1) Η απόλυτη ευτυχία για σας είναι :
Χμ ίσως να μην υπάρχει, μόνο σε μικρές στιγμούλες, για να ξέρουμε ότι κυνηγάμε κάτι που μπορεί να υπάρξει, έστω και για λίγο!
2) Τι σας κάνει να σηκώνεστε το πρωί;
Η υποχρέωχη να πάω στη σχολή, να πληρώσω λογαριασμούς ή να πάω για ψώνια του σπιτιού.Όταν είναι ο αμορεμίος,εγώ σαπίζω στον ύπνο και πάντα ξυπνάω σέκοντ...
3) Η τελευταία φορά που ξεσπάσατε σε γέλια;
Τη Δευτέρα, το πρωί στο εργαστήριο Φυσιολογίας με τον διπλανό μου τον Γιώργο, πάλι λέγαμε λαλακίες και ως συνήθως μόνο εμείς γελούσαμε με αυτές..
4) Το βασικό γνώρισμα του εαυτού σας είναι :
Η αποφασιστικότητα, αν πάρω κάτι απόφαση...βαράτε κανονιέρηδες, δεν ξεκουνάω/δεν αλλάζω γνώμη/στάση/πρόγραμμα. Επίσης, μου αρέσει να μένω για ώρες μόνη μου.
5) Το βασικό ελάττωμά σας;
Έχω την τάση να φεύγω μακριά από άτομα και καταστάσεις ΧΩΡΙΣ να έχω μαλώσει πριν, δεν ξεφεύγω από προβλήματα δλδ, απλά έχω την τάση να διαγράφω εύκολα και γρήγορα άτομα και διάφορες γνωριμίες.Χωρίς τσακωμούς, έτσι απλά. Επίσης... εκνευρίζομαι δύσκολα, αλλά όταν εκνευριστώ θολώνω.. γεμίζω δηλητήριο και μπορεί να ρίξω και ξύλο ή να πληγώσω άσχημα με λέξεις
6) Σε ποια λάθη δείχνετε μεγαλύτερη επιείκεια;
Σε αδυναμίες. Γενικά.Αλλά ποτέ σε αδυναμίες απιστίας.-
7) Με ποια ιστορική προσωπικότητα ταυτίζεστε περισσότερο;
Καμία..
8) Ποιοι είναι οι ήρωές σας σήμερα;
Ένας καθηγητής Ανατομίας στη σχολή (ανδριάντα θα του στήσω του άνθρωπα, απλά κορυφαίος ιατρός) και η μάνα μου (ρισπέκτ)
9) Το αγαπημένο σας ταξίδι;
Κροατία =) και θα πάω ξανά σε 17 μέρες (γιέη!!)
10) Οι αγαπημένοι σας συγγραφείς;
Κάποτε ήταν ο Knut Hamsun.Πλέον έχω παρατήσει τα λογοτεχνικά βιβλία, δυστυχώς έχω καταντήσει πλήρως κενή, απόμακρη και κυνική σε σχέση με το (κοντινό) παρελθόν.
11) Ποια αρετή προτιμάτε σε έναν άνδρα;
Αποφασιστικότητα.
12) Ποια αρετή προτιμάτε σε μια γυναίκα;
Επιμονή και υπομονή. Συν το ^^
13) Ο αγαπημένος σας συνθέτης;
Ντοντ χαβ
14) Το τραγούδι που σφυρίζετε όταν κάνετε ντους;
Judas Priest "Breaking The Law"
15) Το βιβλίο που σας σημάδεψε;
Προσπαθώ να μην το θυμάμαι αυτό το κ$##$%βιβλίο. Με είχε κάνει επικίνδυνα συναισθηματική.Σιχτίρ..
16) Η ταινία που σας σημάδεψε;
American History X
17) Ο αγαπημένος σας ζωγράφος;
-
18) Το αγαπημένο σας χρώμα;
Σκούρο μπλε
19) Ποια θεωρείτε σήμερα την μεγαλύτερη επιτυχία σας;
Τις άριστες σχέσεις με τους γονείς μου και έπεται η εισαγωγή σε μια σχολή που ονειρευόμουν =)
20) Το αγαπημένο σας ποτό;
Tanqueray Gin =) αααχ. Σκέτο σε χαμηλό ποτήρι, χωρίς πάγο.
Το νερό εννοείται ε; Είμαι νεροφίδα.
21) Για ποιο πράγμα μετανιώνετε περισσότερο;
Για την ασταθή φάση ζαλούρας και ηλιθιότητας που πέρασα πέρισυ μετά από έναν χωρισμό.
22) Τι απεχθάνεστε περισσότερο απ' όλα;
Την κουτοπονηριά. Εκνευρίζομαι σε παρανοϊκό βαθμό όταν νομίζουν ότι έχω τσίχλα για εγκέφαλο και με κοροϊδεύουν μες στη μούρη μου!
23) Όταν δεν γράφετε ποια είναι η αγαπημένη σας ασχολία;
Διάβασμα ή παίξιμο κιθάρας.Κόφι ή ποτό με αμορεμίο ή φιλεναδούμπια και σε τσακιρ κέφι γυμναστήριο με μάπα-3 στα αυτιά.
24) Ο μεγαλύτερος φόβος σας;
Να εγκαταλείψω τον εαυτό μου.
25) Σε ποια περίπτωση επιλέγετε να πείτε ψέμματα;
Όταν δεν έχει άμεση σχέση με το άτομο στο οποίο λέω το ψέμα και όταν ξέρω ότι η αλήθεια αντί να του/της ανοίξει τα μάτια, θα του/της θολώσει το μυαλό.Είμαι κακή ψεύτρα, δατς γουάη...
26) Ποιο είναι το μότο σας;
"Αν θες να αλλάξει ο κόσμος, ξεκίνα να αλλάζεις προς το καλύτερο τον δικό σου μικρόκοσμο"
27) Πώς θα επιθυμούσατε να πεθάνετε;
Από καρδιά, κοντά σε συγγενείς.
28) Αν συναντούσατε τον Θεό, τι θα θέλατε να σας πει;
Εάν είμαστε αναλώσιμοι εμέις οι άνθρωποι...
29) Σε ποια πνευματική κατάσταση βρίσκεστε τώρα;
Άγχος... αμάν αυτή η σχολή... =) με βασανίζει γλυκά λαλαλα