Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,092 μηνύματα.
21-08-24
01:34
Jesus fuckin Christ... She got me.Θα έβαζα εσένα, αλλά είναι αδύνατο να σε περιγράψω με τρεις μόνο λέξεις
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,136 μηνύματα.
21-08-24
01:35
Να ξέρεις μόλις μπήκες στις μεγάλες συμπάθειες του ΒάλντερΘα έβαζα εσένα, αλλά είναι αδύνατο να σε περιγράψω με τρεις μόνο λέξεις
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εσύ, μιας και ο Βάλντερ δεν πρόλαβε και μάντεψες πρώτη το γκαζάκιΠοιος βάζει τώρα;
Αν δεν μπορείς να βρεις νομίζω πως έχεις το δικαίωμα να πας πάσο και να πει όποιος θέλει
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,404 μηνύματα.
21-08-24
01:39
Νομίζω θα πάω πάσο γιατί έχω κολλήσει εντελώςΕσύ, μιας και ο Βάλντερ δεν πρόλαβε και μάντεψες πρώτη το γκαζάκι
Αν δεν μπορείς να βρεις νομίζω πως έχεις το δικαίωμα να πας πάσο και να πει όποιος θέλει
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,092 μηνύματα.
21-08-24
01:39
Λιεπόν.
Παμε κατι αλλιώτικο:
Γάτες, κεφαλαίαμικράυπογραμμισμένα, σωσώ
Παμε κατι αλλιώτικο:
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,742 μηνύματα.
21-08-24
01:42
Πουπουλινα που ολοι την αγαπαμε και ολοι της πάμε κόντραΛιεπόν.
Παμε κατι αλλιώτικο:
πανελλήνιες, ελπίδα, γάτες, γυναικα του μικρο
gazaki voutaniou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η επαγγελματίας αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 114 ετών και επαγγέλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 193 μηνύματα.
21-08-24
01:43
@Joji , θαρρώ;Πουπουλινα που ολοι την αγαπαμε και ολοι της πάμε κόντρα
πανελλήνιες, ελπίδα, γάτες, γυναικα του μικρο
gazaki voutaniou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η επαγγελματίας αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 114 ετών και επαγγέλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 193 μηνύματα.
21-08-24
01:47
μπατμαν, ηλεκτρολογων μηχανικων, λογικες και τεκμηριωμενες αναρτησειςσωστη
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,404 μηνύματα.
21-08-24
01:49
@Samaelμπατμαν, ηλεκτρολογων μηχανικων, λογικες και τεκμηριωμενες αναρτησεις
Κινητό με κουμπάκια, καφετέρια, υπολογιστής
gazaki voutaniou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,136 μηνύματα.
21-08-24
01:50
ΠουπουλίναΛιεπόν.
Παμε κατι αλλιώτικο:
Το μικρά μου άρεσε
Λοιπόν, καθίστε να σκεφτώ γιατί αρχίζω και στερεύω από ιδέες
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,742 μηνύματα.
21-08-24
01:53
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,740 μηνύματα.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
21-08-24
01:56
@Ουριήλιατρικη, εξωτερικο, καλόκαρδος,
mod, δε μας δίνει το τσατ
Α με πρόλαβε ο Γιάννης, ας βάλει αυτός
nearos
Διακεκριμένο μέλος
21-08-24
01:58
Ποιος απο τους 4;;;;
Θα πω @Himela. (αυτη μολις δει το ονομα μου θα αρχισει να βαραει τον εαυτο της και δικαολογημενα με τις μαλακιες που έχω κανει χιχι, συγνωμη εκ των υστερων )
Μαθηματικό, Νομική, υπερ της ουκρανίας, αντιεξωτερικιστής
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,740 μηνύματα.
21-08-24
01:59
Kate1914
Περιβόητο μέλος
21-08-24
02:01
@ilias90ΠΑΟΚ, Βίβλος, party animal.
CnF, κουβεντούλα, προφίλ με λουλούδια σαν πέπλο (σόρι αν σας έκαψα)
nearos
Διακεκριμένο μέλος
21-08-24
02:05
Kate1914
Περιβόητο μέλος
21-08-24
02:17
Πωωω κόντεψα να σκάσω μέχρι να το βρω, @dum dum boyχαλαρός, τροτσκιστής, αριστερός, φασαίος (στο μιουζικ τειστ )
Άμα δε βάλω σε λίγα λεπτά βάλτε εσείς, εγώ δεν ξέρω ποιον να βάλω
Λοιπόν
First Dates, Μαρίνα Σάττι, κοινωνικοπολιτικά θρεντ
nearos
Διακεκριμένο μέλος
21-08-24
02:23
@Paragontas7000First Dates, Μαρίνα Σάττι, κοινωνικοπολιτικά θρεντ
γιατρός, πάτρα, σεβντας με τζοτζι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.