Μίνι Συνέντευξη

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,103 μηνύματα.
) ποιο θεωρείς ότι είναι το καλύτερο σου χαρακτηριστικό και ποιο το χειρότερο ;
2) αν μπορούσες να εξαφανίσεις ένα πράγμα από αυτό τον κόσμο ποιο θα ήταν;
3) υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που θα ήθελες να γνωρίσεις καλύτερα;
4) είσαι ενοχικό άτομο ;
1.υπομονη ... Το χειρότερο: αναβλητικότητα
2. Εγωισμός
3. Ναι
4.ενοχικοτατο

1.Ποιο χαρακτηριστικό του χαρακτήρα θα ήθελες να αλλάξεις;
2. Ποιο θεωρείς ως το ελκυστικότερο σου εμφανισιακο χαρακτηριστικό;
3. Θα μπορούσες να απέχεις ένα μήνα από τον ψηφιακό κόσμο ( social, steki, ενημέρωση, ψυχαγωγία) ;
4. Για ποιο προσωπικό σου " Κατόρθωμα " είσαι υπερήφανος ;
5. Ταινίες ή ντοκιμαντέρ;

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,963 μηνύματα.
1.Ποιο χαρακτηριστικό του χαρακτήρα θα ήθελες να αλλάξεις;
2. Ποιο θεωρείς ως το ελκυστικότερο σου εμφανισιακο χαρακτηριστικό;
3. Θα μπορούσες να απέχεις ένα μήνα από τον ψηφιακό κόσμο ( social, steki, ενημέρωση, ψυχαγωγία) ;
4. Για ποιο προσωπικό σου " Κατόρθωμα " είσαι υπερήφανος ;
5. Ταινίες ή ντοκιμαντέρ;
1. Τη μεγαλοψυχία μου...
2. Τα ρούχα που φοράω...
3. Ναι.
4. Για το γιο μου.
5. "Τα καλύτερά μας χρόνια"...

1. Όταν φταις το παραδέχεσαι ;
2. Αν μπορούσες ν' αλλάξεις το παρελθόν, τί θα άλλαζες ;
3. Φέρεσαι εγωιστικά, τις περισσότερες φορές ;
4. Έχεις γνωρίσει "επικίνδυνους" (τοξικούς π.χ.) ανθρώπους ;
5. Λειτουργείς περισσότερο με το συναίσθημα ή τη λογική ;

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,103 μηνύματα.
1. Όταν φταις το παραδέχεσαι ;
2. Αν μπορούσες ν' αλλάξεις το παρελθόν, τί θα άλλαζες ;
3. Φέρεσαι εγωιστικά, τις περισσότερες φορές ;
4. Έχεις γνωρίσει "επικίνδυνους" (τοξικούς π.χ.) ανθρώπους ;
5. Λειτουργείς περισσότερο με το συναίσθημα ή τη λογική ;
1.ναι
2. Θα έπαιρνα πιο γρήγορα κρίσιμες αποφάσεις
3.προσπαθω , αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα
4.ναι και στον οικογενειακό και στον κοινωνικό μου περίγυρο
5. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται να κυριαρχεί το συναίσθημα, αλλά στην πορεία αναλαμβάνει η λογική.
_----_---------------------

1. Έχεις αδικήσει πρόσφατα άνθρωπο με λόγια ή με έργα;
2. Χάνεις τον έλεγχο, όταν νευριάζεις ;
3. Ντρέπεσαι για κάτι που έχεις κάνει;
4. Αγαπημένο ανδρικό και γυναικείο όνομα;
5. Πόσες φορές κάνεις μπάνιο εβδομαδιαία;

nearos

Διακεκριμένο μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,497 μηνύματα.
1. Ελπίζω πως οχι, δεν νιώθω έτσι τουλάχιστον...
2. Ναι, γνωρίζουν όλοι εδώ μέσα :P
3. Nτρέπομαι για πολλά πράγματα
4. Γιώργος (εννοείται) και Κατερίνα
5. Κάθε δεύτερη μέρα
-----------------------------------------------------------------
1. Τι θα ήθελες πολύ να ήσουν τώρα;
2. Έχεις κάποιο χόμπι;
3. Πιστεύεις οτι ο κόσμος ήτανε καλύτερος παλιά ή τώρα
4. Προσμένεις το μέλλον;
5. Ποιό είναι το αγαπημένο σου παιχνίδι

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,364 μηνύματα.
2. Έχεις κάποιο χόμπι;
4. Προσμένεις το μέλλον;
1.Πλούσια
2.Ναι
3.Δεν ξέρω
4. Ναι
5.Παλέρμο

Ίδιες ερωτήσεις.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 31,868 μηνύματα.
2. Έχεις κάποιο χόμπι;
4. Προσμένεις το μέλλον;
1. Πλούσιος όπως το ρηντεριό
2. Πολλά.
3. Παλιά, ξεκάθαρα
4. Όχι ιδιαίτερα, δεν έχω κάτι να περιμένω.
5. Οτιδηποτε εχει να κανει με χάρτες και χώρες και ιστορία και στρατηγική πχ EU4. Επίσης μου αρέσει πολύ το Guild Wars 2 ένα MMORPG χωρίς συνδρομές, ξεσκάω ότι ωρα θέλω, και για κατι πολύ γρήγορο και guilty pleasure χακ και σλας αλα ρετρο φάση το Vampire Survivors.

Ιδιες

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,321 μηνύματα.
Τι θα ήθελες πολύ να ήσουν τώρα;
2. Έχεις κάποιο χόμπι;
4. Προσμένεις το μέλλον;
1) πιο ήρεμη, πιο ενθουσιώδης και εννοείται πλούσια
2) βεβαίως, διαβάζω βιβλία και gaming ! Όταν προλαβαίνω βέβαια 🥲
3) ούτε παλιά ούτε τώρα απλά πλέον έχουμε περισσότερα μέσα και δικαιώματα να βγάζουμε τη μιζέρια και την ηλιθιότητα
4) χμ, όχι. Ζω το τώρα
5) τι παιχνίδι ; Σε ψηφιακό το little nightmares σε επιτραπέζιο ο,τι έχει να κάνει με ομαδικά και πολύ γέλιο ❤️

Όλοι εσείς που απαντάτε χωρίς ανάλυση πχ στα χομπι ρε παιδιά ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ……

Επόμενες :

1) θα ήθελες να ξανά γίνεις παιδί ;
2) αν μπορούσες να ζήσεις σε έναν άλλο τόπο, ποιος θα ήταν και γιατί ;
3) αν μπορούσες να κάνεις κάτι ακραίο είτε σε πράξη είτε σε εμφάνιση για 1 ημέρα τι θα έκανες και γιατί ;
4) ένας κόσμος χωρίς ύπνο ή ένας κόσμος χωρίς φαγητό ;

glayki

Περιβόητο μέλος

3) αν μπορούσες να κάνεις κάτι ακραίο είτε σε πράξη είτε σε εμφάνιση για 1 ημέρα τι θα έκανες και γιατί ;
1.οχι, σε καμία περίπτωση( και μόνο που σκέφτομαι το σχολείο με πιάνει άγχος)
2.καπου στη Σκανδιναβία, δίπλα σε δάση και λίμνες μέσα στη φύση. . Γιατί ;;;γιατί θέλω ηρεμία ,πράσινο τριγύρω και έχοντας ζήσει ένα δίμηνο ταξιδεύοντας έμεινα εντυπωσιασμένη
3. Θα έμπαινα κατευθείαν να βγάλω ένα εισιτήριο αεροπορικό( ασχέτως κόστους) και θα πήγαινα για μια ημερήσια περιήγηση σε κάποιο Ευρωπαϊκό προορισμό, επιστροφή τα ξημερώματα 🙃
4. Για λίγες μέρες χωρίς φαγητό. Χωρίς υπνο δεν αντέχεται

_-----------------
Ίδιες ερωτήσεις και ως 5η η εξής : ποια είναι η πρώτη σκέψη που κάνεις , όταν εδώ μέσα κάποιος σε παραθέτει με τρόπο που δε σου αρέσει ;

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,321 μηνύματα.
Ίδιες ερωτήσεις και ως 5η η εξής : ποια είναι η πρώτη σκέψη που κάνεις , όταν εδώ μέσα κάποιος σε παραθέτει με τρόπο που δε σου αρέσει ;
Τι είπα κακό ;
και μετά, με αντιπαθεί ;
Και μετά, βρε Άι στο καλό!! 😂

Ίδιες ρωτήσεις και η 5η της Ευας απλά ήθελα να απαντήσω και σε αυτήν

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 31,868 μηνύματα.
4) ένας κόσμος χωρίς ύπνο ή ένας κόσμος χωρίς φαγητό
5)ποια είναι η πρώτη σκέψη που κάνεις , όταν εδώ μέσα κάποιος σε παραθέτει με τρόπο που δε σου αρέσει ;
1. Οχι
2. Ταιλάνδη αλλα οχι για τις τρανς μονο. Για την εξωτικη ομορφιά της και το παμφθηνο φαγάκι της που λατρεύω, το ιδιο και Βιετναμ.
3. Θα εβγαζα τη Σκοτεινουλα απο μεσα μου, θα ντυνομουν γυναικα, εντελώς.
4. Χωρίς ύπνο. Χαμένες ώρες.
5. Πάλι θα μας σπάσει τ αρχίδια ο μαλάκας/η κομπλεξική.

Ίδιες.

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 15 ετών και επαγγέλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2,274 μηνύματα.
1. Οχι
2. Ταιλάνδη αλλα οχι για τις τρανς μονο. Για την εξωτικη ομορφιά της και το παμφθηνο φαγάκι της που λατρεύω, το ιδιο και Βιετναμ.
3. Θα εβγαζα τη Σκοτεινουλα απο μεσα μου, θα ντυνομουν γυναικα, εντελώς.
4. Χωρίς ύπνο. Χαμένες ώρες.
5. Πάλι θα μας σπάσει τ αρχίδια ο μαλάκας/η κομπλεξική.

Ίδιες.
1. Είμαι παιδί, αλλά αν εννοείς τύπου παιδί 5-10 χρονών όχι
2. Βραζιλία, ναός του ποδοσφαίρου
3. Θα έβαφα το μαλλί η θα ξυριζα το κεφάλι μου
4. Χωρίς ύπνο 100%
5. "Skip"

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,364 μηνύματα.
1) Ναι
2) Κάπου με κρύο, μικρότερο πληθυσμό και όμορφα τοπία, δεν μου αρέσει η Αθήνα
3) Θα πήγαινα στο Λονδίνο και το βράδυ θα έβαφα όλους τους κόκκινους τηλεφωνικούς θαλάμους κίτρινους, θα είχε πλάκα
4) Υποθέτω εννοείς πως ένα από τα δύο δεν θα χρειαζόταν πλέον. Θα διαλέξω έναν κόσμο χωρίς φαγητό.

Νέες ερωτήσεις :
1.Ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχεις κάνει επειδή βαριόσουν;
2. Τι θα ήθελες να μάθεις για το άτομο που πόσταρε ερωτήσεις τελευταίο;
3. Ποια είναι η πιο πρόσφατη φορά που μετάνιωσες για κάποια απόφαση που πήρες;
4. Υπάρχει κάποιο γεγονός που άλλαξε/επηρέασε πολύ τη ζωή σου; (δεν είναι ανάγκη να το αναφέρεις)
5.Πιστεύεις ότι ξέρεις καλά τον εαυτό σου;

