thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 10:07 Ο thodoris28: #2.161 20-04-07 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ποια είναι η πιο ρομαντική στιγμή που έχεις περάσει ως τώρα με το αμόρε; Και πώς πρωτογνωριστήκατε; Ποιο ήταν το καλύτερό σου σαικς ως τώρα; Click για ανάπτυξη... a.Με πρώην ε! Παλιά σε μια παραλία να προσπαθούμε μετά από νυχτερινό μπάνιο στη θάλασσα να ζεσταθούμε αγκαλιά σε μια ξαπλώστρα, μέχρι που μας πήρε ο ύπνος και ξυπνήσαμε με το πρώτο φως του ήλιου. b . Με την συγκεκριμένη στο χωριό μικροί εγώ να κάνω κολιές με ποδήλατο και αυτή να με κοιτάει περίεργα και να αναρωτιέται ποιος είμαι. c.Με άλλη εννοείται, μέσα στη θάλασσα! The best Επόμενες. 1. Η πιο αστεία στιγμή με το ταίρι σου; 2.Καλύτερες διακοπές μέχρι τώρα; 3.Ποιό είναι το πιο άβολο ρούχο που έχεις φορέσει;(άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 10:26 Η Γίδι έγραψε: #2.162 20-04-07 10:26 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: Επόμενες. 1. Η πιο αστεία στιγμή με το ταίρι σου; 2.Καλύτερες διακοπές μέχρι τώρα; 3.Ποιό είναι το πιο άβολο ρούχο που έχεις φορέσει;(άσχετο) Click για ανάπτυξη... 1. Χμ, πολλές!!!Πχ το πώς πεθαίνουμε στο γέλιο κάθε πορωί Σαββατοκύριακου, που ξυπνάμε χαλαρά... και μου μιλάει ελληνικά!! 2. Επίσης πολλές... και Ζαγοροχώρια με τον πρώην, και Κίνα με τον ιχλίμπεντιχ... 3. Ένα τζην που μου ήταν κοντό και στενό, με μία μπλούζα που άσηνε τα πλαπλά του σωσίβιου εκτεθιμένα... έπρεπε να ρουφάω την κοιλιά μου όλη την ώρα!! Ερωτήσεις: τις ίδιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 10:35 Η Corpse Bride: #2.163 20-04-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: Επόμενες. 1. Η πιο αστεία στιγμή με το ταίρι σου; 2.Καλύτερες διακοπές μέχρι τώρα; 3.Ποιό είναι το πιο άβολο ρούχο που έχεις φορέσει;(άσχετο) Click για ανάπτυξη... 1. Τωρα δυσκολα μου βαζεις, εχω πολλες υποψηφιοτητες 2. Θα ειναι οι φετινες 3. Μμ, με διαφορα ψηλοτακουνες μποτες! Εκανα προβες σπιτι για να ισορροπησω (και μετα πηγαινα με ταχυτητα 1χλμ το διωρο, αλλα το παιζα αερατη ) Ε, πρωι πρωι, τα ιδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 11:40 Η Oralee έγραψε: #2.164 20-04-07 11:40 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: Επόμενες. 1. Η πιο αστεία στιγμή με το ταίρι σου; 2.Καλύτερες διακοπές μέχρι τώρα; 3.Ποιό είναι το πιο άβολο ρούχο που έχεις φορέσει;(άσχετο) Click για ανάπτυξη... 1. Αχμμ.. με τον πρώην που μια φορά πάνω στο πάθος, κάπως κουνήθηκα και με το γόνατό μου κλώτσησα κάτι που ..εξείχε, το οποίο βέβαια μετά σταμάτησε να εξέχει! (αυτό έφτιαγε που εξείχε! ) 2. Ήπειρο ..γενικά. 3. Κανένα. Μόλις βάλω άβολο ρούχο, το βγάζω αυτόματα! (αχμμμ.. τώρα που το σκέφτομαι οι ζαρτιέρες είναι πολύ άβολες ) Ερωτήξεις: 1. Τι έχεις σχεδιάσει να κάνεις σ/κ; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 12:08 Η viki_thess: #2.165 20-04-07 12:08 Αρχική Δημοσίευση από kajira: 1. Τι έχεις σχεδιάσει να κάνεις σ/κ; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα; Click για ανάπτυξη... 1. θα παω για καφεδακι στανταρ....εχει τελειο καιρο εξω... 2. χωρις σεξ...2-3 μηνες (οχι τωρα που ειμαι παντρεμενη για παλια μιλαω) 3. κοκκινο και μαυρο ερωτησεις: οι ιδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 12:17 Η mania έγραψε: #2.166 20-04-07 12:17 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ερωτήξεις: 1. Τι έχεις σχεδιάσει να κάνεις σ/κ; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα; Click για ανάπτυξη... Μπανάκι, μπόουλιγκ βολτήτσες διασκέδαση και ξάπλα άν μείνει χρόνος άπο το ξεφάντομα 1 ευδομάδα όλες οι αποχρώσεις του μπλέ Ερωτήσεις 1 που άλλου θα ήθελες να ζήσεις; εντώε ελλάδας; 2 Με τι μέσο όρο τελείωσες το λύκειο; 3 Πόσο καιρό έχεις σχέση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 12:26 Η Oralee έγραψε: #2.167 20-04-07 12:26 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ερωτήσεις 1 που άλλου θα ήθελες να ζήσεις; εντώε ελλάδας; 2 Με τι μέσο όρο τελείωσες το λύκειο; 3 Πόσο καιρό έχεις σχέση; Click για ανάπτυξη... 1. Ήπειρο, στην Άρτα κοντά ή Θεσσαλονίκη. 2. 16 3. Να σου πω πόσο καιρό είμαι χωρισμένη; Τις ίδιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:10 Ο truffinho: #2.168 20-04-07 13:10 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ερωτήσεις 1 που άλλου θα ήθελες να ζήσεις; εντώε ελλάδας; 2 Με τι μέσο όρο τελείωσες το λύκειο; 3 Πόσο καιρό έχεις σχέση; Click για ανάπτυξη... 1. Στο Ηράκλειο, στην Κέρκυρα ή στο Ναύπλιο 2. 16.7 3. 2 χρόνια, 3 μήνες και 15 μέρες Ερωτήσεις: 1. Πήγες σε δημόσιο ή ιδιωτικό σχολείο 2. Ποιο είναι το αγαπημένο σου ποτό 3. Μια απ' τα ίδια για φαγητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:12 Η mania έγραψε: #2.169 20-04-07 13:12 Αρχική Δημοσίευση από truffinho: Ερωτήσεις: 1. Πήγες σε δημόσιο ή ιδιωτικό σχολείο 2. Ποιο είναι το αγαπημένο σου ποτό 3. Μια απ' τα ίδια για φαγητό Click για ανάπτυξη... φισικά δημόσιο Ούζο φασολάδα Ερωτήσεις Πότε ολοκλήρωσες για πρώτη φορά; Θα το έκανες ξανα με το ίδιο άτομο; Πόσο απέχει η γη απο την σελίνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:15 Ο truffinho: #2.170 20-04-07 13:15 1. Το Φλεβάρη του 2005 2. Ναι (και έχει γίνει) 3. έΝΑ τσιγάρο δρόμος Πλάκα έχουν, τις αφήνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:53 Η Resident Evil: #2.171 20-04-07 13:53 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πότε ολοκλήρωσες για πρώτη φορά; Θα το έκανες ξανα με το ίδιο άτομο; Πόσο απέχει η γη απο την σελίνη; Click για ανάπτυξη... 1. Κάπου γύρω στα 16. 2. OMG ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ (οκ... ξερω φτάνει! ) 3.ε... μπόλικο.... για να δούμε αν ξέρει κανεις την απάντηση στο 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:55 Ο Valder έγραψε: #2.172 20-04-07 13:55 1) Στα 17 2) Όχι 3) Σε μέγιστη απόσταση νομίζω 480 εκατομμύρια χμ. και στη μικρότερη νομίζω 330 εκατομμύρια χμ. Τις ίδιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:24 Η mania έγραψε: #2.173 20-04-07 18:24 1)στα 21 μου 2)ναι ναι ναι τον παντρέυτηκα κιόλας 3) ανάλογα το μέσο που θα χρησιμοποιήσουμε Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:30 Η Γίδι έγραψε: #2.174 20-04-07 18:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Click για ανάπτυξη... 1. Ναι! 2. Ναι, μπίρα! 3. Ου... Εντ άι γκο ούυυυυυου, ούυυυου, ούυυυου αϊ αμ φλάιινγκ! Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:30 Ο deadhead_pirate: #2.175 20-04-07 18:30 1. Λιγάκι... 2. Ναι, πορτοκαλάδα..... 3. Η σελήνη....; Δίπλα μου είναι. Ετσι να κάνω, την έπιασα..... 1. Που σου αρέσει να πηγαίνεις το καλοκαίρι για διακοπές; 2. Εχεις κάνει ποτέ ελεύθερο κάμπινγκ; 3. Γυμνισμό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:32 Η Γίδι έγραψε: #2.176 20-04-07 18:32 Έεεελααα!...! Ο επόμενος απαντάει και στους δύο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:35 Ο Valder έγραψε: #2.177 20-04-07 18:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: 1)στα 21 μου 2)ναι ναι ναι τον παντρέυτηκα κιόλας 3) ανάλογα το μέσο που θα χρησιμοποιήσουμε Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Click για ανάπτυξη... 1) Ναι 2) Όχι...ακόμα! 3) Όσο απέχει αυτή η ερώτηση από την έννοια "ποιότητα". Και στου πειρατή: 1) Όχι κάπου ιδιαίτερα 2) Όχι 3) Ναι και όχι σε παραλία 1) Βάζεις τα πάντα σε πρόγραμμα ή αυτοσχεδιάζεις; Ποιό υπερισχύει συνήθως δηλαδή; 2) Θεωρείς τον εαυτό σου τολμηρό; (εννοώ να θεωρείς πως είσαι ικανός/ή για πράγματα που οι άλλοι βλέπουν ως "πςςς τι έκανε το άτομο, εγώ θα μάσαγα".) 3) Μαδάς αυτό τον καιρό μαργαρίτες ή τα....μαλλιά της κεφαλής σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:36 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.178 20-04-07 18:36 Val, έκανες ένα λαθάκι, η μέση απόσταση είναι [SIZE=-1]385000 χλμ, κοντά στο ένα δευτερόλεπτο φωτός όχι εκατομμύρια χλμ! οφφ τόπικ [/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:58 Η Γίδι έγραψε: #2.179 20-04-07 18:58 ΚΑΛΕΕΕΕΕ!!!! Σ' εμένα εννοούσα!!! Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 19:01 Η zanin έγραψε: #2.180 20-04-07 19:01 Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από Γίδι Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; 1. ναι γιατί όχι? 2. 18 χρόνια 3. ούτε κρύο ούτε ζέστη 1. που θα πάτε σήμερα το απόγευμα βραδυ? 2. θα φύγετε το σ/κ? 3. σε ποια χώρα θα ήθελες ναπας διακοπές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ποια είναι η πιο ρομαντική στιγμή που έχεις περάσει ως τώρα με το αμόρε; Και πώς πρωτογνωριστήκατε; Ποιο ήταν το καλύτερό σου σαικς ως τώρα; Click για ανάπτυξη... a.Με πρώην ε! Παλιά σε μια παραλία να προσπαθούμε μετά από νυχτερινό μπάνιο στη θάλασσα να ζεσταθούμε αγκαλιά σε μια ξαπλώστρα, μέχρι που μας πήρε ο ύπνος και ξυπνήσαμε με το πρώτο φως του ήλιου. b . Με την συγκεκριμένη στο χωριό μικροί εγώ να κάνω κολιές με ποδήλατο και αυτή να με κοιτάει περίεργα και να αναρωτιέται ποιος είμαι. c.Με άλλη εννοείται, μέσα στη θάλασσα! The best Επόμενες. 1. Η πιο αστεία στιγμή με το ταίρι σου; 2.Καλύτερες διακοπές μέχρι τώρα; 3.Ποιό είναι το πιο άβολο ρούχο που έχεις φορέσει;(άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 10:26 Η Γίδι έγραψε: #2.162 20-04-07 10:26 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: Επόμενες. 1. Η πιο αστεία στιγμή με το ταίρι σου; 2.Καλύτερες διακοπές μέχρι τώρα; 3.Ποιό είναι το πιο άβολο ρούχο που έχεις φορέσει;(άσχετο) Click για ανάπτυξη... 1. Χμ, πολλές!!!Πχ το πώς πεθαίνουμε στο γέλιο κάθε πορωί Σαββατοκύριακου, που ξυπνάμε χαλαρά... και μου μιλάει ελληνικά!! 2. Επίσης πολλές... και Ζαγοροχώρια με τον πρώην, και Κίνα με τον ιχλίμπεντιχ... 3. Ένα τζην που μου ήταν κοντό και στενό, με μία μπλούζα που άσηνε τα πλαπλά του σωσίβιου εκτεθιμένα... έπρεπε να ρουφάω την κοιλιά μου όλη την ώρα!! Ερωτήσεις: τις ίδιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 10:35 Η Corpse Bride: #2.163 20-04-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: Επόμενες. 1. Η πιο αστεία στιγμή με το ταίρι σου; 2.Καλύτερες διακοπές μέχρι τώρα; 3.Ποιό είναι το πιο άβολο ρούχο που έχεις φορέσει;(άσχετο) Click για ανάπτυξη... 1. Τωρα δυσκολα μου βαζεις, εχω πολλες υποψηφιοτητες 2. Θα ειναι οι φετινες 3. Μμ, με διαφορα ψηλοτακουνες μποτες! Εκανα προβες σπιτι για να ισορροπησω (και μετα πηγαινα με ταχυτητα 1χλμ το διωρο, αλλα το παιζα αερατη ) Ε, πρωι πρωι, τα ιδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 11:40 Η Oralee έγραψε: #2.164 20-04-07 11:40 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: Επόμενες. 1. Η πιο αστεία στιγμή με το ταίρι σου; 2.Καλύτερες διακοπές μέχρι τώρα; 3.Ποιό είναι το πιο άβολο ρούχο που έχεις φορέσει;(άσχετο) Click για ανάπτυξη... 1. Αχμμ.. με τον πρώην που μια φορά πάνω στο πάθος, κάπως κουνήθηκα και με το γόνατό μου κλώτσησα κάτι που ..εξείχε, το οποίο βέβαια μετά σταμάτησε να εξέχει! (αυτό έφτιαγε που εξείχε! ) 2. Ήπειρο ..γενικά. 3. Κανένα. Μόλις βάλω άβολο ρούχο, το βγάζω αυτόματα! (αχμμμ.. τώρα που το σκέφτομαι οι ζαρτιέρες είναι πολύ άβολες ) Ερωτήξεις: 1. Τι έχεις σχεδιάσει να κάνεις σ/κ; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 12:08 Η viki_thess: #2.165 20-04-07 12:08 Αρχική Δημοσίευση από kajira: 1. Τι έχεις σχεδιάσει να κάνεις σ/κ; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα; Click για ανάπτυξη... 1. θα παω για καφεδακι στανταρ....εχει τελειο καιρο εξω... 2. χωρις σεξ...2-3 μηνες (οχι τωρα που ειμαι παντρεμενη για παλια μιλαω) 3. κοκκινο και μαυρο ερωτησεις: οι ιδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 12:17 Η mania έγραψε: #2.166 20-04-07 12:17 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ερωτήξεις: 1. Τι έχεις σχεδιάσει να κάνεις σ/κ; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα; Click για ανάπτυξη... Μπανάκι, μπόουλιγκ βολτήτσες διασκέδαση και ξάπλα άν μείνει χρόνος άπο το ξεφάντομα 1 ευδομάδα όλες οι αποχρώσεις του μπλέ Ερωτήσεις 1 που άλλου θα ήθελες να ζήσεις; εντώε ελλάδας; 2 Με τι μέσο όρο τελείωσες το λύκειο; 3 Πόσο καιρό έχεις σχέση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 12:26 Η Oralee έγραψε: #2.167 20-04-07 12:26 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ερωτήσεις 1 που άλλου θα ήθελες να ζήσεις; εντώε ελλάδας; 2 Με τι μέσο όρο τελείωσες το λύκειο; 3 Πόσο καιρό έχεις σχέση; Click για ανάπτυξη... 1. Ήπειρο, στην Άρτα κοντά ή Θεσσαλονίκη. 2. 16 3. Να σου πω πόσο καιρό είμαι χωρισμένη; Τις ίδιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:10 Ο truffinho: #2.168 20-04-07 13:10 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ερωτήσεις 1 που άλλου θα ήθελες να ζήσεις; εντώε ελλάδας; 2 Με τι μέσο όρο τελείωσες το λύκειο; 3 Πόσο καιρό έχεις σχέση; Click για ανάπτυξη... 1. Στο Ηράκλειο, στην Κέρκυρα ή στο Ναύπλιο 2. 16.7 3. 2 χρόνια, 3 μήνες και 15 μέρες Ερωτήσεις: 1. Πήγες σε δημόσιο ή ιδιωτικό σχολείο 2. Ποιο είναι το αγαπημένο σου ποτό 3. Μια απ' τα ίδια για φαγητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:12 Η mania έγραψε: #2.169 20-04-07 13:12 Αρχική Δημοσίευση από truffinho: Ερωτήσεις: 1. Πήγες σε δημόσιο ή ιδιωτικό σχολείο 2. Ποιο είναι το αγαπημένο σου ποτό 3. Μια απ' τα ίδια για φαγητό Click για ανάπτυξη... φισικά δημόσιο Ούζο φασολάδα Ερωτήσεις Πότε ολοκλήρωσες για πρώτη φορά; Θα το έκανες ξανα με το ίδιο άτομο; Πόσο απέχει η γη απο την σελίνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:15 Ο truffinho: #2.170 20-04-07 13:15 1. Το Φλεβάρη του 2005 2. Ναι (και έχει γίνει) 3. έΝΑ τσιγάρο δρόμος Πλάκα έχουν, τις αφήνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:53 Η Resident Evil: #2.171 20-04-07 13:53 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πότε ολοκλήρωσες για πρώτη φορά; Θα το έκανες ξανα με το ίδιο άτομο; Πόσο απέχει η γη απο την σελίνη; Click για ανάπτυξη... 1. Κάπου γύρω στα 16. 2. OMG ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ (οκ... ξερω φτάνει! ) 3.ε... μπόλικο.... για να δούμε αν ξέρει κανεις την απάντηση στο 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:55 Ο Valder έγραψε: #2.172 20-04-07 13:55 1) Στα 17 2) Όχι 3) Σε μέγιστη απόσταση νομίζω 480 εκατομμύρια χμ. και στη μικρότερη νομίζω 330 εκατομμύρια χμ. Τις ίδιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:24 Η mania έγραψε: #2.173 20-04-07 18:24 1)στα 21 μου 2)ναι ναι ναι τον παντρέυτηκα κιόλας 3) ανάλογα το μέσο που θα χρησιμοποιήσουμε Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:30 Η Γίδι έγραψε: #2.174 20-04-07 18:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Click για ανάπτυξη... 1. Ναι! 2. Ναι, μπίρα! 3. Ου... Εντ άι γκο ούυυυυυου, ούυυυου, ούυυυου αϊ αμ φλάιινγκ! Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:30 Ο deadhead_pirate: #2.175 20-04-07 18:30 1. Λιγάκι... 2. Ναι, πορτοκαλάδα..... 3. Η σελήνη....; Δίπλα μου είναι. Ετσι να κάνω, την έπιασα..... 1. Που σου αρέσει να πηγαίνεις το καλοκαίρι για διακοπές; 2. Εχεις κάνει ποτέ ελεύθερο κάμπινγκ; 3. Γυμνισμό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:32 Η Γίδι έγραψε: #2.176 20-04-07 18:32 Έεεελααα!...! Ο επόμενος απαντάει και στους δύο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:35 Ο Valder έγραψε: #2.177 20-04-07 18:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: 1)στα 21 μου 2)ναι ναι ναι τον παντρέυτηκα κιόλας 3) ανάλογα το μέσο που θα χρησιμοποιήσουμε Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Click για ανάπτυξη... 1) Ναι 2) Όχι...ακόμα! 3) Όσο απέχει αυτή η ερώτηση από την έννοια "ποιότητα". Και στου πειρατή: 1) Όχι κάπου ιδιαίτερα 2) Όχι 3) Ναι και όχι σε παραλία 1) Βάζεις τα πάντα σε πρόγραμμα ή αυτοσχεδιάζεις; Ποιό υπερισχύει συνήθως δηλαδή; 2) Θεωρείς τον εαυτό σου τολμηρό; (εννοώ να θεωρείς πως είσαι ικανός/ή για πράγματα που οι άλλοι βλέπουν ως "πςςς τι έκανε το άτομο, εγώ θα μάσαγα".) 3) Μαδάς αυτό τον καιρό μαργαρίτες ή τα....μαλλιά της κεφαλής σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:36 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.178 20-04-07 18:36 Val, έκανες ένα λαθάκι, η μέση απόσταση είναι [SIZE=-1]385000 χλμ, κοντά στο ένα δευτερόλεπτο φωτός όχι εκατομμύρια χλμ! οφφ τόπικ [/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:58 Η Γίδι έγραψε: #2.179 20-04-07 18:58 ΚΑΛΕΕΕΕΕ!!!! Σ' εμένα εννοούσα!!! Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 19:01 Η zanin έγραψε: #2.180 20-04-07 19:01 Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από Γίδι Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; 1. ναι γιατί όχι? 2. 18 χρόνια 3. ούτε κρύο ούτε ζέστη 1. που θα πάτε σήμερα το απόγευμα βραδυ? 2. θα φύγετε το σ/κ? 3. σε ποια χώρα θα ήθελες ναπας διακοπές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: Επόμενες. 1. Η πιο αστεία στιγμή με το ταίρι σου; 2.Καλύτερες διακοπές μέχρι τώρα; 3.Ποιό είναι το πιο άβολο ρούχο που έχεις φορέσει;(άσχετο) Click για ανάπτυξη... 1. Χμ, πολλές!!!Πχ το πώς πεθαίνουμε στο γέλιο κάθε πορωί Σαββατοκύριακου, που ξυπνάμε χαλαρά... και μου μιλάει ελληνικά!! 2. Επίσης πολλές... και Ζαγοροχώρια με τον πρώην, και Κίνα με τον ιχλίμπεντιχ... 3. Ένα τζην που μου ήταν κοντό και στενό, με μία μπλούζα που άσηνε τα πλαπλά του σωσίβιου εκτεθιμένα... έπρεπε να ρουφάω την κοιλιά μου όλη την ώρα!! Ερωτήσεις: τις ίδιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 10:35 Η Corpse Bride: #2.163 20-04-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: Επόμενες. 1. Η πιο αστεία στιγμή με το ταίρι σου; 2.Καλύτερες διακοπές μέχρι τώρα; 3.Ποιό είναι το πιο άβολο ρούχο που έχεις φορέσει;(άσχετο) Click για ανάπτυξη... 1. Τωρα δυσκολα μου βαζεις, εχω πολλες υποψηφιοτητες 2. Θα ειναι οι φετινες 3. Μμ, με διαφορα ψηλοτακουνες μποτες! Εκανα προβες σπιτι για να ισορροπησω (και μετα πηγαινα με ταχυτητα 1χλμ το διωρο, αλλα το παιζα αερατη ) Ε, πρωι πρωι, τα ιδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 11:40 Η Oralee έγραψε: #2.164 20-04-07 11:40 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: Επόμενες. 1. Η πιο αστεία στιγμή με το ταίρι σου; 2.Καλύτερες διακοπές μέχρι τώρα; 3.Ποιό είναι το πιο άβολο ρούχο που έχεις φορέσει;(άσχετο) Click για ανάπτυξη... 1. Αχμμ.. με τον πρώην που μια φορά πάνω στο πάθος, κάπως κουνήθηκα και με το γόνατό μου κλώτσησα κάτι που ..εξείχε, το οποίο βέβαια μετά σταμάτησε να εξέχει! (αυτό έφτιαγε που εξείχε! ) 2. Ήπειρο ..γενικά. 3. Κανένα. Μόλις βάλω άβολο ρούχο, το βγάζω αυτόματα! (αχμμμ.. τώρα που το σκέφτομαι οι ζαρτιέρες είναι πολύ άβολες ) Ερωτήξεις: 1. Τι έχεις σχεδιάσει να κάνεις σ/κ; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 12:08 Η viki_thess: #2.165 20-04-07 12:08 Αρχική Δημοσίευση από kajira: 1. Τι έχεις σχεδιάσει να κάνεις σ/κ; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα; Click για ανάπτυξη... 1. θα παω για καφεδακι στανταρ....εχει τελειο καιρο εξω... 2. χωρις σεξ...2-3 μηνες (οχι τωρα που ειμαι παντρεμενη για παλια μιλαω) 3. κοκκινο και μαυρο ερωτησεις: οι ιδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 12:17 Η mania έγραψε: #2.166 20-04-07 12:17 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ερωτήξεις: 1. Τι έχεις σχεδιάσει να κάνεις σ/κ; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα; Click για ανάπτυξη... Μπανάκι, μπόουλιγκ βολτήτσες διασκέδαση και ξάπλα άν μείνει χρόνος άπο το ξεφάντομα 1 ευδομάδα όλες οι αποχρώσεις του μπλέ Ερωτήσεις 1 που άλλου θα ήθελες να ζήσεις; εντώε ελλάδας; 2 Με τι μέσο όρο τελείωσες το λύκειο; 3 Πόσο καιρό έχεις σχέση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 12:26 Η Oralee έγραψε: #2.167 20-04-07 12:26 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ερωτήσεις 1 που άλλου θα ήθελες να ζήσεις; εντώε ελλάδας; 2 Με τι μέσο όρο τελείωσες το λύκειο; 3 Πόσο καιρό έχεις σχέση; Click για ανάπτυξη... 1. Ήπειρο, στην Άρτα κοντά ή Θεσσαλονίκη. 2. 16 3. Να σου πω πόσο καιρό είμαι χωρισμένη; Τις ίδιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:10 Ο truffinho: #2.168 20-04-07 13:10 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ερωτήσεις 1 που άλλου θα ήθελες να ζήσεις; εντώε ελλάδας; 2 Με τι μέσο όρο τελείωσες το λύκειο; 3 Πόσο καιρό έχεις σχέση; Click για ανάπτυξη... 1. Στο Ηράκλειο, στην Κέρκυρα ή στο Ναύπλιο 2. 16.7 3. 2 χρόνια, 3 μήνες και 15 μέρες Ερωτήσεις: 1. Πήγες σε δημόσιο ή ιδιωτικό σχολείο 2. Ποιο είναι το αγαπημένο σου ποτό 3. Μια απ' τα ίδια για φαγητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:12 Η mania έγραψε: #2.169 20-04-07 13:12 Αρχική Δημοσίευση από truffinho: Ερωτήσεις: 1. Πήγες σε δημόσιο ή ιδιωτικό σχολείο 2. Ποιο είναι το αγαπημένο σου ποτό 3. Μια απ' τα ίδια για φαγητό Click για ανάπτυξη... φισικά δημόσιο Ούζο φασολάδα Ερωτήσεις Πότε ολοκλήρωσες για πρώτη φορά; Θα το έκανες ξανα με το ίδιο άτομο; Πόσο απέχει η γη απο την σελίνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:15 Ο truffinho: #2.170 20-04-07 13:15 1. Το Φλεβάρη του 2005 2. Ναι (και έχει γίνει) 3. έΝΑ τσιγάρο δρόμος Πλάκα έχουν, τις αφήνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:53 Η Resident Evil: #2.171 20-04-07 13:53 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πότε ολοκλήρωσες για πρώτη φορά; Θα το έκανες ξανα με το ίδιο άτομο; Πόσο απέχει η γη απο την σελίνη; Click για ανάπτυξη... 1. Κάπου γύρω στα 16. 2. OMG ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ (οκ... ξερω φτάνει! ) 3.ε... μπόλικο.... για να δούμε αν ξέρει κανεις την απάντηση στο 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:55 Ο Valder έγραψε: #2.172 20-04-07 13:55 1) Στα 17 2) Όχι 3) Σε μέγιστη απόσταση νομίζω 480 εκατομμύρια χμ. και στη μικρότερη νομίζω 330 εκατομμύρια χμ. Τις ίδιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:24 Η mania έγραψε: #2.173 20-04-07 18:24 1)στα 21 μου 2)ναι ναι ναι τον παντρέυτηκα κιόλας 3) ανάλογα το μέσο που θα χρησιμοποιήσουμε Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:30 Η Γίδι έγραψε: #2.174 20-04-07 18:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Click για ανάπτυξη... 1. Ναι! 2. Ναι, μπίρα! 3. Ου... Εντ άι γκο ούυυυυυου, ούυυυου, ούυυυου αϊ αμ φλάιινγκ! Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:30 Ο deadhead_pirate: #2.175 20-04-07 18:30 1. Λιγάκι... 2. Ναι, πορτοκαλάδα..... 3. Η σελήνη....; Δίπλα μου είναι. Ετσι να κάνω, την έπιασα..... 1. Που σου αρέσει να πηγαίνεις το καλοκαίρι για διακοπές; 2. Εχεις κάνει ποτέ ελεύθερο κάμπινγκ; 3. Γυμνισμό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:32 Η Γίδι έγραψε: #2.176 20-04-07 18:32 Έεεελααα!...! Ο επόμενος απαντάει και στους δύο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:35 Ο Valder έγραψε: #2.177 20-04-07 18:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: 1)στα 21 μου 2)ναι ναι ναι τον παντρέυτηκα κιόλας 3) ανάλογα το μέσο που θα χρησιμοποιήσουμε Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Click για ανάπτυξη... 1) Ναι 2) Όχι...ακόμα! 3) Όσο απέχει αυτή η ερώτηση από την έννοια "ποιότητα". Και στου πειρατή: 1) Όχι κάπου ιδιαίτερα 2) Όχι 3) Ναι και όχι σε παραλία 1) Βάζεις τα πάντα σε πρόγραμμα ή αυτοσχεδιάζεις; Ποιό υπερισχύει συνήθως δηλαδή; 2) Θεωρείς τον εαυτό σου τολμηρό; (εννοώ να θεωρείς πως είσαι ικανός/ή για πράγματα που οι άλλοι βλέπουν ως "πςςς τι έκανε το άτομο, εγώ θα μάσαγα".) 3) Μαδάς αυτό τον καιρό μαργαρίτες ή τα....μαλλιά της κεφαλής σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:36 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.178 20-04-07 18:36 Val, έκανες ένα λαθάκι, η μέση απόσταση είναι [SIZE=-1]385000 χλμ, κοντά στο ένα δευτερόλεπτο φωτός όχι εκατομμύρια χλμ! οφφ τόπικ [/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:58 Η Γίδι έγραψε: #2.179 20-04-07 18:58 ΚΑΛΕΕΕΕΕ!!!! Σ' εμένα εννοούσα!!! Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 19:01 Η zanin έγραψε: #2.180 20-04-07 19:01 Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από Γίδι Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; 1. ναι γιατί όχι? 2. 18 χρόνια 3. ούτε κρύο ούτε ζέστη 1. που θα πάτε σήμερα το απόγευμα βραδυ? 2. θα φύγετε το σ/κ? 3. σε ποια χώρα θα ήθελες ναπας διακοπές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: Επόμενες. 1. Η πιο αστεία στιγμή με το ταίρι σου; 2.Καλύτερες διακοπές μέχρι τώρα; 3.Ποιό είναι το πιο άβολο ρούχο που έχεις φορέσει;(άσχετο) Click για ανάπτυξη... 1. Τωρα δυσκολα μου βαζεις, εχω πολλες υποψηφιοτητες 2. Θα ειναι οι φετινες 3. Μμ, με διαφορα ψηλοτακουνες μποτες! Εκανα προβες σπιτι για να ισορροπησω (και μετα πηγαινα με ταχυτητα 1χλμ το διωρο, αλλα το παιζα αερατη ) Ε, πρωι πρωι, τα ιδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 11:40 Η Oralee έγραψε: #2.164 20-04-07 11:40 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: Επόμενες. 1. Η πιο αστεία στιγμή με το ταίρι σου; 2.Καλύτερες διακοπές μέχρι τώρα; 3.Ποιό είναι το πιο άβολο ρούχο που έχεις φορέσει;(άσχετο) Click για ανάπτυξη... 1. Αχμμ.. με τον πρώην που μια φορά πάνω στο πάθος, κάπως κουνήθηκα και με το γόνατό μου κλώτσησα κάτι που ..εξείχε, το οποίο βέβαια μετά σταμάτησε να εξέχει! (αυτό έφτιαγε που εξείχε! ) 2. Ήπειρο ..γενικά. 3. Κανένα. Μόλις βάλω άβολο ρούχο, το βγάζω αυτόματα! (αχμμμ.. τώρα που το σκέφτομαι οι ζαρτιέρες είναι πολύ άβολες ) Ερωτήξεις: 1. Τι έχεις σχεδιάσει να κάνεις σ/κ; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 12:08 Η viki_thess: #2.165 20-04-07 12:08 Αρχική Δημοσίευση από kajira: 1. Τι έχεις σχεδιάσει να κάνεις σ/κ; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα; Click για ανάπτυξη... 1. θα παω για καφεδακι στανταρ....εχει τελειο καιρο εξω... 2. χωρις σεξ...2-3 μηνες (οχι τωρα που ειμαι παντρεμενη για παλια μιλαω) 3. κοκκινο και μαυρο ερωτησεις: οι ιδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 12:17 Η mania έγραψε: #2.166 20-04-07 12:17 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ερωτήξεις: 1. Τι έχεις σχεδιάσει να κάνεις σ/κ; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα; Click για ανάπτυξη... Μπανάκι, μπόουλιγκ βολτήτσες διασκέδαση και ξάπλα άν μείνει χρόνος άπο το ξεφάντομα 1 ευδομάδα όλες οι αποχρώσεις του μπλέ Ερωτήσεις 1 που άλλου θα ήθελες να ζήσεις; εντώε ελλάδας; 2 Με τι μέσο όρο τελείωσες το λύκειο; 3 Πόσο καιρό έχεις σχέση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 12:26 Η Oralee έγραψε: #2.167 20-04-07 12:26 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ερωτήσεις 1 που άλλου θα ήθελες να ζήσεις; εντώε ελλάδας; 2 Με τι μέσο όρο τελείωσες το λύκειο; 3 Πόσο καιρό έχεις σχέση; Click για ανάπτυξη... 1. Ήπειρο, στην Άρτα κοντά ή Θεσσαλονίκη. 2. 16 3. Να σου πω πόσο καιρό είμαι χωρισμένη; Τις ίδιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:10 Ο truffinho: #2.168 20-04-07 13:10 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ερωτήσεις 1 που άλλου θα ήθελες να ζήσεις; εντώε ελλάδας; 2 Με τι μέσο όρο τελείωσες το λύκειο; 3 Πόσο καιρό έχεις σχέση; Click για ανάπτυξη... 1. Στο Ηράκλειο, στην Κέρκυρα ή στο Ναύπλιο 2. 16.7 3. 2 χρόνια, 3 μήνες και 15 μέρες Ερωτήσεις: 1. Πήγες σε δημόσιο ή ιδιωτικό σχολείο 2. Ποιο είναι το αγαπημένο σου ποτό 3. Μια απ' τα ίδια για φαγητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:12 Η mania έγραψε: #2.169 20-04-07 13:12 Αρχική Δημοσίευση από truffinho: Ερωτήσεις: 1. Πήγες σε δημόσιο ή ιδιωτικό σχολείο 2. Ποιο είναι το αγαπημένο σου ποτό 3. Μια απ' τα ίδια για φαγητό Click για ανάπτυξη... φισικά δημόσιο Ούζο φασολάδα Ερωτήσεις Πότε ολοκλήρωσες για πρώτη φορά; Θα το έκανες ξανα με το ίδιο άτομο; Πόσο απέχει η γη απο την σελίνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:15 Ο truffinho: #2.170 20-04-07 13:15 1. Το Φλεβάρη του 2005 2. Ναι (και έχει γίνει) 3. έΝΑ τσιγάρο δρόμος Πλάκα έχουν, τις αφήνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:53 Η Resident Evil: #2.171 20-04-07 13:53 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πότε ολοκλήρωσες για πρώτη φορά; Θα το έκανες ξανα με το ίδιο άτομο; Πόσο απέχει η γη απο την σελίνη; Click για ανάπτυξη... 1. Κάπου γύρω στα 16. 2. OMG ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ (οκ... ξερω φτάνει! ) 3.ε... μπόλικο.... για να δούμε αν ξέρει κανεις την απάντηση στο 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:55 Ο Valder έγραψε: #2.172 20-04-07 13:55 1) Στα 17 2) Όχι 3) Σε μέγιστη απόσταση νομίζω 480 εκατομμύρια χμ. και στη μικρότερη νομίζω 330 εκατομμύρια χμ. Τις ίδιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:24 Η mania έγραψε: #2.173 20-04-07 18:24 1)στα 21 μου 2)ναι ναι ναι τον παντρέυτηκα κιόλας 3) ανάλογα το μέσο που θα χρησιμοποιήσουμε Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:30 Η Γίδι έγραψε: #2.174 20-04-07 18:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Click για ανάπτυξη... 1. Ναι! 2. Ναι, μπίρα! 3. Ου... Εντ άι γκο ούυυυυυου, ούυυυου, ούυυυου αϊ αμ φλάιινγκ! Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:30 Ο deadhead_pirate: #2.175 20-04-07 18:30 1. Λιγάκι... 2. Ναι, πορτοκαλάδα..... 3. Η σελήνη....; Δίπλα μου είναι. Ετσι να κάνω, την έπιασα..... 1. Που σου αρέσει να πηγαίνεις το καλοκαίρι για διακοπές; 2. Εχεις κάνει ποτέ ελεύθερο κάμπινγκ; 3. Γυμνισμό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:32 Η Γίδι έγραψε: #2.176 20-04-07 18:32 Έεεελααα!...! Ο επόμενος απαντάει και στους δύο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:35 Ο Valder έγραψε: #2.177 20-04-07 18:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: 1)στα 21 μου 2)ναι ναι ναι τον παντρέυτηκα κιόλας 3) ανάλογα το μέσο που θα χρησιμοποιήσουμε Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Click για ανάπτυξη... 1) Ναι 2) Όχι...ακόμα! 3) Όσο απέχει αυτή η ερώτηση από την έννοια "ποιότητα". Και στου πειρατή: 1) Όχι κάπου ιδιαίτερα 2) Όχι 3) Ναι και όχι σε παραλία 1) Βάζεις τα πάντα σε πρόγραμμα ή αυτοσχεδιάζεις; Ποιό υπερισχύει συνήθως δηλαδή; 2) Θεωρείς τον εαυτό σου τολμηρό; (εννοώ να θεωρείς πως είσαι ικανός/ή για πράγματα που οι άλλοι βλέπουν ως "πςςς τι έκανε το άτομο, εγώ θα μάσαγα".) 3) Μαδάς αυτό τον καιρό μαργαρίτες ή τα....μαλλιά της κεφαλής σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:36 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.178 20-04-07 18:36 Val, έκανες ένα λαθάκι, η μέση απόσταση είναι [SIZE=-1]385000 χλμ, κοντά στο ένα δευτερόλεπτο φωτός όχι εκατομμύρια χλμ! οφφ τόπικ [/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:58 Η Γίδι έγραψε: #2.179 20-04-07 18:58 ΚΑΛΕΕΕΕΕ!!!! Σ' εμένα εννοούσα!!! Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 19:01 Η zanin έγραψε: #2.180 20-04-07 19:01 Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από Γίδι Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; 1. ναι γιατί όχι? 2. 18 χρόνια 3. ούτε κρύο ούτε ζέστη 1. που θα πάτε σήμερα το απόγευμα βραδυ? 2. θα φύγετε το σ/κ? 3. σε ποια χώρα θα ήθελες ναπας διακοπές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: Επόμενες. 1. Η πιο αστεία στιγμή με το ταίρι σου; 2.Καλύτερες διακοπές μέχρι τώρα; 3.Ποιό είναι το πιο άβολο ρούχο που έχεις φορέσει;(άσχετο) Click για ανάπτυξη... 1. Αχμμ.. με τον πρώην που μια φορά πάνω στο πάθος, κάπως κουνήθηκα και με το γόνατό μου κλώτσησα κάτι που ..εξείχε, το οποίο βέβαια μετά σταμάτησε να εξέχει! (αυτό έφτιαγε που εξείχε! ) 2. Ήπειρο ..γενικά. 3. Κανένα. Μόλις βάλω άβολο ρούχο, το βγάζω αυτόματα! (αχμμμ.. τώρα που το σκέφτομαι οι ζαρτιέρες είναι πολύ άβολες ) Ερωτήξεις: 1. Τι έχεις σχεδιάσει να κάνεις σ/κ; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 12:08 Η viki_thess: #2.165 20-04-07 12:08 Αρχική Δημοσίευση από kajira: 1. Τι έχεις σχεδιάσει να κάνεις σ/κ; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα; Click για ανάπτυξη... 1. θα παω για καφεδακι στανταρ....εχει τελειο καιρο εξω... 2. χωρις σεξ...2-3 μηνες (οχι τωρα που ειμαι παντρεμενη για παλια μιλαω) 3. κοκκινο και μαυρο ερωτησεις: οι ιδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 12:17 Η mania έγραψε: #2.166 20-04-07 12:17 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ερωτήξεις: 1. Τι έχεις σχεδιάσει να κάνεις σ/κ; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα; Click για ανάπτυξη... Μπανάκι, μπόουλιγκ βολτήτσες διασκέδαση και ξάπλα άν μείνει χρόνος άπο το ξεφάντομα 1 ευδομάδα όλες οι αποχρώσεις του μπλέ Ερωτήσεις 1 που άλλου θα ήθελες να ζήσεις; εντώε ελλάδας; 2 Με τι μέσο όρο τελείωσες το λύκειο; 3 Πόσο καιρό έχεις σχέση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 12:26 Η Oralee έγραψε: #2.167 20-04-07 12:26 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ερωτήσεις 1 που άλλου θα ήθελες να ζήσεις; εντώε ελλάδας; 2 Με τι μέσο όρο τελείωσες το λύκειο; 3 Πόσο καιρό έχεις σχέση; Click για ανάπτυξη... 1. Ήπειρο, στην Άρτα κοντά ή Θεσσαλονίκη. 2. 16 3. Να σου πω πόσο καιρό είμαι χωρισμένη; Τις ίδιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:10 Ο truffinho: #2.168 20-04-07 13:10 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ερωτήσεις 1 που άλλου θα ήθελες να ζήσεις; εντώε ελλάδας; 2 Με τι μέσο όρο τελείωσες το λύκειο; 3 Πόσο καιρό έχεις σχέση; Click για ανάπτυξη... 1. Στο Ηράκλειο, στην Κέρκυρα ή στο Ναύπλιο 2. 16.7 3. 2 χρόνια, 3 μήνες και 15 μέρες Ερωτήσεις: 1. Πήγες σε δημόσιο ή ιδιωτικό σχολείο 2. Ποιο είναι το αγαπημένο σου ποτό 3. Μια απ' τα ίδια για φαγητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:12 Η mania έγραψε: #2.169 20-04-07 13:12 Αρχική Δημοσίευση από truffinho: Ερωτήσεις: 1. Πήγες σε δημόσιο ή ιδιωτικό σχολείο 2. Ποιο είναι το αγαπημένο σου ποτό 3. Μια απ' τα ίδια για φαγητό Click για ανάπτυξη... φισικά δημόσιο Ούζο φασολάδα Ερωτήσεις Πότε ολοκλήρωσες για πρώτη φορά; Θα το έκανες ξανα με το ίδιο άτομο; Πόσο απέχει η γη απο την σελίνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:15 Ο truffinho: #2.170 20-04-07 13:15 1. Το Φλεβάρη του 2005 2. Ναι (και έχει γίνει) 3. έΝΑ τσιγάρο δρόμος Πλάκα έχουν, τις αφήνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:53 Η Resident Evil: #2.171 20-04-07 13:53 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πότε ολοκλήρωσες για πρώτη φορά; Θα το έκανες ξανα με το ίδιο άτομο; Πόσο απέχει η γη απο την σελίνη; Click για ανάπτυξη... 1. Κάπου γύρω στα 16. 2. OMG ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ (οκ... ξερω φτάνει! ) 3.ε... μπόλικο.... για να δούμε αν ξέρει κανεις την απάντηση στο 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:55 Ο Valder έγραψε: #2.172 20-04-07 13:55 1) Στα 17 2) Όχι 3) Σε μέγιστη απόσταση νομίζω 480 εκατομμύρια χμ. και στη μικρότερη νομίζω 330 εκατομμύρια χμ. Τις ίδιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:24 Η mania έγραψε: #2.173 20-04-07 18:24 1)στα 21 μου 2)ναι ναι ναι τον παντρέυτηκα κιόλας 3) ανάλογα το μέσο που θα χρησιμοποιήσουμε Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:30 Η Γίδι έγραψε: #2.174 20-04-07 18:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Click για ανάπτυξη... 1. Ναι! 2. Ναι, μπίρα! 3. Ου... Εντ άι γκο ούυυυυυου, ούυυυου, ούυυυου αϊ αμ φλάιινγκ! Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:30 Ο deadhead_pirate: #2.175 20-04-07 18:30 1. Λιγάκι... 2. Ναι, πορτοκαλάδα..... 3. Η σελήνη....; Δίπλα μου είναι. Ετσι να κάνω, την έπιασα..... 1. Που σου αρέσει να πηγαίνεις το καλοκαίρι για διακοπές; 2. Εχεις κάνει ποτέ ελεύθερο κάμπινγκ; 3. Γυμνισμό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:32 Η Γίδι έγραψε: #2.176 20-04-07 18:32 Έεεελααα!...! Ο επόμενος απαντάει και στους δύο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:35 Ο Valder έγραψε: #2.177 20-04-07 18:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: 1)στα 21 μου 2)ναι ναι ναι τον παντρέυτηκα κιόλας 3) ανάλογα το μέσο που θα χρησιμοποιήσουμε Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Click για ανάπτυξη... 1) Ναι 2) Όχι...ακόμα! 3) Όσο απέχει αυτή η ερώτηση από την έννοια "ποιότητα". Και στου πειρατή: 1) Όχι κάπου ιδιαίτερα 2) Όχι 3) Ναι και όχι σε παραλία 1) Βάζεις τα πάντα σε πρόγραμμα ή αυτοσχεδιάζεις; Ποιό υπερισχύει συνήθως δηλαδή; 2) Θεωρείς τον εαυτό σου τολμηρό; (εννοώ να θεωρείς πως είσαι ικανός/ή για πράγματα που οι άλλοι βλέπουν ως "πςςς τι έκανε το άτομο, εγώ θα μάσαγα".) 3) Μαδάς αυτό τον καιρό μαργαρίτες ή τα....μαλλιά της κεφαλής σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:36 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.178 20-04-07 18:36 Val, έκανες ένα λαθάκι, η μέση απόσταση είναι [SIZE=-1]385000 χλμ, κοντά στο ένα δευτερόλεπτο φωτός όχι εκατομμύρια χλμ! οφφ τόπικ [/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:58 Η Γίδι έγραψε: #2.179 20-04-07 18:58 ΚΑΛΕΕΕΕΕ!!!! Σ' εμένα εννοούσα!!! Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 19:01 Η zanin έγραψε: #2.180 20-04-07 19:01 Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από Γίδι Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; 1. ναι γιατί όχι? 2. 18 χρόνια 3. ούτε κρύο ούτε ζέστη 1. που θα πάτε σήμερα το απόγευμα βραδυ? 2. θα φύγετε το σ/κ? 3. σε ποια χώρα θα ήθελες ναπας διακοπές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kajira: 1. Τι έχεις σχεδιάσει να κάνεις σ/κ; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα; Click για ανάπτυξη... 1. θα παω για καφεδακι στανταρ....εχει τελειο καιρο εξω... 2. χωρις σεξ...2-3 μηνες (οχι τωρα που ειμαι παντρεμενη για παλια μιλαω) 3. κοκκινο και μαυρο ερωτησεις: οι ιδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 12:17 Η mania έγραψε: #2.166 20-04-07 12:17 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ερωτήξεις: 1. Τι έχεις σχεδιάσει να κάνεις σ/κ; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα; Click για ανάπτυξη... Μπανάκι, μπόουλιγκ βολτήτσες διασκέδαση και ξάπλα άν μείνει χρόνος άπο το ξεφάντομα 1 ευδομάδα όλες οι αποχρώσεις του μπλέ Ερωτήσεις 1 που άλλου θα ήθελες να ζήσεις; εντώε ελλάδας; 2 Με τι μέσο όρο τελείωσες το λύκειο; 3 Πόσο καιρό έχεις σχέση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 12:26 Η Oralee έγραψε: #2.167 20-04-07 12:26 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ερωτήσεις 1 που άλλου θα ήθελες να ζήσεις; εντώε ελλάδας; 2 Με τι μέσο όρο τελείωσες το λύκειο; 3 Πόσο καιρό έχεις σχέση; Click για ανάπτυξη... 1. Ήπειρο, στην Άρτα κοντά ή Θεσσαλονίκη. 2. 16 3. Να σου πω πόσο καιρό είμαι χωρισμένη; Τις ίδιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:10 Ο truffinho: #2.168 20-04-07 13:10 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ερωτήσεις 1 που άλλου θα ήθελες να ζήσεις; εντώε ελλάδας; 2 Με τι μέσο όρο τελείωσες το λύκειο; 3 Πόσο καιρό έχεις σχέση; Click για ανάπτυξη... 1. Στο Ηράκλειο, στην Κέρκυρα ή στο Ναύπλιο 2. 16.7 3. 2 χρόνια, 3 μήνες και 15 μέρες Ερωτήσεις: 1. Πήγες σε δημόσιο ή ιδιωτικό σχολείο 2. Ποιο είναι το αγαπημένο σου ποτό 3. Μια απ' τα ίδια για φαγητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:12 Η mania έγραψε: #2.169 20-04-07 13:12 Αρχική Δημοσίευση από truffinho: Ερωτήσεις: 1. Πήγες σε δημόσιο ή ιδιωτικό σχολείο 2. Ποιο είναι το αγαπημένο σου ποτό 3. Μια απ' τα ίδια για φαγητό Click για ανάπτυξη... φισικά δημόσιο Ούζο φασολάδα Ερωτήσεις Πότε ολοκλήρωσες για πρώτη φορά; Θα το έκανες ξανα με το ίδιο άτομο; Πόσο απέχει η γη απο την σελίνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:15 Ο truffinho: #2.170 20-04-07 13:15 1. Το Φλεβάρη του 2005 2. Ναι (και έχει γίνει) 3. έΝΑ τσιγάρο δρόμος Πλάκα έχουν, τις αφήνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:53 Η Resident Evil: #2.171 20-04-07 13:53 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πότε ολοκλήρωσες για πρώτη φορά; Θα το έκανες ξανα με το ίδιο άτομο; Πόσο απέχει η γη απο την σελίνη; Click για ανάπτυξη... 1. Κάπου γύρω στα 16. 2. OMG ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ (οκ... ξερω φτάνει! ) 3.ε... μπόλικο.... για να δούμε αν ξέρει κανεις την απάντηση στο 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:55 Ο Valder έγραψε: #2.172 20-04-07 13:55 1) Στα 17 2) Όχι 3) Σε μέγιστη απόσταση νομίζω 480 εκατομμύρια χμ. και στη μικρότερη νομίζω 330 εκατομμύρια χμ. Τις ίδιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:24 Η mania έγραψε: #2.173 20-04-07 18:24 1)στα 21 μου 2)ναι ναι ναι τον παντρέυτηκα κιόλας 3) ανάλογα το μέσο που θα χρησιμοποιήσουμε Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:30 Η Γίδι έγραψε: #2.174 20-04-07 18:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Click για ανάπτυξη... 