Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
mania
Επιφανές μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Μπακ στριτ μπόις(το σκότωσα το ξέρω) ή λαλακια είπα πάλι;
Το ειπα εγω πριν...
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
2) Στην ουσία, πρόκειται για μια μπάντα που σχηματίστηκε στα πλαίσια ενός summer workshop, που σκοπό είχε να διδάξει στα Ασιατόπουλα τα βασικά της μουσικής τεχνολογίας (στο Λονδίνο όλα αυτά). Στις μέρες μας αυτό θα είχε γίνει reality show.
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχω να σας πω 7 πράγματα..
1) Ναι, είναι οι Asian Dub Foundation, μπράβο Chim..
2) Το pc μου κράσαρε σήμερα το βραδάκι, και έχασα όλα μου τα αρχεία (ευτυχώς όχι τα προγράμματα).
3) Ανάμεσα σε αυτά τα αρχεία, χάθηκαν και οι εικονίτσες, αλλά και τα σκορ σας, και η λίστα με αυτά που είχα ήδη χρησιμοποιήσει (τα κατέγραφα ώστε να μην βάζω το ίδιο παραπάνω από μιά φορές), και διάφορα άλλα αρχεία που με βοηθούσαν να συντονιστώ.
4) Θα πρέπει να εγκαταλείψω αυτό το πνευματικό μου τέκνο, λόγω όλων των παραπάνω, καθώς και γιατί ο ελεύθερος χρόνος μου φέτος θα είναι λιγοστός, και θέλω να είμαι εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις μου (ιντερνετικές και μη).
5) Για να μην στεναχωρηθείτε, τα ανθρωπάκια αυτά δεν τα έφτιαξα εγώ, οπότε δεν έχασα κανενός είδους πνευματικό έργο, απλά οι λίστες που τόσο με βοηθούσαν δεν υπάρχουν πια, και γενικά, μετά από όλο αυτό δεν βρίσκομα στην κατάλληλη διάθεση για να συνεχίσω το παιχνίδι. Ελπίζω να με καταλαβαίνετε λιγουλάκι.
6) Αν κάποιος θέλει να συνεχίσει το παιχνίδι, ας μου στείλει πμ.
7) Δεν έχει.
Αυτά από εμένα.. Δέχομαι συλληπητήρια για το πισί. Ευχαριστώ.
Λοιπόοοοοον..
Έχω να σας πω 7 πράγματα..
1) Ναι, είναι οι Asian Dub Foundation, μπράβο Chim..
2) Το pc μου κράσαρε σήμερα το βραδάκι, και έχασα όλα μου τα αρχεία (ευτυχώς όχι τα προγράμματα).
3) Ανάμεσα σε αυτά τα αρχεία, χάθηκαν και οι εικονίτσες, αλλά και τα σκορ σας, και η λίστα με αυτά που είχα ήδη χρησιμοποιήσει (τα κατέγραφα ώστε να μην βάζω το ίδιο παραπάνω από μιά φορές), και διάφορα άλλα αρχεία που με βοηθούσαν να συντονιστώ.
4) Θα πρέπει να εγκαταλείψω αυτό το πνευματικό μου τέκνο, λόγω όλων των παραπάνω, καθώς και γιατί ο ελεύθερος χρόνος μου φέτος θα είναι λιγοστός, και θέλω να είμαι εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις μου (ιντερνετικές και μη).
5) Για να μην στεναχωρηθείτε, τα ανθρωπάκια αυτά δεν τα έφτιαξα εγώ, οπότε δεν έχασα κανενός είδους πνευματικό έργο, απλά οι λίστες που τόσο με βοηθούσαν δεν υπάρχουν πια, και γενικά, μετά από όλο αυτό δεν βρίσκομα στην κατάλληλη διάθεση για να συνεχίσω το παιχνίδι. Ελπίζω να με καταλαβαίνετε λιγουλάκι.
6) Αν κάποιος θέλει να συνεχίσει το παιχνίδι, ας μου στείλει πμ.
7) Δεν έχει.
Αυτά από εμένα.. Δέχομαι συλληπητήρια για το πισί. Ευχαριστώ.
Δεν πειράζει βρε Μολκάκι . Πάντως προσπάθησε κανένα recovery αν και και εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω και πολύ .
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Εγω δυστιχος αυτην την εποχη δεν εχω ορεξη να παρω την ευθινη του παιχνιδιου αλλα αμα δεν θελισει καπιος αλλος μπορει να σου στειλω καπιο πμ καπια στιγμη
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
ψ: το παιχνίδι είναι της Μόλκα, μέχρι και το τελευταίο ποστ εγώ απλά βοηθάω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
Εύκολο ε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.