Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 04:10 Η Neraida έγραψε: #81 14-11-07 04:10 Μισελ..τωρα τελευταια..συμφωνουμε ολο και πιο συχνα... Μηπως...πρεπει να γραφω πιο συχνα μετα απο εξοδο?!?!?!?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 05:28 Ο shaman έγραψε: #82 14-11-07 05:28 @Babylon Lottery: στα quotes στην υπογραφή σου αναφέρεσαι στον Hugh Laurie ως "House MD"... έτσι λέγεται η σειρά, όχι ο Hugh στη σειρά! Γράψε καλύτερα Dr.House ή Greg House... (no offense ε?) Εκτός αν ήθελες να πεις ότι ο Hugh είναι όλη η σειρά. Τότε συμφωνώ μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 10:57 Ο Γιώργος έγραψε: #83 14-11-07 10:57 Καγιράκι, μήπως πήρες τ' αμάξι χθες; Είδα ένα... βαθούλωμα στο φτερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 11:08 Η Oralee έγραψε: #84 14-11-07 11:08 Ζορζ, χτες με πήγαν βόλτα με άλλο αμάξι. Να πας να κοιτάξεις τα μάτια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 11:32 Η Phoebe έγραψε: #85 14-11-07 11:32 Γιώργο σταμάτα να δειχνεις φωτογραφίες με φαγητα!!!!!! Στο τέλος θα αρχίσω να πεινάω και εγω ! Και όχι τίποτα άλλο αλλά αργεί η ώρα για να φάω ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 12:23 Η Γίδι έγραψε: #86 16-11-07 12:23 Ichliebedούλη μου, συγγνώμη! Αλλα θα λείπω στην επέτειο μας... εντάξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 12:35 Η Oralee έγραψε: #87 16-11-07 12:35 Μποράτ, διαρκώς ξεχνάς να αναφέρεις παραλήπτη και τα ποστ σου διαγράφονται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:55 Η mania έγραψε: #88 18-12-07 11:55 Βάσω θα ήθελα πολυ να μήνω Αθήνα μετά τις 28 και να έρθεις να με δείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:00 Η viki_thess: #89 18-12-07 12:00 μανιαρι μου κι εγω θα ηθελα πολυ να μεινεις αθηνα και να ρθω να σε δω...αλλα θα ερθω ροδο στο υποσχομαι επι της ευκαιριας ηθελα να σου πω οτι το μπλογκ σου μου αρεσε πολυ...εκανες καλη δουλεια. αστερι εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:21 Η mania έγραψε: #90 18-12-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: μανιαρι μου κι εγω θα ηθελα πολυ να μεινεις αθηνα και να ρθω να σε δω...αλλα θα ερθω ροδο στο υποσχομαι επι της ευκαιριας ηθελα να σου πω οτι το μπλογκ σου μου αρεσε πολυ...εκανες καλη δουλεια. αστερι εισαι Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολυ, μου αρέσει που σου άρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:01 Η X-girl έγραψε: #91 24-12-07 17:01 ηθελα απλα να πω οτι μου αρεσε πολυ το ανανεωμενο ε-στεκι, εγινε πιο ζεστο το κλιμα και πολυ καλη επιλογη χρωματων. Μπραβο σας παιδια (οποιος-α ειναι υπευθινος-η για αυτο ας σηκωσει το χερι του-της) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:09 Η adespoto έγραψε: #92 24-12-07 18:09 Βάσω εσύ θα έρθεις Αθήνα? Αν ναι πότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 17:23 Η Κακή Επιρροή: #93 16-01-08 17:23 @Giovanna! κάθε φορά που βλέπω ποστ σου με τη νέα σου υπογραφή, μπερδεύομαι και νομίζω ότι είσαι η Βίκη απ τη Θεσσαλονίκη! @Καγίρι.... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @Βίκη απ τη Θεσσαλονίκη!!! πολύ χάρηκα που είδα ότι όλα καλά τελικά με τις εξετάσεις σου!!!!!!!! @Τασούλη, περαστικά σου!!!!! @Νιντζάκι... ΧΑ! @Λοριεν ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 17:28 Ο Γιώργος έγραψε: #94 16-01-08 17:28 Giovanna, φέρε μας Brownies να φάμε! Αναστασία, κλείσε το θερμοσίφωνο. Νεράιδα, προσοχή στο ντεκαπάζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:24 Η Oralee έγραψε: #95 17-01-08 10:24 ΚΕ, ευχαριστώωωωωωωωωω! Phoebe, γιατί λες πως πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να είσαι τυφλός; Αν υπάρχει κάτι που θες να μάθεις, ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω, γι' αυτό ρωτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:13 Η Phoebe έγραψε: #96 17-01-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Phoebe, γιατί λες πως πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να είσαι τυφλός; Αν υπάρχει κάτι που θες να μάθεις, ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω, γι' αυτό ρωτάω Click για ανάπτυξη... Kajira: Έβλεπα χθες ένα τυφλό προσπαθώντας να προχωρήσει στο πεζοδρόμιο (είχε παντού μηχανάκια) και περνούσε το δρόμο χωρίς να ξέρει αν περνάνε αυτοκίνητα ή όχι ! Μου έκανε τρομερή εντύπωση! Τυφλώθηκε και κοντινό μου πρόσωπο... Ευχαριστώ πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2008 στις 13:46 Η misslittledevil: #97 18-01-08 13:46 Γιωργακη.. σ' ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Giovanna έγραψε: #98 19-01-08 14:27 @ γιωργος σορι, τελειωσε και αυτο το ταψι.. με την επομενη μαλλον! @γιδι τελικα δεν την παλεψαμε τοσο πολυ με τη διοργανωση.. ουτε του μεν ουτε του δε! μου τη σπαει που διοργανωνω των αλλων και κολλησα ετσι στο δικο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #99 19-01-08 17:55 @ Giovanna: Ναι, όντως... αλλά για μένα ήταν έτσι κι αλλιώς πλέον χλωμό... γιατί τελικά φεύγω νωρίς. Εκτός αν μέσα στην εβδομάδα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:06 Η Giovanna έγραψε: #100 19-01-08 21:06 @γιδι χμ.. απο πεμπτη, αν ολα πανε καλα. νωριτερα αποκλειεται. αλλα δε νομιζω οτι θα μπορουν πολλοι τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μισελ..τωρα τελευταια..συμφωνουμε ολο και πιο συχνα... Μηπως...πρεπει να γραφω πιο συχνα μετα απο εξοδο?!?!?!?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 05:28 Ο shaman έγραψε: #82 14-11-07 05:28 @Babylon Lottery: στα quotes στην υπογραφή σου αναφέρεσαι στον Hugh Laurie ως "House MD"... έτσι λέγεται η σειρά, όχι ο Hugh στη σειρά! Γράψε καλύτερα Dr.House ή Greg House... (no offense ε?) Εκτός αν ήθελες να πεις ότι ο Hugh είναι όλη η σειρά. Τότε συμφωνώ μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 10:57 Ο Γιώργος έγραψε: #83 14-11-07 10:57 Καγιράκι, μήπως πήρες τ' αμάξι χθες; Είδα ένα... βαθούλωμα στο φτερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 11:08 Η Oralee έγραψε: #84 14-11-07 11:08 Ζορζ, χτες με πήγαν βόλτα με άλλο αμάξι. Να πας να κοιτάξεις τα μάτια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 11:32 Η Phoebe έγραψε: #85 14-11-07 11:32 Γιώργο σταμάτα να δειχνεις φωτογραφίες με φαγητα!!!!!! Στο τέλος θα αρχίσω να πεινάω και εγω ! Και όχι τίποτα άλλο αλλά αργεί η ώρα για να φάω ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 12:23 Η Γίδι έγραψε: #86 16-11-07 12:23 Ichliebedούλη μου, συγγνώμη! Αλλα θα λείπω στην επέτειο μας... εντάξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 12:35 Η Oralee έγραψε: #87 16-11-07 12:35 Μποράτ, διαρκώς ξεχνάς να αναφέρεις παραλήπτη και τα ποστ σου διαγράφονται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:55 Η mania έγραψε: #88 18-12-07 11:55 Βάσω θα ήθελα πολυ να μήνω Αθήνα μετά τις 28 και να έρθεις να με δείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:00 Η viki_thess: #89 18-12-07 12:00 μανιαρι μου κι εγω θα ηθελα πολυ να μεινεις αθηνα και να ρθω να σε δω...αλλα θα ερθω ροδο στο υποσχομαι επι της ευκαιριας ηθελα να σου πω οτι το μπλογκ σου μου αρεσε πολυ...εκανες καλη δουλεια. αστερι εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:21 Η mania έγραψε: #90 18-12-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: μανιαρι μου κι εγω θα ηθελα πολυ να μεινεις αθηνα και να ρθω να σε δω...αλλα θα ερθω ροδο στο υποσχομαι επι της ευκαιριας ηθελα να σου πω οτι το μπλογκ σου μου αρεσε πολυ...εκανες καλη δουλεια. αστερι εισαι Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολυ, μου αρέσει που σου άρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:01 Η X-girl έγραψε: #91 24-12-07 17:01 ηθελα απλα να πω οτι μου αρεσε πολυ το ανανεωμενο ε-στεκι, εγινε πιο ζεστο το κλιμα και πολυ καλη επιλογη χρωματων. Μπραβο σας παιδια (οποιος-α ειναι υπευθινος-η για αυτο ας σηκωσει το χερι του-της) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:09 Η adespoto έγραψε: #92 24-12-07 18:09 Βάσω εσύ θα έρθεις Αθήνα? Αν ναι πότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 17:23 Η Κακή Επιρροή: #93 16-01-08 17:23 @Giovanna! κάθε φορά που βλέπω ποστ σου με τη νέα σου υπογραφή, μπερδεύομαι και νομίζω ότι είσαι η Βίκη απ τη Θεσσαλονίκη! @Καγίρι.... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @Βίκη απ τη Θεσσαλονίκη!!! πολύ χάρηκα που είδα ότι όλα καλά τελικά με τις εξετάσεις σου!!!!!!!! @Τασούλη, περαστικά σου!!!!! @Νιντζάκι... ΧΑ! @Λοριεν ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 17:28 Ο Γιώργος έγραψε: #94 16-01-08 17:28 Giovanna, φέρε μας Brownies να φάμε! Αναστασία, κλείσε το θερμοσίφωνο. Νεράιδα, προσοχή στο ντεκαπάζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:24 Η Oralee έγραψε: #95 17-01-08 10:24 ΚΕ, ευχαριστώωωωωωωωωω! Phoebe, γιατί λες πως πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να είσαι τυφλός; Αν υπάρχει κάτι που θες να μάθεις, ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω, γι' αυτό ρωτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:13 Η Phoebe έγραψε: #96 17-01-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Phoebe, γιατί λες πως πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να είσαι τυφλός; Αν υπάρχει κάτι που θες να μάθεις, ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω, γι' αυτό ρωτάω Click για ανάπτυξη... Kajira: Έβλεπα χθες ένα τυφλό προσπαθώντας να προχωρήσει στο πεζοδρόμιο (είχε παντού μηχανάκια) και περνούσε το δρόμο χωρίς να ξέρει αν περνάνε αυτοκίνητα ή όχι ! Μου έκανε τρομερή εντύπωση! Τυφλώθηκε και κοντινό μου πρόσωπο... Ευχαριστώ πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2008 στις 13:46 Η misslittledevil: #97 18-01-08 13:46 Γιωργακη.. σ' ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Giovanna έγραψε: #98 19-01-08 14:27 @ γιωργος σορι, τελειωσε και αυτο το ταψι.. με την επομενη μαλλον! @γιδι τελικα δεν την παλεψαμε τοσο πολυ με τη διοργανωση.. ουτε του μεν ουτε του δε! μου τη σπαει που διοργανωνω των αλλων και κολλησα ετσι στο δικο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #99 19-01-08 17:55 @ Giovanna: Ναι, όντως... αλλά για μένα ήταν έτσι κι αλλιώς πλέον χλωμό... γιατί τελικά φεύγω νωρίς. Εκτός αν μέσα στην εβδομάδα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:06 Η Giovanna έγραψε: #100 19-01-08 21:06 @γιδι χμ.. απο πεμπτη, αν ολα πανε καλα. νωριτερα αποκλειεται. αλλα δε νομιζω οτι θα μπορουν πολλοι τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
@Babylon Lottery: στα quotes στην υπογραφή σου αναφέρεσαι στον Hugh Laurie ως "House MD"... έτσι λέγεται η σειρά, όχι ο Hugh στη σειρά! Γράψε καλύτερα Dr.House ή Greg House... (no offense ε?) Εκτός αν ήθελες να πεις ότι ο Hugh είναι όλη η σειρά. Τότε συμφωνώ μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 10:57 Ο Γιώργος έγραψε: #83 14-11-07 10:57 Καγιράκι, μήπως πήρες τ' αμάξι χθες; Είδα ένα... βαθούλωμα στο φτερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 11:08 Η Oralee έγραψε: #84 14-11-07 11:08 Ζορζ, χτες με πήγαν βόλτα με άλλο αμάξι. Να πας να κοιτάξεις τα μάτια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 11:32 Η Phoebe έγραψε: #85 14-11-07 11:32 Γιώργο σταμάτα να δειχνεις φωτογραφίες με φαγητα!!!!!! Στο τέλος θα αρχίσω να πεινάω και εγω ! Και όχι τίποτα άλλο αλλά αργεί η ώρα για να φάω ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 12:23 Η Γίδι έγραψε: #86 16-11-07 12:23 Ichliebedούλη μου, συγγνώμη! Αλλα θα λείπω στην επέτειο μας... εντάξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 12:35 Η Oralee έγραψε: #87 16-11-07 12:35 Μποράτ, διαρκώς ξεχνάς να αναφέρεις παραλήπτη και τα ποστ σου διαγράφονται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:55 Η mania έγραψε: #88 18-12-07 11:55 Βάσω θα ήθελα πολυ να μήνω Αθήνα μετά τις 28 και να έρθεις να με δείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:00 Η viki_thess: #89 18-12-07 12:00 μανιαρι μου κι εγω θα ηθελα πολυ να μεινεις αθηνα και να ρθω να σε δω...αλλα θα ερθω ροδο στο υποσχομαι επι της ευκαιριας ηθελα να σου πω οτι το μπλογκ σου μου αρεσε πολυ...εκανες καλη δουλεια. αστερι εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:21 Η mania έγραψε: #90 18-12-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: μανιαρι μου κι εγω θα ηθελα πολυ να μεινεις αθηνα και να ρθω να σε δω...αλλα θα ερθω ροδο στο υποσχομαι επι της ευκαιριας ηθελα να σου πω οτι το μπλογκ σου μου αρεσε πολυ...εκανες καλη δουλεια. αστερι εισαι Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολυ, μου αρέσει που σου άρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:01 Η X-girl έγραψε: #91 24-12-07 17:01 ηθελα απλα να πω οτι μου αρεσε πολυ το ανανεωμενο ε-στεκι, εγινε πιο ζεστο το κλιμα και πολυ καλη επιλογη χρωματων. Μπραβο σας παιδια (οποιος-α ειναι υπευθινος-η για αυτο ας σηκωσει το χερι του-της) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:09 Η adespoto έγραψε: #92 24-12-07 18:09 Βάσω εσύ θα έρθεις Αθήνα? Αν ναι πότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 17:23 Η Κακή Επιρροή: #93 16-01-08 17:23 @Giovanna! κάθε φορά που βλέπω ποστ σου με τη νέα σου υπογραφή, μπερδεύομαι και νομίζω ότι είσαι η Βίκη απ τη Θεσσαλονίκη! @Καγίρι.... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @Βίκη απ τη Θεσσαλονίκη!!! πολύ χάρηκα που είδα ότι όλα καλά τελικά με τις εξετάσεις σου!!!!!!!! @Τασούλη, περαστικά σου!!!!! @Νιντζάκι... ΧΑ! @Λοριεν ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 17:28 Ο Γιώργος έγραψε: #94 16-01-08 17:28 Giovanna, φέρε μας Brownies να φάμε! Αναστασία, κλείσε το θερμοσίφωνο. Νεράιδα, προσοχή στο ντεκαπάζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:24 Η Oralee έγραψε: #95 17-01-08 10:24 ΚΕ, ευχαριστώωωωωωωωωω! Phoebe, γιατί λες πως πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να είσαι τυφλός; Αν υπάρχει κάτι που θες να μάθεις, ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω, γι' αυτό ρωτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:13 Η Phoebe έγραψε: #96 17-01-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Phoebe, γιατί λες πως πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να είσαι τυφλός; Αν υπάρχει κάτι που θες να μάθεις, ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω, γι' αυτό ρωτάω Click για ανάπτυξη... Kajira: Έβλεπα χθες ένα τυφλό προσπαθώντας να προχωρήσει στο πεζοδρόμιο (είχε παντού μηχανάκια) και περνούσε το δρόμο χωρίς να ξέρει αν περνάνε αυτοκίνητα ή όχι ! Μου έκανε τρομερή εντύπωση! Τυφλώθηκε και κοντινό μου πρόσωπο... Ευχαριστώ πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2008 στις 13:46 Η misslittledevil: #97 18-01-08 13:46 Γιωργακη.. σ' ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Giovanna έγραψε: #98 19-01-08 14:27 @ γιωργος σορι, τελειωσε και αυτο το ταψι.. με την επομενη μαλλον! @γιδι τελικα δεν την παλεψαμε τοσο πολυ με τη διοργανωση.. ουτε του μεν ουτε του δε! μου τη σπαει που διοργανωνω των αλλων και κολλησα ετσι στο δικο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #99 19-01-08 17:55 @ Giovanna: Ναι, όντως... αλλά για μένα ήταν έτσι κι αλλιώς πλέον χλωμό... γιατί τελικά φεύγω νωρίς. Εκτός αν μέσα στην εβδομάδα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:06 Η Giovanna έγραψε: #100 19-01-08 21:06 @γιδι χμ.. απο πεμπτη, αν ολα πανε καλα. νωριτερα αποκλειεται. αλλα δε νομιζω οτι θα μπορουν πολλοι τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καγιράκι, μήπως πήρες τ' αμάξι χθες; Είδα ένα... βαθούλωμα στο φτερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 11:08 Η Oralee έγραψε: #84 14-11-07 11:08 Ζορζ, χτες με πήγαν βόλτα με άλλο αμάξι. Να πας να κοιτάξεις τα μάτια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 11:32 Η Phoebe έγραψε: #85 14-11-07 11:32 Γιώργο σταμάτα να δειχνεις φωτογραφίες με φαγητα!!!!!! Στο τέλος θα αρχίσω να πεινάω και εγω ! Και όχι τίποτα άλλο αλλά αργεί η ώρα για να φάω ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 12:23 Η Γίδι έγραψε: #86 16-11-07 12:23 Ichliebedούλη μου, συγγνώμη! Αλλα θα λείπω στην επέτειο μας... εντάξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 12:35 Η Oralee έγραψε: #87 16-11-07 12:35 Μποράτ, διαρκώς ξεχνάς να αναφέρεις παραλήπτη και τα ποστ σου διαγράφονται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:55 Η mania έγραψε: #88 18-12-07 11:55 Βάσω θα ήθελα πολυ να μήνω Αθήνα μετά τις 28 και να έρθεις να με δείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:00 Η viki_thess: #89 18-12-07 12:00 μανιαρι μου κι εγω θα ηθελα πολυ να μεινεις αθηνα και να ρθω να σε δω...αλλα θα ερθω ροδο στο υποσχομαι επι της ευκαιριας ηθελα να σου πω οτι το μπλογκ σου μου αρεσε πολυ...εκανες καλη δουλεια. αστερι εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:21 Η mania έγραψε: #90 18-12-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: μανιαρι μου κι εγω θα ηθελα πολυ να μεινεις αθηνα και να ρθω να σε δω...αλλα θα ερθω ροδο στο υποσχομαι επι της ευκαιριας ηθελα να σου πω οτι το μπλογκ σου μου αρεσε πολυ...εκανες καλη δουλεια. αστερι εισαι Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολυ, μου αρέσει που σου άρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:01 Η X-girl έγραψε: #91 24-12-07 17:01 ηθελα απλα να πω οτι μου αρεσε πολυ το ανανεωμενο ε-στεκι, εγινε πιο ζεστο το κλιμα και πολυ καλη επιλογη χρωματων. Μπραβο σας παιδια (οποιος-α ειναι υπευθινος-η για αυτο ας σηκωσει το χερι του-της) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:09 Η adespoto έγραψε: #92 24-12-07 18:09 Βάσω εσύ θα έρθεις Αθήνα? Αν ναι πότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 17:23 Η Κακή Επιρροή: #93 16-01-08 17:23 @Giovanna! κάθε φορά που βλέπω ποστ σου με τη νέα σου υπογραφή, μπερδεύομαι και νομίζω ότι είσαι η Βίκη απ τη Θεσσαλονίκη! @Καγίρι.... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @Βίκη απ τη Θεσσαλονίκη!!! πολύ χάρηκα που είδα ότι όλα καλά τελικά με τις εξετάσεις σου!!!!!!!! @Τασούλη, περαστικά σου!!!!! @Νιντζάκι... ΧΑ! @Λοριεν ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 17:28 Ο Γιώργος έγραψε: #94 16-01-08 17:28 Giovanna, φέρε μας Brownies να φάμε! Αναστασία, κλείσε το θερμοσίφωνο. Νεράιδα, προσοχή στο ντεκαπάζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:24 Η Oralee έγραψε: #95 17-01-08 10:24 ΚΕ, ευχαριστώωωωωωωωωω! Phoebe, γιατί λες πως πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να είσαι τυφλός; Αν υπάρχει κάτι που θες να μάθεις, ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω, γι' αυτό ρωτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:13 Η Phoebe έγραψε: #96 17-01-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Phoebe, γιατί λες πως πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να είσαι τυφλός; Αν υπάρχει κάτι που θες να μάθεις, ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω, γι' αυτό ρωτάω Click για ανάπτυξη... Kajira: Έβλεπα χθες ένα τυφλό προσπαθώντας να προχωρήσει στο πεζοδρόμιο (είχε παντού μηχανάκια) και περνούσε το δρόμο χωρίς να ξέρει αν περνάνε αυτοκίνητα ή όχι ! Μου έκανε τρομερή εντύπωση! Τυφλώθηκε και κοντινό μου πρόσωπο... Ευχαριστώ πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2008 στις 13:46 Η misslittledevil: #97 18-01-08 13:46 Γιωργακη.. σ' ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Giovanna έγραψε: #98 19-01-08 14:27 @ γιωργος σορι, τελειωσε και αυτο το ταψι.. με την επομενη μαλλον! @γιδι τελικα δεν την παλεψαμε τοσο πολυ με τη διοργανωση.. ουτε του μεν ουτε του δε! μου τη σπαει που διοργανωνω των αλλων και κολλησα ετσι στο δικο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #99 19-01-08 17:55 @ Giovanna: Ναι, όντως... αλλά για μένα ήταν έτσι κι αλλιώς πλέον χλωμό... γιατί τελικά φεύγω νωρίς. Εκτός αν μέσα στην εβδομάδα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:06 Η Giovanna έγραψε: #100 19-01-08 21:06 @γιδι χμ.. απο πεμπτη, αν ολα πανε καλα. νωριτερα αποκλειεται. αλλα δε νομιζω οτι θα μπορουν πολλοι τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ζορζ, χτες με πήγαν βόλτα με άλλο αμάξι. Να πας να κοιτάξεις τα μάτια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 11:32 Η Phoebe έγραψε: #85 14-11-07 11:32 Γιώργο σταμάτα να δειχνεις φωτογραφίες με φαγητα!!!!!! Στο τέλος θα αρχίσω να πεινάω και εγω ! Και όχι τίποτα άλλο αλλά αργεί η ώρα για να φάω ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 12:23 Η Γίδι έγραψε: #86 16-11-07 12:23 Ichliebedούλη μου, συγγνώμη! Αλλα θα λείπω στην επέτειο μας... εντάξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 12:35 Η Oralee έγραψε: #87 16-11-07 12:35 Μποράτ, διαρκώς ξεχνάς να αναφέρεις παραλήπτη και τα ποστ σου διαγράφονται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:55 Η mania έγραψε: #88 18-12-07 11:55 Βάσω θα ήθελα πολυ να μήνω Αθήνα μετά τις 28 και να έρθεις να με δείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:00 Η viki_thess: #89 18-12-07 12:00 μανιαρι μου κι εγω θα ηθελα πολυ να μεινεις αθηνα και να ρθω να σε δω...αλλα θα ερθω ροδο στο υποσχομαι επι της ευκαιριας ηθελα να σου πω οτι το μπλογκ σου μου αρεσε πολυ...εκανες καλη δουλεια. αστερι εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:21 Η mania έγραψε: #90 18-12-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: μανιαρι μου κι εγω θα ηθελα πολυ να μεινεις αθηνα και να ρθω να σε δω...αλλα θα ερθω ροδο στο υποσχομαι επι της ευκαιριας ηθελα να σου πω οτι το μπλογκ σου μου αρεσε πολυ...εκανες καλη δουλεια. αστερι εισαι Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολυ, μου αρέσει που σου άρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:01 Η X-girl έγραψε: #91 24-12-07 17:01 ηθελα απλα να πω οτι μου αρεσε πολυ το ανανεωμενο ε-στεκι, εγινε πιο ζεστο το κλιμα και πολυ καλη επιλογη χρωματων. Μπραβο σας παιδια (οποιος-α ειναι υπευθινος-η για αυτο ας σηκωσει το χερι του-της) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:09 Η adespoto έγραψε: #92 24-12-07 18:09 Βάσω εσύ θα έρθεις Αθήνα? Αν ναι πότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 17:23 Η Κακή Επιρροή: #93 16-01-08 17:23 @Giovanna! κάθε φορά που βλέπω ποστ σου με τη νέα σου υπογραφή, μπερδεύομαι και νομίζω ότι είσαι η Βίκη απ τη Θεσσαλονίκη! @Καγίρι.... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @Βίκη απ τη Θεσσαλονίκη!!! πολύ χάρηκα που είδα ότι όλα καλά τελικά με τις εξετάσεις σου!!!!!!!! @Τασούλη, περαστικά σου!!!!! @Νιντζάκι... ΧΑ! @Λοριεν ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 17:28 Ο Γιώργος έγραψε: #94 16-01-08 17:28 Giovanna, φέρε μας Brownies να φάμε! Αναστασία, κλείσε το θερμοσίφωνο. Νεράιδα, προσοχή στο ντεκαπάζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:24 Η Oralee έγραψε: #95 17-01-08 10:24 ΚΕ, ευχαριστώωωωωωωωωω! Phoebe, γιατί λες πως πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να είσαι τυφλός; Αν υπάρχει κάτι που θες να μάθεις, ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω, γι' αυτό ρωτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:13 Η Phoebe έγραψε: #96 17-01-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Phoebe, γιατί λες πως πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να είσαι τυφλός; Αν υπάρχει κάτι που θες να μάθεις, ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω, γι' αυτό ρωτάω Click για ανάπτυξη... Kajira: Έβλεπα χθες ένα τυφλό προσπαθώντας να προχωρήσει στο πεζοδρόμιο (είχε παντού μηχανάκια) και περνούσε το δρόμο χωρίς να ξέρει αν περνάνε αυτοκίνητα ή όχι ! Μου έκανε τρομερή εντύπωση! Τυφλώθηκε και κοντινό μου πρόσωπο... Ευχαριστώ πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2008 στις 13:46 Η misslittledevil: #97 18-01-08 13:46 Γιωργακη.. σ' ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Giovanna έγραψε: #98 19-01-08 14:27 @ γιωργος σορι, τελειωσε και αυτο το ταψι.. με την επομενη μαλλον! @γιδι τελικα δεν την παλεψαμε τοσο πολυ με τη διοργανωση.. ουτε του μεν ουτε του δε! μου τη σπαει που διοργανωνω των αλλων και κολλησα ετσι στο δικο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #99 19-01-08 17:55 @ Giovanna: Ναι, όντως... αλλά για μένα ήταν έτσι κι αλλιώς πλέον χλωμό... γιατί τελικά φεύγω νωρίς. Εκτός αν μέσα στην εβδομάδα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:06 Η Giovanna έγραψε: #100 19-01-08 21:06 @γιδι χμ.. απο πεμπτη, αν ολα πανε καλα. νωριτερα αποκλειεται. αλλα δε νομιζω οτι θα μπορουν πολλοι τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιώργο σταμάτα να δειχνεις φωτογραφίες με φαγητα!!!!!! Στο τέλος θα αρχίσω να πεινάω και εγω ! Και όχι τίποτα άλλο αλλά αργεί η ώρα για να φάω ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 12:23 Η Γίδι έγραψε: #86 16-11-07 12:23 Ichliebedούλη μου, συγγνώμη! Αλλα θα λείπω στην επέτειο μας... εντάξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 12:35 Η Oralee έγραψε: #87 16-11-07 12:35 Μποράτ, διαρκώς ξεχνάς να αναφέρεις παραλήπτη και τα ποστ σου διαγράφονται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:55 Η mania έγραψε: #88 18-12-07 11:55 Βάσω θα ήθελα πολυ να μήνω Αθήνα μετά τις 28 και να έρθεις να με δείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:00 Η viki_thess: #89 18-12-07 12:00 μανιαρι μου κι εγω θα ηθελα πολυ να μεινεις αθηνα και να ρθω να σε δω...αλλα θα ερθω ροδο στο υποσχομαι επι της ευκαιριας ηθελα να σου πω οτι το μπλογκ σου μου αρεσε πολυ...εκανες καλη δουλεια. αστερι εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:21 Η mania έγραψε: #90 18-12-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: μανιαρι μου κι εγω θα ηθελα πολυ να μεινεις αθηνα και να ρθω να σε δω...αλλα θα ερθω ροδο στο υποσχομαι επι της ευκαιριας ηθελα να σου πω οτι το μπλογκ σου μου αρεσε πολυ...εκανες καλη δουλεια. αστερι εισαι Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολυ, μου αρέσει που σου άρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:01 Η X-girl έγραψε: #91 24-12-07 17:01 ηθελα απλα να πω οτι μου αρεσε πολυ το ανανεωμενο ε-στεκι, εγινε πιο ζεστο το κλιμα και πολυ καλη επιλογη χρωματων. Μπραβο σας παιδια (οποιος-α ειναι υπευθινος-η για αυτο ας σηκωσει το χερι του-της) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:09 Η adespoto έγραψε: #92 24-12-07 18:09 Βάσω εσύ θα έρθεις Αθήνα? Αν ναι πότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 17:23 Η Κακή Επιρροή: #93 16-01-08 17:23 @Giovanna! κάθε φορά που βλέπω ποστ σου με τη νέα σου υπογραφή, μπερδεύομαι και νομίζω ότι είσαι η Βίκη απ τη Θεσσαλονίκη! @Καγίρι.... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @Βίκη απ τη Θεσσαλονίκη!!! πολύ χάρηκα που είδα ότι όλα καλά τελικά με τις εξετάσεις σου!!!!!!!! @Τασούλη, περαστικά σου!!!!! @Νιντζάκι... ΧΑ! @Λοριεν ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 17:28 Ο Γιώργος έγραψε: #94 16-01-08 17:28 Giovanna, φέρε μας Brownies να φάμε! Αναστασία, κλείσε το θερμοσίφωνο. Νεράιδα, προσοχή στο ντεκαπάζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:24 Η Oralee έγραψε: #95 17-01-08 10:24 ΚΕ, ευχαριστώωωωωωωωωω! Phoebe, γιατί λες πως πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να είσαι τυφλός; Αν υπάρχει κάτι που θες να μάθεις, ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω, γι' αυτό ρωτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:13 Η Phoebe έγραψε: #96 17-01-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Phoebe, γιατί λες πως πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να είσαι τυφλός; Αν υπάρχει κάτι που θες να μάθεις, ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω, γι' αυτό ρωτάω Click για ανάπτυξη... Kajira: Έβλεπα χθες ένα τυφλό προσπαθώντας να προχωρήσει στο πεζοδρόμιο (είχε παντού μηχανάκια) και περνούσε το δρόμο χωρίς να ξέρει αν περνάνε αυτοκίνητα ή όχι ! Μου έκανε τρομερή εντύπωση! Τυφλώθηκε και κοντινό μου πρόσωπο... Ευχαριστώ πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2008 στις 13:46 Η misslittledevil: #97 18-01-08 13:46 Γιωργακη.. σ' ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Giovanna έγραψε: #98 19-01-08 14:27 @ γιωργος σορι, τελειωσε και αυτο το ταψι.. με την επομενη μαλλον! @γιδι τελικα δεν την παλεψαμε τοσο πολυ με τη διοργανωση.. ουτε του μεν ουτε του δε! μου τη σπαει που διοργανωνω των αλλων και κολλησα ετσι στο δικο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #99 19-01-08 17:55 @ Giovanna: Ναι, όντως... αλλά για μένα ήταν έτσι κι αλλιώς πλέον χλωμό... γιατί τελικά φεύγω νωρίς. Εκτός αν μέσα στην εβδομάδα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:06 Η Giovanna έγραψε: #100 19-01-08 21:06 @γιδι χμ.. απο πεμπτη, αν ολα πανε καλα. νωριτερα αποκλειεται. αλλα δε νομιζω οτι θα μπορουν πολλοι τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ichliebedούλη μου, συγγνώμη! Αλλα θα λείπω στην επέτειο μας... εντάξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 12:35 Η Oralee έγραψε: #87 16-11-07 12:35 Μποράτ, διαρκώς ξεχνάς να αναφέρεις παραλήπτη και τα ποστ σου διαγράφονται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:55 Η mania έγραψε: #88 18-12-07 11:55 Βάσω θα ήθελα πολυ να μήνω Αθήνα μετά τις 28 και να έρθεις να με δείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:00 Η viki_thess: #89 18-12-07 12:00 μανιαρι μου κι εγω θα ηθελα πολυ να μεινεις αθηνα και να ρθω να σε δω...αλλα θα ερθω ροδο στο υποσχομαι επι της ευκαιριας ηθελα να σου πω οτι το μπλογκ σου μου αρεσε πολυ...εκανες καλη δουλεια. αστερι εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:21 Η mania έγραψε: #90 18-12-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: μανιαρι μου κι εγω θα ηθελα πολυ να μεινεις αθηνα και να ρθω να σε δω...αλλα θα ερθω ροδο στο υποσχομαι επι της ευκαιριας ηθελα να σου πω οτι το μπλογκ σου μου αρεσε πολυ...εκανες καλη δουλεια. αστερι εισαι Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολυ, μου αρέσει που σου άρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:01 Η X-girl έγραψε: #91 24-12-07 17:01 ηθελα απλα να πω οτι μου αρεσε πολυ το ανανεωμενο ε-στεκι, εγινε πιο ζεστο το κλιμα και πολυ καλη επιλογη χρωματων. Μπραβο σας παιδια (οποιος-α ειναι υπευθινος-η για αυτο ας σηκωσει το χερι του-της) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:09 Η adespoto έγραψε: #92 24-12-07 18:09 Βάσω εσύ θα έρθεις Αθήνα? Αν ναι πότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 17:23 Η Κακή Επιρροή: #93 16-01-08 17:23 @Giovanna! κάθε φορά που βλέπω ποστ σου με τη νέα σου υπογραφή, μπερδεύομαι και νομίζω ότι είσαι η Βίκη απ τη Θεσσαλονίκη! @Καγίρι.... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @Βίκη απ τη Θεσσαλονίκη!!! πολύ χάρηκα που είδα ότι όλα καλά τελικά με τις εξετάσεις σου!!!!!!!! @Τασούλη, περαστικά σου!!!!! @Νιντζάκι... ΧΑ! @Λοριεν ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 17:28 Ο Γιώργος έγραψε: #94 16-01-08 17:28 Giovanna, φέρε μας Brownies να φάμε! Αναστασία, κλείσε το θερμοσίφωνο. Νεράιδα, προσοχή στο ντεκαπάζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:24 Η Oralee έγραψε: #95 17-01-08 10:24 ΚΕ, ευχαριστώωωωωωωωωω! Phoebe, γιατί λες πως πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να είσαι τυφλός; Αν υπάρχει κάτι που θες να μάθεις, ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω, γι' αυτό ρωτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:13 Η Phoebe έγραψε: #96 17-01-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Phoebe, γιατί λες πως πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να είσαι τυφλός; Αν υπάρχει κάτι που θες να μάθεις, ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω, γι' αυτό ρωτάω Click για ανάπτυξη... Kajira: Έβλεπα χθες ένα τυφλό προσπαθώντας να προχωρήσει στο πεζοδρόμιο (είχε παντού μηχανάκια) και περνούσε το δρόμο χωρίς να ξέρει αν περνάνε αυτοκίνητα ή όχι ! Μου έκανε τρομερή εντύπωση! Τυφλώθηκε και κοντινό μου πρόσωπο... Ευχαριστώ πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2008 στις 13:46 Η misslittledevil: #97 18-01-08 13:46 Γιωργακη.. σ' ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Giovanna έγραψε: #98 19-01-08 14:27 @ γιωργος σορι, τελειωσε και αυτο το ταψι.. με την επομενη μαλλον! @γιδι τελικα δεν την παλεψαμε τοσο πολυ με τη διοργανωση.. ουτε του μεν ουτε του δε! μου τη σπαει που διοργανωνω των αλλων και κολλησα ετσι στο δικο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #99 19-01-08 17:55 @ Giovanna: Ναι, όντως... αλλά για μένα ήταν έτσι κι αλλιώς πλέον χλωμό... γιατί τελικά φεύγω νωρίς. Εκτός αν μέσα στην εβδομάδα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:06 Η Giovanna έγραψε: #100 19-01-08 21:06 @γιδι χμ.. απο πεμπτη, αν ολα πανε καλα. νωριτερα αποκλειεται. αλλα δε νομιζω οτι θα μπορουν πολλοι τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μποράτ, διαρκώς ξεχνάς να αναφέρεις παραλήπτη και τα ποστ σου διαγράφονται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:55 Η mania έγραψε: #88 18-12-07 11:55 Βάσω θα ήθελα πολυ να μήνω Αθήνα μετά τις 28 και να έρθεις να με δείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:00 Η viki_thess: #89 18-12-07 12:00 μανιαρι μου κι εγω θα ηθελα πολυ να μεινεις αθηνα και να ρθω να σε δω...αλλα θα ερθω ροδο στο υποσχομαι επι της ευκαιριας ηθελα να σου πω οτι το μπλογκ σου μου αρεσε πολυ...εκανες καλη δουλεια. αστερι εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:21 Η mania έγραψε: #90 18-12-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: μανιαρι μου κι εγω θα ηθελα πολυ να μεινεις αθηνα και να ρθω να σε δω...αλλα θα ερθω ροδο στο υποσχομαι επι της ευκαιριας ηθελα να σου πω οτι το μπλογκ σου μου αρεσε πολυ...εκανες καλη δουλεια. αστερι εισαι Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολυ, μου αρέσει που σου άρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:01 Η X-girl έγραψε: #91 24-12-07 17:01 ηθελα απλα να πω οτι μου αρεσε πολυ το ανανεωμενο ε-στεκι, εγινε πιο ζεστο το κλιμα και πολυ καλη επιλογη χρωματων. Μπραβο σας παιδια (οποιος-α ειναι υπευθινος-η για αυτο ας σηκωσει το χερι του-της) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:09 Η adespoto έγραψε: #92 24-12-07 18:09 Βάσω εσύ θα έρθεις Αθήνα? Αν ναι πότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 17:23 Η Κακή Επιρροή: #93 16-01-08 17:23 @Giovanna! κάθε φορά που βλέπω ποστ σου με τη νέα σου υπογραφή, μπερδεύομαι και νομίζω ότι είσαι η Βίκη απ τη Θεσσαλονίκη! @Καγίρι.... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @Βίκη απ τη Θεσσαλονίκη!!! πολύ χάρηκα που είδα ότι όλα καλά τελικά με τις εξετάσεις σου!!!!!!!! @Τασούλη, περαστικά σου!!!!! @Νιντζάκι... ΧΑ! @Λοριεν ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 17:28 Ο Γιώργος έγραψε: #94 16-01-08 17:28 Giovanna, φέρε μας Brownies να φάμε! Αναστασία, κλείσε το θερμοσίφωνο. Νεράιδα, προσοχή στο ντεκαπάζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:24 Η Oralee έγραψε: #95 17-01-08 10:24 ΚΕ, ευχαριστώωωωωωωωωω! Phoebe, γιατί λες πως πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να είσαι τυφλός; Αν υπάρχει κάτι που θες να μάθεις, ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω, γι' αυτό ρωτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:13 Η Phoebe έγραψε: #96 17-01-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Phoebe, γιατί λες πως πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να είσαι τυφλός; Αν υπάρχει κάτι που θες να μάθεις, ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω, γι' αυτό ρωτάω Click για ανάπτυξη... Kajira: Έβλεπα χθες ένα τυφλό προσπαθώντας να προχωρήσει στο πεζοδρόμιο (είχε παντού μηχανάκια) και περνούσε το δρόμο χωρίς να ξέρει αν περνάνε αυτοκίνητα ή όχι ! Μου έκανε τρομερή εντύπωση! Τυφλώθηκε και κοντινό μου πρόσωπο... Ευχαριστώ πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2008 στις 13:46 Η misslittledevil: #97 18-01-08 13:46 Γιωργακη.. σ' ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Giovanna έγραψε: #98 19-01-08 14:27 @ γιωργος σορι, τελειωσε και αυτο το ταψι.. με την επομενη μαλλον! @γιδι τελικα δεν την παλεψαμε τοσο πολυ με τη διοργανωση.. ουτε του μεν ουτε του δε! μου τη σπαει που διοργανωνω των αλλων και κολλησα ετσι στο δικο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #99 19-01-08 17:55 @ Giovanna: Ναι, όντως... αλλά για μένα ήταν έτσι κι αλλιώς πλέον χλωμό... γιατί τελικά φεύγω νωρίς. Εκτός αν μέσα στην εβδομάδα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:06 Η Giovanna έγραψε: #100 19-01-08 21:06 @γιδι χμ.. απο πεμπτη, αν ολα πανε καλα. νωριτερα αποκλειεται. αλλα δε νομιζω οτι θα μπορουν πολλοι τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βάσω θα ήθελα πολυ να μήνω Αθήνα μετά τις 28 και να έρθεις να με δείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:00 Η viki_thess: #89 18-12-07 12:00 μανιαρι μου κι εγω θα ηθελα πολυ να μεινεις αθηνα και να ρθω να σε δω...αλλα θα ερθω ροδο στο υποσχομαι επι της ευκαιριας ηθελα να σου πω οτι το μπλογκ σου μου αρεσε πολυ...εκανες καλη δουλεια. αστερι εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:21 Η mania έγραψε: #90 18-12-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: μανιαρι μου κι εγω θα ηθελα πολυ να μεινεις αθηνα και να ρθω να σε δω...αλλα θα ερθω ροδο στο υποσχομαι επι της ευκαιριας ηθελα να σου πω οτι το μπλογκ σου μου αρεσε πολυ...εκανες καλη δουλεια. αστερι εισαι Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολυ, μου αρέσει που σου άρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:01 Η X-girl έγραψε: #91 24-12-07 17:01 ηθελα απλα να πω οτι μου αρεσε πολυ το ανανεωμενο ε-στεκι, εγινε πιο ζεστο το κλιμα και πολυ καλη επιλογη χρωματων. Μπραβο σας παιδια (οποιος-α ειναι υπευθινος-η για αυτο ας σηκωσει το χερι του-της) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:09 Η adespoto έγραψε: #92 24-12-07 18:09 Βάσω εσύ θα έρθεις Αθήνα? Αν ναι πότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 17:23 Η Κακή Επιρροή: #93 16-01-08 17:23 @Giovanna! κάθε φορά που βλέπω ποστ σου με τη νέα σου υπογραφή, μπερδεύομαι και νομίζω ότι είσαι η Βίκη απ τη Θεσσαλονίκη! @Καγίρι.... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @Βίκη απ τη Θεσσαλονίκη!!! πολύ χάρηκα που είδα ότι όλα καλά τελικά με τις εξετάσεις σου!!!!!!!! @Τασούλη, περαστικά σου!!!!! @Νιντζάκι... ΧΑ! @Λοριεν ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 17:28 Ο Γιώργος έγραψε: #94 16-01-08 17:28 Giovanna, φέρε μας Brownies να φάμε! Αναστασία, κλείσε το θερμοσίφωνο. Νεράιδα, προσοχή στο ντεκαπάζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:24 Η Oralee έγραψε: #95 17-01-08 10:24 ΚΕ, ευχαριστώωωωωωωωωω! Phoebe, γιατί λες πως πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να είσαι τυφλός; Αν υπάρχει κάτι που θες να μάθεις, ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω, γι' αυτό ρωτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:13 Η Phoebe έγραψε: #96 17-01-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Phoebe, γιατί λες πως πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να είσαι τυφλός; Αν υπάρχει κάτι που θες να μάθεις, ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω, γι' αυτό ρωτάω Click για ανάπτυξη... Kajira: Έβλεπα χθες ένα τυφλό προσπαθώντας να προχωρήσει στο πεζοδρόμιο (είχε παντού μηχανάκια) και περνούσε το δρόμο χωρίς να ξέρει αν περνάνε αυτοκίνητα ή όχι ! Μου έκανε τρομερή εντύπωση! Τυφλώθηκε και κοντινό μου πρόσωπο... Ευχαριστώ πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2008 στις 13:46 Η misslittledevil: #97 18-01-08 13:46 Γιωργακη.. σ' ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Giovanna έγραψε: #98 19-01-08 14:27 @ γιωργος σορι, τελειωσε και αυτο το ταψι.. με την επομενη μαλλον! @γιδι τελικα δεν την παλεψαμε τοσο πολυ με τη διοργανωση.. ουτε του μεν ουτε του δε! μου τη σπαει που διοργανωνω των αλλων και κολλησα ετσι στο δικο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #99 19-01-08 17:55 @ Giovanna: Ναι, όντως... αλλά για μένα ήταν έτσι κι αλλιώς πλέον χλωμό... γιατί τελικά φεύγω νωρίς. Εκτός αν μέσα στην εβδομάδα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:06 Η Giovanna έγραψε: #100 19-01-08 21:06 @γιδι χμ.. απο πεμπτη, αν ολα πανε καλα. νωριτερα αποκλειεται. αλλα δε νομιζω οτι θα μπορουν πολλοι τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μανιαρι μου κι εγω θα ηθελα πολυ να μεινεις αθηνα και να ρθω να σε δω...αλλα θα ερθω ροδο στο υποσχομαι επι της ευκαιριας ηθελα να σου πω οτι το μπλογκ σου μου αρεσε πολυ...εκανες καλη δουλεια. αστερι εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:21 Η mania έγραψε: #90 18-12-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: μανιαρι μου κι εγω θα ηθελα πολυ να μεινεις αθηνα και να ρθω να σε δω...αλλα θα ερθω ροδο στο υποσχομαι επι της ευκαιριας ηθελα να σου πω οτι το μπλογκ σου μου αρεσε πολυ...εκανες καλη δουλεια. αστερι εισαι Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολυ, μου αρέσει που σου άρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:01 Η X-girl έγραψε: #91 24-12-07 17:01 ηθελα απλα να πω οτι μου αρεσε πολυ το ανανεωμενο ε-στεκι, εγινε πιο ζεστο το κλιμα και πολυ καλη επιλογη χρωματων. Μπραβο σας παιδια (οποιος-α ειναι υπευθινος-η για αυτο ας σηκωσει το χερι του-της) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:09 Η adespoto έγραψε: #92 24-12-07 18:09 Βάσω εσύ θα έρθεις Αθήνα? Αν ναι πότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 17:23 Η Κακή Επιρροή: #93 16-01-08 17:23 @Giovanna! κάθε φορά που βλέπω ποστ σου με τη νέα σου υπογραφή, μπερδεύομαι και νομίζω ότι είσαι η Βίκη απ τη Θεσσαλονίκη! @Καγίρι.... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @Βίκη απ τη Θεσσαλονίκη!!! πολύ χάρηκα που είδα ότι όλα καλά τελικά με τις εξετάσεις σου!!!!!!!! @Τασούλη, περαστικά σου!!!!! @Νιντζάκι... ΧΑ! @Λοριεν ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 17:28 Ο Γιώργος έγραψε: #94 16-01-08 17:28 Giovanna, φέρε μας Brownies να φάμε! Αναστασία, κλείσε το θερμοσίφωνο. Νεράιδα, προσοχή στο ντεκαπάζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:24 Η Oralee έγραψε: #95 17-01-08 10:24 ΚΕ, ευχαριστώωωωωωωωωω! Phoebe, γιατί λες πως πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να είσαι τυφλός; Αν υπάρχει κάτι που θες να μάθεις, ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω, γι' αυτό ρωτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:13 Η Phoebe έγραψε: #96 17-01-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Phoebe, γιατί λες πως πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να είσαι τυφλός; Αν υπάρχει κάτι που θες να μάθεις, ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω, γι' αυτό ρωτάω Click για ανάπτυξη... Kajira: Έβλεπα χθες ένα τυφλό προσπαθώντας να προχωρήσει στο πεζοδρόμιο (είχε παντού μηχανάκια) και περνούσε το δρόμο χωρίς να ξέρει αν περνάνε αυτοκίνητα ή όχι ! Μου έκανε τρομερή εντύπωση! Τυφλώθηκε και κοντινό μου πρόσωπο... Ευχαριστώ πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2008 στις 13:46 Η misslittledevil: #97 18-01-08 13:46 Γιωργακη.. σ' ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Giovanna έγραψε: #98 19-01-08 14:27 @ γιωργος σορι, τελειωσε και αυτο το ταψι.. με την επομενη μαλλον! @γιδι τελικα δεν την παλεψαμε τοσο πολυ με τη διοργανωση.. ουτε του μεν ουτε του δε! μου τη σπαει που διοργανωνω των αλλων και κολλησα ετσι στο δικο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #99 19-01-08 17:55 @ Giovanna: Ναι, όντως... αλλά για μένα ήταν έτσι κι αλλιώς πλέον χλωμό... γιατί τελικά φεύγω νωρίς. Εκτός αν μέσα στην εβδομάδα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:06 Η Giovanna έγραψε: #100 19-01-08 21:06 @γιδι χμ.. απο πεμπτη, αν ολα πανε καλα. νωριτερα αποκλειεται. αλλα δε νομιζω οτι θα μπορουν πολλοι τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: μανιαρι μου κι εγω θα ηθελα πολυ να μεινεις αθηνα και να ρθω να σε δω...αλλα θα ερθω ροδο στο υποσχομαι επι της ευκαιριας ηθελα να σου πω οτι το μπλογκ σου μου αρεσε πολυ...εκανες καλη δουλεια. αστερι εισαι Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολυ, μου αρέσει που σου άρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:01 Η X-girl έγραψε: #91 24-12-07 17:01 ηθελα απλα να πω οτι μου αρεσε πολυ το ανανεωμενο ε-στεκι, εγινε πιο ζεστο το κλιμα και πολυ καλη επιλογη χρωματων. Μπραβο σας παιδια (οποιος-α ειναι υπευθινος-η για αυτο ας σηκωσει το χερι του-της) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:09 Η adespoto έγραψε: #92 24-12-07 18:09 Βάσω εσύ θα έρθεις Αθήνα? Αν ναι πότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 17:23 Η Κακή Επιρροή: #93 16-01-08 17:23 @Giovanna! κάθε φορά που βλέπω ποστ σου με τη νέα σου υπογραφή, μπερδεύομαι και νομίζω ότι είσαι η Βίκη απ τη Θεσσαλονίκη! @Καγίρι.... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @Βίκη απ τη Θεσσαλονίκη!!! πολύ χάρηκα που είδα ότι όλα καλά τελικά με τις εξετάσεις σου!!!!!!!! @Τασούλη, περαστικά σου!!!!! @Νιντζάκι... ΧΑ! @Λοριεν ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 17:28 Ο Γιώργος έγραψε: #94 16-01-08 17:28 Giovanna, φέρε μας Brownies να φάμε! Αναστασία, κλείσε το θερμοσίφωνο. Νεράιδα, προσοχή στο ντεκαπάζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:24 Η Oralee έγραψε: #95 17-01-08 10:24 ΚΕ, ευχαριστώωωωωωωωωω! Phoebe, γιατί λες πως πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να είσαι τυφλός; Αν υπάρχει κάτι που θες να μάθεις, ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω, γι' αυτό ρωτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:13 Η Phoebe έγραψε: #96 17-01-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Phoebe, γιατί λες πως πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να είσαι τυφλός; Αν υπάρχει κάτι που θες να μάθεις, ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω, γι' αυτό ρωτάω Click για ανάπτυξη... Kajira: Έβλεπα χθες ένα τυφλό προσπαθώντας να προχωρήσει στο πεζοδρόμιο (είχε παντού μηχανάκια) και περνούσε το δρόμο χωρίς να ξέρει αν περνάνε αυτοκίνητα ή όχι ! Μου έκανε τρομερή εντύπωση! Τυφλώθηκε και κοντινό μου πρόσωπο... Ευχαριστώ πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2008 στις 13:46 Η misslittledevil: #97 18-01-08 13:46 Γιωργακη.. σ' ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Giovanna έγραψε: #98 19-01-08 14:27 @ γιωργος σορι, τελειωσε και αυτο το ταψι.. με την επομενη μαλλον! @γιδι τελικα δεν την παλεψαμε τοσο πολυ με τη διοργανωση.. ουτε του μεν ουτε του δε! μου τη σπαει που διοργανωνω των αλλων και κολλησα ετσι στο δικο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #99 19-01-08 17:55 @ Giovanna: Ναι, όντως... αλλά για μένα ήταν έτσι κι αλλιώς πλέον χλωμό... γιατί τελικά φεύγω νωρίς. Εκτός αν μέσα στην εβδομάδα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:06 Η Giovanna έγραψε: #100 19-01-08 21:06 @γιδι χμ.. απο πεμπτη, αν ολα πανε καλα. νωριτερα αποκλειεται. αλλα δε νομιζω οτι θα μπορουν πολλοι τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ηθελα απλα να πω οτι μου αρεσε πολυ το ανανεωμενο ε-στεκι, εγινε πιο ζεστο το κλιμα και πολυ καλη επιλογη χρωματων. Μπραβο σας παιδια (οποιος-α ειναι υπευθινος-η για αυτο ας σηκωσει το χερι του-της) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:09 Η adespoto έγραψε: #92 24-12-07 18:09 Βάσω εσύ θα έρθεις Αθήνα? Αν ναι πότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 17:23 Η Κακή Επιρροή: #93 16-01-08 17:23 @Giovanna! κάθε φορά που βλέπω ποστ σου με τη νέα σου υπογραφή, μπερδεύομαι και νομίζω ότι είσαι η Βίκη απ τη Θεσσαλονίκη! @Καγίρι.... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @Βίκη απ τη Θεσσαλονίκη!!! πολύ χάρηκα που είδα ότι όλα καλά τελικά με τις εξετάσεις σου!!!!!!!! @Τασούλη, περαστικά σου!!!!! @Νιντζάκι... ΧΑ! @Λοριεν ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 17:28 Ο Γιώργος έγραψε: #94 16-01-08 17:28 Giovanna, φέρε μας Brownies να φάμε! Αναστασία, κλείσε το θερμοσίφωνο. Νεράιδα, προσοχή στο ντεκαπάζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:24 Η Oralee έγραψε: #95 17-01-08 10:24 ΚΕ, ευχαριστώωωωωωωωωω! Phoebe, γιατί λες πως πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να είσαι τυφλός; Αν υπάρχει κάτι που θες να μάθεις, ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω, γι' αυτό ρωτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:13 Η Phoebe έγραψε: #96 17-01-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Phoebe, γιατί λες πως πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να είσαι τυφλός; Αν υπάρχει κάτι που θες να μάθεις, ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω, γι' αυτό ρωτάω Click για ανάπτυξη... Kajira: Έβλεπα χθες ένα τυφλό προσπαθώντας να προχωρήσει στο πεζοδρόμιο (είχε παντού μηχανάκια) και περνούσε το δρόμο χωρίς να ξέρει αν περνάνε αυτοκίνητα ή όχι ! Μου έκανε τρομερή εντύπωση! Τυφλώθηκε και κοντινό μου πρόσωπο... Ευχαριστώ πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2008 στις 13:46 Η misslittledevil: #97 18-01-08 13:46 Γιωργακη.. σ' ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Giovanna έγραψε: #98 19-01-08 14:27 @ γιωργος σορι, τελειωσε και αυτο το ταψι.. με την επομενη μαλλον! @γιδι τελικα δεν την παλεψαμε τοσο πολυ με τη διοργανωση.. ουτε του μεν ουτε του δε! μου τη σπαει που διοργανωνω των αλλων και κολλησα ετσι στο δικο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #99 19-01-08 17:55 @ Giovanna: Ναι, όντως... αλλά για μένα ήταν έτσι κι αλλιώς πλέον χλωμό... γιατί τελικά φεύγω νωρίς. Εκτός αν μέσα στην εβδομάδα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:06 Η Giovanna έγραψε: #100 19-01-08 21:06 @γιδι χμ.. απο πεμπτη, αν ολα πανε καλα. νωριτερα αποκλειεται. αλλα δε νομιζω οτι θα μπορουν πολλοι τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βάσω εσύ θα έρθεις Αθήνα? Αν ναι πότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 17:23 Η Κακή Επιρροή: #93 16-01-08 17:23 @Giovanna! κάθε φορά που βλέπω ποστ σου με τη νέα σου υπογραφή, μπερδεύομαι και νομίζω ότι είσαι η Βίκη απ τη Θεσσαλονίκη! @Καγίρι.... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @Βίκη απ τη Θεσσαλονίκη!!! πολύ χάρηκα που είδα ότι όλα καλά τελικά με τις εξετάσεις σου!!!!!!!! @Τασούλη, περαστικά σου!!!!! @Νιντζάκι... ΧΑ! @Λοριεν ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 17:28 Ο Γιώργος έγραψε: #94 16-01-08 17:28 Giovanna, φέρε μας Brownies να φάμε! Αναστασία, κλείσε το θερμοσίφωνο. Νεράιδα, προσοχή στο ντεκαπάζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:24 Η Oralee έγραψε: #95 17-01-08 10:24 ΚΕ, ευχαριστώωωωωωωωωω! Phoebe, γιατί λες πως πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να είσαι τυφλός; Αν υπάρχει κάτι που θες να μάθεις, ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω, γι' αυτό ρωτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:13 Η Phoebe έγραψε: #96 17-01-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Phoebe, γιατί λες πως πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να είσαι τυφλός; Αν υπάρχει κάτι που θες να μάθεις, ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω, γι' αυτό ρωτάω Click για ανάπτυξη... Kajira: Έβλεπα χθες ένα τυφλό προσπαθώντας να προχωρήσει στο πεζοδρόμιο (είχε παντού μηχανάκια) και περνούσε το δρόμο χωρίς να ξέρει αν περνάνε αυτοκίνητα ή όχι ! Μου έκανε τρομερή εντύπωση! Τυφλώθηκε και κοντινό μου πρόσωπο... Ευχαριστώ πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2008 στις 13:46 Η misslittledevil: #97 18-01-08 13:46 Γιωργακη.. σ' ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Giovanna έγραψε: #98 19-01-08 14:27 @ γιωργος σορι, τελειωσε και αυτο το ταψι.. με την επομενη μαλλον! @γιδι τελικα δεν την παλεψαμε τοσο πολυ με τη διοργανωση.. ουτε του μεν ουτε του δε! μου τη σπαει που διοργανωνω των αλλων και κολλησα ετσι στο δικο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #99 19-01-08 17:55 @ Giovanna: Ναι, όντως... αλλά για μένα ήταν έτσι κι αλλιώς πλέον χλωμό... γιατί τελικά φεύγω νωρίς. Εκτός αν μέσα στην εβδομάδα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:06 Η Giovanna έγραψε: #100 19-01-08 21:06 @γιδι χμ.. απο πεμπτη, αν ολα πανε καλα. νωριτερα αποκλειεται. αλλα δε νομιζω οτι θα μπορουν πολλοι τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
@Giovanna! κάθε φορά που βλέπω ποστ σου με τη νέα σου υπογραφή, μπερδεύομαι και νομίζω ότι είσαι η Βίκη απ τη Θεσσαλονίκη! @Καγίρι.... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @Βίκη απ τη Θεσσαλονίκη!!! πολύ χάρηκα που είδα ότι όλα καλά τελικά με τις εξετάσεις σου!!!!!!!! @Τασούλη, περαστικά σου!!!!! @Νιντζάκι... ΧΑ! @Λοριεν ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 17:28 Ο Γιώργος έγραψε: #94 16-01-08 17:28 Giovanna, φέρε μας Brownies να φάμε! Αναστασία, κλείσε το θερμοσίφωνο. Νεράιδα, προσοχή στο ντεκαπάζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:24 Η Oralee έγραψε: #95 17-01-08 10:24 ΚΕ, ευχαριστώωωωωωωωωω! Phoebe, γιατί λες πως πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να είσαι τυφλός; Αν υπάρχει κάτι που θες να μάθεις, ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω, γι' αυτό ρωτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:13 Η Phoebe έγραψε: #96 17-01-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Phoebe, γιατί λες πως πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να είσαι τυφλός; Αν υπάρχει κάτι που θες να μάθεις, ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω, γι' αυτό ρωτάω Click για ανάπτυξη... Kajira: Έβλεπα χθες ένα τυφλό προσπαθώντας να προχωρήσει στο πεζοδρόμιο (είχε παντού μηχανάκια) και περνούσε το δρόμο χωρίς να ξέρει αν περνάνε αυτοκίνητα ή όχι ! Μου έκανε τρομερή εντύπωση! Τυφλώθηκε και κοντινό μου πρόσωπο... Ευχαριστώ πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2008 στις 13:46 Η misslittledevil: #97 18-01-08 13:46 Γιωργακη.. σ' ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Giovanna έγραψε: #98 19-01-08 14:27 @ γιωργος σορι, τελειωσε και αυτο το ταψι.. με την επομενη μαλλον! @γιδι τελικα δεν την παλεψαμε τοσο πολυ με τη διοργανωση.. ουτε του μεν ουτε του δε! μου τη σπαει που διοργανωνω των αλλων και κολλησα ετσι στο δικο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #99 19-01-08 17:55 @ Giovanna: Ναι, όντως... αλλά για μένα ήταν έτσι κι αλλιώς πλέον χλωμό... γιατί τελικά φεύγω νωρίς. Εκτός αν μέσα στην εβδομάδα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:06 Η Giovanna έγραψε: #100 19-01-08 21:06 @γιδι χμ.. απο πεμπτη, αν ολα πανε καλα. νωριτερα αποκλειεται. αλλα δε νομιζω οτι θα μπορουν πολλοι τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Giovanna, φέρε μας Brownies να φάμε! Αναστασία, κλείσε το θερμοσίφωνο. Νεράιδα, προσοχή στο ντεκαπάζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:24 Η Oralee έγραψε: #95 17-01-08 10:24 ΚΕ, ευχαριστώωωωωωωωωω! Phoebe, γιατί λες πως πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να είσαι τυφλός; Αν υπάρχει κάτι που θες να μάθεις, ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω, γι' αυτό ρωτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:13 Η Phoebe έγραψε: #96 17-01-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Phoebe, γιατί λες πως πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να είσαι τυφλός; Αν υπάρχει κάτι που θες να μάθεις, ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω, γι' αυτό ρωτάω Click για ανάπτυξη... Kajira: Έβλεπα χθες ένα τυφλό προσπαθώντας να προχωρήσει στο πεζοδρόμιο (είχε παντού μηχανάκια) και περνούσε το δρόμο χωρίς να ξέρει αν περνάνε αυτοκίνητα ή όχι ! Μου έκανε τρομερή εντύπωση! Τυφλώθηκε και κοντινό μου πρόσωπο... Ευχαριστώ πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2008 στις 13:46 Η misslittledevil: #97 18-01-08 13:46 Γιωργακη.. σ' ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Giovanna έγραψε: #98 19-01-08 14:27 @ γιωργος σορι, τελειωσε και αυτο το ταψι.. με την επομενη μαλλον! @γιδι τελικα δεν την παλεψαμε τοσο πολυ με τη διοργανωση.. ουτε του μεν ουτε του δε! μου τη σπαει που διοργανωνω των αλλων και κολλησα ετσι στο δικο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #99 19-01-08 17:55 @ Giovanna: Ναι, όντως... αλλά για μένα ήταν έτσι κι αλλιώς πλέον χλωμό... γιατί τελικά φεύγω νωρίς. Εκτός αν μέσα στην εβδομάδα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:06 Η Giovanna έγραψε: #100 19-01-08 21:06 @γιδι χμ.. απο πεμπτη, αν ολα πανε καλα. νωριτερα αποκλειεται. αλλα δε νομιζω οτι θα μπορουν πολλοι τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΚΕ, ευχαριστώωωωωωωωωω! Phoebe, γιατί λες πως πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να είσαι τυφλός; Αν υπάρχει κάτι που θες να μάθεις, ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω, γι' αυτό ρωτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:13 Η Phoebe έγραψε: #96 17-01-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Phoebe, γιατί λες πως πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να είσαι τυφλός; Αν υπάρχει κάτι που θες να μάθεις, ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω, γι' αυτό ρωτάω Click για ανάπτυξη... Kajira: Έβλεπα χθες ένα τυφλό προσπαθώντας να προχωρήσει στο πεζοδρόμιο (είχε παντού μηχανάκια) και περνούσε το δρόμο χωρίς να ξέρει αν περνάνε αυτοκίνητα ή όχι ! Μου έκανε τρομερή εντύπωση! Τυφλώθηκε και κοντινό μου πρόσωπο... Ευχαριστώ πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2008 στις 13:46 Η misslittledevil: #97 18-01-08 13:46 Γιωργακη.. σ' ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Giovanna έγραψε: #98 19-01-08 14:27 @ γιωργος σορι, τελειωσε και αυτο το ταψι.. με την επομενη μαλλον! @γιδι τελικα δεν την παλεψαμε τοσο πολυ με τη διοργανωση.. ουτε του μεν ουτε του δε! μου τη σπαει που διοργανωνω των αλλων και κολλησα ετσι στο δικο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #99 19-01-08 17:55 @ Giovanna: Ναι, όντως... αλλά για μένα ήταν έτσι κι αλλιώς πλέον χλωμό... γιατί τελικά φεύγω νωρίς. Εκτός αν μέσα στην εβδομάδα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:06 Η Giovanna έγραψε: #100 19-01-08 21:06 @γιδι χμ.. απο πεμπτη, αν ολα πανε καλα. νωριτερα αποκλειεται. αλλα δε νομιζω οτι θα μπορουν πολλοι τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Phoebe, γιατί λες πως πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να είσαι τυφλός; Αν υπάρχει κάτι που θες να μάθεις, ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω, γι' αυτό ρωτάω Click για ανάπτυξη... Kajira: Έβλεπα χθες ένα τυφλό προσπαθώντας να προχωρήσει στο πεζοδρόμιο (είχε παντού μηχανάκια) και περνούσε το δρόμο χωρίς να ξέρει αν περνάνε αυτοκίνητα ή όχι ! Μου έκανε τρομερή εντύπωση! Τυφλώθηκε και κοντινό μου πρόσωπο... Ευχαριστώ πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2008 στις 13:46 Η misslittledevil: #97 18-01-08 13:46 Γιωργακη.. σ' ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Giovanna έγραψε: #98 19-01-08 14:27 @ γιωργος σορι, τελειωσε και αυτο το ταψι.. με την επομενη μαλλον! @γιδι τελικα δεν την παλεψαμε τοσο πολυ με τη διοργανωση.. ουτε του μεν ουτε του δε! μου τη σπαει που διοργανωνω των αλλων και κολλησα ετσι στο δικο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #99 19-01-08 17:55 @ Giovanna: Ναι, όντως... αλλά για μένα ήταν έτσι κι αλλιώς πλέον χλωμό... γιατί τελικά φεύγω νωρίς. Εκτός αν μέσα στην εβδομάδα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:06 Η Giovanna έγραψε: #100 19-01-08 21:06 @γιδι χμ.. απο πεμπτη, αν ολα πανε καλα. νωριτερα αποκλειεται. αλλα δε νομιζω οτι θα μπορουν πολλοι τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιωργακη.. σ' ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Giovanna έγραψε: #98 19-01-08 14:27 @ γιωργος σορι, τελειωσε και αυτο το ταψι.. με την επομενη μαλλον! @γιδι τελικα δεν την παλεψαμε τοσο πολυ με τη διοργανωση.. ουτε του μεν ουτε του δε! μου τη σπαει που διοργανωνω των αλλων και κολλησα ετσι στο δικο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #99 19-01-08 17:55 @ Giovanna: Ναι, όντως... αλλά για μένα ήταν έτσι κι αλλιώς πλέον χλωμό... γιατί τελικά φεύγω νωρίς. Εκτός αν μέσα στην εβδομάδα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:06 Η Giovanna έγραψε: #100 19-01-08 21:06 @γιδι χμ.. απο πεμπτη, αν ολα πανε καλα. νωριτερα αποκλειεται. αλλα δε νομιζω οτι θα μπορουν πολλοι τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
@ γιωργος σορι, τελειωσε και αυτο το ταψι.. με την επομενη μαλλον! @γιδι τελικα δεν την παλεψαμε τοσο πολυ με τη διοργανωση.. ουτε του μεν ουτε του δε! μου τη σπαει που διοργανωνω των αλλων και κολλησα ετσι στο δικο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #99 19-01-08 17:55 @ Giovanna: Ναι, όντως... αλλά για μένα ήταν έτσι κι αλλιώς πλέον χλωμό... γιατί τελικά φεύγω νωρίς. Εκτός αν μέσα στην εβδομάδα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:06 Η Giovanna έγραψε: #100 19-01-08 21:06 @γιδι χμ.. απο πεμπτη, αν ολα πανε καλα. νωριτερα αποκλειεται. αλλα δε νομιζω οτι θα μπορουν πολλοι τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
@ Giovanna: Ναι, όντως... αλλά για μένα ήταν έτσι κι αλλιώς πλέον χλωμό... γιατί τελικά φεύγω νωρίς. Εκτός αν μέσα στην εβδομάδα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:06 Η Giovanna έγραψε: #100 19-01-08 21:06 @γιδι χμ.. απο πεμπτη, αν ολα πανε καλα. νωριτερα αποκλειεται. αλλα δε νομιζω οτι θα μπορουν πολλοι τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@γιδι χμ.. απο πεμπτη, αν ολα πανε καλα. νωριτερα αποκλειεται. αλλα δε νομιζω οτι θα μπορουν πολλοι τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.