02-12-08

22:53
1) Η απόλυτη ευτυχία για σας είναι =μια μερα χωρις τηλεοραση
2) Τι σας κάνει να σηκώνεστε το πρωί=Το κορναρισμα των αγενεστατων (με νοοτροποια φορτηγατζη) οδηγων με σημα κατατεθεν το τσιγαρο στο στομα και το μπεγλερι με το σταυρο(+1ματακι στη μεση)στο καθρεφτη
)))))).....
3) Η τελευταία φορά που ξεσπάσατε σε γέλια=Οταν ο Αλογοσκουφης υποσχεθηκε αυξησεις στους μισθους
)))))))))
4) Το βασικό γνώρισμα του εαυτού σας είναι =ο κυνισμος μου
5) Το βασικό ελάττωμά σας=η υπομονη μου
6) Σε ποια λάθη δείχνετε μεγαλύτερη επιείκεια=Στα λαθη που πρατονται μεσω αγνοιας
7) Με ποια ιστορική προσωπικότητα ταυτίζεστε περισσότερο=με καμια...απλα αντλω ιδεες, σκεψεις, τροπο ζωης και φιλοσοφιας απο τη καθε σπουδαια προσωπικοτητα
8) Ποιοι είναι οι ήρωές σας σήμερα=Οι ανορθοδοξοι και οι αναθεωρητες
9) Το αγαπημένο σας ταξίδι=Παρισι(Γαλλια)
10) Οι αγαπημένοι σας συγγραφείς=Βασιλης Αλεξακης
11) Ποια αρετή προτιμάτε σε έναν άνδρα=Ανωτεροτητα
12) Ποια αρετή προτιμάτε σε μια γυναίκα=το γνωθει εαυτον
13) Ο αγαπημένος σας συνθέτης=Μανος Λοιζος
14) Το τραγούδι που σφυρίζετε όταν κάνετε ντους=singing in the rain
15) Το βιβλίο που σας σημάδεψε=Προσωκρατικοι Ηρακλειτος
16) Η ταινία που σας σημάδεψε=Η εβδομη σφραγιδα του Ινγκμαρ Μπεργκμαν
17) Ο αγαπημένος σας ζωγράφος= -....με λιγα λογια κανεις διοτι απλα δεν με ενδιαφερει η εικαστικη τεχνη
18) Το αγαπημένο σας χρώμα=γαλαζιο
19) Ποια θεωρείτε σήμερα την μεγαλύτερη επιτυχία σας=Το οτι επιμενω να περιφρονω και να αποφευγω τις συνηθειες, τη λογικη(?) και την ηθικη(????) των πολλων
20) Το αγαπημένο σας ποτό=Κοκκινο κρασι
21) Για ποιο πράγμα μετανιώνετε περισσότερο=για κανενα..για οτι ειμαι σημερα το χρωστο στα λαθη μου
22) Τι απεχθάνεστε περισσότερο απ' όλα=Το φανατισμο
23) Όταν δεν γράφετε ποια είναι η αγαπημένη σας ασχολία=βολτα+καφε στο κεντρο της (απαραδεκτης) Αθηνας
24) Ο μεγαλύτερος φόβος σας=το Κ.Κ.Ε κυβερνηση
25) Σε ποια περίπτωση επιλέγετε να πείτε ψέμματα=Δεν λεω πλεον ψεμματα...Οταν ο αλλος με κουρασει απλα σιωπω
26) Ποιο είναι το μότο σας=Το ωφελιμον δεν ειναι και παντοτε ευγευστον
27) Πώς θα επιθυμούσατε να πεθάνετε=Αξιοπρεπως
28) Αν συναντούσατε τον Θεό, τι θα θέλατε να σας πει=Ουτε τη καλησπερα του......
29) Σε ποια πνευματική κατάσταση βρίσκεστε τώρα=Σε αυτη που θελω και πρεπει...ηρεμια ταξη και ασφαλεια
2) Τι σας κάνει να σηκώνεστε το πρωί=Το κορναρισμα των αγενεστατων (με νοοτροποια φορτηγατζη) οδηγων με σημα κατατεθεν το τσιγαρο στο στομα και το μπεγλερι με το σταυρο(+1ματακι στη μεση)στο καθρεφτη

3) Η τελευταία φορά που ξεσπάσατε σε γέλια=Οταν ο Αλογοσκουφης υποσχεθηκε αυξησεις στους μισθους

4) Το βασικό γνώρισμα του εαυτού σας είναι =ο κυνισμος μου
5) Το βασικό ελάττωμά σας=η υπομονη μου
6) Σε ποια λάθη δείχνετε μεγαλύτερη επιείκεια=Στα λαθη που πρατονται μεσω αγνοιας
7) Με ποια ιστορική προσωπικότητα ταυτίζεστε περισσότερο=με καμια...απλα αντλω ιδεες, σκεψεις, τροπο ζωης και φιλοσοφιας απο τη καθε σπουδαια προσωπικοτητα
8) Ποιοι είναι οι ήρωές σας σήμερα=Οι ανορθοδοξοι και οι αναθεωρητες
9) Το αγαπημένο σας ταξίδι=Παρισι(Γαλλια)
10) Οι αγαπημένοι σας συγγραφείς=Βασιλης Αλεξακης
11) Ποια αρετή προτιμάτε σε έναν άνδρα=Ανωτεροτητα
12) Ποια αρετή προτιμάτε σε μια γυναίκα=το γνωθει εαυτον
13) Ο αγαπημένος σας συνθέτης=Μανος Λοιζος
14) Το τραγούδι που σφυρίζετε όταν κάνετε ντους=singing in the rain
15) Το βιβλίο που σας σημάδεψε=Προσωκρατικοι Ηρακλειτος
16) Η ταινία που σας σημάδεψε=Η εβδομη σφραγιδα του Ινγκμαρ Μπεργκμαν
17) Ο αγαπημένος σας ζωγράφος= -....με λιγα λογια κανεις διοτι απλα δεν με ενδιαφερει η εικαστικη τεχνη
18) Το αγαπημένο σας χρώμα=γαλαζιο
19) Ποια θεωρείτε σήμερα την μεγαλύτερη επιτυχία σας=Το οτι επιμενω να περιφρονω και να αποφευγω τις συνηθειες, τη λογικη(?) και την ηθικη(????) των πολλων
20) Το αγαπημένο σας ποτό=Κοκκινο κρασι
21) Για ποιο πράγμα μετανιώνετε περισσότερο=για κανενα..για οτι ειμαι σημερα το χρωστο στα λαθη μου
22) Τι απεχθάνεστε περισσότερο απ' όλα=Το φανατισμο
23) Όταν δεν γράφετε ποια είναι η αγαπημένη σας ασχολία=βολτα+καφε στο κεντρο της (απαραδεκτης) Αθηνας
24) Ο μεγαλύτερος φόβος σας=το Κ.Κ.Ε κυβερνηση
25) Σε ποια περίπτωση επιλέγετε να πείτε ψέμματα=Δεν λεω πλεον ψεμματα...Οταν ο αλλος με κουρασει απλα σιωπω
26) Ποιο είναι το μότο σας=Το ωφελιμον δεν ειναι και παντοτε ευγευστον
27) Πώς θα επιθυμούσατε να πεθάνετε=Αξιοπρεπως
28) Αν συναντούσατε τον Θεό, τι θα θέλατε να σας πει=Ουτε τη καλησπερα του......
29) Σε ποια πνευματική κατάσταση βρίσκεστε τώρα=Σε αυτη που θελω και πρεπει...ηρεμια ταξη και ασφαλεια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.