Μάντεψε το μέλος

• Thread starter Thread starter Aura
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Έχω αναφερθέι πάμπολλες φορές σε αυτό το θέμα.
Καταλαβαίνω πόσο με θαυμάζετε αλλά νιώθω άσχημα για τα υπόλοιπα μέλη που δεν συμμετέχουν.

Όχι ρε παιδιά αυτό ήταν @hack3r

Πάει το πήρε το ποτάμι , πείτε άλλο

Νιώθω προσβεβλημένη να με μπερδεύετε με τον @hack3r :angry:

Νιώθω προσβεβλημένη να με μπερδεύετε με τον @hack3r :angry:
Σε τιμά απίστευτα το γεγονός ότι δεν θες να σε μπερδεύουν με κάποιον κατά πολύ ανώτερο σου. Δείχνει πως θες να ξεχωρίσεις με την αξία σου και όχι να παρασιτήσεις στη δόξα κάποιου άλλου. Δεν μπορώ παρά να εκφράσω τον ειλικρινή θαυμασμό μου.

Σε τιμά απίστευτα το γεγονός ότι δεν θες να σε μπερδεύουν με κάποιον κατά πολύ ανώτερο σου. Δείχνει πως θες να ξεχωρίσεις με την αξία σου και όχι να παρασιτήσεις στη δόξα κάποιου άλλου. Δεν μπορώ παρά να εκφράσω τον ειλικρινή θαυμασμό μου.
(silent slow fuckin clap, καλά το παγαίνεις ασούμε:popeanim:)

Εγώ είμαι απλά μπακουρι, τα άλλα δύο δεν είναι το φόρτε μου. Α, και γιατί με σκιπαρετε;

Εγώ είμαι απλά μπακουρι, τα άλλα δύο δεν είναι το φόρτε μου. Α, και γιατί με σκιπαρετε;
Μίλησε κανείς ; :D

Νόμιζα εννοούσες την eva για αυτό και ψηφίζεις λυπάμαι υποτίθεται για να ξέρουμε ότι δεν την εννοούσες .

Ας τα ξαναβάλω όμως
αγάπη, αδιαφορία, ξεροκεφαλια
Σπόντα, κουτσομπολιό, μπακούρι

Τελευταία επεξεργασία:

Νόμιζα εννοούσες την eva για αυτό και ψηφίζεις λυπάμαι υποτίθεται για να ξέρουμε ότι δεν την εννοούσες .

Ας τα ξαναβάλω όμως
Ούτε καν ακούς τι λέω πλέον :(
Πολύ καλά, αποχωρώ εκ του παιγνίου σας για να περισωσω όση αξιοπρέπεια μου απομένει.

Ας τα ξαναβάλω όμως

@Ιππολύτη ?

@Nick890 ?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back