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Νέες ερωτήσεις :
3. Ποια είναι η πιο πρόσφατη φορά που μετάνιωσες για κάποια απόφαση που πήρες;
4. Υπάρχει κάποιο γεγονός που άλλαξε/επηρέασε πολύ τη ζωή σου; (δεν είναι ανάγκη να το αναφέρεις)
1. Κάπνισα κάτι και έγινα κουδούνι μεχρι το επόμενο πρωι. Γενικά δεν βαριέμαι, πάντα βρίσκω κάτι να κάνω.
2. Αν ηθελες να μαθω κατι για σένα θα μου είχες δώσει το δικαίωμα. Δεν μου το χεις δώσει, οπότε ούτε κι εγω θέλω να μάθω τίποτα για σένα.
3. Δεν μετανιώνω, επίσης δεν μπορώ να αισθανθώ ενοχές στην πλειονότητα των περιπτώσεων. Δέχομαι τα πάντα ως επιλογές μου, ειδικά τα λάθη μου. Έτσι μαθαίνω από αυτά.
4. Ο τελειωτικός χωρισμός μου απο τη συγχωρεμενη το 2021 και ο θάνατος της γιαγιάς μου το 2022.
5. Πλέον ναι. Το χειροτερο ειναι οτι εκεινη (η εαυτός μου - η Σκοτεινουλα) με ξερει καλύτερα απ οτι εγω εμένα.

Ίδιες.

Ion.

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8,627 μηνύματα.
Να απαντάω σε άκυρα μηνύματα
Αν συνεχίζει τα γερμανικά
Ποια είναι η πιο πρόσφατη φορά που μετάνιωσες για κάποια απόφαση που πήρες
Χτες που αποφάσισα να σηκώσω το τηλέφωνο στη φίλη μου , πιάσαμε την κουβέντα , πήγε πίσω το διάβασμα μου και σήμερα έχω να κάνω τα διπλά :'(
Ναι
ΟΧΙ , έχω αλλάξει πολύ πλέον και προσπαθώ να με μάθω . Έχω μετανιώσει παααρα πολλά πράγματα κυρίως 2021-αρχες 2022.

1. Τι θα κάνεις σήμερα ;
2. Σου αρέσουν τα επιτραπέζια;
3. Εχεις βρεθεί από κοντά με κάποιο μέλος;
4. Έχεις κατοικίδιο;
5. Προτιμάς ήλιο ή συννεφιά;

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,942 μηνύματα.
1. Τι θα κάνεις σήμερα ;
2. Σου αρέσουν τα επιτραπέζια;
3. Εχεις βρεθεί από κοντά με κάποιο μέλος;
4. Έχεις κατοικίδιο;
5. Προτιμάς ήλιο ή συννεφιά;

1. Θα βγω το πρωί για ψώνια.
2. Ναι (αν δεν είναι περίπλοκα).
3.'Οχι.
4. Ναι.
5. Ήλιο.

Επόμενες ερωτήσεις:

1. Τι σου αρέσει στο chat & fun;
2. Τι δεν σου αρέσει (και θα ήθελες να αλλαξεις) στο chat & fun;
3. Φοράς κάποιο αγαπημένο κόσμημα που δεν αποχωρίζεσαι;
4. Σου αρέσει η θερινή ή η χειμερινή ώρα;
5. Αν μπορούσες να αποκτήσεις μια υπερφυσική ιδιότητα, ποια θα ήταν;

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,208 μηνύματα.
1. Μου αρέσει που είναι χαλαρό χωρίς προσβολές όπως συμβαίνει στο διπλανό φόρουμ.
2. Η κατινιά αλλά δεν με ενδιαφέρει να αλλάξω κάτι.
3. Όχι
4. Ε, θερινή δεν το συζητάμε..
5. Να βγαίνω απ' το σώμα μου και να κάνω βόλτες έξω απ' το matrix.

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,049 μηνύματα.
1. Τι σου αρέσει στο chat & fun;
2. Τι δεν σου αρέσει (και θα ήθελες να αλλαξεις) στο chat & fun;
3. Φοράς κάποιο αγαπημένο κόσμημα που δεν αποχωρίζεσαι;
4. Σου αρέσει η θερινή ή η χειμερινή ώρα;
5. Αν μπορούσες να αποκτήσεις μια υπερφυσική ιδιότητα, ποια θα ήταν;
1. Το ότι είναι αρκετά γαλήνιο και το ότι έχει μια πιο παιχνιδιάρικη πλευρά, + το Παλέρμο
2. Μια χαρά το βρίσκω έως τώρα, οπότε μάλλον τίποτα
3. Ναι, τον σταυρό μου
4. Η θερινή
5. Να γίνομαι αόρατη (ή πολύ γρήγορη)

Επόμενες ερωτήσεις:

1. Είσαι εκδικητικός άνθρωπος;
2. Όταν διαβάζεις ή γενικά κάνεις κάτι που απαιτεί συγκέντρωση, προτιμάς την απόλυτη ησυχία, ή να υπάρχει κάποιος θόρυβος (μουσική/λευκός ήχος κλπ);
3. Αν έβρισκες ένα λιχνάρι και το τζίνι σου έλεγε πως έχεις μόνο μία ευχή, τι θα ευχόσουν;
4. Το καθένα έχει τα προτερήματά του, αλλά κατά βάθος προτιμάς το σπιτικό φαγητό ή να παραγγέλνεις;
5. Αν είχες μια χρονομηχανή, θα επέλεγες να επέμβεις στη ροή του χωροχρόνου (με όποια ρίσκα και συνέπειες θα είχε αυτό γενικά, αλλά και για εσένα), ή θα άφηνες τα πράγματα ως έχουν; Η αλλαγή που θα έκανες θα μπορούσε να είναι είτε σε κάποιο σημαντικό ιστορικό γεγονός, είτε σε προσωπικό επίπεδο, δεν έχει σημασία.

Nascentes morimur

Διάσημο μέλος

Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,744 μηνύματα.
1. Όχι, δεν είμαι .
2. Όταν διαβάζω ή έχω κάποια άλλη δραστηριότητα που απαιτεί συγκέντρωση, προτιμώ την απόλυτη ησυχία. Η ησυχία με βοηθάει να εστιάσω .
3. Αν είχα μία ευχή από ένα λιχνάρι, θα ευχόμουν υγεία για όλους τους ανθρώπους που αγαπώ.
4. Προτιμώ το σπιτικό φαγητό . Ωστόσο, η παραγγελία φαγητού μπορεί να είναι βολική και ενίοτε αποτελεί ευχάριστη αλλαγή.
5. Αν είχα μια χρονομηχανή, θα προτιμούσα να αφήσω τη ροή του χρόνου ως έχει. Κάθε γεγονός, τόσο θετικό όσο και αρνητικό, σχεδιάζει το παρόν μας και μας διδάσκει σημαντικά μαθήματα. Το να παρεμβαίνουμε στο παρελθόν πιστεύω θα μπορούσε να έχει απρόβλεπτες συνέπειες στο μέλλον.

Επόμενες ερωτήσεις:

1. Ποιο είναι το πιο αγαπημένο σου βιβλίο και γιατί σε επηρέασε τόσο;
2. Ποιο είναι το κομμάτι της προσωπικής σου φιλοσοφίας που σε καθοδηγεί στη ζωή σου;
3.Η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζεις αυτήν τη στιγμή και πώς προσπαθείς να την ξεπεράσεις;
4.Το όνειρο ή η φιλοδοξία που θέλεις πραγματικά να επιτύχεις στη ζωή σου;
5.Πως χαλαρώνεις μετά από μια κουραστική μέρα;

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

Επόμενες ερωτήσεις:

