Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,606 μηνύματα.

21-08-24

01:34
Jesus fuckin Christ... She got me.Θα έβαζα εσένα, αλλά είναι αδύνατο να σε περιγράψω με τρεις μόνο λέξεις
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,448 μηνύματα.

21-08-24

01:35
Να ξέρεις μόλις μπήκες στις μεγάλες συμπάθειες του ΒάλντερΘα έβαζα εσένα, αλλά είναι αδύνατο να σε περιγράψω με τρεις μόνο λέξεις
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εσύ, μιας και ο Βάλντερ δεν πρόλαβε και μάντεψες πρώτη το γκαζάκιΠοιος βάζει τώρα;
Αν δεν μπορείς να βρεις νομίζω πως έχεις το δικαίωμα να πας πάσο και να πει όποιος θέλει
Reader
Διάσημο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,465 μηνύματα.

21-08-24

01:39
Νομίζω θα πάω πάσο γιατί έχω κολλήσει εντελώςΕσύ, μιας και ο Βάλντερ δεν πρόλαβε και μάντεψες πρώτη το γκαζάκι
Αν δεν μπορείς να βρεις νομίζω πως έχεις το δικαίωμα να πας πάσο και να πει όποιος θέλει
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,606 μηνύματα.

21-08-24

01:39
Λιεπόν.
Παμε κατι αλλιώτικο:
Γάτες, κεφαλαίαμικράυπογραμμισμένα, σωσώ
Παμε κατι αλλιώτικο:
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,061 μηνύματα.

21-08-24

01:42
Πουπουλινα που ολοι την αγαπαμε και ολοι της πάμε κόντραΛιεπόν.
Παμε κατι αλλιώτικο:

πανελλήνιες, ελπίδα, γάτες, γυναικα του μικρο
gazaki voutaniou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η επαγγελματίας αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 114 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 212 μηνύματα.

21-08-24

01:43
@Joji , θαρρώ;Πουπουλινα που ολοι την αγαπαμε και ολοι της πάμε κόντρα
πανελλήνιες, ελπίδα, γάτες, γυναικα του μικρο
gazaki voutaniou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η επαγγελματίας αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 114 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 212 μηνύματα.

21-08-24

01:47
μπατμαν, ηλεκτρολογων μηχανικων, λογικες και τεκμηριωμενες αναρτησειςσωστη
Reader
Διάσημο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,465 μηνύματα.

21-08-24

01:49
@Samaelμπατμαν, ηλεκτρολογων μηχανικων, λογικες και τεκμηριωμενες αναρτησεις
Κινητό με κουμπάκια, καφετέρια, υπολογιστής
gazaki voutaniou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,448 μηνύματα.

21-08-24

01:50
ΠουπουλίναΛιεπόν.
Παμε κατι αλλιώτικο:
Το μικρά μου άρεσε

Λοιπόν, καθίστε να σκεφτώ γιατί αρχίζω και στερεύω από ιδέες
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,061 μηνύματα.

21-08-24

01:53
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,797 μηνύματα.
Kate1914
Περιβόητο μέλος

21-08-24

01:56
@Ουριήλιατρικη, εξωτερικο, καλόκαρδος,
mod, δε μας δίνει το τσατ

Α με πρόλαβε ο Γιάννης, ας βάλει αυτός
nearos
Επιφανές μέλος

21-08-24

01:58
Ποιος απο τους 4;;;;
Θα πω @Himela. (αυτη μολις δει το ονομα μου θα αρχισει να βαραει τον εαυτο της και δικαολογημενα με τις μαλακιες που έχω κανει χιχι, συγνωμη εκ των υστερων

Μαθηματικό, Νομική, υπερ της ουκρανίας, αντιεξωτερικιστής
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,797 μηνύματα.

21-08-24

01:59
Kate1914
Περιβόητο μέλος

21-08-24

02:01
@ilias90ΠΑΟΚ, Βίβλος, party animal.
CnF, κουβεντούλα, προφίλ με λουλούδια σαν πέπλο (σόρι αν σας έκαψα)
nearos
Επιφανές μέλος

21-08-24

02:05
Kate1914
Περιβόητο μέλος

21-08-24

02:17
Πωωω κόντεψα να σκάσω μέχρι να το βρω, @dum dum boyχαλαρός, τροτσκιστής, αριστερός, φασαίος (στο μιουζικ τειστ)
Άμα δε βάλω σε λίγα λεπτά βάλτε εσείς, εγώ δεν ξέρω ποιον να βάλω
Λοιπόν
First Dates, Μαρίνα Σάττι, κοινωνικοπολιτικά θρεντ
nearos
Επιφανές μέλος

21-08-24

02:23
@Paragontas7000First Dates, Μαρίνα Σάττι, κοινωνικοπολιτικά θρεντ
γιατρός, πάτρα, σεβντας με τζοτζι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.