Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6,026 μηνύματα.

14-08-23

09:21
Καλοκαιράκι είναι, καλή μου @Aleksa, Αύγουστος...άλλαξε το πρόγραμμά μου. Μπορεί εσύ να πόσταρες στις 00.30, περίπου...εγώ ήρθα πρωί πρωί...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,464 μηνύματα.

14-08-23

09:24
Είμαι και του πρωινού....
και του μεταμεσονύχτιου.
και του μεταμεσονύχτιου.

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6,026 μηνύματα.

14-08-23

09:41
Καζαντζίδη άκουγα κι εγώ (είπαμε, αλλάζουν τελείως τ΄ ακούσματά του, κατά καιρούς...)...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,464 μηνύματα.

03-09-23

16:20
(πού το ξέθαψα...
)

parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,745 μηνύματα.

24-12-23

01:28
Disco βραδιά απόψε. 

parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,745 μηνύματα.
parafernalia
Περιβόητο μέλος

17-01-24

10:53
Μια μίξη φωνή Ξυλούρη - Μητροπάνου

parafernalia
Περιβόητο μέλος
Euge.loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ευγενία Λουκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα.

Είμαι το καψουροτραγούδο. Όχι όμως από αυτά τα φτηνιάρικα, τα τετριμμένα, που ξεπέφτουν σε στίχους επιπέδου «έφυγες και ήπια πέντε μπουκάλια».Όχι. Εγώ είμαι ένα καψουροτραγούδο με κιθαριστικό σόλο που σφίγγει το στομάχι, με στίχο που στάζει ειρωνεία και λίγο τσίπουρο, έτσι για το δραματικό εφέ.
Του τύπου,όσο ροκ κι αν είμαι, υπάρχει πάντα μια γωνία μέσα μου που θέλει να ανάψει αναπτήρα και να ουρλιάξει «Θα ‘θελα να σε ξεχάσω» σε κάποιο σκοτεινό μπαρ που δεν κλείνει ποτέ 3ης τα ξημερώματα, όταν δεν ξέρεις αν θέλεις να σπάσεις την κιθάρα ή να γράψεις ένα τελευταίο μήνυμα. Και αν αυτό δεν είναι αυθεντικό, τότε τι είναι;
Λιώνω, Σβήνω, Χάνομαι σου λεωωωω για πάρτη μου στο πάρτυ μου.
Του τύπου,όσο ροκ κι αν είμαι, υπάρχει πάντα μια γωνία μέσα μου που θέλει να ανάψει αναπτήρα και να ουρλιάξει «Θα ‘θελα να σε ξεχάσω» σε κάποιο σκοτεινό μπαρ που δεν κλείνει ποτέ 3ης τα ξημερώματα, όταν δεν ξέρεις αν θέλεις να σπάσεις την κιθάρα ή να γράψεις ένα τελευταίο μήνυμα. Και αν αυτό δεν είναι αυθεντικό, τότε τι είναι;
Λιώνω, Σβήνω, Χάνομαι σου λεωωωω για πάρτη μου στο πάρτυ μου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.