Μάντεψε το μέλος

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
Cracks knuckles

1. Χιούμορ, κριτική, Office

Guest 709611

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ε μάλλον δεν το γνωρίζεις το μέλος γι'αυτό. Το βρήκε η Ιων πάντως.
Οκ, έχεις δίκιο.. :redface:..Δεν τους ξέρω...τους από 'κει. Δεν ξαναπαίζω. Δεν το 'χω...:wheel:*

* Όσο μου παίρνετε τις (τρεις...) τελίτσες μου, θα παίρνω τα συμβολάκια σας...

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,007 μηνύματα.
Γάτα, Νιαου, δίνει καλές συμβουλές.

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
Εβγαζε οχι μάτι,αλλα ματια :laugh:

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,180 μηνύματα.
καλό μου, ψυχανάλυση, ευαισθησία

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,007 μηνύματα.

Ion.

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8,813 μηνύματα.
Έβαλα κι εγώ ένα παρακαλώ απαντήστε το .

Pak

Επιφανές μέλος

H|M

Διάσημο μέλος

Ο H|M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,467 μηνύματα.
Καλά το «ισπανικά» ήταν φως φανάρι...

Pak

Επιφανές μέλος

Ας βάλει κάποιος άλλος εχω βάλει άπειρες φορές. Παίξτε και σεις

American Economist

Επιφανές μέλος

Apple, Liberal, private sector.

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,291 μηνύματα.
μπερδευτηκα, ησυχη, μελαχρινη

Ion.

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8,813 μηνύματα.
Νοσηλευτική, γυμναστήριο, ερωτήσεις.

Pak

Επιφανές μέλος

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,291 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια