Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Guest 278211
Επισκέπτης
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Guest 986132
Επισκέπτης
Βάσει του ότι η @Aleksa βγάζει κάτι cute και μειλίχιο. Όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στο φόρουμ, την βρίσκω απ' τα πιο συμπαθή μέλη, μακράν.
Διομήδης Κουκουβάγιας
Εκκολαπτόμενο μέλος
Muse - Uprising
Guest 986132
Επισκέπτης
(έριξα πολύ γέλιο, να 'σαι καλά!!!)
Κουνέλι. Το γιατί το ξέρεις.
Με τσουλούφια κιόλας, για να σου τα τραβάω, όταν μου τη δίνεις. Να, καλή ώρα με τη γιαγιά από πάνω.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Βάσει του ότι η @Aleksa βγάζει κάτι cute και μειλίχιο. Όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στο φόρουμ, την βρίσκω απ' τα πιο συμπαθή μέλη, μακράν.
Σ'ευχαριστώ!
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Για κάποιο λόγο η aleksa μου δημιουργεί συνειρμικά την εικόνα μιας χαμογελαστής, καστανής κυρίας που πίνει ζεστό καφέ! Δεν ξέρω, μου βγάζει πολλή ζεστασιά τόσο η μυρωδιά του καφέ, όσο και η aleksa, οπότε μάλλον γι αυτό. (Πρόσεχε, θα απογοητευτώ πολύ έτσι και μου πεις τίποτα του στυλ "δε μ αρέσει ο καφές" :Ρ)
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Ασφαλώς και δεν θέλω να σε απογοητεύσω γιατί, πρωτίστως και σε καμιά περίπτωση γενικά
δεν αρέσκομαι να απογοητεύω την Αγάπη.
Από κει κι έπειτα, στην πραγματικότητα είμαι μια καστανόξανθη κυρία που απολαμβάνω το πρωινό μου γάλα- πάντα όμως με καφέ μέσα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.