1. Ναι! 2. Ναι, μπίρα! 3. Ου... Εντ άι γκο ούυυυυυου, ούυυυου, ούυυυου αϊ αμ φλάιινγκ! Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:30 Ο deadhead_pirate: #2.175 20-04-07 18:30 1. Λιγάκι... 2. Ναι, πορτοκαλάδα..... 3. Η σελήνη....; Δίπλα μου είναι. Ετσι να κάνω, την έπιασα..... 1. Που σου αρέσει να πηγαίνεις το καλοκαίρι για διακοπές; 2. Εχεις κάνει ποτέ ελεύθερο κάμπινγκ; 3. Γυμνισμό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:32 Η Γίδι έγραψε: #2.176 20-04-07 18:32 Έεεελααα!...! Ο επόμενος απαντάει και στους δύο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:35 Ο Valder έγραψε: #2.177 20-04-07 18:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: 1)στα 21 μου 2)ναι ναι ναι τον παντρέυτηκα κιόλας 3) ανάλογα το μέσο που θα χρησιμοποιήσουμε Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Click για ανάπτυξη... 1) Ναι 2) Όχι...ακόμα! 3) Όσο απέχει αυτή η ερώτηση από την έννοια "ποιότητα". Και στου πειρατή: 1) Όχι κάπου ιδιαίτερα 2) Όχι 3) Ναι και όχι σε παραλία 1) Βάζεις τα πάντα σε πρόγραμμα ή αυτοσχεδιάζεις; Ποιό υπερισχύει συνήθως δηλαδή; 2) Θεωρείς τον εαυτό σου τολμηρό; (εννοώ να θεωρείς πως είσαι ικανός/ή για πράγματα που οι άλλοι βλέπουν ως "πςςς τι έκανε το άτομο, εγώ θα μάσαγα".) 3) Μαδάς αυτό τον καιρό μαργαρίτες ή τα....μαλλιά της κεφαλής σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:36 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.178 20-04-07 18:36 Val, έκανες ένα λαθάκι, η μέση απόσταση είναι [SIZE=-1]385000 χλμ, κοντά στο ένα δευτερόλεπτο φωτός όχι εκατομμύρια χλμ! οφφ τόπικ [/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:58 Η Γίδι έγραψε: #2.179 20-04-07 18:58 ΚΑΛΕΕΕΕΕ!!!! Σ' εμένα εννοούσα!!! Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 19:01 Η zanin έγραψε: #2.180 20-04-07 19:01 Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από Γίδι Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; 1. ναι γιατί όχι? 2. 18 χρόνια 3. ούτε κρύο ούτε ζέστη 1. που θα πάτε σήμερα το απόγευμα βραδυ? 2. θα φύγετε το σ/κ? 3. σε ποια χώρα θα ήθελες ναπας διακοπές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ερωτήξεις: 1. Τι έχεις σχεδιάσει να κάνεις σ/κ; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα; Click για ανάπτυξη... Μπανάκι, μπόουλιγκ βολτήτσες διασκέδαση και ξάπλα άν μείνει χρόνος άπο το ξεφάντομα 1 ευδομάδα όλες οι αποχρώσεις του μπλέ Ερωτήσεις 1 που άλλου θα ήθελες να ζήσεις; εντώε ελλάδας; 2 Με τι μέσο όρο τελείωσες το λύκειο; 3 Πόσο καιρό έχεις σχέση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 12:26 Η Oralee έγραψε: #2.167 20-04-07 12:26 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ερωτήσεις 1 που άλλου θα ήθελες να ζήσεις; εντώε ελλάδας; 2 Με τι μέσο όρο τελείωσες το λύκειο; 3 Πόσο καιρό έχεις σχέση; Click για ανάπτυξη... 1. Ήπειρο, στην Άρτα κοντά ή Θεσσαλονίκη. 2. 16 3. Να σου πω πόσο καιρό είμαι χωρισμένη; Τις ίδιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:10 Ο truffinho: #2.168 20-04-07 13:10 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ερωτήσεις 1 που άλλου θα ήθελες να ζήσεις; εντώε ελλάδας; 2 Με τι μέσο όρο τελείωσες το λύκειο; 3 Πόσο καιρό έχεις σχέση; Click για ανάπτυξη... 1. Στο Ηράκλειο, στην Κέρκυρα ή στο Ναύπλιο 2. 16.7 3. 2 χρόνια, 3 μήνες και 15 μέρες Ερωτήσεις: 1. Πήγες σε δημόσιο ή ιδιωτικό σχολείο 2. Ποιο είναι το αγαπημένο σου ποτό 3. Μια απ' τα ίδια για φαγητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:12 Η mania έγραψε: #2.169 20-04-07 13:12 Αρχική Δημοσίευση από truffinho: Ερωτήσεις: 1. Πήγες σε δημόσιο ή ιδιωτικό σχολείο 2. Ποιο είναι το αγαπημένο σου ποτό 3. Μια απ' τα ίδια για φαγητό Click για ανάπτυξη... φισικά δημόσιο Ούζο φασολάδα Ερωτήσεις Πότε ολοκλήρωσες για πρώτη φορά; Θα το έκανες ξανα με το ίδιο άτομο; Πόσο απέχει η γη απο την σελίνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:15 Ο truffinho: #2.170 20-04-07 13:15 1. Το Φλεβάρη του 2005 2. Ναι (και έχει γίνει) 3. έΝΑ τσιγάρο δρόμος Πλάκα έχουν, τις αφήνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:53 Η Resident Evil: #2.171 20-04-07 13:53 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πότε ολοκλήρωσες για πρώτη φορά; Θα το έκανες ξανα με το ίδιο άτομο; Πόσο απέχει η γη απο την σελίνη; Click για ανάπτυξη... 1. Κάπου γύρω στα 16. 2. OMG ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ (οκ... ξερω φτάνει! ) 3.ε... μπόλικο.... για να δούμε αν ξέρει κανεις την απάντηση στο 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:55 Ο Valder έγραψε: #2.172 20-04-07 13:55 1) Στα 17 2) Όχι 3) Σε μέγιστη απόσταση νομίζω 480 εκατομμύρια χμ. και στη μικρότερη νομίζω 330 εκατομμύρια χμ. Τις ίδιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:24 Η mania έγραψε: #2.173 20-04-07 18:24 1)στα 21 μου 2)ναι ναι ναι τον παντρέυτηκα κιόλας 3) ανάλογα το μέσο που θα χρησιμοποιήσουμε Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:30 Η Γίδι έγραψε: #2.174 20-04-07 18:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Click για ανάπτυξη... 1. Ναι! 2. Ναι, μπίρα! 3. Ου... Εντ άι γκο ούυυυυυου, ούυυυου, ούυυυου αϊ αμ φλάιινγκ! Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:30 Ο deadhead_pirate: #2.175 20-04-07 18:30 1. Λιγάκι... 2. Ναι, πορτοκαλάδα..... 3. Η σελήνη....; Δίπλα μου είναι. Ετσι να κάνω, την έπιασα..... 1. Που σου αρέσει να πηγαίνεις το καλοκαίρι για διακοπές; 2. Εχεις κάνει ποτέ ελεύθερο κάμπινγκ; 3. Γυμνισμό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:32 Η Γίδι έγραψε: #2.176 20-04-07 18:32 Έεεελααα!...! Ο επόμενος απαντάει και στους δύο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:35 Ο Valder έγραψε: #2.177 20-04-07 18:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: 1)στα 21 μου 2)ναι ναι ναι τον παντρέυτηκα κιόλας 3) ανάλογα το μέσο που θα χρησιμοποιήσουμε Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Click για ανάπτυξη... 1) Ναι 2) Όχι...ακόμα! 3) Όσο απέχει αυτή η ερώτηση από την έννοια "ποιότητα". Και στου πειρατή: 1) Όχι κάπου ιδιαίτερα 2) Όχι 3) Ναι και όχι σε παραλία 1) Βάζεις τα πάντα σε πρόγραμμα ή αυτοσχεδιάζεις; Ποιό υπερισχύει συνήθως δηλαδή; 2) Θεωρείς τον εαυτό σου τολμηρό; (εννοώ να θεωρείς πως είσαι ικανός/ή για πράγματα που οι άλλοι βλέπουν ως "πςςς τι έκανε το άτομο, εγώ θα μάσαγα".) 3) Μαδάς αυτό τον καιρό μαργαρίτες ή τα....μαλλιά της κεφαλής σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:36 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.178 20-04-07 18:36 Val, έκανες ένα λαθάκι, η μέση απόσταση είναι [SIZE=-1]385000 χλμ, κοντά στο ένα δευτερόλεπτο φωτός όχι εκατομμύρια χλμ! οφφ τόπικ [/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:58 Η Γίδι έγραψε: #2.179 20-04-07 18:58 ΚΑΛΕΕΕΕΕ!!!! Σ' εμένα εννοούσα!!! Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 19:01 Η zanin έγραψε: #2.180 20-04-07 19:01 Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από Γίδι Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; 1. ναι γιατί όχι? 2. 18 χρόνια 3. ούτε κρύο ούτε ζέστη 1. που θα πάτε σήμερα το απόγευμα βραδυ? 2. θα φύγετε το σ/κ? 3. σε ποια χώρα θα ήθελες ναπας διακοπές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Ερωτήσεις 1 που άλλου θα ήθελες να ζήσεις; εντώε ελλάδας; 2 Με τι μέσο όρο τελείωσες το λύκειο; 3 Πόσο καιρό έχεις σχέση; Click για ανάπτυξη... 1. Ήπειρο, στην Άρτα κοντά ή Θεσσαλονίκη. 2. 16 3. Να σου πω πόσο καιρό είμαι χωρισμένη; Τις ίδιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:10 Ο truffinho: #2.168 20-04-07 13:10 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ερωτήσεις 1 που άλλου θα ήθελες να ζήσεις; εντώε ελλάδας; 2 Με τι μέσο όρο τελείωσες το λύκειο; 3 Πόσο καιρό έχεις σχέση; Click για ανάπτυξη... 1. Στο Ηράκλειο, στην Κέρκυρα ή στο Ναύπλιο 2. 16.7 3. 2 χρόνια, 3 μήνες και 15 μέρες Ερωτήσεις: 1. Πήγες σε δημόσιο ή ιδιωτικό σχολείο 2. Ποιο είναι το αγαπημένο σου ποτό 3. Μια απ' τα ίδια για φαγητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:12 Η mania έγραψε: #2.169 20-04-07 13:12 Αρχική Δημοσίευση από truffinho: Ερωτήσεις: 1. Πήγες σε δημόσιο ή ιδιωτικό σχολείο 2. Ποιο είναι το αγαπημένο σου ποτό 3. Μια απ' τα ίδια για φαγητό Click για ανάπτυξη... φισικά δημόσιο Ούζο φασολάδα Ερωτήσεις Πότε ολοκλήρωσες για πρώτη φορά; Θα το έκανες ξανα με το ίδιο άτομο; Πόσο απέχει η γη απο την σελίνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:15 Ο truffinho: #2.170 20-04-07 13:15 1. Το Φλεβάρη του 2005 2. Ναι (και έχει γίνει) 3. έΝΑ τσιγάρο δρόμος Πλάκα έχουν, τις αφήνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:53 Η Resident Evil: #2.171 20-04-07 13:53 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πότε ολοκλήρωσες για πρώτη φορά; Θα το έκανες ξανα με το ίδιο άτομο; Πόσο απέχει η γη απο την σελίνη; Click για ανάπτυξη... 1. Κάπου γύρω στα 16. 2. OMG ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ (οκ... ξερω φτάνει! ) 3.ε... μπόλικο.... για να δούμε αν ξέρει κανεις την απάντηση στο 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:55 Ο Valder έγραψε: #2.172 20-04-07 13:55 1) Στα 17 2) Όχι 3) Σε μέγιστη απόσταση νομίζω 480 εκατομμύρια χμ. και στη μικρότερη νομίζω 330 εκατομμύρια χμ. Τις ίδιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:24 Η mania έγραψε: #2.173 20-04-07 18:24 1)στα 21 μου 2)ναι ναι ναι τον παντρέυτηκα κιόλας 3) ανάλογα το μέσο που θα χρησιμοποιήσουμε Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:30 Η Γίδι έγραψε: #2.174 20-04-07 18:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Click για ανάπτυξη... 1. Ναι! 2. Ναι, μπίρα! 3. Ου... Εντ άι γκο ούυυυυυου, ούυυυου, ούυυυου αϊ αμ φλάιινγκ! Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:30 Ο deadhead_pirate: #2.175 20-04-07 18:30 1. Λιγάκι... 2. Ναι, πορτοκαλάδα..... 3. Η σελήνη....; Δίπλα μου είναι. Ετσι να κάνω, την έπιασα..... 1. Που σου αρέσει να πηγαίνεις το καλοκαίρι για διακοπές; 2. Εχεις κάνει ποτέ ελεύθερο κάμπινγκ; 3. Γυμνισμό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:32 Η Γίδι έγραψε: #2.176 20-04-07 18:32 Έεεελααα!...! Ο επόμενος απαντάει και στους δύο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:35 Ο Valder έγραψε: #2.177 20-04-07 18:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: 1)στα 21 μου 2)ναι ναι ναι τον παντρέυτηκα κιόλας 3) ανάλογα το μέσο που θα χρησιμοποιήσουμε Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Click για ανάπτυξη... 1) Ναι 2) Όχι...ακόμα! 3) Όσο απέχει αυτή η ερώτηση από την έννοια "ποιότητα". Και στου πειρατή: 1) Όχι κάπου ιδιαίτερα 2) Όχι 3) Ναι και όχι σε παραλία 1) Βάζεις τα πάντα σε πρόγραμμα ή αυτοσχεδιάζεις; Ποιό υπερισχύει συνήθως δηλαδή; 2) Θεωρείς τον εαυτό σου τολμηρό; (εννοώ να θεωρείς πως είσαι ικανός/ή για πράγματα που οι άλλοι βλέπουν ως "πςςς τι έκανε το άτομο, εγώ θα μάσαγα".) 3) Μαδάς αυτό τον καιρό μαργαρίτες ή τα....μαλλιά της κεφαλής σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:36 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.178 20-04-07 18:36 Val, έκανες ένα λαθάκι, η μέση απόσταση είναι [SIZE=-1]385000 χλμ, κοντά στο ένα δευτερόλεπτο φωτός όχι εκατομμύρια χλμ! οφφ τόπικ [/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:58 Η Γίδι έγραψε: #2.179 20-04-07 18:58 ΚΑΛΕΕΕΕΕ!!!! Σ' εμένα εννοούσα!!! Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 19:01 Η zanin έγραψε: #2.180 20-04-07 19:01 Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από Γίδι Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; 1. ναι γιατί όχι? 2. 18 χρόνια 3. ούτε κρύο ούτε ζέστη 1. που θα πάτε σήμερα το απόγευμα βραδυ? 2. θα φύγετε το σ/κ? 3. σε ποια χώρα θα ήθελες ναπας διακοπές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Ερωτήσεις 1 που άλλου θα ήθελες να ζήσεις; εντώε ελλάδας; 2 Με τι μέσο όρο τελείωσες το λύκειο; 3 Πόσο καιρό έχεις σχέση; Click για ανάπτυξη... 1. Στο Ηράκλειο, στην Κέρκυρα ή στο Ναύπλιο 2. 16.7 3. 2 χρόνια, 3 μήνες και 15 μέρες Ερωτήσεις: 1. Πήγες σε δημόσιο ή ιδιωτικό σχολείο 2. Ποιο είναι το αγαπημένο σου ποτό 3. Μια απ' τα ίδια για φαγητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:12 Η mania έγραψε: #2.169 20-04-07 13:12 Αρχική Δημοσίευση από truffinho: Ερωτήσεις: 1. Πήγες σε δημόσιο ή ιδιωτικό σχολείο 2. Ποιο είναι το αγαπημένο σου ποτό 3. Μια απ' τα ίδια για φαγητό Click για ανάπτυξη... φισικά δημόσιο Ούζο φασολάδα Ερωτήσεις Πότε ολοκλήρωσες για πρώτη φορά; Θα το έκανες ξανα με το ίδιο άτομο; Πόσο απέχει η γη απο την σελίνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:15 Ο truffinho: #2.170 20-04-07 13:15 1. Το Φλεβάρη του 2005 2. Ναι (και έχει γίνει) 3. έΝΑ τσιγάρο δρόμος Πλάκα έχουν, τις αφήνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:53 Η Resident Evil: #2.171 20-04-07 13:53 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πότε ολοκλήρωσες για πρώτη φορά; Θα το έκανες ξανα με το ίδιο άτομο; Πόσο απέχει η γη απο την σελίνη; Click για ανάπτυξη... 1. Κάπου γύρω στα 16. 2. OMG ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ (οκ... ξερω φτάνει! ) 3.ε... μπόλικο.... για να δούμε αν ξέρει κανεις την απάντηση στο 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:55 Ο Valder έγραψε: #2.172 20-04-07 13:55 1) Στα 17 2) Όχι 3) Σε μέγιστη απόσταση νομίζω 480 εκατομμύρια χμ. και στη μικρότερη νομίζω 330 εκατομμύρια χμ. Τις ίδιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:24 Η mania έγραψε: #2.173 20-04-07 18:24 1)στα 21 μου 2)ναι ναι ναι τον παντρέυτηκα κιόλας 3) ανάλογα το μέσο που θα χρησιμοποιήσουμε Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:30 Η Γίδι έγραψε: #2.174 20-04-07 18:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Click για ανάπτυξη... 1. Ναι! 2. Ναι, μπίρα! 3. Ου... Εντ άι γκο ούυυυυυου, ούυυυου, ούυυυου αϊ αμ φλάιινγκ! Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:30 Ο deadhead_pirate: #2.175 20-04-07 18:30 1. Λιγάκι... 2. Ναι, πορτοκαλάδα..... 3. Η σελήνη....; Δίπλα μου είναι. Ετσι να κάνω, την έπιασα..... 1. Που σου αρέσει να πηγαίνεις το καλοκαίρι για διακοπές; 2. Εχεις κάνει ποτέ ελεύθερο κάμπινγκ; 3. Γυμνισμό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:32 Η Γίδι έγραψε: #2.176 20-04-07 18:32 Έεεελααα!...! Ο επόμενος απαντάει και στους δύο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:35 Ο Valder έγραψε: #2.177 20-04-07 18:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: 1)στα 21 μου 2)ναι ναι ναι τον παντρέυτηκα κιόλας 3) ανάλογα το μέσο που θα χρησιμοποιήσουμε Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Click για ανάπτυξη... 1) Ναι 2) Όχι...ακόμα! 3) Όσο απέχει αυτή η ερώτηση από την έννοια "ποιότητα". Και στου πειρατή: 1) Όχι κάπου ιδιαίτερα 2) Όχι 3) Ναι και όχι σε παραλία 1) Βάζεις τα πάντα σε πρόγραμμα ή αυτοσχεδιάζεις; Ποιό υπερισχύει συνήθως δηλαδή; 2) Θεωρείς τον εαυτό σου τολμηρό; (εννοώ να θεωρείς πως είσαι ικανός/ή για πράγματα που οι άλλοι βλέπουν ως "πςςς τι έκανε το άτομο, εγώ θα μάσαγα".) 3) Μαδάς αυτό τον καιρό μαργαρίτες ή τα....μαλλιά της κεφαλής σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:36 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.178 20-04-07 18:36 Val, έκανες ένα λαθάκι, η μέση απόσταση είναι [SIZE=-1]385000 χλμ, κοντά στο ένα δευτερόλεπτο φωτός όχι εκατομμύρια χλμ! οφφ τόπικ [/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:58 Η Γίδι έγραψε: #2.179 20-04-07 18:58 ΚΑΛΕΕΕΕΕ!!!! Σ' εμένα εννοούσα!!! Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 19:01 Η zanin έγραψε: #2.180 20-04-07 19:01 Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από Γίδι Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; 1. ναι γιατί όχι? 2. 18 χρόνια 3. ούτε κρύο ούτε ζέστη 1. που θα πάτε σήμερα το απόγευμα βραδυ? 2. θα φύγετε το σ/κ? 3. σε ποια χώρα θα ήθελες ναπας διακοπές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από truffinho: Ερωτήσεις: 1. Πήγες σε δημόσιο ή ιδιωτικό σχολείο 2. Ποιο είναι το αγαπημένο σου ποτό 3. Μια απ' τα ίδια για φαγητό Click για ανάπτυξη... φισικά δημόσιο Ούζο φασολάδα Ερωτήσεις Πότε ολοκλήρωσες για πρώτη φορά; Θα το έκανες ξανα με το ίδιο άτομο; Πόσο απέχει η γη απο την σελίνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:15 Ο truffinho: #2.170 20-04-07 13:15 1. Το Φλεβάρη του 2005 2. Ναι (και έχει γίνει) 3. έΝΑ τσιγάρο δρόμος Πλάκα έχουν, τις αφήνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:53 Η Resident Evil: #2.171 20-04-07 13:53 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πότε ολοκλήρωσες για πρώτη φορά; Θα το έκανες ξανα με το ίδιο άτομο; Πόσο απέχει η γη απο την σελίνη; Click για ανάπτυξη... 1. Κάπου γύρω στα 16. 2. OMG ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ (οκ... ξερω φτάνει! ) 3.ε... μπόλικο.... για να δούμε αν ξέρει κανεις την απάντηση στο 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:55 Ο Valder έγραψε: #2.172 20-04-07 13:55 1) Στα 17 2) Όχι 3) Σε μέγιστη απόσταση νομίζω 480 εκατομμύρια χμ. και στη μικρότερη νομίζω 330 εκατομμύρια χμ. Τις ίδιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:24 Η mania έγραψε: #2.173 20-04-07 18:24 1)στα 21 μου 2)ναι ναι ναι τον παντρέυτηκα κιόλας 3) ανάλογα το μέσο που θα χρησιμοποιήσουμε Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:30 Η Γίδι έγραψε: #2.174 20-04-07 18:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Click για ανάπτυξη... 1. Ναι! 2. Ναι, μπίρα! 3. Ου... Εντ άι γκο ούυυυυυου, ούυυυου, ούυυυου αϊ αμ φλάιινγκ! Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:30 Ο deadhead_pirate: #2.175 20-04-07 18:30 1. Λιγάκι... 2. Ναι, πορτοκαλάδα..... 3. Η σελήνη....; Δίπλα μου είναι. Ετσι να κάνω, την έπιασα..... 1. Που σου αρέσει να πηγαίνεις το καλοκαίρι για διακοπές; 2. Εχεις κάνει ποτέ ελεύθερο κάμπινγκ; 3. Γυμνισμό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:32 Η Γίδι έγραψε: #2.176 20-04-07 18:32 Έεεελααα!...! Ο επόμενος απαντάει και στους δύο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:35 Ο Valder έγραψε: #2.177 20-04-07 18:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: 1)στα 21 μου 2)ναι ναι ναι τον παντρέυτηκα κιόλας 3) ανάλογα το μέσο που θα χρησιμοποιήσουμε Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Click για ανάπτυξη... 1) Ναι 2) Όχι...ακόμα! 3) Όσο απέχει αυτή η ερώτηση από την έννοια "ποιότητα". Και στου πειρατή: 1) Όχι κάπου ιδιαίτερα 2) Όχι 3) Ναι και όχι σε παραλία 1) Βάζεις τα πάντα σε πρόγραμμα ή αυτοσχεδιάζεις; Ποιό υπερισχύει συνήθως δηλαδή; 2) Θεωρείς τον εαυτό σου τολμηρό; (εννοώ να θεωρείς πως είσαι ικανός/ή για πράγματα που οι άλλοι βλέπουν ως "πςςς τι έκανε το άτομο, εγώ θα μάσαγα".) 3) Μαδάς αυτό τον καιρό μαργαρίτες ή τα....μαλλιά της κεφαλής σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:36 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.178 20-04-07 18:36 Val, έκανες ένα λαθάκι, η μέση απόσταση είναι [SIZE=-1]385000 χλμ, κοντά στο ένα δευτερόλεπτο φωτός όχι εκατομμύρια χλμ! οφφ τόπικ [/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:58 Η Γίδι έγραψε: #2.179 20-04-07 18:58 ΚΑΛΕΕΕΕΕ!!!! Σ' εμένα εννοούσα!!! Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 19:01 Η zanin έγραψε: #2.180 20-04-07 19:01 Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από Γίδι Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; 1. ναι γιατί όχι? 2. 18 χρόνια 3. ούτε κρύο ούτε ζέστη 1. που θα πάτε σήμερα το απόγευμα βραδυ? 2. θα φύγετε το σ/κ? 3. σε ποια χώρα θα ήθελες ναπας διακοπές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1. Το Φλεβάρη του 2005 2. Ναι (και έχει γίνει) 3. έΝΑ τσιγάρο δρόμος Πλάκα έχουν, τις αφήνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:53 Η Resident Evil: #2.171 20-04-07 13:53 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πότε ολοκλήρωσες για πρώτη φορά; Θα το έκανες ξανα με το ίδιο άτομο; Πόσο απέχει η γη απο την σελίνη; Click για ανάπτυξη... 1. Κάπου γύρω στα 16. 2. OMG ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ (οκ... ξερω φτάνει! ) 3.ε... μπόλικο.... για να δούμε αν ξέρει κανεις την απάντηση στο 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:55 Ο Valder έγραψε: #2.172 20-04-07 13:55 1) Στα 17 2) Όχι 3) Σε μέγιστη απόσταση νομίζω 480 εκατομμύρια χμ. και στη μικρότερη νομίζω 330 εκατομμύρια χμ. Τις ίδιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:24 Η mania έγραψε: #2.173 20-04-07 18:24 1)στα 21 μου 2)ναι ναι ναι τον παντρέυτηκα κιόλας 3) ανάλογα το μέσο που θα χρησιμοποιήσουμε Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:30 Η Γίδι έγραψε: #2.174 20-04-07 18:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Click για ανάπτυξη... 1. Ναι! 2. Ναι, μπίρα! 3. Ου... Εντ άι γκο ούυυυυυου, ούυυυου, ούυυυου αϊ αμ φλάιινγκ! Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:30 Ο deadhead_pirate: #2.175 20-04-07 18:30 1. Λιγάκι... 2. Ναι, πορτοκαλάδα..... 3. Η σελήνη....; Δίπλα μου είναι. Ετσι να κάνω, την έπιασα..... 1. Που σου αρέσει να πηγαίνεις το καλοκαίρι για διακοπές; 2. Εχεις κάνει ποτέ ελεύθερο κάμπινγκ; 3. Γυμνισμό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:32 Η Γίδι έγραψε: #2.176 20-04-07 18:32 Έεεελααα!...! Ο επόμενος απαντάει και στους δύο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:35 Ο Valder έγραψε: #2.177 20-04-07 18:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: 1)στα 21 μου 2)ναι ναι ναι τον παντρέυτηκα κιόλας 3) ανάλογα το μέσο που θα χρησιμοποιήσουμε Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Click για ανάπτυξη... 1) Ναι 2) Όχι...ακόμα! 3) Όσο απέχει αυτή η ερώτηση από την έννοια "ποιότητα". Και στου πειρατή: 1) Όχι κάπου ιδιαίτερα 2) Όχι 3) Ναι και όχι σε παραλία 1) Βάζεις τα πάντα σε πρόγραμμα ή αυτοσχεδιάζεις; Ποιό υπερισχύει συνήθως δηλαδή; 2) Θεωρείς τον εαυτό σου τολμηρό; (εννοώ να θεωρείς πως είσαι ικανός/ή για πράγματα που οι άλλοι βλέπουν ως "πςςς τι έκανε το άτομο, εγώ θα μάσαγα".) 3) Μαδάς αυτό τον καιρό μαργαρίτες ή τα....μαλλιά της κεφαλής σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:36 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.178 20-04-07 18:36 Val, έκανες ένα λαθάκι, η μέση απόσταση είναι [SIZE=-1]385000 χλμ, κοντά στο ένα δευτερόλεπτο φωτός όχι εκατομμύρια χλμ! οφφ τόπικ [/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:58 Η Γίδι έγραψε: #2.179 20-04-07 18:58 ΚΑΛΕΕΕΕΕ!!!! Σ' εμένα εννοούσα!!! Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 19:01 Η zanin έγραψε: #2.180 20-04-07 19:01 Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από Γίδι Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; 1. ναι γιατί όχι? 2. 18 χρόνια 3. ούτε κρύο ούτε ζέστη 1. που θα πάτε σήμερα το απόγευμα βραδυ? 2. θα φύγετε το σ/κ? 3. σε ποια χώρα θα ήθελες ναπας διακοπές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Πότε ολοκλήρωσες για πρώτη φορά; Θα το έκανες ξανα με το ίδιο άτομο; Πόσο απέχει η γη απο την σελίνη; Click για ανάπτυξη... 1. Κάπου γύρω στα 16. 2. OMG ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ (οκ... ξερω φτάνει! ) 3.ε... μπόλικο.... για να δούμε αν ξέρει κανεις την απάντηση στο 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 13:55 Ο Valder έγραψε: #2.172 20-04-07 13:55 1) Στα 17 2) Όχι 3) Σε μέγιστη απόσταση νομίζω 480 εκατομμύρια χμ. και στη μικρότερη νομίζω 330 εκατομμύρια χμ. Τις ίδιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:24 Η mania έγραψε: #2.173 20-04-07 18:24 1)στα 21 μου 2)ναι ναι ναι τον παντρέυτηκα κιόλας 3) ανάλογα το μέσο που θα χρησιμοποιήσουμε Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:30 Η Γίδι έγραψε: #2.174 20-04-07 18:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Click για ανάπτυξη... 1. Ναι! 2. Ναι, μπίρα! 3. Ου... Εντ άι γκο ούυυυυυου, ούυυυου, ούυυυου αϊ αμ φλάιινγκ! Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:30 Ο deadhead_pirate: #2.175 20-04-07 18:30 1. Λιγάκι... 2. Ναι, πορτοκαλάδα..... 3. Η σελήνη....; Δίπλα μου είναι. Ετσι να κάνω, την έπιασα..... 1. Που σου αρέσει να πηγαίνεις το καλοκαίρι για διακοπές; 2. Εχεις κάνει ποτέ ελεύθερο κάμπινγκ; 3. Γυμνισμό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:32 Η Γίδι έγραψε: #2.176 20-04-07 18:32 Έεεελααα!...! Ο επόμενος απαντάει και στους δύο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:35 Ο Valder έγραψε: #2.177 20-04-07 18:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: 1)στα 21 μου 2)ναι ναι ναι τον παντρέυτηκα κιόλας 3) ανάλογα το μέσο που θα χρησιμοποιήσουμε Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Click για ανάπτυξη... 1) Ναι 2) Όχι...ακόμα! 3) Όσο απέχει αυτή η ερώτηση από την έννοια "ποιότητα". Και στου πειρατή: 1) Όχι κάπου ιδιαίτερα 2) Όχι 3) Ναι και όχι σε παραλία 1) Βάζεις τα πάντα σε πρόγραμμα ή αυτοσχεδιάζεις; Ποιό υπερισχύει συνήθως δηλαδή; 2) Θεωρείς τον εαυτό σου τολμηρό; (εννοώ να θεωρείς πως είσαι ικανός/ή για πράγματα που οι άλλοι βλέπουν ως "πςςς τι έκανε το άτομο, εγώ θα μάσαγα".) 3) Μαδάς αυτό τον καιρό μαργαρίτες ή τα....μαλλιά της κεφαλής σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:36 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.178 20-04-07 18:36 Val, έκανες ένα λαθάκι, η μέση απόσταση είναι [SIZE=-1]385000 χλμ, κοντά στο ένα δευτερόλεπτο φωτός όχι εκατομμύρια χλμ! οφφ τόπικ [/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:58 Η Γίδι έγραψε: #2.179 20-04-07 18:58 ΚΑΛΕΕΕΕΕ!!!! Σ' εμένα εννοούσα!!! Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 19:01 Η zanin έγραψε: #2.180 20-04-07 19:01 Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από Γίδι Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; 1. ναι γιατί όχι? 2. 18 χρόνια 3. ούτε κρύο ούτε ζέστη 1. που θα πάτε σήμερα το απόγευμα βραδυ? 2. θα φύγετε το σ/κ? 3. σε ποια χώρα θα ήθελες ναπας διακοπές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1) Στα 17 2) Όχι 3) Σε μέγιστη απόσταση νομίζω 480 εκατομμύρια χμ. και στη μικρότερη νομίζω 330 εκατομμύρια χμ. Τις ίδιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:24 Η mania έγραψε: #2.173 20-04-07 18:24 1)στα 21 μου 2)ναι ναι ναι τον παντρέυτηκα κιόλας 3) ανάλογα το μέσο που θα χρησιμοποιήσουμε Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:30 Η Γίδι έγραψε: #2.174 20-04-07 18:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Click για ανάπτυξη... 1. Ναι! 2. Ναι, μπίρα! 3. Ου... Εντ άι γκο ούυυυυυου, ούυυυου, ούυυυου αϊ αμ φλάιινγκ! Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:30 Ο deadhead_pirate: #2.175 20-04-07 18:30 1. Λιγάκι... 2. Ναι, πορτοκαλάδα..... 3. Η σελήνη....; Δίπλα μου είναι. Ετσι να κάνω, την έπιασα..... 1. Που σου αρέσει να πηγαίνεις το καλοκαίρι για διακοπές; 2. Εχεις κάνει ποτέ ελεύθερο κάμπινγκ; 3. Γυμνισμό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:32 Η Γίδι έγραψε: #2.176 20-04-07 18:32 Έεεελααα!...! Ο επόμενος απαντάει και στους δύο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:35 Ο Valder έγραψε: #2.177 20-04-07 18:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: 1)στα 21 μου 2)ναι ναι ναι τον παντρέυτηκα κιόλας 3) ανάλογα το μέσο που θα χρησιμοποιήσουμε Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Click για ανάπτυξη... 1) Ναι 2) Όχι...ακόμα! 3) Όσο απέχει αυτή η ερώτηση από την έννοια "ποιότητα". Και στου πειρατή: 1) Όχι κάπου ιδιαίτερα 2) Όχι 3) Ναι και όχι σε παραλία 1) Βάζεις τα πάντα σε πρόγραμμα ή αυτοσχεδιάζεις; Ποιό υπερισχύει συνήθως δηλαδή; 2) Θεωρείς τον εαυτό σου τολμηρό; (εννοώ να θεωρείς πως είσαι ικανός/ή για πράγματα που οι άλλοι βλέπουν ως "πςςς τι έκανε το άτομο, εγώ θα μάσαγα".) 3) Μαδάς αυτό τον καιρό μαργαρίτες ή τα....μαλλιά της κεφαλής σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:36 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.178 20-04-07 18:36 Val, έκανες ένα λαθάκι, η μέση απόσταση είναι [SIZE=-1]385000 χλμ, κοντά στο ένα δευτερόλεπτο φωτός όχι εκατομμύρια χλμ! οφφ τόπικ [/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:58 Η Γίδι έγραψε: #2.179 20-04-07 18:58 ΚΑΛΕΕΕΕΕ!!!! Σ' εμένα εννοούσα!!! Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 19:01 Η zanin έγραψε: #2.180 20-04-07 19:01 Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από Γίδι Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; 1. ναι γιατί όχι? 2. 18 χρόνια 3. ούτε κρύο ούτε ζέστη 1. που θα πάτε σήμερα το απόγευμα βραδυ? 2. θα φύγετε το σ/κ? 3. σε ποια χώρα θα ήθελες ναπας διακοπές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
1)στα 21 μου 2)ναι ναι ναι τον παντρέυτηκα κιόλας 3) ανάλογα το μέσο που θα χρησιμοποιήσουμε Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:30 Η Γίδι έγραψε: #2.174 20-04-07 18:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Click για ανάπτυξη... 1. Ναι! 2. Ναι, μπίρα! 3. Ου... Εντ άι γκο ούυυυυυου, ούυυυου, ούυυυου αϊ αμ φλάιινγκ! Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:30 Ο deadhead_pirate: #2.175 20-04-07 18:30 1. Λιγάκι... 2. Ναι, πορτοκαλάδα..... 3. Η σελήνη....; Δίπλα μου είναι. Ετσι να κάνω, την έπιασα..... 1. Που σου αρέσει να πηγαίνεις το καλοκαίρι για διακοπές; 2. Εχεις κάνει ποτέ ελεύθερο κάμπινγκ; 3. Γυμνισμό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:32 Η Γίδι έγραψε: #2.176 20-04-07 18:32 Έεεελααα!...! Ο επόμενος απαντάει και στους δύο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:35 Ο Valder έγραψε: #2.177 20-04-07 18:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: 1)στα 21 μου 2)ναι ναι ναι τον παντρέυτηκα κιόλας 3) ανάλογα το μέσο που θα χρησιμοποιήσουμε Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Click για ανάπτυξη... 1) Ναι 2) Όχι...ακόμα! 3) Όσο απέχει αυτή η ερώτηση από την έννοια "ποιότητα". Και στου πειρατή: 1) Όχι κάπου ιδιαίτερα 2) Όχι 3) Ναι και όχι σε παραλία 1) Βάζεις τα πάντα σε πρόγραμμα ή αυτοσχεδιάζεις; Ποιό υπερισχύει συνήθως δηλαδή; 2) Θεωρείς τον εαυτό σου τολμηρό; (εννοώ να θεωρείς πως είσαι ικανός/ή για πράγματα που οι άλλοι βλέπουν ως "πςςς τι έκανε το άτομο, εγώ θα μάσαγα".) 3) Μαδάς αυτό τον καιρό μαργαρίτες ή τα....μαλλιά της κεφαλής σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:36 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.178 20-04-07 18:36 Val, έκανες ένα λαθάκι, η μέση απόσταση είναι [SIZE=-1]385000 χλμ, κοντά στο ένα δευτερόλεπτο φωτός όχι εκατομμύρια χλμ! οφφ τόπικ [/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:58 Η Γίδι έγραψε: #2.179 20-04-07 18:58 ΚΑΛΕΕΕΕΕ!!!! Σ' εμένα εννοούσα!!! Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 19:01 Η zanin έγραψε: #2.180 20-04-07 19:01 Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από Γίδι Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; 1. ναι γιατί όχι? 2. 18 χρόνια 3. ούτε κρύο ούτε ζέστη 1. που θα πάτε σήμερα το απόγευμα βραδυ? 2. θα φύγετε το σ/κ? 3. σε ποια χώρα θα ήθελες ναπας διακοπές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Click για ανάπτυξη... 1. Ναι! 2. Ναι, μπίρα! 3. Ου... Εντ άι γκο ούυυυυυου, ούυυυου, ούυυυου αϊ αμ φλάιινγκ! Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:30 Ο deadhead_pirate: #2.175 20-04-07 18:30 1. Λιγάκι... 2. Ναι, πορτοκαλάδα..... 3. Η σελήνη....; Δίπλα μου είναι. Ετσι να κάνω, την έπιασα..... 1. Που σου αρέσει να πηγαίνεις το καλοκαίρι για διακοπές; 2. Εχεις κάνει ποτέ ελεύθερο κάμπινγκ; 3. Γυμνισμό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:32 Η Γίδι έγραψε: #2.176 20-04-07 18:32 Έεεελααα!...! Ο επόμενος απαντάει και στους δύο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:35 Ο Valder έγραψε: #2.177 20-04-07 18:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: 1)στα 21 μου 2)ναι ναι ναι τον παντρέυτηκα κιόλας 3) ανάλογα το μέσο που θα χρησιμοποιήσουμε Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Click για ανάπτυξη... 1) Ναι 2) Όχι...ακόμα! 3) Όσο απέχει αυτή η ερώτηση από την έννοια "ποιότητα". Και στου πειρατή: 1) Όχι κάπου ιδιαίτερα 2) Όχι 3) Ναι και όχι σε παραλία 1) Βάζεις τα πάντα σε πρόγραμμα ή αυτοσχεδιάζεις; Ποιό υπερισχύει συνήθως δηλαδή; 2) Θεωρείς τον εαυτό σου τολμηρό; (εννοώ να θεωρείς πως είσαι ικανός/ή για πράγματα που οι άλλοι βλέπουν ως "πςςς τι έκανε το άτομο, εγώ θα μάσαγα".) 3) Μαδάς αυτό τον καιρό μαργαρίτες ή τα....μαλλιά της κεφαλής σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:36 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.178 20-04-07 18:36 Val, έκανες ένα λαθάκι, η μέση απόσταση είναι [SIZE=-1]385000 χλμ, κοντά στο ένα δευτερόλεπτο φωτός όχι εκατομμύρια χλμ! οφφ τόπικ [/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:58 Η Γίδι έγραψε: #2.179 20-04-07 18:58 ΚΑΛΕΕΕΕΕ!!!! Σ' εμένα εννοούσα!!! Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 19:01 Η zanin έγραψε: #2.180 20-04-07 19:01 Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από Γίδι Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; 1. ναι γιατί όχι? 2. 18 χρόνια 3. ούτε κρύο ούτε ζέστη 1. που θα πάτε σήμερα το απόγευμα βραδυ? 2. θα φύγετε το σ/κ? 3. σε ποια χώρα θα ήθελες ναπας διακοπές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
1. Λιγάκι... 2. Ναι, πορτοκαλάδα..... 3. Η σελήνη....; Δίπλα μου είναι. Ετσι να κάνω, την έπιασα..... 1. Που σου αρέσει να πηγαίνεις το καλοκαίρι για διακοπές; 2. Εχεις κάνει ποτέ ελεύθερο κάμπινγκ; 3. Γυμνισμό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:32 Η Γίδι έγραψε: #2.176 20-04-07 18:32 Έεεελααα!...! Ο επόμενος απαντάει και στους δύο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:35 Ο Valder έγραψε: #2.177 20-04-07 18:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: 1)στα 21 μου 2)ναι ναι ναι τον παντρέυτηκα κιόλας 3) ανάλογα το μέσο που θα χρησιμοποιήσουμε Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Click για ανάπτυξη... 1) Ναι 2) Όχι...ακόμα! 3) Όσο απέχει αυτή η ερώτηση από την έννοια "ποιότητα". Και στου πειρατή: 1) Όχι κάπου ιδιαίτερα 2) Όχι 3) Ναι και όχι σε παραλία 1) Βάζεις τα πάντα σε πρόγραμμα ή αυτοσχεδιάζεις; Ποιό υπερισχύει συνήθως δηλαδή; 2) Θεωρείς τον εαυτό σου τολμηρό; (εννοώ να θεωρείς πως είσαι ικανός/ή για πράγματα που οι άλλοι βλέπουν ως "πςςς τι έκανε το άτομο, εγώ θα μάσαγα".) 3) Μαδάς αυτό τον καιρό μαργαρίτες ή τα....μαλλιά της κεφαλής σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:36 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.178 20-04-07 18:36 Val, έκανες ένα λαθάκι, η μέση απόσταση είναι [SIZE=-1]385000 χλμ, κοντά στο ένα δευτερόλεπτο φωτός όχι εκατομμύρια χλμ! οφφ τόπικ [/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:58 Η Γίδι έγραψε: #2.179 20-04-07 18:58 ΚΑΛΕΕΕΕΕ!!!! Σ' εμένα εννοούσα!!! Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 19:01 Η zanin έγραψε: #2.180 20-04-07 19:01 Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από Γίδι Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; 1. ναι γιατί όχι? 2. 18 χρόνια 3. ούτε κρύο ούτε ζέστη 1. που θα πάτε σήμερα το απόγευμα βραδυ? 2. θα φύγετε το σ/κ? 3. σε ποια χώρα θα ήθελες ναπας διακοπές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έεεελααα!...! Ο επόμενος απαντάει και στους δύο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:35 Ο Valder έγραψε: #2.177 20-04-07 18:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: 1)στα 21 μου 2)ναι ναι ναι τον παντρέυτηκα κιόλας 3) ανάλογα το μέσο που θα χρησιμοποιήσουμε Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Click για ανάπτυξη... 1) Ναι 2) Όχι...ακόμα! 3) Όσο απέχει αυτή η ερώτηση από την έννοια "ποιότητα". Και στου πειρατή: 1) Όχι κάπου ιδιαίτερα 2) Όχι 3) Ναι και όχι σε παραλία 1) Βάζεις τα πάντα σε πρόγραμμα ή αυτοσχεδιάζεις; Ποιό υπερισχύει συνήθως δηλαδή; 2) Θεωρείς τον εαυτό σου τολμηρό; (εννοώ να θεωρείς πως είσαι ικανός/ή για πράγματα που οι άλλοι βλέπουν ως "πςςς τι έκανε το άτομο, εγώ θα μάσαγα".) 3) Μαδάς αυτό τον καιρό μαργαρίτες ή τα....μαλλιά της κεφαλής σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:36 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.178 20-04-07 18:36 Val, έκανες ένα λαθάκι, η μέση απόσταση είναι [SIZE=-1]385000 χλμ, κοντά στο ένα δευτερόλεπτο φωτός όχι εκατομμύρια χλμ! οφφ τόπικ [/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:58 Η Γίδι έγραψε: #2.179 20-04-07 18:58 ΚΑΛΕΕΕΕΕ!!!! Σ' εμένα εννοούσα!!! Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 19:01 Η zanin έγραψε: #2.180 20-04-07 19:01 Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από Γίδι Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; 1. ναι γιατί όχι? 2. 18 χρόνια 3. ούτε κρύο ούτε ζέστη 1. που θα πάτε σήμερα το απόγευμα βραδυ? 2. θα φύγετε το σ/κ? 3. σε ποια χώρα θα ήθελες ναπας διακοπές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: 1)στα 21 μου 2)ναι ναι ναι τον παντρέυτηκα κιόλας 3) ανάλογα το μέσο που θα χρησιμοποιήσουμε Ερωτήσεις 1)πίνεις ; 2) πίνεις αυτήν την στηγμή; 3)Τώρα πόση απόσταση έχει η γή απο τη σελίνη σε αυτή την κατάσταση; Click για ανάπτυξη... 1) Ναι 2) Όχι...ακόμα! 3) Όσο απέχει αυτή η ερώτηση από την έννοια "ποιότητα". Και στου πειρατή: 1) Όχι κάπου ιδιαίτερα 2) Όχι 3) Ναι και όχι σε παραλία 1) Βάζεις τα πάντα σε πρόγραμμα ή αυτοσχεδιάζεις; Ποιό υπερισχύει συνήθως δηλαδή; 2) Θεωρείς τον εαυτό σου τολμηρό; (εννοώ να θεωρείς πως είσαι ικανός/ή για πράγματα που οι άλλοι βλέπουν ως "πςςς τι έκανε το άτομο, εγώ θα μάσαγα".) 3) Μαδάς αυτό τον καιρό μαργαρίτες ή τα....μαλλιά της κεφαλής σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:36 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.178 20-04-07 18:36 Val, έκανες ένα λαθάκι, η μέση απόσταση είναι [SIZE=-1]385000 χλμ, κοντά στο ένα δευτερόλεπτο φωτός όχι εκατομμύρια χλμ! οφφ τόπικ [/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:58 Η Γίδι έγραψε: #2.179 20-04-07 18:58 ΚΑΛΕΕΕΕΕ!!!! Σ' εμένα εννοούσα!!! Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 19:01 Η zanin έγραψε: #2.180 20-04-07 19:01 Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από Γίδι Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; 1. ναι γιατί όχι? 2. 18 χρόνια 3. ούτε κρύο ούτε ζέστη 1. που θα πάτε σήμερα το απόγευμα βραδυ? 2. θα φύγετε το σ/κ? 3. σε ποια χώρα θα ήθελες ναπας διακοπές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Kate1914 Memetchi Μήτσος10 Aiwnia Joji globglogabgalab N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Val, έκανες ένα λαθάκι, η μέση απόσταση είναι [SIZE=-1]385000 χλμ, κοντά στο ένα δευτερόλεπτο φωτός όχι εκατομμύρια χλμ! οφφ τόπικ [/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 18:58 Η Γίδι έγραψε: #2.179 20-04-07 18:58 ΚΑΛΕΕΕΕΕ!!!! Σ' εμένα εννοούσα!!! Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 19:01 Η zanin έγραψε: #2.180 20-04-07 19:01 Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από Γίδι Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; 1. ναι γιατί όχι? 2. 18 χρόνια 3. ούτε κρύο ούτε ζέστη 1. που θα πάτε σήμερα το απόγευμα βραδυ? 2. θα φύγετε το σ/κ? 3. σε ποια χώρα θα ήθελες ναπας διακοπές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 315 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ΚΑΛΕΕΕΕΕ!!!! Σ' εμένα εννοούσα!!! Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 20 Απριλίου 2007 στις 19:01 Η zanin έγραψε: #2.180 20-04-07 19:01 Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από Γίδι Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; 1. ναι γιατί όχι? 2. 18 χρόνια 3. ούτε κρύο ούτε ζέστη 1. που θα πάτε σήμερα το απόγευμα βραδυ? 2. θα φύγετε το σ/κ? 3. σε ποια χώρα θα ήθελες ναπας διακοπές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από Γίδι Ερωτήσεις: 1. Φιλάς τον άλλον στο στόμα αφού σου έχει κάνει στοματικό; 2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει χωρίς σεξ; 3. και πώς ένιωθες; 1. ναι γιατί όχι? 2. 18 χρόνια 3. ούτε κρύο ούτε ζέστη 1. που θα πάτε σήμερα το απόγευμα βραδυ? 2. θα φύγετε το σ/κ? 3. σε ποια χώρα θα ήθελες ναπας διακοπές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.