2. Ποιο είναι το κομμάτι της προσωπικής σου φιλοσοφίας που σε καθοδηγεί στη ζωή σου;
3.Η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζεις αυτήν τη στιγμή και πώς προσπαθείς να την ξεπεράσεις;
1. Δεν έχω αγαπημένο, αλλά αυτό που με επηρέασε περισσότερο ήταν το The secret history. Αποτύπωσε άριστα την ανάγκη να αγνοείς το κακό ακόμα και όταν ξετυλίγεται μπροστά σου, να διατηρείς ψεύτικες ελπίδες για ένα τέλος που γνωρίζεις πως δεν πρόκειται να έρθει, να δικαιολογείς την καταστροφή σου επειδή την προκαλείς εσύ ο ίδιος στον εαυτό σου, να προσπαθείς απεγνωσμένα να βρεις νόημα στα πάντα γύρω σου, την υποκειμενικότητα του αφηγητή, που καταλήγει συχνά σε αναξιοπιστία.
2. Δεν έχω ιδέα.
3. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε μια σχολή που μάλλον δεν είναι για μένα. Προσπαθώ να ανακαλύψω κάτι που θα με πείσει να παραμείνω εκεί.
4. Να νιώθω πως ζω, όχι πως απλά υπάρχω. Το έχω νιώσει, αλλά θέλω να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο συνεχόμενο συναίσθημα.
5. Διαβάζω κάποιο βιβλίο ή κοιτάω το κενό και σκέφτομαι.

Ίδιες, ήταν τρομερές ερωτήσεις!

nearos

Διακεκριμένο μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,497 μηνύματα.
1. Όχι, δεν είμαι .
2. Όταν διαβάζω ή έχω κάποια άλλη δραστηριότητα που απαιτεί συγκέντρωση, προτιμώ την απόλυτη ησυχία. Η ησυχία με βοηθάει να εστιάσω .
3. Αν είχα μία ευχή από ένα λιχνάρι, θα ευχόμουν υγεία για όλους τους ανθρώπους που αγαπώ.
4. Προτιμώ το σπιτικό φαγητό . Ωστόσο, η παραγγελία φαγητού μπορεί να είναι βολική και ενίοτε αποτελεί ευχάριστη αλλαγή.
5. Αν είχα μια χρονομηχανή, θα προτιμούσα να αφήσω τη ροή του χρόνου ως έχει. Κάθε γεγονός, τόσο θετικό όσο και αρνητικό, σχεδιάζει το παρόν μας και μας διδάσκει σημαντικά μαθήματα. Το να παρεμβαίνουμε στο παρελθόν πιστεύω θα μπορούσε να έχει απρόβλεπτες συνέπειες στο μέλλον.

Επόμενες ερωτήσεις:

1. Βαρετό φούλ αλλά η μεταμόρφωση του Κάφκα, διοτι κατάλαβα πόσο δηλητήριο μπορεί να είναι η οικογένεια και πόσο αναλώσιμος είσαι.
2. "Live and let live", σεβασμός σε αυτούς που με σέβονται, Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια, αγάπη για τον συνάνθρωπο και για τον εαυτό μου
3. Πανελλήνιες, διαβάζοντας και λύνοντας ασκησούλες, μαζί με το άγχος απο αυτές, που το περνάω μιλώντας στο στέκι
4. Να ασχοληθώ με τα πολιτικά ή να γίνω παράδειγμα προς μίμηση για άλλους ανθρώπους. Να με βλέπουν και να εμπνέονται
5. Στέκι, ξάπλωμα, youtube

Επόμενες ερωτήσεις:

1. Έχεις μετανιώσει κάτι στη ζωή σου;
2. Αν είχες μια οποιαδήποτε υπερδύναμη τι θα ήτανε;
3. Ποιο πράγμα θεωρείς απαραίτητο και αναγκαίο στη ζωή σου;
4. Πως νιώθεις τώρα;
5. Τι σημαίνει αγάπη για σένα;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια