Ερωτησεις:
1.Πιστευεις οτι το συμβολαιο κοινης συμβιωσης(καπως ετσι δεν λεγεται?

) πρεπει να ισχυει και για τους ομοφυλοφυλους?(Θελω και αιτιολογηση)
2.Πιστευεις σε καποια θρησκεια?
3.Θα εβαζες βυσμα για να μπεις στο δημοσιο?
4.Διακοπες με το εταιρον ημησι η με παρεα?
5.Διακοπες το καλοκαιρι σε καποιο νησακι η σε πολη του εξωτερικου?
1. ...και για τους φουτ λάβερς.

Για όλους. Νομικά. Φιλοσοφικά, όσο θα κάνουμε συμβόλαια τόσο εύκολα θα τα "σπάμε". Η ζωή δεν είναι συμβολαιογραφική πράξη. Η ζωή είναι ζωή φουλ στο απρόβλεπτο και με τις πιπεράτες αντιθέσεις της. (σήμερα παντρεύτηκα, σήμερα χωρίζω. Νέτα σκέτα. Δικαίωμα της αυτοδιάθεσης. Ακόμα κι όταν νηφάλια έβαζες τις τζίφρες σου σε όρους και ονόματα..)
Το διχαστικό "ή κουλούρα ή εργενιλίκι" θυμίζει διλημματικό πυρετό.
Βασικά το να συμβιώνεις εγώ το αναλογίζομαι σα να χωρίζεις τσακ μπαμ χωρίς να χώνονται στη μέση τρίτοι και κυρίως ο "άναρχος" νόμος με σπασοκλαμπάνιες δικηγόρους που παίζουν τους Σολωμόντες στις μοιρασιές σκυλιών, σπιτιών, άμοιρων παιδιών. Κάνεις το συμβολαιάκι σου και ξεκαθαρίζεσαι. Να μη μαντεύεις ύστερα τις μαύρες κι άραχνες αξιώσεις του ετέρου. Το είδος της σχέσης είναι ιρελεβάν που λένε και οι Γάλλοι.
2. Ni Dieu ni Maitre. (Ο
ύτε Θεό Ούτε Δάσκαλο) - Ανδρέας Μπρετόν.
3. ..κάτι σαν το Μάτριξ; Κι αν την ώρα που'μουνα καλωδιωμένος "έτρωγα" disconnect; Να πιστέψω ότι ο Μορφέας (ή η Τρίνιτη)δεν έβλεπε και πέρασε πάνω απο το καλώδιο και πήρα τον λοπου;
Αν κρίνω πάντως από τις μετέπειτα ταινίες των Wachowski bro και κυρίως το V for Vendetta (και όχι Vεντούζα ή Ventilater) προτιμώ χαμηλόμισθος και ρεμάλι παρά να καταπιώ το χάπι και να είμαι καθηλωμένος σε μια καρέκλα με τη ψευδαίσθηση ότι κατέχω την αλήθεια. Μια μπρίζα είμαι όλος κι όλος ρεεεεεεεεε ...
4. Έτερον ναι. Ήμισυ όχι. Δεν με διαπραγματεύομαι.
5. Ξέρω γώ; Κάπου με άφθονες γυμνές πατούσες για ατέρμονα οφθαλμόλουτρα

κι ας είναι και στο Γκουανταλκιβιρ-ιρ-ιρ-ιρ-ιρ (ηχώ)
Ερωτήσεις:
1. Αγαπημένη σου σειρά στη τι-βιόλα;
2. Αν ήσουν λουλούδι με ποιο θα ταυτιζόσουν;
3. Τί βρίσκεις πιο φυσικό, το ρέψιμο ή το κλάσιμο;
4. Τί κάνεις απόψε;