο,και κάποιες φορές trance/dance 1.Η μεγαλύτερη ευχή σου? 2.Το απωθημένο σου? 3.Ο στόχος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 16:55 Η stupid bitch: #1.018 17-10-06 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Nicko_McBrain: 1.Η μεγαλύτερη ευχή σου? 2.Το απωθημένο σου? 3.Ο στόχος σου? Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1)υγεία πάνω απ'όλα και μετά,όλα τ'άλλα βρίσκονται.. 2)..δεν έχω πια..!!! 3)να τελειώσω με τη σχολή και να μπορέσω να βρω μια καλή δουλειά πάνω στο αντικείμενό μου.. Ερωτήσεις: 1)Ποια είναι η σχέση σου με το κινητό σου..?είσαι εξαρτημένος/η ή..πέρα βρέχει..?? 2)Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό τραγούδι..? 3)Ποια είναι τα χόμπυ σου..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 17:40 Η underwater: #1.019 17-10-06 17:40 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ερωτήσεις: 1)Ποια είναι η σχέση σου με το κινητό σου..?είσαι εξαρτημένος/η ή..πέρα βρέχει..?? 2)Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό τραγούδι..? 3)Ποια είναι τα χόμπυ σου..? Click για ανάπτυξη... 1. Το χρησιμοποιώ αρκετά, αλλά δεν είμαι εξαρτημένη. 2. Τα περισσότερα του Αλκίνοου Ιωαννίδη, σε αυτή την φάση η "Συνάντηση". 3. Μουσική, φωτογραφία, internet, λογοτεχνία, ταξίδια και κατά καιρούς μου κολλάνε διάφορα. 1. Πώς λένε τον καλύτερό σου φίλο ή φίλη; 2. Κλαις συχνά; 3. Σε νοιάζει να είσαι αγαπητός σε όλους ή μόνο σε συγκεκριμένα άτομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 17:47 Η Maggie έγραψε: #1.020 17-10-06 17:47 1. Δυστυχώς δεν έχω ''καλύτερο'' φίλο. . Μόνο φίλους γενικά! 2. Ουουου...Δυστυχώς 3. Μόνο σε συγκεκριμένα άτομα 1. Ποιο ζώο φοβάσαι? (όχι έντομο ) 2. Τι φοβάσαι γενικά? 3. Όταν κοιμάσαι αφήνεις κανένα φως αναμμένο?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ερωτήσεις: 1)Οδηγείς..? 2)Ποιό είναι το μεγαλύτερο όνειρό σου,που θες οπωσδήποτε να πραγματοποιήσεις..? 3)Γράψε κάποιους στίχους που σε εκφράζουν αυτή τη στιγμή.. Click για ανάπτυξη... 1. Ναι 2. Να γράψω το βιβλίο που έχω αρχίσει εδώ και 6 χρόνια. 3. Oh my love, it's time You know how it feels You read between the lines You know me better than I do I lost again my friend, You know I'm not a saint You've known it all this time Still you've been waiting for me {Apoptygma Berzerk - Kathy's Song} [FONT=Courier New, Courier, mono] [/FONT] Ερωτήσεις: 1. Έχεις διαβάσει τον Οδυσσέα του James Joyce; 2. Σου άρεσε; 3. Υποστηρίζεις κάποια πολιτική παράταξη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 20:37 Η smart έγραψε: #1.014 16-10-06 20:37 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Ερωτήσεις: 1. Έχεις διαβάσει τον Οδυσσέα του James Joyce; 2. Σου άρεσε; 3. Υποστηρίζεις κάποια πολιτική παράταξη: Click για ανάπτυξη... 1.Όχι 2.Τι να πώ αφού δεν το έχω διαβάσει? 3.Οχι δεν ασχολόυμαι καθόλου... 1.Βλέπεις Friends? 2.Ποιό είναι το αγαπημένο σου τραγούδι? 3.Ποιό είναι το αγαπημένο σου χρώμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia13 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 10:14 Η anastasia13: #1.015 17-10-06 10:14 1)φανατικά 2)το που και που της γιαννας τερζη 3)το μαυρο 1)σου αρεσει η αβριλ λαβιν? 2)αν μπορουσες για μια μερα να αλλαζες τη ζωη σου ποιοσ-α επωνυμος-η θα ηθελες να εισαι και γιατι? 3)ποιον ραδιοφωνικο σταθμο προτιμας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 14:33 Η smart έγραψε: #1.016 17-10-06 14:33 Αρχική Δημοσίευση από anastasia13: 1)σου αρεσει η αβριλ λαβιν? 2)αν μπορουσες για μια μερα να αλλαζες τη ζωη σου ποιοσ-α επωνυμος-η θα ηθελες να εισαι και γιατι? 3)ποιον ραδιοφωνικο σταθμο προτιμας? Click για ανάπτυξη... 1.Εντάξει παλιά μου άρεζε αλλά τώρα όχι και τόσο 2.Δεν θα ήθελα ποτέ να αλλάξω αλλά άντε άμα είναι για μία μέρα θα ήθελα να είμαι η Vanessa Paradis(επειδή είναι γυναίκα του Johnny Depp) 3.ΖΟΟ radio! 1.Tι φοράς τώρα?? 2.Πόσα κιλά είσαι? 3.Τι μουσική ακους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 15:33 Ο The Stand: #1.017 17-10-06 15:33 Αρχική Δημοσίευση από smart: 1.Εντάξει παλιά μου άρεζε αλλά τώρα όχι και τόσο 2.Δεν θα ήθελα ποτέ να αλλάξω αλλά άντε άμα είναι για μία μέρα θα ήθελα να είμαι η Vanessa Paradis(επειδή είναι γυναίκα του Johnny Depp) 3.ΖΟΟ radio! 1.Tι φοράς τώρα?? 2.Πόσα κιλά είσαι? 3.Τι μουσική ακους? Click για ανάπτυξη... 1.Ένα μποξεράκι και μία μπλούζα maiden 2.83 3.Μεταλ,ελληνική ροκ/έντεχνο,και κάποιες φορές trance/dance 1.Η μεγαλύτερη ευχή σου? 2.Το απωθημένο σου? 3.Ο στόχος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 16:55 Η stupid bitch: #1.018 17-10-06 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Nicko_McBrain: 1.Η μεγαλύτερη ευχή σου? 2.Το απωθημένο σου? 3.Ο στόχος σου? Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1)υγεία πάνω απ'όλα και μετά,όλα τ'άλλα βρίσκονται.. 2)..δεν έχω πια..!!! 3)να τελειώσω με τη σχολή και να μπορέσω να βρω μια καλή δουλειά πάνω στο αντικείμενό μου.. Ερωτήσεις: 1)Ποια είναι η σχέση σου με το κινητό σου..?είσαι εξαρτημένος/η ή..πέρα βρέχει..?? 2)Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό τραγούδι..? 3)Ποια είναι τα χόμπυ σου..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 17:40 Η underwater: #1.019 17-10-06 17:40 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ερωτήσεις: 1)Ποια είναι η σχέση σου με το κινητό σου..?είσαι εξαρτημένος/η ή..πέρα βρέχει..?? 2)Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό τραγούδι..? 3)Ποια είναι τα χόμπυ σου..? Click για ανάπτυξη... 1. Το χρησιμοποιώ αρκετά, αλλά δεν είμαι εξαρτημένη. 2. Τα περισσότερα του Αλκίνοου Ιωαννίδη, σε αυτή την φάση η "Συνάντηση". 3. Μουσική, φωτογραφία, internet, λογοτεχνία, ταξίδια και κατά καιρούς μου κολλάνε διάφορα. 1. Πώς λένε τον καλύτερό σου φίλο ή φίλη; 2. Κλαις συχνά; 3. Σε νοιάζει να είσαι αγαπητός σε όλους ή μόνο σε συγκεκριμένα άτομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 17:47 Η Maggie έγραψε: #1.020 17-10-06 17:47 1. Δυστυχώς δεν έχω ''καλύτερο'' φίλο. . Μόνο φίλους γενικά! 2. Ουουου...Δυστυχώς 3. Μόνο σε συγκεκριμένα άτομα 1. Ποιο ζώο φοβάσαι? (όχι έντομο ) 2. Τι φοβάσαι γενικά? 3. Όταν κοιμάσαι αφήνεις κανένα φως αναμμένο?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Ερωτήσεις: 1. Έχεις διαβάσει τον Οδυσσέα του James Joyce; 2. Σου άρεσε; 3. Υποστηρίζεις κάποια πολιτική παράταξη: Click για ανάπτυξη... 1.Όχι 2.Τι να πώ αφού δεν το έχω διαβάσει? 3.Οχι δεν ασχολόυμαι καθόλου... 1.Βλέπεις Friends? 2.Ποιό είναι το αγαπημένο σου τραγούδι? 3.Ποιό είναι το αγαπημένο σου χρώμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anastasia13 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 10:14 Η anastasia13: #1.015 17-10-06 10:14 1)φανατικά 2)το που και που της γιαννας τερζη 3)το μαυρο 1)σου αρεσει η αβριλ λαβιν? 2)αν μπορουσες για μια μερα να αλλαζες τη ζωη σου ποιοσ-α επωνυμος-η θα ηθελες να εισαι και γιατι? 3)ποιον ραδιοφωνικο σταθμο προτιμας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 14:33 Η smart έγραψε: #1.016 17-10-06 14:33 Αρχική Δημοσίευση από anastasia13: 1)σου αρεσει η αβριλ λαβιν? 2)αν μπορουσες για μια μερα να αλλαζες τη ζωη σου ποιοσ-α επωνυμος-η θα ηθελες να εισαι και γιατι? 3)ποιον ραδιοφωνικο σταθμο προτιμας? Click για ανάπτυξη... 1.Εντάξει παλιά μου άρεζε αλλά τώρα όχι και τόσο 2.Δεν θα ήθελα ποτέ να αλλάξω αλλά άντε άμα είναι για μία μέρα θα ήθελα να είμαι η Vanessa Paradis(επειδή είναι γυναίκα του Johnny Depp) 3.ΖΟΟ radio! 1.Tι φοράς τώρα?? 2.Πόσα κιλά είσαι? 3.Τι μουσική ακους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 15:33 Ο The Stand: #1.017 17-10-06 15:33 Αρχική Δημοσίευση από smart: 1.Εντάξει παλιά μου άρεζε αλλά τώρα όχι και τόσο 2.Δεν θα ήθελα ποτέ να αλλάξω αλλά άντε άμα είναι για μία μέρα θα ήθελα να είμαι η Vanessa Paradis(επειδή είναι γυναίκα του Johnny Depp) 3.ΖΟΟ radio! 1.Tι φοράς τώρα?? 2.Πόσα κιλά είσαι? 3.Τι μουσική ακους? Click για ανάπτυξη... 1.Ένα μποξεράκι και μία μπλούζα maiden 2.83 3.Μεταλ,ελληνική ροκ/έντεχνο,και κάποιες φορές trance/dance 1.Η μεγαλύτερη ευχή σου? 2.Το απωθημένο σου? 3.Ο στόχος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 16:55 Η stupid bitch: #1.018 17-10-06 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Nicko_McBrain: 1.Η μεγαλύτερη ευχή σου? 2.Το απωθημένο σου? 3.Ο στόχος σου? Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1)υγεία πάνω απ'όλα και μετά,όλα τ'άλλα βρίσκονται.. 2)..δεν έχω πια..!!! 3)να τελειώσω με τη σχολή και να μπορέσω να βρω μια καλή δουλειά πάνω στο αντικείμενό μου.. Ερωτήσεις: 1)Ποια είναι η σχέση σου με το κινητό σου..?είσαι εξαρτημένος/η ή..πέρα βρέχει..?? 2)Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό τραγούδι..? 3)Ποια είναι τα χόμπυ σου..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 17:40 Η underwater: #1.019 17-10-06 17:40 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ερωτήσεις: 1)Ποια είναι η σχέση σου με το κινητό σου..?