Καψουροτράγουδα

• Thread starter Thread starter Loony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δώσε πόνο!!! :P

ωπ :'(:'( τοσο πανω μ αυτο το 8εμα :hehe:
βασικα εχω λιστα για εδω αλλα 8α βαλω 5 :lol:

οκ οκ σταματω αλλα ανετα 8α μπορουσα να βαλω καμια 30αρια :P

αυτο πιο πολυ για...προστυχοτραγουδο μιου κανει παρα καψουροτραγουδο!! :eek:
ακου....γυρισε πισω νσ με τελειωσεις. :P

Καρρας!!!! ο απολυτος ερωτας, βελουδινη φωνη, ευγενκη φυσιογνωμια, σωματοτυπος που καψουρευει και καλογρια
στο τελευταιο σταδιο αυταπαρνησης των εγκοσμιων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Δεν χρειάζονται σχόλια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε, όχι και ...καψουροτράγουδο από τα "υπόγεια ρεύματα"!!!

imagesqtbnANd9GcQcKyXTmsnIP0QcJAtLa4EwrW-1.jpg

Ε, όχι και ...καψουροτράγουδο από τα "υπόγεια ρεύματα"!!!
Αντικειμενικά ίσως όχι, αλλά πόσο αντικειμενική μπορεί είναι η οπτική ενός ..καψούρη? ;)
Μπορεί ο φίλος μας να είναι καψουρεμένος με την πιτσιρίκα του πάνω ορόφου, και να ακούει "υπόγεια ρεύματα" όταν την σκέφτεται, δηλαδή...συνέχεια. Αυτόματα γι αυτόν είναι καψουροτράγουδο! :D
Άλλωστε, αν ο έρωτας όπως λένε είναι αρρώστια, τότε η καψούρα, δηλαδή ο έρωτας χωρίς ανταπόκριση, αγγίζει τα όρια του παράλογου.

Όλα καλά λοιπόν, και ανεβάζω άσμα που με σημάδεψε...βαθιά!!!
Ιωάννα τη λέγανε {κι αυτή} :'(

Υγ Βέβαια, αυτή άκουγε το άσμα και έκλαιγε, όχι εγώ...:P

Τελευταία επεξεργασία:
Δεν είμαι ειδήμων σε καμία περίπτωση στο θέμα και βλέποντας ότι έχει ανοίξει συζήτηση περί ... του τι εστί καψουροτράγουδο, θα ζητήσω την επιείκιά σας!:redface:

Έτσι είμαστε εμείς ... κρυβόμαστε!:redface:

μεσ τη χαρά θα πας να γράψεις αύριο :lol:
Πάντως, το άσμα είναι καλύτερο από το δικό μου :worship:

Τελευταία επεξεργασία:

Περνούσε ο καιρός... και κάποια στιγμή η Ιωάννα (ναι αυτή που έκλαιγε) την έκανε για άλλες αγκαλιές. Γυναίκες...:pfff:

άρχισα εγώ το κλάμα τότε, εναλλάξ το πηγαίναμε :D

:music:

Καρράς,, η αδυναμία μου! :D
Να πάμε να τον δούμε τώρα στα κοντά γιατί μετά μόνο μαντινάδες και κρητικά θα ακούς! :P

Τελευταία επεξεργασία:
Γονίδης :Όλα σ'αγαπανε,Δυόμισι,Μην ρωτας το γιατί,κτλ
:drunk:
(το πρώτο το ακούω και από την διπλανή καφετέρια τωρα:P)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back