love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 04:07 Η love_angel: #221 14-03-10 04:07 Φίλιππος Νικολάου-στο άδειο μου πακέτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ethismenos Νεοφερμένο μέλος Ο ethismenos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2010 στις 14:30 Ο ethismenos: #222 15-03-10 14:30 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: δε μου παει καρδια να το βαλω στα trash... εχω ορεξη για τσιφτετελο-ντερτιοκατασταση. https://www.youtube.com/watch?v=Zh3lXDWdyJc Click για ανάπτυξη... Είσαι θεάααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2010 στις 20:12 Η love_angel: #223 15-03-10 20:12 ΤΥΦΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ -ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 00:03 Η love_angel: #224 17-03-10 00:03 Δ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ Μ ΑΓΑΠΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 18:11 Ο Πατρεύς έγραψε: #225 18-03-10 18:11 Μαρινέλλα- Ξεγελώ τον καθένα σ.σ.: Μία πολύ ωραία χιουμοριστική οπτικοποίηση αυτού του τραγουδιού είχε γίνει στο σίριαλ «Ντόλτσε Βίτα» με την Άννα Παναγιωτοπούλου εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2010 στις 15:49 Η Ερωφίλη έγραψε: #226 20-03-10 15:49 ΔΕΝ σ'αγαπάω κοίτα!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=BeZ9darNi5U Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2010 στις 15:51 Η love_angel: #227 20-03-10 15:51 Δεν Θέλω Τέτοιους Φίλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2010 στις 20:26 Η prinCess.: #228 20-03-10 20:26 Για να σ'εκδικηθώ https://www.youtube.com/watch?v=Dfz_zDrDYAA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2010 στις 22:14 Η love_angel: #229 20-03-10 22:14 Θέμης Αδαμαντίδης - Και να 'μουνα παμε μπουζουκια αποψε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 21:17 Η love_angel: #230 21-03-10 21:17 ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΤΕ - ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ Στίχοι: Σταμάτης Γονίδης Μουσική: Σταμάτης Γονίδης Πρώτη εκτέλεση: Σταμάτης Γονίδης Γράφω και σκίζω γράμματα δικά σου σπάω πράγματα και ότι σε θυμίζει. Για σένα δεν υπάρχω πια και τη φτωχή μου τη καρδιά η θλίψη τη γεμίζει. Δε θα μάθεις ποτέ πόσο πόνεσα κ έκλαψα Δε θα μάθεις ποτέ πόσο μόνος μου ένιωσα Δε θα μάθεις ποτέ να αγαπάς μια φωτιά θα 'σαι όπου περνάς Και θα καις ότι νιώθουν για σένα, σε λυπάμαι, λυπάμαι για σένα. Τα μάτια σου που κλαίγανε αλήθεια δεν μου λέγανε κομμάτια έχω γίνει. Κι όμως ακόμα σ' αγαπώ γιατί αυτό που νιώθω εγώ ο χρόνος δεν το σβήνει. Δε θα μάθεις ποτέ πόσο πόνεσα κ έκλαψα Δε θα μάθεις ποτέ πόσο μόνος μου ένιωσα Δε θα μάθεις ποτέ να αγαπάς μια φωτιά θα 'σαι όπου περνάς Και θα καις ότι νιώθουν για σένα, σε λυπάμαι, λυπάμαι για σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 00:25 Η love_angel: #231 25-03-10 00:25 Γιάννης Πλούταρχος-Φοβάμαι πώς... Kάτι με κάνει και γυρνάω στα ίδια λάθη νύχτες που μόνος μου θυμάμαι τα παλιά και κει που λέω αρκετά πως έχω πάθει σκέφτομαι πάλι την δική σου αγκαλιά όχι πως θέλω την αγάπη μας να κρίνω μα με πονάει που όλο μ'αφήνεις και σ'αφήνω Φοβάμαι πως ακόμα σ'αγαπάω φοβάμαι πως ποτέ δεν σε ξεπέρασα κι αν την αλήθεια μέσα μου κρατάω φοβάμαι πως ποτέ τον εαυτό μου δεν ξεγέλασα Κάτι σε κάνει και γυρνάς μετανιωμένη νύχτες που μόνη σου φοβάσε την βροχή εκεί που λες κανένας δεν σε περιμένει κι η μοναξιά τα βήματά σου οδηγεί όχι πως θέλω να μου δώσεις εξηγήσεις μα με πονάει που περιμένω να γυρίσεις Φοβάμαι πως ακόμα σ'αγαπάω φοβάμαι πως ποτέ δεν σε ξεπέρασα κι αν την αλήθεια μέσα μου κρατάω φοβάμαι πως ποτέ τον εαυτό μου δεν ξεγέλασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 00:52 Η love_angel: #232 25-03-10 00:52 Γιάννης Βαρδής-Μια βραδιά στη Σαλονίκη... και μετα χαθηκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2010 στις 21:36 Η Neraida έγραψε: #233 26-03-10 21:36 [FONT="][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2010 στις 02:29 Η love_angel: #234 28-03-10 02:29 Notis Sfakianakis - Θέλω να σε ξαναδώ Είναι το γράμμα δράμα που σκοτώνει τις νύχτες δεν μπορώ να κοιμηθώ στο τζάμι μια γραμμή πάνω στη σκόνη είν' από τότε που ήσουνα εδώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2010 στις 21:28 Η love_angel: #235 28-03-10 21:28 https://www.youtube.com/watch?v=qChEZ8gGLZA αντε ψυχαναλυση να κανεις ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 01:39 Η love_angel: #236 07-04-10 01:39 Αλέκος Ζαζόπουλος - Στη υγειά της Αχάριστης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. volt Νεοφερμένο μέλος Ο volt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 02:01 Ο volt έγραψε: #237 07-04-10 02:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 23:04 Η love_angel: #238 07-04-10 23:04 Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος Μουσική: Μίμης Πλέσσας Πρώτη εκτέλεση: Πόλυ Πάνου Άλλες ερμηνείες: Μελίνα Ασλανίδου Τι σου 'κανα και πίνεις, τσιγάρο στο τσιγάρο κι είν' τα πικρά σου μάτια στο πάτωμα καρφιά Πες μου για δε μ' αφήνεις με δυο φιλιά να πάρω απ' τα θολά σου μάτια τη μαύρη συννεφιά Πες μου για δε μ' αφήνεις με δυο φιλιά να πάρω απ' τα θολά σου μάτια τη μαύρη συννεφιά Οι πόνοι που σε σφάζουν, πόνοι διπλοί για μένα σταλάζουν στην καρδιά μου τα δάκρυα που κλαις Να 'ξερες πως σπαράζουν τα μέσα μου για σένα που στέκεσαι μακρυά μου και λόγο δε μου λες Να 'ξερες πως σπαράζουν τα μέσα μου για σένα που στέκεσαι μακρυά μου και λόγο δε μου λες Αμίλητό μου στόμα, φεγγάρι μου σβησμένο ανάθεμα την ώρα και τη βαριά στιγμή Όλα για σε τα δίνω, τα δίνω και πεθαίνω για να μη σε αγγίξουν ξανά οι στεναγμοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 13:56 Ο Δεσμώτης έγραψε: #239 09-04-10 13:56 Βίκυ Μοσχολιού - πρέπει / Α. Πάνου https://www.youtube.com/watch?v=nCuyYgYR264 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Απριλίου 2010 στις 21:17 Η love_angel: #240 17-04-10 21:17 ριτα σακελλαριου-αν κανω ατακτη ζωη Να ζήσουν οι Πειραιώτισσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander rafaela11 Αμαλαφρύδας Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φίλιππος Νικολάου-στο άδειο μου πακέτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ethismenos Νεοφερμένο μέλος Ο ethismenos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2010 στις 14:30 Ο ethismenos: #222 15-03-10 14:30 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: δε μου παει καρδια να το βαλω στα trash... εχω ορεξη για τσιφτετελο-ντερτιοκατασταση. https://www.youtube.com/watch?v=Zh3lXDWdyJc Click για ανάπτυξη... Είσαι θεάααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2010 στις 20:12 Η love_angel: #223 15-03-10 20:12 ΤΥΦΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ -ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 00:03 Η love_angel: #224 17-03-10 00:03 Δ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ Μ ΑΓΑΠΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 18:11 Ο Πατρεύς έγραψε: #225 18-03-10 18:11 Μαρινέλλα- Ξεγελώ τον καθένα σ.σ.: Μία πολύ ωραία χιουμοριστική οπτικοποίηση αυτού του τραγουδιού είχε γίνει στο σίριαλ «Ντόλτσε Βίτα» με την Άννα Παναγιωτοπούλου εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2010 στις 15:49 Η Ερωφίλη έγραψε: #226 20-03-10 15:49 ΔΕΝ σ'αγαπάω κοίτα!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=BeZ9darNi5U Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2010 στις 15:51 Η love_angel: #227 20-03-10 15:51 Δεν Θέλω Τέτοιους Φίλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2010 στις 20:26 Η prinCess.: #228 20-03-10 20:26 Για να σ'εκδικηθώ https://www.youtube.com/watch?v=Dfz_zDrDYAA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2010 στις 22:14 Η love_angel: #229 20-03-10 22:14 Θέμης Αδαμαντίδης - Και να 'μουνα παμε μπουζουκια αποψε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 21:17 Η love_angel: #230 21-03-10 21:17 ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΤΕ - ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ Στίχοι: Σταμάτης Γονίδης Μουσική: Σταμάτης Γονίδης Πρώτη εκτέλεση: Σταμάτης Γονίδης Γράφω και σκίζω γράμματα δικά σου σπάω πράγματα και ότι σε θυμίζει. Για σένα δεν υπάρχω πια και τη φτωχή μου τη καρδιά η θλίψη τη γεμίζει. Δε θα μάθεις ποτέ πόσο πόνεσα κ έκλαψα Δε θα μάθεις ποτέ πόσο μόνος μου ένιωσα Δε θα μάθεις ποτέ να αγαπάς μια φωτιά θα 'σαι όπου περνάς Και θα καις ότι νιώθουν για σένα, σε λυπάμαι, λυπάμαι για σένα. Τα μάτια σου που κλαίγανε αλήθεια δεν μου λέγανε κομμάτια έχω γίνει. Κι όμως ακόμα σ' αγαπώ γιατί αυτό που νιώθω εγώ ο χρόνος δεν το σβήνει. Δε θα μάθεις ποτέ πόσο πόνεσα κ έκλαψα Δε θα μάθεις ποτέ πόσο μόνος μου ένιωσα Δε θα μάθεις ποτέ να αγαπάς μια φωτιά θα 'σαι όπου περνάς Και θα καις ότι νιώθουν για σένα, σε λυπάμαι, λυπάμαι για σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 00:25 Η love_angel: #231 25-03-10 00:25 Γιάννης Πλούταρχος-Φοβάμαι πώς... Kάτι με κάνει και γυρνάω στα ίδια λάθη νύχτες που μόνος μου θυμάμαι τα παλιά και κει που λέω αρκετά πως έχω πάθει σκέφτομαι πάλι την δική σου αγκαλιά όχι πως θέλω την αγάπη μας να κρίνω μα με πονάει που όλο μ'αφήνεις και σ'αφήνω Φοβάμαι πως ακόμα σ'αγαπάω φοβάμαι πως ποτέ δεν σε ξεπέρασα κι αν την αλήθεια μέσα μου κρατάω φοβάμαι πως ποτέ τον εαυτό μου δεν ξεγέλασα Κάτι σε κάνει και γυρνάς μετανιωμένη νύχτες που μόνη σου φοβάσε την βροχή εκεί που λες κανένας δεν σε περιμένει κι η μοναξιά τα βήματά σου οδηγεί όχι πως θέλω να μου δώσεις εξηγήσεις μα με πονάει που περιμένω να γυρίσεις Φοβάμαι πως ακόμα σ'αγαπάω φοβάμαι πως ποτέ δεν σε ξεπέρασα κι αν την αλήθεια μέσα μου κρατάω φοβάμαι πως ποτέ τον εαυτό μου δεν ξεγέλασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 00:52 Η love_angel: #232 25-03-10 00:52 Γιάννης Βαρδής-Μια βραδιά στη Σαλονίκη... και μετα χαθηκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2010 στις 21:36 Η Neraida έγραψε: #233 26-03-10 21:36 [FONT="][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2010 στις 02:29 Η love_angel: #234 28-03-10 02:29 Notis Sfakianakis - Θέλω να σε ξαναδώ Είναι το γράμμα δράμα που σκοτώνει τις νύχτες δεν μπορώ να κοιμηθώ στο τζάμι μια γραμμή πάνω στη σκόνη είν' από τότε που ήσουνα εδώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2010 στις 21:28 Η love_angel: #235 28-03-10 21:28 https://www.youtube.com/watch?v=qChEZ8gGLZA αντε ψυχαναλυση να κανεις ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 01:39 Η love_angel: #236 07-04-10 01:39 Αλέκος Ζαζόπουλος - Στη υγειά της Αχάριστης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. volt Νεοφερμένο μέλος Ο volt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 02:01 Ο volt έγραψε: #237 07-04-10 02:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 23:04 Η love_angel: #238 07-04-10 23:04 Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος Μουσική: Μίμης Πλέσσας Πρώτη εκτέλεση: Πόλυ Πάνου Άλλες ερμηνείες: Μελίνα Ασλανίδου Τι σου 'κανα και πίνεις, τσιγάρο στο τσιγάρο κι είν' τα πικρά σου μάτια στο πάτωμα καρφιά Πες μου για δε μ' αφήνεις με δυο φιλιά να πάρω απ' τα θολά σου μάτια τη μαύρη συννεφιά Πες μου για δε μ' αφήνεις με δυο φιλιά να πάρω απ' τα θολά σου μάτια τη μαύρη συννεφιά Οι πόνοι που σε σφάζουν, πόνοι διπλοί για μένα σταλάζουν στην καρδιά μου τα δάκρυα που κλαις Να 'ξερες πως σπαράζουν τα μέσα μου για σένα που στέκεσαι μακρυά μου και λόγο δε μου λες Να 'ξερες πως σπαράζουν τα μέσα μου για σένα που στέκεσαι μακρυά μου και λόγο δε μου λες Αμίλητό μου στόμα, φεγγάρι μου σβησμένο ανάθεμα την ώρα και τη βαριά στιγμή Όλα για σε τα δίνω, τα δίνω και πεθαίνω για να μη σε αγγίξουν ξανά οι στεναγμοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 13:56 Ο Δεσμώτης έγραψε: #239 09-04-10 13:56 Βίκυ Μοσχολιού - πρέπει / Α. Πάνου https://www.youtube.com/watch?v=nCuyYgYR264 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Απριλίου 2010 στις 21:17 Η love_angel: #240 17-04-10 21:17 ριτα σακελλαριου-αν κανω ατακτη ζωη Να ζήσουν οι Πειραιώτισσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander rafaela11 Αμαλαφρύδας Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από love_angel: δε μου παει καρδια να το βαλω στα trash... εχω ορεξη για τσιφτετελο-ντερτιοκατασταση. https://www.youtube.com/watch?v=Zh3lXDWdyJc Click για ανάπτυξη... Είσαι θεάααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2010 στις 20:12 Η love_angel: #223 15-03-10 20:12 ΤΥΦΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ -ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 00:03 Η love_angel: #224 17-03-10 00:03 Δ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ Μ ΑΓΑΠΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 18:11 Ο Πατρεύς έγραψε: #225 18-03-10 18:11 Μαρινέλλα- Ξεγελώ τον καθένα σ.σ.: Μία πολύ ωραία χιουμοριστική οπτικοποίηση αυτού του τραγουδιού είχε γίνει στο σίριαλ «Ντόλτσε Βίτα» με την Άννα Παναγιωτοπούλου εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2010 στις 15:49 Η Ερωφίλη έγραψε: #226 20-03-10 15:49 ΔΕΝ σ'αγαπάω κοίτα!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=BeZ9darNi5U Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2010 στις 15:51 Η love_angel: #227 20-03-10 15:51 Δεν Θέλω Τέτοιους Φίλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2010 στις 20:26 Η prinCess.: #228 20-03-10 20:26 Για να σ'εκδικηθώ https://www.youtube.com/watch?v=Dfz_zDrDYAA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2010 στις 22:14 Η love_angel: #229 20-03-10 22:14 Θέμης Αδαμαντίδης - Και να 'μουνα παμε μπουζουκια αποψε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 21:17 Η love_angel: #230 21-03-10 21:17 ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΤΕ - ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ Στίχοι: Σταμάτης Γονίδης Μουσική: Σταμάτης Γονίδης Πρώτη εκτέλεση: Σταμάτης Γονίδης Γράφω και σκίζω γράμματα δικά σου σπάω πράγματα και ότι σε θυμίζει. Για σένα δεν υπάρχω πια και τη φτωχή μου τη καρδιά η θλίψη τη γεμίζει. Δε θα μάθεις ποτέ πόσο πόνεσα κ έκλαψα Δε θα μάθεις ποτέ πόσο μόνος μου ένιωσα Δε θα μάθεις ποτέ να αγαπάς μια φωτιά θα 'σαι όπου περνάς Και θα καις ότι νιώθουν για σένα, σε λυπάμαι, λυπάμαι για σένα. Τα μάτια σου που κλαίγανε αλήθεια δεν μου λέγανε κομμάτια έχω γίνει. Κι όμως ακόμα σ' αγαπώ γιατί αυτό που νιώθω εγώ ο χρόνος δεν το σβήνει. Δε θα μάθεις ποτέ πόσο πόνεσα κ έκλαψα Δε θα μάθεις ποτέ πόσο μόνος μου ένιωσα Δε θα μάθεις ποτέ να αγαπάς μια φωτιά θα 'σαι όπου περνάς Και θα καις ότι νιώθουν για σένα, σε λυπάμαι, λυπάμαι για σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 00:25 Η love_angel: #231 25-03-10 00:25 Γιάννης Πλούταρχος-Φοβάμαι πώς... Kάτι με κάνει και γυρνάω στα ίδια λάθη νύχτες που μόνος μου θυμάμαι τα παλιά και κει που λέω αρκετά πως έχω πάθει σκέφτομαι πάλι την δική σου αγκαλιά όχι πως θέλω την αγάπη μας να κρίνω μα με πονάει που όλο μ'αφήνεις και σ'αφήνω Φοβάμαι πως ακόμα σ'αγαπάω φοβάμαι πως ποτέ δεν σε ξεπέρασα κι αν την αλήθεια μέσα μου κρατάω φοβάμαι πως ποτέ τον εαυτό μου δεν ξεγέλασα Κάτι σε κάνει και γυρνάς μετανιωμένη νύχτες που μόνη σου φοβάσε την βροχή εκεί που λες κανένας δεν σε περιμένει κι η μοναξιά τα βήματά σου οδηγεί όχι πως θέλω να μου δώσεις εξηγήσεις μα με πονάει που περιμένω να γυρίσεις Φοβάμαι πως ακόμα σ'αγαπάω φοβάμαι πως ποτέ δεν σε ξεπέρασα κι αν την αλήθεια μέσα μου κρατάω φοβάμαι πως ποτέ τον εαυτό μου δεν ξεγέλασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 00:52 Η love_angel: #232 25-03-10 00:52 Γιάννης Βαρδής-Μια βραδιά στη Σαλονίκη... και μετα χαθηκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2010 στις 21:36 Η Neraida έγραψε: #233 26-03-10 21:36 [FONT="][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2010 στις 02:29 Η love_angel: #234 28-03-10 02:29 Notis Sfakianakis - Θέλω να σε ξαναδώ Είναι το γράμμα δράμα που σκοτώνει τις νύχτες δεν μπορώ να κοιμηθώ στο τζάμι μια γραμμή πάνω στη σκόνη είν' από τότε που ήσουνα εδώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2010 στις 21:28 Η love_angel: #235 28-03-10 21:28 https://www.youtube.com/watch?v=qChEZ8gGLZA αντε ψυχαναλυση να κανεις ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 01:39 Η love_angel: #236 07-04-10 01:39 Αλέκος Ζαζόπουλος - Στη υγειά της Αχάριστης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. volt Νεοφερμένο μέλος Ο volt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 02:01 Ο volt έγραψε: #237 07-04-10 02:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 23:04 Η love_angel: #238 07-04-10 23:04 Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος Μουσική: Μίμης Πλέσσας Πρώτη εκτέλεση: Πόλυ Πάνου Άλλες ερμηνείες: Μελίνα Ασλανίδου Τι σου 'κανα και πίνεις, τσιγάρο στο τσιγάρο κι είν' τα πικρά σου μάτια στο πάτωμα καρφιά Πες μου για δε μ' αφήνεις με δυο φιλιά να πάρω απ' τα θολά σου μάτια τη μαύρη συννεφιά Πες μου για δε μ' αφήνεις με δυο φιλιά να πάρω απ' τα θολά σου μάτια τη μαύρη συννεφιά Οι πόνοι που σε σφάζουν, πόνοι διπλοί για μένα σταλάζουν στην καρδιά μου τα δάκρυα που κλαις Να 'ξερες πως σπαράζουν τα μέσα μου για σένα που στέκεσαι μακρυά μου και λόγο δε μου λες Να 'ξερες πως σπαράζουν τα μέσα μου για σένα που στέκεσαι μακρυά μου και λόγο δε μου λες Αμίλητό μου στόμα, φεγγάρι μου σβησμένο ανάθεμα την ώρα και τη βαριά στιγμή Όλα για σε τα δίνω, τα δίνω και πεθαίνω για να μη σε αγγίξουν ξανά οι στεναγμοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 13:56 Ο Δεσμώτης έγραψε: #239 09-04-10 13:56 Βίκυ Μοσχολιού - πρέπει / Α. Πάνου https://www.youtube.com/watch?v=nCuyYgYR264 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Απριλίου 2010 στις 21:17 Η love_angel: #240 17-04-10 21:17 ριτα σακελλαριου-αν κανω ατακτη ζωη Να ζήσουν οι Πειραιώτισσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander rafaela11 Αμαλαφρύδας Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΤΥΦΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ -ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 00:03 Η love_angel: #224 17-03-10 00:03 Δ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ Μ ΑΓΑΠΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 18:11 Ο Πατρεύς έγραψε: #225 18-03-10 18:11 Μαρινέλλα- Ξεγελώ τον καθένα σ.σ.: Μία πολύ ωραία χιουμοριστική οπτικοποίηση αυτού του τραγουδιού είχε γίνει στο σίριαλ «Ντόλτσε Βίτα» με την Άννα Παναγιωτοπούλου εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2010 στις 15:49 Η Ερωφίλη έγραψε: #226 20-03-10 15:49 ΔΕΝ σ'αγαπάω κοίτα!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=BeZ9darNi5U Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2010 στις 15:51 Η love_angel: #227 20-03-10 15:51 Δεν Θέλω Τέτοιους Φίλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2010 στις 20:26 Η prinCess.: #228 20-03-10 20:26 Για να σ'εκδικηθώ https://www.youtube.com/watch?v=Dfz_zDrDYAA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2010 στις 22:14 Η love_angel: #229 20-03-10 22:14 Θέμης Αδαμαντίδης - Και να 'μουνα παμε μπουζουκια αποψε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 21:17 Η love_angel: #230 21-03-10 21:17 ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΤΕ - ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ Στίχοι: Σταμάτης Γονίδης Μουσική: Σταμάτης Γονίδης Πρώτη εκτέλεση: Σταμάτης Γονίδης Γράφω και σκίζω γράμματα δικά σου σπάω πράγματα και ότι σε θυμίζει. Για σένα δεν υπάρχω πια και τη φτωχή μου τη καρδιά η θλίψη τη γεμίζει. Δε θα μάθεις ποτέ πόσο πόνεσα κ έκλαψα Δε θα μάθεις ποτέ πόσο μόνος μου ένιωσα Δε θα μάθεις ποτέ να αγαπάς μια φωτιά θα 'σαι όπου περνάς Και θα καις ότι νιώθουν για σένα, σε λυπάμαι, λυπάμαι για σένα. Τα μάτια σου που κλαίγανε αλήθεια δεν μου λέγανε κομμάτια έχω γίνει. Κι όμως ακόμα σ' αγαπώ γιατί αυτό που νιώθω εγώ ο χρόνος δεν το σβήνει. Δε θα μάθεις ποτέ πόσο πόνεσα κ έκλαψα Δε θα μάθεις ποτέ πόσο μόνος μου ένιωσα Δε θα μάθεις ποτέ να αγαπάς μια φωτιά θα 'σαι όπου περνάς Και θα καις ότι νιώθουν για σένα, σε λυπάμαι, λυπάμαι για σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 00:25 Η love_angel: #231 25-03-10 00:25 Γιάννης Πλούταρχος-Φοβάμαι πώς... Kάτι με κάνει και γυρνάω στα ίδια λάθη νύχτες που μόνος μου θυμάμαι τα παλιά και κει που λέω αρκετά πως έχω πάθει σκέφτομαι πάλι την δική σου αγκαλιά όχι πως θέλω την αγάπη μας να κρίνω μα με πονάει που όλο μ'αφήνεις και σ'αφήνω Φοβάμαι πως ακόμα σ'αγαπάω φοβάμαι πως ποτέ δεν σε ξεπέρασα κι αν την αλήθεια μέσα μου κρατάω φοβάμαι πως ποτέ τον εαυτό μου δεν ξεγέλασα Κάτι σε κάνει και γυρνάς μετανιωμένη νύχτες που μόνη σου φοβάσε την βροχή εκεί που λες κανένας δεν σε περιμένει κι η μοναξιά τα βήματά σου οδηγεί όχι πως θέλω να μου δώσεις εξηγήσεις μα με πονάει που περιμένω να γυρίσεις Φοβάμαι πως ακόμα σ'αγαπάω φοβάμαι πως ποτέ δεν σε ξεπέρασα κι αν την αλήθεια μέσα μου κρατάω φοβάμαι πως ποτέ τον εαυτό μου δεν ξεγέλασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 00:52 Η love_angel: #232 25-03-10 00:52 Γιάννης Βαρδής-Μια βραδιά στη Σαλονίκη... και μετα χαθηκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2010 στις 21:36 Η Neraida έγραψε: #233 26-03-10 21:36 [FONT="][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2010 στις 02:29 Η love_angel: #234 28-03-10 02:29 Notis Sfakianakis - Θέλω να σε ξαναδώ Είναι το γράμμα δράμα που σκοτώνει τις νύχτες δεν μπορώ να κοιμηθώ στο τζάμι μια γραμμή πάνω στη σκόνη είν' από τότε που ήσουνα εδώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2010 στις 21:28 Η love_angel: #235 28-03-10 21:28 https://www.youtube.com/watch?v=qChEZ8gGLZA αντε ψυχαναλυση να κανεις ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 01:39 Η love_angel: #236 07-04-10 01:39 Αλέκος Ζαζόπουλος - Στη υγειά της Αχάριστης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. volt Νεοφερμένο μέλος Ο volt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 02:01 Ο volt έγραψε: #237 07-04-10 02:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 23:04 Η love_angel: #238 07-04-10 23:04 Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος Μουσική: Μίμης Πλέσσας Πρώτη εκτέλεση: Πόλυ Πάνου Άλλες ερμηνείες: Μελίνα Ασλανίδου Τι σου 'κανα και πίνεις, τσιγάρο στο τσιγάρο κι είν' τα πικρά σου μάτια στο πάτωμα καρφιά Πες μου για δε μ' αφήνεις με δυο φιλιά να πάρω απ' τα θολά σου μάτια τη μαύρη συννεφιά Πες μου για δε μ' αφήνεις με δυο φιλιά να πάρω απ' τα θολά σου μάτια τη μαύρη συννεφιά Οι πόνοι που σε σφάζουν, πόνοι διπλοί για μένα σταλάζουν στην καρδιά μου τα δάκρυα που κλαις Να 'ξερες πως σπαράζουν τα μέσα μου για σένα που στέκεσαι μακρυά μου και λόγο δε μου λες Να 'ξερες πως σπαράζουν τα μέσα μου για σένα που στέκεσαι μακρυά μου και λόγο δε μου λες Αμίλητό μου στόμα, φεγγάρι μου σβησμένο ανάθεμα την ώρα και τη βαριά στιγμή Όλα για σε τα δίνω, τα δίνω και πεθαίνω για να μη σε αγγίξουν ξανά οι στεναγμοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 13:56 Ο Δεσμώτης έγραψε: #239 09-04-10 13:56 Βίκυ Μοσχολιού - πρέπει / Α. Πάνου https://www.youtube.com/watch?v=nCuyYgYR264 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Απριλίου 2010 στις 21:17 Η love_angel: #240 17-04-10 21:17 ριτα σακελλαριου-αν κανω ατακτη ζωη Να ζήσουν οι Πειραιώτισσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander rafaela11 Αμαλαφρύδας Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ Μ ΑΓΑΠΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 18:11 Ο Πατρεύς έγραψε: #225 18-03-10 18:11 Μαρινέλλα- Ξεγελώ τον καθένα σ.σ.: Μία πολύ ωραία χιουμοριστική οπτικοποίηση αυτού του τραγουδιού είχε γίνει στο σίριαλ «Ντόλτσε Βίτα» με την Άννα Παναγιωτοπούλου εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2010 στις 15:49 Η Ερωφίλη έγραψε: #226 20-03-10 15:49 ΔΕΝ σ'αγαπάω κοίτα!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=BeZ9darNi5U Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2010 στις 15:51 Η love_angel: #227 20-03-10 15:51 Δεν Θέλω Τέτοιους Φίλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2010 στις 20:26 Η prinCess.: #228 20-03-10 20:26 Για να σ'εκδικηθώ https://www.youtube.com/watch?v=Dfz_zDrDYAA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2010 στις 22:14 Η love_angel: #229 20-03-10 22:14 Θέμης Αδαμαντίδης - Και να 'μουνα παμε μπουζουκια αποψε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 21:17 Η love_angel: #230 21-03-10 21:17 ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΤΕ - ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ Στίχοι: Σταμάτης Γονίδης Μουσική: Σταμάτης Γονίδης Πρώτη εκτέλεση: Σταμάτης Γονίδης Γράφω και σκίζω γράμματα δικά σου σπάω πράγματα και ότι σε θυμίζει. Για σένα δεν υπάρχω πια και τη φτωχή μου τη καρδιά η θλίψη τη γεμίζει. Δε θα μάθεις ποτέ πόσο πόνεσα κ έκλαψα Δε θα μάθεις ποτέ πόσο μόνος μου ένιωσα Δε θα μάθεις ποτέ να αγαπάς μια φωτιά θα 'σαι όπου περνάς Και θα καις ότι νιώθουν για σένα, σε λυπάμαι, λυπάμαι για σένα. Τα μάτια σου που κλαίγανε αλήθεια δεν μου λέγανε κομμάτια έχω γίνει. Κι όμως ακόμα σ' αγαπώ γιατί αυτό που νιώθω εγώ ο χρόνος δεν το σβήνει. Δε θα μάθεις ποτέ πόσο πόνεσα κ έκλαψα Δε θα μάθεις ποτέ πόσο μόνος μου ένιωσα Δε θα μάθεις ποτέ να αγαπάς μια φωτιά θα 'σαι όπου περνάς Και θα καις ότι νιώθουν για σένα, σε λυπάμαι, λυπάμαι για σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 00:25 Η love_angel: #231 25-03-10 00:25 Γιάννης Πλούταρχος-Φοβάμαι πώς... Kάτι με κάνει και γυρνάω στα ίδια λάθη νύχτες που μόνος μου θυμάμαι τα παλιά και κει που λέω αρκετά πως έχω πάθει σκέφτομαι πάλι την δική σου αγκαλιά όχι πως θέλω την αγάπη μας να κρίνω μα με πονάει που όλο μ'αφήνεις και σ'αφήνω Φοβάμαι πως ακόμα σ'αγαπάω φοβάμαι πως ποτέ δεν σε ξεπέρασα κι αν την αλήθεια μέσα μου κρατάω φοβάμαι πως ποτέ τον εαυτό μου δεν ξεγέλασα Κάτι σε κάνει και γυρνάς μετανιωμένη νύχτες που μόνη σου φοβάσε την βροχή εκεί που λες κανένας δεν σε περιμένει κι η μοναξιά τα βήματά σου οδηγεί όχι πως θέλω να μου δώσεις εξηγήσεις μα με πονάει που περιμένω να γυρίσεις Φοβάμαι πως ακόμα σ'αγαπάω φοβάμαι πως ποτέ δεν σε ξεπέρασα κι αν την αλήθεια μέσα μου κρατάω φοβάμαι πως ποτέ τον εαυτό μου δεν ξεγέλασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 00:52 Η love_angel: #232 25-03-10 00:52 Γιάννης Βαρδής-Μια βραδιά στη Σαλονίκη... και μετα χαθηκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2010 στις 21:36 Η Neraida έγραψε: #233 26-03-10 21:36 [FONT="][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2010 στις 02:29 Η love_angel: #234 28-03-10 02:29 Notis Sfakianakis - Θέλω να σε ξαναδώ Είναι το γράμμα δράμα που σκοτώνει τις νύχτες δεν μπορώ να κοιμηθώ στο τζάμι μια γραμμή πάνω στη σκόνη είν' από τότε που ήσουνα εδώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2010 στις 21:28 Η love_angel: #235 28-03-10 21:28 https://www.youtube.com/watch?v=qChEZ8gGLZA αντε ψυχαναλυση να κανεις ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 01:39 Η love_angel: #236 07-04-10 01:39 Αλέκος Ζαζόπουλος - Στη υγειά της Αχάριστης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. volt Νεοφερμένο μέλος Ο volt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 02:01 Ο volt έγραψε: #237 07-04-10 02:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 23:04 Η love_angel: #238 07-04-10 23:04 Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος Μουσική: Μίμης Πλέσσας Πρώτη εκτέλεση: Πόλυ Πάνου Άλλες ερμηνείες: Μελίνα Ασλανίδου Τι σου 'κανα και πίνεις, τσιγάρο στο τσιγάρο κι είν' τα πικρά σου μάτια στο πάτωμα καρφιά Πες μου για δε μ' αφήνεις με δυο φιλιά να πάρω απ' τα θολά σου μάτια τη μαύρη συννεφιά Πες μου για δε μ' αφήνεις με δυο φιλιά να πάρω απ' τα θολά σου μάτια τη μαύρη συννεφιά Οι πόνοι που σε σφάζουν, πόνοι διπλοί για μένα σταλάζουν στην καρδιά μου τα δάκρυα που κλαις Να 'ξερες πως σπαράζουν τα μέσα μου για σένα που στέκεσαι μακρυά μου και λόγο δε μου λες Να 'ξερες πως σπαράζουν τα μέσα μου για σένα που στέκεσαι μακρυά μου και λόγο δε μου λες Αμίλητό μου στόμα, φεγγάρι μου σβησμένο ανάθεμα την ώρα και τη βαριά στιγμή Όλα για σε τα δίνω, τα δίνω και πεθαίνω για να μη σε αγγίξουν ξανά οι στεναγμοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 13:56 Ο Δεσμώτης έγραψε: #239 09-04-10 13:56 Βίκυ Μοσχολιού - πρέπει / Α. Πάνου https://www.youtube.com/watch?v=nCuyYgYR264 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Απριλίου 2010 στις 21:17 Η love_angel: #240 17-04-10 21:17 ριτα σακελλαριου-αν κανω ατακτη ζωη Να ζήσουν οι Πειραιώτισσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander rafaela11 Αμαλαφρύδας Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαρινέλλα- Ξεγελώ τον καθένα σ.σ.: Μία πολύ ωραία χιουμοριστική οπτικοποίηση αυτού του τραγουδιού είχε γίνει στο σίριαλ «Ντόλτσε Βίτα» με την Άννα Παναγιωτοπούλου εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2010 στις 15:49 Η Ερωφίλη έγραψε: #226 20-03-10 15:49 ΔΕΝ σ'αγαπάω κοίτα!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=BeZ9darNi5U Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2010 στις 15:51 Η love_angel: #227 20-03-10 15:51 Δεν Θέλω Τέτοιους Φίλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2010 στις 20:26 Η prinCess.: #228 20-03-10 20:26 Για να σ'εκδικηθώ https://www.youtube.com/watch?v=Dfz_zDrDYAA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2010 στις 22:14 Η love_angel: #229 20-03-10 22:14 Θέμης Αδαμαντίδης - Και να 'μουνα παμε μπουζουκια αποψε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 21:17 Η love_angel: #230 21-03-10 21:17 ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΤΕ - ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ Στίχοι: Σταμάτης Γονίδης Μουσική: Σταμάτης Γονίδης Πρώτη εκτέλεση: Σταμάτης Γονίδης Γράφω και σκίζω γράμματα δικά σου σπάω πράγματα και ότι σε θυμίζει. Για σένα δεν υπάρχω πια και τη φτωχή μου τη καρδιά η θλίψη τη γεμίζει. Δε θα μάθεις ποτέ πόσο πόνεσα κ έκλαψα Δε θα μάθεις ποτέ πόσο μόνος μου ένιωσα Δε θα μάθεις ποτέ να αγαπάς μια φωτιά θα 'σαι όπου περνάς Και θα καις ότι νιώθουν για σένα, σε λυπάμαι, λυπάμαι για σένα. Τα μάτια σου που κλαίγανε αλήθεια δεν μου λέγανε κομμάτια έχω γίνει. Κι όμως ακόμα σ' αγαπώ γιατί αυτό που νιώθω εγώ ο χρόνος δεν το σβήνει. Δε θα μάθεις ποτέ πόσο πόνεσα κ έκλαψα Δε θα μάθεις ποτέ πόσο μόνος μου ένιωσα Δε θα μάθεις ποτέ να αγαπάς μια φωτιά θα 'σαι όπου περνάς Και θα καις ότι νιώθουν για σένα, σε λυπάμαι, λυπάμαι για σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 00:25 Η love_angel: #231 25-03-10 00:25 Γιάννης Πλούταρχος-Φοβάμαι πώς... Kάτι με κάνει και γυρνάω στα ίδια λάθη νύχτες που μόνος μου θυμάμαι τα παλιά και κει που λέω αρκετά πως έχω πάθει σκέφτομαι πάλι την δική σου αγκαλιά όχι πως θέλω την αγάπη μας να κρίνω μα με πονάει που όλο μ'αφήνεις και σ'αφήνω Φοβάμαι πως ακόμα σ'αγαπάω φοβάμαι πως ποτέ δεν σε ξεπέρασα κι αν την αλήθεια μέσα μου κρατάω φοβάμαι πως ποτέ τον εαυτό μου δεν ξεγέλασα Κάτι σε κάνει και γυρνάς μετανιωμένη νύχτες που μόνη σου φοβάσε την βροχή εκεί που λες κανένας δεν σε περιμένει κι η μοναξιά τα βήματά σου οδηγεί όχι πως θέλω να μου δώσεις εξηγήσεις μα με πονάει που περιμένω να γυρίσεις Φοβάμαι πως ακόμα σ'αγαπάω φοβάμαι πως ποτέ δεν σε ξεπέρασα κι αν την αλήθεια μέσα μου κρατάω φοβάμαι πως ποτέ τον εαυτό μου δεν ξεγέλασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 00:52 Η love_angel: #232 25-03-10 00:52 Γιάννης Βαρδής-Μια βραδιά στη Σαλονίκη... και μετα χαθηκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2010 στις 21:36 Η Neraida έγραψε: #233 26-03-10 21:36 [FONT="][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2010 στις 02:29 Η love_angel: #234 28-03-10 02:29 Notis Sfakianakis - Θέλω να σε ξαναδώ Είναι το γράμμα δράμα που σκοτώνει τις νύχτες δεν μπορώ να κοιμηθώ στο τζάμι μια γραμμή πάνω στη σκόνη είν' από τότε που ήσουνα εδώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2010 στις 21:28 Η love_angel: #235 28-03-10 21:28 https://www.youtube.com/watch?v=qChEZ8gGLZA αντε ψυχαναλυση να κανεις ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 01:39 Η love_angel: #236 07-04-10 01:39 Αλέκος Ζαζόπουλος - Στη υγειά της Αχάριστης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. volt Νεοφερμένο μέλος Ο volt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 02:01 Ο volt έγραψε: #237 07-04-10 02:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 23:04 Η love_angel: #238 07-04-10 23:04 Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος Μουσική: Μίμης Πλέσσας Πρώτη εκτέλεση: Πόλυ Πάνου Άλλες ερμηνείες: Μελίνα Ασλανίδου Τι σου 'κανα και πίνεις, τσιγάρο στο τσιγάρο κι είν' τα πικρά σου μάτια στο πάτωμα καρφιά Πες μου για δε μ' αφήνεις με δυο φιλιά να πάρω απ' τα θολά σου μάτια τη μαύρη συννεφιά Πες μου για δε μ' αφήνεις με δυο φιλιά να πάρω απ' τα θολά σου μάτια τη μαύρη συννεφιά Οι πόνοι που σε σφάζουν, πόνοι διπλοί για μένα σταλάζουν στην καρδιά μου τα δάκρυα που κλαις Να 'ξερες πως σπαράζουν τα μέσα μου για σένα που στέκεσαι μακρυά μου και λόγο δε μου λες Να 'ξερες πως σπαράζουν τα μέσα μου για σένα που στέκεσαι μακρυά μου και λόγο δε μου λες Αμίλητό μου στόμα, φεγγάρι μου σβησμένο ανάθεμα την ώρα και τη βαριά στιγμή Όλα για σε τα δίνω, τα δίνω και πεθαίνω για να μη σε αγγίξουν ξανά οι στεναγμοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 13:56 Ο Δεσμώτης έγραψε: #239 09-04-10 13:56 Βίκυ Μοσχολιού - πρέπει / Α. Πάνου https://www.youtube.com/watch?v=nCuyYgYR264 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Απριλίου 2010 στις 21:17 Η love_angel: #240 17-04-10 21:17 ριτα σακελλαριου-αν κανω ατακτη ζωη Να ζήσουν οι Πειραιώτισσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander rafaela11 Αμαλαφρύδας Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΔΕΝ σ'αγαπάω κοίτα!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=BeZ9darNi5U Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2010 στις 15:51 Η love_angel: #227 20-03-10 15:51 Δεν Θέλω Τέτοιους Φίλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2010 στις 20:26 Η prinCess.: #228 20-03-10 20:26 Για να σ'εκδικηθώ https://www.youtube.com/watch?v=Dfz_zDrDYAA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2010 στις 22:14 Η love_angel: #229 20-03-10 22:14 Θέμης Αδαμαντίδης - Και να 'μουνα παμε μπουζουκια αποψε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 21:17 Η love_angel: #230 21-03-10 21:17 ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΤΕ - ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ Στίχοι: Σταμάτης Γονίδης Μουσική: Σταμάτης Γονίδης Πρώτη εκτέλεση: Σταμάτης Γονίδης Γράφω και σκίζω γράμματα δικά σου σπάω πράγματα και ότι σε θυμίζει. Για σένα δεν υπάρχω πια και τη φτωχή μου τη καρδιά η θλίψη τη γεμίζει. Δε θα μάθεις ποτέ πόσο πόνεσα κ έκλαψα Δε θα μάθεις ποτέ πόσο μόνος μου ένιωσα Δε θα μάθεις ποτέ να αγαπάς μια φωτιά θα 'σαι όπου περνάς Και θα καις ότι νιώθουν για σένα, σε λυπάμαι, λυπάμαι για σένα. Τα μάτια σου που κλαίγανε αλήθεια δεν μου λέγανε κομμάτια έχω γίνει. Κι όμως ακόμα σ' αγαπώ γιατί αυτό που νιώθω εγώ ο χρόνος δεν το σβήνει. Δε θα μάθεις ποτέ πόσο πόνεσα κ έκλαψα Δε θα μάθεις ποτέ πόσο μόνος μου ένιωσα Δε θα μάθεις ποτέ να αγαπάς μια φωτιά θα 'σαι όπου περνάς Και θα καις ότι νιώθουν για σένα, σε λυπάμαι, λυπάμαι για σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 00:25 Η love_angel: #231 25-03-10 00:25 Γιάννης Πλούταρχος-Φοβάμαι πώς... Kάτι με κάνει και γυρνάω στα ίδια λάθη νύχτες που μόνος μου θυμάμαι τα παλιά και κει που λέω αρκετά πως έχω πάθει σκέφτομαι πάλι την δική σου αγκαλιά όχι πως θέλω την αγάπη μας να κρίνω μα με πονάει που όλο μ'αφήνεις και σ'αφήνω Φοβάμαι πως ακόμα σ'αγαπάω φοβάμαι πως ποτέ δεν σε ξεπέρασα κι αν την αλήθεια μέσα μου κρατάω φοβάμαι πως ποτέ τον εαυτό μου δεν ξεγέλασα Κάτι σε κάνει και γυρνάς μετανιωμένη νύχτες που μόνη σου φοβάσε την βροχή εκεί που λες κανένας δεν σε περιμένει κι η μοναξιά τα βήματά σου οδηγεί όχι πως θέλω να μου δώσεις εξηγήσεις μα με πονάει που περιμένω να γυρίσεις Φοβάμαι πως ακόμα σ'αγαπάω φοβάμαι πως ποτέ δεν σε ξεπέρασα κι αν την αλήθεια μέσα μου κρατάω φοβάμαι πως ποτέ τον εαυτό μου δεν ξεγέλασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 00:52 Η love_angel: #232 25-03-10 00:52 Γιάννης Βαρδής-Μια βραδιά στη Σαλονίκη... και μετα χαθηκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2010 στις 21:36 Η Neraida έγραψε: #233 26-03-10 21:36 [FONT="][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2010 στις 02:29 Η love_angel: #234 28-03-10 02:29 Notis Sfakianakis - Θέλω να σε ξαναδώ Είναι το γράμμα δράμα που σκοτώνει τις νύχτες δεν μπορώ να κοιμηθώ στο τζάμι μια γραμμή πάνω στη σκόνη είν' από τότε που ήσουνα εδώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2010 στις 21:28 Η love_angel: #235 28-03-10 21:28 https://www.youtube.com/watch?v=qChEZ8gGLZA αντε ψυχαναλυση να κανεις ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 01:39 Η love_angel: #236 07-04-10 01:39 Αλέκος Ζαζόπουλος - Στη υγειά της Αχάριστης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. volt Νεοφερμένο μέλος Ο volt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 02:01 Ο volt έγραψε: #237 07-04-10 02:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 23:04 Η love_angel: #238 07-04-10 23:04 Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος Μουσική: Μίμης Πλέσσας Πρώτη εκτέλεση: Πόλυ Πάνου Άλλες ερμηνείες: Μελίνα Ασλανίδου Τι σου 'κανα και πίνεις, τσιγάρο στο τσιγάρο κι είν' τα πικρά σου μάτια στο πάτωμα καρφιά Πες μου για δε μ' αφήνεις με δυο φιλιά να πάρω απ' τα θολά σου μάτια τη μαύρη συννεφιά Πες μου για δε μ' αφήνεις με δυο φιλιά να πάρω απ' τα θολά σου μάτια τη μαύρη συννεφιά Οι πόνοι που σε σφάζουν, πόνοι διπλοί για μένα σταλάζουν στην καρδιά μου τα δάκρυα που κλαις Να 'ξερες πως σπαράζουν τα μέσα μου για σένα που στέκεσαι μακρυά μου και λόγο δε μου λες Να 'ξερες πως σπαράζουν τα μέσα μου για σένα που στέκεσαι μακρυά μου και λόγο δε μου λες Αμίλητό μου στόμα, φεγγάρι μου σβησμένο ανάθεμα την ώρα και τη βαριά στιγμή Όλα για σε τα δίνω, τα δίνω και πεθαίνω για να μη σε αγγίξουν ξανά οι στεναγμοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 13:56 Ο Δεσμώτης έγραψε: #239 09-04-10 13:56 Βίκυ Μοσχολιού - πρέπει / Α. Πάνου https://www.youtube.com/watch?v=nCuyYgYR264 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Απριλίου 2010 στις 21:17 Η love_angel: #240 17-04-10 21:17 ριτα σακελλαριου-αν κανω ατακτη ζωη Να ζήσουν οι Πειραιώτισσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander rafaela11 Αμαλαφρύδας Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν Θέλω Τέτοιους Φίλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2010 στις 20:26 Η prinCess.: #228 20-03-10 20:26 Για να σ'εκδικηθώ https://www.youtube.com/watch?v=Dfz_zDrDYAA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2010 στις 22:14 Η love_angel: #229 20-03-10 22:14 Θέμης Αδαμαντίδης - Και να 'μουνα παμε μπουζουκια αποψε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 21:17 Η love_angel: #230 21-03-10 21:17 ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΤΕ - ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ Στίχοι: Σταμάτης Γονίδης Μουσική: Σταμάτης Γονίδης Πρώτη εκτέλεση: Σταμάτης Γονίδης Γράφω και σκίζω γράμματα δικά σου σπάω πράγματα και ότι σε θυμίζει. Για σένα δεν υπάρχω πια και τη φτωχή μου τη καρδιά η θλίψη τη γεμίζει. Δε θα μάθεις ποτέ πόσο πόνεσα κ έκλαψα Δε θα μάθεις ποτέ πόσο μόνος μου ένιωσα Δε θα μάθεις ποτέ να αγαπάς μια φωτιά θα 'σαι όπου περνάς Και θα καις ότι νιώθουν για σένα, σε λυπάμαι, λυπάμαι για σένα. Τα μάτια σου που κλαίγανε αλήθεια δεν μου λέγανε κομμάτια έχω γίνει. Κι όμως ακόμα σ' αγαπώ γιατί αυτό που νιώθω εγώ ο χρόνος δεν το σβήνει. Δε θα μάθεις ποτέ πόσο πόνεσα κ έκλαψα Δε θα μάθεις ποτέ πόσο μόνος μου ένιωσα Δε θα μάθεις ποτέ να αγαπάς μια φωτιά θα 'σαι όπου περνάς Και θα καις ότι νιώθουν για σένα, σε λυπάμαι, λυπάμαι για σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 00:25 Η love_angel: #231 25-03-10 00:25 Γιάννης Πλούταρχος-Φοβάμαι πώς... Kάτι με κάνει και γυρνάω στα ίδια λάθη νύχτες που μόνος μου θυμάμαι τα παλιά και κει που λέω αρκετά πως έχω πάθει σκέφτομαι πάλι την δική σου αγκαλιά όχι πως θέλω την αγάπη μας να κρίνω μα με πονάει που όλο μ'αφήνεις και σ'αφήνω Φοβάμαι πως ακόμα σ'αγαπάω φοβάμαι πως ποτέ δεν σε ξεπέρασα κι αν την αλήθεια μέσα μου κρατάω φοβάμαι πως ποτέ τον εαυτό μου δεν ξεγέλασα Κάτι σε κάνει και γυρνάς μετανιωμένη νύχτες που μόνη σου φοβάσε την βροχή εκεί που λες κανένας δεν σε περιμένει κι η μοναξιά τα βήματά σου οδηγεί όχι πως θέλω να μου δώσεις εξηγήσεις μα με πονάει που περιμένω να γυρίσεις Φοβάμαι πως ακόμα σ'αγαπάω φοβάμαι πως ποτέ δεν σε ξεπέρασα κι αν την αλήθεια μέσα μου κρατάω φοβάμαι πως ποτέ τον εαυτό μου δεν ξεγέλασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 00:52 Η love_angel: #232 25-03-10 00:52 Γιάννης Βαρδής-Μια βραδιά στη Σαλονίκη... και μετα χαθηκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2010 στις 21:36 Η Neraida έγραψε: #233 26-03-10 21:36 [FONT="][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2010 στις 02:29 Η love_angel: #234 28-03-10 02:29 Notis Sfakianakis - Θέλω να σε ξαναδώ Είναι το γράμμα δράμα που σκοτώνει τις νύχτες δεν μπορώ να κοιμηθώ στο τζάμι μια γραμμή πάνω στη σκόνη είν' από τότε που ήσουνα εδώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2010 στις 21:28 Η love_angel: #235 28-03-10 21:28 https://www.youtube.com/watch?v=qChEZ8gGLZA αντε ψυχαναλυση να κανεις ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 01:39 Η love_angel: #236 07-04-10 01:39 Αλέκος Ζαζόπουλος - Στη υγειά της Αχάριστης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. volt Νεοφερμένο μέλος Ο volt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 02:01 Ο volt έγραψε: #237 07-04-10 02:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 23:04 Η love_angel: #238 07-04-10 23:04 Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος Μουσική: Μίμης Πλέσσας Πρώτη εκτέλεση: Πόλυ Πάνου Άλλες ερμηνείες: Μελίνα Ασλανίδου Τι σου 'κανα και πίνεις, τσιγάρο στο τσιγάρο κι είν' τα πικρά σου μάτια στο πάτωμα καρφιά Πες μου για δε μ' αφήνεις με δυο φιλιά να πάρω απ' τα θολά σου μάτια τη μαύρη συννεφιά Πες μου για δε μ' αφήνεις με δυο φιλιά να πάρω απ' τα θολά σου μάτια τη μαύρη συννεφιά Οι πόνοι που σε σφάζουν, πόνοι διπλοί για μένα σταλάζουν στην καρδιά μου τα δάκρυα που κλαις Να 'ξερες πως σπαράζουν τα μέσα μου για σένα που στέκεσαι μακρυά μου και λόγο δε μου λες Να 'ξερες πως σπαράζουν τα μέσα μου για σένα που στέκεσαι μακρυά μου και λόγο δε μου λες Αμίλητό μου στόμα, φεγγάρι μου σβησμένο ανάθεμα την ώρα και τη βαριά στιγμή Όλα για σε τα δίνω, τα δίνω και πεθαίνω για να μη σε αγγίξουν ξανά οι στεναγμοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 13:56 Ο Δεσμώτης έγραψε: #239 09-04-10 13:56 Βίκυ Μοσχολιού - πρέπει / Α. Πάνου https://www.youtube.com/watch?v=nCuyYgYR264 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Απριλίου 2010 στις 21:17 Η love_angel: #240 17-04-10 21:17 ριτα σακελλαριου-αν κανω ατακτη ζωη Να ζήσουν οι Πειραιώτισσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander rafaela11 Αμαλαφρύδας Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για να σ'εκδικηθώ https://www.youtube.com/watch?v=Dfz_zDrDYAA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2010 στις 22:14 Η love_angel: #229 20-03-10 22:14 Θέμης Αδαμαντίδης - Και να 'μουνα παμε μπουζουκια αποψε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 21:17 Η love_angel: #230 21-03-10 21:17 ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΤΕ - ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ Στίχοι: Σταμάτης Γονίδης Μουσική: Σταμάτης Γονίδης Πρώτη εκτέλεση: Σταμάτης Γονίδης Γράφω και σκίζω γράμματα δικά σου σπάω πράγματα και ότι σε θυμίζει. Για σένα δεν υπάρχω πια και τη φτωχή μου τη καρδιά η θλίψη τη γεμίζει. Δε θα μάθεις ποτέ πόσο πόνεσα κ έκλαψα Δε θα μάθεις ποτέ πόσο μόνος μου ένιωσα Δε θα μάθεις ποτέ να αγαπάς μια φωτιά θα 'σαι όπου περνάς Και θα καις ότι νιώθουν για σένα, σε λυπάμαι, λυπάμαι για σένα. Τα μάτια σου που κλαίγανε αλήθεια δεν μου λέγανε κομμάτια έχω γίνει. Κι όμως ακόμα σ' αγαπώ γιατί αυτό που νιώθω εγώ ο χρόνος δεν το σβήνει. Δε θα μάθεις ποτέ πόσο πόνεσα κ έκλαψα Δε θα μάθεις ποτέ πόσο μόνος μου ένιωσα Δε θα μάθεις ποτέ να αγαπάς μια φωτιά θα 'σαι όπου περνάς Και θα καις ότι νιώθουν για σένα, σε λυπάμαι, λυπάμαι για σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 00:25 Η love_angel: #231 25-03-10 00:25 Γιάννης Πλούταρχος-Φοβάμαι πώς... Kάτι με κάνει και γυρνάω στα ίδια λάθη νύχτες που μόνος μου θυμάμαι τα παλιά και κει που λέω αρκετά πως έχω πάθει σκέφτομαι πάλι την δική σου αγκαλιά όχι πως θέλω την αγάπη μας να κρίνω μα με πονάει που όλο μ'αφήνεις και σ'αφήνω Φοβάμαι πως ακόμα σ'αγαπάω φοβάμαι πως ποτέ δεν σε ξεπέρασα κι αν την αλήθεια μέσα μου κρατάω φοβάμαι πως ποτέ τον εαυτό μου δεν ξεγέλασα Κάτι σε κάνει και γυρνάς μετανιωμένη νύχτες που μόνη σου φοβάσε την βροχή εκεί που λες κανένας δεν σε περιμένει κι η μοναξιά τα βήματά σου οδηγεί όχι πως θέλω να μου δώσεις εξηγήσεις μα με πονάει που περιμένω να γυρίσεις Φοβάμαι πως ακόμα σ'αγαπάω φοβάμαι πως ποτέ δεν σε ξεπέρασα κι αν την αλήθεια μέσα μου κρατάω φοβάμαι πως ποτέ τον εαυτό μου δεν ξεγέλασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 00:52 Η love_angel: #232 25-03-10 00:52 Γιάννης Βαρδής-Μια βραδιά στη Σαλονίκη... και μετα χαθηκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2010 στις 21:36 Η Neraida έγραψε: #233 26-03-10 21:36 [FONT="][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2010 στις 02:29 Η love_angel: #234 28-03-10 02:29 Notis Sfakianakis - Θέλω να σε ξαναδώ Είναι το γράμμα δράμα που σκοτώνει τις νύχτες δεν μπορώ να κοιμηθώ στο τζάμι μια γραμμή πάνω στη σκόνη είν' από τότε που ήσουνα εδώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2010 στις 21:28 Η love_angel: #235 28-03-10 21:28 https://www.youtube.com/watch?v=qChEZ8gGLZA αντε ψυχαναλυση να κανεις ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 01:39 Η love_angel: #236 07-04-10 01:39 Αλέκος Ζαζόπουλος - Στη υγειά της Αχάριστης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. volt Νεοφερμένο μέλος Ο volt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 02:01 Ο volt έγραψε: #237 07-04-10 02:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 23:04 Η love_angel: #238 07-04-10 23:04 Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος Μουσική: Μίμης Πλέσσας Πρώτη εκτέλεση: Πόλυ Πάνου Άλλες ερμηνείες: Μελίνα Ασλανίδου Τι σου 'κανα και πίνεις, τσιγάρο στο τσιγάρο κι είν' τα πικρά σου μάτια στο πάτωμα καρφιά Πες μου για δε μ' αφήνεις με δυο φιλιά να πάρω απ' τα θολά σου μάτια τη μαύρη συννεφιά Πες μου για δε μ' αφήνεις με δυο φιλιά να πάρω απ' τα θολά σου μάτια τη μαύρη συννεφιά Οι πόνοι που σε σφάζουν, πόνοι διπλοί για μένα σταλάζουν στην καρδιά μου τα δάκρυα που κλαις Να 'ξερες πως σπαράζουν τα μέσα μου για σένα που στέκεσαι μακρυά μου και λόγο δε μου λες Να 'ξερες πως σπαράζουν τα μέσα μου για σένα που στέκεσαι μακρυά μου και λόγο δε μου λες Αμίλητό μου στόμα, φεγγάρι μου σβησμένο ανάθεμα την ώρα και τη βαριά στιγμή Όλα για σε τα δίνω, τα δίνω και πεθαίνω για να μη σε αγγίξουν ξανά οι στεναγμοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 13:56 Ο Δεσμώτης έγραψε: #239 09-04-10 13:56 Βίκυ Μοσχολιού - πρέπει / Α. Πάνου https://www.youtube.com/watch?v=nCuyYgYR264 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Απριλίου 2010 στις 21:17 Η love_angel: #240 17-04-10 21:17 ριτα σακελλαριου-αν κανω ατακτη ζωη Να ζήσουν οι Πειραιώτισσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander rafaela11 Αμαλαφρύδας Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θέμης Αδαμαντίδης - Και να 'μουνα παμε μπουζουκια αποψε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 21:17 Η love_angel: #230 21-03-10 21:17 ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΤΕ - ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ Στίχοι: Σταμάτης Γονίδης Μουσική: Σταμάτης Γονίδης Πρώτη εκτέλεση: Σταμάτης Γονίδης Γράφω και σκίζω γράμματα δικά σου σπάω πράγματα και ότι σε θυμίζει. Για σένα δεν υπάρχω πια και τη φτωχή μου τη καρδιά η θλίψη τη γεμίζει. Δε θα μάθεις ποτέ πόσο πόνεσα κ έκλαψα Δε θα μάθεις ποτέ πόσο μόνος μου ένιωσα Δε θα μάθεις ποτέ να αγαπάς μια φωτιά θα 'σαι όπου περνάς Και θα καις ότι νιώθουν για σένα, σε λυπάμαι, λυπάμαι για σένα. Τα μάτια σου που κλαίγανε αλήθεια δεν μου λέγανε κομμάτια έχω γίνει. Κι όμως ακόμα σ' αγαπώ γιατί αυτό που νιώθω εγώ ο χρόνος δεν το σβήνει. Δε θα μάθεις ποτέ πόσο πόνεσα κ έκλαψα Δε θα μάθεις ποτέ πόσο μόνος μου ένιωσα Δε θα μάθεις ποτέ να αγαπάς μια φωτιά θα 'σαι όπου περνάς Και θα καις ότι νιώθουν για σένα, σε λυπάμαι, λυπάμαι για σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 00:25 Η love_angel: #231 25-03-10 00:25 Γιάννης Πλούταρχος-Φοβάμαι πώς... Kάτι με κάνει και γυρνάω στα ίδια λάθη νύχτες που μόνος μου θυμάμαι τα παλιά και κει που λέω αρκετά πως έχω πάθει σκέφτομαι πάλι την δική σου αγκαλιά όχι πως θέλω την αγάπη μας να κρίνω μα με πονάει που όλο μ'αφήνεις και σ'αφήνω Φοβάμαι πως ακόμα σ'αγαπάω φοβάμαι πως ποτέ δεν σε ξεπέρασα κι αν την αλήθεια μέσα μου κρατάω φοβάμαι πως ποτέ τον εαυτό μου δεν ξεγέλασα Κάτι σε κάνει και γυρνάς μετανιωμένη νύχτες που μόνη σου φοβάσε την βροχή εκεί που λες κανένας δεν σε περιμένει κι η μοναξιά τα βήματά σου οδηγεί όχι πως θέλω να μου δώσεις εξηγήσεις μα με πονάει που περιμένω να γυρίσεις Φοβάμαι πως ακόμα σ'αγαπάω φοβάμαι πως ποτέ δεν σε ξεπέρασα κι αν την αλήθεια μέσα μου κρατάω φοβάμαι πως ποτέ τον εαυτό μου δεν ξεγέλασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 00:52 Η love_angel: #232 25-03-10 00:52 Γιάννης Βαρδής-Μια βραδιά στη Σαλονίκη... και μετα χαθηκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2010 στις 21:36 Η Neraida έγραψε: #233 26-03-10 21:36 [FONT="][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2010 στις 02:29 Η love_angel: #234 28-03-10 02:29 Notis Sfakianakis - Θέλω να σε ξαναδώ Είναι το γράμμα δράμα που σκοτώνει τις νύχτες δεν μπορώ να κοιμηθώ στο τζάμι μια γραμμή πάνω στη σκόνη είν' από τότε που ήσουνα εδώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2010 στις 21:28 Η love_angel: #235 28-03-10 21:28 https://www.youtube.com/watch?v=qChEZ8gGLZA αντε ψυχαναλυση να κανεις ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 01:39 Η love_angel: #236 07-04-10 01:39 Αλέκος Ζαζόπουλος - Στη υγειά της Αχάριστης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. volt Νεοφερμένο μέλος Ο volt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 02:01 Ο volt έγραψε: #237 07-04-10 02:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 23:04 Η love_angel: #238 07-04-10 23:04 Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος Μουσική: Μίμης Πλέσσας Πρώτη εκτέλεση: Πόλυ Πάνου Άλλες ερμηνείες: Μελίνα Ασλανίδου Τι σου 'κανα και πίνεις, τσιγάρο στο τσιγάρο κι είν' τα πικρά σου μάτια στο πάτωμα καρφιά Πες μου για δε μ' αφήνεις με δυο φιλιά να πάρω απ' τα θολά σου μάτια τη μαύρη συννεφιά Πες μου για δε μ' αφήνεις με δυο φιλιά να πάρω απ' τα θολά σου μάτια τη μαύρη συννεφιά Οι πόνοι που σε σφάζουν, πόνοι διπλοί για μένα σταλάζουν στην καρδιά μου τα δάκρυα που κλαις Να 'ξερες πως σπαράζουν τα μέσα μου για σένα που στέκεσαι μακρυά μου και λόγο δε μου λες Να 'ξερες πως σπαράζουν τα μέσα μου για σένα που στέκεσαι μακρυά μου και λόγο δε μου λες Αμίλητό μου στόμα, φεγγάρι μου σβησμένο ανάθεμα την ώρα και τη βαριά στιγμή Όλα για σε τα δίνω, τα δίνω και πεθαίνω για να μη σε αγγίξουν ξανά οι στεναγμοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 13:56 Ο Δεσμώτης έγραψε: #239 09-04-10 13:56 Βίκυ Μοσχολιού - πρέπει / Α. Πάνου https://www.youtube.com/watch?v=nCuyYgYR264 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Απριλίου 2010 στις 21:17 Η love_angel: #240 17-04-10 21:17 ριτα σακελλαριου-αν κανω ατακτη ζωη Να ζήσουν οι Πειραιώτισσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander rafaela11 Αμαλαφρύδας Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΤΕ - ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ Στίχοι: Σταμάτης Γονίδης Μουσική: Σταμάτης Γονίδης Πρώτη εκτέλεση: Σταμάτης Γονίδης Γράφω και σκίζω γράμματα δικά σου σπάω πράγματα και ότι σε θυμίζει. Για σένα δεν υπάρχω πια και τη φτωχή μου τη καρδιά η θλίψη τη γεμίζει. Δε θα μάθεις ποτέ πόσο πόνεσα κ έκλαψα Δε θα μάθεις ποτέ πόσο μόνος μου ένιωσα Δε θα μάθεις ποτέ να αγαπάς μια φωτιά θα 'σαι όπου περνάς Και θα καις ότι νιώθουν για σένα, σε λυπάμαι, λυπάμαι για σένα. Τα μάτια σου που κλαίγανε αλήθεια δεν μου λέγανε κομμάτια έχω γίνει. Κι όμως ακόμα σ' αγαπώ γιατί αυτό που νιώθω εγώ ο χρόνος δεν το σβήνει. Δε θα μάθεις ποτέ πόσο πόνεσα κ έκλαψα Δε θα μάθεις ποτέ πόσο μόνος μου ένιωσα Δε θα μάθεις ποτέ να αγαπάς μια φωτιά θα 'σαι όπου περνάς Και θα καις ότι νιώθουν για σένα, σε λυπάμαι, λυπάμαι για σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 00:25 Η love_angel: #231 25-03-10 00:25 Γιάννης Πλούταρχος-Φοβάμαι πώς... Kάτι με κάνει και γυρνάω στα ίδια λάθη νύχτες που μόνος μου θυμάμαι τα παλιά και κει που λέω αρκετά πως έχω πάθει σκέφτομαι πάλι την δική σου αγκαλιά όχι πως θέλω την αγάπη μας να κρίνω μα με πονάει που όλο μ'αφήνεις και σ'αφήνω Φοβάμαι πως ακόμα σ'αγαπάω φοβάμαι πως ποτέ δεν σε ξεπέρασα κι αν την αλήθεια μέσα μου κρατάω φοβάμαι πως ποτέ τον εαυτό μου δεν ξεγέλασα Κάτι σε κάνει και γυρνάς μετανιωμένη νύχτες που μόνη σου φοβάσε την βροχή εκεί που λες κανένας δεν σε περιμένει κι η μοναξιά τα βήματά σου οδηγεί όχι πως θέλω να μου δώσεις εξηγήσεις μα με πονάει που περιμένω να γυρίσεις Φοβάμαι πως ακόμα σ'αγαπάω φοβάμαι πως ποτέ δεν σε ξεπέρασα κι αν την αλήθεια μέσα μου κρατάω φοβάμαι πως ποτέ τον εαυτό μου δεν ξεγέλασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 00:52 Η love_angel: #232 25-03-10 00:52 Γιάννης Βαρδής-Μια βραδιά στη Σαλονίκη... και μετα χαθηκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2010 στις 21:36 Η Neraida έγραψε: #233 26-03-10 21:36 [FONT="][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2010 στις 02:29 Η love_angel: #234 28-03-10 02:29 Notis Sfakianakis - Θέλω να σε ξαναδώ Είναι το γράμμα δράμα που σκοτώνει τις νύχτες δεν μπορώ να κοιμηθώ στο τζάμι μια γραμμή πάνω στη σκόνη είν' από τότε που ήσουνα εδώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2010 στις 21:28 Η love_angel: #235 28-03-10 21:28 https://www.youtube.com/watch?v=qChEZ8gGLZA αντε ψυχαναλυση να κανεις ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 01:39 Η love_angel: #236 07-04-10 01:39 Αλέκος Ζαζόπουλος - Στη υγειά της Αχάριστης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. volt Νεοφερμένο μέλος Ο volt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 02:01 Ο volt έγραψε: #237 07-04-10 02:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 23:04 Η love_angel: #238 07-04-10 23:04 Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος Μουσική: Μίμης Πλέσσας Πρώτη εκτέλεση: Πόλυ Πάνου Άλλες ερμηνείες: Μελίνα Ασλανίδου Τι σου 'κανα και πίνεις, τσιγάρο στο τσιγάρο κι είν' τα πικρά σου μάτια στο πάτωμα καρφιά Πες μου για δε μ' αφήνεις με δυο φιλιά να πάρω απ' τα θολά σου μάτια τη μαύρη συννεφιά Πες μου για δε μ' αφήνεις με δυο φιλιά να πάρω απ' τα θολά σου μάτια τη μαύρη συννεφιά Οι πόνοι που σε σφάζουν, πόνοι διπλοί για μένα σταλάζουν στην καρδιά μου τα δάκρυα που κλαις Να 'ξερες πως σπαράζουν τα μέσα μου για σένα που στέκεσαι μακρυά μου και λόγο δε μου λες Να 'ξερες πως σπαράζουν τα μέσα μου για σένα που στέκεσαι μακρυά μου και λόγο δε μου λες Αμίλητό μου στόμα, φεγγάρι μου σβησμένο ανάθεμα την ώρα και τη βαριά στιγμή Όλα για σε τα δίνω, τα δίνω και πεθαίνω για να μη σε αγγίξουν ξανά οι στεναγμοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 13:56 Ο Δεσμώτης έγραψε: #239 09-04-10 13:56 Βίκυ Μοσχολιού - πρέπει / Α. Πάνου https://www.youtube.com/watch?v=nCuyYgYR264 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Απριλίου 2010 στις 21:17 Η love_angel: #240 17-04-10 21:17 ριτα σακελλαριου-αν κανω ατακτη ζωη Να ζήσουν οι Πειραιώτισσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander rafaela11 Αμαλαφρύδας Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιάννης Πλούταρχος-Φοβάμαι πώς... Kάτι με κάνει και γυρνάω στα ίδια λάθη νύχτες που μόνος μου θυμάμαι τα παλιά και κει που λέω αρκετά πως έχω πάθει σκέφτομαι πάλι την δική σου αγκαλιά όχι πως θέλω την αγάπη μας να κρίνω μα με πονάει που όλο μ'αφήνεις και σ'αφήνω Φοβάμαι πως ακόμα σ'αγαπάω φοβάμαι πως ποτέ δεν σε ξεπέρασα κι αν την αλήθεια μέσα μου κρατάω φοβάμαι πως ποτέ τον εαυτό μου δεν ξεγέλασα Κάτι σε κάνει και γυρνάς μετανιωμένη νύχτες που μόνη σου φοβάσε την βροχή εκεί που λες κανένας δεν σε περιμένει κι η μοναξιά τα βήματά σου οδηγεί όχι πως θέλω να μου δώσεις εξηγήσεις μα με πονάει που περιμένω να γυρίσεις Φοβάμαι πως ακόμα σ'αγαπάω φοβάμαι πως ποτέ δεν σε ξεπέρασα κι αν την αλήθεια μέσα μου κρατάω φοβάμαι πως ποτέ τον εαυτό μου δεν ξεγέλασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 00:52 Η love_angel: #232 25-03-10 00:52 Γιάννης Βαρδής-Μια βραδιά στη Σαλονίκη... και μετα χαθηκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2010 στις 21:36 Η Neraida έγραψε: #233 26-03-10 21:36 [FONT="][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2010 στις 02:29 Η love_angel: #234 28-03-10 02:29 Notis Sfakianakis - Θέλω να σε ξαναδώ Είναι το γράμμα δράμα που σκοτώνει τις νύχτες δεν μπορώ να κοιμηθώ στο τζάμι μια γραμμή πάνω στη σκόνη είν' από τότε που ήσουνα εδώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2010 στις 21:28 Η love_angel: #235 28-03-10 21:28 https://www.youtube.com/watch?v=qChEZ8gGLZA αντε ψυχαναλυση να κανεις ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 01:39 Η love_angel: #236 07-04-10 01:39 Αλέκος Ζαζόπουλος - Στη υγειά της Αχάριστης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. volt Νεοφερμένο μέλος Ο volt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 02:01 Ο volt έγραψε: #237 07-04-10 02:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 23:04 Η love_angel: #238 07-04-10 23:04 Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος Μουσική: Μίμης Πλέσσας Πρώτη εκτέλεση: Πόλυ Πάνου Άλλες ερμηνείες: Μελίνα Ασλανίδου Τι σου 'κανα και πίνεις, τσιγάρο στο τσιγάρο κι είν' τα πικρά σου μάτια στο πάτωμα καρφιά Πες μου για δε μ' αφήνεις με δυο φιλιά να πάρω απ' τα θολά σου μάτια τη μαύρη συννεφιά Πες μου για δε μ' αφήνεις με δυο φιλιά να πάρω απ' τα θολά σου μάτια τη μαύρη συννεφιά Οι πόνοι που σε σφάζουν, πόνοι διπλοί για μένα σταλάζουν στην καρδιά μου τα δάκρυα που κλαις Να 'ξερες πως σπαράζουν τα μέσα μου για σένα που στέκεσαι μακρυά μου και λόγο δε μου λες Να 'ξερες πως σπαράζουν τα μέσα μου για σένα που στέκεσαι μακρυά μου και λόγο δε μου λες Αμίλητό μου στόμα, φεγγάρι μου σβησμένο ανάθεμα την ώρα και τη βαριά στιγμή Όλα για σε τα δίνω, τα δίνω και πεθαίνω για να μη σε αγγίξουν ξανά οι στεναγμοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 13:56 Ο Δεσμώτης έγραψε: #239 09-04-10 13:56 Βίκυ Μοσχολιού - πρέπει / Α. Πάνου https://www.youtube.com/watch?v=nCuyYgYR264 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Απριλίου 2010 στις 21:17 Η love_angel: #240 17-04-10 21:17 ριτα σακελλαριου-αν κανω ατακτη ζωη Να ζήσουν οι Πειραιώτισσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander rafaela11 Αμαλαφρύδας Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιάννης Βαρδής-Μια βραδιά στη Σαλονίκη... και μετα χαθηκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2010 στις 21:36 Η Neraida έγραψε: #233 26-03-10 21:36 [FONT="][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2010 στις 02:29 Η love_angel: #234 28-03-10 02:29 Notis Sfakianakis - Θέλω να σε ξαναδώ Είναι το γράμμα δράμα που σκοτώνει τις νύχτες δεν μπορώ να κοιμηθώ στο τζάμι μια γραμμή πάνω στη σκόνη είν' από τότε που ήσουνα εδώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2010 στις 21:28 Η love_angel: #235 28-03-10 21:28 https://www.youtube.com/watch?v=qChEZ8gGLZA αντε ψυχαναλυση να κανεις ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 01:39 Η love_angel: #236 07-04-10 01:39 Αλέκος Ζαζόπουλος - Στη υγειά της Αχάριστης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. volt Νεοφερμένο μέλος Ο volt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 02:01 Ο volt έγραψε: #237 07-04-10 02:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 23:04 Η love_angel: #238 07-04-10 23:04 Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος Μουσική: Μίμης Πλέσσας Πρώτη εκτέλεση: Πόλυ Πάνου Άλλες ερμηνείες: Μελίνα Ασλανίδου Τι σου 'κανα και πίνεις, τσιγάρο στο τσιγάρο κι είν' τα πικρά σου μάτια στο πάτωμα καρφιά Πες μου για δε μ' αφήνεις με δυο φιλιά να πάρω απ' τα θολά σου μάτια τη μαύρη συννεφιά Πες μου για δε μ' αφήνεις με δυο φιλιά να πάρω απ' τα θολά σου μάτια τη μαύρη συννεφιά Οι πόνοι που σε σφάζουν, πόνοι διπλοί για μένα σταλάζουν στην καρδιά μου τα δάκρυα που κλαις Να 'ξερες πως σπαράζουν τα μέσα μου για σένα που στέκεσαι μακρυά μου και λόγο δε μου λες Να 'ξερες πως σπαράζουν τα μέσα μου για σένα που στέκεσαι μακρυά μου και λόγο δε μου λες Αμίλητό μου στόμα, φεγγάρι μου σβησμένο ανάθεμα την ώρα και τη βαριά στιγμή Όλα για σε τα δίνω, τα δίνω και πεθαίνω για να μη σε αγγίξουν ξανά οι στεναγμοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 13:56 Ο Δεσμώτης έγραψε: #239 09-04-10 13:56 Βίκυ Μοσχολιού - πρέπει / Α. Πάνου https://www.youtube.com/watch?v=nCuyYgYR264 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Απριλίου 2010 στις 21:17 Η love_angel: #240 17-04-10 21:17 ριτα σακελλαριου-αν κανω ατακτη ζωη Να ζήσουν οι Πειραιώτισσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander rafaela11 Αμαλαφρύδας Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
[FONT="][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2010 στις 02:29 Η love_angel: #234 28-03-10 02:29 Notis Sfakianakis - Θέλω να σε ξαναδώ Είναι το γράμμα δράμα που σκοτώνει τις νύχτες δεν μπορώ να κοιμηθώ στο τζάμι μια γραμμή πάνω στη σκόνη είν' από τότε που ήσουνα εδώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2010 στις 21:28 Η love_angel: #235 28-03-10 21:28 https://www.youtube.com/watch?v=qChEZ8gGLZA αντε ψυχαναλυση να κανεις ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 01:39 Η love_angel: #236 07-04-10 01:39 Αλέκος Ζαζόπουλος - Στη υγειά της Αχάριστης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. volt Νεοφερμένο μέλος Ο volt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 02:01 Ο volt έγραψε: #237 07-04-10 02:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 23:04 Η love_angel: #238 07-04-10 23:04 Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος Μουσική: Μίμης Πλέσσας Πρώτη εκτέλεση: Πόλυ Πάνου Άλλες ερμηνείες: Μελίνα Ασλανίδου Τι σου 'κανα και πίνεις, τσιγάρο στο τσιγάρο κι είν' τα πικρά σου μάτια στο πάτωμα καρφιά Πες μου για δε μ' αφήνεις με δυο φιλιά να πάρω απ' τα θολά σου μάτια τη μαύρη συννεφιά Πες μου για δε μ' αφήνεις με δυο φιλιά να πάρω απ' τα θολά σου μάτια τη μαύρη συννεφιά Οι πόνοι που σε σφάζουν, πόνοι διπλοί για μένα σταλάζουν στην καρδιά μου τα δάκρυα που κλαις Να 'ξερες πως σπαράζουν τα μέσα μου για σένα που στέκεσαι μακρυά μου και λόγο δε μου λες Να 'ξερες πως σπαράζουν τα μέσα μου για σένα που στέκεσαι μακρυά μου και λόγο δε μου λες Αμίλητό μου στόμα, φεγγάρι μου σβησμένο ανάθεμα την ώρα και τη βαριά στιγμή Όλα για σε τα δίνω, τα δίνω και πεθαίνω για να μη σε αγγίξουν ξανά οι στεναγμοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 13:56 Ο Δεσμώτης έγραψε: #239 09-04-10 13:56 Βίκυ Μοσχολιού - πρέπει / Α. Πάνου https://www.youtube.com/watch?v=nCuyYgYR264 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Απριλίου 2010 στις 21:17 Η love_angel: #240 17-04-10 21:17 ριτα σακελλαριου-αν κανω ατακτη ζωη Να ζήσουν οι Πειραιώτισσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander rafaela11 Αμαλαφρύδας Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Notis Sfakianakis - Θέλω να σε ξαναδώ Είναι το γράμμα δράμα που σκοτώνει τις νύχτες δεν μπορώ να κοιμηθώ στο τζάμι μια γραμμή πάνω στη σκόνη είν' από τότε που ήσουνα εδώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2010 στις 21:28 Η love_angel: #235 28-03-10 21:28 https://www.youtube.com/watch?v=qChEZ8gGLZA αντε ψυχαναλυση να κανεις ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 01:39 Η love_angel: #236 07-04-10 01:39 Αλέκος Ζαζόπουλος - Στη υγειά της Αχάριστης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. volt Νεοφερμένο μέλος Ο volt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 02:01 Ο volt έγραψε: #237 07-04-10 02:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 23:04 Η love_angel: #238 07-04-10 23:04 Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος Μουσική: Μίμης Πλέσσας Πρώτη εκτέλεση: Πόλυ Πάνου Άλλες ερμηνείες: Μελίνα Ασλανίδου Τι σου 'κανα και πίνεις, τσιγάρο στο τσιγάρο κι είν' τα πικρά σου μάτια στο πάτωμα καρφιά Πες μου για δε μ' αφήνεις με δυο φιλιά να πάρω απ' τα θολά σου μάτια τη μαύρη συννεφιά Πες μου για δε μ' αφήνεις με δυο φιλιά να πάρω απ' τα θολά σου μάτια τη μαύρη συννεφιά Οι πόνοι που σε σφάζουν, πόνοι διπλοί για μένα σταλάζουν στην καρδιά μου τα δάκρυα που κλαις Να 'ξερες πως σπαράζουν τα μέσα μου για σένα που στέκεσαι μακρυά μου και λόγο δε μου λες Να 'ξερες πως σπαράζουν τα μέσα μου για σένα που στέκεσαι μακρυά μου και λόγο δε μου λες Αμίλητό μου στόμα, φεγγάρι μου σβησμένο ανάθεμα την ώρα και τη βαριά στιγμή Όλα για σε τα δίνω, τα δίνω και πεθαίνω για να μη σε αγγίξουν ξανά οι στεναγμοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 13:56 Ο Δεσμώτης έγραψε: #239 09-04-10 13:56 Βίκυ Μοσχολιού - πρέπει / Α. Πάνου https://www.youtube.com/watch?v=nCuyYgYR264 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Απριλίου 2010 στις 21:17 Η love_angel: #240 17-04-10 21:17 ριτα σακελλαριου-αν κανω ατακτη ζωη Να ζήσουν οι Πειραιώτισσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander rafaela11 Αμαλαφρύδας Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://www.youtube.com/watch?v=qChEZ8gGLZA αντε ψυχαναλυση να κανεις ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 01:39 Η love_angel: #236 07-04-10 01:39 Αλέκος Ζαζόπουλος - Στη υγειά της Αχάριστης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. volt Νεοφερμένο μέλος Ο volt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 02:01 Ο volt έγραψε: #237 07-04-10 02:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 23:04 Η love_angel: #238 07-04-10 23:04 Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος Μουσική: Μίμης Πλέσσας Πρώτη εκτέλεση: Πόλυ Πάνου Άλλες ερμηνείες: Μελίνα Ασλανίδου Τι σου 'κανα και πίνεις, τσιγάρο στο τσιγάρο κι είν' τα πικρά σου μάτια στο πάτωμα καρφιά Πες μου για δε μ' αφήνεις με δυο φιλιά να πάρω απ' τα θολά σου μάτια τη μαύρη συννεφιά Πες μου για δε μ' αφήνεις με δυο φιλιά να πάρω απ' τα θολά σου μάτια τη μαύρη συννεφιά Οι πόνοι που σε σφάζουν, πόνοι διπλοί για μένα σταλάζουν στην καρδιά μου τα δάκρυα που κλαις Να 'ξερες πως σπαράζουν τα μέσα μου για σένα που στέκεσαι μακρυά μου και λόγο δε μου λες Να 'ξερες πως σπαράζουν τα μέσα μου για σένα που στέκεσαι μακρυά μου και λόγο δε μου λες Αμίλητό μου στόμα, φεγγάρι μου σβησμένο ανάθεμα την ώρα και τη βαριά στιγμή Όλα για σε τα δίνω, τα δίνω και πεθαίνω για να μη σε αγγίξουν ξανά οι στεναγμοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 13:56 Ο Δεσμώτης έγραψε: #239 09-04-10 13:56 Βίκυ Μοσχολιού - πρέπει / Α. Πάνου https://www.youtube.com/watch?v=nCuyYgYR264 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Απριλίου 2010 στις 21:17 Η love_angel: #240 17-04-10 21:17 ριτα σακελλαριου-αν κανω ατακτη ζωη Να ζήσουν οι Πειραιώτισσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander rafaela11 Αμαλαφρύδας Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αλέκος Ζαζόπουλος - Στη υγειά της Αχάριστης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
volt Νεοφερμένο μέλος Ο volt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 02:01 Ο volt έγραψε: #237 07-04-10 02:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 23:04 Η love_angel: #238 07-04-10 23:04 Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος Μουσική: Μίμης Πλέσσας Πρώτη εκτέλεση: Πόλυ Πάνου Άλλες ερμηνείες: Μελίνα Ασλανίδου Τι σου 'κανα και πίνεις, τσιγάρο στο τσιγάρο κι είν' τα πικρά σου μάτια στο πάτωμα καρφιά Πες μου για δε μ' αφήνεις με δυο φιλιά να πάρω απ' τα θολά σου μάτια τη μαύρη συννεφιά Πες μου για δε μ' αφήνεις με δυο φιλιά να πάρω απ' τα θολά σου μάτια τη μαύρη συννεφιά Οι πόνοι που σε σφάζουν, πόνοι διπλοί για μένα σταλάζουν στην καρδιά μου τα δάκρυα που κλαις Να 'ξερες πως σπαράζουν τα μέσα μου για σένα που στέκεσαι μακρυά μου και λόγο δε μου λες Να 'ξερες πως σπαράζουν τα μέσα μου για σένα που στέκεσαι μακρυά μου και λόγο δε μου λες Αμίλητό μου στόμα, φεγγάρι μου σβησμένο ανάθεμα την ώρα και τη βαριά στιγμή Όλα για σε τα δίνω, τα δίνω και πεθαίνω για να μη σε αγγίξουν ξανά οι στεναγμοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 13:56 Ο Δεσμώτης έγραψε: #239 09-04-10 13:56 Βίκυ Μοσχολιού - πρέπει / Α. Πάνου https://www.youtube.com/watch?v=nCuyYgYR264 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Απριλίου 2010 στις 21:17 Η love_angel: #240 17-04-10 21:17 ριτα σακελλαριου-αν κανω ατακτη ζωη Να ζήσουν οι Πειραιώτισσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander rafaela11 Αμαλαφρύδας Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 23:04 Η love_angel: #238 07-04-10 23:04 Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος Μουσική: Μίμης Πλέσσας Πρώτη εκτέλεση: Πόλυ Πάνου Άλλες ερμηνείες: Μελίνα Ασλανίδου Τι σου 'κανα και πίνεις, τσιγάρο στο τσιγάρο κι είν' τα πικρά σου μάτια στο πάτωμα καρφιά Πες μου για δε μ' αφήνεις με δυο φιλιά να πάρω απ' τα θολά σου μάτια τη μαύρη συννεφιά Πες μου για δε μ' αφήνεις με δυο φιλιά να πάρω απ' τα θολά σου μάτια τη μαύρη συννεφιά Οι πόνοι που σε σφάζουν, πόνοι διπλοί για μένα σταλάζουν στην καρδιά μου τα δάκρυα που κλαις Να 'ξερες πως σπαράζουν τα μέσα μου για σένα που στέκεσαι μακρυά μου και λόγο δε μου λες Να 'ξερες πως σπαράζουν τα μέσα μου για σένα που στέκεσαι μακρυά μου και λόγο δε μου λες Αμίλητό μου στόμα, φεγγάρι μου σβησμένο ανάθεμα την ώρα και τη βαριά στιγμή Όλα για σε τα δίνω, τα δίνω και πεθαίνω για να μη σε αγγίξουν ξανά οι στεναγμοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 13:56 Ο Δεσμώτης έγραψε: #239 09-04-10 13:56 Βίκυ Μοσχολιού - πρέπει / Α. Πάνου https://www.youtube.com/watch?v=nCuyYgYR264 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Απριλίου 2010 στις 21:17 Η love_angel: #240 17-04-10 21:17 ριτα σακελλαριου-αν κανω ατακτη ζωη Να ζήσουν οι Πειραιώτισσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander rafaela11 Αμαλαφρύδας Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος Μουσική: Μίμης Πλέσσας Πρώτη εκτέλεση: Πόλυ Πάνου Άλλες ερμηνείες: Μελίνα Ασλανίδου Τι σου 'κανα και πίνεις, τσιγάρο στο τσιγάρο κι είν' τα πικρά σου μάτια στο πάτωμα καρφιά Πες μου για δε μ' αφήνεις με δυο φιλιά να πάρω απ' τα θολά σου μάτια τη μαύρη συννεφιά Πες μου για δε μ' αφήνεις με δυο φιλιά να πάρω απ' τα θολά σου μάτια τη μαύρη συννεφιά Οι πόνοι που σε σφάζουν, πόνοι διπλοί για μένα σταλάζουν στην καρδιά μου τα δάκρυα που κλαις Να 'ξερες πως σπαράζουν τα μέσα μου για σένα που στέκεσαι μακρυά μου και λόγο δε μου λες Να 'ξερες πως σπαράζουν τα μέσα μου για σένα που στέκεσαι μακρυά μου και λόγο δε μου λες Αμίλητό μου στόμα, φεγγάρι μου σβησμένο ανάθεμα την ώρα και τη βαριά στιγμή Όλα για σε τα δίνω, τα δίνω και πεθαίνω για να μη σε αγγίξουν ξανά οι στεναγμοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 9 Απριλίου 2010 στις 13:56 Ο Δεσμώτης έγραψε: #239 09-04-10 13:56 Βίκυ Μοσχολιού - πρέπει / Α. Πάνου https://www.youtube.com/watch?v=nCuyYgYR264 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Απριλίου 2010 στις 21:17 Η love_angel: #240 17-04-10 21:17 ριτα σακελλαριου-αν κανω ατακτη ζωη Να ζήσουν οι Πειραιώτισσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Βίκυ Μοσχολιού - πρέπει / Α. Πάνου https://www.youtube.com/watch?v=nCuyYgYR264 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Απριλίου 2010 στις 21:17 Η love_angel: #240 17-04-10 21:17 ριτα σακελλαριου-αν κανω ατακτη ζωη Να ζήσουν οι Πειραιώτισσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ριτα σακελλαριου-αν κανω ατακτη ζωη Να ζήσουν οι Πειραιώτισσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.