είσαι εξαρτημένος/η ή..πέρα βρέχει..?? 2)Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό τραγούδι..? 3)Ποια είναι τα χόμπυ σου..? Click για ανάπτυξη... 1. Το χρησιμοποιώ αρκετά, αλλά δεν είμαι εξαρτημένη. 2. Τα περισσότερα του Αλκίνοου Ιωαννίδη, σε αυτή την φάση η "Συνάντηση". 3. Μουσική, φωτογραφία, internet, λογοτεχνία, ταξίδια και κατά καιρούς μου κολλάνε διάφορα. 1. Πώς λένε τον καλύτερό σου φίλο ή φίλη; 2. Κλαις συχνά; 3. Σε νοιάζει να είσαι αγαπητός σε όλους ή μόνο σε συγκεκριμένα άτομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 17:47 Η Maggie έγραψε: #1.020 17-10-06 17:47 1. Δυστυχώς δεν έχω ''καλύτερο'' φίλο. . Μόνο φίλους γενικά! 2. Ουουου...Δυστυχώς 3. Μόνο σε συγκεκριμένα άτομα 1. Ποιο ζώο φοβάσαι? (όχι έντομο ) 2. Τι φοβάσαι γενικά? 3. Όταν κοιμάσαι αφήνεις κανένα φως αναμμένο?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
1)φανατικά 2)το που και που της γιαννας τερζη 3)το μαυρο 1)σου αρεσει η αβριλ λαβιν? 2)αν μπορουσες για μια μερα να αλλαζες τη ζωη σου ποιοσ-α επωνυμος-η θα ηθελες να εισαι και γιατι? 3)ποιον ραδιοφωνικο σταθμο προτιμας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 14:33 Η smart έγραψε: #1.016 17-10-06 14:33 Αρχική Δημοσίευση από anastasia13: 1)σου αρεσει η αβριλ λαβιν? 2)αν μπορουσες για μια μερα να αλλαζες τη ζωη σου ποιοσ-α επωνυμος-η θα ηθελες να εισαι και γιατι? 3)ποιον ραδιοφωνικο σταθμο προτιμας? Click για ανάπτυξη... 1.Εντάξει παλιά μου άρεζε αλλά τώρα όχι και τόσο 2.Δεν θα ήθελα ποτέ να αλλάξω αλλά άντε άμα είναι για μία μέρα θα ήθελα να είμαι η Vanessa Paradis(επειδή είναι γυναίκα του Johnny Depp) 3.ΖΟΟ radio! 1.Tι φοράς τώρα?? 2.Πόσα κιλά είσαι? 3.Τι μουσική ακους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 15:33 Ο The Stand: #1.017 17-10-06 15:33 Αρχική Δημοσίευση από smart: 1.Εντάξει παλιά μου άρεζε αλλά τώρα όχι και τόσο 2.Δεν θα ήθελα ποτέ να αλλάξω αλλά άντε άμα είναι για μία μέρα θα ήθελα να είμαι η Vanessa Paradis(επειδή είναι γυναίκα του Johnny Depp) 3.ΖΟΟ radio! 1.Tι φοράς τώρα?? 2.Πόσα κιλά είσαι? 3.Τι μουσική ακους? Click για ανάπτυξη... 1.Ένα μποξεράκι και μία μπλούζα maiden 2.83 3.Μεταλ,ελληνική ροκ/έντεχνο,και κάποιες φορές trance/dance 1.Η μεγαλύτερη ευχή σου? 2.Το απωθημένο σου? 3.Ο στόχος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 16:55 Η stupid bitch: #1.018 17-10-06 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Nicko_McBrain: 1.Η μεγαλύτερη ευχή σου? 2.Το απωθημένο σου? 3.Ο στόχος σου? Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1)υγεία πάνω απ'όλα και μετά,όλα τ'άλλα βρίσκονται.. 2)..δεν έχω πια..!!! 3)να τελειώσω με τη σχολή και να μπορέσω να βρω μια καλή δουλειά πάνω στο αντικείμενό μου.. Ερωτήσεις: 1)Ποια είναι η σχέση σου με το κινητό σου..?είσαι εξαρτημένος/η ή..πέρα βρέχει..?? 2)Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό τραγούδι..? 3)Ποια είναι τα χόμπυ σου..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 17:40 Η underwater: #1.019 17-10-06 17:40 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ερωτήσεις: 1)Ποια είναι η σχέση σου με το κινητό σου..?είσαι εξαρτημένος/η ή..πέρα βρέχει..?? 2)Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό τραγούδι..? 3)Ποια είναι τα χόμπυ σου..? Click για ανάπτυξη... 1. Το χρησιμοποιώ αρκετά, αλλά δεν είμαι εξαρτημένη. 2. Τα περισσότερα του Αλκίνοου Ιωαννίδη, σε αυτή την φάση η "Συνάντηση". 3. Μουσική, φωτογραφία, internet, λογοτεχνία, ταξίδια και κατά καιρούς μου κολλάνε διάφορα. 1. Πώς λένε τον καλύτερό σου φίλο ή φίλη; 2. Κλαις συχνά; 3. Σε νοιάζει να είσαι αγαπητός σε όλους ή μόνο σε συγκεκριμένα άτομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 17:47 Η Maggie έγραψε: #1.020 17-10-06 17:47 1. Δυστυχώς δεν έχω ''καλύτερο'' φίλο. . Μόνο φίλους γενικά! 2. Ουουου...Δυστυχώς 3. Μόνο σε συγκεκριμένα άτομα 1. Ποιο ζώο φοβάσαι? (όχι έντομο ) 2. Τι φοβάσαι γενικά? 3. Όταν κοιμάσαι αφήνεις κανένα φως αναμμένο?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από anastasia13: 1)σου αρεσει η αβριλ λαβιν? 2)αν μπορουσες για μια μερα να αλλαζες τη ζωη σου ποιοσ-α επωνυμος-η θα ηθελες να εισαι και γιατι? 3)ποιον ραδιοφωνικο σταθμο προτιμας? Click για ανάπτυξη... 1.Εντάξει παλιά μου άρεζε αλλά τώρα όχι και τόσο 2.Δεν θα ήθελα ποτέ να αλλάξω αλλά άντε άμα είναι για μία μέρα θα ήθελα να είμαι η Vanessa Paradis(επειδή είναι γυναίκα του Johnny Depp) 3.ΖΟΟ radio! 1.Tι φοράς τώρα?? 2.Πόσα κιλά είσαι? 3.Τι μουσική ακους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 15:33 Ο The Stand: #1.017 17-10-06 15:33 Αρχική Δημοσίευση από smart: 1.Εντάξει παλιά μου άρεζε αλλά τώρα όχι και τόσο 2.Δεν θα ήθελα ποτέ να αλλάξω αλλά άντε άμα είναι για μία μέρα θα ήθελα να είμαι η Vanessa Paradis(επειδή είναι γυναίκα του Johnny Depp) 3.ΖΟΟ radio! 1.Tι φοράς τώρα?? 2.Πόσα κιλά είσαι? 3.Τι μουσική ακους? Click για ανάπτυξη... 1.Ένα μποξεράκι και μία μπλούζα maiden 2.83 3.Μεταλ,ελληνική ροκ/έντεχνο,και κάποιες φορές trance/dance 1.Η μεγαλύτερη ευχή σου? 2.Το απωθημένο σου? 3.Ο στόχος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 16:55 Η stupid bitch: #1.018 17-10-06 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Nicko_McBrain: 1.Η μεγαλύτερη ευχή σου? 2.Το απωθημένο σου? 3.Ο στόχος σου? Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1)υγεία πάνω απ'όλα και μετά,όλα τ'άλλα βρίσκονται.. 2)..δεν έχω πια..!!! 3)να τελειώσω με τη σχολή και να μπορέσω να βρω μια καλή δουλειά πάνω στο αντικείμενό μου.. Ερωτήσεις: 1)Ποια είναι η σχέση σου με το κινητό σου..?είσαι εξαρτημένος/η ή..πέρα βρέχει..?? 2)Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό τραγούδι..? 3)Ποια είναι τα χόμπυ σου..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 17:40 Η underwater: #1.019 17-10-06 17:40 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ερωτήσεις: 1)Ποια είναι η σχέση σου με το κινητό σου..?είσαι εξαρτημένος/η ή..πέρα βρέχει..?? 2)Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό τραγούδι..? 3)Ποια είναι τα χόμπυ σου..? Click για ανάπτυξη... 1. Το χρησιμοποιώ αρκετά, αλλά δεν είμαι εξαρτημένη. 2. Τα περισσότερα του Αλκίνοου Ιωαννίδη, σε αυτή την φάση η "Συνάντηση". 3. Μουσική, φωτογραφία, internet, λογοτεχνία, ταξίδια και κατά καιρούς μου κολλάνε διάφορα. 1. Πώς λένε τον καλύτερό σου φίλο ή φίλη; 2. Κλαις συχνά; 3. Σε νοιάζει να είσαι αγαπητός σε όλους ή μόνο σε συγκεκριμένα άτομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 17:47 Η Maggie έγραψε: #1.020 17-10-06 17:47 1. Δυστυχώς δεν έχω ''καλύτερο'' φίλο. . Μόνο φίλους γενικά! 2. Ουουου...Δυστυχώς 3. Μόνο σε συγκεκριμένα άτομα 1. Ποιο ζώο φοβάσαι? (όχι έντομο ) 2. Τι φοβάσαι γενικά? 3. Όταν κοιμάσαι αφήνεις κανένα φως αναμμένο?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από smart: 1.Εντάξει παλιά μου άρεζε αλλά τώρα όχι και τόσο 2.Δεν θα ήθελα ποτέ να αλλάξω αλλά άντε άμα είναι για μία μέρα θα ήθελα να είμαι η Vanessa Paradis(επειδή είναι γυναίκα του Johnny Depp) 3.ΖΟΟ radio! 1.Tι φοράς τώρα?? 2.Πόσα κιλά είσαι? 3.Τι μουσική ακους? Click για ανάπτυξη... 1.Ένα μποξεράκι και μία μπλούζα maiden 2.83 3.Μεταλ,ελληνική ροκ/έντεχνο,και κάποιες φορές trance/dance 1.Η μεγαλύτερη ευχή σου? 2.Το απωθημένο σου? 3.Ο στόχος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 16:55 Η stupid bitch: #1.018 17-10-06 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Nicko_McBrain: 1.Η μεγαλύτερη ευχή σου? 2.Το απωθημένο σου? 3.Ο στόχος σου? Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1)υγεία πάνω απ'όλα και μετά,όλα τ'άλλα βρίσκονται.. 2)..δεν έχω πια..!!! 3)να τελειώσω με τη σχολή και να μπορέσω να βρω μια καλή δουλειά πάνω στο αντικείμενό μου.. Ερωτήσεις: 1)Ποια είναι η σχέση σου με το κινητό σου..?είσαι εξαρτημένος/η ή..πέρα βρέχει..?? 2)Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό τραγούδι..? 3)Ποια είναι τα χόμπυ σου..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 17:40 Η underwater: #1.019 17-10-06 17:40 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ερωτήσεις: 1)Ποια είναι η σχέση σου με το κινητό σου..?είσαι εξαρτημένος/η ή..πέρα βρέχει..?? 2)Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό τραγούδι..? 3)Ποια είναι τα χόμπυ σου..? Click για ανάπτυξη... 1. Το χρησιμοποιώ αρκετά, αλλά δεν είμαι εξαρτημένη. 2. Τα περισσότερα του Αλκίνοου Ιωαννίδη, σε αυτή την φάση η "Συνάντηση". 3. Μουσική, φωτογραφία, internet, λογοτεχνία, ταξίδια και κατά καιρούς μου κολλάνε διάφορα. 1. Πώς λένε τον καλύτερό σου φίλο ή φίλη; 2. Κλαις συχνά; 3. Σε νοιάζει να είσαι αγαπητός σε όλους ή μόνο σε συγκεκριμένα άτομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 17:47 Η Maggie έγραψε: #1.020 17-10-06 17:47 1. Δυστυχώς δεν έχω ''καλύτερο'' φίλο. . Μόνο φίλους γενικά! 2. Ουουου...Δυστυχώς 3. Μόνο σε συγκεκριμένα άτομα 1. Ποιο ζώο φοβάσαι? (όχι έντομο ) 2. Τι φοβάσαι γενικά? 3. Όταν κοιμάσαι αφήνεις κανένα φως αναμμένο?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nicko_McBrain: 1.Η μεγαλύτερη ευχή σου? 2.Το απωθημένο σου? 3.Ο στόχος σου? Click για ανάπτυξη... Απαντήσεις: 1)υγεία πάνω απ'όλα και μετά,όλα τ'άλλα βρίσκονται.. 2)..δεν έχω πια..!!! 3)να τελειώσω με τη σχολή και να μπορέσω να βρω μια καλή δουλειά πάνω στο αντικείμενό μου.. Ερωτήσεις: 1)Ποια είναι η σχέση σου με το κινητό σου..?είσαι εξαρτημένος/η ή..πέρα βρέχει..?? 2)Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό τραγούδι..? 3)Ποια είναι τα χόμπυ σου..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 17:40 Η underwater: #1.019 17-10-06 17:40 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ερωτήσεις: 1)Ποια είναι η σχέση σου με το κινητό σου..?είσαι εξαρτημένος/η ή..πέρα βρέχει..?? 2)Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό τραγούδι..? 3)Ποια είναι τα χόμπυ σου..? Click για ανάπτυξη... 1. Το χρησιμοποιώ αρκετά, αλλά δεν είμαι εξαρτημένη. 2. Τα περισσότερα του Αλκίνοου Ιωαννίδη, σε αυτή την φάση η "Συνάντηση". 3. Μουσική, φωτογραφία, internet, λογοτεχνία, ταξίδια και κατά καιρούς μου κολλάνε διάφορα. 1. Πώς λένε τον καλύτερό σου φίλο ή φίλη; 2. Κλαις συχνά; 3. Σε νοιάζει να είσαι αγαπητός σε όλους ή μόνο σε συγκεκριμένα άτομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 17:47 Η Maggie έγραψε: #1.020 17-10-06 17:47 1. Δυστυχώς δεν έχω ''καλύτερο'' φίλο. . Μόνο φίλους γενικά! 2. Ουουου...Δυστυχώς 3. Μόνο σε συγκεκριμένα άτομα 1. Ποιο ζώο φοβάσαι? (όχι έντομο ) 2. Τι φοβάσαι γενικά? 3. Όταν κοιμάσαι αφήνεις κανένα φως αναμμένο?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ερωτήσεις: 1)Ποια είναι η σχέση σου με το κινητό σου..?είσαι εξαρτημένος/η ή..πέρα βρέχει..?? 2)Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό τραγούδι..? 3)Ποια είναι τα χόμπυ σου..? Click για ανάπτυξη... 1. Το χρησιμοποιώ αρκετά, αλλά δεν είμαι εξαρτημένη. 2. Τα περισσότερα του Αλκίνοου Ιωαννίδη, σε αυτή την φάση η "Συνάντηση". 3. Μουσική, φωτογραφία, internet, λογοτεχνία, ταξίδια και κατά καιρούς μου κολλάνε διάφορα. 1. Πώς λένε τον καλύτερό σου φίλο ή φίλη; 2. Κλαις συχνά; 3. Σε νοιάζει να είσαι αγαπητός σε όλους ή μόνο σε συγκεκριμένα άτομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2006 στις 17:47 Η Maggie έγραψε: #1.020 17-10-06 17:47 1. Δυστυχώς δεν έχω ''καλύτερο'' φίλο. . Μόνο φίλους γενικά! 2. Ουουου...Δυστυχώς 3. Μόνο σε συγκεκριμένα άτομα 1. Ποιο ζώο φοβάσαι? (όχι έντομο ) 2. Τι φοβάσαι γενικά? 3. Όταν κοιμάσαι αφήνεις κανένα φως αναμμένο?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
1. Δυστυχώς δεν έχω ''καλύτερο'' φίλο. . Μόνο φίλους γενικά! 2. Ουουου...Δυστυχώς 3. Μόνο σε συγκεκριμένα άτομα 1. Ποιο ζώο φοβάσαι? (όχι έντομο ) 2. Τι φοβάσαι γενικά? 3. Όταν κοιμάσαι αφήνεις κανένα φως αναμμένο?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.