Guest 209912
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όταν δεν μιλάς.
View attachment 74204
δεν επιασα το υποννοουμενο,οταν δεν μιλαω?τι?Εκτος του οτι μπορουσες να βαλεις καλυτερη εικονα ξερω γω?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
O @hack3r οταν δεν ειναι μαλακος
View attachment 74205
Ότι όταν δεν μιλάς έχεις μια αίσθηση ερωτικού μυστηρίου, όπως η κοπέλα στη φώτο. Ελεος, ούτε ένα κοπλιμέντο δεν μπορούμε να κάνουμε. Γυναίκες...
-Βούλωσε το λίγο να έχεις και μυστήριο.
-Είσαι μαλάκας αγόρι μου ;
-Γυναίκες ..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
ενταξει αλλα εγω το εξισωσα με ισλαμ αν και μπορουσες να βαλεις καλυτερη εικονα που να δειχνει αυτο που ηθελες να πεις.Seriously wtf Τι εχει η κοπέλα στην φώτο; Οι γυναίκες από πάντα φορούσαν τέτοια για να δημιουργούν τον αέρα του μυστηρίου, δεν εχει σχέση με Ισλάμ...
Ευχαριστω οπως και να εχει
@Aura speechless-Βούλωσε το λίγο να έχεις και μυστήριο.
-Είσαι μαλάκας αγόρι μου ;
-Γυναίκες ..
respect
Για @Aura νομιζω αυτο
Guest 209912
Επισκέπτης
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Μα ξέρεις τι ; ανεβάζεις συνέχεια και ο άλλος πόσες φώτο να σκεφτεί για το ίδιο μέλος . Εγώ έκανα επεξεργασία να αφήσω τον χάκερ τελευταίo άμα θέλει να του βάλει κανείς γιατί εμείς παίξαμε.
Εγώ ανέβασα για εσάς @EvanescenceQ γενικά είπα για την ροή του παιχνιδιού.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
@hack3r
@Aura
@EvanescenceQ
Guest 209912
Επισκέπτης
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

1.οταν το σκυλακι τα κανει μεσα στο σπιτι η @Agaphbou γινεται καπως ετσι

2.οταν βλεπει η @Agaphbou τι σχολια γραφουμε στο στεκι γινεται καπως ετσι
Παιδια οι υπολοιποι σχολιαστε οποιο μελος θελετε απο τα 3 τελευταια που εγραψαν εδω ή και παραπανω.
Guest 875331
Επισκέπτης
Guest 209912
Επισκέπτης
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
)Λοιπον η @Agaphbou οταν βλεπει αντρα να την πλησιαζει απο μακρια ειναι καπως ετσι

Και οταν τρωει τα υπεροχα φαγητα της που τα μαγειρευει η ιδια τα τρωει καπως ετσι

Guest 875331
Επισκέπτης
Guest 875331
Επισκέπτης
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Guest 875331
Επισκέπτης
@Agaphbou (μέρος αυτής)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool