Μάντεψε το μέλος

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8,114 μηνύματα.
Cracks knuckles

1. Χιούμορ, κριτική, Office

Guest 709611

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ε μάλλον δεν το γνωρίζεις το μέλος γι'αυτό. Το βρήκε η Ιων πάντως.
Οκ, έχεις δίκιο.. :redface:..Δεν τους ξέρω...τους από 'κει. Δεν ξαναπαίζω. Δεν το 'χω...:wheel:*

* Όσο μου παίρνετε τις (τρεις...) τελίτσες μου, θα παίρνω τα συμβολάκια σας...

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12,009 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,810 μηνύματα.
Γάτα, Νιαου, δίνει καλές συμβουλές.

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12,009 μηνύματα.
Εβγαζε οχι μάτι,αλλα ματια :laugh:

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,224 μηνύματα.
καλό μου, ψυχανάλυση, ευαισθησία

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,810 μηνύματα.

Pak

Επιφανές μέλος

Pak

Επιφανές μέλος

H|M

Διάσημο μέλος

Ο H|M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,476 μηνύματα.
Καλά το «ισπανικά» ήταν φως φανάρι...

Pak

Επιφανές μέλος

Ας βάλει κάποιος άλλος εχω βάλει άπειρες φορές. Παίξτε και σεις

American Economist

Επιφανές μέλος

Apple, Liberal, private sector.

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,291 μηνύματα.
μπερδευτηκα, ησυχη, μελαχρινη

Pak

Επιφανές μέλος

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,291 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια